مشاهده نسخه کامل
: StarCraft II: Wings of Liberty
joey jordison
23-07-2010, 15:31
Dx10 نیست بازی؟
havas_1980
23-07-2010, 19:31
Dx10 نیست بازی؟خیر. نهایت, DirectX 9 نیاز داره.
* سیستم مورد نیاز نهایی بازی به پست اول اضافه شد.
alborz_k
23-07-2010, 22:02
هنوز باورم نمی شه که داره می اد!!! :دی
من تو یک سایت خوندم که شرکت بلیزار قیمت 60 دلار رو برای بازی در نظر گرفته؟! خبر درسته؟ یعنی ما برای شماره سریال اوریجینال باید حدود 90000 تومان بپردازیم؟!
سوال دوم این که تو سرور های مستقل هم می شه بازی کرد و یا فقط سرور های خود شرکت سازنده؟!
masoud93
23-07-2010, 23:02
برا آفلاین بازی کردن هم بازی خوبی هست یا نه(مثلا کمپین بازی بری یا اسکیریمیش بازی کنی)؟
ali_ranger22
24-07-2010, 14:39
هنوز باورم نمی شه که داره می اد!!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من تو یک سایت خوندم که شرکت بلیزار قیمت 60 دلار رو برای بازی در نظر گرفته؟! خبر درسته؟ یعنی ما برای شماره سریال اوریجینال باید حدود 90000 تومان بپردازیم؟!
سوال دوم این که تو سرور های مستقل هم می شه بازی کرد و یا فقط سرور های خود شرکت سازنده؟!
فقط 4 روز ... البته احتمالا برای من میشه 28 روز !
نه می تونی بخری حدود 75 درمیاد
اصلش همون بتل.نت هست که مال خود بلیزارده
don mohsen
26-07-2010, 18:41
12 گیگ؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
یا خدا اندازه COD:MODERN WARFARE 2!!!!
چه گرافیکی داره !!!!!!!!
فقط فردا!!!!!
amin 2010
26-07-2010, 18:57
امشب بازی منتشر میشه در انگلیس بصورت محدود!!!ببینیم فیدبک ها چی خواهند بود ، امیدوارم بهترین استراتژی تاریخ رو ببینیم!!!
shahi-007
27-07-2010, 14:56
چرا هیچ کس حرفی نمی زنه؟ لینکی کسی پیدا کرده؟
من لینکاشو پیدا کردم که 7 گیگ می شه ولی نمی دونم نسخه اصلی هست یا نه. کسی می دونه حجمش چقدره؟
matrix_3s
27-07-2010, 15:47
خب بالاخره اومد
تا بیاد برسه دستم یه ماه طول میکشه........:31:
High_War_Lord
27-07-2010, 16:19
چرا هیچ کس حرفی نمی زنه؟ لینکی کسی پیدا کرده؟
من لینکاشو پیدا کردم که 7 گیگ می شه ولی نمی دونم نسخه اصلی هست یا نه. کسی می دونه حجمش چقدره؟
اونی که من دارم دانلود می کنم حجمش7.08 هستش.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
djmoslemok
27-07-2010, 16:44
منم دارم میگیرمش !
masoud93
27-07-2010, 19:43
خب بالاخره اومد
تا بیاد برسه دستم یه ماه طول میکشه........:31:
می خوای بازی اصل بخری؟
هرکی لینک دانلود بازی رو داشت بده ما هم دانلود کنیم.
pedram_sad
27-07-2010, 19:51
حالا کی میاد بازار ماهم بخریم ببینیم چی هست که این همه ازش میگن
گرچه اصلا از این سبک بازی خوشم نمیاد
alborz_k
27-07-2010, 20:21
وقتی از یک سبک بازی خوشتون نمی اد ، مطمئنأ ازش راضی نخواهید بود ، حتی اگه بهترینش باشه!!:46:
هنوز سایت های معتبر امتیازاشون رو اعلام نکردند ، ولی کاربران gamespot به طور متوسطامتیاز بسیار بالای 9.3 رو دادند که نشان از رضایت عمومی از این بازی داره .
pedram_sad
27-07-2010, 20:45
وقتی از یک سبک بازی خوشتون نمی اد ، مطمئنأ ازش راضی نخواهید بود ، حتی اگه بهترینش باشه!!:46:
هنوز سایت های معتبر امتیازاشون رو اعلام نکردند ، ولی کاربران gamespot به طور متوسطامتیاز بسیار بالای 9.3 رو دادند که نشان از رضایت عمومی از این بازی داره .
اینم حرفیه
اما بوده بازی هایی که به علت قدرتشون تونستن افرادی رو به سمت اون سبک بکشونن :46:
این بازی باید حتما امتحان بشه :31:
REGISTERED-USER
27-07-2010, 20:54
کی میاد تو بازار / من که نمیتونم صبر کنم ... هنوز دارم نسخه های قبلی اش رو بازی میکنم :دی
pedram_sad
27-07-2010, 21:06
On StarCraft II Anti-aliasing
خوب بازی هنوز نیومده باگ های زیادی ازش گزارش شده
یک باگ اینه که قابلیت فعال کردن AA وجود نداره و این کار رو Gamer ها تونستن از طریق control panel برای کارت های nVIDIA انجام بدن اما برای ATI همچین کاری رو نمیشه کرد
منبع خبر :
*hamedkhatar*
27-07-2010, 22:12
خیلی وقته بازی استراتژیک نکردم
منم تا حالا با این بازی آشنا نبودم ولی اینطور که پیداست زمانی واسه خودش غولی بوده
امیدوارم همونطر که طرفداراش آرزو میکنند بتونه همه ما رو ارضا کنه و انتظارات رو براورده کنه
*hamedkhatar*
28-07-2010, 00:10
StarCraft II Wings of Liberty : Only Crack
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانلود کرک بازی در حجم 10 مگابایت
دانلود با لینک مستقیم
Sam Fisher 11
28-07-2010, 00:17
همونطور که انتظار میرفت استقبال از این بازی با سایر بازی ها تفاوت زیادی داشت...
استقبالی که از sc2 تو دنیا شده از لانچه هیلو3 هم وسیع تره!
تصاویر ضمیمه شده مربوط به عرضه رسمی بازی در روز گذشته و در شهرهای:Brisbane-Australia,Paris-France,Moscow-Russian,Seoul-South Korea,Taiwan,Stockholm-Sweden,Fountain Valley-California-USA,Vilnius-Lithuania
alborz_k
28-07-2010, 00:54
StarCraft II Wings of Liberty : Only Crack
دانلود کرک بازی در حجم 10 مگابایت
دانلود با لینک مستقیم
ظاهرأ کرک عرضه شده مشکل داره !! بعد از یک بار خروج از بازی در حالت singleplayer دیگه نمی تونید وارد بازی بشین و باید دوباره از اول شروعش کنید .
======================================
به نظر من علاقه مندان به این بازی یک بار هم که شده روش درست رو در پیش بگیرند و این بازی رو بخرن!! :دی
ظاهرأ کرک عرضه شده مشکل داره !! بعد از یک بار خروج از بازی در حالت singleplayer دیگه نمی تونید وارد بازی بشین و باید دوباره از اول شروعش کنید .
======================================
به نظر من علاقه مندان به این بازی یک بار هم که شده روش درست رو در پیش بگیرند و این بازی رو بخرن!! :دی
برای این مشکلم راهحل ارائه شده.
றД ĵ ĭ Đ
28-07-2010, 01:19
Star Craft فوق العاده ترین بازی استراتژیکی بود که هنوزم دارم بازیش میکنم اونم به صورت شبکه . خیلی حال میده
alborz_k
28-07-2010, 01:34
برای این مشکلم راهحل ارائه شده.
چه سریع کرک شد ، چه سریع ایراد پیدا کرد و چه قدر سریع تر نقصش بر طرف شد! :دی
Sam Fisher 11
28-07-2010, 02:40
ادامه از این پست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ویدئوی گزارش لحظه ی شروع عرضه ی بازی راس ساعت 12 در خیابان آکسفورد:
Starcraft II: Wings of Liberty UK Midnight Launch
Hi-Res H.264 MP4
49.9MB
Lo-Res IPOD / PSP
9.8MB
djmoslemok
28-07-2010, 09:34
دوستان من دانلودش کردم ولی موقع نصب این ارور میاد ! کسی میدونه راه حلش چیه ؟
farhad_realmadrid
28-07-2010, 11:27
این بازی چندتا dvd هست؟ تو p30 نیاوردن تا کی میارن؟
دوستان من دانلودش کردم ولی موقع نصب این ارور میاد ! کسی میدونه راه حلش چیه ؟
آقا من هم دقیقا همین مشکل رو دارم کسی نیست بگه چرا نصب نمیشه؟:41::41::41:
آقا من مشکلم رو حل کردم...
مثل اینکه فایلی که دانلود کردی مثل من ناقص بوده... و راه حلش هم بجای اینکه دوباره از اول دانلودش کنی اینه که از یه برنامه تورنت مثل bitlord یا یه چیز دیگه استفاده کنی و repair کنی که خیلی سادست... این متن انگلیسی چیزیه که من پیدا کردم:
If you are getting this error:
The file “fileset.base\Mods\Core.SC2Mod\Index.SC2Locale in archive “” could not be opened,
because an error 2 occurred. If this problem persists, please contact Blizzard Technical Support.
(MPQFile::OpenFromArchive)
follow these steps (I use bitcomet, might be different for you)
1. rename the file “Installer Tome 1.MPQE” to “Installer Tome 1.Mpqe.bc!”
2. download this torrent but choose download later “
3. move the renamed file to source destination of new download, overwrite
4. the download will hash check and install the missing 20MB from the file
This will prevent people from having to redownload a full version and save a lot of time
فقط کافیه که فایل ناقص رو با عوض کردن اسمش- در حقیقت اضافه کردن .bc! و دانلود حدود 40 mb کارت رو راه بندازی...:10:
amin 2010
28-07-2010, 11:53
بلیزارد یکسری از مشکل هایی که برای بازیش در این مدت کوتاه که از عرضش می گذره اتفاق افتاده در فروم و سایت رسمیش ارسال کرد.
یکیش این بود که auto updater بازی رو انتی ویروس ها تروجان شناسایی می کنند!!!
دیگری هم اینکه یکسری صفحات سیاه میاد که مربوط به وبکم هستش.
بلیزارد سیستم مورد نیاز بازی رو هم دیروز دوباره اعلام کرد که یکسری تغییرات در اون اعمال شده.
(بزارید کرک بیاد بعد در مورد کرک و سیستم مورد نیاز صحبت کنید!!! دیگه به topic این ابر بازی رحم کنید!!! )
آقا شنیدم که reloaded هم کرک داده من الان دارم گیم رو update میکنم version 1.0.0 هستش...
اینم لینکش
مشکل اینه که فیلتره و گرنه تستش میکردم...:2:
vahidgame
28-07-2010, 13:31
بزارید کرک بیاد بعد در مورد کرک و سیستم مورد نیاز صحبت کنید!!! دیگه به topic این ابر بازی رحم کنید!!!
این حرف خیلی عالی بود.
کاش اینو توی tag تاپیک می نوشتید : دی
من اتفاقا همینو میخواستم بگم.
توی تاپیک همچین بازی ابر شاهکاری به بحث های تخصصی باید بپردازیم نه چیزایی مثل کرک و سیستم مورد نیاز.
اینجوری که می خواد پیش بره الکی به صفحه های تاپیک با این چیزا اضافه میشه و هیچ چیز درست و حسابی گفته نمیشه. توی تاپیک این بازی های خیلی بزرگ دیگه از این کارا بخواید بکنید هیچی از انجمن بازی باقی نمی مونه...
من خودم صبرمی کنم کرک سالم اومد بازیو می خرم.
Mohammad King
28-07-2010, 13:35
سلام
آقا بازی آمده هنوز یانه.
amin 2010
28-07-2010, 13:40
سلام
آقا بازی آمده هنوز یانه.
توی بخش بازی هاست یعنی اومده دیگه!!! دیروز ریلیز شد اما فعلا کرک قطعیش نیومده یه یک هفته ای فکر کنم طول بکشه که بیاد توی بازار با کرک درست
masoud93
28-07-2010, 14:09
اینجا یکی لینک دانلود بازی رو گذاشته به نظرتون نسخه beta نیستش؟
آقا من کرک reloaded رو تست کردم و خیلی خوب هم جواب داد...
ولی یه مشکلش که خودش هم نوشته اینه که فقط یه تعدادی از قسمتهای بازی رو اجرا میکنه مثلا skirmish هارو نداره...
vahidgame
28-07-2010, 17:28
خب سایت ها مث اینکه کم کم دارن به این بازی امتیاز میدن.
سایت GamingHeaven به بازی امتیاز 94/100 رو داد.
در این نقد اشاره شده که این بازی یکی از مدعیان اصلی برای برنده شدن جایزه بهترین بازی سال هست.
نقد این بازی رو از این لینک می تونید بخونید که نقد کاملیه که همراه با ویدئو هم هستش:
shahi-007
28-07-2010, 17:39
خوب دوستانی که هنوزم دارند این بازی رو می کنند می شه قشنگ بگند داستان starcraft 1 دقیق چی بود و الان این بازی ادامه اون هست موضوعش چطوریه؟
من قدیم این بازی رو کردم داستانش یادم رفته جدیداً هم بدون توجه به داستان فقط یه دور بازی رو تموم کردم!
mhadishirani
28-07-2010, 18:02
آقا این reloaded چه فرقی با اولیش داره؟؟؟؟؟
---------- Post added at 04:01 PM ---------- Previous post was at 03:59 PM ----------
آخه اون 7 گیگ دانلو د بود و 12 گیگ میشد این حجمش نصفه
حی علی الجواب
vahidgame
28-07-2010, 18:38
یک سایت که 5 ماموریت ابتدایی بازی رو رفته 180 عکس از اون گذاشته که از خود بازی و همین طور cut scene های بازی هستش.
از اینجا می تونید اونارو مشاهده کنید:
ali_ranger22
28-07-2010, 19:09
التماس می کنم، تمنا می کنم چیزی از بازی لو ندین ! باور کنین سخت نیست این کار !
بازی هم که اگه بلیزارد بطلبه فکر کنم اوایل هفته ی دیگه نسخه ی Collector به دستم برسه و بالاخره بعد از این همه سال دستم بهش می رسه ، نظرات رو هم توی سایتای مختلف می خوندم مثل گیم اسپات اکثر کسایی که بازی کردن بازی رو فوق العاده دونستن منظورم بخش تک نفره اس ، چون بخش مالتی که از بتا مشخص شد چه شاهکاریه
امیدوارم برای بخش مالتی پلیرش اینترنت عجیب غریب نخواد
*hamedkhatar*
28-07-2010, 21:28
سایت nzgamer.com عجب امتیازی داده
اینم نقد این سایت به زبان اصلی (یه مرد پیدا شه نقد ها رو ترجمه کنه)
Blizzard knows games. They've been making them forever; much longer than their trio of epic licenses (StarCraft, WarCraft and Diablo) have been around. It seems that they haven't just evolved with videogames, but that they themselves have somehow been involved in steering the course of that evolution. Their games, while seldom genuinely original, are perfected and polished into a refined total experience that manages to transcend anything achieved by their peers.
Put simply, Blizzard seem to have captured the "X-factor" and put it to work in their games factory.
With that sort of (well deserved) reputation comes a level of anticipation that starts out at about "oh. my. god." and goes all the way up to "over 9,000". Basically, if StarCraft II isn't one of the best games of all time, people will be disappointed.
Fear not.
It is.
Easily.
For the uninitiated, StarCraft II is a Real Time Strategy (RTS) game. Put simply, this means that users control units from a top-down perspective, zoomed out enough to allow a good portion of terrain and a number of buildings to appear on the screen. Using the mouse, players must strategically gather resources before deploying them decisively in order to successfully complete their objective (which is typically, although not always, the utter annihilation of any enemy forces in the area).
The original StarCraft was something of a huge hit, particularly in Korea where massive gaming leagues and multiple television channels orbit around it. With that in mind, Blizzard were wary of massively revamping the gameplay so the core experience is remarkably similar to that 12-year old game. That's not to say it's a bad thing; in fact the level of familiarity in the core "click here, then there" experience is comforting. That it stands as a workable mechanic after such a long time is testament to the fact that it was well designed in the first place.
That's not to say this is some cookie-cutter mission pack with a few new maps - oh no, not at all. So much of the non-core experience has changed it will be difficult to detail it all. In singleplayer, for example, you spend your time in a 3D environment populated by other characters from your story so far, as well as numerous interactive objects. Through the manipulation of these people and objects, you are able to learn more about the story, fill in detail about your equipment or perform upgrades/research/hire mercenaries in order to bolster your ability in the field.
The story picks up from the first StarCraft, with Kerrigan (now the Queen of Blades) and her Zerg army strangely silent. Jim Raynor, hero of the people, is now on the run from a corrupt Emperor (power corrupts, it seems - who knew?) who twists tales of his heroism through the media to make him sound like a terrorist. Without giving any spoilers, it's fair to say that the story (Jim and his rag-tag crew scour the universe looking for a way to save the day without being killed by the people they're trying to save) is great. The characters are rich and well-voiced, evoking real empathy.
The singleplayer gameplay itself is a rich combination of tried-and-true and modern RTS mechanisms (remember, it's StarCraft at the core). This means build queues, resource gathering, creating groups of units combined with modern RTS dynamism and think-on-your-feet scenarios that keep things fresh as you progress. And progress you will, regardless (nearly) of your skill level. The new "casual" skill level dials things down a lot in terms of difficulty, with three levels above that for people with some experience playing RTS games.
The presentation of singleplayer is superb, with detailed in-game cinematics that look gorgeous on pretty average hardware and still look good if your machine is a total junker. In the game itself, an incredible amount of detail makes up each and every map, from the flocks of birds that flee on your approach, to the little lava beasts that take refuge in your base when the lava rises. Every time you look you see something new, some little element of polish seems to laugh in the face of every other RTS map ever made. Exaggerated and "unreal" as the world may be, you believe that it exists as a living, breathing, tactile location.
Multiplayer is incredibly fleshed out, taking the new Battle.Net out for its first real play. Integration of friends lists and general presentation of menus, etc, is just the beginning - it's the way the multiplayer works behind the scenes that really has people excited.
When you first start out you'll have to play a series of five seeding matches, where all unseeded newbies are chucked in a pot and matched with each other. Based on your success here, you'll emerge with a rank that ensures that future placements are with players around your own skill level. From here, your climb (or fall) on the ladder is directly related to your success or failure in games.
If you're not up for the competitive stuff, or just don't like playing against random strangers, fret not - there are multiplayer options for you as well. You can team up with people to play against the AI, play non-ranked matches against your friends and so on. There's full support for voice communications, too, so if kicking back drinking a beer while you farm vespene gas and whine about your job with your friends sounds like fun, there's no reason to leave that big "multiplayer" button un-clicked.
One of the touted features of the new Battle.Net is RealID, rolled out a while ago with the Battle.Net-enabled World of WarCraft. Basically it's a way for people that actually do know each other (you're known on the opt-in service by your real name) to link up, using an instant messaging system that works across all Battle.Net games (i.e. you can chat to your mates raiding Ulduar in WoW while you fight back the Zerg in StarCraft II).
Unfortunately, thanks to the way the servers are configured for StarCraft II, it's a bit of a flop for us Kiwis that want to jam with our WoW mates. NZ WoW accounts, you see, are on the American servers - while StarCraft II, for fear of crappy pings to America resulting in crappy gameplay experiences, is based in SEA - South East Asia & Oceania. For reasons known only to Blizzard, this means that you can't even chat to your RealID mates, let alone play with them.
After the uproar surrounding the above, Blizzard have stated that "within 60 days" of the game's launch, SEA players will be able to download the US client (many gigabytes - yay for tiny data caps!) and play on there, however the two versions of the game will be entirely segmented (i.e. if you do that, you won't be able to talk to or play with anyone that doesn't). Pretty disappointing and yet another reminder of how peripheral a market of just a few million people really is. Sucks to be us, eh?
One thing Blizzard refuses to move on, uproar or otherwise, is the exclusion of LAN play. Touting the integration of Battle.Net at the lowest level (and likely influenced by the mass piracy of games on PC) all multiplayer games are played over Battle.Net. You even need to connect to Battle.Net to authenticate your copy of the game before you can play it singleplayer - something that itself would have caused online fury a few years ago. But time marches on, and the marketplace for PC gaming is evolving - the internet is required. That's not likely to change anytime soon.
The gameplay balance, while different to the original StarCraft, seems solid - it's likely that numerous balance issues remain but, knowing Blizzard, they'll be patched out as and when they are discovered. Whatever issues are there aren't obvious - it occasionally seems like you've found something clever but then someone else comes along and spanks you into the ground with a counter strategy you hadn't considered. There are loads of units, each with many levels of customization or play style variance. Chances are good you'll still be learning years down the line - if you want to be at the top of the ladder, you'd best brush up on "Theorycrafting" because reading tips and strategies from other players will open your mind to what's possible.
That and click rate. Like the original StarCraft, the speed that you can click at makes a whole world of difference. There are also numerous shortcut keys (force yourself to use them in singleplayer so they become second nature) which make all the difference when milliseconds count in a ranked ladder match.
Visually StarCraft II is superb. If your machine can handle it (and the recommended specs aren't that high) the in-game graphics are amazing and the cinematics... wow. Just so very awesome. Blizzard really needs to put this team to work making a movie. In-game detail is second to none, with all of the maps, units, animations and textures having an incredible level of polish. They weren't created so much as they were born, nurtured and loved. Those aren't a collection of polygons you're looking at, they're someone's children and they've come from a happy home!
Similarly the sound has obviously had a lot of time spent on it by seriously talented people. The musical score is vast and gorgeous, ably backed up by superb voice talent and effects that can only be attributed to incredible skill. The attention to detail here is out of this world, with well-leveraged surround sound (ambient swamp sounds will cause you to look around your room for the bugs) and a full gamut of frequencies from the deepest sub-base through to the peakiest treble. Get some decent speakers if you don't already have some and turn them up loud. If you don't get a visit from noise control you're not doing the artists behind the work any justice.
This review, overlong though it already is, scarcely touches on many elements of the game. There is a lot to it, from the lengthy singleplayer campaign to the complexities of the advanced multiplayer capabilities. Sure, there's only one campaign mode (Terran) with the other two races to have their own, separate games down the line. There's also a map editor, Facebook integration, an awesome arcade game which parodies one of Blizzard's own beloved properties, extensive modding capabilities, a marketplace for people to sell their own mods (including an updated version of DoTA) and so much more. And all for less than the price of an average, 5-hour playtime FPS from Activision whose name we won't mention.
Bang for buck? Check. Killer gameplay? Check. Loads of options? Check. Story, sound, presentation? All awesome. It even has a "casual" difficulty level. What's not to like? Screw 2010 - StarCraft II is the best RTS game released in YEARS and one of the best games on PC full stop. If you like gaming at all, you owe it to yourself to check this out. The ultimate RTS has arrived.
Alireza.M67
28-07-2010, 21:46
دوستان واسه بازی آنلاین حتما باید Original گیریم یا با همین نسخه های کرک شده هم میشه ؟
amin 2010
28-07-2010, 21:51
جالب اینه که تنها مشکلو هم گرافیک دونسته که تازه به اونم امتیاز فوق عالی 9.5 رو داده!!!
این بازی بلیزارد فکر کنم کار وکاسبی بقیه بازی هارو برای بازی سال کساد کنه!!
ali_ranger22
28-07-2010, 23:10
دوستان واسه بازی آنلاین حتما باید Original گیریم یا با همین نسخه های کرک شده هم میشه ؟
احتمال داره کرک هایی برای LAN حتی بیاد
ولی وقتی بتل.نت 2 و امکاناتش میاد تو ذهنم دست و پام می لرزه !
هیچی بتل.نت نمیشه !
Masoud King
29-07-2010, 09:31
سلام
دوستان سعی کنید به هیچ وجه لینک های دانلود بازی رو در تاپیک قرار ندید تا دوباره برای انجمن مشکلی پیش نیاد!
ممنون از همگی
mhadishirani
29-07-2010, 10:44
حی علی الجواب
آقا این ریلودد چه فرقی با معمولیش دارهههههههههههه ؟؟؟؟؟؟؟؟
don mohsen
29-07-2010, 11:24
امتیاز منتقدین به این بازی در گیم اسپات 9.8 بوده!!!
باید دید نگاه خود گیم اسپات چیه!!!!!
------------------------------------------------------------------
یک توضیح مختصر:تنها بازی 10 از 10 گرفته از نگاه گیم اسپات در کل عمر خودش بازی super mario galaxy 2 برای wii بوده که چند ماه پیش انتشار یافته بود!!!آیا می تواند همچین چیزی دوباره اتفاق بیفتد؟؟؟؟
*hamedkhatar*
29-07-2010, 11:39
امتیاز منتقدین به این بازی در گیم اسپات 9.8 بوده!!!
باید دید نگاه خود گیم اسپات چیه!!!!!
------------------------------------------------------------------
یک توضیح مختصر:تنها بازی 10 از 10 گرفته از نگاه گیم اسپات در کل عمر خودش بازی super mario galaxy 2 برای wii بوده که چند ماه پیش انتشار یافته بود!!!آیا می تواند همچین چیزی دوباره اتفاق بیفتد؟؟؟؟
نه با بازی GTA IV نسخه PS3 هم امتیاز 10 داده
فکر کنم سونی بهش رشوه داده :31:
من که میگم گیم اسپات به این بازی یا 9 میده یا 9.5 نه بیشتر نه کمتر
Masoud King
29-07-2010, 12:04
گیم اسپات هنوز نمره نداده...اون نمره هم مربوط به NZGamer هستش!
pedram_sad
29-07-2010, 12:11
StarCraft II Saved Game Problem
ظاهرا مشکلات این بازی تمامی نداره و یکی یکی اضافه داره میشه البته بعید هم نبود
این بار مشکل با Save بازی در حالت single player هست که تو فروم battle.net اشاره شده که save بازی کن ها از بین میره و همچنین achieve های که بدست اوردن
djmoslemok
29-07-2010, 12:20
من اونم مشکلم حل شد ولی الان بازی رو اجرا میکنم میره واسه آپدیت گزاشتم آپدیت شه بینم چی میشه ! :46:
دوستان کسی لینک دانلود واسه patch های بازی نداره یا از جایی که بشه آخرین patch هارو گرفت؟
حتما باید خودش patch رو دانلود کنه؟
هر موقع بخوای win عوض کنی همه چیز به 13 میره که؟!!!!:41::18:
mhadishirani
29-07-2010, 12:45
انگار فقط باید با خوده بازی بگیری چون تو سایت بیلیزارد هم چیزی نبود.
اگه کسی گیر آورد بزاره چون من زدم برا دانلود تموم که شد نمیتونم برای پچ صبر کنم
ehsannirvana
29-07-2010, 13:03
بچه ها کسی تو تهران دیده جایی اورجینالشو داشته باشن؟!
pedram_sad
29-07-2010, 13:55
بچه ها کسی تو تهران دیده جایی اورجینالشو داشته باشن؟!
تو ین تاپیک یکی داره میفروشه
35 پیش میگیره بقیه بعد از تحویل که 75 در میاد کلا
vahidgame
29-07-2010, 20:52
چند تا امتیاز دیگه به بازی:
Joystiq 5/5
E4G 98/100
Gladrie 9.2 / 10
در ضمن میانگین امتیاز اون تا چند ساعت پیش در metacritic امتیاز 98 بودش!
اگه همین امتیاز بمونه از این لحاظ در بازی های که امسال منتشر شدن بهترین میشه.
ولی یکمی سخته. یه سری سایت ها اینو میارن پایین.
alborz_k
29-07-2010, 21:28
این خبر رو در سایت vgchartz دیدم ، حالا این سایت و اخبارش چه قدر معتبر هستند رو نمی دونم!:31:
StarCraft II Sells 1.8 Million Copies on Day 1 - Excluding Korea!
Early data is in and it looks like StarCraft II: Wings of Liberty has become the fastest-selling game of 2010 to date and one of the fastest-selling PC games of all time. VGChartz estimates that around 1.8 million units of the game were sold on day 1 across the Americas and Europe including both physical retail sales and Battle.net download sales. This figure does not include players in Korea where it is virtually impossible to accurately estimate how many people will have purchased the game due to the way in which it is sold - mainly via time cards and also with Blizzard announcing that World of Warcraft users with an active account in Korea would be able to play the game free of charge. The number of players in Korea playing the game on day 1 could be as high at 3-4 million but only Blizzard will know for sure.
Breaking down the 1.8 million sales in the Americas and Europe, VGChartz estimates that around 31% or 570,000 units were sold digitally via Battle.net (obtained via a study of order numbers during the first
day of sale) with the remainder coming from physical retail sales and 57% of total sales coming from the Americas with the remainder from Europe.
--------------------------------------------------
خلاصش این هست که این بازی در روز اول عرضه اش در مناطق اروپا و آمریکا حدود 1.8 میلیون نسخه عرضه داشته و رکورد سریع ترین آمار فروش رو در سال 2010 تا به امروز شکسته .. که شامل هر دو نسخه ی فیزیکی و دانلودی از سایت battle.net هستند. البته این آمار شامل بازی کننده های کره ای نیست، در کره به صورت مجازی قابلیت تخمیم زدن تعداد افرادی که بازی رو می خرند وجود نداره ، زیرا تعداد زیادی از کاربران از روش های گوناکونی مثل کارت زمانی استفاده کنند و همچنین طبق اعلام بلیزارد که بازیکننده های وارکرفت که اکانت فعال این بازی رو در کشور کره دارند ؛ می توندد starcraft رو به صورت مجانی بازی کنند . بنابراین تعداد کره هایی که در روز اول این بازی رو انجام دادند ممکن است تا مرز 3-4 ملیون هم برسد و فقط شرکت بلیزارد از تعداد دقیق این افراد مطلع است .
حدود 570000 هزار نسخه ی فروخته شده از نوع دیجیتال و مابقی نسخه ی فیزیکی بازی بودند .
----------------------------------------------------------
به دلیل کمبود وقت به صورت خلاصه ترجه کردم ، اگه کسی ترجمه ی کامل تری می خواد بگه تا کاملش کنم.:5:
djmoslemok
29-07-2010, 21:38
کسی تونسته اجرا کنه >؟
واسه من این پیام رو میده >!
shahi-007
29-07-2010, 23:01
یه سوال: اگه نسخه اصلیشو بگیریم چه امکاناتی داریم که شاید تو نسخه کپی نباشه؟ بعد می شه با اینترنت ایران (سرعت دانلودم 32 Kb هست) اینو راحت تو battle.net بازی کرد (شبکه)
اصلاً ایران تحریم هست یا نه؟
amirpers
30-07-2010, 01:21
من زیاد از بازیهای استراتژیک خوشم نمیاد اما اینقدر از این بازی تعریف شنیدم که دنبالشم ببینم چجوریه .
mhadishirani
30-07-2010, 09:04
یه سوال: اگه نسخه اصلیشو بگیریم چه امکاناتی داریم که شاید تو نسخه کپی نباشه؟ بعد می شه با اینترنت ایران (سرعت دانلودم 32 Kb هست) اینو راحت تو battle.net بازی کرد (شبکه)
اصلاً ایران تحریم هست یا نه؟
تحریم رو فکر نکنم ولی سرعتت فکر کنم کمه برای بازی آنلاین
amin 2010
30-07-2010, 13:35
امتیازات starcraf2 II :
Joystiq : 100
Gamereactor Denmark : 100
Vandal Online : 98
NZGamer : 98
Cheat Code Central : 96
Gameplanet : 95
Cynamite : 95
MEGamers : 94
GamingXP : 94
Gamers.at : 92
Gamereactor Sweden : 90
میانگین 11 نمره
metacritic : 96
*hamedkhatar*
30-07-2010, 14:04
کسی تونسته اجرا کنه >؟
واسه من این پیام رو میده >!
شما کرک کردی بعد آپدیت کردی؟
قبل از آپدیت اجرا شد بازی؟
اگه اجرا شده یعنی وقتی آپدیت کردی بازی رو احتیاج به یه کرک دیگه داره برای این ورژن
هکر ها در چه حالیند خبری ازشون نیست؟
اگه اجرا شده یعنی وقتی آپدیت کردی بازی رو احتیاج به یه کرک دیگه داره برای این ورژن
نه عزیز خود crack آخرین version بازی هست...:10:
*hamedkhatar*
30-07-2010, 14:15
الان داشتم تو این انجمن خارجیه نگاه میکردم همه از کرک Reloaded راضی بودند و همه گفته بودند بدون مشکل جواب داده
فردا احتمالا بازی میرسه دستم دیگه نمیتونم صبر کنم
اینم لینک دانلود کرک بدون مشکل بازی با حجم 112 مگابایت مثل اینکه آپدیتها هم همراهش هستند
STARCRAFT 2 CRACK-RELOADED
OR
OR
TEMPORARILY PLAY A RANDOM MAP LIKE SKIRMISH
INSTRUCTIONS
:
1.Open the MAP EDITOR
2.Select file->open
3.Under the campaign tab->select a MAP
4.U can add Units or remove them and also u can add number of ai computers
5.To add a Extra player go to MAP->PLAYER PROPERTIES in the editor
6.Select and add Units as u like
7.Select file->save as and give a name for the map
8.now again select file->open and open ur saved map
9.Finally Click on the TEST DOCUMENT button in the TOOLBAR.
10.THERE enjoy the map.
STILL THE IN MAP MISSIONS CANT BE REMOVED
black.assassin
30-07-2010, 18:30
من که بازی رو خریدم هم کرک داشت و هم فایل آپدیت . اول آپدیت کردم و بعد کرک . اگه کسی خواست می تونم بزارم براش . 109 مگه .
djmoslemok
30-07-2010, 18:30
من نصب تموم شد کرک ریختم بعد خواستم اجرا کنم گفت باید آپدیت شه و اوتو رفت واسه آپدیت بعد آپدیت هم میام اجرا کنم میگه An error occurred starting Starcraft II
الان این کرک 110 مگ رو دان کنم بزنم بینم چی میشه ! :11:
black.assassin
30-07-2010, 18:36
من نصب تموم شد کرک ریختم بعد خواستم اجرا کنم گفت باید آپدیت شه و اوتو رفت واسه آپدیت بعد آپدیت هم میام اجرا کنم میگه An error occurred starting Starcraft II
شما اول آپدیت کن بعد کرک رو بریز .
djmoslemok
30-07-2010, 19:02
شما اول آپدیت کن بعد کرک رو بریز .
اینی که من دان میکنم احتمالا از همون واسه شماس !
شما از نت هم چیزی دان کردید یا با همون آپدیتی که تو دی وی دی بود رو ریختید ! و بعد کرک زدید روش ! ؟
*hamedkhatar*
30-07-2010, 19:50
آره تست کن خبرش رو بده
به احتمال زیاد درست میشه
راستی این کرکی 110 مگابایتیه که گذاشتم رو دانلود کردم توش یه پوشه به نام Updates داره توش هم این فایلها هست
sc2-1-22280-x86-Win-enGB-bnet-bin
sc2-15405-16117-x86-Win-enGB-campaign
sc2-15405-16117-x86-Win-enGB-game
sc2-15405-16117-x86-Win-enGB-locale
sc2-5760-6699-x86-Win-enGB-bnet-base
هیچ کدوم هم نصبی نیستند برای شما هم همینطوره یا اون نصبی بود؟
حجمشون هم 37 مگ هست
ممنون
djmoslemok
30-07-2010, 21:15
آره تست کن خبرش رو بده
به احتمال زیاد درست میشه
راستی این کرکی 110 مگابایتیه که گذاشتم رو دانلود کردم توش یه پوشه به نام Updates داره توش هم این فایلها هست
sc2-1-22280-x86-Win-enGB-bnet-bin
sc2-15405-16117-x86-Win-enGB-campaign
sc2-15405-16117-x86-Win-enGB-game
sc2-15405-16117-x86-Win-enGB-locale
sc2-5760-6699-x86-Win-enGB-bnet-base
هیچ کدوم هم نصبی نیستند برای شما هم همینطوره یا اون نصبی بود؟
حجمشون هم 37 مگ هست
ممنون
توش ایناست
دارم از دوباره نصب میکنم بازی رو
الان تو بازی رفت ولی acc می خواد ؟ چی بزنم !
*hamedkhatar*
30-07-2010, 21:35
الان تو بازی رفت ولی acc می خواد ؟ چی بزنم !
نمیدونم والا دکمه Skip یا یه چیزی تو این مایه ها که بی خیال بشه نیست؟
pedram_sad
30-07-2010, 21:36
StarCraft II Overheating Bug
مثل این که جدی جدی مشکلات این بازی تمامی نداره و یکی یکی داره اضافه میشه
این بار مشکلی که باعث داغ شدن بیش از حد قطعات سیستم به خصوص GPU میشه به خصوص صحنه هایی که در اون نور پردازی های زیاد وجود داره که به علت زیاد از حد refresh دادن تصویر ایجاد میشه
این مشکل از حدود 2 هفته قبل و در نسخه beta گزارش شده بود اما الان در نسخه نهایی بازی هم وجود داره
یک راه موقت که دو gamer یعنی ant و digg در سایت gameinformer.com به اون اشاره کردن و در نسخه beta جواب داده برای حل موقت این مشکل :
این فایل رو از این مسیر پیدا کنید :
Your Documents\StarCraft II Beta\variables.txt
و اینها رو بهش اضافه کنید :
frameratecapglue=30
frameratecap=60
منبع :
alborz_k
30-07-2010, 22:30
StarCraft II Overheating Bug
مثل این که جدی جدی مشکلات این بازی تمامی نداره و یکی یکی داره اضافه میشه
این بار مشکلی که باعث داغ شدن بیش از حد قطعات سیستم به خصوص GPU میشه به خصوص صحنه هایی که در اون نور پردازی های زیاد وجود داره که به علت زیاد از حد refresh دادن تصویر ایجاد میشه
این مشکل از حدود 2 هفته قبل و در نسخه beta گزارش شده بود اما الان در نسخه نهایی بازی هم وجود داره
یک راه موقت که دو gamer یعنی ant و digg در سایت gameinformer.com به اون اشاره کردن و در نسخه beta جواب داده برای حل موقت این مشکل :
این فایل رو از این مسیر پیدا کنید :
Your Documents\StarCraft II Beta\variables.txt
و اینها رو بهش اضافه کنید :
frameratecapglue=30
frameratecap=60
منبع :
کمی در ترجمه عجله کردی ، منظورش این بود که در صحنه هایی که جزئیات گرافیکی کم (سبک ) هستند مثل داخل منوی بازی ؛ تعداد فریم خروجی از کارت گرافیک افزایش بسیار زیادی پیدا می کنه ، یک جورایی کارت گرافیک با تمام قدرت کار می کنه تا به بیشترین تعداد فریم برسه .(یادمه کرایسس هم این طوری بود ، به طوری که تو صفحه ی منو ها تعداد فریم به 800-900 می رسید!!) و باعث افزایش حرارت و فشار به کارت گرافیک می شه (یک حالتی که انگار دارین بازی می کنید ) . ولی اصلأ باعث افزایش دما بیش از حد مجاز نمی شه .
در کل بهتر بود که تعداد فریم ها محدود می شدن و احتمالأ با یک آپدیت این مشکل حل می شه . البته چیز زیاد اساسی ای نیست . (البته همون طور که تو متن اصلی گفته شده یود ، بیشتر به لپ تاپ ها که قابلیت دفع دمای کمتری دارن و در مصرف انرژی هم محدودیت دارن مشکل ایجاد می کنه .)
black.assassin
30-07-2010, 23:09
اینی که من دان میکنم احتمالا از همون واسه شماس !
شما از نت هم چیزی دان کردید یا با همون آپدیتی که تو دی وی دی بود رو ریختید ! و بعد کرک زدید روش ! ؟
آره اول آپدیت بعد کرک . اگه خواستید آپ می کنم براتون . نه هیچ وقت از نت نمی گیرم . چون یه بار نشده بازی دان کنم و سالم باشه . :31:
*hamedkhatar*
30-07-2010, 23:14
آره اول آپدیت بعد کرک . اگه خواستید آپ می کنم براتون . نه هیچ وقت از نت نمی گیرم . چون یه بار نشده بازی دان کنم و سالم باشه . :31:
خوب این حرف رو کسی میزنه که نمیدونه از کجا باید دانلود کنه
حالا میشه اون فایل آپدیت رو آپلود کنید؟
ممنون
djmoslemok
30-07-2010, 23:30
آفا درست شد بعد از اون آپدیت یه کرک دیگه هم گرفتم و ریختم درست شد الان تو بازیم :8:
*hamedkhatar*
30-07-2010, 23:38
آفا درست شد بعد از اون آپدیت یه کرک دیگه هم گرفتم و ریختم درست شد الان تو بازیم :8:
میشه یه توضیح بدید دقیقا چکار کردید؟
آپدیت رو با اون کرکی که 120 مگ بود انجام دادید یا از یه جای دیگه گرفتید؟
لطفا مراحلی رو که انجام دادید کامل توضیح بدید و بگید که از کدوم لینکها استفاده کردید
ممنون
djmoslemok
30-07-2010, 23:57
1 بازی رو نصب
2 کرک 110 مگ رو دانلود و بعد فایل آپدیت رو اجرا کردم ( همونی که صحفح قبل هست )
3 این کرک رو ریختم
بعد ok شد !
به هیچ ارتباط اینترنتی برای پچ و ... نیاز نیست !
ای بابا کسی به map که اسمش supernova هستش نرسیده؟
انگار که منم به یه مشکل خوشکل برخورد کردم...
بعد از این map همه demo هایی که قرار پخش بشه میپره و بعد یه مرحله واسه load میاد که وسط load شدنش میزنه Unable to load map...
کسی به اینجا رسیده؟:41:
اینم یه bug دیگه واسه بازی...
خالا جدا از اینکه چیزهای مسخره دیگه ای هم دیدیم مثل این که وقتی از mission archives میام و یه مرحله رو میخوایم دوباره بازی کنم بعد از پایان مرحله اتفاقات خیلی باحالی میوفته... مثلا توی ship شخصیتها دوبار روی هم load میشن که خیلی زاغارته...
خدا میدونه که سازنده بازی واسه همچین بازی بزرگی هیچ ... نکرده... حالا خوبه نسخه beta هم 2 ماه پیش داده بود که ایراداشو پیدا کنه...
The Dreadnaught
31-07-2010, 01:46
ای بابا کسی به map که اسمش supernova هستش نرسیده؟
انگار که منم به یه مشکل خوشکل برخورد کردم...
بعد از این map همه demo هایی که قرار پخش بشه میپره و بعد یه مرحله واسه load میاد که وسط load شدنش میزنه map does'nt exist...
کسی به اینجا رسیده؟:41:
اینم یه bug دیگه واسه بازی...
خالا جدا از اینکه چیزهای مسخره دیگه ای هم دیدیم مثل این که وقتی از mission archives میام و یه مرحله رو میخوایم دوباره بازی کنم بعد از پایان مرحله اتفاقات خیلی باحالی میوفته... مثلا توی ship شخصیتها دوبار روی هم load میشن که خیلی زاغارته...
خدا میدونه که سازنده بازی واسه همچین بازی بزرگی هیچ ... نکرده... حالا خوبه نسخه beta هم 2 ماه پیش داده بود که ایراداشو پیدا کنه...
شما نسخه Original بازی رو تهیه کردید یا دارین از نسخه کرک شده استفاده میکنید ؟
کرک Reloaded شده 110 mb ...
آقا اینم لینک آخرین save ما که بعدش اتفاقات جالبی میوفته...
فقط حواستون باشه از save های خودتون یه backup بگیرید و این فایل رو توی این آدرس کپی کنید یا اصلا روش double click کنید...
جوابشو به منم بدید... من که همینجور موندم... :19:
pedram_sad
31-07-2010, 11:34
کمی در ترجمه عجله کردی ، منظورش این بود که در صحنه هایی که جزئیات گرافیکی کم (سبک ) هستند مثل داخل منوی بازی ؛ تعداد فریم خروجی از کارت گرافیک افزایش بسیار زیادی پیدا می کنه ، یک جورایی کارت گرافیک با تمام قدرت کار می کنه تا به بیشترین تعداد فریم برسه .(یادمه کرایسس هم این طوری بود ، به طوری که تو صفحه ی منو ها تعداد فریم به 800-900 می رسید!!) و باعث افزایش حرارت و فشار به کارت گرافیک می شه (یک حالتی که انگار دارین بازی می کنید ) . ولی اصلأ باعث افزایش دما بیش از حد مجاز نمی شه .
در کل بهتر بود که تعداد فریم ها محدود می شدن و احتمالأ با یک آپدیت این مشکل حل می شه . البته چیز زیاد اساسی ای نیست . (البته همون طور که تو متن اصلی گفته شده یود ، بیشتر به لپ تاپ ها که قابلیت دفع دمای کمتری دارن و در مصرف انرژی هم محدودیت دارن مشکل ایجاد می کنه .)
مرسی
ولی ترجمه متنش زیاد مهم نبود من فقط میخواستم اولش عنوان بگذارم حس و حال تاپیم نداشتم
اینا به کنار مهم این مشکل مسخره و اسف بار هست که در کنار مشکلات دیگه در final release بازی وجود داره و این اصلا قابل قبول نیست
گرچه تا یادم هست PC همیشه همین بوده چه تو Multi platform هایی که port میشن چه exclusive های خودش
StarCraft II Patched
خوب ظاهرا بالاخره دست به کار شدن و برای بازی patch دادن بیرون
که مشکلات مربوط به save و صدا روی بعضی سیستم های 7.1 و هم چنین AA برای کارت های ATI رو حل کرده
a new patch is now automatically available for Starcraft II: Wings of Liberty to update the RTS sequel to version 1.01. The new version optimizes campaign saves, and fixes an issue with sound not playing on some 7.1 systemsمنبع :
masoud93
31-07-2010, 11:56
می خواستم این بازی رو بخرم.
می خواستم بدونم تمام مودهای بازی مثل: campaign و skirmish و... سالم هستن یا نه؟
دوستانی که کرک reloaded رو میخوان میتونن از gamecopyworld با لینک مستقیم و حجم 64 mb راحت دانش کنند....
درضمن واسه بازی patch 1.0.1 اومد...
دوستان اگه کسی لینک Patch بازی رو پیدا کرد بزاره، ترجیحا مدیا فایر یا رپید!
*hamedkhatar*
31-07-2010, 13:37
STARCRAFT 2 CRACK V1.01
Our first patch for StarCraft II: Wings of Liberty is now live.
This small patch addresses a few technical issues and makes some server-side optimizations;
however, there are a couple of changes worth mentioning which are detailed in the official patch notes below.
Bug Fixes
Campaign saves have been optimized.
Fixed an issue with sound not playing on some 7.1 systems.
If you auto update the game, new game version 1.0.1
1-turn internet on
2-install
3-Auto update to game versioni 1.0.1
4-Do not hit play
5-Download crack 1.0.1 and apply crack files
6-Game will work like before with new game patch 1.0.1
Code:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدOR
اینم لینک مستقیم از کرک با حجم 71 مگابایت
اینطور که معلومه باید اتوماتیک بازی رو آپدیت کرد
STARCRAFT 2 CRACK V1.01
Our first patch for StarCraft II: Wings of Liberty is now live.
This small patch addresses a few technical issues and makes some server-side optimizations;
however, there are a couple of changes worth mentioning which are detailed in the official patch notes below.
Bug Fixes
Campaign saves have been optimized.
Fixed an issue with sound not playing on some 7.1 systems.
If you auto update the game, new game version 1.0.1
1-turn internet on
2-install
3-Auto update to game versioni 1.0.1
4-Do not hit play
5-Download crack 1.0.1 and apply crack files
6-Game will work like before with new game patch 1.0.1
Code:
اینم لینک مستقیم از کرک با حجم 71 مگابایت
اینطور که معلومه باید اتوماتیک بازی رو آپدیت کرد
آقا دمت گرم بابت فایل....
یه سوال که دارم اینه که فقط فایل کرک هستش یا با patch هستش؟
*hamedkhatar*
31-07-2010, 14:17
این فقط کرک هستش
پچ رو گفته اتوماتیک با خود بازی آپدیت کنید
این فقط کرک هستش
پچ رو گفته اتوماتیک با خود بازی آپدیت کنید
آقا دانلود نکنید سرکاریه...:46::46::31::31:
همون کرک اولیست...
درضمن patch جدید حجمش 6 mb هستش خودتون دان کنید...
*hamedkhatar*
31-07-2010, 15:07
آقا دانلود نکنید سرکاریه...:46::46::31::31:
همون کرک اولیست...
درضمن patch جدید حجمش 6 mb هستش خودتون دان کنید...
شما رو چه حساب این حرف رو زدید؟
این آموزش رو دیدم به نظر مهم میومد گفتم اینجا هم بگذارم
کسی میتونه توضیح بده این آموزش دقیقا چیه؟
ممنون
Play SKIRMISH Vs AI
INSTRUCTIONS
To play Skirmish with the Launcher 10.2.2 do:
1. Rename your "StarCraft II" folder to "StarCraft II Beta"
2. Goto "Versions" folder and make a copy of the folder "Base15405" than rename the copy as "Base16036"
3. Goto Registry path HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Blizzard Entertainment\StarCraft II and correct the path's name
for example - Gamepath WAS N:\StarCraft II\StarCraft II.exe\ CHANGE TO N:\StarCraft II Beta\StarCraft II.exe\
- Installpath WAS N:\StarCraft II\ CHANGE TO N:\StarCraft II Beta\
3a. HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Blizzard Entertainment\StarCraft II Retail
Rename it to
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Blizzard Entertainment\StarCraft II
3b. For Windows x64
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Blizzard Entertainment\StarCraft II Retail
Rename it to
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Blizzard Entertainment\StarCraft II
4. From Archive Extract the 2 folders to a temp location. Make a folder named SC2ALLin1 In your StarCraft II Beta Folder.
From within the SC2ALLin1_setup1022 folder copy all files/folders to the SC2ALLin1 folder.
5. From the StarCraft II Beta/SC2ALLin1 folder RUN SC2ALLin1.exe ( 10.2.2 Launcher ) Goto Options TAB and hit the Crack Latest Patch button
After its finished...
6. Goto Maps TAB select Add Maps from Folder goto where you extracted the Maps Folder from the archive.
It will import the maps for you!
7. Choose a map you want to play, from the Maps TAB
8. Goto Game TAB choose your options:
Player Type, Difficulty, Race, Color, Location, Health. These are diffeent for each MAP you choose.
2VS2, 4VS4, etc.
Then just hit Launch Button at bottom to Play.
Make a shorcut from the StarCraft II Beta/SC2ALLin1/SC2ALLin1.exe
on your desktop. You Run the SC2ALLin1 to play skirmish / vs AI only
All the thanks goes to vernam7 for his awesome tool. There is a new Release coming out that
has updates for Retail & DD Versions, Will Update with NEW release when available.
DOWNLOAD:
Registry entries - Thanks DORUKHAN Windows 32 bit
Copy lines below save as reg file. EDIT the Installpath/GamePath to your location. C, D, E. etc
Windows Registry Editor Version 5.00
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Blizzard Entertainment]
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Blizzard Entertainment\StarCraft II]
"InstallPath"="C:\\Program Files\\StarCraft 2 Beta\\"
"GamePath"="C:\\Program Files\\StarCraft 2 Beta\\StarCraft II.exe\\ "
"UninstallPath"="C:\\Program Files\\Common Files\\Blizzard Entertainment\\StarCraft II\\Uninstall.exe"
For Windows X64
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Blizzard Entertainment\StarCraft II
AI scripts
این آموزش رو دیدم به نظر مهم میومد گفتم اینجا هم بگذارم
کسی میتونه توضیح بده این آموزش دقیقا چیه؟
ممنون
Play SKIRMISH Vs AI
INSTRUCTIONS
To play Skirmish with the Launcher 10.2.2 do:
AI scripts
این که توضیحات برای اجرای بازی در حالت skirmish هست
فکر کنم این کرک آخری توی حالت skirmish مشکل داره برای همین باید با این روش اجراش کنی
(skirmish یک حالت از بازی هست که یک نقشه انتخاب می کنی و چند تا از گروه های دیگه رو هم انتخاب میکنی که کامپیوتر به جاشون بازی می کنه و هدف نابودی گروههای دیگه است.)
shahi-007
31-07-2010, 19:23
من یه چیزی رو نفهمیدم:
الان یه سری می گند پچ جدید اومده از یه طرف یه سری چند صفحه قبل کرک و آپدیت رو گذاشته بودند 110 مگ اینا
فرق این دو تا چیه؟ پچ با آپدیت
شما رو چه حساب این حرف رو زدید؟
عزیز رو این حساب که فایلها دقیقا همون فایلهای 16.117.versin 1.0.0 هستند....
وقتی بازی رو patch میکنید version اکثر فایلهای update شده به 1.0.1.16195 تغییر میکنه...:8::8::27::27:
من یه چیزی رو نفهمیدم:
الان یه سری می گند پچ جدید اومده از یه طرف یه سری چند صفحه قبل کرک و آپدیت رو گذاشته بودند 110 مگ اینا
فرق این دو تا چیه؟ پچ با آپدیت
عزیز این دومین patch بازی هستش...:10::10::10:
این که توضیحات برای اجرای بازی در حالت skirmish هست
فکر کنم این کرک آخری توی حالت skirmish مشکل داره برای همین باید با این روش اجراش کنی
(skirmish یک حالت از بازی هست که یک نقشه انتخاب می کنی و چند تا از گروه های دیگه رو هم انتخاب میکنی که کامپیوتر به جاشون بازی می کنه و هدف نابودی گروههای دیگه است.)
دوست من تا الان هیچ کرکی واسه بازی کردن skirmish ها نیومده... اون کرکهای قبلی هم فقط single player و challange هارو باز میکنند... تو توضیحات کرک reloaded خودش گفته...
حالا این چیزی که دوستمون گفته شاید جواب بده که دستش درست اگر جواب بده....:10::10::10:
درضمن به سلامتی من بازی رو همین الان تمام کردم -single player رو میگم...:27:
*hamedkhatar*
31-07-2010, 21:50
عزیز رو این حساب که فایلها دقیقا همون فایلهای 16.117.versin 1.0.0 هستند....
وقتی بازی رو patch میکنید version اکثر فایلهای update شده به 1.0.1.16195 تغییر میکنه...:8::8::27::27:
عزیز این دومین patch بازی هستش...:10::10::10:
دوست من تا الان هیچ کرکی واسه بازی کردن skirmish ها نیومده... اون کرکهای قبلی هم فقط single player و challange هارو باز میکنند... تو توضیحات کرک reloaded خودش گفته...
حالا این چیزی که دوستمون گفته شاید جواب بده که دستش درست اگر جواب بده....:10::10::10:
درضمن به سلامتی من بازی رو همین الان تمام کردم -single player رو میگم...:27:
ممنون از راهنمایی
حالا که بازی رو تموم کردید میشه یه توضیح در مورد بازی بدید
کلا یه نقدر از بازی بکنید ممنون میشم
اقا بازی رو پایتخت نداشتن!! کجا میفروشن که شرکتی هم نباشه
*hamedkhatar*
31-07-2010, 22:22
از اینترنت بخر که شرکتی هم نباشه
توی PT خودم خریدم شما هم برو اونجا
P30 که فکر نکنم بزاره برای فروش آخه ارشاد دعواشون کرده :دی
Alireza.M67
31-07-2010, 23:36
من امروز انقلاب بودم گفت فردا بازی با کرک سالم میاد .
یعنی اگه اونم بگیرم Skrimish نداره ؟(این که فایده نداره ، همه ی بازی به همون Skrimish هست )
امروز بازی رو گرفتم تو 2 تا دی وی دی بازی بدون مشکل اجرا شد هیچ کرکی هم داخل دی وی دی بازی نبود
دوستانی که می گن بازی مشکل داره مجاشو می گن مراحل جلوتر یا....؟
Sam Fisher 11
01-08-2010, 02:09
بالاخره gametrailers ویدئوی ریویوی خودش رو منتشر کرد!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دانلود با کیفیت HD و حجم 215MB
دانلود با کیفیت SD و حجم 78MB
hobgoblin
01-08-2010, 07:11
كرك Razor 1911 هم براي بازي اومد
Crack Only
Rapidshare
Hotfile
اين كرك skirmish رو هم قابل بازي مي كنه و اونجوري كه معلومه مشكلي نداره البته خودم تست نكردم.
دوستان لطفا تست كنن و جوابشو بگن.
ashkan_mc
01-08-2010, 09:26
دوستان هر کی بازی رو از پایتخت یا جای دیگه خریده و الان راحت داره بازی می کنه لطف کنه آدرس مغازه طرف رو به من پ . خ کنه ... من دارم میمیرم واسه این بازی ...
امروز بازی رو گرفتم تو 2 تا دی وی دی بازی بدون مشکل اجرا شد هیچ کرکی هم داخل دی وی دی بازی نبود
دوستانی که می گن بازی مشکل داره مجاشو می گن مراحل جلوتر یا....؟
كرك Razor 1911 هم براي بازي اومد
Crack Only
Rapidshare
Hotfile
اين كرك skirmish رو هم قابل بازي مي كنه و اونجوري كه معلومه مشكلي نداره البته خودم تست نكردم.
دوستان لطفا تست كنن و جوابشو بگن.
دوست عزیز اون چیزی که شما گرفتی مشخص که عین یک copy و past از روی سیستمی بوده که قبلا روش این بازی نصب شده... واسه همین کرک شده بوده شما version فایلهای اجرایی رو نگاه کن تا بفهمی چقدر up to date هستش...
واسه دوستانی که مشکل کرک دارند میتونن از کرک razor 1911 استفاده کنند چون همراه خودش keygen داره و عملا بازی رو بصورت آفلاین activate میکنه و تمام امکانات بازی رو باز میکنه و همچنین گفته خودش واسه update های بعدی هم کار میکنه...:31::31:
اینم لینک مستقیم:
سایتی هست که بازی رو بفروشه
اگه هست PM بدین
ممنون
.........................
بازیش سه قسمتیه یا همه ی داستانش (zerg,terran,و اون یکی تیم) یکیه؟؟؟
دوستان من وقتی میخوام بازی رو نصب کنم همون اول نصب ارور زیر رو میده : (چکار باید بکنم؟)
من از سایت بازینما سفارش دادم دوتا dvd هست..کسی میدونه خوبه!!!
دوستان من وقتی میخوام بازی رو نصب کنم همون اول نصب ارور زیر رو میده : (چکار باید بکنم؟)
فایلی که دانلود کردی ناقص هستش...
میتونی فایل رو ترمیم کنی که روشش رو تو صفحات قبلی گفتم...
فقط 40-30 mb دانلود میکنی بجای 7.5 gb ....
پست 279 رو بخون...
Bobby Sands
01-08-2010, 18:29
از دوستان کسی این بازیو که میهن دانلود گذاشته دانلود کرده ببینه واقعا کار میکنه یا نه؟ اونجا که همه فقط به به چه چه میکنن آدم نمیفهمه واقعا سالم و کامله یا نه:13:
اگر کار میکنه یه شب بذاریم تا صبح تو شرکت دانلود بشه :31:
ali_ranger22
01-08-2010, 18:55
فردا بازی دستم می رسه !
اصلا نمی تونم صبر کنم
لعنتی ها چه قیمتایی هم واسه بازی دارن می گیرن من که بی خیال Collector شدم ! 250 تومن می فروشن !!!
The Dreadnaught
01-08-2010, 21:19
یک سری از Bug های بازی به انضمام مشکل Overheat
---------- Post added at 10:19 PM ---------- Previous post was at 10:17 PM ----------
فردا بازی دستم می رسه !
اصلا نمی تونم صبر کنم
لعنتی ها چه قیمتایی هم واسه بازی دارن می گیرن من که بی خیال Collector شدم ! 250 تومن می فروشن !!!
چی ؟!!! کی ؟ کجا ؟!
قیمت Collector's Edition حدود 100 دلار هست ، شما سر گردنه قیمت گرفتی ؟!
ali_ranger22
01-08-2010, 22:01
چی ؟!!! کی ؟ کجا ؟!
قیمت Collector's Edition حدود 100 دلار هست ، شما سر گردنه قیمت گرفتی ؟!
من سپردم به یکی از دوستام پیگیری کرد و پک معمولی گرفتیم
Collector چون 2 کیلو وزنشه هزینه ی انتقالش خیلی بالاست البته چون این اولین پکی بود که یارو آورده بود همچین قیمتی می داد
vahidgame
01-08-2010, 22:08
حالا علی جان اگه با این سرعت اینترنت که داری نتونی بازی کنی چی کار می کنی؟:31:
شانس ما یه دفعه می بینی سرعت 1 مگ می خواد:27:
نمیدونم کسی قبلا گذاشته یا نه ولی محض اطلاع برای طرفداران این بازی بد نیست:46::
بررسی کارایی کارتهای گرافیک مختلف در استارکرفت2
سرانجام ادامهی یکی از بهترین و موفقترین عناوین استراتژی تاریخ بازیهای رایانهای، یعنی استارکرفت عرضه شد و بدون شک تعداد بسیار زیادی از بازیکنندهها دغدغهی این را دارند که با چه کیفیت و جزئیاتی میتوانند از این بازی لذت ببرند.
به همین منظور بر آن شدیم تا با قرار دادن نتایج بررسی تعدادی از کارتهای گرافیک روز و قدیمی شما را با قدرت موتور گرافیکی بازی و همچنین چگونه اجرا شدن آن بر روی گرافیکهای مختلف آشنا کنیم.
قبل از هر چیز بهتر است مقایسهای بین دو کارت ATI و انویدیا را داشته باشیم.
در مجموع نمیتوان تفاوت زیادی را بین این دو قائل شد اما برای مثال در تصویر سوم اگر به زمین دقت کنید آن را کمی واضحتر خواهید یافت.
برای این تست از 13 کارت گرافیک متفاوت استفاده شده است که میتوانید در زیر لیست این کارتهای گرافیکی و دیگر مشخصات سیستم تست را مشاهده کنید.
Intel Core i7 965 @ 3750 MHz
eVGA X58 Classified
6144 MB (3x 2048 MB) DDR3 Corsair @ 1500 MHz
Power Supply Unit 1200 Watt BFG
Monitor Dell 3007WFP - up to 2560x1600
Windows 7 RTM 64-bit (fully patched up)
DirectX 10/11 latest End User Runtime
ATI Catalyst 10.6
NVIDIA GeForce 258.96 WHQL
The cards tested:
GeForce 9800 GTX+ 512MB
GeForce GTX 260 SP216 896MB
GeForce GTX 285 1792MB
GeForce GTX 460 1024MB
GeForce GTX 460 768MB
GeForce GTX 470 1280MB
GeForce GTX 480 1536MB
Radeon HD 4770 512MB
Radeon HD 4870 1024MB
Radeon HD 5770 1024MB
Radeon HD 5830 1024MB
Radeon HD 5850 1024MB
Radeon HD 5870 1024MB
لازم به ذکر است در حال حاضر درایور کارتهای گرافیک ATI از Anti- Aliasing پشتیبانی نمیکنند و تنها کارت گرافیکهای انویدیا این قابلیت را دارند.
در ادامه میتوانید میتوانید نتایج را در رزولوشنها مختلف مشاهده کنید:
منبع:
iMbaQ_SiR
01-08-2010, 23:52
هيچي همون اصل و مهم ترين بخش بازي يعني مولتي پليرش رو از دست مي دي
البته احتمال داره بازي طوري كرك بشه كه بشه مولتيش هم با LAN يا شبكه هاي ديگه بازي كرد ولي بازم مثل بتل.نت نميشه
اول سلام. داشت یادم می رفت آخه.:20:
بدم لطفاً جو رو خراب نکنبد مردم و تو خرچ نندازین.
Starcraft هم مثل warcraft بازی که قراره 10-20 min طول بکشه چه فرقی داره تو battel.net با شه یا جای دیگه.
هرکی ندونه قک می کنه شما (نه فقط شخص شما، تعدادی از دوستانم منظورم هست)تو Blizard کار میکنید.:20:
farhad_realmadrid
02-08-2010, 00:27
کارت گرافیک nvidia 7600 256 mb و یک گیگ رم خوب اجرا میشه؟
iMbaQ_SiR
02-08-2010, 00:29
سلام .
چه فرقی بین ورژن Collector's Editionبا معمولی وجود داره؟
MEHDI_2010
02-08-2010, 01:38
کارت گرافیک nvidia 7600 256 mb و یک گیگ رم خوب اجرا میشه؟
عالی و بدون هیچ مشکل و روون اجرا میشه
داداش این دیگه پرسیدن داره.معلومه که خوب که هیچی بدم زورکی اجرا میشه
Sam Fisher 11
02-08-2010, 02:24
فردا بازی دستم می رسه !
همه مایه دارا: دی
ما که رفتیم از س ر 2500خریدیمش: دی
الانم اجراش کردیم...
خدارو شکر محیطه ناشناخته مثل سابق تاریکه و یوبی بازی(آسون کردن بازیای سخت: دی) درنیاوردن!
همون اولم رینور حروم زاده میاد زیر دستتون... رینور تری دی : دی
چیزی از بازی نمیگم نیازیم به گفتن چیزی نیست دیگه اینقدر عکس و ویدئو از بازی هست که دیگه گیمرا بتونن تشخیص بدن میخوان بازیش کنن یا نه کسیم اگه اولین بارش باشه تو کمپین بذاره رو حالت کژوآل هیچ مشکلی نداره و بازیش سریع دسش میاد. موقع لود خودش بسیک توتریال داره;)
Ahmad hp
02-08-2010, 07:18
من سپردم به یکی از دوستام پیگیری کرد و پک معمولی گرفتیم
Collector چون 2 کیلو وزنشه هزینه ی انتقالش خیلی بالاست البته چون این اولین پکی بود که یارو آورده بود همچین قیمتی می داد
معمولیش رو چند گرفتی ؟؟؟؟
از کجا ؟؟؟
shahi-007
02-08-2010, 07:56
من احساس می کنم گرافیکش شبیه red alert 3 شده برا من!! مثل اون فیلمایی که از Youtube دانلود می کردم نیست. یعنی یه جور بدیه. گرافیکامم همش روی ultra هست. دلیلی داره؟
اگه لازمه عکس بذارم
Ahmad hp
02-08-2010, 09:55
کسی انقلاب نرفته ببینه اونجا اورده یا نه ؟؟؟
سلام .
چه فرقی بین ورژن Collector's Editionبا معمولی وجود داره؟
توی خود بازی فرقی نداره ولی فکر کنم یه چیزهای اضافی که برای بازیه رو روش داره
مثلا برای sims3 collector edition یه فلش اضافی با آرم بازی روش داره
Advanced Ali-001
02-08-2010, 10:40
پلتفرم: Mac ،PC
FOR EVER
ممنون ازسم فیشرعزیز.
hobgoblin
02-08-2010, 10:51
توی خود بازی فرقی نداره ولی فکر کنم یه چیزهای اضافی که برای بازیه رو روش داره
مثلا برای sims3 collector edition یه فلش اضافی با آرم بازی روش داره
يه جعبه بزرگه كه توش يه كتاب 176 صفحه اي و يه فلش 2 گيگ و يه خورده ريزاي اينجوري هست
اينم عكسش
[CENTER][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فایلی که دانلود کردی ناقص هستش...
میتونی فایل رو ترمیم کنی که روشش رو تو صفحات قبلی گفتم...
فقط 40-30 mb دانلود میکنی بجای 7.5 gb ....
پست 279 رو بخون...
سلام دوست عزیز!
من طبق آموزش پست 279 انجام دادم و از نرم افزار Bitcomet استفاده کردم ولی وقتی میزنم که همون فایل 7 گیگی رو دانلود کنه ، دانلود شروع نمیشه و سریع استاپ میشه! مشکل از چی میتونه باشه؟
iMbaQ_SiR
02-08-2010, 12:00
می تو نید از اینجا DL کنید اگه قست DL دارید.
*hamedkhatar*
02-08-2010, 12:11
سلام
من رفتم بازی رو از بیرون خریدم که مال شرکت باران هست
نصب کردم فکر کنم خودش اتوماتیک کرکش کرده حروم لقمه ها گند میزنند به بازی
بازی رو که اجرا میکنم این ارور رو میده
که متنش هم اینه
StarCraft II (B16117)
Time: 2010-08-02 13:06:24.984
Exe: C:\Program Files\BaRaN\StarCraft II.\Versions\Base15405\SC2.exe
Parameters:
Exe Built: 2010-07-28 03:37:44.000
User: hamedkhatar
Computer: HAMEDKHATAR-PC
Version: 1.0.0.16117
Branch: branches/Liberty
Revision: 83098
Locale: enGB
بعد میگه بازی خرابه از اول بازی رو نصب کن
علتش چیه؟
چطوری باید آپدیتش کنم؟
کرک رازور رو هم ریختم فایده ای نداشت
ممنون
سلام دوست عزیز!
من طبق آموزش پست 279 انجام دادم و از نرم افزار Bitcomet استفاده کردم ولی وقتی میزنم که همون فایل 7 گیگی رو دانلود کنه ، دانلود شروع نمیشه و سریع استاپ میشه! مشکل از چی میتونه باشه؟
عزیز ببین شاید torrent بهت seed نمیده...
یه torrent دیگه پیدا کن که seed بهت بده...
درضمن من با bitlord تست کردم شاید با bitcomet جواب نمیده...
:10::10:
سلام
که متنش هم اینه
StarCraft II (B16117)
Parameters:
علتش چیه؟
چطوری باید آپدیتش کنم؟
ممنون
سعی کن exe اوریجینال بازی رو پیدا کنی دانلود کنی و اون رو اجرا کنی تا بازی درست update بشه...
فایل های اوریجینال رو میتونی از این کرک razor1911 استفاده کنی چون اوریجینال بازی هستش و میشه update کردش...
مگه اینکه بد شانسی بیاری و بازی رو خود شرکت ناقص update کرده باشه که اونوقت شاید update نشه...:10:
iMbaQ_SiR
02-08-2010, 13:12
سلام
که متنش هم اینه
StarCraft II (B16117)
Parameters:
علتش چیه؟
چطوری باید آپدیتش کنم؟
ممنون
این خرابه کاریش نمی شه کرد بی خود وقتت رو طلف این نکن.
mhadishirani
02-08-2010, 13:15
آقا من فردا میرم بگیرم. کرک سالم رو هم پیش پیش دانلود کردم که گرفتم بریزم حال کنم.اگه سالم بود خبرتون میکنم(البته مغازه لواسونه ها)
*hamedkhatar*
02-08-2010, 13:47
این خرابه کاریش نمی شه کرد بی خود وقتت رو طلف این نکن.
عزیز ببین شاید torrent بهت seed نمیده...
:10::10:
سعی کن exe اوریجینال بازی رو پیدا کنی دانلود کنی و اون رو اجرا کنی تا بازی درست update بشه...
فایل های اوریجینال رو میتونی از این کرک razor1911 استفاده کنی چون اوریجینال بازی هستش و میشه update کردش...
مگه اینکه بد شانسی بیاری و بازی رو خود شرکت ناقص update کرده باشه که اونوقت شاید update نشه...:10:
بازی رو از اول نصب کردم کرک رازور هم ریختم اجرا شد یک مرحله هم بازی کردم (بدون مشکل) ولی بازم نتونستم آپدیت بکنم حالا از کجا بفهمم ورژن بازی چنده؟
توی منو ها هم هرچی گشتم چیزی به نام Skirmish پیدا نکردم
پس کجاست؟
این مشکل آپدیت رو یکی کمک کنه حلش کنم
کسی میتونه فایل EXE اورجینال رو برام آپلو کنه؟ این لینکی که گذاشتید دانلود نمیشه (فشردش بکنی میشه 3 مگ)
آدرس سیو بازی کجاست؟
ممنون
[SIZE="3"]عزیز ببین شاید torrent بهت seed نمیده...
ممنون.
با Bitlord انجام دادم بخوبی عمل کرد و حدود 50 مگ دانلود کردم و تونستم بازی رو نصب کنم!
*hamedkhatar*
02-08-2010, 17:31
خیلی باحاله این بازی
مرحله دوم اونجا که باید فقط از بیست محافظت کنی هی مونده بودم باید چکار کنم درست بلد نبودم از ابزارها و امکانات استفاده کنم ولی دو بار اون مرحله رو رفتم تا بهتر یاد بگیرم با این که بار اول هم برده بودم
کسی نگفت Skirmish کجاست؟
دوستان بازی رو نصب کردم و خودش به ورژن 1.0.1 آپدیت شد.
من از کرک Razor1911 استفاده کردم اتفاقی نمیفته یعنی وقتی وارد بازی میشم بعد از پخش فیلم اول بازی میگه که باید اکانت battle.net استفاده کنم.
چکار باید بکنم؟
کرکی هست که بدون دردسر بازی رو اجرا کنه؟
*hamedkhatar*
02-08-2010, 18:21
من که نتونستم آپدیت کنم ولی دارم بدون مشکل با کرک رازور بازی میکنم
فقط نمیدونم چرا اسکیرمیشش نیست
من که نتونستم آپدیت کنم ولی دارم بدون مشکل با کرک رازور بازی میکنم
فقط نمیدونم چرا اسکیرمیشش نیست
روش استفاده از كرك razor رو شما توضيح ميدى؟
ويندوزم هم هفته!
البته ظاهرا استفاده ازش ساده هست ولى نميدونم چرا وقتى فايل keytro رو اجرا ميكنم صفحه يه لحظه سياه ميشه و اتفاقى انگار نميوفته؟!!
matrix_3s
02-08-2010, 20:26
دوستان آیا این بازی کاملا کرک شده؟؟؟
مشکلی که وجود نداره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
*hamedkhatar*
02-08-2010, 20:37
روش استفاده از كرك razor رو شما توضيح ميدى؟
ويندوزم هم هفته!
البته ظاهرا استفاده ازش ساده هست ولى نميدونم چرا وقتى فايل keytro رو اجرا ميكنم صفحه يه لحظه سياه ميشه و اتفاقى انگار نميوفته؟!!
شما نباید فایل Keytro رو اجرا کنید اون فقط تبلیغ رازور هست
شما باید sc2_copy.exe رو اجرا کنید خودش بقیه کارها رو انجام میده
فقط قبلش محض احتیاط فایلهای کرک رو توی مسیر بازی بریزید بعد اجراش کنید
این بازیش چطوریه که هرجا میریم تبلیغ اینو می بینیم؟ هرکی رو دیدم از این حرف میزنه؟؟ مگه شبیه جنرال 3 و 4 نیست؟ پس چرا از اونا همه بدشون میومد؟
*hamedkhatar*
02-08-2010, 20:57
این بازیش چطوریه که هرجا میریم تبلیغ اینو می بینیم؟ هرکی رو دیدم از این حرف میزنه؟؟ مگه شبیه جنرال 3 و 4 نیست؟ پس چرا از اونا همه بدشون میومد؟
تو همون سبکه ولی به اون مزخرفی نیست
خیلی عالیه
البته اولین نسخه جنرال 3 هم خیلی عالی بود نسخه های بعدی خراب کرد یادمه گیم اسپات امتیاز 9 بهش داد
دوستان آیا این بازی کاملا کرک شده؟؟؟
مشکلی که وجود نداره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نه کرک رازور رو بگیرید مشکلی نیست
اکثر مشکلات رفع شده فقط قبل از کرک آپدیت بشه
بازی رو از اول نصب کردم کرک رازور هم ریختم اجرا شد یک مرحله هم بازی کردم (بدون مشکل) ولی بازم نتونستم آپدیت بکنم حالا از کجا بفهمم ورژن بازی چنده؟
توی منو ها هم هرچی گشتم چیزی به نام Skirmish پیدا نکردم
پس کجاست؟
این مشکل آپدیت رو یکی کمک کنه حلش کنم
کسی میتونه فایل EXE اورجینال رو برام آپلو کنه؟ این لینکی که گذاشتید دانلود نمیشه (فشردش بکنی میشه 3 مگ)
آدرس سیو بازی کجاست؟
ممنون
این یه لینک دیگه:
در مورد update هم اگر بازی مشکل نداره احتیاجی بهش نداری دیگه...
اون skirmish هم وقتی وارد منوی singleplayer میشی منوی play against AI همون skirmish میشه...
دوستان بازی رو نصب کردم و خودش به ورژن 1.0.1 آپدیت شد.
من از کرک Razor1911 استفاده کردم اتفاقی نمیفته یعنی وقتی وارد بازی میشم بعد از پخش فیلم اول بازی میگه که باید اکانت battle.net استفاده کنم.
چکار باید بکنم؟
کرکی هست که بدون دردسر بازی رو اجرا کنه؟
1) Unrar, burn or mount ISO
2) Install the game while online (or use G8MN8UDG6NA2ANGY6A3DNY82HRGF29ZH
when prompted for an auth key while being offline) and skip the serial
activation prompt later on
3) Update the game online
4) Run \Razor1911\SC2_COPY.exe on the DVD to install additional content
5) Run \Razor1911\keytro.exe and hit F2 to activate your game offline
6) Enjoy the full single-player experience playing in guest mode
P.S.
عزیز بعد از اجرای SC2_COPY.exe فایل keytro.exe رو اجرا میکنید و در زمان اجراش f2 رو میزنید تا اکانت آفلاین ساخته بشه و بعد از اون وقتی بازی رو اجرا کردید اون قسمتی که از شما اکانت battlenet خواست از منوی پایین سمت راست گزینه play as guest رو انتخاب میکنید و یکی از profile های razor رو انتخاب میکنید و بازی میکنید...
matrix_3s
02-08-2010, 22:44
نه کرک رازور رو بگیرید مشکلی نیست
اکثر مشکلات رفع شده فقط قبل از کرک آپدیت بشه
خداروشکر
پس امروز فردا میگیرمش:8:
*hamedkhatar*
02-08-2010, 22:54
این یه لینک دیگه:
در مورد update هم اگر بازی مشکل نداره احتیاجی بهش نداری دیگه...
اون skirmish هم وقتی وارد منوی singleplayer میشی منوی play against AI همون skirmish میشه...
ممنون دوست من
میشه یه توضیح بدید اینی که گذاشتید دقیقا چیه؟
فایلهای اصلی بازی هست یا کرک شده؟
درضمن در مورد skirmish رفتم اونجا که گفتید
اینم عکسش
چرا اینطوریه؟ مشکل داره نه؟
آخرش باید چکار کنم؟
فکر کنم آخرش باید از اینترنت دستکاری نشدش رو بخرم
ممنون
iMbaQ_SiR
02-08-2010, 23:30
یکی PM بده ببینم از کجا تهیه کردین منم بگیرم.
ممنون دوست من
میشه یه توضیح بدید اینی که گذاشتید دقیقا چیه؟
فایلهای اصلی بازی هست یا کرک شده؟
درضمن در مورد skirmish رفتم اونجا که گفتید
اینم عکسش
چرا اینطوریه؟ مشکل داره نه؟
آخرش باید چکار کنم؟
فکر کنم آخرش باید از اینترنت دستکاری نشدش رو بخرم
ممنون
این نسخه ای که شما دارید کرک reloaded روش نصبه... که نمیتونه skirmish هارو باز کنه چون همینجا که هستید یک لیست از map هایی که میشه بازیشون کرد وجود داره که با کرک razor میشه اجراشون کرد...
اون لینک هم مال کرک razor هستش ولی پیشنهاد میکنم که دانلود نکنید تا وقتی فایل های اوریجینال رو پیدا نکردید چون کرک razor با فایل های اجرایی بازی کاری نداره و همون فایلهای اوریجینال رو اجرا میکنه...
درضمن مشخص شد که version فایل های شما هم 1.0.0.16117 هستش که update 1.0.1 که 6 mb بوده روش انجام نشده...
حالا خدارو چه دیدی شاید با کرک razor همه چیز هم درست شد.....:31::31::31:
The Dreadnaught
03-08-2010, 01:47
دوست عزیز Generals نسخه 3 و 4 وجود نداره . اون بازی هایی که شما دارید ازش صحبت میکنید در اصل C&C شماره 3 و 4 محسوب میشن .
Generals شاخه جدیدی از سری بازیهای Command and Conquer محسوب میشه ، که ادامه اش Zero Hour یک شاهکار بود (که Zero Hour هم Generals 2 محسوب نمیشه ، یک expansion هست) ولی EA این شاهکار رو درست ساپورت نکرد و به افتضاح کشیده شد . قسمت Online این بازی فوق العاده ساخته شده بود ، در ضمن بسیاری از طرفداران این بازی هم به این دلیل جذبش شده بودن که نسبت به سایر شاخه های C&C بیشتر به واقعیت نزدیک بود .
الان هم بسیاری از طرفداران Generals منتظر ارائه Generals 2 از EA هستن .
خوبی Blizzard اینه که بازیهاش رو درست و حسابی ساپورت میکنه ، البته یک سری Bug های در SC2 هست ولی حداقل میتونیم مطمئن باشیم که کمپانی تمام تلاشش رو برای برطرف کردن اونها انجام میده ، درسته که برای بازی Online هم جدا پول میگیره ولی اگر Zero Hour رو برای مدت طولانی بازی کرده باشید شاید حاضر بودین که پولی باشه ولی اینطور به افتضاح کشیده نشه .
farhad_realmadrid
03-08-2010, 02:09
عجب ضد حالی به زور کرک Razor1911 صد مگ دانلود کردم راهنماش میگه باید آنلاین آپتدیت کرد! کسی میدونه آپدیت این بازی چقدره؟ لینکش هست که برم کافی نت دانلود کنم؟
hobgoblin
03-08-2010, 06:58
منم با اون كامپيوتري كه بازي ميكنم اينترنت ندارم كه قبل از كرك بازي رو آپديت كنم.
ميگم اين آپديت رو جداگانه نميشه گرفت و نصبيد؟
vahidgame
03-08-2010, 07:14
سایت گیم اسپات هم بالاخره به این ابر شاهکار امتیاز داد.
این سایت امتیاز خیلی فوق العاده 9.5 رو به بازی داد.
گیم اسپات اشاره کرده که:
Starcraft II: Wings of Liberty فقط یک بازی قدیمی با شکل بسیار جدید نیست بلکه اون یک بازی متنوع با پر از خصوصیات گرانبها هستش که شمارو پشت کامپیوتر برای هفته ها و ماه ها و حتی سال ها نگه خواهد داشت.
در مورد خصوصیات این ابر شاهکار هم که تا دلتون بخواد توضیح داده شده : دی
اما در مورد مشکلات بازی که خیلی کم هستن گیم اسپات به برخی مشکلات در Battlenet و همین طور وجود تنها یک campaign اشاره کرده.
لینک نقد گیم اسپات:
*hamedkhatar*
03-08-2010, 08:40
این نسخه ای که شما دارید کرک reloaded روش نصبه... که نمیتونه skirmish هارو باز کنه چون همینجا که هستید یک لیست از map هایی که میشه بازیشون کرد وجود داره که با کرک razor میشه اجراشون کرد...
اون لینک هم مال کرک razor هستش ولی پیشنهاد میکنم که دانلود نکنید تا وقتی فایل های اوریجینال رو پیدا نکردید چون کرک razor با فایل های اجرایی بازی کاری نداره و همون فایلهای اوریجینال رو اجرا میکنه...
درضمن مشخص شد که version فایل های شما هم 1.0.0.16117 هستش که update 1.0.1 که 6 mb بوده روش انجام نشده...
حالا خدارو چه دیدی شاید با کرک razor همه چیز هم درست شد.....:31::31::31:
ممنون دوست من
آره چون خود شرکتی که بازی رو داده برداشته با Reloded بازی رو کرک کرده دیگه کرک رازوری که من روش نصب کردم فایده ای نداشته فکر هم نمیکنم راهی داشته باشه
برای همین گفتم دوباره از اینترنت برام بفرستم تا من بیام مرحله های بازی رو تموم کنم اونم احتمالا میرسه
ممنون از شما
Mohammad_Sn2001
03-08-2010, 10:29
دوستان کسی تراینر این بازی رو نداره ؟؟؟ به ما هم بده
Mohammad_Sn2001
03-08-2010, 10:39
آبدیت بازی چقدر طول میکشه ؟؟؟
چند مگ هستش ؟؟؟
*hamedkhatar*
03-08-2010, 10:40
دوستان کسی تراینر این بازی رو نداره ؟؟؟ به ما هم بده
از اینجا میتونی بگیری ولی ف ی ل ت ر ه
Mohammad King
03-08-2010, 11:01
سلام
امروز رفتم از اراک این بازیو بخرم گفت هموز نیامده
Amin.P30
03-08-2010, 13:52
این بازی LAN خالی هم میشه؟؟؟ کسی تست کرده ؟ حال میده؟
کرک ریزور هم اگر کسی خواست اینجا هم هست....:
Starcraft II: Wings of Libert RAZOR 1911
نسخه های مختلف استارکرافت 2 که قراره عرضه بشن
تو skirimish هم متفاوتن یا فقط تو مراحل داستانی فرق میکنن ؟؟؟
کلا فرق wings of liberty با heart of the swarm و legacy of the void چیه؟؟؟
1) Unrar, burn or mount ISO
2) Install the game while online (or use G8MN8UDG6NA2ANGY6A3DNY82HRGF29ZH
when prompted for an auth key while being offline) and skip the serial
activation prompt later on
3) Update the game online
4) Run \Razor1911\SC2_COPY.exe on the DVD to install additional content
5) Run \Razor1911\keytro.exe and hit F2 to activate your game offline
6) Enjoy the full single-player experience playing in guest mode
P.S.
عزیز بعد از اجرای SC2_COPY.exe فایل keytro.exe رو اجرا میکنید و در زمان اجراش f2 رو میزنید تا اکانت آفلاین ساخته بشه و بعد از اون وقتی بازی رو اجرا کردید اون قسمتی که از شما اکانت battlenet خواست از منوی پایین سمت راست گزینه play as guest رو انتخاب میکنید و یکی از profile های razor رو انتخاب میکنید و بازی میکنید...
آقا بابت راهنمایی ها واقعا ممنونم!
من همه کار هایی که گفتید رو انجام دادم ولی باز هم وقتی play as guest رو میزنم میگه باید اکانت بسازی!:19:
وقتی شما keytro.exe رو اجرا میکنی صفحه جدیدی باز میشه؟ چون برای من فقط یه لحظه صفحه سیاه میشه و چندین بار هم محض احتیاط کلید F2 رو میزنم ولی گویا اثربخش نیست!:19:
ویندوزم هم هفت 32 بیتی هست.(نمیدونم اصلا مهم هست یا نه؟!!):41:
shahramcat
03-08-2010, 20:04
سلام
2 تا سوال داشتم
1- بازی فقط آنلاین هست یا تکنفره هم میشه ؟
2- سبک بازی استراتژیکی هست که میشه خودت ساختمون یا چیزای دیگه بسازی و گشترشش بدی ؟
ممنون
havas_1980
03-08-2010, 20:32
نسخه های مختلف استارکرافت 2 که قراره عرضه بشن
تو skirimish هم متفاوتن یا فقط تو مراحل داستانی فرق میکنن ؟؟؟
کلا فرق wings of liberty با heart of the swarm و legacy of the void چیه؟؟؟
- عنوان شده از سوی سازنده ها که در خوشبینانه ترین حالت, قسمت دوم , 18 ماه بعد از انتشار نسخه اصلی منتشر میشه. یعنی Q4 2011... قسمت سوم هم 18 ماه بعد از نسخه دوم یعنی Q2 2013.
- هر نسخه داستان یک نژاد رو به تصویر میکشه. StarCraft II: Wings of Liberty اولین قسمت از سه گانه StarCraft و در حقیقت نسخه اصلی داستان نژاد Terran و شخصیت اصلی این نژاد یعنی Jim Raynor رو توصیف می کنه. قسمت دوم یا نسخه تکمیلی اول StarCraft II: Heart of the Swarm است که داستان نژاد Zerg رو نشون می ده و قسمت سوم هم نسخه تکمیلی دوم بوده و StarCraft II: Legacy of the Void نام داره که داستان نژاد Protoss رو روایت می کنه.
هر کمپین در مجموع شامل 26 الی 30 ماموریت متنوع بوده که ماموریتهای آغازین و پایانی مشخصه اما ماموریت های ما بین این بار ساختاری چند شاخه داره و بازیکن مسیرش رو خودش انتخاب می کنه. هر نسخه تکمیلی در کنار مد تک نفره خود بخش های متنوعی مثل نیرو ها، توانایی ها، ساختمان ها و نقشه های جدید رو اضافه می کنه و آپدیت های Battle.net رو هم شامل می شه.
سلام
2 تا سوال داشتم
1- بازی فقط آنلاین هست یا تکنفره هم میشه ؟
2- سبک بازی استراتژیکی هست که میشه خودت ساختمون یا چیزای دیگه بسازی و گشترشش بدی ؟
ممنون- هم تکنفره - هم چند نفره (تحت BattleNet)
- بله.
کلا در آدرس زیر, شرح بازی + شرح بازیهای قبل موجوده:
مردم که تا چند روز پیش به این بازیو می گفتن تخیلی ، خالی بنید و عق می زدن ، حالا چی شده این قدر اینو دوس دارن و خریدن و بازی می کنن؟
The Dreadnaught
03-08-2010, 22:52
مردم که تا چند روز پیش به این بازیو می گفتن تخیلی ، خالی بنید و عق می زدن ، حالا چی شده این قدر اینو دوس دارن و خریدن و بازی می کنن؟
کدوم مردم ؟!!
شما برو پست های صفحات اول همین تاپیک رو مطالعه کن
از همون زمان انتشار خبر ارائه نسخه دوم ملت داشتن براش سر و دست می شکستن
*hamedkhatar*
03-08-2010, 22:59
دوست عزیز کفر گفتیا :13:
خدا از سر تقصیراتت بگذره
hobgoblin
04-08-2010, 07:52
آقا اين پچ 1.01 رو نميشه جداگانه دانلود كرد و برد جاي ديگه بازي نصب شده نصبش كرد؟
من توي خونه و با كامپيوتري كه بازي مي كنم نمي تونم وصل بشم به اينترنت. چيكار كنم؟
*hamedkhatar*
04-08-2010, 08:27
آقا اين پچ 1.01 رو نميشه جداگانه دانلود كرد و برد جاي ديگه بازي نصب شده نصبش كرد؟
من توي خونه و با كامپيوتري كه بازي مي كنم نمي تونم وصل بشم به اينترنت. چيكار كنم؟
نه عزیز نمیشه
من هم که اینترنت دارم نتونستم آپدیت کنم چون فایلهای اورجینال بازی رو ندارم :41:
hobgoblin
04-08-2010, 08:47
نه عزیز نمیشه
من هم که اینترنت دارم نتونستم آپدیت کنم چون فایلهای اورجینال بازی رو ندارم :41:
ببين اين به درد مي خوره؟
اينجا هم فايلاي اورجينالو گذاشته:
آقا بابت راهنمایی ها واقعا ممنونم!
من همه کار هایی که گفتید رو انجام دادم ولی باز هم وقتی play as guest رو میزنم میگه باید اکانت بسازی!:19:
وقتی شما keytro.exe رو اجرا میکنی صفحه جدیدی باز میشه؟ چون برای من فقط یه لحظه صفحه سیاه میشه و چندین بار هم محض احتیاط کلید F2 رو میزنم ولی گویا اثربخش نیست!:19:
ویندوزم هم هفت 32 بیتی هست.(نمیدونم اصلا مهم هست یا نه؟!!):41:
والله منم مشکوک شدم که مشکل از windows شماست چون وقتی Keytro.exe رو اجرا میکنید یک animation یا demo شروع میشه که انگار فلش هستش و حدودا 2 دقیقه طول میکشه اگر شما نبندیدش...:18::18:
مگه نسخه شما اوریجینال نیستش؟
بعداز update همه کارهارو دوباره تکرار کنید...
Alireza.M67
04-08-2010, 11:23
واسه من که تو خود دی وی دی بازی بود .
پس لابد میشه از قبل دانلودش کرد .
hobgoblin
04-08-2010, 11:25
كسايي كه نمي تونن توي ويندوز 7 فايل keytro.exe رو اجرا كنن احتمالا با اينكار مشكلشون حل ميشه:
اول اينكه اگه كارت گرافيكت ATI هست آخرين درايورش رو بنصب
اگرم نشد:
Keytro.exe crashing in Windows7 32bit (Possible Fix)
=========================================
1 – install the game
2 – Update the game online
3 – disable antivirus software then run SC2_COPY.exe
4 – download sandboxie from
5 – drag and drop the file keytro.exe into sandboxie and
choose (Run Outside Sandbox) when prompted
6 – watch the very silly promo for razor and hit f2 when
prompted
7 – play the game and choose guest mode from the left
دوستان لینک 7گیگی بازیو پیدا کردم خودم دارم دانلود میکنم پسوندشم iso هست ..دانلودش تموم شد حتما باید رو dvd9 رایت کنم؟؟؟ یا میشه بازش کرد؟
لینکشم میزارم اگه خواستین
*hamedkhatar*
04-08-2010, 12:10
دوستان لینک 7گیگی بازیو پیدا کردم خودم دارم دانلود میکنم پسوندشم iso هست ..دانلودش تموم شد حتما باید رو dvd9 رایت کنم؟؟؟ یا میشه بازش کرد؟
لینکشم میزارم اگه خواستین
به صورت ایمیج میتونی بازش کنی
با Winrar هم میتونی فایلها رو استخراج کنی و بازی رو نصب کنی
mhadishirani
04-08-2010, 14:43
آقا من گرفتم.
یه دی وی دی 9 بود.
دار نصب میکنم راستی 4500 خریدم
vahidgame
04-08-2010, 14:57
برای بازی تاپیک دیگه هم وجود داره؟ : دی
توی این تاپیک من نگاه کردم اکثرا در مورد کرک بازی و قیمت بازی و این چیزا صحبت شده. در مورد خود بازی نمی دونم کی می خواد صحبت بشه.
mhadishirani
04-08-2010, 14:57
بعد یه کرک داره برا battle.net نمیدونم چیه ولی اگه کار کنه خیلی مشتیه :دی
والله منم مشکوک شدم که مشکل از windows شماست چون وقتی Keytro.exe رو اجرا میکنید یک animation یا demo شروع میشه که انگار فلش هستش و حدودا 2 دقیقه طول میکشه اگر شما نبندیدش...:18::18:
مگه نسخه شما اوریجینال نیستش؟
بعداز update همه کارهارو دوباره تکرار کنید...
ممنون از شما!:11:
بله نسخه من اورجیناله! دوای درد من توی راهنمایی این دوستمون بود!:8:
كسايي كه نمي تونن توي ويندوز 7 فايل keytro.exe رو اجرا كنن احتمالا با اينكار مشكلشون حل ميشه:
اول اينكه اگه كارت گرافيكت ATI هست آخرين درايورش رو بنصب
اگرم نشد:
Keytro.exe crashing in Windows7 32bit (Possible Fix)
=========================================
1 – install the game
2 – Update the game online
3 – disable antivirus software then run SC2_COPY.exe
4 – download sandboxie from
5 – drag and drop the file keytro.exe into sandboxie and
choose (Run Outside Sandbox) when prompted
6 – watch the very silly promo for razor and hit f2 when
prompted
7 – play the game and choose guest mode from the left
آقا واقعا ممنون!:11:
همه این کار ها رو انجام دادم و کارم راه افتاد!:27:
فقط یک نکته اینکه در طول انجام مراحل بالا به اینترنت وصل نباشید!
چون من بار اول به اینترنت وصل بودم و عمل نکرد! :19: دفعه دوم که ارتباطم رو با اینترنت قطع کردم ، همه چیز اوکی شد و تونستم بازی رو با کرک Razor اجرا کنم!!!:21:
mhadishirani
04-08-2010, 15:25
کرک من 40 مگه و رزور نیست.
علی هم داره کار میکنه
*hamedkhatar*
04-08-2010, 15:32
کرک من 40 مگه و رزور نیست.
علی هم داره کار میکنه
Skirmish هم برات فعاله؟
mhadishirani
04-08-2010, 15:53
Skirmish هم برات فعاله؟
نه.
تو سینگل پلیر نمیره
*hamedkhatar*
04-08-2010, 17:03
نه.
تو سینگل پلیر نمیره
پس نگو عالی داره کار میکنه
aramesh_61
04-08-2010, 18:32
سلام
آقا این UPDATE چقدر طول میکشه؟ ماله من وقتی بازی میخواد update بشه میگه حدوده 39 مگه! از شما هم همینقده؟
mhadishirani
04-08-2010, 18:50
سلام
آقا این UPDATE چقدر طول میکشه؟ ماله من وقتی بازی میخواد update بشه میگه حدوده 39 مگه! از شما هم همینقده؟
آره
راستی کرکم رو بد نصب کرده بودم skrimsh هم درست شد.
farhad_realmadrid
04-08-2010, 19:12
آپدیت رو از کجا میشه دانلود کرد؟ اینترنت ما لاک پشتییه 39 مگ خیلی !!
کسی میتونه لینک اپدیت رو بده برم دانلودش کنم؟
masoud93
04-08-2010, 19:37
این بازی کلا skirmish نداره یا داره به علت خراب بودن کرک نمیشه بری داخلش؟
*hamedkhatar*
04-08-2010, 19:37
آپدیت رو نمیشه دانلود کرد
باید اتوماتیک آپدیت کنید
mhadishirani
04-08-2010, 19:43
آقا هست من دارم ولی نمیتونم آپ کنم سرعتم کمه.
skrimsh هم داره ولی کرک ها خرابه
*hamedkhatar*
04-08-2010, 19:46
آقا هست من دارم ولی نمیتونم آپ کنم سرعتم کمه.
skrimsh هم داره ولی کرک ها خرابه
از کجا آوردی؟
همون ورژن 1.1 هست؟
مطمعنی یا همینطوری فکر میکنی که 1.1 هستش؟
mhadishirani
04-08-2010, 19:50
از کجا آوردی؟
همون ورژن 1.1 هست؟
مطمعنی یا همینطوری فکر میکنی که 1.1 هستش؟
آره
بازی ای که خریدم مامان بود:دی !!!!!!!!
یه آپدیتر با یه فایل bat با یه سری سورس بود میزدی آپدیت میشد.
*hamedkhatar*
04-08-2010, 20:07
آره
اون فایل رو منم داشتم ورژن 1.1 نیست
مطمعن باش
mhadishirani
04-08-2010, 20:10
اون فایل رو منم داشتم ورژن 1.1 نیست
مطمعن باش
هست.
چک کردم مینویسه 1.1
*hamedkhatar*
04-08-2010, 20:48
چطوری چک میکنی؟
papillon11
04-08-2010, 21:24
سلام دوستان . من بازی نصب کردم . می رم توی تک نفره ، skrimsh وجود نداره ، به همین اسم دقیقا وجود داره یا تکنفره ش به یه اسم دیگه است از کجا بفهمم کرکش سالمه ؟ ممنون
*hamedkhatar*
04-08-2010, 21:28
سلام دوستان . من بازی نصب کردم . می رم توی تک نفره ، skrimsh وجود نداره ، به همین اسم دقیقا وجود داره یا تکنفره ش به یه اسم دیگه است از کجا بفهمم کرکش سالمه ؟ ممنون
دوستان لطفا از این به بعد سوال و بحث در مورد کرک و نصب و اجرای بازی در این تاپیک صورت بگیره.
ممنون
farhad_realmadrid
04-08-2010, 21:35
هست.
چک کردم مینویسه 1.1
شما از اینترنت خریدی؟
mhadishirani
04-08-2010, 22:12
شما از اینترنت خریدی؟
نه.
از یه مغازه تو لواسون
---------- Post added at 11:12 PM ---------- Previous post was at 11:08 PM ----------
چطوری چک میکنی؟
فکر کنم پایین سمت چپ نوشته.
الآن در دسترس نیست ببینم
آره
آره عزیز کرک reloaded اولین update بازی رو خودش بهمراهش داره ولی نمیتونی با کرک reloaded بیای و skirmish هارو اجرا کنی... و همچنین دیگه نمیتونی بازی رو باهاش update کنی...
واسه همین به هیچ دردی نمیخوره بعد از پایان campaign ....
درضمن version بازی 1.0.1 میشه...
و برای چک کردنش هم برو version فایل SC2.exe توی فولدر StarCraft II\Versions\Base15405 رو چک کن که باید 1.01.16195 باشه...
king-hitler2
04-08-2010, 23:14
سلام اين كرك رو دان كنيد فكر كنم جواب ميده من خودم دارم دان ميكنم
Done by Razor 1911
31 July 2010
ali_ranger22
04-08-2010, 23:30
اول از همه یه نکته ، این که وقتی می خواید آپدیت کنید دقیقا قبل از این که Play رو بزنید برید توی فولدری که بازی رو نصب کردین و بعد از فولدر Update و یه سری فایل torrent مانند که تو همون صفحه ی اصلیه یه کپی بگیرین و نگهشون دارید و هر موقع خواستین از اول آپدیت کنید این فایل ها رو کپی کنید و بعد آپدیت کنین ، سه سوت آپ میشه
بعد این که دو سه روزی هست با بتل.نت بازی می کنم البته کم به دلایلی
یکی اینکه واقعا اکثر بازیکنا حرفه ای ان و دهن آدم رو صاف می کنن ! طرف زرگ ور می داره اولین چیزی که میسازه Zergling و بعدش هم rush می کنه ! یعنی اگه تران یا پروتوس باشی کارت ساخته اس
بعد هم این که یه حرکتی دیدم یه روز کفم برید ! طرف پروتوس بود بعد دارک تمپلار نامرئی ساخته بود که اصلا نمی شد attack کرد بهش ! خیلی برام عجیب بود و هنوز هم نمی دونم چطوری این کارو کرده بود !
پینگ اینترنتی که باهاش بازی کردم بین 280 تا 350 گردش داره ، در کل قابل قبول بود ولی یه نیم ثانیه ای تقریبا لگ داشتم
در کل با این که هنوز کامل بازی نکردم ولی، استارکرفت 2 بهترین استراتژی تاریخه ...
*hamedkhatar*
04-08-2010, 23:41
اول از همه یه نکته ، این که وقتی می خواید آپدیت کنید دقیقا قبل از این که Play رو بزنید برید توی فولدری که بازی رو نصب کردین و بعد از فولدر Update و یه سری فایل torrent مانند که تو همون صفحه ی اصلیه یه کپی بگیرین و نگهشون دارید و هر موقع خواستین از اول آپدیت کنید این فایل ها رو کپی کنید و بعد آپدیت کنین ، سه سوت آپ میشه
یکی اینکه واقعا اکثر بازیکنا حرفه ای ان و دهن آدم رو صاف می کنن ! طرف زرگ ور می داره اولین چیزی که میسازه Zergling و بعدش هم rush می کنه ! یعنی اگه تران یا پروتوس باشی کارت ساخته اس
بعد هم این که یه حرکتی دیدم یه روز کفم برید ! طرف پروتوس بود بعد دارک تمپلار نامرئی ساخته بود که اصلا نمی شد attack کرد بهش ! خیلی برام عجیب بود و هنوز هم نمی دونم چطوری این کارو کرده بود !
پینگ اینترنتی که باهاش بازی کردم بین 280 تا 350 گردش داره ، در کل قابل قبول بود ولی یه نیم ثانیه ای تقریبا لگ داشتم
در کل با این که هنوز کامل بازی نکردم ولی، استارکرفت 2 بهترین استراتژی تاریخه ...
سلام
ممنون از توضیح
یه سوال:
این چند روزه توی تاپیک های مختلف بازی اسم این Battle.net رو میشنوم ولی اصلا اطلاعاتی ازش ندارم
البته چیزی که فهمیدم اینه که میشه چند تا بازی رو به صورت آنلاین بازی کرد
ولی خوب میشه یه توضیح مختصر بدید که باید چه چیزهایی داشته باشی تا بتونی از طریق این سایت بازی کنیم؟
آیا اورجینال خریدید بازی رو یا با کرک؟
ممنون
سلام برو بکس چطورین ؟
من می خواستم این بازی خفنو بگیرم چون خیلی تعریفشو شنیدم به نظر شما خوبه این بازیو بگیرم آخه می گن کرکش مشکل داره
ممنون
Alireza.M67
05-08-2010, 00:43
آقا عجب بازی جالبیه
تا حالا با بخش مرحله ای هیچ بازی استراتژیکی انقدر حال نکرده بودم .
آخر نوآوری و ابتکاره .
iMbaQ_SiR
05-08-2010, 00:55
سلام
ممنون از توضیح
یه سوال:
این چند روزه توی تاپیک های مختلف بازی اسم این Battle.net رو میشنوم ولی اصلا اطلاعاتی ازش ندارم
ولی خوب میشه یه توضیح مختصر بدید که باید چه چیزهایی داشته باشی تا بتونی از طریق این سایت بازی کنیم؟
ممنون
سلام.
الان داری بازی می کنی حال می کنی دیگه خوش به حالت . 2 روزه خریدمش ولی اسلش گیرم نمی یاد بدونه دست کاری . دادم یکی از دوستام DL کنه برام ، اگه تا الان مشکلی پیش نیومده باشه براش 1.5 GB DL شده از 7.08 GB :18: تموم شد می یام ی دست بزنیم . در ضمن آماده ی باخت بد باش :5:.
1 کی خریدم از پشت شهر داری ولی رولیتد بود:2:، حسابی حالمو گرقت.
راستی اگه تهران هستی ی PM بده بیام ازت بگیرمش اگه میشه.:10::11:
__________________________________________________ ____________________
برای بازی تو battel.net حتما باید Cd key اصل رو داشته باشید که با اون می تونید اکانت battel.net بسازید.
در ضمن بازی تونم باید بدونه دست کاری باشه، یعنی کرک مرک نمی خواد.
ولی حتماً ی روش هایی هم برا مجانی بازی کردن تو net براش می یاد حتماً که درده سر های خاص خودش و داره.:13:
آقا عجب بازی جالبیه
تا حالا با بخش مرحله ای هیچ بازی استراتژیکی انقدر حال نکرده بودم .
آخر نوآوری و ابتکاره .
شما Dawn of War Hamer 40000 هم ی امتحانی بکن ، از اونم حتماً خوشت می یاد.
mhadishirani
05-08-2010, 08:52
سلام.
الان داری بازی می کنی حال می کنی دیگه خوش به حالت . 2 روزه خریدمش ولی اسلش گیرم نمی یاد بدونه دست کاری . دادم یکی از دوستام DL کنه برام ، اگه تا الان مشکلی پیش نیومده باشه براش 1.5 GB DL شده از 7.08 GB :18: تموم شد می یام ی دست بزنیم . در ضمن آماده ی باخت بد باش :5:.
1 کی خریدم از پشت شهر داری ولی رولیتد بود:2:، حسابی حالمو گرقت.
راستی اگه تهران هستی ی PM بده بیام ازت بگیرمش اگه میشه.:10::11:
__________________________________________________ ____________________
برای بازی تو battel.net حتما باید Cd key اصل رو داشته باشید که با اون می تونید اکانت battel.net بسازید.
در ضمن بازی تونم باید بدونه دست کاری باشه، یعنی کرک مرک نمی خواد.
ولی حتماً ی روش هایی هم برا مجانی بازی کردن تو net براش می یاد حتماً که درده سر های خاص خودش و داره.:13:
میخوای لواسون آدرس بدم بگیری؟؟؟؟
َalireza
05-08-2010, 09:01
سلام من میخوام این بازیو بگیرم میشه از 4 بهش نمره بدید لطفا!
از خیلی بازیا تعریف شنیدم ولی وقتی تو تاپیکشون پرسیدم هیچکس راضی نبود!
aramesh_61
05-08-2010, 09:21
سلام، دوست عزیز، من از بازیهای استراتژیک خوشم نمیاد یعنی حوصله شو ندارم چون این بازیا معمولا گیم پلی کندی داره ولی دیشب من چند مرحله اش رو رفتم واقعا جالب بود، اگه نباید میرفتم سر کار حتما تا صبح بازیش میکردم. من از 4 بهش 3.75 میدم.
mhadishirani
05-08-2010, 09:23
منم 3.75 بهش میدم
ali_ranger22
05-08-2010, 10:40
سلام
ممنون از توضیح
یه سوال:
ممنون
بتل.نت یه پورتاله اینترنتیه مخصوص بلیزارده برای بازی آنلاین و مالتی و اینا
battle.net
برو این سایت می تونی راحت اکانت بسازی ، مفتیه ، ولی مهم اینه که سریال اصلی بازی رو داشته باشی که بتونی بازیت رو به پروفایلت اضافه کنی
برای بازی کردن هم که سریال اصلی و یه اینترنت خوب می خوای
*hamedkhatar*
05-08-2010, 10:46
بتل.نت یه پورتاله اینترنتیه مخصوص بلیزارده برای بازی آنلاین و مالتی و اینا
battle.net
برو این سایت می تونی راحت اکانت بسازی ، مفتیه ، ولی مهم اینه که سریال اصلی بازی رو داشته باشی که بتونی بازیت رو به پروفایلت اضافه کنی
برای بازی کردن هم که سریال اصلی و یه اینترنت خوب می خوای
اینترنت خوب رو دارم
سریال اصلی رو حتما باید بخریم؟
قابل ه-ک نیست؟
اگه آره چنده قیمتش؟
شما خودت خریدی؟
ممنون
shahi-007
05-08-2010, 10:47
اینترنت خوب یعنی چه سرعتی؟ شما سرعت دانلودت معمولاً چنده؟ بازی اوریجینال رو چند خریدی؟ کلاً توضیح بدید دیگه!!
iMbaQ_SiR
05-08-2010, 10:53
اینترنت خوب یعنی چه سرعتی؟ شما سرعت دانلودت معمولاً چنده؟ بازی اوریجینال رو چند خریدی؟ کلاً توضیح بدید دیگه!!
فک کنم منظورش از اینتر نت خوب با اون Pingi که گفت بازی کرده ADSL 128 باشه.
من 128 Parsonline دارم خوبه کم فات می زنه نصبت به بقیه.
در شرایط خوب هم 126kb/s DL می کنه.
بازی رم Cdkey یشو من 63 گرقتم شمام اگه خواستید بگید تا بگم از کجا بگیرید .بعد با هم می زنیم چه حالی بده...
:8::21:
mhadishirani
05-08-2010, 10:56
برو speedtest.net
بهت پینگ میده زیر 200 باشه احتالا میتونی در غیر این صورت بعید میدونم بشه
iMbaQ_SiR
05-08-2010, 11:02
برو speedtest.net
بهت پینگ میده زیر 200 باشه احتالا میتونی در غیر این صورت بعید میدونم بشه
با speed test هم بستگی داره نصبت به کچا ping بگیری ، مثلاً ping پاریس با دبی که همین بغله خیلی فرق داره.(پاریس بهتره ، حده اقل تو تستی که من گرفتم.)
*hamedkhatar*
05-08-2010, 11:07
فک کنم منظورش از اینتر نت خوب با اون Pingi که گفت بازی کرده ADSL 128 باشه.
من 128 Parsonline دارم خوبه کم فات می زنه نصبت به بقیه.
در شرایط خوب هم 126kb/s DL می کنه.
بازی رم Cdkey یشو من 63 گرقتم شمام اگه خواستید بگید تا بگم از کجا بگیرید .بعد با هم می زنیم چه حالی بده...
:8::21:
63000 تومان پول دادی؟
فقط برای سریال یا برای پک کامل بازی؟
سریال خالیش چنده نمیدونی؟
من بازی Assassins Creed 2 رو سریال اورجینالش رو خریدم 20 هزار تومان
با این قیمت نمیشه گیر آورد؟
ممنون
ali_ranger22
05-08-2010, 11:10
این پینگ اینترنتی که بازی می کردم گفتم دیگه چند بود حدود 400
نیم ثانیه لگ داره حدودا که زیاد نیس
فقط زیر 256 فک نکنم خوب جواب بده ، مخصوصا اگه 3v3 یا 4v4 بخواین بازی کنین
یعنی یه جورایی میشه گفت سرعت دانلود بالای 30، پینگ زیر 400
یوزر پروفایلم هم rângêr بید هر کی خواست بیاد بازی کنیم :دي
iMbaQ_SiR
05-08-2010, 11:11
من cdkey خالیش رو این قیمت گرفتم، برای Digital DL.
اگه جایی باشه که ارزون تر بده من خبری ندارم اگه پیدا کردی حتماً منم خبر کن.
بعد شما از کجا سریال Assassins رو 20 گرفتی؟
*hamedkhatar*
05-08-2010, 11:15
عجب نامردیه این بلیزارد
قیمتها رو ببینید
من هم از یه سایت ایرانی این قیمت گرفتم اسم سایتش رو یادم نیست
اتفاقا باید پیداش کنم ببینم شاید داشته باشه
پیدا کردم آدرسش رو میزارم
نمیشه به صورت دیگه آنلاین بازی کنیم؟
مثلا با هاماچی و این جور چیزا که نخوایم پول بدیم؟
ممنون
amirpers
05-08-2010, 11:49
دوستان ميشه بگيد اگه نسخه كامل بازي رو با كرك Razor بخريم ؛احتياج به آپديت داره؟آخه با دايال آپ كه نميشه آپديت كرد.
نسخه آپديت شده اش تو بازار نيست ؟
شما Dawn of War Hamer 40000 هم ی امتحانی بکن ، از اونم حتماً خوشت می یاد.
عزیز اصلا سبک war hammer 40 k با این زمین تا آسمون فرق میکنه...
توی این بازی شما خودتون قدرت ساخت و ساز رو دارید ولی اون یکی....
درضمن war hammer یک کپی بسیار زشت از starcraft هستش...
اگه میخواین این بازی رو با چیزی مقایسه کنید فقط با c&c 3 شما میتونید مقایسه کنید:8::8:
Killzone2
05-08-2010, 13:36
دوستان نسخه هایی که تو سایت های مختلف برای دانلود قرار داره همراه با کرک سالم هست؟کرک سالم بازی razor هسته؟
*hamedkhatar*
05-08-2010, 13:59
دوستان نسخه هایی که تو سایت های مختلف برای دانلود قرار داره همراه با کرک سالم هست؟کرک سالم بازی razor هسته؟
بله الان سالم تریم کرک رازور هست
البته من هیچ کارم که هی این حرف رو میزنم ولی لطفا توی این تاپیک در مورد کرک سوال بکنید
ممنون
*hamedkhatar*
05-08-2010, 14:56
عجب نامردیه این بلیزارد
قیمتها رو ببینید
من هم از یه سایت ایرانی این قیمت گرفتم اسم سایتش رو یادم نیست
اتفاقا باید پیداش کنم ببینم شاید داشته باشه
پیدا کردم آدرسش رو میزارم
نمیشه به صورت دیگه آنلاین بازی کنیم؟
مثلا با هاماچی و این جور چیزا که نخوایم پول بدیم؟
ممنون
اسم سایته رو پیدا کردم
masoud93
05-08-2010, 15:13
سلام.
من الان بازی رو گرفتم و نصب کردم.
در کل من الان باید چکار کنم(منظورم اینه که جدید ترین و بهترین کرک رو برا دانلود می خواستم و چه پچهایی باید رو بازی نصب کنم و ... اینترت پر سرعت هم دارم نگران سرعت اینترنتم نباشید)
باید چکار کنم که skirmish هم داشته باشه بازیم.
(چند تا سوال قبلاپر سیده بودم جواب ندادین لطفا به این دیگه جواب بدین)
ممنون.
*hamedkhatar*
05-08-2010, 15:38
سلام.
من الان بازی رو گرفتم و نصب کردم.
در کل من الان باید چکار کنم(منظورم اینه که جدید ترین و بهترین کرک رو برا دانلود می خواستم و چه پچهایی باید رو بازی نصب کنم و ... اینترت پر سرعت هم دارم نگران سرعت اینترنتم نباشید)
باید چکار کنم که skirmish هم داشته باشه بازیم.
(چند تا سوال قبلاپر سیده بودم جواب ندادین لطفا به این دیگه جواب بدین)
ممنون.
برید اینجا چند تا آموزش هست برای این کار
َalireza
05-08-2010, 16:15
این هم مثل assassins creed و prince of persia کرکشو از اینترنت گرفتن الزامیه؟
من انلاین بازی کردن و ...نمیخووام فقط میخوام بازی سالم اجرا بشه و بدون مشکل بازی کنم همین!:دی
*hamedkhatar*
05-08-2010, 16:32
دوست عزیز تو پست قبلی گفتم سوالات مربوط به کرک رو توی اون تاپیک بپرسید
من نمیدونم چرا مدیرا هیچی نمیگند بعد یه هو میاند تاپیک رو میبندند
Sam Fisher 10 کجایی؟ :دی
منم این وسط شدم کاسه داغ تر از آش
iMbaQ_SiR
05-08-2010, 18:15
با لا خره مام ردیف کردیم :31:
بکس هرکی با من حال میکنه Add کنه بزنیم با هم ، الان دارم Ali renger رو Add می کنم.
My id in Battel net:Gustmagiq
iMbaQ_SiR
05-08-2010, 18:33
این پینگ اینترنتی که بازی می کردم گفتم دیگه چند بود حدود 400
نیم ثانیه لگ داره حدودا که زیاد نیس
فقط زیر 256 فک نکنم خوب جواب بده ، مخصوصا اگه 3v3 یا 4v4 بخواین بازی کنین
یعنی یه جورایی میشه گفت سرعت دانلود بالای 30، پینگ زیر 400
یوزر پروفایلم هم rângêr بید هر کی خواست بیاد بازی کنیم :دي
سلام ، به غیر از اسم به کد شما هم نیازه برا Add کردن، مثل مال من که الان گذاشتم تو امضام .:10:
Mr.Renger این replay های بازیتم بزار ما بینیم به درد آموزش می خوره . من که جرعت ندارم برم Multi بزنم.:31:
mhadishirani
05-08-2010, 18:51
سلام
یه لول داره میگه stractur بکش و چند تا مونده هرچی شب میگذره چیزی نمیشه چیکار کنم؟؟؟
mhadishirani
05-08-2010, 19:26
کسی نیست؟؟؟؟
همون لول که برای اولین بار ماشین رو بهت میده هاااااا
---------- Post added at 08:26 PM ---------- Previous post was at 08:23 PM ----------
ماموریت هم cleanse the infstation هست.
دیگه چی بگم آخه
*hamedkhatar*
05-08-2010, 19:45
سلام
یه لول داره میگه stractur بکش و چند تا مونده هرچی شب میگذره چیزی نمیشه چیکار کنم؟؟؟
کسی نیست؟؟؟؟
---------- Post added at 08:26 PM ---------- Previous post was at 08:23 PM ----------
دیگه چی بگم آخه
کجارو میگی؟
یه عکس بزار
نکنه اون رو میگی که هی شب رو روز میشه؟
تا شب میشه بچه ها حمله میکنند و تا روز میشه اتیش میگیرند؟
لول چیه؟
من زیاد به اسمها توجه نمیکنم :دی
کسی میتونه اسم همه مراحل رو به ترتیب بگذاره؟
من الان این مرحله هستم
protect the artifact
کسی نیست؟؟؟؟
دیگه چی بگم آخه
میشه واضح تر بگی کدوم level رو میگی؟
اون مرحله رو میگی که میری به کمک اون خانوم دکتره به سیاره ای که مورد حمله zwerg قرار گرفته؟
اگه اونرو میگی شما باید از اون ماشین ها دفاع کنی تا به مقصد برسند...:10::10:
mhadishirani
05-08-2010, 21:59
میشه واضح تر بگی کدوم level رو میگی؟
اون مرحله رو میگی که میری به کمک اون خانوم دکتره به سیاره ای که مورد حمله zwerg قرار گرفته؟
اگه اونرو میگی شما باید از اون ماشین ها دفاع کنی تا به مقصد برسند...:10::10:
نه بابا اونو رد کردم تازه ساخت فکتوری باز شده و بهت یه فکتوری میده)factory(
*hamedkhatar*
05-08-2010, 22:09
خوب یه عکس از بازی بگیر بزار
نه بابا اونو رد کردم تازه ساخت فکتوری باز شده و بهت یه فکتوری میده)factory(
آها!!!
تازه فهمیدم از اسم مرحله که گفتید مشخص شد شما توی اون مرحله infested colony هستید که zombie ها در طول شب بهتون حمله میکنند و در طول روز شما باید برید تمام مناطق مبتلا شده رو پاکسازی کنید...
در مورد skirmish بازی هم باید بگم که چندان چنگی به دل نمیزنه...
چون خیلی از امکانات بازی رو که توی campaign بودند رو نداره و هچنین خیلی از unit هارو...
masoud93
05-08-2010, 23:27
تو بازی های استراتژیک اسکیرمیش معمولا کامل ترین قسمته حالا چجوریه که شما میگی اسکیرمیش این بازی کامل نیست.
*hamedkhatar*
05-08-2010, 23:31
تو بازی های استراتژیک اسکیرمیش معمولا کامل ترین قسمته حالا چجوریه که شما میگی اسکیرمیش این بازی کامل نیست.
من هم از این حرف هم متعجب شدم و هم ناراحت
امیدوارم که دوستمون اشتباه کرده باشند
چون من قصد داشتم مدتها با این اسکیرمیش حال کنم
:19:
sina3000m
06-08-2010, 00:12
برا منم بعضی ازیونیت ها مثل medic تو بخش اسکیرمیش نیست... آخه مگه بازی بدون medic هم میشه!!:19:
havas_1980
06-08-2010, 00:20
در مورد skirmish بازی هم باید بگم که چندان چنگی به دل نمیزنه...
چون خیلی از امکانات بازی رو که توی campaign بودند رو نداره و هچنین خیلی از unit هارو...
من هم از این حرف هم متعجب شدم و هم ناراحت
امیدوارم که دوستمون اشتباه کرده باشند
چون من قصد داشتم مدتها با این اسکیرمیش حال کنم
برا منم بعضی ازیونیت ها مثل medic تو بخش اسکیرمیش نیست... آخه مگه بازی بدون medic هم میشه!!
خوب! دلیل نداره هر چی تو بخش تک نفره می بینین تو بخش چند نفره باشه... مثلا Firebat ها و Medic ها و Goliath ها حکم نیروهای مهمون رو تو بخش تک نفره دارن. جز نیروهای اصلی اصلا حساب نمی شن. (در دو بازی قبلی نیروهای اصلی بودن) نمیشه هم Viking رو داشته باشیم و هم Viking... Goliath خودش جایگزینه برای Goliath. نیروی Medivac جای Medic فعالیت می کنه... اون امکانات هر نیرو هم که در سفینه خریداری میشه به همین صورته. اونها هم امکانات جانبیه.
ویرایش شد
پیشنهاد می کنم کسانی که از این بازی راضی هستن دو بازی قبلی رو هم تجربه بکنن...
ali_ranger22
06-08-2010, 00:41
سلام ، به غیر از اسم به کد شما هم نیازه برا Add کردن، مثل مال من که الان گذاشتم تو امضام .[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما ایمیل اکانتت رو بده من ادت کنم
الان نزدیک یه ساعت داشتم با اینترنت دایال آپ مالتی بازی می کردم !!
خدایی عجب چیزی ساخته این بلیزارد ، لگ داشت کلی هم گیر می کرد ولی این که می شه بازی کرد و لذت برد با دایال آپ خیلی حرفه !
shahi-007
06-08-2010, 00:46
یه سوال:
من فایل ها رو با سرعت 32KB/s دانلود می کنم. می شه باهاش مولتی راحت بازی کرد یا نه؟
ولی بازی خوفیه. واقعاً آبروی starcraft اولی رو عالی نگه داشت!!
mhadishirani
06-08-2010, 07:19
دوتا سوال:
1- سرور برای بازی های کرک شده نیومده هنوز؟
2- میشه دو نفر تو بازی بدون سرور همدیگه رو اینترنتی ادد کنن بازی کنن؟؟
راستی پچ 1.0.2 هم اومد من دارم میگیرم
Mohammad_Sn2001
06-08-2010, 08:00
این پچ ها رو نمیشه همینطوری دانلودش کرد ؟؟؟
دوستان بازی آبدیت میشه کرک رازیور SC2_COPY.exe رو هم نصبش میکنم ولی فایلی به نام keytro.exe درست نمیشه
ویندوزم 7 - 32 بیت هستش آخرین ورژن کارت گرافیکی رو هم نصب کردم
mhadishirani
06-08-2010, 09:03
دوستان بازی آبدیت میشه کرک رازیور SC2_COPY.exe رو هم نصبش میکنم ولی فایلی به نام keytro.exe درست نمیشه
ویندوزم 7 - 32 بیت هستش آخرین ورژن کارت گرافیکی رو هم نصب کردم
keytro تباید ساخته بشه هستش تو فایل های کرک
خوب! دلیل نداره هر چی تو بخش تک نفره می بینین تو بخش چند نفره باشه... مثلا Firebat ها و Medic ها و Goliath ها حکم نیروهای مهمون رو تو بخش تک نفره دارن. جز نیروهای اصلی اصلا حساب نمی شن. (در دو بازی قبلی نیروهای اصلی بودن) نمیشه هم Viking رو داشته باشیم و هم Viking... Goliath خودش جایگزینه برای Goliath. نیروی Medivac جای Medic فعالیت می کنه... اون امکانات هر نیرو هم که در سفینه خریداری میشه به همین صورته. اونها هم امکانات جانبیه.
ویرایش شد
پیشنهاد می کنم کسانی که از این بازی راضی هستن دو بازی قبلی رو هم تجربه بکنن...
درسته عزیز دلیل نداره... ولی نمیشه که طرف بیاد unit پیاده بسازه ولی نیم ساعت بعد بتونه medivac بسازه؟
درضمن یک چیز خیلی بد دیگه ای که این بازی داره کنترل unit هاست که وقتی چندتا unit رو باهم select میکنیم اونارو دسته بندی نمیکنه و به قول خودمون همه رو گله ای select میکنه...:41::41::2::2:
یه ایراد دیگه هم اینه که scv هات توی capmaign یک حالت از بازی رو ارائه میدند که توی skirmish وجود نداره در حقیقت توی campaign این unit ها هر چیزی که احتیاج به تعمیر داشته باشته و این unit ها در فاصله نزدیکی با اون باشند خود بخود اونرو تعمیر میکنند در صورتیکه توی skirmish اصلا چنین کاری رو انجام نمیدند:41::41::18:
toorajjj
06-08-2010, 10:06
با سلام به دوستان عزیزم .من خیلی در مورد این نوع بازیها شنیده هام و میدونم که جزئ بهترین بازیهایی هست که گیمرها بازی میکنند . اما من اصلا نمیتونم با این جور بازیها ارتباط برقرار کنم . ایا به نظر شما این غیر عادیه ؟ یا چون بازی نکردم نمیدونم چیه ؟ یا اصولا اگر کسی عاشق سبک شوتر و اکشن باشه معمولا از این نوع سبک بازی خوشش نمیاد ؟ قصد و غرضی ندارم ولی دوست دارم من هم بازیهایی مثل این بازی که در سطح جهان و بین گیمرها محبوبیت داره را بازی کنم . به نظر شما باید چیکار کنم ؟
havas_1980
06-08-2010, 10:12
با سلام به دوستان عزیزم .من خیلی در مورد این نوع بازیها شنیده هام و میدونم که جزئ بهترین بازیهایی هست که گیمرها بازی میکنند . اما من اصلا نمیتونم با این جور بازیها ارتباط برقرار کنم . ایا به نظر شما این غیر عادیه ؟ یا چون بازی نکردم نمیدونم چیه ؟ یا اصولا اگر کسی عاشق سبک شوتر و اکشن باشه معمولا از این نوع سبک بازی خوشش نمیاد ؟ قصد و غرضی ندارم ولی دوست دارم من هم بازیهایی مثل این بازی که در سطح جهان و بین گیمرها محبوبیت داره را بازی کنم . به نظر شما باید چیکار کنم ؟
گرگنمای خودمون یکی از کسانی بود که کنجکاو شد این بازی رو امتحان کنه. استراتژی باز نبود. اما خوشش هم اومد... شما هم یه امتحانی بکن. شاید خوشت اومد. شایدم نیومد. بالاخره باید از یه جا شروع کرد...
درسته عزیز دلیل نداره... ولی نمیشه که طرف بیاد unit پیاده بسازه ولی نیم ساعت بعد بتونه medivac بسازه؟
درضمن یک چیز خیلی بد دیگه ای که این بازی داره کنترل unit هاست که وقتی چندتا unit رو باهم select میکنیم اونارو دسته بندی نمیکنه و به قول خودمون همه رو گله ای select میکنه...:41::41::2::2:
یه ایراد دیگه هم اینه که scv هات توی capmaign یک حالت از بازی رو ارائه میدند که توی skirmish وجود نداره در حقیقت توی campaign این unit ها هر چیزی که احتیاج به تعمیر داشته باشته و این unit ها در فاصله نزدیکی با اون باشند خود بخود اونرو تعمیر میکنند در صورتیکه توی skirmish اصلا چنین کاری رو انجام نمیدند:41::41::18:
- دیگه نیم ساعت هم طول نمیشکه دیگه! :31: تازه بالانس بازی هم مد نظره. چون اگه Medic رو داشته باشیم اون Medivac دیگه قابلیت مداوا رو نباید داشته باشه.
- بعد از انتخاب نیرو ها می تونین با زدن TAB زیر گروه ها رو انتخاب کنین. بعدش هم روی همون زیر گروه انتخاب شده از نوار پایین دبل کلیک کنین, اون وقت فقط همون زیر گروه انتخاب میشه.
- حالت تعمیر کردن SCV ها رو خودتون می تونین تعیین کنین. اینکه خودتون دستور میدین برای تعمیر, میشه حالت دستی که به صورت پیش فرضه. برای اینکه اون تعمیر خودکار رو داشته باشین باید روی آیکون Repair راست کلیک کنین.
*hamedkhatar*
06-08-2010, 10:34
خوب منم بالاخره بازی رو تموم کردم
بازی واقعا فوق العاده کار شده بود و حرف نداشت
قسمت آخرش جدا سخت بود ولی خیلی حال داد
بازی 25 قسمت بود ولی خیلی زود تموم شد
اینقدر با بازی حال کرده بودم که باورم نشد 25 مرحله رو رد کردم
منم 2 سال پیش دقیقا مثل شما بودم
در حدی که هر کی بازی استراتژیک بازی میکرد بهش میخندیدم و ...
تا اینکه یک روز اون موقع که تازه بازی C&C 3 منتشر شده بود مثل این تاپیک که الان اینقدر شلوغه تاپیک اون بازی هم همینطور بود و همه میگفتند بهترین بازی سال هست و ...
تا اینکه گفتم برم بگیرم ببینم چه کوفتیه این که همه عاشقشند
رفتم بازی رو گرفتم و نصب کردم و اجرا کردم و وارد مرحله آموزشی بازی شدم
اونجا هی به انگلیسی میگفت فلان کار ها رو بکن تا اینکه حدودا یاد گرفتم باید چکار کنم و اون موقع بود منم شدید به این بازی علاقه پیدا کردم
و بازی رو تا آخرش رفتم و اون اولین بازی استراتژیکی بود که رفتم
و حتی اینقدر از بازی جنرال تعریف شنیده بودم با این که مال سال 2003 بود (فکر کنم) ولی از C&C 3 هم قشنگ تر بود و تو خونه بین دو تا کامپیوتر بازی رو شبکه کردم و هر روز دوستام میومدند خونمون با هم جنرال میزدیم واقعا بازی فوق العاده بود و حدود یک سال سرگرم جنرال شدم
بعد از این تجربه فهمیدم چرا از بازی استراتژیک خوشم نمیومد:
دلیلش فقط بلد نبودن بازی هست شما فقط کافیه بازی رو یاد بگیرید تمام کارهایی رو که میتونید توی بازی انجام بدید اونموقع برید بازی کنید
ولی اگه بلد نباشید و بشینید پا بازی چون نمیدونید باید چکار بکنید اعصابتون خورد میشه و از بازی میایید بیرون
بازی استراتژیک مثل اکشن نیست، بازی اکشن رو به بچه 6 ساله هم بدی آخرش میتونه 2 نفر رو بکشه
ولی بازی استراتژیک تا آموزش درست نبینی نمیتونی به دشمن حمله کنی
به نظر من بازی استراتژیک رو با Command & Conquer: Generals Zero Hour شروع کنید و اون رو خوب یاد بگیرید بعد بیایید سراغ بازی های جدید
و وقتی یه بازی استراتژیک رو کامل یاد بگیری بقیه بازی های استراتژیک رو دیگه خیلی سریع باهاش آشنا میشی و روش تسلط پیدا میکنی
masoud93
06-08-2010, 10:55
می خواستم بدونم اسکیرمیش تو این بازی به همون اسم اسکیرمیش هست یا نه؟
چون هر کاری کردم چیزی به نام اسکیرمیش به بازی اضافه نشد.
ممنون.
*hamedkhatar*
06-08-2010, 11:02
می خواستم بدونم اسکیرمیش تو این بازی به همون اسم اسکیرمیش هست یا نه؟
چون هر کاری کردم چیزی به نام اسکیرمیش به بازی اضافه نشد.
ممنون.
اسمش اینه
سلام بچه ها من به سرم زده بازی ارجینالو بخرم یه چنتا سوال
1:اول از کجا بخرم که مطمئن باشم اصله؟؟
2:بازی ارجینال به همراه cdkey هست یا اونم جدا باید بخریم؟
3:با dasl 512 با پینگ حدودا 350-400 میشه بازی کرد؟؟؟
4:اکانتی که تو بازی ارجینال هست چند وقت اعتبار داره و میشه باش بازی کرد؟؟؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.