مشاهده نسخه کامل
: کدام آنتی ویروس و کدام فایروال و کدام آنتی اسپایور
سلام. می دونم که تاپیک های مثل این زیاد هستن و حتی شروع کننده چند تا از اونا من بودم ولی خواهشا به من تو همین تاپیک جواب بدید. راستش من از آنتی ویروس های زیادی استفاده کردم اما باز هم نمی دونم کدوم از همه بهتره. مثلا نود فقط پیغام می ده و نه فایل رو پاک می کنه و نه دسترسی اون رو محدود می کنه یا نورتون که سرعت سیستم رو تا حد بسیار زیادی کم می کنه . کاسپر هم که بعضی وقت ها خوب و بقیه وقت ها افتضاحه . حالا من می خوام بدونم به نظر شما بهتره که از کدوم آنتی ویروس و کدوم فایروال استفاده کنم. راجع به فایروال هم که مثلا وقتی آدم اوتپوست رو نصب کنه دیگه هیچ جوره نمی تونه به شبکه وصل بشه حتی وقتی آدم اون رو ببنده باز هم خیلی از کار ها رو تو شبکه نمی شه انجام داد. در مورد آنتی اسپایور هم ممنون می شم کمک کنید.در آخر هم باید بگم که من از دست این نرم افزار های امنیتی بی خاصیت همه اونا رو پاک کردم و وان کیر مایکروسافت رو نصب کردم . اما اصلا برای من کارایی نداره چون من معمولا 80% زمانی که تو اینترنت هستم تو سایت های ویروسی می چرخم و خیلی ها هم دوست دارن من رو با هر وسیله ای که شده هک کنن یا اسپای رو سیستم من بزارن! + بیشتر فلش دیسک ها و هارد های اکسترنالی که به کامپیوتر من وصل می شن آخرین ویروس ها رو رو خودشون دارن! + کامپیوتر های دیگه ای هم که من از طریق شبکه های بی سیم و با سیم هر از گاهی به اونا وصل می شم مجهز به آخرین ویروس ها هستن!
در آخر : بهترین آنتی ویروس و فایروال و آنتی اسپایور که با ویستا هم سازگار باشن کدوم هست.
سلام دوست عزیز
همانطور که گفتید این موضوع بارها بحث شده است و باید تا حالا متوجه شده اید که توصیه بقیه اگر چه مفید است ولی همیشه به درد شما نخواهد خورد .نرم افزارهای امنیتی بنا به کاری که می کنند تداخل زیادی با نرم افزارهای سیستم و با سیستم عامل دارند و از طرف دیگر کارکرد انها با در نظر گرفتن مشخصات سخت افزاری فرق می کند و از آنجا که هر سیستمی از نظر نرم افزاری و سخت افزاری با سیستمهای دیگر متفاوت است نمی توان برای همه یک نسخه واحد را پیچید و مثلا یک آنتی ویروس را برای همه توصیه کرد .مهمتر از این نیازها و سلایق هر کاربری با کاربر دیگری متفاوت است ممکن است یکی مانند شما اوقاتش را در نیمه تاریک وب بگذراند ولی فرد دیگر اصلا با اینترنت کار زیادی نداشته باشد و فقط به سایتهای شناخته شده و مطئن سر بزند بدیهی است که توصیه یک نرم افزار یکسان به هر دوی این افراد
کاری خطا است و...
از طرف دیگر نرم افزارهای امنیتی هر کدام نقاط ضعف و قوت مخصوص خودشان را دارند که کاربر باید با در نظر گرفتن انها اقدام به انتخاب کند .هر چند باید سعی کند تا حد امکان با توجه به تستهای معتبر و توصیه افراد آگاه بهترین گزینه را انتخاب کند و روی سیستمش امتحان کند تا ببیند کدام یک با نیازها و سلایق و سیستم او سازگار است .این بهترین روش انتخاب است و صرف توصیه خشک و خالی من و دیگران مشکل شما را حل نخواهد کرد .
در ضمن ماشا... سلیقه خوبی در انتخاب آنتی ویروس سلیقه خوبی دارید و با این همه گزینه خوب یکی از بدترین ها را انتخاب کرده اید و انتظار دارید از سیستمتان محافظت کند :21:
در ضمن به یاد داشته باشید اگر شما با یک نرم افزار سطح اول مشکل دارید به احتمال قوی مشکل از شما است که یا سیستمتان با ان سازگار نیست و یا شما طرز کار با آن را به درستی نمی دانید چون همان نرم افزار روی سیستم هزاران نفر بدون اشکال کار می کند.
خوب حالا بادر نظر گرفتن این صحبت ها و با در نظر گرفتن اینکه من جز اینکه از ویستا استفاده می کنید اطلاع دیگری از مشخصات سیستم شما ندارم گزینه های زیر را پیشنهاد می کنم ک
آنتی ویروس و فایروال : اینترنت سکوریتی کاسپرسکی , اینترنت سکوریتی نورتون 2007
علت اینکه فایروالهای مجزا را پیشنها نمی کنم این است که هیچکدام از فایروالهای سطح اول هنوز نسخه سازگار با ویستا عرضه نکرده اند .
آنتی اسپایور : اگر از کاسپرسکی یا بیت دفندر یا نود 32 به عنوان آنتی ویروس استفاده می کنی من سوپر آنتی اسپایور را پیشنهاد می کنم ولی اسپایور دکتر هم بدون اشکال با این انتی ویروسها کار می کند و هردو قدرت شناسایی و پاکسازی مناسبی دارند.
ولی Vtn 54 عزیز
اسپای ور داکتر با کسپرسکی مشکل داره
راستی یه توصیحه به دوست عزیزی که سوال رو طرح کردن!!
حتما از محصولات کسپرسکی استفاده کن!!
ولی Vtn 54 عزیز
اسپای ور داکتر با کسپرسکی مشکل داره
راستی یه توصیحه به دوست عزیزی که سوال رو طرح کردن!!
حتما از محصولات کسپرسکی استفاده کن!!
در XP اسپایور دکتر با سرویس PDM کاسپرسکی مشکل دارد ولی در ویستا چون بعضی از اجزای PDM حذف شده است
اسپایور دکتر بدون اشکال با کاسپرسکی کار می کند ( البته نسخه 5 ) ولی در عوض در ویستا کاسپرسکی با اسپای سویپر
مشکل دارد.
متشکر از راهنمایی شما . بله کاملا درست هست معمولا همیشه توصیه ها خوب نیستن! من راستش آخرین چیزی که قبل از این وان کیر لایو استفاده کردم همون کاسپر اینترنت سکیوریتی بو. اول خوب بود . ولی بعد از یه مدتی هربار که کامپیوتر رو روشن می کردم یه بلایی به سر کاسپر میومد . مثلا یه بار سیستم از کار میفتاد و وقتی تو تسک منجر می رفتم می دیدیم کاسپر 100 درصد سی پویو رو اشتغال کرده یا بیش از حد رم مصرف می کرد و یا نات رسپندینگ می شد و وقتی هم کار می کرد نمی شد اون رو باز کرد تا تنظیم کرد. من هم بعد از اون راستش من سیستم رو عوض کردم و اومدم رو کامپیوتر جدید اولین نسخه 7 بتا رو نصب کردم (آخرین نسخه تو اون زمان بود) و به اندازه از اون متنفر شدم که وان کیر رو نصب کرم!!(مطلقا نمی شد اون رو باز کرد تا اینکه تنظیمی از اون رو تغییر داد و سیستم قاط می زد)
دوست عزیز
با مشخصات سیستمتان شما نباید هیچ مشکلی از نظر سخت افزاری با هیچ آنتی ویروسی داشته باشید در مورد
مشکلتان با کاسپرسکی هم بگویم که وقتی نرم افزاری پس از مدتی کارکرد مناسب دچار مشکل می شود دو احتمال
وجود دارد یا اشکال از خود نرم افزار است که با نصب دوباره معمولا مشکل حل می شود یا اشکال از نرم افزارهایی است
که شما اخیرا نصب کرده اید و با نرم افزار اصلی تداخل دارند که در این صورت باید آنها را پاک کنید .در ضمن استفاده از
نسخه های بتات هیچ وقت درست نیست چون پر از اشکال و ایراد هستند .شما اگر می خواهی کاسپرسکی را امتحان
کنی صبر کن تا نسخه نهایی کاسپرسکی ( در یکی دو هفته آینده ) منتشر شود وبعد آن را نصب کن .
بسیار متشکر و ممنون بابت راهنمایی شما . احتمالا من همون کاسپر رو نصب کنم . با تشکر.(ضمنا من همیشه بتا ها رو تست می کنم! مثلا از همین ویستا بیشتر از 30 باگ رو برای اولین بار تو ام اس دی ان مطرح کردم!)
کسپرسکی رو نصب کنی خیالت راحت راحت میشه!!!
قبلا این کار رو کرده بودم و خوب هم بود اما از وقتی که قاطی کرد ...!
ضمنا باید یه آنتی اسپایور هم نصب کنم . این وب سایت ها هم چیز های بیش از حد مضری هستن!!
SpyWare Doctor خیلی عالیه!!
متشکر از کمک . احتمالا همون رو نصب کنم.
سلام دوست عزیز. و تبریک برای عضویت شما.
کسی تو این تاپیک کمکی به شما نمی کنه( چون موضوع این تاپیک چیز دیگه ای هست و کسی به قصد موضوع شما تو اون نمیاد. )
شما باید یک موضوع جدید ایجاد کنید و این مطلب رو اونجا بگید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.