مشاهده نسخه کامل
: مشاوره و راهنمايي براي خريد كارت گرافيك
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
[
24]
Professor Massoud
27-08-2008, 08:06
بچه ها بین gf 800gt gf 9800 HD4850 HD4870 کدونم بهتره ........... اگه می شه یه بنچ مارک هم ازشون بدین .......... قیمت هم اگه بشه ..
4870 از همشون بهتره . 8800 هم از رده خارج شده.
قیمت کارتها: 4870=360 تومن . 4850= 260 تومن . 9800= 370 تومن. 8800= 500 تومن.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Kianoosh
27-08-2008, 09:06
میتونی 9600GSO با برند اکسپرت ویژن بخری با قیمت 140 تومن.
9600GSO 384 مگش رو اکسپرت ویژن نهایتا 130 تومنه با 140 تومن برند اسپارکل بهتره که از اکسپرت ویژن خیلی بهتره سونیک هم انتخاب خوبی می تونه باشه
Kianoosh
27-08-2008, 09:28
بچه ها بین gf 800gt gf 9800 HD4850 HD4870 کدونم بهتره ........... اگه می شه یه بنچ مارک هم ازشون بدین .......... قیمت هم اگه بشه ..
خریدن سری 9800 و 8800 با این قیمت های نجومی نسبت به کیفیتشون اشتباهه بزرگیه!
9800GTX :355-365 8800GT:490-500
4870=350-360 4850=250-260
3dmark 06:
اگه 150 پول داری
متاسفانه من بودجم 100 هست اگه میشه یکیش که 100 یا مثلا 80 الی 100 باشه رو معرفی کنین.
Professor Massoud
27-08-2008, 10:35
متاسفانه من بودجم 100 هست اگه میشه یکیش که 100 یا مثلا 80 الی 100 باشه رو معرفی کنین.
8600gt با حافظه DDR3 بخر که نزدیک 90 تومن هست.
persian-balouch
27-08-2008, 11:52
سلام،
میشه قیمت این کارت گرافیک رو برام در بیارید؟:
2X Nvidia GeForce 8800 GTS / 640MB
برای بازی و طراحی گرافیکی(مکس و فتوشاپ و مایا) خوبه؟
Professor Massoud
27-08-2008, 12:03
سلام،
میشه قیمت این کارت گرافیک رو برام در بیارید؟:
2X Nvidia GeForce 8800 GTS / 640MB
برای بازی و طراحی گرافیکی(مکس و فتوشاپ و مایا) خوبه؟
قیمتش خیلی بالاتر از کاراییش هست. شما یه HD4870 با قیمت 360 تومن بخر که کلا نیازاتو برطرف میکنه.
سلام دوستان.امیدوارم که حالتون خوب باشه.
می خواستم لطف کنید و بگید که به طور کل کارت گرافیکهای Radeon بهترن یا Geforce؟
البته میدونم که جواب میدین که بستگی به نوع کارت و ..... داره ولی به طور کلی میخوام بدونم کدومشون بهترن؟
لطف کنید و با دلیل بگید.
ممنون از راهنمایتون.
Kianoosh
27-08-2008, 14:23
البته میدونم که جواب میدین که بستگی به نوع کارت و ..... داره ولی به طور کلی میخوام بدونم کدومشون بهترن؟
لطف کنید و با دلیل بگید.
ممنون از راهنمایتون.
سلام
الان تو بازار ایران کارتهای انویدیا(که یه زیر مجموعه کارتاش جی فورسه) به خاطر عدم کاهش قیمت و داشتن نسبت کیفیت به قیمت پایین (عجب جمله ای شد!:31:) فروش خیلی کمی دارن و دو مدل 4870 و 4850 از ای تی آی (زیر مجموعه کارتاش رادئونه) بازار رو به خودشون محدود کردن البته 9600GSO و 9600GT هم نسبتا فروش خوبی داشتن ولی الان بهترین انتخابها 4870 360 تومن یا 4850 260 تومن هست
Professor Massoud
27-08-2008, 16:43
لطف کنید و با دلیل بگید.
ممنون از راهنمایتون.
خرید کارتهای NVIDIA بخاطر کیفیت پایین تر نسبت به قیمت ، کار درستی نیست. کارتهای ATIدارای کیفیت بالا و قیمت ارزان هستن و خب عقل حکم میکنه بریم Ati بخریم دیگه.
لطف کنید و با دلیل بگید.
ممنون از راهنمایتون.
خرید کارتهای NVIDIA بخاطر کیفیت پایین تر نسبت به قیمت ، کار درستی نیست. کارتهای ATIدارای کیفیت بالا و قیمت ارزان هستن و خب عقل حکم میکنه بریم Ati بخریم دیگه.
پروفسور جان اینجوری هم نیستش!:18:
دوست عزیز ، در هر برهه ی زمانی با توجه به شرایط بازار ، نحوه ی قیمت گذاری، تکنولوژی ها مورد استفاده و البته استقبال عمومی از یک برند ، برند دیگه کم رنگ تر ظاهر میشه ولی در نظر داشته باشید که این اصلا به معنای خوب بودن یکی و بد بودن یک دیگه نیست .
در حال حاضر در رده های قیمتی 250 تومن و 370 تومن دو کارت 4850 و 4870 از ATI به خاطر P/P (Price/Performance) یا همون کارایی/قیمت خوبی که دارند ترجیه داده میشن.
ولی مثلا در رده ی 100 تومن کارت 8600 GT از nVidia کمی بهتر از 3650 عمل میکنه و اون رو میتونید انتخاب کنید. یا مثلا رده ی 130 تا 160-170 هزار تومان در اختیار کارت های 384 مگابایتی و 700 مگابایتی 9600 GSO هستند. همین طور با قیمت حدودی 180 تومان یا 190 تومان (در کارت های اورکلاک شده) بهترین انتخاب 9600 GT هستش.
نتیجه:
برچسب زدن به این شرکت و آن شرکت با عنوان مقایسه ، نه کار درستی هستش و نه شما رو به نتیجه میرسونه. باید در هر برهه ی زمانی به شرایط بازار و مدل های موجود دقت کنید.
Professor Massoud
27-08-2008, 17:50
پروفسور جان اینجوری هم نیستش!:18:
دوست عزیز ، در هر برهه ی زمانی با توجه به شرایط بازار ، نحوه ی قیمت گذاری، تکنولوژی ها مورد استفاده و البته استقبال عمومی از یک برند ، برند دیگه کم رنگ تر ظاهر میشه ولی در نظر داشته باشید که این اصلا به معنای خوب بودن یکی و بد بودن یک دیگه نیست .
در حال حاضر در رده های قیمتی 250 تومن و 370 تومن دو کارت 4850 و 4870 از ATI به خاطر P/P (Price/Performance) یا همون کارایی/قیمت خوبی که دارند ترجیه داده میشن.
ولی مثلا در رده ی 100 تومن کارت 8600 GT از nVidia کمی بهتر از 3650 عمل میکنه و اون رو میتونید انتخاب کنید. یا مثلا رده ی 130 تا 160-170 هزار تومان در اختیار کارت های 384 مگابایتی و 700 مگابایتی 9600 GSO هستند. همین طور با قیمت حدودی 180 تومان یا 190 تومان (در کارت های اورکلاک شده) بهترین انتخاب 9600 GT هستش.
نتیجه:
برچسب زدن به این شرکت و آن شرکت با عنوان مقایسه ، نه کار درستی هستش و نه شما رو به نتیجه میرسونه. باید در هر برهه ی زمانی به شرایط بازار و مدل های موجود دقت کنید.
کاملا درسته . من نگفتم انویدیا بده ، گفتم در مورد کارتهای رده بالا یا HIGH END، به خاطر قیمتهای نجومی ، ارزش خرید نداره. اتفاقا خودم طرفدار انویدیا هستم.
FerineFast
27-08-2008, 20:32
Sapphire HD4870
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یعنی اینقدر تفاوت قیمت هست ؟
الان 365 قیمت دارم.
Professor Massoud
27-08-2008, 21:14
یعنی اینقدر تفاوت قیمت هست ؟
الان 165 قیمت دارم.
بابا دست خوش !!! :33::31: الان قیمت 4870 حدود 360 تومنه . شما 165 قیمت داری ؟!!!!!!:27: فکر نمیکنی همیشه قیمت های شما خیلی پایین تر از قیمت بازاره. دفعه پیش هم قیمت P5Q رو داده بودی 49 تومن !!!:31: بگو اینها رو از کجا قیمت میکنی ما بریم از همونجا بخریم !!!:15:
FerineFast
27-08-2008, 21:18
آقا من خیلی مشغولم شما رقم سومو خودتون درست کنید . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif
شرمنده همه !! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا دست خوش !!! :33::31: الان قیمت 4870 حدود 360 تومنه . شما 165 قیمت داری ؟!!!!!!:27: فکر نمیکنی همیشه قیمت های شما خیلی پایین تر از قیمت بازاره. دفعه پیش هم قیمت P5Q رو داده بودی 49 تومن !!!:31: بگو اینها رو از کجا قیمت میکنی ما بریم از همونجا بخریم !!!:15:
از همون جایی که اون اقا میرفت وقتی گوجه کیلو 3000 تومن بود میخرید 500 تومن:18::19:
دوست من تو این رنج قییمت بهترین انتخاب 4870 و4850 هست
سلام دوستان خوبم.ممنونم از اظهار نظراتتون.
باور کنید که من اصلا قصد ندارم که بحث بی موردی رو اونهم بی هدف شروع کنم.ولی چون چند وقته که درباره خرید سیستم تحقیق میکنم و در ان میان انتخاب کارت گرافیک خوب اهمیت زیادی داره نظرات مخلف و متناقضی رو شنیدم.
این بود که تصمیم گرفتم این موضوع رو با شما دوستان مطرح کنم و ببینم که از نظر شما کدام یک از این 2 نوع بهتر است.البته خواهشی که از شما اساتید گرامی دارم این است که این برتری را در زمینه خاص خودش ذکر کنید.بعنوان مثال اینکه کدامیک قابلیت اورکلاک بهتری دارد و یا کدامیک قدرت کولینگ برتری دارد و یا عملکرد کلی کدام بهتر است ویا در قیمتهای یکسان برتری از آن کدامیک است و..... که خود شما بهتر از من میدانید.
امیدوارم که نتیجه این گفتگو کمکی باشد هم به من و هم به کسانی که برای مشاوره خرید کارت گرافیک به این تاپیک می آیند تا با ارجاع آنها به این مطالب بتوانند انتخاب راحتتر و بهتری داشته باشند.
ممنون.
Professor Massoud
27-08-2008, 22:21
باور کنید که من اصلا قصد ندارم که بحث بی موردی رو اونهم بی هدف شروع کنم.ولی چون چند وقته که درباره خرید سیستم تحقیق میکنم و در ان میان انتخاب کارت گرافیک خوب اهمیت زیادی داره نظرات مخلف و متناقضی رو شنیدم.
این بود که تصمیم گرفتم این موضوع رو با شما دوستان مطرح کنم و ببینم که از نظر شما کدام یک از این 2 نوع بهتر است.البته خواهشی که از شما اساتید گرامی دارم این است که این برتری را در زمینه خاص خودش ذکر کنید.بعنوان مثال اینکه کدامیک قابلیت اورکلاک بهتری دارد و یا کدامیک قدرت کولینگ برتری دارد و یا عملکرد کلی کدام بهتر است ویا در قیمتهای یکسان برتری از آن کدامیک است و..... که خود شما بهتر از من میدانید.
امیدوارم که نتیجه این گفتگو کمکی باشد هم به من و هم به کسانی که برای مشاوره خرید کارت گرافیک به این تاپیک می آیند تا با ارجاع آنها به این مطالب بتوانند انتخاب راحتتر و بهتری داشته باشند.
ممنون.
این بنچمارک رو با این که بارها گذاشتم بازم میذارم تا خود شما قضاوت کنی. وقتی قدرت خیلی از کارتهای جی فورس کمتره و قیمتشون بیشتره ، بهتره ati بخریم یا جی فورس ؟ خودتون قضاوت کنید و جایگاه 4870 رو در بین برترینها ببینید . در نظر داشته باشید که در حالت سینگل کارت ، 4870 سوم هست. و بعد از GTX280 و GX2 قرار گرفته.
ممنون.
آهان حالا شد...
دوست عزیز ، چیزی که شما میگی عمده بر میگرده به کارخانه ی سازنده ی برد نه چیپ ست (که ان ویدیا و ای تی آی باشن).
با این حال کارت های اولیه ی یک چیپست با راهنمایی این دو شرکت ساخته میشه که بهشون میگن مرجع (Reference)
بعد از این کارت ها ، کارت های Customize شده به بازار عرضه میشه که معمولا هم اورکلاک شدن و سیستم تهویه ی بهتری روشون نصبه.
عملکرد رو دوستمون بنچ مارک گذاشتن ولی از لحاظ بودجه ، پست قبلی همه ی اطلاعات رو دادم (دقت کنید)
برای این که بدونید سیستم کولینگ کارت های مرجع سری 4850/4870 خیلی تعریفی نداره و دمای کارت من به عنوان مثال در حالت Default (خارج از محیط سیستم عامل) و در حالت Idle به 80 میرسه.(4850)
Kianoosh
27-08-2008, 23:26
ممنون.
سلام دوست عزیز
شما بهتره اول بودجه رو مشخص کنی ویزگی های مورد نظرت و نوع استفادتو و سایر قطعاتت رو بگی بعد اینجا هر کسی که بدونه و بتونه راهنمایی می کنه و سعی می کنه بهترین انتخاب رو مشخص کنه این کار رو هم با دلیل و منطق انجام میده
شما اینهایی رو که گفتم مشخص کن تا بعدا بریم سر ای تی آی و انویدیا و دلایل و قیمت و برند و کولینگ و مقایسه و بنچ مارک!!!:31::20:......
:11:
mohammad1196
28-08-2008, 01:46
سلام خدمت همه ی اساتید
من می خواستم کارت گارفیگ سیستم رو ارتقا بدم .
حالا می خوام بدونم بالاترین کارت گراففیگی که mainboard من پشتیبانی میکنه چیه ؟؟؟
mainboard من asus m2n-x هستش .
با تشکر از همگی
Professor Massoud
28-08-2008, 08:41
سلام خدمت همه ی اساتید
من می خواستم کارت گارفیگ سیستم رو ارتقا بدم .
حالا می خوام بدونم بالاترین کارت گراففیگی که mainboard من پشتیبانی میکنه چیه ؟؟؟
mainboard من asus m2n-x هستش .
با تشکر از همگی
هر چی بخوای پشتیبانی میکنه. شما بودجت رو بگو.
مناسب ترین برند Ati 4850 چیه؟(از نظر قیمت و کیفیت).یعنی زیاد گرون نباشه زیادم آشغال نباشه! در واقع حد وسط.در ضمن با چه مقدار حافظه بگیرم بهتره؟
Professor Massoud
28-08-2008, 09:27
مناسب ترین برند Ati 4850 چیه؟(از نظر قیمت و کیفیت).یعنی زیاد گرون نباشه زیادم آشغال نباشه! در واقع حد وسط.در ضمن با چه مقدار حافظه بگیرم بهتره؟
برندهای ATI هیچ فرقی با هم ندارند. شما هر کدوم ارزونتره رو بخر. با حافظه ی 512 که حد معمول هست بخر. حدود 250 تومن میشه.
alireza fatemi
28-08-2008, 10:54
میتونی 9600gso با برند اکسپرت ویژن بخری با قیمت 140 تومن.
9600gso 384 مگش رو اکسپرت ویژن نهایتا 130 تومنه با 140 تومن برند اسپارکل بهتره که از اکسپرت ویژن خیلی بهتره سونیک هم انتخاب خوبی می تونه باشه
دست همگی درد نکنه
mohammad1196
28-08-2008, 10:57
آقای Professor Massoud عزیز :
من تا حدود 200 تومن مشکلی ندارم .
Professor Massoud
28-08-2008, 10:59
آقای Professor Massoud عزیز :
من تا حدود 200 تومن مشکلی ندارم .
شما 50 تومن بذار رو بودجه و 4850 بخر. اگه نمیتونی 9600gt بخر که همین 200 تومنه.
از گیگابایت یک خورده بگردی 250 پیدا میکنی. همشونم کارت های مرجع هستند و 512 مگابایت حافظه ی GDDR3 دارن.
..hamed..
28-08-2008, 12:21
اقا مادربورد من هست p5ld2-se
حالا برای این مادربورد میخوام یه کارت گرافیم با قیمت 40 50 تومن بخرم پیشنهاد شما چیه
Professor Massoud
28-08-2008, 12:30
حالا برای این مادربورد میخوام یه کارت گرافیم با قیمت 40 50 تومن بخرم پیشنهاد شما چیه
با50 تومن میتونی یه جنس از رده خارج بخری . بودجت رو به 85 تومن افزایش بده و 8600 بخر.
Kianoosh
28-08-2008, 12:46
دوست عزیز اگه بیشتر از این نمی خوای خرج کنی 8400GT هست که 45 تومن می تونی بخری ولی اصلا ارزششو نداره چون این کارت از دور خارج شده و اگه بتونی بودجه رو به 80 برسونی می تونی 8600GT رو برند کلاب بخری که حداقل نیازهای یک گیمر رو تقریبا می تونه برآورده کنه
FCBarcelona.ir
28-08-2008, 13:15
دوستان تمام 4870 های 512 Gddr5 موجود در بازار مشابه همن؟ منظورم اینه که جزئیات دیگه ای هست که تو انتخاب مهم باشه؟ و یا سیستم های خنک کنشون؟
kasra_masiha
28-08-2008, 14:49
سلام
اقا این 4870 کدوم برد خوبه؟
Sapphire Radeon HD 4870
رو یکی میگفت تقلبی داره ؟ اصل نیست ؟
Professor Massoud
28-08-2008, 15:16
سلام
Sapphire Radeon HD 4870
در کل برندهای Ati همه مثل هم هستن ، شما هر کدوم ارزونتر بود رو بخر.
Professor Massoud
28-08-2008, 15:17
دوستان تمام 4870 های 512 Gddr5 موجود در بازار مشابه همن؟ منظورم اینه که جزئیات دیگه ای هست که تو انتخاب مهم باشه؟ و یا سیستم های خنک کنشون؟
بله همه مثل هم هستن . فقط بعضی شرکتها خنک کننده ی غیر مرجع میزنن که گرونتر در میاد. شما همون معمولی بخر و دور فن رو بالا ببر و کار خودت رو راحت کن.
kasra_masiha
28-08-2008, 15:27
مثل همند یعنی چی؟
همه کیفیت دارند یا ندارند؟
همه اصل هستند یا همه نامرغوبن؟
kasra_masiha
28-08-2008, 15:32
4850 تا چند وقت جوابگوی بازی ها هست؟
وقتی 4850 دیگه جواب گو نباشه در همون زمان 4870 میتونه جواب گو باشه؟
Professor Massoud
28-08-2008, 15:34
مثل همند یعنی چی؟
همه کیفیت دارند یا ندارند؟
همه اصل هستند یا همه نامرغوبن؟
مثل هم هستن یعنی هیچ برتری نسبت به هم ندارن و کیفیتشون یکی هست. مگه میشه نامرغوب باشند؟!
Professor Massoud
28-08-2008, 15:37
4850 تا چند وقت جوابگوی بازی ها هست؟
وقتی 4850 دیگه جواب گو نباشه در همون زمان 4870 میتونه جواب گو باشه؟
جوابش خیلی سخته . با این پیشرفت بازیها من نمیتونم جواب این سوال رو بدم . شاید بتونه 3 سال بازیها رو اجرا کنه. البته باید رم شما هم قوی باشه تا اگه دچار کمبود مموری شد از رم قرض بگیره .
Kianoosh
28-08-2008, 16:02
خیر یه سری تفاوت جزئی بین برندهای ATI هست بله سیستم خنک کننده که خیلی مهمه!
سلام
Sapphire Radeon HD 4870
سلام
تقلبی!؟فکر نمی کنم!:13:شما می تونید از نمایندگی های شرکتهای معتبری که این کارتها رو روی برندهای مختلف گارانتی کردن بخرید
سلام مسعود جان
زیادم اینطور نیست درسته که از نظر قیمت برندهای ATI تفاوت چندانی با هم ندارن ولی چند تا اختلاف هست که مهم ترینشون سیستم های خنک کننده هست که برای 4870 و 4850(مخصوصا 4850) خیلی مهمه!
الان سری جدید برند HIS دارای خنک کننده IceQ هست و خیلی بهتره از سری قبلی خودش یا Sapphire .برند Power Color هم که همیشه بهترین کیفیت رو برای کارتهای ATI داشته و می تونه انتخاب خوبی باشه
گذشته از اینها محتویات برندها با هم فرق می کنه (دی وی دی های نرم افزار-بازی ها-کابل ها و تبدیل کننده ها-مموری 2 گیگ-......) فقط بعضی از اینها مشترکه و باقیش مختص به یه برند هست و دیگری اونو نداره.
و در آخر اعتبار و مدت زمان گارانتی یه شرکت که اون کارت رو وارد کرده هم می تونه خیلی مهم باشه
Professor Massoud
28-08-2008, 16:04
سلام
تقلبی!؟فکر نمی کنم!:13:شما می تونید از نمایندگی های شرکتهای معتبری که این کارتها رو روی برندهای مختلف گارانتی کردن بخرید
سلام مسعود جان
زیادم اینطور نیست درسته که از نظر قیمت برندهای ATI تفاوت چندانی با هم ندارن ولی چند تا اختلاف هست که مهم ترینشون سیستم های خنک کننده هست که برای 4870 و 4850(مخصوصا 4850) خیلی مهمه!
الان سری جدید برند HIS دارای خنک کننده IceQ هست و خیلی بهتره از سری قبلی خودش یا Sapphire .برند Power Color هم که همیشه بهترین کیفیت رو برای کارتهای ATI داشته و می تونه انتخاب خوبی باشه
گذشته از اینها محتویات برندها با هم فرق می کنه (دی وی دی های نرم افزار-بازی ها-کابل ها و تبدیل کننده ها-مموری 2 گیگ-......) فقط بعضی از اینها مشترکه و باقیش مختص به یه برند هست و دیگری اونو نداره.
و در آخر اعتبار و مدت زمان گارانتی یه شرکت که اون کارت رو وارد کرده هم می تونه خیلی مهم باشه
سلام آقا کیا !!!
ممنون از بابت اطلاعات خوبی که بهم میدی . این پاور کالر چنده ؟
kasra_masiha
28-08-2008, 16:08
سلام
سلام مسعود جان
حالا که جواب پی ام تو یاهو رو نمیدی ....
کدوم برند رو پیشنهاد میدی ؟ با چه گارانتی ؟ نمایدگیش کجاست؟
Kianoosh
28-08-2008, 16:09
جوابش خیلی سخته . با این پیشرفت بازیها من نمیتونم جواب این سوال رو بدم . شاید بتونه 3 سال بازیها رو اجرا کنه. البته باید رم شما هم قوی باشه تا اگه دچار کمبود مموری شد از رم قرض بگیره .
3 سال؟؟!! البته شاید منظورت فقط اجرا بازی ها بوده؟ با کیفیت بالا فکر نمی کنم!!
عمر مفید یه قطعه برای کیفیت بالا 1 سال هست و در بهترین شرایط و با سایر قطعات مناسب کارت 4850 می تونه یک سال و نیم کیفیت بالا داشته باشه بعد از اون دیگه از رده خارج میشه تازه با این سرعت پیشرفت فناوری ساخت قطعات کامپیوتری و بازی ها اصلا معلوم نیست که 2-3 سال دیگه چه اتفاقی برای این صنعت بیفته و چه محصولات جدید و تکنولوزی های برتری وارد بشن!؟:13:
اینهایی که من میگم فقط حدس زدنه ولی کراس فایر کردن بعد از حداکثر دو سال می تونه بهترین کار باشه
Professor Massoud
28-08-2008, 16:12
3 سال؟؟!! البته شاید منظورت فقط اجرا بازی ها بوده؟ با کیفیت بالا فکر نمی کنم!!
عمر مفید یه قطعه برای کیفیت بالا 1 سال هست و در بهترین شرایط و با سایر قطعات مناسب کارت 4850 می تونه یک سال و نیم کیفیت بالا داشته باشه بعد از اون دیگه از رده خارج میشه تازه با این سرعت پیشرفت فناوری ساخت قطعات کامپیوتری و بازی ها اصلا معلوم نیست که 2-3 سال دیگه چه اتفاقی برای این صنعت بیفته و چه محصولات جدید و تکنولوزی های برتری وارد بشن!؟:13:
اینهایی که من میگم فقط حدس زدنه ولی کراس فایر کردن بعد از حداکثر دو سال می تونه بهترین کار باشه
کاملا درسته . من فقط اوردن بازی مد نظرم بود. راستی این پاورکلر اومده ایران یا نه ؟
ARASH BAHAL
28-08-2008, 16:20
به نظر من هرکسی که pc میخره و یه نیم نگاهی به بازی ها داره همیشه باید بدونه که بعد از یه مدتی باید سیستمشو tune کنه تا بتونه ازش لذت ببره!!!
مثل کنسول هل نیست که با بتونی با 1 کنسول 6-7 سالو سر کنی!!
مثلا اگه الان ول خرجی کنی و یه 9800gx2 بخری 2 اتفاق ممکنه بیفته:
2 سال اوی سیستمت high range باشه
2 سال دوم mid range باشه
بعدشم بیفته تو low range ها!!
ولی اصلا ممکنه که 2 سال دیگه directx 11 بیاد و مجبور بشی به خاطر بازی های جدید بازم خرج بیفته روی دستت!
ولی اگه خودتو تو mid range ثابت نگه داری هم کمتر خرج میکنی هم به خوبی از بازی ها لذ ت میبری !:10:
Kianoosh
28-08-2008, 16:25
سلام آقا کیا !!!
ممنون از بابت اطلاعات خوبی که بهم میدی . این پاور کالر چنده ؟
برند پاور کالر مطمئن نیستم الان تو بازار ما باشه یا نه؟؟
ولی قیمت جهانیش اینه:
Power Color 4850:177$-194$
Power Color 4870:245$-285$
شما تبدیلش کن به قیمت بازار ایران!!:31:
Kianoosh
28-08-2008, 16:27
به نظر من هرکسی که pc میخره و یه نیم نگاهی به بازی ها داره همیشه باید بدونه که بعد از یه مدتی باید سیستمشو tune کنه تا بتونه ازش لذت ببره!!!
مثل کنسول هل نیست که با بتونی با 1 کنسول 6-7 سالو سر کنی!!
مثلا اگه الان ول خرجی کنی و یه 9800gx2 بخری 2 اتفاق ممکنه بیفته:
2 سال اوی سیستمت high range باشه
2 سال دوم mid range باشه
بعدشم بیفته تو low range ها!!
ولی اصلا ممکنه که 2 سال دیگه directx 11 بیاد و مجبور بشی به خاطر بازی های جدید بازم خرج بیفته روی دستت!
ولی اگه خودتو تو mid range ثابت نگه داری هم کمتر خرج میکنی هم به خوبی از بازی ها لذ ت میبری !:10:
با شما موافق هستم.:10:البته فکر کردن به بیشتر از 2-3 سال غیر منطقی هست چون معلوم نیست چی پیش بیاد!
تبلیغات کنسول ممنوع!:31::27:
من مادر برد ASUS P5LD2 DELUXE دارم آیا میتونم کراس فایر کنم . الان 4850 بگیرم و بعدا هم یکی دیگه و باهاش
کراس فایر کنم .آیا با این مادر برد میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟. خودم نگاه کردم دو تا جا برای کارت گرافیک داره
Professor Massoud
28-08-2008, 17:18
[QUOTE=zadis;2877249]من مادر برد ASUS P5LD2 DELUXE دارم آیا میتونم کراس فایر کنم . الان 4850 بگیرم و بعدا هم یکی دیگه و باهاش
کراس فایر کنم .آیا با این مادر برد میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟. خودم نگاه کردم دو تا جا برای کارت گرافیک داره
نه ، این برد قابلیت کراسفایر نداره.
[QUOTE=zadis;2877249]من مادر برد ASUS P5LD2 DELUXE دارم آیا میتونم کراس فایر کنم . الان 4850 بگیرم و بعدا هم یکی دیگه و باهاش
نه ، این برد قابلیت کراسفایر نداره.
پس چرا دو تا جا برای کارت گرافیک داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
قابلیت ایمن مین چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
SLI , کراس فایر . که میگی نیست . پس چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون دوست عزیز
[QUOTE=Professor Massoud;2877324]
ممنون دوست عزیز
یکی اش PCI E 8X و دیگریش PCI E 16X هست.
چون برای ساخت مین بردت از دو تا چیپ برای این رابط استفاده شده.
Kianoosh
28-08-2008, 18:31
[QUOTE=Professor Massoud;2877324]
ممنون دوست عزیز
[QUOTE=zadis;2877381]
یکی اش PCI E 8X و دیگریش PCI E 16X هست.
چون برای ساخت مین بردت از دو تا چیپ برای این رابط استفاده شده.
البته هر دو اسلات 16x هستند
PCI Slots: 3
PCI Express X1 Slots: 1
PCI Express X16 Slots: 2
من مادر برد ASUS P5LD2 DELUXE دارم آیا میتونم کراس فایر کنم . الان 4850 بگیرم و بعدا هم یکی دیگه و باهاش
فقط یکی از اسلاتهای PCI-Express می تونه توسط Northbridge کنترل بشه (اسلات آبی) و دومی که Universal PCI-Express هست توسط Southbridge کنترل میشه (اسلات سیاه)
مادربورد شما از Crossfire پشتیبانی نمی کنه.
FCBarcelona.ir
28-08-2008, 21:22
خب منظور منم از این سوال همین بود، یه خورده جزئی تر راهنمایی کنید که موقع خرید بهش دقت کنیم (من احتمالا تا آخر شهریور یه 4870 بگیرم، الکی نپرسیدم :31:)
ARASH BAHAL
28-08-2008, 23:23
به نظر من فقط Nvidia
9800gtx
9800gt
8800gx
8800gt
اینها حرف ندارن!
panther99
29-08-2008, 02:25
دوستان براي خريد كارت گرافيك مهمترين چيزها چيه كه بايد در اولويت قرار بگيرن چيه ؟؟؟
با 85 تومن چه كارت گرافيكي با چه مشخصاتي ميشه خريد؟؟؟ نوع كاربري مهم نيست!!
farhad_davary
29-08-2008, 05:44
با سلام و عرض خسته نباشید بر دوستان محترم این تاپیک :
:8:-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_:8:
1-چگونه می توان میزان سرعت فن کارت گرافیکی را کم و زیاد کرد؟
:5:
2-درجه حرارت کارت گرافیکی را چگونه می توان تست کرد؟(همینطور درجه حرارت مادربرد و هارد کامپیوتر)
3-درجعبه های کارت های جدید RADEON HD آداپتوری برای تبدیل dvi به hdmi وجود دارد . و همانطور که میدانید hdmi تلفیقی از صدا وتصویر است که برای دیدن blu-ray یا hd dvd به tv که این قابلیت را داشته باشد وصل می گردد.
حال سوال اینجاست که چرا در بعضی مدلها ، کارت گرافیکی پورتی دارد که به خروجی داخلی s/pdif (مربوط به صدا)
مادربرد برای رساندن صدا به hdmi وصل می گردد.لذا درجعبه آن هم این کابل وجود دارد.در بعضی دیگر این کابل موجود نیست و به گفته یکی از دوستان خود کارت هم جایی برای آن ندارد.در اینگونه کارت ها وضع صدا به چه صورت است؟
(سوال سوم را قبلا درهمین تاپیک مطرح کرده بودم و بی جواب ماندوالبته فقط به منظور دریافت اطلاعات دراین زمینه آن را مطرح کردم)
شادوسرزنده باشید
Professor Massoud
29-08-2008, 08:54
به نظر من فقط Nvidia
9800gtx
9800gt
8800gx
8800gt
اینها حرف ندارن!
اتفاقا حرف دارن !! 8800gt و 8800gtx رو که خدا بیامرزه ، از رده خارج شدن !!:37:
9800gt هنوز نیومده .بیاد هم فکر نکنم آش دهن سوزی بشه !!:13:
9800gtx قدرتش از 4850 کمتره ولی قیمتش بیشتره !!!:21:
Professor Massoud
29-08-2008, 09:00
دوستان براي خريد كارت گرافيك مهمترين چيزها چيه كه بايد در اولويت قرار بگيرن چيه ؟؟؟
1) حافظه و مموری ، 2) پرفرمنس 3) قدرت 4) خنک بودن 5) ساپورت شدن توسط مادربرد .و ...
با 85 تومن میتونی یه کارت 8600GT با حافظه DDR3 بخری . مموری اون هم 256 هست.
Kianoosh
29-08-2008, 09:53
1-پردازنده گرافیکی(مدل های مختلف از Nvidia یا ATI) مثلا سری 9 انویدیا یا سری 4000 ای تی آی
2- فرکانس پردازنده(مگا هرتز)
3-فرکانس حافظه(مگا هرتز)
4-مقدار حافظه(مگا بایت گیگا بایت)
5-نوع حافظه(DDR2-DDr3-GDDR3..)
6-نوع رابط حافظه(بیت)
7-فرکانس سایه زنی(مگا هرتز)
8-نوع گذرگاه(PCI e1-PCI e2-AGP)
9-سرعت تبدیل آنالوگ به دیجیتال(مگا هرتز)
10-سیستم خنک کننده
11-سازگاری با سایر قطعات (مخصوصا مادربرد)
و در آخر برند هم مهم هست
Club 8600GT
mohamad.hejazi
29-08-2008, 09:55
سلام.
دوستان کارت گرافیک CLUB - ATI RADEON HD 3650 512MB بهتره یا256 mb geforce 8600gt?با توجه به یکی بودن قیمتشون.
Kianoosh
29-08-2008, 10:23
با سلام و عرض خسته نباشید بر دوستان محترم این تاپیک :
:8:-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_:8:
1-چگونه می توان میزان سرعت فن کارت گرافیکی را کم و زیاد کرد؟
2-درجه حرارت کارت گرافیکی را چگونه می توان تست کرد؟(همینطور درجه حرارت مادربرد و هارد کامپیوتر)
3-درجعبه های کارت های جدید RADEON HD آداپتوری برای تبدیل dvi به hdmi وجود دارد . و همانطور که میدانید hdmi تلفیقی از صدا وتصویر است که برای دیدن blu-ray یا hd dvd به tv که این قابلیت را داشته باشد وصل می گردد.
حال سوال اینجاست که چرا در بعضی مدلها ، کارت گرافیکی پورتی دارد که به خروجی داخلی s/pdif (مربوط به صدا)
مادربرد برای رساندن صدا به hdmi وصل می گردد.لذا درجعبه آن هم این کابل وجود دارد.در بعضی دیگر این کابل موجود نیست و به گفته یکی از دوستان خود کارت هم جایی برای آن ندارد.در اینگونه کارت ها وضع صدا به چه صورت است؟
(سوال سوم را قبلا درهمین تاپیک مطرح کرده بودم و بی جواب ماندوالبته فقط به منظور دریافت اطلاعات دراین زمینه آن را مطرح کردم)
شادوسرزنده باشید
سلام
1-با نرم افزارهایی که معمولا برندهای معتبر تو سی دی درایورشون قرار می دن یا می تونید دانلود کنید
Nvidia Forceware Coolbits-ATI Tray tools-Expert tool-....
2-این نرم افزار ها با توجه به مدل مادربرد شما توی سی دی مادر برد هستند مثلا Asus AI-Asus PC Probe-SpeedFan-System Monitoring-.....
3- شما کدوم برند رو میگید که این تبدیل رو نداره!؟:13:
Kianoosh
29-08-2008, 10:36
سلام.
دوستان کارت گرافیک CLUB - ATI RADEON HD 3650 512MB بهتره یا256 mb geforce 8600gt?با توجه به یکی بودن قیمتشون.
سلام
عجیبه!!دوست عزیز هر دو کارت رو چند قیمت دارید!؟:13:
اگه بتونید بودجه رو به 125-130 برسونید می تونید 9600GSO بخرید که تقریبا دو برابر هر کدومشون قدرت داره!
اگر هم نه 8600GT خیلی بهتره!!ولی کلا خریدش زیاد به صرفه نیست می تونی با برند کلاب 80-85 تومن بخری حداقل نیازهات رو می تونه براورده کنه.
تو این تست 8600GT رو اون آخر میبینی ولی اصلا خبری از 3650 نیست!!
MicroSystem
29-08-2008, 11:30
سلام.
هر دو تقريبا تو يه سطح هستند تو تستهائي كه يكي از دوستان انجام داد 3650 با حافظه DDR3 حتي يه مقدار بهتر از 8600GT DDR3 بود
marco250
29-08-2008, 12:34
4870 رو با 3D Mark Vantage تست کردم 8400 تا امتیاز گرفت. ایت امتیاز از 3D Mark 06 حدود 4000 تا کمتره.
آیا تست ورژن Vantage سنگین تر از 06 هست؟
MicroSystem
29-08-2008, 12:55
4870 رو با 3D Mark Vantage تست کردم 8400 تا امتیاز گرفت. ایت امتیاز از 3D Mark 06 حدود 4000 تا کمتره.
آره
خيلي هم سنگين تره.
Kianoosh
29-08-2008, 12:55
فکر کنم معیار های امتیاز دادناشون فرق کنه و اینکه شما این تست رو رو چه سیستمی انجام دادی؟
ببین نتیجه با این یکی هست یا به اون نزدیکه؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Kaptian Black
29-08-2008, 14:30
نظرتون درباره ی 9800GX2 چیه آخه تو اکثر بنچ مارک ها سومه (بعد از 4870x2 و280 ) بهضا هم دومه (قوی تر از 4870)!و این که چه قدر از 4870x2 ضعیفتره؟
Professor Massoud
29-08-2008, 15:25
نظرتون درباره ی 9800GX2 چیه آخه تو اکثر بنچ مارک ها سومه (بعد از 4870x2 و280 ) بهضا هم دومه (قوی تر از 4870)!و این که چه قدر از 4870x2 ضعیفتره؟
از 4870X2 خیلی ضعیفتره . قیمتش هم اندازه ی 4870x2 هست . پس ارزش خرید نداره.
Kianoosh
29-08-2008, 15:27
سلام
ببینید فقط قدرت یک کارت مهم نیست (در بعضی از تستها 9800GX2 عملکرد خیلی نزدیکی با 4870 داشته!) و قیمت مناسب هم شرطه و یه کارت خوب و پرفروش نسبت کیفیت به قیمتش بالاست تو قدرت 9800GX2 هیچ شکی نیست ولی وقتی قیمتش تقریبا برابر دو تا 4870 یا یه 4850x2 (قیمت بازار ما)هست ارزش خریدش کم میشه(البته این مشکل فقط تو بازار ما هست و سری 9 و 8 تو بازار جهانی افت قیمت محسوسی کردن) اگه می خواید کارت Nvidia بخرید منتظر GTX 350 باشید وگرنه سری 4000 ATI و دو هسته ای هاش می تونه مناسب ترین انتخاب باشه
قیمت دقیق ندارم ولی اگه ارزون تر گیر بیارید شاید بشه بهش فکر کرد!
9800GX2 با برند Asus:
ASUS - EN9800GX2 - 1GB
Graphics Engine NVIDIA GeForce 9800GX2
Bus Standard PCI Express 2.0
Video Memory DDR3 1G
Engine Clock 600 MHz
Memory Clock 2 GHz ( 1 GHz DDR3 )
Memory Interface 256-bit
DVI Max Resolution 2560 x 1600
D-Sub Output Yes x 1 (via DVI to D-Sub adaptor x 1 )
DVI Output Yes x 2 (DVI-I)
HDMI Output Yes x 1
HDCP Support Yes
Adapter/Cable Bundled 1 x DVI to D-Sub adaptor
1 x Power cable
1 x S/PDIF cable
Software Bundled ASUS Utilities & Driver
Hottest 3D Game: Company of Heroes – Opposing Fronts
قیمت ایران:685-665 هزار تومان
قیمت جهانی:585-562 دلار
از 4870X2 خیلی ضعیفتره . قیمتش هم اندازه ی 4870x2 هست . پس ارزش خرید نداره.
آخرین قیمت 4870x2 رو داری مسعود جون ؟:20:
کارت گرافیک Gts 8600قویتره یا 9600gso آخه قیمتا در یه حد هستند 130 تومن
Professor Massoud
29-08-2008, 18:03
آخرین قیمت 4870x2 رو داری مسعود جون ؟:20:
نه ! من تو شهرمون ندیدم ، این سایتهای اینترنتی هم که قیمت نمیزنن !!:41: منتظرم یکی تو همین فروم قیمت رو لو بده !
Professor Massoud
29-08-2008, 18:05
فکر کنم 9600gso یخورده قویتر باشه .
Kianoosh
29-08-2008, 18:15
فکر کنم 9600gso یخورده قویتر باشه .
یخورده!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟:18::13:
مسعود جان این کارت حداقل 100%(یک و نیم برابر!) قوی تر از 8600GTS هست و در بعضی از تست ها 150% (دو برابر!)
Professor Massoud
29-08-2008, 18:17
مسعود جان این کارت حداقل 150%(یک و نیم برابر!) قوی تر از 8600GT هست و در بعضی از تست ها 200% (دو برابر!)
کیا جون یه s کم گذاشتی !! گفت GTS !!!
MicroSystem
29-08-2008, 18:34
کیا جون یه s کم گذاشتی !! گفت GTS !!!
8600GTS نداريم اون 8800GTS هست
Professor Massoud
29-08-2008, 18:37
ای بابا !! :18:میکرو جون من از تو با این همه معلومات انتظار نداشتم !!:41: پس این پایین چیه ؟!! بنچمارک صفحه قبل رو هم وقت کردی یه نگاه با دقت بنداز!!
Professor Massoud
29-08-2008, 18:50
مسعود جان این کارت حداقل 150%(یک و نیم برابر!) قوی تر از 8600GT هست و در بعضی از تست ها 200% (دو برابر!)
خب. برای اینکه شما رو از وجود 8600GTS خوشحال کنم ، گزینه ی یکی مونده به آخر رو با چشمان باز نگاه کنید!!:18:
marco250
29-08-2008, 18:50
فکر کنم معیار های امتیاز دادناشون فرق کنه و اینکه شما این تست رو رو چه سیستمی انجام دادی؟
ببین نتیجه با این یکی هست یا به اون نزدیکه؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
CPU Score : 8200
GPU Score : 8600
3D Mark Score : 8200
سلام
من میخوام کارت گرافیک 4850 گیگابایت بگیرم از کجا میتونم تهیه کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آیا آواژنگ به صورت تکی هم کارت گرافیک میده یا فقط برای نمایندگیهاش کارت میده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
البته برای شهرستان بفرسته!
بعد از کلی تحقیق. (که کارت 4850 داغ میکنه) به این نتیجه رسیدم کع گیگا بگیرم .
چون یه جا دیدم .( خنک سازی سه نقطه ای کارت گرافیک گیگابایت) تو نخش رفتم .
Kianoosh
29-08-2008, 19:17
خب. برای اینکه شما رو از وجود 8600GTS خوشحال کنم ، گزینه ی یکی مونده به آخر رو با چشمان باز نگاه کنید!!:18:
مسعود جون حالت خوبه؟؟من که نگفتم 8600GTS نداریم!!!با این حال بازم 9600GSO ازش 150% قوی تره!!!میکرو سیستم عزیز هم حتما از خستگی یا چیز دیگه ای اشتباه کرده شما بهتره با با سابقه ها و حرفه ای تر ها بهتر برخورد کنی وگرنه رابرت رو صدا می کنم!!:31:(شوخی!:11:)
:27:
شما این تستها رو ببین شاید نظرت عوض شد !!!بازم به نظر من 9600GSO ازش 150%-100% قوی تره.در ضمن باید بهت بگم که نیازی نیست خودت رو خسته کنی و دنبال قیمت 4870x2 باشی این کارت هنوز عرضه (ایران) نشده و قیمت جهانیش 550 تا 600 دلاره(لو دادم!؟:31:)
(توجه:9600GT حداکثر 10-15% قوی تر از 9600GSO هست!)
موفق باشی:11:
Kianoosh
29-08-2008, 19:22
سلام
من میخوام کارت گرافیک 4850 گیگابایت بگیرم از کجا میتونم تهیه کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آیا آواژنگ به صورت تکی هم کارت گرافیک میده یا فقط برای نمایندگیهاش کارت میده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
البته برای شهرستان بفرسته!
بعد از کلی تحقیق. (که کارت 4850 داغ میکنه) به این نتیجه رسیدم کع گیگا بگیرم .
چون یه جا دیدم .( خنک سازی سه نقطه ای کارت گرافیک گیگابایت) تو نخش رفتم .
سلام دوست عزیز
کدوم شهرستان هستی؟
گیگا هم برد خوبیه و خنک کننده مناسبی داره(برند های دیگه هم زیاد فرقی ندارن) ولی راه کم خرج اینه که برای 4850 دور فن رو زیاد کنی(سر و صدا داره!) یا یه فن دیگه اضافه کنی(خرج داره!:31:)
گارانتی آوازنگ هم خوب و معتبره می تونی به نمایندگی هاش تو تهران سفارش بدی (فرستادنش که کلی خرج داره !!! ) خودت بیای بخری یا آشنا بدی بخره خیلی بهتره
MicroSystem
29-08-2008, 19:37
ای بابا !! :18:میکرو جون من از تو با این همه معلومات انتظار نداشتم !!:41: پس این پایین چیه ؟!! بنچمارک صفحه قبل رو هم وقت کردی یه نگاه با دقت بنداز!!
آخ ببخشيد با GTX قاطي كردم
8600GTS اصلا ارزش خريد نداره 9600GSO خيلي بهتره
Kianoosh
29-08-2008, 19:37
CPU Score : 8200
GPU Score : 8600
3D Mark Score : 8200
توی 3d mark 06 که فاصله زیاده!؟:13:رو چه سیستمی این تست رو انجام دادی؟(قطعاتش رو بگو)
اما توی 3d vantage خیلی بهتر عمل کرده!در کل به نظر من هم 3d mark 06 معتبر تر و قوی تره
سلام دوست عزیز
کدوم شهرستان هستی؟
گیگا هم برد خوبیه و خنک کننده مناسبی داره(برند های دیگه هم زیاد فرقی ندارن) ولی راه کم خرج اینه که برای 4850 دور فن رو زیاد کنی(سر و صدا داره!) یا یه فن دیگه اضافه کنی(خرج داره!:31:)
گارانتی آوازنگ هم خوب و معتبره می تونی به نمایندگی هاش تو تهران سفارش بدی (فرستادنش که کلی خرج داره !!! ) خودت بیای بخری یا آشنا بدی بخره خیلی بهتره
من بندرعباسم اگه برام بفرستند . چقدر خرج داره .؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هیچکدوم از نمایدگیش تو بندر عباس 4850 رو ندارن .
برای خرید باید کجا مراجعه کنم . البته تماس بگیرم .
شمارشو هم ندارم .
marco250
29-08-2008, 21:45
توی 3d mark 06 که فاصله زیاده!؟:13:رو چه سیستمی این تست رو انجام دادی؟(قطعاتش رو بگو)
اما توی 3d vantage خیلی بهتر عمل کرده!در کل به نظر من هم 3d mark 06 معتبر تر و قوی تره
این 3 امتیاز متعلق به 3D Mark Vantage هستش . من با 3D Mark 06 هنوز بنچ نگرفتم.:31:
قطعات :
CPU : Q6600
M/B : Asus Rampage Formula
RAM : 2X2GB Corsair Terminate
VGA : Sapphire HD 4870 512MB
HDD : 1T Maxtor 32MB
Kianoosh
29-08-2008, 22:04
این 3 امتیاز متعلق به 3D Mark Vantage هستش . من با 3D Mark 06 هنوز بنچ نگرفتم.:31:
قطعات :
CPU : Q6600
M/B : Asus Rampage Formula
RAM : 2X2GB Corsair Terminate
VGA : Sapphire HD 4870 512MB
HDD : 1T Maxtor 32MB
نوشته بودی 3d mark فکر کردم 06 رو میگی:31:
خب این امتیاز ها از اونی که من گذاشتم بالاتره و خوبه ولی با 06 هم تست کن اون بهتره قطعاتت هم که کاملا خوبه !برو حالشو ببر!:31:
امتیازی که من گذاشته بودم
7455=GPU score
6515=p score
farhad_davary
30-08-2008, 04:21
سلام
1-با نرم افزارهایی که معمولا برندهای معتبر تو سی دی درایورشون قرار می دن یا می تونید دانلود کنید
Nvidia Forceware Coolbits-ATI Tray tools-Expert tool-....
2-این نرم افزار ها با توجه به مدل مادربرد شما توی سی دی مادر برد هستند مثلا Asus AI-Asus PC Probe-SpeedFan-System Monitoring-.....
3- شما کدوم برند رو میگید که این تبدیل رو نداره!؟:13:
:8:به عنوان مثال : SAPHIRE ATI RADEON 4850 , 512 MB:8:
Kianoosh
30-08-2008, 09:09
:8:به عنوان مثال : SAPHIRE ATI RADEON 4850 , 512 MB:8:
اکثر این کارتهای سری 4000 این قابلیت رو دارن اما اگه تو جعبه بعضی از برندها تبدیلش نیست(اینجا ایران است!:31:) یا خود شرکت سازنده نمی ذاره یا.....!!:13:
DVI to HDMI Adapter-S-Video to Composite Adapter
منظور شما این مبدل ها بود!؟
HDMI Video and Audio
A system with an ATI Radeon™ HD 4800 Series graphics card can help enhance the HD entertainment experience by providing a seamless connection to an HDTV or home theater system. With built-in 7.1 surround sound audio (AC3 / DTS ), the new GPUs and graphics cards support single cable connection directly to a compatible HDTV, projector or receiver. This single cable carries both the HD video and 8 channel audio for a clean, high definition connection. Some graphics cards will be equipped with an HDMI connector, while others will output the HDMI signal using a special ATI Radeon DVI-I to HDMI adapter. These options give consumers more options and flexibility when connecting their PCs to monitors or home theaters for maximum enjoyment of HD content. The new GPU also supports xvYCC color which can display a wider range of color when connected to capable HDTVs.
HDMI
Enjoy the latest audio technologies using HDMI with 7.1 digital surround sound support. Also, xvYCC support allows the user to enjoy a wider range of color when connected to a capable HDTV.
*Note: HD capable monitor required
** Note: Playing HDCP content requires additional HDCP ready components, including but not limited to an HDCP ready monitor, Blu-ray or HD DVD disc drive, multimedia application and computer operating system.
خب اگه قصد خرید دارید برند HIS (یا Power Color )بگیرید که اینها رو تو پکش داره
His:
ATI CrossFireX™ Bridge Interconnect
DVI to HDMI adapter
DVI to VGA adapter
S-video to HDTV cable S-video to composite Adapter
HIS Multi-purpose Screw Driver Pen (Screw Driver, LED Light, Spirit Level)
Driver CD
HIS delivers Faster, Cooler, Quieter plus the best quality product!
Professional customer service and technical support
دوستان عزیز روال فعالیت انجمن تغییر کرده و دیگه نیازی به وجود تاپیک های کلی نیست.
در صورتی که برای خرید قطعات سوالی دارید به راحتی یک تاپیک جدید باز می کنید و سوالاتتون رو مطرح می کنید.
این تاپیک هم تا زمانی که اطلاعات آن بروز و مفید هستند بصورت مهم در بالای انجمن قرار داره و بعد از آن از حالت مهم خارج میشه.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.