مشاهده نسخه کامل
: سونی اریکسون : كلوپ Patch برای گوشی ها
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
8
[
9]
10
hessam_sz
21-09-2008, 23:01
پچی برا تبدیل تاریخ میلادی به شمسی وجد داره
برا w800 . w810 w700 k750 k800 k810
با تشکر
پچ نيست فقط با الف ميشه
MM-Aquarius
23-09-2008, 23:11
میشه یکی لطف کنه یک پچی معرفی کنه که باهاش بشه گنجایش whitelist رو افزایش داد در k750.خیلی محدوده لعنتی!ضروریه!
هیچ راهی نیست؟؟؟
هیچ راهی نیست؟؟؟
فکر نمیکنم. حداقل تا الان چنین چیزی ندیدم . . . :46:
موفق باشید :11:
میبخشین دوستان اینجا انقدر صفحه زیاد شده که گشتن دنبال یه چیزی خیلی سخته واسه همین ازتون سئوال میکنم این جوری خب سریعتره
پچ واسه k800 وجود داره که فرمت فیلم برداری رو به mpg تبدیل کنه اگه داره قربون دستتون لینکش رو معرفی کنین شدیدا محتاجیم.
میبخشین دوستان اینجا انقدر صفحه زیاد شده که گشتن دنبال یه چیزی خیلی سخته واسه همین ازتون سئوال میکنم این جوری خب سریعتره
پچ واسه k800 وجود داره که فرمت فیلم برداری رو به mpg تبدیل کنه اگه داره قربون دستتون لینکش رو معرفی کنین شدیدا محتاجیم.
سلام.
دوست من، فکر نمیکنم هیچ موبایلی با فرمت mpg فیلم برداری کنه.:18:
احتمالا منظور شما mp4 بوده. خیلی دنبال این پچ گشتم؛ پیدا نکردم. شاید دوستان، چیزی داشته باشند . . .
nkhdiscovery
26-09-2008, 01:31
ببخشید میشه برای w800 r1aa008 پچ های بیشتری بذارین؟اوناکه بود خیلی کم بود و فقط remove premisson کار بردی بود....اگه جیزایی این طوری به خصوص black list و یا چیزی که قفل بزاره روی گوشی یا اجزاش....نمیدونم به هر حال اگه میشه پچ های بیشتری بذارین براش......ولی خدایی دمتون گرم تاپیکو ترکوندین!
Hadi King
27-09-2008, 11:38
ببخشید میشه برای w800 r1aa008 پچ های بیشتری بذارین؟اوناکه بود خیلی کم بود و فقط remove premisson کار بردی بود....اگه جیزایی این طوری به خصوص black list و یا چیزی که قفل بزاره روی گوشی یا اجزاش....نمیدونم به هر حال اگه میشه پچ های بیشتری بذارین براش......ولی خدایی دمتون گرم تاپیکو ترکوندین!
دوست عزيز اين فريمور كه شما پچ براش ميخوايين از 10 تا بيشتر پچ نداره :41:
شمـــا اگه پچ ميخوايين بايد فريمور گوشيت رو به اين فريمور ها تغيير بدي
(W800 R1DB001)
(W800 R1BC002)
چون براي اين فريمور ها پچ هاي بيشتري هســــت :11:
موفق باشيد!:40:
nkhdiscovery
27-09-2008, 12:43
دوست عزيز اين فريمور كه شما پچ براش ميخوايين از 10 تا بيشتر پچ نداره :41:
شمـــا اگه پچ ميخوايين بايد فريمور گوشيت رو به اين فريمور ها تغيير بدي
(W800 R1DB001)
(W800 R1BC002)
چون براي اين فريمور ها پچ هاي بيشتري هســــت :11:
ممنون.....ولی یه مشکلی هست!
همین 4-5 تاپچ هم نشد!با فار که میریزی میگه درست شد و تمام ، اما f10 که می زنم میام بیرون گوشی رو روشن میکنم اصلا انگار نه انگار!احتمال داره گوشیم تبدیلی 750 باشه اونا رو هم ریختم اصلا انگار نه انگار این گوشی الان به فار وصل بوده و پچ ریختم........چه احتمالی میدین؟
Hadi King
27-09-2008, 18:17
ممنون.....ولی یه مشکلی هست!
همین 4-5 تاپچ هم نشد!با فار که میریزی میگه درست شد و تمام ، اما f10 که می زنم میام بیرون گوشی رو روشن میکنم اصلا انگار نه انگار!احتمال داره گوشیم تبدیلی 750 باشه اونا رو هم ریختم اصلا انگار نه انگار این گوشی الان به فار وصل بوده و پچ ریختم........چه احتمالی میدین؟
اين فريموري كه شما دارين 4 يا 5 تا بيشتر پچ براش نيســـت چه معلوم كه اين چندتا پچ درست هستن و اين فريمور هم قديمي هستش :11:
شما تبديل كنيد چـــه مشكلي دارينـــ
nkhdiscovery
28-09-2008, 00:22
اين فريموري كه شما دارين 4 يا 5 تا بيشتر پچ براش نيســـت چه معلوم كه اين چندتا پچ درست هستن و اين فريمور هم قديمي هستش :11:
شما تبديل كنيد چـــه مشكلي دارينـــ
تا الان تبدیل نکردم بذا این بوده که لینکای سایت درست نبود topsony هم میل عضویتم نیومده هنوز iprotebe هم یه فایل fs داره که با مین ها نمیخونه....خلاصه دیگه!ممنون ، میرم تاپیک فیرمویر یه جوری میگم بچه ا جور کنن دیگه!:31::10: بازم ممنون.(همون دکمه تشکر دیگه:46::11:)
Hadi King
28-09-2008, 01:20
تا الان تبدیل نکردم بذا این بوده که لینکای سایت درست نبود topsony هم میل عضویتم نیومده هنوز iprotebe هم یه فایل fs داره که با مین ها نمیخونه....خلاصه دیگه!ممنون ، میرم تاپیک فیرمویر یه جوری میگم بچه ا جور کنن دیگه!:31::10: بازم ممنون.(همون دکمه تشکر دیگه:46::11:)
تو تايپك فريمور لينك Fs درست بود ولي Main خراب بود كه درخواست كردي برات گذاشتم همراه با كاستومايـــز :11:
hessam_sz
28-09-2008, 18:36
با فرمت mp4 هست اگر خواستي بگو بذارم برات
ميتوني تو صفحه اول كلوپ پچ براي گوشي هاي db2020 پيدا كنيد اگر پيدا نشد فريمور گوشيتون بگيد چيه تا بدم خدمتتون
amin-kery
29-09-2008, 01:03
با سلام
گوشی من w700 با فریمور R1CA021
پچ gfx رو اگه کسی واسه این گوشی تست کرده و جواب گرفته برامون بذاره.
در ضمن من پچ الف رو روی گوشیم نصب کرده ام.
پچ قفل صفحه کلید رو هم اگه کسی واسمون داره بذاره..
اگه در هنگام نصب پچ در سوال دوم برای نصب پچ این پیغام pach is differ امد واسه پچ gfx اومد چه کار کنیم؟؟
ممنون
E-Masood
29-09-2008, 09:20
سلام
هنوز قفل صفحه كليد براي K800_r8ba024 نيومده؟
با سلام
گوشی من w700 با فریمور R1CA021
پچ gfx رو اگه کسی واسه این گوشی تست کرده و جواب گرفته برامون بذاره.
در ضمن من پچ الف رو روی گوشیم نصب کرده ام.
پچ قفل صفحه کلید رو هم اگه کسی واسمون داره بذاره..
اگه در هنگام نصب پچ در سوال دوم برای نصب پچ این پیغام pach is differ امد واسه پچ gfx اومد چه کار کنیم؟؟
ممنون
اگه بخواین الف و gfx رو با هم داشته باشین باید 4 خط از یکی پاک کنین. آخه هر دو تا پچ 4 خطشون مشترکه
الف رو پاک کن
gfx رو نصب کن
بعد پچ الف رو باز کن خودش گفته اگه از gfx استفاده می کنین این خط ها رو پاک کن و بعد نصبش کنپ
منم همین مشکلو داشتم که حل شد.
برای password هم خیلی از پچ ها نمی خوره . من فقط یکی گرفتم که 2 تا پچ بود . با اون مشکلم حل شد.
متاسفانه نمی توتم اینجا پیوست کنم.
گر چه الف هم برای این کار هست که قابلیت های بیشتری داره
مرسي واقعا" خسته نباشيد .... ممنونم
مرسي واقعا" خسته نباشيد .... ممنونم
ممکنه یه کم بیشتر توضیح بدین؟؟؟ :18:
david30o
02-10-2008, 21:17
من پچ زبان رو روی گوشی k800 که با فریمور orange فلش شده زدم ولی توی زبان ها (چه زبان خوده گوشی و چه زبان نوشتن فارسی نمیاد البته sms فارسی رو باز میکنه
2 تا پچ متفاوت فارسی رو هم زدم ولی باز همون جوری شد
پچ رو هم با فایل فلش زدم هم بعد از فلش .
مشکل چی می تونه باشه؟
E-Masood
03-10-2008, 00:36
من پچ زبان رو روی گوشی k800 که با فریمور orange فلش شده زدم ولی توی زبان ها (چه زبان خوده گوشی و چه زبان نوشتن فارسی نمیاد البته sms فارسی رو باز میکنه
2 تا پچ متفاوت فارسی رو هم زدم ولی باز همون جوری شد
پچ رو هم با فایل فلش زدم هم بعد از فلش .
مشکل چی می تونه باشه؟
فکر نکنم FS شما فارسی رو ساپورت کنه حتی با پچ!
E-Masood
03-10-2008, 00:37
سلام
اگه دم دستتون هست اون پچی رو که میشه با دکمه هندسفری آهنگهارو رد کرد رو برای K800_R8BF003 محبت کنید !پیشاپیش ممنون!
سلام
پچ حذف ساعت و تاریخ برای w700 r1ca021 می خوام
Hadi King
05-10-2008, 23:30
سلام
پچ حذف ساعت و تاریخ برای w700 r1ca021 می خوام
اين بيشتر پچ هاي اين گوشي با فريمور هستش خودت يه نگاهي بنداز ببين هســت يا نه :46:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اين بيشتر پچ هاي اين گوشي با فريمور هستش خودت يه نگاهي بنداز ببين هســت يا نه :46:
متاسفانه نبود
با الف میشه تاریخ و زمان رو پاک کرد ؟
آخه من هم الف تاریخ شمسی رو نصب کردم هم ساعت کنار باطری
توی اینا نبود
من هم الف تاریه شمسی رو نصب کردم هم ساعت کنار باطری
واسه همین می خوام تاریخ و ساعت اصلی رو پاک کنم
با الف نمیشه ؟
متاسفانه نبود
با الف میشه تاریخ و زمان رو پاک کرد ؟
آخه من هم الف تاریخ شمسی رو نصب کردم هم ساعت کنار باطری
توی اینا نبود
من هم الف تاریه شمسی رو نصب کردم هم ساعت کنار باطری
واسه همین می خوام تاریخ و ساعت اصلی رو پاک کنم
با الف نمیشه ؟
بله با الف میشه . . .
یه نگاهی به اینجا بندازید، شاید پیداش کنید :27:
موفق باشید :40:
با سلام ببخشید ما با دیگه با دایال اپ هستیم اصلا نمی تونم بگردم اگه یکی بزرگی کنه و اقایی کنه برای من همه پتچ های W800 r1bc002 بزاره خیلی ممنونم ازش اگه Main و Fs فارسی هم بزاره خیلی خیلی ممنونم انشاا.. جبران می کنم کاش وقت داشتم با همین دایال اپ پیدا می کردم اما وقت ندارم و 2 روز دیگه مییام ببینم جون مردی حاضر شد این کار ما رو انجام بده
خیلی خیلی ممنون از کسی که اینکارو برای ما انجام بده
Hadi King
10-10-2008, 14:44
با سلام ببخشید ما با دیگه با دایال اپ هستیم اصلا نمی تونم بگردم اگه یکی بزرگی کنه و اقایی کنه برای من همه پتچ های W800 r1bc002 بزاره خیلی ممنونم ازش اگه Main و Fs فارسی هم بزاره خیلی خیلی ممنونم انشاا.. جبران می کنم کاش وقت داشتم با همین دایال اپ پیدا می کردم اما وقت ندارم و 2 روز دیگه مییام ببینم جون مردی حاضر شد این کار ما رو انجام بده
خیلی خیلی ممنون از کسی که اینکارو برای ما انجام بده
دوســت عزيز بفرما اين از پچ براي اين مدل گوشي و فريمور :46:
اينم فريمور تو rapidshare برات آپلود كردم :11:
دوســت عزيز بفرما اين از پچ براي اين مدل گوشي و فريمور :46:
اينم فريمور تو rapidshare برات آپلود كردم :11:
خیلی خیلی ممنون
راستی کاربر فعالیتم تبریک می گم خیلی وفت بود نیومده بودم توی کلیو فلش سونی اریکسون
ببین یه زحمت دیگه
من دنبال یک پتچ هستم که موقعی که کسی زنگ میزنه LED یا همون فلش دوربین همینطور اینه دیسکو میزنه خیلی خیلی باحاله
اگ اونو به همراه QuickPatch منظورم اموزش تصویریش بزاری خیلی خیلی بازم ممنونت میشم :40: :11: :40: :11: :40: :11:
بله با الف میشه . . .
یه نگاهی به اینجا بندازید، شاید پیداش کنید :27:
نبود
ولی انگار با لایوت میشه
گر چه هر چی با لایوت ور رفتم نشد
Hadi King
11-10-2008, 23:06
خیلی خیلی ممنون
راستی کاربر فعالیتم تبریک می گم خیلی وفت بود نیومده بودم توی کلیو فلش سونی اریکسون
ببین یه زحمت دیگه
من دنبال یک پتچ هستم که موقعی که کسی زنگ میزنه LED یا همون فلش دوربین همینطور اینه دیسکو میزنه خیلی خیلی باحاله
اگ اونو به همراه QuickPatch منظورم اموزش تصویریش بزاری خیلی خیلی بازم ممنونت میشم :40: :11: :40: :11: :40: :11:
ممنون عزيـــز خيلي وقت ميشه كاربر فعال شدم :20:
راستي اين پچي كه گفتي هر چي سرچ كردم پيدا نشـــد تو همون پچ ها يه نگاهي بنداز تو نوشته پچ ها limp بـــود درصد زياد خودشـــه :11:
ممنون عزيـــز خيلي وقت ميشه كاربر فعال شدم :20:
راستي اين پچي كه گفتي هر چي سرچ كردم پيدا نشـــد تو همون پچ ها يه نگاهي بنداز تو نوشته پچ ها limp بـــود درصد زياد خودشـــه :11:
اره مطمئنی همین پتچ هستش Limp یعنی چی من فکر کنم باید LED Flash When Call باشه اسمش
اونایی که با Lamp شروع می شن یه همچین اسمی داره lamp_button_on_left_softkey که فکر کنم اینا نباشه
راستی مین و اف اسی که گذاشتی عزیز برای 49 هستش چون می خوام فردا برم کافی نت دانلود کنم بعد خیلی زور داره دانلود کنم بعد بفهمم که 49 نیست چون می خوام گوشی خودمو فلش کنم و پتچ بریزم باید مین داشته باشم تا پتچ نصب بشه
خبرشو زود بهم بده جیگر
Hadi King
13-10-2008, 13:52
اره مطمئنی همین پتچ هستش Limp یعنی چی من فکر کنم باید LED Flash When Call باشه اسمش
اونایی که با Lamp شروع می شن یه همچین اسمی داره lamp_button_on_left_softkey که فکر کنم اینا نباشه
راستی مین و اف اسی که گذاشتی عزیز برای 49 هستش چون می خوام فردا برم کافی نت دانلود کنم بعد خیلی زور داره دانلود کنم بعد بفهمم که 49 نیست چون می خوام گوشی خودمو فلش کنم و پتچ بریزم باید مین داشته باشم تا پتچ نصب بشه
خبرشو زود بهم بده جیگر
اين limp رو چون تو پچ هاي گوشي هاي ديگه ديدم كه با نصب اين پچ فلاش دوربين چشمك ميزنـــه برات گفتم كه بايد اين نوشته داشته باشــــه يادم نبود اسمش رو برات ذخيره كنم چون تو سايت هاي هك سرچ ميكردم :41:
اره عزيـــز سيد فريمور 49 هستش خودم از رو كامپيوترم برات اپلود كردم خيالت راحــت :46:
سلام
پچ حذف تاریخ و ساعت واسه w700 R1CA021 کسی داره ؟
Hadi King
14-10-2008, 15:58
سلام
پچ حذف تاریخ و ساعت واسه w700 R1CA021 کسی داره ؟
اين پچ براي اين گوشي با اين فريمور موجود نيســـت :41:
اين پچ براي اين گوشي با اين فريمور موجود نيســـت :41:
سلام
ببین اگه اون پتچ رو پیدا کردی حتما بزار
راستی یک پیشنهاد نمی دونم می تونی پست اول این تاپیک ویرایش کنی یا نه
اما بیا و کل پتچ های یه گوشی رو با فریمورش زیپ کن و اپلود کن و بزار اینجوری هرکی بخواد مییاد دانلود می کنه فگر کنم کل پتچ ها رو بزاری بهتره ا دونه دونه بزاری
راستی راه ساده ای برای پتچ ریختن هست که من مین نزنم
تاحالا با فار کار نکردم اگه میشه بگو تا امتحان کنم
Saman_Figo
17-10-2008, 11:27
سلام
گوشي من کا800 براي چندمين بار امروز صبح صفحه اش سفيد شد
و همونطور سفيد مونده
گوشيم از اون سري اولياست 480 تومن خريدمش
چند بار ديگه هم همينطور شده بود دادم تعمييرش کردن ولي بازم...!
اگه راهنماييم کنين ممنون ميشم
هیچ پچی هست که گوشی منو درست کنه؟
لطفا ساده توضیح بدین
سلام
گوشي من کا800 براي چندمين بار امروز صبح صفحه اش سفيد شد
و همونطور سفيد مونده
گوشيم از اون سري اولياست 480 تومن خريدمش
چند بار ديگه هم همينطور شده بود دادم تعمييرش کردن ولي بازم...!
اگه راهنماييم کنين ممنون ميشم
هیچ پچی هست که گوشی منو درست کنه؟
لطفا ساده توضیح بدین
دوست عزیز، فکر کنم شما با یه بار فلش کردن، مشکل گوشیتون حل بشه.
تو این تاپیک به طور خیلی عالی توضیح داده شده.
تبديل K800 به K810 و همه سوالات و مسائل مربوطه:
E-Masood
18-10-2008, 11:39
سلام
اگه میشه اون پچی رو که باهاش میشه با دکمه هندسفری آهنگ رو رد کنی محبت کنید . البته اون پچی که اسمش Contorol with hanset بود رو نصب کردم ولی ظاهرا کارش این نیست!
mohammad_77
18-10-2008, 22:45
با سلام .
من خودم كا 750 دارم و هر پچي را كه خواسته ام نصب كرده ام ولي ميخوام براي كا 800 يكي از دوستانم پچ نصب كنم ولي دچار مشكل شده ام لوگ يكي از پچ ها رو براتون ميگذارم ببينم كسي ميتونه كمكم كنه ؟
پچ ها هيچكدام كار نميكنند .
با تشكر .
بازم سلام به اساتید
اقا من دوتا پتچ با نرم افزار Color Creator درست کردم پسوندشون vkp نیست می خواستم بدونم کسی تست کرده اینارو باید چه طوری ریخت روی گوشی؟
در ضمن این دوتا پتچ برای رنگ باتری و انتن هستش
reza1078
26-10-2008, 19:34
دوستان گوشیم رو داد بودم با باکس فلش کنن بعد از این که فلش کرد دیگه setool نمی شناخت دیروز شیر شدم gdfs ای که داشتم روش رایت کردم (با xs ) حالا Setool می شناسه و پیغام زیر رو می ده:
Welcome to SEtool2 ( LITE edition ) v 1.11
supported DB2010/DB2012 CID49/50/51/52, DB2020 CID49/51/52
Loaded 51 flash descriptors
if you like LITE edition - please visit [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) and buy FULL.
ChipID:9900,EMP protocol:0301
PHONE IS RED RETAIL PRODUCT
FLASH CID detected:52
Speed:921600
Flash ID check:2019
Flash props sent ok
OTP LOCKED:1 CID:49 PAF:1 IMEI:35399601130782 CERT:RED
FLASH CID:52 COLOR:RED
Model:K800i
Brand:Sony Ericsson
MAPP CXC article: R8BA024 prgCXC1250210_GENERIC_WI
MAPP CXC version: R8BA024
Language Package:M_EAST_N_AFR
CDA article: CDA102568/6
CDA version: R4A
Default article: cxc1250490
Default version: R8BA024
Operator: 000-00
Elapsed:9 secs.
مشکلی که الان دارم نمی تونم پچ بریزم یعنی تا قسمتی که ready هست می ره گوشی رو در میارم وقتی وصل می کنم بعد از چند ثانیه میگه اگه فرایند ادامه پیدا نکرد بعد از 20 ثانیه گوشی رو در بیار که در این لحظه eror میده دیگه روشن نمی شه تا main رو با xs فلش می کنم به نظر شما مشکل از چیه
در ضمن نمی دونم فار منیجر چه مشکلی داره که اصلا f11 رو میزنم (خلاصه وضع فار منیجرم درست نیست و باید آخرش با xs فلش کنم)
یعنی انجور پیغام میده
Welcome to SEtool2 ( LITE edition ) v 1.11
if you like LITE edition - please visit [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) and buy FULL.
LDR:061201 1314 HANCXC1329129_DB2020_FLASHLOADER_R2A005
Flash props sent ok
CID52 BYPASS PROCEDURE STARTED
Processing part1...
CSloader version:
070410 1557 HANCXC1250562_DB2020_CSLOADER_R3A009
Processing part2...
Processing part3....
Flash props sent ok
REMOVE CABLE FROM PHONE
REMOVE BATTERY FROM PHONE, THEN INSERT IT BACK
THEN PRESS "READY"
HOLD "C" BUTTON AND ATTACH PHONE
CID52 BYPASS PROCEDURE FINISHED
Trying to launch embedded bootloader...
Abort all operations.
embedded flashloader not responds !
Elapsed:413 secs.
کسی می دونه این کار ها پتچ هستش یا الف
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عکس باتری رو اورده کنار انتن و یه ساعت به جای باتری گذاشته و از اینجور کارا من می خوام ببینم اگه میشه انجام بدم اا الف نمی تونم رو فریمور من نمی یاد
من می خوام یه سری تغییرات توی صفحه اصلی و .. بدم مثلا می خوام باتری و انتنم کنار هم باشه و به جای باتری یه ساعت کوچکولو بیاد می خوام بدونم پتچی هست که این کارارو بکنه یا باید با الف کار کنم
راستی تا یادم نرفته اگه اینکارا با لایوت میشه بگید!!!
ehsan6811
31-10-2008, 20:31
دوستان دوتا برنامه برای تیدیل پچ ها به فریمور دلخواه و تبدیل چند پچ به یک پچ رو اگه کسی داره بزاره
دوستان دوتا برنامه برای تیدیل پچ ها به فریمور دلخواه و تبدیل چند پچ به یک پچ رو اگه کسی داره بزاره
دومی رو نمیدونم، ولی درباره اولی باید بگم که فکر نمیکنم چنین برنامه هایی موجود باشند . . .
سلام من گوشی k750i دارم فریمور R1CA021 .میتونم با نرم افزار setool2lt به W700 تبدیلش کنم؟اگه میشه مشکلی واسش پیش نمیاد، یعنی میتونم بازم هکش کنم .اگه مشکلی نیست یکی آموزششو بزاره (با فایل های لازم) ممنون میشم.
سلام من گوشی k750i دارم فریمور R1CA021 .میتونم با نرم افزار setool2lt به W700 تبدیلش کنم؟اگه میشه مشکلی واسش پیش نمیاد، یعنی میتونم بازم هکش کنم .اگه مشکلی نیست یکی آموزششو بزاره (با فایل های لازم) ممنون میشم.
دوست عزیز، K750 به هیچ وجه به W700 تبدیل نمیشه . . .
یعنی این کار محال هست . . .
فکر کنم منظور شما تبدیل K750 به W800 بود. که خیلی راحت میشه تبدیل کرد و به امید خدا، هیچ مشکلی هم پیش نمیاد.
بعد از اون هم میتونید به راحتی با فایلهای W800 گوشی رو فلش کنید؛ پچ W800 بزنید و . . .
برید اینجا:
فلش سونی اریکسون و تبدیل K750 به W800:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدموفق باشید :40:
hadibabaiy
01-11-2008, 15:57
مطالب عالیه!
hadibabaiy
01-11-2008, 21:52
من یه w810 دارم اما پچ های صفحه ی اول روش نصب نمیشه اگه پچ خوب داریدبدید.
اون نرم افزاره رو هم من نسخه ی 1و8 رو دارما.
mohammad_77
01-11-2008, 23:07
من می خوام یه سری تغییرات توی صفحه اصلی و .. بدم مثلا می خوام باتری و انتنم کنار هم باشه و به جای باتری یه ساعت کوچکولو بیاد می خوام بدونم پتچی هست که این کارارو بکنه یا باید با الف کار کنم
راستی تا یادم نرفته اگه اینکارا با لایوت میشه بگید!!!
من خودم از الفي رو استفاده ميكنم كه ساعت رو برده بالا ( يعني وجود داره ) ولي در مورد عكس باطري تا به حال چيزي نديده ام . ولي بايد جالب باشه كسي پيدا كرد ما رو هم خبر كنم : :40:
adrenalin
02-11-2008, 09:12
من یه w810 دارم اما پچ های صفحه ی اول روش نصب نمیشه اگه پچ خوب داریدبدید.
اون نرم افزاره رو هم من نسخه ی 1و8 رو دارما.
برای این نصب نمیشه که فکر کنم CID گوشی شما 50 هست
شما یه لوگ از گوشیتون بگیرید ببینم چیه
دوست عزیز، K750 به هیچ وجه به W700 تبدیل نمیشه . . .
یعنی این کار محال هست . . .
فکر کنم منظور شما تبدیل K750 به W800 بود. که خیلی راحت میشه تبدیل کرد و به امید خدا، هیچ مشکلی هم پیش نمیاد.
بعد از اون هم میتونید به راحتی با فایلهای W800 گوشی رو فلش کنید؛ پچ W800 بزنید و . . .
برید اینجا:
فلش سونی اریکسون و تبدیل K750 به W800:
سلام خیلی ممنون درسته منظورم w800 بود ولی گوشیم سریال اصلی نیست عیبی نداره؟میشه با همین سریال w800 بشه؟
سلام خیلی ممنون درسته منظورم w800 بود ولی گوشیم سریال اصلی نیست عیبی نداره؟میشه با همین سریال w800 بشه؟
جان؟؟؟ :18:
نه دیگه نشد . . .
به احتمال زیاد با مشکل مواجه می شید . . .
در مورد اون سوال که گفتید میشه با همین سریال بشه w800 ، باید گفت که فکر نمیکنم چنین اتفاقی بیافته.
اگه بخواهید در صد مشکل رو پایین بیارید و ما هم شرمنده تون نشیم، حتما حتما از GFDS یه بکاپ بردارین و در یه جای مطمئن ذخیره اش کنید.
اینطوری فکر کنم سریال گوشی هم نپره.!!! (البته سریال K750 هااااا)
نهایتش اینه که می دید با باکس براتون درستش میکنن. :31:
جان؟؟؟ :18:
نه دیگه نشد . . .
به احتمال زیاد با مشکل مواجه می شید . . .
در مورد اون سوال که گفتید میشه با همین سریال بشه w800 ، باید گفت که فکر نمیکنم چنین اتفاقی بیافته.
اگه بخواهید در صد مشکل رو پایین بیارید و ما هم شرمنده تون نشیم، حتما حتما از GFDS یه بکاپ بردارین و در یه جای مطمئن ذخیره اش کنید.
اینطوری فکر کنم سریال گوشی هم نپره.!!! (البته سریال K750 هااااا)
نهایتش اینه که می دید با باکس براتون درستش میکنن. :31:
چه بد من زیاد اهل ریسک نیستم ولی شاید دل رو زدم به دریا به هر حال از راهنماییتون ممنون
adrenalin
02-11-2008, 14:51
براحتی میشه تبدیل کرد به w800 منم گوشیم قبلا سریال چنج بود تبدیل کردم تو خط plz گیر کرد با یه پچ از اون خط رد شد
Hadi King
03-11-2008, 02:04
چه بد من زیاد اهل ریسک نیستم ولی شاید دل رو زدم به دریا به هر حال از راهنماییتون ممنون
براحتی میشه تبدیل کرد به w800 منم گوشیم قبلا سریال چنج بود تبدیل کردم تو خط plz گیر کرد با یه پچ از اون خط رد شد
axilbam جان نميخواد ريسك كني شما فلش كن هيچي مشكلي پيش نمياد فقط همينجور كه احمد جون گفتن رو plz گيـــر ميكنه كه نياز به يه پچ كوچيك هستش كه از اونم برات رد ميكنه پچشو من دارم اگه ميخواي :11:
hadibabaiy
03-11-2008, 22:16
جالبه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
دوستان پچ gfx برای w700 r1ca021 می خواستم در ضمن خودم بتونم ادرس رو انتخاب کنم.
Hadi King
05-11-2008, 22:13
دوستان پچ gfx برای w700 r1ca021 می خواستم در ضمن خودم بتونم ادرس رو انتخاب کنم.
اينو من داشتم دوست من يه امتحاني كنـــ :46:
با سلام
اگه میشه کل پتچ های s500 و w580 رو برام بزارید
با سلام
اگه میشه کل پتچ های s500 و w580 رو برام بزارید
پچ های W580 رو دارم من.
اینا رو خودم به صورت VKP درآوردم و فقط و فقط در همین تاپیک موجود هست.
(در هیچ سایتی موجود نیست.)
بفرمایید:
همه پچ های W580 در فرمتVkp
sirhector300
06-11-2008, 17:03
سلام دوستان[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](17).gif
من گوشی w200 هست
موقع نصب پچ چنین خطایی میده:
کسی میدونه علت چیه؟
همه ی مراحل رو هم درست انجام دادم و پچ هم متناسب با فریمورم بود
ممنون از همه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](39).gif
پچ های W580 رو دارم من.
اینا رو خودم به صورت VKP درآوردم و فقط و فقط در همین تاپیک موجود هست.
(در هیچ سایتی موجود نیست.)
بفرمایید:
همه پچ های W580 در فرمتVkp
خیلی ممنون اما من کل پتچ های فریمور R8BE001 برای w580 می خوام فکر کنم بالای 50 تاست من که نمی تونم یکی یکی دانلود کنم یکی برام بگیره زیپ کنه خیلی ممنون میشم که کلشو یه جا بگیرم
tornadoo
08-11-2008, 13:24
بچه ها سلام ایا گوشی k320 قابلیت نصب پچ رو داره هرکی پچی براش داره لطفا بذاره فریمور هم زیاد مهم نیست ممنون:10:
Hadi King
09-11-2008, 09:11
خیلی ممنون اما من کل پتچ های فریمور R8BE001 برای w580 می خوام فکر کنم بالای 50 تاست من که نمی تونم یکی یکی دانلود کنم یکی برام بگیره زیپ کنه خیلی ممنون میشم که کلشو یه جا بگیرم
دوست من همين ادرسي كه دادي براي پچ همه رو برات دانلود كردم لينكش رو برات گذاشتم :46:
بچه ها سلام ایا گوشی k320 قابلیت نصب پچ رو داره هرکی پچی براش داره لطفا بذاره فریمور هم زیاد مهم نیست ممنون:10:
دوست عزيز براي اين گوشي فكر كنم پچ كم باشــــه هر سايت پچي ميرم براي اين گوشي قرار ندادن :41:
thelastblack
12-11-2008, 18:49
کسی میدونه چه جوری میشه با پچ radio_without_handsfree تو w700 r1db001 کار کرد؟ نصب کردم ولی نمیشه رادیو گوش کرد هیچ ایستگاهی نمیگیره...
ممنون...
mohammad_77
13-11-2008, 09:17
سلام .
من خودم كا 750 دارم و براحتي هم روش پچ نصب ميكنم ولي براي كا 800 دوستم با برنامه سيتولز (تمام نسخه ها)چند خط كه ميره جلو ميگه نميتونم اين خط را جايگزين كنم و ايراد ميگيره .
كسي ميتونه كمك كنه ؟ ( سيد 52 )
tornadoo
13-11-2008, 20:45
بچه ها کسی پچ مگا باس برا k750 بافرr1ca021 نداره:11:
thelastblack
13-11-2008, 21:33
کسی میدونه چه جوری میشه با پچ radio_without_handsfree تو w700 r1db001 کار کرد؟ نصب کردم ولی نمیشه رادیو گوش کرد هیچ ایستگاهی نمیگیره...
ممنون...
کسی به ما محل نمیزاره؟ جوابی فحشی چیزی...
tornadoo
14-11-2008, 00:57
معلومه نمی گیره شما باید یه سوزن یا... به سوکت دوم بزنی تا اونوقت؟
thelastblack
14-11-2008, 14:47
کجا چی بزنم؟ سوزن سوکت دوم؟ چی گفتی؟ خب درست بنویس بفهمم دیگه...
ممنون...
کسی به ما محل نمیزاره؟ جوابی فحشی چیزی...
معلومه نمی گیره شما باید یه سوزن یا... به سوکت دوم بزنی تا اونوقت؟
کجا چی بزنم؟ سوزن سوکت دوم؟ چی گفتی؟ خب درست بنویس بفهمم دیگه...
دوست خوبم، بعضی از مشکلات هست که دورادور نمیشه تشخیص داد و اونو حل کرد.
مثلا اگه گوشی شما پیش من بود، بدون شک مشکلش رو تشخیص میدادم.
البته همین الان هم احتمال میدم که مشکل از پچ بوده. داخل پچ که تغییراتی ندادین؟؟؟؟؟
اونو Remove کنید ببینید مشکل رادیو حل میشه یا باید گوشی فلش بشه.....؟؟؟!!!
tornadoo
14-11-2008, 19:19
ببین دوست عزیز اگر پچ رو نصب کردی و میتونی بری تو رادیو وخش خش میکنه شما باید همان طوری که گوشی تو دستته جایی که شارژرو میزنی از طرف چپ یه سوزن بزنی به سوراخی دوم .اگه هم که تورادیو نمی ری که معلومه پچت خرابه:18: از این واضح تر:11:راستی اون پچ مگا باس رو کسی نداشت برا k750 یا w800
thelastblack
14-11-2008, 22:03
دوستان عزیز منو احمق فرض نکنید لطفا... نمیخوام بگم خیلی بارمه ولی این قدر ها هم خنگ نیستم.
من پچو بدون هیچ مشکلی نصب کردم. تو رادیو هم میره ولی فقط خشخش میکنه. یه سوزن(چاقو بود در اصل!) تو پین دوم انداختم کار کرد ولی حالا این به چه دردی میخوره؟ اگه قراره فقط با سوزن کار کنه که همون هندسفری بهتره... کسی ایده ای برا راحت تر کار کردنش نداره؟؟...
ممنونم بازم از همه...
دوستان عزیز منو احمق فرض نکنید لطفا... نمیخوام بگم خیلی بارمه ولی این قدر ها هم خنگ نیستم.
من پچو بدون هیچ مشکلی نصب کردم. تو رادیو هم میره ولی فقط خشخش میکنه. یه سوزن(چاقو بود در اصل!) تو پین دوم انداختم کار کرد ولی حالا این به چه دردی میخوره؟ اگه قراره فقط با سوزن کار کنه که همون هندسفری بهتره... کسی ایده ای برا راحت تر کار کردنش نداره؟؟...
ممنونم بازم از همه...
ئه ئه ئه ئه ئه ئه !!!!!!
این چه حرفیه؟؟؟؟؟؟؟؟
شما در پست قبلی گفتید که هیچ ایستگاهی رو نمی گیره. الان میگید که خش خش میکنه.....؟؟؟؟؟؟ :18::18::18:
واقعا که......!!! :13:
اینم پست قبلیتون:
ممنون...
بابا صدای رادیو بدون هندزفری همینطور میشه.
شما اگه اولش میگفتید که صدا میاد ولی خش خش میکنه من میگفتم که طبیعیه. چون حداقل حداقل حداقل این پچ رو روی 50 تا گوشی امتحان کردم.
موفق باشید :11::11::11:
tornadoo
16-11-2008, 17:46
این چه حرفیه فدات شم:13: ببین دوست عزیزthelastblack اگه می خوای بدون سوزن کار کنه باید گوشی رو باز کنی وبه همون سوکت یه سیم خیلی نازک مسی بزنی و تو قاب گوشی یه جوری جا سازی کنی:21: البته اگه دوست داری بدون سوزن کارکنه:31:موفق باشی:10:
thelastblack
16-11-2008, 23:16
دوستان مثل اینکه داره سوء تفاهم میشه. وقتی یکی میگه پچو نصب کردم ولی ایستگاه نمیگیره یعنی اینکه رادیو بالا میاد ولی خش خش میکنه نه اینکه رادیو بالا نمیاد. معمولا که اینجوریه یا شاید من دارم اشتباه میکنم.
tornadoo جان از ایده ی قشنگت ممنونم احتمالا همین کارو میکنم... مرسی...
بازم از همتون ممنونم.....
راستی میگید این پچا چی کار میکنن؟
w700_r1db001_button_music
w700_r1bd001_change_menu_folder
همه رو از topsony.com گرفتم. نصب نکردم تا ببینم چی کار میکنن بعد نصب کنم...
بعدش کسی نمیدونه چه جوری میشه پچ نویسی یاد گرفت؟ درسته سخته ولی اگه کسی میدونه از ما دریغ نکنه لطفا...
دوباره ممنونم!!
Farshadd
17-11-2008, 18:00
سلام.
دوستان پچ افزایش صدا برای K770 و W810 چی خوبه؟؟ اگه دارید لینکش رو هم لطف کنید و اینکه بگید در کدوم یک از 3 خانه باید بازش کنیم؟؟ وسطی؟
منظورم بهترین پچ افزایش صدا هست.
:11:
thelastblack
17-11-2008, 19:02
دوست من تو وسطی میزاری... تو فروم سرچ کن کلی هست پیدا میکنی(درایور رو میگم...)...
سلام.
دوستان پچ افزایش صدا برای K770 و W810 چی خوبه؟؟ اگه دارید لینکش رو هم لطف کنید و اینکه بگید در کدوم یک از 3 خانه باید بازش کنیم؟؟ وسطی؟
منظورم بهترین پچ افزایش صدا هست.
:11:
دوست عزیز، پچ رو باید در وسطی بذارید.
ولی برای افزایش صدا، از پچ استفاده نمیکنن.
از آکوستیک یا همون درایور صدا استفاده میشه.
اینجا به طور کامل توضیح داده شده:
چگونه صدای w810i خود را افزایش دهیم؟
بهترین درایورها در آخرین صفحات موجود هستند.
thelastblack
17-11-2008, 19:50
راستی میگید این پچا چی کار میکنن؟
w700_r1db001_button_music
w700_r1bd001_change_menu_folder
همه رو از topsony.com گرفتم. نصب نکردم تا ببینم چی کار میکنن بعد نصب کنم...
بعدش کسی نمیدونه چه جوری میشه پچ نویسی یاد گرفت؟ درسته سخته ولی اگه کسی میدونه از ما دریغ نکنه لطفا...
دوباره ممنونم!!
چرا کسی جواب من رو نمیده؟ باز ما رو از جمع آدم بیرون کردین؟
کمک کنید لطفا بگید چی کار میکنن...:19::19::19:
Farshadd
18-11-2008, 00:08
دوست عزیز، پچ رو باید در وسطی بذارید.
ولی برای افزایش صدا، از پچ استفاده نمیکنن.
از آکوستیک یا همون درایور صدا استفاده میشه.
اینجا به طور کامل توضیح داده شده:
چگونه صدای w810i خود را افزایش دهیم؟
بهترین درایورها در آخرین صفحات موجود هستند.
ممنون از کمکتون.
قبلا خودم با XS++ v1.2 هک کردم و صدای 810 رو زیاد کردم.
اما با setool نه. درایور صدا هم زییاد روی کامپیوتر دارم. درایور صدا رو هم میشه بذارم تو وسطی؟؟؟ آخه خودش میشه چندین فایل (فکر کنم 90 تا بود)
Hadi King
18-11-2008, 00:35
چرا کسی جواب من رو نمیده؟ باز ما رو از جمع آدم بیرون کردین؟
کمک کنید لطفا بگید چی کار میکنن...:19::19::19:
دوســـت من شما بريز روي گوشي ببين چي اضافــه يا كم شـــده گوشي سوني دستم نيســت برات امتحانش ميكردم :46:
ممنون از کمکتون.
قبلا خودم با XS++ v1.2 هک کردم و صدای 810 رو زیاد کردم.
اما با setool نه. درایور صدا هم زییاد روی کامپیوتر دارم. درایور صدا رو هم میشه بذارم تو وسطی؟؟؟ آخه خودش میشه چندین فایل (فکر کنم 90 تا بود)
شما بايد سه تا پوشـــه تو هم درســـت كني اينجوري
ifs/settings/acoustic
و 90 تا فايل رو ميريزي تو پوشـــه اخري بعد پوشـــه ifs رو Zip ميكني ميزاري تو همون وسطي MISC files :11:
Sadegh Vafaie
27-11-2008, 00:46
بچهها سلام. دم همتون گرم.واقعا زحمتميكشين!!!
ميشه يه كمكي هم به من بكنين؟واسه k550i پچ ميخوام.از كجا پيدا كنم؟
thelastblack
27-11-2008, 09:00
برو تو topsony.com عضو شو پچ های خوبی هست. میتونی از topsony.ir استفاده کنی اونم خوبه ولی باید عضو شی...
هر دوتاش مجانیه...
reza3600
27-11-2008, 12:27
سلام
چرا وقتی میشه با نصب پچ این همه امکانات خوب به گوشی اضافه کرد چرا خود کارخونه سازنده این کار رو نمیکنه؟ پشت پرده چه قضیه ای هست؟!
من دو بار با فار منیجر گوشیم رو با دقت بسیار ! برای عوض کردن منو و کارهای دیگه هکیدم و هر دو بار نیز پوکیدم! یعنی گوشیم خراب شد و در مجموع 12 هزار تومن وجه رایج مملکت خرج رو دستم گذاشت.
نصب پچ هم ممکنه باعث خراب شدن گوشی و نیاز اون به فلش بشه؟
ممنون
سلام
چرا وقتی میشه با نصب پچ این همه امکانات خوب به گوشی اضافه کرد چرا خود کارخونه سازنده این کار رو نمیکنه؟ پشت پرده چه قضیه ای هست؟!
من دو بار با فار منیجر گوشیم رو با دقت بسیار ! برای عوض کردن منو و کارهای دیگه هکیدم و هر دو بار نیز پوکیدم! یعنی گوشیم خراب شد و در مجموع 12 هزار تومن وجه رایج مملکت خرج رو دستم گذاشت.
نصب پچ هم ممکنه باعث خراب شدن گوشی و نیاز اون به فلش بشه؟
ممنون
درشرایط عادی نه!
یعنی معمولا مشکلی پیش نمیاد.
ولی گاها به طور کاملا اتفاقی پیش میاد که گوشی قاطی میکنه و احتیاج به فلش شدن پیدا میکنه. (به ندرت اتفاق میافته)
reza3600
27-11-2008, 14:05
درشرایط عادی نه!
یعنی معمولا مشکلی پیش نمیاد.
ولی گاها به طور کاملا اتفاقی پیش میاد که گوشی قاطی میکنه و احتیاج به فلش شدن پیدا میکنه. (به ندرت اتفاق میافته)
ممنون!
یعنی خطرش از هک کمتره دیگه!
یا همون قدر که احتمال خراب شدن گوشی توی هک هست اینجا هم همون قدر احتمال داره!
ممنون
راستی گوشیم k750 ی فقید ! هستش.
در ضمن کسی نمیدونه چرا خود کارخونه این کارها رو نمیکنه؟!
-_|DeaTh-AnGeL|_-
27-11-2008, 14:22
سلام بچه ها من بعد از اينكه چند تا پچ و منو و اكوستيك و... رو k750م ريختم ديگه دوربينش كار نكرد يعني اينكه وقتي محافظ دوربين رو باز ميكني چند ثانيه يه صفحه سياه مياد بعد ميره و از منو هم همين داستان رو داره
حتي درايور اورجينال خودش هم ريختم ولي درست نشد!!
ميشه يه آدم آگاه منو راهنمايي كنه!!
reza3600
27-11-2008, 18:29
چرا مصطفی جان یکم احتمال داره.با اینکه چند بار تذکر دادم پچ رو فقط روی main های EU و Generic بریزید ولی بعضیها دقت نکردن و روی main چینی پچ ریختن و گوشیشون روشن نشده.بخاطر همین میگم احتمالش خیلی کمه.:46:
راستی چطوری بفهمم main من چیه؟
ممنون
سلام به همگی
من رو w700 قبلا الف نصب کرده بودم ( تاریخ شمسی ، ساعت ، . . . و از همه مهم تر دسکتاپ و کال ویبره )
حالا گوشیم بعد از فلش بعضی از الف ها رو اجرا نمی کنه . ( مخصوصا همون دو تایی که گفتم )
قبلا هم دقیقا از همین الف و داین استفاده می کردم
کسی میدونه مشکل کجاست ؟
-_|DeaTh-AnGeL|_-
03-12-2008, 13:02
اي بابا يكي به اين تاپيك هم سر بزنه و جواب ما رو هم يه آدم مومن بده ديگه!
hamidyek
03-12-2008, 21:24
يه پوشه به نامه record باز ميكنه وقتي ضبط صدا ميكني همه شون تو اون جمع ميشن ديگه پخشو پلا نميشن
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] _videodj_v2.vkp
درود
دوست گرامی با سپاس از زحمت شما اما متاسفانه لینک شما ارور میدهد محبت بفرمایید لینک تازه برای دانلود این فایل بگذارید
باسپاس فراوان
adrenalin
03-12-2008, 21:35
درود
دوست گرامی با سپاس از زحمت شما اما متاسفانه لینک شما ارور میدهد محبت بفرمایید لینک تازه برای دانلود این فایل بگذارید
باسپاس فراوان
خدمت شما
Hadi King
04-12-2008, 01:21
سلام بچه ها من بعد از اينكه چند تا پچ و منو و اكوستيك و... رو k750م ريختم ديگه دوربينش كار نكرد يعني اينكه وقتي محافظ دوربين رو باز ميكني چند ثانيه يه صفحه سياه مياد بعد ميره و از منو هم همين داستان رو داره
حتي درايور اورجينال خودش هم ريختم ولي درست نشد!!
ميشه يه آدم آگاه منو راهنمايي كنه!!
اي بابا يكي به اين تاپيك هم سر بزنه و جواب ما رو هم يه آدم مومن بده ديگه!
دوســت من مشكل منويي بوده كه شما روي گوشي ريختين براي درســـت كردنش هم Main تنها رو روي گوشيتون فلش كنيـــد :11:
-_|DeaTh-AnGeL|_-
04-12-2008, 13:12
دوســت من مشكل منويي بوده كه شما روي گوشي ريختين براي درســـت كردنش هم main تنها رو روي گوشيتون فلش كنيـــد :11:
ولي من بعد از خراب شدن دوربين حدود 4 5 بار ديگه منو عوض كردم
به نظرت نميشه علتش اين باشه كه زياد گوشي هك شده؟؟
Hadi King
05-12-2008, 20:34
ولي من بعد از خراب شدن دوربين حدود 4 5 بار ديگه منو عوض كردم
به نظرت نميشه علتش اين باشه كه زياد گوشي هك شده؟؟
بــه زياد هك شدن ربطي نداره خودم همچين گوشي داشتم هر چي در مورد هك بود روش اجرا ميكردم از نظر دوربين خراب نشـــد همونجوري كه گفتم شما Main تنها رو فلش كنيد ببينيد چي ميشـــه :11:
-_|DeaTh-AnGeL|_-
06-12-2008, 18:23
دمت گرم
موفق باشيد
deadboy66
10-12-2008, 01:29
پس پچ کا 800 چی شد؟
اگه میشه پچ های کا 800 رو هم بذارید
سلام به همگی
من رو w700 قبلا الف نصب کرده بودم ( تاریخ شمسی ، ساعت ، . . . و از همه مهم تر دسکتاپ و کال ویبره )
حالا گوشیم بعد از فلش بعضی از الف ها رو اجرا نمی کنه . ( مخصوصا همون دو تایی که گفتم )
قبلا هم دقیقا از همین الف و داین استفاده می کردم
کسی میدونه مشکل کجاست ؟
کسی نیست جولب ما رو بده ؟؟؟؟؟ ! ! ! ! !:41:
Hadi King
13-12-2008, 13:54
پس پچ کا 800 چی شد؟
اگه میشه پچ های کا 800 رو هم بذارید
برا چـــه فريموري دوســـت عزيــــز :13:
k800_R8BF003
K800i_R1KG001
K800i_R8BA024
تا برات بزارم :11:
کسی نیست جولب ما رو بده ؟؟؟؟؟ ! ! ! ! !:41:
تو تايپك هاي زيادي همچين سوالي پرسيدين كه دوستان جوابت رو دادن و بري ببيني خوبـــه :46:
از نظـــر من هم فايل هاي lib جديد رو روي گوشيتون امتحان كنيد :5:
Amir_Ans
18-12-2008, 07:54
یه نفر کمکم کنه داشتم از gdfs گوشی بک آپ می گرفتم که فکر کنم کابل قطع شد حالا دیگه گوشه روشن نمیشه ستولزم هم مینویسه بوت فیلر البته یه بار نوشت الان باید چی کار کنم گوشی آجر شد یا می شه درستش کرد؟
kianrad_k303
18-12-2008, 13:22
سلام دوستان پچ کامل w550 را بزاری با معرفی کامل هر پچ ممنون می شم
Sasuke-7
19-12-2008, 10:18
سلام دوستان پچ کامل w550 را بزاری با معرفی کامل هر پچ ممنون می شم
شما خواهشا فریمور خودتونو اعلام کنید تا پتچ ها رو براتون قرار بدم
یه نفر کمکم کنه داشتم از gdfs گوشی بک آپ می گرفتم که فکر کنم کابل قطع شد حالا دیگه گوشه روشن نمیشه ستولزم هم مینویسه بوت فیلر البته یه بار نوشت الان باید چی کار کنم گوشی آجر شد یا می شه درستش کرد؟
شما گوشیتون چیه یه identify بزن اطلاعات رو بگیر و بعد یه فلش کن به احتمال 90% درست میشه
یا ببر بیرون با باکس بده فلش کنن
amir_82111
27-12-2008, 00:40
این پچ یه تغییری توی موزیک پلیر میده یعنی موقعی که توی صفحه پخش موزیک هستین میتونین با استفاده از جهت های بالا و پایین یا کلید های 8 و 2 لیست آلبوم در حال پخش رو ببینین و آهنگ دلخواهتون رو انتخاب کنین.این پچ خیلی جالبه و دقایقی پیش توسط جنابIronMaster به صورت رایگان منتشر شد چون قبلا این پچ رایگان نبود.
این پچ برای مدلهای زیر درست شده.
K810 SW-R8BA024
K810 SW-R8BF003
K800 SW-R8BF003
K790 SW-R8BF003
K770 SW-R8BA024
K610 SW-R1KG001
Z610 SW-R6DA001
به دلیل خراب شدن لینکها اونارو آپلود نکردم.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
K810 SW-R8BA024
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
K810 SW-R8BF003
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
K800 SW-R8BF003
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
K790 SW-R8BF003
K770 SW-R8BA024
K610 SW-R1KG001
Z610 SW-R6DA001
amirrayaneh
29-12-2008, 21:00
سلام دوستان
لطفا به دادم برسید.......
یعنی کممممممممممممممممممممممک
من با xs گوشیمو فلش کردم و بعد میخواستم با far manager تغیرات اعمال کنم
ولی وقتی روی گزینه flash یا fs کلیک میکنم این پیغام را میده:
script flash_mode execution error
error code : 0
و دیگه اجرا نمیشه
و گوشیم روشن نمیشه؟؟؟
چه خاکی توی سرم کنم؟
amirrayaneh
29-12-2008, 23:51
منوی flash و fs نمایش داده میشه ولی وقتی واردشون میشم خالی هستند و نمیشه چیزی درونش کپی کرد
فقط خواهشا زود به دادم برسید:weird:
amirrayaneh
30-12-2008, 15:33
هیچ کس نیست که به داده من برسههههههههههههههههههه؟؟؟ ؟
Amir_Ans
01-01-2009, 12:00
شما خواهشا فریمور خودتونو اعلام کنید تا پتچ ها رو براتون قرار بدم
شما گوشیتون چیه یه identify بزن اطلاعات رو بگیر و بعد یه فلش کن به احتمال 90% درست میشه
یا ببر بیرون با باکس بده فلش کنن
من الان یه k800 با فریمور r1kg001 دارم که می خوام قفل منو براش بزارم ولی هر پچی هست مال sw-r8bf003 هست باید چی کارکنم ؟
w550 را هم بردم مین را عوض کردم چون کابل را زود کشیده بود
سلام دوستان من يه پچي رو بدون توجه به فريوم گوشيم نصب كردم:5:اما ديگه گوشيم بالا نمي ياد:10:
اومدم دوباره حذفش كردم اما فايدهايي نداشت ::31:
لطفا اگه راهي بجز فلش كردن :18:داره برام بنويسيد با تشكر:11:
LORD HAMED
04-01-2009, 11:23
با عرض سلام خدمت دوستان
از بس این پست پر رفت و امده ادم نمیتونه همهی پست ها رو یک به یک بگرده دنبال پچ:31:
چند تا مدیا پلیر زیبا برای k800 r8bf003 اگه بدید ممنون میشم:8:
:31:خبري نشد:8::8::8::8::10::10::27:
Sasuke-7
06-01-2009, 05:00
سلام دوستان من يه پچي رو بدون توجه به فريوم گوشيم نصب كردم:5:اما ديگه گوشيم بالا نمي ياد:10:
بدید بیرون با باکس فلش کنن اگه درست نشه براش فاتحه بخونید :31: :41:
Hadi King
06-01-2009, 07:32
من الان یه k800 با فریمور r1kg001 دارم که می خوام قفل منو براش بزارم ولی هر پچی هست مال sw-r8bf003 هست باید چی کارکنم ؟
خب دوست من شما بايد فريمور گوشيت رو عوض كني و به فريمور ديگه كه پچ براش هست تبديل كني هميـــن:11:
منوی flash و fs نمایش داده میشه ولی وقتی واردشون میشم خالی هستند و نمیشه چیزی درونش کپی کرد
فقط خواهشا زود به دادم برسید:weird:
سلام دوستان
لطفا به دادم برسید.......
یعنی کممممممممممممممممممممممک
من با xs گوشیمو فلش کردم و بعد میخواستم با far manager تغیرات اعمال کنم
ولی وقتی روی گزینه flash یا fs کلیک میکنم این پیغام را میده:
script flash_mode execution error
error code : 0
و دیگه اجرا نمیشه
و گوشیم روشن نمیشه؟؟؟
چه خاکی توی سرم کنم؟
شما از برنامه ستول استفاده كنيد اين برنامه كه استفاده ميكنيد قديمي و سخت تر از ستول هستش :46:
شما گوشيتو هك كردي و با يه پچ خراب شـــده بجز فلش كار ديگه اي برا درســت كردنش نميتوني انجام بدي بايد فلش بشـــه تعميرگاه هم ببري فلش ميكنـــه برات :5:
شما Main تنها رو روي گوشيت فلش كن ببين چي ميشه اگه نشـــد فول فلش كــن:11:
Amir_Ans
06-01-2009, 21:48
از این که راهنماییم کردید ممنون
ولی میشه لینک آموزشی عوض کردن فریمور گوشی را هم برام بزارید
واینکه مین r1kg001 را از کجا باید دانلود کنم برای قفل گذاشتن ؟
Sasuke-7
07-01-2009, 05:44
از این که راهنماییم کردید ممنون
ولی میشه لینک آموزشی عوض کردن فریمور گوشی را هم برام بزارید
واینکه مین r1kg001 را از کجا باید دانلود کنم برای قفل گذاشتن ؟
کاری نداره شما فقط Main و Fs با یه فریمور دیگه رو روی گوشیتون فلش کنید فریمورتون عوض میشه توجه کنید گفتم فریمور نه سید ها شما هر فریموری که عوض می کنید سید گوشیتون عوض نمی شه
برو به این ادرس و بعد سید گوشیتو پیدا کن و بعد فریمور و بعد main & Fs رو دانلود کن
موفق باشی:11:
سلام به همه من یه پچ میخواهم بدای عوض شدن شکل منو
با تشکر :D
گوشی:k810
Sasuke-7
10-01-2009, 04:33
سلام به همه من یه پچ میخواهم بدای عوض شدن شکل منو
با تشکر :d
گوشی:k810
دوست عزیز برای عوض شدن شکل منو پتچ نیستش شما باید منو بریزی به حالت درایور کمی بیشتر تاپیک را مطالعه کن اگه موضوع نفهمیدی چیه بگو تا باز با این دیدی که بهت دادم برات توضیح بدم
خواهشا پتچ Remove SP Lock رو برای W550 r4cb020 قرار بدید روی Please Wait گیر کرده خواهشا سریع تر!!
با سلام خدمت همه ي دوستان
قابل توجه اساتيد محترم
من گوشيمو چند روز پيش از s500 به w580 تبديل كردم ،براي نصب پچ قفل منو .
امروز از صفحه ي 107 تمام پچ هاي w580 را دانلود كردم .در ضمن فريمور گوشيم R8BE001 است و CID :52
من همه ي پچ هارو نصب كردم اما هر بار با اين اروور مواجه شدم !!!!!!!
Starting to process VKP patch script: D:\setool2lite\w580_r8be001_remove_t9_messages.vkp
VKP script loaded OK. Lines: 7
Line #1: ;W580 R8BE001 - ignored. No ":"
Patch structure created OK. Determining blocks to read...
New block #0000 added: $452C0000
Blocks selected OK. Reading blocks: 1
Block @ $452C0000 read error. Have only: 00000000 bytes
اگه مي شه يكي راهنمايي بكنه
Sasuke-7
25-01-2009, 04:04
با سلام خدمت همه ي دوستان
قابل توجه اساتيد محترم
من گوشيمو چند روز پيش از s500 به w580 تبديل كردم ،براي نصب پچ قفل منو .
امروز از صفحه ي 107 تمام پچ هاي w580 را دانلود كردم .در ضمن فريمور گوشيم R8BE001 است و CID :52
من همه ي پچ هارو نصب كردم اما هر بار با اين اروور مواجه شدم !!!!!!!
Starting to process VKP patch script: D:\setool2lite\w580_r8be001_remove_t9_messages.vkp
VKP script loaded OK. Lines: 7
Line #1: ;W580 R8BE001 - ignored. No ":"
New block #0000 added: $452C0000
Block @ $452C0000 read error. Have only: 00000000 bytes
اگه مي شه يكي راهنمايي بكنه
شما گوشیتونو Quick Patch کردید؟ مشکل از پتچ شاید باشه میشه کمی بیشتر مراحلی که رفتید رو برام بگید چون من هم گوشیم و سیدش و فریمورش با شما یکیه و به این مشکل تاحلا بر نخوردم!
oghtapost
26-01-2009, 17:42
آقا دستت درد نکنه خیلی دنباله این مطلب میگشتم فقط می خوام بدونم فریموری که تو t650 بیشتر کاربرد داره ((پچای گرافیکی)) چیه ؟ ممنون
Sasuke-7
27-01-2009, 15:04
آقا دستت درد نکنه خیلی دنباله این مطلب میگشتم فقط می خوام بدونم فریموری که تو t650 بیشتر کاربرد داره ((پچای گرافیکی)) چیه ؟ ممنون
ربطی نداره پتچ های گرافیکی برای هر فریموری ساخته میشه شما هر فریمور که دوست داری بریز و خودت برای همون فریمور پتچ گرافیکی درست کن!
oghtapost
27-01-2009, 22:22
تا آخر دان نمیشه آخرش ....time out میزنه.
Sasuke-7
03-02-2009, 06:13
تا آخر دان نمیشه آخرش ....time out میزنه.
چی تا اخر دان نمی شه بگید تا براتون اپ کنم
hamid13833
03-02-2009, 16:48
سلام به استادان بزرگ
من تازه وارد هستم و چيز زيادي نميدونم.كا800 من با چند بار پچ كردن خاموش شد و ديگه روشن نشد.قبلا با پچ اونو كا 810 كرده بودم و 52 بود فريمورش R8BA024 . مجبور شدم بدم بيرون تا اونو تست پوينت بزنن و روشن بشه.حالا موبايلم كار ميكنه ولي نه با setool2lite و نه far manager و نه xs شناخته نميشه. در ضمن قبلاerom R3A011 بوده ولي حالا تبديل شده به R3B022 در ضمن ديگه كا 810 نيست و 800 شده فريمورش هم R1KG001 شده ببخشيد فراموش كردم كه بگم RED هستش.قبلا ميتونستم با پچ قفل سيم كارتو با پچ باز كنم ولي الان ديگه اصلا شناخته نميشه.آيا اميدي به درست شدنش هست؟
همونطور كه ميدونيد نميشه رو گوشيهااي سوني اريكسون قفل گذاشت.
ولي با اين پچي كه معرفي ميكنم ميتونيد منو و smsها و filemanager و شماره هاتونو قفل كنيد!
طرز كارشم به اينصورت كه براي فعال شدن قفل كليد + volume را براي مدتي نگه ميداريد.براي غير فعال كردنشم به همين صورت عمل ميكنيد.
در ضمن با نصب اين پچ براي هميشه براي رفتن به قسمت شماره ها بايد رمز رو وارد كنيد.اينطوري هيچكس نميتونه به شماره هاتون سرك بكشه.
رمز قفل هم بطور پيش فرض اگه عوض نكرده باشيد 0000 هست
دانلود از اينجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام
اين لينك كار نميكنه
ممنون ميشم جاي ديگه آپلود كنيد
مرسي
سلام
اين لينك كار نميكنه
ممنون ميشم جاي ديگه آپلود كنيد
مرسي
بفرما
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 0_r1ca021.html
بفرما
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 0_r1ca021.html
مرسي عزيز
زودترين فايلي بود كه تو عمرم دانلود كردم :31:
تا زدم دانلود شد:27:
يه سوال فني
حالا اينو چي كار كنم ؟
بعد از Extract Winrar بگو :31:
مرسي
Sasuke-7
06-02-2009, 06:12
مرسي عزيز
زودترين فايلي بود كه تو عمرم دانلود كردم :31:
تا زدم دانلود شد:27:
يه سوال فني
حالا اينو چي كار كنم ؟
بعد از extract winrar بگو :31:
مرسي
خوب شما باید بلد باشید چگونه فلش کنید و هممچنین پتچ بریزید به پست اول مراجعه کنید و پتچ ریختن رو خوب یاد بگیرید اگر یک اشتباه کنید با گوشیتون خداحافظی کنید!
آخه تو هر تاپيكي يه چيزي زده
مدير اين انجمن يه حالي بده به اين تاپيك ها
به جا گفته ايكس اس
يه جا اس اي تولز
يه جا ...
من موندم بين چار راه !
اس اي تولز رو سرچ كردم يكي 5 مگ يكي 65 مگ پيدا شد !
اون لايت كه ميگن منظورتون همون 5 مگ ورژن 1.08 ؟
آخه تو هر تاپيكي يه چيزي زده
مدير اين انجمن يه حالي بده به اين تاپيك ها
به جا گفته ايكس اس
يه جا اس اي تولز
يه جا ...
من موندم بين چار راه !
اس اي تولز رو سرچ كردم يكي 5 مگ يكي 65 مگ پيدا شد !
اون لايت كه ميگن منظورتون همون 5 مگ ورژن 1.08 ؟
دوست عزیز شما از سیتول استفاده کنید چون کار باهاش راحته.اینم آدرس دانلود برنامه
دانلود ورژن 1.11 با حجم 25 مگابایت
دانلود فایل آموزشی برنامه
دوست عزیز فایل ریست رو نتونستم برات بزارم فایل ریست متناسب با فریمور گوشیتو پیدا کن و در پوشه ریست قرار بده
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددانلود فایل آموزشی برنامه
دوست عزیز فایل ریست رو نتونستم برات بزارم فایل ریست متناسب با فریمور گوشیتو پیدا کن و در پوشه ریست قرار بده
آقا مسعود دستت درد نكنه
دارم دانلود ميكنم
ببينم اين فايله سيتول كه دارم دانلود ميكنم هيچ پسوندي نداره ها !
با وين رر باز كنم يا بهش پسوند اگزه بدم ؟
گوشيم از اين كا 750 هاي اريكسونه
اون فريمور هم كه ميگين 021 هست
يعني آخرش 021 بود
r1ca021
ببينم اين دي بي 2020 يا 2010 كه تو تاپيك ها ديدم چي هست ؟
يا زدن مخصوص سي آي دي cid ....
چيه اينا ؟
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددانلود فایل آموزشی برنامه
آقا مسعود من اينو گرفتم ولي نود 32 ويروسي شناختش پاكش كرد :19:
2 ساعت داشتم با 2 كيلوباست دانلود ميكردم
رفتم يه دونه از نسخه هاي 1.08 رو هم دانلود كردم اون 5.6 مگ بود اونو هم ويروسي شناخت پاك كرد !
اشكال از منه يا همه شون همينجورين ؟
Sorou5h
واسه برخی از دوستان هم همین مشکل بود بهتره شما موقع کار با سیتول آنتی ویروس رو غیرفعال کنید.
اون db هم پلاتفرم گوشی :پلاتفرم در واقع به مجموع پردازنده حافظه و کلا اون بستری گفته میشه که گوشی بر اون اساس ساخته شده.(مال گوشی شما باید db2010 باشه)
cid هم یه نوع سیستم حفاظتی برای جلوگیری از تغییر دادن گوشی است.(مال شما باید 49 باشه)
با سیتول میتونید همه این مشخصات رو ببینید.(در فایل آموزشی توضیح داده)
پوشه rest هم در ورژن 1.8 وجود داره اگه خواستین با ورژن 1.11 کار کنین پوشه ریست موجود در ورژن 1.8 رو در کنار دیگر پوشه های ورژن 1.11 کپی کنید.
مرسي مسعود جون
من اصولا" آدم خنگي نيستم ولي فعلا" پول لازمم نميتونم ريسك كنم كه برم يه گوشي بگيرم ((=
ببين تو اون فايل راهنما كا 750 رو تو هر دو مدل سي آي دي كه زده هست !
من نميدونم از راه اول برم جلو يا از راه دوم ؟
من امروز اون فايل 25 مگ ورژن 1.11.7 دانلود كردم
آنتي ويروسم رو بستم
حالا از اينحا به بعدشو تو بگو من گوش ميدم d:
شما اول باید درایور usbflash رو نصب کنید.در ورژن 1.8 وارد پوشه drivers میشی و از اونجا وارد پوشه usb_flash_driver شده و فایل موجود رو نصب می کنی. خوب حالا برنامه رو باز کرده در قسمت phone type مدل گوشیتونو انتخاب کن. وبر روی گزینه identify کلیک کرده سپس کلید c رو در گوشی گرفته و کابل رو به گوشی وصل می کنی .حالا می تونی مشخصات گوشیتو ببینی. مثلا برای گوشی من این شکلیه.(به قسمت های رنگی توجه کنید)
welcome to setool2 lite edition v 1.08
ChipID:8040,EMP protocol:0301
FLASH CID detected:49
Flash ID check:890D
Flash props sent ok
OTP LOCKED:1 CID:49 PAF:1 IMEI:35527101801893 CERT:RED
FLASH CID:49 COLOR:RED
MAPP CXC article: R1CA021 prgCXC1250514_EU_1_CR
MAPP CXC version: R1CA021
Language Package:EMEA_6
CDA article: 102295/7
CDA version: R2A
Default article: cxc1250522
Default version: R1CA021
Operator: 000-00
USERCODE:0000
Elapsed:23 secs.
خوب اگه مال شما 49 بود از قسمت های اول آموزش استفاده کنید.
آقا خـــــــــــــــــــــيــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــلـــــــــــــــــــ ـــــــــــــي خــــــــــــــــــــــــ ــــــــــو بــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــي
الاك ميرم هكش ميكنم d:
hamid13833
09-02-2009, 12:43
سلام
سوال اولمو که کسی جواب نداد (2126# ) امیدوارم اینو جواب بدید.
برای اینکه سیتول کا800 منو بشناسه باید 5+2 رو بگیرم و این برنامه فقط اونو شناسایی میکنه و فلش نمیکنه.ولی ++xs با گرفتن C به موبایل وصل میشه و فلش هم میکنه. اشکال کار کجاست؟ چون با ++xs نمیتونم پچ کنم.
Sasuke-7
10-02-2009, 05:54
سلام
سوال اولمو که کسی جواب نداد (2126# ) امیدوارم اینو جواب بدید.
برای اینکه سیتول کا800 منو بشناسه باید 5+2 رو بگیرم و این برنامه فقط اونو شناسایی میکنه و فلش نمیکنه.ولی ++xs با گرفتن c به موبایل وصل میشه و فلش هم میکنه. اشکال کار کجاست؟ چون با ++xs نمیتونم پچ کنم.
ورژن گوشیتون قدیمی هستش هیچ کاری هم نمیشه کرد اگر مستر ریسیت هم بکنی می بینی مدل گوشیتو می زنه w880 بهتره یک گوشی دیگه بگیری!
hamid13833
10-02-2009, 11:29
از اينكه جواب داديد متشكرم.
اين مشكل از وقتي پيش امد كه دادم گوشيمو تست پوينت كردن.قبلا با يستول كار ميكرد و مشكلي نداشت.
اگه پچ های با فرمت vkp برای k770 با فریمور r8ba024 رو برام بذارید ممنون میشم.
اینم چند تا پچ برای شما
پوشه system رو از حالت مخفی خارج میکنه:
;K770 SW-R8BA024
;Отображение папок tpa/user/system и card/system в Диспетчере файлов
;После применения патча снимите атрибут Скрытый с этих папок любым файловым менеджером на яве...
;Теперь они будут отображаться в Диспетчере файлов даже после перезагрузки.
;(c) IronMaster
;(p) Zormax aka mobilefree
44FC6A0E: 281C 10E0
44FC6AAC: 301C 08E0
44FC6AEA: 281C 08E0
آلارم بدون ویبره :
;K770 SW-R8BA024
;Отключить вибрацию при срабатывании будильника
;(c) Sic
;(p) polza
+44140000
FCBBB8: 301C03F097FC149918480968 004801E0E18BD14580471848
1BD8BE0: 00000000000000000000000000000000 14990968FFB51698044FB84202D0301C
1BD8BF0: 00000000000000000000000000000000 014FB847FFBDFFFFEDF41045BBA41045
پوشه video dj و ringtone رو حذف میکنه :
;K770_R8BA024
;Убрать папку VideoDJ и ringtones с карты и памяти телефона
;Delete folder video dj and ringtones
;(c) Crystal
;(p) polza
+44140000
174CDFE: 2F00720069006E00670074006F006E00650073 00000000000000000000000000000000000000
174D10E: 2F00720069006E00670074006F006E00650073 00000000000000000000000000000000000000
174F926: 2F00720069006E00670074006F006E00650073 00000000000000000000000000000000000000
1B4F00E: 2F00720069006E00670074006F006E00650073 00000000000000000000000000000000000000
174CE32: 2F0076006900640065006f0064006A 000000000000000000000000000000
174D13A: 2F0076006900640065006f0064006A 000000000000000000000000000000
174F95A: 2F0076006900640065006f0064006A 000000000000000000000000000000
1B4EFDE: 2F0076006900640065006f0064006A 000000000000000000000000000000
شماره تماس های اضطراری 911 , 112 رو حذف میکنه :
;K770_R8BA024
;Убрать "Экстренные вызовы"
;Убираются 911 и 112 при залоченной клаве
;Remove "Emergency calls" 911 and 112 when keyboard is locked.
;©Joker XT
;(p)polza
+44140000
11A5F8C: 3131320039313100 0000000000000000
پسوند فایل های ضبط شده رو به .mp4 تغییر میده :
;K770_R8BA024
;Замена расширения записи видео на *.mp4
;Качество НЕ меняется!
; Replacement of expansion of record of video on *.mp4
; Quality does not vary!
;v2
;Включена поддержка расширения mp4 в VideoDJ
;Support of extention *.mp4 now available in VideoDJ
;(c) mobilefree
;(p) polza
+44140000
1B4C084: 3300670070 2A00000000
1B4C0C0: 3300670070 6D00700034
1BBE0CC: 3300470050 4D00500034
حذف بوق هنگام ضبط صدا :
;K770_R8BA024
;Убрать гудок при старте диктофона и записи разговора
;Remove voicerecoreder beep
;v.2
;(С)SiNgle
;(p)polza
+44140000
1ABED40: 1E 00
1ABED5C: 14 00
F51979: D2 E0
F519BD: D1 E0
حذف تاریخ و ساعت از روی صفحه اصلی :
;K770_R8BA024
;Убрать время/дату в режиме ожидания
;Remove time/date in standby
;© Zormax aka mobilefree
;(p) polza
+44140000
12B62EC: B1F0A4FD C046C046 ;Время/Time
12B6316: B1F08FFD C046C046 ;Дата/Date
Call Logger :
;K770 SW-R8BA024
;Просмотр логов на 5 вкладке Вызовов
;Патч является дополнением к эльфу Call Logger, без него он не имеет смысла
;В Вызовах появляется 5 вкладка, где можно посмотреть/удалить логи
;Добавлен пункт интернет для просмотра интернет трафика
;Добавлен выбор даты, за которую необходимо посмотеть логи
;v. 2
;(c) IronMaster
;(p) awg
44f1ccb0: CC21 CE21
44f1ccee: 381C8C30002101604160 0148804701E0017FD145
44f1ce0c: A9CDF144 4182D145
44f1d0d6: 0421 0521
44f1d126: 8168A88B800020189430 0149884701E0377FD145
44f1d154: 59D1F144 5F7FD145
45d17f00: 00000000000000000000000000000000 381C8C30002101604160FFB533204001
45d17f10: 00000000000000000000000000000000 3F18002139607960B96056A082B06946
45d17f20: 00000000000000000000000000000000 FB4A904768460188B9818178B973C178
45d17f30: 00000000000000000000000000000000 F97302B0FFBD8168A88B800020189430
45d17f40: 00000000000000000000000000000000 FFB528680421FF4A0123E14CA0472868
45d17f50: 00000000000000000000000000000000 0421FC4A01320023DD4CA047FFBDF0B5
45d17f60: 00000000000000000000000000000000 041C0D1C061C903604294AD10021201C
45d17f70: 00000000000000000000000000000000 CC4A904733214901641820600421CA4A
45d17f80: 00000000000000000000000000000000 904720680021CA4A9047206870A10131
45d17f90: 00000000000000000000000000000000 C64A904706210B22FAA0D64B9847011C
45d17fa0: 00000000000000000000000000000000 2068C54A9047D44A3F27BF01391C2068
45d17fb0: 00000000000000000000000000000000 CD4B9847D14AC7492068CB4B98476FA2
45d17fc0: 00000000000000000000000000000000 0132B91C2068C84B98473CA20132C249
45d17fd0: 00000000000000000000000000000000 2068C54B98470022BF492068C44B9847
45d17fe0: 00000000000000000000000000000000 0AA2013200212068BF4B9847DE4A0021
45d17ff0: 00000000000000000000000000000000 2068BE4B9847226804213068B34B9847
45d18000: 00000000000000000000000000000000 F0BD201C291CBE4A9047F0BDF0B5041C
45d18010: 00000000000000000000000000000000 3320400127180C2616A06946BB4A9047
45d18020: 00000000000000000000000000000000 684605780023221CBE49CF480FB4BA49
45d18030: 00000000000000000000000000000000 281C03B4B94BF219B9490020B54DA847
45d18040: 00000000000000000000000000000000 B8600DA201323F218901A74B98470FA2
45d18050: 00000000000000000000000000000000 0132A049B868A44B984710A20132A149
45d18060: 00000000000000000000000000000000 B868A14B9847C649B868B04A904706B0
45d18070: 00000000000000000000000000000000 F0BDFFFF00000000F0B5041C33214901
45d18080: 00000000000000000000000000000000 6418A068A0498847A060F0BDF0B5041C
45d18090: 00000000000000000000000000000000 FFF7F2FF201CAD498847F0BDF0B5041C
45d180a0: 00000000000000000000000000000000 081CA1498847332149010C316318A049
45d180b0: 00000000000000000000000000000000 8847201CFFF7E0FFF0BDFFFFF0B5041C
45d180c0: 00000000000000000000000000000000 081C7C4988474001C5A10F18201C00F0
45d180d0: 00000000000000000000000000000000 D0F8061C391C301C0022D74B98470028
45d180e0: 00000000000000000000000000000000 72D400212022381C824B9847071C0021
45d180f0: 00000000000000000000000000000000 201CBF4A90473321490164186060391C
45d18100: 00000000000000000000000000000000 BC4A90478A216068BB4A90479B496068
45d18110: 00000000000000000000000000000000 BA4A90476068714933A20132724B9847
45d18120: 00000000000000000000000000000000 60686F493DA201326F4B98473BA20132
45d18130: 00000000000000000000000000000000 3F21890160686C4B98473DA201326549
45d18140: 00000000000000000000000000000000 2068694B984760687F49884746E0FFFF
45d18150: 00000000000000000000000000000000 F0B5051C5949884701280ED1281C5849
45d18160: 00000000000000000000000000000000 884784007AA10959281C574A90477FA2
45d18170: 00000000000000000000000000000000 12590021281C534B9847F0BDF0B5041C
45d18180: 00000000000000000000000000000000 081C4C498847071C201C00F072F8061C
45d18190: 00000000000000000000000000000000 7F0193A0C519291C301C0022A64B9847
45d181a0: 00000000000000000000000000000000 002811D400209A498847021C291C301C
45d181b0: 00000000000000000000000000000000 994B9847041C011C02220020954B9847
45d181c0: 00000000000000000000000000000000 201C9649884709E0002001B464486549
45d181d0: 00000000000000000000000000000000 012201235B03584CA04701B00020311C
45d181e0: 00000000000000000000000000000000 574A9047F0BDFFFFF0B5051C33214901
45d181f0: 00000000000000000000000000000000 6C1820682F498847400179A10F18281C
45d18200: 00000000000000000000000000000000 00F037F8061C391C301C00228B4B9847
45d18210: 00000000000000000000000000000000 60683D4988476060E0E7FFFFF0B5041C
45d18220: 00000000000000000000000000000000 3321490164186068374988476060F0BD
45d18230: 00000000000000000000000000000000 F0B5041CFFF7F2FF201C44498847F0BD
45d18240: 00000000000000000000000000000000 F0B5041C304F33214901651828680028
45d18250: 00000000000000000000000000000000 01D0B84728606868002801D0B8476860
45d18260: 00000000000000000000000000000000 A868002801D0B847A860201C25498847
45d18270: 00000000000000000000000000000000 F0BDF0B5061C05230122FE2100202F4C
45d18280: 00000000000000000000000000000000 A047071C332040010C3030180388C178
45d18290: 00000000000000000000000000000000 807803B43EA2FE21381C264CA04702B0
45d182a0: 00000000000000000000000000000000 381CF0BDE91B4545191E45452D1F4545
45d182b0: 00000000000000000000000000000000 F11D4545051E4545D9874945B5284545
45d182c0: 00000000000000000000000000000000 D92845455D294545E528454579924945
45d182d0: 00000000000000000000000000000000 B5924945AF0F0000B40F0000C50F0000
45d182e0: 00000000000000000000000000000000 BE0F0000AC0F0000794B4B45F14B4B45
45d182f0: 00000000000000000000000000000000 414C4B4529AD4745B5F6F244A5F6F244
45d18300: 00000000000000000000000000000000 59D1F144A9CDF144ED804945B158E844
45d18310: 00000000000000000000000000000000 D156E844C1704A450E44CC457043CC45
45d18320: 00000000000000000000000000000000 9E43CC458643CC45C5724A4569844945
45d18330: 00000000000000000000000000000000 F91668441537684481DC3E45C57F4945
45d18340: 00000000000000000000000000000000 F17F4945CCE500005D83494515303E45
45d18350: 00000000000000000000000000000000 DC030000DD030000DE0300000F090000
45d18360: 00000000000000000000000000000000 FFFFFF6F501F0000CC010000EEE50000
45d18370: 00000000000000000000000000000000 F8E50000F2E5000036E6000009EE0000
45d18380: 00000000000000000000000000000000 2BEB000043616C6C204C6F6767657200
45d18390: 00000000000000000000000000000000 2F0063006100720064002F006F007400
45d183a0: 00000000000000000000000000000000 6800650072002F00430061006C006C00
45d183b0: 00000000000000000000000000000000 20004C006F0067006700650072002F00
45d183c0: 00000000000000000000000000000000 25003000340064002D00250030003200
45d183d0: 00000000000000000000000000000000 64002D0025003000320064000000FFFF
45d183e0: 00000000000000000000000000000000 69006E002E0074007800740000000000
45d183f0: 00000000000000000000000000000000 6D8B4A45298F4A45198F4A45498F4A45
45d18400: 00000000000000000000000000000000 6F00750074002E007400780074000000
45d18410: 00000000000000000000000000000000 7DE93645193FF54415EE364569EF3645
45d18420: 00000000000000000000000000000000 6D00690073007300650064002E007400
45d18430: 00000000000000000000000000000000 7800740000000000FD4BFC44414DFC44
45d18440: 00000000000000000000000000000000 67007000720073002E00740078007400
45d18450: 0000 0000
نام اپراتور رو حذف میکنه :
;K770 SW-R8BA024
;Убрать название оператора
;Delete operator's label
;(c) Sic
;(p) polza
+44140000
12B7B3C: 201C83F08BF9021C 004A01E0BE220000
روز هفته روی صفحه اصلی نوشته میشه :
;k770 R8BA024
;Отображение дня недели в режиме ожидания
;(с) Sic
;(p) polza
+44140000
12B6266: 281C B847
12B62D4: 0298 18E0
12B62FC: 0298 04E0
12B6478: FFFFFF6F 6184D145
1BD8460: 00000000000000000000000000000000 1A4F281C7FB5DAB0154800686946154F
1BD8470: 00000000000000000000000000000000 B84768466946144FB847684600781127
1BD8480: 00000000000000000000000000000000 7F01002801D16A3F18E0012801D11837
1BD8490: 00000000000000000000000000000000 14E0022801D1323710E0032801D10A37
1BD84A0: 00000000000000000000000000000000 0CE0042801D1983F08E0052801D1253F
1BD84B0: 00000000000000000000000000000000 04E0062801D1063700E0044F5AB07FBD
1BD84C0: 00000000000000000000000000000000 7C61C145D156E84475F11345FFFFFF6F
کپی کردن فایل از هر جایی به جای دیگر:
;K770 SW-R8BA024
;Копирование/перемщение файлов в любую папку на телефоне
; Copying/moving files in any folder in phone
; v. 1
;© demion
;(p) polza
+44140000
1A9EB70: E8F88845 D4F88845
1A9BD18: 8CF98845 D4F88845
1A9CEAC: 8CF98845 D4F88845
1AA25E0: 84FC8845 D4F88845
1AA2210: F4F98845 D4F88845
1A9DD7C: F4F98845 D4F88845
1AA1EF4: E8FB8845 D4F88845
1A99E18: C8FC8845 D4F88845
1AA39B0: 00FD8845 D4F88845
EB0DD0: 1105 1C12
EB0DDC: 30EA 07EA
EC486C: 1105 1C12
EC4870: 30EA 07EA
سلام
آقا مسعود دستت درد نكنه
من كه اوكي شدم
كار كردم جواب داد
فقط يه درخواست ديگه دارم
پچ افزايش فضاي SMS براي k750_r1ca021 لطفا"
مرسي
Hadi King
12-02-2009, 18:19
اگه پچ های با فرمت vkp برای k770 با فریمور r8ba024 رو برام بذارید ممنون میشم.
چندتایی هم من میزارم برات:11:
سلام
آقا مسعود دستت درد نكنه
من كه اوكي شدم
كار كردم جواب داد
فقط يه درخواست ديگه دارم
پچ افزايش فضاي SMS براي k750_r1ca021 لطفا"
مرسي
دوست من همین فایل رو بزار تو قسمت Misc files و فلش رو بزن و کابل رو وصل کن مثل ریختن پچ فضای SMS بالا میره :46:
موفق باشید!:40:
چندتایی هم من میزارم برات:11:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید دوست من همین فایل رو بزار تو قسمت Misc files و فلش رو بزن و کابل رو وصل کن مثل ریختن پچ فضای SMS بالا میره :46:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدموفق باشید!:40:
سلام
دوست عزيز اين فايل رو كه برام گذاشتي rar هستا
نبايد zip باشه ؟
اشكالي نداره ؟
adrenalin
13-02-2009, 11:31
سلام
دوست عزيز اين فايل رو كه برام گذاشتي rar هستا
نبايد zip باشه ؟
اشكالي نداره ؟
با اجازه هادی جون :11:
بله باید zip باشه خودتون یک بار فایل رو زیپ کنید
با اجازه هادی جون :11:
بله باید zip باشه خودتون یک بار فایل رو زیپ کنید
ifs\settings\messaging\pref_store.txt
تو فايل تكست فقط نوشته tpa/
جريان چيه ؟
چي كار ميكنه همين يه كلمه كه فضاي sms زياد ميشه ؟
آقا فايده نداشت
فضاي Sms فرقي نكرد !
همونجوريه
خوب همون یک کلمه فضا رو زیاد می کنه!!
یه بار دیگه امتحان کن حتماً فرق می کنه.
آقا من سري قبل write script رو زده بودم
اين دفعه flash رو زدم كار كرد
با MyPhoneExplorer چك كردم 5 هزار و خورده اي شد !
فكر كنم به free phonr memory ربط داشته باشه
فقط همه SMS هام پاك شده !
چطوري ميتونم برش گردونم ؟
گوشي ها Brown رو چطوري ميشه پچ كرد ؟
w700 Brown - cid 49
Sasuke-7
14-02-2009, 22:11
گوشي ها Brown رو چطوري ميشه پچ كرد ؟
w700 Brown - cid 49
گوشی های که سری Brown هستند را نمی تونید فلش کنید!
گوشی های که سری brown هستند را نمی تونید فلش کنید!
يعني هيچ راهي نداره ؟
اون بدبختي كه گوشيش بورن (قهوه اي) بايد چي كار كنه ؟
فقط ميخام اس ام اس هاش رو زياد كنم و يه قفل رو صفحه بذارم
اينم ببين :
Hadi King
15-02-2009, 02:07
آقا من سري قبل write script رو زده بودم
اين دفعه flash رو زدم كار كرد
با MyPhoneExplorer چك كردم 5 هزار و خورده اي شد !
فكر كنم به free phonr memory ربط داشته باشه
فقط همه SMS هام پاك شده !
چطوري ميتونم برش گردونم ؟
دوســـت من شما باید با همون برنامه MyPhoneExplorer مسجات رو ذخیره میکردی و بعد از بالا بردن فضای اینباکس مسجات رو انتقال میدادی به گوشی با همین برنامه خیلی راحـــت:11:
دوســـت من شما باید با همون برنامه MyPhoneExplorer مسجات رو ذخیره میکردی و بعد از بالا بردن فضای اینباکس مسجات رو انتقال میدادی به گوشی با همین برنامه خیلی راحـــت:11:
مرسي هادي جان
از قبل يه بار كه گوشي رو به اين برنامه وصل كرده بودم اتومات مسج هامو ايمپورت كرده بود و همون طوري تو حافظه برنامه مونده بود. Draft هامو ميخاستم كه اينجوري پيداشد. فقط نميدونستم كه اين برنامه مسج ها رو تو گوشي آپلود هم ميكنه !
بابا دمش گرم كارش عاليه....
گوشي Brown رو چطوري ميشه پچ كرد ؟
با Far يا xps هم نميشه ؟
فکر کنم با فار بشه هکش کرد.
یه نگاهی به اینجا بکن
adrenalin
15-02-2009, 20:25
گوشي brown رو چطوري ميشه پچ كرد ؟
با far يا xps هم نميشه ؟
شما میتونید بدید بیرون گوشیتون رو به red تبدیل کنند که دیگه خیالتونم هم راحت میشه:20:
آقا مسعود بابت لينك دستت درد نكنه . امتحان ميكنم همينجا ميگم
adrenalin عزيز تا وقتي اينجوري بشه خرج اضافي چرا D:
مرسي دوستان
فکر کنم با فار بشه هکش کرد.
یه نگاهی به اینجا بکن
آقا مسعود تو اون پلاگيني كه هست تو پوشه اسكريپت دو تا فايل داره كه دبليو 700 نيست
يه فولدر ديگه هم هست كه زده سي اي دي 49 برون
ابنا له درد دبليو 700 قهوه اي ميخوره ؟
با فار اين كارو بكنم اگه اشتباه باشه گوشي كار ميكنه ؟
گوشي خودم نيست آخه
لينك فايل
سوالتو همون جا مطرح کن زودتر به جواب می رسی
Mahdi_Co_1368
20-02-2009, 00:08
Patch برای گوشی W980 چی اومد؟
ye seri pacham vase w880 lotfan bezarid savab dare.w880am gooshiye khob
ye seri pacham vase w880 lotfan bezarid savab dare.w880am gooshiye khob
freidoon
24-02-2009, 16:02
سلام به همگی
اگه میشه در مورد برنامه setool من رو راهنمایی کنید.من گوشی w580i دارم ولی نمی تونم از برنامه استفاده کنم.وقتی گزینه write script رو می زنم،نوشته hold c and insert usb cable باقی می مونه و هیچ اتفاقی نمی افته
دوست عزیز وقتی رایت اسکریپت رو زدی کلید c گوشی رو گرفته وکابل رو به گوشی وصل کنید.
salam
mobilamo yani vaghty cablo vasl mikonam be mobile setool2 peyda nemikone mobile moshkel az chi mitoone bashe
?
age moshkel az usb drive lotf konid begid che joori mitoonam nasb konam usb drivo?
merc az doostan
آقا جواد لطفا فارسی بنویسید.
شما فایل usb drive رو دارید یا نه؟
توی برنامه setool یه فایل به نام
usbflashdrive دارم.اگه جای دیگه باشه من اطلاع ندارم.لطفا راهنمایی کنید.
چه جوری باید نصب کنم usbdrivo کلا؟
امروز فایل یو اس بی درایو هم دانلود کردم نصب کردم بازم مشکل پابرجاست
من تو گوشيم بعد از نصب پچ ديگه نميتونم برم تو قسمت E-mail
ميرم تو message بعدش ميرم تو E-mail گوشيم ريست ميشه
من حافظه sms هامو زياد كردم ولي نميدونم ربطي داره يا نه....!
لطفا" كمكم كنيد
Sasuke-7
26-02-2009, 14:37
من تو گوشيم بعد از نصب پچ ديگه نميتونم برم تو قسمت e-mail
ميرم تو message بعدش ميرم تو e-mail گوشيم ريست ميشه
من حافظه sms هامو زياد كردم ولي نميدونم ربطي داره يا نه....!
لطفا" كمكم كنيد
شما این پتچ رو پاک کن مشکلت حل میشه بعد از یک پتچ دیگه استفاده کن!
توی برنامه setool یه فایل به نام
usbflashdrive دارم.اگه جای دیگه باشه من اطلاع ندارم.لطفا راهنمایی کنید.
چه جوری باید نصب کنم usbdrivo کلا؟
امروز فایل یو اس بی درایو هم دانلود کردم نصب کردم بازم مشکل پابرجاست
برای نصب کردنش گوشی رو خاموش کرده سپس در حالیکه کلید c رو در گوشی نگه داشته اید کابل را به گوشی وصل و دایور را نصب کنید.
در همون پوشه( usbflashdrive) فایل نصبی وجود نداره
شما این پتچ رو پاک کن مشکلت حل میشه بعد از یک پتچ دیگه استفاده کن!
پچ نبود
يه فايل ريپ بود كه فلش كردم
چي كارش كنم درست شه؟
Sasuke-7
28-02-2009, 04:59
پچ نبود
چي كارش كنم درست شه؟
پس یک بار کامل فلش کن امیدوارم درست بشه!
فایل ریپ چیه؟منظورت
Sasuke-7
28-02-2009, 05:00
پچ نبود
چي كارش كنم درست شه؟
پس یک بار کامل فلش کن امیدوارم درست بشه!
فایل ریپ چیه؟منظورت زیپه؟
فایل زیپ پتچ نیست درایوره!
برا فلش كامل فايل هاشو بهم ميدي ؟
Sasuke-7
28-02-2009, 15:00
برا فلش كامل فايل هاشو بهم ميدي ؟
خوب اگه میشه فریمور و سید گوشیتونو و با مدل گوشیتونو بگید تا براتون لینک مین و اف اس بدم!
comonistmd
28-02-2009, 20:38
سلام. ما از کجا باید بفهمیم که main گوشیمون چینیه یا چیز دیگه؟
اگر چینی باشه باید بی خیال پچ بشیم؟
خوب اگه میشه فریمور و سید گوشیتونو و با مدل گوشیتونو بگید تا براتون لینک مین و اف اس بدم!
k750 i
frameware akharesh 021
cid 49
main , fs لازمه فقط ؟
كاستومايز نميخواد ؟
ببينم فون بوكم و اس ام اس هام همش پاك ميشه ؟
Sasuke-7
01-03-2009, 05:52
k750 i
frameware akharesh 021
cid 49
main , fs لازمه فقط ؟
كاستومايز نميخواد ؟
ببينم فون بوكم و اس ام اس هام همش پاك ميشه ؟
بفرما برو از این ادرس مین و اف اس گوشیتو دانلود کن!
بله دفترچه تلفن و اس ام اس هاتون پاک میشه با فلش کردن!
مرسي تنكيو
فقط تو اين لينكه 10 نوع اف اس هست 4-5 نوع هم مين...!
كدومش منم ؟
سيتول دارم
جواب ميده ؟
گوشيم بعد از فلش با فارسي مشكل نداره ؟؟
كاستومايز چيه...؟
مرسي تنكيو
فقط تو اين لينكه 10 نوع اف اس هست 4-5 نوع هم مين...!
كدومش منم ؟
سيتول دارم
جواب ميده ؟
گوشيم بعد از فلش با فارسي مشكل نداره ؟؟
كاستومايز چيه...؟
فكر كنم در ميان fs ها EMEA6 فارسي داره براي MAIN هم EU رو دانلود كن.
با سيتول ميتوني فلش كني.
كاستومايز با فرمت زيپه و شامل تنظيمات پيش فرض گوشيه بدون اين فايل گوشي موقع روشن شدن پيغام زيرو نشون ميده configuration error please contact...
سلام. ما از کجا باید بفهمیم که main گوشیمون چینیه یا چیز دیگه؟
اگر چینی باشه باید بی خیال پچ بشیم؟
هم ميتوني با برنامه سيتول بفهمي و هم ميتوني با زدن اين كد(*<*>>*>* ) در گوشي وارد خدمات و از اونجا وارد اطلاعات خدمات و از اونجا وارد اطلاعات نرم افزار شده ميتونيد ماين گوشيتون رو به همراه ساير اطلاعات مشاهده كنيد.
براي استفاده از پچ هم ميتونيد ماين گوشيتون رو با فلش تغيير بدين.
gigi_alex
04-03-2009, 20:34
بچه ها یه پچ افزایش صدا میخوام واسه w200 و w910
Sasuke-7
05-03-2009, 16:59
بچه ها یه پچ افزایش صدا میخوام واسه w200 و w910
پتچ نیستش باید درایور بزنی برو توی کلوپ درایور های سونی اریکسون اگه پیدا نکردی اونجا درخواست بده!
برای w910 توی کلوپش گزاشتن!
freidoon
06-03-2009, 14:21
متاسفانه من هنوز نتونستم از پچ های ارایه شده استفاده کنم.خیلی ممنون میشم اگه بتونید کمکم کنید
وقتی وارد برنامه ( sptool (ver 1.10 میشم و مراحل گفته شده رو انجام میدم و گوشی ام رو انتخاب می کنم(w580i) گزینه ای به نام Bypass DB2020 security ظاهر میشه.یه بار اون رو تیک زدم ومراحل رو انجام دادم.ولی پیغام زیر رو دریافت کردم :
Going to execute VKP script....
OTP LOCKED:1 CID:51 PAF:1 IMEI:35923501926333 CERT:RED
Flash ID check:897E
Flash props sent ok
only FLASH operation supported in that mode
Elapsed:29 secs.
یه بار هم بدون تیک زدن مراحل رو انجام دادم و نتیجه این شد :
ابتدا کادری با سوال Press YES to REMOVE patch,NO to APPLY ظاهر شد.NO رو انتخاب کردم.نتیجه کار این شد :
VKP script loaded OK. Lines: 15
Line #6: (C) DEPEHA - ignored. No ":"
New block #0000 added: $44280000
Block @ $44280000 read error. Have only: 00000000 bytes
Elapsed:76 secs.
نمیدونم مشکل از کجاست:41::41::41:
متاسفانه من هنوز نتونستم از پچ های ارایه شده استفاده کنم.خیلی ممنون میشم اگه بتونید کمکم کنید
وقتی وارد برنامه ( sptool (ver 1.10 میشم و مراحل گفته شده رو انجام میدم و گوشی ام رو انتخاب می کنم(w580i) گزینه ای به نام Bypass DB2020 security ظاهر میشه.یه بار اون رو تیک زدم ومراحل رو انجام دادم.ولی پیغام زیر رو دریافت کردم :
Going to execute VKP script....
OTP LOCKED:1 CID:51 PAF:1 IMEI:35923501926333 CERT:RED
Flash ID check:897E
Flash props sent ok
only FLASH operation supported in that mode
Elapsed:29 secs.
یه بار هم بدون تیک زدن مراحل رو انجام دادم و نتیجه این شد :
ابتدا کادری با سوال Press YES to REMOVE patch,NO to APPLY ظاهر شد.NO رو انتخاب کردم.نتیجه کار این شد :
VKP script loaded OK. Lines: 15
Line #6: (C) DEPEHA - ignored. No ":"
New block #0000 added: $44280000
Block @ $44280000 read error. Have only: 00000000 bytes
Elapsed:76 secs.
نمیدونم مشکل از کجاست:41::41::41:
1- در برنامه setool 1.11 فایل main رو در پوشه qamaker قرار بدید و main رو بکشید و روی qamaker رها کنید تا پچ ساخته بشه.
2- setool رو باز کنید. مدل گوشیتون رو انتخاب کنید. فایل main رو در قسمت add بذارید.و پچ تولید شده رو در قسمت misc files قرار بدید .
3- تیک bypass db2020 security بزنید و روی گزینه flash کلیک کنید.
4- صبر کنید تا پیغامی ظاهر میشه مبنی بر اینکه کابل رو جدا وباطری رو خارج و سپس وارد کنید و سپس گزینه ready رو بزنید.
5- باز هم چند دقیقه صبر کنید تا عمل فلش انجام بشه و پیغام press yes to remove patch no to apply بیاد و بهش پاسخ no بدید.
6- بعد از نصب پچ برنامه پایان رو اعلام میکنه.
7-کار تمومه برای نصب پچی که دلخواه شما هست به این صورت عمل کنید که تیک use quick accses patch رو بزنید پچ رو در misc files بذارید و روی write script کلیک کنید.
8- به پیغام برای نصب پچ پاسخ no بدید. و اگه با پیغام patch values differ مواجه شدید پاسخ yes رو انتخاب کنید.
Milad_Sky
07-03-2009, 14:22
اگر کسی پچ تغییر رنگ آنتن به 5 رنگ متفاوت رو برای w810 با main r4ea031 داره لطفا از ما دریغ نکنه
سلام
من گوشيمو قبل از فلش چك كردم ديدم چنجه !
ميتونم فلش كنم ؟
اون please wait كه ميگن اينجا بدرد ميخوره ؟
كلا" با پليز ويت ميشه گوشي چنج شده رو فلش كرد ؟
سلام
من گوشيمو قبل از فلش چك كردم ديدم چنجه !
ميتونم فلش كنم ؟
اون please wait كه ميگن اينجا بدرد ميخوره ؟
كلا" با پليز ويت ميشه گوشي چنج شده رو فلش كرد ؟
اگه پچ please wait واسه گوشيت وجود داره بعد از فلش اگه انو بريزي رو گوشي ديگه گوشيت كار ميكنه.
مرسي
فلش كردم ريختم كار كرد
فقط يه سوال
fs اگه EMEA_5 يا EMEA_6 باشه يعني زبان فارسي هنگام فلش رو گوشي ريخته ميشه ؟
فايل كاستومايز چي كار ميكنه ؟ به چه دردي ميخوره ؟
emea_6 که فارسی داره موقع فلش هم رو گوشی ریخته میشه.(emea_5 رو نمی دونم به احتمال زیاد داره)
کاستو مایز رو هم که صفحه قبل گفتم چیه.
در ضمن برای فارسی سازی به فایل کاستومایز هم نیاز دارید.(بهتره از کاستوم پک کلی استفاده کنید.)
من يه فريمور از دبليو 800 ريختم رو كا 750 و فقط fs , main رو فلش كردم
fs _ emea 6 بود
گوشي رو كه روشن كردم از من please wait هم نخواست !
گوشيم چنجيه....
راستي كاستومايز اون فريمور رو هم نداشتم و نريختم رو گوشيم ولي زبان فارسي رو دارم هم برا گوشي و هم صفحه كليد....
چرا ؟
Hadi King
21-03-2009, 02:31
من يه فريمور از دبليو 800 ريختم رو كا 750 و فقط fs , main رو فلش كردم
fs _ emea 6 بود
گوشي رو كه روشن كردم از من please wait هم نخواست !
گوشيم چنجيه....
راستي كاستومايز اون فريمور رو هم نداشتم و نريختم رو گوشيم ولي زبان فارسي رو دارم هم برا گوشي و هم صفحه كليد....
چرا ؟
سلام
EMEA 6 هم فارسي براي گوشي داره هم صفحه كليـــد ديگه احتياج به كاستومايز فلش كردن نيســـت ولي فريمور هاي ديگه اگه كاستومايز نريزي گوشيت موقع بالا اومدن با ارور مواجـــه ميشـــه و فارسي هم روش نصب نميشه :20:
و روي please wait گير نكرده گوشيت هم چنجي بوده نميشه گفت كه همه گوشي هاي چنجي روي please wait گير ميكنن من خودم با همچين چيزي برخورد كردم ولي رو please wait گير نكـــرد:41:
freidoon
27-03-2009, 06:44
سلام
فلاش کردن ظاهرا با موفقیت انجام میشه و هیچ پیغام خطایی نمیاد،ولی گوشی روشن نمیشه و فقط دو تا ویبره ریز میکنه.بنظر شما ایرادش چیه؟
شايد گوشي شما cid 36 بوده و فايل مين و اف اس شما ماله گوشي cid 49 بوده باشه يا بالعكس
با يه درايور نمايش (display) ريختن فكر كنم بايد درست شه
با سلام
با باکس یکی از بچه ها گوشی k310 رو فلش زدیم و red , cid50 بود حالا رو پلیز ویت گیر کرده و به هیچ وجه هم نمیشه ازش رد شد در این مورد آیا پچی هست برای این کار ممنون میشم کمکم کنید مال خودم هم نیست
من پچ قفل منو s500 می خوام با تشکر
لينكي كه گذاشتي چطوريه ميشه واضح تر بنويسين
لينكي كه گذاشتي چطوريه ميشه واضح تر بنويسين
منظور شما کدوم لینکه
با سلام
اقا خسته نباشی!خدا قوت!مطالب خیلی عالی بود.
سلام دوستان عزیز من بر نامه می خوام که مثل نوکیا با قفل شدن صفحه کلید گوشی هم قفل بشه(یعنی برای فعال سازی گوشی در خواست رمز عبور کنه) ممنون
برای این دوتا گوشی :
k850 , w960
ebrahimjan
07-05-2009, 06:36
بچه ها من يه مشكلي كه دارم اينه وقتي برنامه ستول رو باز مي كنم و مي خوام پچ نصب كنم زماني كه گزينه identify رو مي زنم و برنامه از من مي خاد كه كليد c رو بگيرم و usb رو وصل كنم زماني كه اين كار رو مي كنم اون دكمه هاي سبز رنگ پايين برنامه چند بار تا آخر ميره و بر مي گرده و برنامه ستول مشخصات گوشي من رو نشون نمي ده و اين پيغام رو مي ده if you like lite edition. Please visit… و در پايين هم اين عبارت hold ‘c’ and incert usb cable ثابت بافي مي مونه .من از ستول ورژن 1.10 و 1.11 هم استفاده كردم و مشكل حل نشد. گوشي من w580i و فريمور r8be001 هست . لطفا بگيد مشكل از چيه؟
يه نمونه عكس از اين مشكل گذاشتم
armanleft
11-05-2009, 02:18
بلاخره هک کردمش. بعد از یک هفته شبا بیدار موندن و گشتن تو فروم و صبحا خوندن اونها!!
الان یه فونت قشنگ با اسکین واکمن نصب کردم. هی به گوشیم نیگا میکنم.
امروز برم سراغ چیزای دیگه اش.
w880 : cid53 : db2020 من با jd farmanager هک کردم و به نظرم خیلی بهتر و حرفه ای تر اومد. ساده هم بود. قوی هم هست.
البته گوشیم bfs نداشت و فایل ها رو تو همون ofs ریختم. هنوزم یاد نگرفتم با فار بک آپ بگیرم.
گفتم اینطوری یه خسته نباشید به تموم بروبچ با حال این فروم و فروم های همسایه گفته باشم.
دمتون گرم.:31:
thelastblack
11-05-2009, 20:24
بلاخره هک کردمش. بعد از یک هفته شبا بیدار موندن و گشتن تو فروم و صبحا خوندن اونها!!
الان یه فونت قشنگ با اسکین واکمن نصب کردم. هی به گوشیم نیگا میکنم.
امروز برم سراغ چیزای دیگه اش.
w880 : cid53 : db2020 من با jd farmanager هک کردم و به نظرم خیلی بهتر و حرفه ای تر اومد. ساده هم بود. قوی هم هست.
البته گوشیم bfs نداشت و فایل ها رو تو همون ofs ریختم. هنوزم یاد نگرفتم با فار بک آپ بگیرم.
گفتم اینطوری یه خسته نباشید به تموم بروبچ با حال این فروم و فروم های همسایه گفته باشم.
دمتون گرم.:31:
دوست عزیز شما با jdflasher+any_cid هک کردی یا فقط db2020 رو تو jdflasher انتخاب کردی؟ اگه اولی بوده که باید bfs میومده و میتونستی backup هم بگیری (ولی خیلی طول میکشه!).. اگه با دومیه که برو دنبالش یا بگو بگم که یا دبگیری...
ebrahimjan
12-05-2009, 06:19
دوستان من زماني كه مي خوام رو گوشيم پچ نصب كنم زماني كه گزينه write script رو مي زنم براي من گزينه هايي كه موقع نصب به صورت بله و خير ظاهر ميشه اصلا نمي ياد ولي بعد از چند ثانيه برنامه به من يه پيغام ميده به صورت عكس زير مي ده
و من صبر مي كنم بعد از 15 الي 20 ثانيه اين پيغام رو ميده
لطفا به من بگيد مشكل از چيه؟
Hadi King
12-05-2009, 11:45
بچه ها من يه مشكلي كه دارم اينه وقتي برنامه ستول رو باز مي كنم و مي خوام پچ نصب كنم زماني كه گزينه identify رو مي زنم و برنامه از من مي خاد كه كليد c رو بگيرم و usb رو وصل كنم زماني كه اين كار رو مي كنم اون دكمه هاي سبز رنگ پايين برنامه چند بار تا آخر ميره و بر مي گرده و برنامه ستول مشخصات گوشي من رو نشون نمي ده و اين پيغام رو مي ده if you like lite edition. Please visit… و در پايين هم اين عبارت hold ‘c’ and incert usb cable ثابت بافي مي مونه .من از ستول ورژن 1.10 و 1.11 هم استفاده كردم و مشكل حل نشد. گوشي من w580i و فريمور r8be001 هست . لطفا بگيد مشكل از چيه؟
يه نمونه عكس از اين مشكل گذاشتم
سلام دوست عزیز
تو پوشه اصلی ستول 1.8 این مسیر رو برو و اون برنامه Usb_flash_driver رو نصب کن و کارایی که میخوای رو انجام بده :11:
پوشه ی اصلی برنامه ی setool2lite نسخه ی 1.08 >>>> پوشه ی Drivers >>>> پوشه ی Usb_flash_driver
mehdi_h1356
14-05-2009, 07:59
سلام من فريمور و فايلfs و كاستومايز مي خواستم گوشي w700i r1db001
Hadi King
14-05-2009, 15:07
سلام من فريمور و فايلfs و كاستومايز مي خواستم گوشي w700i r1db001
دوست عزیز درخواست فریمور اینجا نیســــت باید شما اینجا درخواست میدادین :46:
مهم :نظر سنجي: ---==== کلوپ Firmware برای گوشی های sony ericsson ====--- ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 4 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 5 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ... آخرين صفحه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]))
من فایل های مورد نیاز رو بهتون میزارم ولی از این به بعد اونجا درخواست بدید :11:
Main :
Fs :
اینم کاستومایز :
waterpolo
14-05-2009, 18:23
دوستان گوشي دوستم s302 هست با چه روشي بهش پچ اضافه كنم
p1234ria
28-05-2009, 14:34
استاد devil یه سووال پچی هست که مدیا پلیر k50 رو به سری w تبدیل کنه؟
p1234ria
28-05-2009, 16:41
شرمنده درایو صدا چیه می شه توضیح بدین؟؟؟:11:
درایور صدا حاوی یک سری فایل هست که باعث افزایش صدا و افزایش کیفیت صدا میشه.
golmohammadi
30-05-2009, 23:00
سلام بچه ها
دكمه شاتر دوربين گوشي خراب شده
واسه همين نياز به يك پچ دارم كه دكمه اي كه عكس ميگيره را عوض كنه به يكي از دكمه هاي ديگه
در كا800 دكمه وسط جوي استيك را كه ميزدي عكس ميگرفت ولي در كا750و دبيليو 800 اينطوري نيست
مدل گوشي W800(R1BC002)
bobosibzam
31-05-2009, 02:13
سلام بچه ها
دكمه شاتر دوربين گوشي خراب شده
واسه همين نياز به يك پچ دارم كه دكمه اي كه عكس ميگيره را عوض كنه به يكي از دكمه هاي ديگه
در كا800 دكمه وسط جوي استيك را كه ميزدي عكس ميگرفت ولي در كا750و دبيليو 800 اينطوري نيست
مدل گوشي W800(R1BC002)
می تونی الف تو گوشیت فعال کنی ولی باید تغییر فریمور بدی بعد از الف camera sc استفاده کنی که می شه کلید دوربین رو تغییر داد
golmohammadi
31-05-2009, 12:37
می تونی الف تو گوشیت فعال کنی ولی باید تغییر فریمور بدی بعد از الف camera sc استفاده کنی که می شه کلید دوربین رو تغییر داد
از خير الف گذشتم
همش باعث ريستارت و هنگ ميشه
در كا800 پدرمو دراورده
بعد اين فريموري كه ميگي پچ هم خوبداره يا نه ؟
freind64
31-05-2009, 14:40
سلام بینهایت ممنون تشکر به این راحتیا نیس ولی ساده میگم ممنون
یه لطفی کن من همه پچها رو برای ورژنها برای همه مدلها میخوام
یه جایی رو بگو همه چی گیر بیارم ممنون
freind64
31-05-2009, 14:51
سلام بینهایت ممنون
تشکر ازت سخته چون کارت خیلی خوب بود
یه زحمتی بکش مرجع کامل پچها رو با همه ورژنها برای همه مدلها به من بگو
W800 SW-R1BD001
فکر کنم بیشترین پچو داره
در ضمن مگه شما از کدوم الفها استفاده می کنید که باعث ریستارت میشه.
golmohammadi
31-05-2009, 22:45
W800 SW-R1BD001
فکر کنم بیشترین پچو داره
در ضمن مگه شما از کدوم الفها استفاده می کنید که باعث ریستارت میشه.
من هيچي
حداقلترين پكها را نصب ميكردم
الان هم واسه بقيه نصب ميكنم
مثلا برا كا800 خودم الان هم الف پك نصب كرده ام
هما خيلي كم
يه دونه تاريخ شمسي
يه دونه كال لاگر
يه دونه Keylock sound
همين 3 تا
پچش هم تارتس هست
با اين حال بازم ريستارت داره
thanks
دوست عزیز اون الفها روی db2010 ها هم کار میکنه چه برسه به db2020 ها من از اون الفها استفاده میکنم بدون هیچ مشکلی.
golmohammadi
02-06-2009, 19:36
دوست عزیز اون الفها روی db2010 ها هم کار میکنه چه برسه به db2020 ها من از اون الفها استفاده میکنم بدون هیچ مشکلی.
خوش به حالت
من در كا800 نتونستم علت ريستارت ها را پيدا كنم
حتي به امير هم گفتم
نتونستيم كاري بكنيم
شما از آخرین لیب و داین استفاده می کنید
اگه لیبتو از آدرس زیر می گیری
پیشنهاد می کنم از اینجا بگیر
golmohammadi
03-06-2009, 00:57
باشو ليب اون سايت را هم تست ميكنم
راستي كدوم ورژن بهتره ؟
من تارتس را نصب ميكنم
golmohammadi
03-06-2009, 00:58
باشو ليب اون سايت را هم تست ميكنم
راستي كدوم ورژن بهتره ؟
من تارتس را نصب ميكنم
golmohammadi
03-06-2009, 01:08
باشه ليب اون سايت را هم تست ميكنم
هز چند كه فكر نميكنم از اينا باشه
فكر ميكنم از خود پچ باشه
راستي كدوم ورژن بهتره ؟
من تارتس را نصب ميكنم
فکر نکنم به پچ ربطی داشته باشه. اگه بازم ریست کرد از این پچ ها استفاده کن.
من خودم از تارتیس استفاده می کنم.
با سلام گوشی من w810 امشب پچ Sound control battery.vkp زدم تو گوشی ولی هنگام پچ کردن اون کادر باز شد که some patch values differs continue
بعد من یس زدم ولی بعدش وقتی گوشی رو روشن کردم هنگام زدم اولین عدد برای پین گوشی روشن خاموش میشه بعد پاکش کردم ولی باز هم مشکل همون رستارت شدن دوباره نصب ودوبار پاکش کردم ولی باز همون
بعد فول فلش کردم ولی برای بعضی از پچ ها که قبلا استفاده میکردم ومطمین هستم درست هستش همون کادر بالا میاد
some patch values differs continue
حالا اگه یس بزنم دیگه گوشی بالا نمیاد وباید دوباره فلش کنم گوشیم چرا این جوری میکنه
Hadi King
20-06-2009, 14:37
با سلام گوشی من w810 امشب پچ Sound control battery.vkp زدم تو گوشی ولی هنگام پچ کردن اون کادر باز شد که some patch values differs continue
بعد من یس زدم ولی بعدش وقتی گوشی رو روشن کردم هنگام زدم اولین عدد برای پین گوشی روشن خاموش میشه بعد پاکش کردم ولی باز هم مشکل همون رستارت شدن دوباره نصب ودوبار پاکش کردم ولی باز همون
بعد فول فلش کردم ولی برای بعضی از پچ ها که قبلا استفاده میکردم ومطمین هستم درست هستش همون کادر بالا میاد
some patch values differs continue
حالا اگه یس بزنم دیگه گوشی بالا نمیاد وباید دوباره فلش کنم گوشیم چرا این جوری میکنه
دوســــت عزيز براي نصب پچ موقعي كه كادر yes & no اومـــد شما بايد No بزنيد تا پچ رو گوشي نصب شه و برا پاك كردن هم Yes ...
iman zizi
22-06-2009, 07:07
و بالاخره...
قفل صفحه كليد براي k750-R1CA021
پچ قبلي كه براي قفل گوشي معرفي كرده بودم صفحه كليد رو قفل نميكرد و با خاموش كردن گوشي قفل گوشي باز ميشد.ولي با اين پچ گوشيتون عين نوكيا قفل ميشه.
دانلود پچ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بابا براي w580 r8be001 هم بذاريد
عزیز برای گوشی شما پچ Privacy_v3 وجود داره که خیلی از این پچ ها کاملتره.
تاپیکش وجود داره
سلام دوستان
آيا پچ براي كا800 با cid53 وجود دارد كه بتوان برنامه راديو گوشي را ضبط كرد؟
فرم گوشي R8BF003080130 است
alireza fatemi
17-07-2009, 23:03
سلام دوستان
من حدود 3 سال پیش تصمیم به ریختن پچ روی موبایل خودم (w550) کردم که اون موقع نتونستم
حالا دوباره یه گوشی داغونی گیرم اومده و می خوام همه چیز روش تست کنم ولی هر کاری می کنم setool موبایلو نمیشناسه یعنی بعد از چند دقیقه که c رو گرفتم و کابلو وصل کردم هیچ تغییری نمی بینم
روی موبایل های k510 و t650 امتحان کردم که روی هر دو به نتیجه نرسیدم
اگه می شه کمک کنید تا مشکل ما حل بشه
شما درایور usb رو نصب کردین
alireza fatemi
23-07-2009, 13:18
شما درایور usb رو نصب کردین
دستت دردنکه ولی یک ساعت بعد از این پست یادم اومد که درایور نصب نکردم ولی پست رو ویرایش نکردم تا ببینم یکی پیدا می شه جواب بده یا نه
سلام
من گوشیم W810 هست نمی تونم پچ روش نصب کنم پیکار کنم ؟
CID 50
ashlee_m20
22-08-2009, 09:18
چند تا منوی خفن واسه k810 می خواستم
در ضمن یه سوال نمیشه منوی فلش ریخت تو k810
بعدش می خواستم بدونم با فار منیجر نمیشه پچ ریخت اخه گوشیه منcid 53
هست
چون من با فار منو ریختم لطفا جواب
یعنی یک نفر بلد نیست[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](25).gif
23-08-2009, 12:31
روی k810 نمیشه منوی فلش ریخت.
با فار منیجر می تونید بر روی cid53پچ بریزید.
دمت گرم بابا یک توضیح هم در مورد ریختن پچ با فار می دادی:19:
pezhmantoop
04-09-2009, 22:29
سلام بچه ها
خیلی ببخشید . میدونم پچ k800 را گذاشتید ولی من نتونستم پیدا کنم
اگه میشه جدید ترین پچ قفل صفحه کلید k800 را بگذارید. ممنون میشم
لطفا با توضیحات و چگونگی فعال کردن آن - نصب را خودم بلدم
با تشکر از تمامی دست اندر کاران این انجمن
behnam_tr
05-09-2009, 13:29
لطفا چندتا پچ هم واسه s500 معرفی کنید دیگه ....
چون s500 به راحتی به w580 تبدیل میشه برای همین ÷چ زیادی برای این گوشی پورت نمیشه.
behnam_tr
07-09-2009, 15:44
چون s500 به راحتی به w580 تبدیل میشه برای همین ÷چ زیادی برای این گوشی پورت نمیشه.
من تبدیل کردم به w580 ...
حالا واسه w580 پچ بزارید ووو
سلام
لطفا" پچ قفل صفحه کلید k770 اگه هست بذارید
من تبدیل کردم به w580 ...
حالا واسه w580 پچ بزارید ووو
سلام
لطفا اول جستجو کنید.
pezhmantoop
08-09-2009, 09:26
سلام بچه ها
خیلی ببخشید . میدونم پچ k800 را گذاشتید ولی من نتونستم پیدا کنم
اگه میشه جدید ترین پچ قفل صفحه کلید k800 را بگذارید. ممنون میشم
لطفا با توضیحات و چگونگی فعال کردن آن - نصب را خودم بلدم
با تشکر از تمامی دست اندر کاران این انجمن
توروخدا جواب مارو بدید دیگه
پچ قفل صفحه کلید یکی برای k800 و یکی برای w580
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.