مشاهده نسخه کامل
: Mozilla SeaMonkey | مرورگری قدرتمند از شرکت موزیلا
satttanism
31-05-2007, 22:40
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
eaMonkey - all-in-one internet application suite: tabbed web-browser, advanced e-mail and newsgroup client, IRC chat client, and HTML editing made simple - all your Internet needs in one application.
The SeaMonkey project is a community effort to deliver production-quality releases of code derived from the application formerly known as “Mozilla Application Suite” and is the codename for the Mozilla browser. They include the NGLayout/Gecko layout engine and are built atop the XPCOM component architecture.
Whereas the main focus of the Mozilla Foundation is on Mozilla Firefox and Mozilla Thunderbird, our group of dedicated volunteers works to ensure that you can have “everything but the kitchen sink” — and have it stable enough for corporate use.
This is the latest version of the SeaMonkey application suite, including Navigator, Messenger, and Composer. SeaMonkey is an open-source Web browser, designed for standards compliance, performance and portability.
*** Navigator:
- Tabbed browsing gives you a better way to surf the net. You no longer have to open one page at a time. With tabbed browsing, open several pages at once with one click. Plus, your homepage can be multiple pages, in tabs.
- Popup blocker lets you surf the web without interruption from annoying ads.
- Image Manager lets you block images to remove offensive images or speed up the rendering of web sites.
- Find as you type gives you another way to navigate a page. Just start typing to jump from link to link or to find a word or phrase within a page.
- Plus all the features a modern browser should have including: Advanced security settings; Password, Download, and Cookie managers; Themes; multi-language and multi-platform support; and, the latest in Web Standards.
*** Mail & Newsgroups :
- Junk mail controls helps you take back control of your e-mail from spammers. SeaMonkey’s adaptive junk mail control gets smarter with use and is personalized to the e-mail that you receive.
- Manage your mail with customizable Labels and Mail Views. Color code your e-mail to help you prioritize. Sort your mail with views to help you through your e-mail much faster.
- Multiple Accounts support helps you manage all your mail through one interface.
- SeaMonkey Messenger includes Enterprise ready features such as S/MIME, return receipts, Address Books, LDAP support, and digital signing.
*** Composer:
- SeaMonkey’s powerful yet simple HTML editor keeps getting better with dynamic image and table resizing, quick insert and delete of table cells, improved CSS support, and support for positioned layers. For all your documents and website projects, Composer is all you need
Download Mozilla SeaMonkey 1.1 for Windows - 12.3 MB
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Download Mozilla SeaMonkey 1.1 for Linux - 13.9 MB
Download Mozilla SeaMonkey 1.1 for MacOS - 22.3 MB
Java, Plug-ins and Other Extras ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Release Notes ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
CrazyTux
01-06-2007, 07:57
عزیز Seamonkey و Firefox هردو از یک شرکت اند و سی مانکی قابلیت بیشتری دارد ولی هم اکنون بهترین مرورگر دنیا فایرفوکس است و تازه داره جامیفته و Internet Explorer را داره کنار میزنه و هیچ وفت موزیلا نمی یا د موقعیت فایر را به خطر بندازه وهیچ مرورگر قویتر از فایر نمی زنه این شرکت مرور گر های دیگری هم عرضه می نماید
JUST FIREFOX
Honradez
01-06-2007, 10:23
با سلام و تشكر از satttanism جهت معرفي اين نرمافزار.
نرمافزار Mozilla SeaMonkey، شامل ابزارهاي مرور وب، كنترل Email و RSS، موتور چت IRC و ويرايشگر وب ميباشد. بهعبارتي ديگر، اين نرمافزار مجموعهي جمعآوري شدهاي از تمامي ابزارهاي Mozilla است.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
منبع عكس: ويكيپديا
*NashenaS*
01-06-2007, 19:03
آقا شما چی میگی؟
بهترین مرورگر اپرا هست.همه هم میدونند
کاملا موافقم
من خودم واقعا از اپرا راضی هستم
دوستان همه میدونند که opera هیچوقت نمیتونه به فایرفاکس برسه همین الانش هم اگه به آمار منتشر شده دقت کنید سهم اوپرا از کل کاربران 1% ام نیست در صورتی که فایر فاکس حدود 30% از کاربران رو به خودش جلب کرده و هر روز هم تعداد کاربرانش بیشتر میشه که تا الان بعد از IE در رتبه دوم قرار داره
جالب بود . من صبر میکنم تا نسخه 3 فایر بیاد ....
سلام
پست هایی که نقل قول شدند به دلیل کمک نکردن به محتوای تاپیک حذف شدند.
در ضمن آخرین ورژن این نرم افزار SeaMonkey 1.1.2 هست (بخشی از پروژه موزیلاست!):
ممنون و موفق باشید :20:
satttanism
01-06-2007, 22:40
سلام
در ضمن آخرین ورژن این نرم افزار SeaMonkey 1.1.2 هست (بخشی از پروژه موزیلاست!):
ممنون و موفق باشید :20:
ناشناس جان ورژن معرفی شده توسط من هم همینه
Arash_K7
04-06-2007, 16:10
eaMonkey مرورگری جدید با سرعت و امکانات باور نکردنی از شرکت موزیلا. مرورگری سریع تر از فایرفاکس , قدرتمندتر از اپرا و امن تر از اینترنت اکسپلورر.
لینک دانلود برای ویندوز
حجم:12.3 مگابایت
لینک دانلود برای لینوکس:
حجم:13.9 مگابایت
لینک دانلود برایMacOS:
حجم:22.3
پلاگینهای اضافی :
امکانات این مرورگر از زبان شرکت موزیلا:
Arash_K7
04-06-2007, 16:12
امیدوارم بدردتون بخوره!
Tornado2800
04-06-2007, 16:57
یعنی از ff بهتره؟
Arash_K7
04-06-2007, 18:36
یعنی از ff بهتره؟
موزیلا که فایرفکس رو درست کرده میگه بهتره!:10:
حالا منم دارم دانلود می کنم بزودی خبر میدم!:27: :8:
Arash_K7
04-06-2007, 19:33
خوبه خیلی سرعتش بالایه!!
پیشنهاد می کنم دانلود بکنین
Arash_K7
04-06-2007, 19:42
فقط یه ذره زشته!!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Alireza_Shafaei_PCworld
04-06-2007, 19:43
خیلی خفنه!
Alireza_Shafaei_PCworld
04-06-2007, 19:54
خیلی خفنه
ولی من پاکش کردم ها
همون Ff خیلی بهتره!
Tornado2800
04-06-2007, 19:56
خیلی خفنه
ولی من پاکش کردم ها
همون Ff خیلی بهتره!
سلام
علیرضا از چه لحاظ بهتر بود؟
سرعت اینا؟
Alireza_Shafaei_PCworld
04-06-2007, 20:12
سلام
علیرضا از چه لحاظ بهتر بود؟
سرعت اینا؟
سرعتش به نظر بیشتر میومد
ولی توی FF از بس از Extension استفاده میکنم و... نمیتونم تحمل کنم Sea... را!
Arash_K7
04-06-2007, 20:37
از لحاظ سرعت 20
اما از لحاظ ظاهر... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif
satttanism
04-06-2007, 23:02
تکراری [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
CrazyTux
05-06-2007, 03:56
اول بگم فایر در سطر دنیا قرار داره و داره تازه جا می افته و IE کنار میزنه پس هیچ وقت شرکت موزیلا مثل احمقا نمی یاد یکی دیگه بده تو بازار که قویتراز این باشه .که شناخته نشده باشه شرکت موزیلا مرورگرهای متعددی داده و برای هر کدوم حدفی داشته و SeaMonkey برای طراحان وب کارشده و فقط فقط تجهیزات داره.از IE و ... قویتره وای Fire نه در ضمن موتور اصلی اون هم از فایر بهره می بره پس الکی الکیی فایر را خراب نکنید در کل تمام مرورگرهای موزیلا هم یک پایه (هسته) مشترک دارن و قدرت Seamonkey به هیچ وجه مثل Fire نیست شاید دارای کمی در ظاهر قدرت Seamonkey کمی در حد فایر باشه ولی در نگاه تخصصی بهتر از ان Fire تااااااااازه خود موزیلا اعلام کرده بهترین مرورگرش فایر است و بیشترین فروش را داشته و در ساب 2006 تعداد کاربران خودش را به 13 درصد کل جهان رسانده و از این رو امید به بالای 70 درصد است و بدونید که فایر توسط Aol یک مرورگر رایگان شده.
یکی بگه سرعتش از اپرا هم بیشتره؟
Creeping Death
05-06-2007, 12:46
آقای crazy tux لطفا شما که این حد در مورد فایر فاکس اطلاعات دارید کمی هم مزایایش را بگویید تا دلیل هم داشته باشید ...
راستی این چیه نوشتی:
بیشترین فروش را داشته
فایرفاکس که رایگان است . حواست کجاست.
Creeping Death
05-06-2007, 17:43
SeaMonkey برای طراحان وب کارشده و فقط فقط تجهیزات داره
خدا وکیلی اول مطالب اون آدرسی که توی پست اول گذاشته شده بخون بعد بیا نظر بده.
:4::4::4::4::4:
یکی شکلی از برنامه بذاره ببنیم چه جوریه که اینقدر میگن زشته!!
Arash_K7
06-06-2007, 10:13
بفرمایین:
mehdi_vsgh
06-06-2007, 10:38
خوب اين كجاش زشته؟؟؟؟
مثل فايرفاكس ميمونه تفريبا قيافش
راستي اين مرورگر مثل فايرفاكس اكستنشن نداره؟؟؟
Creeping Death
06-06-2007, 11:49
خدا وکیلی نمی دونم چرا می گن زشته ...
بابا به این خوشگلی چشه؟؟؟
البته چندان هم شبیه فایر فاکس نیست .
gholam14
08-06-2007, 04:20
خوب اين كجاش زشته؟؟؟؟
مثل فايرفاكس ميمونه تفريبا قيافش
راستي اين مرورگر مثل فايرفاكس اكستنشن نداره؟؟؟
چرااتفاقا هم theme هاي مختلف وزيبايي داره وهم Extension هاي زيادي البته من خودم هنوزازفايرفاكس استفاده ميكنم وكاملا ازآن راضي.
CrazyTux
08-06-2007, 05:09
ببخشید ظاهرا من یک اشتباهی کردم و از اقایCreeping Death متشکرم که به یاد من اوردن من تو تاپیک دیگه برای این مرور گر کامل توضیح داده بودم ولی اینجا وقتی 3.5 شب مجبور بشی پست بدی همینه.ولی دوستان فایر از لحاظ قدرت در دنیا بهترین.و واقعا خوب شد Creeping Death جان به یادم آوردید متشکر!
CrazyTux
08-06-2007, 05:44
در جواب اقای Creeping Death هم بگم سرعت بالا امنیت فوق العاده فایر از جمله وِیژگی.اگه تخصصی هم می خواهی اونجوری هم بعد جوابت را می دم .شما خودتون بهتر می دونیر برای چی بهتره پس نکنه دادگاه حکومتی راه انداختین و یا قصد دیگری مثل ....(جدی نگیر!)
CrazyTux
08-06-2007, 05:51
Gran Paradiso خیلی مناسبه.شاید بعضی ها مانند بعضی ها بگن تو که می گفتی فایر.اعلام کنم که Gran Paradiso همون فایر ولی سورس ان را شرکتی بهینه کرده و با اسم Gran Paradiso و در About ان در بار ان شرکت و فایر که همکاری کردن نوشته شده:5:
CrazyTux
08-06-2007, 05:55
این هم ویژگی های تخصصی فایر که در ان به جز ویژگی های گفته شده در پست قبلی اپن سورسی و ... بودن آن اشاره کامل شده:
Features
Enjoy a Better Web Experience
There’s a lot to do on the Web, and Firefox 2 is full of helpful features to make your time online more productive.
Improved Tabbed Browsing
Tabbed Browsing screenshot
We love tabs as much as you do, so Firefox 2 will open new web pages in tabs by default. Each of those tabs has its own close button, but don’t worry - if you accidentally close a tab, just go to the History menu to bring it back from the list of “Recently Closed Tabs.” You’ll never be crunched for space anymore, either. When you have too many tabs open to comfortably fit in a single window, scroll arrows will appear on either side, and a button on the right side will always show you an easy-to-read list of all your open tabs.
Spell Checking
Spell Checking screenshot
Sometimes you’re in a rush, and can’t remember if it’s “i” before “e” or the other way around. Firefox 2 has built-in spell checking to keep you from making any mistakes in your blog posts and Web-based email, so you can worry about more important things.
Search Suggestions
Search Suggestions screenshot
Some of the search engines in Firefox 2 can read your mind, and actually suggest search terms for what you’re looking for. Just start typing into the Search bar, and a drop down list of suggestions will appear. (Works for Google, Yahoo! and Answers.com.)
Session Restore
Losing your place while you’re doing things on the Web is a pain. Now, with Session Restore, if Firefox has to restart or closes when it comes back you’ll pick up exactly where you left off. The windows and tabs you were using, the text you typed into forms, and the in-progress downloads you had running will all be restored. You can even set Firefox 2 to always restore your previous session instead of loading a home page, so you’ll never lose your place again.
Web Feeds (RSS)
Web Feeds (RSS) screenshot
What do news headlines, indie rock podcasts, and pictures of kittens have in common? They’re all things that you can subscribe to with Web feeds. Firefox 2 gives you full control over Web feeds, showing you a preview and letting you choose how you want to subscribe. You can use a Firefox Live Bookmark, or a feed reader that you’ve installed on your computer, or through a Web service such as My Yahoo!, Bloglines or Google Reader.
Live Titles
Live Titles screenshot
Keep an eye on that auction or the status of a delivery using the new Live Titles feature in Firefox 2. Compact enough to fit as a bookmark label, Live Titles are regularly updated summaries of the most important information on a Web page. As the information on the page gets updated, so does your Live Title. Try one out in Firefox 2 by bookmarking [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Integrated Search
Integrated Search screenshot
Firefox helps you find whatever it is that you’re looking for. The Search bar comes pre-loaded with search engines for Google, Yahoo!, Amazon, eBay, Answers.com, and Creative Commons. Wherever you are on the Web, you can enter a search term in the Search bar and receive immediate answers from the search engine you’ve chosen. You can select a new search engine from the Search bar menu at any time, and add search engines from hundreds of your favorite Web sites.
Live Bookmarks
Live Bookmarks screenshot
Firefox Live Bookmarks let you view Web feeds such as news and blog headlines in the bookmarks toolbar or menu. With one glance, quickly review the latest headlines from your favorite sites and click to go directly to the articles that interest you.
Pop-up Blocker
Pop-up Blocker screenshot
Firefox keeps you in control of the Web pages you’re viewing, blocking annoying pop-ups. Firefox’s pop-up blocker notifies you when pop-ups are blocked via the information bar or icon on the lower right of the screen.
Streamlined Interface
The user interface in Firefox 2 has been updated to improve usability without altering the familiarity of the browsing experience.
Accessibility
Firefox delivers a better browsing experience for everyone - including those who are visually impaired. Firefox includes support for DHTML accessibility. Web developers can create pages that reduce the amount of tabbing required to navigate a document to minimize keystrokes for those with mobility disabilities. Firefox also includes support for Microsoft Active Accessibility, Microsoft’s accessibility API standard for Windows. This support allows Firefox to work with screen readers such as GW Micro’s Window-Eyes and Freedom Scientific’s JAWS. Firefox 2 (Windows version) meets US federal government requirements that software be easily accessible to users with physical impairments.
Stay Secure on the Web
The Web is a great place, but sometimes you’ll encounter bad people. Firefox keeps you safe from spyware, hackers, scammers and spammers, using the power of a vigilant and passionate community to protect you 24/7.
Phishing Protection
Phishing Protection screenshot
Phishing Protection takes Firefox’s security to a new level, helping to safeguard your financial information and protect you from identity theft. When you encounter a Web site that is a suspected forgery (known as a “phishing” site) Firefox will warn you and offer to take you to a search page so you can find the real Web site you were looking for.
Open Source, More Secure
At the heart of Firefox is an open source development process driven by thousands of passionate, experienced developers and security experts spread all over the world. Our openness and active community of experts helps to ensure our products are more secure and updated quickly, while also enabling us to take advantage of the best third party security scanning and evaluation tools to further bolster overall security.
Automated Update
Automated Update screenshot
Firefox’s update system always checks to see if you’re running the latest version, and notifies you when a security update is available. These security updates are small (usually 200KB - 700KB), giving you only what you need and making the security update quick to download and install. The automated update system provides updates for Firefox on Windows, Mac OS X, and Linux in over 40 different languages.
Protection from Spyware
Firefox will not allow a Web site to download, install, or run programs on your computer without your explicit agreement. Period. You will be notified whenever downloading or installing software, and Firefox will always tell you what’s happening so that you can stay in control of your computer.
Clear Private Data
Clear Private Data screenshot
Firefox offers the ability to clear all your private Web browsing data with just one click with the “Clear Private Data” tool. You can be confident that when you clear your private data in Firefox it’s gone - whether you are using your own computer or one at the library.
Personalize Your Browser
Choose from thousands of useful Add-ons that enhance Firefox. It’s easy to personalize Firefox 2 to make it your own.
An Add-on for Everyone
You can choose from over 1,000 add-ons at the Firefox Add-ons Web site. A Firefox add-on can help you comparison shop, share bookmarks with your friends, see the weather in a corner of your browser, write to your weblog, get news, listen to music - all from inside the browser you already love. You can even change the appearance of your browser - from buttons to colors and fonts - so that it matches your own personal style.
Add-ons Manager for Extensions and Themes
Add-ons screenshot
The new Add-ons Manager improves the user interface for managing extensions and themes, making it even easier for you to customize Firefox 2. Install, uninstall, enable and disable your add-ons in a single place.
Search Engine Manager
Search Engine Manager screenshot
You can now quickly add, remove and re-order your search engines in the Search bar. Firefox 2 will also detect when a Web site has a search engine that can be installed, and will install it for you with a single click in the drop-down menu.
CrazyTux
08-06-2007, 05:58
برای اینکه تبعیض قائل نشم ویژگی های Gran هم می فرستم البته من نمی گم ضعیفه میگم فایر بهتره نگین بهترین Gran هستش
CrazyTux
08-06-2007, 06:09
creeping جان برا ت ویژگی ها را ارسال کردم اگه می خواهی گیربدی اینگلیسی بگو تا فارسی کنم تا راحت باشین.اگه سر در نیاوردی بگو تا ویرایش کامل فارسی کنم
CrazyTux
08-06-2007, 06:19
creeping جان برا ت ویژگی ها را ارسال کردم اگه می خواهی گیربدی اینگلیسی بگو تا فارسی کنم تا راحت باشین.اگه سر در نیاوردی بگو تا ویرایش کامل فارسی کنم
CrazyTux
08-06-2007, 06:23
یکی به من یک پست زدی و یک سری چیز ها گفته حالا اینا بماند.ولی برای اینکه روشن شین و اون اقا هم بفهمه من نیامدم تاپیک را خراب کنم یا بیام پست هایم را زیاد کنم چون برام مهم نیستن اومدم تا شما را روشن کنم که بفهمید کدموم بهتره اومدم با مدرک ثابت و قانع کنم اونوقت می یان اینجوری جواب می دن
CrazyTux
08-06-2007, 06:26
می تونید برای دیدن مقاله مقایسه این دو اینجا کلیک کنی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])د
مقایسه شماره ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])2
CrazyTux
08-06-2007, 06:32
اینجا کلیک فرمایید
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ببخشید هواسم نبود پست قبلی را ویرایش کنم و ارسال کنم هدف از این حرف برای رفع سوئ تفاهم احتمالی بود
Behroooz
08-06-2007, 12:53
نسخه جدید فایر فاکس اومده . اونرو بگیرید .
CrazyTux
09-06-2007, 06:40
اره 2.1.0 فکر کنم باشه
آيا كسي در اين بخش هست كه بتونه يك سري Extenssion توپ و كاربردي براي آخرين ورژن Mozilla SeaMonkey در اين بخش قرار بده. از دوستان مي خواهم لينك دانلود آخرين ورژن نرم افزارMozilla SeaMonkey را هم در اين بخش قراربدهند .با تشكر
gholam14
10-06-2007, 07:13
من همانطوركه گفتم ازفايرفاكس استفاده ميكنم وبخاطر اكستنشن هاي زيادي كه روي آن نصب كردم وقتي براي اولين بارميخواهم بازش كنم كمي ديربالاميآيدولي دوسه روزي هست كهSeamonkey رادانلودكردم وبعدازنصب يكي دوtheme واكستنشن چهره آنرازيباتركردم كه ازنظرظاهرچيزي ازفايرفاكس كم نداشته باشدولي ازنظربالاآمدن صفحات درمقايسه مستقيمي كه بافايرفاكس انجام دادم Seamonkey صفحات رازودترازفايرفاكس بازميكندوازاين لحاظ خيلي بافايرفاكس فرق ميكندولي ازنظرامنيت وديگرچيزهامن اطلاعاتي دراينموردندارم وحالاهردومرورگر راروي كامپيوترم دارم كه اگريك وقت نيازبودسايتي رازودتربازكنم ازSeamonkey استفاده ميكنم درغيراينصورت من همان فايرفاكس راترجيح ميدهم وبدوستان هم توصيه ميكنم همين كارراانجام دهند.
متشكرم
gholam14
10-06-2007, 07:48
آيا كسي در اين بخش هست كه بتونه يك سري Extenssion توپ و كاربردي براي آخرين ورژن Mozilla SeaMonkey در اين بخش قرار بده. از دوستان مي خواهم لينك دانلود آخرين ورژن نرم افزارMozilla SeaMonkey را هم در اين بخش قراربدهند .با تشكر
براي استفاده ازاين مرورگرباتوجه به نيازتان شماميتوانيدازاكستنشنهاي مختلف كه امكاناتي به مرورگرشمااضافه ميكندانتخاب وبه مرورگرتان اضافه كنيد كهالبته درمقايسه بافايرفاكس تعدادوكيفيت اين اكستنشنهاكمتراست ولي درلينك زيرشماميتوانيدازميان اين اكستنشها خودتان انتخاب كنيد:
باتوجه به اينكه دربعضي ازصفحات فايرفاكس و SeaMonkey عكسهاخيلي بزرگ نمايش داده ميشودكه نميتوان تمام عكس رامشاهده كرداكستنشني وجودداردبنامImage Zoom كهبوسيله آن ميتوانيدعكسهارادرهمان صفحه هابزرگ ياكوچك كردكه خيلي به دردمن خوردوبراي فايرفاكس هم اين اكستنشن وجودداردكه لينك آن رادرزيرقرارميدهم:حجم98كيلو ايت
واينهم لينك اكستنشني براي مديريت تبهايي كه بازهستندبنام Tabs Menuباحجم 24كيلوبايت:
gholam14
10-06-2007, 09:58
يك اكستنشن جالب براي seamonkey بنامMouse Gestures كه براي اجراكردن بعضي دستورات عمومي مانندforward وbackward ياclose tab وياnew tab بدون كليك كردن وفقط بالغزاندن موس برروي صفحه وب بكارميرودمثلااگرموس رادرروي صفحه مرورگربصورت مستقيم به بالا بكشيم يعني يك تب جديدايجادشودواگرمستقيم به پايين بكشيم يعني يك صفحه جديد بازشودواگر به پايين وراست بكشيم يعني اين صفحه اي كه درآن هستيم راببنددهمچنين اگربه پايين وچپ موس رابكشيم يعني صفحه راMinimize كن و درصورتي كه يك يا چند تب بازداشته باشيم اگرموس رابهبالا وراست بكشيم يعني به تب بعدي برو واگربه بالا وچپ بكشيم يعني به تب قبلي برو .راستي درهمه اين حالات بايد كليك راست كرده باشيد يعني اگرميخواهيم يك صفحه جديدبازكنيم بايد درحالي كه كليك راست كرديم موس رابطرف مستقيم بطرف پايين بكشيم ضمنا وقتي اين كارهاراانجام ميدهيم درپايين صفحهStatus Bar توضيح ميدهد كه اين حركت چكاري انجام ميدهدواگرمثلا موس رابطرف پايين يابالابكشيم ويكي دوثانيه كليك راست رانگه داريم آن دستوركنسل ميشودواجرانميشودوضمنااگرب رروي صفحه مرورگر باكليك راست موس رابه چپ ياراست بكشيم صفحه جلو ياعقب ميرود يعني همان page forward/backward .
البته بايكي دودقيقه تمرين تمام دستورات راياد ميگيريدواما لينك اين اكستنشن:
gholam14
10-06-2007, 10:03
واينهم لينك چندtheme براي زيباترشدن ظاهر مرورگرseamonkey
نام:Orbit 3+1
نام:Mostly Crystal (for SeaMonkey)
نام: LCARStrek
اميدوارم خوشتان بيايد.
موفق باشيد
دوست بسيار خوبم gholam14 به خاطر پاسخ كاملتان ممنون .
اما يك سوال داشتم چگونه مي توان آدرس urlهايي كه در داخل آدرس بار seamonkey ذخيره شده است را به دلخواه پاك كرد چون براي اين كار در فايرفاكس فقط كافيست كه بر روي فلش آبي رنگ آدرس بار فايرفاكس رفته و يكي از urlهاي مربوطه را با كليد مكان نما پاييني انتخاب كرده سپس دكمه delete را فشرده تا آدرس سايتي كه داخل آدس بار فايرفاكس قرار دارد پاك شود، اما براي seamonkey هنوز تا به حال نتوانستم ترفندي براي اين مورد پيدا كنم خوشحال ميشم اگر بنده را در اين زمينه راهنمايي فرماييد .
gholam14
11-06-2007, 05:12
دوست بسيار خوبم gholam14 به خاطر پاسخ كاملتان ممنون .
اما يك سوال داشتم چگونه مي توان آدرس urlهايي كه در داخل آدرس بار seamonkey ذخيره شده است را به دلخواه پاك كرد چون براي اين كار در فايرفاكس فقط كافيست كه بر روي فلش آبي رنگ آدرس بار فايرفاكس رفته و يكي از urlهاي مربوطه را با كليد مكان نما پاييني انتخاب كرده سپس دكمه delete را فشرده تا آدرس سايتي كه داخل آدس بار فايرفاكس قرار دارد پاك شود، اما براي seamonkey هنوز تا به حال نتوانستم ترفندي براي اين مورد پيدا كنم خوشحال ميشم اگر بنده را در اين زمينه راهنمايي فرماييد .
باسلام
من هم ميانبري براي اين كارپيدانكردم وخودم ازاين مسيراستفاده ميكنم درمنوي Edit قسمتPreferences دراينجادرقسمت Category برروي علامت بعلاوه Navigator كليك ميكنيدتابازشودبعدرويHistory رفته ودرقسمت روبروهم ميتوانيدClear History راپاك كنيدوهمClear Location Bar راپاك كنيد
Mozilla SeaMonkey 1.1.7 for Windows/ Linux/ Mac
Java, Plug-ins and Other Extras
Release Notes
Download Mozilla SeaMonkey 1.1 for Windows - 12.3 MB
Download Mozilla SeaMonkey 1.1 for Linux - 13.9 MB
Download Mozilla SeaMonkey 1.1 for MacOS - 22.3 MB
با تشكر از satttanism من از اپرا استفاده ميكردم ولي چند وقت است كه زبان آن عوض شده و هركار كه ميكنم هم تغيير نميكنه. يك سئوال : اين نسخه expire كه نيست ؟
seamonkey 1.1.8
windows
linux
mac os x
برای اکستیشن هم به اینجا مراجعه کنید.
seamonkey 1.1.9
windows
linux
mac os x
برای اکستیشن هم به اینجا مراجعه کنید.
Mozilla SeaMonkey 1.1.10 for Windows/ Linux/ Mac
Changelog for SeaMonkey 1.1.10
This is a list of bugs pulled from Bugzilla. It's a "rough" list because I didn't verify each bug on the list as actually having been fixed in the 1.1.10 development cycle and I may have missed some that were; I just used the smartest Bugzilla queries I could devise. It's not perfect but if you're interested in what got fixed since SeaMonkey 1.1.9 this is probably the best place to start. -Robert
90584 charset=... must be applied to non-MIME Subject:/From:/To:/etc. fields
236389 Don't set type/creator codes for any saved/downloaded files
240261 [1.8 branch] peer-trusted certs can use alt names to spoof
282660 Crash [@ jsds_NotifyPendingDeadScripts] ds->script is null
286661 can't install extensions over ssl, fails with message "Download error"
305073 FIREFOX caused an invalid page fault [@ MSVCRT.DLL + 0xd16a]
308429 make tooMuchGC dynamic (runtime gczeal option)
323508 Favicon (error icon) in Bookmark not updated
334514 FrameArena::~FrameArena should assert that it's empty
347367 crash when print preview is opened on a certain file styled with meda=print [@ BasicTableLayoutStrategy::CalcPctAdjTableWidth]
380833 Crash during GC after uneval (involves E4X, mysterious sharp variable)
390295 Searchplugin with digit in url cuts off url
390788 Accessing innerWidth of a tabbrowser contentWindow throws NS_ERROR_XPC_SECURITY_MANAGER_VETO
401188 Thread-unsafe updates to sub-atomic rt->gc{Poke,Zeal}
403059 Dropdown list for "File Selected Message" is double spaced; arrows are missing.
414982 Use gcZeal setting in nsJSEnvironment, as we once did with WAY_TOO_MUCH_GC
416282 Seamonkey/xpfe needs patch for bug 376473
416751 rich text editor no longer in designmode when navigating back
417957 Setting mail.auth_login and mail.server.default.auth_login to false breaks IMAP after restart
417994 navigator object does not fully reflect user agent settings
418645 Visible Region Notify message does not work when scrolling client window
419350 [ia64] build failure using gcc 4.3
421622 XML[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] from chrome content clears Referer header
421689 Mozilla won't build with XCode 3.1
421715 canvas.2dcontext.putImageData(array[undefined]) causes a crash [@ JS_GetProperty]
422118 Crash reading malformed zip [@nsZipArchive::BuildFileList]
423042 js.c Print should flush
423182 changes the default MOZ_ZIP_FORMAT from .tar.gz to .zip
424291 Crash [@ nsCellMap::SetNextSibling] while trying to print
425576 Crash on login to Excite Japan Blog (exblog.jp) after updating to Firefox 2.0.0.13 [@ js_MarkGCThing]
425594 new branch top crash [@ js_GC] maybe also crash [@ js_MarkGCThing][@js_GetGCThingFlags]
426628 Land dynamic gczeal on 1.8 branch
427216 Make tools menu popup match other applications
428606 New version of JEP (0.9.6.4), please land on trunk and branch
428669 Crash testcase for bug 425576
429731 Changing new tab preference to home page in new profile results in chrome://navigator-region/locale/region.properties
431184 Composer badly handles XHTML documents
431819 IMAP/POP/SMTP/LDAP with SSL client auth, Thunderbird repeatedly prompts for client certificate
432311 branch landing of bug#351476 (conversion of line endings in browser/EULA)
436575 Moz apps experience unkillable hangs after installing Mac OS X 10.5.3 (loading VerifiedDownloadPlugin.plugin)
436670 default color constants should be vars in EdColorProps.js
438941 Update SeaMonkey version number on GECKO181_20080612_RELBRANCH
Compatible Platforms: Windows/ Linux/ Mac
Home: mozilla.org/projects/seamonkey , seamonkey-project.org
Download Win | 12.3 MB
tinyurl.com/4of7zu
Download Mac | 13.9 MB
tinyurl.com/49guta
Download Linux | 22.3 MB
tinyurl.com/4wv56k
Unforgiven
16-07-2008, 21:12
Mozilla SeaMonkey 1.1.11
For Windows12.4 МB
Unforgiven
24-09-2008, 15:49
Mozilla SeaMonkey 1.1.12
Unforgiven
25-09-2008, 22:47
SeaMonkey v.1.1.12
Unforgiven
05-10-2008, 15:52
Mozilla SeaMonkey 2.0 Alpha 1
Unforgiven
13-11-2008, 20:52
Mozilla SeaMonkey 1.1.13
Mac OS
Unforgiven
12-12-2008, 20:48
Mozilla SeaMonkey 2.0 Alpha 2
Unforgiven
17-12-2008, 17:14
Mozilla SeaMonkey 1.1.14
توجه :این ورژن الفا است و نه ورژن کامل ورژن کامل در پست های دیگر این تاپیک موجود است.
Mozilla SeaMonkey 2.0 Alpha3
ویندوز
لینوکس
مکینتاش
README =توضیحات
Unforgiven
19-03-2009, 01:52
Mozilla SeaMonkey 1.1.15 | Windows | 12.4 MB
Mozilla SeaMonkey 1.1.15 | Linux | 14.0 MB
Mozilla SeaMonkey 1.1.15 | MacOS | 22.3 MB
Mozilla Seamonkey 1.1.16 for Windows 12.43 MB
Mozilla Seamonkey 1.1.16 for Linux 14 MB
Mozilla Seamonkey 1.1.16 for Mac OS 22.41 MB
Unforgiven
23-06-2009, 14:49
Mozilla SeaMonkey 1.1.17
Unforgiven
21-07-2009, 22:03
Mozilla SeaMonkey 2.0 Beta 1
SeaMonkey 1.1.18 | 12.65MB
Unforgiven
10-10-2009, 17:57
Mozilla SeaMonkey 2.0 RC1
Mozilla SeaMonkey 2.0 RC1 | Windows
Mozilla SeaMonkey 2.0 RC1 | Linux
Mozilla SeaMonkey 2.0 RC1 | Mac
SeaMonkey 1.1.18
Windows
Mac OS X
Linux (x86)
Linux GTK1
Linux/x86_64
OS/2
Solaris 10 (SPARC) - GTK1
AIX 5L (common)
SeaMonkey 2.0 Release Candidate 1
این نسخه نسخه کاندیدای انتشار است و هنوز کاملا پایدار نیست
در صورتی که می خواهید از نسخه پایدار استفاده کنید از ورژن 1.1.18 استفاده کنید.
Windows
Mac OS X
Linux
Unforgiven
27-10-2009, 18:11
Mozilla SeaMonkey 2.0 Final
Mozilla SeaMonkey 2.0.0 Final
Windows
Mac OS X
Linux
kia.sileeeex
03-12-2009, 01:48
عاليه.فقط اگه ميشه مطلب در مورد شبكه هاي كامپيوتري ارايه بدهيد
Unforgiven
15-12-2009, 22:55
Mozilla SeaMonkey 2.0.1 Final
Unforgiven
11-01-2010, 23:46
Mozilla SeaMonkey 2.0.2 Final
satttanism
19-02-2010, 13:00
Mozilla SeaMonkey 2.0.3 Final
Windows
linux
mac
satttanism
01-04-2010, 12:53
Mozilla SeaMonkey 2.0.4 Final
Windows
linux
mac
سلام دوستان
دانلود کنید ، از نظر سرعت فوق العاده است ، تنها مرورگریست که با کروم رقابت میکنه .[/COLOR][/SIZE]
عشق ، هم آمدنی است و هم آموختنی .
Unforgiven
22-06-2010, 23:49
Mozilla SeaMonkey v2.0.5 Final
SeaMonkey 2.1 Alpha 1
توجه: این نسخه نسخه الفا است و هنوز پایدار نشده اگر دنبال نسخه پایدار هستین لطفا نسخه 2.0.5 رو دانلود کنید.
ویندوز
لینوکس 32 بیتی
لینوکس 64 بیتی
read me
مکینتاش
metallica is me
24-06-2010, 11:05
سلام من یه سوال دارم من flash player دارم موزیلا دارم و دانلودر orbit ولی فیلم هایی که تو سایتها هیتنو نیتونم دانلود کنم میشه راهنمایی کنید
xeNociDe
25-06-2010, 19:02
Mozilla SeaMonkey 2.0.4 Final
mojtaba_sa
03-07-2010, 15:34
سلام دوستان
چطور میتونم به یک سایت به طور مخفیانه وارد بشم!!
منظور عضو سایتی باشم ولی چراغم روشن نباشه و کسی متوجه حضورم نشه !!!
ببخشید اگه جای سوال اینجا نیست
esnforce
06-07-2010, 00:04
Mozilla SeaMonkey 2.0.5 Final
SeaMonkey 2.0.6
Windows
Mac OS X
Linux
Linux/x86_64
(readme)
AIX 5.1 (ppc) RPM/tarball
(readme)
SeaMonkey 2.1 Alpha 2
توجه: این نسخه الفا هست و هنوز پایدار نشده است .در صورتی که نسخه پایدار رو می خواید لطفا از نسخه 2.0.6 استفاده کنید.
ویندوز
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدلینوکس
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمکینتاش
Linux/x86_64
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید(readme)
با اجازه تاپیک بحث در لینک زیر موجود است.
nimanimaoo
31-07-2010, 18:44
ضمن تشکر از ارائه این نسخه ازمایشی باید بگم ... مشکل ایجاد کرد !!
کلا بنظر من نصب نسخه ازمایشی یه ریسک هست !! البت خوب بعضیا عادت دارن و به استقبال این مسایل میروند !!
ضمن تشکر از ارائه این نسخه ازمایشی باید بگم ... مشکل ایجاد کرد !!
کلا بنظر من نصب نسخه ازمایشی یه ریسک هست !! البت خوب بعضیا عادت دارن و به استقبال این مسایل میروند !!
خوب نسخه پایدار رو شما باید نصب کنی نه ازمایشی رو که ان موقع SeaMonkey 2.0.6و الان SeaMonkey 2.0.8
تاپیک بحث هم در اینجا موجود است
2.0.8 ver
نسخه پایدار
Windows
Linux
32bit
64bit
(readme)
Mac OS X
SeaMonkey 2.1 Alpha 3
توجه: این نسخه الفا هست و هنوز پایدار نشده است .در صورتی که نسخه پایدار رو می خواید لطفا از نسخه 2.0.8 استفاده کنید.
Windows
Mac OS X
Linux
32bit
64bit
(readme)
xeNociDe
22-09-2010, 13:28
Windows Sofware | Mozilla SeaMonkey 2.1 | 10,6 MB
Mohammad King
23-09-2010, 01:07
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] SeaMonkey 2.0.8
Dreamland
16-11-2010, 09:56
Mozilla SeaMonkey 2.0.10 Final
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید Setup 2.0.10.exe
ورژن 2.0.11
Windows
Mac OS X
Linux
32bit
64bit
(readme)
___
ورژن پایدار 2.0.12
Windows
Mac OS X
Linux
32bit
64bit
(readme)
seamonkey ver 2.0.13
ویندوز
مکینتاش
لینوکس 32 bit
لینوکس 64 bit
readme
پ ن:
در این نسخه مهمترین اپدیت ssl های نا متعبر هست که اصلاح شدن.
Ship Storm
08-04-2011, 16:07
SeaMonkey 2.1 Beta 3
Size: 16.1 MB
Ship Storm
30-04-2011, 09:29
SeaMonkey 2.0.14
Size: 10.2 MB
xeNociDe
03-05-2011, 14:54
SeaMonkey 2.0.14 + Portable | 14.45 MB
Ship Storm
13-05-2011, 14:56
SeaMonkey 2.1 RC 1
Size: 16.0 MB
Ship Storm
07-06-2011, 07:47
SeaMonkey 2.1 RC 2
Ship Storm
10-06-2011, 23:26
SeaMonkey 2.1
Ship Storm
27-06-2011, 00:17
SeaMonkey 2.2 Beta 1
Ship Storm
29-06-2011, 17:29
SeaMonkey 2.2 Beta 2
Ship Storm
30-06-2011, 16:19
SeaMonkey 2.1 Mac OS X
Size: 33.6 MB
......
SeaMonkey 2.1 Linux
Size: 19.1 MB
Ship Storm
08-07-2011, 13:13
SeaMonkey 2.2
Ship Storm
09-08-2011, 11:52
SeaMonkey 2.3 Beta 3
jafarian
15-08-2011, 15:19
Mozilla SeaMonkey 2.3 Final 16,75 Мb
Ship Storm
16-08-2011, 20:04
MIROR #105
jafarian
23-11-2011, 00:03
Mozilla SeaMonkey 2.5 Beta 4 16.92 MB
Ship Storm
27-12-2011, 15:20
SeaMonkey 2.7 Beta 1
Ship Storm
30-01-2012, 15:09
SeaMonkey 2.7
Ship Storm
06-02-2012, 18:38
SeaMonkey 2.8 Beta 1
sea monkey 2.7.1
نسخه ویندوز
نسخه مکینتاش OS X
نسخه لینوکس 32 بیت
Linux/x86_64
read me
SeaMonkey 2.8 Beta 2
توجه :این نسخه بتا است و اگر نسخه پایدار می خواهید در زمان نوشتن این متن نسخه 2.7.1 نسخه پایدار است.
نسخه ویندوز
نسخه مکینتاش OS X
نسخه لینوکس 32 بیتی
Linux/x86_64
ftp://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/seamonkey/releases/2.8b2/contrib/seamonkey-2.8b2.en-US.linux-x86_64.tar.bz2
read me
ftp://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/seamonkey/releases/2.8b2/contrib/seamonkey-2.8b2.en-US.linux-x86_64.README
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2.7.1
Mozilla Organization ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) - 17.59MB
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[/I]
SeaMonkey 2.7.2[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
17.59MB
SeaMonkey 2.8 Beta 4[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
SeaMonkey 2.8 Beta 5
SeaMonkey 2.8
نسخه پایدار 2.8
ویندوز
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] rg%2F%3Fproduct%3Dseamonkey-2.8%26os%3Dwin%26lang%3Den-US)
مکینتاش
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] rg%2F%3Fproduct%3Dseamonkey-2.8%26os%3Dosx%26lang%3Den-US)
لینوکس32 بیت
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] rg%2F%3Fproduct%3Dseamonkey-2.8%26os%3Dlinux%26lang%3Den-US)
لینوکس 64 بیت
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] rg%2Fpub%2Fmozilla.org%2Fseamonkey%2Freleases%2F2. 8%2Fcontrib%2Fseamonkey-2.8.en-US.linux-x86_64.tar.bz2)
(readme) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] rg%2Fpub%2Fmozilla.org%2Fseamonkey%2Freleases%2F2. 8%2Fcontrib%2Fseamonkey-2.8.en-US.linux-x86_64.README)
Ship Storm
28-03-2012, 16:04
SeaMonkey 2.9 Beta 1
SeaMonkey 2.9 Beta 3
SeaMonkey 2.9
sea monkey 2.9
نسخه ویندوز
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] rg%2F%3Fproduct%3Dseamonkey-2.7.1%26os%3Dwin%26lang%3Den-US)[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نسخه مکینتاش OS X
[/URL][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] rg%2F%3Fproduct%3Dseamonkey-2.7.1%26os%3Dosx%26lang%3Den-US)
نسخه لینوکس 32 بیت
Linux/x86_64
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] rg%2Fpub%2Fmozilla.org%2Fseamonkey%2Freleases%2F2. 7.1%2Fcontrib%2Fseamonkey-2.7.1.en-US.linux-x86_64.tar.bz2)
read me
[url][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] rg%2Fpub%2Fmozilla.org%2Fseamonkey%2Freleases%2F2. 7.1%2Fcontrib%2Fseamonkey-2.7.1.en-US.linux-x86_64.README)
sea monkey 2.9.1
نسخه ویندوز
[/URL][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] rg%2F%3Fproduct%3Dseamonkey-2.9%26os%3Dwin%26lang%3Den-US)
نسخه مکینتاش OS X
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] rg%2F%3Fproduct%3Dseamonkey-2.9%26os%3Dosx%26lang%3Den-US)
نسخه لینوکس 32 بیت
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] rg%2F%3Fproduct%3Dseamonkey-2.9%26os%3Dlinux%26lang%3Den-US)
Linux/x86_64
ftp://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/seamonkey/releases/2.9.1/contrib/seamonkey-2.9.1.en-US.linux-x86_64.tar.bz2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] rg%2Fpub%2Fmozilla.org%2Fseamonkey%2Freleases%2F2. 9%2Fcontrib%2Fseamonkey-2.9.en-US.linux-x86_64.tar.bz2)
read me
[url]ftp://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/seamonkey/releases/2.9.1/contrib/seamonkey-2.9.1.en-US.linux-x86_64.README
SeaMonkey 2.10 Beta 1
SeaMonkey 2.10 Beta 2
SeaMonkey 2.10 Beta 3
jafarian
06-06-2012, 23:19
Mozilla SeaMonkey 2.10 Final
SeaMonkey 2.11 Beta 2Download
Latest Version ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
19.25MB
SeaMonkey 2.11 Beta 3
SeaMonkey 2.11 Beta 4
SeaMonkey 2.11 Beta 6
SeaMonkey 2.12 Beta 1 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
SeaMonkey 2.12 Beta 3
[SIZE=2][B]SeaMonkey 2.12 Beta 4
jafarian
21-08-2012, 06:35
SeaMonkey 2.12 Beta 5
jafarian
29-08-2012, 08:02
SeaMonkey 2.12 Final
jafarian
10-09-2012, 17:14
SeaMonkey 2.12.1
jafarian
24-09-2012, 14:12
SeaMonkey 2.13 Beta 4
jafarian
01-10-2012, 14:00
SeaMonkey 2.13 Beta 5
jafarian
05-10-2012, 16:52
SeaMonkey 2.13 Beta 6
SeaMonkey 2.13 | 19.28 MB
jafarian
14-10-2012, 14:38
SeaMonkey 2.13.1
SeaMonkey 2.14 Beta 1
SeaMonkey 2.13.2
SeaMonkey 2.14 Beta 3
SeaMonkey 2.14 Beta 5
SeaMonkey 2.14
SeaMonkey 2.15 Beta 1
SeaMonkey 2.14.1
jafarian
08-12-2012, 13:56
Mozilla SeaMonkey 2.15 Beta 3
SeaMonkey 2.15 Beta 4
SeaMonkey 2.15 Beta 5
SeaMonkey 2.15 Beta 6
jafarian
09-01-2013, 15:56
SeaMonkey 2.15
jafarian
14-01-2013, 13:47
SeaMonkey 2.16 Beta 1
jafarian
21-01-2013, 16:33
Mozilla SeaMonkey 2.15.1
SeaMonkey 2.16 Beta 2
jafarian
01-02-2013, 18:27
SeaMonkey 2.16.Beta 3
SeaMonkey 2.15.2
jafarian
09-02-2013, 14:34
Mozilla SeaMonkey 2.16 Beta 4
jafarian
15-02-2013, 14:26
SeaMonkey 2.16 Beta 5
jafarian
15-02-2013, 14:26
SeaMonkey 2.17a2 Aurora
jafarian
20-02-2013, 13:49
Mozilla SeaMonkey 2.16 Final
jafarian
27-02-2013, 14:06
Mozilla SeaMonkey 2.17 Beta 1
jafarian
11-03-2013, 08:37
SeaMonkey 2.16.1
jafarian
11-03-2013, 16:11
SeaMonkey 2.17b1 Beta
jafarian
11-03-2013, 16:12
SeaMonkey 2.17a2 Aurora
jafarian
13-03-2013, 13:53
Mozilla SeaMonkey 2.16.2 Final
jafarian
18-03-2013, 16:25
SeaMonkey 2.17b2 Beta
jafarian
25-03-2013, 15:05
SeaMonkey 2.17b3 Beta
jafarian
29-03-2013, 14:36
Mozilla SeaMonkey 2.17 Beta 4 Windows
jafarian
03-04-2013, 22:07
Mozilla SeaMonkey 2.17 Final
jafarian
06-04-2013, 21:53
SeaMonkey 2.18 Beta 1
jafarian
15-04-2013, 13:00
Mozilla SeaMonkey 2.17.1 Final
jafarian
20-04-2013, 21:57
SeaMonkey 2.18 Beta 2
jafarian
04-05-2013, 12:51
SeaMonkey 2.18 Beta 4
SeaMonkey 2.19 Beta 1
SeaMonkey 2.19
SeaMonkey 2.20 Beta 2
SeaMonkey 2.20
V E S T A
18-10-2013, 16:17
[B]SeaMonkey 2.21 | 22.95Mb
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.