PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : اینترنت share نیست هرکاری انجام میدم کامپیوتر دوم نمیتونه از اینترنت استفاده کنه

The End
20-05-2007, 09:57
سلام
من 2 تا کامپیوتر دارم طریقه ی شبکه کردن و اشتراک گذاری اینترنت و فایل رو هم بلدم , قبلا هم دقیقا کارایی که الان میکنم رو با موفقیت انجام دادم , روی هیچ کدوم از کامپیوتر ها برنامه امنیتی نصب نیست , فایروال ویندوز هم off هست ,
به راحتی فایل دریافت و ارسال میشه , ip ها پینگ میشوند اما اینترنت share نیست هرکاری انجام میدم کامپیوتر دوم نمیتونه از اینترنت استفاده کنه , کسی چیزی به ذهنش میرسه؟ من که اعصابم خورد شده راهنمایی کنید:40:

طریقه کار هم میگم که ببینید درسته یا نه

روي My Computer راست كليك و Properties و بعد ‍Computer Name و بعد گزينه Change و بعد در قسمت WorkGroup براي هر دو كامپيوتر يك نام مشترك

Local Area Connection , Properties و بعد قسمت TCP/IP بري و براي كامپيوتر خودم IP مثل 192.168.0.1 با Mask مثلا 255.255.255.0 و براي كامپيوتر ديگر 192.168.0.2 و getway 192.168.0.1

روي كانكشن اينترنت راست كليك كرده و Properties بگيريد و بعد به قسمت Advanced و گزينه Allow other network users to connect through this computer's Internet connection رو تيك زدم

lindows
20-05-2007, 11:29
يه امتحان بكن ببين جواب ميده يا نه
آي پي ها هر دو كامپيوتر را بردار
بعد روي كامپيوتر اول اينترنت شرينگ را فعال كن
در اين حالت خود اين كامپيوتر اي پي 192.168.0.1 ميگيره و مثل dhcp هر كامپيوتر بهش وصل بشه
آي پي ميده - شايد اينطوري جواب بده -يه امتحان كنيد

H A M E D
20-05-2007, 11:56
شما يه نگاهي بكن ببينم گزينه All ow other network users to control or disable the shared Internet connection رو تيك نزده باشي.

majids1
20-05-2007, 12:03
سلام
من 2 تا کامپیوتر دارم طریقه ی شبکه کردن و اشتراک گذاری اینترنت و فایل رو هم بلدم , قبلا هم دقیقا کارایی که الان میکنم رو با موفقیت انجام دادم , روی هیچ کدوم از کامپیوتر ها برنامه امنیتی نصب نیست , فایروال ویندوز هم off هست ,
به راحتی فایل دریافت و ارسال میشه , ip ها پینگ میشوند اما اینترنت share نیست هرکاری انجام میدم کامپیوتر دوم نمیتونه از اینترنت استفاده کنه , کسی چیزی به ذهنش میرسه؟ من که اعصابم خورد شده راهنمایی کنید:40:

طریقه کار هم میگم که ببینید درسته یا نه

روي My Computer راست كليك و Properties و بعد ‍Computer Name و بعد گزينه Change و بعد در قسمت WorkGroup براي هر دو كامپيوتر يك نام مشترك

Local Area Connection , Properties و بعد قسمت TCP/IP بري و براي كامپيوتر خودم IP مثل 192.168.0.1 با Mask مثلا 255.255.255.0 و براي كامپيوتر ديگر 192.168.0.2 و getway 192.168.0.1

روي كانكشن اينترنت راست كليك كرده و Properties بگيريد و بعد به قسمت Advanced و گزينه Allow other network users to connect through this computer's Internet connection رو تيك زدم

روي كامپيوتري كه مي خواهيد Internet Sharing را فعال كنيد بايد دو تا كانكشن داشته باشيد يكي به اينترنت و يكي به شبكه داخلي حالا شما بر روي كانكشن اينترنت كليك راست مي كنيد و بعد آن گزينه Allow other network users to connect through this computer's Internet connection را فعال مي كنيد حالا به شما يك پيغام مي دهد مبني بر اينكه آدرس شبكه محلي شما به 192.168.0.1 تغيير كرد براي تنظيمات كلايت ها مي خواهيد DHCP اقدام كند يا خودتان به صورت دستي آنرا تنظيم مي كنيد كه اگر كلاينت ها رو در حالت تنظيم با DHCP قرار بدهيد مشكل شما حل مي شود و كلايت ها به اينترنت وصل مي شود

metax
20-05-2007, 20:59
اگه همه اینکاراروانجام دادی ونشد،کارت شبکه رو ان اینستال کن ودوباره نصبش کن واینترنت رو شیر کن حتمابایددرست بشه

The End
21-05-2007, 20:49
ممنون از همه
موارد رو امتحان میکنم جوابشو میدم