ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Creative یا Shob ؟ مسئله این است!

my friend
21-05-2007, 08:07
سلام

من حدود 1.5 ماه پیش یه Creative Zen V Plus گرفتم.
حالا این خراب از آب در اومده ، یعنی بعد از هربار اتصالش به کامپیوتر ، تا یه روز خوب کار میکنه و بعدش دیگه کامپیوتر نمیشناستش! و مجبورم یه ویندوز دیگه نصب کنم.

چند بار هم با ساپورت Creative تماس گرفتم و راهنمایی خواستم و به این نتیجه رسیدیم که باید پلیر رو براشون ارسال کنم تا مشکلش رو برطرف کنن و احتمالا یکی دیگه برام بفرستن.

پلیر من تو ایران وارانتی شاب داره ، اما اون کریتیوی ها! میگن اون گارانتی به ما ربطی نداره و ... .

اما مشکل من اینه:

هم کریتیو و هم شاب ، گفتن فقط باید خودشون پلیر رو باز کنن تا وارانتی داشته باشه ، در غیر اینصورت دیگه وارانتی نداره.

شاب یه وارانتی یه ساله میده.
کریتیو یه وارانتی 3 ماهه و بعدش یه وارانتی 9 ماهه میده که تو 3 ماه اول مشکلش رو مجانی برطرف میکنن و تو 9 ماه بعد 25 دلار میگیرن تا مشکلش رو برطرف کنن. در ضمن ، پول پست و زمانی که کالا توسط پست حمل میشه و ... به کنار.

حالا نمیدونم به کی بدم!
کریتیو یا شاب؟ مسئله این است!

Ali&G
23-05-2007, 10:13
به نظر من كرتيو بهتره ودرسته كه شاب هم محصولات كرتيو رو قبول ميكنه ولي اگر به خود كرتيو بدي بهتره

becareful
23-05-2007, 13:39
این zen v plus ها چقدر مشکل به هم میزنن اکثرشون هم وقتی به کامپیوتر میزنی یه چیزی میشه.نکنه بیشتر این v plus ها جنس خوبی ندارن یا یه کشور الکی با اجازه کریتیو اونا رو میزنه!!!

Ali&G
23-05-2007, 22:08
این zen v plus ها چقدر مشکل به هم میزنن اکثرشون هم وقتی به کامپیوتر میزنی یه چیزی میشه.نکنه بیشتر این v plus ها جنس خوبی ندارن یا یه کشور الکی با اجازه کریتیو اونا رو میزنه!!!

چه ربطي داشت ؟؟؟:13: :13: :13:

my friend
24-05-2007, 06:44
نه بابا.
خود کریتیو تو چین میزنه.
( تا اونجایی که من میدونم تمام محصولاتش تو چین ساخته میشن. چون به قیمت کارگر می ارزه و قیمت قطعات میاد پایین. )
خیلی از شرکت های بزرگ هم محصولاتشون تو چین ساخته میشه.
در مورد اونی که گرفتم هم تو چند تا سایت پرسیم و اینو بهم معرفی کردن.

به نظر من كرتيو بهتره ودرسته كه شاب هم محصولات كرتيو رو قبول ميكنه ولي اگر به خود كرتيو بدي بهتره
اما زمان رفت و بگشت و هزینه هاشو حساب کردی؟
اگه 6 ماه دیگه دوباره خراب بشه که باید حدود 35 تومن خرجش کنم.
اما اگه به همین شاب بدم فقط هزینه ارسال که فکر کنم کمتر از 5 تومن بشه پام میوفته و خودشون گفتن تا 2 روز تحویل میدن.

saeed_h1369
24-05-2007, 13:43
یعنی میگین خرید v plus به صرفه نیست ولی من خیلی ها رو سراغ دارم که vplusشون داره مثل ساعت براشون کار میکنه

alfred88
25-05-2007, 01:26
به نظر من خود شاب بهتره چون موظفه كه mp3player شما درست كنه وبه شما تحويل بده.ممكنه خود شاب هم نتونه تعميرش كنه وبراتون يكي ديگه بفرسته .

my friend
25-05-2007, 11:48
یعنی میگین خرید v plus به صرفه نیست ولی من خیلی ها رو سراغ دارم که vplusشون داره مثل ساعت براشون کار میکنه

یکی از دوستای خودم هم وی پلاس داره. اما مال اون خیلی خوب کار میکنه.
اما خیلی هاشون مشکل دارن. به آدرس زیر که تو سایت کریتیو هست برید. حتی اونها هم یه صفحه برای این مشکل طراحی کردن. پس مشخص هست که خیلی ها این مشکل رو باهاشون دارن.

این هم آدرس اون صفحه ای که گفتم. ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

my friend
25-05-2007, 11:50
به نظر من خود شاب بهتره چون موظفه كه mp3player شما درست كنه وبه شما تحويل بده.ممكنه خود شاب هم نتونه تعميرش كنه وبراتون يكي ديگه بفرسته .
راست میگی.
فردا برای همین شاب پستش میکنم.

از همگی که نظرشون رو گفتن ممنون.

موفق باشید.

becareful
27-05-2007, 08:29
ناراحت نشو این مطالبی که در مورد خراب شدن mp player هست توی همه جا هست(منظورم نوشته ها و مطالب برای یه مدل که خراب شده هست) حتی همون آی پاد. آدم هر مدلی بخره بالاخره یکم اذیت میکنه و این که میگن این متفرقه هست یا اون اصلی هست مسخره ست. (البته بعضی مدل هل از سایتشون و نحوه پیچوندن مشتری برای گارانتی معلومه که کیفیت بدی دارن).در کل بدی شاب به صرفه تره.

چه ربطي داشت ؟؟؟:13: :13: :13:
خیلی ربط داره ... در مورد خراب شدنشه دیگه!!!!!!

Ali&G
28-05-2007, 15:56
ناراحت نشو این مطالبی که در مورد خراب شدن mp player هست توی همه جا هست(منظورم نوشته ها و مطالب برای یه مدل که خراب شده هست) حتی همون آی پاد. آدم هر مدلی بخره بالاخره یکم اذیت میکنه و این که میگن این متفرقه هست یا اون اصلی هست مسخره ست. (البته بعضی مدل هل از سایتشون و نحوه پیچوندن مشتری برای گارانتی معلومه که کیفیت بدی دارن).در کل بدی شاب به صرفه تره.

خیلی ربط داره ... در مورد خراب شدنشه دیگه!!!!!!

منظور من اين بود كه پست شما ربطي به تاپيك نداره مثلا منم شير دست شويي خونمون خراب شده بايد بيام تو
تاپيكهاي مختلف بگم؟؟؟

my friend
28-05-2007, 21:49
منظور من اين بود كه پست شما ربطي به تاپيك نداره مثلا منم شير دست شويي خونمون خراب شده بايد بيام تو
تاپيكهاي مختلف بگم؟؟؟
ببینم ، طرف تو منم؟

Ali&G
28-05-2007, 22:36
ببینم ، طرف تو منم؟

دوست عزيز اگه به پست من يكم دقت كنيد متوجه ميشيد كه منظورم اقاي becareful بود كه البته به شوخي
اون حرف رو زدم اميدوارم دوستان becareful و my friend از من دلگير نشده باشن :11:
باي:46:

my friend
29-05-2007, 06:06
دیروز اعصابم خورد بود ، نمیتونستم خوب روی چیزی دقت کنم.

معذرت میخوام.