ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ×× چطوری میتونم از یک اشتراک Adsl برای دو رایانه استفاده کرد ؟ یکی ماله خودم ویکی ماله همسایم ××

salar2010
07-05-2007, 12:53
عرض سلام به همه ی بروبچ گل پی 30 وردلد

مدتیه که خیلی دلم هوای ADSL کرده ! اخه از سرعت کانکت شدنم دیگه حالم بهم میخوره !!! اونم با سرعت 2 کیلوبایت در ثانیه ! اخه خداوکیلی درسته ؟ 2 کیلو بایت ؟

به این فکر افتادم که از ADSL استفاده کنم

رفیقمم که همسایه دیوار به دیوارمه گفت یه اشتراک سرعت بالا بگیریم و با هم شریکی استفاده کنیم اینجوری هم سرعتمون خوبه و هم نصف پول رو میدیم به هرحال

ولی نمیدونیم چطوری این کار رو باید بکنیم ...

ولی رفیقم از رفقاش کمی اطلاعات بدست اورده بود ولی زیاد نه ! میگه باید شبکه کنیم دوتا سیستممون رو ! و بعد یکی باید همیشه روشن باشه برای این کار تا هردو بتونن استفاده کنن !

خوب حالا چند سوال واسم پیش اومده که منتظرم تا شما بهم پاسخ بدید تا من از این بدبختی بیام بیرون !

1: اول بگید که شبکه چیه ؟ و قیمت کارت شبکه چنده ؟ و ایا به هر سیستمی میخوره ؟

2 : ایا میشه همزمان من و دوستم از اینترنت استفاده کنیم ؟ یا یکی باید خاموش باشید تا دیگری بتواند استفاده کن ؟

3: اگه میشه همزمان استفاده کرد ایا وقتی که همزمان کانکت هستیم سرعت پایین نمیاد ؟ ایا سرعت هردو یکی هست یا فرق میکنه ؟

4: ودرکل یه توضیح کامل بدید که چطوری میتونیم ما این کار رو به درستی انجام بدیم! و به اینترنت با یه سرعت خوب وصل بشیم

5 : و درکل ایا ابزار دیگه ای هم میخواد یا نه ؟ ودرکل چقدر خرج ور میداره ؟؟ (بجز مودم و اشتراک adsl)

ویک سوال که برامون خیلی مبهمه ! رفیقم میگه این مودم های ای دی اس ال رو خود مخابرات برای یه شماره ریجستر میکنه ! و نمیشه با شماره دیگه ای از این مودم استفاده کرد !!!و در کل میشه یه توضیح مختری بدید

البته میدونم میگید که قبلا دوستای دیگه از این تاپیک ها باز کردن و بهشون جواب دادن و منم به اون تاپیک ها مراجعه کنم ولی من به دولیل نمیتونم این کار رو بکنم !! یکی اینکه همونطور که گفتم سرعت اینترنتم خیلی خیلی خیلی پایینه و صفحات رو با یه بدختی باز میکنم شاید هر صفحه بیشتراز 10 دقیقه طول بکشه ! باور کنید راست میگم

دلیل دوما اینه که اگه بعدا مشکلی پیش اومد دوباره بیام تو همین تاپیک و از شما دوستای گلم کمک بگیرم

ودرضمن جون هرکی دوست دارید به صورت ساده بگید !! اخه من نه از شبکه کردن چیزی میدونم و نه از چگونه کار کردن شبکه !!! باور کنید در این ضمینه اطلاعی ندارم ولی چرا تو ضمینه های دیگر نت اطلاعات زیاد دارم

مثلا دوستای عزیز بگید که از کجا وسایل و لوزمشو مثلا سوکت ها و کابل مخصوصش و بغیهه رو گیر بیارم و البته یه قیمتی هم بدید

به هرحال من و رفیقم منتظر جواب شما دوستای گل هستیم

Jalal
07-05-2007, 13:12
شبکه چیه؟ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]):18:
کارت شبکه 6 هزارتومنdlink به هر سیستمی هم می خوره
همزمان میشه 2 سیستم با هم کار کنن تکنولوژی انقد دیگه پیشرفت کرده:13:
خوب وقتی با هم کار کنید سرعت بین 2 تا سیستم تقسیم میشه از من می شنوی فقط با هم دانلود نکنید.:27:
سخت افزار دیگه ای لازم ندارید
فقط می مونه بحث شیر کردن اینترنت و آی پی و باقی قضایا
آموزش شبكه كردن دو كامپيوتر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بازم مشکلی داشتی بگو:46:

salar2010
07-05-2007, 13:48
بابا ایول ......

دستت طلا

من بغییه رو متوجه شدم ولی فقط وفقط تو شبکه کردن مشکل دارم یعنی چیزی سردرنیاوردم !! کسی نیست یه خورده ساده تر توضیح بده ؟ من فقط قسمت کانکشن وشیر کردن ! و ای پی !! رو متوجه نشدم ! کجا کانکشن رو بسازم و ایا اون رفیقمم دقیقا هیمن کار ها رو بکنه ؟ ولی شاید رفیقم متوجه بشه ! کابل و سوکت حله حله ! رفیقم خودش میتونه سه سوته ردیفش کنه !

به هرحال بازم ممنون که قابل دونستید وجواب دادید

salar2010
07-05-2007, 14:17
راستی دوستان عزیز

یه دوتا سوال واسم پیش اومده که خیلی خیلی حیاتی هستند !!

ببینید مثلا فاصله خونه ما و درکل بگم فاصله اتاق من از اتاق رفیقم (همسایم) حدود 50 متر هست ! ایا تو این فاصله سرعت کم میشه ؟ و ایا خیلی کم ؟ و یا نه ؟ ودرکل تا چند مترفاصله به خوبی میتونه جوابگو باشه و از سرعت کم نکنه ؟

و درضمن : این سوال دیگه خیلی خیلی برام عجیبی هست !

ببینید مثلا من و رفیقم با هم شبکه که بشیم : ایا رفیقم میتونه به هارد من دسترسی داشته باشه ؟ یا بلعکس من میتونم به هارد رفیقم دسترسی داشته باشم ؟ اخه اینو پرسیدم که یه جا دیدم که یکی 3-4 تا رو با هم شبکه کرده بود ! و میتونست با استفاده از شبکه از هارد و اطلاعات هر کدوم از سیستماش استفاده کنه !!! اگه اینطوری باشه که خیلی بد میشه شاید من تو سیستمم چیزی داشته باشم که نخوام رفیقم ببینه یا رفیقم چیزی تو سیستمش داشته باشه که نخواد من ببینم !!!

راستی مودم چه مارکی بخرم ؟ و لطفا قیمت ؟

من منتظرم دوستان عزیز
تا شما پاسخ بدید که من درجا برم و وسایلشو فراهم کنم همین امروز انشاالله .........

Jalal
07-05-2007, 14:25
ببین دوست عزیز سرچ میکردی به مطالب بهتری میرسیدی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

salar2010
07-05-2007, 15:22
ممنون بابت کمکت دوست گلم

خوب اخه این سوال هایی رو که من گفته بودم ! هیچ جوابی براشون تو این تاپیک های پیدا نکردم یکی قضیه همین 50 متر !

ولی درمورد این که فایلها در اشتراک هستند کاملا متوجه شدم !

پس در این صورت من میتونم از طریق سیستم خودم به فایل های داخل سیستم دوست دسترسی داشته باشه ؟ و همچنین رفیقم به فایلهای داخل سیستم من ! ولی اینجوری که خیلی بده شاید من تو سیستم چیز هایی داشته باشم که نخوام هیچ کس ببینه ! در این صورت تکلیف چیه ؟ ایا میشه کاری کرد که درایو ها و پوشه های من برای دوستم قفل بشن ؟

به هرحال من بی صبرانه منتظر جوابتون هستم خداوکیلی یه نگاه بندازید من چه سوال هایی پرسیدم و شما هم یه لطف برادرانه بفرمایید و پاسخ دهید اخه منم اولش هم گفتم که نمیتونم سرچ کنم به خاطر اینکه سرعتم خیلی خیلی خیلی پاینه ! شما هم کمی حال منو در کنید دوست خوبم

به هرحال ممنون بابت پاسخ

Jalal
07-05-2007, 15:59
فکر نمیکن 30 مترو جواب بده باید دستگاه افزایش بگیری یا از سوئیچ استفاده کنی من اطلاع دقیقی ندارم
تا وقتی شما نخواهی دوستتون نمیتونه به فایلهای شما دسترسی داشته باشه
اگه بخوایید چیزی رو به اشتراک بزارید باید پوشه مورد نظر یا درایو رو شیر کنید اونم می تونید محدودیت بهش بدید یا فقط خواندنی یا بتونه تغییرات روش ایجاد کنه اگه خواستی برات بیشتر توضییح بدم

salar2010
07-05-2007, 16:07
اینجوری که خیلی بد میشه !! اخه رایانه من با رایانه دوستم حداقل 40-50 متر فاصله داره !!!!!

خوب راهی نیست که بتونم کاری کنم که این مقدار فاصله رو بتونه تحمل کنه ؟ راستی این دستگاه افزایش چیه ؟ و سویچ چی ؟

ببین جون هرکی دوست داری یه کمکی بهم برای فاصله !!!!

به هرحال من منتظر جواب شما دوست عزیزم هستم

قربانت موفق باشی

Jalal
07-05-2007, 16:18
ببی یه هاب (سوئیچ )بگیری فاصله رو نصف میکنه بعد سیستم های دیگه ام میشه بهش اضافه کنی
قیمتش حدود 30 تومنه

salar2010
07-05-2007, 18:38
ممنون بابت کمکی که بهم کردی دوست عزیزم

موفق و پایدار باشی دوست گلم

Jalal
07-05-2007, 18:57
خواهش می کنم
انشا... کارت درست بشه

salar2010
08-05-2007, 06:01
انشاالله ..............

من که خیلی از این اینترنت اشغال رنج میبرم !

به هرحال موفق باشی دوست عزیزم

قربانت هاشم

rootnt
08-05-2007, 10:50
سلام
كابلهاي UTP cat5 تا 100 متر جواب مي ده

Bow
08-05-2007, 10:59
اصلا خیلی مشکوکیا !
....
ببینم همسایتون که میخوای با هاش شریکی بگیری مونث هست یا مذکر؟

Jalal
08-05-2007, 12:27
اصلا خیلی مشکوکیا !
....
ببینم همسایتون که میخوای با هاش شریکی بگیری مونث هست یا مذکر؟

]چکارش داری بزار حالشو ببره:10:

Generall
11-05-2007, 18:49
سوالاتت رو به ترتیب جواب میدم...
1- شبکه اتصال دو کامپیوتر از طریق کابل یا بدون کابله این ساده ترین تعریفه. قیمت یه کارت شکبه عادی مارک D-link حدود 6000 تومان هست و به هر سیستمی که اسلات Pci خالی داشته باشه میخوره.
2- همزمان هر دو میتونید از اینترنت استفاده کنید ولی کامپیوتری که اداپتور Adsl بهش وصله حین استفاده ی نفر دیگه باید روشن باشه!
3- اگه همزمان استفاده کنید سرعت به میزانی که هر کدوم ازش داره کار میکشه تقسیم میشه فرض کن یک لوله اب هست یا همچین چیزی که ظرفیت خروجی محدوده حالا هر کدوم چقدر از خروجی اون بهره ببرید. مثلا اگه هر دو همزمان دانلود کنید سرعت تقریبآ یکسان بین تون تقسیم میشه.
4- در کل شما اداپتور Adsl رو به یکی از سیستم ها وصل میکنید درایورش رو نصب میکنید و کانکشن Adsl رو به اشتراک میگذارید و به اصطلاح Share میکنید و بعد از شبکه کردن دو سیستم و تنظیم Ip هر دو سیستم میتونن باهم اینترنت استفاده کنند.
5- به جز مودم به میزان لازم کابل شبکه Cat 5 E که 8 رشته داره و دو سرش سوکت خورده باشه با استاندارد و ترتیب Cross .
این در صورتیه که اداپتور Adsl شما Usb داشته باشه در غیر این صورت یک هاب هم لازم دارید ولی معمولا همه ی اداپتور ها Usb هم ساپورت میکنند.
6- طول کابل حداکثر 100 متر میتونه باشه بیش از 100 متر افت سیگنال داریم و شبکه کند تر میشه از کار نمیفته که با نصب ریپیتر مشکل حل میشه که اونم فکر نکنم تو لازمت بشه.
7- اگه درایو های سیستمت رو Share نکنی خودت به صورت دستی و در اختیار دوستت نزاری اون دسترسی به اطلاعاتت نداره مگر پوشه Shared Documents که اونم همیشه خالیه! پس خیالت تخت.
تنها مشکلی که فکر میکنم بهش بر بخوری Share کانکشن اینترنت و تنظیم Ip سیستم به اصطلاح سرور و کلاینت هست!
مشکلی پیش اومد با ایمیلم تماس بگیر...

Generall
11-05-2007, 18:52
1- شبکه اتصال دو کامپیوتر از طریق کابل یا بدون کابله این ساده ترین تعریفه. قیمت یه کارت شکبه عادی مارک D-link حدود 6000 تومان هست و به هر سیستمی که اسلات Pci خالی داشته باشه میخوره.
2- همزمان هر دو میتونید از اینترنت استفاده کنید ولی کامپیوتری که اداپتور Adsl بهش وصله حین استفاده ی نفر دیگه باید روشن باشه!
3- اگه همزمان استفاده کنید سرعت به میزانی که هر کدوم ازش داره کار میکشه تقسیم میشه فرض کن یک لوله اب هست یا همچین چیزی که ظرفیت خروجی محدوده حالا هر کدوم چقدر از خروجی اون بهره ببرید. مثلا اگه هر دو همزمان دانلود کنید سرعت تقریبآ یکسان بین تون تقسیم میشه.
4- در کل شما اداپتور Adsl رو به یکی از سیستم ها وصل میکنید درایورش رو نصب میکنید و کانکشن Adsl رو به اشتراک میگذارید و به اصطلاح Share میکنید و بعد از شبکه کردن دو سیستم و تنظیم Ip هر دو سیستم میتونن باهم اینترنت استفاده کنند.
5- به جز مودم به میزان لازم کابل شبکه Cat 5 E که 8 رشته داره و دو سرش سوکت خورده باشه با استاندارد و ترتیب Cross .
این در صورتیه که اداپتور Adsl شما Usb داشته باشه در غیر این صورت یک هاب هم لازم دارید ولی معمولا همه ی اداپتور ها Usb هم ساپورت میکنند.
6- طول کابل حداکثر 100 متر میتونه باشه بیش از 100 متر افت سیگنال داریم و شبکه کند تر میشه از کار نمیفته که با نصب ریپیتر مشکل حل میشه که اونم فکر نکنم تو لازمت بشه.
7- اگه درایو های سیستمت رو Share نکنی خودت به صورت دستی و در اختیار دوستت نزاری اون دسترسی به اطلاعاتت نداره مگر پوشه Shared Documents که اونم همیشه خالیه! پس خیالت تخت.
تنها مشکلی که فکر میکنم بهش بر بخوری Share کانکشن اینترنت و تنظیم Ip سیستم به اصطلاح سرور و کلاینت هست!

Generall
11-05-2007, 18:54

aminmousavi86
15-05-2007, 09:49
ميشه لطف کنيد توضيح بديد که:

1) منظورتون از Support کردن USB چيه؟ منظورتون اينه که مودم ADSL رو بين دو کامپيوتر بذاريم و نه تو يه کامپيوتر و از اون به هر کدوم از کامپيوترها کابل بکشيم؟

2) در ضمن اگه ADSL داشته باشيم و دوتامون با هم وصل بشيم دوتامون از يه IP استفاده می کنيم؟

3) اگه کامپيوترها خيلی به هم نزديک باشن (مثلآ جفت هم باشن) و بشه از کابل سريال و يا LPT استفاده کرد، آيا با اين کابل ها ميشه اشتراک ADSL رو با هم به اشتراک گذاشت؟ اشتراک DialUp رو چه طور؟

4) آيا بهترين راه برای شبکه کردن دو کامپيوتر (حتی در صورت نزديک بودن اونها) کابل شبکه است؟ آيا با اين کابل ميشه DialUP رو هم به اشتراک گذاشت؟ چه طوری؟

5) از چه فاصله ای بيشتر بايد از HUB يا Switch استفاده کرد؟

6) اگه از Router استفاده کنيم ديگه نيازی نيست که کامپيوتر اصلی برای استفاده کامپيوتر دومی روشن بمونه؟ قيمتش چه قدره؟ می ارزه؟

ممنون ميشم هر کی راهنمايی کنه.

aminmousavi86
16-05-2007, 01:53
ای بابا، کسی نيست کمکمون کنه؟!!!!!!!!!

majids1
16-05-2007, 08:10

1) منظورتون از Support کردن USB چيه؟ منظورتون اينه که مودم ADSL رو بين دو کامپيوتر بذاريم و نه تو يه کامپيوتر و از اون به هر کدوم از کامپيوترها کابل بکشيم؟

2) در ضمن اگه ADSL داشته باشيم و دوتامون با هم وصل بشيم دوتامون از يه IP استفاده می کنيم؟

3) اگه کامپيوترها خيلی به هم نزديک باشن (مثلآ جفت هم باشن) و بشه از کابل سريال و يا LPT استفاده کرد، آيا با اين کابل ها ميشه اشتراک ADSL رو با هم به اشتراک گذاشت؟ اشتراک DialUp رو چه طور؟

4) آيا بهترين راه برای شبکه کردن دو کامپيوتر (حتی در صورت نزديک بودن اونها) کابل شبکه است؟ آيا با اين کابل ميشه DialUP رو هم به اشتراک گذاشت؟ چه طوری؟

6) اگه از Router استفاده کنيم ديگه نيازی نيست که کامپيوتر اصلی برای استفاده کامپيوتر دومی روشن بمونه؟ قيمتش چه قدره؟ می ارزه؟

1-دوست من بعضي از مودم هاي ADSl از طريق پورت USB هم به كامپيوتر متصل مي شوند حالا اگر مودم شما داراي يك پورت USB و همچنين يك پورت Ethernet مي باشد و قاعدتا مودم شما قابليت روتر بودن هم دارد پس كاري كه بايد انجام بدي اين است كه سرويس NAT و DHCP رو روي مودم فعال كني و بعد يك كامپيوتر رو با كابل USB و كامپيوتر ديگر رو با كابل Ethernet به مودم متصل مي كني به اين صورت حتي اگر يكي از كامپيوتر ها هم خاموش باشد ارتباط كامپيوتر ديگه با اينترنت قطع نمي شود
2-اگر به هم نزديك باشند با Direct Cable Connection ميشود با پورت سريال و يا LPT كامپيوتر ها رو بهم وصل كرد ولي نرخ انتقال اطلاعات كند مي شود
3-بله بهترين راه كارت شبكه است و مي شود DialUp Connection رو به اشتراك گذاشت
به اين ترتيب روي Connection مورد نظر كليك راست كرده و بعد Properties و بعد Advanced و بعد Allow other network users to connect through this computer's Internet connection

4- استفاده از هاب يا سوئيچ به عوامل مختلفي مثل ساختار شبكه يعني تعداد كامپيوتر هاي (نودها) موجود در شبكه و موقعيت فيزيكي آنها بر مي گردد و هزينه اي كه مي خواهيد بكنيد پس بايد نمايي از شبكه تان بگيد تا بهتر راهنمايي شويد
6- سوال آخري هم در اول پاسخ دادم( به شرطي كه مودم ADSL شما روتر باشد )
موفق باشيد

majids1
16-05-2007, 08:18

1-دوست من بعضي از مودم هاي ADSl از طريق پورت USB هم به كامپيوتر متصل مي شوند حالا اگر مودم شما داراي يك پورت USB و همچنين يك پورت Ethernet مي باشد و قاعدتا مودم شما قابليت روتر بودن هم دارد پس كاري كه بايد انجام بدي اين است كه سرويس NAT و DHCP رو روي مودم فعال كني و بعد يك كامپيوتر رو با كابل USB و كامپيوتر ديگر رو با كابل Ethernet به مودم متصل مي كني به اين صورت حتي اگر يكي از كامپيوتر ها هم خاموش باشد ارتباط كامپيوتر ديگه با اينترنت قطع نمي شود
2-اگر به هم نزديك باشند با Direct Cable Connection ميشود با پورت سريال و يا LPT كامپيوتر ها رو بهم وصل كرد ولي نرخ انتقال اطلاعات كند مي شود
3-بله بهترين راه كارت شبكه است و مي شود DialUp Connection رو به اشتراك گذاشت
به اين ترتيب روي Connection مورد نظر كليك راست كرده و بعد Properties و بعد Advanced و بعد Allow other network users to connect through this computer's Internet connection

4- استفاده از هاب يا سوئيچ به عوامل مختلفي مثل ساختار شبكه يعني تعداد كامپيوتر هاي (نودها) موجود در شبكه و موقعيت فيزيكي آنها بر مي گردد و هزينه اي كه مي خواهيد بكنيد پس بايد نمايي از شبكه تان بگيد تا بهتر راهنمايي شويد
6- سوال آخري هم در اول پاسخ دادم( به شرطي كه مودم ADSL شما روتر باشد )
موفق باشيد

farbodkain
16-05-2007, 19:45
با سلام خدمت اساتید محترم سایت من یک سوال خیلی مهم دارم که بدجوری داره برام مشکل بوجود میاره.من یک شبکه workgroup داخلی دارم با 5 تا کامپیوتر .شبکه داخلی هیچ مشکلی ندارد.اما مشکل من از زمانی شروع شد که پای یک مودم adsl اومد وسط که مستقیم می خوره به hub.یعنی یکسرش می خوره به خط تلفن و یکسرش هم می خوره به hub ویک کابل برق.
حالا سوال من اینکه چجوری تاین اینترنت را وارد شبکه کنم؟که همه یوسر ها بتوانند از اینترنت استفاده کنم؟چه Conmfig را کجا وارد کنم؟
خیلی ممنون میشم اگر من را راهنمایی کنید.یک دنیا تشکر

majids1
16-05-2007, 20:32
با سلام خدمت اساتید محترم سایت من یک سوال خیلی مهم دارم که بدجوری داره برام مشکل بوجود میاره.من یک شبکه workgroup داخلی دارم با 5 تا کامپیوتر .شبکه داخلی هیچ مشکلی ندارد.اما مشکل من از زمانی شروع شد که پای یک مودم adsl اومد وسط که مستقیم می خوره به hub.یعنی یکسرش می خوره به خط تلفن و یکسرش هم می خوره به hub ویک کابل برق.
حالا سوال من اینکه چجوری تاین اینترنت را وارد شبکه کنم؟که همه یوسر ها بتوانند از اینترنت استفاده کنم؟چه Conmfig را کجا وارد کنم؟
خیلی ممنون میشم اگر من را راهنمایی کنید.یک دنیا تشکر

دوست من اگر مودم شما قابليت روتر بودن را داراست سرويس هاي NAT و ِ DHCP رو روي مودم فعال كنيد تا همه كامپيوتر ها به شبكه متصل شوند

farbodkain
17-05-2007, 09:31
دوست من اگر مودم شما قابليت روتر بودن را داراست سرويس هاي NAT و ِ DHCP رو روي مودم فعال كنيد تا همه كامپيوتر ها به شبكه متصل شوند
مشکل من هم دقیقا همین جاست که دقیقا نمی دانم چطوری باید این سرویس nat را active کنم و اصلا ip های که داده میشه را چجوری پیدا کنم.وبغیر از این ها بلاخره من باید روی client های DG را تعریف کنم تا بتونن از این مودم رد شن.اما ببخشید یک سوال دیگم داشتم آیا مودمی داریم که با این مشخصات باشه و سیستم nat را روی خودش نداشته باشه؟
اگر لطف کنید و به من بگید چجوری این nat رو روی مودم ران کنم یک دنیا ممنونتون میشم

majids1
17-05-2007, 11:08
مشکل من هم دقیقا همین جاست که دقیقا نمی دانم چطوری باید این سرویس nat را active کنم و اصلا ip های که داده میشه را چجوری پیدا کنم.وبغیر از این ها بلاخره من باید روی client های DG را تعریف کنم تا بتونن از این مودم رد شن.اما ببخشید یک سوال دیگم داشتم آیا مودمی داریم که با این مشخصات باشه و سیستم nat را روی خودش نداشته باشه؟
اگر لطف کنید و به من بگید چجوری این nat رو روی مودم ران کنم یک دنیا ممنونتون میشم

دوست عزيز اگر مودم شما داراي يك پورت Ethernet و يك پورت USB است به احتمال خيلي زياد قابليت روتر بودن هم داراست براي تعريف Gateway هم مي توانيد در DHCP سرور GW رو تعريف كنيد تا به كلاينت ها بدهد براي تنظيمات NAT , DHCP هم بايد مشخصات مودمتان را بگيد تا بهتر راهنمايي شويد

salar2010
17-05-2007, 14:57
بابا ایول به مرام همتون خیلی بامرامید

درضمن در جواب اون دوست عزیزمون که گفتن همسایمون مونث هست !! نه بابا ما از اون شانسا نداریم جیگر ! همسامون مذکر هست !!

درضمن !» همین الانم دارم میرم پیش اون یارو که برام میخواد راه اندازی کنه !

به هرحال از هم ممنونم

موفق باشید دوستان گلم

farbodkain
17-05-2007, 18:17
دوست عزيز اگر مودم شما داراي يك پورت Ethernet و يك پورت USB است به احتمال خيلي زياد قابليت روتر بودن هم داراست براي تعريف Gateway هم مي توانيد در DHCP سرور GW رو تعريف كنيد تا به كلاينت ها بدهد براي تنظيمات NAT , DHCP هم بايد مشخصات مودمتان را بگيد تا بهتر راهنمايي شويد
واقعا ممنون از راهنماییتون.مشکلم حل شد.زنگ زدم به ISP که این اینترنت را می داد و اطلاعات مورد نیاز را ازش گرفتم.و خیلی ممنون که من را راهنمایی کردین.کاملا حق با شما بود هم Router و هم nat اما درمورد dhcpاین مودم روش config نشده بود.در هر صورت خیلی ازتون ممنونم

aminmousavi86
18-05-2007, 08:05
majids1 عزيز...
از راهنماييت ممنونم ، استفاده کرديم ، اطلاعات جالبی بود فقط اين دو مورد رو اگه توضيح بدی ديگه ما رو شرمنده می کنی:
1- اين NAT و DHCP هر کدوم مربوط به چيه؟ يکيشون مربوط به USB و يکی مربوط به Ethernet ميشه؟
2- با USB فقط يه کامپيوتر رو ميشه وصل کرد؟ يعنی در کل 2 کامپيوتر؟

majids1
19-05-2007, 08:33
majids1 عزيز...
از راهنماييت ممنونم ، استفاده کرديم ، اطلاعات جالبی بود فقط اين دو مورد رو اگه توضيح بدی ديگه ما رو شرمنده می کنی:
1- اين NAT و DHCP هر کدوم مربوط به چيه؟ يکيشون مربوط به USB و يکی مربوط به Ethernet ميشه؟
2- با USB فقط يه کامپيوتر رو ميشه وصل کرد؟ يعنی در کل 2 کامپيوتر؟

NAT مخفف Network Address Translation است و به زبان خيلي ساده براي به اشتراك گذاشتن اينترنت و ارتباط بين دو شبكه كاربرد داره
DHCP مخفف Dynamic Host Configuration Protocol است و براي برخي تنظيمات مربوط به شبكه بر روي كلايت ها به صورت خودكار به كار مي رود مثل تنظيم IP Address , Default Gateway ,DNS Server و....
اگر مودم شما داراي يك پورت USB است مي توانيد يك كامپيوتر رو به طور مستقيم به مودم وصل نماييد و اگر داراي يك پورت اترنت است مي توانيد يك كامپيوتر ديگر را هم به طور مستقيم به مودم وصل نماييد ولي اگر بيشتر از دو كامپيوتر داشتيد مي توانيد پورت اترنت رو به سوئيچ وصل نموده تا به تعداد پورت هاي سوئيچ ارتباط داشته باشيد

atrin777
21-05-2007, 18:50
خوب بعد از وصل كردن پورت اترنت به سوئيچ آيا تنظيماته ديگه اي لازمه يا اينكه اتوماتيك Adsl در اختيار كامپيوترهاي شبكه قرار ميگيره