مشاهده نسخه کامل
: مشاوره و راهنمايي براي خريد مادربورد
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
[
14]
15
jaber1361
18-08-2008, 17:39
چی؟؟؟؟!!!:18: مادربرد پنتیوم 5 چی چیه دیگه؟؟؟؟ به حق چیزای نشنیده.:41: . ASUS - P5KPL-C با قیمت 70 تومن بخر.
آره خوبه ؛رم ddr2 1066 و cpu های 45 نانومتری را پشتیبانی میکنه .
اطلاعات بیشتر:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Adel.p30
18-08-2008, 18:50
دوستان ما بین این 3 تا کدومیک بهتـر با E7200 مچ میشن و اگه میشه لطف کنید در مورد چیپست SouthBridge و NorthBridge و اینکه اینا اصلا کارشون چی هست و بعنوان مثال برتری چیپست P31 به P35 چی هستش ؟؟
GigaByte EP31 DS3L
Asus P5K LE
Biostar TP35D2-A7
که این آخری چیپستش P35 هست ؟ چقدر کارایی این P35 به نسبت اون دو تا بیشتــر هستش چون هر چی باشه گیگا و ایسوس معروف تر و مقبول تر هستن ...
تشکـــر
Professor Massoud
18-08-2008, 19:20
دوستان ما بین این 3 تا کدومیک بهتـر با E7200 مچ میشن و اگه میشه لطف کنید در مورد چیپست SouthBridge و NorthBridge و اینکه اینا اصلا کارشون چی هست و بعنوان مثال برتری چیپست P31 به P35 چی هستش ؟؟
GigaByte EP31 DS3L
Asus P5K LE
Biostar TP35D2-A7
که این آخری چیپستش P35 هست ؟ چقدر کارایی این P35 به نسبت اون دو تا بیشتــر هستش چون هر چی باشه گیگا و ایسوس معروف تر و مقبول تر هستن ...
تشکـــر
Chipset (مجموعه تراشه) يكي از قسمتهاي مهم MotherBoard است و از دو «پل» به نامهای NorthBridge و SouthBridge تشکیل میشود. این دو قسمت پردازشگر را به قسمتهای دیگر کامپیوتر متصل میکند و جزء این استاندارد است.
هر كدام از دو چيپست p35 و p31 براي قسمت خاصي از بازار در نظر گرفته شده. چيپست P35، براي پلتفورمهاي حرفهايتر، با پشتيباني از حافظههاي DDR2 و DDR3، تكنولوژي Turbo Memory و جديدترين پل جنوبي ساخت اينتل ICH9 در نظر گرفته شده است. P31 براي سيستمهاي ارزان قيمتتر و در محدوده ميان قيمت در نظر گرفته شده كه فقط با حافظههاي DDR2 سازگار است و قديميتر ICH7 كار ميكند. اين پل جنوبي قديميتر يك سري محدوديت نظير تعداد پورت USB و شيار PCIe كمتر براي P31 نسبت به P35 ايجاد ميكند، ولي در ساير قابليتها و امكانات و حتي كارآيي، دو چيپست فوق يكسان هستند. اكنون قيمت اكثر مادربوردهاي P35 موجود در بازار بالاي 130 هزار تومان است، در حاليكه مادربوردهاي P31 قيمتي حدود 100 هزار تومان دارند.
به نظر من اولی رو بگیرید. چون هم ارزان هست و هم دارای امکانات خوبیه. تازه برندش گیگا هست که دیگه خودش رو نشون داده. اگر هم p35 میخوای ASUS - P5K / EPUرو بخر.
shahab_blaster
18-08-2008, 19:25
GigaByte EP31 DS3L
Asus P5K LE
Biostar TP35D2-A7
تشکـــر
چيپ p35 نسبت به p31 برتري هاي زيادي داره مثلا باس بيشتر و قدرت بيشتر اون در زمينه اور كلاك
alborz_k
18-08-2008, 19:43
تو فرم anandtech كه من اونجا هم عضو هستم اين موضوع يه مقدار بحث شده P5q با 8 فاز با 1.45 ولت نتونست Q6600 رو تا فركانس 3600 اور كنه ولي Dfi Blood iron با 4 فاز بدون ولت Q6600 رو تا فركانس 3600 اور كرده بود. در آخر هم به اين نتيجه رسيديم كه كيفيت قطعات مهمتره تا 4 فاز يا 8 فاز بودند فرض كنيد برق خونه شما 3 فاز باشه ولي از سيمهاي ضعيف استفاده كنه خب اين بهتره يا برق تك فاز با سيم قوي.
با اين 700 با Cpu-Z وليد شده ممكنه تو اين باس(2800) ناپايدار باشه ولي اين ركود رو زده و به حدي پايدار بوده كه Cpu-Z اون رو تائيد كرده
سلام. اولأ بايد بگم كه من blood iron رو نمي شناسم و حتي نمي دونم كه چيپستش چيه، براي همين در موردش چيزي نمي گم.و بايد بگم كه در اين مادربرد ايسوس از بهترين قطعات با بهترين مهندسي استفاده شده.و سيستم توان اين مادربرد مثل مادربرد maximus formula هست و نمي شه بهش ايراد گرفت. و بايد بگم كه وقتي 6600 تا اين حد اور مي شه ، فركانس مسير رو 400 قرار مي گيره و مادر برد در اين فركانس كاملأ پايداره و يك جورايي ككش نمي گزه.:31:
و كلأ 8 فاز يعني اين كه 2 برابر به پردازنده توان مي رسه و اين يعني كارايي بالا تر و دماي كمتر و در اون شكي نيست. در ضمن بايد بگم كه بحث شدن يك موضوع در يك فروم خارجي مبني بر درست بودن اون موضوع نيست و اصلأ منبع قابل اعتمادي نيست.
دومأ . تا اون جايي كه من مي دونم كمترين ضريب رم هاي ddr2 2 هستش(2برابر فركانس مسير) و وقتي اين مادر برد بتونه در فركانس 700 كار كنه يعني رم هاي ddr2 وجود دارن كه مي تونن در فركانس 1400 كار كنند كه غير ممكنه.
بيشترين فركانس مسيري كه مين هاي خونگي مي تونن تحمل كنند 543 مگاهرتزه كه به وسيله ي يك مادر برد msi با چيپ x48 بدست اومده.
Adel.p30
18-08-2008, 19:45
جناب Professor Masoud
با توجه به صحبت های دوستان و همچنین صحبت های خود شما تکنولوژی P35 قویتر و جدیدتر هستش پس بنابراین مدل Biostar
TP35D2-A7 همونطور که از مدلش پیداش دارای این چیپست و قیمت حدود 90 تومن هستش ..
آیا من اشتباه میکنم یا اینکه قیمت این مین بالاتر از این حرفاس .
یعنی کلا میخوام بدونم کیفیت کاری مین بورد های بیواستار در قیاس با اون دو تا غول در چه حدی هست ؟ آیا اصلا قابل قیاس هستن ؟؟
Professor Massoud
18-08-2008, 20:11
جناب Professor Masoud
با توجه به صحبت های دوستان و همچنین صحبت های خود شما تکنولوژی P35 قویتر و جدیدتر هستش پس بنابراین مدل Biostar
یعنی کلا میخوام بدونم کیفیت کاری مین بورد های بیواستار در قیاس با اون دو تا غول در چه حدی هست ؟ آیا اصلا قابل قیاس هستن ؟؟
اصلا سایت های معتبر یه مقایسه از این بایواستار نذاشتن که ما ببینیم چه جوریه. من نمیخوام بایواستار رو کوچیک کنم ولی خب فکر نکنم اصلا با گیگا و ایسوز قابل مقایسه باشه. گیگا و ایسوز الان سالهاست تو بازار خوش می درخشن ولی بایواستار تازه اومده و کسی تا نخره نمیتونه در موردش اظهار نظر کنه. به نظر من شما همون P5K-EPU رو بخر ، چون هم P35 هست و هم در مصرف سی پی یو به اندازه ی زیادی صرفه جویی میکنه. می ارزه 20 تومن بذاری رو بودجت و یک P5K-EPU بخری.
سلام دوستان یه سوال داشتم حالا که این p5q-e رو نتونستم پیدا کنم ایا خرید p5e خوبه یا نه (از لحاظ چیپ میگم که این x38 از p45 بالا تر هستش یا نه ؟)
دوستان من چند وقت هستش که یک سوال تو ذهنم هستش.
راستش یکم دور از ذهن به نظر میاد برا همین تا بحال مطرح نکرده بودم.
میخواستم بدونم ایا مادربوردی هستش که دو تا cpu بخوره؟
یا اینکه ایا میشه دو تا مادربورد رو با هم مرتبط کرد؟
فقط قصدم این هستش که سرعت سیستم بالا بره؟
ایا واقعا اینکار عملی هستش؟
Professor Massoud
18-08-2008, 21:03
سلام دوستان یه سوال داشتم حالا که این p5q-e رو نتونستم پیدا کنم ایا خرید p5e خوبه یا نه (از لحاظ چیپ میگم که این x38 از p45 بالا تر هستش یا نه ؟)
من خودم این مادربرد رو معرفی کردم ولی حالا متوجه شدم که با اورکلاک میتونه باس 1200 رم زو ساپورت کنه. پس نمی ارزه. از لحاظ چیپست P45 جدیدتر از X38 هست و به نظر من مناسب تره از تکنولوژی قدیمی و گران X38. شما یک GIGABYTE - EP45-DS3R بخر که P45 هست و قیمتش حدودا 230 تومن.
این هم مشخصاتش:
Professor Massoud
18-08-2008, 21:06
دوستان من چند وقت هستش که یک سوال تو ذهنم هستش.
نه دوتا سی پی یو نمیشه. مادربردت رو بگو سی پی یوی پر سرعت پیشنهاد بدیم. البته اگه ساپورت کنه وگرنه باید باید مادربرد رو هم ارتقاء بدی.
دوست عزیز ایا راهی هستش بدونه اینکه کیس رو باز کنم مدل مادبرد رو متوجه بشم؟
Professor Massoud
18-08-2008, 21:37
این برنامه رو دانلود کن و مشخصات سیستم رو ببین.
hamid2006gh
18-08-2008, 21:39
بله بعضي نرم افزارها مثل pcwizard و cpu-z و . . .
alborz_k
18-08-2008, 21:40
سلام. به وسیله ی نرم افزار cpu-z یا pcwizard و ....
می تونی مدل مادربرد و سایر قطعات رو بفهمی.
alborz_k
18-08-2008, 21:44
سلام. اگر می خوای برای مادربردت زیاد هزینه کنی ، بهتره asus maximusformulla رو بگیری که جزء بهترین مادربرد ها با چیپست x38 هست و کاراییش از اکثر p45 ها بالا تره و می تونی اون رو تا 535 مگاهرتز اورکلاک کنی.فکر کنم قیمتش حدود 260 باشه.
مدل مادربرد msi ms-7043 هستش
MicroSystem
18-08-2008, 22:04
سلام. اولأ بايد بگم كه من blood iron رو نمي شناسم و حتي نمي دونم كه چيپستش چيه، براي همين در موردش چيزي نمي گم.و بايد بگم كه در اين مادربرد ايسوس از بهترين قطعات با بهترين مهندسي استفاده شده.و سيستم توان اين مادربرد مثل مادربرد maximus formula هست و نمي شه بهش ايراد گرفت. و بايد بگم كه وقتي 6600 تا اين حد اور مي شه ، فركانس مسير رو 400 قرار مي گيره و مادر برد در اين فركانس كاملأ پايداره و يك جورايي ككش نمي گزه.:31:
و كلأ 8 فاز يعني اين كه 2 برابر به پردازنده توان مي رسه و اين يعني كارايي بالا تر و دماي كمتر و در اون شكي نيست. در ضمن بايد بگم كه بحث شدن يك موضوع در يك فروم خارجي مبني بر درست بودن اون موضوع نيست و اصلأ منبع قابل اعتمادي نيست.
دومأ . تا اون جايي كه من مي دونم كمترين ضريب رم هاي ddr2 2 هستش(2برابر فركانس مسير) و وقتي اين مادر برد بتونه در فركانس 700 كار كنه يعني رم هاي ddr2 وجود دارن كه مي تونن در فركانس 1400 كار كنند كه غير ممكنه.
بيشترين فركانس مسيري كه مين هاي خونگي مي تونن تحمل كنند 543 مگاهرتزه كه به وسيله ي يك مادر برد msi با چيپ x48 بدست اومده.
خب وقتي منبعي نيست بهترين منبع همين فرومهاي خارجي هستند ديگه وقتي يك نفر ميياد توي يكي از پر بيننده ترين فرومهاي دنيا ميگه كه من نتونستم Q6600 رو با 1.45 ولت بيشتر از فركانس 3300 روي P5Q اور كنم اگه چرند بگه هزار نفر ميتوپند بهش.
در ضمن رم DDR2-1066 رو خيلي راحت ميشه تا 1400 و حتي بيشتر اور كرد نيازي به رمهاي خيلي حرفه اي هم نيست. من واست رم DDR2-800 رو هم تا 1400 اور ميكنم كاري نداره ولت بده تايمينگ رو دستكاري كن اور ميشه.
جناب Professor Masoud
نه P45 قويتر و جديدتر از P35 هست. اما هر مادبرد P45 از هم مادبرد P35 بهتر نيست.
سلام دوستان یه سوال داشتم حالا که این p5q-e رو نتونستم پیدا کنم ایا خرید p5e خوبه یا نه (از لحاظ چیپ میگم که این x38 از p45 بالا تر هستش یا نه ؟
بله X38 بهتر از P45 هست ولي P45 جديدتره.
وستان من چند وقت هستش که یک سوال تو ذهنم هستش.
خيلي به ندرت پيدا ميشه مثلا يه مادبرد از اينتل هست كه فقط هم QX9750 ميخوره الان ديگه تعداد هسته هاي پردازنده زياد شده بنابراين مادبرد چند پردازنده اي نميزنند
اگر بخواي پردازش موازي انجام بدي ميتوني دوتا كيس رو از طريق كابل شبكه به هم وصل كني تا سرعتت بيشتر بشه.
MicroSystem
18-08-2008, 22:10
مدل مادربرد msi ms-7043 هستش
مادربردت مال عهد تيركمون هست
AGP
سوكت 487
رم DDR
همه از رده خارج شدند نه Cpu واسه اين مادبرد هست نه گرافيك خوب و نه رم مناسب
alborz_k
18-08-2008, 22:19
خب وقتي منبعي نيست بهترين منبع همين فرومهاي خارجي هستند ديگه وقتي يك نفر ميياد توي يكي از پر بيننده ترين فرومهاي دنيا ميگه كه من نتونستم Q6600 رو با 1.45 ولت بيشتر از فركانس 3300 روي P5Q اور كنم اگه چرند بگه هزار نفر ميتوپند بهش.
در ضمن رم DDR2-1066 رو خيلي راحت ميشه تا 1400 و حتي بيشتر اور كرد نيازي به رمهاي خيلي حرفه اي هم نيست. من واست رم DDR2-800 رو هم تا 1400 اور ميكنم كاري نداره ولت بده تايمينگ رو دستكاري كن اور ميشه.
نه P45 قويتر و جديدتر از P35 هست. اما هر مادبرد P45 از هم مادبرد P35 بهتر نيست.
خيلي به ندرت پيدا ميشه مثلا يه مادبرد از اينتل هست كه فقط هم QX9750 ميخوره الان ديگه تعداد هسته هاي پردازنده زياد شده بنابراين مادبرد چند پردازنده اي نميزنند
اگر بخواي پردازش موازي انجام بدي ميتوني دوتا كيس رو از طريق كابل شبكه به هم وصل كني تا سرعتت بيشتر بشه.
باید بگم که اولأ رم 1066 وجود خارجی ندارند و اورکلاک شده ی مدل های 800 هستن.(طبق استاندارد های jdec بیشترین فرکانس رم ddr2 800 هست.)من که تا حالا نشنیدم که یک رم ddr2 در فرکانس 1225 کار کنه ، چه برسه به 1400.
ولتاژ هم تا یک جا جواب می ده(مثل این که در اور کلاک وارد نیستی) و بیشتر از اون بی فایده هست و باعث استهلاک رم می شه. من رم بالیستیکس دارم و در ولتاژ 2.5 تا 1150 اور کلاک شد .و بیشتر از اون دیگه نکشید .شما اگه یک رم که در فرکانس 1400 کار کنه می شناسید به من معرفی کنید تا از اون استفاده کنم وتا یک مدت دیگه مجبور نشم که سراغ رم ddr3 برم.
باز هم می گم که blood iron مادر برد خوبی هست ولی نمی تونه با p5q رقابت کنه. کلأ به چالش کشیدن p5q در مقابل blood iron خنده داره.
MicroSystem
18-08-2008, 23:07
باید بگم که اولأ رم 1066 وجود خارجی ندارند و اورکلاک شده ی مدل های 800 هستن.(طبق استاندارد های jdec بیشترین فرکانس رم ddr2 800 هست.)من که تا حالا نشنیدم که یک رم ddr2 در فرکانس 1225 کار کنه ، چه برسه به 1400.
ولتاژ هم تا یک جا جواب می ده(مثل این که در اور کلاک وارد نیستی) و بیشتر از اون بی فایده هست و باعث استهلاک رم می شه. من رم بالیستیکس دارم و در ولتاژ 2.5 تا 1150 اور کلاک شد .و بیشتر از اون دیگه نکشید .شما اگه یک رم که در فرکانس 1400 کار کنه می شناسید به من معرفی کنید تا از اون استفاده کنم وتا یک مدت دیگه مجبور نشم که سراغ رم ddr3 برم.
باز هم می گم که blood iron مادر برد خوبی هست ولی نمی تونه با p5q رقابت کنه. کلأ به چالش کشیدن p5q در مقابل blood iron خنده داره.
اتفاقا بنده خيلي تو اوركلاك وارد هستم مادبردم رو هم ولت مد كردم بعيد ميدونم شما اين كار رو كرده باشي.
رم 1066 هم ميدونم اوركلاك شده 800 هست.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما رمت رو سينگل چنل كن ببين چقدر بيشتر اور ميشه.
راستي ركود اون مادبرد 725 هست يعني رم باس 1450 كار ميكنه با رم كروشال.
shahab_blaster
19-08-2008, 12:40
دوستان گرامي اينجا محل مشاوره هست و جنگ و دعواهاتونو اينجا نيارين وفروم رو بهم نريزيد
اطلاعاتتون رو هم به رخ همديگه نكشيد كامپيوتر جاي ادعا نيست هر كي ادعا كنه اشتباه مي كنه چون اين رشته همه روزه پيشرفت ميكنه
amirpers
19-08-2008, 13:36
من این حرف رو تا حدودی قبول ندارم .البته نقضش نمی کنم اما بع نظر من کامل هم درست نیست .
شما اگه به تستهای مادربوردهای P45 مثلا Asus P5Q Deluxe و مادربوردهای x38 یه نگاهی بندازید می بینید که تقریبا دارای کارایی یکسانی هستند . البته باز هم می گم نه در تمام موارد .
یکی از این تستها رو هم فته نامه عصر ارتباط انجام داده بود .
MicroSystem
19-08-2008, 13:39
من این حرف رو تا حدودی قبول ندارم .البته نقضش نمی کنم اما بع نظر من کامل هم درست نیست .
شما اگه به تستهای مادربوردهای P45 مثلا Asus P5Q Deluxe و مادربوردهای x38 یه نگاهی بندازید می بینید که تقریبا دارای کارایی یکسانی هستند . البته باز هم می گم نه در تمام موارد .
تمام چيپستهاي كارائي تقريبا يكساني دارند
alborz_k
19-08-2008, 17:33
سلام دوست من. 45p و 38 x کارایی تقریبأ یکسانی دارند. و نوع و مارک مادربرد باعث ایجاد تفاوت می شه.البته باید بگم که x38 امکانات بیشتر و قابلیت اورکلاک بالا تر و دارای پایداری بیشتر در زمان اورکلاک هست. و اگر شما به موارد نیاز دارید x38 بگیر . و اگر نیاز نداری p45 بگیر.
alborz_k
19-08-2008, 17:45
اتفاقا بنده خيلي تو اوركلاك وارد هستم مادبردم رو هم ولت مد كردم بعيد ميدونم شما اين كار رو كرده باشي.
رم 1066 هم ميدونم اوركلاك شده 800 هست.
شما رمت رو سينگل چنل كن ببين چقدر بيشتر اور ميشه.
راستي ركود اون مادبرد 725 هست يعني رم باس 1450 كار ميكنه با رم كروشال.
سلام دوست من.اولأ من باید بگم که با کسی دعوا ندارم و اطلاعاتی هم ندارم که بخوام به رخ کسی بکشم.دومأ : اگر شما به اون ادرس بیشتر توجه می کردین ، می دیدین که از حافظه ی ddr3 استفاده شده.و البته اون هم یک کار ازمایشگاهی بود و صرفأ دلیل برتری مادربرد های بایواستار به سایر مادربرد ها نمی شه چون از هیچ مادر برد دیگه ای استفاده نشده بود که بشه یک مقایسه ی عادلانه ترتیب داد.و در اخر هم از شما و سایر دوستان به خاطر این بحث عذر می خوام.
shahab_blaster
19-08-2008, 17:59
سلام دوست من.اولأ من باید بگم که با کسی دعوا ندارم و اطلاعاتی هم ندارم که بخوام به رخ کسی بکشم.دومأ : اگر شما به اون ادرس بیشتر توجه می کردین ، می دیدین که از حافظه ی ddr3 استفاده شده.و البته اون هم یک کار ازمایشگاهی بود و صرفأ دلیل برتری مادربرد های بایواستار به سایر مادربرد ها نمی شه چون از هیچ مادر برد دیگه ای استفاده نشده بود که بشه یک مقایسه ی عادلانه ترتیب داد.و در اخر هم از شما و سایر دوستان به خاطر این بحث عذر می خوام.
همه حرفات درسته
من هم به شخصه تا فركانس 1200 برا ddr2 ديدم البته به صورت اوركلاك شده
نكته جالب اين تست پردازنده e8500 هست كه تعداد هسته هاشو 1 زده اين قضيش چيه؟
MicroSystem
19-08-2008, 18:41
من هم با كسي دعوا ندارم
به اون DDR3 هم توجه كردم مادبرد كه DDR3 ساپورت نميكنه اشتباه از Cpu-Z هست چون ديده فركانس رم 1450 اون رو DDR3 تشخيص داده.
بنده شخصا اذعان ميكنم كه اين مادبرد تو اين باس استيبل نيست ولي اين ركود 725 نشون ميده كه به ياسهاي بالا روي اين مادبرد ميشه اميدوار شد
MicroSystem
19-08-2008, 18:44
همه حرفات درسته
من هم به شخصه تا فركانس 1200 برا ddr2 ديدم البته به صورت اوركلاك شده
نكته جالب اين تست پردازنده e8500 هست كه تعداد هسته هاشو 1 زده اين قضيش چيه؟
اين مشكلات وقتي باس رو خيلي از حد توان مادبرد بالا ميبري ممكنه پيش بياد مثلا من E4500 رو روي يه مادبرد نا مناسب زياد اور كرده بودم سيستم فقط يك هسته رو ميشناخت.
تو اين حالت سيستم ناپايدار هست
shahab_blaster
19-08-2008, 19:01
اين مشكلات وقتي باس رو خيلي از حد توان مادبرد بالا ميبري ممكنه پيش بياد مثلا من E4500 رو روي يه مادبرد نا مناسب زياد اور كرده بودم سيستم فقط يك هسته رو ميشناخت.
تو اين حالت سيستم ناپايدار هست
پس عملا اين تست مورد قبول نيست و نبايد براي برتري به اين تست اشاره كرد
در ضمن ممنون ميشم بحث رو ادامه ندين اينجا تاپيك مشاوره هستش نه جنگ و دعوا
سلام عزیزان.وقتتون بخیر.
میشه بگید بهترین مادربوردی که به AMD ATHLON 5000+X2 و یا AMD ATHLON 4600+X2 بخوره و با هم match بشن البته تا قیمت 60 هزار تومان چیه؟
ممنون.
shahab_blaster
19-08-2008, 20:35
سلام عزیزان.وقتتون بخیر.
میشه بگید بهترین مادربوردی که به AMD ATHLON 5000+X2 و یا AMD ATHLON 4600+X2 بخوره و با هم match بشن البته تا قیمت 60 هزار تومان چیه؟
ممنون.
مادربورد asus m2a-vm يا asus m2a-mx اولي از دومي گرونتر هست و چيپش قويتر حدود 60
مادربورد biostar a740g-m2 هم هست حدودا 65 كه چيپستش از اون بالايي ها قويتر هست amd740g/sb700 كه گرافيك آنبورد ati hd2100 رو داره
شهاب عزیز ممنونم ازت.
با اجازه شما از بقیه دوستان هم میخوام نظرشونو بگن و اگه گزینه دیگه ای هم دارن لطف کنن و اونو بیان کنن.
ممنون.
bleu2u4u
20-08-2008, 11:22
ديروز تو بازار رضا نمايندگيasus مادربردp5q رو 155 تومان ميداد
Professor Massoud
20-08-2008, 14:11
یه مادربرد خوب برای اورکلاک Q6600 که آسون پیدا بشه و Pci 2 داشته باشه بهم معرفی کنید. در ضمن بایواستار نباشه:31: بودجه: 250 تومن.
amirpers
20-08-2008, 15:06
یه مادربرد خوب برای اورکلاک Q6600 که آسون پیدا بشه و Pci 2 داشته باشه بهم معرفی کنید. در ضمن بایواستار نباشه:31: بودجه: 250 تومن.
به نظر من تا این حد قیمت ، Asus P5Q Deluxe یکی از بهترین گزینه هاست .
MicroSystem
20-08-2008, 15:55
وضعت خوبه ها
ASUS - Maximus Formula
ولي اگه من جات بودم P5Q ميخريدم و 4870X2.
Professor Massoud
20-08-2008, 16:09
وضعت خوبه ها
ASUS - Maximus Formula
ولي اگه من جات بودم P5Q ميخريدم و 4870X2.
درست میگی . من اگه پیدا کنم حتما P5Q می خرم و از اینکه اینقدر پول برای مادربرد بدم خودم هم بدم میاد.;)
yasser1680
20-08-2008, 17:02
قابل توجه کسانی که میخوان مادربرد گران قیمت بگیرن :
مادربردهای جدید Intell ساپورت با سوکت جدید اینتل یعنی P6T و X58 کم کم وارد بازار جهانی میشن و سی پی یو های جدید اینتل هم همین طور.
تصویری از ASUS High End P6T - Deluxe - X58 :
پیشنهاد میکنم کمی آینده نگر باشیدضرر نمیکنید.
عکسهای بیشتر :
ديروز تو بازار رضا نمايندگيasus مادربردp5q رو 155 تومان ميداد
سلام دوست عزیز برد p5q-e هم داشت نمایندگی که شما میگی یا اینکه بازم خبری ازش نبود؟
MicroSystem
20-08-2008, 17:07
قابل توجه کسانی که میخوان مادربرد گران قیمت بگیرن :
مادربردهای جدید Intell ساپورت با سوکت جدید اینتل یعنی P6T و X58 کم کم وارد بازار جهانی میشن و سی پی یو های جدید اینتل هم همین طور.
تصویری از ASUS High End P6T - Deluxe - X58 :
پیشنهاد میکنم کمی آینده نگر باشیدضرر نمیکنید.
عکسهای بیشتر :
قميت حدودي از پردازنده و مادبرد اينها رو نداري؟
چيپ ارزون قيمت هم هست واسه اينها
Professor Massoud
20-08-2008, 17:08
پیشنهاد میکنم کمی آینده نگر باشیدضرر نمیکنید.[/quote]
ممنون. ولی اینا وقتی عرضه بشن اونقدر گرون هستن که تا ارزون بشن و ما بخوایم بخریم پیر شدیم.:41:
yasser1680
20-08-2008, 17:13
ممنون. ولی اینا وقتی عرضه بشن اونقدر گرون هستن که تا ارزون بشن و ما بخوایم بخریم پیر شدیم.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](40).gif
تو بازار ایران همه چیز گرون هست . باید گفت به این زودی ها اینتل دوباره سوکت جدید نمیزنه.
yasser1680
20-08-2008, 17:40
قميت حدودي از پردازنده و مادبرد اينها رو نداري؟
چيپ ارزون قيمت هم هست واسه اينها
هنوز به صورت رسمی وارد بازار جهانی نشده اند و قیمت گذاری دقیق در دسترس نیست ولی به احتمال سری مثل سری های گذشته سری High اطراف 250 تا 300 دلار قیمت گذاری بشن.
چیپ ست ارزون هم حتما تولید میشود.چون سی پی یو های ارزون اینتل هم تولید میشود.
yasser1680
20-08-2008, 21:43
این هم از GigaByte Premium X58 :
تصویر بزرگ :
چیزی که در مادربردهای X58 به چشم میخوره زیاد شدن اسلایدهای RAM هست.
MicroSystem
20-08-2008, 22:08
این هم از GigaByte Premium X58 :
تصویر بزرگ :
چیزی که در مادربردهای X58 به چشم میخوره زیاد شدن اسلایدهای RAM هست.
خب وقتي triple channel ميشه رم مجبورند 3 يا 6 تا اسلات رم بزارند 3 تا كه كمه بنابراين 6 تا ميزارند
mohsentanha
20-08-2008, 22:43
سلام نظرتون راجع به این مین چیه؟
p5n-d asus sli
بعد با این سیستم مچ میشه؟
cpu:core2 e6550 intel 4mbch
ram:2*1gig kingstone 1gig geil bus 800
vga:8500gt real
power 320 green
با توجه به سیستم بالا من یه مینی می خوام که حدود 200 هزار تومن باشه اگه بجز این مین چیز دیگه ای هم هست که خوب باشه نام کاملش رو لطف کنید بدین
Kaptian Black
20-08-2008, 23:04
سلام به همگی این اولین پست منه
میتونم بپرسم تو مادر بورد کدوم بهتره و نظرتون درباره ASUS - P5E3 Deluxe چیه آیا برد خوبیه
ممنون:11:
alborz_k
20-08-2008, 23:20
سلام به همگی این اولین پست منه
میتونم بپرسم تو مادر بورد کدوم بهتره و نظرتون درباره ASUS - P5E3 Deluxe چیه آیا برد خوبیه
ممنون:11:
سلام این مادربرد با چیپست x38 هست و از رم ddr3 پشتیبانی می کنه .
مادربرد خوب و قوی هست، ولی هنوز رم های ddr3 جا نیفتادن و قیمتشون هم خیلی بالاست.
در ضمن چیپ 38 هم با مدل 48 جایگزین شده.
اگر می خوای مادربرد با چیپ 38 بگیری ،بهترین انتخاب maximusformulla هست.
ورودت به فروم رو هم به شما تبریک می گم.:10:
MicroSystem
21-08-2008, 08:42
p5n-d asus sli
power 320 green
با توجه به سیستم بالا من یه مینی می خوام که حدود 200 هزار تومن باشه اگه بجز این مین چیز دیگه ای هم هست که خوب باشه نام کاملش رو لطف کنید بدین
اينها رو خريدي يا ميخواي بخري؟
power 320 green
Professor Massoud
21-08-2008, 08:50
p5n-d asus sli
power 320 green
p5n-d asus sli برای چی ؟ مگه میخوای سه تا گرافیک بذاری رو مین بردت؟؟!:18: من اینو می پسندم : GIGABYTE - EP45-DS3R که قیمتش باید حدود 230 تومن باشه.
mohsentanha
21-08-2008, 12:10
اينها رو خريدي يا ميخواي بخري؟
10 ماه پیش خریدم مین رو فقط می خوام عوض کنم همین
پرسیدم خوبه یا نه؟
اگه خوبه بگین متشکر میشم راستی مین قدیمیم p35_ds3l هستش یارو گفت 90 هزار تومن می خرم بهش بدم؟
alborz_k
21-08-2008, 12:10
سلام. مادربرد های گیگا با چیپ 45 ، فعلأ خیلی گرونند، خریدشون زیاد به صرفه نیست.
alborz_k
21-08-2008, 12:16
10 ماه پیش خریدم مین رو فقط می خوام عوض کنم همین
پرسیدم خوبه یا نه؟
اگه خوبه بگین متشکر میشم راستی مین قدیمیم p35_ds3l هستش یارو گفت 90 هزار تومن می خرم بهش بدم؟
سلام.مادربرد خوبی هست، ولی زمانی می تونی از کاراییش استفاده کنی که حراقل از 3کارت گرافیک geforce 9800gtx استفاده کنی. درغیر این صورت یک جورایی پولت رو دور ریختی.به نظر من مادبرد خودت خوبه، چرا می خوای عوضش کنی؟البته حواست باشه که اگر نمی خوای از sli استفاده کنی، چیپ های 38 و 45 در بهترن و کارایی بالاتری دارن.
alborz_k
21-08-2008, 12:22
سلام دوستان .من یک asus p5q داشتم که فکر کنم خراب شده، فروشنده به من گفت که تا بعد از ظهر مادربرد رو چک می کنه ، اگر خراب بود، برام عوضش می کنه.حالا می خوام به جای اون، یک maximusformulla ازش بگیرم، نظرتون درباره ی این مادربد چیه؟ قیمت دقیقش چنده؟ممنون.
mohsentanha
21-08-2008, 13:46
p5n-d asus sli برای چی ؟ مگه میخوای سه تا گرافیک بذاری رو مین بردت؟؟!:18: من اینو می پسندم : GIGABYTE - EP45-DS3R که قیمتش باید حدود 230 تومن باشه.
sliهستش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Professor Massoud
21-08-2008, 15:04
sliهستش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بله . مگه آخرین کلمه اسمش رو نمی بینی؟؟؟؟؟؟؟:18:
Professor Massoud
21-08-2008, 15:10
سلام دوستان .من یک asus p5q داشتم که فکر کنم خراب شده، فروشنده به من گفت که تا بعد از ظهر مادربرد رو چک می کنه ، اگر خراب بود، برام عوضش می کنه.حالا می خوام به جای اون، یک maximusformulla ازش بگیرم، نظرتون درباره ی این مادربد چیه؟ قیمت دقیقش چنده؟ممنون.
به نظر من مادربردی هست که بیشتر از مشخصات فنی ، اسم داره. همونطور که میدونی تکنولوژی قدیمی داره و باس رم تا 1066 پشتیبانی می کنه و 1200 رو در اورکلاک پشتیبانی می کنه. نظر شخصی من این هست که نسبت به قیمتش ارزش نداره. البته هر کس نظر خودش رو داره ولی P45 امکانات جدیدتری داره و رمهای 1200 رو هم ساپورت میکنه و امکانات جدیدتری هم داره. مادربردت رو از دست نده. قیمت ماکسیموس فورمولا 250 باید باشه. میتونی این رو بگیری با قیمت تقریبا 225 : GIGABYTE - EP45-DS3R . این هم لینک مشخصاتش :
mohsentanha
21-08-2008, 18:29
بله . مگه آخرین کلمه اسمش رو نمی بینی؟؟؟؟؟؟؟:18:
من اینو سفارش دادم از تهران برام بیارن 210 هزار تومن
در ضمن من مین p35 ds3l رو دارم میفروشم 90هزار خوبه؟؟؟
این مین 16 گیگ رو ساپرت میکنه
این با کامپیوترم مچ میشه در ضمن این نوشته بود ddr3من می تونم از رم های ddr2 استفاده کنم؟
از گرافیک ddr2 چی می تونم همونا رو روی مین پیاده کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Professor Massoud
21-08-2008, 19:15
من اینو سفارش دادم از تهران برام بیارن 210 هزار تومن
در ضمن من مین p35 ds3l رو دارم میفروشم 90هزار خوبه؟؟؟
این مین 16 گیگ رو ساپرت میکنه
این با کامپیوترم مچ میشه در ضمن این نوشته بود ddr3من می تونم از رم های ddr2 استفاده کنم؟
از گرافیک ddr2 چی می تونم همونا رو روی مین پیاده کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه نوشته DDR3 خب نمی تونه DDR2 ساپورت کنه. در مورد گرافیک خیالتو راحت کنم هر چی pci e تو دنیا هست میخواد ddr2 باشه میخواد DDR5 باشه رو ساپورت میکنه.
mohsentanha
21-08-2008, 19:40
اینو نوشته به نظر من که 100%کار میکنه نظر شما چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Memory
4 x 1.8V DDR2 DIMM sockets supporting up to 16 GB of system memory
Dual channel memory architecture
Support for DDR2 1200/1066/800/667 MHz memory modules
(Refer to Memory support list for more information)
Professor Massoud
21-08-2008, 19:44
اینو نوشته به نظر من که 100%کار میکنه نظر شما چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Memory
4 x 1.8V DDR2 DIMM sockets supporting up to 16 GB of system memory
Dual channel memory architecture
Support for DDR2 1200/1066/800/667 MHz memory modules
(Refer to Memory support list for more information)
خوب وقتی اینو نوشته ساپورت میکنه دیگه. من فکر کردم شما میگی ننوشته:27:
kavehmech
21-08-2008, 19:54
با درود. وارد مرحله انتخاب مادربورد شدم.بعضي از دوستان ميدونن تا حالا چي انتخاب كردم ولي ليست چند تا قطعه رو ميزارم تا مادربورد رو انتخاب كنم:
1 - مانيتور ( اصلا ربطي نداره) sam 2232 gw
2- پردازنده:Intel Core 2 Quad Q9300 - 2.5GHz - 45 nm
3- كارت گرافيك : ATI Radeon HD 4850X2
حالا مادربورد چي انتخاب كنم؟
شرايط:
1 - كارت صدای دیجیتالی و كارت شبكه داشته باشه
2 - USB 2.0 و FireWire داشته باشد.
3 - از شركت معتبري بوده و داراي گارانتي خوبي باشد(خيلي مهم)
4 - قادر به حمایت از پردازنده های AMD و يا اینتل باشد.
5 - دارای اسلات AGP باشد.(البته كارت گرافيكم AGP نيست. نميدونم ربطي داره يا نه)
6 - قابليت های فعلی يک کامپيوتر و پتانسيل های ارتقاء آن در آينده جملگی به نوع مادربرد انتخابی بستگی خواهد داشت . پس مادربوردي باشه كه اين انعطاف رو در آينده داشته باشه.
7 - كارت گرافيك onboard نداشته باشه يا اگه داره بشه كارت جداگانه رو به جاش استفاده كرد چون كلي هزينه كارت گرافيكمه.
8 - خلاصه متناسب با ديگر قطعات سيستم باشه و حداقل جاي 4 گيگ رم داشته باشه كه اگه الان هم 4 گيگ نگيرم در آينده نزديك حتما ميگيرم. و ساير مشخصات كه اساتيد بهتر از من ميدونن.
Professor Massoud
21-08-2008, 20:04
با درود. وارد مرحله انتخاب مادربورد شدم.بعضي از دوستان ميدونن تا حالا چي انتخاب كردم ولي ليست چند تا قطعه رو ميزارم تا مادربورد رو انتخاب كنم:
شرايط:
6 - قابليت های فعلی يک کامپيوتر و پتانسيل های ارتقاء آن در آينده جملگی به نوع مادربرد انتخابی بستگی خواهد داشت . پس مادربوردي باشه كه اين انعطاف رو در آينده داشته باشه.
7 - كارت گرافيك onboard نداشته باشه يا اگه داره بشه كارت جداگانه رو به جاش استفاده كرد چون كلي هزينه كارت گرافيكمه.
8 - خلاصه متناسب با ديگر قطعات سيستم باشه و حداقل جاي 4 گيگ رم داشته باشه كه اگه الان هم 4 گيگ نگيرم در آينده نزديك حتما ميگيرم. و ساير مشخصات كه اساتيد بهتر از من ميدونن.
من GIGABYTE - EP45T-DS3R رو پیشنهاد میدم با قیمت تقریبی 240 تومن. چیپش اینتل هست. توضیحات کامل در لینک پایین هست:
shahab_blaster
21-08-2008, 20:32
شرايط:
اول اينكه شما بودجتو مشخص كن
يه انتخاب خوب ASUS P5Q حدود 150 و البته 2 مدل بايو استار هست كه مادربورد هاي بدي نيست تازه هم امدن
kavehmech
21-08-2008, 20:39
اول اينكه شما بودجتو مشخص كن
يه انتخاب خوب ASUS P5Q حدود 150 و البته 2 مدل بايو استار هست كه مادربورد هاي بدي نيست تازه هم امدن
بودجه 200 تا 250
بين گيگا بايت و ايسوز واسه من فرقي نميكنه.فقط با شرايطي كه گفتم بسازه.
kavehmech
21-08-2008, 20:45
من GIGABYTE - EP45T-DS3R رو پیشنهاد میدم با قیمت تقریبی 240 تومن. چیپش اینتل هست. توضیحات کامل در لینک پایین هست:
ممنون .اينقدر سريع و قاطع يكي رو پيشنهاد داديد تعجب كردم.آخه واسه پردازنده و كارت گرافيك كلي تنوع داشت و وقتمو گرفت.
از اينكه گيگ بايته مشكلي نيست.فقط ميخواستم بپرسم كه با اون شرايطي كه گفتم مناسبه ؟و اينكه بعضي چيزاشو نگرفتم مثل؟
Up to 12 USB 2.0/1.1 ports (8 on the back panel, 4 via the USB brackets connected to the internal USB headers)
يعني تا 12 تا usb 2 ميتونه داشته باشه؟
6 x SATA 3Gb/s connectors supporting up to 6 SATA 3Gb/s devices يعني چي؟ به رم مربوط ميشه؟
تو پنل عقبش دوباره گفته
8 x USB 2.0/1.1 portsبالاخره چند تا usb ميخوره.(البته هر چه بيشتر بهتر)
تا چقدر رم رو ساپورت ميكنه .همينطور هارد؟
ضمنا تو اين لينك قيمتش رو 205 زده:
shahab_blaster
21-08-2008, 20:50
بودجه 200 تا 250
بين گيگا بايت و ايسوز واسه من فرقي نميكنه.فقط با شرايطي كه گفتم بسازه.
ASUS P5Q DELUXE بگير حدود 240 خيلي عاليه تازه پاورش هم 16 فاز هست
Professor Massoud
21-08-2008, 20:52
ممنون .اينقدر سريع و قاطع يكي رو پيشنهاد داديد تعجب كردم.آخه واسه پردازنده و كارت گرافيك كلي تنوع داشت و وقتمو گرفت.
از اينكه گيگ بايته مشكلي نيست.فقط ميخواستم بپرسم كه با اون شرايطي كه گفتم مناسبه ؟و اينكه بعضي چيزاشو نگرفتم مثل؟
Up to 12 USB 2.0/1.1 ports (8 on the back panel, 4 via the USB brackets connected to the internal USB headers)
يعني تا 12 تا usb 2 ميتونه داشته باشه؟
6 x SATA 3Gb/s connectors supporting up to 6 SATA 3Gb/s devices يعني چي؟ به رم مربوط ميشه؟
تو پنل عقبش دوباره گفته
8 x USB 2.0/1.1 portsبالاخره چند تا usb ميخوره.(البته هر چه بيشتر بهتر)
تا چقدر رم رو ساپورت ميكنه .همينطور هارد؟
دوست عزیز ببخشید ، من یه مدل بهتون معرفی کردم که فقط DDR3 میخوره و خوب نیست. چون DDR3 خیلی گرونه.منتها مدل پایین DDR2 هست و 16 گیگ رم ساپورت میکنه و هر هاردی خواستی میتونی استفاده کنی. اونطور که متوجه شدم انگار تا 12 تا USB داره. بازم شرمنده. لینک مشخصاتش:
البته همونطور که دوستمون گفت p5q deluxe خیلی بهتره ولی پیدا کردنش یه خورده سخته. پیدا کردی حتما اینو بگیر. این 240 تومن هم بالاخره از گرونفروشی رایان صبا هست .
MicroSystem
21-08-2008, 21:13
شرايط:
Asus P5Q هست حدود 150
مادبرد بهتر ميخواي
Asus Maximus Formula
حدود 240
مادبرد بهتر ميخوي
Asus Rampage Formula
و يا اگه ميخواي از رم DDR3 استفاده كني
GA X48 DQ6
حدود 330
من اگه جاي شما بودم خرج بيخود نميكردم و اولي رو ميخريدم.
مادبرد كه نميتونه هم AMD ساپورت كنه هم Intel
در ضمن AGP كه خدا بيامرزدش به تارخ پيوست PCI-Express الان امده واين مادبرهائي كه معرفي كارده همگي PCI-Express 2.0 هستند.
همگي 16 گيگ رم ساپورت ميكنند.
kavehmech
21-08-2008, 21:43
Asus P5Q : MicroSystem هست حدود 150
ASUS P5Q DELUXE : shahab_blaster بگير حدود 240
بالاخره p5q چنده ؟ 150 يا 240
اين لينك رو ببينيد: قيمت هاش فرق ميكنه:
Professor Massoud
21-08-2008, 21:46
Asus P5Q : MicroSystem ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هست حدود 150
ASUS P5Q DELUXE : shahab_blaster ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بگير حدود 240
بالاخره p5q چنده ؟ 150 يا 240
P5Q قیمتش 150 هست. p5q deluxe فرق میکنه و یه مادربردت دیگه هست. قیمتش هم بالاتره چون امکانات بهتری داره. ایسوز از خانواده Q اینها رو معرفی کرده که قیمتهاشون فرق میکنه: P5Q-P5Q E-P5Q PRO-P5QC-P5Q DELUXE
kavehmech
21-08-2008, 21:50
دوست عزیز ببخشید ، من یه مدل بهتون معرفی کردم که فقط DDR3 میخوره و خوب نیست. چون DDR3 خیلی گرونه.منتها مدل پایین DDR2 هست و 16 گیگ رم ساپورت میکنه و هر هاردی خواستی میتونی استفاده کنی. اونطور که متوجه شدم انگار تا 12 تا USB داره. بازم شرمنده. لینک مشخصاتش:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدالبته همونطور که دوستمون گفت p5q deluxe خیلی بهتره ولی پیدا کردنش یه خورده سخته. پیدا کردی حتما اینو بگیر. این 240 تومن هم بالاخره از گرونفروشی رایان صبا هست .
حالا اين DDR3 چي هست؟امكان داره مادربوردي هم DDR2 رو ساپورت كنه و هم DDR3 رو؟
اگه DDR3 رو ساپورت كنه بايد رم گرونتري بخرم؟
چقدر گرونتر؟
فعلا نميصرفه؟يا با اين سيستم نه؟
در ضمن DDR3 بودن يا نبودن به پردازنده (9300) ربطي نداره.؟
حداكثر 250 (بيشتر نميتونم)
kavehmech
21-08-2008, 21:56
P5Q قیمتش 150 هست. p5q deluxe فرق میکنه و یه مادربردت دیگه هست. قیمتش هم بالاتره چون امکانات بهتری داره. ایسوز از خانواده Q اینها رو معرفی کرده که قیمتهاشون فرق میکنه: P5Q-P5Q E-P5Q PRO-P5QC-P5Q DELUXE
`پس يعني تو اين خانواده P5Q DELUXE بهترينه؟
كه حول و حوش 240 قيمتشه؟
باشه مشكلي نيست.فقط اميدوارم كه بعدا پشيمون نشم چرا DDR3 رو انتخاب نكردم.حالا ارزونترين مادربوردي كه DDR3 رو ساپورت كنه چيه و قيمتش چنده؟
گارانتي ايسوز تو ايران چطوره؟
Professor Massoud
21-08-2008, 21:57
حالا اين DDR3 چي هست؟امكان داره مادربوردي هم DDR2 رو ساپورت كنه و هم DDR3 رو؟
اگه DDR3 رو ساپورت كنه بايد رم گرونتري بخرم؟
چقدر گرونتر؟
فعلا نميصرفه؟يا با اين سيستم نه؟
در ضمن DDR3 بودن يا نبودن به پردازنده (9300) ربطي نداره.؟
حداكثر 250 (بيشتر نميتونم)
DDR3 حافظه ی جدیدتری نسبت به DDR2 هست ولی چون هنوز جا نیفتاده قیمتش خیلی زیاده. مثلا رم 4 گیگ پاتریوت DDR2 قیمتش 100 تومنه ولی 4 گیگ کرسیر DDR3 با 1333 باس قیمتش 550 تومنه! فعلا اصلا نمی صرفه DDR3 بخری. DDR3 به Q9300 ربطی نداره. همین رم پاتریوت خودمون رو بگیر با 4 گیگ حافظه و باس 800 که کمتر از 100 تومنه و کاراییش هم خوبه. اگه نخواستی کرسیر بگیر(Corsair) با همین باس و 4 گیگ قیمتش 130 تومنه. همینا خیلی عالی هستن.
Professor Massoud
21-08-2008, 22:08
`پس يعني تو اين خانواده P5Q DELUXE بهترينه؟
كه حول و حوش 240 قيمتشه؟
باشه مشكلي نيست.فقط اميدوارم كه بعدا پشيمون نشم چرا DDR3 رو انتخاب نكردم.حالا ارزونترين مادربوردي كه DDR3 رو ساپورت كنه چيه و قيمتش چنده؟
گارانتي ايسوز تو ايران چطوره؟
نه ، P5Q بخر. چرا پول زیادی بدی. p5q همه ی نیاز هاتو برطرف میکنه. تازه وقتی سیستم رو روشن کنی 5 ثانیه بعد ، بدون اینکه بری ویندوز ، میتونی بری اینترنت. تازه این فقط یکی از امکانات جالبش هست. مادربرد DDR3 رو بی خیال شو . حالا که بی خیال شدی محض اطلاع بگم: P5K-C با قیمت 150 هم DDR3 و هم DDR2 ساپورت میکنه که اصلا خوب نیست و از کاراییش کم میشه.
شک نکن اگه مادربرد DDR3 ساپورت بگیری پشیمون میشی. چرا که همونطور که بالا گفتم وقتی شما یه رم 4 گیگ پاتریوت رو 100 تومن میخری مگه پولت زیادی کرده که بری 190 پول بدی تازه 2 گیگ رم DDR3 کرسیر با باس 1066 بگیری. مثلا فرض کن یه بازی بگیری که 4 گیگ رم بخواد. دیگه این بازی نمیاد بگه چون رم 2 گیگ کرسیر ، ddr3 هست پس روی سیستم اجرا میشه ، میاد میگه من فقط رو 4 گیگ اجرا میشم!!! پس 4 گیگ 100 تومنی بهتر از 2 گیگ 190 تومنی هست.
kavehmech
21-08-2008, 22:35
نه ، P5Q بخر. چرا پول زیادی بدی. p5q همه ی نیاز هاتو برطرف میکنه. تازه وقتی سیستم رو روشن کنی 5 ثانیه بعد ، بدون اینکه بری ویندوز ، میتونی بری اینترنت. تازه این فقط یکی از امکانات جالبش هست. مادربرد DDR3 رو بی خیال شو . حالا که بی خیال شدی محض اطلاع بگم: P5K-C با قیمت 150 هم DDR3 و هم DDR2 ساپورت میکنه که اصلا خوب نیست و از کاراییش کم میشه.
شک نکن اگه مادربرد DDR3 ساپورت بگیری پشیمون میشی. چرا که همونطور که بالا گفتم وقتی شما یه رم 4 گیگ پاتریوت رو 100 تومن میخری مگه پولت زیادی کرده که بری 190 پول بدی تازه 2 گیگ رم DDR3 کرسیر با باس 1066 بگیری. مثلا فرض کن یه بازی بگیری که 4 گیگ رم بخواد. دیگه این بازی نمیاد بگه چون رم 2 گیگ کرسیر ، ddr3 هست پس روی سیستم اجرا میشه ، میاد میگه من فقط رو 4 گیگ اجرا میشم!!! پس 4 گیگ 100 تومنی بهتر از 2 گیگ 190 تومنی هست.
P5Q DELUXE هم DDR3 رو ساپورت نميكنه.
ديگه چه مزيت هايي داره كه حدود 90 تومن گرونتره؟(150 و 240 تومن)
پس نمي ارزه كه 90 تومن گرونتر بديم.؟
فقط اصرار دارم شرايطي كه تو چند پست قبل گفتم رو حتما داشته باشه(البته غير از اينكه هم AMD وهم INTEL رو ساپورت كنه)
براي اطمينان يه بار ديگه شرايط رو ميگم:
1- كارت صدای دیجیتالی و كارت شبكه داشته باشه(هر 2)
2 - USB 2.0 و FireWire داشته باشد.(به تعداد زياد)
4 - قابليت های فعلی يک کامپيوتر و پتانسيل های ارتقاء آن در آينده جملگی به نوع مادربرد انتخابی بستگی خواهد داشت . پس مادربوردي باشه كه اين انعطاف رو در آينده داشته باشه.
5 - كارت گرافيك onboard نداشته باشه يا اگه داره بشه كارت جداگانه رو به جاش استفاده كرد چون كلي هزينه كارت گرافيكمه.
در ضمن شايدخنده دار باشه ولي تعداد USB هم خيلي واسم مهمه چون اينقدر لوازم جانبي USB خور زياده كه نگو.
و اگه با همه اين شرايط همون P5Q (بدون هيچگونه پسوند )رو انتخاب كنم با ساير قطعات كه در زير ميبينيد متناسبه؟
3- كارت گرافيك :
ATI Radeon HD 4850X2
حالا تا اينجا سيستم چطوره؟
mohsentanha
21-08-2008, 22:39
[quote=Professor Massoud;2846205]دوست عزیز ببخشید ، من یه مدل بهتون معرفی کردم که فقط DDR3 میخوره و خوب نیست. چون DDR3 خیلی گرونه.منتها مدل پایین DDR2 هست و 16 گیگ رم ساپورت میکنه و هر هاردی خواستی میتونی استفاده کنی. اونطور که متوجه شدم انگار تا 12 تا USB داره. بازم شرمنده.
عجب سوتی ای دادی ها!!!!!!:31::31:
یه t اضافه گفتی به ما ما هم رفتیم سفارش دادیم حالا برای یارو زنگ زدم گفت می شه برای 1شنبه
ولی سوتیه ارجینالی بود:31::31:
ep45-ds3r اصلش بود که ب خاطر یه t یک روز الاف میشیم:27:
باز هم دستت درد نکنه متشکر از اطلاعات خوبی که دادی:31::27:
Professor Massoud
21-08-2008, 23:13
فقط اصرار دارم شرايطي كه تو چند پست قبل گفتم رو حتما داشته باشه(البته غير از اينكه هم AMD وهم INTEL رو ساپورت كنه)
4 - قابليت های فعلی يک کامپيوتر و پتانسيل های ارتقاء آن در آينده جملگی به نوع مادربرد انتخابی بستگی خواهد داشت . پس مادربوردي باشه كه اين انعطاف رو در آينده داشته باشه.
5 - كارت گرافيك onboard نداشته باشه يا اگه داره بشه كارت جداگانه رو به جاش استفاده كرد چون كلي هزينه كارت گرافيكمه.
در ضمن شايدخنده دار باشه ولي تعداد USB هم خيلي واسم مهمه چون اينقدر لوازم جانبي USB خور زياده كه نگو.
و اگه با همه اين شرايط همون P5Q (بدون هيچگونه پسوند )رو انتخاب كنم با ساير قطعات كه در زير ميبينيد متناسبه؟
3- كارت گرافيك :
ATI Radeon HD 4850X2
یکی از مزیتهای P5Q DELUXE نسبت به P5Q اینه که کراس فایر (دو تا گرافیک) ساپورت میکنه. یکی دیگه اینه که پاور 16 فاز استفاده میکنه که P5Q از 8 فاز استفاده میکنه. ولی در کل P5Q برای من و شما کافیه. P5Q با قطعاتت میخونه و مشکلی نداره. سیستمت هم تا اینجا عالیه.
kavehmech
21-08-2008, 23:23
یکی از مزیتهای P5Q DELUXE نسبت به P5Q اینه که کراس فایر (دو تا گرافیک) ساپورت میکنه. یکی دیگه اینه که پاور 16 فاز استفاده میکنه که P5Q از 8 فاز استفاده میکنه. ولی در کل P5Q برای من و شما کافیه. P5Q با قطعاتت میخونه و مشکلی نداره. سیستمت هم تا اینجا عالیه.
واقعا از توضيحاتتون ممنونم.هم به فكر هزينه ديگران هستين و هم كيفيت كار براتون مهمه.
تا فردا كه در بخش رم احتمالا مزاحم ميشم
درود و دو صد بدرود
جاويد ايران زمين
mohsentanha
21-08-2008, 23:26
مسعود خان یه سری اطلاعات در مورد این مین اگه کاملش رو داری در اختیار بزار منظورم ep45 هستش البته اگه می تونی
سرچ کردم همش یه سری چیز هایی میگن که خیلی مختصر هست
Professor Massoud
21-08-2008, 23:35
مسعود خان یه سری اطلاعات در مورد این مین اگه کاملش رو داری در اختیار بزار منظورم ep45 هستش البته اگه می تونی
سرچ کردم همش یه سری چیز هایی میگن که خیلی مختصر هست
پیدا کردم.لینک زیر رو بخون دوست من.
ان شاء الله اگه زنده بودیم فردا در خدمتیم.
alborz_k
21-08-2008, 23:43
[quote=Professor Massoud;2846205]دوست عزیز ببخشید ، من یه مدل بهتون معرفی کردم که فقط DDR3 میخوره و خوب نیست. چون DDR3 خیلی گرونه.منتها مدل پایین DDR2 هست و 16 گیگ رم ساپورت میکنه و هر هاردی خواستی میتونی استفاده کنی. اونطور که متوجه شدم انگار تا 12 تا USB داره. بازم شرمنده.
عجب سوتی ای دادی ها!!!!!!:31::31:
یه t اضافه گفتی به ما ما هم رفتیم سفارش دادیم حالا برای یارو زنگ زدم گفت می شه برای 1شنبه
ولی سوتیه ارجینالی بود:31::31:
ep45-ds3r اصلش بود که ب خاطر یه t یک روز الاف میشیم:27:
باز هم دستت درد نکنه متشکر از اطلاعات خوبی که دادی:31::27:
سلام. البته ممکنه که مادربرد بتونه 16 گیگ رم رو ساپورت کنه ، ولی با توجه به این که حدأکثر ظرفیت ماژول های رم ddr2 ، 2گیگ هست. شما فقط می تونید از 8 گیگ رم استفاده کنید.:10:
siavashsony
22-08-2008, 00:40
سلام
میشه ادرس یا شماره ی مغازه یی رو بدین که مادربرد asus maximus II formula رو میفروشه
ممنون
alborz_k
22-08-2008, 00:54
سلام
میشه ادرس یا شماره ی مغازه یی رو بدین که مادربرد asus maximus II formula رو میفروشه
ممنون
سلام دوست من.
فعلأ مادربرد های p5q,p5q-e تو بازار به سختی پیدا می شن.
فکر نمی کنم بتونی اون مادربرد رو پیدا کنی.
البته اصلأ خریدش هم نمی صرفه ، چون p45 یک چیپ متوسط هست و نباید خیلی زیاد برای خرید مادربرد هاش هزینه کرد.
shahab_blaster
22-08-2008, 09:24
سلام دوست من.
فعلأ مادربرد های p5q,p5q-e تو بازار به سختی پیدا می شن.
فکر نمی کنم بتونی اون مادربرد رو پیدا کنی.
البته اصلأ خریدش هم نمی صرفه ، چون p45 یک چیپ متوسط هست و نباید خیلی زیاد برای خرید مادربرد هاش هزینه کرد.
اين مادربوردي كه دوستمون گفتن فكر نمي كنم چيپش P45 باشه
درسته P45 يه چيپ در رده متوسط هست ولي دليل نميشه مادربورد كه توليد ميشه حتما ارزون قيمت باشه
مثلا اين چيپ مادربورد گيگا زير 200 قيمتش نيست
قيمت مادربورد بر ميگرده به خيلي از قطعات و امكاناتي كه يه مادربورد داره
shahab_blaster
22-08-2008, 10:02
3- كارت گرافيك :
ATI Radeon HD 4850X2
مزاياي ASUS P5Q DELUXE نسبت به ASUS P5Q
1.داشتن كراس فاير
2.پورت E-SATA در پشت كيس
3.داشتن 2 پورت شبكه 10/100/1000
4.داشتن كارت صداي قويتر
5.داشتن پاور 16 فاز
6.امكانات اوركلاك بالاتر
7.داشتن 16 مگابايت حافظه براي بايوس
اين تفاوت هايي هست كه در ظاهر دارن در طراحي كاملا با هم فرق ميكنن سيستم خنك كننده حرفه اي تر و ...
سلام به همگی !!:20:
از اونجایی که قصد دارم برای خواهرم سیستم جدید ببندم میخواستم بهترین مادربرد با چیپست p35 چی میتونه باشه البته تو رنج زیر 200 تومن.
خودم نظرم روی Abit ip35 pro هست . گاها هم به giga p35-DQ6 فکر میکنم !! به نظر شما کدومش بهتره و چرا ؟
ممنونم :11:
shahab_blaster
22-08-2008, 10:28
از اونجایی که قصد دارم برای خواهرم سیستم جدید ببندم میخواستم بهترین مادربرد با چیپست p35 چی میتونه باشه البته تو رنج زیر 200 تومن.
خودم نظرم روی Abit ip35 pro هست . گاها هم به giga p35-DQ6 فکر میکنم !! به نظر شما کدومش بهتره و چرا ؟
به نظر من بري سراغ چيپ P45 بري ASUS P5Q حدود 150 و ASUS P5Q-E حدود 190 البته اگه گيرت بياد
بايو استار هم مادربورد هاي خوبي زده با اين چيپ
MicroSystem
22-08-2008, 10:28
ِّDFI Blood Iron T2RL
حدود 110 تومن
Masoud.Tanha
22-08-2008, 10:36
[quote=mohsentanha;2846654]
سلام. البته ممکنه که مادربرد بتونه 16 گیگ رم رو ساپورت کنه ، ولی با توجه به این که حدأکثر ظرفیت ماژول های رم ddr2 ، 2گیگ هست. شما فقط می تونید از 8 گیگ رم استفاده کنید.:10:
4 گیگ هم داره میاد. پس جای نگرانی نیست.
به نظر من بري سراغ چيپ P45 بري ASUS P5Q-E حدود 190
اینو میگی دیگه ::31:
به نظر جنس خوبیه !!
البته اگه گيرت بياد
مگه پیدا نمیشه ؟؟:18:
یعنی اینقدر نایاب هست ؟؟:41:
kavehmech
22-08-2008, 13:28
مزاياي ASUS P5Q DELUXE نسبت به ASUS P5Q
1.داشتن كراس فاير
2.پورت E-SATA در پشت كيس
3.داشتن 2 پورت شبكه 10/100/1000
4.داشتن كارت صداي قويتر
5.داشتن پاور 16 فاز
6.امكانات اوركلاك بالاتر
7.داشتن 16 مگابايت حافظه براي بايوس
اين تفاوت هايي هست كه در ظاهر دارن در طراحي كاملا با هم فرق ميكنن سيستم خنك كننده حرفه اي تر و ...
ممنون.آيا P5Q از ساتا پشتيباني ميكنه.واسه انتخاب هارد؟
Professor Massoud
22-08-2008, 13:30
ممنون.آيا P5Q از ساتا پشتيباني ميكنه.واسه انتخاب هارد؟
بله. این که رو شاخشه.
دوستان تفاوت ASUS P5Q DELUXE با p5q-e چیه؟ چون e- خودش توان بالایی رو واسه اور داره..
Professor Massoud
22-08-2008, 14:18
دوستان تفاوت ASUS P5Q DELUXE با p5q-e چیه؟ چون e- خودش توان بالایی رو واسه اور داره..
1) ASUS P5Q DELUXE دارای 10 ، usb2 هست ولی p5q-e 12 تا داره.
2)ASUS P5Q DELUXE پاور 16 فاز داره اما p5q-e پاور 8 فاز داره.
3)ASUS P5Q DELUXE دارای 8 تاSerial ATA cable هست ولی 6p5q-e تا داره.
Unknowlive
22-08-2008, 17:04
با سلام لطفا یک مادربورد برای بازی در بین 200 تا 300 هزار تومان هم برای پردازنده های AMD و هم Intel با در نظر گرفتن کارت گرافیکم که می خواهم 4870X2 بخرم بگوید می خواهم اگه میشه چیپستش جدید و امکانات مناسبی داشته باشد
shahab_blaster
22-08-2008, 19:44
با سلام لطفا یک مادربورد برای بازی در بین 200 تا 300 هزار تومان هم برای پردازنده های AMD و هم Intel با در نظر گرفتن کارت گرافیکم که می خواهم 4870X2 بخرم بگوید می خواهم اگه میشه چیپستش جدید و امکانات مناسبی داشته باشد
براي amd
ASUS - M3N-HT Deluxe/HDMI قيمت حدود 260
ASUS - M3A32-MVP Deluxe فينت حدود 240
براي اينتل هم ASUS P5Q DELUXE حدود 240 كه قابليت هاي بالايي داره
becareful
22-08-2008, 20:57
به نظر من بري سراغ چيپ P45 بري ASUS P5Q حدود 150 و ASUS P5Q-E حدود 190 البته اگه گيرت بياد
بايو استار هم مادربورد هاي خوبي زده با اين چيپ
بچه ها مگه تهران biostar tpi45 هنوز هست؟مثل اینکه جریانش مثل p5q ها شده .من سپردم ولی تهران مثل اینکه نبود!!!
kavehmech
22-08-2008, 22:53
بچه ها مگه تهران biostar tpi45 هنوز هست؟مثل اینکه جریانش مثل p5q ها شده .من سپردم ولی تهران مثل اینکه نبود!!!
دوست عزيز مگه p5q نايابه؟
پس من تو شهرستان چطور گير بيارم؟
خود بچه هاي همين فروم پيشنهاد p5q رو دادن.
bleu2u4u
23-08-2008, 00:39
اينكه ميگيد p5q deluxe شانزده فازه p5q هشت فاز چه تفاوتهايي با هم دارند
سلام به همه
ببخشید مادربورد اینتل با cpu 2.8 دست دوم قیمت تقریبا چند میارزه
ممنون
MicroSystem
23-08-2008, 09:20
من از يه مغازه كه ادعا ميكرد نمايندگي بايو استار تو پايتخته پرسيدم اصلا نميدونست چيپ P45 چي هست
Professor Massoud
23-08-2008, 10:02
دوست عزيز مگه p5q نايابه؟
پس من تو شهرستان چطور گير بيارم؟
خود بچه هاي همين فروم پيشنهاد p5q رو دادن.
بله، نایابه. البته شاید تو شهرستان باشه ولی تهران نایابه. فقط بعضی روزها میتونی پیدا کنی. باید سفارش بدی 2 ماه دیگه برات بیارن. خب جنس خوب همینه دیگه.البته سایت رایانه با قیمت 180 میفروشه که چون من تا حالا ازش خرید نکردم نمی دونم چه جوریه. شما شاید بتونی P5Q PRO یا P5Q Deluxe رو تو تهرون به زور گیر بیاری.
alborz_k
23-08-2008, 11:26
اينكه ميگيد p5q deluxe شانزده فازه p5q هشت فاز چه تفاوتهايي با هم دارند
سلام. يعني مي تونه توان بيشتري رو به ژردازنده برسون.
البته به نظر من 16 فاز خيلي زياده و 8فاز هم براي اور كلاك پردازنده اي مثل q6600 كاملأ كافيه.
FerineFast
23-08-2008, 11:50
بله، نایابه. البته شاید تو شهرستان باشه ولی تهران نایابه. فقط بعضی روزها میتونی پیدا کنی. باید سفارش بدی 2 ماه دیگه برات بیارن. خب جنس خوب همینه دیگه.البته سایت رایانه با قیمت 180 میفروشه که چون من تا حالا ازش خرید نکردم نمی دونم چه جوریه. شما شاید بتونی P5Q PRO یا P5Q Deluxe رو تو تهرون به زور گیر بیاری.
کسی p5q میخواد من 149 تومان سراغ دارم .
Professor Massoud
23-08-2008, 14:01
کسی p5q میخواد من 49 تومان سراغ دارم .
49 تومن ؟؟!!؟ مگه دور از جون ASUS - P5GC - MX رو داری میگی؟!! دسته چندم هست ؟ نمیدونم شاید منظورت 149 تومن باشه!
hezare24
23-08-2008, 15:44
با سلام
دوستان یک مادربورد عالی برای cpu AM2 معرفی کنید که کارت گرافیک (Geforce(pci-e روی آن سوار شود (مادربورد خاصیت SLI نداشته باشد)
قیمت آن زیر 100000 تومان باشد.
با تشکر
shahab_blaster
23-08-2008, 16:32
با سلام
دوستان یک مادربورد عالی برای cpu AM2 معرفی کنید که کارت گرافیک (Geforce(pci-e روی آن سوار شود (مادربورد خاصیت SLI نداشته باشد)
قیمت آن زیر 100000 تومان باشد.
با تشکر
asus m3a حدود 105 كه با توجه به چيپستش ارزش پول دادن رو داره
پائينتر بخواي بايد بري سراغ چيپ nforce 560 يا 520 يا amd690g
shahab_blaster
23-08-2008, 16:36
کسی p5q میخواد من 49 تومان سراغ دارم .
فكر مي كنم شما مدل يا قيمت رو اشتباه نوشتين دوست خوبم
kasra_masiha
23-08-2008, 16:56
سلام خسته نباشید
ASUS - P5e با توجه به x38 بودنش از p5q deluxe بهتر نیست؟
Professor Massoud
23-08-2008, 18:05
سلام خسته نباشید
ASUS - P5e با توجه به x38 بودنش از p5q deluxe بهتر نیست؟
نه !!!!! ببین ، اصلا P5E باس رم تا 1066 بیشتر نداره و 1200 رو برای اورکلاک استفاده میکنه. شاید 1200 الان استفاده نداشته باشه ولی بزودی استفاده خواهد داشت. ولی P5Q دارای باس 1200 بدون اورکلاک هست. بعدش هم X38 فناوری قدیمی تری هست نسبت به P45. شما قبول داری ایسوز با پیشرفت تکنولوژی ، از قطعات بهتری برای ساخت P5Q استفاده کرده ؟
kasra_masiha
23-08-2008, 18:35
در مورد cf چی؟ تنها دلیل من از رد p5q deluxe پشتیبانی 8*8 از کراسفایر بود
ولی P5E 16*16 ساپورت میکنه
برا این سیستم میخوام :
cpu=e8500 = 185
RAM : patriot 4gb 2*2gb 800 = 90
vga :Sapphire Radeon HD 4870 =360
در اینده کراسفایر
maxtor or samsung or western 500gb 32mb =80
CASE : nzxt lexa = 110
power=GREEN - GP680B-EPS = 110
monitor= 2032gw =295
نظرتون درمورد کل سیستم چیه؟؟
Professor Massoud
23-08-2008, 18:39
در مورد cf چی؟ تنها دلیل من از رد p5q deluxe پشتیبانی 8*8 از کراسفایر بود
ولی P5E 16*16 ساپورت میکنه
برا این سیستم میخوام :
cpu=e8500 = 185
RAM : patriot 4gb 2*2gb 800 = 90
vga :Sapphire Radeon HD 4870 =360
maxtor or samsung or western 500gb 32mb =80
CASE : nzxt lexa = 110
power=GREEN - GP680B-EPS = 110
پیشنهاد بهتر از گرین با همین قیمت؟
monitor= 2032gw =295
خب یعنی شما پیشرفت تکنولوژِی رو قبول نداری؟ من که میگم P5Q DELUXE بهتره. اون پاور هم دیگه تو این رده قیمت گرین نمیزنه. به تایپک پاور مراجعه کنید.
kasra_masiha
23-08-2008, 18:46
حرف شما قبول کل ملدر بورد شما از P5e بهتره ولی سوال من در مورد کراسفایر هست فقط
MicroSystem
23-08-2008, 18:54
نه !!!!! ببین ، اصلا P5E باس رم تا 1066 بیشتر نداره و 1200 رو برای اورکلاک استفاده میکنه. شاید 1200 الان استفاده نداشته باشه ولی بزودی استفاده خواهد داشت. ولی P5Q دارای باس 1200 بدون اورکلاک هست. بعدش هم X38 فناوری قدیمی تری هست نسبت به P45. شما قبول داری ایسوز با پیشرفت تکنولوژی ، از قطعات بهتری برای ساخت P5Q استفاده کرده ؟
هميشه كه چيز جديد تر بهتر نيست مثلا 9400GT تازه امده ميشه بگيم چون جديد تر از 9600GT هست از اون بهتره
قضيه چيپهاي X38 و P45 اينتل هم همينه
Professor Massoud
23-08-2008, 19:29
حرف شما قبول کل ملدر بورد شما از P5e بهتره ولی سوال من در مورد کراسفایر هست فقط
کاملا درسته ، در کراس فایر P5E بهتره.
Professor Massoud
23-08-2008, 19:35
هميشه كه چيز جديد تر بهتر نيست مثلا 9400GT تازه امده ميشه بگيم چون جديد تر از 9600GT هست از اون بهتره
قضيه چيپهاي X38 و P45 اينتل هم همينه
ببین، من مقایسه کردم در خیلی قسمتها از جمله : Memory، اسلاتهای گرافیک ، Storage، LAN ، ASUS AI Lifestyle Features که برای مصرف انرژی کمتر هست ، Internal I/O Connectors و ... ، P5Q Deluxe کاملا برتری داره. من بی دلیل اصراری رو این مادربرد ندارم و برای گفته هام مدرک دارم. قبول دارم که هر چیز جدید برتر نیست ولی در این مورد P5Q Deluxe برتری داره.
mohsentanha
23-08-2008, 20:20
مسعود امروز مادر بورد رو عوض کردم همون ep45-ds3rگرفتم 8تا جای usbداره کابل هارد به هارد هم خودش داره
پورت دوربین دیجیتال هم انبورد روش هست
صدای 8کانالش خیلی قویتر از p35شده
واسه خودش کله ایه
alborz_k
23-08-2008, 20:24
مبارکه.سلامتی مصرف کنی.دقیقأ چند گرفتی؟
alborz_k
23-08-2008, 20:33
سلام. از نظر ساپورت رم دو مادربرد تفاوتی با هم ندارن. و هر دو نا از رم های ddr2 در حالت اورکلاک پشتیبانی می کنند.البته رم های ddr2 با باس 1200 شاید هیچ وقت فراگیر نشه. رم های ddr3 به این دلیل اومدن که رم های ddr2 بیشتر از 800 رو ساپورت نمی کننئ و با فرکانس بالا تر از اون همگی اورکلاک هستن. فناوری 38 قدیمی تر هست ولی تجهیزات و کارایی بالاتری داره. البته مادربرد های 45 دارای طراخی جدید تری هستن. کلأ کارایی بالاتر بیشتر به خود برد بستگی داره. مثلأ اگه maximus formulla بگیری ، کاراییش از تمام مادربرد ها با چیپ 38 و 45 با رم ddr2 بالا تر هست. البه برای cf ، حتمأ 38 توصیه می شه.
MicroSystem
23-08-2008, 20:34
ببین، من مقایسه کردم در خیلی قسمتها از جمله : Memory، اسلاتهای گرافیک ، Storage، LAN ، ASUS AI Lifestyle Features که برای مصرف انرژی کمتر هست ، Internal I/O Connectors و ... ، P5Q Deluxe کاملا برتری داره. من بی دلیل اصراری رو این مادربرد ندارم و برای گفته هام مدرک دارم. قبول دارم که هر چیز جدید برتر نیست ولی در این مورد P5Q Deluxe برتری داره.
مصرف توان آره به مقدار جزئي بهتره.
ولي بقيه موارد:
هر چند كه تاثير اينها تو عملكرد جزئي سيستم ناچيزه:
IMAN_TNT
23-08-2008, 20:35
به نظر شما مادربورد از 70 تا 100 هزار تومن چي خوبه لطفا دليل رو هم بگيد
ممنون
Professor Massoud
23-08-2008, 20:43
به نظر شما مادربورد از 70 تا 100 هزار تومن چي خوبه لطفا دليل رو هم بگيد
ممنون
ASUS - P5KPL-C به خاطر اینکه با این بودجه ، دارای امکانات خوبی هست و ارزش خرید داره. 70 تومن هم قیمتشه. این هم لینک:
IMAN_TNT
23-08-2008, 21:29
ASUS - P5KPL-C به خاطر اینکه با این بودجه ، دارای امکانات خوبی هست و ارزش خرید داره. 70 تومن هم قیمتشه. این هم لینک:
ممنون
البته توي اين في مادربورد زياد هست من مي خواستم بدونم بهترينش كدوم
Professor Massoud
23-08-2008, 21:41
ممنون
البته توي اين في مادربورد زياد هست من مي خواستم بدونم بهترينش كدوم
همون که گفتم نو رنج 100 به پایین و Asus P5k/epu در رنج بالاتر. نزدیک 120 قیمت داره و می ارزه 20 تومن بیشتر بدی.
mohsentanha
23-08-2008, 22:12
مبارکه.سلامتی مصرف کنی.دقیقأ چند گرفتی؟
اگه منظورت من بودم
ep45-ds3r:210
p35-ds3l بعد 10ماه کارکرد فروختم 90
خوب بود نه؟
Professor Massoud
23-08-2008, 22:17
اگه منظورت من بودم
خوب بود نه؟
خوب فروختی ، مادربرد جدید رو هم خوب گرفتی ، مبارکت باشه.:11:
alborz_k
23-08-2008, 22:30
اگه منظورت من بودم
خوب بود نه؟
سلام. یک معامله ی موفق رو انجام دادی.
حالا از نظر کارایی چه قدر تفاوت دارن؟
kavehmech
23-08-2008, 22:42
با درود .دوستاني كه از وضعيت سيستم من خبر دارن لطف ميكنيد يه مادربورد جايگزين واسه p5q معرفي كنيد . كه اگه به هر دليلي (كمياب بودنش و ...) نتونستم بگيرمش حداقل يه جايگزين داشته باشم.
alborz_k
23-08-2008, 22:59
با درود .دوستاني كه از وضعيت سيستم من خبر دارن لطف ميكنيد يه مادربورد جايگزين واسه p5q معرفي كنيد . كه اگه به هر دليلي (كمياب بودنش و ...) نتونستم بگيرمش حداقل يه جايگزين داشته باشم.
سلام. در این رنج قیمت جایگزینی که کارایی مثل اون داشته باشه وجود نداره. البته شما می تونیدep45-ds3r giga رو با 210 تومان بخرید که کارایی مناسبی داره.
V i r u s e r
23-08-2008, 23:47
سلام
من میخوام nForce 790i ultra بخرم
ایا تو ایران هست؟ اگه هست قیمتش چقدر میشه؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
kavehmech
24-08-2008, 00:36
p5q رم هاي ddr2 رو تا باس 1200 ساپورت ميكنه و ddr3 رو ساپورت نميكنه
هر رمي هم تا يه زمان توليد ميشه و بعد مدل جديدتر جايگزينش ميشه
نه مشكلي پيش نمياد فقط بايد براي 3 گيگ به بالا ويندوز 64 بيتي نصب كني
آره اين 2 تا ويندوز هم ورژن 32 و هم 64 بيتي دارن
در كل 64 بيتي بهتره چون از پردازنده هم بهتر ميتونه استفاده كنه و اينكه نرم افزار هاي 64 بيتي هم بيشتر شدن
این دو ویندوز نسخه ی 64 بیتی هم دارن.
البته بعد از نسب اون ها مجبوری که از نرم افزار های 64 بیتی استفاده کنی که پیدا کردنشون یک کم سخته.
کلأ تمام نرم افزار های مشهور یک نسخه ی 64 بیتی هم دارن که مخصوص کار با ویندوز های 64 بیتی هستن. البته به دلیل استفاده ی کم از ویندوز های 64 بیتی ، نرم افزار هاش هم به سختس گیر می اد.
البته باید بگم که این مشکل در مورد درایو های سخت افزاری هم وجود داره و شما باید از درایو های 64 بیتی استفاده کنید (البته اگر وجود داشته باشه) وگرنه اون سخت افزار کار نمی کنه.
با درود.مشكل كارت گرافيكم كم بود يكي ديگه اضافه شد.
سوال: مادربوردم p5q هست كه فقط ddr2 رو ساپورت ميكنه. رم انتخابي هم 4 گيگ ocz هست. حالا مشكل اينجاست كه رو مادربوردها ( تو همشون نوشته كه فقط تا سقف 3 گيگ رم از ويندوز 32 بيتي استفاده كنيد نه بيشتر ) تا سقف 3 گيگ رم , ويندوز 32 بيتي ميتونه كار كنه. و اگه رم بالاتر از 3 گيگ باشه بايد از ويندوز 64 بيتي استفاده كرد.حالا مشكلي تو استفاده از ويندوز 64 بيتي نيست. ولي همينطور كه بعضي دوستان گفتن تعدادي سخت افزار ها و برنامه ها هنوز با 64 بيتي هماهنگ نيستن و بعضي درايوهاي سخت افزار هم پشتيباني نميكنن از اين ويندوز.
حالا چيكار كنم؟
نميخوام كمتر از 4 گيگ رم داشته باشم. واز طرفي هم نميخوام مشكلات ويندوز 64 بيتي رو داشته باشم.(اگه مشكلي كه دوستان گفتن به اون صورت وجود داره).آيا كسي از شما رم 4 گيگ الان داره ؟ و داره از ويندوز 64 بيتي استفاده ميكنه؟
اگه آره .لطفا بگه كه مشكلي نداشته؟
mInI_ClockEr
24-08-2008, 04:08
با سلام
دوستان گرامی
یه سوال برای راهنمایی در خرید داشتم
به نظر شما p5q برای اوور بهتر هست یا biostarTP45 HP
فقط تو راهنماییتون سعی کنید به برند توجه نکنید
ممنون
Professor Massoud
24-08-2008, 08:31
با سلام
دوستان گرامی
ممنون
biostarTP45 HP اونطور که میدونم رکورد شکسته تو اورکلاک!!! پس بهتره.
MicroSystem
24-08-2008, 08:31
با سلام
دوستان گرامی
ممنون
با توجه به سرچهائي كه من كردم
biostarTP45 HP
Professor Massoud
24-08-2008, 08:32
سلام
من میخوام nForce 790i ultra بخرم
ایا تو ایران هست؟ اگه هست قیمتش چقدر میشه؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
الان تو ایران نیست. ولی اگه بیاد بالای 500 باید بخری.
shahab_blaster
24-08-2008, 08:38
با درود.مشكل كارت گرافيكم كم بود يكي ديگه اضافه شد.
سوال: مادربوردم p5q هست كه فقط ddr2 رو ساپورت ميكنه. رم انتخابي هم 4 گيگ ocz هست. حالا مشكل اينجاست كه رو مادربوردها ( تو همشون نوشته كه فقط تا سقف 3 گيگ رم از ويندوز 32 بيتي استفاده كنيد نه بيشتر ) تا سقف 3 گيگ رم , ويندوز 32 بيتي ميتونه كار كنه. و اگه رم بالاتر از 3 گيگ باشه بايد از ويندوز 64 بيتي استفاده كرد.حالا مشكلي تو استفاده از ويندوز 64 بيتي نيست. ولي همينطور كه بعضي دوستان گفتن تعدادي سخت افزار ها و برنامه ها هنوز با 64 بيتي هماهنگ نيستن و بعضي درايوهاي سخت افزار هم پشتيباني نميكنن از اين ويندوز.
حالا چيكار كنم؟
نميخوام كمتر از 4 گيگ رم داشته باشم. واز طرفي هم نميخوام مشكلات ويندوز 64 بيتي رو داشته باشم.(اگه مشكلي كه دوستان گفتن به اون صورت وجود داره).آيا كسي از شما رم 4 گيگ الان داره ؟ و داره از ويندوز 64 بيتي استفاده ميكنه؟
اگه آره .لطفا بگه كه مشكلي نداشته؟
آقا هيچ مشكلي نداره تازه اگه درايور سخت افزاري نبود ميتوني از سايت سازندش دانلود كني
mohsentanha
24-08-2008, 11:00
سلام. یک معامله ی موفق رو انجام دادی.
حالا از نظر کارایی چه قدر تفاوت دارن؟
تو پست قبلی نوشتم
صدای 8کانالش انگار اپدیت شده صدا قوی تر شده
پورت مستقیم 1394 یا همون دوربین دیجیتال رو داره
8تا پورت یو اس بی
2تا wlan
16 گیگ رم میخوره
sliهم هستش
کابل هارد به هارد هم جدا توی جعبه بود
سر وصدای کیس انگار کمتر شده
کیس سنگین تر از قبل شده
lower rds
ferrite core
lower esr
اینا روی جعبش نوشته بود کنارش هم عکس ترانزیستور و این چیزها بود
رمddr2باس 1200 روش جواب میده
fsbهم 1600 هستش
سرعت کامپیوتر بهینه تر شده
سلام دوستان
من یه مدتی اومدم تو این تاپیک و با سوالام همتونو کلافه کردم
ولی بالاخره سیستم رو ارتقا دادم
لیست رو می نویسم نظرتونو بگید ( در مورد مادربورد یا کل سیستم)
Main: EP45-DS3R
CPU: Intel Core2 Q6600
Ram: 2*1 GB Kingmax 1066
VGA: Gigabyte Geforce 9600 gso
Hard: 320 SATA MAXTOR
Case: Green-Silent Storm
Power: Green 530 ab
ممنون از همتون
siavashsony
24-08-2008, 14:15
میشه قیمت P5q و P5q-e را در حال حاضر در بازار بفرمایید
mInI_ClockEr
24-08-2008, 15:25
با توجه به سرچهائي كه من كردم
biostarTP45 HP
عزیز ممنون ولی اونی که میگی این که قیمتش 185 تومن
ولی من این یکی رو میگم
خودمم موندم این 135 تومنه
شما کمکم کنید
چقدر فکر میکنید از I45 کم بیاره
بازم ممنون:40::40::40:
کسی کمک بیشتری نمیکنه
mInI_ClockEr
24-08-2008, 15:26
میشه قیمت P5q و P5q-e را در حال حاضر در بازار بفرمایید
:40::40::40::40::40::40:
قیمت P5Q رو 153 ولی p5q-e رو نمیدونم
:40::40::40::40::40:
mInI_ClockEr
24-08-2008, 15:29
سلام دوستان
من یه مدتی اومدم تو این تاپیک و با سوالام همتونو کلافه کردم
ولی بالاخره سیستم رو ارتقا دادم
لیست رو می نویسم نظرتونو بگید ( در مورد مادربورد یا کل سیستم)
Main: EP45-DS3R
CPU: Intel Core2 Q6600
Ram: 2*1 GB Kingmax 1066
VGA: Gigabyte Geforce 9600 gso
Hard: 320 SATA MAXTOR
Case: Green-Silent Storm
Power: Green 530 ab
ممنون از همتون
:40::40::40:
فقط مادربردت یکم سرت کلاه رفته
در مورد هارد هم فقط یک کلمه
افتضاح
:27::27::27::27::27::27::27::27::27::27::27:
بقیه سیستمت خوبه مشکلی نیست
:27:
:40::40::40:
فقط مادربردت یکم سرت کلاه رفته
در مورد هارد هم فقط یک کلمه
افتضاح
:27::27::27::27::27::27::27::27::27::27::27:
بقیه سیستمت خوبه مشکلی نیست
:27:
سلام دوست عزیز
آقا شما که کامل کاسه کوزه ما رو خراب کردی
میشه بگی مشکل اینا که گقتی چیه؟؟؟
ممنون
MicroSystem
24-08-2008, 16:28
سلام دوست عزیز
آقا شما که کامل کاسه کوزه ما رو خراب کردی
میشه بگی مشکل اینا که گقتی چیه؟؟؟
ممنون
نه خوبه مادبردت فقط يكم گرونه
Professor Massoud
24-08-2008, 17:05
نه خوبه مادبردت فقط يكم گرونه
من حتی در مورد مادربرد هم نظر مثبتی دارم ، چون با این وضع پیدا نشدن سری Q ، خب آدم مجبوره از مدلهای P45 گیگا استفاده کنه که زیر 200 تومن پیدا نمیشه .
MicroSystem
24-08-2008, 17:45
من حتی در مورد مادربرد هم نظر مثبتی دارم ، چون با این وضع پیدا نشدن سری Q ، خب آدم مجبوره از مدلهای P45 گیگا استفاده کنه که زیر 200 تومن پیدا نمیشه .
امروز پاساژ ايران P5Q بود 149 تومن
سلام
آقا اين قيمت Asus Maximus Formula قيمتش الان تو بازار چنده ؟ تا چند وقت پيش كه 250 270 بود.
ممنون
دوستان سلام
من این سیستم رو قصد دارم بگیرم لطفا نظرتون رو بگید
برای سی پی یو
intel E8400 core 2 رو با قیمت 170000 تومن
و از بین دو مادربورد شک دارم کدوم رو بگیرم
Asus P5K-EPU 135000 Toman
البته این مادربورد چیپ اینتل هم داره
Gigabyte EP35-Ds3L 125000 Toman
رم هم به احتمال زیاد پاتریوت دو گیگ بگیرم یا او سی زد بین 50 تا 60
ولی در مورد گرافیک هنوز تردید دارم و مدل خودم رو انتخاب نکردم
البته روی این مدل نظر دارم
Inno3d 9600Gt 512M 170000 toman
در مورد پاور هم موندم گرین چند وات بگیرم که این سیستم رو ساپورت کنه
480 وات گرین 48 و 530 وات حدود 55 هزار تومن هست
لطفا نظرتون رو در مورد این سیستم و گرافیک خوبی رو هم معرفی کنید که حدودا زیر 180 هزار تومن باشه
چون کارم فوری هست لطفا در مورد قیمت و قطعات کمکم کنید
با تشکر
kasra_masiha
24-08-2008, 19:35
مصرف توان آره به مقدار جزئي بهتره.
ولي بقيه موارد:
هر چند كه تاثير اينها تو عملكرد جزئي سيستم ناچيزه:
با این حساب p5q deluxe پیشنهاد میدید یا p5e رو که در کراسفار 16*16 هست؟
در اینده شاید نیاز پیدا کنم 4870 رو کراسفایر کنم
سیستم هم اینه
cpu=e8500
Sapphire Radeon HD 4870
hitachi 500gb 32mb
monitor= 2032gw
power=GREEN - GP580B-EPS
shahab_blaster
24-08-2008, 20:11
دوستان سلام
من این سیستم رو قصد دارم بگیرم لطفا نظرتون رو بگید
برای سی پی یو
intel E8400 core 2 رو با قیمت 170000 تومن
و از بین دو مادربورد شک دارم کدوم رو بگیرم
Asus P5K-EPU 135000 Toman
البته این مادربورد چیپ اینتل هم داره
Gigabyte EP35-Ds3L 125000 Toman
رم هم به احتمال زیاد پاتریوت دو گیگ بگیرم یا او سی زد بین 50 تا 60
ولی در مورد گرافیک هنوز تردید دارم و مدل خودم رو انتخاب نکردم
البته روی این مدل نظر دارم
Inno3d 9600Gt 512M 170000 toman
در مورد پاور هم موندم گرین چند وات بگیرم که این سیستم رو ساپورت کنه
480 وات گرین 48 و 530 وات حدود 55 هزار تومن هست
لطفا نظرتون رو در مورد این سیستم و گرافیک خوبی رو هم معرفی کنید که حدودا زیر 180 هزار تومن باشه
چون کارم فوری هست لطفا در مورد قیمت و قطعات کمکم کنید
با تشکر
مادربورد هم شما ميتوني يه P45 از مارك بايو استار بگيري كه از نظر قيمت با اين P35 برابري ميكنه و چيپش قويتر هست
MicroSystem
24-08-2008, 20:25
با این حساب p5q deluxe پیشنهاد میدید یا p5e رو که در کراسفار 16*16 هست؟
در اینده شاید نیاز پیدا کنم 4870 رو کراسفایر کنم
سیستم هم اینه
cpu=e8500
Sapphire Radeon HD 4870
hitachi 500gb 32mb
monitor= 2032gw
power=GREEN - GP580B-EPS
خب صد درصد 16-16 بهتره اگه بخواي كراس فاير كني ولي اين آينده كي هست تا يكسال ديگه ممكنه گرافيكهاي بهتر و ارزونتر بياد (مثلا سري 5000) كه اون موقع تعويض گرافيك كار معقول تري به نظر ميياد.
kasra_masiha
24-08-2008, 21:23
خب صد درصد 16-16 بهتره اگه بخواي كراس فاير كني ولي اين آينده كي هست تا يكسال ديگه ممكنه گرافيكهاي بهتر و ارزونتر بياد (مثلا سري 5000) كه اون موقع تعويض گرافيك كار معقول تري به نظر ميياد.
1 سال یا بیشتر !!!!!
نظرم این بود که 4870 بگیرم 1 سال یا بیشتر بعد با یه 4870 دیگه کراسفایر کنم
اینجوری 4870 تا اون موقع ارزون تر میشد و راهت میشد خرید
و 4870 خودم رو هم نگه میداشتم
. ولی شما میگی اگه بعد 1 سال یا بیشتر عوض کنم بهتره؟
هزینش هم بیشتر میشه نه؟
تازه همون کارت جدیدی که مبخواد بیاد رو هم میشد با 4870 کراسفایر کرد دیگه؟
مادر برد چی پیشنهاد میدید ؟
کدوم صرفه بیشتری داره ؟
سلام
آقا اين قيمت Asus Maximus Formula قيمتش الان تو بازار چنده ؟ تا چند وقت پيش كه 250 270 بود.
ممنون
دوستان مددي كارم فوريه
alborz_k
24-08-2008, 22:00
دوستان مددي كارم فوريه
همون حدود 250 هست.
Professor Massoud
25-08-2008, 00:13
1 سال یا بیشتر !!!!!
نظرم این بود که 4870 بگیرم 1 سال یا بیشتر بعد با یه 4870 دیگه کراسفایر کنم
اینجوری 4870 تا اون موقع ارزون تر میشد و راهت میشد خرید
و 4870 خودم رو هم نگه میداشتم
. ولی شما میگی اگه بعد 1 سال یا بیشتر عوض کنم بهتره؟
هزینش هم بیشتر میشه نه؟
تازه همون کارت جدیدی که مبخواد بیاد رو هم میشد با 4870 کراسفایر کرد دیگه؟
مادر برد چی پیشنهاد میدید ؟
کدوم صرفه بیشتری داره ؟
نه ، کارتهای سری 4000 با سری 4000 قابلیت کراسفایر دارن. اگه 5000 بخری دیگه نمیتونی با 4000 کراسفایر کنی در نتیجه 4700 بدرد سطل زباله میخوره!!:27: دیگه وقتی سری 5000 بیاد یک عدد از کارتهاش ، از کراسفایر 4870 هم قویتر میشه و دیگه نیازی به کراسفایر پیدا نمی کنی ، (البته اگه سنت شکنی نشه و سری 5000 بیاد !!) در نتیجه اون چیزی که همیشه میکروسیستم عزیز بهش توجه میکنه یعنی P5Q :31: رو باهاش مواجه میشی. برداشت من اینه که کراسفایر زیاد بدرد نمی خوره و هر سال کارتهای گرافیک بهتر میاد و دیگه نیازی به کراس فایر نیست. البته P5Q که قابلیت کراس فایر نداره به صرفه تر هست و قیمت کمتری داره ، پس انتخاب خوبیه. اگه شما به کراسفایر علاقه داری من سری X2 یا همون کارت گرافیک دو هسته ای رو بهت معرفی می کنم که خیلی بهتر از کراسفایر هست. این مدل 4850X2 هم که داره میاد انتخاب جالبیه. البته باید پول جالبی هم برای خریدش بدی!!:27: چون کراسفایر باید پاور ، مادربرد و سی پی یو و رم قوی داشته باشی تازه باید کیس خیلی خنکی هم داشته باشی.
kasra_masiha
25-08-2008, 00:49
نه ، کارتهای سری 4000 با سری 4000 قابلیت کراسفایر دارن. اگه 5000 بخری دیگه نمیتونی با 4000 کراسفایر کنی در نتیجه 4700 بدرد سطل زباله میخوره!!:27: دیگه وقتی سری 5000 بیاد یک عدد از کارتهاش ، از کراسفایر 4870 هم قویتر میشه و دیگه نیازی به کراسفایر پیدا نمی کنی ، (البته اگه سنت شکنی نشه و سری 5000 بیاد !!) در نتیجه اون چیزی که همیشه میکروسیستم عزیز بهش توجه میکنه یعنی P5Q :31: رو باهاش مواجه میشی. برداشت من اینه که کراسفایر زیاد بدرد نمی خوره و هر سال کارتهای گرافیک بهتر میاد و دیگه نیازی به کراس فایر نیست. البته P5Q که قابلیت کراس فایر نداره به صرفه تر هست و قیمت کمتری داره ، پس انتخاب خوبیه. اگه شما به کراسفایر علاقه داری من سری X2 یا همون کارت گرافیک دو هسته ای رو بهت معرفی می کنم که خیلی بهتر از کراسفایر هست. این مدل 4850X2 هم که داره میاد انتخاب جالبیه. البته باید پول جالبی هم برای خریدش بدی!!:27: چون کراسفایر باید پاور ، مادربرد و سی پی یو و رم قوی داشته باشی تازه باید کیس خیلی خنکی هم داشته باشی.
میشه اینطور بیان کرد که
الان خرید 4870 بصرفه تره با مادربرد معمولی و در اینده هم یه کارت 4870x2 یا مشابه 2 هسته ای اون رو همون مادربرد معمولی .انتخاب مناسب تری هست؟؟
پس یه خوبی دیگه هم داره که پول زیاد برا مادربورد کراسفایر نمیدی
میشه اینطور بیان کرد که
الان خرید 4870 بصرفه تره با مادربرد معمولی و در اینده هم یه کارت 4870x2 یا مشابه 2 هسته ای اون رو همون مادربرد معمولی .انتخاب مناسب تری هست؟؟
پس یه خوبی دیگه هم داره که پول زیاد برا مادربورد کراسفایر نمیدی
بله.
ببینید تکنولوژی همه شرایط رو تغییر میده.
تا سال آینده iCore x7 ها هم تا حدی فراگیر شدن و با توجه به بودجه ای که احتمالا می خواهی خرج کنی معقول خواهند بود.
به عنوان مثال سری قبلی 3850 در مقایسه با 4850 واقعا کم میارن ، بنابرانین هیچ تضمینی نیست سال آینده دوتا کارت 4870 بتونه از لحاظ قیمت/کارایی با کارت های سری جدیدتر - با وجود تکنولوژی های جدید گرافیکی و مخصوصا پردازش فیزیکی - رقابت کنه.
این رو هم یادت نره که SLI یا Crossfire کردن به جز هزینه ی کارت ها و مادربرد ، هزینه های تحمیلی دیگه ای مثل هزینه پاور بیشتر و شاید حتی تهویه بیشتر کیس رو هم در بر میگیره.
----------------------------
شما اگرهم دنبال کراس فایر هستی حتما از چیپ های X38 و x48 استفاده کن ( 16X 16X هستن)
mInI_ClockEr
25-08-2008, 02:15
امروز پاساژ ايران P5Q بود 149 تومن
خوب حل دیگه منم منظورم همین بود دیگه
:40::40::40::40:
:27::27::27::27::27:
تازه اگه من اینجوری نمینوشتم هیچکدومتون به بنده خدا جواب نمیداد
:40::40::40::40:
:27::27::27::27::27:
kasra_masiha
25-08-2008, 02:45
بله.
تا سال آینده iCore x7 ها هم تا حدی فراگیر شدن و با توجه به بودجه ای که احتمالا می خواهی خرج کنی معقول خواهند بود.
به عنوان مثال سری قبلی 3850 در مقایسه با 4850 واقعا کم میارن ، بنابرانین هیچ تضمینی نیست سال آینده دوتا کارت 4870 بتونه از لحاظ قیمت/کارایی با کارت های سری جدیدتر - با وجود تکنولوژی های جدید گرافیکی و مخصوصا پردازش فیزیکی - رقابت کنه.
این رو هم یادت نره که SLI یا Crossfire کردن به جز هزینه ی کارت ها و مادربرد ، هزینه های تحمیلی دیگه ای مثل هزینه پاور بیشتر و شاید حتی تهویه بیشتر کیس رو هم در بر میگیره.
شما اگرهم دنبال کراس فایر هستی حتما از چیپ های X38 و x48 استفاده کن ( 16X 16X هستن)
من کراسفایر رو حداقل برا 1سال و خورده ای بعد میخواستم گفتم کم میاره کراس می کنم
پس با این حساب کاره عاقلانه ای نیست .( همه تایید میکنند این نظر رو؟ با مطالعه کامل پست های مربوطه؟)
اگه تایید میشه مادربرد چی بردارم که بعدن دیگه نیاز به عوض کردن نباشه؟احتمالا می خواید بدون کراسفایر معرفی کنید ؟
امکانات بالا باشه؟
فکر میکنم این بحث برای خیلی ها مفید باشه . حتی برا یاد اوری بعد دیگه بحث کارت گرافیک
Professor Massoud
25-08-2008, 07:39
پس با این حساب کاره عاقلانه ای نیست .( همه تایید میکنند این نظر رو؟ با مطالعه کامل پست های مربوطه؟)
اگه تایید میشه مادربرد چی بردارم که بعدن دیگه نیاز به عوض کردن نباشه؟احتمالا می خواید بدون کراسفایر معرفی کنید ؟
امکانات بالا باشه؟
فکر میکنم این بحث برای خیلی ها مفید باشه . حتی برا یاد اوری بعد دیگه بحث کارت گرافیک
اگه بودجه شما 150 تومن هست P5Q بخرید ، که اولویت اول همینه. اگه میترسید که بعدا به کراسفایر نیاز پیدا کنید و بودجه 210 تومنی دارید ، P5E بخرید. البته مدلهای P45 بایوستار هم گزینه های خوبی بوده و قابلیت کراسفایر هم دارن.
kasra_masiha
25-08-2008, 10:20
بله.
امکانات بالا باشه؟
اول میخوام بدونم این نظر تایید میشه کامل یا نه؟
نظر مدیر؟
kasra_masiha
25-08-2008, 10:23
اگه بودجه شما 150 تومن هست P5Q بخرید ، که اولویت اول همینه. اگه میترسید که بعدا به کراسفایر نیاز پیدا کنید و بودجه 210 تومنی دارید ، P5E بخرید. البته مدلهای P45 بایوستار هم گزینه های خوبی بوده و قابلیت کراسفایر هم دارن.
اول باید بدونم کراسفایر اصلا بدردم میخوره با شرایطی که قبلا ذکر شده یا نه .بعد احساس نیاز کنم
shahab_blaster
25-08-2008, 11:20
اول باید بدونم کراسفایر اصلا بدردم میخوره با شرایطی که قبلا ذکر شده یا نه .بعد احساس نیاز کنم
با توجه به آمدن گرافيك هايي با چند هسته پردازشي كراس فاير به صرفه نيست
muhammadinfo
25-08-2008, 11:56
یه Main خوب با 100 تومان به پایین قیمت برای CPU AMD 4600 Am2 بگید.
muhammadinfo
25-08-2008, 12:09
اینو سفارش دادم.
Asus M2N-E
قیمت 106 تومان
حالا این خوبه یا نه؟
سلام دوستان پاوری که باید برای مادربوردها اندازه گرفت رو باید از کجا فهمید؟؟
مثلا برای
Gigabyte - P35-ds3r
Gigabyte - P35c-ds3r
مصرف پاور رو باید چند در نظر گرفت؟؟
Professor Massoud
25-08-2008, 15:36
مثلا برای
Gigabyte - P35-ds3r
Gigabyte - P35c-ds3r
پاور فقط به مادربرد مربوط نمیشه ، به قطعات دیگه از جمله هارد و سی پی یو و گرافیک و Dvd writer هم مربوط میشه. شما کل قطعاتت رو بگو ، تو مشخصاتش می گردیم و توان مصرفی اون رو پیدا میکنیم ، بعد همه رو با هم جمع میکنیم و پاور رو بهتون پیشنهاد میدیم. البته باید به تایپک پاور مراجعه کنی.
MicroSystem
25-08-2008, 15:45
مثلا برای
Gigabyte - P35-ds3r
Gigabyte - P35c-ds3r
از اينجا:
Professor Massoud
25-08-2008, 15:45
اینو سفارش دادم.
Asus M2N-E
قیمت 106 تومان
حالا این خوبه یا نه؟
نه زیاد خوب نیست. من مدل GIGABYTE - MA770-DS3 رو می پسندم که حدود 120 قیمت داره و از فنوم ، باس 1066 رم ، 16 گیگ رم و چیزهای دیگه ای که تو لینک پایین هست پشتیبانی میکنه . اون مادربردی رو که سفارش دادی بگو نیارن ، ضرر میکنی.
shahab_blaster
25-08-2008, 16:29
اینو سفارش دادم.
Asus M2N-E
قیمت 106 تومان
حالا این خوبه یا نه؟
مادربورد بدي نيست من دارمش و ازش راضيم ولي ميتوني ASUS M3A رو بگيري با همين قيمت كه چيپش قويتره
shahab_blaster
25-08-2008, 16:33
نه زیاد خوب نیست. من مدل GIGABYTE - MA770-DS3 رو می پسندم که حدود 120 قیمت داره و از فنوم ، باس 1066 رم ، 16 گیگ رم و چیزهای دیگه ای که تو لینک پایین هست پشتیبانی میکنه . اون مادربردی رو که سفارش دادی بگو نیارن ، ضرر میکنی.
اون مادربوردم فنوم ساپورت ميكنه و رم با باس 1066 و 8 گيگ رم
چيپشم 570ULTRA هست و امكانات اوركلاك خوبي هم داره
سلام دوستان ایا کسی قیمت این برد رو داره و همچنین این برد رو دیده یا نه(Maximus II Formula)
Hossein Adeli
25-08-2008, 17:30
سلام دوستان
من می خوام یک سیستم بخرم برای همین می خوام شما بهترین مادربرد رو در این بازه ی قیمتی بگین
50-100
100-150
در هر بازه دو یا سه تا بگین تا بنده ببینم کدومش بهتره اینتل ساپورت باشه چون می خوام Q6600 یا از سری E اینتل سی پی یو انتخاب کنم
به نظر شما بهترین سی پی یو برای مادربد معرفی شده چیه
Professor Massoud
25-08-2008, 17:39
سلام دوستان ایا کسی قیمت این برد رو داره و همچنین این برد رو دیده یا نه(Maximus II Formula)
هنوز تو ایران ندیدمش.
Professor Massoud
25-08-2008, 17:45
سلام دوستان
من می خوام یک سیستم بخرم برای همین می خوام شما بهترین مادربرد رو در این بازه ی قیمتی بگین
50-100
100-150
در هر بازه دو یا سه تا بگین تا بنده ببینم کدومش بهتره اینتل ساپورت باشه چون می خوام Q6600 یا از سری E اینتل سی پی یو انتخاب کنم
سلام
به نظر من اولین و آخرین انتخاب P5Q هست و تو این رنج همه ی مادربردها رو میذاره تو جیبش!!! بهترین سی پی یو هم همون Q6600 هست.
البته پایین 100 تومن هم GIGABYTE - EP31-DS3L خوبه.
ببخشيد من ميخوام مادربورد ecs a780gm-a رو بخرم كسي از قابليتهاي اون اطلاع داره
Professor Massoud
25-08-2008, 21:35
پیدا کردم . لینک پایین رو بخون. اگه کمک خواستی بگو.
alborz_k
25-08-2008, 21:45
سلام. هنوز وارد نشده.
shahab_blaster
25-08-2008, 21:53
با چه قيمتي چون الان بايو استار هم با اين چيپ داره 90 تومان
و asus كه بالاي 120 هستش
Hossein Adeli
25-08-2008, 22:47
سلام دوستان
50-100
100-150
سلام
به نظر من اولین و آخرین انتخاب P5Q هست و تو این رنج همه ی مادربردها رو میذاره تو جیبش!!! بهترین سی پی یو هم همون Q6600 هست.
البته پایین 100 تومن هم GIGABYTE - EP31-DS3L خوبه.
ممنون دوست عزیز
نظر دوستان در مورد این P5Q و GIGABYTE - EP31-DS3L چیه
حداقلا 5 الی 6 نفر جواب بده تا من هم تصمیم خودم رو بگیرم
Professor Massoud
25-08-2008, 22:55
ممنون دوست عزیز
خب اولین نفر منو حساب کن !!:31: P5Q با GIGABYTE - EP31-DS3L قابل مقایسه نیست و GIGABYTE - EP31-DS3L رو برای رنج پایین 100 گفتم. P5Q با چیپست جدید P45 به بازار اومده و قابلیتهای خوبی داره. قابلیتهایی مثل : پاور 8 فاز ، باس رم تا 1200 و 16 گیگ گنجایش رم ، باس سی پی یو تا 1600 و ساپورت سی پی یو های 45 نانومتری ، قابلیت Express Gate ، داشتن PCI 2.0 و ... . انتخاب خودم همینه.
alborz_k
25-08-2008, 22:56
ممنون دوست عزیز
هر کدومشون در بازه ی خودشون ، بهترین هستند.
من هم دومین نفر حساب کن.
siavashsony
25-08-2008, 23:23
کمترین قیمت مادربرد P5q Deluxe تو تهران چه قدر هست؟
Professor Massoud
25-08-2008, 23:27
کمترین قیمت مادربرد P5q Deluxe تو تهران چه قدر هست؟
حدود 235 باید باشه. البته حتما ارزونتر هم پیدا میشه ولی زیاد ارزونتر نه. چون قیمتش بیشتر مواقع ثابته و کمی بالا و پایین داره.
سلام دوستان من دو تا سيپيو ميخوام بخرم يكي q6600 و يكي e7200 .
ميخوام براي q6600 حدود 160 تومن براي mb هزينه كنم (با توجه به اينكه از خريد maxsimus formula پشيمون شدم) با توجه به چيزايي كه تو تايپيك ديدم P5Q رو ميخوام بگيرم نظرتون چيه ؟
و براي e7200 هم ميخوام يه مادربورد بگيرم كه حداكثر 100 تومن قيمتش باشه چي رو پيشنهاد ميكنيد ؟
shahab_blaster
26-08-2008, 21:16
ميخوام براي q6600 حدود 160 تومن براي mb هزينه كنم (با توجه به اينكه از خريد maxsimus formula پشيمون شدم) با توجه به چيزايي كه تو تايپيك ديدم P5Q رو ميخوام بگيرم نظرتون چيه ؟
و براي e7200 هم ميخوام يه مادربورد بگيرم كه حداكثر 100 تومن قيمتش باشه چي رو پيشنهاد ميكنيد ؟
P5Q كه خوبه اگه گير بيادو باز ناياب نشده باشه
برا زير 100 هم بايو استار بگير با چيپ p35 مدلشم اينه p35d2a7 حدود 90 بايد باشه
سلام دوستان
من قصد دارم سیستممو آپدیت کنم چون خییل قدیمی شده و مال 4 سال پیشه در حال حاضر یه مادربرد خوب که به روز باشه نمیخوام بهترین باشه ولی خوب خوب باشه لطفا مارک و حدود قیمت رو بگین ممنون میشم.
Professor Massoud
26-08-2008, 22:05
سلام دوستان
من قصد دارم سیستممو آپدیت کنم چون خییل قدیمی شده و مال 4 سال پیشه در حال حاضر یه مادربرد خوب که به روز باشه نمیخوام بهترین باشه ولی خوب خوب باشه لطفا مارک و حدود قیمت رو بگین ممنون میشم.
مادربرد ASUS P5Q با قیمت حدود 150 تومن ، عالیه.
من بودجم حدود 80 تا 100 هست :دی لطفا مدل دیگه ای از Asus رو میتونین بگین???
Professor Massoud
26-08-2008, 22:17
من بودجم حدود 80 تا 100 هست :دی لطفا مدل دیگه ای از Asus رو میتونین بگین???
بله ، ولی دیگه ایسوز نیست : GIGABYTE - EP31-DS3L هست با قیمت حدود 80 تومن.
نظرتون درباره کارآییش چیه؟؟؟؟
MashkooOook
26-08-2008, 22:27
سلام
من هم چنين قصدي دارم و ميخوام پردازنده q6600 بگيرم و مادربرد رو هم p5q ،ولي من در مورد ساپورت پردازنده در p5q خوندم كه 45nm رو ساپورت ميكنه در حالي كه q6600 يك پردازنده 65nm است!!!!!؟
از دوستانيكه در اين مورد اطلاعات دارند ما رو هم بي نصيب نذارند
ممنون:21:
Professor Massoud
26-08-2008, 22:28
نظرتون درباره کارآییش چیه؟؟؟؟
بهترین مادربرد در رنج پایین 100 تومن هست. البته چیپستش اینتل هست و و سی پی یوی AMD نمی تونی روش بذاری و تو بخش سی پی یو بهت سی پی یوی اینتل معرفی کردم.
alireza fatemi
27-08-2008, 01:24
میشه یه مادر بورد تا 130 از asus معرفی کنید که کارایی خوبی داشته باشه
اینتل باشه
Professor Massoud
27-08-2008, 08:30
اینتل باشه
20 تومن بذار رو پولت و P5Q بخر که خیلی قوی هست و ارزش 20 تومن بیشتر رو کاملا داره و چیپش جدید و قوی هست و نیازی به تعریف نداره. تو لینک پایین میتونی امکاناتش رو ببینی.
amirpers
27-08-2008, 10:10
اینتل باشه
اگبا همین قیمت می خوای می تونی Asus P5k SE یا Asus P5K SE/EPU یا Asus P5K رو بگیری که همشون از چیپ Intel P35 استفاده می کنند که البته مدل دوم جدیدتر از بقیه است .
wildhunter
27-08-2008, 10:27
سلام
من هم چنين قصدي دارم و ميخوام پردازنده q6600 بگيرم و مادربرد رو هم p5q ،ولي من در مورد ساپورت پردازنده در p5q خوندم كه 45nm رو ساپورت ميكنه در حالي كه q6600 يك پردازنده 65nm است!!!!!؟
از دوستانيكه در اين مورد اطلاعات دارند ما رو هم بي نصيب نذارند
ممنون:21:
مادریورد p5q پردازنده های Q6600 را هم ساپورت میکنه.
Professor Massoud
27-08-2008, 10:45
اگبا همین قیمت می خوای می تونی Asus P5k SE یا Asus P5K SE/EPU یا Asus P5K رو بگیری که همشون از چیپ Intel P35 استفاده می کنند که البته مدل دوم جدیدتر از بقیه است .
خرید چیپهای P35 اینتل به خاطر قدیمی بودن و نداشتن هماهنگی با گرافیکهای جدید ، کار درستی نیست. وقتی بودجه ی شما 130 هست ، بهترین کار ، اضافه کردن بودجه به مقدار 20 تومن و خرید P5Q هست.
Professor Massoud
27-08-2008, 10:47
مادریورد p5q پردازنده های Q6600 را هم ساپورت میکنه.
کاملا درسته . مادربردهایی که از تکنولوژی 45nm پشتیبانی میکنند ، از تکنولوژی 65nm هم پشتیبانی میکنند.
rapboy_669
27-08-2008, 12:37
سلام خدمت همه دوستان .
من شنبه قصد خرید یک کدام از این سه مادربورد را دارم ، کارآیی کدامیک بیشتر است برای Overclock و بازی ؟
Asus P5E3 X38
EliteGorup X48T-A X48
Gigabyte EP45T-DS3R P45
CPU E7200 Intel
VGA : GigaByte Radeon 4850
لطفا با دلیل یک را معرفی کنید . با تشکر .
سلام دوستان.امیدوارم که حالتون خوب باشه.
میخواستم لطف کنید و بگید بهترین مادربوردی که با 130000 تومان میتونم بخرم چیه؟اصلا برندش برام مهم نیست و اینکه چیپش اینتل یا amd باشه چون پردازنده رو میخوام بر اساس مادر بورد انتخاب کنم البته میخوام که گرافیک آنبورد هم داشته باشه.
آخه راستش من فعلا واسه مادربورد و گرافیک بیشتر از اینقدر نمیتونم هزینه کنم.اینو به یکی از دوستانم که گفتم گفت الان یه مادربورد با گرافیک آنبورد بخرم و بعدا که پول دستم اومد یه کارت بذارم روش.
حالا به نظر شما این کار کار خوبیه؟یا بهتره با این قیمت یه مادربورد 70000 تومانی و یه گرافیک 60000 تومانی بخرم؟در نهایت میشه لطف کنید و برای مقایسه خودم بگید بهترین مادربوردی که با 70000 تومان میشه خرید چیه؟
ازتون خواهش میکنم کامل توضیح بدید.
ممنون از راهنماییتون.
shahab_blaster
27-08-2008, 16:22
سلام خدمت همه دوستان .
من شنبه قصد خرید یک کدام از این سه مادربورد را دارم ، کارآیی کدامیک بیشتر است برای Overclock و بازی ؟
Asus P5E3 X38
EliteGorup X48T-A X48
Gigabyte EP45T-DS3R P45
CPU E7200 Intel
VGA : GigaByte Radeon 4850
لطفا با دلیل یک را معرفی کنید . با تشکر .
اگه براي اوركلاك و بازي مي خواي برو سراغ سري هاي خاص asus چند مدلي هست
البته برو تو تاپيك مشاوره فروش مادربورد سريعتر جواب ميگيري
اينم لينكش
در ضمن اونجا بودجتو مشخص كن
تو اين 3 مدل اولي بهتره
هنوز تو ایران ندیدمش.
سلام دوستان
من تبلیغ این برد رو در هفته نامه عصر ارتباط دیدم و برا همین از شما پرسیدم و فکر کنم توی محدوده قیمت 400 باشه در ضمن از دوستان کسی این p5q-e رو در بازار دیده یا بازم نیست؟
Professor Massoud
27-08-2008, 17:18
سلام دوستان
من تبلیغ این برد رو در هفته نامه عصر ارتباط دیدم و برا همین از شما پرسیدم و فکر کنم توی محدوده قیمت 400 باشه در ضمن از دوستان کسی این p5q-e رو در بازار دیده یا بازم نیست؟
فکر نکنم بتونی P5Q-E رو پیدا کنی. شما یه P5Q PRO بخر.
سلام دوستان
من فکر کنم دیدمش. مطمئن باش اگر هم الان تو بازار نباشه تا 2 هفته دیگه حتما هستش.
در ضمن من Rampage رو دیدم اینم باید باشه.
------
چرا می خواهی این قدر گرون بخری؟
یک پیشنهاد دوستانه: منتظر X58 باش دوست عزیز. با این قیمت مادبرد X48 خریدن اونم الان که تا یکی دو ماه دیگه iCore X7 ها شروع میکنن یک خورده بر خلاف آینده نگریه. پولت رو نگه دار.
Professor Massoud
27-08-2008, 17:27
من فکر کنم دیدمش. مطمئن باش اگر هم الان تو بازار نباشه تا 2 هفته دیگه حتما هستش.
در ضمن من Rampage رو دیدم اینم باید باشه.
------
چرا می خواهی این قدر گرون بخری؟
یک پیشنهاد دوستانه: منتظر X58 باش دوست عزیز. با این قیمت مادبرد X48 خریدن اونم الان که تا یکی دو ماه دیگه iCore X7 ها شروع میکنن یک خورده بر خلاف آینده نگریه. پولت رو نگه دار.
با یه بخشی از صحبت شما موافقم . ولی مطمئنا X58 هم گرون به بازار میاد و تا بخواد قیمتش بیاد پایین ما پیر شدیم!!:31:
Hamid4777
27-08-2008, 17:38
سلام
من این CPU رو برای سیستمی که می خوام بخرم انتخاب کردم: AM2-ATHLON 64Bit X2 Dual Core 6000 ، لطفا مادربوردی معرفی کنین که با این CPU سازگاری و کارایی داشته باشه، قیمتش هم مناسب باشه.
اگر از مارک Gigabyte باشه بهتره.
Professor Massoud
27-08-2008, 17:40
سلام
من این CPU رو برای سیستمی که می خوام بخرم انتخاب کردم: AM2-ATHLON 64Bit X2 Dual Core 6000 ، لطفا مادربوردی معرفی کنین که با این CPU سازگاری و کارایی داشته باشه، قیمتش هم مناسب باشه.
مادربرد ASUS - M3A رو با قیمت 100 تومن پیشنهاد میدم.
amirpers
27-08-2008, 17:52
خرید چیپهای P35 اینتل به خاطر قدیمی بودن و نداشتن هماهنگی با گرافیکهای جدید ، کار درستی نیست. وقتی بودجه ی شما 130 هست ، بهترین کار ، اضافه کردن بودجه به مقدار 20 تومن و خرید P5Q هست.
من کاملا با شما موافقم . البته این مدلها رو به خاطر اینکه ایشون گفتند 130 تومن معرفی کردم . البته چیپ P35 و P45 فرق زیادی با هم ندارند و برای همه نمی ارزه که 150 تومن پول مادربورد بدن .
shahab_blaster
27-08-2008, 19:45
سلام
همونطور كه دوستمون گفتن ASUS M3A حدود 100 و از گيگا MA770 حدود 120
هر 2 چيپشون يكي هست
به جاي اون CPU ميتوني يه 3 هسته اي بگيري
shahab_blaster
27-08-2008, 19:50
من کاملا با شما موافقم . البته این مدلها رو به خاطر اینکه ایشون گفتند 130 تومن معرفی کردم . البته چیپ P35 و P45 فرق زیادی با هم ندارند و برای همه نمی ارزه که 150 تومن پول مادربورد بدن .
اين 2 چيپ با هم خيلي فرق مي كنن به خصوص چيپ استفاده شده در پل جنوبي مادربورد
امكانات P45 بيشتره و ارزش 20 تومان اضافه رو داره
میخواستم لطف کنید و بگید بهترین مادربوردی که با 130000 تومان میتونم بخرم چیه؟اصلا برندش برام مهم نیست و اینکه چیپش اینتل یا amd باشه چون پردازنده رو میخوام بر اساس مادر بورد انتخاب کنم البته میخوام که گرافیک آنبورد هم داشته باشه.
آخه راستش من فعلا واسه مادربورد و گرافیک بیشتر از اینقدر نمیتونم هزینه کنم.اینو به یکی از دوستانم که گفتم گفت الان یه مادربورد با گرافیک آنبورد بخرم و بعدا که پول دستم اومد یه کارت بذارم روش.
حالا به نظر شما این کار کار خوبیه؟یا بهتره با این قیمت یه مادربورد 70000 تومانی و یه گرافیک 60000 تومانی بخرم؟در نهایت میشه لطف کنید و برای مقایسه خودم بگید بهترین مادربوردی که با 70000 تومان میشه خرید چیه؟
ممنون از راهنماییتون.
Professor Massoud
27-08-2008, 20:31
ممنون از راهنماییتون.
شما بهتره یه مادربرد GIGABYTE - EP31-DS3L ، با قیمت 80 تومن ، و یه 8600gt با حافظه DDR3 با قیمت 80 تومن بخری. رو هم میشه 160 و ارزش داره 30 تومن بذاری رو پولت.
فکر نکنم بتونی P5Q-E رو پیدا کنی. شما یه P5Q PRO بخر.
سلام دوستان
اقا مسعود ممنون از راهنماییت ولی اگه نتونم که تا حالا نتونستم این P5Q-E رو بگیرم دنبال P5Q DELUXE میرم اگه بتونم در بازار پیداش کنم؟شما قیمتی چیزی از این برد دارین؟:40::11:
Professor Massoud
27-08-2008, 21:07
سلام دوستان
اقا مسعود ممنون از راهنماییت ولی اگه نتونم که تا حالا نتونستم این P5Q-E رو بگیرم دنبال P5Q DELUXE میرم اگه بتونم در بازار پیداش کنم؟شما قیمتی چیزی از این برد دارین؟:40::11:
سلام.
قیمت این برد 230 تومنه . فکر کنم تو بازار باشه. اگه نبود P5Q PRO بخرید. اگه کراسفایر لازم دارید از چیپهای X38 بخرید مثل P5E یا MAXIMUS FORMULA.
vahid_41852
27-08-2008, 21:22
به نظر شما كدوم مين بهتره از لحاظ كارايي
Asus P5KPL يا Giga GA-P31-DS3L
البته من يكمي به گيگا بدبين هستم و ايسوز رو قبول دارم ولي تصميم دارم اين دفعه اگه اين مدل رو تاييد كنيد گيگا بگيرم.
يه چيز ديگه آيا اين چيپ هاي P31 خوب هستن ؟
Professor Massoud
27-08-2008, 21:37
به نظر شما كدوم مين بهتره از لحاظ كارايي
Asus P5KPL يا Giga GA-P31-DS3L
البته من يكمي به گيگا بدبين هستم و ايسوز رو قبول دارم ولي تصميم دارم اين دفعه اگه اين مدل رو تاييد كنيد گيگا بگيرم.
يه چيز ديگه آيا اين چيپ هاي P31 خوب هستن ؟
من نظرم گیگا هست و شما خیالت راحت باشه. P31 چیپی هست که برای مادربردهای زیر 100 تومن عالیه . از این بهتر زیاده ولی بالاتر از 100 تومنه . شما همون گیگا رو بخر.
vahid_41852
27-08-2008, 21:52
يه سوال ديگه هم داشتم مين خودم P5B هستش ولي نميدونم چرا دير وارد ويندوز ميشه حداقل 2 دقيقه طول ميكشه و من احتمال ميدم كه مشكل از مين هستش و بعضي وقت ها هم يه صفحه آبي مياد كه ميگه بايد ري استارت كنم به نظر شما مشكل از چي ميتونه باشه.
مشخسات سيستم :
Main : P5B
CPU : Intel Pentium 3.2GHz 2M
Ram : Super Talent 1G Dual 667
Graphic : Point of view 7300GS 2556MB
Professor Massoud
27-08-2008, 21:54
يه سوال ديگه هم داشتم مين خودم P5B هستش ولي نميدونم چرا دير وارد ويندوز ميشه حداقل 2 دقيقه طول ميكشه و من احتمال ميدم كه مشكل از مين هستش و بعضي وقت ها هم يه صفحه آبي مياد كه ميگه بايد ري استارت كنم به نظر شما مشكل از چي ميتونه باشه.
مشخسات سيستم :
ممکنه سیستم بد سکتور گرفته باشه. ممکنه پر از ویروس شده باشه. یا ممکنه فن شما ایراد داشته باشه . یا ممکنه مشکلات سخت افزاری داشته باشید.
vahid_41852
27-08-2008, 22:00
اين مشكل از اول بوده و بعضي وقتا خودش رو نشون ميده من احتمال ميدم مشکلات سخت افزاری باشه و صد البته از مين چون با صداش هم خيلي مشكل داشتم كه مجبور شدم كارت صدا گرفتم.
مينم 2 سال از گارانيش مونده بنظر شما بفرستم گارانتي (اگه مشكلي نباشه گارانيش ميسوزه يا نه ؟)
Professor Massoud
27-08-2008, 22:03
اين مشكل از اول بوده و بعضي وقتا خودش رو نشون ميده من احتمال ميدم مشکلات سخت افزاری باشه و صد البته از مين چون با صداش هم خيلي مشكل داشتم كه مجبور شدم كارت صدا گرفتم.
مينم 2 سال از گارانيش مونده بنظر شما بفرستم گارانتي (اگه مشكلي نباشه گارانيش ميسوزه يا نه ؟)
اول ببر پیش یک متخصص کامپیوتر این مادربردت رو . بعد اگه گفت مشکل از مادربرده شما با اطمینان ببر گارانتی تا ضرر نکنی و گارانتی مادربرد نسوزه.
با یه بخشی از صحبت شما موافقم . ولی مطمئنا X58 هم گرون به بازار میاد و تا بخواد قیمتش بیاد پایین ما پیر شدیم!!:31:
نترس دوست عزیز.
شما بودجه ای که دوستمون اعلام کردن رو دقت کن.
400 هزار تومان پول کمی نیست
مشخسات سيستم :
دوست عزیز ، صفحه ای که میگی به Dead Screen یا همون Blue Screen مشهوره.
شما کاری که باید بکنی اینکه سریع ببینی خط 3 (با فاصله از خطوط دیگه) چه ارورری نوشته.
بعد اگر هم هی ریستارت کرد و تکرارا شد F8 رو بزن و حالت Disable restart .... رو انتخاب کن که وقتی دوباره صفحه اومد بتونی بخونی.
بعد که خوندی سیستم رو ریست کن.
شما سیستمت خوبه.
رم هات هم فکر نکنم مشکل داشته باشه.
بهتره بایوس رو آپدیت کنی و آپدیت های ویندوزتم هم بگیری نصب کنی.
برای این قطعات چه مادر بردی رو پیشنهاد میکنید:
Intel Q6600
ATI 4850
2 gb crosair 800
تا چند سال آینده قصد آپگرید کلی ندارم.اهل اوورکلاک هم نیستم.قیمت هم تاسقف 120 تومن.
Professor Massoud
28-08-2008, 09:29
Intel Q6600
ATI 4850
2 gb crosair 800
تا چند سال آینده قصد آپگرید کلی ندارم.اهل اوورکلاک هم نیستم.قیمت هم تاسقف 120 تومن.
من P5Q رو با قیمت 150 تومن پیشنهاد میدم . ارزش 30 تومن بیشتر رو داره.
MicroSystem
28-08-2008, 09:43
Intel Q6600
ATI 4850
2 gb crosair 800
MSI P43 Neof ------------- 110
Professor Massoud
28-08-2008, 09:50
MSI P43 Neof ------------- 110
این خیلی ضعیف به نظر میاد. باس 1066 رم رو با اور کلاک تحمل میکنه. یعنی در اصل تا باس 800 رم بیشتر نداره. تازه PCI 2.0 هم نداره. زیاد جالب نیست.
Hamid4777
28-08-2008, 10:28
سلام
برای این قطعات جه مادربوردی مناسب هست؟ (با قیمت حدود 100 تومان)
cpu: ATHLON X2 5600
VGA: ASUS-Geforce 8600 GT 512MB
رم هم میخوام 2GB ببندم. در مورد اون هم راهنمایی کنین.
ممنون
Professor Massoud
28-08-2008, 10:45
سلام
برای این قطعات جه مادربوردی مناسب هست؟ (با قیمت حدود 100 تومان)
cpu: ATHLON X2 5600
VGA: ASUS-Geforce 8600 GT 512MB
رم هم میخوام 2GB ببندم. در مورد اون هم راهنمایی کنین.
ممنون
این مادربرد 100 تومنی رو بخر : Asus M3A
MicroSystem
28-08-2008, 11:04
این خیلی ضعیف به نظر میاد. باس 1066 رم رو با اور کلاک تحمل میکنه. یعنی در اصل تا باس 800 رم بیشتر نداره. تازه PCI 2.0 هم نداره. زیاد جالب نیست.
لااقل اول يه سرچي بكن بعد قضاوت كن
اولا كه PCI-express 2.0 هست
Greater OC than P35, PCI-e 2 x16, Great Value Per Dollar
دوما همون Asus P5Q هم باس رم 1066 و 1200 و باس پردازنده 1600 رو به صورت اوركلاك ساپورت ميكنه
كلا چيپهاي P45 و P43 اينطوري هستند.
shahab_blaster
28-08-2008, 11:07
شما بهتره یه مادربرد GIGABYTE - EP31-DS3L ، با قیمت 80 تومن ، و یه 8600gt با حافظه DDR3 با قیمت 80 تومن بخری. رو هم میشه 160 و ارزش داره 30 تومن بذاری رو پولت.
ميتوني آدرس جايي رو بدي كه اون گرافيك رو با اون قيمت ميدن
چه برندي هست حالا؟
كارت هاي زير 100 تومان مموري روش DDR2 هست نه DDR3
در ضمن در مشاوره دادن بيشتر دقت كن
Intel Q6600
ATI 4850
2 gb crosair 800
138----------> Biostar TP45 HP
150----------> Asus P5Q
-------------
البته همین الانم کارت با یک برد 100 تومنی مثل ECS P45T-A جواب میده ولی خوب دیگه جا خیلی برای اور نمیذاره.
Professor Massoud
28-08-2008, 11:10
اولا كه چيپ P43 ه PCI-EXPress 2.0 داره
دوما كه همون Asus P5Q هم باس رم 1066 و 1200 و باس پردازنده 1600 رو به صورت اوركلاك ساپورت ميكنه
سرچ کردم . حالا متوجه شدم . من یه مدل دیگه ای رو سرچ کرده بودم . به هر حال شرمنده.
Professor Massoud
28-08-2008, 11:15
چه برندي هست حالا؟
خب . به لینک پایین یه نگاهی بنداز و بعد نظر بده !!! دقت برای شما هم خوبه !!! اگه من اشتباه میکنم بگو ولی با لحن بهتر !!!
Professor Massoud
28-08-2008, 11:53
اولا كه PCI-express 2.0 هست
Greater OC than P35, PCI-e 2 x16, Great Value Per Dollar
دوما همون Asus P5Q هم باس رم 1066 و 1200 و باس پردازنده 1600 رو به صورت اوركلاك ساپورت ميكنه
واقعا P5Q باس 1066 رو با اورکلاک ساپورت میکنه ؟؟!:18: خیلی بد شد. تا حالا نمی دونستم !!!
Masoud.Tanha
28-08-2008, 11:59
چه برندي هست حالا؟
شهاب دست بردار!! :27:چرا نظر بیخود میدی ؟!!:31: یه کم همونطور که پروفسور گفت دقت کن ! اینقدر مغرور نباش !!! ببخشید اینقدر رک حرف میزنم !!!
shahab_blaster
28-08-2008, 12:19
خب . به لینک پایین یه نگاهی بنداز و بعد نظر بده !!! دقت برای شما هم خوبه !!! اگه من اشتباه میکنم بگو ولی با لحن بهتر !!!
اول اينكه قيمت اونجا 87 زده
2 اينكه مقدار حافظش كم هست برا همين قيمت پائين هست
3 اينكه چون نوع دقيق رو نگفته بود البته اينجا هم جاش نبود من اون حرفو زدم
آقاي Masoud.Tanha ممنون از نظر مودبانه اي كه دادي اين رك بودن نيست
4 اينكه نظرايي كه ما اينجا ميديم گاها با پافشاري هاي بي جامون باعث ميشه يه كاربر يه جنسي بخر كه ازش راضي نباشه
خب بحث رو تموم كنيم
Professor Massoud
28-08-2008, 12:25
اول اينكه قيمت اونجا 87 زده
2 اينكه مقدار حافظش كم هست برا همين قيمت پائين هست
3 اينكه چون نوع دقيق رو نگفته بود البته اينجا هم جاش نبود من اون حرفو زدم
آقاي Masoud.Tanha ممنون از نظر مودبانه اي كه دادي اين رك بودن نيست
4 اينكه نظرايي كه ما اينجا ميديم گاها با پافشاري هاي بي جامون باعث ميشه يه كاربر يه جنسي بخر كه ازش راضي نباشه
خب بحث رو تموم كنيم
خب من همون 256 گفتم دیگه . خب سایت های اینترنتی گرونتر از همه جا قیمت میدن. شما مطمئن باش 80 تومن گیر میاری. ولی شما زود قضاوت کردی . بگذریم تا بحث منحرف تر از این نشده.
jaber1361
28-08-2008, 13:05
مشخصات چیپ p45
واقعا P5Q باس 1066 رو با اورکلاک ساپورت میکنه ؟؟!:18: خیلی بد شد. تا حالا نمی دونستم !!!
نه دوست عزیز.
1066 رو با اور ساپورت نمیکنه.
1066 و 1333 رو شاخشه. 1600 رو هم چیزی تو سایتش ننوشته بود که با اور ساپورت میکنه یا نه:
ولی این MSI عجب بردیه. قیمتش خیلی مناسبه. حیف که من خریدم وگرنه همینو میگرفتم. تنها مشکلش در آینده میتونه این باشه که فقط یک PCI-E 1x داره وگرنه بسیار خوش قیمته.
Professor Massoud
28-08-2008, 15:14
نه دوست عزیز.
1066 و 1333 رو شاخشه. 1600 رو هم چیزی تو سایتش ننوشته بود که با اور ساپورت میکنه یا نه:
ولی این MSI عجب بردیه. قیمتش خیلی مناسبه. حیف که من خریدم وگرنه همینو میگرفتم. تنها مشکلش در آینده میتونه این باشه که فقط یک PCI-E 1x داره وگرنه بسیار خوش قیمته.
نه . منظورم 1066 رم هست. سی پی یو رو که میدونم !!!
shahab_blaster
28-08-2008, 16:13
نه دوست عزیز.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدولی این MSI عجب بردیه. قیمتش خیلی مناسبه. حیف که من خریدم وگرنه همینو میگرفتم. تنها مشکلش در آینده میتونه این باشه که فقط یک PCI-E 1x داره وگرنه بسیار خوش قیمته.
اگه بري تو سايت اينتل تو مشخصات ساپورتش نوشته براي پردازنده 1333 و براي رم DDR2 تا باس 800 ساپورت ميكنه و باس هاي بالاتر رو شركت هاي سازنده ميان ساپورت ميكنن
تست 11 مادربورد با چیپ P45 توسط یکی از بهترین سایتهای تست و گزارش:
Professor Massoud
28-08-2008, 16:37
تست 11 مادربورد با چیپ P45 توسط یکی از بهترین سایتهای تست و گزارش:
دستت درد نکنه . اما من درست نفهمیدم !! اگه زحمت نیست رده بندی اینها رو تو یه پست بنویس . بازم ممنون.
Professor Massoud
28-08-2008, 20:59
تفاوت P5q Pro با P5q E چیست ؟!
shahab_blaster
28-08-2008, 21:22
تفاوت P5q Pro با P5q E چیست ؟!
p5q-e
3 اسلت گرافيك داره و دوال لن هستش
اسلت هاي گرافيكش 2 تا 8X كار ميكنه و اون يكي ديگه 4x كار ميكنه
در كل با تفاوت هايي كه من ديدم p5q-e از p5q pro قويتر هستش
سيستم خنك كننده روي مادربورد هم در p5q-e قويتره + تفاوت هاي ظاهري ديگه
سلام دوست عزیز
ممنون بابت نظرتون
ببخشید یه کم دیر اومدم
البته من این سری 45 رو خیلی هم گرون نخریدم
195 حساب کرد.
چند تا سوال هم در موردش دارم ممنون میشم اگه جواب بدید
من EP45-DS3R گرفتم فکر کنم فرقش با EP45-DS3 این باشه که Raid Support هست. میشه در مورد Raid و مزیت ها و نحوه نصبش یه توضیحی بدید.
سوال بعدی این که این سری مادر برد های گیگا یه چیزی به اسم Dynamic Energy Saver داره که خیلی هم روش مانور میده. می خوام ببینم آیا استفاده ازش توضیه میشه و این که چطوری مصرف رو پایین میاره و راندمان رو بالا میبره؟؟؟ آیا آسیبی به قطعات نمی رسونه؟؟؟
ممنون
دستت درد نکنه . اما من درست نفهمیدم !! اگه زحمت نیست رده بندی اینها رو تو یه پست بنویس . بازم ممنون.
دوست عزیز همونطور که مشاهده میفرمائید تو هر قسمت یه مادربورد بهتر بوده.
اول اینکه ببینید بیشتر چه کاری انجام میدید بنا به همون نیاز نتایج تستهای مربوط رو ببینید.
در ضمن میتونید به قسمت Conclusion مراجعه کنید و نظر نویسنده رو ببینید:
هیچ موقع به صورت رده بندی قرار نمیدن، فقط میگن مجموعاً و در کل فلان مادربورد یا... بهتر جواب داده.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.