مشاهده نسخه کامل
: Call of Duty 4: Modern Warfare
صفحه ها :
1
2
3
4
5
[
6]
7
8
namber_one
23-04-2008, 13:03
ghgjkjkgmn
میشه منظورتون رو واضحتر بیان کنید؟؟؟؟
hosseincode2008
23-04-2008, 15:23
میشه منظورتون رو واضحتر بیان کنید؟؟؟؟
فکر کنم داره آواتارشو چک می کنه !!!!
hosseincode2008
23-04-2008, 19:04
منظورم همون امضاشه :31:
ehsssssan
24-04-2008, 02:19
باید کجای بایستم و چه طور روی هلیکو پتر قفل کنم
با ار پي مخصوص كه رنگش سبز هستش رو بردار بگير جلوي چشمات و هليكوپترو تو او دايره قرار بده تا بوق كامل بزنه اون وقته كه قفل ميكنه و ميزني هلي رو ميندازي
karajboy
24-04-2008, 20:59
سلام، آیا امکان این که اوون نقشه ای که با زدن Tab نمیان میشه همیشه روی صفحه باشه وجود داره؟
sarina_sh
24-04-2008, 21:43
حداقل کارت گرافیک برای اجرای این بازی چیه؟ 7200gs و یا 7300gs جواب میده؟
Oracle_Eldorado
24-04-2008, 22:40
آره میشه . حداقل 6600 هست .
سلام، آیا امکان این که اوون نقشه ای که با زدن Tab نمیان میشه همیشه روی صفحه باشه وجود داره؟
نه نمیشه .
چون اگه اینطوری باشه جذابیت بازی از بین میره !
3jokes_x
11-05-2008, 02:18
توی مرحله آخر وقتی توی ماشین داریم فرار میکنیم یه هلیکوپتر از پشت سر تعقیبمون می کنه که باید با Rpg بزنیمش. من هر چقدر سعی کردم نشد. آیا این جزو داستان بازیه که ما نتونیم هلیکوپتر رو بزنیم؟ یا کسی هست که تا به حال موفق به این کار شده باشه؟
alizshah
11-05-2008, 02:38
بازی رو خیلی وقته تموم کرده
فکر نکنم چنین چیزی باشه که جز داستان باشه
havas_1980
11-05-2008, 08:07
توی مرحله آخر وقتی توی ماشین داریم فرار میکنیم یه هلیکوپتر از پشت سر تعقیبمون می کنه که باید با Rpg بزنیمش. من هر چقدر سعی کردم نشد. آیا این جزو داستان بازیه که ما نتونیم هلیکوپتر رو بزنیم؟ یا کسی هست که تا به حال موفق به این کار شده باشه؟
خیر دوست عزیز! جز داستان هست که نمیشه هلیکوپتر رو هدف گرفت.
LORD SCORPIAN
11-05-2008, 20:35
من شنیدم که یه پچ اومده که هم به مراحل این بازی اضافه می کنه و هم گرافیکشو تقویت می کنه می خواستم بدونم این موضوع حقیقت داره اگه درسته لطف کنید و لینک داونلودشو برام بزارید.
*PiNk PaNTHeR*
11-05-2008, 20:42
من شنیدم که یه پچ اومده که هم به مراحل این بازی اضافه می کنه و هم گرافیکشو تقویت می کنه می خواستم بدونم این موضوع حقیقت داره اگه درسته لطف کنید و لینک داونلودشو برام بزارید.
دوست من این خبر شایعه هست. یک مپ پک برای بازی اومده فقط برای X360، چهارتا نقشه ی جدید مالتی پلیر و یک بسته ی بازی Cod 4: Game of The year Edition که تنها تغییرش اینه که همین نقشه هایی که گفتم رو داره.
Rude Boy
11-05-2008, 20:46
آره !
منم از یکی از دوستام شنیدم !!! اون ادعا می کرد خودش پچ را داره ولی به ما که نداد .
البته از گرافیک و ... چیزی نگفت و فقط گفت که 6مرحله اضافه می شه ...
اگه کسی اطلاعات دقیق تری داره لطفا ارائه بده.
سلام
میشه یکی بمن بگه چجوری میشه این بازی رو انلاین بازی کرد
alizshah
12-05-2008, 21:36
سلام
میشه یکی بمن بگه چجوری میشه این بازی رو انلاین بازی کرد
اینگونه سئوالها باید در قسمت
بازیهای آنلاین و شبکه ای پرسیده بشه
و در تاپیک آموزش و رفع اشكالات انجام همه بازيها به صورت آنلاين :46:
wrongring
20-05-2008, 23:25
سلام توی قسمت تنظیمات یه تنظیمی به اسم enable console داره . مال چیه؟
*PiNk PaNTHeR*
21-05-2008, 19:54
سلام توی قسمت تنظیمات یه تنظیمی به اسم enable console داره . مال چیه؟
مال استیزیکهای بازیه و به کارایی زیادی نمیاد، مگه اینکه توی مالتی پلیر و توی سینگل پلیر اگه گرافیک رو تا حدی پایین آوردید که دستورات ناخواناست.
دوستان تا حالا کسی تونسته از کدهای قسمت console mode استفاده بکنه؟
تا اونجایی که توی سایتهای دیگه دیدم قسمت کنسول برای وارد کردن کدهای بازی و فعال کردن رمزهای بازی به کار میره.
من یه چندتا از کدهایی رو که گفته بودن امتحان کردم کار نکرد.تا حالا کسی تونسته از اون کدها استفاده بکنه؟اگر تونسته ممنون میشم بگه چه جوری.
ehsssssan
11-06-2008, 01:23
حیف نیست تاپیک بازی به اون جذابی بره صفحه 3
من که هر وقت وقت میکنم بازی میکنم 100000باره و 100000000000000باره
LORD SCORPIAN
11-06-2008, 22:53
حیف نیست تاپیک بازی به اون جذابی بره صفحه 3
من که هر وقت وقت میکنم بازی میکنم 100000باره و 100000000000000باره
منم موافقم اما چیکار کنیم که دوباره راه بیفته؟
من پیشنهاد میدم یه مسابقه ای بزاریم تا دوباره تاپیک راه بیفته
اقا من گرافيكم 7300gt هستش ولي وقتي از 600در 800 ميزارم ديگه load نميشه:41::18::13:
ehsssssan
13-06-2008, 19:25
ولي وقتي از 600در 800 ميزارم ديگه load نميشه
این تیکه رو نفهمیدم میشه یکم توضیح بدی ؟
یعنی وقتی رو رزلیشن 600*800 میزاری از بازی در میاد یا . . .
این تیکه رو نفهمیدم میشه یکم توضیح بدی ؟
یعنی وقتی رو رزلیشن 600*800 میزاری از بازی در میاد یا . . .
دقيقا همون جا تو load بازي گير ميكنه بعدشم ارور DirectX ميده:8:
دوستان من یه سوال داشتم تو بازی با چه دکمه ای نارنجکی رو که دشمن به طرف شما انداخته بر میداره - تو کال 2 -3 میشد البته با دسته پلی ولی برا پی سی رو نمیدونم...
LORD SCORPIAN
16-06-2008, 14:59
دوستان من یه سوال داشتم تو بازی با چه دکمه ای نارنجکی رو که دشمن به طرف شما انداخته بر میداره - تو کال 2 -3 میشد البته با دسته پلی ولی برا پی سی رو نمیدونم...
با فشار دادن دکمه وسط موس یا با همون دکمه G کیبورد.
ehsssssan
16-06-2008, 15:37
با فشار دادن دکمه وسط موس یا با همون دکمه G کیبورد.
با نگه داشتن این دکمه g این کارو میکنه
دقيقا همون جا تو load بازي گير ميكنه بعدشم ارور DirectX ميده[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](14).gif
یعنی با رزلیشن بالاتر اینطور نمیشه؟(مثلا 480*640 این طور نبود؟)(یا 768*1024)
شما یه کاری بکن رزلیشن ویندوز رو هم همون رزلیشنی که قبلا باهاش بازی میکردی بزار
mansoor.mb
17-06-2008, 21:51
اياCall of Duty 4: Modern War رو سيستم
cpu :entel 2.4
512 يا vga :radeon9550
ram: 768
كار ميكنه يا نه
ممنون ميشم
ببخشید برای اینکه قسمت cheat بازی باز بشه باید همه lap top را جمع کنیم
من حدود 20 تاشو جمع کردم ولی cheat بازی باز نشده.
شرمنده من چیزی در این مورد نمیدونم.:41:من حتی بازی رو تا آخر نبردم.:41::31:
شرمنده من چیزی در این مورد نمیدونم.:41:من حتی بازی رو تا آخر نبردم.:41::31:
واقعا تا اخر نرفتی؟:18:
این بازی که خیلی اسونه و مرحله هاش هم کمه من توی یه روز رفتم
نه.من ماه پیش یه دوساعتی بازی کردم و دیگه بازی نکردم. بعد از اون یکسره اسکینای کانتر و چند تا بازیه دیگه رو دستکاری میکردم.:31:
اگه اسکین واسه کانتر سورس و 1,6 خواستی میدونی که باید بیای کجا؟
یه سر بزن خوشحال میشم.
نه.من ماه پیش یه دوساعتی بازی کردم و دیگه بازی نکردم. بعد از اون یکسره اسکینای کانتر و چند تا بازیه دیگه رو دستکاری میکردم.:31:
اگه اسکین واسه کانتر سورس و 1,6 خواستی میدونی که باید بیای کجا؟
اره میدونم عزیز:31:
اقا من همه لپ تاپها رو جمع کردم ولی قسمت چیت بازی باز نشده چیکار کنم؟؟؟
mohammad_twe
23-06-2008, 20:08
salam :D
agha che hali dad dirooz neshestam pash hamin 1 saeat pish tamoom shod :D
too xb360 :D
be nazaram bahalk tarin jash oonja bood ke mishine poshte oon havapeyma zamino mizane :D
ehsssssan
24-06-2008, 02:15
salam :D
agha che hali dad dirooz neshestam pash hamin 1 saeat pish tamoom shod :D
too xb360 :D
be nazaram bahalk tarin jash oonja bood ke mishine poshte oon havapeyma zamino mizane :D
تو چه سطحی داشتی باز میکردی؟
سطح های بالاتر خیلی سختر و البته جذاب تر و واقعی تر البته هستند
سلام
مخلص R.P.G هم هستیم.
من میخواستم در مورد cheat بازی بپرسم. من همه لپ تاپ ها رو جمع کردم ولی cheat باز نشده.
چی کار کنم؟
Ali Pacino
25-06-2008, 09:45
با سلام به همهی دوستان
من ویندوزم رو عوض کردم وقتی می رم بازی رو اجرا کنم ارور می ده راهی نداره بدون نصب مجدد اجراش کنم؟!
لطفا کمکم کنید
Sam Fisher 11
25-06-2008, 12:27
سلام
پستهای مربوط به اسکین برای CoD4 بصورت یه تاپیک مجزا به اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) منتقل شدن
R.P.G ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) جان از زحمتی که کشیدید ممنون
با سلام به همهی دوستان
من ویندوزم رو عوض کردم وقتی می رم بازی رو اجرا کنم ارور می ده راهی نداره بدون نصب مجدد اجراش کنم؟!
لطفا کمکم کنید
سلام
خب شما دوباره نصب کن اگه بالا نمیاد از اون بازیهایی هستش که حتما یه سری فایلش رفته توی درایو C و پاک شده
نصبش هم که طولانی نیست خیلی سریع و راحته[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mansoor.mb
26-06-2008, 11:42
سلام دوستان
من ميدوم اين تاپيك موضوع اين نيست كه مشكلات رو توش مطرح كني
اما كلافه هر چي ميگردم دنبال تاپيكش پيدا نميكنم
من dvdبازي رو از شركپرديس گيم تهيه كردم وميگه بايد صبر كني تا صفحه سيا بره هر چي ما صبر ميكنيم تا صفحه سيا بره اما نميره
فضاي 8 Gbبراش گذاشتيم اما نصب نميشه
لطفا راهنماي نصب رو بگيد و اصلا بايد چند گيگ فضا بهش بدي
ممنمون ميشم
zahedy2006
27-06-2008, 02:39
من لپ تاپ سی ام رو نتونستم پیدا کنم.
تو مرحله ا است که باید کاپیتان مک میلان رو کول کنیم ببریم. اولیش بالای نردبان بود.
دومیش کجاست؟؟
من لپ تاپ سی ام رو نتونستم پیدا کنم.
تو مرحله ا است که باید کاپیتان مک میلان رو کول کنیم ببریم. اولیش بالای نردبان بود.
دومیش کجاست؟؟
اونجایی که داری می دویی به طرف آخرین صحنه اون مرحله همون جایی باید کاپیتان رو بزاری رو زمین همون جایی که قبل از حصار دو طرفت ساختمون هست بیا بین اون دوتا ساختمون روت به طرف اون چرو فلکه باشه بعد میشه دسته چپت یه راهرویی هست ماله ساختمون دسته چپه از اونجایی که وایستادی چیزی معلوم نمیشه ولی آخرش یه لب تاپ گزاشتن نامردا !!! :5:
zahedy2006
27-06-2008, 12:24
اونجایی که داری می دویی به طرف آخرین صحنه اون مرحله همون جایی باید کاپیتان رو بزاری رو زمین همون جایی که قبل از حصار دو طرفت ساختمون هست بیا بین اون دوتا ساختمون روت به طرف اون چرو فلکه باشه بعد میشه دسته چپت یه راهرویی هست ماله ساختمون دسته چپه از اونجایی که وایستادی چیزی معلوم نمیشه ولی آخرش یه لب تاپ گزاشتن نامردا !!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](11).gif
سلام
بالاخره شرکت پردیس نسخه فارسیو بیرون دادش یا نه؟
yoosef_st
27-06-2008, 14:04
اونجایی که داری می دویی به طرف آخرین صحنه اون مرحله همون جایی باید کاپیتان رو بزاری رو زمین همون جایی که قبل از حصار دو طرفت ساختمون هست بیا بین اون دوتا ساختمون روت به طرف اون چرو فلکه باشه بعد میشه دسته چپت یه راهرویی هست ماله ساختمون دسته چپه از اونجایی که وایستادی چیزی معلوم نمیشه ولی آخرش یه لب تاپ گزاشتن نامردا !!! :5:
میشه یکم بیشتر واسه این توضیح و عکس و اینا بدین. من خودکشی کردم اونقدر که تو اون مراحل دنبالش گشتم و چیزی پیدا نکردم.
متاسفانه حسش نیست اونجا رو دوباره برم عکس بگیرم !!! ولی یک از دوستان همین چند تا پست قبلی رفت و پیداش کرد اون کمکت می کنه !×!
ali_ranger22
28-06-2008, 11:44
Patch 1.7 برای بازی Call Of Duty 4 منتشر شد.....(برا PC)
دانلود
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ej 88 11
29-06-2008, 09:04
دوستان کسی تو بازی مولتی پلیر لول 52 نشده سیوشو برای ما اینجا بزاره .
من تو اینترنت هر چی گشتم نتونستم پیدا کنم .
hossputer7
29-06-2008, 09:20
1دوستان این پچ چه کاری رو میکنه یعنی توی چه چیزی رو تغییر میده؟؟؟؟؟
2 و من میخوام تمام اسلحه ها داخل مولتی پلیر آزاد بشن اما حوصله ندارم که ذره ذره آزاد بشن راهی داره؟؟؟؟؟؟
3 سیو آخر بازی رو هم میتونید از اینجا بگیرد اما خودم هنوز نگرفتمش
سلام
آقا این پچ چی کار میکنه
من نصبش کردم.
حالا چی کتر کنم
majid_sd2009
29-06-2008, 14:35
سلام من احتیاج به Directx این برنامه دارم هرکی داره لطفا بده چون بازیم بدون اون اجرا نمیشه و متاسفانه دی وی دی هاش هم دستم نیست اگه یکی محبت کنه و برام آپ کنه ممنون میشم.
havas_1980
29-06-2008, 16:35
سلام من احتیاج به Directx این برنامه دارم هرکی داره لطفا بده چون بازیم بدون اون اجرا نمیشه و متاسفانه دی وی دی هاش هم دستم نیست اگه یکی محبت کنه و برام آپ کنه ممنون میشم.
- در صورتی که این چنین پیغامی ظاهر بشه:
This application has failed to start because xxxxxxxx.dll was not found. Re-installing the application may fix this problem
پس به سایت dlldll.com وارد بشید.
در کادر جستجو, نام فایل مورد نظر رو تایپ کنید و بر روی Search کلیک کنید.
سپس بر روی download و دوباره Download xxxxxxxx.dll کلیک کنید.
با توجه به عکس حروف انگلیسی, کادر بعدی رو عینا پر کنید و بر روی Download کلیک کنید.
... در پایان فایل رو از حالت فشرده خارج کنید و در مسیر C:\Windows\System32 کپی کنید.
- در غیر ایصورت از این آدرس دریافت به آخرین ورژن DirectX 9 کنید:
majid_sd2009
29-06-2008, 19:40
خیلی ممنون
ولی راه اول عملی نبود.
ورژن 9 رو هم دارم ولی نمی دونم چرا کار نمی کنه
hossputer7
30-06-2008, 09:13
آخرین ورژن 9 با 9 قبلی فرق داره چرا خودت رو اذیت میکنی برو آخریش رو بگیر کارت راه میافته.
ej 88 11
30-06-2008, 12:45
دوستان کسی لول 52 نشده ؟؟؟؟؟
( آخرشم باید خودم اینجا بزارم P: )
realmadrid-alireza
02-07-2008, 22:57
آقا ما هم این بازی رو تموم کردیم - این قضیه لپ تاپ چیه؟؟ ماله من 20 بیشتر نشد یعنی نرفتم دنبالش..
*PiNk PaNTHeR*
03-07-2008, 01:52
آقا ما هم این بازی رو تموم کردیم - این قضیه لپ تاپ چیه؟؟ ماله من 20 بیشتر نشد یعنی نرفتم دنبالش..
قضیه ی خاصی نداره. برای سرگرمیه و فقط توی X360 جزء گیم اسکورها به حساب میاد که اونها هم سرگرمین پس ارزش خاصی ندارند.
میتونید مکانهاشون رو از پست اول ببینید.
realmadrid-alireza
03-07-2008, 10:26
ای ول دسته شما درد نکنه (گفتم نکنه بعدش یه اتفاقی بیوفته چد تا مرحله اضافه شه)
hossputer7
04-07-2008, 09:06
من میخوام تمام اسلحه ها داخل مولتی پلیر آزاد بشن اما حوصله ندارم که ذره ذره آزاد بشن راهی داره؟؟؟؟؟؟
*PiNk PaNTHeR*
04-07-2008, 10:39
من میخوام تمام اسلحه ها داخل مولتی پلیر آزاد بشن اما حوصله ندارم که ذره ذره آزاد بشن راهی داره؟؟؟؟؟؟
هیچ راههی برای چیت زدن و یا دستکاری کردن فایل مموری مالتی پلیر نیست. اما من پیشنهاد میکنم با Light Machine Gunـها که پراثرترینن توی دتمچها امتیاز کسب کنید تا Desert Eagle انکلاک شه. بعد برید با M4 Carbine و Desert Eagle چالنج برید تا اسلحه ی بیشتری باز شه.
در ضمن فقط باید با خود اسلحه چالنج برید تا اتچمنتهاشون باز شه.
ej 88 11
07-07-2008, 09:21
دست شما درد نکنه یدونه سیو خواستیما !!
یعنی هیچ کدوم از شماها نتونستین تا حالا لول آخرو بگیرید !!
دست شما درد نکنه یدونه سیو خواستیما !!
یعنی هیچ کدوم از شماها نتونستین تا حالا لول آخرو بگیرید !!
سلام : این خدمت شما :
1-بازي رو اجرا کنيد و به قسمت multiplayer option برين و سريال بازي خودتون رو به اين سريال تغيير بدين:
DL2J8PY44Q22GE4888D2 و بازی رو ببندید ( کی کد قبلی خودتون رو به خاطر داشته باشین)
2-حالا این فایل رو دانلود کنین
و بعد اون رو از حالت زیپ در بیارین و فایل mpdata رو در آدرس:
\Call of Duty 4\players\profiles\your profile
کپی کنین (تو فایل قبلی replace کنین)
3-بازی رو باز کنین خوب حالا می بینید که در جتون 55 هست حالا باید KEY-COD قبلی تون رو جایگزینی KEY_COD اکنونی کنین.
این روش تست شده هست و کاملا مطمئنه و هیچ مشکلی هم نداره.
هیچ راههی برای چیت زدن و یا دستکاری کردن فایل مموری مالتی پلیر نیست. اما من پیشنهاد میکنم با Light Machine Gunـها که پراثرترینن توی دتمچها امتیاز کسب کنید تا Desert Eagle انکلاک شه. بعد برید با M4 Carbine و Desert Eagle چالنج برید تا اسلحه ی بیشتری باز شه.
در ضمن فقط باید با خود اسلحه چالنج برید تا اتچمنتهاشون باز شه.
سلام . دوست عزیز من یک لینکی دارم از این که این کار رو میکنه ولی خودم هنوز تستش نکردم.:31:
capitan black
08-07-2008, 18:03
دوستان این قضیه پچ 1.4 چیه؟
چه باگهایی رو برطرف میکنه؟..مرسی..
اینشو نمی دونم فقط می دونم که دیگه به درد نمی خوره چون سرورا الان فقط 1.6 که خیلی کمه و 1.7 هستن.برای Single Playerهم باز همون 1.6 بعد 1.7 کاملترین پچ هست ولی فکر می کنم بیشتر به Multiplayer ربط داره تا Singleplayer.
سلام.یک سوال داشتم.من الان اگه بخوام پچ 1.7 رو دان کنم باید 1.6 رو هم داشته باشم یا نمیخواد.؟
سلام.یک سوال داشتم.من الان اگه بخوام پچ 1.7 رو دان کنم باید 1.6 رو هم داشته باشم یا نمیخواد.؟
بله . باید پچ 1.6 رو هم داشته باشین چون پچ 1.7 به پچ 1.6 اضافه میشه.پس باید پچ 1.6 رو نصب شده داشته باشین و پچ 1.7 رو روش نصب کنین.:21:
سلام : این خدمت شما :
1-بازي رو اجرا کنيد و به قسمت multiplayer option برين و سريال بازي خودتون رو به اين سريال تغيير بدين:
DL2J8PY44Q22GE4888D2 و بازی رو ببندید ( کی کد قبلی خودتون رو به خاطر داشته باشین)
2-حالا این فایل رو دانلود کنین
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدو بعد اون رو از حالت زیپ در بیارین و فایل mpdata رو در آدرس:
\Call of Duty 4\players\profiles\your profile
کپی کنین (تو فایل قبلی replace کنین)
3-بازی رو باز کنین خوب حالا می بینید که در جتون 55 هست حالا باید KEY-COD قبلی تون رو جایگزینی KEY_COD اکنونی کنین.
این روش تست شده هست و کاملا مطمئنه و هیچ مشکلی هم نداره.
این چرا با مد (6.0) PEZBOTS کار نمیکنه؟
این چرا با مد (6.0) PEZBOTS کار نمیکنه؟
نمیدونم مجبور نیستی که حتما تو اون مد بازی کنی.:21::27::27::27::21:
نمیدونم مجبور نیستی که حتما تو اون مد بازی کنی.:21::27::27::27::21:
خوب شما بگو من باچی bot درست کنم.
دوستان میشه سیو کامل بازی رو برام بذارین ممنون میشم
mehdi_yg
11-07-2008, 16:56
سلام
از دوستان كسي ميدونه كه حالت Fly Mod تو COD4 چجوري فعال ميشه ؟
ej 88 11
13-07-2008, 01:33
سلام . دوست عزیز من یک لینکی دارم از این که این کار رو میکنه ولی خودم هنوز تستش نکردم.:31:
خیلی ممنون . بلاخره یکی پیدا شد که جواب مارو بده :46: از جناب viper هم تشکر میکنم .
سلام این بازی رو این سیستم اجرا میشه ؟
graphic : 5200 geforce
ram : 512 DDR
Cpu : 2.4
سلام این بازی رو این سیستم اجرا میشه ؟
graphic : 5200 geforce
ram : 512 DDR
Cpu : 2.4
سلام. متاسفانه نخیر.خیلی ضعیفه باید ارتقاش بدی کارت کرافیکتم حداقل باید 6600 باشه.
capitan black
13-07-2008, 10:23
دوستان پس این پچ 1.4 هیچ تاثیری روی حالت single player نداره؟
سلام
بر و بچ یه خبر خوب :
حتما برین بازی فارسیو بگیرین خیلی باحاله جوری دوبله کردن که ادم کلی میخنده یک صدا های خنده داری هستش که ادم فکر میکنه با یه بازی کارتنی رو برو هستش ...
البته اینم بگم که تمام دمو ها رو دستکاری کردن !!! و برای نصب هم حدودا 2 ساعت طول کشید معلوم نیست چه بلایی سر بازی اوردن فعلا مرحله های اولم البته 1 دی وی دی هم بیشتر نیست
خوب معلومه بازي دست ايران بيافته چي به چيه حالا تو چرا رفتي خريدي لابد كلي هم پول بابتش دادي يه كاور 6 كيلويي ميبندن به دوتا سي دي
روشم با كلاس فراروان مينويسن با دوبله فارسي بازي رو هم كلي ضايع ميكنن قالب ميكنن به مردم
عجب دنياييه محمد جان آخه تو چرا ;دي
خوب معلومه بازي دست ايران بيافته چي به چيه حالا تو چرا رفتي خريدي لابد كلي هم پول بابتش دادي يه كاور 6 كيلويي ميبندن به دوتا سي دي
روشم با كلاس فراروان مينويسن با دوبله فارسي بازي رو هم كلي ضايع ميكنن قالب ميكنن به مردم
عجب دنياييه محمد جان آخه تو چرا ;دي
واقعا بازیو حسابی خراب کردن
البته باید هم بگیم دستشون دردنکنه اخه نصف دیالوگ ها ترجمه شده نیستش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
kiuhnmgtrdcv
19-07-2008, 20:00
من بازی رو نصب و اجرا کردم ولی وقتی بازی لود میشه تا یه جاییش میره بعدش گیر میکنه
از لحاظ سخت افزاری مشکلی ندارم لطفا لینک پتچ مورد نیاز بذارید احتمالا درست بشه مرسی
لینک پتچ هایی که تو پست های قبلی بود نتونستم دانلود کنم
kiuhnmgtrdcv
19-07-2008, 20:15
خودم پیداش کردم
البته متاسفانه یا خوشبختانه لینکش ----- شده
Ali Pacino
20-07-2008, 04:40
دیروز این بازی رو تموم کردم با مرحله آخرش خیلی حال کردم مخصوصا اون مرحله ای که اسنایپ بودم و باید از زیر ماشینا استیل می رفتیم!!!
آخرش کاپیتان پرایس می میره؟!
بعد که تموم شد یه مرحله ای بودش که داخل هواپیما بودن اون دیگه قضیش چی بود؟!
Little Sparrow
20-07-2008, 12:48
دیروز این بازی رو تموم کردم با مرحله آخرش خیلی حال کردم مخصوصا اون مرحله ای که اسنایپ بودم و باید از زیر ماشینا استیل می رفتیم!!!
فکر کنم نمی میره یکی بود داشت بهش کمک می کرد.
مرحله ی توی هواپیما bouns هستش.
mohandes1369
21-07-2008, 01:52
این بازی باسه pc اونم با cd اومده؟
بازی روی لوح های فشرده DVD منتشر میشه !
برخی شرکت ها میان و روی سی دی منتشرتش میکنن ! ولی توی ایران چندتا شرکت این کار رو کردن .
من توی تبریز دیدم ، این کار رو کرده بودن .
ولی در این صورت اصلا نمیصرفه ، فکر کنم حدود 7 -8 هزار تومن پول بازی بشه !
نخیر ، کاپیتان زنده میمونه .
اون مرحله رو من هم نمیدونم چی بود ( اگر کسی میدونه توضیح بده ) .
وی گروه ، اون مرد سیاه پوست که آستین کوتاه پوشده بود و موهای کوتاهی داشت ، میمیره فقط !
خوب تو هواپیما میری تا گروگانو آزاد کنی کجاشو نفهمیدی بعدشم با چتر میپره پایین ؟؟!
نه ، من مرحله رو کامل انجام دادم ، ولی چرا بعد از پایان بازی ، اون مرحله گنجانده شده ؟
دلیلش چی بوده ؟
Little Sparrow
22-07-2008, 07:06
مرحله ی اخر یه جور bouns هست.همین طوری گذاشتن.
mohammad_twe
22-07-2008, 20:29
عزيز اره رو cd هست 5 cd كه من بره يكي خريدم 2.500 اصلا هم 7 / 8 هزار تومان نبود :31:
Zhangooler
23-07-2008, 01:04
دوستان پس این پچ 1.4 هیچ تاثیری روی حالت single player نداره؟
دوست عزیز!به طور کلی پچ های cod 4 برای رفع مشکلات گرافیکی است ولی مثلا امکان داره یه سری از مسایل هم در این پچ ها برطرف شود.به طور مثال در پچ 1.9 که جدیدترین پچ هست مشکلاتی از قبیل helicopter در حالت مولتی پلیر حل میشه!(هلیکوپتر با هوش تر می شه و دیگه از این ور مپ هم شلیک میکنه .براحتی با rpg از بین نمیره بدلیل اینکه مدام تغییر مسیر میده)
یا مثلا گیر mp44 رفع شده(موقع خشاب عوض کردن یه گیر کوچیک داره)
یا airstrike به صورت خطی دیده میشه(زمان دستور شلیک، نقطه ای که نشان دهنده مکان شلیک هست رو تبدیل به یه خط کردند.مثل این _____-----______)
سلام دوستان
من ميدوم اين تاپيك موضوع اين نيست كه مشكلات رو توش مطرح كني
اما كلافه هر چي ميگردم دنبال تاپيكش پيدا نميكنم
من dvdبازي رو از شركپرديس گيم تهيه كردم وميگه بايد صبر كني تا صفحه سيا بره هر چي ما صبر ميكنيم تا صفحه سيا بره اما نميره
فضاي 8 Gbبراش گذاشتيم اما نصب نميشه
لطفا راهنماي نصب رو بگيد و اصلا بايد چند گيگ فضا بهش بدي
ممنمون ميشم
دو تا دلیل داره:
1. دی وی دی که خریدی اطلاعات توش خرابه!
2. بعضی اوقات برای نصب بازی باید 1/3 برابر بیشتر از حجم مورد نظر برای نصب بیشتر خالی کنی تا نصب بشه.
دوستان تا حالا کسی تونسته از کدهای قسمت console mode استفاده بکنه؟
تا اونجایی که توی سایتهای دیگه دیدم قسمت کنسول برای وارد کردن کدهای بازی و فعال کردن رمزهای بازی به کار میره.
من یه چندتا از کدهایی رو که گفته بودن امتحان کردم کار نکرد.تا حالا کسی تونسته از اون کدها استفاده بکنه؟اگر تونسته ممنون میشم بگه چه جوری.
Cheat Codes (DEMO VERSION)
Enable the console from the game's in-game options.
Hit the tilde key (~) to drop the dev-console.
Type seta thereisacow "1337" and then press ENTER.
Type spdevmap bog_a and then press ENTER.
This will start the demo with cheats enabled.
When playing, drop down the dev-console and enter
the following codes and hit ENTER to activate or toggle them.Cheat Codes (COMPLETE VERSION)
Same as above but after you load up the spdevmap bog_a exit out and load the level you are currently at, or a new game.
You can not select "resume" and have the cheats function you can however select the map/act you want to start at with the cheats enabled.
Cheat Effect give all Access All Weapons god God Mode noclip No Clipping Mode notarget Enemies Ignore You give ammo Full Ammo jump_height # Adjust Gravity Default = 39 timescale # Adjust Time Default = 1.00 cg_LaserForceOn 1 Add Laser Sights to ALL Weapons demigod God mode but screen still shakes ufo Same as noclip? r_fullbright Easier to see things cg_drawGun Removes Your Gun cg_fov Zoom with any Gun player_sprintSpeedScale Set player's sprint speed kill Kill player cg_laserlight 1 To draw the light emitted from the laser take ammo Removes your ammo take all Removes all your guns and health
mohammad_twe
23-07-2008, 15:16
zhangoler ميتونستي همه پستات رو به يكي تبديل كني كه تاپيك شلوغ نشه و تعداد پست ها بزنه بالا .....
Zhangooler
24-07-2008, 00:55
نمی تونستم که پست ها رو یکی کنم بدلیل متفاوت بودن موضوع ها!
mohammad_twe
24-07-2008, 11:30
براي خودت هم گفتم اينجوري پست بزني چون پستت ميره بالا بعضي بكس حساسن اينه من گير ميدن :d
وقتی به صورت multiplayer بازی می کنی ...اگر بخای کامپیوتر bots اضافه بشه به بازی باید چی کار کنی؟
danial_848
25-07-2008, 23:06
دوستان آخر بازی (از خودی ها) کی میمیره کی زنده میمونه؟capitan price هم میمیره؟ سمت چپ اون یارو که روس بود داشت به یکی شوک میداد بعد میبینه بینتیجه ست با مشت میزنه رو شکمش اون cpt price بود؟
دلم برای sergeant grigs سوخت بچه باحالی بود... ! دی:
دوستان آخر بازی (از خودی ها) کی میمیره کی زنده میمونه؟capitan price هم میمیره؟ سمت چپ اون یارو که روس بود داشت به یکی شوک میداد بعد میبینه بینتیجه ست با مشت میزنه رو شکمش اون cpt price بود؟
دلم برای sergeant grigs سوخت بچه باحالی بود... ! دی:
حسابی با داستان همراه شدیا. برعکس من تمومش کردم اما شناختی از شخصیت ها پیدا نکردم. نسبت به شماره های قبل تقریبا زمان بازی نصف بود.
danial_848
26-07-2008, 01:38
حسابی با داستان همراه شدیا. برعکس من تمومش کردم اما شناختی از شخصیت ها پیدا نکردم. نسبت به شماره های قبل تقریبا زمان بازی نصف بود.
من وقتی یه بازی رو بازی میکنم تا داستان هر مرحله کامل نفهمم بازی از گلوم پایین نمیره. ینی بهم نمیچسبه.
آره خیلی کوتاه بود... از ساعت 12 شب نشستم پاش تا ساعت 8 صبح که تمومش کردم چشم از بازی بر نداشتم خیلی چیزه توپی بود.
به جاش رو کیفیت کار کردن.(کار خوبی کردن دی: )
مثلاً نسخه ی 2 مرحله ی battle of Caen بخش یکی مونده به آخر یا آخرش اعصاب آدم خورد میشه یکی یکی باید خونه ها رو capture کنی.همه ش هم تکراری .اونم به تعداد زیاد. مرحله ی Silo ش هم همین طور.
من دی وی دی رامم مشکل داشت وقتی ردیف شد بلافاصله بازی رو install کردم. 5 هم که تو راهه. ظاهراً(اینطور که از عکسهاش معلومه) بیشتر کارای کماندویی و چند نفری و با تفنگای صداخفه کن دار باید انجام بدی تا با machingun ول دادن و ...
دقت کردین cpt. price هم تو 1.4 بود هم 2 و هم 4 !!! (1 رو یادم نیست ولی فکر نکنم بوده باشه) قیافه ش هم دقیقاً همینوری بود
ولی تو 4 تریپش خشن تر شده.
راستی کسی میدونه این gaz درجه ش چی بود؟ (راهنمایی! : رو بازوش رو نگاه کنین میفهمین)
gamebazi.blogfa
26-07-2008, 10:00
آقا من می خواستم بدونم این اسکینهای اسلحه بازی رو به کجا باید بریزم
من وقتی یه بازی رو بازی میکنم تا داستان هر مرحله کامل نفهمم بازی از گلوم پایین نمیره. ینی بهم نمیچسبه.
آره خیلی کوتاه بود... از ساعت 12 شب نشستم پاش تا ساعت 8 صبح که تمومش کردم چشم از بازی بر نداشتم خیلی چیزه توپی بود.
به جاش رو کیفیت کار کردن.(کار خوبی کردن دی: )
مثلاً نسخه ی 2 مرحله ی battle of Caen بخش یکی مونده به آخر یا آخرش اعصاب آدم خورد میشه یکی یکی باید خونه ها رو capture کنی.همه ش هم تکراری .اونم به تعداد زیاد. مرحله ی Silo ش هم همین طور.
من دی وی دی رامم مشکل داشت وقتی ردیف شد بلافاصله بازی رو install کردم. 5 هم که تو راهه. ظاهراً(اینطور که از عکسهاش معلومه) بیشتر کارای کماندویی و چند نفری و با تفنگای صداخفه کن دار باید انجام بدی تا با machingun ول دادن و ...
دقت کردین cpt. price هم تو 1.4 بود هم 2 و هم 4 !!! (1 رو یادم نیست ولی فکر نکنم بوده باشه) قیافه ش هم دقیقاً همینوری بود
ولی تو 4 تریپش خشن تر شده.
راستی کسی میدونه این gaz درجه ش چی بود؟ (راهنمایی! : رو بازوش رو نگاه کنین میفهمین)
من هم اگر داستان جالب باشه یا بازی برام مهم باشه حتما با دقت بازی می کنم و با بازی زندگی می کنم.
اما فکر نکنم توی سری Call Of Duty داستان زیاد مهم باشه. تاکید روی Game Play و لذت بردن از نبردهاست.
...
کارایی کماندویی و ساکت رو واقعا دوست دارم اما به نظرم بهتره Call Of Duty توی سبک خودش یعنی نبردهای شلوغ و هیجانی بمونه.
آخه بازی های عالی توی سبک کماندویی و مخفی کاری زیاد داریم. نمونه اش هیتمن و متال گر و اسپلینتر سل.
اما در سبک فعلی Call Of Duty بازی عالی پیدا نمیشه. MOH هم کمی پایینتره. همیشه باید منتظر شماره جدیدCOD برای این سبک بود.
آقا من می خواستم بدونم این اسکینهای اسلحه بازی رو به کجا باید بریزم
همچنین برای دانلود اسکین هم باید به تاپیک زیر برید:
danial_848
27-07-2008, 10:09
من هم اگر داستان جالب باشه یا بازی برام مهم باشه حتما با دقت بازی می کنم و با بازی زندگی می کنم.
اما فکر نکنم توی سری Call Of Duty داستان زیاد مهم باشه. تاکید روی Game Play و لذت بردن از نبردهاست.
...
البته فقط 4 یکمی حالت داستانی داشت...
منظورم از داستان بازی گپ و گفت هاییه که با هم میکنن و استراتژی که واسه هر مرحله میچینن بود.
کارایی کماندویی و ساکت رو واقعا دوست دارم اما به نظرم بهتره Call Of Duty توی سبک خودش یعنی نبردهای شلوغ و هیجانی بمونه.
آخه بازی های عالی توی سبک کماندویی و مخفی کاری زیاد داریم. نمونه اش هیتمن و متال گر و اسپلینتر سل.
البته منظورم از کماندویی یه چیز دیگه بود. هیتمن و اسپلینترسل و ... شما یه نفر هستی و تقریباً بدون استراتژی خاصی باید همه چی رو داغون کنی البته من هیتمن رو اکشن هم حساب نمیکنم چه برسه به کماندویی. یا مثلاً ولفنشتاین که اصلاً از سبکش خوشم نمیاد... یه دفعه 50 نفر جلوت ظاهر میشن
میگفتم... منظورم از کماندویی , کارای تک نفری نیست... مثلاً 6 – 7 نفر SAS و ... با هم دیگه میرید یه عملیات و انجام میدید و CallofDuty4 فقط این سبک رو داره(و شاید هم بشه گفت 1.4 هم همینطور) و من واسه همین عاشق سبکش هستم... و صحبتهایی که تو بیسیم باهات میکنن کاملاً جو واقعی آدمو میگیره! و من بیشتر از همینش خوشم میاد... از کارای تک نفری زیاد خوشم نمیاد...
در کل هیچ بازی ای مثل CallofDuty تو عمرم ندیدم هر چند شاید بشه گفت Airborne و ... هم یه چیز تو مایه های CallofDuty هستن.
*hamedkhatar*
27-07-2008, 14:11
سلام
خوب الان بازی Crysis رو تموم کردم و این بازی رو نصب کردم
امیدوارم از این بازی لذت کافی را ببرم
این بازی کلا چند ساعت وقت میخواد تا تموم بشه؟
ممنون
Optimus Prime
27-07-2008, 15:53
سلام
ممنون
بستگی به سرعتت بین 5 تا 6.5 ساعت متغییره.
بستگی به سرعتت بین 5 تا 6.5 ساعت متغییره.
بابا ایول توی 5 ساعت تموم میکنی ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حتی توی حالن پرفشنال [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
ممنون
من وقتی که شروع کردم به بازی کردن ، چون استرس کنکور رو داشتم وقت زیاد گرفت !
حدود 9 ساعت از وقتم رو گرفت :41:
danial_848
27-07-2008, 23:23
من از ساعت 12 شب شروع کردم 8 صبح تموم شد البته چندتا دلیل داشت یکی این که تو خواب بیداری بودم یکی هم اینکه تو مرحله ای که یکی زخمی میشه باید حملش کنی دو ساعت دور خودم چرخیدم!
*hamedkhatar*
28-07-2008, 09:58
سلام
من تو یکی از مراحل گیر کردم
همون مرحله ای که با هلیکوپتر هستیم بعد میایم روی زمین بعد 2 دقیقه کمتر وقت میده که نمیدونم چکار کنیم
عکس رو ببینید خودتون میفهمید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینجا باید چکار کنم؟
ممنون از شما
:20:
حامد جان اونجا باید Shift رو داشته باشی تا سریع بدوه تا به هلی کوپتر منفجر شده برسی کنار هلی کوپتر یه زنه افتاده باید F رو بزنی تا زنه رو بزاره روی کولش وقتی روی کولش گذاشت حالا باید چیکار کنی ؟ فــــــــــرار ( خیلی سریع برو همونجایی که پیاده شدی ... یعنی برگرد عقب )
موفق باشی
محمد...
*hamedkhatar*
28-07-2008, 11:05
حامد جان اونجا باید Shift رو داشته باشی تا سریع بدوه تا به هلی کوپتر منفجر شده برسی کنار هلی کوپتر یه زنه افتاده باید F رو بزنی تا زنه رو بزاره روی کولش وقتی روی کولش گذاشت حالا باید چیکار کنی ؟ فــــــــــرار ( خیلی سریع برو همونجایی که پیاده شدی ... یعنی برگرد عقب )
موفق باشی
محمد...
سلام
ممنون سم جان ردش کردم
ولی یکم گیجم کردیا :31: آخه گفتی کنار هلیکوپتره منفجر شده افتاده من هی میگشتم پیداش نمیکردم تا اینکه دیدم تو هلیکوپتر نشسته :27:
به هر حال ممنون
مخلصم
:11:
سلام
ممنون سم جان ردش کردم
ولی یکم گیجم کردیا :31: آخه گفتی کنار هلیکوپتره منفجر شده افتاده من هی میگشتم پیداش نمیکردم تا اینکه دیدم تو هلیکوپتر نشسته :27:
به هر حال ممنون
مخلصم
شرمنده عزیزم اخه خیلی وقته تموم کردم خوب یادم نبود کجاش نشسته بود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
*hamedkhatar*
28-07-2008, 19:15
سلام
دشمنت شرمنده سم جان ما مخلصیم
-----------
آقا یه جا دیگه گیر کردم
یه جا رسیدم که باید این یارو کچله رو با تک تیر انداز بزنم همون که داره یه معامله انجام میده
خوب اون رو میزنمش بعد یه هلیکوپتر میاد جلوش یه پیغام میاد بالای صفحه که فکر کنم میگه به طرف هلیکوپتر شلیک کنم ولی شلیک کردم اتفاقی نیفتاد
لطفا بگید دقیقا باید چکار کنم؟
ممنون از شما
Little Sparrow
28-07-2008, 19:23
شما به سمت خلبان شلیک کن تا سقوط کنه و ادامه ....
*hamedkhatar*
28-07-2008, 22:50
سلام
ممنون اون رو هم رد کردم
حالا رسیدم به جایی که دوستم زخمی شده باید کولش کنم اکثر جاها رو رد کردم ولی وقتی میرسم به اون چرخ و فلکه چشمام سیاهی میره و صفحه کاملا سیاه میشه
اینم عکسش
علت چیست؟
ممنون از شما
خوب عزیز نباید جاهای دوری ببری اونو
یه جا مشخص کرده اونجا میذاری رفیقتو پایین اینقد از دشمنا میکشی که هلیکوپتر بیاد بعد دوباره کولش میکنی میبری
توصیه
وقتی طرفو گذاشتی زمین هرچی مین داری دورو اطراف بکار وگرنه بچاره میشی:دی
دوستت رو کنار بوته ها بذار تا زیاد توی دید نباشه که راحت بزننش
هلیکوپترهای دشمن که میان سرباز خالی کنند برو زیر طنابشون وایسا وقتی میان پایین یکی یکی بزنشون
خیلی کارت راحت میشه.......در ضمن همونطور که دوستمون گفت مین هر چی داری بکار
با فاصله و در هم ریخته بکار که وقتی پخش میشن برن روی مینها
havas_1980
29-07-2008, 00:40
خوب عزیز نباید جاهای دوری ببری اونو
یه جا مشخص کرده اونجا میذاری رفیقتو پایین اینقد از دشمنا میکشی که هلیکوپتر بیاد بعد دوباره کولش میکنی میبری
...بخش 2 - مرحله One Shot, One Kill
در آخر این مرحله این نکات رو حتما انجام بدید:
- مهمترین قاعده, یکبار شلیک کردن (Head Shot) و سریع شلیک کردنه.
- در نبردهای نزدیک از اسلحه USP .45 استفاده کنید.
- به سگهایی که تو استخر دور جنازه هستن کاریتون نباشه. چون وقتی نیروی دشمن به اون منطقه وارد میشه سگها به اونا حمله میکنن.
- مین گذاری مسیر های ورودی های دشمن در پایان مرحله فراموش نشه. (طبق صحبت دوستان)
- بهترین راه برای سنگر گرفتن در آخر مرحله, طرف چرخ و فلکه چون میدان دید خوبی دارید.( روی سکو)
- آخر همین مرحله وقتی دشمن قصد داره نیروی کمکی خودش رو با هلیکوپتر پیاده کنه, نیروها رو حین پیاده شدن از هلیکوپتر رو هوا بزنید.
*hamedkhatar*
29-07-2008, 08:23
دوستان ممنون از راهنماییتون ولی اصلا کسی به من حمله نمیکنه یعنی حمله کردنها تموم شد من رفتم به طرف استخر که سگ ها هستند ولی سگ ها رو کشتم فکر کنم مشکل همینجا بود
و اینکه من اصلا بلد نیستم مین بزارم یعنی تا حالا تو بازی باهاش روبه رو نشدم چطوری مین بزارم؟
ممنون
*hamedkhatar*
29-07-2008, 09:24
آقا ردش کردم مشکل اونجا بود که سگها رو میکشتم
ممنون از شما
*hamedkhatar*
29-07-2008, 11:57
سلام
آقا این هم تموم شد
بازی خیلی قشنگی بود
وقتی که افتاده بودم روی زمین و کاپیتان پریس (فکر کنم) کلت رو هل داد اینور خیلی حال کردم
کنترل بازی هم که حرف نداشت
در مقایسه با Crysis من این رو بیشتر دوست داشتم
با تشکر از شما
سلام
آقا این هم تموم شد
بازی خیلی قشنگی بود
وقتی که افتاده بودم روی زمین و کاپیتان پریس (فکر کنم) کلت رو هل داد اینور خیلی حال کردم
کنترل بازی هم که حرف نداشت
در مقایسه با Crysis من این رو بیشتر دوست داشتم
با تشکر از شما
حالا دیگه باید بری لپ تاپ پیدا کنی ...:31:
*hamedkhatar*
30-07-2008, 09:13
بله؟
یعنی چی باید برم لپ تاپ پیدا کنم؟
ممنون
اقایوون کسی نمیدونه چجوری میشه تو multiplayer ....کامپیوترbotes اضافه کرد...یعنی چگونه می شود در multiplayer تنها بازی کرد؟؟؟؟؟؟
یعنی اینکه هر بار بازیو تا اخر بری ( فکر کنم هربار باشه ) یک لپ تاپ میگیری که با اون میتونی جونتو بی نهایت کنی ، اسلحه و تیرهاتو بینهایت کنی
هوس جان ( همکار انجمن ) در یک پست در این تاپیک نوشته
بهتره اونو مطالعه کنی
danial_848
31-07-2008, 04:46
اقایوون کسی نمیدونه چجوری میشه تو multiplayer ....کامپیوترbotes اضافه کرد...یعنی چگونه می شود در multiplayer تنها بازی کرد؟؟؟؟؟؟
تو multiplayer call of Duty نمیشه bot اضافه کرد
تو multiplayer call of Duty نمیشه bot اضافه کرد
خیلی ممنون جوابمو دادی ..پس فقط میشه به صورت مرحله ای بازی کرد.....؟
سلام.من تو آنلاین بازی کردن میزنم connect بشه میگه صبر کنید.بعد از چند ثانیه میگه: server connection timed out.میشه بگید چیکارش گنم؟
Scary Feelings
07-08-2008, 15:45
سلام من وقتی که میخوام کال اف رو انلاین بازی کنم ازم یه کد میخواد این کد چیه شما دارین میشه برام بزارین؟
Hossein bandarie
08-08-2008, 17:16
یعنی اینکه هر بار بازیو تا اخر بری ( فکر کنم هربار باشه ) یک لپ تاپ میگیری که با اون میتونی جونتو بی نهایت کنی ، اسلحه و تیرهاتو بینهایت کنی
هوس جان ( همکار انجمن ) در یک پست در این تاپیک نوشته
بهتره اونو مطالعه کنی
در كل بازي 30 لپ تاپ وجود داره كه بايد پيدا بشه . اين پست آموزشي صفحه چند تاپيكه ؟
حسین جان خودم هم نمیدونی صفحه چنده ولی میدونم هوس خان نوشته بهش پی ام بهش بده احتمال ادرس صفحه رو توی Pc ش Save کرده
havas_1980
08-08-2008, 21:40
در كل بازي 30 لپ تاپ وجود داره كه بايد پيدا بشه . اين پست آموزشي صفحه چند تاپيكه ؟
حسین جان خودم هم نمیدونی صفحه چنده ولی میدونم هوس خان نوشته بهش پی ام بهش بده احتمال ادرس صفحه رو توی Pc ش Save کرده
اشتباه نشه! در مورد مکان های 30 تا لپ تاب هیج توضیحی در تاپیک داده نشده...
بلکه فقط قسمت Cheat رو توضیح داده بودم.
دوستان من وقتی میخوام بازی اجرا کنم این ارور میاد :
Error during intialization
video card doesn't support alpha blend , glow will be disabled
یعنی کارت گرافیک من نمیکشه دیگه؟
ATI Radeon 9000
با update driver هم نمیشه درستش کرد؟
بعدم حالا بدون glow مگه نمیشه بازی کرد؟
در کل چه کنم )): )): )):
دوست من همونطوری که خودت هم گفتی کارت گرفایکت نمی کشه!
اگر خیلی از ان بازی خوشت میاد هیچ چاره ای جز ارتفا سخت افزار نداری!
عزیزم شما باید در قسمت بازیهای انلاین بگی اخه اینجا کسی بلد نیست
nima_kiyaniyan
18-08-2008, 18:16
با سلام...
من پچ نسخه 1.6 رو نصب کردم............ خوب حالا قراره کجا مرحله اضافه بشه ؟ باید دوباره از اول بازی کنم تا برسم به مرحله آخر و اونجا مرحله اضافه شده ؟
*hamedkhatar*
18-08-2008, 19:21
با سلام...
من پچ نسخه 1.6 رو نصب کردم............ خوب حالا قراره کجا مرحله اضافه بشه ؟ باید دوباره از اول بازی کنم تا برسم به مرحله آخر و اونجا مرحله اضافه شده ؟
دوست عزیز اصولا وقتی پچ نصب میکنید مرحله ای به بازی اضافه نمیشه فقط یه سری مشکلات بازی رو برطرف میکنه
مگر اینکه پچ نباشه مپ یا چیز دیگه ای باشه
nima_kiyaniyan
19-08-2008, 01:08
ببخشید 300 مگ پچ نصب کردم....... نوشته 4 تا map جدید اضافه شده..... یعنی منظورش مرحله نبوده ؟
havas_1980
19-08-2008, 02:52
ببخشید 300 مگ پچ نصب کردم....... نوشته 4 تا map جدید اضافه شده..... یعنی منظورش مرحله نبوده ؟خیر... اون نقشه هایی که به همراه پچ وجود داره فقط مربوط به بخش چند نفره میشه.
szh_1367
21-08-2008, 09:08
دوستان من تازه call of duty4 را نصب کردم ومی خواهم اینترنتی بازی کنم اما زمانی که به هر سروری کانکت می شود این ارور را می دهد
لطفا راهنمایی کنید
از هفته پیش این بازی از سوی وزارت ارشاد به علت « اسلام ستیزی » ممنوع شده !!!!!!!!!
EHHASSATNI
22-08-2008, 11:37
خیلی وقته ممنوع شده
Retired User
22-08-2008, 15:50
دوستان من تازه call of duty4 را نصب کردم ومی خواهم اینترنتی بازی کنم اما زمانی که به هر سروری کانکت می شود این ارور را می دهد
لطفا راهنمایی کنید
لطفا اينجا بذار :
EHHASSATNI
22-08-2008, 16:56
اورجینال خریدی یا نه ؟؟
اگه نه که معلومه کسی که cd اورجبنال رو خریده داره از key استفاده میکنه
kouroshkahal
29-08-2008, 09:32
سلام دوستان من این بازی رو تازه شروع کردم وتو مرحله ای که باید هلیکوپتر رو با استینگر بزنم هر چی رو هدف نشونه میگیرم موشک انداز عمل نمیکنه
هم با ترینر وهم بدون ترینر هیچ فرقی نمیکنه
اگه ترینر بدون ایرادی هست لطفا معرفی کنید
ضمنا این بازی با دسته جوی استیک اجرا نمیشه
ممنونم
سلام دوستان من این بازی رو تازه شروع کردم وتو مرحله ای که باید هلیکوپتر رو با استینگر بزنم هر چی رو هدف نشونه میگیرم موشک انداز عمل نمیکنه
ممنونم
جیگر اونجا باید هلی کوپتر رو نشونه بگیری بعد کلیک چپ رو داشته باشی بعدش بنگ پرتاب میشه . اینم بگم کلیک چپو داشته باش تا قفل کنه روش
kouroshkahal
29-08-2008, 12:04
هر کار میکنم نمیشه
بازی رو دوباره لود کن و بعد نشونه بگیر.
p3yman_xl
29-08-2008, 23:06
هر کار میکنم نمیشه
دوست عزیز زمانی که هلیکوتر تقریباً در هوا ثبت ایستاده، سریع نشونه بگیر؛ باید چند لحظه صبر کنی تا اسلحه صدای خاصی بده، اونوقت شلیک کن. راکت اتوماتیک میره دنبال هلیکوپتر و اون رو نابود میکنه!
danial_848
30-08-2008, 21:06
هر کار میکنم نمیشه
این حالت ماله خوده بازی هست ینی تو این مرحله بار اول نمیتونی هلی رو بزنی بار دوم وقتی lock کردی بزنی خورده بهش
ممنونم
دوست عزیز زمانی که هلیکوتر تقریباً در هوا ثبت ایستاده، سریع نشونه بگیر؛ باید چند لحظه صبر کنی تا اسلحه صدای خاصی بده، اونوقت شلیک کن. راکت اتوماتیک میره دنبال هلیکوپتر و اون رو نابود میکنه!
این صدا تو درجه آسون بازی اتفاق میافته دوست عزیز
این حالت برا درجه سختی های بالاست یعنی صدایی نمیشنو ی اگر شما مدل آسونشو بازی میکردی یعنی اولین مرحله رو بالای 30 ثانیه میرفتی
قسمت آسون برات انتخاب میشد و صدای موشک انداز رو میشنیدی برا همون توصیه میشه اول آسونشو برو بعد درجه سختی رو زیاد کن
اینجا اون صدا نمیاد و باید خودت حدس بزنی موشک انداز رو بگیر رو هلیکوپتر سه ثانیه بشمر دکمه شکلیکو بزن
موفق باشی
ali_ranger22
03-09-2008, 21:32
ای لعنت به این شانس!
این برق رفتنا هم کار دستمون داده ها اول وسط بازی گیرز برق رفت سیو هام پرید حالا هم وسط این بازی! حیف اون همه زحمت حالا باید از اول برم این همه راهو[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
playstation 3
04-09-2008, 09:34
من بازی رو تا آخر رفتم ولی هیچ چیتی بهم نشون نداد کجا باید برم
havas_1980
05-09-2008, 12:03
من بازی رو تا آخر رفتم ولی هیچ چیتی بهم نشون نداد کجا باید برم
در حالت تکنفره این بازی 30 لپ تاب مخفی وجود دارد که قسمت Cheat رو باز میکنه:
هنگام بازی به قسمت Option بعد Cheats رفته و Cheat مربوطه رو فعال کنید.
2 تا لپ تاب: COD Noir - تصویر سیاه و سفید میشود.
4 تا لپ تاب: Photo-Negative - تصویر به صورت نگاتیو عکس میشود.
6 تا لپ تاب: Super Contrast - کنتراست تصویر زیاد میشود.
8 تا لپ تاب: Ragtime Warfare - سرعت بازی زیاد میشود و تصویر به صورت فیلمهای قدیمی میشود.
10 تا لپ تاب: Cluster Bombs - قدرت تخریب نارنجک بیشتر میشود.
15 تا لپ تاب: A Bad Year - هر دشمنی که کشته میشود به صورت تایر پخش میشود!
20 تا لپ تاب: Slow-Mo Ability - حالت اسلوموشن
30 تا لپ تاب:Infinite Ammo - مهمات نامحدود
ali_ranger22
08-09-2008, 17:47
چقدر راحت و زود تموم شد! تازه روی hard بازی کردم! فک کنم 6-7 ساعته یا کمتر تمومش کردم....ولی خیلی آخرش باحال تموم میشه...خوشمان آمد! :دی
toorajjj
09-09-2008, 17:56
قا من يك فايلي را با حجم 1.2 gig به اسم RKMod_v2.9.9_MapPack..از سايت گيم اسپوت براي cod 4 دانلود كردم به اسم ظاهرا map اگر كسي ميدونه چطور ازش استفاده كنم ممنون ميشم راهنمايي كند
با تشكر
هاواس عزیز اگر انجایی جواب منو بدید
آقا آخر بازی تو هواپیماست وبهد از پریدن از آن تمام میشود؟
ali_ranger22
09-09-2008, 18:04
آقا آخر بازی تو هواپیماست وبهد از پریدن از آن تمام میشود؟
آره......:10:
*Batman*
11-09-2008, 23:21
سلام.
از دوستانی که Patch ورژن 1.5 یا 1.6 یا 1.7 بازی را نصب کردن خواهش میکنم ترینر زیر را امتحان کنن و ببینن جواب میده یانه؟
با تشکر.
yeki-bod-yeki-nabo
13-09-2008, 16:43
سلام.
کدهای تقلب Call of Duty 4 رو چطور باید وارد کرد؟
تشکر.
اینم تعداد لپ تاب توی هر مرحله.
Level 2 - 2
Level 4 - 2
Level 5 - 3
Level 6 - 2
Level 7 - 2
Level 9 - 3
Level 10 - 2
Level 12 - 2
Level 13 - 3
Level 14 - 2
Level 16 - 2
Level 17 - 1
Level 18 - 2
Level 19 - 2
من توی مرحله 14 یک لپ تاب پیدا کردم.اونجای که کاپیتانو کول می کنی بعد از یه خونه که سوخته رد می شی یه پله استراری فلزی هست که بالاش یه لپ تابه اون یکی دیگشو نمیدونم کجاست اگه دوستان می دونن کجاست یا می تونن پیداش کنن ممنون میشم بگن.
توی مرحله 18 هم آخرای مرحله یک لپ تاب پیدا کردم.
Dark Shine
28-09-2008, 23:11
بازیه شلوغیه از همه جا گلوله پرت میشه!:13:
resident_evil
29-09-2008, 00:30
به نظر من كه حرف نداشت من با هر 4تا level تمومش كردم اينقدر كه خوشمان امد very hard از همه بيشتر حال داد :d
bleu2u4u
04-10-2008, 04:14
اقا من الان بازي رو تموم كردم بسي حال كردم
2 تا چيز ازتون ميخوام اگه داريد دريغ نكنيد
1- اون عكسي كه اخر بازي نشون ميده 4 نفر گروه توشن
2-اون جمله هايي كه وقتي ميميري نشون ميده همشون با هم جايي پيدا ميشن
ممنون
ali_ranger22
04-10-2008, 10:35
-اون جمله هايي كه وقتي ميميري نشون ميده همشون با هم جايي پيدا ميشن
آخرش نمی میری که ! :دی کاپیتان price می میره بدبخت
bleu2u4u
04-10-2008, 21:33
آخرش نمی میری که ! :دی کاپیتان price می میره بدبخت
اخرشو نميگم كه iq .تو بازي هر جا ميميري يه جمله از
شخصيت هاي معروف مينويسه تو شماره هاي قبل بازي هم بود
ali_ranger22
04-10-2008, 22:10
اخرشو نميگم كه iq .تو بازي هر جا ميميري يه جمله از
شخصيت هاي معروف مينويسه تو شماره هاي قبل بازي هم بود
آها من اون جمله رو اشتباه گرفتم ...
keylogger
05-10-2008, 10:52
تنها بازی بود که در مولتی ان همکاری تیمی بسیار خوب کار کرده اند برای مثال با گذاشتن یک پارک از پارک 3 میتوانید صدای گفتگوی دشمنان را بشنوید!! یا کاری کنید که در رادار دیده نشوید !
کسی نمی دونه چطوری میشه بازی نسخه کرک شده اش رو آنلاین بازی کرد ؟
من هم بازی رو تموم کردم
کسی نمی دونه چطوری میشه بازی نسخه کرک شده اش رو آنلاین بازی کرد ؟
من هم بازی رو تموم کردم
برای این کار باید نسخه اصل رو داشته باشی
نه نسخه کرک شده
برای این کار باید نسخه اصل رو داشته باشی
نه نسخه کرک شده
اینم لینک آنلاین بازی کردن COD 4 نمی دونم ما چطوری داریم 7 ماهه COD رو آنلاین بازی می کنیم ! تاپیک به این قدیمی چطوری ندیده بودین ؟
:18:
Leon-117
17-10-2008, 16:05
منم چند تا چيز مي خوام از شما با لينك دانلود درست حسابي:
1.اون عكسي كه اخر بازي مياد وقتي بازي تموم ميشه
2.اون عكسي كه اخر بازي مياد وقتي بازي تموم ميشه
3.اون عكسي كه اخر بازي مياد وقتي بازي تموم ميشه
3 بار گفتم چون خيلي مهمه.راستي وقتي بازي رو تموم كردم كلي دلم به حال اعضاي گروهمون سوخت.شماها چي؟
Dark Shine
18-10-2008, 08:26
بچه ها آیا دکمه ای هست که ما هم حرکات یارانمونو بکنیم مثال:
نشتن کنار دیوارها ویواشکی نگاه کردن.
کمک کردن به انها وکشیدن آنها
اگه بشه خیلی بازی باحالیه
king-hitler2
18-10-2008, 10:16
نه هچین قابلیتی نداره COD
Napoleon4220
19-10-2008, 17:25
بازي جذابي بود
جاي بعضي از لب تابها رو پيدا نكردم
اگه ممكنه راهنماييم كنيد.
Turok-71
22-10-2008, 01:06
من بازی رو تابستون تموم کردم بازی خیلی قوی بود. حتی می تونم بگم که یکی از بهترین بازی های سال بود.
واقعا به من که اخر هیجان رو رسوند. مرحله اخر که دیگه ترکوند با اون پایان دراماتیک خودش. این بازی به نظرم
از کرایسیس هم سرتره با اینکه من بازی کرایسیس رو تا وسطاش بردم ولی هیجان بالای cod رو نداشته .
ایا دوستان با نظر من موافقن؟؟
دوست عزیز در مورد کنار دیوار نشستن میتونید برید لبه ی دیوار و E یا Q رو نگه دارید .
یه اونطور حالتی میشه .
Leon-117
22-10-2008, 20:27
من بازی رو تابستون تموم کردم بازی خیلی قوی بود. حتی می تونم بگم که یکی از بهترین بازی های سال بود.
واقعا به من که اخر هیجان رو رسوند. مرحله اخر که دیگه ترکوند با اون پایان دراماتیک خودش. این بازی به نظرم
از کرایسیس هم سرتره با اینکه من بازی کرایسیس رو تا وسطاش بردم ولی هیجان بالای cod رو نداشته .
ایا دوستان با نظر من موافقن؟؟
بله همينطوره.كرايسيس فقط گرافيك داشت.ولي جزابيت خاصي نداره.اره اخرش خيلي باحاله .
Leon-117
22-10-2008, 20:30
سلام.حتما اگهcod باز باشيد و نسخه اول اين بازي رو بازي كرده باشيد تو يه مرحله باير كاپيتان price را از زندان ازاد كنيد.حالا سر اين بحپ زياده كه اين همان كاپيتان نسخه 4 هست يانه.بايد بگم همين كاپيتانه.در نسخه بعدي اين بازي كه به جنگ جهاني دوم بر مي گرده گفته ميشه اطلاعات بيشتري در مورد اين كاپيتان فاش ميشه.
پست بالا دقیقا تایید میشه
واقعا Cod یه چیز دیگست !!
skhammari
23-10-2008, 06:18
منم چند تا چيز مي خوام از شما با لينك دانلود درست حسابي:
1.اون عكسي كه اخر بازي مياد وقتي بازي تموم ميشه
2.اون عكسي كه اخر بازي مياد وقتي بازي تموم ميشه
3.اون عكسي كه اخر بازي مياد وقتي بازي تموم ميشه
3 بار گفتم چون خيلي مهمه.راستي وقتي بازي رو تموم كردم كلي دلم به حال اعضاي گروهمون سوخت.شماها چي؟
عکس با سایز اصلی :
skhammari
23-10-2008, 06:22
بله همينطوره.كرايسيس فقط گرافيك داشت.ولي جزابيت خاصي نداره.اره اخرش خيلي باحاله .
خوب کرایسیس یه جذابیت های دیگه هم داشت مثل نامرئی شدن ( یا همه ی قابلیت های nano suit ) یا آپگرید اسلحه بصورت زنده و ... البته نمیخوام بگم cod4 بده اونم در جای خودش یه بازی فوق العاده هست:20:
با سلام من می خوام که این بازی رو بگیرم چجوریاست منظورم سبکشه یعنی اینکه نکنه مثل بازی هایی مثل deadly dozen هست که وقتی از یه جا تیر می خوردی باید یک ساعت دور خودت میچرخیدی تا بفهمی که از کجا داری میخوری:41: یا اینکه اول مرحله رو با مثلا 4 نفر شروع میکنی ولی در مراحل بالا دو دقیقه بازی نکرده تمام یارانتون کلکشون کنده میشد:31: و مجبور میشدی تنهایی ادامه بدی...
king-hitler2
28-10-2008, 20:32
پست بالا دقیقا تایید میشه
واقعا Cod یه چیز دیگست !!
Mentally Art
28-10-2008, 22:32
سلام
منم تازه این بازی معرکه رو تموم کردم
یکمی از غافله عقب هستم....
واقعا بازی زیبایی بود
از همه مرحله هاش خیلی خوشم اومد..... بهترین نوع شبیه سازی بود که تا حالا دیدم + موضوع و داستان عالی + موزیک عالی
یه جنگ واقعی بود !!
فقط آخر بازی خیلی حیف شد که کاپیتان price و بقیه افراد مردن ( بازی خیلی موفق بوده که تونسته کاربر رو اینقدر درگیر موضوع کنه ... فکر کنم خیلی ها این حس رو داشتن! )
که البته همین هم جزو تراژدی بازی هست و همچنین تاثیر گذار
امیدوارم نسخه war at world با نوآوری هایی که داره بتونه خوب عمل کنه...
پ.ن. دوستان من نسخه های 1،2،3 رو بازی نکردم... ارزشش رو داره که برم دنبالش و اونارو هم بازی کنم؟... خودم که فکر میکنم که ارزشش رو داره ، هر چند که یکم دیر شده ولی فکر میکنم بازی هایی از این دست تاریخ انقضا ندارن !!
موفق باشید
shahramcat
28-10-2008, 23:03
سلام
منم تازه این بازی معرکه رو تموم کردم
یکمی از غافله عقب هستم....
واقعا بازی زیبایی بود
از همه مرحله هاش خیلی خوشم اومد..... بهترین نوع شبیه سازی بود که تا حالا دیدم + موضوع و داستان عالی + موزیک عالی
یه جنگ واقعی بود !!
فقط آخر بازی خیلی حیف شد که کاپیتان price و بقیه افراد مردن ( بازی خیلی موفق بوده که تونسته کاربر رو اینقدر درگیر موضوع کنه ... فکر کنم خیلی ها این حس رو داشتن! )
که البته همین هم جزو تراژدی بازی هست و همچنین تاثیر گذار
امیدوارم نسخه war at world با نوآوری هایی که داره بتونه خوب عمل کنه...
پ.ن. دوستان من نسخه های 1،2،3 رو بازی نکردم... ارزشش رو داره که برم دنبالش و اونارو هم بازی کنم؟... خودم که فکر میکنم که ارزشش رو داره ، هر چند که یکم دیر شده ولی فکر میکنم بازی هایی از این دست تاریخ انقضا ندارن !!
موفق باشید
خوب این بازی جزو شاهکارهای دنیای گیم محصوب میشه در سبک خودش شکی نیست ....
نسخهای قبلی هم برای پی سی فقط 1 و 2 داره که نسخه 3 برای پی سی منتشر نشد !
100٪ ارزش داره ...
اقا کسی جواب ما رونداد؟:19:
shahramcat
29-10-2008, 01:18
با سلام من می خوام که این بازی رو بگیرم چجوریاست منظورم سبکشه یعنی اینکه نکنه مثل بازی هایی مثل deadly dozen هست که وقتی از یه جا تیر می خوردی باید یک ساعت دور خودت میچرخیدی تا بفهمی که از کجا داری میخوری:41: یا اینکه اول مرحله رو با مثلا 4 نفر شروع میکنی ولی در مراحل بالا دو دقیقه بازی نکرده تمام یارانتون کلکشون کنده میشد:31: و مجبور میشدی تنهایی ادامه بدی...
آقا یعنی شما تا حالا این بازی رو تجربه نکردی ؟ عجیبا و غریبا !!!!!!
بابا جدی نصف عمرت بر فنا رفته رفیق عزیز !
در این مورد اصلا جوابی بهت نمیدم فقط و فقط این شاهکار رو هرچه زودتر تهیه کن و خودت اون رو تجربه کن تا معنی یک بازی زیبا از هر نظر رو بفهمی ....
در مورد اون چیزهایی هم که گفتی همش منفی هست ! این بازی کلا فرق داره .
آقا یعنی شما تا حالا این بازی رو تجربه نکردی ؟ عجیبا و غریبا !!!!!!
بابا جدی نصف عمرت بر فنا رفته رفیق عزیز !
در این مورد اصلا جوابی بهت نمیدم فقط و فقط این شاهکار رو هرچه زودتر تهیه کن و خودت اون رو تجربه کن تا معنی یک بازی زیبا از هر نظر رو بفهمی ....
در مورد اون چیزهایی هم که گفتی همش منفی هست ! این بازی کلا فرق داره .
از راهنماییتون خیلی ممنون ولی به خاطر همین تجربه ای که با deadly dozen داشتم از این نوع سبک بازی اصلا خوشم نیومد و اون بازی اولین واخرین بازی بود که توی این دسته بازی ها انجام دادم ولی با این تعاریفی که شما از call of duty می کنی حتما میگرمش.
بازم ممنون:40:
king-hitler2
30-10-2008, 09:14
king-hitler2
30-10-2008, 09:15
. بازی Call of Duty: World at War توسط استودیوی Treyarch در حال ساخت میباشد و همانطور که قبلا گفته شده بود بر خلاف شمارهی قبلی، باز به دوران جنگ جهانی دوم باز خواهد گشت. بازی World at War جنگ میان سربازان آمریکایی و ژاپنی را در اقیانوس آرام به تصویر میکشد. همچنین یکی از بخشهای بازی، به جنگهای آلمان و شوروی میپردازد. رئیس استودیوی Treyarch یعنی Mark Lamir بیان کرد هدف تیم، ساخت بهترین بازیایست که میتوانند خلق کنند.
وووووووی جون من کلا بازی خور نیستم وخیلی کم پیش میاد که بازی کنم ولی بی صبرانه منتظر اینم که بازم این بازی رو بازی کنم نوکرم
ببخشيد براي آنلاين زدن اين بازي پچ بايد بگيريم؟؟؟؟؟؟؟؟
shahramcat
30-10-2008, 15:02
ببخشيد براي آنلاين زدن اين بازي پچ بايد بگيريم؟؟؟؟؟؟؟؟
برای طرح سوالات بازی آنلاین باید بری بخش بازیهای آنلاین و تاپیک مخصوص COD4 ! تو پست اول کامل و روشن توضیح داده شده :
اما در کل بگم بله احتیاج به پچ داره الان آخرین ورژنش 1.7 هست که باید حتما نصب کنی ....
گرفتمش ایول عجب بازی اکشن بهالیه:12:
از همه جالب تر اینکه با این گرافیک محشرش اینجوری فریم میده حتی فکر نمی کردم که توی 768*1024 به طور متوسط با 3870 بالای 90-80 فرم بگیرم توی محیطهای بسته که تا مرز 250-260 فریم هم میرسه!!
واقعا که به قول شهرام خان(امیدوارم درست گفته باشم) اگه نگرفته بودمش نصف عمرم به فنا بود.:8:
از همه جالب تر اینکه با این گرافیک محشرش اینجوری فریم میده حتی فکر نمی کردم که توی 768*1024 به طور متوسط با 3870 بالای 90-80 فرم بگیرم توی محیطهای بسته که تا مرز 250-260 فریم هم میرسه!!
واقعا که به قول شهرام خان(امیدوارم درست گفته باشم) اگه نگرفته بودمش نصف عمرم به فنا بود.:8:
از نصق بیشتر ! :27:
منم بازی رو تموم کردم . بازی جالبی بود . ولی برای کسایی که تحت تاثیر سیاست بازی قرار میگیرن توصیه نمیکنم. تو کل بازی مردم خاور میانه رو وحشی نشون میده . ولی بازی خوبی بود هم از لحاظ داستان و هم از گرافیک. حالا که تموم شده چیز دیگه ای هم داره یا پاکش کنم ؟ ممنون
منم بازی رو تموم کردم . بازی جالبی بود . ولی برای کسایی که تحت تاثیر سیاست بازی قرار میگیرن توصیه نمیکنم. تو کل بازی مردم خاور میانه رو وحشی نشون میده . ولی بازی خوبی بود هم از لحاظ داستان و هم از گرافیک. حالا که تموم شده چیز دیگه ای هم داره یا پاکش کنم ؟ ممنون
هر 1 بار که تا اخر میری توش که لپ تاپ باید پیدا کنی که چیز میزاتو بی نهایت میکنه ...
danial_848
31-10-2008, 14:41
اصلاً هدف از ساخت این بازی چی بود؟ توجیه حمله ی آمریکا به عراق
همون مرحله دوم رو اگه دقت کرده باشی تا تهش معلومه ..
shahramcat
31-10-2008, 18:38
خوب کسانی که این بازی رو میخان آنلاین تجربه کنن من در خدمت هستم .....
با بچها سرور ایرانی فوق العاده عالی رو زدیم که تو امضاء بنده هم هست ... تشریف بیارید خوشحال میشیم .
shahramcat
31-10-2008, 18:40
خیلی خوبه که شما هم بازی رو تجربه کردی .... این بازی از اونایی هست که هیچوقت کهنه نمیشه !
سلام
میشه بگین کجاها دنبال لپتابا بگردیم نمیشه که همه جارو گشت. علامت مخصوص دارن ؟ باید بازی رو از اول بازی کرد یا میشه مراحل رو انتخاب کرد؟ اگه نکته ی دیگه ای هم هست دریغ نکنید.
ممنون
خیلی خوبه که شما هم بازی رو تجربه کردی .... این بازی از اونایی هست که هیچوقت کهنه نمیشه !
کاملا موافقم:10:
shahramcat
31-10-2008, 21:39
سلام
میشه بگین کجاها دنبال لپتابا بگردیم نمیشه که همه جارو گشت. علامت مخصوص دارن ؟ باید بازی رو از اول بازی کرد یا میشه مراحل رو انتخاب کرد؟ اگه نکته ی دیگه ای هم هست دریغ نکنید.
ممنون
لب تابها زید مهم نیستن تو سینگل پلیر فکر کنم 20 تاس که باید پیدا کنی که جای مشخصی هم نداره ! در حقیقت quest هستن ...
این بازی مرحله به مرحله هست و باید از اول بازی کنی ... بازی خطی هستش . وقتی تموم کنی تمام مراحل باز میشه که اونوقت انتخابی میشه .
mostafa_gm
01-11-2008, 08:55
اين بازي نسخه 5 اش هم اومده؟
لب تابها زید مهم نیستن تو سینگل پلیر فکر کنم 20 تاس که باید پیدا کنی که جای مشخصی هم نداره ! در حقیقت quest هستن ...
این بازی مرحله به مرحله هست و باید از اول بازی کنی ... بازی خطی هستش . وقتی تموم کنی تمام مراحل باز میشه که اونوقت انتخابی میشه .
سلام بازی رو تموم کردم میخواستم بدونم برای لپتاب ها باید دوباره بازی رو از اول انجام داد یا میشه فقط مراحلی که لپتاب توش هست رو رفت؟
shahramcat
01-11-2008, 12:39
اين بازي نسخه 5 اش هم اومده؟
خیر ...
نسخه 5 روز 11 نوامبر برابر 10 روز دیگه وارد بازار میشه ....
shahramcat
01-11-2008, 12:42
سلام بازی رو تموم کردم میخواستم بدونم برای لپتاب ها باید دوباره بازی رو از اول انجام داد یا میشه فقط مراحلی که لپتاب توش هست رو رفت؟
لبتابها عنصر و هدف اصلی تو بازی نیست ! پس اهمیتی نداره که مشخص بشه دقیقا تو کدوم مرحله هستن .
وقتی بازی تموم میشه تمام مراحل از اول تا آخر باز میشه و شما به طور معمولی میتونی دوباره با انتخاب خودت مراحل رو بری و کاری هم به لبتابها نداره !
jericho-sina
26-11-2008, 15:31
میشه لطفا به من کمک کنید یه save برام بزارین که تا آخر بازی زو داشته باشه؟
میشه لطفا به من کمک کنید یه save برام بزارین که تا آخر بازی زو داشته باشه؟
ببین این بدردت میخوره
سلام
این بازی بعد از مکس پین تنها بازی هستش که من حاضر شدم برای بار دوم از اول بازی کنم
بخاطر همین رفتم نسخه فارسی شده اونو خریدم و از اول دارم بازی میکنم اونم فقط بخاطر گرافیک بی نظیرش
D r i v e r
27-11-2008, 11:33
داستانشم واقعا عالیه
من که آخر باز برای کاپیتان پرایس کلی اشک ریختم
اون لحظه حماسی که کلت رو برات پرت میده
چه قدر سره نجات دادن خلبان زجر کشیدم!!!
حیف که خیلی زود تموم شد
حیف!!!!!!!!!!!!!
Oracle_Eldorado
27-11-2008, 13:16
سلام
این بازی بعد از مکس پین تنها بازی هستش که من حاضر شدم برای بار دوم از اول بازی کنم
بخاطر همین رفتم نسخه فارسی شده اونو خریدم و از اول دارم بازی میکنم اونم فقط بخاطر گرافیک بی نظیرش
تو نسخه ی فارسی شده گرافیکش افت پیدا نکرده ؟
sadeghian2009
18-12-2008, 12:48
كمك فوري مي خواستم :
من دوتا كامپيوتر رو بوسيله كابل كراس شبكه كردم . چطور مي شه بازي رو طوري شبكه كرد كه دوتا كامپيوتر باهم باشند و با دشمن بجنگند ؟ اصلا نميشه توي MultiPlayer بازي سرباز دشمن آورد. كسي هست كمك كنه؟
Oracle_Eldorado
18-12-2008, 12:52
كمك فوري مي خواستم :
من دوتا كامپيوتر رو بوسيله كابل كراس شبكه كردم . چطور مي شه بازي رو طوري شبكه كرد كه دوتا كامپيوتر باهم باشند و با دشمن بجنگند ؟ اصلا نميشه توي MultiPlayer بازي سرباز دشمن آورد. كسي هست كمك كنه؟
دوست عزیز اولا که اگه میخوای 2 کامپیوتر رو شبکه کنی با کابل Straight هم میشه ( همون مستقیم )
کابل Cross واسه شبکه کردن 1 کامپیوتر با 1 Laptop هست .
در مورد بازی هم وقتی شما میخوای شبکه بازی کنی ، جز خودت و اون کامپیوتر که شبکه کردی کسی نمیتونه وارد بازی بشه !
دشمن هم نمیشه اضافه کنی به بازی . چون اینطور قابلیتی واسش نذاشتن .
فقط میتونی با اشخاص واقعی بازی کنی . :46:
آقا تو مرحله اول این بازی چیکار باید کرد. من تو یه سوله مانند با دو نفر دیگه هستم که یکیشون اسلحه داره و اون کی همینجوری وایساده!؟ همه جا بستس
Oracle_Eldorado
21-12-2008, 20:39
آقا تو مرحله اول این بازی چیکار باید کرد. من تو یه سوله مانند با دو نفر دیگه هستم که یکیشون اسلحه داره و اون کی همینجوری وایساده!؟ همه جا بستس
خوب شما باید تفنگ هایی که روی میز هست رو برداری و به قسمت تمرین تیر اندازی بری .
بعد یه سری هدف میاد که اونا رو میزنی .
کارایی که خودش میگه رو انجام بده بعد یه دری باز میشه و ...:46:
آقا یکی لطف کنه راهنمای فارسی مراحل این بازی بذاره. آخه اینطوری آدم گیج میشه.
reza3600
06-01-2009, 23:43
موسیقی بازی دیوانه کننده ست!
ولی حیف که توی یکی از خیابونهای بازی اسم غلط خلیج ع ر بی رو دیدم!
بازی رو 3 دور رفتم!
البته بازی میتونست باز هم بهتر بشه. مثلن امکان کشتن زن و بچه و حیوانات و چند راه برای رفتن به مقصد یا تموم کردن ماموریت و صد البته امکان کشتن هم رزما و نقش منفی بازی کردن.
کسی بازی دیگه ای مثل cod4 میشناسه؟
Oracle_Eldorado
07-01-2009, 00:50
موسیقی بازی دیوانه کننده ست!
ولی حیف که توی یکی از خیابونهای بازی اسم غلط خلیج ع ر بی رو دیدم!
بازی رو 3 دور رفتم!
البته بازی میتونست باز هم بهتر بشه. مثلن امکان کشتن زن و بچه و حیوانات و چند راه برای رفتن به مقصد یا تموم کردن ماموریت و صد البته امکان کشتن هم رزما و نقش منفی بازی کردن.
کسی بازی دیگه ای مثل cod4 میشناسه؟
دوست عزیز توی همون مرحله ی اول که توی کشتی هست ، وقتی میری اون پرونده ها رو برمیداری ، زیر اونا هم نوشته خلیج عربی .
ولی یه مرحله هم هست وقتی میری داخل خونه ، تلوزیون داره اخبار پخش میکنه ، گوینده میگه Persian Gulf !!!
reza3600
07-01-2009, 02:12
دوست عزیز توی همون مرحله ی اول که توی کشتی هست ، وقتی میری اون پرونده ها رو برمیداری ، زیر اونا هم نوشته خلیج عربی .
ولی یه مرحله هم هست وقتی میری داخل خونه ، تلوزیون داره اخبار پخش میکنه ، گوینده میگه Persian Gulf !!!
احتمالن داشته میگفته که persian gulf غلطه!
E_Safjou
07-01-2009, 23:42
بالاخره نفهمیدم پال جکسون مرد یا نه؟
Oracle_Eldorado
08-01-2009, 00:18
بالاخره نفهمیدم پال جکسون مرد یا نه؟
عزیز توی تشعشعات هسته ای نابود شد بنده خدا !
به نظرت کسی حاضر میشه بره اونو نجات بده ؟! ( خودت باشی میری وسط اون همه تشعشعات هسته ای ؟!!:31: )
بعدشم اون صحنه ی آخر که چشماش سفید میشه یعنی مرد دیگه .
E_Safjou
08-01-2009, 11:17
اون آخرشو خوب نفهمیدم که به غیر از گز و گریکس و بقیه بچه ها کاپیتان پرایس هم مرد یا نه؟
البته تو دموی اون قسمت هر چی دوربینو روش می بردم اسمش کنارش نمیومد.پس یعنی مرده؟
Optimus Prime
08-01-2009, 11:30
اون آخرشو خوب نفهمیدم که به غیر از گز و گریکس و بقیه بچه ها کاپیتان پرایس هم مرد یا نه؟
البته تو دموی اون قسمت هر چی دوربینو روش می بردم اسمش کنارش نمیومد.پس یعنی مرده؟
Captain Price تو قسمت های CoD بوده ! حالا پدربزرگش . یا خودش. مثلا تو CoD 1 اگه یادت باشه تو ماموریت خرابکاری در ناو جنگی Tirpitz کاپیتان Price یعنی کشته میشد ولی در شماره بعد در ماموریت های آخر جنگ نیز حضور داشت. به هر حال سرنوشت اصلیش در Call of Duty Modern Warfare 2 مشخص خواهد شد.
danial_848
08-01-2009, 12:06
مرد دیگه... مگه ندیدین اون روسه هی شوک می داد بعد دید فایده نداره مشت زد رو شکمش.
Spaniuly
11-01-2009, 11:14
شاید یه کمی قدیمی شده ولی باز هم میشه بازی کرد. این هم جای همه لپ تاب ها که به صورت عکس هست. اسم هر مرحله رو هم نوشتم که چند تا توش میشه لپ تاب پیدا کرد. اگه هر 30 تا لپ تاب رو پیدا بکنین گلوگه بینهایت میده :
سلام من تو يكي از مرحله ها موندم!
اسمش اينه: no fighting in the war room
همون مرحله اي 10 دقيقه وقت دارم تا جلوي زاخائف رو بگيرم تا بمب ها رو نفرسته
من با سه نفره ديگه ام و بعد از اينكه همه رو ميكشم و ميرم جلو به يك در بسته ميرسم
اون در بسته اينه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] g)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] g)
[URL="[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] g"][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][/URL
Oracle_Eldorado
15-01-2009, 09:49
سلام من تو يكي از مرحله ها موندم!
اسمش اينه: No fighting in the war room
همون مرحله اي 10 دقيقه وقت دارم تا جلوي زاخائف رو بگيرم تا بمب ها رو نفرسته
من با سه نفره ديگه ام و بعد از اينكه همه رو ميكشم و ميرم جلو به يك در بسته ميرسم
اون در بسته اينه
[url="[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] g"][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][/url
دوست عزیز اونجا مرحله یکی مونده به آخر هست .
شما باید بری اونجایی که توی نقشه علامت زده .
بعد میخوری به یه بن بست .
بعد روی دیوار سمت چپ عکس یه بمب هست .
شما باید بری اونجا و یه بمب کار بزاری و دیوار رو تخریب کنی و .... ( ادامه ی مرحله )
keylogger
15-01-2009, 11:34
كمك فوري مي خواستم :
برو اینجا مود BoT رو دانلود کن میتونی افراد Fake اضافه کنی
برو اینجا مود bot رو دانلود کن میتونی افراد fake اضافه کنی
داداش تو p30 که نمی شه لینک داد.اون تیکه رو که نقطه چین گذاشته رو جدا بنویس که بفهمیم چیه...
یعنی واقعا می شه ربات ساخت؟رو یه سیستم؟اگه بشه که آخرشه...
تمرین می کنیم و دیگه تو گیم نتا ...
keylogger
03-02-2009, 09:39
به جای اون نقطه چین بنویس F i l e F r o n t البته به هم چسبیده!
Spaniuly
03-02-2009, 12:44
به جای اون نقطه چین بنویس f i l e f r o n t البته به هم چسبیده!
چه فایده داره فایل فرانت که فلیتر هست
به جای اون نقطه چین بنویس f i l e f r o n t البته به هم چسبیده!
دمت گرم.ممنون...
چه فایده داره فایل فرانت که فلیتر هست
من که تونستم بگیرمش.----- نبود...
حالا با این فایله باید چی کرد؟
یعنی واقعا می شه بدون ایجاد شبکه مولتی پلیر با ربات ها بازی کرد؟یعنی هیچ دو یا چند تا کامپیوتری به هم وصل نباشه و مولتی بازی کرد؟
من تازه دیروز شروع کردم به این بازی
فوق العاده بوده مثل نسخه های قبل
ولی دوربین سینمایی میشه حس و حال عجیبی به آدم دست میده
فکر میکنم این نسخه از نسخه بعدیش جذاب تر باشه
من رسیدم به اون جایی که با جکسن خلبان زن رو نجات میدی و بعدش بمب اتم منفجر میشه
آدم احساس میکنه خودش زخمی شده انگار توی اون صحنه که سعی میکنه از هلی کوپتر بیاد بیرون
Spaniuly
05-02-2009, 00:23
من تازه دیروز شروع کردم به این بازی
فوق العاده بوده مثل نسخه های قبل
ولی دوربین سینمایی میشه حس و حال عجیبی به آدم دست میده
فکر میکنم این نسخه از نسخه بعدیش جذاب تر باشه
من رسیدم به اون جایی که با جکسن خلبان زن رو نجات میدی و بعدش بمب اتم منفجر میشه
آدم احساس میکنه خودش زخمی شده انگار توی اون صحنه که سعی میکنه از هلی کوپتر بیاد بیرون
آره بردیا خان این بهتر از جنگ جهانی هست
ببینم توی اون جایی که نقش تک تیراندازی چقدر باید مقاومت کرد که هلی کوپتر بیاد ببردت؟
آخه این لامصبا تموم نمیشن.از درودیوار میان و در نهایت میکشن آدمو
ویرایش:به سلامتی و میمنت تموم شد و رفتیم مرحله بعد...ولی عجب نفس گیر بودا
بردیا جون اون مرحله که خیلی آسونه !!!
برو توی یکی از چرخ و فلک ها قائم بشو : دی
Oracle_Eldorado
05-02-2009, 13:36
ببینم توی اون جایی که نقش تک تیراندازی چقدر باید مقاومت کرد که هلی کوپتر بیاد ببردت؟
آخه این لامصبا تموم نمیشن.از درودیوار میان و در نهایت میکشن آدمو
ویرایش:به سلامتی و میمنت تموم شد و رفتیم مرحله بعد...ولی عجب نفس گیر بودا
دوست من اون پایین صفحه یه رادار داره .
اونو نگاه کن از 5000 و 6000 هزار شروع میشه ، هی کم میشه . هروقت اون صفر بشه هلیکوپتر هم میرسه دیگه .
موفق باشید .
خیلی ممنون
ولی قبل ازینکه این راهنمایی ها رو انجام بدید تموم کرده بودم که توی ویرایش هم گفته بودم
راستش من درگیری رو بیشتر دوست دارم به همین خاطر نرفتم قایم بشم
الان مرحله بعدیش،جایی که چند دقیقه بهت فرصت میده تا با رفقات بری برسی به هلی کوپتر گیر کردم.نمیشه رد کرد،مثل موروملخ جلو آدم سبز میشن.هر چقدر هم که درخواست پشتیبانی هواپیما میکنم زیاد فایده نداره.آخر یه جا میزنن آدمو
danial_848
05-02-2009, 14:29
داخل اون کلبه ته زمین چندتا اسلحه هست من پیشنهاد میکنم یک G36C (اسمش همین بود؟ : دی) و یکی هم از اون machin gun ها بردار. بعد سریع برو پشت اون پرچین ها سینه خیز شو هیچ کس نمیتونه بزنت یکم بعدش دوستات میان که بقیه ش هم دیگه راحته.
ببین
اونجا مثل اینکه باید دکمه 7 رو بزنی
وقتی اونو بزنی منطقه جلوییت بمباران میشه
من اینو به سختی رد کردم ...
فقط وای نسا
همینطور برو شلیک کن
وایسادن = باختن
تموم شد
عجب بازی بود ولی حیف
کاپیتان پرایس و اون یارو سروان گیگز جفتشون مردن؟Gaz هم مردش؟
جکسن که بنده خدا تو انفجار اتمی مرد.
یعنی من تنها بازمانده بودم؟
Oracle_Eldorado
07-02-2009, 19:32
تموم شد
عجب بازی بود ولی حیف
کاپیتان پرایس و اون یارو سروان گیگز جفتشون مردن؟gaz هم مردش؟
جکسن که بنده خدا تو انفجار اتمی مرد.
یعنی من تنها بازمانده بودم؟
اونا که همه مردن !
تازه معلوم نیست شما زنده باشی یا مرده باشی !
چون اگه دقت کرده باشی وقت بسته بندی میشی و میکشنت بالا صفحه آروم آروم سفید میشه .
واقعا دراماتیک تموم شدش.
شماره 5 به خوبی این نیست نه؟
gaz تیرانداز خوبی بو،نامرد خود زاخارف کارشو تموم کرد.گریگز بنده خدا که تنها سالم بعد موشک هلی کوپتر بودش داشت از ما دفاع میکرد که گلوله خورد،پرایس هم که انگار بر اثر شدت جراحات مرد.
تازه معلوم نیست شما زنده باشی یا مرده باشی !
چون اگه دقت کرده باشی وقت بسته بندی میشی و میکشنت بالا صفحه آروم آروم سفید میشه .
امیدوارم مک تاویش دیگه زنده مونده باشه و در واقع مطمئنم که مونده چون وقتی میرسن نیروها و میکشنش بالا آبجکتیو کامپلیت میده که آبجکتش جان سالم به در بردن از فرار بود.
عکس با سایز اصلی :
این عکس کی توی آخر بازی به نمایش درمیاد؟بعد از کردیتش؟
Oracle_Eldorado
07-02-2009, 20:15
این عکس کی توی آخر بازی به نمایش درمیاد؟بعد از کردیتش؟
نه .
یه مرحله هست تو قسمت Mission Select که یه گروه تروریستی یه هواپیما رو تسخیر کردن .
وقتی اون مرحله رو تموم میکنی آخرش اینو نشون میده . :10:
Spaniuly
08-02-2009, 00:01
جریان اون مرحله آخر اونی که توی هواپیما هستیم میریم طبقه بالا طرف رو که گروگان گرفته رو میکشیم و بعد می پریم بیرون چیه؟ اصلا ربطش چیه؟
Oracle_Eldorado
08-02-2009, 00:07
جریان اون مرحله آخر اونی که توی هواپیما هستیم میریم طبقه بالا طرف رو که گروگان گرفته رو میکشیم و بعد می پریم بیرون چیه؟ اصلا ربطش چیه؟
همینطوری یه مرحله واسه سرگرمی گذاشتن .
شاید واسه این بوده که به تروریست ها هم احترام میزارن ! :31:
ولی مرحله باهالی بود .
من 2 ، 3 بار اول که میپریدم پایین همش میگفتم چرا میمیره ؟!! :31:
بعد از چند بار فهمیدم چه خبره !.!×!.!
p3yman_xl
08-02-2009, 12:32
تموم شدنه نشده! قسمت بسیار مهم بازی که اون هم آنلاین هست مونده... بازی رو بصورت آنلاین برو تا لذت بسیار بیشتری ببری.
Oracle_Eldorado
08-02-2009, 23:40
نه نشده! قسمت بسیار مهم بازی که اون هم آنلاین هست مونده... بازی رو بصورت آنلاین برو تا لذت بسیار بیشتری ببری.
اون که 100%
آدم وقتی آنلاین بازی میکنه خرکیف میشه !
یادش بخیر چقدر اونو آنلاین بازی کردیم ... :5:
Spaniuly
08-02-2009, 23:52
Search and Destroy بهترین مود برای آنلاین هست به نظر من و واقعا به قول پیمان جان سینگل پلیر مثه Toturial هست واسه آنلاین
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.