مشاهده نسخه کامل
: هزينه سايت دو زبانه ؟؟
daydunnomi
27-05-2007, 11:17
سلام.
من يه سايت دو زبانه نياز دارم.
هنوز زياد قيمت نگرفتم. مي خوام منو راهنمايي كنين تا چند تومن بايد هزينه كنم ؟ سايتم كاملا دايناميك هست و فرم زياد داره. اخبار هم داره. جستجو و عضويت و مقاله و ... هم داره. طراحي رو خودم انجام دادم . فقط مي خوام برنامه نويسي رو كه با asp هست بدم به كس ديگه . چند ازم بگيرن خوبه ؟؟ سايت دو زبانه هست
هزينه مترجم رو جدا دادم...
ممنون سريع تر بگين كه تصميم بگيرم
neopersia
28-05-2007, 09:01
در مورد امکانات مورد نیاز یه چیزایی نوشتی ولی من دقیقاً نفهمیدم چه قسمتای باید طراحی بشه؟
اگه بیشتر توضیح بدی بهتره
daydunnomi
28-05-2007, 10:54
ممنون ازتون...
پدر من یه شرکت تجاری - بازرگانی داره ... از من خواسته که برنامه نویسی و .. رو برای سایتش جور کنم.
من از چند نفر خواستم برامون سایت رو بسازن .... الان هم یه نفر رو انتخاب کردیم ولی هنوز سر قیمتیم.
حدود 20 صفحه هست ( شایدم بیشتر ) - جستجو و اخبار داره - عضویت کاربران عادی - عضویت بازرگانان - سطح دسترسی کاربران عادی با بازرگانان فرق داره ( یعنی بازرگانان امکانات بیشتری رو می بینن و استفاده می کنن) - مقالات - فرمی که بازرگانان می تونن تجارت ها -محصولات و ایده های خودشونو ثبت کنن - تماس با ما ( فرم ) - نظرسنجی - در یه قسمت هم محدوده فعالیت بازرگانی و سرمایه گذاری مشخص شده و روی هر مورد که بزنیم باید اخبار و هرچی که به اون وابسته هست رو نشون بده ... و البته این مورد همش باید آپدیت بشه چون با عضویت بازرگانان این مقوله اضافه می شه ...
یه قسمت هم برای مدیریت هست که حالا یا خودمون کنترلش می کنیم یا کسی دیگه. شامل اینه که بشه توش اخبار گذاشت - مقاله گذاشت - نتیجه نظر سنجی و آمار مشاهده کاربران رو بشه دید . فعلا همینا یادم میاد
خب حالا یه قیمت بدین ( صرف نظر از طراحی چون خودم انجام دادم ) . سایت هم که 2 زبانه هست و مترجم داریم و مطالب رو ترجمه کرده. قیمت چند ازم بگین خوبه ؟
منتظرم .
ممنون
اینجا ادامه بدین
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
my friend
28-05-2007, 11:41
آقا چند تا تاپیک میزنی؟
جای اینی که میخواهی تو بخش برنامه نویسی هست نه طراحی صفحات.
همون تاپیک قبلی رو ادامه بده.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.