ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : StarCraft II: Wings of Liberty

صفحه ها : 1 2 3 [4]

kasra2002
11-09-2010, 09:34
سلام
لینک کرک اسکریمیش لطفا 75 صفحه نمی شه پیداش کرد
شما که کمک نکردین یه نفر از جای دیگه گرفتم 90 مگ بود ولی بازم کار نمی کنه آخه بدون اسکریمیش به چه درد میهوره زندگی
کمک لطفا

keb
11-09-2010, 09:44
دوستان این یه سری از یونیت ها توی چمپین توی اسکریمشش نیست، با پچ درست نمیشه؟

اولا چمپین نه کمپین!:31:

اون یونیت هایی که تو اسکیریمیش نیست فقط واسه کمپین هیتن مثل Medic. بعضی ساختمون ها هم همین طور. با پچ هم درست نمیشه.

BBNHFAK
12-09-2010, 13:31
کسی جواب نمیده؟؟؟
این بازی skirimish نداره؟؟؟
مولتی پلیر چی؟؟؟

milad dante
13-09-2010, 16:42
کسی جواب نمیده؟؟؟
مولتی پلیر چی؟؟؟

چرا داره...

kasra2002
14-09-2010, 07:21
چرا آخه کسی کمک نمی کنه

papillon11
14-09-2010, 20:05
کسی جواب نمیده؟؟؟
مولتی پلیر چی؟؟؟

اسکریمش داره تحت نام versus AI ، اما مولتی پلیر لن نداره ، فعلا تنها را مولتی پلیر ، بتل نته

michael jackson
15-09-2010, 01:13
امروز بازی رو تموم کردم واقعا شاهکاره ! به این میگن نسخه ی دوم یک بازی نه یه چیزی مثل اون مافیا 2 !!!

در ضمن یک سوال من چرا نمیتونم Versus AI رو بازی کنم ؟؟؟ Skirmish فعال سازی میخواد ؟

kasra2002
15-09-2010, 07:18
درود
اسکریمیش یه کرک می خواد که هیچکی اینجا نمی ذاره برامون

michael jackson
15-09-2010, 20:11
عجب ! پس خواهشا بزارید !

sajad_n90
15-09-2010, 21:50
سلام
من این ورژن رو با توضیحاتش پیدا کردم بچه ها ترجمه کنید که ورژنش درسته و بعد از نصب باید چه کار کنم.
ممنون

StarCraft II Wings of Liberty-RELOADED
PC Game | English | Window | Strategy | 7.16 GB
So why do you need Starcraft II? Well, 11 million Starcraft fans can't be wrong. The original Starcraft made its debut in 1998, and it quickly became one of the most popular real-time strategy games of all time. Since then, we've been waiting with bated breath for the sequel, which has been hinted at and teased since its official announcement in 2007. So why did it take so long? Because that is precisely how long it took to fill it with the perfect amount of awesome. It's a continuation of the epic struggle between the human Terrans, the insect-like Zerg and the psionic Protoss. Fans of the original will see some familiar faces, as well as a cast of new heroes as they do battle across the galaxy with veteran, upgraded and brand new unit types. To remain consistent with the game's new-millennium feel, the Battle.net gaming service has been completely revamped to offer noticeable enhancements and new features in multiplayer mode. The fun of Starcraft II is not limited to those who played the first Starcraft, however. Even if you were a toddler when the first game came out, you'll be able to choose your faction and jump right into the fray

1. Unrar
2. Burn or mount the image
3. Install the game. When the game is installed in offline mode, a message
will be displayed that you need to be online. Click the orange button to
enter a media key: G8MN8UDG6NA2ANGY6A3DNY82HRGF29ZH
If you have an internet connection enabled during setup, at the end of
the setup, the autoupdate starts, close the autoupdate window
4. Copy over the update files to the install dir and run update.bat
5. Copy over the cracked content to the install dir
6. Play the game

رضا جنگنده
15-09-2010, 22:45
سلام
من مرحله ي دوم بازي رو كه تموم مي كنم.
بعد وقتي داره مرحمه ي 3 رو لود مي كنه همون آخراي كار مي پره از بازي بيرون.
مشكل چيه؟

رضا جنگنده
16-09-2010, 12:39
مشكل رو خودم فهميدم.
مشكل از يه فايله كه آدرسش اينه:
F:\StarCraft II\Versions\Base15405
توي اين پوشه يه فايل هست كه اسمش SC2 و حدود 16 مگا بايت حجم داره.
اگه مي شه دوستان اين فايل رو برام آپلود كنن.
اگه هم مي شه چون با دايل آپ دانلود مي كنم فشرده سازيش كنين.

ashkan_mc
17-09-2010, 08:47
تو رو خدا یه با مرامی آدرس یه جای مطمئن تو تهران رو بده من برم این بازی رو بدون دردسر بخرم ... آرزو به دل موندم

رضا جنگنده
17-09-2010, 13:47
مشكل رو خودم فهميدم.
كسي آپ نمي كنه؟

michael jackson
17-09-2010, 21:51
دوستان خواهشا اون کرکی که A.I. رو فعال میکنه بزارید .

kasra2002
18-09-2010, 14:32
خیلی درخواست کردیم هم اینجا و هم در تاپیک کرک
ولی این انجمن فکر می کنم فعال نیست!!!!!!!:41:

milad dante
18-09-2010, 14:45
تو رو خدا یه با مرامی آدرس یه جای مطمئن تو تهران رو بده من برم این بازی رو بدون دردسر بخرم ... آرزو به دل موندم

1-طهران خیابان ولیعصر روبروی پاساژ ایرانیان
2-ظهران شهرک غرب روبروی میلاد نور یه پاساژ هست
هر دو جا مطمئن میباشد :46:

رضا جنگنده
18-09-2010, 22:30
مشكل رو خودم فهميدم.
چند روز ديگه بايد بريم مدرسه.
لطفا آپ كنين.

رضا جنگنده
19-09-2010, 11:47
خیلی درخواست کردیم هم اینجا و هم در تاپیک کرک
ولی این انجمن فکر می کنم فعال نیست!!!!!!!

دوستان خواهشا اون کرکی که A.I. رو فعال میکنه بزارید .
برای Skirmish بازی کردن دو راه وجود داره یکی کرک Razor1911 هست که گرفتم هنوز خودم تست نکردم و یکی دیگه این راه زیره:

اول برنامه SC2ALLin1 رو میگیرید , که توی نسخه Beta هم با این میشد نقشه ها رو load کرد و Offline بازی کرد ولی باید ورژن 10.3.3 باشه که با نقشه های Retail بازی سازگار باشه , گرچه بریزید اینو دیگه نقشه های بتای بازی load نمیشن , کلا نقشه ها پسوندشون با Betaش فرق داره.

دوم اینکه نقشه ها رو میگیرید که تو لینک زیر هست, 54 تا نقشه Retail بازی هست به سایز 70 مگ.

سوم اینکه نقشه ها رو تو فولدری که متعلق به نقشه ها هست میریزید که تو Win7 میشه User\User Name\Documents\Starcraft II\Map و بعد از کپیشون اونجا برنامه رو نصب کنید.

برنامه که باز شد توش نقشه و درجه سختی و نژاد مورد نظر خودتون و AI رو مشخص میکنید و روی گزینه Launch کلیک میکنید میره تو بازی و اون نقشه load میشه و میتونید بازی کنید.

برنامه روی Liberty و Reloaded کار میکنه روی Razor رو نمیدونم که البته میگن اون خودش داره احتیاجی به برنامه نیست. ولی توی بازی که خودم رفتم چندتا Unit ها نیستن مثل Medic توی Barrackولی نسیتن, یا اینکه خوب یسری هاشون اصلا تو Skirmish نیستن یا کلا اشکال از Loader هست. در هر صورت میتونید هر 3 نژاد رو انتخاب کنید و Skirmish بزنید.
كينك كرك:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منبع:

پایین برنامه هست با سایز 8مگ
راستي اون فايله هم ديگه نمي خوام.
بازي رو عوض كردم.

kasra2002
20-09-2010, 07:21
مممنون من بازی 3 دیویدی رو دارم اینو نصب کنم یا نقشه بریزم و ژن 1033 رو از کجا بفهمم
ممنون

MILIN3M
20-09-2010, 07:56
مشكل رو خودم فهميدم.
بیا عزیز

miladddd
20-09-2010, 10:33
من یه سوال دارم
من این بازی با سه تا dvd نصب کردم
کرک هم نداشت
ولی بازی بدون مشکل اجرا شد
البته الان اول مرحله یکم، میخوام بدونم مشکل کرک و پریدن سیو و خلاصه از این حرفا نداره؟!

kasra2002
20-09-2010, 14:55
نداره دوست من فقط اسکریمیش و لن نداره که کرک هاش موجود هست ولی گیر نمیاد

GA-James Fisher
20-09-2010, 16:04
خداوندا به اینجانب رحمی بفرما!
آقا این بازی رو من نصب کردم ولی چرا صدا نداره؟؟؟؟؟
پچی چیزی فایل کمکی چیزی داره که ما بی خبریم؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.

miladddd
20-09-2010, 18:14
خداوندا به اینجانب رحمی بفرما!
آقا این بازی رو من نصب کردم ولی چرا صدا نداره؟؟؟؟؟
پچی چیزی فایل کمکی چیزی داره که ما بی خبریم؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.

شاید بازیت ناقصه
چند dvd هست؟ چون مال من مشکلی نداره

Metalzadeh
26-09-2010, 09:20
سلام
از کجا می تونم این بازی رو اینترنتی سفارش بدم ؟
مرسی

NAZISM
29-09-2010, 22:43
این بازی یه کرک درست حسابی نداره دو روزه همینجوری مونده تو دستمون:19:

kasra2002
30-09-2010, 07:41
???????????????????????

sepehr_x50
30-09-2010, 12:14
این بازی چرا تموم نمیشه؟! : دی

مرحله Shatter in the sky رو به سختی رد کردم. الآن All In هستم، فکر میکنم 10بار میشن فیلد شدم.

چطور باید ردش کرد؟!!

Dark Soul
30-09-2010, 14:25
مرحله Shatter in the sky رو به سختی رد کردم. الآن All In هستم، فکر میکنم 10بار میشن فیلد شدم.
چطور باید ردش کرد؟!!
این مرحله ی اخره ،باید از ارتیفکت دفاع کنید تا 100 درصد شارژ بشه
از انرژی نوا هم وقتی جمعیتشون زیاد شد استفاده کنید
من در دو طرف ارتیفکت اینطور خط دفاعی ساختم

tommy vercetti
30-09-2010, 15:47
بچه ها این بازی رو امروز گرفتم،
چه جوری باید بازی کنم؟
میشه یکم راهنمایی کنین؟

NAZISM
30-09-2010, 15:49

چطور باید ردش کرد؟!!

شما دو نفر که دارید حالشو میبرید نباید یه کرک بزارید تا ما هم از این حالت خماری بیاییم بیرون؟:19:

Dark Soul
30-09-2010, 17:11
بچه ها این بازی رو امروز گرفتم،
چه جوری باید بازی کنم؟
میشه یکم راهنمایی کنین؟
قسمت Tutorial بازی اموزشهای لازم را میده ،امتحانش نکردی یا کردی و بازم متوجه نشدی؟

شما دو نفر که دارید حالشو میبرید نباید یه کرک بزارید تا ما هم از این حالت خماری بیاییم بیرون؟:19:
کرک داخل dvd خودم razor 1911 هست برات سرچیدم اینا رو پیدا کردم ببین کار می کنند.

sepehr_x50
30-09-2010, 17:59

نهایت تا 70 درصدش رفتم. بازم با استراتژیک مشابه برم ببینم چطور میشه... :10:

ولی بازی فوق العاده بود انصافا

شما دو نفر که دارید حالشو میبرید نباید یه کرک بزارید تا ما هم از این حالت خماری بیاییم بیرون؟

کرک سالمش که دیگه همه جا هست. همین پست بالایی... مشکلتون چیه؟!

NAZISM
30-09-2010, 18:30
ممنون از کمکتان
اما دو تا از لینک ها خراب هستند دو تا دیگه مسدود و همچنین نمیشه دانلودشون کرد

a.salireza
30-09-2010, 19:47
بازی هفته ی پیش تموم شد . ولی نتونسم بیا P30 :27:
انصافا یکی از بازی هایی بود که تنوع مراحلش شدیدا بالا بود :20: یعنی تقریبا هیچ مرحله تکراری نداشت .
ولی این تضمین فوق العاده بودن بازی نیست :5:
بعضی مجلات و سایتا که دیگه نوستالژیشون فوران کرد ! این بازی رو استراتژیک عصر ما نامیدن :18: ولی بعضیا باز کمتر :5:
ولی کلا بازی اونقد که تعریف شده بی نظیر نیست ( این نظره منه ! ) درسته تنوع مراحل بالا هست . ولی گاهی همین تنوع شدیدا رو اعصابه ! کنترل بی نقصه . صدا گذاری همچنین . داستان هم فقط واسه یه بازی استراتژیک خوبه ! ( گرچه بازی های جدید کلا داستان رو بیخیال شدن :13: ) گرافیک هم خوبه . دمو ها جالبن :46:
ولی بازی بی نقص هم نیست . باور کنید من 1 بار به دلم موند بتونم قشنگ با خیاله راحت یه ارتش بسازم ، راه بیوفتم سمته بیس دشمن ! گاهی تا آخره بازی فرصته استفاده از یه واحد رو پیدا نمیکند !
اما بعد از اومدن اون روبوت ها ، به کل توازن فرت :31: خیلی قدرتمندن . بیش از حد . جوری که دیگه نیاز به ساختن بقیه واحد ها احساس نمیشه !
در کل ، من نمیخوام بخاطره بازیه اول یا اسم بلیزارد یا ... به این بازی نمره بدم ( کاری که بعضی منتقدای گل مجلات کردن :13: )
ولی در کل بازیه خیلی خوبی بود. پایانش هم جالب بود . فقط نفهمیدم این صحبت کردن با آدمای تو سفینه که هیچ تاثیری نداشت ! پس به چه درد می خورد ؟ :jealous:
9/10 ! این امتیازه من به این بازی ! همین دیگه :46:

Dark Soul
30-09-2010, 20:13
ممنون از کمکتان
اما دو تا از لینک ها خراب هستند دو تا دیگه مسدود و همچنین نمیشه دانلودشون کرد
از رپید باز استفاده کن

یه دونه قندشکن هم برات فرستادم

havas_1980
30-09-2010, 20:49
ولی بازی بی نقص هم نیست . باور کنید من 1 بار به دلم موند بتونم قشنگ با خیاله راحت یه ارتش بسازم ، راه بیوفتم سمته بیس دشمن ! گاهی تا آخره بازی فرصته استفاده از یه واحد رو پیدا نمیکند !
اما بعد از اومدن اون روبوت ها ، به کل توازن فرت :31: خیلی قدرتمندن . بیش از حد . جوری که دیگه نیاز به ساختن بقیه واحد ها احساس نمیشه !مطمئنم با درجات سختی پایین بازی رو تموم کردین. چون اگه با درجه سختی HARD می رفتین دیگه این صحبت ها رو نمی کردین و مجبور بودین از همه نیرو هاتون استفاده ببرین.

a.salireza
30-09-2010, 21:20
مطمئنم با درجات سختی پایین بازی رو تموم کردین. چون اگه با درجه سختی HARD می رفتین دیگه این صحبت ها رو نمی کردین و مجبور بودین از همه نیرو هاتون استفاده ببرین.

Normal !حسه Hardنبود :31:
عجب . فعلا که وقت نیست . ایشالا بعدن رو Hard هم یه امتحان میکنم :rambo:

ali_ranger22
30-09-2010, 21:48
ولی گاهی همین تنوع شدیدا رو اعصابه ! هر چی فکر کردم نفهمیدم این جمله یعنی چی :دی بالاخره تنوع خوبه یا بده ؟ بد که نمی تونه باشه چه برسه روی اعصاب بودن
اگه RUSE رو بازی کرده باشی تازه می فهمی تنوع داشتن چقدر چیز خوبیه

داستان هم فقط واسه یه بازی استراتژیک خوبه ! ( گرچه بازی های جدید کلا داستان رو بیخیال شدن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) داستان شاهکار بود دوست من
همین بس که شخصیت پردازی و داستان سرایی این قسمت باعث شد کریگان ، دارث ویدر رو شکست بده ! (به سایت گیم اسپات سر بزن، نظر سنجی گذاشته بود برای آدم بد های بازی ها، که فینال بین کریگان و دارث ویدر بود و کریگان با اختلاف 60 به 40 اول شد)
خیلی از خفن ترین بازی های امروزی هم نمی تونن در این حد داستان بگن، تازه این یه بازیه استراتژیه

ولی در کل بازیه خیلی خوبی بود. پایانش هم جالب بود . فقط نفهمیدم این صحبت کردن با آدمای تو سفینه که هیچ تاثیری نداشت ! پس به چه درد می خورد ؟ :jealous:شخصیت ها با همین دیالوگ ها پرداخت میشن دیگه، این طوری بهتره که می تونی باهاشون صحبت کنی یا این که مثلا این همه آدم توی سفینه بود ولی با هیچکدوم نمیشد حرف زد ؟

هیچ چیز بی نقص نیست توی این دنیا، ولی استارکرفت 2 بدون شک بهترین استراتژی تاریخه که تا حالا عرضه شده، در این شک نکن دوست من

NAZISM
01-10-2010, 01:02
از رپید باز استفاده کن

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدیه دونه قندشکن هم برات فرستادم

داداش من این کرک رو دانلود کردم
چجوری به کار بندازمش؟

NAZISM
01-10-2010, 11:28
بازی به این زیبایی چرا خاک میخوره؟یعنی همه نتونستن اینو بازی کنن و مثل ما تو خماری هستند!

shahi-007
01-10-2010, 12:17
نه دوست من خیلی ها تمومش کردند!
خود من یه مشکل دارم: کرک جدیدی نیومده از این بازی؟
بعد سریال خالی این بازی چنده و از کجا می شه تهیه کرد؟ بدم نمی آد مولتی پلیر بزنم

a.salireza
01-10-2010, 12:20
هر چی فکر کردم نفهمیدم این جمله یعنی چی :دی بالاخره تنوع خوبه یا بده ؟ بد که نمی تونه باشه چه برسه روی اعصاب بودن
اگه RUSE رو بازی کرده باشی تازه می فهمی تنوع داشتن چقدر چیز خوبیه
تنوع خوبه ! اما اگه زیاده روی نشه توش ! در اون صورت رو اعصابه !
اتفاقا RUSE رو هم بازی کردم :31:

داستان شاهکار بود دوست من
همین بس که شخصیت پردازی و داستان سرایی این قسمت باعث شد کریگان ، دارث ویدر رو شکست بده ! (به سایت گیم اسپات سر بزن، نظر سنجی گذاشته بود برای آدم بد های بازی ها، که فینال بین کریگان و دارث ویدر بود و کریگان با اختلاف 60 به 40 اول شد)
خیلی از خفن ترین بازی های امروزی هم نمی تونن در این حد داستان بگن، تازه این یه بازیه استراتژیه
شاهکار :blink: من موندم چجوری این سارا کریگان تونست دارث رو شکست بده :18: البته شاید چون ما یکم سطح داستان سرایی رو پایین گرفتیم شاهکار به نظر برسه !

شخصیت ها با همین دیالوگ ها پرداخت میشن دیگه، این طوری بهتره که می تونی باهاشون صحبت کنی یا این که مثلا این همه آدم توی سفینه بود ولی با هیچکدوم نمیشد حرف زد ؟
تو دی بازی یه جوری از این صحبت ها تعریف کرده بود ، فک کردم شاید تاثیر خاصی داره ! بهر حال من هر کی رو میدیدم باهاش حرف میزدم :27:

هیچ چیز بی نقص نیست توی این دنیا، ولی استارکرفت 2 بدون شک بهترین استراتژی تاریخه که تا حالا عرضه شده، در این شک نکن دوست من

قسمت اول جمله = البته
قسمت دوم جمله = :18: بهترین استراتژی تاریخ ؟ :blink:

Dark Soul
01-10-2010, 22:25
داداش من این کرک رو دانلود کردم
چجوری به کار بندازمش؟
فایل sc2_copy.exe را اجرا کن منتظر باش تا کامل بشه

نه دوست من خیلی ها تمومش کردند!
خود من یه مشکل دارم: کرک جدیدی نیومده از این بازی؟
بعد سریال خالی این بازی چنده و از کجا می شه تهیه کرد؟ بدم نمی آد مولتی پلیر بزنم
من از کرک razor 1911 استفاده کردم و تا اخرش هم رفتم

Mr Shantia
04-10-2010, 10:13
بعد از مرحله نجات شهروندان از دست هيولاها، وارد كافه اي ميشيم كه يك كنسول بازي كنارشه.آيا بازي با اين كنسول(last viking) براي عبور از اين مرحله لازمه؟

Dark Soul
04-10-2010, 10:26
بعد از مرحله نجات شهروندان از دست هيولاها، وارد كافه اي ميشيم كه يك كنسول بازي كنارشه.آيا بازي با اين كنسول(last viking) براي عبور از اين مرحله لازمه؟
نه عزیزم نیازی نیست .

Mr Shantia
04-10-2010, 10:53
پس چه جوري به مرحله بعد برم؟ كجا بايد كليك كنم؟

havas_1980
04-10-2010, 11:23
پس چه جوري به مرحله بعد برم؟ كجا بايد كليك كنم؟
میرین به سمت عرشه (BRIDGE)... یه نقشه روی میزه.

Torch Bearer
04-10-2010, 21:19
الان این کرک های صفحه قبل بخش versus AI رو هم فعال میکنه؟حجمشون چقده؟

Torch Bearer
07-10-2010, 12:30
راهی نیست که سینماتیک های CG بازی رو بتونیم استخراج کنیم؟

halflife g
16-11-2010, 22:43
یه خبر تاسفناک:

گزارشات Torrentfreaks نشانگر این است که Starcraft II چیزی بالغ بر 2.3 میلیون بار از طریق Bittorrent دانلود شده است!

محبوب ترین تورنت مربوط به این عنوان با حجمی معادل 7.19GB چیزی بالغ بر 2.3 میلیون بار دانلود شده است که حجم معادل آن چیزی حدود 15.77 Petabytes است.

با توجه به این مورد که Blizzard برای جلوگیری از دزدی بازی، بازیباز ها را مجبور به استفاده از سیستم Battle.net کرد، اما ظاهرا این بازی رتبه نخست در بزرگترین حجم جا به جایی داده را با استفاده از Bittorrent در کل تاریخ خواهد داشت!!

Starcraft II در 27 July به بازار جهانی عرضه شد.

متاسفانه تعداد کپی های غیر مجاز این بازی داره از میزان فروش رسمیش جلو میزنه(اونم به این زودی) که میشه گفت به نوعی فاجعس

.

Sam Fisher 11
17-11-2010, 10:28
ایول خوشم میاد گیمرا دنیا هنوزم به این بازی وفادارن: دی
من دو ماه پیش تمومیدمش فقط کمپینش حداقل ارزش چهار بار رفتنو داره(با توجه به تصمیم گیری هایی که میشه و مسیرهای متفاوت و درجات سختی بازی)... تازه جدا از اون بازی آرکیده : دی
خدا بخواد سه ماه دوم سال آینده میلادی اصلشو میخرم: دی

vahidgame
17-11-2010, 12:19
ولی اینجور بازی ها با این که کپی خیلی میشه بازم فروش خودشو می کنه
مطمئنا یکی از پرفروش ترین بازی هایی امساله و فروش اون از خیلی از بازی های انحصاری بیشتره
بعدشم اونایی که بازی رو دانلود می کنن بخش اصلی بازی یعنی بخش آنلاین اونو نمی تونن برن

matrix_3s
17-11-2010, 21:40
یه خبر تاسفناک:

گزارشات Torrentfreaks نشانگر این است که Starcraft II چیزی بالغ بر 2.3 میلیون بار از طریق Bittorrent دانلود شده است!

محبوب ترین تورنت مربوط به این عنوان با حجمی معادل 7.19GB چیزی بالغ بر 2.3 میلیون بار دانلود شده است که حجم معادل آن چیزی حدود 15.77 Petabytes است.

با توجه به این مورد که Blizzard برای جلوگیری از دزدی بازی، بازیباز ها را مجبور به استفاده از سیستم Battle.net کرد، اما ظاهرا این بازی رتبه نخست در بزرگترین حجم جا به جایی داده را با استفاده از Bittorrent در کل تاریخ خواهد داشت!!

Starcraft II در 27 July به بازار جهانی عرضه شد.

متاسفانه تعداد کپی های غیر مجاز این بازی داره از میزان فروش رسمیش جلو میزنه(اونم به این زودی) که میشه گفت به نوعی فاجعس

ما ایرانیا مجبوریم
خودشون دیگه چرا اینقدر کپی میکنن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

mohammad450
17-11-2010, 23:54
دوستان این بازی بیشتر به کدوم بازی استراتژی شبیه؟معلومه که بازیه قشنگیه که اینقد طرفدار داره؟

Mehran Gamer
18-11-2010, 22:31
سلام من میخوام این بازی رو بخرم ؛ بازی خوبی هست ؟

matrix_3s
18-11-2010, 23:03
بازی بسیار زیبایی که نمیشه توصیفش کرد.................سوال کردن هم نداره

Mehran Gamer
19-11-2010, 18:05
ok پس حتما میخرم ، در ضمن قابلیت آنلاین داره ؟

Ali-ss
22-11-2010, 20:49
کامپاینش روی نرمال رفتم یک بار هم faile نشدم الان پشیمونم چرا وری هارد نرفتم تا حالا اسکریمش رو نتونستم فعال کنم اعصاب ندارم
از کجا می شه ریپلی بازی رو که بازیکنهای حرفه ای رفتن و جالب بوده دانلود کرد و دید؟ عیل رنجر مسابقتون دیدم خیلی باحال بود ولی رنگ قرمز و بنفش خیلی ضعیف بازی کردن! اگر باز ریپلی داری بزار تا ببینمش!

راستی مپهای جدید رو کجا باید دانلود کنم؟!

Silence so loud
27-11-2010, 23:20
یه عکس از جعبه starcraft ii: wings of liberty collector's edition :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

از محتویاتش هم که .... ;)

halflife g
02-12-2010, 14:48
وزیر دفاع کره جنوبی هم استار کرافت بازی می کند

همینطور که میدانید چندی پیش کشور کره شمالی در طی حمله هوایی چند نقطه از کشور کره جنوبی را مورد اصابت قرار داد که باعث شد وضعیت بحرانی در کشور اعلام شود این تنش بین دو کشور از سالیان قبل همینطور بوده و بعد از همایش رزمی که بین امریکا و کره جنوبی در مرز دو کره انجام شد این تنشها تشدید شد در همین راستا در مجلس کره جنوبی در طی سوالی که یکی از سیاستمداران از اقای Kim Tae-young وزیر دفاع این کشور در مورد اینکه چرا کشور 13 دقیقه دیرتر و با نیروی کافی جواب کره را نداده است ؟

kim در جوابی جالب در عین حال پر معنی گفت:این ...بازی StarCraft نیست .

منبع:bc

این خیر جالب نشون دهنده اینه که بازیهای رایانه ای تا چد در پوست و گوشت واستخوون کره ایها نفوذ کرده........ .

.

Ali-ss
03-12-2010, 12:39
با سلام من چند تا reply از بازی خودم دارم می خواستم حرفه ای های این بازی ببینن و نظرشون بگن نقطه ضعفها و اشتباهاتم
در تمام reply ها من و هم بازیم رنگ آبی هستیم و هم بازیم در حالت insane انتخاب شده و حریف هم قرمز و بنفش که قرمز insane و بنفش very hard انتخاب شده در انتخاب نژاد هم هر 4 بازیکن random در نظر گرفته شدند اینم لینک دانلودش 43 کیلو بایت

kamil_ps3
14-12-2010, 22:05
سلام دوستان . روشی برای انلاین بازی کردن این بازی هست ؟ ممنون میشم بگین چون تو لیست بازی های که با برنامه game ranger میشه بازی کرد نیست.

iMbaQ_SiR
19-12-2010, 21:19
سلام دوستان . روشی برای انلاین بازی کردن این بازی هست ؟ ممنون میشم بگین چون تو لیست بازی های که با برنامه game ranger میشه بازی کرد نیست.

سلام. شما چیزی درباره مجانی بودن یا نبودنش نگفتی.

تنها راهش خریدنشه. من که فک نکنم راهی برای online زدنه مجانیش اصلاً بیاد.

موفق باشی.:5:

iMbaQ_SiR
20-12-2010, 20:54
سلام خدمت دوستان.

ی Replay براتون می زارم FFA هست برا کسانی که اهل FFA بازی کردن باشن به دردشون می خوره.:5:

akbar.jafari
17-01-2011, 12:31
آقا این بازی چند مرحله هستش و از مجا تهیه کنیم این بازی رو که بتونیم مرحله ایش رو بازی کنیم

iMbaQ_SiR
31-01-2011, 04:05
دوباره سلام.

اینم ی Replay دیگه:

Screenshots

armin12837
31-01-2011, 13:09
سلام من این بازیو نمیتونم save کنم میشه راهنمایم کنید ممنون

iMbaQ_SiR
05-02-2011, 07:00
سلام شما باید بازی تو نو آپدیت کنید اگه صفحات اول رو نگاه کنید دوستان گذاشتن لینکش رو.

من خودم چون اتومات به روز می کنم اطلاع درستی ندارم.

aha2012
05-02-2011, 10:04
من این بازیو دان کردم
موقع نصب بازی میگه وصل شو به اینترنت بعدش تا 1% میره و قفل میکنه و میاد بیرون
چرا؟؟
میخواستم بدونم نصبش حتما به اینترنت نیاز داره؟؟بعد تو همون 1% نصبی که گذشته ازم میخواد تو سایت
یه اکانت برای خودم بسازم.همینه روشش؟؟؟؟
توضیح بدید ممنون

iMbaQ_SiR
05-02-2011, 18:06
من این بازیو دان کردم
موقع نصب بازی میگه وصل شو به اینترنت بعدش تا 1% میره و قفل میکنه و میاد بیرون
چرا؟؟
میخواستم بدونم نصبش حتما به اینترنت نیاز داره؟؟بعد تو همون 1% نصبی که گذشته ازم میخواد تو سایت
یه اکانت برای خودم بسازم.همینه روشش؟؟؟؟
توضیح بدید ممنون

سلام.

اگه شما بازی اصل رو خریدید که قک نکنم بله باید وصل شید ایتنرتت و ی ID Blizard بسازید اگر نه،

نیازی به وصل شدن به نت نیست، و بازی به Razor 1911 ردیف میشه.:46:

1navid
20-03-2011, 17:55
سلام
من بازی رو نصب کردم توش دوت کرک رو هم داشت دوتا رو هم کپی کردم بازی اومد تا مرحله 4 رفتم اومدم بیرون ولی سیو نداره لود هم نداره می شه بگید چی کار کنم
ممنون

fify
14-04-2011, 12:31
به نظر ما بهترین نژاد گدومه؟
به نظر خود من terran از قوی تره.بعدش zerg.
بازیشم حرف نداره!

Malware
31-05-2011, 08:58

امیدوارم خوشتون بیاد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

h-s-game
25-07-2011, 14:45
سلام شاید جاش اینجا نباشه .
من این بازی رو تموم کردم(wings of liberty)
بعد توی archives زده 25 از 26 ولی من همه ی مراحلو بردم .
مراحل پروتوس را هم بردم.
:41:

Ali-ss
31-07-2011, 08:58
من حدود یکسال این بازی رو با کرک ریزور ودر حالت اسکریمش با زی می کردم باید بگم به جز تنوع در نقشه ها همه چیز بعد از مدتی تکراری می شه اول که باید حتما در حالت وری هارد یا اینسان بازی کنی وگرنه حریفت خیلی ضعیف هست و زود شکست می خوره روش جنگی یکسان و تکراری خیلی زود کسل کننده می شه...
اما من اقدام به خرید سی دی کی اورجینال کردم و هیجان از اون زمان شروع شد این رو بگم که کسانی که در حالت وری هارد می تونه هوش مصنوعی بازی رو ببره در حالت مولتی پلیر می تونه 70% حریفان رو شکست بده اما وقتی یک حریف حرفه ای باهات بازی داره تازه می فهمی هیجان بازی مولتی پلیر یعنی چه! تازه می فهمی چرا به بخش مولتی این بازی اینقدر نمره خوب دادن تنوع تاکتیکی و روش های جنگی و بیس سازی و ... اونقدر زیاد و جالب هست که هیچ وقت از بازی کردن خسته نمی شی به کسانی که معتاد ای نبازی هستند و تا حالا نتونستن سی دی کی اورجینال تهیه کنند توصیه اکید دارم هر چه زودتر این کار رو بکنند چون یکی از لذت بخش ترین بازی هایی هست که رد تمام عمرم دیدم

mili_k
31-07-2011, 09:06
من حدود یکسال این بازی رو با کرک ریزور ودر حالت اسکریمش با زی می کردم باید بگم به جز تنوع در نقشه ها همه چیز بعد از مدتی تکراری می شه اول که باید حتما در حالت وری هارد یا اینسان بازی کنی وگرنه حریفت خیلی ضعیف هست و زود شکست می خوره روش جنگی یکسان و تکراری خیلی زود کسل کننده می شه...
اما من اقدام به خرید سی دی کی اورجینال کردم و هیجان از اون زمان شروع شد این رو بگم که کسانی که در حالت وری هارد می تونه هوش مصنوعی بازی رو ببره در حالت مولتی پلیر می تونه 70% حریفان رو شکست بده اما وقتی یک حریف حرفه ای باهات بازی داره تازه می فهمی هیجان بازی مولتی پلیر یعنی چه! تازه می فهمی چرا به بخش مولتی این بازی اینقدر نمره خوب دادن تنوع تاکتیکی و روش های جنگی و بیس سازی و ... اونقدر زیاد و جالب هست که هیچ وقت از بازی کردن خسته نمی شی به کسانی که معتاد ای نبازی هستند و تا حالا نتونستن سی دی کی اورجینال تهیه کنند توصیه اکید دارم هر چه زودتر این کار رو بکنند چون یکی از لذت بخش ترین بازی هایی هست که رد تمام عمرم دیدم

اینو دیگه همه میدونن مولتی پلیر هر بازی 1000 برابر جذاب تر از oflline شه . اگر واقعاً به بازی های استراتژی علاقه داری و دوست داری سریعترین و بهترین بازی استراتژی جهان رو بازی کُنی بیا Gameranger به هاست های Red Alert 2 :46:

h-s-game
31-07-2011, 09:13
ببخشید شما مشکل منو نمیتونید حل کنید؟

Big-Boss
31-07-2011, 10:07
سلام
من بازی رو نصب کردم توش دوت کرک رو هم داشت دوتا رو هم کپی کردم بازی اومد تا مرحله 4 رفتم اومدم بیرون ولی سیو نداره لود هم نداره می شه بگید چی کار کنم
ممنون

وقتی منو بازی اومد سمت چژ بالا بازی تکنفره رو انتخاب کنید بعدش ادامه بازی رو.

مراحل پروتوس را هم بردم.

ببخشید شما مشکل منو نمیتونید حل کنید؟

بعضی مراحل که باید بین انجام یکی از دو مرحله تصمیم بگیرید (به حرف یه نفر گوش کنید)مرحله دیگه رو بازی نکردید.

havas_1980
31-07-2011, 12:10
مراحل پروتوس را هم بردم.جاش کاملا درسته! یه ماموریت مخفی هست که اونو پیدا نکردین...

تو ماموریت Media Blitz, ماموریت مخفی Piercing the Shroud رو با تخریب ساختمون Science Facility می تونین باز کنین.

Ali-ss
01-08-2011, 08:08
اینو دیگه همه میدونن مولتی پلیر هر بازی 1000 برابر جذاب تر از oflline شه . اگر واقعاً به بازی های استراتژی علاقه داری و دوست داری سریعترین و بهترین بازی استراتژی جهان رو بازی کُنی بیا Gameranger به هاست های Red Alert 2 :46:

آخه دیدم در صفحات قبل یه سری بحث شده بود که یکی از دوستان ادعا کرده بود که بخش مولتی با تک نفره زیاد فرقی نداره جالب اینکه خودش هم مولتی بازی نکرده بود و تازه می گفت به راحتی می شسه حریفان رو شکست داد من هم اون زمان چون در حالت آفلاین بای می کردم فکر می کردم درست می گه اما وقتی وارد دنیای مولتی پلیر شدم فهمیدم چه قدر جذاب تر و بهتر و متنوع تر و بعضی مواقع خیلی خیلی سخت تر هست و حریفان واقعی صدبرابر هوش مصنوعی قدرت دارند....
تعریف رد آلرت هم خیلی شنیدم اونم نیاز به سی دی کی اورجینال داره؟ یا نه می شه همینجوری بازی کرد؟ بعید می دونم جذابیتش از مولتی پلیر استارکرافت 2 بهتر باشه

h-s-game
01-08-2011, 08:31
جاش کاملا درسته! یه ماموریت مخفی هست که اونو پیدا نکردین...

تو ماموریت Media Blitz, ماموریت مخفی Piercing the Shroud رو با تخریب ساختمون Science Facility می تونین باز کنین.
میشه دقیقا جاشو بگید.پیداش نکردم

havas_1980
01-08-2011, 08:55
میشه دقیقا جاشو بگید.پیداش نکردمتو ماموریت Media Blitz سمت راست, پایین نقشه, یه ساختمون Science Facility تک و تنها هست که باید خراب بشه.

خیلی مشخصه!

h-s-game
01-08-2011, 09:18
واقعا ممنون.من اونو منفجر کردم و گفت secret found.
ولی بعدش کجا باید برم تا بازی کنم مرحله رو
من بازی رو تمام کردم واز آرشیو مراحل رو انتخاب میکنم ومرحله ی جدیدی نبود.

havas_1980
01-08-2011, 09:50
واقعا ممنون.من اونو منفجر کردم و گفت secret found.
ولی بعدش کجا باید برم تا بازی کنم مرحله رو
من بازی رو تمام کردم واز آرشیو مراحل رو انتخاب میکنم ومرحله ی جدیدی نبود.شما سیو همون مرحله تون رو حفظ کردین؟... به جای اینکه ماموریت رو از آرشیو لود کنین سیوشو لود کنین و تستش کنین... فکر میکنم اینطوری ماموریت مخفی تو آرشیو بیاد.

البته خودم اینطوریشو تست نکردم. حدس میزنم! چون اول بار پیداش کرده بودم!

The Dreadnaught
02-08-2011, 20:49
آخه دیدم در صفحات قبل یه سری بحث شده بود که یکی از دوستان ادعا کرده بود که بخش مولتی با تک نفره زیاد فرقی نداره جالب اینکه خودش هم مولتی بازی نکرده بود و تازه می گفت به راحتی می شسه حریفان رو شکست داد من هم اون زمان چون در حالت آفلاین بای می کردم فکر می کردم درست می گه اما وقتی وارد دنیای مولتی پلیر شدم فهمیدم چه قدر جذاب تر و بهتر و متنوع تر و بعضی مواقع خیلی خیلی سخت تر هست و حریفان واقعی صدبرابر هوش مصنوعی قدرت دارند....
تعریف رد آلرت هم خیلی شنیدم اونم نیاز به سی دی کی اورجینال داره؟ یا نه می شه همینجوری بازی کرد؟ بعید می دونم جذابیتش از مولتی پلیر استارکرافت 2 بهتر باشه

تمام سری CnC هم مثل بازی های Blizzard نیاز به Original CD Key داره برای بازی در سرور های اصلی ، ولی EA به هیچ وجه به خوبی Blizzard از بازی حمایت نمیکنه ، مثلا جلوی Cheat رو نمیگیره و مثل Zero Hour که به اعتقاد خیلی ها بهترین بازی این سری از لحاظ Online Gameplay بود ، گند زده میشه به بازی .

mili_k
02-08-2011, 22:50

از نظر گیم پلی و سرعت و جذابیت ، هیچ بازی به پای رد آلرت 2 نمیرسه ، حتی رد آلرت 3 ! البته به کسانی که میخوان رد آلرت 2 بازی کُنن توصیه میکنم حداقل در رزولوشن 1.024 بازی کُنند ! و نه 600*800 و بزرگ تر !

اما مورد دیگه ای که باید بهش اشاره کُنم گرافیک بازی های استراتژی نسل جدیده که خُب مقایسه کردن ـش با بازی های استرتژی نسل قبل درست نیست. اما با این حال هنوز رد آلرت 2 گرافیک بسیار جذابی داره و توصیه میکُنم حتماً در Gameranger امتحانش کُنید.

رد آلرت 2 برای بازی کردن آنلاین نیازی به CD Key اُرجینال نداره و شما میتونید به راحتی در گیم رنجر رد آلرت 2 بازی کُنید !

لینک دانلود رد آلرت 2 ( نسخه ای که مخصوص بازی کردن آنلاین هست و فیلم ها و بخش کمپین ـش حذف شده رو میتونید در پُست های آخر تاپیک رد آلرت 2 پیدا کُنید )

تمام سری CnC هم مثل بازی های Blizzard نیاز به Original CD Key داره برای بازی در سرور های اصلی ، ولی EA به هیچ وجه به خوبی Blizzard از بازی حمایت نمیکنه ، مثلا جلوی Cheat رو نمیگیره و مثل Zero Hour که به اعتقاد خیلی ها بهترین بازی این سری از لحاظ Online Gameplay بود ، گند زده میشه به بازی .

در مورد سرویس های کمپانی EA به کاربران بازی های استراتژی نمیتونم 100% بگم بله شما راست میگی یا نه ؛ ولی چیزی که در مورد Cheat گفتی باید بگم که بعید به نظر میرسه چونکه وقتی در Gameranger که یک سرور غیر رسمی برای بازی های C&C و سایر بازی هاست ، آنتی چیت های بسیار قدرتمندی برای سری C&C وجود داره ، بعد EA بیاد و با سهل انگاری سرورهای رسمی خودش رو بی رونق کُنه ؟ ! البته چیت و چیتر ها همیشه و همه جا هستند از جمله در سرورهای Blizzard ! هنوز هم وجود دارن.

The Dreadnaught
03-08-2011, 00:48
در مورد سرویس های کمپانی EA به کاربران بازی های استراتژی نمیتونم 100% بگم بله شما راست میگی یا نه ؛ ولی چیزی که در مورد Cheat گفتی باید بگم که بعید به نظر میرسه چونکه وقتی در Gameranger که یک سرور غیر رسمی برای بازی های C&C و سایر بازی هاست ، آنتی چیت های بسیار قدرتمندی برای سری C&C وجود داره ، بعد EA بیاد و با سهل انگاری سرورهای رسمی خودش رو بی رونق کُنه ؟ ! البته چیت و چیتر ها همیشه و همه جا هستند از جمله در سرورهای Blizzard ! هنوز هم وجود دارن.

نمیدونم شما Zero Hour رو بازی کردی یا نه ، ولی من چند سال در سرورهای خود EA بازی کردم و عملا از Patch 1.4 به بعد EA حتی چند Bug خیلی مفتضح (از جمله Scud Bug :31:) رو هم رفع نکرد ، چه برسه به ساپورت بازی برای جلوگیری از Cheat ، و این اواخر شاید بیشتر از 90 درصد همه بازیکن ها از Maphack استفاده میکردن و اکثریت بازیکن های درست و حسابی و قدیمی بعد از مدتی این بازی رو ترک کردن ، با اینکه هنوز هم هیچ جایگزینی برای Zero Hour وجود نداره.

در سرورهای Blizzard اگر هم Cheat وجود داشته باشه ، کاملا Private هست و در اختیار عده کمی ، اون هم به محض اینکه Blizzard بفهمه چپق طرف رو چاق میکنه !
ولی EA واقعا خیلی بی عرضه است در مقابل Blizzard

Ali-ss
03-08-2011, 08:33
فکر می کنم یه مقدار مباحث از استارکرافت و تاپیک داره دور می شه ضمن تشکر از دوستان عزیز من چون در قسمت مولتی پلیر تازه کار هستم چند تا سئوال برام پیش اومده یکی از مولتی بازها لطف می کنه بهم جواب بده؟

اول من خیلی چرخیدم توی نت ولی به نظر می رسه استارکرافت باز های ایرانی یک جای مشخص ندارند شاید بگم شلوغ ترین جا همین جا بوده آیا جای دیگه ای هم هست که تعدا استارکرافت باز های ایرانی در اون انجمن زیاد باشه؟
2- یک جایی خوندم که برای بازی در بتل نت باید ماهانه 40 تومن پول شارژ بدیم! یعنی الان که من سی دی کی اورجینال خریدم بعد از یکماه دیگه باید دوباره پول شارژش رو بدم؟
3- من خیلی دوست دارم توی لیگ ها و مسابقات شرکت کنم وقتی هم وارد بازی می شم در قسمت لیگ تمام بخش ها خالی هست چطور می تونم در یک لیگ معتبر شرکت کنم؟دقیقا باید چیکار کنم جهت ثبت نام؟ ساعت انجام مسابقه دست خودم هست یا طراح لیگ؟
4-من اگر بخوام با یکی از دوستهام به صورت تیمی بازی کنم چطور می تونم دعوتش کنم ؟ و چطور می تونم رقیب های تیمی پیدا کنم؟
5- این کد معرفی ( کاراکتر کد) که بچه ها جهت معرفی خودشون گذاشتن از کجا می تونم ببینم یعنی می خوام بدونم کد من در بازی چی هست؟ نیک نیم من در بازی Ali هست اما کدم رو نمی تونم ببینم
6- جایی هست که آموزش نحوه جنگیدن و کلا تاکتیک های مختلف بازی با ترن و پروتوس رو به فارسی داده باشه؟

Ali-ss
05-08-2011, 10:22
فکر می کنم یه مقدار مباحث از استارکرافت و تاپیک داره دور می شه ضمن تشکر از دوستان عزیز من چون در قسمت مولتی پلیر تازه کار هستم چند تا سئوال برام پیش اومده یکی از مولتی بازها لطف می کنه بهم جواب بده؟

اول من خیلی چرخیدم توی نت ولی به نظر می رسه استارکرافت باز های ایرانی یک جای مشخص ندارند شاید بگم شلوغ ترین جا همین جا بوده آیا جای دیگه ای هم هست که تعدا استارکرافت باز های ایرانی در اون انجمن زیاد باشه؟
2- یک جایی خوندم که برای بازی در بتل نت باید ماهانه 40 تومن پول شارژ بدیم! یعنی الان که من سی دی کی اورجینال خریدم بعد از یکماه دیگه باید دوباره پول شارژش رو بدم؟
3- من خیلی دوست دارم توی لیگ ها و مسابقات شرکت کنم وقتی هم وارد بازی می شم در قسمت لیگ تمام بخش ها خالی هست چطور می تونم در یک لیگ معتبر شرکت کنم؟دقیقا باید چیکار کنم جهت ثبت نام؟ ساعت انجام مسابقه دست خودم هست یا طراح لیگ؟
4-من اگر بخوام با یکی از دوستهام به صورت تیمی بازی کنم چطور می تونم دعوتش کنم ؟ و چطور می تونم رقیب های تیمی پیدا کنم؟
5- این کد معرفی ( کاراکتر کد) که بچه ها جهت معرفی خودشون گذاشتن از کجا می تونم ببینم یعنی می خوام بدونم کد من در بازی چی هست؟ نیک نیم من در بازی Ali هست اما کدم رو نمی تونم ببینم
6- جایی هست که آموزش نحوه جنگیدن و کلا تاکتیک های مختلف بازی با ترن و پروتوس رو به فارسی داده باشه؟

کسی از دوستان جواب ها رو نمی دونست؟
این فایل سه تاریپلی من هست با سه نژاد مختلف ...دوستان مشکلاتم رو گوشزد کنید

Ali-ss
08-08-2011, 11:01
بلیزارد بازی انلاین مولتی پلیر رو با محدودیت هایی مجانی کرد.

متن خبر از سایت :Battle.net

این هم امکانات و محدویت ها:
AVAILABLE
* replay watching at any version
* first 3 missions at Mar Sara
* 4th mission: Tychus Findlay or doctor Hanson
* some challenges
* 4 multiplayer maps:
--- Xel'Naga Caverns
--- Discord IV
--- High Orbit
--- The Shattered Temple
* some custom maps
* playable race - Terrans
* map editor
* ANY region availabled. Just register you account and download client (small message under button about client lanuage is allowed)

NOT AVAILABLE
* ranked games
* 99% of custom maps
* all other melee maps, that are not marked by blue star
* map publishing
* chat channels
* Protoss and Zerg

خیلی عالی شد کسانی که نمی خواستن پول بدن برن بازی کنند فقط فعلا نژاد ترن فعال هست و بعضی نقشه های خاص فقط هست ولی اگر پینگ پایینی دارید بازی کنید که لذتی که توی مولتی پلیر هست هیچی نداره بیلزارد این بازی رو برا مولتی پلیر ساخته

JIGSA
17-11-2011, 14:59

1- بیشتر بچه های ایرانی تو این فروم هستن و چند نفری هم هستن که به هیچ فرومی سر نمی زنن.
2- شارژ لازم نیست و فقط با خرید بازی میتونین تا ابد بازی کنین.
3- برای حضور در لیگ ها شما اول باید 5 تا بازی انجام بدین تا رتبه شما و مهارتتون معلوم بشه. بعد میتونین برای رتبه بجنگین.
4- دوستتون رو به لیست دوستهاتون اد کنین. بعد بالا سمت راست Invite رو بزنین و بعد هم نوع بازی که میخواین انجام بدین رو مشخص کنین.
5- کد معرفی رو هم جدیدن برداشتن. و برای دعوت دوستانتون نیازی بهش نیست ولی اگر خواستین روی عکس خودتون کلیک کنین و توی صفحه پروفایلتون کد رو ببینین.
6- ندیدم :دی

میدونم جواب سوالاتتون رو حتما پیدا کردین. این پست رو زدم که تاپیک بیاد بالا.

در ضمن اسم من تو بازی Amateraso هستش. خواستین Add کنین.

JIGSA
17-11-2011, 15:16
یه خواهش از مدیران :
این تاپیک رو به بخش بازی های آنلاین منتقل کنین.

jack426
30-11-2011, 13:40
تو versus ai که بازی میکنم یکسری از یونیتهای terrans مثل devil dog نیست تعدادشون هم کم نیست زیاده. این یونیتها تو قسمت help بازی نوشته terrans story یعنی مخصوص همون داستان بازی هست یا نه !!!

loten
29-12-2011, 00:34
با سلام

دوستان منcd key sc2 خریدم و 5 ماهی مشغول بازی هستم اینترنتم 2 گیگ سرعت دانلودم 450 تا 500 کیلو بایت بر ثانیه است ping =40 چهار ماه اول عالی بود بدون لگ اونم با گرافیک متوسط . 1 ماه به شدت دچار لگ شدم گرافیکم هم اوردم low باز درست نمشه . بگیر نگیر داره هی خوب میشه مثلا یه دست بعد باز لگ میشم ولی سیستمم با اینترنتم اصلا تغییر نکرده خواهش میکنم کمک کنید . اکانتم برای NA امریکای شمالی هستش اسمم تو بازی loten

The Dreadnaught
29-12-2011, 01:21
با سلام

دوستان منcd key sc2 خریدم و 5 ماهی مشغول بازی هستم اینترنتم 2 گیگ سرعت دانلودم 450 تا 500 کیلو بایت بر ثانیه است ping =40 چهار ماه اول عالی بود بدون لگ اونم با گرافیک متوسط . 1 ماه به شدت دچار لگ شدم گرافیکم هم اوردم low باز درست نمشه . بگیر نگیر داره هی خوب میشه مثلا یه دست بعد باز لگ میشم ولی سیستمم با اینترنتم اصلا تغییر نکرده خواهش میکنم کمک کنید . اکانتم برای NA امریکای شمالی هستش اسمم تو بازی loten

آقا شما چرا رفتی اکانت آمریکا رو گرفتی خب ؟! تا اونجایی که من میدونم سرورهای اروپا ، آسیا و آمریکا جدا از همه ، شما یه ایمیل به بخش ساپورت بزن و ازشون درخواست کن که اکانتت رو منتقل کنن به سرورهای اروپایی (اگه نمیخوایی تو سرورهای آسیایی با این کره ای ها دربیفتی :31:)

در ضمن مدتی هست که وضع اینترنت کلا خرابه برای همه ISP ها :13: خیلی از دوستان مشکل دارن. پینگی هم که میگی 40 هست برای سرورهای داخل ایران باید باشه که به درد نمیخوره ! پینگ رو با سرورهای خارج از ایران باید سنجید.

پ.ن : اگه اشتباه نکنم در صورت انتقال اکانت ، reset میشه ، حواست باشه.

loten
29-12-2011, 01:49
آقا شما چرا رفتی اکانت آمریکا رو گرفتی خب ؟! تا اونجایی که من میدونم سرورهای اروپا ، آسیا و آمریکا جدا از همه ، شما یه ایمیل به بخش ساپورت بزن و ازشون درخواست کن که اکانتت رو منتقل کنن به سرورهای اروپایی (اگه نمیخوایی تو سرورهای آسیایی با این کره ای ها دربیفتی :31:)

در ضمن مدتی هست که وضع اینترنت کلا خرابه برای همه ISP ها :13: خیلی از دوستان مشکل دارن. پینگی هم که میگی 40 هست برای سرورهای داخل ایران باید باشه که به درد نمیخوره ! پینگ رو با سرورهای خارج از ایران باید سنجید.

پ.ن : اگه اشتباه نکنم در صورت انتقال اکانت ، reset میشه ، حواست باشه.

پینگم با speed .net گرفتم بعد اگر در خواست بدم اکانتم به اسیا بره سرعتم بهتر میشه ؟

reast میشه یعنی چی ؟

من بیشتر custom game - hero attack بازی میکنم تو اسیا یا اروپا این بازی هست؟

با تشکر

The Dreadnaught
29-12-2011, 02:05
پینگم با speed .net گرفتم بعد اگر در خواست بدم اکانتم به اسیا بره سرعتم بهتر میشه ؟

reast میشه یعنی چی ؟

من بیشتر custom game - hero attack بازی میکنم تو اسیا یا اروپا این بازی هست؟

با تشکر

خب speedtest در حالت پیش فرض برای ایرانی ها سرورهای موجود در تهران و کرج رو در نظر میگیره ، شما باید سرور رو دستی تغییر بدی ، مثلا یه سروری رو در اروپا در نظر بگیری و نسبت به اون تست کنی.

مسلما برای ما ایرانیها سرورهای موجود در آسیا و اروپا بهتر از امریکا هست.

Reset میشه یعنی تمامی برد و باخت ها و achievement ها پاک میشن ! (البته سابقا اینطوری بود ، الان رو نمیدونم شاید درستش کرده باشن. باید تو فروم های خارجی بگردی ، یا بهترش اینه که به بخش ساپورتشون ایمیل بزنی بپرسی)

تمامی سبک های بازی و غیره که از طرف شرکت تعیین شده باشه ، در تمامی سرورها باید یکسان باشه قاعدتا.

امیدوارم مشکلتون هر چه زودتر حل بشه و بتونی راحت بازی کنی ، چون خودم هم خیلی پایه بازی آنلاین هستم (با اینکه الان متاسفانه وقت و امکانش رو ندارم) و درک میکنم چقدر اعصاب خردکن هست این جور مشکلات.

Ali-ss
31-12-2011, 22:05
من سرعت نتم خیلی فرقی نکرده درسته اینترنت ایران بالا و پایین داره و خراب و سالم می شه ولی در کل یک روند داره
اما توی بازی مدتی هست شدیدن لگ دارم و اصلا کانکت نمی شه! یا وارد که شد بیرونم می ندازه! دلیلش چیه؟

راستی اگر یوزرو پسوردم به یکی از آشناها تو یه شهر دیگه بدم مشکلی پیش می یاد برا م؟

یوزرم: Ali
کاراکتر کد: 138

love_20
31-12-2011, 22:07
سلام راستش من خیلی تعریف استار کرافت 2 رو شنیدم
همه دارن از این بازی تعریف میکنن
چطوری میتونم راجع بهش اطلاعاتی بدست بیارم ؟ممنون میشم کمکم کنین:20:
یه توضیح مختصر و اینکه چطوری میتونم بازی کنم؟آنلاین؟

Ali-ss
01-01-2012, 11:16
اگر یه مقدار صفحات آخر رو مطالعه می کردی بهتر جواب ها رو می گرفتی

بازی الان برا یوزرهای فری هم امکان مولتی پلیر بازی کردنش هست اما به صورت محدود از اونجا که کرک کردن بازی خیلی دردسر داره توصیه می کنم بری یک اکانت در سایت بتل نت بسازی که مجانی هست و خیلی سریع می شه بعد که بازی رو نصب کردی برو آپدیت 400 مگی رو از سایت اصلی دانلود کنی و آپدیت کنی حالا با یوزر بتل نت وارد بازی بشو ودر جوین گیم بخش مولتی پلیر می تونی چند تا نقشه محدود بازی کنی و برا بازی تک نفره هم خیلی محدودیت گذاشتن فقط چند تا نقشه باز هست اونم در حالت ایزی و وری ایزی اگرهم می تونی برو کرک رایزور نصب کن لا اقل در بخش بازی تک نفره می تونی کامل بازی کنی و در همه حالت ها و نقشه های گوناگون

love_20
01-01-2012, 17:10
ممنون ببخشید بلد نبودم براتون تشکر بزنم:happy:
یه مسئله بگم برام نخندید:18:
من برادرم سی دی استارکرافت رو 6 ماه قبل خریده وداره مرتب بازی میکنه ولی نمیده به من یا بهم یاد نمیده:41:
دلم میخواد وقتی پشت کام داره با نهایت دقت بازیشو میکنه بم یه لگد بزنم تو صندلیش که با مخ بره تو مانیتور:31:
الان میرم همین کارایی که گفتینو میکنم مرســـــــــــــی

loten
11-01-2012, 13:27
چند تا عکس از بازی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] attack ( star craft 2 میزارم اگه کسی خوشش اومی بیاد بازی کنیم . من تو NA هستم .
این بازی مثل وارکرفت 3 هستش ولی با هیروهای استارکرفت 2 اگه خوشتون اومد بیشتر توضیح میدم.

---------- Post added at 03:22 PM ---------- Previous post was at 03:21 PM ----------

---------- Post added at 03:23 PM ---------- Previous post was at 03:22 PM ----------

---------- Post added at 03:23 PM ---------- Previous post was at 03:23 PM ----------

---------- Post added at 03:24 PM ---------- Previous post was at 03:23 PM ----------

---------- Post added at 03:25 PM ---------- Previous post was at 03:24 PM ----------

---------- Post added at 03:27 PM ---------- Previous post was at 03:25 PM ----------

JIGSA
11-01-2012, 14:45
از دوستان کسی تو سرور اصلی بازی میکنه ؟

من بیشتر Custom Game ها رو بازی میکنم. اغلب هم Star battle رو بازی میکنم. خیلی باحاله.

loten
11-01-2012, 16:43
من هم Star battle رو بازی میکنم من سرور امریکای شمالی هستم . منظورت از سرور اصلی چیه؟

JIGSA
11-01-2012, 17:42
سرور اروپا بهتره. چون آمریکای شمالی فاصله بیشتری داره و پینگش بالاتره

Ali-ss
12-01-2012, 15:22
اصل این بازی استراتژیک بازی کردنش هست Custom Game ها خیلی باحالند ولی هیچ چی بازی اصلی نمی شه! من توی بازی های Custom Gam بیشتر desert strick1338 بازی می کنم از همش باحال تره یه مدت هم Income بازی میکردم
به نظر من از اونجا که hero توی استارکرافت هیچ وقت نقش پررنگی مثل بازی وار کرافت نداره پس نقشه های dota زیاد حال نمی ده اگر بتونید یه هم تیمی خوب پیدا کنید و بازی کنید هیچی مثل خود بازی اصلی نیست!

younes.b.1367
13-01-2012, 23:02
سلام
فوریییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی یییییییییییییییییییی
من قبلا این بازی رو نصب و بازی کرده بودم ( فکر کنم توی ویندوز xp ) بازی صدا داشت .
ولی وقتی دوباره نصب کردم دیگه صدا نداره ( ویندوز 7 ) توی بازی های دیگه صدا هست ولی توی starcraft 2 بازی صدا نداره
خواهشا یکی از دوستان منو راهنمای کنه ؟

loten
19-01-2012, 20:28
معرفی بازی zealot frenzy

این یک بازی بسیار سخته . کار هر کسی نیست .بازیکنها به 4 گروه سه نفری تقسیم می شن طریقه بازی فکر کنم تو دومین [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]عکس توضیح داده شده

---------- Post added at 10:27 PM ---------- Previous post was at 10:27 PM ----------

---------- Post added at 10:28 PM ---------- Previous post was at 10:27 PM ----------

---------- Post added at 10:28 PM ---------- Previous post was at 10:28 PM ----------

---------- Post added at 10:28 PM ---------- Previous post was at 10:28 PM ----------

AliROCK
22-01-2012, 09:02
اقا کسی میدونه نسخه zerg کی میاد؟ یا اومده؟:18: :31:
کی میشه این human ها رو بکشیم ...:27:

papillon11
24-01-2012, 17:33
سلام دوستان . بچه هایی که به صورت رایگان استارکرافت بازی کردن، وقتی بازی و نصب می کنی ، آپدیت هم می کنی ، می ری تو بازی می گه اکانت باید داشته باشی اکانت می سازم ، حال می گه باید بازی اضافه کنی ، چطوری بازی رایگانو اضافه کنم ؟ ممنون میشم کمک کنید

Ali-ss
05-02-2012, 13:03
چیزی نمی خواد اضافه کنی من هم با اکانت رایگانم بازی می کنم هم با پولی
وقتی استارت ادیتشن زدی برو به کریت گیم
وmelee از اونجا حدود 8 نقشه می تونی آنلاین بازی کنی با این محدودیت که فقط نژاد ترن داری

papillon11
05-02-2012, 16:33
حذف شود ..................

assassin 1503
09-02-2012, 13:33
کسی میدونه چطور میشه به صورت شبکه منظورم lan هست. چند نفری بازی کنیم
مثل این که lan نداره کسی بلده باید چیکارش کرد
مرسی

rouzbeh_ziafati
17-02-2012, 14:07
این بازی قسمت skirmish که بشه با کامپیوتر تک بازی کرد نداره؟
یا اینکه بشه از طریق lan با بقیه بازی کرد؟
همه امکاناتش بجز کمپینش گویا آنلاینه درسته؟

papillon11
17-02-2012, 20:59
یا اینکه بشه از طریق lan با بقیه بازی کرد؟
همه امکاناتش بجز کمپینش گویا آنلاینه درسته؟

درسته ، مولتی پلیر فقط آنلاین داره

assassin 1503
18-02-2012, 13:43
از lan خبری نیست ...؟

amin2000
16-03-2012, 15:34
سلام دوستان

کسی میدونه کجا میشه پچ های کرک شده بازی رو پیدا کرد؟

و اینکه چرا توی Hatchery زرگ ها نمیشه Evolve Burrow رو ریسرچ کرد؟
نسخه بازیم 1.0.0.16117 هست .

----------------------------------------------------------------------------------------

چرا داره ولی تو نسخه کرک شده نمیشه مستقیم بازی کرد .. ولی یک راه ساده وجود داره:

1- هر map ای رو که میخواین دانلود کنین و با SC II Editor بازش کنید.
2- از منو های بالا Map -> Player Properties برین.
3- Player 1 شما هستین : Race رو راندوم یا هرچی دوست داشتین بزارین و Control رو هم روی User بزارین.
Player 2 رقیب شماست ( کامپیوتر ) : Control رو بزارین روی Computer و Al هم روی Computer .
4- از منو های بالا برین توی Module -> Triggers .
5- یه Action جدید اضافه کنید (ctrl+R) و از منوی سمت چپ player و بعدش ____ Player - Set player__ difficulty level to رو انتخاب کنید. player 2 و سطح دشواری رو هرچی دوست داشتین انتخاب کنید
6- در نهایت از منوی بالا ّFile-> Test Document رو انتخاب کنید
7- لذت ببرید :دی

Ali-ss
17-03-2012, 19:00
بازی چند ماهی می شه توسط چینی ها -- شده و می شه به صورت لن بازی کرد گویا در مسابقات اصفهان که در 27 اسفند هم برگزار شده به صورت لن بازی کردن من آموزشی رو که از سایت سایبرگ.آی آر گرفتم اینجا می زارم امیدوارم کسی بتونه انجامش بده

چيني‌ها توانسته‌اند استاركرفت 2 براي بازي LAN‌ كرك كنند و هم مي‌توان روي شبكه LOCAL‌ زد و هم آنلاين پاي سرويس‌هايي همچون Hamachi و Tunngle.

كافيست به سايت اين گروه رفته و فايل‌هاي لازمه را دانلود كنيد. يكي از خوبيهاي اصلي اين كرك اين است كه به بازي اوريجينال شما دستي نمي‌زند و مي‌توانيد به صورت official هم بازي كنيد. اين گروه خيلي فعال است و به ازاي هر patch‌ بازي دارد يك نسخه جديد مي‌دهد و تا حالا بليزارد نتوانسته با patch‌ها مانع كار آنها شود چون هيچي از سورسشان موجود نيست.

سايت گروه: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

لينك‌هاي فايل‌هاي مورد نياز ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

======================================

اگر موفق نشدید از لینک بالا بازی رو لن کنید از آموزش زیر استفاده کنید

======================================

دقت: حتما تمامي firewall هاي طرفين بايد خاموش باشد تا مشكلي پيش نيايد!

1) بازي استاركرفت 2 را دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) كنيد. با اين لينك دانلودر رسمي خود بليزارد برنامه نصب بازي را دانلود مي‌كند كه حدود 7.5 گيگ مي‌باشد. (اين نسخه اروپايي است)

2)بعد از نصب بازي بگذاريد بازي خود را به پچ 1.4 آپديت كند يا اينكه مي‌توانيد با دانلود اين فايل 350 مگابايتي به صورت دستي بازي را به روز كنيد. (باز هم دقت كنيد كه اين نسخه آپديت اروپا مي‌باشد)

3)حال اين فايل هاي ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مپ و cache را دانلود كنيد.

4)سپس فايل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) برنامه starfriend را دانلود كنيد. براي باز كردن فايل بايد از پسورد azer4tyu3iop2tg1b0! استفاده كنيد.

5)حالا cache دانلود شده را در فولدر Starfriend در فولدري به نام Blizzard Entertainment بريزيد.

6)در نقش administrator برنامه starfriend را اجرا كنيد. يعني فايل starfriend_client.exe

از اينجا به بعد بستگي دارد مي‌خواهيد host شويد يا join‌ شويد. براي host شدن بايد كارهاي زير را انجام دهيد.

7) در tab با نام server گزينه start server را بزنيد و پورت خود را تعيين كنيد مثلا 1119 بعد در tab با نام client در قسمت Server IP وارد كنيد 127.0.0.1:1119 سپس دكمه start game را بزنيد.

8) بعد از بالا آمدن بازي مشخصات زير را وارد كنيد تا لاگين شويد:
username: gg@gl.hf
password: gg

9) اگر سرور را درست فعال كرده باشيد و تمامي مراحل بالا را دقيقا انجام داده باشيد (حتما administrator برنامه را اجرا كرده باشيد) به احتمال خيلي زياد الان وارد بازي استاركرفت شده‌ايد و آماده‌ي ساخت بازي هستيد. حالا بايد صبر كنيد تا دوستان هم از طريق lan به شما join‌ شوند.

براي join‌ شدن بعد از آنكه host سرور را ساخت و لاگين كرد مراحل زير را بايد اجرا كنيد:

10) شما بايد از host بپرسيد كه IP‌ و پورت او دقيقا چند است. براي اين كار كافيست در برنامه cmd.exe بزنيد ipconfig و عدد IPv4 address را بخوانيد. مثلا يك عددي است مانند 192.168.1.52 پورت هم همان پورتي است كه موقع ساختن سرور تنظيم شد كه در مثال ما 1119 بود.

11) حال در tab با نام client در قسمت server IP همان host IP‌ كه در مثال ما 192.168.1.52 بود را وارد مي‌كنيد و سپس start game را مي‌زنيد. براي اطمينان از ارتباط با سرور مي‌توانيد از دكمه add server استفاده كرده و روي آن دابل كليك كنيد تا status آن را ببينيد.

12) حال پس از ورود به بازي شما هم اطلاعات زير را وارد كنيد:
username:gg@gl.hf
password:gg

13) اگر تمامي كارهاي زير را درست انجام داده باشيد الان وارد بازي شديد و شما و Host بايد هم‌ديگر را ببينيد.

14)host بايد به قسمت Multiplayer برود ، سپس Create Game را بزند يك map‌ انتخاب كند و بازي را بسازد. پس از ساخت بازي بايد روي نام كسي كه وصل شده right click كند و بزند invite to game‌ آن شخص بايد Join Game را بزند و وارد بازي شود. وقتي همه آماده بودند host بايد دكمه Start Game را بزند تا بازي شروع شود.

15)استاركرفت بازي كنيد!

منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

MILIN3M
31-05-2012, 20:47
من بازی و نصب کردم و خودش اپدیت کرد ب ورژن 1.4.3......باید یوزر میساختم و قسمت سینگل پلایرو 2-3 مرحله میزاره بازی کنم...یه کرک ریزور پیدا کردم ولی کار نکرد میشه راههنماییم کنید؟

MILIN3M
05-06-2012, 18:03
کسی نبود.............

Ali-ss
23-06-2012, 12:49
کامپاینگ که آزاده راحت همه مراحل می ره جلو
کرک ریزور اون موقع برا ورژن ها ابتدایی ارائه شد الان باید دنبال کرک جدید باشی در ضمن با اکانت فری یه سری محدودیت در بازی داری مثلا رقابت با پی سی در حالت وری ایزی مقدرو هست و فقط هم نژاد ترن می تونی انتخاب کنی

De4thsong
01-07-2012, 22:33
من یک اکانت فروشی SC2 دارم کسی اگه خواست PM بده.

JIGSA
02-07-2012, 00:13
مشخصات بده چک کنیم ببینیم چجوریاست

marmolak kocholo
22-01-2013, 18:18

تریلر سینماتیک Heart of Swarm هم منتشر شد! فقط تریلر رو نگاه کنید کف کنید!
کلی هایپ شدیم باز...

[دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] p4)]

virus2009
08-02-2013, 20:01
تریلر جدید Heart of Swarm ....

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

تاپیک رو ببرین تو بخش اخبار بازی ها : دی

havas_1980
09-02-2013, 11:48
تاپیک رو ببرین تو بخش اخبار بازی ها : دیاتفاقا یه 10 روزی هست که برای Heart of the Swarm تاپیک جداگانه ای رو در نظر داشتم...
خدا بخواد تا فردا شب زده میشه, میچسبه بهتون! این تاپیک هم Wings of Liberty باقی میمونه. :n06: