ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : فرستادن فايلهاي sis . jar . mid با بلوتوث

moghbeli
22-05-2007, 02:08
سلام بچه ها
مي خواستم بپرسم توي گوشيهاي سري 60 چطوري ميشه فايهاي sis . jar . mid رو با بلوتوث فرستاد؟ من كه هر كار با اين 6681 كردم نشد كه نشد ميگه اين فايلها رو نميشه فرستاد!
خواهششا كمك كنيد
با تشكر قبلي

r_sa
22-05-2007, 04:46
با Instant me کارت راه میفته یه سرچ کو [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چیک کنی پیداش میکنی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

rahnemoun
22-05-2007, 13:03
سلام بچه ها
مي خواستم بپرسم توي گوشيهاي سري 60 چطوري ميشه فايهاي sis . jar . mid رو با بلوتوث فرستاد؟ من كه هر كار با اين 6681 كردم نشد كه نشد ميگه اين فايلها رو نميشه فرستاد!
خواهششا كمك كنيد
با تشكر قبلي

با برنامه‌هاي Instant Me و Instant SiS مي‌توني برنامه‌هاي نصب شده رو بفرستي ولي براي ارسال فايل‌هاي SiS يا Mid و... بايد ابتدا با يك برنامه مديريت فايل مثل SeleQ يا FileMan ... ابتدا پسوند اين فايل‌ها رو به تغيير بدي و هر چيزي كه دلت مي‌خواد بذاري مثلا SiS رو به Si تغيير بدي! بعد از اينكار مي‌بيني كه بدون هيچ مشكلي مي‌توني اين فايل‌ها رو بفرستي. البته در گوشي دريافت كننده براي اجراي اونها احتياجي به به تغيير نام نيست، چون سيمبيان فايل‌ها رو بر اساس ساختار اونها مي‌شناسه نه اسمشون.

رامين :11:

پسر نقره ای
22-05-2007, 17:07
این برنامه ، برنامه معمول و همچنین ساده ترین برنامه برای کار در این زمینه است

X-Plore

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

saman_jooon
23-05-2007, 17:25
این برنامه ی x-plore که دوستمون گفت بدرد همین کار می خوره و بدون اینکه مثلا sis رو به si_ یا si تبدیل کنه به طور مستقیم می فرسته ولی یه مشکلی که برای این ورژن برنامه هست بعد یه مدت وقتی داخل برنامه میشی یه ارور میده کی تو یه صفحه ی آبی هست و به هیچ وجه هم دیگه این مشکل حل نمی شه حتی با دوباره نصب کردن برنامه! فک کنم این مشکل بخاطر کرک شدن این برنامه است که من ورژن جدیدترشو پیدا کردم که کرک شده هم هست و این مشکل رو هم نداره! اگه کسی احتیاج داشت خبر بده بزارم.

sms11
23-05-2007, 21:33
این برنامه ی x-plore که دوستمون گفت بدرد همین کار می خوره و بدون اینکه مثلا sis رو به si_ یا si تبدیل کنه به طور مستقیم می فرسته ولی یه مشکلی که برای این ورژن برنامه هست بعد یه مدت وقتی داخل برنامه میشی یه ارور میده کی تو یه صفحه ی آبی هست و به هیچ وجه هم دیگه این مشکل حل نمی شه حتی با دوباره نصب کردن برنامه! فک کنم این مشکل بخاطر کرک شدن این برنامه است که من ورژن جدیدترشو پیدا کردم که کرک شده هم هست و این مشکل رو هم نداره! اگه کسی احتیاج داشت خبر بده بزارم.

داداش حتما باید کسی حتما درخواست بده تا بزاری؟خوب بزار دیگه
بعدشم اگر برنامه fexplorer رو داری.قسمت تغییرنام برو بعد فایل های sis رو به si و فایل های jar رو به ja1 و فایلهایmidi رو بهmid تغییر بده و بعد با بلوتوث بفرست.من خودم امتحان کردم و جواب داد.همین برنامه ایی هم که دوستان گفتن هم میشه .

rahnemoun
25-05-2007, 09:25
داداش حتما باید کسی حتما درخواست بده تا بزاری؟خوب بزار دیگه
بعدشم اگر برنامه fexplorer رو داری.قسمت تغییرنام برو بعد فایل های sis رو به si و فایل های jar رو به ja1 و فایلهایmidi رو بهmid تغییر بده و بعد با بلوتوث بفرست.من خودم امتحان کردم و جواب داد.همین برنامه ایی هم که دوستان گفتن هم میشه .

اين نسخه از برنامه X_Plore اصلا مشكل نداره و مدتهاست كه روي گوشي من كار مي كنه و Crack شده هم هست.
-=- X-Plore 1.02 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) -=-
-=- X-Plore 1.01 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])-=-

رامين :11:

Kolang
25-05-2007, 14:25
فرستادن فایل protect شده توسط بلوتوس (فایل منیجر)

X-plore.v1.00.S60.rar ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (295.5
ProfiMail.v2.60.2nd.S60.zip ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (443.0

mostafaeshghi
26-05-2007, 20:57
براي گوشيهاي سوني اريكسون هم همچنين چيزي داريد كه بر اساس جاوا باشه؟!؟!؟

rahnemoun
30-05-2007, 13:02
براي گوشيهاي سوني اريكسون هم همچنين چيزي داريد كه بر اساس جاوا باشه؟!؟!؟

براي سوني اريكسون بايد با برنامه‌هاي مديريت فايل جاوا مثل Moby File Manager كلا پسوند فايل جاوا رو پاك كني يعني فقط اسم فايل باقي بمونه و حتي نقطه جدا كننده اسم و پسوند رو هم پاك كني و بعد اقدام به ارسال اين فايل كني. در گوشي مقصد هم بعد از دريافت فايل، با برنامه ‌هاي مديريت فايل بعد از اسم فايل يك نقطه و بعد هم پسوند JAR رو اضافه كني تا قابل نصب بشه.
رامين

ghorsemosakken
25-05-2009, 21:37
بابت برنامه x-plore ممنون اگه ورژژن جدیدش و دارین بذارین ممنون میشم البته اگه کارش بهترهاصلا فرقی می کنه !

kakahojjat
05-07-2009, 08:47
پس برای گوشی های نوکیا سری 40 چی ؟

:46:

KISAL
11-09-2009, 18:46
سلام بچه ها :
آقا یه فکری هم به حال فقیر فقرا بکننین که ( نوکیا 6300 ) دارن !
منم مشکل فرستادن برنامه های جاوا رو با بلوتوث دارم . اگه نرم افزاری دارین معرفی کنیین .
ممنون.

AMIR_EVILPRINCE
11-09-2009, 22:25
پس برای گوشی های نوکیا سری 40 چی ؟

:46:

سلام بچه ها :
آقا یه فکری هم به حال فقیر فقرا بکننین که ( نوکیا 6300 ) دارن !
منم مشکل فرستادن برنامه های جاوا رو با بلوتوث دارم . اگه نرم افزاری دارین معرفی کنیین .
ممنون.

گوشی های سری 40 اصلا امکان ارسال وجود نداره چون وقتی برنامه رو میریزی به طور خودکار نصب میکنه که حتی اگه با کامپیوتر هم فایل هاشو کپی کنی امکان نصبش تو گوشی دیگه وجود نداره.

AMIR_EVILPRINCE
11-09-2009, 22:26
بابت برنامه x-plore ممنون اگه ورژژن جدیدش و دارین بذارین ممنون میشم البته اگه کارش بهترهاصلا فرقی می کنه !

چند لحظه ای صبر کنید لینک ورژن جدیدش رو میزارم.

AMIR_EVILPRINCE
11-09-2009, 22:38
تاپیک اختصاصی فایل منیجر قدرتمند X-Plore اا آخرین نسخه 1.34 برای سری 60 v3

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

AMIR_EVILPRINCE
11-09-2009, 22:39
X-Plore 1.32 برای سیمبیان سری 60 v1&2

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید