ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : عدم دسترسي به registry

adamak88
09-06-2007, 13:20
درايو ويندوز كامپيوترم NTFS است . جديدا دچار مشكلي شدم وقتي مي خام به registry برم با پيغام عجيبي مواجه مي شم مبني بر اين كه administratorاجازه اين كار را نمي دهد .. folder option هم حذف شده.. انتي ويروس هم آپديته ..هيچ ويروسي پيدا نكردم. :41:

__Genius__
09-06-2007, 13:23
یوزتون administrator access هست ؟

adamak88
09-06-2007, 13:37
بله يوزرم admin accessاست

__Genius__
09-06-2007, 13:38
با خورد یوزر administrator تست کنین جواب رو بگین .

ahsanx
10-06-2007, 06:29
دوست عزیز ویروسهایی هستند که وقتی وارد کامپیوتر میشن برای اینکه شما نتونید اونها از بین ببری , ورود به بخش

رجیستری و فولدر آپشن و همچنین task manager رو محدود و غیر فعال میکنن . من در تاپیکی نحوه فعال کردن رجیستری

رو که یکی از دوستان نوشته بود خوندم و در کامپیوترم سیو کردم ولی الان نه آدرسش رو یادم هست و نه سیو اونو پیدا کردم

شما در انجمنهای ترفند و رجیستری و یا مقابله با ویروس جستجو کن حتما پیدا میکنی من هم سعی میکنم که مطلب رو پیدا

کنم و برات بنویسم فقط اینو میدونم که منظور از Administrator یوزر نیست بلکه در پیغامی که بهت میده گفته شما باید

رجیستری و فولدر آپشن رو از داخل زیر شاخه های Administrator که در کنترل پنل هست بیاری نمیدونم که شما این آیکون

رو در کنترل پنل داری یا نه . موفق باشی

ahsanx
11-06-2007, 05:54
دوست عزیز برای فعال کردن رجیستری باید مسیر زیر را دنبال کنی

اول در run گزینه gpedit.msc رو تایپ کن و بعد

user configuration / adminstrative template / system / prevent access to registry editing tools

برو و در سمت چپ بر روی prevent access to registry editing tools دبل کلیک کن و از پنجره باز شده بر روی

not gonfigured و بعد applay و بعد ok کار تمومه و رجیستری فعال میشه

هبوط
12-12-2007, 00:07
دوست عزیز برای فعال کردن رجیستری باید مسیر زیر را دنبال کنی

اول در run گزینه gpedit.msc رو تایپ کن و بعد

user configuration / adminstrative template / system / prevent access to registry editing tools

برو و در سمت چپ بر روی prevent access to registry editing tools دبل کلیک کن و از پنجره باز شده بر روی

not gonfigured و بعد applay و بعد ok کار تمومه و رجیستری فعال میشه

دوست عزیز راهنمایی شما به درد من هم خورد ممنون
البته مال من از اول خودش not configured بود من disableاش کردم و جواب داد باز هم ممنون

hetaw
14-12-2007, 22:01
سلام دوست عزیز .
هر رایانه درایورهای مخصوص به خودشو داره اگر که درایور ها رو بار گذاری نکرده ای این مشکل پیش خواهد آمد .(البته در هنگام بوت کردن)
شما از کدام service استفاده می کنید؟
اگر که CD boot های کامپیوتر رو ندارید اسم کامپیوتر تون و تو گوگل بنویسید واز آنجا دانلود کنید.
همان طور که من سوال شما رو فهمیده ام باید که hibernet هم آکتیو نباشد. یعنی شما نمی توانید کامپیوتر تان را hibernet کنید.
امتحان کن . سوالی داشتی در خدمتم.

soroosh2002
14-12-2007, 22:41
برای جستجو در رجیستری نیز می توانید از برنامه هایی مانند Registry Crawler استفاده نمایید .

mahdi7610
14-12-2007, 22:46
سلام دوست عزیز .
هر رایانه درایورهای مخصوص به خودشو داره اگر که درایور ها رو بار گذاری نکرده ای این مشکل پیش خواهد آمد .(البته در هنگام بوت کردن)
شما از کدام service استفاده می کنید؟
اگر که CD boot های کامپیوتر رو ندارید اسم کامپیوتر تون و تو گوگل بنویسید واز آنجا دانلود کنید.
همان طور که من سوال شما رو فهمیده ام باید که hibernet هم آکتیو نباشد. یعنی شما نمی توانید کامپیوتر تان را hibernet کنید.
امتحان کن . سوالی داشتی در خدمتم.

این موضوع چه ربطی به بحث داشت اگه کسی فهمید به من هم بگه .

hetaw
14-12-2007, 23:19
این موضوع چه ربطی به بحث داشت اگه کسی فهمید به من هم بگه .

میخای من خودم بگه م دوست عزیز .
(در هنگام خرید همراه با بیشتر رایانه ها سی دی هایی وجود دارند همانند cd boot , drivrers و... اگر از اون سی دی ها استفاده بشه در کمتر از 10 دقیقه کامپیوتر بارگذاری خواهد شد.و در هنگام بار گذاری دیگر خصوصیات کامپیوتر حتماً از سی دی های خود کامپیوتر استفاده کنید )
در هنگام بوت کردن رایانه هنگامی که cd boot و مارک کامپیوتر با هم یکی نباشند بعضی از خصوصیات رو حذف خواهد کرد یکی فقل رجیستری و دیگری قفل hibernet است .برای باز کردن اینها هم یا باید ترفند اونا رو بلد باشی ویا درایورهای اونو بار گذاری بکنید .
**این امر بیشتر در مورد لپ تاپها بیشتر صدق می کند .
دوباره سوالی بود در خدمتم
به درود عزیز....

reza_badii
14-12-2007, 23:44
سلام!
در راستای بحث اولی (نه دومی که مربوط به درایور ها بود و راستش رو بخوای منم نفهمیدم چی شد که سر از اینجا در آورد!؟!؟!) اگه مشکل از ویروس باشه که 99.9% همینطوره دوای دردت اینجاست!

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

خوش باشید . . .

mahdi7610
15-12-2007, 13:36
میخای من خودم بگه م دوست عزیز .
(در هنگام خرید همراه با بیشتر رایانه ها سی دی هایی وجود دارند همانند cd boot , drivrers و... اگر از اون سی دی ها استفاده بشه در کمتر از 10 دقیقه کامپیوتر بارگذاری خواهد شد.و در هنگام بار گذاری دیگر خصوصیات کامپیوتر حتماً از سی دی های خود کامپیوتر استفاده کنید )
در هنگام بوت کردن رایانه هنگامی که cd boot و مارک کامپیوتر با هم یکی نباشند بعضی از خصوصیات رو حذف خواهد کرد یکی فقل رجیستری و دیگری قفل hibernet است .برای باز کردن اینها هم یا باید ترفند اونا رو بلد باشی ویا درایورهای اونو بار گذاری بکنید .
**این امر بیشتر در مورد لپ تاپها بیشتر صدق می کند .
دوباره سوالی بود در خدمتم
به درود عزیز....
سلام

دوست عزیز سی دی های drivrers که هیچ ربطی به این موضوع نداشت .

سی دی های بوت را هم هنگام خرید سیستم های خانگی من تا حالا ندیده ام همراهش باشد .
در ضمن سیستم این دوستمون هم فکر نکنم لپ تاپ باشه .

و اگه قرار باشه هر سری سی بوت را قرار بدیم تا سیستم به طور کامل بار گذاری بشه باید فاتحه بوت سریع سیستم را خوند چون همه ما ارزو داریم سیستممان در عرض کمتر از چند ثاینه بوت شود .

خدا به داد اون سیستمی برسه که بخواد در عرض 10 دقیقه لود بشه .

اصلا سی دی بوت چه ربطی داره به حذف شدن قسمتهای سیستم عامل .
سی دی بوت همون طور که از اسمش هم پیداست برای راه اندازی سیستم به کار می ره .

نقل قول از شما : و در هنگام بار گذاری دیگر خصوصیات کامپیوتر حتماً از سی دی های خود کامپیوتر استفاده
کنید
در باره این موضوع هم اگه میشه لطف کنید و توضیح دهید چون هر چی فکر کردم منظورتون را متوجه نشدم

می شه لطف کنید و بگید از کجا می شه فهمید که مارک کامپیوتر و سی دی بوت یکی نیستند ؟
اصلا مارک کامیپوتر کجاست ؟

تا به حال هم فکر نکنم کسی بوده باشه که hibernet اون قفل شده باشه .

لطف کن اون ترفندهایی را هم که می گی بگو تا ببینیم چی هستن .

mahdi7610
15-12-2007, 20:37
دوست عزیز hetaw این سوالات منا بی جواب نزاری .

winxp
15-12-2007, 23:34
سلام عزیزان

والا من یه کم گیج شدم از حرفای hetaw جان

اصلا تاحالا همچین چیزایی نشنیده بودم ولی دوست دارم بیان با دلیل توضیح بدن شاید اشتباه فهمیدن

و شما مهدی جان لطف کن یه خورده مهربون تر لطفا , ایشون هنوز تازه اومدن p30 , هر چی باشه مهمون حساب میشن

ممنون از همگی

مشکل دوستمون هم به احتمال زیاد ویروس هستش که راهنمایی لازم رو شدن

موفق باشین