ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : استفاده همزمان از file transfer و adsl

gsmata
18-05-2007, 13:22
چطوری میتونم دو عدد کامپیوتر را با هم طوری لینک کنم که هم در هر دو اینترنت adsl داشته باشم هم فایل ارسال کنم

majids1
19-05-2007, 07:35
دوست من شما با داشتن يك CrossOver Cable مي توانيد دو كامپيوتر رو به صورت سخت افزاري بهم متصل نماييد
حالا براي به اشتراك گذاشتن اينترنت نرم افزارها و راه هاي مختلفي وجود دارد ساده ترين راه اين است كه شما بر روي كانكشن اينترنت راست كليك كرده و Properties بگيريد و بعد به قسمت Advanced رفته و گزينه Allow other network users to connect through this computer's Internet connection رو تيك بزنيد
براي Share كردن فايل بين دو كامپيوتر بايد روي كارت شبكه ات راست كليك كني و بعد Properties و بعد File and Printer Sharing for Microsoft Networks رو فعال كني و بعد به قسمت TCP/IP بري و براي دو كامپيوتر يك رنج IP مثل 192.168.10.1 با Mask مثلا 255.255.255.0 تعريف كني همين كار رو براي كامپيوتر ديگر تكرار كني فقط عدد آخر آنرا بجاي يك ،دو بزاري
و بعد بر روي My Computer راست كليك كرده و Properties و بعد ‍Computer Name و بعد گزينه Change و بعد در قسمت WorkGroup براي هر دو كامپيوتر يك نام مشترك رو وارد كنيد
و بعد بر روي فولدري كه مي خواهي Share كني بروي و Properties بگيري و بعد گزينه Sharing بدين صورت فولدر مورد نظر رو Share كني حالا از My Network Places مي تواني كامپيوتر ديگر و فايل هاي Share شده رو ببيني