مشاهده نسخه کامل
: مشاوره و راهنمايي براي خريد كارت گرافيك
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
[
22]
23
24
yasser1680
08-08-2008, 00:15
راستی اینم بگم که روی باکسش زده ورژن2.0 وهمچنین دایرکسش هم زده 10 مگه نباید10.1 باشه ؟ شیدر مدلش هم زده 4 مگه نباید4.1 باشه ؟
دوست عزیز هیچ مشکلی نیست.من الان موضوع رو بررسی کردم و نوشته ها همان ها هستند یعنی DX10 و SM4 .
به تصاویر زیر که از سایت معتبر گیر آوردم دقت کنید : (تصاویر بزرگ در لینکها)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
haddadiani
08-08-2008, 01:26
سلام!
آقا من تصمیم گرفتم یه کارت گرافیک Geforce 8600 GT 256 DDR3 بخرم. کارت گرافیک فعلیم آنبورده Geforce 5200 . رمم رو همین یه ماه پیش به یه گیگ (کینگستون با باس 400) ارتقا دادم. cpu هم AMD سمپرون +2400 , 1.6 گیگاهرتزه... پاورم هم مارک ATX و 400 واته
حالا به نظر دوستان کارت گرافیکی مناسبی انتخاب کردم؟ یا نه؟
yasser1680
08-08-2008, 01:30
سلام!
آقا من تصمیم گرفتم یه کارت گرافیک Geforce 8600 GT 256 DDR3 بخرم. کارت گرافیک فعلیم آنبورده Geforce 5200 . رمم رو همین یه ماه پیش به یه گیگ (کینگستون با باس 400) ارتقا دادم. cpu هم AMD سمپرون +2400 , 1.6 گیگاهرتزه... پاورم هم مارک ATX و 400 واته
به نظر من بودجه رو افزایش بده به 130 تومن و یه 9600GSO بگیر که قدرت قابل ملاحظه ای در مقابل 8600 از رده خارج داره.
farhad_davary
08-08-2008, 01:31
:8::5:
آقا یه سوال که هر کی جواب بده ستارس :11::
در بسیاری از جعبه های کارت های جدید کابلی وجود داره به نام s-pdif که باید به خروجی داخلی مادربرد وصل بشه تا کارت گرافیکی بتونه صدا رو به تبدیل dvi 2 hdmi منتقل و به tv شما بدون افت صدا وتصویر ببره ..
آیا در جعبه 4850 دوستمون بوده یانه و آیا کابل hdmi بوده یا نه؟؟؟؟
اگر کابل اول (s-pdif) که گفتم در جعبه نبوده که هر چی تو سایتش زیرورو کردم چیزی در این مورد پیدا نکردم ، پس تکلیف صدا چی میشه اونوقت؟؟؟؟؟
alborz_k
08-08-2008, 08:59
در بسیاری از جعبه های کارت های جدید کابلی وجود داره به نام s-pdif که باید به خروجی داخلی مادربرد وصل بشه تا کارت گرافیکی بتونه صدا رو به تبدیل dvi 2 hdmi منتقل و به tv شما بدون افت صدا وتصویر ببره ..
اگر کابل اول (s-pdif) که گفتم در جعبه نبوده که هر چی تو سایتش زیرورو کردم چیزی در این مورد پیدا نکردم ، پس تکلیف صدا چی میشه اونوقت؟؟؟؟؟
سلام. تو جعبه ی کارت من نبود. کابل hdmi هم نبود و فقط تبدیل dvi به hdmi بود. من روی خود برد کارت هم جایی برای وصل s-pdif ندیدم.
تو مال من هم نبود فقط دوتا تبدیل به crt and hdmi ویه کابل 3تایی که نمیدونم ماله چیه و یه رابط کراس فایر و یه خروجی تی وی بود
سلام!
اگه بتونی 9600 بخری خیلی بهتره
SPIRIT PALST III
08-08-2008, 12:46
در مورد قیمت کارتهای گرافیک NVIDIA Quadro FX راهنمایی می خواستم.
این سری کارتهای گرافیک در ایران توسط شرکت های آواژنگ و آلبالو کامپیوتر عرضه می شه .
آواژنگ ساخت Leadtek رو عرضه می کنه و آلبالو کامپیوتر ساخت PNY.
این لیست مدل هایی که آواژنگ عرضه می کنه: برای اطلاعات مدلها از لینک زیر استفاده کنید:
کد:
Leadtek Quadro FX 5600
Leadtek Quadro FX 4500X2
Leadtek Quadro FX 3500
Leadtek Quadro FX 3450
Leadtek Quadro FX 3400
Leadtek Quadro FX 1500
Leadtek Quadro FX 1400
Leadtek Quadro FX 560
Leadtek Quadro FX 540
Leadtek Quadro FX 350
Leadtek Quadro FX 4000 SD
این هم لیست آلبالو کامپیوتر:
کد:
NVIDIA Quadro® FX 1500 PCIE
NVIDIA Quadro® FX 1500 by PNY Technologies graphics boards are the industry leading mid-range professional graphics solution for CAD, DCC, and visualization applications.
The NVIDIA Quadro FX 1500 by PNY delivers unprecedented price/performance. A revolutionary new architecture increases raw geometry and fill rate performance over previous generation products and delivers 40GB/sec. memory bandwidth with support for 256MB of ultra-fast GDDR3 memory. NVIDIA Quadro FX 1500 by PNY provides the optimal blend of quality, precision, performance, programmability, and price for all professional CAD, DCC, and visualization applications. Featuring two dual-link DVI connectors, NVIDIA Quadro FX 1500 by PNY offers the industry's best image quality at resolutions up to 3840 x 2400.
NVIDIA Quadro® FX 1700 PCIE
The NVIDIA Quadro FX 1700 by PNY takes CAD, DCC and visualization applications to new levels of interactivity by enabling unprecedented capabilities in programmability and precision. The industry’s leading workstation applications leverage Quadro GPU technology to enable hardware-accelerated features, performance, and quality – along with certification for stability and superb display quality. The NVIDIA Quadro FX 1700 by PNY delivers an outstanding blend of price/performance that makes it an ideal component of any professional workstation.
NVIDIA Quadro® FX 3500 PCIE
NVIDIA Quadro FX 3500 by PNY Technologies graphics boards are the industry leading high-end professional graphics board solution for CAD, DCC, and visualization applications.
The NVIDIA Quadro FX 3500 by PNY offers a new level of interactivity for engineers and designers enabling ultimate performance, features, and quality; leading to shorter production cycles and faster time to market. Architected for outstanding performance and quality, NVIDIA Quadro FX 3500 by PNY delivers 42.2GX/sec. memory bandwidth and a 256-bit memory interface with support for 256MB of ultra-fast GDDR3 memory. Featuring two dual-link DVI connectors, NVIDIA Quadro FX 3500 by PNY offers the industry’s best image quality at resolutions up to 3840 x 2400.
NVIDIA Quadro® FX 4500 X2 PCIE
The NVIDIA Quadro FX 4500 X2 by PNY is architected around two NVIDIA Quadro FX 4500 graphics processing units (GPUs). Multi-GPU rendering delivers maximum performance and highest image quality, leveraging 32x full scene antialiasing (FSAA) for graphics intensive applications. Quad dual-link DVI outputs provides maximum visual real estate on up to four ultra-high resolution displays (2560 x 1600). NVIDIA Quadro FX 4500 X2 by PNY delivers 33.6GB/sec. memory bandwidth and a 256-bit memory interface with support for 1024MB of ultra-fast GDDR3 memory (512MB per GPU).
NVIDIA's innovative SLI technology is made available to any PCI Express system by the NVIDIA Quadro FX 4500 X2 by PNY. Quadro SLI technology enables dual NVIDIA Quadro GPUs to span an OpenGL window across multiple displays, or to run a single application per GPU. When used with an SLI connector top-speed performance on a single display is realized by leveraging the capabilities of both NVIDIA Quadro FX 4500 GPUs as if they were a single graphics card. SLI can output in digital or analog formats allowing maximum display flexibility.
NVIDIA Quadro® FX 4500 X2 PCIE
NVIDIA Quadro® FX 4500 X2 by PNY Technologies graphics boards offer ultra high-end multi-GPU professional graphics performance and features for extreme CAD, DCC, scientific, and visualization applications.
The NVIDIA Quadro FX 4500 X2 by PNY is architected around two NVIDIA Quadro FX 4500 graphics processing units (GPUs). Multi-GPU rendering delivers maximum performance and highest image quality, leveraging 32x full scene antialiasing (FSAA) for graphics intensive applications. Quad dual-link DVI outputs provides maximum visual real estate on up to four ultra-high resolution displays (2560 x 1600). NVIDIA Quadro FX 4500 X2 by PNY delivers 33.6GB/sec. memory bandwidth and a 256-bit memory interface with support for 1024MB of ultra-fast GDDR3 memory (512MB per GPU).
NVIDIA's innovative SLI technology is made available to any PCI Express system by the NVIDIA Quadro FX 4500 X2 by PNY. Quadro SLI technology enables dual NVIDIA Quadro GPUs to span an OpenGL window across multiple displays, or to run a single application per GPU. When used with an SLI connector top-speed performance on a single display is realized by leveraging the capabilities of both NVIDIA Quadro FX 4500 GPUs as if they were a single graphics card. SLI can output in digital or analog formats allowing maximum display flexibility.
Along with Frame Lock and Genlock functionality the NVIDIA Quadro FX 4500 X2G by PNY features a revolutionary new architecture with 2x the geometry and fill rate and 4x the hardware pixel read-back performance of previous generation products. A companion G-Sync Board connects to the FX 4500 X2 and provides a BNC house sync (analog or digital) connector along with two RJ45 Frame Lock sync connectors (using CAT5 straight-through cable).
NVIDIA Quadro® FX 4600 PCIE
NVIDIA Quadro FX 4600 by PNY Technologies provides an ultra-high-end graphics solution that delivers unprecedented professional graphics performance and features for extreme CAD, DCC, scientific, and visualization applications.
The ground-breaking NVIDIA unified architecture dynamically allocates compute, geometry, and shader processing power to efficiently deliver optimized performance. Featuring a 768MB frame buffer with massive memory bandwidth up to 57.6GB/sec., Quadro FX 4600 enables interactive visualization of the largest, 64-bit datasets. Revolutionary NVIDIA CUDA™ technology provides a simplified computing platform for data-intensive applications using a standard C language interface to solve complex computational problems. The reference standard for Shader Model 4.0, Quadro FX 4600 enables next generation ultra-realistic, real-time visualization applications with unprecedented image quality. With two dual-link DVI connectors, Quadro FX 4600 by offers the industry’s best image quality at resolutions up to 3840 x 2400.
NVIDIA Quadro® FX 5600 PCIE
NVIDIA Quadro FX 5600 by PNY Technologies provides an ultra-high-end graphics solution that delivers unprecedented professional graphics performance and features for extreme CAD, DCC, scientific, and visualization applications.
The ground-breaking NVIDIA unified architecture dynamically allocates compute, geometry, and shader processing power to efficiently deliver optimized performance. Featuring the industry’s first 1.5GB frame buffer with massive memory bandwidth up to 76.8GB/sec., Quadro FX 5600 enables interactive visualization of the largest, 64-bit datasets. Revolutionary NVIDIA CUDA™ technology provides a simplified computing platform for data-intensive applications using a standard C language interface to solve complex computational problems. The reference standard for Shader Model 4.0, Quadro FX 5600 enables next generation ultra-realistic, real-time visualization applications with unprecedented image quality. With two dual-link DVI connectors, Quadro FX 5600 by offers the industry’s best image quality at resolutions up to 3840 x 2400.
NVIDIA Quadro® FX 560 PCIE Professional Video Edition
NVIDIA Quadro FX 560 PVE by PNY Technologies graphics boards feature uncompromised performance, programmability, and video output flexibility at an entry-level price for professional CAD, visualization, and DCC applications such as NLE.
The NVIDIA Quadro FX 560 PVE by PNY delivers cost-effective solutions for professional 3D environments without compromising on quality, precision, performance, and programmability. Featuring advanced features ranging from a 128-bit floating point graphics pipeline, 12-bit subpixel precision, fast GDDR3 memory, and HD output, the NVIDIA Quadro FX 560 is certified on a wide set of CAD, DCC, and visualization applications, offering the value and capabilities professional users expect. In addition, support for one dual-link DVI output and HD component out, through the included PNY Technologies Professional Video Breakout Box, enables simultaneous connections to high resolution digital flat panels and HD or SD component, S-Video, or composite video displays, making the NVIDIA Quadro FX 560 PVE by PNY a must have for any video editing solution.
NVIDIA Quadro® FX 4500 SDI PCIE
The NVIDIA Quadro® FX 4500 SDI by PNY featuring NVIDIA PureVideo™ technology is the ideal solution for on-air HD broadcast graphics applications ranging from virtual-sets, sports, and weather news systems to compositing live video footage onto virtual backgrounds and sending the result to live video for TV broadcast.
Post production finishing and film production professionals can preview, in real-time on HD broadcast monitors, the result of 3D compositing, editing, and color grading. This graphics-to-video-out solution delivers uncompressed 12-bit SDI directly from a powerful programmable graphics engine, enabling a direct connection to broadcast monitors, tape decks, or SDI projectors.
Two channels, fill or key, of SDI uncompressed 8-, 10-, or 12-bit SDI are provided in 2K, HD, or SD formats, along with analog and digital house synchronization. Microsoft® Windows® and Linux support deliver platform choice, the ability to work on top of existing applications, or integration into in-house broadcast or video applications or workflows through NVIDIA's published API developer documentation.
The revolutionary new Quadro FX 4500 Graphics Processing Unit (GPU) delivers a radical new architecture with 2x the geometry and fill rate and 4x the hardware pixel read-back performance of previous generation graphics processors. It supports 512MB of ultra-fast GDDR3 memory, and rotated grid full scene antialiasing (RG FSAA), for increased color accuracy and visual quality of edges and lines without compromising performance.
By delivering the ultimate in quality, precision, performance, and programmability NVIDIA Quadro by PNY graphics boards enable a new level of interactivity in broadcast and DCC applications. For the first time production rendering becomes an integral part of the design and production workflow, shortening the production process and enabling stunning on-air 3D graphics.
------------------------------------------------------------------------------------------------------
اگه در مورد قیمت ها یه راهنمایی کنید ممنون میشم.....
اگه از محصولات آواژنگ (ساخت Leadtek) قیمت بدید ممنون می شم.
قیمت کارت های با رم 128 و256 و 512 _____ در همین مورد یه سوال هم داشتم: توی لیست مدل هایی که آواژنگ گذاشته بود مدلهای مختلفی بود با رمهای یکسان : مثلا سه چهار مدل متفاوت بود ولی همه رم 128 یا 256 داشتن می خواستم بدون جریانه این قضیه چیه؟ فرقشون چیه؟
haddadiani
08-08-2008, 14:05
به نظر من بودجه رو افزایش بده به 130 تومن و یه 9600GSO بگیر که قدرت قابل ملاحظه ای در مقابل 8600 از رده خارج داره.
ممنون از راهنماییتون. ولی با این پاور جواب میده؟:41: یعنی ممکنه چه ایرادی پیش بیاد؟
ممنون از راهنماییتون. ولی با این پاور جواب میده؟:41: یعنی ممکنه چه ایرادی پیش بیاد؟
اگه پاورت کم بیاره سیستمت ریست میشه این مهمترین و واضح ترین مشخصشه:10:
.......سیدی رامت قاطی میکنه و......
farhad_davary
08-08-2008, 19:52
سلام. تو جعبه ی کارت من نبود. کابل hdmi هم نبود و فقط تبدیل dvi به hdmi بود. من روی خود برد کارت هم جایی برای وصل s-pdif ندیدم.
حالا کابلش هیچی/تو بعضی ها هست / توبعضی ها نیست /می تونید hdmi راتست کنید؟(آخه مگه بدون spdif میشه؟)
Molecule
08-08-2008, 22:04
سلام میخواستم بدونم 3870x2 خوبه یا 9800x2 ،از این بهتر هم هست لطفا قیمتش هم بنویس.
سلام میخواستم بدونم 3870x2 خوبه یا 9800x2 ،از این بهتر هم هست لطفا قیمتش هم بنویس.
4870X2 تا 1 ماه ديكه مياد ايران حدود 550 تومن هست
در مورد قیمت کارتهای گرافیک NVIDIA Quadro FX راهنمایی می خواستم.
اگه در مورد قیمت ها یه راهنمایی کنید ممنون میشم.....
اگه از محصولات آواژنگ (ساخت Leadtek) قیمت بدید ممنون می شم.
قیمت کارت های با رم 128 و256 و 512 _____ در همین مورد یه سوال هم داشتم: توی لیست مدل هایی که آواژنگ گذاشته بود مدلهای مختلفی بود با رمهای یکسان : مثلا سه چهار مدل متفاوت بود ولی همه رم 128 یا 256 داشتن می خواستم بدون جریانه این قضیه چیه؟ فرقشون چیه؟
کارتهای گرافیک WorkStation استفاده معمولی ندارند برای همین هم خیلی توی بازار نیست که بتونید قیمت ثابتی ازشون داشته باشید. باید با آواژنگ و آلبالو تماس بگیرید ببینید چه مدلهایی دارند و قیمتهاشون رو بپرسید.
کارتهای گرافیک با میزان حافظه مشخص نمیشن... میزان حافظه فقط یکی از مشخصه های یک کارت گرافیک هست اگه به مشخصات دیگه نگاه کنید می بینید که با هم تفاوت دارند.
nima shahbazi
08-08-2008, 22:44
سلام من می خوام یه سیستم بخرم با مشخصات : مین بورد: pq5
سی پی یو: Q9300
حالا گرافیک رو چی بخرم در ضمن من دیگه به این زو دی ها نمی تونم قطعه ایش رو عوض کنم. لطفا کمک کنین!!!!!!!!!!
سلام من می خوام یه سیستم بخرم با مشخصات : مین بورد: pq5
سی پی یو: Q9300
حالا گرافیک رو چی بخرم در ضمن من دیگه به این زو دی ها نمی تونم قطعه ایش رو عوض کنم. لطفا کمک کنین!!!!!!!!!!
دوست من شما بودجتون رو معلوم کنید تا گرافیک پیشنهاد بشه
ولی در کل نصبت به قیمت 4870 و یا 4850 الان بهترین هستن
yasser1680
09-08-2008, 02:44
ممنون از راهنماییتون. ولی با این پاور جواب میده؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](40).gif یعنی ممکنه چه ایرادی پیش بیاد؟
فکر کنم این پاور شما کمی ضعیف باشه!
دوستان قيمت كارتهاي 4850 و 4870 تغييري كرده ؟ گرون شده يا ارزون ؟
ممنون
alidoran
09-08-2008, 13:54
سلام
من به کمک راهنمایی شما یه 8600gt 256 ddr3 خریدم.
اولا می خاستم از تمام کسایی که این تاپیکو می چرخونن تشکر کنم چون واقعا تونستم نسبت به بودجم بهترین رو بخرمو کاملا از خریدم راضیم.
ثانیا شما ها حرفه ای بازی هستین و دقتتون و توقعتون کاملا بالاست ولی یکی مثل من که روزی نیم ساعت به زور بازی میکنه اینم از سرش زیاده.
اینو از این جهت گفتم که 40 تومانم 40 تومانه(تفاوت قیمت 8600gt و 9600gso) من که از همین کاملا راضیم و بازیا رو مطلوب اجرا می کنه(قابل توجه کسایی که مثل من زیاد حرفه ای نیستن)
بازی هایی که من تست کردم
dvil mey cry4
call of duty 4
world in confilict
gta :D
MicroSystem
09-08-2008, 14:15
سلام
من به کمک راهنمایی شما یه 8600gt 256 ddr3 خریدم.
اولا می خاستم از تمام کسایی که این تاپیکو می چرخونن تشکر کنم چون واقعا تونستم نسبت به بودجم بهترین رو بخرمو کاملا از خریدم راضیم.
ثانیا شما ها حرفه ای بازی هستین و دقتتون و توقعتون کاملا بالاست ولی یکی مثل من که روزی نیم ساعت به زور بازی میکنه اینم از سرش زیاده.
اینو از این جهت گفتم که 40 تومانم 40 تومانه(تفاوت قیمت 8600gt و 9600gso) من که از همین کاملا راضیم و بازیا رو مطلوب اجرا می کنه(قابل توجه کسایی که مثل من زیاد حرفه ای نیستن)
بازی هایی که من تست کردم
dvil mey cry4
call of duty 4
world in confilict
gta :D
مباركه
چند خريدي
با چه برندي؟
SPIRIT PALST III
09-08-2008, 16:18
کارتهای گرافیک WorkStation استفاده معمولی ندارند برای همین هم خیلی توی بازار نیست که بتونید قیمت ثابتی ازشون داشته باشید. باید با آواژنگ و آلبالو تماس بگیرید ببینید چه مدلهایی دارند و قیمتهاشون رو بپرسید.
کارتهای گرافیک با میزان حافظه مشخص نمیشن... میزان حافظه فقط یکی از مشخصه های یک کارت گرافیک هست اگه به مشخصات دیگه نگاه کنید می بینید که با هم تفاوت دارند.
ممنون
آره این سری کارت گرافیک های مخصوص نرم افزارهای CAD/CAM و نرم افزارهای طراحی صنعتی هستش. و کاربرد صنعتی داره. به آواژنگ میل زدم جواب ندادن!!
در مورد رم ها ممنون از راهنمایی، منتها منظور من هم همین بود که تفاوتشون چیه؟ _ راستش من این کارت گرافیک رو برای کار با یه نرم افزار می خواستم که توی سیستم مورد نیاز گفته بود کارت گرافیک های Quadro با 128 یا 256 رم . حالا برام مسئله این بود که از بین مدلهایی که رم های یکسان دارند ویژگی هاشون و تفاوتهاشون چیه و من از کدوم مدل استفاده کنم؟؟؟؟ ___ مشکل من اینه که از اصطلاحات تخصصی ای که توی توضیحات کارت های آواژنگ بود سر در نمی یارم. به عنوان مثال اطلاعاتی که توی تصویر پائین هست. که بعضی موارد مثل : mem data width , mem type , memory bandwidth و ... در کارت های با رم های یکسان متفاوت هستش من ازبین این کارت های با رم های یکسان بر چه اساسی باید انتخاب کنم ؟؟؟
مرسی / ممنون
تصویر:
alidoran
09-08-2008, 17:29
مباركه
چند خريدي
با چه برندي؟
ممنون
89
inno3d
farhad_p
09-08-2008, 19:32
لطفا بهترین کارت گرافیک موجود تو بازار تا قیمت 65 هزار تومن رو معرفی کنید. گارانتی معتبرش رو هم بنویسید. ممنون:40:
لطفا بهترین کارت گرافیک موجود تو بازار تا قیمت 65 هزار تومن رو معرفی کنید. گارانتی معتبرش رو هم بنویسید. ممنون:40:
8500GT GDDR3 INOO3D
ATI 2600 PRO PALIT _ SONIC
kamran2000
10-08-2008, 00:22
كارت گرافيگ من XFX - GeForce 8500 GT - 512MB .
13 ماهي ميشه كه گرفتم (130000 تومان) . الان قيمتش چنده ؟ براي بازي هاي جديد جواب ميده ؟
اگر جواب نميده چي بگيرم ؟
vivid806
10-08-2008, 00:55
13 ماهي ميشه كه گرفتم (130000 تومان) . الان قيمتش چنده ؟ براي بازي هاي جديد جواب ميده ؟
نگفتید نوع حافظش چیه که احتمال میدم DDR2 باشه که الان قیمتش به 100000 تومان هم نمیرسه
میزان هزینه الان رو و استفاده ای که داری رو هم مشخص کن تا اساتید بتونند بهتر راهنماییت کنند:20:
Kianoosh
10-08-2008, 01:33
سلام
دوست من کارت گرافیک شما برای بازی های جدید زیاد مناسب نیست بهتره یه کارت جدید بگیری .قیمتش نو این کارت بین 70 تا 75 تومنه(قیمت رایان صبا
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید)
اگه می خوای بفروشی حداکثر 45 تا 50 تومن
شما چقدر می خوای هزینه کنی؟
yasser1680
10-08-2008, 02:00
نوشته شده توسط farhad_p [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
لطفا بهترین کارت گرافیک موجود تو بازار تا قیمت 65 هزار تومن رو معرفی کنید. گارانتی معتبرش رو هم بنویسید. ممنون[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](39).gif
بابا یک 15 تومن هم بزار روش 8600GT DDR3 256 بگیر که ارزش خرید داره.
farhad_davary
10-08-2008, 04:05
با سلام به دوستان محترم :
مجددا سوال خود را مطرح می نمایم....
درجعبه های کارت های جدید RADEON HD آداپتوری برای تبدیل dvi به hdmi وجود دارد . و همانطور که میدانید hdmi تلفیقی از صدا وتصویر است که برای دیدن blu-ray یا hd dvd به tv که این قابلیت را داشته باشد وصل می گردد.
حال سوال اینجاست که چرا در بعضی مدلها ، کارت گرافیکی پورتی دارد که به خروجی داخلی s/pdif (مربوط به صدا)
مادربرد برای رساندن صدا به hdmi وصل می گردد.لذا درجعبه آن هم این کابل وجود دارد.در بعضی دیگر این کابل موجود نیست و به گفته یکی از دوستان خود کارت هم جایی برای آن ندارد.در اینگونه کارت ها وضع صدا به چه صورت است؟
با تشکر:8:
GH.REZAEI
10-08-2008, 09:49
برای مین Asus p5Q deluxe چه گرافیکی پیشنهاد می دید ( بیشتر بازی)
reza fontana
10-08-2008, 10:31
برای مین Asus p5Q deluxe چه گرافیکی پیشنهاد می دید ( بیشتر بازی)
اول بگو چقدر میخوای هزینه کنی؟:31:
james_hetfield
10-08-2008, 11:08
قیمت 4870 الان تو بازار چنده ؟؟؟؟ آیا ارزش داره با اختلاف قیمتی که داره برای 4870 X2 صبر کرد؟؟؟؟
reza fontana
10-08-2008, 12:51
قیمت 4870 الان تو بازار چنده ؟؟؟؟ آیا ارزش داره با اختلاف قیمتی که داره برای 4870 X2 صبر کرد؟؟؟؟
قیمتش با برند sapphire حدود 360 تومنه..اگه بودجه به اندازه کافی داری معلومه دیگه 4870X2 بهترین گزینه هست..قویترین کارت جهانه دیگه:31:
bleu2u4u
10-08-2008, 15:14
قيمت 4850 پايين اومد يا هنوز هم بايد صبر كنيم
هركي قيمت امروز رو داره بگه تا ببينيم چكار بايد بكنيم
bleu2u4u
10-08-2008, 16:14
نظرتون در مورد لينك پايين چيه؟
چرا gddr3 نيست
اين دو تا چقدر با هم فرق دارن
yasser1680
10-08-2008, 16:19
چرا gddr3 نيست
کدوم لینک؟
bleu2u4u
10-08-2008, 16:31
کدوم لینک؟
درستش كردم
Ali_Best
10-08-2008, 18:57
يه مادبرد خوب به اسم Biostar GF7100P-M7S هست كه گرافيك آنبرد جيفورس 7100 داره كه تا 512 مگ رم هم از سيستم به اشتراك ميگيره قيمتش هم حدود 62 تومنه.
بله كارت گرافيك به مين وصله. اين ويستا هم ساپورت ميكنه شيدر 3 هست و ويستا حداقل شيدر 2 نياز داره
كارت فعلي شما كه شيدر 1.1 هست.
سلام ...
نه دوست عزیز آنبورد نه ...
الآن کارتهای جدید تا چند مگابایتن؟ به گیگا رسیدن؟
تا 40-50 تومن یه کارت گرافیک خوب معرفی کنین تا بتونم باهاش کارهای گرافیکی انجام بدم...
ممنون:11:
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
گرافیک الآن من : Graphic Card : ATI Radeon 9250 ( قبلا" nVIDIA Gforce MX\MX 400 داشتم که آشغال بود!)
bleu2u4u
10-08-2008, 19:47
گارانتي sapphire چيه؟
اين مدل وارد ايران شده اگه شده قيمتش از 512 mb چقدر بيشتره
قدرتش چقدر بيشتره
ganje nahofte
10-08-2008, 20:35
سلام ...
تا 40-50 تومن یه کارت گرافیک خوب معرفی کنین تا بتونم باهاش کارهای گرافیکی انجام بدم...
اگر (Pci e) بخوای میتونی albatron 6800GE 256MB 128 Bit با گارانتی SNG بگیری 45000 تومان.
alborz_k
10-08-2008, 22:19
گارانتي sapphire چيه؟
اين مدل وارد ايران شده اگه شده قيمتش از 512 mb چقدر بيشتره
قدرتش چقدر بيشتره
سلام. گارانتتیش ، فونیران هست.
فکر نکنم وارد شده باشه.
قدرتش نباید فرق کنه چون بازی های امروزی به بیش از 512 مگ حافظه احتیاج ندارن(البته اگر تکنیک aa , af)رو به مقدار خیلی زیاد در رزولوشن های بالا به کار ببری ،ممکنه اختلاف بالا بره که اون هم به بازیش بستگی داره.، البته فرکانس هسته و حافظه اش با مدل 512 مگابایتی یکی هست پس اختلاف کاراییشون نا چیزه.
bleu2u4u
10-08-2008, 23:26
البرز جان ممنون
yasser1680
10-08-2008, 23:46
چرا gddr3 نيست
من که چیزی ندیدم.(خیلی شلوغ هست).
همه کارتهای HD 4850 با مموری DDR3 عرضه شدن.
اقا 512gb asus-geforce 8600gts بگیرم یا xfx 1gb
کدوم بهتره؟
alborz_k
11-08-2008, 00:34
اقا 512gb asus-geforce 8600gts بگیرم یا xfx 1gb
کدوم بهتره؟
سلام . 512 بگیری بسه. فقط مراقب باش gddr3 باشه.
Ali_Best
11-08-2008, 00:52
نوشته شده توسط Ali_Best
سلام ...
ممنون
اگر (Pci e) بخوای میتونی albatron 6800GE 256MB 128 Bit با گارانتی SNG بگیری 45000 تومان.
اگر (Pci e) بخوای میتونی : منظورتون رو نمی فهمم میشه بیشتر توضیح بدین ... تو ATI یا nVIDIA چیزی گیر نمیاد؟
GH.REZAEI
11-08-2008, 08:33
[quote=reza fontana;2792082]اول بگو چقدر میخوای هزینه کنی؟:31:[/quot
کل سیستم حدود 800 تومان:27:
reza fontana
11-08-2008, 10:14
مدل کارت گرافیک من elsa Geforce 8600GT 256mb ddr3 هست ..وقتی که باهاش کرایسیس رو روی ویندوز XP بازی کردم هیچ مشکلی نداشت ولی از وقتی که ویندوز ویستا نصب کردم و میخواد از دایریکس10 استفاده کنه سیگنال نمیده!داخل بازی میره ولی به محض اینکه لودینگ بازی تموم میشه مانیتور هم خاموش میشه و به چشمک زدن میفته!! حالا نمیشه کاریش کرد؟
Lich_King
11-08-2008, 10:28
درود
دوستان کارتی به شرح زیر به ما انداخته شد 310 تومن ... نظرتون چیه؟!
Asus EAH (hd?!) 4850 512mb ddr3
این EAH با HD فرق داره؟! :دی
gddr3 با ddr3 چه فرقی داره؟
سلام
من میخوام یه سیستم ارزونقیمت برا یه بنده خدایی جمع کنم
کارت گرافیک ارزون که توی بازار موجود باشه چی سراغ دارین؟
طرف بچه مچه داره اما اونطوریا نیست که بخوان بازی با گرافیک خوف اجرا کنن
128 یا نهایتش 256 بسه براشون
ارزون ترین گرافیک چه مدلیه و چنده؟
geforce 6200 256 به قیمت 27 تومن چطوره؟
این قیمت رو توی سایت دیدم شاید درست نباشه
Kianoosh
11-08-2008, 12:19
سلام
سلام
همون 256MB Geforce 6200 برای این کار(اگه واقعا به فکر بازی نیستن) بهترین انتخابه قیمتش هم درسته حداکثر 30 تومنه البته اگه بازار رو زیر و رو کنی شاید یه 5700 گیر بیاری(احتمال 99% دسته دوم!) 20 تومن. 5200 هم فکر نکنم اصلا گیر بیاد
سلام
همون 256MB Geforce 6200 برای این کار(اگه واقعا به فکر بازی نیستن) بهترین انتخابه قیمتش هم درسته حداکثر 30 تومنه البته اگه بازار رو زیر و رو کنی شاید یه 5700 گیر بیاری(احتمال 99% دسته دوم!) 20 تومن. 5200 هم فکر نکنم اصلا گیر بیاد
مرسی
این 6200 کارت گرافیک واقعا ضعیفیه؟
این بازی های سبک رو جواب میده دیگه؟ نه؟
اگر بخوام حدود 40 هزینه کنم چی خوبه؟
اقا من هرچی تو سایت nvidia یا حتی google سرچ کردم geforce8600gts 512gb پیدا نکردم ولی 256mb بود ولی تو بازار 512gb دیدم حالا نمیدونم تقلبی هستش یا نه ؟
لطفا راهنمایی کنید
درود
نه دوست من شما بهترين كارت رو گرفتي EAH اول سريال ايسوز هست خيالت راحت باشه ولي بسيار گران خريدي البته اين روز ها قيمت اين كارت بالا رفته ولي شما ميتونستي با برند HIS بگيري به قيمت 260 تومن بيخودي 50 تومن زيادي پول دادي ولي در عوض ايسوز گرفتي :20: مباركت باشه دور فنت رو ببر بالا تا كارتت كمتر گرم كنه از من ميشنوي فقط 35 درصد بال برر كه بيخودي صداي فن اذيتت نكنه و به فن هم فشار نمياد كارتت هم روي 55 درجه ميمونه الان كارتت روي چند درجه هست ؟ ( در حالت بيكاري نه بازي )...راستي گارانتي كارتت براي كدوم شركته ؟
MicroSystem
11-08-2008, 13:24
اگر (Pci e) بخوای میتونی : منظورتون رو نمی فهمم میشه بیشتر توضیح بدین ... تو ATI یا nVIDIA چیزی گیر نمیاد؟
مادربرت چيه؟
مدل کارت گرافیک من elsa Geforce 8600GT 256mb ddr3 هست ..وقتی که باهاش کرایسیس رو روی ویندوز XP بازی کردم هیچ مشکلی نداشت ولی از وقتی که ویندوز ویستا نصب کردم و میخواد از دایریکس10 استفاده کنه سیگنال نمیده!داخل بازی میره ولی به محض اینکه لودینگ بازی تموم میشه مانیتور هم خاموش میشه و به چشمک زدن میفته!! حالا نمیشه کاریش کرد؟
مشكل از درايور ويستا هست درايور جديدش رو نصب كردي؟
درود
ايسوز گرونه ديگه كارت خوبي خريدي ولي ايسوز يه محصول لوكس هست مال پولدارها است همين كارت رو ميتونستي با برند ديگه 250 بخري
سلام
6200 با برند XFX حدود 21 تومنه ولي اين كارت بسيار ضعيفه شما ميتوني مادبرد با گرافيك آنبورد بخري حدود 60 تومن كه گرافيكش از اين يه ذره قويتره.
اقا من هرچی تو سایت nvidia یا حتی google سرچ کردم geforce8600gts 512gb پیدا نکردم ولی 256mb بود ولی تو بازار 512gb دیدم حالا نمیدونم تقلبی هستش یا نه ؟
لطفا راهنمایی کنید
256 مگ واسه اين كارت زياد هم هست برند مرجع اين كارت 256 مگ هست بيخود پول پاي 512 اين كاترت نده كه هيچ فرقي نميكنه
Kianoosh
11-08-2008, 13:56
لطفا راهنمایی کنید
سلام دوست عزیز
( شما می خوای چقدر هزینه بکنی؟چون سری 8600 تقریبا از دور خارج شده و کارتهای بهتر از اون زیاده!) .این مدل (512mb) با چند برند(-Evga-XFX-Sparkle-Asus_Giag.....) تولید شده باید بگردی ببینی کدومش رو پیدا می کنی توی بازار (شاید یکم سخت گیر بیاد:13:)
اون مدلی هم که تو بازار دیدی کامل مشخصاتش رو بگو ولی فکر می کنم اصل باشه(برند و گارانتی؟)
اسپارکل:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Model number : SF-PX86GTS512D3-HP
Graphics Processing : NVIDIA GeForce 8600GTS
Core Clock : 675 MHz
Memory Clock : 1800 MHz
Memory Type : 512MB GDDR3
Memory Interface : 128-Bit
Bus Type : PCI-Express 16x
RAMDAC : 400 MHz
سلام به همه
دوستان مادر بردي هست كه گرافيك انبرد خوبي داشته باشه
واسه شركت ميخوام كار گرافيكي سنگين باهاش نميشه فقط تايپ و پرينت كرل همين جور كارا
بعضي مواقع هم بازيهاي معمولي رو سيستمه 2 گيگ رم ميذارم حالا ميشه يه مين با گرافيك خوب معرفي كنيد
ميدونم ربطي به اين تاپيك نداره ولي گرافيكش برام مهمه
قيمت و برندم لطف كنيد ممنون ميشم
دوست نم شما تو ويستا بايد گرافيك رو بياري پايين و رم سيستمت هم بايد بالا باشه تا مشكلي پيش نياد براتون من اون موقعي كه 8600 داشتم اين كار رو كردم درست شد ولي بگم درايورم به روز بود
درود
اقا ايسوس خريديا بايد پول اسمشم بدي
ايسوس مثل بنز ميمونه گرونه ولي خفنه مبارك باشه
6200 با برند XFX حدود 21 تومنه ولي اين كارت بسيار ضعيفه شما ميتوني مادبرد با گرافيك آنبورد بخري حدود 60 تومن كه گرافيكش از اين يه ذره قويتره.
نه ترجیح میدم کارت گرافیک جدا باشه
7300gt چطوره؟ چنده؟تو بازار هست هنوز؟
گرافیک یه کم بهتر از 6200 با قیمت حدود 40 و کمتر چی خوبه؟
ganje nahofte
11-08-2008, 15:08
اینی که من گفتم با همون چیپ انویدیای دیگه. منظور از pci e نوع اسلات گرافیک است.
ganje nahofte
11-08-2008, 15:14
سلام به همه
دوستان مادر بردي هست كه گرافيك انبرد خوبي داشته باشه
واسه شركت ميخوام كار گرافيكي سنگين باهاش نميشه فقط تايپ و پرينت كرل همين جور كارا
بعضي مواقع هم بازيهاي معمولي رو سيستمه 2 گيگ رم ميذارم حالا ميشه يه مين با گرافيك خوب معرفي كنيد
ميدونم ربطي به اين تاپيك نداره ولي گرافيكش برام مهمه
قيمت و برندم لطف كنيد ممنون ميشم
Albatron 7050 = حدود 70 تومان
بایواستار هم مین های آنبورد خوبی داره!
سلام
من 150 تومان پول دارم
می خواستم بدونم که 9600Gso بخرم یا پولامو جمع کنم یه 9600GT بخرم ؟
تفاوتشون چقده ؟
GSO و GT هرکدام به چه پاوری احتیاج دارند ؟
برای بازی روی مانیتور های 19 اینچ واید مناسبند ؟؟؟
مرسی.:11:
MicroSystem
11-08-2008, 15:42
سلام
من 150 تومان پول دارم
تفاوتشون چقده ؟
فرقشون زياد نيست
GT حدود 400 وات و GSO هم 380 وات
بستگي داره؟
چه بازيهائي مد نظرت باشه
Kianoosh
11-08-2008, 16:27
سلام
من 150 تومان پول دارم
تفاوتشون چقده ؟
سلام
دوست عزیز می تونید این دو کارت رو خودتون با هم مقایسه کنید
اختلاف چشمگیری ندارن در ضمن پیش بینی!میشه قیمت کارتهای گرافیک در چند روز آینده پایین بیاد پاور هم همون طور که میکرو سیتم عزیز گفت 380 و 400 هستش
مدل : Cool pipe & fan SF-PX96GSO768D3-HP
پردازنده گرافیک : NVIDIA GeForce 9600GSO
فرکانس پردازنده : 550مگاهرتز
فرکانس حافظه : 1600 مگاهرتز
مقدار حافظه : 768MB GDDR3
نوع رابط حافظه : 192بیت
فرکانس سایه زنی : 1375 مگاهرتز
نوع گذرگاه : PCI-Express 2.0
سرعت تبدیل آنالوگ به دیجیتال : 400 مگاهرتز
مدل : SF-PX96GT512D3-HP Cool-pipe
پردازنده گرافیک : NVIDIA GeForce 9600GT
فرکانس پردازنده : 650مگاهرتز
فرکانس حافظه : 1800 مگاهرتز
مقدار حافظه : 512MB GDDR3
نوع رابط حافظه : 256بیت
فرکانس سایه زنی : 1625 مگاهرتز
نوع گذرگاه : PCI-Express 2.0
سرعت تبدیل آنالوگ به دیجیتال : 400 مگاهرتز
بله برای بیشتر بازی ها(نسل جدید رو نمی دونم) مناسب هستند
Albatron 7050 = حدود 70 تومان
بایواستار هم مین های آنبورد خوبی داره!
سلام به همه
میکرو سیستم عزیز شما هم همین رو پیشنهاد میکنید؟
مشکلی از لحاظ انبرد بودن پیش نمیاد؟
با رم 1 گیگ جواب میده سیستم یا باید 2 باشه؟:10:
اقا جان این مین اینتل ساپورت هست میشه یه مین ای ام دی معرفی کنید
Mentally Art
11-08-2008, 18:16
سلام دوستان
مانیتور من samsung dfx1793 هست (crt)
حالا اگر من کارت hd4850 بگیرم یا 9600 gso با این که مانیتورم زیاد با کیفیت نیست برام فرقی میکنه؟
( از لحاظ اجرای بدون تیک بازی مد نظرم نیست)
ممنون
اقا من میخوام یه کارت گرافیک بگیرم حدود 140 هزار تومن geforce باشه بهتره
الان تو بازار با این قیمت بهترین کارت چیه؟ با چه برندی؟
MicroSystem
11-08-2008, 19:23
سلام به همه
میکرو سیستم عزیز شما هم همین رو پیشنهاد میکنید؟
مشکلی از لحاظ انبرد بودن پیش نمیاد؟
با رم 1 گیگ جواب میده سیستم یا باید 2 باشه؟:10:
Biostar GF7100P-M7S
نه چه مشكلي نتايج بنچماركها تفاوت بسيار ناچيزي با غير آنبورد داره ( منظورم عمكرد كلي مادبرد هست نه مقايسه گرافيك)
با يك گيگ هم جواب ميده
اقا جان این مین اینتل ساپورت هست میشه یه مین ای ام دی معرفی کنید
بايو استار چند مل داره با گرافيكهاي آنبورد ATI HD 3200 و NVIDIA 8200 هر دو گرافيك تقريبا تو يه سطح اند اما اولي به نظر من بهتره
گرافيكهاي اينها از بالائي قويتره و علاوه بر اون قابليت كراس فاير و SLI شدن با گرافيك خارجي رو هم داره
سلام دوستان
مانیتور من samsung dfx1793 هست (crt)
حالا اگر من کارت hd4850 بگیرم یا 9600 gso با این که مانیتورم زیاد با کیفیت نیست برام فرقی میکنه؟
( از لحاظ اجرای بدون تیک بازی مد نظرم نیست)
ممنون
تنها محدوديت مانيتور رزولوشن هست من وقتي رزولوشن رو روي CRT از 1024-768 بيشتر ميكنم تفاوت كيفيت رو احساس نميكنم.
حالا شما بايد ببينيد تو اين رزولوش بازيهاي مد نظرتون چند فرم بر ثانيه جواب ميدند.
MicroSystem
11-08-2008, 19:25
9600GSO
384 مگ داره و 768 مگ ببين پولت به كدوم ميرسه
Ali_Best
11-08-2008, 19:55
مادربرت چيه؟
مشكل از درايور ويستا هست درايور جديدش رو نصب كردي؟
ايسوز گرونه ديگه كارت خوبي خريدي ولي ايسوز يه محصول لوكس هست مال پولدارها است همين كارت رو ميتونستي با برند ديگه 250 بخري
256 مگ واسه اين كارت زياد هم هست برند مرجع اين كارت 256 مگ هست بيخود پول پاي 512 اين كاترت نده كه هيچ فرقي نميكنه
MicroSystem عزیز بابت توجهت ممنون! ... گلم همونطور که میدونید ( شاید بدونید!) دارم یه سیستم جدید میبندم ... اینطور که معلومه باید اول تکلیف این مادربورد رو مشخص کنم! ... زود اومدم اینجا! (حرف دلم : این چه وضعیه ... خداییش باید یه تاپیک پیشنهاد سیستمم راه اندازی بشه ... آخه چه فرقی میکنه اینطوریم مثل همونه ... تا مدل چندتا قطعه و بورد رو نگی که دوستان نمیتونن راهنمایی کنن ... :19::19::19: ... بی خیال ... می سازیم!) :8:
Kianoosh
11-08-2008, 20:50
نه ترجیح میدم کارت گرافیک جدا باشه
7300gt چطوره؟ چنده؟تو بازار هست هنوز؟
گرافیک یه کم بهتر از 6200 با قیمت حدود 40 و کمتر چی خوبه؟
دوست من اینها تو رنج قیمتی شما هستند
XFX - GeForce 8400 GS - 256MB
Shader Clock :1200 MHz
Clock rate:450 MHz
Memory Clock :800 MHz
Memory :256Mb
Memory Type :DDR2
Memory Bus :64Bit
Output
VGA
Highlighted Features
DVI Out , Low Profile Compatible [bracket not included] , HDCP Ready , Vista , HDTV ready , RoHS
Graphics Core
450 MHz
Memory Interface
64-bit
RAMDACs
400 MHz
Fill Rate
3.6 billion/sec
Memory Bandwidth
6.4 GB/sec
Chipset
GeForce™ 8400 GS
Shader Clock
1200 MHz
قیمت:45 هزار تومن
SAPPHIRE X1550 - 256MB
ATI RADEON™ X1550 Core (550MHz)
Up to 256MB DDR2 (800MHz)
64-bit and 128-bit Version Available
PCI Express x16
DirectX 9.0 / Smart Shader 3
قیمت:40 هزار تومان
GIGABYTE - GeForce 7200GS - 128MB
Chipset NVIDIA GeForce 7200 GS
Memory 128MB
Memory Bus 32 bit
Memory Type GDDR2
PCB Form Low profile with ATX bracket
Bus Type PCI-E
Bus Speed x16
D-SUB Yes
TV-OUT Yes
DVI Port Y (DVI-I)
VIVO No
Multi View Yes
قیمت:35 هزار تومان
ASUS - EN7200GS - 256MB
Graphics Engine GeForce 7200GS
Video Memory 256MB DDR2
Engine Clock 450MHz
Memory Clock 666MHz (333MHz DDR2)
Memory Interface 64-bit
CRT Max Resolution 2048*1536
Bus Standard PCI Express X16
D-Sub Output YES
HDTV Output (YPbPr) YES, Via HDTV-out cable
TV Output YES
DVI Output YES
Adapter/Cable Bundled HDTV out cable
Software Bundled ASUS Utilities & Driver
قیمت:40-43 هزار تومان
VGA CLUB3D 7200GS 128/512MB GDDR2
GPU : NVIDIA G72 / 128MB GDDR2 / 64 BIT / Memory Speed : 500 MHz / GPU speed : 450 MHz
قیمت:32 هزار تومان
haddadiani
11-08-2008, 22:09
دوستان!
امروز رفتم دنبال کارت گرافیک، به فروشنده گفتم کارت گرافیک 8600GT DDR3 256 چه جوریاس؟ برگشت گفت مادر برد تو که AGP هستش. اینی که میگی به مادر برودت نمیخوره (فروشنده قبلا سیستم من رو دیده بود)... میگفت فقط کارت گرافیک ddr1 میخوره به مادربوردت... الآن اومدم کتابچه مادربورد رو نیگا کردم دیدم 5 تا اسلات PCI داره. توی یکیش هم اتفاقا مودم جا خورده... یعنی اشتباه میکرده اون آقاهه؟
ولی الآن کارت گرافیکم FX 5200 GeFORCE توی درگاه AGP ایه ... من که گیج شدم! یه کمکی کنید
reza fontana
11-08-2008, 22:13
[quote=reza fontana;2792082]اول بگو چقدر میخوای هزینه کنی؟:31:[/quot
کل سیستم حدود 800 تومان:27:
پس دوست عزیز یه تایپیک جدید باز کن برای پیشنهاد سیستم تا اونجا بتونیم کمکت کنیم:46:
reza fontana
11-08-2008, 22:19
دوست نم شما تو ويستا بايد گرافيك رو بياري پايين و رم سيستمت هم بايد بالا باشه تا مشكلي پيش نياد براتون من اون موقعي كه 8600 داشتم اين كار رو كردم درست شد ولي بگم درايورم به روز بود
چطور میتونم درایور جدید ویستا رو نصب کنم؟:31:
alborz_k
11-08-2008, 22:34
دوستان!
امروز رفتم دنبال کارت گرافیک، به فروشنده گفتم کارت گرافیک 8600GT DDR3 256 چه جوریاس؟ برگشت گفت مادر برد تو که AGP هستش. اینی که میگی به مادر برودت نمیخوره (فروشنده قبلا سیستم من رو دیده بود)... میگفت فقط کارت گرافیک ddr1 میخوره به مادربوردت... الآن اومدم کتابچه مادربورد رو نیگا کردم دیدم 5 تا اسلات PCI داره. توی یکیش هم اتفاقا مودم جا خورده... یعنی اشتباه میکرده اون آقاهه؟
ولی الآن کارت گرافیکم FX 5200 GeFORCE توی درگاه AGP ایه ... من که گیج شدم! یه کمکی کنید
سلام. مادر برد شما از شکاف های توسعه agp پشتیبانی می کنه.
و شما قادر به قرار دادن یک کارت گرافیک 8600 نیستی.
مجبوری که مادربردت رو عوض کنی.
pci با pci-e فرق می کنه. و شما رو اون در گاه ها نمی تونی کارت گرافیک بزاری.
haddadiani
11-08-2008, 22:41
دوستان!
اووووووووووووووووو.......... پس یا باید سیستمم رو کلا ارتقا بدم یا اینکه یه geforce 6200 با حافظه 256 بخرم... همون فروشنده میگفت ازاین مدل دوجور داره اصلی با مارک sparkle که 67 تومانه و قلابی که 22 تومانه... نظر دوستان چیه؟
alborz_k
11-08-2008, 23:01
اووووووووووووووووو.......... پس یا باید سیستمم رو کلا ارتقا بدم یا اینکه یه geforce 6200 با حافظه 256 بخرم... همون فروشنده میگفت ازاین مدل دوجور داره اصلی با مارک sparkle که 67 تومانه و قلابی که 22 تومانه... نظر دوستان چیه؟
اگه بتونی سیستمت رو ارتقا بدی خیلی بهتره. چون اولأ 6200 اصلأ به درد بازی نمی خوره و پولتو دور ریختی.
دومأ :کلأ کارت های agp خیلی گرون هستن . مثلأ همین 6200 با نسخه ی pci-e رو با کمتر از 40 تومان می تونی بگیری.
MicroSystem
11-08-2008, 23:14
چطور میتونم درایور جدید ویستا رو نصب کنم؟:31:
آخرين درايورش رو بگير و نصب كن
نوشته شده توسط haddadiani
دوستان!
درسته مادبرد بايد عوض بشه متاسفانه مادبرد عوض كردي رم و پردازنده رو هم بايد عوض كني
میگفت فقط کارت گرافیک ddr1 میخوره به مادربوردت
البته اين رو درست نگفته ولي در كل گرافيك بدر بخوري به سيستم شما نميخوره مثلا 7300GS رو شما بايد حدود 115 تومن بخري يعني يعني حدود 3 برابر مشابه PCI-EXpress ش كه تازه PCI-Express بهتر هم هست.
6200 رو نخري سنگينتري مگه چقدر فرق ميكنه با 5200.
ATI HD 2400 Pro هم هست واسه AGP قيمتش هم حدود 70 تومن البته خيلي سخت گير ميياد
MicroSystem
11-08-2008, 23:20
اگه بتونی سیستمت رو ارتقا بدی خیلی بهتره. چون اولأ 6200 اصلأ به درد بازی نمی خوره و پولتو دور ریختی.
دومأ :کلأ کارت های agp خیلی گرون هستن . مثلأ همین 6200 با نسخه ی pci-e رو با کمتر از 40 تومان می تونی بگیری.
6200LE 256M PCI-Express
با برند XFX حدود 21 تومن و با برند Asus حدود 23 تومنه
haddadiani
11-08-2008, 23:31
6200LE 256M PCI-Express
با برند XFX حدود 21 تومن و با برند Asus حدود 23 تومنه
فروشنده هه می گفت با این قیمت هم داره، ولی به درد نمیخوره. عوضش یه پیشنهاد خوب داد... گفت سیستمت رو بیار، کارت گرافیک 6200 رو میذاریم ببینیم این بازی که الآن فریم فریم اجرا میشه ( top spin 2 ) ، چه جوریا میشه؟ اگه جواب بده میخرم وگرنه بیخیال تعویض کارت گرافیکی میشم چون نه پول ارتقا سیستم دارم نه راه چاره دیگه ای!
alborz_k
11-08-2008, 23:46
فروشنده هه می گفت با این قیمت هم داره، ولی به درد نمیخوره. عوضش یه پیشنهاد خوب داد... گفت سیستمت رو بیار، کارت گرافیک 6200 رو میذاریم ببینیم این بازی که الآن فریم فریم اجرا میشه ( top spin 2 ) ، چه جوریا میشه؟ اگه جواب بده میخرم وگرنه بیخیال تعویض کارت گرافیکی میشم چون نه پول ارتقا سیستم دارم نه راه چاره دیگه ای!
به نظر من اگه یک مدت صبر کنی و بعدش ارتقا بدی خیلی بهتره.
چون اگر کارت 6200 رو بگیری اکثر بازی های سال 2007 و 2008 رو اصلأ نمی تونی بازی کنی.
و کلأ این کارت فرق چندانی با کارت خودت نداره.
البته لازمه بگم که همه ی گیمر ها روزی بامشکل فعلی شما مواجه میشن مثل خودم.
سیستم قبلی من هم کارت گرافیکش 5200 بود و شبه پردازنده اش سلرون بود.
yasser1680
11-08-2008, 23:48
دوست عزیز TopSpin2 که یک بازی تنیس هست روی کارت Geforce 8500 با تنظیمات پایین به زور اجرا میشد. برای داشتن فریم مناسب برای بازیهای جدید باید سیستمتون رو کلا ارتقا بدید.
haddadiani
12-08-2008, 00:46
دوست عزیز TopSpin2 که یک بازی تنیس هست روی کارت Geforce 8500 با تنظیمات پایین به زور اجرا میشد. برای داشتن فریم مناسب برای بازیهای جدید باید سیستمتون رو کلا ارتقا بدید.
مرسی! خیالم رو راحت کردید!
سلام
من یه سیستم دارم ماله 3-4 ساله پیشه
کارت گرافیکش ATI Radeon 9250.
میخوام یه کارت گرافیک بزارم کنار این یکی.
خودتون چی پیشنهاد میکنید (حدود 40-45 تومن)
Kianoosh
12-08-2008, 07:14
سلام
من یه سیستم دارم ماله 3-4 ساله پیشه
کارت گرافیکش ATI Radeon 9250.
میخوام یه کارت گرافیک بزارم کنار این یکی.
خودتون چی پیشنهاد میکنید (حدود 40-45 تومن)
سلام دوست عزیز
اگه سیستم (مادربرد) شما ماله 4 سال پیشه احتمال زیاد مدل AGP8X هست و از PCI eو از کراس فایر(دو کارت گرافیکATI) پشتیبانی نمی کنه(مدلشو چیه؟) در ضمن کراس فایر کردن با کارتهای ضعیف چیزی جز فشار بیشتر به پاور رو نداره پس باید به فکر خرید مادربرد باشید و در پی اون مجبورید رم و پردازنده هم ارتقا بدید که یه پاور جدید نیاز داره و یک کارت گرافیک PCI e مناسب پس باید یواش یواش به فکر ارتقای کلی باشید چون این سیستم برای کارهای گرافیکی و بازی های روز مناسب نیست و عمرشو کرده به فکر کارت های AGP8X هم نباشید چون بسیار گرونتر (و کم یابتر!) و ضعیفتر از کارتهای PCI e هستند
sajjad_setam
12-08-2008, 08:28
ویندوز ویستا برای این سیستم خوبه یا نه؟(برای گیم)
mb. abitan52v
cpu. amd 4600+
ram . 2*1gb bus800 patriot
vga. ati radeon 2600pro512mb.ddr2
Lord_theOne
12-08-2008, 09:53
فقط مادربرد معمولي هست كارت گرافيك هم خوبه با اين سيستم خوبه همه چيز در يك سطح هست تقريبا
بله براي گيم در ويستا مشكلي نيست
Kianoosh
12-08-2008, 15:34
سلام دوست من
میکرو سیستم عزیز که قبلا جواب شما رو داد؟!
بهترین گزینه برای شما Geforce 9600GSO 384Mb 192 Bit با برند Sparkle قیمت هم حدود همون 140 هزار تومنه
(ولی اگه یه 10 تومن بزاری روش که ارزششو داره می تونی همین مدل رو با حافظه 768Mb بخری)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Model number : SF-PX96GSO384D3-HP Plus
Graphics Processing : NVIDIA GeForce 9600GSO
Core Clock : 600 MHz
Memory Clock : 1800 MHz
Memory Type : 384MB GDDR3
Memory Interface : 192-Bit
Shader Clock : 1674 MHz
Bus Type : PCI-Express 2.0
RAMDAC : 400 MHz
سلام
می می خوام یه 9600gso بخرم ؟
بهترین مدلش چیه ؟(مدلی که اورکلاک شده باشه و فنش کم صدا باشه و خوشگلم باشه )
قیمتاش چطوره ؟
یه چند مدل بهم معرفی کنید .
مرسی.
Kianoosh
12-08-2008, 18:42
سلام
می می خوام یه 9600gso بخرم ؟
بهترین مدلش چیه ؟(مدلی که اورکلاک شده باشه و فنش کم صدا باشه و خوشگلم باشه )
قیمتاش چطوره ؟
یه چند مدل بهم معرفی کنید .
مرسی.
سلام
برند های Asus Giga , Sparkle خیلی قوی هستنکه اگه برای کارهای گرافیکی سنگین یا بازی می خوای اسپارکل رو پیشنهاد می کنم خودم دارم کاملا راضیم(اورکلاک +صدا و دور فن) قیمت 768 مگش 150 هزار تومان و 384 مگش 140 هزار تومان
این مدل برای اورکلاک هم هیچ مشکلی نداره البته اسپارکل اگه اشتباه نکنم روی این چیپست برندی به اسم کالیبر(Calibre) داره که اگه باشه و گیر بیاری عالیه
پ.ن:مگه می خوای باهاش بری کافی شاپ که خوشگل باشه!!!:31::27:
milky way
12-08-2008, 21:16
سلام
برند های Asus Giga , Sparkle خیلی قوی هستنکه اگه برای کارهای گرافیکی سنگین یا بازی می خوای اسپارکل رو پیشنهاد می کنم خودم دارم کاملا راضیم(اورکلاک +صدا و دور فن) قیمت 768 مگش 150 هزار تومان و 384 مگش 140 هزار تومان
این مدل برای اورکلاک هم هیچ مشکلی نداره البته اسپارکل اگه اشتباه نکنم روی این چیپست برندی به اسم کالیبر(Calibre) داره که اگه باشه و گیر بیاری عالیه
پ.ن:مگه می خوای باهاش بری کافی شاپ که خوشگل باشه!!!:31::27:
شما خیلی علاقه داری مثل اینکه به Sparkle والا خیلی برند معمولیه و جزو برندهای درجه 1 اصلا به حساب نمیاد البته الان دیگه نمیشه گفت یه برند بده و تقریبا همه برند ها در یه سطح کارت میزنن مگه در مدل های پرفرمنس ولی خوب اسم و رسم برند ها خیلی متفاوته . بهترین تولید کننده کارتهای Nvidia هم اگر از نظر اسم و رسم بخوای بگی میشه Evga که شریک خیلی قوی انویدیا هست BFG هم همینطور PNY و Asus و گیگابایت و دو سه تا تا برند دیگه هم خوبن نام برد ولی Sparkle یه برند درجه دوم تقریبا به حساب میاد و خیلی در سطح جهانی برند معروف و پرفروشی نیست البته یه چند سالی هست دیگه خوب کارت میزنه ولی چند سال پیشا کارتهاشم تعریفی نداشت .
Masoud.Tanha
12-08-2008, 22:23
شما خیلی علاقه داری مثل اینکه به Sparkle والا خیلی برند معمولیه و جزو برندهای درجه 1 اصلا به حساب نمیاد البته الان دیگه نمیشه گفت یه برند بده و تقریبا همه برند ها در یه سطح کارت میزنن مگه در مدل های پرفرمنس ولی خوب اسم و رسم برند ها خیلی متفاوته . بهترین تولید کننده کارتهای Nvidia هم اگر از نظر اسم و رسم بخوای بگی میشه Evga که شریک خیلی قوی انویدیا هست BFG هم همینطور PNY و Asus و گیگابایت و دو سه تا تا برند دیگه هم خوبن نام برد ولی Sparkle یه برند درجه دوم تقریبا به حساب میاد و خیلی در سطح جهانی برند معروف و پرفروشی نیست البته یه چند سالی هست دیگه خوب کارت میزنه ولی چند سال پیشا کارتهاشم تعریفی نداشت .
ببخشید. این EVGA رو کجا میشه پیدا کرد؟
Kianoosh
12-08-2008, 23:05
سلام دوست عزیز
شما گویا متوجه منظور من نشدید من نگفتم اسپارکل بهترین برند هست با توجه به بودجه دوستمون گفتم این بهترین انتخابه در ضمن وقتی شما برند Asus یا Giga می خری (به شرط اینکه به بودجه بخوره!) حداقل داری 20 هزار تومان پول اسمشو میدی
"sparkleالا خیلی برند معمولیه و جزو برندهای درجه 1 اصلا به حساب نمیاد ".اسپارکل برند درجه یک نیست ولی درجه دو هم نیست چند سال پیشا رو رها کنید الان اسپارکل با سری کالیبر از خیلی از برندهای معروف جلو زده ببینید Evga یا Gainwardخیلی خوبه ولی با این قیمتها گیر میاد؟من توصیه کردم به جای برد های ضعیف مثل Xpertvision اسپارکل بگیرند
منم علاقه خاصی به اسپارکل ندارم و اگه پولم میرسید:31: Gainward می گرفتم ولی الان که استفاده می کنم هیچ مشکلی ندارم و راضیم و اصلا فکر نمی کنم بینشون اینقدر تفاوت باشه همون طور که خودتون گفتید
به هر حال من فقط نظرم رو بیان کردم نه تحمیل!هدف فقط راهنمایی و کمکه و هیچ اعمال سلیقه ای نیست:5:
پدرام جان اینم برندهای دیگه با بقیه مشورت کن, قیمتها رو مقایسه کن تصمیم با خودته:
Gigabyte:
Gigabyte GV-NX96G384H
Gigabyte GF 9600GSO PCI-E 2.0 384MB DDR3 192-bit, 550/1600MHz, Dual Dual-Link DVI, HDTV, Fan. GV-NX96G384H
Evga:
GPU/VPU: NVIDIA GeForce 9600 GSO
RAMDAC: Dual 400 MHz
Additional Features: HDCP Enabled
HDTV Ready
SLI Ready
DirectX 10
OpenGL 2.1
PCI Express 2.0
Vista Certified
Maximum Resolution: 2560 x 1600 (Digital)
Video Memory: 384MB
Memory Type: GDDR3
Core Clock: 550 MHz
Memory Interface: 192-bit
Memory Clock: 1600 MHz
Shader Clock: 1375 MHz
Stream Processors: 96
Memory Bandwidth: 38.4GB/sec.
Interface Type: PCI Express 2.0
Interface Speed: x16
Connector(s): Dual DVI (Dual Link)
HDTV/S-Video
VGA (w/DVI to VGA Adapter)
HDMI (w/ Adapter)
Multiple Monitors Support: Yes
XFX:
GPU Clock MHz :580Mhz
Shader Clock:1450Mhz
Texture Fill Rate :18.56 Billion/Sec
Memory Interface Bus :192Bit
Memory Type :DDR3
Memory Size :768Mb
Memory Clock :1800Mhz
Palit Sonic:
Palit 9600GSO Sonic
Stream Processors 96
Core Clock 600
Shader Clock 1500
Memory Clock 1800
Memory Interface 192 bit
Memory Type 768 MB GDDR3
Memory Bandwidth (GB/s) 43.2
Texture Fillrate (billion/sec) 25.2
Fabrication Process 65nm
Asus:
ASUS EN9600GSO
MAGIC/HTDP/512M GeForce 9600 GSO 512MB 128-bit GDDR2 PCI Express 2.0 x16 HDCP Ready SLI Supported Video Card - Retail
موفق باشید:11:
یکی از دوستان کل مدل های کارت های سری 4000 شرکت Ati رو بنویسه با تاریخ تقریبی که اومدن (البته به این صورت بگن که چند ماه پیش اومده) و بگن قیمت حدودیش تو ایران چند هست
FerineFast
13-08-2008, 01:44
میکرو جان یه کمکی بکن بگو کدوم می ارزه ؟
1- GV-HD4850 ---> آواژنگ 263 تومان
2- تومانAsus-HD4850 310
ganje nahofte
13-08-2008, 02:13
2- تومانAsus-HD4850 310
از نظر قیمت و گارانتی اولی بهتره!
yasser1680
13-08-2008, 02:21
2- تومانAsus-HD4850 310
کارت 4850 بیشتر از 260 تومن ارزش خرید نداره.
سلام دوست عزیز
اگه سیستم (مادربرد) شما ماله 4 سال پیشه احتمال زیاد مدل AGP8X هست و از PCI eو از کراس فایر(دو کارت گرافیکATI) پشتیبانی نمی کنه(مدلشو چیه؟) در ضمن کراس فایر کردن با کارتهای ضعیف چیزی جز فشار بیشتر به پاور رو نداره پس باید به فکر خرید مادربرد باشید و در پی اون مجبورید رم و پردازنده هم ارتقا بدید که یه پاور جدید نیاز داره و یک کارت گرافیک PCI e مناسب پس باید یواش یواش به فکر ارتقای کلی باشید چون این سیستم برای کارهای گرافیکی و بازی های روز مناسب نیست و عمرشو کرده به فکر کارت های AGP8X هم نباشید چون بسیار گرونتر (و کم یابتر!) و ضعیفتر از کارتهای PCI e هستند
سلام عزیز
فکر میکنم مدلش Asrock ll3e از شرکت اینتل باشه.
البته میخوام یه رم 512 یا 1 گیگ هم بگیرم ولی پردازنده، هنوز بودجه اش نرسیده :31:
خب فکر میکنید از کراس فایر پشتیبانی میکنه؟
shahab_blaster
13-08-2008, 07:43
2- تومانAsus-HD4850 310
اختلاف قيمت حدودي 50 تومان اونم تو يه محصول جاي سوال داره
شما ميشه بقيه مشخصات اين 2 كارت رو قرار بدي يا لينكشو بزار
GH.REZAEI
13-08-2008, 08:40
سلام
من یک مین Asus p5Q و cpu E7200 یک گرافیک خوب در اولویت اول برای بازی میخوام( حدود 100 حالا یا با 20 یا 30 تومان بالا یا پائین)
Masoud.Tanha
13-08-2008, 10:25
آیا حافظه Hd4850 جی دی دی آر 5 هست؟
آیا حافظه Hd4850 جی دی دی آر 5 هست؟
نه GDDR3 هست البته زياد هم فرقي نداره
sepand_salehi
13-08-2008, 10:41
من می خواهم یک سیستم جدید بگیرم. مانیتور دارم. بودجه ام 1.5 میلیون تومان است. کارت گرافیک اش را شما چه پیشنهاد می کنید؟ (با ذکر قیمت و جزئیات) کار های گرافیکی سیستم برایم مهم است.
سلام
ممنون از همه شما عزیزان
در صفحه ی قبلی چند مدل از 9600gso رو دیدم و فکر می کنم XFX اش از همه بهتر باشه نظر شما چیه ؟
سلام دوست عزیز
شما گویا متوجه منظور من نشدید من نگفتم اسپارکل بهترین برند هست با توجه به بودجه دوستمون گفتم این بهترین انتخابه در ضمن وقتی شما برند Asus یا Giga می خری (به شرط اینکه به بودجه بخوره!) حداقل داری 20 هزار تومان پول اسمشو میدی
"sparkleالا خیلی برند معمولیه و جزو برندهای درجه 1 اصلا به حساب نمیاد ".اسپارکل برند درجه یک نیست ولی درجه دو هم نیست چند سال پیشا رو رها کنید الان اسپارکل با سری کالیبر از خیلی از برندهای معروف جلو زده ببینید Evga یا Gainwardخیلی خوبه ولی با این قیمتها گیر میاد؟من توصیه کردم به جای برد های ضعیف مثل Xpertvision اسپارکل بگیرند
منم علاقه خاصی به اسپارکل ندارم و اگه پولم میرسید:31: Gainward می گرفتم ولی الان که استفاده می کنم هیچ مشکلی ندارم و راضیم و اصلا فکر نمی کنم بینشون اینقدر تفاوت باشه همون طور که خودتون گفتید
به هر حال من فقط نظرم رو بیان کردم نه تحمیل!هدف فقط راهنمایی و کمکه و هیچ اعمال سلیقه ای نیست:5:
پدرام جان اینم برندهای دیگه با بقیه مشورت کن, قیمتها رو مقایسه کن تصمیم با خودته:
Gigabyte:
Gigabyte GV-NX96G384H
Gigabyte GF 9600GSO PCI-E 2.0 384MB DDR3 192-bit, 550/1600MHz, Dual Dual-Link DVI, HDTV, Fan. GV-NX96G384H
Evga:
GPU/VPU: NVIDIA GeForce 9600 GSO
RAMDAC: Dual 400 MHz
Additional Features: HDCP Enabled
HDTV Ready
SLI Ready
DirectX 10
OpenGL 2.1
PCI Express 2.0
Vista Certified
Maximum Resolution: 2560 x 1600 (Digital)
Video Memory: 384MB
Memory Type: GDDR3
Core Clock: 550 MHz
Memory Interface: 192-bit
Memory Clock: 1600 MHz
Shader Clock: 1375 MHz
Stream Processors: 96
Memory Bandwidth: 38.4GB/sec.
Interface Type: PCI Express 2.0
Interface Speed: x16
Connector(s): Dual DVI (Dual Link)
HDTV/S-Video
VGA (w/DVI to VGA Adapter)
HDMI (w/ Adapter)
Multiple Monitors Support: Yes
XFX:
GPU Clock MHz :580Mhz
Shader Clock:1450Mhz
Texture Fill Rate :18.56 Billion/Sec
Memory Interface Bus :192Bit
Memory Type :DDR3
Memory Size :768Mb
Memory Clock :1800Mhz
Palit Sonic:
Palit 9600GSO Sonic
Stream Processors 96
Core Clock 600
Shader Clock 1500
Memory Clock 1800
Memory Interface 192 bit
Memory Type 768 MB GDDR3
Memory Bandwidth (GB/s) 43.2
Texture Fillrate (billion/sec) 25.2
Fabrication Process 65nm
Asus:
ASUS EN9600GSO
MAGIC/HTDP/512M GeForce 9600 GSO 512MB 128-bit GDDR2 PCI Express 2.0 x16 HDCP Ready SLI Supported Video Card - Retail
موفق باشید:11:
قیمت ها ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
MicroSystem
13-08-2008, 12:05
سلام
ممنون از همه شما عزیزان
در صفحه ی قبلی چند مدل از 9600gso رو دیدم و فکر می کنم XFX اش از همه بهتر باشه نظر شما چیه ؟
XFX خيلي گرونه
چند قيمت داري؟
MicroSystem
13-08-2008, 12:12
2- تومانAsus-HD4850 310
بين اون دوتا خب معلومه اولي
ولي شما برند HIS بخر يا كلوب كه از گيگا بهتره
FerineFast
13-08-2008, 12:50
از نظر قیمت و گارانتی اولی بهتره!
موافقم- کسی به جز زمرد جای دیگه نمایندگی معتبر سراغ داره برای آواژنگ
کارت 4850 بیشتر از 260 تومن ارزش خرید نداره.
امروز زنگ زدم صبا قیمت داد 280 تومان گیگابایت ؟!!
ولي شما برند His بخر يا كلوب كه از گيگا بهتره
چند صفحه قبل گفته بودی که Asus یه کالای لوکس و خیلی خوبه!
نمایندگی رسمی این برندها با قیمتاشون هم بگی ممنون میشم میکرو جان
سلام
من یک مین Asus p5Q و cpu E7200 یک گرافیک خوب در اولویت اول برای بازی میخوام( حدود 100 حالا یا با 20 یا 30 تومان بالا یا پائین)
9600 GSO نسخه ی 384 مگابایتی. برندشم احتمالا inno3d پیدا می کنی با این قیمت.
ولي شما برند HIS بخر يا كلوب كه از گيگا بهتره
محمد رضا مطمئنی Club و His از گیگابایت بهتره؟
شخصا Gigabyte رو برند معتبری می دونم. کما اینکه آواژنگ هم گارانتی خوبیه.
امروز زنگ زدم صبا قیمت داد 280 تومان گیگابایت ؟!!
رايان صبا داره آپديت ميكنه سايتشو در ضمن يه مقدار گرون فروش هست . من ASUS و گيگا رو بسيار بهتر از CLUB يا HIS ميدونم چون خودم الان 2 ساله X800 Giga رو دارم آخ نگفته بزنم به تخته :5:
FerineFast
13-08-2008, 13:20
رايان صبا داره آپديت ميكنه سايتشو در ضمن يه مقدار گرون فروش هست . من ASUS و گيگا رو بسيار بهتر از CLUB يا HIS ميدونم چون خودم الان 2 ساله X800 Giga رو دارم آخ نگفته بزنم به تخته [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما کجا رو پیشنهاد میکنی گیگا ازش بخرم ؟!
اينكه از كجا ميگيري مهم نيست فقط با گارانتي آواژنگ بگير يه چرخي توي پاساژ ايران و رضا بزني حتما پيدا ميكني
alizshah
13-08-2008, 14:26
سلام دوستان یک کارت گرافیگ عالی فقط واسه بازی ها معرفی کنید شرکت هم Giga NVIDIA ATI
باشه ؟
در ضمن ببنید این خوبه :
دوستان یه کارت گرافیک خوب تا حدود قیمت 60 تومان اگه میشه معرفی کنید ممنون میشم.ترجیحا مارک معتبر باشه
سلام دوستان یک کارت گرافیگ عالی فقط واسه بازی ها معرفی کنید شرکت هم Giga NVIDIA ATI
باشه ؟
در ضمن ببنید این خوبه :
اقا ما رو گرفتی درباره بهترین کارت دنیا داری صحبت میکنیا:21:
[quote=alizshah;2808097]سلام دوستان یک کارت گرافیگ عالی فقط واسه بازی ها معرفی کنید شرکت هم Giga NVIDIA ATI
باشه ؟
ATI 4870 بگير حدود 380 تومن با برند گيگا گير مياد و 370 با برند HIS
Kianoosh
13-08-2008, 17:15
سلام عزیز
فکر میکنم مدلش Asrock ll3e از شرکت اینتل باشه.
البته میخوام یه رم 512 یا 1 گیگ هم بگیرم ولی پردازنده، هنوز بودجه اش نرسیده :31:
خب فکر میکنید از کراس فایر پشتیبانی میکنه؟
سلام
خیر این مادربرد نه PCI e پشتیبانی می کنه (طبیعتا کراس فایر هم نه) و سوکت 775 رو هم پشتیبانی نمی کنه که شامل تقریبا کل پردازنده های بازار میشه بهترین کار اینه که شما چند وقتی صبر کنی و بودجه رو به ارتقا برسونی البته میتونی الان یه رم 512 دیگهDDR1 بگیری اضافه کنی ولی زیاد مشکلی رو حل نمی کنه
Kianoosh
13-08-2008, 17:38
دوستان یه کارت گرافیک خوب تا حدود قیمت 60 تومان اگه میشه معرفی کنید ممنون میشم.ترجیحا مارک معتبر باشه
سلام
(مادربردتون اسلات PCI e داره؟)
VGA CLUB3D 8500GT 256MB GDDR2
VGA CLUB3D 8500GT 256MB GDDR2
GPU :NVIDIA G86-300 / 256MB GDDR2 / 128 BIT / Memory Speed : 800 MHz / GPU speed : 450 MHz
قیمت:65-70 هزار تومان
VGA CLUB3D HD2400PRO-256MB GDDR2
VGA CLUB3D HD2400PRO-256MB GDDR2
GPU :ATI RV610 /256 MB GDDR2 / 64 BIT / Memory Speed : 660 MHz / GPU speed :525 MHz
قیمت:55-50 هزار تومان
حداکثر چقدر می تونی خرج کنی؟اگه به 80 تومن برسونی می تونی یه 8600GT برداری که توی این رنج بهترین انتخابه.
MicroSystem
13-08-2008, 17:49
محمد رضا مطمئنی Club و His از گیگابایت بهتره؟
شخصا Gigabyte رو برند معتبری می دونم. کما اینکه آواژنگ هم گارانتی خوبیه.
گيگا معتبر هست البته تو مادبرد نه كارت گرافيك
شما هيچ ريويوئي از گيگا تو كارت گرافيك ديدي خيلي كم هست.
در ضمن اونطور كه يكي از دوستان كه با اينها در ارتباطه ميگفت آواژنگ جنس درجه 2-3 وارد ميكنه.
Mahdi_Moosavi
13-08-2008, 19:16
گيگا معتبر هست البته تو مادبرد نه كارت گرافيك
شما هيچ ريويوئي از گيگا تو كارت گرافيك ديدي خيلي كم هست.
در ضمن اونطور كه يكي از دوستان كه با اينها در ارتباطه ميگفت آواژنگ جنس درجه 2-3 وارد ميكنه.
این گونه اظهار نظر ها هیچ گونه پایه و اساسی نداره ! بهتره ادامه ندید !
===============================
پ.ن : وضع تاپیک های مشاوره خیلی به هم ریخته ! :41: خواهشن شما کاربران فعال حداقل به جای بحث سر برند خاص ، علمی با موضوع برخورد کنید .
F.mohammad
13-08-2008, 19:56
سلام ..
من می خواهم یه سیستم تا 1 هفته دیگه بخرم , میخوام حدوداً 1 میلیون هزینه کنم , کاربرد سیستم هم چون رشتم معماریه بیشتر با اتوکد و 3d max هستش , میخوام سرعت رندرش خوب باشه , در عین حال بتونه بازی ها رو با تنظیمات گرافیک معمولی اجرا کنه.
1- به نظرتون سی پی یو q6600 یا e8400 بگیرم؟
2- کارت گرافیک 9600 gso میتونه تمام بازی ها رو بدون مشکل اجرا کنه؟( اگه گزینه بهتری مشناسید بگین)
3- مادر بورد چی بگیرم؟
4- رم چند گیگ بگیرم؟
در ضمن حدود 250 تومن برای lcd بمونه
ممنون میشم اگه جواب بدین
راستی اگه قطعات رو خودم تهیه کنم میتونم خودم سر هم کنم یا همشو یکجا از یه مغازه بخرم که واسم اسمبل کنه؟؟
F.mohammad
13-08-2008, 20:03
سلام ..
من می خواهم یه سیستم تا 1 هفته دیگه بخرم , میخوام حدوداً 1 میلیون هزینه کنم , کاربرد سیستم هم چون رشتم معماریه بیشتر با اتوکد و 3d max هستش , میخوام سرعت رندرش خوب باشه , در عین حال بتونه بازی ها رو با تنظیمات گرافیک معمولی اجرا کنه.
2- کارت گرافیک 9600 gso میتونه تمام بازی ها رو بدون مشکل اجرا کنه؟( اگه گزینه بهتری مشناسید بگین)
3- مادر بورد چی بگیرم؟
4- رم چند گیگ بگیرم؟
ممنون میشم اگه جواب بدین
راستی اگه قطعات رو خودم تهیه کنم میتونم خودم سر هم کنم یا همشو یکجا از یه مغازه بخرم که واسم اسمبل کنه؟؟
shahab_blaster
13-08-2008, 20:06
سلام ..
3- مادر بورد چی بگیرم؟
4- رم چند گیگ بگیرم؟
ممنون میشم اگه جواب بدین
cpu رو q6600 بگير گرافيكم بد نيست ولي ميتوني بهترشم بگيري
برا بقيه قطعات هم بودجتو مشخص كن و تو تاپيك هاي خودشون بپرس
Professor Massoud
13-08-2008, 20:09
سلام ..
3- مادر بورد چی بگیرم؟
4- رم چند گیگ بگیرم؟
ممنون میشم اگه جواب بدین
سلام دوست عزیز...
اینج تایپک گرافیک هست، پس بقیه سوالاتتون رو تو تایپک خودش مطرح کنید.
کارا گرافیک خیلی بهتری میشناسیم، HD4850 با قیمت 260 تومن، برند ساپفایر. یه خورده که از قیمت LCD خودتون کم کنید ، درست میشه. البته یه کم (کمتر از 100) تومن باید بذارید رو بودجتون.
سلام دوستان
الان من مشخصا تسیستمم به صورت زیر است
cpu: intel core2 2.4ghz e4600
hard:320
ram: 2gb
main : giga 945pls3p
case: atx power mamoli na real
برای ارتقاء کارت گرافیک مناسب ddr3 که نهایتا 150 تومان قیمتش بشه چه مدلهایی مناسب است که از directx 10.1 هم بتونه پشتیبانی کنه
حداقل پاور رو هم که بتونه کارت گرافیک مورد نظر رو ساپورت کنه معرفی کنید
متشکرم
alizshah
13-08-2008, 23:07
اقا ما رو گرفتی درباره بهترین کارت دنیا داری صحبت میکنیا:21:
منظورم اینه که بدرد من میخوره و کارایی که داره نسبت به پولش چقدره :11::27:
خیلی ممنون.م
MicroSystem
13-08-2008, 23:23
سلام دوستان
الان من مشخصا تسیستمم به صورت زیر است
cpu: intel core2 2.4ghz e4600
hard:320
ram: 2gb
main : giga 945pls3p
case: atx power mamoli na real
برای ارتقاء کارت گرافیک مناسب ddr3 که نهایتا 150 تومان قیمتش بشه چه مدلهایی مناسب است که از directx 10.1 هم بتونه پشتیبانی کنه
حداقل پاور رو هم که بتونه کارت گرافیک مورد نظر رو ساپورت کنه معرفی کنید
متشکرم
Geforce 9600GSO
DX10.1 واسه ATI هست چيز خوب ميخواي بايد 260 تومن بدي ATI HD 4850 بخري
FerineFast
14-08-2008, 12:49
قیمت و آدرس جایی که Asus 4850 بفروشه رو میخواستم .
FerineFast
14-08-2008, 12:56
یه جایی تو پاساژ فرقانی تو جمهوری این قیمت ها را بهم داد (یعنی درسته که بخرم!)
1- MB GIGA P53DS3L 121Toman
2- Cpu Intel Q6600 173TOMAN
3- H.DD 320 GB SATA II 55TOMAN
4-RAM 2G OCZ DDR II 65 TOMAN
5- GIGA 4850 512MB 256TOMAN
نظر شما چیه بخرم یا نخرم در ضمن با این وضع 190 اضافه میارم . چی کار کنم ؟
Masoud.Tanha
14-08-2008, 13:02
یه جایی تو پاساژ فرقانی تو جمهوری این قیمت ها را بهم داد (یعنی درسته که بخرم!)
1- MB GIGA P53DS3L 121Toman
2- Cpu Intel Q6600 173TOMAN
3- H.DD 320 GB SATA II 55TOMAN
4-RAM 2G OCZ DDR II 65 TOMAN
5- GIGA 4850 512MB 256TOMAN
نظر شما چیه بخرم یا نخرم در ضمن با این وضع 190 اضافه میارم . چی کار کنم ؟
یه گرافیک HD4870 بخر ، البته من نمیدونم شما برای چه کاری لازم داری. مثلا اگر برای کارای گرافیکی می خوای این گرافیک که گفتم خیلی خوبه.
FerineFast
14-08-2008, 13:05
یه گرافیک Hd4870 بخر ، البته من نمیدونم شما برای چه کاری لازم داری. مثلا اگر برای کارای گرافیکی می خوای این گرافیک که گفتم خیلی خوبه.
میدونم ولی قیمت و برند و گارانتی رو هم لطف کنید بگید .
اقا میخوام asus-86oogt silent 512mb بگیرم
directx 10 داره؟
از کجا بفهمم اصله؟
MicroSystem
14-08-2008, 13:20
اقا میخوام asus-86oogt silent 512mb بگیرم
directx 10 داره؟
از کجا بفهمم اصله؟
نگير خيلي گرونه
با پولش برو 9600GSO بخر.
یکی از دوستان کل مدل های کارت های سری 4000 شرکت Ati رو بنویسه با تاریخ تقریبی که اومدن (البته به این صورت بگن که چند ماه پیش اومده) و بگن قیمت حدودیش تو ایران چند هست
کسی نبود ما رو راهنمایی کنه؟
Professor Massoud
14-08-2008, 18:15
میدونم ولی قیمت و برند و گارانتی رو هم لطف کنید بگید .
همونطور که آقای مسعود تنها گفت یه 4870 بخرید، با برند ساپفایر ، قیمتش الان 360 تومنه ، گارانتیش نمیدونم چیه. ولی مهم همون قیمت 360 هست و برند ساپفایر. البته برند His هم هست که سخت پیدا میشه.
Professor Massoud
14-08-2008, 18:22
کسی نبود ما رو راهنمایی کنه؟
شما مال چه کاری میخوای و بودجت چقدره؟
معروفترین کارتهای این سری ، که جزو بهترین کارتهای موجود هستند، HD4850 که اوایل تیر اومد با قیمت 260 تومن.
و برادر بزرگش HD4870 با قیمت 360 تومن که اوایل مرداد اومد. آخرین گزینه هم مربوط میشه به HD4870X2 که چند روز دیگه میاد و دو هسته ای هست و بهترین کارت گرافیک جهان می باشد و قیمتش تقریبا 560 هست.
شاید کارتای سری 4000 ، مدل های دیگه ای هم داشته باشن که من تا حالا نشنیدم. شما اگه میخوای بخری یکی از بالایی ها رو بخر.:46:
sepehr_x50
14-08-2008, 23:46
4870 رو شرکت آواژنگ آورده؟!
zapata_tx
15-08-2008, 00:15
سلام
قیمت این دوتا کارت گرافیک چنده؟
8600 gt
8600 gso
Kianoosh
15-08-2008, 00:22
4870 رو شرکت آواژنگ آورده؟!
سلام
بله با برند گیگابایت اگه گارانتی براتون خیلی مهم نیست!!!:13:می تونید برند His , Sapphire بخرید
Kianoosh
15-08-2008, 00:30
سلام
قیمت این دوتا کارت گرافیک چنده؟
8600 gt
8600 gso
سلام دوست عزیز
8600GSO:13::18:???!!شاید منظورتون 9600GSO باشه به سایت انویدیا یه نگاه بنداز
8600GT رو روی برندهای مختلف می تونی 70-80 هزار تومان گیر بیاری به بالا (بسته به برند)
چقدر می خوای هزینه کنی؟
gmuosavi
15-08-2008, 01:54
من یه سیستم معمولی دارم
بازی هم نمی کنم (سالی 7 دقیقه !)
کار تدوین هم بعضی وقتها
ولی وقتی تلویزیون می بینم سیستم از کار می افته
فکر کنم مال کارت گرافیک باشه
به نظر شما کدوم کارت گرافیکها برای من مناسب تره؟
Professor Massoud
15-08-2008, 07:49
من یه سیستم معمولی دارم
بازی هم نمی کنم (سالی 7 دقیقه !)
کار تدوین هم بعضی وقتها
ولی وقتی تلویزیون می بینم سیستم از کار می افته
فکر کنم مال کارت گرافیک باشه
به نظر شما کدوم کارت گرافیکها برای من مناسب تره؟
چقدر بودجه داری؟
Rock Magic
15-08-2008, 08:09
سلام
یه کارت گرافیک با قیمت مناسب حداکثر 100 تومن که هم Direct X 10 رو ساپورت کنه هم اورکلاکش جواب بده و در آخر بتونیم یه دو سالی هر چی بازی میاد تو بازار بریم تو کارش..
مرسی
Professor Massoud
15-08-2008, 08:18
سلام
یه کارت گرافیک با قیمت مناسب حداکثر 100 تومن که هم Direct X 10 رو ساپورت کنه هم اورکلاکش جواب بده و در آخر بتونیم یه دو سالی هر چی بازی میاد تو بازار بریم تو کارش..
مرسی
اگه واقعا فقط می تونی 100 تومن بدی یه کارت 8600 ddr3 بخر. اگه یه کم بذاری رو پولت بشه 150 تومن میتونی یه کارت بخری که قدرتش 2 برابر 8600 هست و اسمش : 9600gso هست.
sepehr_x50
15-08-2008, 09:16
آیا 4870 با برند گیگا از شرکت آواژنگ خوبه؟!
چنده؟!
gmuosavi
15-08-2008, 09:22
بوجش مهم نیست
ولی من نمیخوام بیشتر از 50، 60 تومن خرجش کنم
آخه کاری ندارم
Professor Massoud
15-08-2008, 09:24
آیا 4870 با برند گیگا از شرکت آواژنگ خوبه؟!
چنده؟!
نه ... گیگا معمولا یه خورده قیمتاش بیشتر از بقیه برندهاست. 4870 با برند ساپفایر بخر 360 تومنه. میتونی برند هیز هم بخری البته اگه پیدا کنی که اونم 350-360 قیمت داره.
Professor Massoud
15-08-2008, 09:28
بوجش مهم نیست
آخه کاری ندارم
خب دیگه...متوجه شدم. یه کارت geforce 8500 gt بخر با برند xfx. قیمتش همین حدودا هست. البته بگم الان ارزش خرید نداره، ولی شما هر چی پول بدی آش میخوری. به قول خودت زیاد باهاش کار نداری.
sepehr_x50
15-08-2008, 09:29
نه ... گیگا معمولا یه خورده قیمتاش بیشتر از بقیه برندهاست. 4870 با برند ساپفایر بخر 360 تومنه. میتونی برند هیز هم بخری البته اگه پیدا کنی که اونم 350-360 قیمت داره.
مرسی.
ولی من از نظر قیمت نپرسیدم از نظر کارکرد و کیفیت.
MicroSystem
15-08-2008, 09:31
مرسی.
ولی من از نظر قیمت نپرسیدم از نظر کارکرد و کیفیت.
هيچ فرقي ندارند هر كدوم ارزونتر بود بخر
Professor Massoud
15-08-2008, 09:49
تاریخ عرضه ی 4850x2 در ایران تقریبا چه موقع هست؟
MicroSystem
15-08-2008, 12:25
با نمايندگي HIS تماس بگير ببين سفارش داده يا نه؟
MicroSystem
15-08-2008, 12:26
بوجش مهم نیست
آخه کاری ندارم
واقعا حيفيه 8500 بخري 80 تومن ميتوني آلباترون 8600 با رم 256 مگ Ddr3 بخري كه قدرتش دو برابر 8500 هست
SIMON137
15-08-2008, 14:08
Ati 4870x2 توليد شده ؟ نشده ؟ ميشه خريد ؟ پيش خريد كرد ؟ و....؟!!!! قيمت ؟
sarmast65_ata
15-08-2008, 14:32
بچه ها قیمت کارت گرافیک VGA 128 mb RADEON 7000 رو میتونید بهم بدید؟حول و حوش چنده؟
ممنون میشم ازتون
Professor Massoud
15-08-2008, 14:54
تولید شده اما هنوز تو ایران عرضه نشده. قیمت اولیه ی اون هم 599 دلار هست که یه کم گرونه. شما می تونی وقتی 4850x2 عرضه شد اونو بخری که قیمتش 399 دلار هست و 2 گیگابایت حافظه داره.
MicroSystem
15-08-2008, 16:45
بچه ها قیمت کارت گرافیک VGA 128 mb RADEON 7000 رو میتونید بهم بدید؟حول و حوش چنده؟
ممنون میشم ازتون
كمتر از 5 تومن دست دومش
ميخواي بخري يا بفروشي
sarmast65_ata
15-08-2008, 17:32
كمتر از 5 تومن دست دومش
ميخواي بخري يا بفروشي
دست یکمش هست؟اگه آره قیمتش چقدره؟
Mass Product هردوشون برمی گرده به هفته دوم سپتامبر و بعدش... عرضه اشون با قیمت مناسب توی ایران هم حداقل میره برای هفته آخر سپتامبر (تقریبا یک ماه تا یک ماه و نیم آینده)
FCBarcelona.ir
15-08-2008, 18:14
دوستان قیمت 4850 - 4850x2 - 4870 - 4870x2 الان چنده؟ و آیا با اومدن 4780x2 بقیه قیمتا افت می کنه؟ کلا الان زمان خرید هست یا یکی دو ماه دیگه که 4870x2 جا بیفته؟
سوال دوم اینه که هر 4 تای این بالایی ها از 9600 بهترن نه؟ 9800 gx2 به نسبت اینا چطوره؟ (با قیمت وحشتناک 750 هزار تومن که دیروز پرسیدم!)
دوستان قیمت 4850 - 4850x2 - 4870 - 4870x2 الان چنده؟ و آیا با اومدن 4780x2 بقیه قیمتا افت می کنه؟ کلا الان زمان خرید هست یا یکی دو ماه دیگه که 4870x2 جا بیفته؟
سوال دوم اینه که هر 4 تای این بالایی ها از 9600 بهترن نه؟ 9800 gx2 به نسبت اینا چطوره؟ (با قیمت وحشتناک 750 هزار تومن که دیروز پرسیدم!)
Radeon HD 4850: $180
Radeon HD 4870: $290
Radeon HD 4850 X2: $399
Radeon HD 4870 X2: $599
دو تای اول قیمتشون کمی بالا و پایین داره، دو تای دوم هنوز عرضه نشده اند. تا یک و نیم ماه آینده یک بار دیگه قیمت اولیها پایین میاد ولی فکر نکنم خیلی قابل توجه باشه، شاید حدود 10 دلار.
هر چهارتاشون نسبت به 9600 برتری دارن، 9800GX2 هم باید تقریبا در حد Radeon HD 4850 X2 باشه.
MicroSystem
15-08-2008, 18:47
دو تای اول قیمتشون کمی بالا و پایین داره، دو تای دوم هنوز عرضه نشده اند. تا یک و نیم ماه آینده یک بار دیگه قیمت اولیها پایین میاد ولی فکر نکنم خیلی قابل توجه باشه، شاید حدود 10 دلار.
هر چهارتاشون نسبت به 9600 برتری دارن، 9800GX2 هم باید تقریبا در حد Radeon HD 4850 X2 باشه.
البته 4850X2 بايد قويتر از 9800GX2 باشه چون DDR5 هست
MicroSystem
15-08-2008, 18:48
دست یکمش هست؟اگه آره قیمتش چقدره؟
نه بابا 5-6 ساله ديگه اين توليد نميشه
بد جوري بهت انداختن
ايميلت رو بده
پيغام خصوصيت فعال نيست
sarmast65_ata
15-08-2008, 19:23
ایمل من miatana2001@yahoo.com هستش حتمآ بهم میل بده که کارت دارم ممنون میشم ازت
دوباره برام پیغام بده ببین فعال شده یا نه؟نمیدونم باید چطوری فعالش کنم ولی حتمآ بهم میل بده ممنون میشم ازت
bleu2u4u
15-08-2008, 20:33
تو سايت فونيران نوشته كه
HD 4850 TOXIC 512MB : sapphire
رو داره ايا راسته يا بلوف زده
Professor Massoud
15-08-2008, 20:42
تو سايت فونيران نوشته كه
HD 4850 TOXIC 512MB : sapphire
رو داره ايا راسته يا بلوف زده
شاید داشته باشه . ولی در کل خرید از سایتای اینترنتی به هیچ وجه توصیه نمی شه.
FCBarcelona.ir
15-08-2008, 21:39
ممنون بابت توضیحات. این X2 ها دقیقا دو تا از معمولی هاشون هستن نه؟
یعنی برای کسی مثل من که 600 تومن پول نداره، بهتره بره 4870 بخره و بعدا یکی دیگه بخره که بشه مثل X2، به جای اینکه اضافه تر بده 4850 x2 بخره. نتیجه گیریم درسته؟
سوال بعدی اینکه 4870 هم با رم های مختلف قیمت های مختلف داره درسته؟ اینی که شما نوشتی برای رم 256 ه؟ چون 500 ش رو دیدم حدود 390 تومن قیمت زده بودن.
SIMON137
15-08-2008, 22:29
ببخشيد 4870 X2 بهتره يا gtx 280 ؟
من مي خواستم gtx 280 بخرم قيمتش 1 بود ولي شنيدم 4870 X2 قيمتش 600 و خورده اي هست ، از 280 هم قويتره در نتيجه صرف خريدش بيشتره . درسته ؟
MicroSystem
15-08-2008, 22:45
ببخشيد 4870 X2 بهتره يا gtx 280 ؟
من مي خواستم gtx 280 بخرم قيمتش 1 بود ولي شنيدم 4870 X2 قيمتش 600 و خورده اي هست ، از 280 هم قويتره در نتيجه صرف خريدش بيشتره . درسته ؟
4870X2 حدود 50 درصد قويتر از GTX 280 هست
zapata_tx
15-08-2008, 23:31
سلام دوست عزیز
8600GSO:13::18:???!!شاید منظورتون 9600GSO باشه به سایت انویدیا یه نگاه بنداز
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید8600GT رو روی برندهای مختلف می تونی 70-80 هزار تومان گیر بیاری به بالا (بسته به برند)
چقدر می خوای هزینه کنی؟
کمتر از 150 تومن برای بازی
9600GSO قویتره یا 8600gt??????!!
Kianoosh
15-08-2008, 23:44
کمتر از 150 تومن برای بازی
9600GSO قویتره یا 8600gt??????!!
سلام
بله 9600gso تقریبا 200%(دو برابر!) قوی تر از 8600gt هست شما می تونی با 135-130 تومن این کارت رو با برند Xpertvision بخری یا با همون 140-150 تومن با برند اسپارکل بخری البته این کارت دو مدل داره که فرقشون فقط حافظه هست 384 مگ و 768 مگ
yashm1365
15-08-2008, 23:51
سلام من مادر برد abit kn8 ultra دارم و pci exp 1 داره ، می خوام بدونم می شه روش گرافیک 9600GT ببندم یا نه ؟ چون pci ex2 هستش . توی فروم ابیت کسی مشکل من رو داشته و پرسیده کلمه ی آخر رو نفهمیدم یعنی چی ؟
How about Video Cards? I presume the KN8 Ultra has PCie 1.1 X16. Any current ATI video card like HD3800 or even HD4800 series can run on it?
I need a video card that supports DirectX 10.
well, PCI-E 2.0 cards are meant to be backwards compatible
backwards compatible یعنی چی ؟
----------------------------------------------------------
بعدا کمی سرچ کردم به این لینک برخورد کردم :
---------------------------------------
آیا با ابیت gforce ببندم اشکالی نداره ؟
marco250
16-08-2008, 00:24
با توجه به هم قیمت بودن تقریبی دو کارت زیر , performance کدوم یکی تو بازی هایی مثل Crysis بالاتره ؟
SAPPHIRE HD3870 X2 - 1GB
SAPPHIRE HD 4870 - 512MB
Kianoosh
16-08-2008, 01:25
با توجه به هم قیمت بودن تقریبی دو کارت زیر , performance کدوم یکی تو بازی هایی مثل Crysis بالاتره ؟
SAPPHIRE HD3870 X2 - 1GB
SAPPHIRE HD 4870 - 512MB
سلام
همون طوری که میبینید توی تست بازی ها COD 4 و Crysis کارت 4870 قویتر نشون داده در کل این دو تا عملکرد نزدیکی دارن و در برخی از تستها به صورت کراس فایر 3870X2 قوی تر بوده ولی شما همون 4870 رو بخری بهتره چون به قول میکرو سیستم عزیز همه بازی ها برای کراس فایر بهینه نشدن
سایر تست ها:
Kianoosh
16-08-2008, 02:50
سلام من مادر برد abit kn8 ultra دارم و pci exp 1 داره ، می خوام بدونم می شه روش گرافیک 9600GT ببندم یا نه ؟ چون pci ex2 هستش . توی فروم ابیت کسی مشکل من رو داشته و پرسیده کلمه ی آخر رو نفهمیدم یعنی چی ؟
How about Video Cards? I presume the KN8 Ultra has PCie 1.1 X16. Any current ATI video card like HD3800 or even HD4800 series can run on it?
I need a video card that supports DirectX 10.
well, PCI-E 2.0 cards are meant to be backwards compatible
backwards compatible یعنی چی ؟
----------------------------------------------------------
بعدا کمی سرچ کردم به این لینک برخورد کردم :
---------------------------------------
آیا با ابیت gforce ببندم اشکالی نداره ؟
سلام
فکر نمی کنم اشکالی داشته باشه اما طبیعتا نمی تونید از حداکثر قدرت کارت استفاده کنید چون سرعت انتقال داده ها در باس و اینتر فیس به طور قابل ملاحظه ای کاهش پیدا می کنه توی این لینکی هم که گذاشتید به همین موضوع اشاره می کنه و چند کارت مختلف رو روی pci e 1.1 و pci e2 تست و مقایسه کرده که البته نتیجش تفاوت چشمگیری رو نشون نمی ده و خودشم ذکر کرده که در تمام تستها اختلاف پرفرمنس کمی دیده میشه این به اینکه چه کارتی هم می خوای بزاری روی pci e 1.1 مربوط میشه (9600GT؟)
farhad_davary
16-08-2008, 02:51
با سلام به دوستان محترم :
سوال اول که قیلا هم مطرح کرده بودم و بی جواب ماند...
1-درجعبه های کارت های جدید RADEON HD آداپتوری برای تبدیل dvi به hdmi وجود دارد . و همانطور که میدانید hdmi تلفیقی از صدا وتصویر است که برای دیدن blu-ray یا hd dvd به tv که این قابلیت را داشته باشد وصل می گردد.
حال سوال اینجاست که چرا در بعضی مدلها ، کارت گرافیکی پورتی دارد که به خروجی داخلی s/pdif (مربوط به صدا)
مادربرد برای رساندن صدا به hdmi وصل می گردد.لذا درجعبه آن هم این کابل وجود دارد.در بعضی دیگر این کابل موجود نیست و به گفته یکی از دوستان خود کارت هم جایی برای آن ندارد.در اینگونه کارت ها وضع صدا به چه صورت است؟
2-چگونه می توان میزان سرعت فن کارت گرافیکی را کم و زیاد کرد؟
3-درجه حرارت کارت گراافیکی را چگونه می توان تست کرد؟
با تشکر
سلام به همگی !!
آقا الان که بنچمارک های آقای ارباب سایه ها رو میدیدم یه سوالی به ذهنم رسید که هم به بخش بازی ربط داره هم به این بخش !!
میخواستم بدونم حداکثر رزولوشنی که میتونه تو آپشن یه بازی وجود داشته باشه به کیفیت قطعات بستگی داره یا اینکه خود بازی روی هر سیستمی نصب بشه این رزلوشن هارو داره ؟؟
به بیان دیگه آیا نرم افزاری روی خود بازی وجود داره که میفهمه با وجود کارتی مثل 4850 بالاترین رزولوشن هارو برای اجرا قرار بده و با وجود کارتی مثل geforce 8500 رزولوشن بالاتر از 1024* 1280 رو نشون نده یا اینکه این رزولوشن ها از کمترین تا بیشترین همیشه وجود داره و ربطی به قطات نداره ؟؟
Kianoosh
16-08-2008, 11:20
سلام به همگی !!
آقا الان که بنچمارک های آقای ارباب سایه ها رو میدیدم یه سوالی به ذهنم رسید که هم به بخش بازی ربط داره هم به این بخش !!
میخواستم بدونم حداکثر رزولوشنی که میتونه تو آپشن یه بازی وجود داشته باشه به کیفیت قطعات بستگی داره یا اینکه خود بازی روی هر سیستمی نصب بشه این رزلوشن هارو داره ؟؟
به بیان دیگه آیا نرم افزاری روی خود بازی وجود داره که میفهمه با وجود کارتی مثل 4850 بالاترین رزولوشن هارو برای اجرا قرار بده و با وجود کارتی مثل geforce 8500 رزولوشن بالاتر از 1024* 1280 رو نشون نده یا اینکه این رزولوشن ها از کمترین تا بیشترین همیشه وجود داره و ربطی به قطات نداره ؟؟
سلام
ببینید اولین چیزی که برای رزلوشن مهمه مانیتور شماست اگه قوی ترین کارت گرافیک رو داشته باشید مانیتور ضعیف می تونه محدودش کنه.مدل مانیتور چیه؟ واید اسکرینه؟چند اینچه؟فلته یا ال سی دی؟هر مانیتور با توجه به ساختارش یه رزلوشن بهینه داره مثلا برای مانیتور LG F700p توی دفترچه راهنماش نوشته شده بهترین رزلوشن براش 32*768*1024 با ریفرش ریت 80 به بالاست
دوم به کارت گرافیک بستگی داره که هرچه GPU قوی تر باشه و در کنارش مقدار حافظه کارت بالا باشه می تونه رزلوشن های بالا رو ساپورت کنه(در کنار این شما باید حداقل رم و سی پی یو رو داشته باشی) این تست ها روی قوی ترین کامپیوتر ها انجام شده با حداکثر قدرت رم و سی پی یو تا فقط کارت گرافیک تفاوت ایجاد کنه
در آخر گرافیکیه که بازی بر مبنای اون ساخته میشه
(معمولا)بله وقتی یه بازی نصب میشه با توجه به سخت افزار شما تنظیمات رزلوشن رو محدود می کنه(مثلاHitman ) البته الان دیگه اکثر بازی ها بار اول که اجرا میشن بهترین تنظیمات تصویر و گرافیک رو به طور خودکار دیتکت می کنن(Oblivion یا FEAR) که این کار رو بر دو مبنا انجام میدن بهترین کیفیت یا بیشترین سرعت و روانی.در برخی از بازی ها تنظیمات به طور کامل وجود داره ولی وقتی افت فریم پیش میاد معلوم میشه که اون تنظیمات برای اون سیستم زیاده
Rock Magic
16-08-2008, 11:43
اگه واقعا فقط می تونی 100 تومن بدی یه کارت 8600 ddr3 بخر. اگه یه کم بذاری رو پولت بشه 150 تومن میتونی یه کارت بخری که قدرتش 2 برابر 8600 هست و اسمش : 9600gso هست.
چه مارکی بگیرم؟یه چیزی باشه که تو بازار گیر بیاد نه بهم بگه باید برم از دبی بیارم!!برو دو ماه دیگه بیا!
Professor Massoud
16-08-2008, 13:07
چه مارکی بگیرم؟یه چیزی باشه که تو بازار گیر بیاد نه بهم بگه باید برم از دبی بیارم!!برو دو ماه دیگه بیا!
xfx بگیر یا اسپارکل. ایسوز هم فکر کنم تو بازار باشه.
بهترین کارت گرافیکی که بتونم روی این سیستم بذارم چیه:
MB:Giga-ga-945gcm-s2l
CPU:E4500
Professor Massoud
16-08-2008, 13:40
بهترین کارت گرافیکی که بتونم روی این سیستم بذارم چیه:
MB:Giga-ga-945gcm-s2l
CPU:E4500
برای چه کاری میخوای و بودجت چقدره؟
هر چی بخوای میتونی بذاری. البته اونایی که pci-e باشن. بهترین مدلش الان که فکر نکنم به درد شما بخوره 4870 هست که 350 تومنه. به نظر من یک 9600gso بگیر که 150 قیمت داره.
vampire3250
16-08-2008, 13:59
سلام به همگی ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](17).gif
من میخواستم که یه ال سی دی مانیتور بخرم ...
هیچ اطلاعاتی در این زمینه ندارم ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](40).gif
میخواستم بدونم بین مارک های مختلف یعنی LG , Hanssol , Samsung , HP , ... چه مارکی خوبه ....
ال سی دی که میخوام قیمتش تو بازه ی 200 تا 300 باشه خوبه...
اگه از 300 هم یه کم رفت بالا اشکالی نداره ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](45).gif
اگر هم تونستین عکس مانیتور رو هم بزارین دیگه خیلی لطف کردین ...
ممنون از لطفتون...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](17).gif
Professor Massoud
16-08-2008, 14:05
سلام به همگی ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](17).gif
هیچ اطلاعاتی در این زمینه ندارم ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](40).gif
میخواستم بدونم بین مارک های مختلف یعنی LG , Hanssol , Samsung , HP , ... چه مارکی خوبه ....
اگه از 300 هم یه کم رفت بالا اشکالی نداره ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](45).gif
ممنون از لطفتون...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](17).gif
دوست عزیز اینجا تایپک گرافیک هست. به تایپک مانیتور مراجعه کن.
vampire3250
16-08-2008, 16:03
دوست عزیز اینجا تایپک گرافیک هست. به تایپک مانیتور مراجعه کن.
به من گفتن بیام اینجا ...:13:
برای چه کاری میخوای و بودجت چقدره؟
هر چی بخوای میتونی بذاری. البته اونایی که pci-e باشن. بهترین مدلش الان که فکر نکنم به درد شما بخوره 4870 هست که 350 تومنه. به نظر من یک 9600gso بگیر که 150 قیمت داره.
اگه بشه میخوام بگم برام بفرستن. 4850 که قیمتش 180$ که میشه 165 تومن.هزینه پستش رو هم رفیقم میده.به نظر شما شدنیه؟ یعنی گمرک گیر نمیده؟
سامسونگ 1931bw+
220تومان
Professor Massoud
16-08-2008, 17:14
اگه بشه میخوام بگم برام بفرستن. 4850 که قیمتش 180$ که میشه 165 تومن.هزینه پستش رو هم رفیقم میده.به نظر شما شدنیه؟ یعنی گمرک گیر نمیده؟
نه... ممکنه خراب باشه اون وقت کار دستت میده. از همین تهران خودمون بگیر 250 لااقل اگه خراب بود بره گارانتی.بازم نظر خودت مهمه.
Professor Massoud
16-08-2008, 17:16
سامسونگ 1931bw+
220تومان
دوست عزیز شما با اینهمه تجربه چرا ؟؟ :41:اون دوستمون رفت تایپک مربوط به مانیتور جوابش رو هم گرفت.:20:
نه... ممکنه خراب باشه اون وقت کار دستت میده. از همین تهران خودمون بگیر 250 لااقل اگه خراب بود بره گارانتی.بازم نظر خودت مهمه.
خراب باشه یا بشه؟ خب بهش میگم تستش کنه بعد بفرسته.چیزی که برام مهمه رد شدن از گمرک و سازگار بودن باسیستم فعلیه.چون اگه اینو خریدم، دیگه در توانم نیست بقیه قطعات رو ارتقا بدم.
Professor Massoud
16-08-2008, 17:43
خراب باشه یا بشه؟ خب بهش میگم تستش کنه بعد بفرسته.چیزی که برام مهمه رد شدن از گمرک و سازگار بودن باسیستم فعلیه.چون اگه اینو خریدم، دیگه در توانم نیست بقیه قطعات رو ارتقا بدم.
نظر خودته دوست عزیز. من فقط پیشنهاددادم و شما اختیار داری.
حالا که داری میگیری لااقل 4850X2 بگیر تا 2 سال خیالت راحت باشه :20:
Professor Massoud
16-08-2008, 20:54
دوست عزیز قیمت 4850x2 خیلی گرونه (399 دلار) که شاید دوستمون نخواد این پول رو بده.
adamhesaby
17-08-2008, 01:19
سلام دوستان
با این قیمت چه کارتی خوبه؟
سلام دوستان
GEFORCE 9600GSO
اگرم پولت رسید 9600GT
ehsan_2000
17-08-2008, 19:20
سلام
من میخوام یه کارت گرافیکی بخرم با قیمت حدود 70000 هزار تومان.
من خودم تحقیق کردم گفتن می تونی Ge force 8400 512 بگیری .
حالا می خوام بدونم که ارزشش و داره . و کلا بازی ها رو روون اجرا می کنه؟
4870x2ديده بودم ولي 4850x2 نديدم.
Kianoosh
17-08-2008, 20:36
سلام
سلام
خیر دوست عزیز شما 10 تومن ناقابل بذار روش یه 8600GT بخر که خیلی هم از 8400 قوی تره هرچند با 8600GT هم به کیفیت بالا نمی رسید اما دیگه از تیک و افت فریم خبری نیست
پ.ن:70 هزار تومان نه 70000 هزار تومان!
maximiliyanus
17-08-2008, 20:50
سلام دوستان می خواستم منو راهنمایی کنید من یک سیستم دیگه بگیرم البته فقط کیسشو تا 800 هزار تومنم میخوام پول بدم میخواستم ببینم با توجه به پولی که دارم چه کارت گرافیک خوبی میشه گرفت که مثلا با 3گیگ رم و cpu4 با پاورو مادر بورد بشه گرفت ...
لطفا راهنمایی کنید خیلی ممنون...
MicroSystem
17-08-2008, 20:51
سلام
8400 كه خيلي ضعيفه 8500 هم همينطور هيچ ربطي هم به 256-512-1 نداره
8600 خوبه 256 مگ DDR3 با برند آلباترون ميتوني 80 بخري
MicroSystem
17-08-2008, 20:54
سلام دوستان می خواستم منو راهنمایی کنید من یک سیستم دیگه بگیرم البته فقط کیسشو تا 800 هزار تومنم میخوام پول بدم میخواستم ببینم با توجه به پولی که دارم چه کارت گرافیک خوبی میشه گرفت که مثلا با 3گیگ رم و cpu4 با پاورو مادر بورد بشه گرفت ...
لطفا راهنمایی کنید خیلی ممنون...
بودجت رو خوب تقسيم كني ميتوني 4850 بخري
MicroSystem
17-08-2008, 20:59
4870x2ديده بودم ولي 4850x2 نديدم.
چرا همراه 4870X2 اين هم امده جالب اين برخلا ف 4850 معمولي كه از رم DDR3 استفاده ميكرد از رم DDR5 استفاده ميكنه قيمت جهانيش هم 400 دلاره
چرا همراه 4870X2 اين هم امده جالب اين برخلا ف 4850 معمولي كه از رم DDR3 استفاده ميكرد از رم DDR5 استفاده ميكنه قيمت جهانيش هم 400 دلاره
فكر ميكني 4850x2 رو بشه با 500 تومن خريد
yasser1680
17-08-2008, 21:45
فكر ميكني 4850x2 رو بشه با 500 تومن خريد
بله شاید هم کمتر.
سلام مخواستم ببینم تفاوت 4850 و4870 در چه حده؟؟؟
وقیمتشون
mer30
Professor Massoud
17-08-2008, 22:33
سلام مخواستم ببینم تفاوت 4850 و4870 در چه حده؟؟؟
وقیمتشون
mer30
تفاوتشون زیاده دوست عزیز. 4870 از حافظه ddr5 استفاده میکنه و 4850 از ddr3. تفاوتهاشون به اینجا ختم نمیشه و 4870 الان جزو 5 کارت قوی دنیاست و از GTX260 قوی تره. تفاوت قیمتشون 100 تومنه.
4870.....................360 تومن
4850.....................260 تومن
FCBarcelona.ir
17-08-2008, 23:01
دوستان این GTX های 260 و 280 کجای چیپست های متداول جی فورس واقع میشن؟ ظاهرا بهترین چیپست در حال حاضر جی فورس همون 9800 gx2 ه درسته؟
کلا برای خرید GTX ها به صرفه ترن یا سری 4 ATI؟
دوستان این GTX های 260 و 280 کجای چیپست های متداول جی فورس واقع میشن؟ ظاهرا بهترین چیپست در حال حاضر جی فورس همون 9800 gx2 ه درسته؟
کلا برای خرید GTX ها به صرفه ترن یا سری 4 ATI؟
gtx 260 _ 280 جدید ترین چیپهای انویدیا هستن که برای رقابت با سری radeon 4000 عرضه شدن.
ولی خرید سری 4000 radeon کاملا به صرفه تره .
درحال حاض قویترین کارت گرافیکی جهان ATI 4870 X2 هست که تو بعضی تست ها تا 80% از GTX 280 قویتر بوده
alborz_k
18-08-2008, 00:31
gtx 260 _ 280 جدید ترین چیپهای انویدیا هستن که برای رقابت با سری radeon 4000 عرضه شدن.
ولی خرید سری 4000 radeon کاملا به صرفه تره .
درحال حاض قویترین کارت گرافیکی جهان ATI 4870 X2 هست که تو بعضی تست ها تا 80% از GTX 280 قویتر بوده
سلام دوست من.
من مقایسه این کارت ها رو در سایت tomshardware دیدم، کارایی 4870x2 نا امید کننده بود. و کاراییش خیلی از 280 بالاتر نبود.
البته شاید به خاطر درایو کارت باشه.
alborz_k
18-08-2008, 00:57
سلام دوستان
سلام.
با این قیمت می تونی کارت nvidia geforce 9600 gso رو بگیری .
yasser1680
18-08-2008, 01:17
سلام دوست من.
من مقایسه این کارت ها رو در سایت tomshardware دیدم، کارایی 4870x2 نا امید کننده بود. و کاراییش خیلی از 280 بالاتر نبود.
البته شاید به خاطر درایو کارت باشه.
شاید شما بازی کریسس ( گرافیک فوق سنگین ) رو بیشتر در نظر گرفته اید. که کمی از GTX 280 ضیفتر بوده.
باید بگم در 80 در صد بازیها در حالت آخرین کیفیت AA و AF و رزولیشنهای بالا این کارت بالای 50 در صد از 280 قویتر بوده.
maximiliyanus
18-08-2008, 01:43
بودجت رو خوب تقسيم كني ميتوني 4850 بخري
مرسی منباب راهنمایی...راستی اگه بخوام 4870 بگیرم چه قدر دیگه باید مانی بدم منظورم اینه که مثلا باید مادربوردشم گرونتر بگیرم هر دو به یکجور مادر بودر و پاورو...اینا میخوره؟
MicroSystem
18-08-2008, 07:33
مرسی منباب راهنمایی...راستی اگه بخوام 4870 بگیرم چه قدر دیگه باید مانی بدم منظورم اینه که مثلا باید مادربوردشم گرونتر بگیرم هر دو به یکجور مادر بودر و پاورو...اینا میخوره؟
بله يكجور مادبرد ميخوره فقط بجاي پاور 450 وات 500 وات بايد بگيري تفاوت قيمت كلي حدود 120 تومني ميشه
ehsan_2000
18-08-2008, 12:40
سلام
من می خوام یه کارت گرافیک بخرم . قیمت 75000
به نظر شما چی بخرم.( من خودم پرسیدم گفتن GeForce 8500 gt elsa )
MicroSystem
18-08-2008, 13:27
سلام
من می خوام یه کارت گرافیک بخرم . قیمت 75000
به نظر شما چی بخرم.( من خودم پرسیدم گفتن GeForce 8500 gt elsa )
8500 رو كاملا بيخيال شو
8600GT بخر بابرند آلباترون حدود 80 و يا ATI 3650 بخر با برند پليت حدود 70 اينها قدرتشون 2 برابر 8500 هست
ehsan_2000
18-08-2008, 16:37
بخر بابرند آلباترون حدود 80
من اینو قیمت کردم گفتن 120 تومان.
در ضمن چیزی باشه که بتونم با اون بازیها رو روون اجرا کنم.
MicroSystem
18-08-2008, 17:02
256 مگش 80 تومنه از چند جاي ديگه قيمت كن كدوم شهري خيلي گرون بهت ميگن بهترين انتخاب تو اين رنج قيمت همون 8600GT و ATI 3650 هست
Kianoosh
18-08-2008, 18:12
سلام
شما تهران هستی؟
اونی که این قیمتو بهت داده خیلی زرنگ بوده!:27::21:شاید با یه برند دیگه بوده مطمئنی؟!؟
ببین 8600gt با برند کلاب می تونه گزینه خوبی باشه قیمتش هم حداکثر 85 هزار تومن (80 تومن هم می تونی گیر بیاری)
اینجا رو بنگر!
ehsan_2000
18-08-2008, 18:42
نه من تهران نیستم.
اونم که این قیمت و گفته واسه 512 هستش.
حالا اگه 8600 بخرم با 256 بازیها روون اجرا می کنه؟
Professor Massoud
18-08-2008, 19:08
نه من تهران نیستم.
بازیهای امسال رو روون اجرا می کنه. اما بهت قول میدم سال دیگه به مشکل بر بخوری.:9:
MicroSystem
18-08-2008, 21:52
نه من تهران نیستم.
گرافيك بهتر ميخواي حدود 140 تومن 9600gso 384m هست كه حدودا دو برابر 8600 قدرتشه
در ضمن مواظب باش پول بيخودي پاي 8600GT 512m DDR2 ندي كه قدرتش سه چهارم 256m ddr3 هست.
مادبردت كه PCI-Express هست ديگه نه؟
alborz_k
18-08-2008, 22:04
نه من تهران نیستم.
سلام. کلأ در بازی های dx9 مشکلی نداری . ولی در بازی های dx 10 به مشکل بر می خوری.
maximiliyanus
18-08-2008, 22:31
بله يكجور مادبرد ميخوره فقط بجاي پاور 450 وات 500 وات بايد بگيري تفاوت قيمت كلي حدود 120 تومني ميشه
خیلی ممنون فقط اگه میشه اینم جواب بدین دیگه واقعا ممنون میشم یه ذره قاط زدم یه جور دیگه بپرسم
من اگه بخوام یه کیس بگیرم که گرافیکش 4870 باشه و مثلا رم 2گیگ cpu3 MHz باشه بامادر بوردشو پاورش چند میشه بازم ممنون...
MicroSystem
18-08-2008, 23:04
خیلی ممنون فقط اگه میشه اینم جواب بدین دیگه واقعا ممنون میشم یه ذره قاط زدم یه جور دیگه بپرسم
من اگه بخوام یه کیس بگیرم که گرافیکش 4870 باشه و مثلا رم 2گیگ cpu3 MHz باشه بامادر بوردشو پاورش چند میشه بازم ممنون...
خب
360 گرافيك
130 مادبرد
50 دو گيگ رم باس 800
50 پاور
50 هارد
180 پردازنده 4 هسته اي
sepand_salehi
18-08-2008, 23:24
من قصد دارم که یک لپ تاپ بخرم. تو برخی از مدل های لپ تاپ دیدم که رم های کارت گرافیکشان 1 گیگ یا 1.5 گیگ هم هست! می خواستم بپرسم که آیا این مقدار حافظه را کارت گرافیکی خودش مستقیم تامین می کند یا اینکه مقداری اش را از رم اصلی سیستم می گیرد؟
امروز یک برنامه با نام speed fan 4.34دیدم که مقدار مورد نیاز امپر 12+را درسیستم نشان میداد از دوستان تقاضا دارم این برنامه را پیدا و کارکرد اون رو امتحان کنند
yasser1680
19-08-2008, 00:44
من قصد دارم که یک لپ تاپ بخرم. تو برخی از مدل های لپ تاپ دیدم که رم های کارت گرافیکشان 1 گیگ یا 1.5 گیگ هم هست! می خواستم بپرسم که آیا این مقدار حافظه را کارت گرافیکی خودش مستقیم تامین می کند یا اینکه مقداری اش را از رم اصلی سیستم می گیرد؟
باید مدل دقیق لپ تاپ رو قید کنید.چون بعضی ها شر میکنند بعضی ها هم مستقل این مقدار حافظه رو دارن.
maximiliyanus
19-08-2008, 07:07
خب
360 گرافيك
130 مادبرد
50 دو گيگ رم باس 800
50 پاور
50 هارد
180 پردازنده 4 هسته اي
بازم ممنون...:31:
MicroSystem
19-08-2008, 09:34
امروز یک برنامه با نام speed fan 4.34دیدم که مقدار مورد نیاز امپر 12+را درسیستم نشان میداد از دوستان تقاضا دارم این برنامه را پیدا و کارکرد اون رو امتحان کنند
آون آمپر نيست ولتاژ هست نشون ميده كه ولتاژ خط 12 ولت تو اين سيستم چقدره مثلا مال من 11.7 ولت هست
naser_2006
19-08-2008, 10:51
به نظر اساتید گرامی قیمت 4870و4850 تا آبان ماه چند میشه(حدودا)؟
در ضمن سری جدید x2 کی میآد؟
ehsan_2000
19-08-2008, 14:22
سلام
منxfx gt 512 8600 می خوام بخرم . (عکس یه گرگ روی بستشه)
میگن خیلی خوبه . شما چه نظری دارید؟
MicroSystem
19-08-2008, 14:41
سلام
منxfx gt 512 8600 می خوام بخرم . (عکس یه گرگ روی بستشه)
میگن خیلی خوبه . شما چه نظری دارید؟
شما بهتره بجاي 512 كه احتمال بسيار زياد DDR2 هست 256مگ DDR3 بخري كه حدود 4/3 قويتره.
اگه هم بتوني حدود 130-140 هزينه كني 9600GSO قدرتش دو برابر اينه
سلام به همه
اقا من یه جایی همین جاها روش افزایش سرعت فن تو سری 4000 رادئون رو دیدم ولی الان هرچی دنبالش میگردم پیداش نمیکنم میشه کمکم کنید دیشب تو بازی گرید حرارت تا 94 هم رفت و این یکمی نگرانم کرده میخوام یکمی فن رو دستکاری سرعت کنم نظر شما چیه میکرو جان؟
yasser1680
19-08-2008, 17:27
سلام به همه
اقا من یه جایی همین جاها روش افزایش سرعت فن تو سری 4000 رادئون رو دیدم ولی الان هرچی دنبالش میگردم پیداش نمیکنم میشه کمکم کنید دیشب تو بازی گرید حرارت تا 94 هم رفت و این یکمی نگرانم کرده میخوام یکمی فن رو دستکاری سرعت کنم نظر شما چیه میکرو جان؟
برو اینجا :
Amin_0913
19-08-2008, 18:12
قوی ترین کارت گرافیکی که میشه با 140 تومن خرید چیه؟
PCI Express *16
MicroSystem
19-08-2008, 18:31
قوی ترین کارت گرافیکی که میشه با 140 تومن خرید چیه؟
PCI Express *16
geforce 9600gso
Amin_0913
19-08-2008, 19:06
عزیز چه مارکی؟
میخواستم بدونم میتونم بازیهای امروزی رو روان اجرا کنم؟
CPU:Pentium D 3.4 Dual Core 4M
RAM:2*GIG 677
MicroSystem
19-08-2008, 21:03
عزیز چه مارکی؟
میخواستم بدونم میتونم بازیهای امروزی رو روان اجرا کنم؟
CPU:Pentium D 3.4 Dual Core 4M
RAM:2*GIG 677
خب پردازندت هم كه خوبه
رمت هم كه خوبه
بازيهاي امروزه بله روون اجرا ميكنه تو مايه هاي 140 تومن بهترين انتخاب هست. دو مدل 384 مگ و 768 مگ داره كه اختلاف قدرت چنداني با هم ندارند
برندهاي اسپاركل - پليت - اكسپرت ويژن الان هست تو بازار
اكسپرت ويژن و پليت يه مدل اوركلاك شده دارند به اسم سونيك اگه بتوني سونيك گير بياري خيلي خوبه قيمتشون هم خيلي مناسبه مثلا يك ماه پيش 384 مگش 135 بود.
9600GT هم هست كه يه ذره قويتره ولي اختلاف قيمتش با GSO بالا است و به نظر من ارزش خريد نداره اين فقط 512 مگش هست.
adamhesaby
19-08-2008, 23:36
9600gt قیمتش چقدره؟
نکته ی دیگه اینکه pci-express من x4 هستش
میخواستم بدونم میخوره یا نه
alborz_k
19-08-2008, 23:51
9600gt قیمتش چقدره؟
سلام. 4x?
مدل مادربردت چیه؟
yasser1680
20-08-2008, 01:18
نوشته شده توسط adamhesaby [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
9600gt قیمتش چقدره؟
منظور اسلاید کارت گرافیک هست که برای همه PCI - E کمترین 16x هست.احتمالا منظور شما اسلایدهای دیگه باشه.
MicroSystem
20-08-2008, 06:46
9600gt قیمتش چقدره؟
بله به 4X هم ميخوره ولي مقداري قدرتش ميياد پايين
اين تست با استفاده از ASUS EN7900GT TOP روي مادبرد 775Dual-VSTA كه اسلات گرافيكش 4X هست انجام شده
مادبرد شما چيه؟
Professor Massoud
20-08-2008, 09:32
4870 ، 1 گیگ با برند غیر مرجع چنده؟
MicroSystem
20-08-2008, 09:44
4870 ، 1 گیگ با برند غیر مرجع چنده؟
پاور كلرش 388 دلاره چه فرقي ميكني قدرتش كه با 512 فرق چنداني نميكنه
Professor Massoud
20-08-2008, 09:48
پاور كلرش 388 دلاره چه فرقي ميكني قدرتش كه با 512 فرق چنداني نميكنه
من فقط میخوام بازیهایی که آینده میان دچار افت فریم نشه .
سلام
من میخوام یه کارت گرافیک بگیرم و بهترین انتخاب رو انجام بدم
به راهنمایی شما احتیاج دارم
1>>>>> اول که ati یا nvidia
2>>>>> قیمت تا نهایتا200 هزار تومان
3>>>>> چه برندی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
4>>>>> از کدوم شرکت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
5>>>>> خرید برای شهرستانیا راحت باشه
6>>>>> از کجا بخرم
7>>>>> آدرس سایت یا فروشگاه
8>>>>> قیمت مناسب
با تشکر
سلام
شما تهران هستی؟
اونی که این قیمتو بهت داده خیلی زرنگ بوده!:27::21:شاید با یه برند دیگه بوده مطمئنی؟!؟
ببین 8600gt با برند کلاب می تونه گزینه خوبی باشه قیمتش هم حداکثر 85 هزار تومن (80 تومن هم می تونی گیر بیاری)
اینجا رو بنگر!
سلام میشه آدرس نمایندگی کلاب رو بهم بدی
البته منظورم سایتشه چون میخوام از طریق سایتش سفارش بدم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.