مشاهده نسخه کامل
: یاد قدیما بخیر
نمی دونم چرا چند وقتیه حدود 1 سالی می شه که دیگه با هیچ بازی حال نمی کنم. اصلا وقتی بازی می کنم یه جو سنگینی می گیرتم مثل یه حالت افسردگی یا دلتنگی . خودم هم نمی دونم چرا؟؟؟؟؟؟؟ دیگه از بازیا لذت نمی برم . مثلا بازی Fear به این قشنگی زیاد بهم حال نمی ده . اصلا وقتی فضای بازیا رو می بینم افسرده می شم با اینکه خیلی دوست دارم بازی کنم.
یادش بخیر اون روزا که کامپیوتر گرفته بودم Hitman1 شده بود تمام زندگیم اینی که می گم راسته تمام زندگیم به طور کامل. یا اون فضاهای کوهستانی Igi1 که یادم میاد, یه حس قوی می گیرتم از اینا که ادباتیا می گن نوستالژی , فک کنم.
یادش بخیر چقدر با ولفنشتاین حال میکردم یا مدال . یا مکس پین 1و2 . یا حتی سافرینگ. اصلا اینا فضاهاشون شده جزئ خاطره هام . باور کنید از خاطره های واقعی هم قویترن.
ولی حالا اصلا حال بازی ندارم. نمی دونم شما همینطوری می شین یا هنوز با بازیا حال می کنین؟ اصلا من چرا اینطوری شدم؟ اگه کسی می دونه بگه لطفا؟ اگه بازی هم می شناسید که بتونه منو از این حال درباره معرفی کنین؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوست عزيز تا اونجايي كه من تجربه كردم هر چه قدرم بازي رو دوست داشته باشيد بايد كم بازي كنيد يعني اينكه هر بازي رو نخريد بازي كنيد مگر چه بازي باشد !
مثل من خيلي وقت بود بازي نكرده بودم تازه گي ها Company Of Heroes رو گرفتم و تمومش كردم و كلي هم حال كردم و فعلا هم بازي جديدي نميگريم تا بعد ....
نمی دونم چرا چند وقتیه حدود 1 سالی می شه که دیگه با هیچ بازی حال نمی کنم. اصلا وقتی بازی می کنم یه جو سنگینی می گیرتم مثل یه حالت افسردگی یا دلتنگی . خودم هم نمی دونم چرا؟؟؟؟؟؟؟ دیگه از بازیا لذت نمی برم . مثلا بازی Fear به این قشنگی زیاد بهم حال نمی ده . اصلا وقتی فضای بازیا رو می بینم افسرده می شم با اینکه خیلی دوست دارم بازی کنم.
یادش بخیر اون روزا که کامپیوتر گرفته بودم Hitman1 شده بود تمام زندگیم اینی که می گم راسته تمام زندگیم به طور کامل. یا اون فضاهای کوهستانی Igi1 که یادم میاد, یه حس قوی می گیرتم از اینا که ادباتیا می گن نوستالژی , فک کنم.
یادش بخیر چقدر با ولفنشتاین حال میکردم یا مدال . یا مکس پین 1و2 . یا حتی سافرینگ. اصلا اینا فضاهاشون شده جزئ خاطره هام . باور کنید از خاطره های واقعی هم قویترن.
ولی حالا اصلا حال بازی ندارم. نمی دونم شما همینطوری می شین یا هنوز با بازیا حال می کنین؟ اصلا من چرا اینطوری شدم؟ اگه کسی می دونه بگه لطفا؟ اگه بازی هم می شناسید که بتونه منو از این حال درباره معرفی کنین؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگر با فضا حال مي كني : Elder Scroll Oblivion رو يه امتحاني بكن .
خيلي فضاها و مناظر قشنگي داره .
اين هم يه،دو بازي با فضاهاي بسيار جالب و منظره هاي قشنگ .
Just Cause:10:
Test Drive Unlimited:46:
Quake 4:21: :21: :27: :11: :11:
راستي اشاره كردي كه با فضا هاي جنگي حال ميكردي !
پس اگر سري call of duty رو بازي نكردي كه بعيده آخريش يعني ورژنه 2 براي پي سي رو بازي كن ...
DaRiOuShJh
04-06-2007, 17:47
ای جوونی کجایی که یادت به خیر!
منم بعضی اوقات مثله شما میشم ولی با بعضی بازی ها یه جورایی یه مدتی شنگول میشم!:20:
در مورد Quack هم اینجا رو ببین برای یه کی دیگه از دوستان نوشته بودم! ببین به کار شما میاد؟
داريوش جون بازيش اينجوريه كه مثلا از همه نوع اسلحه ها استفاده بشه همه رو با تير بزني و بكشي خيلي بازيش خفن باشه و به سيستمم هم بخوره اين بازي كه گفتي چند سيديه؟
به سيستمم ميخوره؟
:19: مُردم! به قول بهتر کشتی منو!:41:
شوخی کردم به دل نگیر!
بزار یه شمای کلی رو از بازی رو به صورت من در آوردی برای توضیح بدم!
کلا این بازی از سبک بازی هایی هست که فقط توش این نکات رعایت میشه:
بدو، بکش، جاخالی بده، بمیر، میخندی؟، باز بمیر، واستادی؟، مُردی!، گیج زدی؟، این دفه دیگه ترکیدی!:21:
این بازی باید اگه اشتباه نکنم برای سال 2002 - 2003 باشه! اون موقع خودش 1 سی دی بود و یه چند تایی پچ هم براش یکی دو سال بعد اومد بیرون که روش نصب میشه اوناهم هرکدوم یه سی دی بودن!
اینم سیستمی که میخواد نوشته کمپانی سازندش:
3-D Hardware Accelerator with full OpenGL® support
Pentium® 233 Mhz MMX®processor with 8 MB Video Card
Or Pentium II 266 Mhz processor with 4 MB Video Card
Or AMD® 350 Mhz K6®-2 processor with 4 MB Video Card
64 MB RAM
A 100% Windows® 95/98/NT 4.0 compatible computer system (including compatible 32-bit drivers for CD-ROM drive , video card, sound card and input devices)
Windows 95/98/ NT 4.0 (with Service Pack 3) operating system
25 MB of uncompressed hard disk space for game files (Minimum Install), plus 45 MB for the Windows swap file
Quad-speed CD-ROM drive (600 K/sec. sustained transfer rate)
100% DirectX 3.0 or higher compatible sound card
100% Microsof-compatible mouse and driver
100%Windows 95/98/NT 4.0 compatible joystick (optional)
با سیستم تو هم هیچ مشکلی نباید داشته باشه!
از لحاظ خفنیش هم همینو بگم که یکی از بازی های خر تو خر تو این سبک (و معروف) هست!
توی بازی هم از حدود 10 تا اسلحه مختلف میتونی استفاده کنی!
خود بازی هم سه قسمت اصلی داره:
Death match بزن بکش تک نفره یعنی نهایت خر تو خر تو اینو میزنی، اونیکی تو رو میزنه، یکی دیگه از پشت نامردی اونیکی رو میزنه، یه رهگزره بازوکا در میاره چند نفر رو میزنه، و ...:21:
Team Death match بزن و بکش تیمی!
Capture the flag "CTF" گرفتن پرچم تیم مقابل به صورت تیمی (امتیازی)
بازی های توی این سبک بیشترشون با همین 3 حالت و بعضی اوقات بیشتر، میان بیرون که هر کدوم برای خودشون عالمی دارن
ولی کلمات کلیدی تو همشون ایناست:
" سرعت، جاخالی، دقت در نشانه روی (چون وقت زیادی برای نشونه گرفتن نداری!) "
دیگه فک کنم وب سایت خودش هم به این خوبی توضیح نداده باشه!
(یادم باشه برم یه پولی برای تبلیغات بازیشون بگیرم:27: )
بازم سوالی داشتی در خدمتم....:10:
من فکر می کنم باید سبک بازیت رو تغییر بدی
یه مدت برو بازی های غیر جنگی بکن
معمایی
موس و کلیک
خلاصه یه چیز متفاوت
DaRiOuShJh
04-06-2007, 18:26
من فکر می کنم باید سبک بازیت رو تغییر بدی
یه مدت برو بازی های غیر جنگی بکن
معمایی
موس و کلیک
خلاصه یه چیز متفاوت
اینم کاملا فکر خوبیه!
بالاخره دیگه ما گیمر ها هم باید به هم این مواقع کمک کنیم!:10:
اگه بتونی سبکی رو که بیشتر دوسش داری رو بهمون بگی خیلی بهتر میتونیم راهنمایی کنیم!
Action
Adventure
Strategy
Sport
و ...
موفق باشی
دمه همه گرم. به فکر ما بودیت. آقا آرش سری cod رو دوتاشو بازی کردم. یه چیزی به دوستان بگم که بازیایی که توش جک و جونور زیاد هست و به خصوص تو فضاهای بسته جریان داره منو بدتر زده می کنن. این بازی quake که می گین فکر کنم یه چیزی تو مایه های fear باشه ( نه آقا داریوش ) اینا منو بدتر می کنن.
testdrive و justcause هم که گرافیکم شرمندشون می شه. ولیaram جان فکر کنم حق با شماست یه چند وقت پیش یه بازی ناشناخته ای بود به اسم secret files tunguska که اشاره و کلیک بود و به خورده معمایی . بازی خوبی بود و باش حال کردم.
حالا اگه یه بازی معمایی(اشاره و کلیک- نه مثل بازی های استراتژی و نه مثل سایبریا سخت) می شناسید که گرافیک 128 باشه و فضای قشنگ و شادی داشته باشه با معماهای جالب تجویز کنید بریم یه تستی بزنیم. اگه درست نشد می رم پیش متخصص اعصاب و روان با گرایش گیم درمانی.
آقا داریوش از نقدت ممنون . یه تاپیک بزن و بازیای جدید رو به سبک خودت نقد کن فکر کنم موفق بشی . من که خوشم اومد. :10:
*PiNk PaNTHeR*
05-06-2007, 03:40
گرافیکتو یک آپگریدی بکنی خیلی بهتر و پرسودتر و سریعتره.
GTA: San Andreas رو که بازی کردی؟
افسردگی به خاطر بازیهای خطیه. یک مدت این بازی رو بکنی خوبه.
DaRiOuShJh
05-06-2007, 03:49
دمه همه گرم. به فکر ما بودیت. آقا آرش سری cod رو دوتاشو بازی کردم. یه چیزی به دوستان بگم که بازیایی که توش جک و جونور زیاد هست و به خصوص تو فضاهای بسته جریان داره منو بدتر زده می کنن. این بازی quake که می گین فکر کنم یه چیزی تو مایه های fear باشه ( نه آقا داریوش ) اینا منو بدتر می کنن.
testdrive و justcause هم که گرافیکم شرمندشون می شه. ولیaram جان فکر کنم حق با شماست یه چند وقت پیش یه بازی ناشناخته ای بود به اسم secret files tunguska که اشاره و کلیک بود و به خورده معمایی . بازی خوبی بود و باش حال کردم.
حالا اگه یه بازی معمایی(اشاره و کلیک- نه مثل بازی های استراتژی و نه مثل سایبریا سخت) می شناسید که گرافیک 128 باشه و فضای قشنگ و شادی داشته باشه با معماهای جالب تجویز کنید بریم یه تستی بزنیم. اگه درست نشد می رم پیش متخصص اعصاب و روان با گرایش گیم درمانی.
آقا داریوش از نقدت ممنون . یه تاپیک بزن و بازیای جدید رو به سبک خودت نقد کن فکر کنم موفق بشی . من که خوشم اومد. :10:
بله با این تفاصیل این سبک بازی ها مثله Quack و Unreal Tournament به مزاج شما سازگار نیست!:20:
اتفاقا میخواستم سایبریا رو هم بهتون بگم که اونم خودتون گفتید!
منظورتون هم از این قسمت نفهمیدم؟!
(اشاره و کلیک- نه مثل بازی های استراتژی
اگه میونتون با بازی های ورزشی هم خوبه و البته همینطور هواپیما (البته نه از نوع شبیه سازیشSimulator) بگید که در این مورد ها هم من و دوستان راهنماییتون کنیم (البته در حد توان)
سری بازیهای Serious Sam رو هم بازی کردید؟ بیشتر در فضاهای بازه؟
Neighbours from hell هم یه امتحانی کنید بد نیست!:46:
Mafia هم بد نیست از لحاظ داستانی و مسافر کشی!!!
و البته اگه به بازی های شهر سازی علاقه دارید هم برای تقویت روحیه بد نیستن
بازم اگه چیزی بود حتما بپرس خوشحال میشم بتونم راهنماییت کنم!:20:
من خودم بیشتر در سبک های Action و Adventure بازی میکردم ولی تو سبک های دیگه هم یه کمی سر رشته دارم و بقیه دوستان هم صد در صد ما رو تنها نمیزارن
می رم پیش متخصص اعصاب و روان با گرایش گیم درمانی
:27: سعی میکنیم خودمون مصالحت آمیز حلش کنیم اگه نشد دست به صلاح سرد و در صورت لزوم سلاح گرم میبریم و اگه بازم نشد....:46:
آقا داریوش از نقدت ممنون . یه تاپیک بزن و بازیای جدید رو به سبک خودت نقد کن فکر کنم موفق بشی . من که خوشم اومد.
ممنون فک نکنم به این کار برسم ولی از اینکه خوشتون اومد خوشحالم
موفق باشی و افسرده نباشی:10:
من به شما seriuos sam 2 يا حتي asterix & obelix XXL2
رو پيشنهاد مي كنم.
دوميش خيلي بامزه است.
Gun هم جالبه . هم روند بازي خوبه.
هم ماموريت هاي جانبي زيادي داره.
نقشه هاش بزرگند و آزادي عمل توي
يك فضاي بازبا تم غرب وحشي داره.
گرافيك چندان بالايي هم نمي خواد.
(البته 64 بايد باشه)
گرافیکتو یک آپگریدی بکنی خیلی بهتر و پرسودتر و سریعتره.
GTA: San Andreas رو که بازی کردی؟
افسردگی به خاطر بازیهای خطیه. یک مدت این بازی رو بکنی خوبه.
كي گفته اگه آدم غير خطي بازي كنه افسرده نمي شه؟!!!
__Genius__
05-06-2007, 06:52
من نمیدونم کسی مافیا رو بازی کرده یا نه ...
4 سال از این بازی میگذره رو دستش ندیدم ...
یادش بخیر :20:
فوق العاده بود .. از لحاظ داستان حرف نداشت ... البته الان بازیهای بهتری اومده ولی من هنوز بازییشون نکردم چون پول نداشتم بدم dvd rom بخرم :31:
ولی مامانم گفته بهت پول مدم بعد از کنکور بخری :11: تا ببینم چه بازیهایی خوبن ...
و البته اگه به بازی های شهر سازی علاقه دارید هم برای تقویت روحیه بد نیستن
civilization 4 هم بد نيست.:10:
__Genius__
05-06-2007, 06:57
تو شهرسازیها من با Tropico خیلی حال کردم ... البته شهر سازی نیست ولی شبیه اوناس ...
فوق العاده بود .. از لحاظ داستان حرف نداشت ... البته الان بازیهای بهتری اومده ولی من هنوز بازییشون نکردم چون پول نداشتم بدم dvd rom بخرم :31:
ولی مامانم گفته بهت پول مدم بعد از کنکور بخری :11: تا ببینم چه بازیهایی خوبن ...
من هم باحات موافقم . در سبك مافيا حتي ممكنه چند سال ديگه هم بازي خوبي نياد.:31:
__Genius__
05-06-2007, 07:11
آره ... ایول ... خیلی میخوامت :20:
میدونی چیه !؟
یه بازی مثل Gta اومد بگه من از مافیا بهترم گند زد :2:
gta رو بيخيال آقا مخصوصا اين سانآندرياسش !
چيه بابا انقدر بزرگه خسته كنندس نگو ...
0o1 جان دقيقا بازي هايي كه بسته و جك جونور دارن خسته كنند نمونش fear ....
منظورم از اینکه بازی استراتژی نباشه اینه که نمی خوام نقشه رو از بالا نشون بده و همه چی ریز باشه. یه چی تو مایه های سایبریا و نه اونقدر سخت وبا فضای منجمد کننده. معماهاش جالب باشه وطوری که آدم وقتی حلشون کنه خستگیش دربره.
gun رو بازی کردم ولی زیاد حال نداد .Neighbours from hell هم بازی کردم البته نسخه اولش و نصفه . سعی می کنم بگیرم تمومش کنم. مافیا رو که نگید یه سری نشستم بازی کنم یه یارویی رو از یه طرف شهر بردم اون سر شهر که بره پول از بانک دربیاره با هزار بدبختی آخرش پول رو در اورد و برگشت گفت من رو از همون جایی که اوردی برگردون . حالم گرفته شده یه دور هجری قمری زده بودم تا رسونده بودمش اونجا . من هم پاکش کردم. سان آندریاس هم که آدم نمی دونه تو این بازی چیکاره س ؟؟؟؟؟؟؟؟
راستی کراتوس جان این asterix & obelix XXL2 فکر کنم به گوشم خورده . از این بازیای کم حجم یاهویی نیست؟
در ضمن بچه ها نظرتون در مورد بازیایی پلیسی مثل شرلوک هلمز چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟به گرافیکم می خوره؟
:10: PINK PANTHER & DaRiOuShJh & kratos1 & __Genius & ARASH66
بازي هاي جديد استراتژيكي اكثرا الان ديگه حالات سه بعدي هم دارند يعني ميشه زاويه دوربين رو چرخوند و اجزا بازي هم كاملا سه بعدي هستند !
يكيش مثل Company Of Heroes , واركرافت فروزن ترون !
cyrus_ln
05-06-2007, 13:35
من تو اين همه بازييي كه تموم كردم فقط از اين چندتا بازي لذت بردم.
تمام سري هاي اويل
diablo 2
soul reaver
cod
مخصوصا diablo كه محشر بود واقعا با بازي كردن اينا حس خوبي به آدم دست ميده.
DaRiOuShJh
05-06-2007, 15:16
من به شما seriuos sam 2 يا حتي asterix & obelix XXL2
رو پيشنهاد مي كنم.
دوميش خيلي بامزه است.
منم موافقم! لبته در سبک Action 3D shot First person shot هست
كي گفته اگه آدم غير خطي بازي كنه افسرده نمي شه؟!!!
بستگی به آدمش داره ممکنه یه کی هم مثلا Unreal Tournament بازی کنه روحش از شادی ذوغ مرگ شه!:46:
یه نفر هم بشینه همین Minesweeper ی ویندوز رو بازی کنه کلی حال کنه!
با مافیا موافقم ولی این دوستمون با مرحله بانکش (اگه اشتباه نکنم) مشکل پیدا کرده اگه یه مقدار تو قسمت Freeride مسافر کشی کنید کل شهر رو حفظ میشید حتی کوچه پس کوچه هاشو! منم خیلی خاطره از این بازی دارم!!!
البته الان بازیهای بهتری اومده ولی من هنوز بازییشون نکردم چون پول نداشتم بدم dvd rom بخرم
نیازی به DVD ROM نیست دوست عزیز
الان هنوز هم کمپانی های پخش داخل کشور بیشتر (تقریبا همه) بازیها رو اول رو CD میدن بیرون بعد DVD
البته خودم از مشتری های DVD هستم چون هم با توجه به حجم های زیاد بازی های الان هم به صرفه تره و هم عمرش بیشتره و هم راحت تره!:46:
DVD ROM هم که الان قیمتش خیلی اومده پایین!
civilization 4 هم بد نيست.:10:
اینم بازیه خوبیه در سبک شهر سازی امروزی
تو شهرسازیها من با Tropico خیلی حال کردم ... البته شهر سازی نیست ولی شبیه اوناس ...
اینم جالبه و محیطش هم دلو باز میکنه!:20:
gta رو بيخيال آقا مخصوصا اين سانآندرياسش !
چيه بابا انقدر بزرگه خسته كنندس نگو ...
بالاخره نظرات مختلفه این بازی هم مثله بازی های دیگه دوستدارای خودش رو داره ولی نسبت به مافیا خیلی غیر واقعی تره ولی از بعضی جهات راحت تر هم هست و بزرگی شهرش هم بد نیست!
0o1 جان دقيقا بازي هايي كه بسته و جك جونور دارن خسته كنند نمونش fear ....
:20:
منظورم از اینکه بازی استراتژی نباشه اینه که نمی خوام نقشه رو از بالا نشون بده و همه چی ریز باشه. یه چی تو مایه های سایبریا و نه اونقدر سخت وبا فضای منجمد کننده. معماهاش جالب باشه وطوری که آدم وقتی حلشون کنه خستگیش دربره.
gun رو بازی کردم ولی زیاد حال نداد .Neighbours from hell هم بازی کردم البته نسخه اولش و نصفه . سعی می کنم بگیرم تمومش کنم. مافیا رو که نگید یه سری نشستم بازی کنم یه یارویی رو از یه طرف شهر بردم اون سر شهر که بره پول از بانک دربیاره با هزار بدبختی آخرش پول رو در اورد و برگشت گفت من رو از همون جایی که اوردی برگردون . حالم گرفته شده یه دور هجری قمری زده بودم تا رسونده بودمش اونجا . من هم پاکش کردم. سان آندریاس هم که آدم نمی دونه تو این بازی چیکاره س ؟؟؟؟؟؟؟؟
راستی کراتوس جان این asterix & obelix XXL2 فکر کنم به گوشم خورده . از این بازیای کم حجم یاهویی نیست؟
در ضمن بچه ها نظرتون در مورد بازیایی پلیسی مثل شرلوک هلمز چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟به گرافیکم می خوره؟
:10: PINK PANTHER & DaRiOuShJh & kratos1 & __Genius & ARASH66
شما مافیا رو نوی جاده بیرون از شهرش با یه ماشین برو و دوربین رو بزار رو حالت داخل ماشین پشت فرمون روحت شاد میشه مخصوصا بعضی جاهاش شبیه جاده هراز:46: میشه!
استراتژی شهر سازی های قدیمی هم خیلی خودم دوست داشتم شما با اینکه خوشت نیاد اینا رو هم یه آمارش رو از وب سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بگیر همه چیشون اونجا هست ببین خوشت میاد یا نه:
Pharaoh ***
Zeus Master of olympius ****
Cleopatra
Civ City
Anno
و ....
شما یه کیشون رو سرچ کنی بازی های مشابهشون رو بهتون میده!
اگه سنتون هم میگفتید خوشحال میشدم!:10:
بازي هاي جديد استراتژيكي اكثرا الان ديگه حالات سه بعدي هم دارند يعني ميشه زاويه دوربين رو چرخوند و اجزا بازي هم كاملا سه بعدي هستند !
يكيش مثل Company Of Heroes , واركرافت فروزن ترون !
Company Of Heroes هم حرف نداره تقریبا میشه گفت داستان Call of duty و Medal of honor ولی از نوع استراتژیک بازیه تاریخی و جالبیه
کاملا درسته در بیشتر باز ی های استراتژیکی جدید مخصوصا اونایی که RPG هستن، همبه صورت کاملا 3 بعدی ساخته میشن و هم میتونی فقط با کیبرد هم بازی کنی مثله:
Heroes of Annihilated Empires
تمام سري هاي اويل
diablo 2
soul reaver
cod
بله بازی های جالبین مخصوصا سریه Diablo
ولی چون محیط هاشون بسته و تاریک (در دیابلو) هست ممکنه به مزاج دوستمون نسازه!
اگر PS2 هم داشت این دوستمون بازی های زیادی بود که میتونستم معرفی کنم چون گرافیک این بازی ها معمولا بیشتره:20: البته روی کامپیوتر هم میتونی با برنامه های شبیه ساز اجرا کنی ولی به نظر من هیچ وقت مثله خود کنسول نمیشه!:46:
راستی این بازی ها رو هم ببین خوبه یا نه:
Pretorians
Age of Empires
Age of Mythology
Rise of nations
Empires
که بیشترشون سری هستن و تاریخی و همگی در سبک تاریخی هستن
ببینم چی کار میکنی؟!:10:
برو توی کار درام!!!!
هرچی این فاینال فانتزی 11 بیچاره ام کرد که تمومش کنم با این حال همه بدبختی هاش به اون دموی آخرش می ارزید
*PiNk PaNTHeR*
05-06-2007, 16:28
من هم گفتم دلیلی این که خسته شدی از بازیها اینه که سراغ بازی های اوپن ورلد نمیری.
شاید بعضیا خیال کنن Gta:vc و Gta:sa بازیهای بدیه چون انگلیسی خوندنی بلد نیستن.
وایس سیتی میگه برو به هتل و ازونجا داستان رو دنبال کن، سن آندریاس میگه برو جای آیکونی که روی نقشه با آیکون سی جی مشخص شده.
مافیا هم یک کل شهرش یک مپ 8 کیلومتری بود. چطور خسته شدی؟ بازی قدیمیه اما فیزیکش عالیه.
یکم از تعصباتت دست برداری و به سمت بازیهایی با محیط روشن و غیرخطی بری درست میشه. به نظر من دووم بهترین بود اما وقتی بازیهای اوپن ورلد(نگین بهم وورد درسته. من دیدم میشه وردلد) رو تجربه کردن و تموم میکنم دیگه محیط تاریک دووم 3 برام خسته کننده ست. با گرافیک بالا هم تجربه ش کردم فرقی نکرد.
DaRiOuShJh
05-06-2007, 19:57
من هم گفتم دلیلی این که خسته شدی از بازیها اینه که سراغ بازی های اوپن ورلد نمیری.
شاید بعضیا خیال کنن Gta:vc و Gta:sa بازیهای بدیه چون انگلیسی خوندنی بلد نیستن.
وایس سیتی میگه برو به هتل و ازونجا داستان رو دنبال کن، سن آندریاس میگه برو جای آیکونی که روی نقشه با آیکون سی جی مشخص شده.
مافیا هم یک کل شهرش یک مپ 8 کیلومتری بود. چطور خسته شدی؟ بازی قدیمیه اما فیزیکش عالیه.
یکم از تعصباتت دست برداری و به سمت بازیهایی با محیط روشن و غیرخطی بری درست میشه. به نظر من دووم بهترین بود اما وقتی بازیهای اوپن ورلد(نگین بهم وورد درسته. من دیدم میشه وردلد) رو تجربه کردن و تموم میکنم دیگه محیط تاریک دووم 3 برام خسته کننده ست. با گرافیک بالا هم تجربه ش کردم فرقی نکرد.
منم موافقم:20:
ولی این موضوع رو هم که هر کی با یه سبکی و با بعضی بازیها تو اون سبک حال میکنه رو هم در نظر داشته باشید!:10:
آره ... ایول ... خیلی میخوامت :20:
میدونی چیه !؟
یه بازی مثل Gta اومد بگه من از مافیا بهترم گند زد :2:
آره. ايول راست ميگي. :20:
مافيا به خاطر همون چيزايي كه داشت و داستانش خيلي محبوب بود.:10:
نه. بازي ياهويي نيست. ولي ورژن ياهويي هم داره.
اين يكي يه بازي 3 بعدي با گرافيك نسبتا خوبه.
خيلي بامزه است و اشاره هاي جالبي به بازيهاي
ديگه مثل tomb raider, mario , splinter cell هم
داره.
اما به طور كلي شبيه crash 1 & 2 هست.
تمام سري هاي اويل
diablo 2
soul reaver
cod
منم ديابلو رو خيلي دوست دارم. وقتي مي نشستم پشت
كامپيوتر حداقل 2-3 ساعت بازي مي كردم.:46:
من از ديروز كلي فكر كردم ديدم براي
شما Far Cry هم بد نيست . سيستم
متوسط هم اجرا ميشه. نقشه هاش هم
بزرگ هستن. حال و هواي جنگلهاي
استوايي هم داره. آدم كلي احساس ميكنه
تو جزاير قناريه.
__Genius__
06-06-2007, 03:38
آقا من این هیتمن 4 اگه اشتباه نکنم همون جدیدترین نسخه هیتمن ... بازی کردم ... رفتم تو توهم:31:
خیلی باحال بود ...
اونم یه تستی بزن سر حال بشی :11:
آقا من این هیتمن 4 اگه اشتباه نکنم همون جدیدترین نسخه هیتمن ... بازی کردم ... رفتم تو توهم:31:
خیلی باحال بود ...
اونم یه تستی بزن سر حال بشی :11:
ايول ... خيلي باحالي.
راست ميگي. اگه منظورت blood money هستش خيلي باحاله.
يه مرحله داره به نام murder of the crows همه توش كلاغ يا
پنگوئن هستن . بعد تو اون مرحله غير از اوني كه بايد ازش حفاظت
كني من بقيه رو كشتم.
تازه هر قتلي رو ميتوني با بيش از 2 روش انجام بدي.
اگه بخواي همه ي راه هاشو بفهمي كلي فسفر بايد بسوزوني.:10: :3:
از همتون ممنون همين كه مي بينم به فكر من هستيد كلي خوشحال مي شم.
PINK PANTHER جان باور كن هر چي سعي مي كنم به اين بازي gta علاقه مند بشم نمي شه. آقا داريوش ازت ممنون ولي گفتم كه بازيايي اساارتژي حال نمي دن. در ضمن من 23 سالمه :10:
هيتمن 4 رو بازي كردم. با اون مرحله اش كه برف مياد خيلي حال كردم. يا اون مرحله اش كه تو سونا هست. FARCRY رو كه خيلي وقت پيشا بازي كرده بودم خيلي حال مي داد. هنوز مناظر قشنگش يادمه.
راستي اين DIABLO چطوريه . اشاره كليك سوم شخص . تفنگي , شمشيري , چطوريه, به گرافيك 128 مي خوره؟ بعدش من از بازيايي شهر سازي خوشم نمياد ولي حالا كه گفتيد اين tropico خوبه هفته بعد مي رم ببينم چطوريه ؟. از بازايي شهر سازي مدرن يعني منظورم شهرهاي مدرن و امروزي بيشتر خوشم مياد.
در مورد بازايايي اشاره كليكي هم كسي چيزي نگفتيد ؟ نظرتون چيه بخصوص پليسياش مثل شرلوك هلمز؟
راستي كراتوس جان اين بازي asterix & obelix XXL2 عكساشو ديدم . يه سري نصبش كرده بودم ولي خيلي بچه گونه است پاكش كرده بودم. ولي باز ممنون.
__Genius__
06-06-2007, 13:10
:10:به خدا من دیگه بازی یادم نمیاد که بگم بهت ....
ها راستی ... constantine رو بازی کردی ؟
یه تستی بزن ...
DaRiOuShJh
06-06-2007, 14:54
از همتون ممنون همين كه مي بينم به فكر من هستيد كلي خوشحال مي شم.
PINK PANTHER جان باور كن هر چي سعي مي كنم به اين بازي gta علاقه مند بشم نمي شه. آقا داريوش ازت ممنون ولي گفتم كه بازيايي اساارتژي حال نمي دن. در ضمن من 23 سالمه :10:
هيتمن 4 رو بازي كردم. با اون مرحله اش كه برف مياد خيلي حال كردم. يا اون مرحله اش كه تو سونا هست. FARCRY رو كه خيلي وقت پيشا بازي كرده بودم خيلي حال مي داد. هنوز مناظر قشنگش يادمه.
راستي اين DIABLO چطوريه . اشاره كليك سوم شخص . تفنگي , شمشيري , چطوريه, به گرافيك 128 مي خوره؟ بعدش من از بازيايي شهر سازي خوشم نمياد ولي حالا كه گفتيد اين tropico خوبه هفته بعد مي رم ببينم چطوريه ؟. از بازايي شهر سازي مدرن يعني منظورم شهرهاي مدرن و امروزي بيشتر خوشم مياد.
در مورد بازايايي اشاره كليكي هم كسي چيزي نگفتيد ؟ نظرتون چيه بخصوص پليسياش مثل شرلوك هلمز؟
راستي كراتوس جان اين بازي asterix & obelix XXL2 عكساشو ديدم . يه سري نصبش كرده بودم ولي خيلي بچه گونه است پاكش كرده بودم. ولي باز ممنون.
به خوشبختم تقریبا هم سنیم!:40:
والا دیگه بنده هنگ کردم به قولی؟!:46:
یه جا میگین استراتژی بده یه جا میگین شهر سازی جدید خوبه یه جا میگین میخوام تراپیکو بازی کنم!:31:
من که سر در نیاوردم!:10:
این بازی دیابلو بازیه قدیمیه فک کنم اگه اشتباه نکنم برای طرفای 98 به بعده و چند تا هم ازش اومد بیرون!
محیطاش هم همچین دل باز کن نیستن ها نگی نگفتی!:46: ولی بازی جالبی هست تو سبکه RPG و خیلی خاطر خا داره یکیش خودم! به قول خودتون همین اشاره و کلیکه و با شمشیر و تیر کمون و جادو میفتید به جونه اینو اون (البته تو بازیش انواع و اقسام جک و جونور از آدمیزاد گرفته تا زامبی و اسکلت و ... ریخته ولی گرافیک دموهاش مخصوصا تو اون زمون حرف نداره! ولی در کل دیابلو 2 رو بهتون پیشنهاد میکنم
در طول بازی هم میتونین مهارت هاتون رو ارتقاع بدید و غنایم جنگی بدست بیارید و ...
اگه بازی تو این سبک خواستید بازم میتونم معرفی کنم زیاده هم جدید هم قدیمی (سبک پر طرفداری هم هست):20:
من خودم به بازی های شهرسازی سبک قدیم بیشتر علاقه دارم هم در مورد تاریخ یه مقدار اطلاعات آدم کسب میکونه هم محیط آرومتر و آرامش دهنده تری دارن (البته نظر شخصی بود)
فقط شما سبک رو بدید من بهتون کلی بازی معرفی میکنم الیته دوستان و اساتید هم هستن
من خودم زیاد به بازی های پلیسی و معماهاش :2: ببخشید!!! علاقه ای ندارم و زیاد آشنا نیستم دوستان انشالله زحمتشو میکشن...
بهترین کاری که میتونم به شما پیشنهاد کنم تو وب سایته [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه چرخی بزنید بازی های مورد علاقتون رو اینجا بزنید دوستان یه توضیحی بدن! منم اگه چیزی میدونستم یه توضیحاتی میدم:46:
بازم هر سوالی داشتید در خدمتم! خوشحال میشم کمکی بکنم...
مي دونم خيلي بچه گونه است ولي گفتم همينجوري يه حال و هوايي
عوض كني.
spiderman 3 هم بد نيست. يعني منظورم اينه كه محيطش بزرگه.
onimsha 3 يا devil may cry هم جالبن. يعني از
نظر گيم پلي خيلي قوي هستن.
Prince_ of _Persia
07-06-2007, 06:48
به نظر من sims2 رو بازی کن مطمئن باش ضرر نمی کنی. مخصوصا بعضی نسخه هاش مانند night life یا season خیلی جالبند. اصلا از تو اون حال و هوا در می یای کلی حال می ده. تمامی کارهای روزمره رو انجام می دی می ری خرید میکنی پارتی راه می اندازی بعد از درست می ری کار می کنی حتی می تونی دزد بشی یا گدایی کنی!!
ازدواج می کنی پیر می شه بعدا هم عزراییل می یاد با موبایل !! قبض روحت می کنه می ره پی کارش ، تو ورژن های جدیدش می تونه به موبایل عزراییل زنگ بزنی روح مرده رو برگردونه عوض بهش پول بدی!!!
ولي بازم يه emulator پلي استيشن بگير و بشين كراش 1و2و3 حتي 4و5 رو بازي كن . بد نيست به دنياي بچه گونه ولي بسيار جالب كراش يه سري بزني البته اگر بازيشون نكردي .
اگر مي خواي برات جالب تر بشه سعي كن تمام جايزه هاي ممكن هر مرحله اش رو بگيري . بعد مي بيني نه بابا اينم حال ميده . كراش 3 كه خيلي حال ميده .
اگر كه بازي موس و كليك مي خواي يه بازي مصري جالب و اما خوب فكري به اسم ANKH اومده بگير خوب وقتتو پر مي كنه !!!
راستي Tomb Raider Anniversary رو گرفتي يا نه هم محيط جالبي داره هم با گرافيك 128 هم خوب اجرا مي شه . خيلي قشنگه ولي باز هم به نظر من به پاي Prince of Persia WW نمي رسه .
DaRiOuShJh
07-06-2007, 22:38
به نظر من sims2 رو بازی کن مطمئن باش ضرر نمی کنی. مخصوصا بعضی نسخه هاش مانند night life یا season خیلی جالبند. اصلا از تو اون حال و هوا در می یای کلی حال می ده. تمامی کارهای روزمره رو انجام می دی می ری خرید میکنی پارتی راه می اندازی بعد از درست می ری کار می کنی حتی می تونی دزد بشی یا گدایی کنی!!
ازدواج می کنی پیر می شه بعدا هم عزراییل می یاد با موبایل !! قبض روحت می کنه می ره پی کارش ، تو ورژن های جدیدش می تونه به موبایل عزراییل زنگ بزنی روح مرده رو برگردونه عوض بهش پول بدی!!!
:18: جدا اینطوریه یا شوخی کردی؟
یعنی شوخی شوخی با عزراییل هم شوخی!:27:
بازیه جالبی باید باشه!
البته این نکته هم اضافه کنم که بیشتر جنس مونث!!! دنبال سری بازیه sims هستن :46:
خودمم که زیاد باهاش نتونستم کنار بیام (البته نسخه های قبلیش که از این خبرا نبود!) ولی به این نکاتی که شما اشاره کردید باید جالب شده باشه!
ممنون:10:
DaRiOuShJh
07-06-2007, 22:43
ولي بازم يه emulator پلي استيشن بگير و بشين كراش 1و2و3 حتي 4و5 رو بازي كن . بد نيست به دنياي بچه گونه ولي بسيار جالب كراش يه سري بزني البته اگر بازيشون نكردي .
اگر مي خواي برات جالب تر بشه سعي كن تمام جايزه هاي ممكن هر مرحله اش رو بگيري . بعد مي بيني نه بابا اينم حال ميده . كراش 3 كه خيلي حال ميده .
اگر كه بازي موس و كليك مي خواي يه بازي مصري جالب و اما خوب فكري به اسم ANKH اومده بگير خوب وقتتو پر مي كنه !!!
کراش هم گزینه خوبیه! مخصوصا 3 به بعد (1و2 اش یه مقدار ممکنه اعصاب خورد کن باشه البته به نظر من!:10: )
ANKH جدید نیومده از قدیم بوده! منظور شما اومدنه ورژن جدیدشه؟
ebru_gundes_206
07-06-2007, 22:59
منم مثل شما شدم ولی من درد خودم رو می دونم ... بدبختی که یکی دوتا نیست ... دانشگاه از یه طرف .. از این که بگذریم تازه میرسیم به سربازی با این اوصاف دیگه حالی نمیمونه که با بازی حال کنم ....
ahmadreza1363
07-06-2007, 23:48
یاد mortal combat 1 2 3 بخیر....هیچ بازی اونقدر بم حال نداد...می رفتم توپ خونه دونبال دفترجش....ضربات جند ضرب..wo[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
DaRiOuShJh
08-06-2007, 00:32
منم مثل شما شدم ولی من درد خودم رو می دونم ... بدبختی که یکی دوتا نیست ... دانشگاه از یه طرف .. از این که بگذریم تازه میرسیم به سربازی با این اوصاف دیگه حالی نمیمونه که با بازی حال کنم ....
:20: بابا اینا که مشکل های همیشه هست ولی بالاخره باید باهاشون دست و پنجه نرم کنیم! دیر و زود داره سوخت و سوز نداره
باید دنباله یه راهی باشیم که خودمون رو جلو این مشکلات قوی کنیم و خودمون رو نبازیم!
البته برای من که دانشگاه بدتر از سربازیه:20:
این حال و احوالو بریز بیرون سر هر کدوم کلی وقت برای غصه خوردن داری (وقت کم نمیاری!)
با این حال و وضع باید از کوچکترین لحظه هات هر طور که شده باید استفاده کنی
اصلا این تاپیک رو باید اسمشو میزاشتیم "کلوپ افسردگان و زده حال خوردان و خستگان جوان"!
اگه کمکی چیزی از دستم بر میومد بگو
(البته یکی باید بیاد دستی از خودم بگیره!):10:
بهترین کاری که میتونم به شما پیشنهاد کنم تو وب سایته [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه چرخی بزنید بازی های مورد علاقتون رو اینجا بزنید دوستان یه توضیحی بدن! منم اگه چیزی میدونستم یه توضیحاتی میدم:46:
به نظر من gamespot خيلي مزخرفه. مثلا اين همه بازي خوب واسه ps2
هست بعد بهترين بازي تاريخ رو tony hawk انتخاب كرده. (بر حسب امتياز)
غير از اين تو انتخاب هاش بيشتر سليقه گيمرهاي آمريكا رو در نظر ميگيره
و به بازيهاي خشن خيلي امتياز داده.:20:
:18:
البته این نکته هم اضافه کنم که بیشتر جنس مونث!!! دنبال سری بازیه sims هستن :46:
خودمم که زیاد باهاش نتونستم کنار بیام (البته نسخه های قبلیش که از این خبرا نبود!) ولی به این نکاتی که شما اشاره کردید باید جالب شده باشه!
راست ميگي. تا جاييكه من مي دونم بيشتر طرفدارهاي سيمز دخترها هستند.
من ميگم يك كم بازي پسرونه بازي كنيد.:10:
DaRiOuShJh
08-06-2007, 02:40
به نظر من gamespot خيلي مزخرفه. مثلا اين همه بازي خوب واسه ps2
هست بعد بهترين بازي تاريخ رو tony hawk انتخاب كرده. (بر حسب امتياز)
غير از اين تو انتخاب هاش بيشتر سليقه گيمرهاي آمريكا رو در نظر ميگيره
و به بازيهاي خشن خيلي امتياز داده.:20:
دوست عزیز این وب سایت خودش آمریکاییه و معلومه که باید مخصوص اونجا باشه!
از طرفی به بازی های خوبش چی کار داریم بازی های یه سبک رو انتخاب میکنیم چون سایته تجاریه آرشیوش کامله همینطور عکس ها رمز ها و درجه محبوبیتش خیلی تاثیر داره تو انتخاب مخصوصا اینکه در مورد یه بازی بازیهای مشابه رو هم معرفی میکنه!
من معمولا چون هر دفه تعداد بالا خرید میکنم اول یه سر به اینجا میزنم ببینم چی به چیه بعد میرم چیزاییشون رو که داخل ایران اومدن رو میخرم!
اینطوری هم مطمئن تره هم بهتر!
موفق باشی!:10:
راست ميگي. تا جاييكه من مي دونم بيشتر طرفدارهاي سيمز دخترها هستند.
من ميگم يك كم بازي پسرونه بازي كنيد.:10:
نه منظورم پسرونه دخترونه بچه گونه نبود (مگه فروشگاهه لباسه!)
نظرات مختلفه دیگه هر کی یه بازی ای تو یه سبکی دوست داره!
Prince_ of _Persia
08-06-2007, 06:05
بابا sims مخصوصا نسخه 2 اش که باربی نیست که دخترونه باشه تازه اونقدر لوس هم نیست که دخترونه حسابش کنین.
تازه تو خارج که بیشتر پسرها بازی می کنین چون تمام پچ ها و لباساش رو انها تهیه می کنند.نمی دونم تو ایران چرا اینجوریه:46:
تازه از کارهای جالبش چی بگم که کم گفتم هر چی بگم. یه نمونه دیگه داشته باشید : کاراکتر شما از بعضی چیزها می ترسه مثلا ممکن از دزدیده شدن اموالش یا دیدن روح بترسه اگه 3 بار پشت سرهم این اتفاقات بیفته خل می شه میزنه بسرش بعد یک دکتر روانپزشک ظاهر می شه بهش دلداری می ده میگه بلند داد بزن تا روحت آروم شه . خوب که شد دکتره می ره. تو بازی تلسکوپ می خری یهو یه سفینه می بینی میاد طرفت می بردت فضا! برگشتنه با یک بچه فضایی بر میگردی!!!!!
مسئله جالب دیگه توارث در بازی است یعنی بچه ای که در بازی به دنیا می یاد از پدر و مادرش شباهتهایی رو به ارث برده حتی ممکنه شباهتهایی با مادربزرگ و پدربزرگش داشته باشه.
با همه این مسائل حیف این بازی نیست دخترها بازی کنند؟:5:
DaRiOuShJh
08-06-2007, 13:54
بابا sims مخصوصا نسخه 2 اش که باربی نیست که دخترونه باشه تازه اونقدر لوس هم نیست که دخترونه حسابش کنین.
تازه تو خارج که بیشتر پسرها بازی می کنین چون تمام پچ ها و لباساش رو انها تهیه می کنند.نمی دونم تو ایران چرا اینجوریه:46:
تازه از کارهای جالبش چی بگم که کم گفتم هر چی بگم. یه نمونه دیگه داشته باشید : کاراکتر شما از بعضی چیزها می ترسه مثلا ممکن از دزدیده شدن اموالش یا دیدن روح بترسه اگه 3 بار پشت سرهم این اتفاقات بیفته خل می شه میزنه بسرش بعد یک دکتر روانپزشک ظاهر می شه بهش دلداری می ده میگه بلند داد بزن تا روحت آروم شه . خوب که شد دکتره می ره. تو بازی تلسکوپ می خری یهو یه سفینه می بینی میاد طرفت می بردت فضا! برگشتنه با یک بچه فضایی بر میگردی!!!!!
مسئله جالب دیگه توارث در بازی است یعنی بچه ای که در بازی به دنیا می یاد از پدر و مادرش شباهتهایی رو به ارث برده حتی ممکنه شباهتهایی با مادربزرگ و پدربزرگش داشته باشه.
دوست عزیز من چون خودم یه مدت یه جورایی!فروشنده بودم اینو گفتم
مثلا همین Prince Of Persia که شما علاقه دارید بیشتر پسر پسنده ولی بازم بعضی از دخترا میان میبرن!
زیاد به این چیزا ربطی نداره
اون نسخه های اولیه سیمز هم بود که دخترونه بیشتر بود دیگه چند نسخه بعدش یه چیزایی اضافه کردن که پسر پسند هم بشه اونم نه به خاطر دل من و شما
به خاطر بالا رفتن فروش کمپانیه خودشون!
در هر صورت طرفدارای این بازی رو به افزایشه
اصل اینه که آدم خودش از بازی خوشش بیاد و وقتی بازی میکنه بهش بچسبه نه اینکه به زوره تقلب و رمز و گرفتن سیواش از این ور اونور فقط بخواد بگه من زودتر تمومش کردم:13:
hamid_hitman47
08-06-2007, 19:31
اصل اینه که آدم خودش از بازی خوشش بیاد و وقتی بازی میکنه بهش بچسبه نه اینکه به زوره تقلب و رمز و گرفتن سیواش از این ور اونور فقط بخواد بگه من زودتر تمومش کردم:13:
کاملا موافقم...
ببین درست صحبت کن خب؟
لوس خودتی دخترها اصلا هم لوس نیستن
اگه خوشت نمی یاد هرچی ما بازی می کنیم تو هم بکنی پس قید رزیدنت اویل و دویل می کرای و فاینال فانتزی و فتال فریم و اصلا همین Prince_ of _Persia رو بزن
Optimus Prime
08-06-2007, 22:51
بازی کردن هیچ فرقی نمی کنه!دختر و پسر نداره!Sims هم که همه بازی می کنن!شاهکار بوده Sims و خواهد بود اگه از پس بازی کردنش بر نمیای که بهانه نیار دیگه!!!شوخی کردم !!:31:
DaRiOuShJh
09-06-2007, 00:38
ببین درست صحبت کن خب؟
لوس خودتی دخترها اصلا هم لوس نیستن
اگه خوشت نمی یاد هرچی ما بازی می کنیم تو هم بکنی پس قید رزیدنت اویل و دویل می کرای و فاینال فانتزی و فتال فریم و اصلا همین Prince_ of _Persia رو بزن
بابا اینجا اسمش یاد قدیم ها به خیره!
نه این که به دوران ما قبل تاریخ برگردیم و با سنگ و گرز و چماغ بزنیم تو سره هم!:46:
نا سلامتی اینجا باید به هم روحیه بدیم نه اینکه سر یه موضو عه کوچیک به هم ضد روحیه بزنیم!:13:
آرام جان (اگه اشتباه نکنم!) شما هم زیاد سخت نگیر ایشون هیچ وقت منظورشون خدایی نکرده توهین! (زبونمو گاز گرفتم!:27: ) به جنث مونث و بالاخص دختر خانوما نبوده!:11: بلکه میخواستن منظورشون رو برسون ولی نتونستنم کلمات مناسب رو در اونموقع کنار هم بزارن! برای هممون پیش میاد دیگه
خودمونیم ها ماشالله شما هم بازیهای به قولی خفن رو بازی میکنید ها!:46:
موفق باشید و اگر زدید همدیگه رو دوستانه! لت و پار کردید عیب نداره!:10:
ببخشيد. ما يه نظري در مورد سيمز داديم ها.
نگفتم كه بزنين همديگه رو درب و داغون كنين.
اصلا سيمز بازي در حد خدا. اصلا سيمز 10 از 10
شما به بزرگواري خودتون ببخشيد.
دوست عزیز من چون خودم یه مدت یه جورایی!فروشنده بودم اینو گفتم
مثلا همین Prince Of Persia که شما علاقه دارید بیشتر پسر پسنده ولی بازم بعضی از دخترا میان میبرن!
ببخشيد.ولي دوست منم مغازه داره و معمولا با هم تو مغازه هستيم.
منم چون ديدم ميگم دخترها بيشتر سيمز رو مي خرن.
البته حق با شماست و خود آدم بايد با بازي حال كنه تقلب هم به درد نمي خوره.
ولي همين دوستم وقتي بازي رو شروع ميكنه به خصوص بازيهاي rpg همون اول
كار با ترينر تمام پول و level ش رو تا آخر زياد ميكنه ولي بازي ديگه به آدم حال نميده.:10:
Prince_ of _Persia
09-06-2007, 07:22
آرام جان (اگه اشتباه نکنم!) شما هم زیاد سخت نگیر ایشون هیچ وقت منظورشون خدایی نکرده توهین! (زبونمو گاز گرفتم! ) به جنث مونث و بالاخص دختر خانوما نبوده! بلکه میخواستن منظورشون رو برسون ولی نتونستنم کلمات مناسب رو در اونموقع کنار هم بزارن! برای هممون پیش میاد دیگه
کاملا تایید می شه. بابا اینجا چه گیر بازاره من منظوری نداشتم که. یک چیزی از دهنم پرید چرا الکی گیر می دید.
خودمونیم ها ماشالله شما هم بازیهای به قولی خفن رو بازی میکنید ها!
راست می گه فقط بازیهای Sufering و fear رو کم دارید.
به هر حال اگه ناراحت شدید من معذرت می خوام منظوری نداشتم.
همه تون رو جمیعا بخشیدم!!!!
DaRiOuShJh
09-06-2007, 21:27
ببخشيد. ما يه نظري در مورد سيمز داديم ها.
نگفتم كه بزنين همديگه رو درب و داغون كنين.
اصلا سيمز بازي در حد خدا. اصلا سيمز 10 از 10
شما به بزرگواري خودتون ببخشيد.
اینم روشه خوبیه!:27:
ببخشيد.ولي دوست منم مغازه داره و معمولا با هم تو مغازه هستيم.
منم چون ديدم ميگم دخترها بيشتر سيمز رو مي خرن.
البته حق با شماست و خود آدم بايد با بازي حال كنه تقلب هم به درد نمي خوره.
ولي همين دوستم وقتي بازي رو شروع ميكنه به خصوص بازيهاي rpg همون اول
كار با ترينر تمام پول و level ش رو تا آخر زياد ميكنه ولي بازي ديگه به آدم حال نميده.:10:
اینم یه روشه بازی کردنه دیگه! من خودم با ترینر و رمز (مگر در موارد خاص) زیاد موافق نیستم ولی با Walkthrough بازیها موافقم مخصوصا برای بازی های سبک RPG و فکری معمولا لازم میشه! مخصوصا این God Of War II که از این قول اقتاپوسه به بعد برای هر کدوم لازم میشد! وگرنه به همین راحتی ها آدم سر در نمیاره چی به چیه و کیو باید این وسط کی بزنه و این جنازه اه که رو دستمون مونده به چه درد میخوره!:46:
کاملا تایید می شه. بابا اینجا چه گیر بازاره من منظوری نداشتم که. یک چیزی از دهنم پرید چرا الکی گیر می دید.
راست می گه فقط بازیهای Sufering و fear رو کم دارید.
به هر حال اگه ناراحت شدید من معذرت می خوام منظوری نداشتم.
:20: دوستمون منظور خاصی نداشتن فقط میخواستن به یکی گیر بدن گویا دیوار شما از همه کوتاهتر بود!
:18: وای الان منو سوژه میکنن و روز از نو روزی از نو!!!:31:
همه تون رو جمیعا بخشیدم!!!!
:18: ممنون از سخاوتمندیهای سرشارتون
:46: بابت شوخی هم ببخشید...
خوب خوب خوب
آقایون و خانومهای محترم و محترمه
بهتره برگردیم به موضوعه اصلیمون اگه 0o1 جان یه دفه سر زده بیاد اینجا و تاپیکو با این حال و وضع ببینه ممکنه در اولین فرصت خودشو از پنجره پرت کنه پایین!:13:
(امیدوارم طبقه هم کف باشن!)
آهان الان یادم اومد اونجا بودیم که به پیسیه بازی خورده بودیم و دیگه چیزی به فکرمون نمیرسید:13:
اممممم ....:41:
خوب با این تفاصیل شما هوای تاپیکو داشته باشید من میرم خودمو پرت کنم پایین!:46:
آقا داریوش باور کن اگه خونمون ویلایی نبود خودمو پرت می کردم. چه خبره اینجا .ملت فروم باز با دمپایی و کفش و پاره آجر افتادن به جون هم. حالا کی خواست sims بازی کنه . می رم همون هیتمن بازی می کنم . کجایی مامور 47 :19: ...
ولی بدون شوخی رفتم هیتمن blood money رو نصب کردم. الان همون مرحلم که باید یه شیخ عربی رو تو لاس وگاس بکشی. داره کمکی خوش می گذره اگه کارت گرافیکم راه بده. شما هم هر موقع بحث سیمز رو تموم کردید یادی از این جوون بیچاره قوز فیش شده بکنید و یه بازی معرفی کنید. آخه هیتمن دو روز دیگه تمومه.
در ضمن بیایید باهم دوست باشیم , و در صلح و صفا و برادری در کنار هم زندگی کنیم تا همه از بهاری سبز و شیرین برخوردارم شویم. زندگی دو روزه ارزش این همه دشمنی رو نداره. بیایید شادیهایمان را تقسیم کنیم و دست در دست هم بدهیم و ایرانی آباد و سرسبز بسازیم و در جهت اعتلای این مرز و بوم .... خداییش وضعم خیلی خرابه .کمک کنید...
آقا داریوش شما طبقه چند زندگی می کنی آدرس بده بیام با هم بپریم پایین...:10:
Ship Storm
10-06-2007, 07:40
پست اول رو همین آلان خوندم چقدر دقیقا من هم همینطوری شدم اصلا دیگه بازی ها به من حس و حال قدیم رو نمیده اصلا بدم میاد بازی میکنم ولی بعضی از بازی ها رو دوست دارم مثل Age Of Emprie و Call Of Duty و Max Payne و ...
DaRiOuShJh
10-06-2007, 13:24
آقا داریوش باور کن اگه خونمون ویلایی نبود خودمو پرت می کردم. چه خبره اینجا .ملت فروم باز با دمپایی و کفش و پاره آجر افتادن به جون هم. حالا کی خواست sims بازی کنه . می رم همون هیتمن بازی می کنم . کجایی مامور 47 :19: ...
ولی بدون شوخی رفتم هیتمن blood money رو نصب کردم. الان همون مرحلم که باید یه شیخ عربی رو تو لاس وگاس بکشی. داره کمکی خوش می گذره اگه کارت گرافیکم راه بده. شما هم هر موقع بحث سیمز رو تموم کردید یادی از این جوون بیچاره قوز فیش شده بکنید و یه بازی معرفی کنید. آخه هیتمن دو روز دیگه تمومه.
در ضمن بیایید باهم دوست باشیم , و در صلح و صفا و برادری در کنار هم زندگی کنیم تا همه از بهاری سبز و شیرین برخوردارم شویم. زندگی دو روزه ارزش این همه دشمنی رو نداره. بیایید شادیهایمان را تقسیم کنیم و دست در دست هم بدهیم و ایرانی آباد و سرسبز بسازیم و در جهت اعتلای این مرز و بوم .... خداییش وضعم خیلی خرابه .کمک کنید...
آقا داریوش شما طبقه چند زندگی می کنی آدرس بده بیام با هم بپریم پایین...:10:
:18: نگفتم! بفرما خودشون اومدن....
ملت فروم باز با دمپایی و کفش و پاره آجر افتادن به جون هم
این مورد رو شدیدا باهاتون موافقم من که دیگه داشتم میرفتم هفت تیرم رو بیارم یه تیر هوایی در کنم بلکه یه خورده همچین دوستان آروم بشن ولی ترسیدم تیرش بخوره به بچه های تالار طبقه بالا شر بشه برامون!:46:
:20: خوب، خدا رو شکر یه بازی پیدا کردی یه مدت سرگرمت کنه! والا من که خودم زیادبا سریه هیتمن آشنا نیستم و زیاد علاقه ای ندارم بلکه دوستان یه راه حلی ارائه بدن که نوش لنگه کفش و دمپایی و چماق و ... نباشه
تا اونجا هم که یادمه بازی Call Of Juarez رو هم بازی کردید:13:
در ضمن بیایید باهم دوست باشیم , و در صلح و صفا و برادری در کنار هم زندگی کنیم تا همه از بهاری سبز و شیرین برخوردارم شویم. زندگی دو روزه ارزش این همه دشمنی رو نداره. بیایید شادیهایمان را تقسیم کنیم و دست در دست هم بدهیم و ایرانی آباد و سرسبز بسازیم و در جهت اعتلای این مرز و بوم ....
دقیقا خودم هم میخواستم همینو بگم سر زبونم بود!:46:
در مورد جمله آخر هم هرچند بد آموزی ممکنه داشته باشه ولی باید بگم جاتون خالی از طبقه پنجم پریدم پایین ولی طرفای طبقه دوم سیستم نکشید و ریست کرد منم دوباره برگشتم بالا چند بار دیگه هم امتحان کردم ولی بازم نکشید حالا انشالله اگه ارتقا دادم سیستمو پیغام میدم باهم تستش کنیم!:10:
آقا این call of j رو یه تستی می زنم.
آقا داریوش از کمکت خیلی خیلی ممنون رفیق...
persian-balouch
11-06-2007, 03:23
منو که همه بازی ها سره حال میارن.....البته وقتی فتحشون کنم ریست میشم
به نظر من برو Strong hold 1&2 v رو بازی کن
وقتی فیلم آخر مافیا رو دیدیم گریه کردم
Ship Storm
11-06-2007, 09:31
اکثر پست ها رو خوندم دیدم عجب رفاقتی تو این تاپیک برقراره گفتم یک پست بزنم تا مارو هم رفقا راهنمایی کنند
===
یادمه یک بازی بود اسمش دلتا فورس بود مرحله اولش رو کنار اهرام مصر بازی میکردی اون خیلی باحال بود ولی حیف من فقط دموش رو داشتم همون مرحله 1 بیشتر جلو نمیرفت .
حالا کسی از دوستان میدونه این دلتا فورس چند بوده که ما بازی میکردیم؟ آیا جدیدترش هم اومده؟
من از این سر بازی ها خیلی خوشم میاد محیط باز و طبیعی و دقیقا مثل مرحله ای از Call Of Duty 2 که توی اون بیابان ها آدم ها رو میکشی خیلی باحاله سنگر دارند و کلی بساط دیگه .
حالا دوستان کارت گرافیک من GEFORCE FX 5500 256MB 128BIT AGP8X هستش و RAM بنده 512 و CPU 2000 CELERON هستش کسی میتونه یکسری از این بازی هایی که دقیقا محیط بازیشون اینطوری هستش به من معرفی کنه ؟
با تشکر از همگی شما
DaRiOuShJh
11-06-2007, 15:54
منو که همه بازی ها سره حال میارن.....البته وقتی فتحشون کنم ریست میشم
به نظر من برو Strong hold 1&2 v رو بازی کن
وقتی فیلم آخر مافیا رو دیدیم گریه کردم
:20: کاملا درسته
بازی قلعه یا همون Stronghold در سبکه بازیهای استراتژی اومده که دارینوش ورژنه فارسیش هم داده بیرون
آخرین نسخش هم Stronghold Legends هست که اومدن 3 بعدیش کردن ولی زیاد با استقبال مواجه نشده و چه از لحاظ داستانی و چه از لحاظ نوع بازی کردن زیاد طرفداری نسبت به نسخه اول پیدا نکرده
مافیا هم که محصول 2003 همونطور هم که قبلا دربارش بحث کردیم هم از لحاظ نزدیک بودن به واقعیت هم از لحاظ داستانی و هم از لحاظ سبکه بازی (اکشن سوم شخص) و بالاخص مسافرکشیش!:46: هنوز هم طرفدارای پرو پا قرصی داره
ممنون بابت شرکت کردن در بحث ما!:20:
ریست شدن هم خوبه ها!:46: میتونی 10-20 بازر یه بازی رو از اول بری!!! بعد بگین آلزایمره حاد بده!:10:
آقا این call of j رو یه تستی می زنم.
آقا داریوش از کمکت خیلی خیلی ممنون رفیق...
:18: بازی نکرده بودی؟!
بازیه جالبیه موفق باشی البته خیلی طول نمیکشه ولی به امتحانش میارزه:20:
قابلی نداشت کار خاصی نکردم! موفق باشی:10:
بـــــــــــــــــــــــع دی!:27:
اکثر پست ها رو خوندم دیدم عجب رفاقتی تو این تاپیک برقراره گفتم یک پست بزنم تا مارو هم رفقا راهنمایی کنند
===
یادمه یک بازی بود اسمش دلتا فورس بود مرحله اولش رو کنار اهرام مصر بازی میکردی اون خیلی باحال بود ولی حیف من فقط دموش رو داشتم همون مرحله 1 بیشتر جلو نمیرفت .
حالا کسی از دوستان میدونه این دلتا فورس چند بوده که ما بازی میکردیم؟ آیا جدیدترش هم اومده؟
من از این سر بازی ها خیلی خوشم میاد محیط باز و طبیعی و دقیقا مثل مرحله ای از Call Of Duty 2 که توی اون بیابان ها آدم ها رو میکشی خیلی باحاله سنگر دارند و کلی بساط دیگه .
حالا دوستان کارت گرافیک من GEFORCE FX 5500 256MB 128BIT AGP8X هستش و RAM بنده 512 و CPU 2000 CELERON هستش کسی میتونه یکسری از این بازی هایی که دقیقا محیط بازیشون اینطوری هستش به من معرفی کنه ؟
با تشکر از همگی شما
خوش اومدی دوست عزیز امیدوارم دسته پر بری!:46:
خوب فک کنم این Delta Force دو یا سه باشه محصوله طرفای سالهای 2001-2003 در مورد جدید تر اومدنش هم یه چند تایی اومده فک کنم آخریش 2006 اومد ولی من دیگه دنبالش زیاد نبودم
اینطور که معلومه شما طرفدار بازیهای اکشن اول شخص واقعی هستید با این سیستم فک کنم با بیشتر بازی های اومده تا ساله 2003 و بعضی های از اون به بعد کنار بیاید
البته این دسته بندی خیلی کلیه
با توجه به این پستتون:
پست اول رو همین آلان خوندم چقدر دقیقا من هم همینطوری شدم اصلا دیگه بازی ها به من حس و حال قدیم رو نمیده اصلا بدم میاد بازی میکنم ولی بعضی از بازی ها رو دوست دارم مثل Age Of Emprie و Call Of Duty و Max Payne و ...
به سوم شخص و استراتژی هم علاقه دارید
بهتون میتونم این بازی ها رو در سبکه اکشن پیشنهاد بدم
Medal Of Honor کل سریهاش و پچ هاش
Serious sam 1 البته واقعی نیس ولی تا دلت بخواد زمین هاش بزرگ و رو بازه و همینطور دلباز
ورژن های دیگه Maxpayne
و ...
و در سبکه استراتژی:
Red Alert II و Yuri's revenge
Rise of Nations
Empires
Zeus
Pharaoh
و ...
در حاله حاضر اینا به فکرم رسید:20:
برای اطلاع بیشتر هم از جزئیات عکس و سال و رمز و ... تو اینجا هر کدوم رو Search کن
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازم سوالی چیزی بود حتما بپرس
موفق باشی:10:
===
با تشکر از همگی شما
این بازی رو من هم دقیقا داشتم و دمو هم بود.گرافیکش هم خیلی پایین بود.
ولی سری های medal of honor که آقا داریوش هم گفت رو بازی کن. روحت شاد می شه. بخصوص نسخه allied assulat یه مرحله داره از قایق پیاده می شن و به سمت دیوار های دشمن حمله می کنن. باورت نمی شه این صحنه هاش هیچ موقع یادم نمی ره چون کاملا جووش گرفته بودم و حس می کردم یکی از اون سربازا هستم.
ولی اگه دنبال این سبک بازی ها هستی دنبال بازی های جنگ جهانی بگرد...
Ship Storm
11-06-2007, 19:23
دوستان خیلی ممنون این های رو که گفتید حتما تهیه میکنم فکر کنم بازی های خوب و جالبی باشه
DaRiOuShJh جان خدایی به نظر من یک درمانگاه گیم درمانی بزن خیلی جواب میده نونت تو روغنه
0o1 جان بازی medal of honor را تعریفش رو شنیده ام فکر کنم چیزی شبیه Call Of Duty باشه
باز هم میگم یک بازی باشه مثل مرحله ای از Call Of Duty 2 که توی اون بیابان ها آدم ها رو میکشی خیلی باحاله سنگر دارند و کلی بساط دیگه دوست دارم محیط بازی روشن و بتونم آسمون رو نگاه کنم تا دلم باز بشه و حس بازی بگیرم.
ممنون وبا تشکر
DaRiOuShJh
11-06-2007, 21:44
این بازی رو من هم دقیقا داشتم و دمو هم بود.گرافیکش هم خیلی پایین بود.
ولی سری های medal of honor که آقا داریوش هم گفت رو بازی کن. روحت شاد می شه. بخصوص نسخه allied assulat یه مرحله داره از قایق پیاده می شن و به سمت دیوار های دشمن حمله می کنن. باورت نمی شه این صحنه هاش هیچ موقع یادم نمی ره چون کاملا جووش گرفته بودم و حس می کردم یکی از اون سربازا هستم.
ولی اگه دنبال این سبک بازی ها هستی دنبال بازی های جنگ جهانی بگرد...
همون داریوش کافیه!:20:
کاملا درسته!
منم موافقم
اونمرحلش خیلی قشنگ بود و جو خاصی داشت مخصوصا اینکه اسپیکرت 5 و 1 باشه دیگه حرف نداره...
من شخصا سریه مدال و همینطور Call Of Duty رو چندین و چند بار تا آخر رفتم آدم سیر نمیشه ازش همین الان هم دوباره حرفشو زدیم هوایی شدم دوباره نصبشون کنم ولی امان از این امتحانای آخر ترم:41: (همین فردا باید برم به پیکاره استاتیک برای بار دوم!) البته ما که کاره خودمون رو میکنیم!!!:31: Spearhead هم حتما امتحان کن:10:
دوستان خیلی ممنون این های رو که گفتید حتما تهیه میکنم فکر کنم بازی های خوب و جالبی باشه
DaRiOuShJh جان خدایی به نظر من یک درمانگاه گیم درمانی بزن خیلی جواب میده نونت تو روغنه
0o1 جان بازی medal of honor را تعریفش رو شنیده ام فکر کنم چیزی شبیه Call Of Duty باشه
باز هم میگم یک بازی باشه مثل مرحله ای از Call Of Duty 2 که توی اون بیابان ها آدم ها رو میکشی خیلی باحاله سنگر دارند و کلی بساط دیگه دوست دارم محیط بازی روشن و بتونم آسمون رو نگاه کنم تا دلم باز بشه و حس بازی بگیرم.
ممنون وبا تشکر
ممنون ولی منکه اطلاعاتم خیلی محدوده در این ضمینه شاید در کنار هم بتونیم:10:
شباهت مدال و COD اینقد زیاده که بعضی ها این دو تا رو یکی میدونن!
حتما امتحانش کن
من دقیقا یادم نمیاد کدوم مرحله COD رو میگید تا اونجا که یادمه بیشتر تو جنگل و .. بود!:13:
اون Serious sam هم که گفتم محیطش دلباز و بزرگه ولی تخیلی و یه مقدار خر تو خره!:46: ولی بازم بد نیس
بازی های دیگه ای هم مثله مدال هست مثله Soldier of Fortune ولی متاسفانه از اون بازی از اون نوع بازی هایی که ممکنه بعد از یه چند ساعت بازی گلاب به روتون تگری بزنید:2:
شما اصلا تو همین سایت که گفتم اسمه Medal of honor رو یه سرچ بزن که مطمئن شی تمامی ورژن هاش هم بهتون میده
بازی های قدیمی معمولا تو محیط های تاریک و بسته ساخته میشدن (به خاطر گرافیک و سرعت پایین سیستم های اون موقع) اگه سیستمتون پیشرفته تر بود میشد بازی های به قولی دلباز رو معرفی کرد...
Mafia هم یه امتحان کن فک کنم با Open GL سیستمتون بکشه از لحاظ داستانی و واقعیت خوب روش کار شده گرافیکش هم خوبه و شهرش هم همه پسنده
سعی کردم اسم انگلیسی بازیها رو هم بدم که اگه دوستان خواستن سرچ کنن راحت تر باشن:10:
بالاخره منم یه موقع و در ضمینه های دیگه به پیسی (نه از نوع PC!!!) میخورم اونموقع از شما انتظاره یاریه سبز و یا رنگین کمونتون رو دارم:21:
بازی های شهر سازیه قدیمی هم دل باز کنه مخصوصا فرعون و بعد از اون Age of Mythology (عصره اسطوره) البته این بازی جنگی هم هست:20:
موفق و همیشه دلشاد باشی
Ship Storm
11-06-2007, 22:46
DaRiOuShJh جان ممنون فقط منتظرم 26 خرداد امتحانات دانشگاهم که تمام شد برم یه سری از این بازی هایی را که گفتید بخرم ببینم چی میشه آیا همونی که میخواهم هست یا نه؟
در مورد اون مرحله Call Of Duty 2 هم باید بگویم قسمتی هستش که توی اون بیابون ها( فکر کنم کشور مراکش) سوار تانک ها میشیم و تانک های دشمن رو نابود میکنیم اون قسمت رو میگم البته این قسمت تانک ها خیلی بیخود بود حدود 1 الی 2 قسمت قبلش هست اون هم دقیقا توی همون بیابون ها هستش یک بازی بود به نام
Desert Storm II محیط باز و جنگی داشت خیلی جالب وبد توی فضای آزاد میجنگیدی فکر کنم توی عراق بود.
DaRiOuShJh جان من بیشتر توی انجمن سخت افزار بخش اطلاع ریسانی و مشورت و خرید و فروش قطعات هستم و تقریبا میشه گفت یه چیز هایی از سخت افزار بلدم البته اگه به بزرگی خودتون قبول کنید اگر مسیرت خورد به اون انجمن در خدمت هستم.
با تشکر
دوستدار همیشگی شما Ship Storm
DaRiOuShJh
11-06-2007, 23:54
DaRiOuShJh جان ممنون فقط منتظرم 26 خرداد امتحانات دانشگاهم که تمام شد برم یه سری از این بازی هایی را که گفتید بخرم ببینم چی میشه آیا همونی که میخواهم هست یا نه؟
در مورد اون مرحله Call Of Duty 2 هم باید بگویم قسمتی هستش که توی اون بیابون ها( فکر کنم کشور مراکش) سوار تانک ها میشیم و تانک های دشمن رو نابود میکنیم اون قسمت رو میگم البته این قسمت تانک ها خیلی بیخود بود حدود 1 الی 2 قسمت قبلش هست اون هم دقیقا توی همون بیابون ها هستش یک بازی بود به نام
Desert Storm II محیط باز و جنگی داشت خیلی جالب وبد توی فضای آزاد میجنگیدی فکر کنم توی عراق بود.
DaRiOuShJh جان من بیشتر توی انجمن سخت افزار بخش اطلاع ریسانی و مشورت و خرید و فروش قطعات هستم و تقریبا میشه گفت یه چیز هایی از سخت افزار بلدم البته اگه به بزرگی خودتون قبول کنید اگر مسیرت خورد به اون انجمن در خدمت هستم.
با تشکر
دوستدار همیشگی شما Ship Storm
به پس به حاله همیم!:19: ولی من امتحانام تا 6 ام طول میکشه (خدا صبر بده!)
بازم میگم اول شما اگه رسیدی یه سرچی چیزی بزن خدایی نکرده اگه دوست نداری متحمل ضرر نشی:46: دوست ندارم مدیون بشما!
بالاخره نظرات و سلیقه ها مختلفه دیگه!
آهان مرحله تانکش رو میگید یادم اومد! جالبه:20:
Desert Storm هم بازی کردم ولی زیاد به دلم نشست به نظرم یه مقدار غیر واقعی و بی سر و ته بود البته اگه اشتباه نکنم تا آخرش رفتم (ای جوونی کجایی که یادت به خیر):27:
به نظرمن سخت افزار که خیلی مهمتر از نرم افزار باید باشه البته خودم هم یه مدت تو این کار بودم
ممنون احتمالا مزاحم میشم
:10:
Ship Storm
12-06-2007, 07:50
بازم میگم اول شما اگه رسیدی یه سرچی چیزی بزن خدایی نکرده اگه دوست نداری متحمل ضرر نشی دوست ندارم مدیون بشما!
بالاخره نظرات و سلیقه ها مختلفه دیگه!
نه آقا چه مدیونی بلاخره تا خودمون بازی رو نخریم و نصب نکنیم نمیفهمیم چی به چیه به نظر من فعلا Mafia رو بگیرم و نصب کنم ببینم چطوره اگر خوب بود که آپولو هوا میکنم و اگر زیاد به دلم نچسبید میرم سراغ بقیه بازی های معرفی شده توسط شما و سایر دوستان.
==
با تشکر
DaRiOuShJh
13-06-2007, 22:46
نه آقا چه مدیونی بلاخره تا خودمون بازی رو نخریم و نصب نکنیم نمیفهمیم چی به چیه به نظر من فعلا Mafia رو بگیرم و نصب کنم ببینم چطوره اگر خوب بود که آپولو هوا میکنم و اگر زیاد به دلم نچسبید میرم سراغ بقیه بازی های معرفی شده توسط شما و سایر دوستان.
==
با تشکر
موفق باشی:10:
مافیا انتخابه خوبیه!
شباهت مدال و COD اینقد زیاده که بعضی ها این دو تا رو یکی میدونن!
.
.
.
بازی های دیگه ای هم مثله مدال هست مثله Soldier of Fortune ولی متاسفانه از اون بازی از اون نوع بازی هایی که ممکنه بعد از یه چند ساعت بازی گلاب به روتون تگری بزنید:2:
شباهت moh و cod واسه اينه كه سازنده هاي مدال 1 با هم شركت infinity ward رو كه سازنده ي cod هست تاسيس كردن.
ضمنا soldier of fortune در سال خودش بهترين بازي سال شد.
با تشكر و ارادتمند kratos1 :10:
DaRiOuShJh
25-06-2007, 00:45
شباهت moh و cod واسه اينه كه سازنده هاي مدال 1 با هم شركت infinity ward رو كه سازنده ي cod هست تاسيس كردن.
ضمنا soldier of fortune در سال خودش بهترين بازي سال شد.
با تشكر و ارادتمند kratos1 :10:
ممنون بابته توضیحات
کدوم نسخه soldier of fortune اول شد؟:10:
ممنون بابته توضیحات
کدوم نسخه soldier of fortune اول شد؟:10:
شماره 2 بهترین بازی fps سال خودش شد.:20:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.