مشاهده نسخه کامل
: mp3 player
hadi asiay
29-05-2007, 12:34
کمک فوری
با70000ومان چه mp3ی می تونم بخرم حافظش بالا باشه کابلی هم نباشه mp4 player ها mp3 هم اجرا می کنند اگه اره در باره ی mp4 player هم بگین و کجا خرید کنم علاادین ولیعصر ...؟
دوست عزيز منظورت از كابلي چيه؟؟؟
mp4 ها mp3 هم پخش می کنند.
mp3 Player های زی سایبر مثل Z-ling Slot FX که کارت حافظه می خوره و 1GB : 70.000 تومان.
MP4 Player های JXD امکانات خوبی دارند ولی من خودم Z-ling Studio دارم که خیلی راضی هستم .
Creative هم محصولات بسیار خوبی در هر دو مورد داره از جمله: Zen v-plus , Zen neeon 2 , Muvo Tx Fm و ...
سایت هاشونو هم می نویسم که مراجعه کنی:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اولی : JXD (فردا رایانه)
دومی : Z-cyber ( مهرگان ماشین آسیا)
سومی : Creative
becareful
30-05-2007, 12:30
raghy نیست. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) اصلیش هست.
alfred88
31-05-2007, 14:07
دوست عزيز دنبال اين ماركهاي الكي پلكي نرو كه بدرد نميخوره زود خراب ميشن .
با پولي كه داري فقط كريتيو به غير از اون ديگه ضرره.....
آقای becareful نیمه محترم.
اول یه سری به سایتی که معرفی شده بزن بعد نظر بده . با شناختی که از شما داشتم این کار شما برام عجیب بود!:41: :41: :41: :41: :41: :41: :41: :41: :41: :41: :41: :41: :evil2: :evil2: :evil2: :evil2: :14: :sad: :sad: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:
becareful
01-06-2007, 14:14
درست میگم. راقی الکترونیک هم هست و سایتش مثل مهرگان ماشین آسیا هست ولی سایت رسمیش که توی تبلیغ مجله و اینا هم میزنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هست و توی سایت زی سایبر هم زده نماینده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هست .
درست میگم. راقی الکترونیک هم هست و سایتش مثل مهرگان ماشین آسیا هست ولی سایت رسمیش که توی تبلیغ مجله و اینا هم میزنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هست و توی سایت زی سایبر هم زده نماینده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هست .
كاملا درسته
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.