PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : دسکتاپ آنلاین

Jalal
28-05-2007, 15:50
بالاخره یکی از آرزوهای بزرگ بسیاری از کاربران اینترنت برآورده شد. دسکتاپ آنلاین!؟ به شخصه همیشه منتظر همچین خبری بودم که روزی یه دسکتاپ آنلاین، اون هم با امکانات عالی و بی نظیر راه اندازی بشه. شما میتونید با مراجعه به سایت desktoptwo.com ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و عضویت در آن، صاحب یک دسکتاپ آنلاین با محیطی جذاب و سرویس هایی منحصر بفرد بشید. امکانات و سرویس هایی همچون، در اختیار گذاشتن 1 گیگ فضای رایگان به عنوان هارد شما، اختصاص یک ایمیل همراه با آدرس بوک زیبا و جذاب، ویرایشگر وبسایت با ویژگی های قوی، اختصاص یک وبلاگ برای شما، یک فید خوان ( RSS Reader ) قوی و زیبا، پخش صدا ( MP3 Player )، IM ( برای چت کردن ) ، و برنامه هایی همچون آفیس و .... که به کلی شما رو مجذوب خودش میکنه.
همون طور که گفتم این سرویس به صورت رایگان ارائه شده و پایه اون بر اساس فلش طراحی شده. شما میتونید دسکتاپ خودتون رو به صورت full-screen و یا در همون پنجره مرورگتون مشاهده کنید. همچنین میتونید فایل های خودتون رو به صورت گروهی روی هاردتون آپلود کنید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اما برای استفاده از این سرویس باید پلاگین های Flash ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]), Acrobat Reader ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]), Java ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) روی مرورگرتون نصب باشه. همچنین باید ویژگی pop-ups در مرورگتون فعال باشه.
پس توصیه میکنم هر چه زودتر همراه با گوش دادن موزیک و خواندن خبر هاتون در فید خوان این دسکتاپ، گشت و گذارتون رو در وب لذت پخش تر کنید.
منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Šepehr
28-05-2007, 18:58
بسیار عالی بود
من که رفتم ببینم چه جوریاست..