مشاهده نسخه کامل
: سونی اریکسون : كلوپ Patch برای گوشی ها
صفحه ها :
1
2
[
3]
4
5
6
7
8
9
10
mostafa_khan
14-09-2007, 15:14
ایول حمید جون دست گلت درد نکنه الان امتحان میکنم
اها اینم خودم الان گرفتم...هنوز خودمم امتحان نکردم اما اینجا هم میگذارمش:
vibrate is default off in this one (and 10 seconds between reminders)
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شب بخیر:10:
یه توضیح مختصر دربارهی پچ بالا
از اسمشم معلومه اگه میس کال داشته باشید...تا وقتی که به میس کالتون توجه نکنید...موع خاموش شدن مانیتور گوشیتون...چند بار خاموش روشن میشه و یه جور به یاد اوری هست که میس کال دارید
اما یه عیب داره نمی دونم مال من اینجوریه شاید!!!اگه میس کال مورد نظر رو پاک کنید گوشی ریست میشه:13:خیلی مسخرست نه؟امتحان کردین بگین مال شما هم اینجوری میشه؟
به احتمال زیاد کدت 0000 یا اونی که قبلا دادی همون که وقتی گوشی رو خاموش می کنی روشن می کنی بعد از pin ازت می پرسه بیشتر سعی کن برا من کاملا جواب داده
راستی اگر دیدی نمیشه یه فلش بزن چیزی نیست که به قول خودت 400 ثانیه طول میکشه(من تو 380 ثانیه زدم)
یعنی پین کد رو میخواد؟
محمد جون این چه حرفیه...مگه فلش نقل و نباته که تا یه چی شد بپریم فلش کنیم...ای سی فلش اسیب می بینه اگه بی ملاحظه مدام فلش کنیم:41:اره مال منم 388 ثانیه طول میکشه...فقط گفتم 400 ثانیه تا یه جورایی رند باشه:46:
شاد باشید:10:
adamhesaby
14-09-2007, 15:41
اما جواب نداد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]هم مستر ریست کردم هم مستر ستینگ کردم..هیچ فایده ایی نداره....هر کدی که می زنم قبول نمیکنه...اصلا یعنی چی که قبول نمیکنه؟!!!
مگه باید پین کد رو وارد کنیم؟من حتی پین کدم امتحان کردم اونم قبول نکرد!!!
همچنان در خماریش می مانییییم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اره؟ادای منو در میاری حمید؟باشه یکی طلبت[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاد باشید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد پیشفرض گوشی چهارتا صفره که میتونی از settings-> locks عوضش کنی
^^ HAMID ^^
14-09-2007, 17:17
اره؟ادای منو در میاری حمید؟باشه یکی طلبت:31:
شاد باشید:31::20:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما جواب نداد:13:هم مستر ریست کردم هم مستر ستینگ کردم..هیچ فایده ایی نداره....هر کدی که می زنم قبول نمیکنه...اصلا یعنی چی که قبول نمیکنه؟!!!
مگه باید پین کد رو وارد کنیم؟من حتی پین کدم امتحان کردم اونم قبول نکرد!!!
همچنان در خماریش می مانییییم:41:
ببین گل پسر :31: اول باید بری تو phone lock بعد بزنی change code و کدش رو از 0000 به یه کد دیگه تغییر میدی اگه قبول نکرد ریستارت کن دوباره بده اگه بازم قبول نکرد حتما قبلا کدشو تغییر دادی وصل کن به ++XS تو gdfs بزن read lock ببین چه جوریاست....
پسر تو فوق العاده ای!
هر چیز باحالی که تا حالا از تو این سایت در مورد هک گوشی و این حرفا یاد گرفتم از تو بوده
ممنون
چاکریم :10:
hosein15s
14-09-2007, 18:09
باعرض سلام من هر چقدر تلاش می کنم پچها را بریزم نمی تونم چی کار کنم
mostafa_khan
14-09-2007, 19:00
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببین گل پسر :31: اول باید بری تو phone lock بعد بزنی change code و کدش رو از 0000 به یه کد دیگه تغییر میدی اگه قبول نکرد ریستارت کن دوباره بده اگه بازم قبول نکرد حتما قبلا کدشو تغییر دادی وصل کن به ++XS تو gdfs بزن read lock ببین چه جوریاست....
چاکریم :10:
باشه حالا که اینجوری شد میرم همهی 300 و خورده ایی پستتو می خونم لپ کلمه هاتو گیر میارم:31:
دست گلت درد نکنه حمید جون...درست شد...لذت میبریییییییم:20:
شما کجاش رو مشکل داری؟کمی واضح تر و بیشتر توضیح بده تا بشه راحتتر کمکتون کرد
شاد باشید:20::46:
masoud_ac
14-09-2007, 22:48
پچ جدید گوشی W810i ?
^^ HAMID ^^
14-09-2007, 23:28
باشه حالا که اینجوری شد میرم همهی 300 و خورده ایی پستتو می خونم لپ کلمه هاتو گیر میارم:31:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کلمه های من لپ نداره بیشتر تو مایه های دماغه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به هر حال بازم دست گلت درد نکنه مصطفی جون:21:
فدات شم جیگر [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (این تیکش ماله فرخ بود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
...درست شد...لذت میبریییییییم:20:
خوب خدا رو شکر [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همون که مصطفی خان گفت :46:
پچ جدید گوشی W810i ?
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه زحمت به خودت بده 2 صفحه قبل رو نگاه کن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
B L A S T E R
15-09-2007, 00:18
من که اخر از پچ چیزی نفهمیدم لطفا یکی ادرس پست خوب در این رابطه رو بده.
adamhesaby
15-09-2007, 01:30
دوستان من چند تا پچ دارم بگین اگه تکراری نیس بزارم
این پچها کارهای زیر رو انجام میدن:
1. نرم افزارها به صورت پیشفرض رو مموری کارت نصب میشن
2.میتونین فایلهای تصویری رو هم مانند فایلهای صوتی سریع عقب جلو کنین (قبلا این پچ واسه فایهای صوتی معرفی شده بود)
3. میتونین از فایهای تصویری هم playlist درست کنین (میتونین تو پلی لیستتون هم صوتی بزارین هم تصویری)
4.فایهای بلوتوثی رو به صورت اتوماتیک قبول میکنه (دیگه نمیخواد هی yes بزنین)
5.وقتی keypad قفله نمیتونین شماره های 112 و 911 رو بگیرین (برای کسایی که رو keypad رمز گزاشتن به درد میخوره چون حتی اگه رمز هم گذاشته باشین وقتی 112 رو بگیرین بعد cancel کنین وارد گوشی میشه)
در ضمن همه ی پچها هم واسه فرم ویر r4ea031 هستش
هر کدوم رو خواستین بگین تا بزارم
راستی کسی میدونه پچ whitelist to blacklist چطور کار میکنه؟؟
adamhesaby
15-09-2007, 02:14
یه سوال دیگه اینکه کسی میدونه چطوری با setool مشه یه فایل یا یه فلدر خاص رو پاک کرد؟؟؟
mhf_1411
15-09-2007, 05:18
یه سوال دیگه اینکه کسی میدونه چطوری با setool مشه یه فایل یا یه فلدر خاص رو پاک کرد؟؟؟
باید اون فولدر خالی باشه بعد با دستور deldie:/ پاکش کن
^^ HAMID ^^
15-09-2007, 08:09
من که اخر از پچ چیزی نفهمیدم لطفا یکی ادرس پست خوب در این رابطه رو بده.
پچ عبارت است از یه سری کد که قسمتی از main رو تغییر بدن ...مثلا یه قابلیت رو حذف کنن یا تغییر بدن ...مسیر درایورها رو تغییر بدن و ..........................................آموز ش هم اینجا :
5.وقتی keypad قفله نمیتونین شماره های 112 و 911 رو بگیرین (برای کسایی که رو keypad رمز گزاشتن به درد میخوره چون حتی اگه رمز هم گذاشته باشین وقتی 112 رو بگیرین بعد cancel کنین وارد گوشی میشه)
راستی کسی میدونه پچ whitelist to blacklist چطور کار میکنه؟؟
6 تا صفر هم بگیری کی پد آزاد میشه ..دقت کردی؟
باید بری تو settings بعد call بعد manage call بعد accept call بعد only from list رو انتخاب کنی بعد تو اون لیست شماره های سیاه :21: رو قرار میدی که هر وقت اونا بهت زنگ بزنن گوشی خودش قطع میکنه و جواب نمیده ...توجه شود که اگه contact هاتوت رو قفل کنید نمیتونید شماره وارد لیست کنید پس contact هاتون رو قفل نکنید یا اول بهش شماره بدید بعد قفل کنید
B L A S T E R
15-09-2007, 11:43
برای k800 هم پچ وجود داره؟
D E V I L
15-09-2007, 15:21
سلام به همه بچه های گل پی سی ورلد:31:
از همه دوستان خوبم که تو این تاپیک زحمت میکشن ممنونم به خصوص مصطفی جان,آقا حمید گل که استاد بنده هستن
,آقا محمد همشهری گلم و همچنین آقا پوریا و adamhesaby عزیز و بقیه دوستان که اگه اسمشونو نگفتم شرمنده:10:
متاسفانه به دلیل پاره از مشکلات نمیتونم زیاد به تاپیک سر بزنم.:41: ولی وقتی دیدم که تاپیک هنوز بصورت اکتیو
هستش و دوستان و استادان بنده دارن زحمت میکشن و به بچه ها کمک میکنن حیلی خوشحال شدم. :20:از همگیتون
ممنونم.
کوچیک همه شما توحید:11::10:
mhf_1411
15-09-2007, 15:50
از همه دوستان خوبم که تو این تاپیک زحمت میکشن ممنونم به خصوص مصطفی جان,آقا حمید گل که استاد بنده هستن
,آقا محمد همشهری گلم و همچنین آقا پوریا و adamhesaby عزیز و بقیه دوستان که اگه اسمشونو نگفتم شرمنده:10:
متاسفانه به دلیل پاره از مشکلات نمیتونم زیاد به تاپیک سر بزنم.:41: ولی وقتی دیدم که تاپیک هنوز بصورت اکتیو
هستش و دوستان و استادان بنده دارن زحمت میکشن و به بچه ها کمک میکنن حیلی خوشحال شدم. :20:از همگیتون
ممنونم.
سلام
خواهشن از این حرف ها نزن ما رو شرمنده نکن:40::40::40::40::40:
mehdidll
15-09-2007, 18:11
سلام دوستان بعد مدتی امدیم گوشی رو فلش کنیم
زیدم گوشی رو خراب کردیم و گوشی روشن نمیشه
من کلیه کارهایی که تو قسمت آموزش far گفته شده رو انجام دادم و تا مرحله که گوشی
فلش میشه رو انجام دادم بعدم باطری رو درآوردم و بعد جا زدم طبق گفته گوشی روشن نشد
بعدش با far اومدم پچهای مربوطه رو تو fs بریزم ولی بعد seep و سپس انتخاب ..
وقتی کلید c رو نگه داشتم و کابل رو زدم هیچ پیغامی و اون دو تا پوشه رو آورد همون flash
و fs ولی وقتی واردش میشم هیچی نداره و همچنین پیغام زیر رو میده
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خلاصه اینکه از پچ کردن گوشی هم پشیمون شدیم گوشی روشن نمیشه
گوشی من k750 هست
شدیدا منتظر پاسختون هستم
^^ HAMID ^^
15-09-2007, 19:55
سلام دوستان بعد مدتی امدیم گوشی رو فلش کنیم
زیدم گوشی رو خراب کردیم و گوشی روشن نمیشه
من کلیه کارهایی که تو قسمت آموزش far گفته شده رو انجام دادم و تا مرحله که گوشی
فلش میشه رو انجام دادم بعدم باطری رو درآوردم و بعد جا زدم طبق گفته گوشی روشن نشد
بعدش با far اومدم پچهای مربوطه رو تو fs بریزم ولی بعد seep و سپس انتخاب ..
وقتی کلید c رو نگه داشتم و کابل رو زدم هیچ پیغامی و اون دو تا پوشه رو آورد همون flash
و fs ولی وقتی واردش میشم هیچی نداره و همچنین پیغام زیر رو میده
خلاصه اینکه از پچ کردن گوشی هم پشیمون شدیم گوشی روشن نمیشه
گوشی من k750 هست
شدیدا منتظر پاسختون هستم
به نظرم پلاگین sefp رو پچ نکردی .....
پلاگین sefp دانلود:
به فولدر پلاگین فار و سپس sefp بروید یعنی اینجا Program Files\Far\Plugins\SEFP بعد sefp0.10.0.51patch.exe رو اجرا کنید بعد روی do it! کلیک کنید.....اگه به جاش undo it بود روش کلیک نکنید برید به مرحله بعدی....
برنامه فار رو اجراکنید سپس alt+f1 رو بزنید و sefp رو انتخاب کنید ..در پنجره باز شده در قسمت device , dcu-60 و در قسمت speed بیشترین و در قسمت boot script..مال k750 رو انتخاب کنید و روی enter the matrix کلیک کنید...حالا کلید c رو نگه دارید و کابل رو به گوشی وصل کنید یه نوشته میاد (اگه گوشی شناخته بشه) بعد شما میتونید سمت چپ پنجره فار دو تا فولدر fs و flash رو ببینید...اگه گوشی به فار وصل نشد باطری رو در بیارید چند ثانیه صبر کنید دوباره باطری و جا بزنید و امتحان کنید.........
پچ رو با se tools lite 2 نصب کنی که خیلی راحت تره.......
من از طرف خودم و همچنین به نمایندگی از مصطفی خان ازت تشکر میکنم :31:
شاد و سربلند و پیروز باشی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :":":":":":":":":":":":":":(مصطفی خان حالا اگه میتونی گیر بده :":":نقطه نداره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
adamhesaby
15-09-2007, 20:49
دوستان من چند تا پچ دارم بگین اگه تکراری نیس بزارم
این پچها کارهای زیر رو انجام میدن:
1. نرم افزارها به صورت پیشفرض رو مموری کارت نصب میشن
2.میتونین فایلهای تصویری رو هم مانند فایلهای صوتی سریع عقب جلو کنین (قبلا این پچ واسه فایهای صوتی معرفی شده بود)
3. میتونین از فایهای تصویری هم playlist درست کنین (میتونین تو پلی لیستتون هم صوتی بزارین هم تصویری)
4.فایهای بلوتوثی رو به صورت اتوماتیک قبول میکنه (دیگه نمیخواد هی yes بزنین)
اینا رو بزارم یا قبلا گذاشتن؟
راستی حمید جان بابت راهنماییت ممنون:10:
binahayat_m
15-09-2007, 21:03
حميد جان پچ عالي بود
ممنون
binahayat_m
15-09-2007, 21:27
adamhesaby عزيز اگه لطف كني شماره 2 و 3 براي من بزاري ممنون ميشم.
اگه پچي باشه كه بشه فايلها از طريق file maneger فايله جاو عقب كرد چه عالي ميشه.
B L A S T E R
15-09-2007, 22:43
واسه k800 هم پچ اومده؟
mostafa_khan
15-09-2007, 22:51
ممنونم.
سلام توحید جان....تازه دیدم که کاربر فعال هم شدی....مبارکه:10:...اشالله تو هر کاری که هستی موفق باشی
به نظرم پلاگین sefp رو پچ نکردی .....
پچ رو با se tools lite 2 نصب کنی که خیلی راحت تره.......
من از طرف خودم و همچنین به نمایندگی از مصطفی خان ازت تشکر میکنم :31:
شاد و سربلند و پیروز باشی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :":":":":":":":":":":":":":(مصطفی خان حالا اگه میتونی گیر بده :":":نقطه نداره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
راست میگه...فقط و فقط setool ....اره حمید؟پس بجنگ تا بجنگیم:31:اهکی نقطه نداره؟پس این قرمز ها چی هستن؟:31:
اینا رو بزارم یا قبلا گذاشتن؟
راستی حمید جان بابت راهنماییت ممنون:10:
احم جان هر چی داری رو کن....اشکالی هم نداره اگه بعضی هاش تکراری بودن....امکان داره با اینکه قبلا گذاشته شده باشن...اما الان لینکشون فرضا خراب شده باشه...پس نگران تکراری بودنش نباش....همه رو بگذار:46:
کامیاب باشید:20::46:
mhf_1411
15-09-2007, 22:58
سلام من یه سوال داشتم از اساتید البته میدونم اینجا جاش نیست به بزرگی خودتون ببخشید
من می خواستم ببینم از کجا اسم فایل های گرافیکی مثل باتری یا مدیا پلیر میشه فهمید
همون فایل هایی که ربای پچ gfx هستش من یه جا خوندم که این فولدر از اول تو fs k750 هست و نیازی به پچ نداره
لطفا جواب بدین
راستی از همه ی دوستان رو به بازدید از کلوپ رینگتون دعوت می کنم (هر کی میاد فقط دانلود میکنه میره )
yarihaker
15-09-2007, 23:19
blinking_lamp_at_entering_call
از اين پچ براي و800 r1bc002 داريم؟
؟
mhf_1411
15-09-2007, 23:29
با اجازه اساتید می خواستم یه چند تا پچ برای k510-r4ea031
بزارم
راستی یه اسکین واکمن 2 برای w810-w800 پیدا کردم با ماله اقا حمید فرق داره واقعا خوشکه دانلود کنین ضرر نمی کنین من که واقعا حال کردم
این ماله w800
این ماله w810
راستی میگم یکی از اساتید اگه میشه یه تاپیک اسکین بزنه
سلام من یه سوال داشتم از اساتید البته میدونم اینجا جاش نیست به بزرگی خودتون ببخشید
من می خواستم ببینم از کجا اسم فایل های گرافیکی مثل باتری یا مدیا پلیر میشه فهمید
همون فایل هایی که ربای پچ gfx هستش من یه جا خوندم که این فولدر از اول تو fs k750 هست و نیازی به پچ نداره
لطفا جواب بدین
راستی از همه ی دوستان رو به بازدید از کلوپ رینگتون دعوت می کنم (هر کی میاد فقط دانلود میکنه میره )
فایلهای داخل فایل Rar که با پسوند Html هستند رو در فولدر Html گوشی بریز و با گوشی عکسها رو همراه با کد مربوطه ببین.روی کامپیوتر عکسها نشون داده نمیشه.
adamhesaby
16-09-2007, 01:45
چند تا پچ واسه فرم ویر r4ea031 گوشی w810i
1.با نصب این پچ نرم افزارها و بازیها به صورت پیشفرض رو مموری کارت نصب میشن
2.با نصب این پچ میتونین فایلهای تصویری رو هم مانند فایلهای صوتی سریع عقب جلو کنین (قبلا این پچ واسه فایهای صوتی معرفی شده بود)
3.با نصب این پچ میتونین از فایهای تصویری هم playlist درست کنین (میتونین تو پلی لیستتون هم صوتی بزارین هم تصویری)
4.با نصب این پچ فایهای بلوتوثی رو به صورت اتوماتیک قبول میکنه (دیگه نمیخواد هی yes بزنین)
5.با نصب این پچ وقتی keypad قفله نمیتونین شماره های 112 و 911 رو بگیرین (برای کسایی که رو keypad رمز گزاشتن به درد میخوره چون حتی اگه رمز هم گذاشته باشین وقتی 112 رو بگیرین بعد cancel کنین وارد گوشی میشه)
امیدوارم به دردتون بخوره:11:
adamhesaby
16-09-2007, 01:50
adamhesaby عزيز اگه لطف كني شماره 2 و 3 براي من بزاري ممنون ميشم.
اگه پچي باشه كه بشه فايلها از طريق file maneger فايله جاو عقب كرد چه عالي ميشه.
همه رو گذاشتم ولی متاسفانه پچی که من گذاشتم از تو فایل منیجر نمیتونه تصویری رو عقب جلو ببره، فقط وقتی از تو واکمن تصویری اجرا میکنی خیلی خیلی زودتر عقب جلو میبره
mehdidll
16-09-2007, 09:50
سلام
دوستان مشکل قبلي حل شد ممنون حميد جان بابت پاسختون
گزينه مورد نظر رو درست انتخاب نکرده بودم و خلاصه درست شد و الان درايور دوربين
رو عوض کردم و خوب کيفيتش بالا رفت !
ولي براي نصب کردن پچ هنوز مشکل دارم اون اينکه وقتي تو پوشه فلش ميرم فايل ريست گوشي
کپي ميشه و گزينه اول که ... هست روشن و بايد انتخاب شده باشه ولي براي کپي پچ ها
اون گزينه خاموشه و فقط گزينه دوم و سوم روشنه مشکل از چيه ؟
اين گزينه که عکشو گزاشتم در پايين روشن نيست و نميشه انتخابش کرد و در نتيجه پچ هم کپي نميشه
راستي من برنامه seeltools رو دانلود کردم و راهنما هم گرفتم تو اين برنامه هم بايد ابتدا
گوشي رو فلش کني تا بتوني پچ ها رو نصب کني چون من پچ رو که انتخاب ميکنم و روي گزينه run script
ميزنم نوار پايين يه 2 بار پر ميشه و خوب بعدشم من خودم stop ميکنم ميخواستم بدونم چطور بايد نصب کرد
پچ رو با اين برنامه ؟
ممنونم
javad.sb
16-09-2007, 12:19
:19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::1 9::19::19::19::19::19::19::19:
سلام :46:
من يه خواهش اسيدي دارم ( يعني فوري فوتي)
اساتيد گرامي من كيخوام فريمور گوشيم رو عوض كنم و به r1ca021 ارتقا بدم:20:
لطفا تمامي فايل هاي مورد نياز براي اين فريمور را بذاريد واسه داونلود ( main,fsو....):8:
من خيلي خيلي خيلي ....
ممنون ميشم اگه اين لطف رو بكنيد...:10::10:
منتظرم...
گوشيم k750i هست و فريمور الان r1aa008 هست
adamhesaby
16-09-2007, 12:46
سلام [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من يه خواهش اسيدي دارم ( يعني فوري فوتي)
اساتيد گرامي من كيخوام فريمور گوشيم رو عوض كنم و به r1ca021 ارتقا بدم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا تمامي فايل هاي مورد نياز براي اين فريمور را بذاريد واسه داونلود ( main,fsو....)[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من خيلي خيلي خيلي ....
ممنون ميشم اگه اين لطف رو بكنيد...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منتظرم...
گوشيم k750i هست و فريمور الان r1aa008 هست
برو اینجا احتمالا هرچی بخوای پیدا میکنی:
binahayat_m
16-09-2007, 13:48
همه رو گذاشتم ولی متاسفانه پچی که من گذاشتم از تو فایل منیجر نمیتونه تصویری رو عقب جلو ببره، فقط وقتی از تو واکمن تصویری اجرا میکنی خیلی خیلی زودتر عقب جلو میبره
دست درد نكنه
adamhesaby
16-09-2007, 17:22
این پچ برای گوشی w810i و فرم ویر r4ea031 میباشد
با نصب این پچ:
1. دیگر نرم افزار های جاوا برای باز کردن فایها از شما سوال نمی پرسند
2.فرمت فیلمهایی که با گوشی میگیرید از 3gp به mp4 تغییر میکند
3.فونتهای گوشی کمی کوچکتر میشوند که باعث زیبایی گوشی میشود
4.میتوانید برای فایل منیجر ، برای sms ها ، برای لیست آخرین تماس ها و برای contacts خود پسورد بزارید (از داخل گوشی میتونین انتخاب کنین واسه کدوم پسورد بزاره واسه کدوم نزاره)!!!
5.وقتی نرم افزار جاوا اجرا میکنید اون پیام اولش دیگه نشون داده نمیشه
6.میتونید هم فایلهای صوتی و هم فایلهای تصویری رو با سرعت زیاد عقب جلو کنید
7.فایلهایی که نامهای طولانی دارند، نامشان زودتر نشون داده میشه
8.گوشی بدون سیمکارت هم روشن میشه و میتونین عکس بگیرین و بازی و نرم افزار اجرا کنین!!
9.نرم افزارها به طور پیشفرض روی مموری کارت نصب میشن و فضای گوشی رو اشغال نمیکنن!
10.وقتی keypad گوشیتون رو قفل کنین واسه باز کردنش ازتون پسورد میخواد
11.وقتی یه بازی یا نرم افزار در حال اجراس باز هم میشه عکس گرفت!
12.میتونین بدون اینکه هدست به گوشی وصل باشه از رادیو استفاده کنین!
13.برای دریافت فایل بلوتوث از شما اجازه نمیگیره (دیگه لازم نیس واسه هر فایلی yes بزنید)
14.توانایی اجاد پلی لیس برای فایلهای تصویری
و ...
(لیست کامل پچها داخل فایل زیپ هست)
این پچ رو با نرم افزاری که ایمان جان معرفی کرد درست کردم
همه ی این پچها قبلا توسط برو بچ معرفی شده بود فقط حالا گذاشتمش تو یه فایل که دوستان راحت باشن
امیدوارم خوشتون بیاد
e_mohsen83
16-09-2007, 19:32
[QUOTE=D E V I L;1166092]تو این پست تمام پچهی مربوط به گوشی w800 با فریمور R1BC002 رو گذاشتم و مثل پچهای k750 پچها طبقه بندی
شده هستند.:21:
دقت کنید فقط روی گوشی w800 با فریمور R1BC002 نصب کنید و روی گوشیه دیگه ای به هیچ
وجه اینکار رو انجام ندید.:41:
در صورتی که موقع نصب پچ با فار منیجر پیغام خطا مشاهده کردید دیگه ادامه ندید و Cancel کنید:27:
پچهای سری A
پچ شماره 1:فیلمهایی که با گوشی میگیرید رو با پسوند mp4 ذخیره میکنه. توجه داشته باشید که هیچ تغییری در
کیفیت بوجود نمیاد
پچ شماره 2 حالت flight mode رو فعال میکنه برای فعال شدنش باید پروفایل Office رو انتخاب کنید.در اینصورت اگه
کسی بهتون زنگ بزنه میگه دستگاه مشترک مورد نظر خاموش می باشد!
پچ شماره 3 هم کار چراغ دستی رو انجام میده! بعد از نصب این پچ اگه دکمه دوربین رو نگه دارید فلش گوشی روشن
میشه و اگه در اینحال به مدیا پلیر وارد بشید و صدای گوشی رو کم یا زیاد کنید نور فلش کم یا زیاد میشه!
پچ شماره 4 :اگه به کسی زنگ بزنید به محض اینکه طرف مقابل گوشیرو برداره گوشیه شما یه ویبره آروم میخوره!
پچ شماره 5 هم برای کارکرد گوشی بدون سیم کارت هست که من پیشنهادش نمیکنم چون زیاد جالب نمیشه!یکمی
گوشی قاطی میکنه
چچوری اینارو دانلود کنم
hossein1111
16-09-2007, 20:17
این پچ برای گوشی w810i و فرم ویر r4ea031 میباشد
با نصب این پچ:
1. دیگر نرم افزار های جاوا برای باز کردن فایها از شما سوال نمی پرسند
2.فرمت فیلمهایی که با گوشی میگیرید از 3gp به mp4 تغییر میکند
3.فونتهای گوشی کمی کوچکتر میشوند که باعث زیبایی گوشی میشود
4.میتوانید برای فایل منیجر ، برای sms ها ، برای لیست آخرین تماس ها و برای contacts خود پسورد بزارید (از داخل گوشی میتونین انتخاب کنین واسه کدوم پسورد بزاره واسه کدوم نزاره)!!!
5.وقتی نرم افزار جاوا اجرا میکنید اون پیام اولش دیگه نشون داده نمیشه
6.میتونید هم فایلهای صوتی و هم فایلهای تصویری رو با سرعت زیاد عقب جلو کنید
7.فایلهایی که نامهای طولانی دارند، نامشان زودتر نشون داده میشه
8.گوشی بدون سیمکارت هم روشن میشه و میتونین عکس بگیرین و بازی و نرم افزار اجرا کنین!!
9.نرم افزارها به طور پیشفرض روی مموری کارت نصب میشن و فضای گوشی رو اشغال نمیکنن!
10.وقتی keypad گوشیتون رو قفل کنین واسه باز کردنش ازتون پسورد میخواد
11.وقتی یه بازی یا نرم افزار در حال اجراس باز هم میشه عکس گرفت!
12.میتونین بدون اینکه هدست به گوشی وصل باشه از رادیو استفاده کنین!
13.برای دریافت فایل بلوتوث از شما اجازه نمیگیره (دیگه لازم نیس واسه هر فایلی yes بزنید)
14.توانایی اجاد پلی لیس برای فایلهای تصویری
و ...
(لیست کامل پچها داخل فایل زیپ هست)
این پچ رو با نرم افزاری که ایمان جان معرفی کرد درست کردم
همه ی این پچها قبلا توسط برو بچ معرفی شده بود فقط حالا گذاشتمش تو یه فایل که دوستان راحت باشن
امیدوارم خوشتون بیاد
من جدا جدا بعضي از پچارو نصب كردم الان لراي اينكه بخوام مولتي پچ شما رو نصب كنم بايد اونا رو پاك كنم؟؟يا فرقي نداره؟؟
.
.
.
.
.
.ببخشي يه سوال ديگه لطفا كمك كنيد:
اين پچ قفل گذاري روي فايل منيچر و...(توسط حميد معرفي شد) برا من همون آدرسي كه گفت رو ميرم وقتي كد 4 رقمي ميدم هي ميزنه wrong code !!!!!!! بايد چي كاركنم؟؟؟
راستي من اون پچي كه رو كيبرد قفل ميزاره هم آپ كردم تو گوشيم ولي هيچ اتفاقي نيفتاد؟؟؟؟كاره خوصي بايد بكنم؟؟
ممنون
adamhesaby
16-09-2007, 20:59
من جدا جدا بعضي از پچارو نصب كردم الان لراي اينكه بخوام مولتي پچ شما رو نصب كنم بايد اونا رو پاك كنم؟؟يا فرقي نداره؟؟
.
.
.
.
.
.ببخشي يه سوال ديگه لطفا كمك كنيد:
اين پچ قفل گذاري روي فايل منيچر و...(توسط حميد معرفي شد) برا من همون آدرسي كه گفت رو ميرم وقتي كد 4 رقمي ميدم هي ميزنه wrong code !!!!!!! بايد چي كاركنم؟؟؟
راستي من اون پچي كه رو كيبرد قفل ميزاره هم آپ كردم تو گوشيم ولي هيچ اتفاقي نيفتاد؟؟؟؟كاره خوصي بايد بكنم؟؟
ممنون
راستش من خودم پچهای قبلیو پاک کردم و این رو نصب کردم
نمیدونم اونجوری کار میکنه یا نه ولی فکر میکنم کار کنه و فقط پچهایی که قبلا نصب شده رو دست نزنه (همینجوری میگم ها! یعنی فقط حدس میزنم)
در مورد کد گوشیت میتوی از نرم افزار Setool گزینه ی identify رو انتخاب کنی و گوشیت رو بهش وصل کنی بعد یه سری نوشته میاد خط های آخر کد گوشیت رو هم نوشته
ولی به احتمال زیاد کد گوشیت چهارتا صفر هست (اگه تغییرش نداده باشی)
در مورد اون پچی که رو کیبرد قفل میزاره هم شما باید دکمه ی * رو فشار بدی بعد دکمه ی سمت راست زیر lcd رو بزن تا کیبرد گوشی قفل بشه ، برای باز کردنش هم همین ها رو میزنی ولی کد هم باید بدی بهش
سوال دیگه ای داشتی بپرس
hossein1111
16-09-2007, 22:54
دست درست كدش همون 0000 بود
مرسي
D E V I L
16-09-2007, 23:19
چچوری اینارو دانلود کنم
از اینجا
yalda_tanhayeshab
17-09-2007, 00:43
سلام دوستان واقعا عالی بود
younes_ysf
17-09-2007, 02:25
با عرض سلام و خسته نباشيد.
ببخشيد من نتونستم همه صفحات اين تاپيك رو بگردم. ميخواستن بدونم ايا پچ براي k750 و r1db001 هست.يا نه؟ و سوال ديگه اينكه ايا بهتره كه فريمور گوشيمو عوض كنم يا نه و چجوري؟
adamhesaby
17-09-2007, 03:09
با عرض سلام و خسته نباشيد.
ببخشيد من نتونستم همه صفحات اين تاپيك رو بگردم. ميخواستن بدونم ايا پچ براي k750 و r1db001 هست.يا نه؟ و سوال ديگه اينكه ايا بهتره كه فريمور گوشيمو عوض كنم يا نه و چجوري؟
adam_barfi
17-09-2007, 10:36
سلام.
این که میگن گوشی را با far manager و اینا دست کاری کنی، گارانتی از بین میره، راسته.
یعنی حتی patch هم نصب کنم ، گارانتی دیگه هو تو تو ؟
adamhesaby
17-09-2007, 21:33
ورژن جدید پچی که حمید جان معرفی کرده بود
بنا به گفته ی نویسنده ی پچ در اون ورژن وقتی دوبار وارد phone protection بشین و پسورد رو نزنین وارد منوی انتخاب قفل میشه
hossein1111
17-09-2007, 22:35
از دوستان كسي تونسته فضاي اس ام اس رو زياد بكنه؟
اگه تونسته چجوري؟!!
B L A S T E R
17-09-2007, 22:38
ببخشید برای k800 پچ وجود نداره؟
adamhesaby
18-09-2007, 02:03
اگه تونسته چجوري؟!!
شنیدم واسه کا750 میشه (تو کلوپ آموزش هک بود) ولی رو w810 نمیشه یا لااقل من ندیدم کسی رو که تونسته باشه فضای مسیج w810i رو زیاد کنه
e_mohsen83
18-09-2007, 09:38
اگه تونسته چجوري؟!!
اگه گوشید ک750است به راحتی می شود برو به تایپک هک گوشیها
e_mohsen83
18-09-2007, 10:11
از اینجا
من گوشیم ک750است
می شود سیم کارت داخل گوشی باشد و این پچها رو بهش اضافه کرد...
adam_barfi
18-09-2007, 10:55
کسی نبود جواب منو بده؟
بانصب کردن patch گارانتی باطل میشه؟
گارانتیم هم ماله شرکت سیتادل است.
wwkl8001
18-09-2007, 12:34
سلام
بازم چند تا پچ ديگه براي k750 با فريمور R1CA021
اين پچ ها خيلي به درد بخورند من خودم همشو نصب كردم.و هيچ كدوم مشكلي ندارند
1-k750_r1ca021_mediaplayer_music_button.vkp: با نصب اين پچ موقع زدن كليد مديا پلير ديگه پيغام نميده كه هندزفري را وارد كنيد و شروع ميكنه به پخش آهنگ.
2-move_acoustic_to_other_aco_K750_R1CA021.vkp: با نصب اين پچ هم درايو صدا به پوشه Other\aco در حافظه داخلي انتقال داده ميشه.و ديگه لازم نيست براي عوض كردن درايو صدا گوشي رو هك كنيد.فقط يادتون باشه قبلا اين پوشه رو ايجاد كنيد و فايلهاي درايو صداتونو توش كپي كنيد و بعدش پچ رو نصب كنيد.
3-move_layout_to_other_ly_K750_R1CA021.vkp : اين پچ هم مسير فايل Layout.xml رو به Other/ly در حافظه داخلي منتقل ميكنه.و براحتي ميتونيد از داخل گوشي فايل layout رو عوض كنيد.
4-move_menu_to_other_menu_K750_R1CA021.vkp : اين يكي از كاربردي ترين پچ هايي هست كه خودم استفاده ميكنم.با نصب اين پچ مسير فايل منو به Other/menu در حافظه داخلي انتفال داده ميشه.و راحت ميتونيد از خود گوشي منو ها رو عوض كنيد.من خودم بيشتر از 30 تا منو رو گوشيم دارم و بدون نياز به هك كردن گوشي عوضشون ميكنم.
5-java_folder_k750_r1ca021.vkp : اين پچ هم مسير برنامه هاي نصب شده رو به Other/ams در حافظه داخلي انتقال ميده و از اين به بعد ميتونيد برنامه هاي نصب شده رو از اين مسير براي ديگران ارسال كنيد.
اميدوارم مفيد واقع شده باشه.
موفق باشيد.
دانلود پچ ها ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام devil جان یه سوال داشتم, گوشی من w700 با frimware r1ca021 هستش,میخواستم بدونم می تونم از این پچ ها براش استفاده بکنم؟
مرسی از راهنماییت
wwkl8001
18-09-2007, 22:36
این پست هم مربوط به پچهای w700 با فریمور R1CA021 هست.
توجه : روی هیچ گوشیه دیگه ای نصب نکنید :27:
پچهای سری A
پچ شماره 1:فیلمهایی که با گوشی میگیرید رو با پسوند mp4 ذخیره میکنه. توجه داشته باشید که هیچ تغییری در
کیفیت بوجود نمیاد
پچ شماره 2 : اگه گوشیرو ریست کنید و یا سیم کارت جدید روش بندازید Setupwizard موقع روشن شدن گوشی میاد
که با این پچ دیگه این پیغام ظاهر نمیشه.
پچ شماره 3 : اسم فایلهایی که خیلی بلندن سریعتر تو فایلمنیجر حرکن میکنند.
پچ شماره 4 : در حالت عادی نمیشه برای پوشه ها و فایلها بیشتر از 20 کاراکتر اسم گذاشت این پچ امکان اینو
فراهم میکنه که تا 128 کاراکتر بتونید اسم انتخاب کنید.
پچ شماره 5 : با این پچ میتونید در حالی که برنامه جاوا رو اجرا میکنید عکس هم بگیرید
پچ شماره 6 :پچ معروف رادیو که بدون نیاز به هندز فری وارد رادیو میشه ولی نباید انتظار داشته باشید که بدون هندز
فری بتونه کانالها رو با کیفیت بگیره.
پچ شماره 7 :این پچ هم مدت زمانی رو که پس از اون صفحه نمایش خاموش میشه رو بهینه میکنه
پچ شماره 8 :با این پچ هم whitelist به blacklist تبدیل میشه.
پچ شماره 9 هم برای کارکرد گوشی بدون سیم کارت هست که من پیشنهادش نمیکنم چون زیاد جالب نمیشه!یکمی
گوشی قاطی میکنه
پچهای سری B
همه پچهای این سری طرز کارشون عین هم هست.
به این ترتیب که مسیری رو که تو حافظه مخفی گوشی هست رو به مموری یا حافظه داخلی انتفال میدن تا بشه
بدون هک فایلهای سیستمی رو تغییر داد.
برای مثال :
اگه شما پچ شماره 5 رو با notepad باز کنید یه همچین چیزی میبینید
Change /tpa/preset/system/menu -> /card/menu
یعنی مسیر منو که tpa/preset/system/menu هست به \menuمموری کارد تغییر پیدا میکنه
بازم اگه متوجه نشدید که هر کدوم از پچها چیکار میکه بگید تا بیشتر توضیح بدم
تذکر : قبل از نصب پچهای سری C باید مسیری که فایلها به اونجا منتقل میشند رو خودتون بسازید مثلا در مورد منو
باید آیکونها و فایل menu.ml رو تو e:\menu بریزید و بعد پچ رو نصب کنید.
پچهای سری C
پچهای این سری هم پیغامهایی که تو گوشی نمایش داده میشه رو حذف میکنه
مثلا پچ شماره 5 پیغامی رو که موقع اجرای برنامه های جاوا پرسیده میشه رو برای همیشه حذف میکنه و میتونید
براحتی از برنامه ها استفاده کنید.
توجه: برای نصب پچ ها از Gslide استفاده کنید چون فار منیجر روی این گوشی جواب نمیده.:13:
پچها رو میتونید از آدرس زیر دانلود کنید
موفق باشید:11:
شرمنده حالا اگه یادمون بره اون فولدر رو درست کنیم(اصلا چه جوری درست کنیم ؟(من با setool کار می کنم))چه جوری برش گردونیم؟:13::41:
wwkl8001
19-09-2007, 00:49
و دوباره معذرت،اگه بخوایم یه پچ رو پاک کنیم چیکار باید بکنیم؟
پرسپوليس
19-09-2007, 03:06
دوستان عزيز وقتي پچ پيورد براي key lock را نصب مي كني بعد كجا بايد به اون پسورد داد و اين پچ زبان فارسي گوشيمو به هم ريخت چه كار بايد كنم k750
دارم
adamhesaby
19-09-2007, 03:15
و دوباره معذرت،اگه بخوایم یه پچ رو پاک کنیم چیکار باید بکنیم؟
با Setool همون پچ رو در قسمت misk files قرار میدی و طبق دستوراتش عمل میکنی ولی موقعی که یه سوال yes و no کرد باید yes رو انتخاب ککنی تا پچ حذف بشه
adamhesaby
19-09-2007, 03:19
دوستان عزيز وقتي پچ پيورد براي key lock را نصب مي كني بعد كجا بايد به اون پسورد داد و اين پچ زبان فارسي گوشيمو به هم ريخت چه كار بايد كنم k750
دارم
مطمئنی پچ مربوط به گوشی و فرم ویر خودت رو انتخاب کردی؟
همون پسوردی که مال گوشیت هست رو ازت میخواد که به طور پیش فرض چهارتا صفر هستش و میتونی از settings>Locks>phone lock>change code تغییرش بدی
پچ سه قسمت داره:
1-آدرس حافظه
2-اطلاعات قبلی حافظه
3-اطلاعات جدید
نتیجه گیری:
1-اگه موقع نصب پچ با ارور مواجه شدید از اون پچ صرف نظر کنید چون با remove کردن پچ دیگه گوشی به حالت قبلی بر نمی گرده.
2-اگه پچی بدن ارور نصب شد مطمین باشید با remove کردنش گوشی به حالت قبلی بر می گرده.
اساتید این پچ k750_r1ca021_password_functions.vkp یه باگ تو قسمت Telephone book داره اونم اینه که وقتی لوک باشه تو دسکتاپ گوشی مثلا بنویسی 10 بعد مربع رو بزنی میره شماره های که تو sim cart هستش رو رو می کنه!
خوب نمی شه که شماره های sim cart رو پاک کرد تو مواقع ضروری لازمه.(حالا دیدی که شماره ها تو مموری پاک شده انوقت چی!)
pouria007
19-09-2007, 14:36
برگشتمممممممممممممممممممم مممممممممممم
سلام خوفین همتون؟
mhf_1411
19-09-2007, 17:09
برگشتمممممممممممممممممممم مممممممممممم
سلام خوفین همتون؟
سلام خوش اومدی دادش
بر رو بچ توجه کنن به منظور خوش امد گویی به داداشم و به قولی براشون گوسفندی بریده باشیم این برنامه باحال رو برای دانلود می زارم
با این برنامه شما می تونید تمامی فایل های گرافیکی پچ gfx رو که برای گوشی های w550-w800-w810-k750
به هم تبدیل کنید مثلا ماله W810 رو به k750 تبدیل کنید
کار با این برنامه خیلی اسونه خودتون متوجه میشید بازم اگه سوالی داشتید بپرسید
راستی حجمش کمه حدود 40 kb (اگر نظر ندین لینکش رو پاک می کنم هااااااا(بابا شوخی کردم))
pouria007
19-09-2007, 17:13
سلام خوش اومدی دادش
بر رو بچ توجه کنن به منظور خوش امد گویی به داداشم و به قولی براشون گوسفندی بریده باشیم این برنامه باحال رو برای دانلود می زارم
انقدر شرمندم نکن آب شدم
با این برنامه شما می تونید تمامی فایل های گرافیکی پچ gfx رو که برای گوشی های w550-w800-w810-k750
دستت طلا سر فرصت دانلود میکنم
mhf_1411
19-09-2007, 17:36
انقدر شرمندم نکن آب شدم
دستت طلا سر فرصت دانلود میکنم
این حرف ها چیه
اینم آموزش نصب پچ با setool2 Lite
برای نصب پچ با برنامه setool2 lite بصورت زیر عمل میکنیم :
از شماره 1 پورت usb رو انتخاب میکنیم.
از شماره 2 هم مدل گوشی خودمون رو انتخاب میکنیم.
از شماره 3 پچ مورد نظرمون رو که با پسوند vkp هست باید انتخاب کنیم.
بعد ازاینکه این تنظیمات رو انجام دادید بر روی write SCRIPT کلیک میکنیم.و کلید c را نگه داشته و کابل گوشی را
وصل میکنیم.بعد از مدت کمی برنامه پیغام میده که کابل را جدا کرده و بلطری را خارج کنید.
کابل رو خارج کرده و باطری را خارج و دوباره سر جاش میندازیم و دکمه ready رو انتخاب کرده و گوشی رو به کابل وصل
میکنیم.ایندفه برنامه یه سوال میپرسه که اگه yes رو انتخاب کنیم پچ حذف میشه البته اگه قبلا نصب شده باشه.و در
صورت انتخاب no پچ روی گوشی نصب خواهد شد.به همین راحتی!
تذکر : این برنامه فقط بر روی گوشیهای CID49_db2010,db2012 جواب میده.
لینک دانلود
باتشکر از زحمات Laser در سایت forums.se-nse.net
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
در حال حاضر بهترین و راحتترین برنامه برای نصب پچ setool2Lite هستش.بهتون پیشنهاد میکنم برای نصب پچ فقط از این برنامه استفاده کنید
دانلود نميشه
اصلا باز نميشه
can not ميزنه
من لازمش دارم ...:19:
D E V I L
19-09-2007, 20:40
دانلود نميشه
اصلا باز نميشه
can not ميزنه
من لازمش دارم ...
سلام ببخشید حق با شماست لینکش مشکل داره
از اینجا دانلودش کن
yarihaker
19-09-2007, 22:20
راستی حجمش کمه حدود 40 kb (اگر نظر ندین لینکش رو پاک می کنم هااااااا(بابا شوخی کردم))[/quote]
عزيزم برنامه اجرا نميشه ارور ميده
masoud_ac
19-09-2007, 23:44
یه پچ درست حسابی واسه W810i میخوام
نه 10 تا پچ و بکنید تو یه پچ
masoud_ac
19-09-2007, 23:56
سلام خوش اومدی دادش
راستی حجمش کمه حدود 40 kb (اگر نظر ندین لینکش رو پاک می کنم هااااااا(بابا شوخی کردم))
برنامه که باز نمیشه.
خوشمزه.
masoud_ac
19-09-2007, 23:58
عزيزم برنامه اجرا نميشه ارور ميده[/QUOTE]
تایید میشه.
mhf_1411
20-09-2007, 04:51
سلام
اقا مسعود و دوست دیگمون من نمی دونم مشکل شکا از چیه اما من خودم دو باره همون لینک رو ک ه گذاشتم دانلود کردم و کار کرد
حالا یکی دیگه گذاشتم ببینید اگر از این هم نتیجه نگرفتید بدونید مشکل از شماست چون تا الان 13 نفر این رو دانلود کردن فقط شما ایم error رو داشتین
سلام
فريمور گوشي من اينه
R1bc002
ميخوام به R1ca021 تبديلش كنم تا اين پچ ها را نصب كنم
چكار بايد بكنم ؟ چه فايل هاي را بايد بگيرم
با Setools هم يه كم بلدم كار كنم
ممنون ميشم دوستان توضيح بدند
در ضمن گوشيم K750 - CID49 سريال اصله
mhf_1411
20-09-2007, 11:09
سلام
فريمور گوشي من اينه
R1bc002
سوالاتون رو تو تاپیک مخصوص خودش مطرح کنین نه اینجا
yarihaker
20-09-2007, 15:22
سلام
اقا مسعود و دوست دیگمون من نمی دونم مشکل شکا از چیه اما من خودم دو باره همون لینک رو ک ه گذاشتم دانلود کردم و کار کرد
حالا یکی دیگه گذاشتم ببینید اگر از این هم نتیجه نگرفتید بدونید مشکل از شماست چون تا الان 13 نفر این رو دانلود کردن فقط شما ایم error رو داشتین
عزيزم لينك درسته دانلود هم ميشه اما فايل اجرا نميشه ارور ميده
نكنه تروجانه؟:31:
pouria007
20-09-2007, 15:44
بنده خداها راست میگن داداش
configoration is incurrect
mhf_1411
20-09-2007, 17:42
من نمی دونم مشکل از کجاست چون من هر چی از سایت گرفتم رو گذاشتم
داداش ببخش من نمی دونم مشکل از کجاست لینکش رو برات می فرستم
راستی دستت درد نکنه اقا یعنی ما اینقدر نامردیم
pouria007
20-09-2007, 17:50
من نمی دونم مشکل از کجاست چون من هر چی از سایت گرفتم رو گذاشتم
داداش ببخش من نمی دونم مشکل از کجاست لینکش رو برات می فرستم
راستی دستت درد نکنه اقا یعنی ما اینقدر نامردیم
شاید مشکل از com ماست:20:
:11:
[/LEFT]
[/CODE]
اينارو چه جوري بايد در يافت كرد ؟
دانلودييه ؟
من اولين بارمه آخه
ببخشيد ...
:21:
پرسپوليس
21-09-2007, 00:34
دوستان گرامي مرسي از همه و بخصوص اقا ايمان من همين پچ پسورد گذاري براي k750 رو امتحان كردم 3 نوع بود 2 تاي اول نصب شد ولي كار نكردن نمي دونم چرا كاستومايز هم درسته ولي سومي باعث شد گوشيم قات بزنه و وقت روشن شدن lcd چشمك بزنه و مجبور به فلش كامل شدم لطفا راهنمايي كنيد
مرسيييي
از همه
با سلام خدمت همگي
يه پچ به نام mini gps در موبايل فري وجود داره به همراه يك فايل .ini من نصب كردم ولي طرفي نبستم تازه گوشي رو مجبور شدم فلش كنم
من فكر مي كنم مربوط به شركت هاي مخابراتي روسيه و چك باشه نظر شما چيه ؟ امتحان كردين؟:8:
1-این پچ قفل سیم کارت رو از بین می بره و می تونید هر سیم کارتی رو چه قفل داشته باشه چه
نداشته باشه تو گوشی قرار بدید.این ورژن جدیده و روی همه ی سی کارت ها کار می کنه.:fouet:
2-این پچ miss call ها رو یاد آوری میکنه هر 10 ثانیه یک بار.
با قرار دادن 00 به جای 01 تو این سطر ها می تونید اون حالت رو غیر فعال کنید:
157f0d8: FF 01 ;Cammera button if you write 00 cam button willn't blink
157f0d9: FF 01 ;Vibra etc.
157f0dA: FF 01 ;Melody etc.
برا اینکه زمان بین هشدار ها رو تغیییر بدید باید خط زیر رو در پچ تغییر بدید:
157f0d4: FFFFFFFF 10270000 ;Time between notifications
برای 30 ثانیه: به جای 10270000 ، 30750000 رو قرار بدید.
برای1 دقیقه: به جای 10270000 ، 60EA0000 رو قرار بدید.
برای 1 دقیقه و خورده: به جای 10270000 ،FFFF0000 رو قرار بدید.
:lol:
دانلود:
سلام دوستان
کسی patch برای محدود کردن Bluetooth نداره؟(مثلاً هنگام بلوتوث کردن پسورد بخواد)
راستی k750 R1CA021
ممنون
MS-Blaster
22-09-2007, 06:44
آقا Devil كارت درست.عجب تايژيكي زدي.محشره.پچ يهچيز كم حجم وپر استفادس.
فقط يه چيزي...
اين فريمور رو از كجا بفميم.
از اين راه:؟
سمت راست-*- 2 بار سمت چپ-*-سمت چپ- *
آره؟
k750_r1ca021_fast_forward.vkp
k750_r1ca021_keylock_password.vkp
button_music_k750_r1ca021.vkp
یه پچ دیگه بود که اسمشو نمی دونم ولی کارش اینه که کل پوشه tpa رو تو other نشون بده.
ایناره برای w800 r1bc002 می خواستم
کسی داره؟
pouria007
22-09-2007, 10:05
این برنامه ای که داداش گذاشت رو هر سیستمی اجرا نمیشه یعنی رو یکی اجرا میشه رو یکی دیگه نه!
Battlefield2
22-09-2007, 22:06
سلام . برای w810 با فریمور r4db005 پچ میخواستم.
adamhesaby
22-09-2007, 23:26
سلام
فريمور گوشي من اينه
R1bc002
باید فایل main و fs و کاستومایز پک فرم ویر مورد نظرتون رو از تاپیک فرم ویر ها دانلود کنید و طبق آموزشی که تو تاپیک مرجع نکته ها و آموزش ها رو گوشیتون فلش کنید
adamhesaby
22-09-2007, 23:33
سلام . برای w810 با فریمور r4db005 پچ میخواستم.
این آدرس 90% پچهایی که واسه این فرم ویر هس داره
ولی توصیه میکنم فرم ویرتون رو به r4ea031 تغییر بدین
adamhesaby
22-09-2007, 23:36
k750_r1ca021_fast_forward.vkp
k750_r1ca021_keylock_password.vkp
button_music_k750_r1ca021.vkp
یه پچ دیگه بود که اسمشو نمی دونم ولی کارش اینه که کل پوشه tpa رو تو other نشون بده.
ایناره برای w800 r1bc002 می خواستم
کسی داره؟
برین اینجا یحتمل هرچی بخواین پیدا میکنید
برین اینجا یحتمل هرچی بخواین پیدا میکنید
اول از شما خیلی ممنون
یه سوال من این آدرس سایت رو داشتم ولی زبانش انگلیسی نبود چطور اتگلیسیش کردین مهم واسم اگه جاش اینجا نبود خیلی شرمنده.
Battlefield2
23-09-2007, 16:37
این آدرس 90% پچهایی که واسه این فرم ویر هس داره
ولی توصیه میکنم فرم ویرتون رو به r4ea031 تغییر بدین
با برنامه setool2lite میتونم این کار رو بکنم؟؟اگه میشه توضیح بدین!
اخه میترسم بزنم گوشیمو ناکار کنم.
K A R I M I
23-09-2007, 17:29
میرید تو این سایت و بعد زبان را با توجه به سایت مورد نظرتون انتخاب می کنید :
D E V I L
23-09-2007, 19:48
آقا Devil كارت درست.عجب تايژيكي زدي.محشره.پچ يهچيز كم حجم وپر استفادس.
فقط يه چيزي...
اين فريمور رو از كجا بفميم.
از اين راه:؟
سمت راست-*- 2 بار سمت چپ-*-سمت چپ- *
آره؟
درسته.
بهترین راه برای فهمیدن فریمور همینه.
فقط یادت باشه حتما پچی که نصب میکنی مربوط به فریمور گوشیت باشه.
camel_60
23-09-2007, 20:27
با سلام
كسي پچ واسه k550i نداره ؟ بابا رو كنين ديگه!!!
D E V I L
23-09-2007, 20:41
با سلام
كسي پچ واسه k550i نداره ؟ بابا رو كنين ديگه!!!
برای این گوشی پچ نوشته نشده.در حال حاضر فقط برای گوشیهایی که CID49 هستن پچ موجود هست.
ice.cloud
24-09-2007, 02:38
chera zyad pach naderh byshtar nadary be ma hal bedy
ice.cloud
24-09-2007, 03:22
بابا تمام پچها برای 750 r1ca021 من که بلد نیستم فریمور رو عوض کنم لا اقل پچ بیشتر برای r1bc002 بزارین
ice.cloud از این لینک میتونی جدیدترین پچها رو گیر بیاری.زبانش هم انگلیسی هست:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]|en&hl=en&ie=UTF8
ice.cloud
24-09-2007, 10:23
ایمان جان کارت کارت درسته دمت یه شومینه داغ داغ
mehrdad_zero
24-09-2007, 11:57
آقا من از طریق نرم افزار setool که آموزشش اول همین تایپیک هست خواستم پچ نصب کنم ولی هر چی منتظر شدم پیغامی نداد که باطری را درار منم استوپ را زدم دیدم اصلا چیزی نصب نکرده.
باید چکار کنم؟
از طریق فار منیجر و sx++ هم میترسم انجام بدم چون باید گوشی را فلش کنم.
یه نفر یکمی برای من توضیح بده چطور میتونم بدون عوض کردن فریم ویر گوشیم این پچ ها را نصب کنم.
ورژن فریم ویر گوشی من هم r4ea031 هستش.
سلام
پچي هست كه زمان keylock كوشي را زياد كنه مثلا 1 دقيقه يا 2 دقيقه ؟
k750
seyedamir
24-09-2007, 22:02
سلام به دوستان عزيز
من وقتي هر كدوم از پچ ها رو نصب ميكنم. آخر كار يه پنجره قرمز باز ميشه و ايراد مي گيره. كسي دليلشو ميدونه؟
masoud_ac
25-09-2007, 19:48
یه پچی واسه W810i هست که پایه های اکوالیزر رو از 16 به 32 تبدیل میکنه اگه میشه این پچ رو واسه فریمور R4EA031 بزارید ممنون
ice.cloud
26-09-2007, 06:37
همونطور كه ميدونيد نميشه رو گوشيهااي سوني اريكسون قفل گذاشت.
ولي با اين پچي كه معرفي ميكنم ميتونيد منو و smsها و filemanager و شماره هاتونو قفل كنيد!
طرز كارشم به اينصورت كه براي فعال شدن قفل كليد + Volume را براي مدتي نگه ميداريد.براي غير فعال كردنشم به همين صورت عمل ميكنيد.
در ضمن با نصب اين پچ براي هميشه براي رفتن به قسمت شماره ها بايد رمز رو وارد كنيد.اينطوري هيچكس نميتونه به شماره هاتون سرك بكشه.
رمز قفل هم بطور پيش فرض اگه عوض نكرده باشيد 0000 هست
دانلود از اينجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام این پچ رو نمیشه دانلود کرد خرابه از جای دیگه آپ کن به من هم خبر بده ممنون
ice.cloud
26-09-2007, 07:08
يك پچ براي R1ca021
زماني كه كسي با شما تماس بگيره LED پشت گوشي چشمك زن ميشه
ن نمی تونم با /freefileupload.net دانلود کنم بی زحمت جای دیگه آپ کن به من هم خبر بده ها!!!!!!!!!!!!!
یه پچ می خوام که درایور صدا رو به other انتقال بده
تو پست اول بود ولی جواب نمیده تس شده نیست
w800 r1bc002
mehdi9352
26-09-2007, 21:33
نقل قول
اينم 5 تا پچ کاربردي و واقعا به دردبخور براي K750 فريم وار R1ca021
1- flight mode : با اين پچ سيگنالهاي دريافتي و ارسالي گوشي قطع ميشه و گوشي در شبکه خاموش ميشه.به درد جاهايي ميخوره که استفاده از موبايل ممنوعه.مانند هواپيماها.براي استفاده از قسمت پروفايلها پروفايل Office رو انتخاب کنيد.
2- camera_button_flash_v3.1 : وقتي صفحه کليد فعال باشد با نگه داشتن دکمه دوربين، فلاش(LED پشت گوشي) روشن ميشه و با نگه داشتن مجدد خاموش ميشه.
3- phone_without_SIM_cards:با اين پچ گوشي بدون سيمکارت روشن و قابل استفاده ميشود.
4- remove_accept_files : با اين پچ ديگه نيازي نيست هر بار که با ميخواين با بلوتوث فايلي رو بگيريد دکمه Yes رو بزنيد.
5- : move_cameradrv_to_other-camمسير درايور دوربين رو به فولدر Cam واقع در فولدر Other حافظه داخلي گوشي منتقل ميشه و ديگه نيازي نيست براي عوض کردن درايور دوربين از فار يا XS++ استفاده کنيد.
برای این فریم وار هر چی پچ بخواین دارم که به تدریج آپ می کنم و لینکشو اینجا میذارم.
[url][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][/ur
+
سلام
بازم چند تا پچ ديگه براي k750 با فريمور R1CA021
اين پچ ها خيلي به درد بخورند من خودم همشو نصب كردم.و هيچ كدوم مشكلي ندارند
1-k750_r1ca021_mediaplayer_music_button.vkp: با نصب اين پچ موقع زدن كليد مديا پلير ديگه پيغام نميده كه هندزفري را وارد كنيد و شروع ميكنه به پخش آهنگ.
2-move_acoustic_to_other_aco_K750_R1CA021.vkp: با نصب اين پچ هم درايو صدا به پوشه Other\aco در حافظه داخلي انتقال داده ميشه.و ديگه لازم نيست براي عوض كردن درايو صدا گوشي رو هك كنيد.فقط يادتون باشه قبلا اين پوشه رو ايجاد كنيد و فايلهاي درايو صداتونو توش كپي كنيد و بعدش پچ رو نصب كنيد.
3-move_layout_to_other_ly_K750_R1CA021.vkp : اين پچ هم مسير فايل Layout.xml رو به Other/ly در حافظه داخلي منتقل ميكنه.و براحتي ميتونيد از داخل گوشي فايل layout رو عوض كنيد.
4-move_menu_to_other_menu_K750_R1CA021.vkp : اين يكي از كاربردي ترين پچ هايي هست كه خودم استفاده ميكنم.با نصب اين پچ مسير فايل منو به Other/menu در حافظه داخلي انتفال داده ميشه.و راحت ميتونيد از خود گوشي منو ها رو عوض كنيد.من خودم بيشتر از 30 تا منو رو گوشيم دارم و بدون نياز به هك كردن گوشي عوضشون ميكنم.
5-java_folder_k750_r1ca021.vkp : اين پچ هم مسير برنامه هاي نصب شده رو به Other/ams در حافظه داخلي انتقال ميده و از اين به بعد ميتونيد برنامه هاي نصب شده رو از اين مسير براي ديگران ارسال كنيد.
اميدوارم مفيد واقع شده باشه.
موفق باشيد.
[URL="[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام اين لينكها كه تو صفخه دوم گذاشتين كار نمي كنن
سلام آقا من این نرم افزار رو گرفتم هر کاری میکنم نمی تونم پچ روی گوشیم نصب کنم
طبق گفته اولین پست هم پیش رفتم اما نمیشه این لود پایین چند بار هم پر شد حتی نزدیک به 10 دقیقه من صبر کردم اما هیچ اتفاقی نیفتاد کمک کنید لطفاً
آقایون علما ...
من هم نتونستم هیچ پچی رو سیتول 2 رو گوشیم نصب کنم . البته همه مراحل طبق آموزش انجام شد ولی عملا هیچ کدومشو روی گوشی کار نکرد.
مشخصات گوشسمم اینه : k750_r1ca021_red49_db2010
لطفا راهنماییم کنید.
حقیقتاً کسی جواب نداده پس ما رفتیم تا الی ماشالله
younes_ysf
28-09-2007, 18:41
سلام ميخواستم بدونم كسي اين پچ رو براي گوشي زير داره يا نه keylock_password .در ضمن كار اين پچ اينه كه وقتي صفحه كليد قفل ميشه ازت پسورد ميخواد تا بتوني باز كار كني .
مدل گوشي:
w800-r1bc002-red49
خيلي ضروريه
mehdi9352
28-09-2007, 21:22
سلام آقا من این نرم افزار رو گرفتم هر کاری میکنم نمی تونم پچ روی گوشیم نصب کنم
طبق گفته اولین پست هم پیش رفتم اما نمیشه این لود پایین چند بار هم پر شد حتی نزدیک به 10 دقیقه من صبر کردم اما هیچ اتفاقی نیفتاد کمک کنید لطفاً
سلام من با اين روش حدودا 10 پچ رو نصب كردم همشون كار ميكنن احتمالا usb flash رو نصب نكردي يا كابل درست به گوشي وصل نشده:20:
سلام ميخواستم بدونم كسي اين پچ رو براي گوشي زير داره يا نه keylock_password .در ضمن كار اين پچ اينه كه وقتي صفحه كليد قفل ميشه ازت پسورد ميخواد تا بتوني باز كار كني .
مدل گوشي:
w800-r1bc002-red49
خيلي ضروريه
تو notepad کپی کن وبا پسوند .vkp ذخیره کن و نصب کن
;W800 SW-R1BC002
;Keylock password
;(c) IronMaster, Joker XT
+44000000
e9c0c0: EDBBE944 01531D45
11d5300: FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF 00B5054FB847FFB404210222034B014F
11d5310: FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF B847FFBDD550DE44EDBBE94456130000
younes_ysf
29-09-2007, 13:57
;W800 SW-R1BC002
;Keylock password
+44000000
موقع نصبش پيغام خطا داد. ولي اشتباهي روي ادامه كليك كردم.اما حالا كار ميكنه!!!!!!!!!!!!!!!!:18:.به هر حال ممنون
;W800 SW-R1BC002
;Keylock password
+44000000
این پچ رو ریختم تو گوشیم و دیگه گوشیم روشن نشود که نشود 2 بار با باکس فلش کردم فایده ای نداشت
pouria007
01-10-2007, 15:57
این پچ رو ریختم تو گوشیم و دیگه گوشیم روشن نشود که نشود 2 بار با باکس فلش کردم فایده ای نداشت
روشن نشد؟ پچ فوقش کاري ميکنه صفحه گوشي موقع بالا اومدن روشن و خاموش بشه
مطمئني ورژن فيرمويرت r1bc002 هست؟
با چه برنامه اي ريختي؟
mehrdad_zero
01-10-2007, 17:05
فرق پچ با اسکریپت چیه؟
تا جائی که من شنیدم روی گوشیهای cid50 نمیشه پچ نصب کرد.میخواستم بدونم به جاش میشه از اسکریپت استفاده کرد؟
D E V I L
01-10-2007, 21:19
فرق پچ با اسکریپت چیه؟
تا جائی که من شنیدم روی گوشیهای cid50 نمیشه پچ نصب کرد.میخواستم بدونم به جاش میشه از اسکریپت استفاده کرد؟
اسکریپت یک سری دستورات هست مثل خوندن یا کپی کردن فایل به داخل گوشی.و نمیتونه تغییراتی تو فریمور بده
اما با پچ میشه فریمور رو دستکاری کرد.مثلا کاری کرد که گوشی بدون سیم کارت کار کنه و یکسری کارهای دیگه.
خودم این پچ رو نصب کردم هیچ مشکلی نداره.خیلی هم ازش راضیم.
با چه برنامه اي ريختي؟
همونطور که پوریا جان گفتن ممکنه فریمورت r1bc002 نباشه.
100%
با چه برنامه اي ريختي؟
far
همونطور که پوریا جان گفتن ممکنه فریمورت r1bc002 نباشه.
0%
مشخصات گوشی من که تا الان 1001 پچ نصب و پاک کردم و 10001 بار منو و درایور صدا و دوربین و عوض کردم
w800
cid 36
r1bc002
red
اره روشن نشود
ولی با باکس یک ساعتی ور رفتم و بلاخره تونستم روشنش کنم اونم با پاک کردن اطلاعات eram گوشیم
shinyboy
03-10-2007, 17:46
سلام من می خواستم گوشیمو فریم وارشو عوض کنم این کارو کردم.ولی فکنم کامل این کارو نکردم و وقتی گوشی رو روشن میکنم یه نواری میاد که بالاش نوشته pleas wait و کمی پر میشه بعد همین جوری ثابت وای میسه !! اصلا گوشیم بالا نمیاد کسی میتونه کمکم کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ فوریه ؟؟؟
shinyboy
03-10-2007, 17:47
این صفحه pleas wait چرا نمی ره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟و چرا اون نواره پر نمیشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
میتونم کاری کنم که گوشیم کامل رست بشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟و همه چیز default بشه یعنی بشه تنضیمات کارخونه.تا این مشکل منم بر طرف بشه ؟
اولین پچهای حرفه ای ساخت خودم(از طریق دی اسمبل و تغییر کد و کمپایل مجدد)برای تغییر منو
h**p://hkhassan.7h.com/files/change_menu_items_in_Walkman_w800_R1BC002.vkp
h**p://hkhassan.7h.com/files/changer%20menu%20item%20in%20radio.vkp
بجای ستاره حرف t قرار دهید
اینم کدهای اسمبلی برای پچ اولی قبل و بعد از اعما پچ
h**p://[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
h**p://[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این صفحه pleas wait چرا نمی ره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟و چرا اون نواره پر نمیشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
میتونم کاری کنم که گوشیم کامل رست بشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟و همه چیز default بشه یعنی بشه تنضیمات کارخونه.تا این مشکل منم بر طرف بشه ؟
گوشیت رجیستر دستیه. باید بدی بیرون برات با باکس آنلاک کنند یا از سایت موبایلستان یک پچ هست برای رد کردن Please Wait اونو روی گوشی بریز تا گوشی بالا بیاد.
shinyboy
04-10-2007, 03:41
اون پچی که اقا ایمان میگنو کسی نداره بزاره؟؟؟؟؟؟؟؟
مدل گوشی و فریمورت رو بگو.
این برای K750 با فریمور R1ca021:
;K750 SW-R1CA021
;REMOVE OTP <-> GDFS, Please Wait problem
;(C)-=Masoud57=-
+44020000
D89462: 8AB0041C 012070BD
اینم برای W800 با فریمور R1BC002
;W800 SWR1BC002
;REMOVE OTP <-> GDFS, Please Wait problem
;(C)-=Masoud57=-
+44020000
684F42: 8AB0041C 012070BD
تو نت پد Paste کن و با پسوند Vkp ذخیره کن.بعد روی گوشی پچ کن.در ضمن یکی از بچه ها چند صفحه قبل همه پچها رو آپ کرده بود.
میشه برای w700_R1CA021 از پچهای K750_R1CA021 استفاده کرد ؟
shinyboy
04-10-2007, 13:59
گوشی من w700 و فریمورشم R1CA021 ممنون میشم پچ pleas waito واسم بزارید.
shinyboy
04-10-2007, 14:09
;W800 SW-R1BC002
;Keylock password
+44000000
اگه کسی مال دبلیو 700 رو داره بزاره ممنون.firmware:R1CA021
mhf_1411
04-10-2007, 18:46
تمامی پچ های pleas wait
shinyboy
04-10-2007, 23:01
ممنونم ازت
میشه برای w700_R1CA021 از پچهای K750_R1CA021 استفاده کرد ؟
خیر به هیچ وجه. حتی شما نمیتونین از پچهای یه فیرمور برای یه فیرمور دیگه استفاده کنین چه برسه به اینکه دو مدل گوشی متفاوت باشه
shinyboy
05-10-2007, 01:58
سلام و خسته نباشید.
اون طوری که من این تاپیک رو خوندم.انجا سه تا پچ واسه قفل کردن گوشی های سونی اریکسون هست.
1.همون برنامه ای که بعضی از پوشه ها رو مثل massage قفل میکنه و با دکمه +volume کار میکنه.
2.برنامه ای که 4تا پوشه رو از جمله مخاطبین قفل میکنه و برای باز کردنش حتما قفل گوشی لازمه.
3.برنامه که وقتی key lock رو اجرامیکنی واسه غیر فعال کردنش پسورد یا همون قفل گوشی رو می خواد.
حالا اگه زحمتی نیست یه بزرگواری لینک دانلود این سه پچو به من بده که خیلی لازم دارم.گوشیم هم
w700 r1ca021 هست.ممنون میشم.
shinyboy
06-10-2007, 08:32
خواهشا جواب بدین...................
HELLBOY_HP
07-10-2007, 15:02
پچ تقويت صدا واسه p990 نيست ؟
masoud_ac
08-10-2007, 22:36
پچ جدید برای W810i چی هست .
پچ توپ هم اگه دارید W810i R4EA031 ممنون میشم بزارید.
shinyboy
09-10-2007, 01:24
سلام
پچ keylock واسه w700i r1ca021 هست ؟اگه هست زحمتشو بکشین>
mersad_006
09-10-2007, 10:07
سلام
به من گفتن با نسب pathمیشه رو sms رمز گذاشت. اگه میشه لطفا این نوع pathرو برای w550 و w810 برام بزارین.
راستی کارتون عالیه.
ممنون
D E V I L
09-10-2007, 10:55
پچ تقويت صدا واسه p990 نيست ؟
متاسفانه اصلا برای p990 پچ موجود نیست.
پچ جدید برای W810i چی هست .
پچ توپ هم اگه دارید W810i R4EA031 ممنون میشم بزارید.
سلام
جدیدترین پچ ها رو میتونید از آدرس زیر پیدا کنید.فقط باید عضوش بشی تا بهت اجازه دانلود بده.
سلام
شما هم یه سر به اینجا بزنی 100% پیدا میکنی.
سلام
به من گفتن با نسب pathمیشه رو sms رمز گذاشت. اگه میشه لطفا این نوع pathرو برای w550 و w810 برام بزارین.
راستی کارتون عالیه.
ممنون
درسته با نصب پچ میشه رو قسمتهای مختلف رمز گذاشت.
برای w810 میتونید از صفحه اول کلوپ پیداش کنید.
ولی متاسفانه نتونستم برای w550 این پچ رو پیدا کنم.البته یه سری پچهای دیگه هست که میتونید برای این گوشی استفاده کنید.
اینم آدرس پچهای w550
حتما دقت کنید که پچهایی که نصب میکنید با فریمور گوشیتون همخوانی داشته باشه.
D E V I L
09-10-2007, 10:57
اینم آدرس یه سایت توپ که هرچی واسه دانلود بخای توش پیداش میشه.از من میشنوید تا پولی نشده عضوش بشید.اگرم تکراری بود ببخشید
mersad_006
09-10-2007, 23:17
آقا دمت گرم سایت باحالیه
sallamsara61
10-10-2007, 21:02
اینم آدرس یه سایت توپ که هرچی واسه دانلود بخای توش پیداش میشه.از من میشنوید تا پولی نشده عضوش بشید.اگرم تکراری بود ببخشید
ببخشيد اين ثبت نامش چه جوريه من كه تو حدودا پنج شش تا سايت عضوم ولي اين سايت نميدونم چرا منو قبول نميكنه شايد چون قشنگ نيستم؟
mehdi9352
10-10-2007, 22:02
ابتدا فايل Graphics را دانلود كنيد بعد از unzip پوشه Graphics را داخل این مسیر در مموری قرار دهيد:
MSSEMC\Media files\webpage\saved_pages\content
در داخل این پوشه دو تا فایل هست به نام index1-2 که حاوی اطلاعاتی هست که تمام آیکونها را از داخل گوشی میخواند.
پچ مربوط به گوشی خودتان را با توجه به ورژن فریمور (W800-R1BC002---K750-R1CA021 ) دانلود کرده و روی گوشی نصب کنید.
برای نصب پچ و هک گوشی بهترين برنامه setool2lt است
بعد از نصب پچ یک فولدر به نام mobilestan در other حافظه گوشی با استفاده از MyphoneExplorer بسازید. از این پس هر آیکونی که پسوند آن png باشه و اسم آن حاوی کد نشان داده شده در فایل index1-2 باشه در داخل پوشه mobilestan قرار بگیره جایگزین آیکون اورجینال گوشی میشود البته بعد از اینکه گوشی را یک بار خاموش و روشن کردید
بعد از یکبار خاموش و روشن کردن گوشی آن آیکونی که تغییر یافته مشاهده میشود و برای تفییرات دوباره روی آیکون مورد نظر خاموش و روشن کردن نیاز نیست و فورا تغییرات مشاهده میشود.
كد
من خودم روي k750 امتحان كردم درست كار مي كنه 100%
BIKHIAL_ALL_75
11-10-2007, 08:20
من موفق نشدم ثبت نام کنم
آخه همش خطای کد میده
چه کدی رو باید وارد کنم؟؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
pedram_2006
12-10-2007, 17:22
من برا w200i پچ میخوام
یکی برا قفل رمزی صفحه کلید
یکی برا انتقال مسیجها به مموری کارت و ایجاد باکس های مسیج تو مموری
کلا" هرچی پچ کاربردی هست براش محبت کنین بذارین
ممنون میشم
ببخشید یه سوءال هم دارم و اون اینه که اگه پچی رو نصب کنیند و بعدش پشیمون بشید قابلیت پاک کردن و غیر فعال سازی داره؟
Linux Learner
13-10-2007, 07:45
5 تا پچ باهال براي W810-R4EA031
تذكر:فقط روي W810 SW-R4EA031 نصب كنيد روي هيچ فريمور ديگه اي امتحان نكنيد.
1-remove_java_permission_w810_r4ea031.vkp : با نصب اين پچ ديگه موقع اجراي برنامه هاي جاوا ازتون سوال پرسيده نخواهد شد.
2-move_layout_to_other_w810_r4ea031.vkp : اين پچ هم مسير فايل Layout.xml رو به Other/ly در حافظه داخلي منتقل ميكنه.و براحتي ميتونيد از داخل گوشي فايل layout رو عوض كنيد.
3-radio_without_headsets_w810_r4ea031.vkp : با اين پچ ميتونيد بدون استفاده از هندزفري از راديو استفاده كنيد
4-battery of the blue colour.vkp :رنگ باطري رو به آبي تغيير ميده.
5-move_drivers_to_other_v4_w810_r4ea031.vkp :با اين پچ درايو صدا-دوربين و صفحه نمايش به فولدر other\drv در حافظه داخلي انتقال داده ميشود و ديگه براي عوض كردنشون نيازي به فار منيجر و XS++ نداريد.
دانلود
اميدوارم بدردتون بخوره
موفق باشيد
خواهشا" برای w700 این پچ رو پیدا کنید
من هرچی گشتم پیدا نکردم
دیوونه شدم اینقدر yes رو زدم
سلام
پچی نیست که بشه تو w800 فایل های فلش (swf ) رو تماشا کرد ؟
برای R1BC002
D E V I L
13-10-2007, 11:51
من برا w200i پچ میخوام
یکی برا قفل رمزی صفحه کلید
یکی برا انتقال مسیجها به مموری کارت و ایجاد باکس های مسیج تو مموری
کلا" هرچی پچ کاربردی هست براش محبت کنین بذارین
ممنون میشم
ببخشید یه سوءال هم دارم و اون اینه که اگه پچی رو نصب کنیند و بعدش پشیمون بشید قابلیت پاک کردن و غیر فعال سازی داره؟
شما برو به آدرس زیر
برای ترجمه سایت هم میتونی از سایت گوگل استفاده کنی
ضمنا حتما چک کن ببین پچهایی که میخای نصب کنی با فریمور گوشیت همخونی داشته باشه.
در مورد سوالت هم آره میشه حذفش کرد تو صفحه اول آموزشش هست.
خواهشا" برای w700 این پچ رو پیدا کنید
من هرچی گشتم پیدا نکردم
دیوونه شدم اینقدر yes رو زدم
تو همون صفحه اول کلوپ برای w700 پچ گذاشتم.
از آدرس زیر هم میتونی لیست کامل پچها رو ببینی.
سلام
پچی نیست که بشه تو w800 فایل های فلش (swf ) رو تماشا کرد ؟
برای R1BC002
نه متاسفانه امکانش نیست.
در ضمن عید همگی مبارک:11:
edison2005
13-10-2007, 11:59
سلامّيشه کار پتچ تو گوشی ها چه چه هست چه کا بردی داره تو ش مسلان پتچ تو ک750 چه کار ميکنه؟
ميشه توضيح بدين؟ممنو نم
armin_goooodboy
13-10-2007, 12:01
سلام
دوستان بالاخره پچ واسه w850 اومده یا نه؟
Gladiator King
14-10-2007, 12:35
سلام
پچی برای hidden کردن فایلها و فولدرها در k750_r1ca021 وجود داره؟؟
چون وقتی میخوام با برنامه mobyExplorer هاید کنم error میده.
لطفا راهنمایی کنید.
توحید جان من توی این سایتی که گفتی ثبت نام کردم ولی اجازه دانلود ندارم چی کار کنم !!؟؟
D E V I L
15-10-2007, 17:42
توحید جان من توی این سایتی که گفتی ثبت نام کردم ولی اجازه دانلود ندارم چی کار کنم !!؟؟
والا من فقط سایت رو معرفی کردم دیگه نمیدونم چرا بهت اجازه دانلود نمیده!
D E V I L
15-10-2007, 17:48
سلام
پچی برای hidden کردن فایلها و فولدرها در k750_r1ca021 وجود داره؟؟
چون وقتی میخوام با برنامه mobyExplorer هاید کنم error میده.
لطفا راهنمایی کنید.
نه متاسفانه
لااقل من تا حالا ندیدم
D E V I L
15-10-2007, 17:48
سلامّيشه کار پتچ تو گوشی ها چه چه هست چه کا بردی داره تو ش مسلان پتچ تو ک750 چه کار ميکنه؟
ميشه توضيح
بدين؟ممنو نم
اگه صفحه اول رو خوب مطالعه کنی خودت متوجه میشی:27:
sallamsara61
15-10-2007, 20:45
داداش من ثبت نام كردم ولي خيلي اذيت شدم تا ثبت نام كردم چون چندتا شرط داره
1-هنگام ثبت نام از گوگل ترانسليتر(سايت مترجم گوگل)استفاده نكن.
2- يوسر نيم را سعي كن كوتاه انتخاب كني.
3- انتخاب پسورد را تا اونجاييكه ميتوني 6كاراكتري باشه نه بيشتر و نه كمتر.من كه در انتخاب پسورد ديوانه شدم كه 6كاراكتري انتخاب كردم كارم راه افتاد.
4- همزمان تو يه صفحه ديگه سعي كن مترجم گوگل را باز كني و كلمه هاي اين سايت را هنگام ثبت نام ترجمه كني از زبان روسي به زبان انگليسي(خيلي مهمه)
5- بعد از وارد كردن كد و send كردن صفحه دوم مياد كه معرفي ها و توضيحات اضافي است كه بد نيست پر بشن .
6- بعد از ثبت نام لزوميتي نداره به اميل داده شده مراجعه كني چون بعضي سايتها بعد از ثبت نام بايستي به اميل رفته واز انجا رجيستري خودت را فعال كني.
7- قربان همه
sallamsara61
15-10-2007, 20:46
يه چيز هم يادم رفت بگم و آن هم اينكه تا اونجاييكه ميتونيد پسورد خودتان را حروفي انتخاب كنيد.
باز هم قربانتان
shinyboy
16-10-2007, 16:27
سلام
سلام از همه شما ممنونم ولی تو اون سایتهای که دادین این پچ رو نتونستم پیدا کنم اگه ممکنه از اساتید خواهش می کنم اگر کسی وقت و حوصلشو داره این پچ رو پیداکنه واسم .من که دیگه کف کردم از بس گشتم:19::19::19::19::19::19::19::19::19::19:
Majid393
16-10-2007, 16:58
سلام از همه شما ممنونم ولی تو اون سایتهای که دادین این پچ رو نتونستم پیدا کنم اگه ممکنه از اساتید خواهش می کنم اگر کسی وقت و حوصلشو داره این پچ رو پیداکنه واسم .من که دیگه کف کردم از بس گشتم:19::19::19::19::19::19::19::19::19::19:
این هم پچ قفل برای w700 r1ca021:
با سلام چندتا پچ می خوام واسه z530 با firmWare : r6ba030 با تشکر .
سلام
یه سوال داشتم از خدمت اساتید . می خواستم بدونم می شه پچ های r1bc002 W800 بر روی k750 r1bc002 نصب کرد.
در ضمن پچ رمز رو برای k750 r1bc002 بزارید .لطفا
mohajer_10
18-10-2007, 20:28
با سلام از اقایون اساتید هنوز کسی نتوانسته برای w810 پچی ارائه کند که ظرفیت sms را زیاد کند یا اینکه بشود آنها را در مموری کارت ذخیره کرد این موضوع مشکل بسیار از w810 دارهاست ممنون
سلام
یه سوال داشتم از خدمت اساتید . می خواستم بدونم می شه پچ های r1bc002 W800 بر روی k750 r1bc002 نصب کرد.
در ضمن پچ رمز رو برای k750 r1bc002 بزارید .لطفا
یکی جواب ما رو بده
با سلام
از دوستان واساتيد محترم سءوالي داشتم كه آيا پچي براي پلير گوشي w700 نيست كه بتواند فرمتهاي صوتي وتصويري
بيشتري را ساپورت كند .
تا جايي كه ميدانم از لحاظ تصويري فقط 3gp & mp4 را ميخواند . آيا پچي جهت فرمتهاي ديگر معرفي نشده ...؟
با سپاس فراوان
alenkita
19-10-2007, 16:46
چطور ميتونم فريمور گوشي رو پيدا كنم
mehdi9352
19-10-2007, 21:22
چطور ميتونم فريمور گوشي رو پيدا كنم
تو منوي مخفي گوشي
alenkita
19-10-2007, 23:25
تو منوي مخفي گوشي
خب چطور تو منوي مخفي گوشي برم؟
alenkita
20-10-2007, 00:35
از شماره 1 پورت usb رو انتخاب میکنیم.
از شماره 2 هم مدل گوشی خودمون رو انتخاب میکنیم.
از شماره 3 پچ مورد نظرمون رو که با پسوند vkp هست باید انتخاب کنیم.
بعد ازاینکه این تنظیمات رو انجام دادید بر روی write SCRIPT کلیک میکنیم.و کلید c را نگه داشته و کابل گوشی را
وصل میکنیم.بعد از مدت کمی برنامه پیغام میده که کابل را جدا کرده و باطری را خارج کنید.
.
من دكمه c كه نگه ميدارم و كابل رو وصل ميكنم اتفاقي نميوفته و پيغامي نمده كه كابل رو جدا كنم:2::2::2:
سلام
قفل کیبرد برای کا 510 هم هست؟؟
خب چطور تو منوي مخفي گوشي برم؟
به ترتیب از راست برو به چپ
راهنمای کلیدها
< سمت راست
>سمت چپ
* ستاره
شروع
<*>>*>*21
mehdi9352
20-10-2007, 23:15
به ترتیب از راست برو به چپ
راهنمای کلیدها
< سمت راست
>سمت چپ
* ستاره
شروع
<*>>*>*21
مرسي از دوست خوبم majjidd عزيز :40:
D E V I L
21-10-2007, 13:27
سلام
قفل کیبرد برای کا 510 هم هست؟؟
سلام
خدمت شما
ضمنا دقت کن که با فریمور گوشیت همخونی داشته باشه
D E V I L
21-10-2007, 13:30
با سلام
از دوستان واساتيد محترم سءوالي داشتم كه آيا پچي براي پلير گوشي w700 نيست كه بتواند فرمتهاي صوتي وتصويري
بيشتري را ساپورت كند .
تا جايي كه ميدانم از لحاظ تصويري فقط 3gp & mp4 را ميخواند . آيا پچي جهت فرمتهاي ديگر معرفي نشده ...؟
با سپاس فراوان
نه متاسفانه لا اقل من تا حالا ندیدم
فکرم نمیکنم بشه همچین پچی نوشت
D E V I L
21-10-2007, 13:34
من دكمه c كه نگه ميدارم و كابل رو وصل ميكنم اتفاقي نميوفته و پيغامي نمده كه كابل رو جدا كنم:2::2::2:
usbFlash driver رو نصب کردی؟
اگه جواب منفیه از آدرس زیر دانلودش کن:
Linux Learner
22-10-2007, 00:52
پچ remove_java_permission رو برای w700 میخوام
قبلی ها کار نمیکنه
majid510
22-10-2007, 01:12
مرسي از دوست خوبم majjidd عزيز :40:
سلام , خسته نباشید.
اقا علاوه بر منو مخفی گوشی , میتونید بوسیله ی خود تنظیمات گوشی و با کمک مسیر زیر از فریمور گوشی اطلاع حاصل کنید:
Settings > General Settings > Update service > Software version
shinyboy
22-10-2007, 15:03
سلام کسی پچ keylock password واسه w700 نداره.ممنون میشم .پچ keylock password
D E V I L
22-10-2007, 19:06
پچ remove_java_permission رو برای w700 میخوام
قبلی ها کار نمیکنه
من خودم این پچ رو روی گوشی دوستم نصب کردم مشکلی نداره حتما فریمور گوشیتون با پچ مچ نیست.تو فایل زیر این پچ رو گذاشتم میتونی اینم یه امتحانی بکنی
سلام کسی پچ keylock password واسه w700 نداره.ممنون میشم .پچ keylock password
اینم خدمت شما
shinyboy
22-10-2007, 23:21
دمت گرم evil جون
shinyboy
23-10-2007, 01:21
سلام.من پچ keylock password w700 a1ca021 رو رو گوشیم با برنامه setool نصب کردم .وقتی مخوام گوشی رو قفل کنم Keylock فعال میشه ولی وقتی میخوام گوشیمو unlock کنم گوشیم رستارت میشه .مشکل از کجاست/؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پچ و فریم وارم هم هماهنگه.
من یه مشکل دارم اونم اینه که گوشی های cid50 و بالاتر پچ قبول نمیکنه آیا راهی هست ؟
Linux Learner
23-10-2007, 11:30
من خودم این پچ رو روی گوشی دوستم نصب کردم مشکلی نداره حتما فریمور گوشیتون با پچ مچ نیست.تو فایل زیر این پچ رو گذاشتم میتونی اینم یه امتحانی بکنی
اینم خدمت شما
خیلی ممنون
ببخشید از کجا میشه تشخیص داد که با فریمورگوشی مچ هست یا نه؟
eshghek750
23-10-2007, 15:39
دم همتون گرم. واقعا تاپیک خوبیه.
D E V I L
23-10-2007, 18:45
دمت گرم evil جون
evil نه D E V I L:46:
سلام.من پچ keylock password w700 a1ca021 رو رو گوشیم با برنامه setool نصب کردم .وقتی مخوام گوشی رو قفل کنم Keylock فعال میشه ولی وقتی میخوام گوشیمو unlock کنم گوشیم رستارت میشه .مشکل از کجاست/؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فکر میگنم main گوشیه شما EU نباشه.
از قسمت software info تو منویی مخفی گوشی نگاه کن ببین فایل main گوشیت EU هست یا نه.
اکثر w700 هایی که من دیدم main شون china هست اگه مال شما هم همینطور بود باید main تون رو تغییر بدید
چیز دیگه ای به ذهنم نمیرسه:41:
من یه مشکل دارم اونم اینه که گوشی های cid50 و بالاتر پچ قبول نمیکنه آیا راهی هست ؟
شما از کجا برای CID50 پچ پیدا کردی!؟
تا جایی که من میدونم هنوز برنامه setool قادر به نصب پچ بر روی cid50 و بالاتر نیست.
خیلی ممنون
بهترین راهش همون منوی مخفیه گوشی هست که تو یکی دو صفحه قبل دوستان زحمت کشیدن توضیح دادن.
دم همتون گرم. واقعا تاپیک خوبیه.
خواهش میکنم شما لطف داری
اگه بچه ها همکاری کنن پچهای جدیدی رو که پیدا میکنن اینجا هم بزارن خوبتر هم میشه
adamhesaby
23-10-2007, 18:52
خیلی ممنون
این ها رو تند تند رو گوشیت بزن
راست - ستاره - چپ - چپ - ستاره - چپ - ستاره
بعد برو تو سرویس اینفو
بعد برو تو software info
خط اول فرم ویر گوشیتو نوشته
فقط پچهایی رو گوشیت کار میکنن که مال این فرم ویر از مدل گوشیت باشن
shinyboy
23-10-2007, 22:56
کسی جواب مارو نمی ده؟؟؟؟؟؟؟؟؟
adamhesaby
23-10-2007, 23:09
دوستان کسی واسه w810i r4ea031 پچی نداره که بشه باهاش فایلهای amr رو هم جو پلی لیست کرد یا لا اقل عقب جلو برد؟
shahab297
24-10-2007, 07:31
سلام دوستان عزيز
آيا ميتوانم با XS++ يا setool2lite107 گوشيم را به فريمور زير آپديت كنم و از پچها استفاده كنم.
البته بدون استفاده از باكس و ... Firmware: R1CA021
اطلاعات بدست آمده با برنامه XS++
K750i
DBID: db2010 CID:49 Brown
IMEI:3596xxxxxxxxxx
IMEI:W800 GDFS:K750
EMEA_6
CDA102295/7 R2A
Firmware: R1BC002
mehdi9352
25-10-2007, 21:24
بله كافي فايلهاي main و fs مربوط به اين فريمور رو پيدا كني وروي گوشي فلش كني
shinyboy
25-10-2007, 22:20
نوشته شده توسط shinyboy [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
mohebbat86
25-10-2007, 23:07
با سلام
بنده هم این پچ رو امتحان کردم ولی با مشکل ریست مواجه شدم
لطفا این پچ را اطلاح کنید
در ضمن بنده ار همون فریمیور استفاده کردم ولی جواب نمیده پچ مشکل داره:8:
shinyboy
25-10-2007, 23:46
سلام D E V I L جون:D
من main گوشیم eu ولی نمی دونم چرا این پچ جواب نمی ده.هرکی میدونه کمک کنه <plz>
من خودم این مشکل رو دارم برای حلش باید اول main غیر چینی براش فلش کنی بعد باید پچ
api v.3 رو بزنی فکر میکنم درست بشه اگه کار کرد حبر بدین :5:
mohebbat86
26-10-2007, 10:05
من این کار رو هم انجام دادم ولی نشد
D E V I L
26-10-2007, 17:48
با سلام
بنده هم این پچ رو امتحان کردم ولی با مشکل ریست مواجه شدم
لطفا این پچ را اطلاح کنید
در ضمن بنده ار همون فریمیور استفاده کردم ولی جواب نمیده پچ مشکل داره:8:
اونطور که پیداس این پچ مشکل داره!
من این پچ رو کلی گشتم تا پیداش کردم به غیر از این هم پچ دیگه ای نتونستم پیدا کنم.
یه پچ دیگه پیدا کردم که برای صفحه کلید نیست ولی قسمتهای مهم مثل دفترچه تلفن رو قفل میکنه برای فعال شدنش هم باید دکمه - volume رو نگه دارید
D E V I L
26-10-2007, 18:00
بچه ها برای w960
پچ ندارید؟
پچهایی که ما معرفی میکنیم فقط برای گوشیهای جاوا هستن اونم تا CID49
W960 هم که سیمبیان هست پس براش پچ نداریم
mehrdad_zero
27-10-2007, 10:42
هیچ کدوم از شما ها راهی بلد نیستید که بشه روی گوشی های cid 50 هم پچ نصب کرد؟
اینا دهن آدم را آب میندازه بد جور.
D E V I L
27-10-2007, 12:31
هیچ کدوم از شما ها راهی بلد نیستید که بشه روی گوشی های cid 50 هم پچ نصب کرد؟
اینا دهن آدم را آب میندازه بد جور.
هنوز برای گوشیهای cid50 پچ نوشته نشده که کسی بلد باشه نصبش کنه.
mehran_286
27-10-2007, 14:11
سلام من گوشيم w700 r1db001هستش ميشه بگيد پچ هايش رو كجا پيدا كنم
D E V I L
27-10-2007, 15:30
سلام من گوشيم w700 r1db001هستش ميشه بگيد پچ هايش رو كجا پيدا كنم
ُسلام از اینجا میتونی پیدا کنی
ولی اگه میتونی فریمور R1CA021 رو روش فلش کن چون برای فریمور به حد کافی پچ هست.
پچ flight mode برایw810-r4ea031-generic
در این پچ با انتخاب آخرین profile که office هست سیگنال RF گوشی خاموش میشه و ارتباط گوشی با مخابرات قطع میشه.
با استفاده از این پچ موقعی که گوشی در حالت آفلاین هست نباید از کد هایی مثل #1*140* استفاده کرد!!
:5:
دقت کنید که هر پچ برای یک ورژن نرم افزاری خاص ساخته شده مثلا در مورد این پچ باید دقت کنید ورژن نرم افزاری
گوشیتون w810-r4ea031-china نباشه.
هنگام نصب پچ اگه با پیغام some data values are differ مواجه شدید ادامه ندید و بررسی کنید که مشکل چیه،
مشکل یکی از موارد زیر هست:
1-پچ خراب است
2-پچ مربوط به ورژن نرم افزاری شما نیست.
3-پچ مشابهی را قبلا نصب کرده اید وقبل از نصب پچ جدید ، پچ قبلی را remove نکرده اید.(مثلا در مورد پچ های مربوط به رنگ باطری)
4- وقتی گوشی را فلش می کنید لاشه هایی از پچ هایی که قبلا نصب کرده اید باقی می ماند که بعد از فلش موقع نصب با این پیغام مواجه می شوید.
در 2 مورد اول اگه به نصب پچ ادامه بدید گوشی دچار اشکال می شه و مجبورید main گوشیتون رو فلش کنید(ضمنا از بابت سریال چنج و ... نگران نباشید من خودم با کابلی که ساختم تو نستم imei گوشی خودم و یه k750 رو عوض کنم و راحت بشم. اطلا عات بیشتر:
)
در مورد 2 مورد دوم مشکلی نیست ادامه بدید.
:10:
آقایون لطفا بحث هایی که مربوط به موضوع تاپیک نیست رو ادامه ندید ، گزارش پست خلاف کافیه. بعضی مو قع ها به هم زدن آب ، آب رو گل آلوده تر میکنه و باعث جلب توجه بیشتر میشه. کسایی هم که حرفهای خوبی نمی زنن مرد باشن و معذرت خواهی کنند.
:10:
دانلود پچ:
mehran_286
29-10-2007, 13:26
سلام به همگي تو اين تايپيك ها كه ديگه دعوا نمي كنند كه كي پول داره كي فقير هممون رو ميزارن تويه يه وجب جا
كسي پچ براي w700 r1db001رو داره يا اگه نداريد صفحه سايتي كه اينا رو داشته باشه بزاريد اما من ميدونم پيسي ورد قوي تر از سايت هاي ديگه هست
e_mohsen83
29-10-2007, 14:12
یک سوال
وقتی می خواهیم چچ بریزیم یا منو عوض کنیم باید حتما سیم کارتو دراریم یا نه
یک سوال
وقتی می خواهیم چچ بریزیم یا منو عوض کنیم باید حتما سیم کارتو دراریم یا نه
من چند بار با سیم کارت از setool استفاده کردم چیزی نشد ، ولی اساتید در مورد setool می گن که :
خارج کردن مموری کارت وسیم کارت اهمیتی نداره ولی برای اطمینان بیشتر بهتره سیم کارتو در بیاریم.
سلام به همگي تو اين تايپيك ها كه ديگه دعوا نمي كنند كه كي پول داره كي فقير هممون رو ميزارن تويه يه وجب جا
كسي پچ براي w700 r1db001رو داره يا اگه نداريد صفحه سايتي كه اينا رو داشته باشه بزاريد اما من ميدونم پيسي ورد قوي تر از سايت هاي ديگه هست
آقای D E V I L در این مورد راهنمایی کردن ولی اگه بازم منابع دیگه ای می خواهید بفرمایید:
10 پچ برای W700-R1DB001 :
اینا رو از اینجا گرفتم:
ولی همون طور که D E V I L گفت بهتره گوشیتو R1CA021 کنی.
به این صفحه یه سر بزن تا ببینی چرا:
برا دانلود باید عضو سایت بشی که اگه روسی بلد نیستی می تونی از
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید کمک بگیری.در ضمن در صفحه ای که گوگل به عنوان ترجمه میده نمی تونی فرم عضویت پر کنی وباید در صفحه اصلی پر کنی.
اگر ما بیاییم بوسیله باکس سیتولز 3 cid گوشی رو از 50 یا 51 به 49 تغییر بدیم مشکلی برای گوشی پیش نمیاد ؟ که بعد از این کار بتونیم اونارو پچ کنیم اگه کسی اینکار رو کرده یا نظری دربارش داره بگه
اگر ما بیاییم بوسیله باکس سیتولز 3 cid گوشی رو از 50 یا 51 به 49 تغییر بدیم مشکلی برای گوشی پیش نمیاد ؟ که بعد از این کار بتونیم اونارو پچ کنیم اگه کسی اینکار رو کرده یا نظری دربارش داره بگه
مطمئنی این کار شدنیه؟؟؟!!!!!
مگه میشه ...:18:
چه جوری ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟:18:
باکس سیتولز 3 که تا Cid49 بیشتر ساپرت نمیکنه :18::18::18:
فکر نکنم بشه :41::41:
e_mohsen83
31-10-2007, 13:18
من پچی رو می خوام که وقتی گوشی توی مرحله پلیز وایت گیر کرد این مرحله رو رد کند برای گوشیهای چنجی
750
بعدشم این پچو قبل از فلش باید ریخت یا بعدش
K A R I M I
31-10-2007, 18:06
سلام
ممکنه پچ روشن و خاموش شدن لامپ در هنگام دریافت تماس رو برای k750 r1ca021 به من بدید !!!
من تو کامپیوترم داشتم ولی الآن هرچی دنبالش می گردم پیداش نمی کنم تو سایت های معرفی شده روسی هم رفتم ولی پیداش نمی کنم ....
D E V I L
31-10-2007, 21:50
سلام
ممکنه پچ روشن و خاموش شدن لامپ در هنگام دریافت تماس رو برای k750 r1ca021 به من بدید !!!
من تو کامپیوترم داشتم ولی الآن هرچی دنبالش می گردم پیداش نمی کنم تو سایت های معرفی شده روسی هم رفتم ولی پیداش نمی کنم ....
سلام
خدمت شما:
K A R I M I
31-10-2007, 22:28
ممنون توحید جان ...
e_mohsen83
31-10-2007, 23:16
من پچی رو می خوام که وقتی گوشی توی مرحله پلیز وایت گیر کرد این مرحله رو رد کند برای گوشیهای چنجی
750
بعدشم این پچو قبل از فلش باید ریخت یا بعدش
پس ما چی.........
D E V I L
01-11-2007, 13:26
پس ما چی.........
سلام
شما میتونید از آدرس زیر اطلاعت کافی رو در این مورد بدست بیارید
ولی من به شما پیشنهاد میکنم دو سه تومن خرج کنید و بدید با باکس براتون رجیستر اصلی کنن اینطوری دیگه برای همیشه خیالتون راحت میشه.
سلام
خدمت شما:
با سلام
دوست عزيز اگر اين پچ براي w700.r1ca021 نيز وجود دارد لطفا" لينكش را در همين پست بگذاريد
ممنون :20:
D E V I L
02-11-2007, 21:40
با سلام
دوست عزيز اگر اين پچ براي w700.r1ca021 نيز وجود دارد لطفا" لينكش را در همين پست بگذاريد
ممنون :20:
سلام
اینم خدمت شما
توحید جان پچی که سنسور کاور دوربین رو از کار میندازه برای W800 r1bc002 نداری. هر چی گشتم پیدا نکردم. دوربینمم از کار افتاده.
alenkita
03-11-2007, 07:23
يكي نيست جواب بده كه آيا پچي وايه k800 هم اومده يا نه؟
e_mohsen83
03-11-2007, 13:37
با سلام
من اون پچی رو می خوام که بشه منو رو روی رم موبایل عوض کرد
750 rica021
D E V I L
03-11-2007, 14:54
توحید جان پچی که سنسور کاور دوربین رو از کار میندازه برای W800 r1bc002 نداری. هر چی گشتم پیدا نکردم. دوربینمم از کار افتاده.
سلام ایمان جان
همچین پچی ندارم
ولی درست متوجه مشکلت نشدم یعنی وقتی کاور دوربین رو باز میکنی وارد دوربین نمیشه؟
تو قسمت تست صفحه کلید تو منوی مخفی گوشی نگاه کن ببین اصلا کلید کاور کار میکنه یا نه؟
مگه قبلا این پچ رو نصب کرده بودی؟
D E V I L
03-11-2007, 14:55
يكي نيست جواب بده كه آيا پچي وايه k800 هم اومده يا نه؟
آقا این برای بار n ام.برای k800 پچ نیومده
D E V I L
03-11-2007, 14:55
با سلام
من اون پچی رو می خوام که بشه منو رو روی رم موبایل عوض کرد
750 rica021
تو صفحه اول کلوپ هست.
e_mohsen83
03-11-2007, 20:40
تو صفحه اول کلوپ هست.
با تشکر از اینکه جواب می دی
سلام
اینم خدمت شما
با سلام
دوست عزيز اين پچ را نصب كردم ولي فلاشر زمان تماس كا ر نمي كند .
لطفا" بررسي كنيد مشكل از كجاست :41:
D E V I L
03-11-2007, 21:14
با سلام
دوست عزيز اين پچ را نصب كردم ولي فلاشر زمان تماس كا ر نمي كند .
لطفا" بررسي كنيد مشكل از كجاست :41:
سلام
من w700 ندارم وگرنه تستش میکردم ولی خودم میدونم این پچ عین اون پچی که برای k750 گذاشتم نیست اون موقع زنگ خوردن گوشی چراغ فلش رو روشن میکنه ولی این یکی فکر میکنم کاربردش این باشه که اگه تماس از دست رفته داشته باشی با روشن کردم چراغ یاد آوری میکنه.
دنبال پچی که خواسته بودید هم گشتم ولی متاسفانه نتونستم پیدا کنم بخاطر همین این پچ رو گذاشتم.
D E V I L
03-11-2007, 21:17
با تشکر از اینکه جواب می دی
خواهش میکنم وظیفمونه:46:
سلام ایمان جان
همچین پچی ندارم
ولی درست متوجه مشکلت نشدم یعنی وقتی کاور دوربین رو باز میکنی وارد دوربین نمیشه؟
تو قسمت تست صفحه کلید تو منوی مخفی گوشی نگاه کن ببین اصلا کلید کاور کار میکنه یا نه؟
مگه قبلا این پچ رو نصب کرده بودی؟
دستت درد نکنه گیر اوردم.
مشکلم اینه که قاب گوشی رو عوض کردم.حین عوض کردن قاب اهرمی که برای سنسور دوربین به کار میرفت شکست.و با بازکردن کاور دوربین دیگه اون اهرم کار نمیکرد و گوشی متوجه نمیشد درب دوربین باز هست.
با نصب این پچ دیگهپیغام درپوش لنز را باز کنید نمیده و اگر درب دوربین هم بسته باشه عکس سیاه میگیره.یکجورایی مثل رادیو بدون هندزفری.البته الان گوشی دستم نیست و نصب نکردم ولی قبلا روی یک K750 نصب کردم کار میکرد.این برای W800 R1bc002:
;W800 SW-R1BC002
;©mobilefree.ru
;(p) -=Alex=-
44F8ECD8: 05D1 05E0
mhf_1411
04-11-2007, 16:17
سلام
اگه خدا بخواد و با اجازه ی اساتید تا 1 هفته اینده تمامی پچ های گوشی های موجود رو به صورت کاملا update میزارم
D E V I L
04-11-2007, 16:23
سلام
اگه خدا بخواد و با اجازه ی اساتید تا 1 هفته اینده تمامی پچ های گوشی های موجود رو به صورت کاملا update میزارم
انشاالله...
با سلام و تشکر از زحماتتون
پچ پسوورد رو می خوام واسه k750 با فریمور r1aa008 لطفا .
با تشکر .
D E V I L
04-11-2007, 22:58
با سلام و تشکر از زحماتتون
پچ پسوورد رو می خوام واسه k750 با فریمور r1aa008 لطفا .
با تشکر .
گشتم نبود:41:
R1CA021 رو روش فلش کن بعدم حالشو ببر!:46:
سلام سلام .
40 تا patch واسه اونایی که 750 R1AA008 دارن و مجبور نشن مثل من تبدیل به R1CA021 کنن .
عضو بشین و دانلود کنین
hhh_nnn2001
06-11-2007, 13:15
سلام
آقایون کسی به داد ما k800 نمیرسه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟
ما هم دل داریم ما هم پچ میخوایم :)
e_mohsen83
06-11-2007, 15:39
برای 800 هنوز پچی نیامده
yarihaker
06-11-2007, 21:50
سلام
خدمت شما:
اين پچ واسه w800 r1bc002 هست؟
D E V I L
06-11-2007, 22:57
اين پچ واسه w800 r1bc002 هست؟
نه اون برای k750 بود
اینم مال w800:
yarihaker
07-11-2007, 22:03
نه اون برای k750 بود
اینم مال w800:
دمت گرم
نصب شد ولي كار نكرد
yarihaker
07-11-2007, 22:29
w800_r1bc002_acoust_and_cam_to_other_baso88.vkp
آقايون اين پچ كار نمي كنه يعني آدرس acoustic رو عوض نميكنه اگه درستشو دارين بزارين
D E V I L
07-11-2007, 22:59
w800_r1bc002_acoust_and_cam_to_other_baso88.vkp
آقايون اين پچ كار نمي كنه يعني آدرس acoustic رو عوض نميكنه اگه درستشو دارين بزارين
خدمت شما:
yarihaker
08-11-2007, 12:43
خدمت شما:
دمت گرم .كار كرد. خيلي ممنون.
yarihaker
08-11-2007, 12:50
سلام آقا D E V I L حالا كه زحمت كشيدي يه سوال ديگه داشتم
من k750مو به w800 تبديل كردم اما الان منو فارسي ندارم چه جوري ميتونم بهش اضافه كنم؟
e_mohsen83
08-11-2007, 13:38
با سلام
چه جوری پچی رو که نصب می کنیم پاک کنیم من چندین پچ روی گوشیم است می خوام یکیشو حذف کنم
yarihaker
08-11-2007, 14:46
با سلام
چه جوری پچی رو که نصب می کنیم پاک کنیم من چندین پچ روی گوشیم است می خوام یکیشو حذف کنم
اگه با FAR كار ميكني همون پچ رو دوباره نصب كن ولي اين بار تيك remove patch رو بزن بعد نصب كن.
با se tool هم بايد موقع نصب همون پچ وقتي سوال remove patch رو ميپرسه yes بزني.
به همين راهتي:20:
D E V I L
08-11-2007, 17:16
سلام آقا D E V I L حالا كه زحمت كشيدي يه سوال ديگه داشتم
من k750مو به w800 تبديل كردم اما الان منو فارسي ندارم چه جوري ميتونم بهش اضافه كنم؟
سلام یه سر به لینک زیر بزن من با همین روش گوشیه خودم رو فارسی کردم.گوشیمم K750@W800 هستش!
تذکر:اول از کل پوشه language یه کپی رو هاردت بریز تا اگه به مشکل برخوردی بتونی درستش کنی.
yarihaker
08-11-2007, 19:17
سلام یه سر به لینک زیر بزن من با همین روش گوشیه خودم رو فارسی کردم.گوشیمم K750@W800 هستش!
تذکر:اول از کل پوشه language یه کپی رو هاردت بریز تا اگه به مشکل برخوردی بتونی درستش کنی.
يه لينك توي اون صفحه هست كه كار نميكنه :41:الاف شدم
e_mohsen83
08-11-2007, 19:28
با سلام
اون لینک کار نکرد.............
اگر میشه یک جای دیگه اپ کن بعدم روی 750مهمولی هم میشه اجرا کرد یعنی تبدیل نشده به 800
با تشکر
Mfocus6629
08-11-2007, 19:56
سلام من پچ k510 رو میخواستم . برای فلش k510 چی کار کنم.
Mfocus6629
08-11-2007, 20:06
دمتون گرم جوابمو بدید
D E V I L
08-11-2007, 20:49
با سلام
اون لینک کار نکرد.............
اگر میشه یک جای دیگه اپ کن بعدم روی 750مهمولی هم میشه اجرا کرد یعنی تبدیل نشده به 800
با تشکر
بله میشه رو k750 هم نصب کرد
D E V I L
08-11-2007, 21:38
سلام من پچ k510 رو میخواستم . برای فلش k510 چی کار کنم.
سلام اولا عضویتتون رو تبریک میگم:20:
این لینک مستقیم پچهای k510 برای دو ورژن معروف این گوشی که همین الان دونه به دونه دانلود کردم.:27:
حتما چک کنید که پچهایی که نصب میکنید مربوط به فریمور گوشیتون باشه.
در مورد فلش هم میتونید سوالاتتونو تو کلوپ مربوطش مطرح کنید::5:
کلوپ فریمور برای گوشی های سونی اریکسون
mhf_1411
13-11-2007, 02:27
سلام
دوستان و اساتید مخصوصا همشهریه گلم اقا توحید
من یه قول داده بودم که تمامی پچ های سونی اریکسون رو بزارم
اولش خواستم تمامیشون رو جمع کنم بعد بزارم ولی دیدم خیلی طول میکشه و تا اون حد که جمع کردم رو میزارم و بقیه انشا الله در چند روز بعد
راستی به دو نکته توجه کنید:
1- کاری که تو امضام گفتم لطفا انجام بدین هر کی در وسعش برای سلامتی و تعجیل در ضحور امام زمان و همچنین عف الهی برای ما
2-تمامی این پچ ها رو من خدم جمع کردم و کسی دیگری یا سایت دیگری تو این کار نقش نداشته چون چند روز پیش تو یکی از سایت ها یکی از دوستان پچ چند تا گوشی رو جمع کرده بود گفتم تا ذهنتون منحرف نشه
بسم الله ارحمن ارحیم
mhf_1411
13-11-2007, 02:29
این اولین گوشی
k310-r4ea031
تعداد:25
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.