مشاهده نسخه کامل
: Call of Duty 4: Modern Warfare
صفحه ها :
1
2
3
[
4]
5
6
7
8
عجب بازی بود.واقعا کارگردانش درست گفته بود که تا مدتها هیچ بازی به گردش هم نمیرسه.
واقعا همین طوره بشدت توصیه میشه بازی کنید و آیا patch برای بیشتر شدن مرحله دارد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
علیرضا خارجی
11-12-2007, 11:19
يعني كل 24ساعت داشتي بازي ميكردي:18:يابا ترينر رفتي تا آخرش يا خالي بنديه
نه کل 24 ساعت رو بازی نکردم فکر کنم توی 6-7 ساعت بازی کردم
من همین 5 شنبه ای که گذشت بازی رو خریدم جمعه شبش تموم کردم
وقتی بازی تموم شد خودم تعجب کردم ولی برای من خیلی اسون بود
ولی بازی واقعا هیجان انگیزی بود
این بهترین بازی داستانی گرافیکی بود که توی عمرم دیدم
حالا کسی میدونه نسخه 5 این بازی ساخته میشه یا نه؟
arnold_ab
11-12-2007, 13:43
منم وقتی تمومش کردم حالم گرفته شد واقعا خیلی زود گذشت.
arnold_ab
11-12-2007, 13:46
افکت های که رو HIGH فعال میشن برای رندر شدن احتیاج به DIRECT X 10 دارن که اون هم تو ویندوز ویستا کار
میکنه .
جدی میگی پس من رو ویستا نمیتونم رو Highبزارم کارت گرافیکم هم 512 - 8500 هستش
Oracle_Eldorado
11-12-2007, 14:11
جدی میگی پس من رو ویستا نمیتونم رو Highبزارم کارت گرافیکم هم 512 - 8500 هستش
یعنی کارت گرافیک شما DirectX 10 ساپورت نمیکنه ؟!
من که شنیدم همه ی گرافیک های سری 8 ساپورت میکنه .
واقعا همین طوره بشدت توصیه میشه بازی کنید و آیا patch برای بیشتر شدن مرحله دارد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه پچ باشه و مال سازندگان نباشه به درد نمیخوره چون اصلا مربوط به داستان اصلی بازی نمیشه .
Evolution37
11-12-2007, 15:17
سلام
بعضی وقتها دیدید که تیرها از دیوار رد میشن شما هم هچین باگی رو دیدید؟
من این گیم رو تو روز اول 5 ساعته تقریبا تموم کردم الان هم دارم سخت ترین درجه رو میرم بازی با این حالت عالیه ...
همچین باگی رو ندیدم ...
بالاخره منم گرفتمش !!
پیشنهاد میکنین با چه زاویه ای به قضیه نگاه کنم تا بازی جذاب تر شه ؟؟!!!!
تا بازی نکردم بگین ...
راستی ماله من 2 تا دی وی دی ماله شمام همینطوریه ؟
arnold_ab
12-12-2007, 09:25
راستی ماله من 2 تا دی وی دی ماله شمام همینطوریه ؟
بله همینطوره
arnold_ab
12-12-2007, 09:25
سلام
من که تاحالا همچین چیزی ندیدم کارت گرافیکت چیه؟
arnold_ab
12-12-2007, 09:27
یعنی کارت گرافیک شما DirectX 10 ساپورت نمیکنه ؟!
من که شنیدم همه ی گرافیک های سری 8 ساپورت میکنه .
بله ساپورت میکنه ولی من نمیدونم چرا این بازی بیشتر از normalنداره من با آخرین ریزولیشن آوردمش اصلا هم سرعت بازی کم نشد خیلی هم روون بود.
havas_1980
12-12-2007, 14:04
سلام
از مانعهای نازک که 100% گلوله رد میشه! این قابلیت بازیه!
yoosef_st
12-12-2007, 14:10
اصلا به طور کلی این یکی از قابلیتهای کال آو 4 هست که تیرها از دیوار رد میشن. این که باگ نیست. با اسنایپت به یکی که پشت دیوار پناه گرفته شلیک کن. واقعا با حاله.
havas_1980
12-12-2007, 14:15
دوستان عزیز توصیه میشه قبل از اجرای بازیها روی ویستا آپدیتهای مربوط به کارت گرافیک رو از Microsoft دریافت کنید! در سایت nvidia به صورت میانبر موجوده.
Microsoft Windows Vista Hotfixes
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Evolution37
12-12-2007, 14:21
آخه میدونی چیه! جالبیش اینه تیرهایی که از دیوار رد میشن صدمه نمیرسونن!!!
a.salireza
12-12-2007, 14:29
بله ، شماره ی پنجم این بازی هم قراره ساخته بشه.:8:
سلام توصیه میکنم همه با ویستا و اپدیت 163.75 بازیو تجربه کنید یه حال دیگه ای داره
arnold_ab
13-12-2007, 09:17
سلام توصیه میکنم همه با ویستا و اپدیت 163.75 بازیو تجربه کنید یه حال دیگه ای داره
تاید میشه.
yoosef_st
13-12-2007, 10:48
نقل قول:
نوشته شده توسط cao-cao [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
خب میتونین یه لینک بدین که ما هم دانلودش کنیم؟ میخوام دانلود کنم هان. نصب نه!
سلام
ویندوزم را عوض کردم به خاطر همین مجبور شدم بازی را دوباره نصب کنم وقتی بازی و DirectX بازی را نضب کردم این Erorr با این عنوان میده: Call Of Duty 4 Console
اینم متنش:
----- Initializing Renderer ----
----- Client Initialization Complete -----
Attempting 44 kHz 16 bit [Windows default] sound
ERROR: Couldn't initialize digital driver: DirectSoundCreate() failed in get_system_speaker_configuration()
Error during initialization:
Miles sound system initialization failed.
Make sure you have your sound card's latest drivers and DirectX installed.
ايران اکونوميست: چند روزی است که در سایت های معتبر بازی های رایانه ای خبر عجیبی تیتر اول آنها شده است: محمود احمدی نژاد، رئیس جمهوری ایران از بازیModern Warfare :Call of Duty 4 تقدیر کرد. این رسانه ها از قول احمدی نژاد مدعی شده اند: من بازیModern Warfare :Call of Duty 4 را بازی کردم و از آن بسیار لذت بردم. این بازی به من این ایده را داد تا سربازانمان را با روش های این بازی تعلیم دهیم .
سال ها پیش بود که برای اولین بار بازی های رایانه ای با هدف سرگرمی و پرکردن اوقات فراغت تولید و روانه بازار شدند. در آن روز ها شاید کمتر کسی فکر می کرد که این بازی ها بتوانند به سرعت تغییر کاربری داده و از یک وسیله سرگرمی صرف به یک ابزار تبلیغاتی قوی تبدیل شوند. ابزار تبلیغاتی ای که خیلی زود مورد توجه قدرت های بزرگ قرار گرفت و به تریبونی برای بیان اهداف پشت پرده آن ها تبدیل شد.
به گزارش «فردا» و به نقل از نشریه «بازی کام»، این تغییر و تحول چنان سریع و تاثیرگذار بود که امروزه نمی توان از نقش تاثیرگذار بازی های رایانه ای در زمینه های سیاسی، فرهنگی، مذهبی و… غافل بود. ساخت چندین بازی رایانه ای مختلف با مضامین سیاسی، نظامی، مذهبی و فرهنگی در سال های اخیر خود دلایلی روشن بر این ادعا هستند.
در همین راستا چندی پیش بازی رایانه ای جدیدی با نام Call Of Duty 4 با مضمون حمله آمریکا و انگلیس به خاور میانه به بهانه مبارزه آن ها با تروریست ساخته و روانه بازار شد.
این بازی که یکی از خوش ساخت ترین بازی های نسل جدید به شمار می رود، به شکل کاملا آشکاری خاورمیانه و به خصوص اعراب مسلمان را به عنوان محور شرارت و عامل پرورش تروریسم معرفی می کند و در کنار آن غرب را به سردمداری آمریکا و انگلیس به عنوان تنها ناجی بشر از دست تروریست ها نشان می دهد.
داستان بازی درمورد گروهی از اعراب مسلمان است که تحت فرماندهی فردی به نام خالد ال اسد ( Khaled Al- Asad ) و با همکاری یک دلال سلاح روس به نام عمران زاخایف ( Imran Zakhaev ) در حال تدارک یک حمله اتمی به کل دنیا هستند. نکته مهم درمورد این بازی نزدیکی مرزهای تروریست ها به مرز کشور ایران است. بازی طوری طراحی شده که نه می توان محل رویدادهای این بازی را بی ارتباط از ایران دانست و نه می توان آن را به ایران ربط داد! درواقع بازی در این مورد بسیار دو پهلو عمل کرده است.
طبق معمول در این بازی اعراب ( مسلمان ها ) افرادی سنگ دل و جاه طلب به تصویر کشیده شده اند و از هیچ جنایتی علیه بشریت فروگذار نیستند. بازیکن ها هم در نقش یکی از افراد ارتش امریکا (A U.S. Marine ) یا یکی از افراد ارتش انگلیس (S.A.S ) بازی می کنند و وظیفه دارند تا جلوی جاه طلبی اعراب ( مسلمان ها ) را بگیرند!
اما نکته مهم و اصلی در حاشیه این بازی در اینجاست که با توجه به مضمون ضد اسلامی و سیاسی این بازی، چند روزی است که در اکثر سایت های معتبر بازی های رایانه ای و حتی برخی سایت های معتبر خبری دنیا، خبر عجیبی تیتر اول همه آن ها شده است:
" محمود احمدی نژاد، رئیس جمهوری ایران از بازیModern Warfare :Call of Duty 4 تقدیر کرد"
این خبر که یکی دیگر از توطئه های آشکار غرب پس از ناکامی های متعدد آن ها در خدشه دار کردن وجهه رئیس جمهور عزیز کشورمان است، آنچنان کودکانه و سبک سرانه ساخته و پرداخته شده است که حتی مغرض ترین افراد را هم به خنده وا می دارد.
در این خبر که در تمامی سایت ها به صورت تصویری کار شده است، رئیس جمهور عزیز کشورمان در مراسم اهدای نشان به روسای سپاه پاسداران نشان داده می شود. اما در زمان سخنرانی آقای احمدی نژاد برای حضار، گوینده ای شروع به ترجمه صحبت های ایشان کرده و از زبان ایشان اعلام می دارد که:
" من بازیModern Warfare :Call of Duty 4 را بازی کردم و از آن بسیار لذت بردم. این بازی به من این ایده را داد تا سربازانمان را با روش های این بازی تعلیم دهیم و..."
این درحالی است که صحبت های رئیس جمهور محترم اصلا هیچ ارتباطی با این بازی ندارد و تمام صحبت های ایشان به طور کامل تحریف شده است.
جالب اینجاست که این حرکت مغرضانه غرب و این تحریف بچه گانه، چنان از طرف سایت های مختلف و حتی سایت رسمی بازی Call of Duty 4: Modern Warfare مورد استقبال قرار گرفته شده است که آن را به خبر اول آن ها تبدیل کرده است.
این موضوع خود به خوبی و روشنی نشان دهنده آن است که غرب دربرابر مواضع مستحکم ریاست محترم جمهوری و ملت ایران چنان درمانده و ذلیل شده است که با توسل به چنین حرکات مغرضانه ای قصد ایجاد یک جنگ روانی جدید علیه دولت و ملت ایران را دارد.
به نظر می رسد اکنون زمان آن فرا رسیده که دولت و مسئولان محترم کشور با دیدگاهی جدید به مسئله بازی های رایانه ای نگاه کنند و با یک استراتژی دقیق و تولید بازی های رایانه ای داخلی، هرگونه توطئه ای را در این زمینه خنثی کنند.
نقل قول:
نوشته شده توسط cao-cao [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
خب میتونین یه لینک بدین که ما هم دانلودش کنیم؟ میخوام دانلود کنم هان. نصب نه!
shahramcat
14-12-2007, 21:06
سلام
سیستم من این هست :
AMD athlon64 X2 4400
Nvidia 8600GT extreme edition
2*1GB DDR2 800
Samsung LCD 1931BW
windows XP SP2
اما من تو این بازی با setting optimal که خودش گذاشته رو 800×600 هم تو صحنهای درگیری خفن ! مشکل دارم ! مشکل کجاس ؟ حتما باید آخرین درایور انویدیا باشه ؟
سلام
سیستم من این هست :
AMD athlon64 X2 4400
Nvidia 8600GT extreme edition
2*1GB DDR2 800
Samsung LCD 1931BW
windows XP SP2
اما من تو این بازی با setting optimal که خودش گذاشته رو 800×600 هم تو صحنهای درگیری خفن ! مشکل دارم ! مشکل کجاس ؟ حتما باید آخرین درایور انویدیا باشه ؟
سلام
1 گیگ رم داری؟
درایور جدیدو دان کن
با اخرین تنظیمات بازی کن
ولی باید 2 گیگ رو داشته باشی
Abolfazl3007
14-12-2007, 23:10
کسی لینک دانلود کرک سالم این بازی رو داره؟
برا من کرکش خرابه
shahramcat
14-12-2007, 23:33
سلام
1 گیگ رم داری؟
درایور جدیدو دان کن
با اخرین تنظیمات بازی کن
ولی باید 2 گیگ رو داشته باشی
نه 2 گیگ دوال چنل هست . مثله اینکه باید با آخرین درایور امتحان کنم . ببینم این بازی چند تا ورژن داره ؟
سلام
ویندوزم را عوض کردم به خاطر همین مجبور شدم بازی را دوباره نصب کنم وقتی بازی و DirectX بازی را نضب کردم این Erorr با این عنوان میده: Call Of Duty 4 Console
اینم متنش:
----- Initializing Renderer ----
----- Client Initialization Complete -----
Attempting 44 kHz 16 bit [Windows default] sound
ERROR: Couldn't initialize digital driver: DirectSoundCreate() failed in get_system_speaker_configuration()
Error during initialization:
Miles sound system initialization failed.
Make sure you have your sound card's latest drivers and DirectX installed.
خودم فهمیدم چه مشکلی داره کات صدام نصب نبوده به خاطر همین این Erorr را می داده!
arnold_ab
15-12-2007, 15:01
کسی لینک دانلود کرک سالم این بازی رو داره؟
برا من کرکش خرابه
برو یه سری اینجا بزن ببین میجوریش
sogoli321
15-12-2007, 16:31
من در اون مرحله که سرباز نقش اول لباس استتار پوشیده و با تفنگ هلیکوپتر رو می زنه بعد یار زخمی خودشو کول می کنه تا از اون مرحله دور کنه گیر کردم .اگر راهنمایی ندی که تو این مرحله چیکار کنم ممنون میشم.
mehdi_ag
15-12-2007, 17:53
من در اون مرحله که سرباز نقش اول لباس استتار پوشیده و با تفنگ هلیکوپتر رو می زنه بعد یار زخمی خودشو کول می کنه تا از اون مرحله دور کنه گیر کردم .اگر راهنمایی ندی که تو این مرحله چیکار کنم ممنون میشم.
راهنمائي نداره ... بايد كولش كني و بري به سمت هليكوپتر. فقط يه جاش بايد بري تويه يه خونه كه پائينش آتيش گرفته و خراب شده از رو خرابه بري طبقه 2 و ادامه بدي.
حالا دقيقا منظورت از راهنمائي چيه من نمي دونم؟
internet
15-12-2007, 21:56
سلام
بازي رو من امشب خريدم دو تا دي وي دي هست
مشخصات سيستم من
2600 amd + barton
ram 512
v.g.a 256 gforce6200
ارور رو مشاهده کنيد :
اين دو تا رو پشت سر هم مي ده بعد هم بازي ران نمي شه :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
internet
16-12-2007, 09:41
کسي راهنمايي نمي کنه؟
internet
16-12-2007, 11:29
کسي نمي دونه اين همه بازي کردند کسي نمي دونه مشکل چيه؟
جل الخالق
internet
16-12-2007, 12:19
خوب يک روز گذشت هيشکي جواب نداده ؟
havas_1980
16-12-2007, 13:41
سلام
بازي رو من امشب خريدم دو تا دي وي دي هست
مشخصات سيستم من
2600 amd + barton
ram 512
v.g.a 256 gforce6200
ارور رو مشاهده کنيد :
اين دو تا رو پشت سر هم مي ده بعد هم بازي ران نمي شه :
پیغام پایینی مربوط به اینه که میخوای تنظیمات به صورت استاندارد باشه (yes) یا دستی خودت از داخل بازی تنظیمش کنی.(no)
پیغام بالایی وقتی ظاهر میشه که کامپیوتر ازت میخواد که بازی رو در حالت safe mode اجراکنی(yes)
من فکر میکنم که این اشکال از اونجا به وجود اومده که شما تنظیمات بازی رو از حد استاندارد بیشتر کردی و بازی وسط کار قطع میشه. تنظیمات رو ببر به حالت Optimal.
internet
16-12-2007, 18:04
سلام
ممنون از پاسخ خوبتون
دوست عزيز بازي اصلا اجرا نمي شه ارور مي ده روي همين پنجره ارور ويندوز مي ده
چه طور بازي را run کنم موندم
دو دي وي دي بود نصب کردم کرک و اين چيزها هم نداشت
من چه yes بزنم چه no بعد از چند دقيقه که هارد شروع به کار مي کنه که باز رو ران کنه بعد اين ارور مي ياد :
در ضمن يک بار نمي دونم چي شد بازي اجرا شد و دموش اومد ولي بعد سيستم يک دفعه کم آورد و هنگ کرد
internet
16-12-2007, 18:13
مي خواهم ببنيم مشکل اگه از بازي هست برم پس اش بدهم
system cpu 2600 amd + barton
ram 512
v.g.a gforce 256 xfx 6200
havas_1980
16-12-2007, 18:26
مي خواهم ببنيم مشکل اگه از بازي هست برم پس اش بدهم
system cpu 2600 amd + barton
ram 512
v.g.a gforce 256 xfx 6200
کارت گرافیکت مثل اینکه نمیکشه. کم کمش NVIDIA GeForce 6600 لازم داره!
پیشنهاد میکنم گیمها رو با آرم DC یا ET بگیری. 100% سالمه.
internet
16-12-2007, 18:29
کارت گرافیکت مثل اینکه نمیکشه. کم کمش NVIDIA GeForce 6600 لازم داره!
پیشنهاد میکنم گیمها رو با آرم DC یا ET بگیری. 100% سالمه.
عجيبه پس مشکل از سيستم من هست
البته نرم افزار براي بالا بردن گرافيک هست بايد پيدا کنم
با تشکر
havas_1980
16-12-2007, 18:31
سلام
ممنون از پاسخ خوبتون
دوست عزيز بازي اصلا اجرا نمي شه ارور مي ده روي همين پنجره ارور ويندوز مي ده
چه طور بازي را run کنم موندم
دو دي وي دي بود نصب کردم کرک و اين چيزها هم نداشت
من چه yes بزنم چه no بعد از چند دقيقه که هارد شروع به کار مي کنه که باز رو ران کنه بعد اين ارور مي ياد :
در ضمن يک بار نمي دونم چي شد بازي اجرا شد و دموش اومد ولي بعد سيستم يک دفعه کم آورد و هنگ کرد
این عکسی که انداختی مربوط به خطا در حالت اجرای چند نفره است. یک نفره رو امتحان کردی؟
internet
16-12-2007, 19:18
این عکسی که انداختی مربوط به خطا در حالت اجرای چند نفره است. یک نفره رو امتحان کردی؟
دوست عزيز اصلا بازي اجرا نمي شه که من انتخاب کنم يک نفره يا چند نفره
همين حالت که مشاهده مي کنيد صفحه اي مي ياد که يک نقاشي هست و يک سرباز تفنگ به دست هست
بعد هارد سيستم شروع مي کنه به حرکت کردن بعد از سي چهل ثانيه اروري که مشاهده مي کنيد مي ياد
فقط يک بار نمي دونم چي شد بازي ران شد
چند بار وضوح صفحه نمايش هم تغيير دادم باز هم بازي اجرا نشد
با تشکر
Hossein bandarie
16-12-2007, 20:24
دوست عزيز اصلا بازي اجرا نمي شه که من انتخاب کنم يک نفره يا چند نفره
همين حالت که مشاهده مي کنيد صفحه اي مي ياد که يک نقاشي هست و يک سرباز تفنگ به دست هست
بعد هارد سيستم شروع مي کنه به حرکت کردن بعد از سي چهل ثانيه اروري که مشاهده مي کنيد مي ياد
فقط يک بار نمي دونم چي شد بازي ران شد
چند بار وضوح صفحه نمايش هم تغيير دادم باز هم بازي اجرا نشد
با تشکر
دوست عزيز بازي رو مستقيم به صورت تك نفره يا چند نفره ميشه اجرا كرد . از مسير نصب ، مستقيم فايل iw3sp.exe رو اجرا كن ببين جواب ميده يا نه .
internet
16-12-2007, 20:59
دوست عزيز بازي رو مستقيم به صورت تك نفره يا چند نفره ميشه اجرا كرد . از مسير نصب ، مستقيم فايل iw3sp.exe رو اجرا كن ببين جواب ميده يا نه .
سلام
ممنون از راهنمايي شما
والله من همه راه ها رو رفتم اين تصوير کل فايل هاي درون اين پوشه هست که در زير مشاهده مي کنيد در پوشه اي که علامت زدم هم همين فايلي که شما مي گيد هست که وقتي اون رو هم کپي مي کنم در پوشه اصلي بازي باز هم اجرا نمي شه يعني کلا دو تا فايل اجرايي هيچکدوم اجرا نمي شه و اروري که در بالا عرض کردم مي ده
با تشکر
internet
16-12-2007, 21:26
اينطوري که من متوجه شدم فايل iw3sp به معناي single player هست sp
و فايل iw3mp به معناي multy player هست که خوب روي سيستم من مشکلات بالا رو داره هر چي هم حافظه سيستم رو افزايش دادم و از گرافيک ويندوز کم کردم که اجرا بشه نشد حافظه مجازي رو هم افزايش دادم ولي باز هم نشد و ارور بالا رو داد
havas_1980
16-12-2007, 21:36
سلام
ممنون از راهنمايي شما
والله من همه راه ها رو رفتم اين تصوير کل فايل هاي درون اين پوشه هست که در زير مشاهده مي کنيد در پوشه اي که علامت زدم هم همين فايلي که شما مي گيد هست که وقتي اون رو هم کپي مي کنم در پوشه اصلي بازي باز هم اجرا نمي شه يعني کلا دو تا فايل اجرايي هيچکدوم اجرا نمي شه و اروري که در بالا عرض کردم مي ده
با تشکر
این بازی رو کامپیوتر دیگه ای امتحان کردی ببینی همین ایرادو میده یا نه؟
internet
16-12-2007, 21:44
این بازی رو کامپیوتر دیگه ای امتحان کردی ببینی همین ایرادو میده یا نه؟
والله سيستم داداشم هست اونجا اگه وقت کنم برم نصب کنم
cpu 3500 amd
vga 256
ram 512 bass 800
فکر کنم گرافيک اون 7800 gs باشه
اگه اشتباه نکنم
با تشکر
Hossein bandarie
17-12-2007, 09:18
سلام
ممنون از راهنمايي شما
با تشکر
نسخه DirectX رو با استفاده از DVD بازي اپگريد كن . من يه مشكل شبيه اين داشتم كه با اين كار درست شد . شايد جواب بده . البته فكر نكنم بايد فايل داخل پوشه رو كپي كني . من كه اين كار رو نكردم و از فايلي كه موقع نصب ايجاد شد استفاده كردم .
internet
17-12-2007, 09:34
نسخه DirectX رو با استفاده از DVD بازي اپگريد كن . من يه مشكل شبيه اين داشتم كه با اين كار درست شد . شايد جواب بده . البته فكر نكنم بايد فايل داخل پوشه رو كپي كني . من كه اين كار رو نكردم و از فايلي كه موقع نصب ايجاد شد استفاده كردم .
دوست عزيز همه اين کارها رو کردم هم درايور کارت گرافيک را ارتقاء داد هم دايرکس رو ولي باز هم اجرا نشد
هر دو برنامه هم همراه دي وي دي بازي بود
با تشکر
A-H Entertainment
17-12-2007, 15:43
سلام.
من در ماموریت Hunted در اون قسمتی که باید آرپی جی رو برداشته و با آن هلیکوپتر رو منفجر کنیم مشکل دارم.
وقتی که با آرپی جی هلیکوپتر رو هدف می گیرم می نویسه Lock On Require .
میشه یک نفر یک عکس بذاره که دقیقا باید از کدام منطقه و چطوری هلیکوپتر رو بزنم.
این بازی فقط یک نوع پایان داره؟
p3yman_xl
17-12-2007, 19:20
سلام.
من در ماموریت Hunted در اون قسمتی که باید آرپی جی رو برداشته و با آن هلیکوپتر رو منفجر کنیم مشکل دارم.
وقتی که با آرپی جی هلیکوپتر رو هدف می گیرم می نویسه Lock On Require .
میشه یک نفر یک عکس بذاره که دقیقا باید از کدام منطقه و چطوری هلیکوپتر رو بزنم.
سلام، اینجا باید چند لحظه RPG رو روی هلیکوپتر نگه دارید تا یه صدایی به گوش برسه... بعد تا صدا رو شنیدید شلیک کنید
این بازی فقط یک نوع پایان داره؟
بله
yoosef_st
17-12-2007, 19:40
خب امروز بالاخره تمومش کردم. واقعا مراحل بعد از Act Iii جوری جذاب بودند که نتونستم بزارم برای بعد. اصلا میخکوبم کرده بود. بعضیها باید یاد بگیرن بازی ساختن رو. هر چند کوتاه بود اما ارزش جند بار رفتن رو داره. من بهش میدم 9.8 از 10 . اونم فقط چون کوتاه بود.
pedram_ashena
17-12-2007, 19:41
به اتمام رسانيدم اين بازي را.بسيار خوش دست بود ولي خيلي كوتاه بود.
چطوري ميشه به صورت اينترنتي بازي گروهيش را انجام داد؟؟ سرور خاصي سراغ داريد؟
yasser1680
18-12-2007, 02:08
گر ما هم سیستم بخریم به آخر برویم و آنگاه حال کنیم !
yoosef_st
18-12-2007, 10:43
برای چند نفره بازی کردن باید این فایلها رو بگیرین. توی خودش راهنما داره که چکار کنید. حالا اگر کسی سر در نیاورد بگه براش بنویسم.
برای چند نفره بازی کردن باید این فایلها رو بگیرین. توی خودش راهنما داره که چکار کنید. حالا اگر کسی سر در نیاورد بگه براش بنویسم.
سلام
خود بازی مالتی پلیر داره میشه بیشتر توضیح بدی اینا واسه چی هست ؟
A-H Entertainment
18-12-2007, 11:41
سلام، اینجا باید چند لحظه RPG رو روی هلیکوپتر نگه دارید تا یه صدایی به گوش برسه... بعد تا صدا رو شنیدید شلیک کنید
آخه مشکل من اینه که هر چقدر هم هدف رو تعقیب می کنم Lock On نمیشه. به احتمال زیاد بازی Bug داره.
pedram_ashena
18-12-2007, 12:04
آخه مشکل من اینه که هر چقدر هم هدف رو تعقیب می کنم Lock On نمیشه. به احتمال زیاد بازی Bug داره.
يك عكس از اون موقعيت بگير اينجا بذار.
-------------------------------------------
مولتي پلير را توضيح بدهيد.به كدام سرور بايد وصل بشيم.
A-H Entertainment
18-12-2007, 14:59
يك عكس از اون موقعيت بگير اينجا بذار.
-------------------------------------------
مولتي پلير را توضيح بدهيد.به كدام سرور بايد وصل بشيم.
اینم عکسهاش:
فرقی نداره هر جا که وایستی و نشانه بگیری Lock On نمیشه.
pedram_ashena
18-12-2007, 15:24
رفتم ببينم ميتونم مرحله اش را پيدا كنم كه نشد.
اين موشك انداز در حالت نشانه گيري دقيق (راست كليك موس) پس از چند ثانيه رو هدف قفل ميكند.من هليكوپتر را از بيرون محوطه زدم.از پشت سر
reza2pars
18-12-2007, 19:18
من بازی رو نصب کردم ولی موقع اجرا این ارور رو میده مشکل از چیه؟
reza2pars
18-12-2007, 19:18
amirtaker
18-12-2007, 19:40
توي cd ات فايلي به اسم directxنيست؟
reza2pars
18-12-2007, 23:36
توي cd ات فايلي به اسم directxنيست؟
آره نصبش کردم درست شد ممنون.
Hossein bandarie
19-12-2007, 00:02
اینم عکسهاش:
فرقی نداره هر جا که وایستی و نشانه بگیری Lock On نمیشه.
اين ماموريت اعصاب منو خورد كرد تا رد شد اون هم با ترينر . فكر كنم بايد علامت نارنجك بزرگ تو صفحه نباشه تا قفل كنه .
pmjaberi
19-12-2007, 03:32
سلام
سؤالی داشتم در مورد بازی کردن cod4 در اينترنت من از ورژن کرک استفاده ميکنم و همش error ميده که CD Key وليد نيست بچه ها راهی سراغ دارن که بشه يه جور اينو حالشو گرفت :31: يا بايد برم orginal بخرم ؟ :2:
ممنون
amirtaker
19-12-2007, 12:07
آره نصبش کردم درست شد ممنون.
وظيفه است.:31:
amirtaker
19-12-2007, 12:08
سلام
سؤالی داشتم در مورد بازی کردن cod4 در اينترنت من از ورژن کرک استفاده ميکنم و همش error ميده که CD Key وليد نيست بچه ها راهی سراغ دارن که بشه يه جور اينو حالشو گرفت :31: يا بايد برم orginal بخرم ؟ :2:
ممنون
تو همين تايپيك بگردي پيدا ميكني!!!
A-H Entertainment
19-12-2007, 14:53
اين ماموريت اعصاب منو خورد كرد تا رد شد اون هم با ترينر . فكر كنم بايد علامت نارنجك بزرگ تو صفحه نباشه تا قفل كنه .
مشکلم حل شد. ایراد از ترینر بود.
reza2pars
20-12-2007, 01:40
بابا بازی که نیست زندگیه من امروز هشت ساعت پشت سر هم بازی کردم سرم داره میترکه نه آبی نه دونه ای نه خوراکی خلاصه بگم حتما تجربش کنین خیلی حال داد
Ship Storm
20-12-2007, 01:53
دوستان سلام
وقتی میخوام بازی رو اجرا کنم با این پیغام ERROR مواجه میشم.
بگید ایراد از کجا میتونه باشه؟
یه عکس هم گرفتم تا بهتر ببینید ERROR چیه.
pmjaberi
20-12-2007, 03:47
تو همين تايپيك بگردي پيدا ميكني!!!
دمت گرم عجب جواب دندون شکنی دادی :31::5:
Maste^Bazy
20-12-2007, 12:20
دوستان سلام
وقتی میخوام بازی رو اجرا کنم با این پیغام ERROR مواجه میشم.
بگید ایراد از کجا میتونه باشه؟
یه عکس هم گرفتم تا بهتر ببینید ERROR چیه.
این error میگه کارت گرافیکت این بازیرو sopport نمیکنه :20:
yoosef_st
20-12-2007, 13:10
آقا کی میدونه این چیزایی که با شماره 6 کار میذاره به چه دردی میخوره؟ میدونین که چیا رو میگم. همینایی که دو دستی میکوبه رو زمین و ازش یه نور قرمز میاد. اصلا چه فایده ای داره؟
havas_1980
20-12-2007, 13:25
آقا کی میدونه این چیزایی که با شماره 6 کار میذاره به چه دردی میخوره؟ میدونین که چیا رو میگم. همینایی که دو دستی میکوبه رو زمین و ازش یه نور قرمز میاد. اصلا چه فایده ای داره؟
یک نوع مین پیشرفته است که بهترین کاربردش تو مرحله اکراین بود. جایی که قرار بود نیروی کمک از راه برسه وتو و کاپیتان مک میلان رو از اون جهنم نجات بده!
با مین گذاری محلهای ورودی دشمن اون مرحله راحت تموم میشد.
yoosef_st
20-12-2007, 14:55
آهان. ایول. یعنی فقط اگر دشمن بره روش منفجر میشه؟ چه با حال. ما رو بگو که تو اون مرحله چی کشیدیم تا رد شه. ممنون از کمکت هوس جان.
این ارور مال چیه؟
Ship Storm
20-12-2007, 15:35
این error میگه کارت گرافیکت این بازیرو sopport نمیکنه :20:
نمیدونی کجای گرافیک کم میاره که این ارور رو میده
havas_1980
20-12-2007, 19:01
نمیدونی کجای گرافیک کم میاره که این ارور رو میده
این بازی برای اجرا به Pixel Shader 2 و Vertex Shader 2 نیاز داره ولی کارت گرافیک شما به نظر میاد دارای این خصوصیات نیست... یعنی ازبابت نورپردازی نمیکشه!
havas_1980
20-12-2007, 19:05
این ارور مال چیه؟
DirectX9 رو به روز کن مشکلت بر طرف میشه.
DirectX9 رو به روز کن مشکلت بر طرف میشه.
سلام
این ارور ماله ویستا هست باید دایرکت 10 رو اپ کنه از تو خود دی وی دی
من امروز این بازی رو خریدم اما برای نصبش روی ویستا مشکل دارم
اول که میگفت فایلی که دارم می ریزم با فایل setup.cab نچ نیست
بعد من ایگنور کردم! و بالاخره بازی نصبش تموم شد!
بعد هم دایرکت ایکس 9 رو ریختم! اما قبل از ورود به بازی ارور میده
و میگه بهتره تنظیمات کنسولت رو درست کنی
بعد که وارد بازی میشم یه هو صفحه سیاه میشه و
در اطراف صفحه ایکون ساعت desktop میاد!
سیستمم اینه
cpu:core 2 duo 2.20
ram:2048
hard:200GB
vga: 8400m
مشکل از چیه ؟
Ship Storm
21-12-2007, 07:34
این بازی برای اجرا به Pixel Shader 2 و Vertex Shader 2 نیاز داره ولی کارت گرافیک شما به نظر میاد دارای این خصوصیات نیست... یعنی ازبابت نورپردازی نمیکشه!
گرافیک Pixel Shader 2 و Vertex Shader 2 رو داره:20:
A-H Entertainment
22-12-2007, 16:37
سلام.
یک نفر میتونه از موقعیت منطقه ای که لپ تاپ مخفی دوم در مرحله اول یعنی Crew Expendable هست عکسی بذاره ؟
لطفا یکی کمک کنه من گیر کردم
تو اون مرحله که 11 دقیقه وقت داری تا موشکارو غیر فعال کنی، یه دری هست که گروه دیگه برات بازش میکنه (همونی که خیلی آروم باز میشه) بدش دیگه نمیدونم کجا برم هیچ دری نمیبینم !!!
pmjaberi
22-12-2007, 21:08
لطفا یکی کمک کنه من گیر کردم
تو اون مرحله که 11 دقیقه وقت داری تا موشکارو غیر فعال کنی، یه دری هست که گروه دیگه برات بازش میکنه (همونی که خیلی آروم باز میشه) بدش دیگه نمیدونم کجا برم هیچ دری نمیبینم !!!
اونجا شما سريع همرو دخلشنو بيار بد بينه رديف هايه کامپيوتر تو نقشه با TAB نگاه کن يکی از کامپيوتر ها و نشون ميدی برو کنارش shift و نگاه دار تا proccess تموم بشه بعد ش ديگه کار تمومه
yoosef_st
22-12-2007, 21:22
بر و بچز هر جای بازی گیر دارین به این تاپیک مراجعه کنید. راهنمای کامل همراه با تصویر.
فکر کنم تو صفحه 8 راهنمای کال آو هستش. تمام ریز کاریها، محل لپ تاب ها، رمز و رموز و خلاصه همه چیز.
یکی جواب ما رو نداد!
یعنی هیبچکسی این بازی رو روی ویستا نریخته ! :45:
alizshah
22-12-2007, 22:29
یکی جواب ما رو نداد!
فکر کنم مشکل از نصب باشه من اینطور موقعها دوباره با توجه به راهنما نصب میکنم
در ضمن واضح بگو که اگه روشنه هست چیزی نشون میده
؟
Oracle_Eldorado
22-12-2007, 23:43
من امروز این بازی رو خریدم اما برای نصبش روی ویستا مشکل دارم
اول که میگفت فایلی که دارم می ریزم با فایل setup.cab نچ نیست
بعد من ایگنور کردم! و بالاخره بازی نصبش تموم شد!
بعد هم دایرکت ایکس 9 رو ریختم! اما قبل از ورود به بازی ارور میده
و میگه بهتره تنظیمات کنسولت رو درست کنی
بعد که وارد بازی میشم یه هو صفحه سیاه میشه و
در اطراف صفحه ایکون ساعت desktop میاد!
سیستمم اینه
cpu:core 2 duo 2.20
ram:2048
hard:200GB
vga: 8400m
مشکل از چیه ؟
دوست من ببین ،
کاملا مشخصه که مشکل از کجاست !
شما وقتی در وسط نصب Ignore میزنی خوب معلومه که یک سری از فایل ها کپی نمیشه و کلی درد سر درست میشه . پس اشکال از DVD بازی هست .
اگه خیلی خش داره یه بار CD رو تمیز کن . یا بشورش یا با اسپری تمیزش کن .
اگه دیدی سیدی مشکل نداره ، پس بدون اینی که شما داری یه کپی از سیدی مشکل دارش بوده .
ببر پس بده و اگه دیدی طرف قبول نکرد بگو واسم تستش کن .
موفق باشی . O R A C L E
havas_1980
23-12-2007, 00:54
یکی جواب ما رو نداد!
در Windows Vista Ultimate 32 Bit عالی عمل میکنه. بدون حتی یک ایراد. تقریبا همه بازیهای 1998 و به بعد روی ویستا کار میکنه.
reza2pars
23-12-2007, 01:05
من بازی رو دو روزه تموم کردم خیلی زود تموم شد برای ورژن 2 من چند هفته گیر بودم برای بازی مدال هم چند ماه من فکر میکردم با خرید دو تا Dvd چند ماهی سرگرم بشیم !!!!
arnold_ab
23-12-2007, 15:03
من بازی رو دو روزه تموم کردم خیلی زود تموم شد برای ورژن 2 من چند هفته گیر بودم برای بازی مدال هم چند ماه من فکر میکردم با خرید دو تا Dvd چند ماهی سرگرم بشیم !!!!
منم همین افکار داشتم.
SAEED_BARCELONA
23-12-2007, 15:29
برای ورژن 2 من چند هفته گیر بودم
من اونو 3روزه تموم کردم
برای بازی مدال هم چند ماه
دو روز درمیون بازی میکردی؟
hamed1987
23-12-2007, 16:12
یک نوع مین پیشرفته است که بهترین کاربردش تو مرحله اکراین بود. جایی که قرار بود نیروی کمک از راه برسه وتو و کاپیتان مک میلان رو از اون جهنم نجات بده!
با مین گذاری محلهای ورودی دشمن اون مرحله راحت تموم میشد.
این مرحله دقیقا باید چیکار کرد؟؟
در قسمت 2 از 4 (سختی ) یجوری ردش کردم ولی الان 3 از 4 هستم گیر افتادم
قاعده این مرحله چیه؟
havas_1980
23-12-2007, 21:07
این مرحله دقیقا باید چیکار کرد؟؟
در قسمت 2 از 4 (سختی ) یجوری ردش کردم ولی الان 3 از 4 هستم گیر افتادم
قاعده این مرحله چیه؟
- مهمترین قاعده, یکبار شلیک کردن (Head Shot) و سریع شلیک کردنه.
- در نبردهای نزدیک از اسلحه USP .45 استفاده کن.
- به سگهایی که تو استخر دور جنازه هستن کاریت نباشه. چون وقتی نیروی دشمن به اون منطقه وارد میشه سگها به اونا حمله میکنن.
- مین گذاری ورودی های دشمن در پایان مرحله فراموش نشه.
- بهترین راه برای سنگر گرفتن در آخر مرحله, طرف چرخ وفلکه چون میدان دید خوبی داری.( روی سکو)
- آخر همین مرحله وقتی دشمن قصد داره نیروی کمکی خودش رو با هلیکوپتر پیاده کنه, نیروها رو حین پیاده شدن از هلیکوپتر رو هوا بزن.
Hossein bandarie
23-12-2007, 21:55
من بازي رو چند بار تموم كردم اما متوجه يه مرحله نشدم . تو مرحله آخر جايي كه سواره كاميونه و يه هلي كوپتر دنبالشه . يه Rpg ميده دو بار بي هدف شليك كردم رد شد . تو اين مرحله بايد چكار كنه ؟
a.salireza
23-12-2007, 23:00
آقا من بازی خیلی وقته تموم کردم. ولی داخل Act 1 یه مرحله قفله. باید چه جوری بازش کنم؟:10:
omid moosavi
23-12-2007, 23:23
من روي آخرين تنظيمات اين بازي را روان اجرا ميكنم
ram 2gb
xfx vga 8600 gt 512mb
hamed1987
24-12-2007, 00:02
- مهمترین قاعده, یکبار شلیک کردن (Head Shot) و سریع شلیک کردنه.
- در نبردهای نزدیک از اسلحه USP .45 استفاده کن.
- به سگهایی که تو استخر دور جنازه هستن کاریت نباشه. چون وقتی نیروی دشمن به اون منطقه وارد میشه سگها به اونا حمله میکنن.
- مین گذاری ورودی های دشمن در پایان مرحله فراموش نشه.
- بهترین راه برای سنگر گرفتن در آخر مرحله, طرف چرخ وفلکه چون میدان دید خوبی داری.( روی سکو)
- آخر همین مرحله وقتی دشمن قصد داره نیروی کمکی خودش رو با هلیکوپتر پیاده کنه, نیروها رو حین پیاده شدن از هلیکوپتر رو هوا بزن.
ممنون دوست عزیز
من هم تو قسمت آخرش که از در و دیوار میریزن مشکل دارم
این مین ها و بمب ها رو کجا ها بهتره بذارم
havas_1980
24-12-2007, 00:06
من بازي رو چند بار تموم كردم اما متوجه يه مرحله نشدم . تو مرحله آخر جايي كه سواره كاميونه و يه هلي كوپتر دنبالشه . يه Rpg ميده دو بار بي هدف شليك كردم رد شد . تو اين مرحله بايد چكار كنه ؟
غیر از هلی کوپتر هر چی رو تونستی بزن. هلیکوپترش نکته انحرافیه! یعنی جز داستانه که هلیکوپتر رو نمیتونی بزنی.آخرش هلیکوپتر پل رو هدف میگیره و باقی ماجرا ....
فکر کنم مشکل از نصب باشه من اینطور موقعها دوباره با توجه به راهنما نصب میکنم
در ضمن واضح بگو که اگه روشنه هست چیزی نشون میده
دوست من ببین ،
کاملا مشخصه که مشکل از کجاست !
شما وقتی در وسط نصب Ignore میزنی خوب معلومه که یک سری از فایل ها کپی نمیشه و کلی درد سر درست میشه . پس اشکال از DVD بازی هست .
اگه خیلی خش داره یه بار CD رو تمیز کن . یا بشورش یا با اسپری تمیزش کن .
اگه دیدی سیدی مشکل نداره ، پس بدون اینی که شما داری یه کپی از سیدی مشکل دارش بوده .
ببر پس بده و اگه دیدی طرف قبول نکرد بگو واسم تستش کن .
موفق باشی .
در Windows Vista Ultimate 32 Bit عالی عمل میکنه. بدون حتی یک ایراد. تقریبا همه بازیهای 1998 و به بعد روی ویستا کار میکنه.
من DVD که خریدم برای شرکت تکین نما بود! خود dvd جنسش گمونم خوب نبود بعد وقتی اولین بار
dvd رو بیرون اوردم پشت dvd یه خط دایره وار بود که انگار یه کثیفی چیزی باشه ! اون رو تمیز کردم
اما اینطوری که میگید مشکل از خود dvd هست! حالا به نظرتون برم عوض کنم ؟
برای اجرا روی ویستا حتما باید دایرکت ایکس 10 نصب باشه ؟
چون من دایرکت ایکس روی خود dvd رو ریختم که 9 بود ؟
havas_1980
24-12-2007, 00:20
ممنون دوست عزیز
من هم تو قسمت آخرش که از در و دیوار میریزن مشکل دارم
این مین ها و بمب ها رو کجا ها بهتره بذارم
مسیر ورود دشمنان به منطقه کاملا مشخصه اون مسیر اصلی رو به فاصله های معین مین گذاری کنید. حواستون به حصارهای سمت راست باشه .یک سری از دشمنان از اونجا وارد میشن و در صورتی که روی سکوی چرخ و فلک باشین خودشون رو با عجله به پشت چرخ وفلک میرسونن.
hamed1987
24-12-2007, 00:28
مسیر ورود دشمنان به منطقه کاملا مشخصه اون مسیر اصلی رو به فاصله های معین مین گذاری کنید. حواستون به حصارهای سمت راست باشه .یک سری از دشمنان از اونجا وارد میشن و در صورتی که روی سکوی چرخ و فلک باشین خودشون رو با عجله به پشت چرخ وفلک میرسونن.
مرسی دوست عزیز:11:
havas_1980
24-12-2007, 00:29
... برای اجرا روی ویستا حتما باید دایرکت ایکس 10 نصب باشه ؟
چون من دایرکت ایکس روی خود dvd رو ریختم که 9 بود ؟
ویستا خودش Directx10 داره. ولی Directx9 رو باید خودت بزنی چون ویستا اون رو نداره.
havas_1980
24-12-2007, 00:50
آقا من بازی خیلی وقته تموم کردم. ولی داخل Act 1 یه مرحله قفله. باید چه جوری بازش کنم؟:10:
پس چرا ما اون مرحله قفل شده رو نمیبینیم!
اسم اون مرحله چیه؟ دقیقا بعد کدوم مرحله هست؟ و در چه حالتی رفتی؟
rainysky50
24-12-2007, 01:26
اقا من هنوز توی اون قسمت اخر که توی هواپیما هستیم (بعد از تیتراژ پایانی بازی)گیر کردم!!بازی رو در درجه ی سخت ترین گذاشتم!!وقتی که میده تا برم بمب رو خنثی کنم کمه و 1 دقیقه تموم میشه و هواپیما میترکه!!کمک خواهشا!!!
sanmarco
24-12-2007, 10:27
بازی که نصب کردم فقط زبان ایتالیا یی داره (بخاطر دیویدی)، چطوری زبان انگلیسی رو اضافه کنم. اگر فایلی لازم
داره لطفاً آپ کنید.
a.salireza
24-12-2007, 13:30
پس چرا ما اون مرحله قفل شده رو نمیبینیم!
اسم اون مرحله چیه؟ دقیقا بعد کدوم مرحله هست؟ و در چه حالتی رفتی؟
از درجه آسان رفتم. اسن مرحله هم After Math هست.:19:
havas_1980
24-12-2007, 14:11
از درجه آسان رفتم. اسن مرحله هم After Math هست.:19:
من بازی رو در حالت Regular تموم کردم. اون مرحله هم بازه.
a.salireza
24-12-2007, 14:23
من بازی رو در حالت Regular تموم کردم. اون مرحله هم بازه.
مرحله چه جوریه؟:19:
havas_1980
24-12-2007, 15:21
مرحله چه جوریه؟:19:
اگه مرحله قبلی یادت باشه آخرش انفجار اتمی اتفاق میفته. تو این مرحله, بعد انفجار نشون داده میشه.
سرباز جکسون در حالت سینه خیز از هلیکوپتر خارج میشه و پس از چند ثانیه بر اثر تشعشعات و جراحات کشته میشه!:37:
arnold_ab
24-12-2007, 15:29
تنها بازی که امسال بهم حال داد cod4بود واقعا خیلی باهاش حال کردم. دوروزه تمومش کردم.
havas_1980
24-12-2007, 15:40
تنها بازی که امسال بهم حال داد cod4بود واقعا خیلی باهاش حال کردم. دوروزه تمومش کردم.
قبول دارم! این بازی فراتر از حد انتظار بود!
arnold_ab
24-12-2007, 15:46
قبول دارم! این بازی فراتر از حد انتظار بود!
ولی cod2خیلی توپ بود.
sanmarco
25-12-2007, 16:24
با اینکه زبان بازی من ایتالیائی بود !!اما زود تموم شد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])]
hootan0411
25-12-2007, 21:33
با عرض سلام
بچه ها تو مرحله چرخ و فلک یه راه وجود داره که میشه با کمترین مبارزه وارد هلیکوپتر نجات شد فعلن دارم رووش کار میکنم
pmjaberi
25-12-2007, 22:02
با عرض سلام
بچه ها تو مرحله چرخ و فلک یه راه وجود داره که میشه با کمترین مبارزه وارد هلیکوپتر نجات شد فعلن دارم رووش کار میکنم
اميدوارم به نتيجه برسی :31:
من يک بار با متوسط تموم کردم الان با آخرين level دارم بازی ميکنم احتملاً اونجا برسم بد جوری گير ميکنم:13:
rainysky50
26-12-2007, 16:39
کسی نبود منه کمک کنه؟؟؟؟؟من توی مرحله ی بعد از تیتراژ پایانی گیر کردم!همونجا که توی هواپیپا یک دقیقه وقت میده!!من بازی رو در درجه ی اخر سختی دارم انجام میدم!!همشو بردم!اما این یه تیکه ی اضافی که معلوم نیست منظور سازنده از این قسمت توی هواپیما چی بوده گیر کردم!!هلپ می پلیز!!!!وقتی که میده خیلی کمه| باید همه رو سریع بکشم!!خون این سرباز هم کمه و زود شهید میشم!!!!
شما که این همه بازی رو رفتین باید حرفه ای شده باشید دیگه ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مهم نیست اینو هم نری ... ولی اخرش باحاله ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
hootan0411
26-12-2007, 21:34
خوب تو مرحله چرخ و فلک با توجه به زمان و تعداد زیاد سربازها بازی یه خورده مشکل میشه مخصوصا اگه بازی رو رویه حالت سخت تنظیم کرده باشید ولی اگه می خواید تقلب کنید می تونید قبل از اومدن سربازا به سمت ساختمان رو به رویه چرخ و فلک حرکت کنید و از حصارها که رد شدید قسمتی از ساختمان به صورت L شکل است کافیه تو کنج قسمت L شکل قایم شید و منتظر هلیکوپتر نجات باشید البته ممکنه یکی دو نفر شما رو ببینه اما فقط همین یکی دو نفره
pmjaberi
26-12-2007, 21:53
خوب تو مرحله چرخ و فلک با توجه به زمان و تعداد زیاد سربازها بازی یه خورده مشکل میشه مخصوصا اگه بازی رو رویه حالت سخت تنظیم کرده باشید ولی اگه می خواید تقلب کنید می تونید قبل از اومدن سربازا به سمت ساختمان رو به رویه چرخ و فلک حرکت کنید و از حصارها که رد شدید قسمتی از ساختمان به صورت L شکل است کافیه تو کنج قسمت L شکل قایم شید و منتظر هلیکوپتر نجات باشید البته ممکنه یکی دو نفر شما رو ببینه اما فقط همین یکی دو نفره
ممنون
حالا برسم به اونجا اين کار انجام ميدم
اگه ok شد حتماً ميگم بچه ها دعات کنن:31:
arnold_ab
27-12-2007, 09:44
من این بازی را رو ویستا با آخرین ریزولیشن بازی کردم خیلی هم روون بود ولی نمیدونم چرا نمیشه تنظیمات گرافیک بازی را روی Highبزارم کارت گرافیکم هم دایرکتس 10ساپورا میکنه
rainysky50
27-12-2007, 11:47
fgi!!!بله من هم اون قسمت چرخ و فلک رو اینجوری بردم!البته یه روش دیگه هم داره!اینکه بری توی باجه ی فروش بلیت بخوابی!!نارنجک میندازن روی شما ولی نمیمیری!!در کل اگه بری توی اون ساختمون بهتره!!
hamed1987
30-12-2007, 02:21
طاقت فرسا ولی پر هیجان
بازی رو در مرحله regular و hardened تموم کردم
الان دارم آخرین مرحله سختیشو بازی میکنم
ولی(تو درجه hardened تو قسمت چرخو فلک با چیت رد کردم،آخه تو regular تو باجه میخوابیدم ولی تو hardened وقتی هلیکوپتر میرسید همینکه میو مدم بیرون تا کاپیتانو ببرم تیر باران میشدم:31:
hamed1987
30-12-2007, 02:27
اقا من هنوز توی اون قسمت اخر که توی هواپیما هستیم (بعد از تیتراژ پایانی بازی)گیر کردم!!بازی رو در درجه ی سخت ترین گذاشتم!!وقتی که میده تا برم بمب رو خنثی کنم کمه و 1 دقیقه تموم میشه و هواپیما میترکه!!کمک خواهشا!!!
نمیدونم شما اطلاع دارید یا نه
شما در این مرحله وقتی به بمب میرسید متوجه میشید که وقت خنثی کردن بمب کمه و دستور فرار داده میشه و یکی از مامورا قسمتی از هواپیما رو بمب کوچیک میذاره تا راه باز بشه و شما باید به بیرون بپرید
موفق باشید
lahij_web
30-12-2007, 08:46
فوق العادههههههههه ... عجب سناریویی داشت خدا وکیلی :31:
من عادت ندارم بازی ها رو با زیر hardened شروع کنم :46::5: همین دیشب تمومش کردم . خیلی حال داد ولی خداییش حالمم گرفته شد ! به خصوص اونجایی که اومدن 2 تا از بچه ها رو کشتن :41:
باید یه زنگ بزنم ببینم کاپیتان بالاخره زنده موند یا که اونم ... :10:
arnold_ab
30-12-2007, 09:31
ولی خداییش بازی توپی زدن فکر کنم بهترین بازی سال2007شناخته بشه:8:
mehdi_ag
30-12-2007, 12:25
من تو سخت ترن حالت با همين استراتژي اين لول رو رد كردم. البته نميشد فقط قايم شد چون مي اومدن سروقتت و بايد مبارزه مي كردي ولي از اونجائي كه موقعيت خوبي داري راحت مي تونستي همه رو بكشي. (با 7-8 بار تمرين رد ميشد)
قسمت سخت قضيه وقتي بود كه هليكوپتر مياد و بايد كاپيتان رو ببري. چون واقعا تيربارون ميشي و يه جورائي شانسي بايد رد كني مرحله رو :31:
ehsan_jan3
30-12-2007, 20:52
اون مرحله تیرباران از هواپیما عجب حالی میده.
واقعا چطوری این بازی را ساختن جزو بازیهای سال 3000
امیدوارم تمام شرکتها از اون تقلید کنن.
Oracle_Eldorado
30-12-2007, 22:02
اون مرحله تیرباران از هواپیما عجب حالی میده.
واقعا چطوری این بازی را ساختن جزو بازیهای سال 3000
امیدوارم تمام شرکتها از اون تقلید کنن.
همه ی حرفات رو قبول دارم به جز این آخری !
خوب دوست من اگه اینطوری بشه که همه ی بازی ها تکراری میشه !
اون وقت دیگه باید دست از بازی بکشیم !
LORD SCORPIAN
31-12-2007, 15:54
کسی نبود منه کمک کنه؟؟؟؟؟من توی مرحله ی بعد از تیتراژ پایانی گیر کردم!همونجا که توی هواپیپا یک دقیقه وقت میده!!من بازی رو در درجه ی اخر سختی دارم انجام میدم!!همشو بردم!اما این یه تیکه ی اضافی که معلوم نیست منظور سازنده از این قسمت توی هواپیما چی بوده گیر کردم!!هلپ می پلیز!!!!وقتی که میده خیلی کمه| باید همه رو سریع بکشم!!خون این سرباز هم کمه و زود شهید میشم!!!!
باید از هواپیما بپری پایین
LORD SCORPIAN
31-12-2007, 15:56
fgi!!!بله من هم اون قسمت چرخ و فلک رو اینجوری بردم!البته یه روش دیگه هم داره!اینکه بری توی باجه ی فروش بلیت بخوابی!!نارنجک میندازن روی شما ولی نمیمیری!!در کل اگه بری توی اون ساختمون بهتره!!
به نظر من نیازی به این کارها نیست تو این بازی همیشه باید پیش قدمی کنی مثلا وقتی هلیکوپتر های دشمن تو همین مرحله سربازها رو میریزه پایین باید با اسلحه تک تیر انداز بزنیشون (زمانی که با طناب میان پایین نه زمانی که رو زمین هستن ) موقع بردن کاپیتان هم باید یه کم صبر کنی و مبارزه کنی بعد یه لحظه کوتاه در حدود 8 ثانیه اثری از سرباز های دشمن نیست همین فرصت کافیه تا کاپیتان رو به هلیکوپتر برسونی .
سلام دوستان
من توی یک قسمت بازی گیر کردم ممنون میشم بنده رو راهنمایی کنید
یک قسمتی هستش که هلی کوپتر دشمن بالای سر شماست و من آر پی جی رو برمیدارم که هلی کوپتر رو بزنم
ولی یک پیغام میده (lock-on required) و شلیک نمیکنه باید چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:41::19: اعصابم رو بد جوری ریخته بهم ممنون میشم جوابم رو بدید:5:
Oracle_Eldorado
31-12-2007, 21:59
سلام دوستان
من توی یک قسمت بازی گیر کردم ممنون میشم بنده رو راهنمایی کنید
یک قسمتی هستش که هلی کوپتر دشمن بالای سر شماست و من آر پی جی رو برمیدارم که هلی کوپتر رو بزنم
ولی یک پیغام میده (lock-on required) و شلیک نمیکنه باید چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اعصابم رو بد جوری ریخته بهم ممنون میشم جوابم رو بدید
باید چند ثانیه با آرپی جی روی هلیکوپتر نگه داری که هدف رو قفل کنه . یا به اصطلاح روی هدف Lock کنه .
بعد شلیک کن .
نمیدونم چرا بر عکس همتون با این بازی حال نکردم.شاید دلیلش این باشه که همه بازیهای تو این سری رو انجام دادم و این سبک کاملا برام تکراریه و یا اینکه با پیکسل شیدر 2 بازی رو اجرا کردم..البته نحوه راه رفتن سربازا من رو شوکه کرد ..جز گرافیک از بقیه فاکتورهای بازی راضی نیستم به نظرم کاملا کلیشه ای هستش و فقط باید در شهر بگردی و روبروییت رو بکشی اگه مثل مدال افتخار داستان خاصی داشت منظورم در مورد شخصیت خاص خیلی زیباتر میشد.
yoosef_st
01-01-2008, 22:52
این صد بار. برای بازی راهنمای کامل هست. برین به اینجا:
capitan black
02-01-2008, 18:13
جدا بازي عاليه...از تموم نسخه هاي ديگش بهتره...مخصوصا با گرافيك بسيار عاليش...دوستان جريان اين پچ هايي
كه واسش اومده چيه؟ من كه الان دارم بازي ميكنم و هيچ مشكلي ندارم!
یک نکته جالب::18:
این عکس را گذاشتم تا ببینید چطوری با احساسات مردم ایران بازی می کنند. (به نام خیابان دقت کنید)
نوشته خلیج عرب منظورش خلیج فارس بوده :13:
نخیر متاسفانه فقط خبر و تریلرش منتشر شده.
توصیه میکنم حتما تریلرش رو دانلود کنید واقعا زیباست.
are manam darmorede in bazi shenidam valy migan sisteme kheylibalai niyaz dare maslan bayad ram 1 gbyt bashe doroste
capitan black
03-01-2008, 12:03
واقعا حيف اين بازي كه اينقدر زود تموم شد...تا اومدم گرم بشم تموم شد...
arnold_ab
03-01-2008, 12:10
واقعا حيف اين بازي كه اينقدر زود تموم شد...تا اومدم گرم بشم تموم شد...
آخ قربون دهنت خیلی زود گذشت واقعا حیف شد.
capitan black
03-01-2008, 13:08
حالا پچي واسش نيومده كه چند مرحله بهش اضافه كنيم؟
حيف شد زود تموم شد. حالا كسي هست يه بازي توهمين مايه ها و بهتر پيشنهاد بده؟
arnold_ab
03-01-2008, 15:26
حالا پچي واسش نيومده كه چند مرحله بهش اضافه كنيم؟
من یه پچ واست گیر آوردم ببین به دردت میخوره
LORD SCORPIAN
03-01-2008, 19:22
یک نکته جالب::18:
این عکس را گذاشتم تا ببینید چطوری با احساسات مردم ایران بازی می کنند. (به نام خیابان دقت کنید)
نوشته خلیج عرب منظورش خلیج فارس بوده :13:
دوست عزیز تازه کجاشو دیدی بازی soldier of fortune payback رو بازی کردی؟
a.salireza
03-01-2008, 20:48
دوست عزیز تازه کجاشو دیدی بازی soldier of fortune payback رو بازی کردی؟
ای بابا. چه گیر دادی. این بازی تو افغانستانه. اون هم مرحله ی اول.:21:
ای بابا. چه گیر دادی. این بازی تو افغانستانه. اون هم مرحله ی اول.:21:
نه بابا تو عراق روسیه اذربایجان تو افغانستان نیست
راستی مرحله اخر همون گروگانگیری تو هواپیماست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
mohsen_sir
03-01-2008, 23:11
نه
مرحله آخر يارات ميميرن تو زخمي ميشي بقيش رو نميگم بازي مزش ميره ولي خيلي جالبه من 2 روزه تمومش كردم
arnold_ab
04-01-2008, 10:09
نه
مرحله آخر يارات ميميرن تو زخمي ميشي بقيش رو نميگم بازي مزش ميره ولي خيلي جالبه من 2 روزه تمومش كردم
جالبه همه 2روزه این بازی تموم کردن:27:
capitan black
04-01-2008, 23:06
راستی مرحله اخر همون گروگانگیری تو هواپیماست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
'گروگان گيري كجا بود؟!!!!:18:
Oracle_Eldorado
04-01-2008, 23:32
'گروگان گيري كجا بود؟!!!!
منم اول این سئوال واسم پیش اومد !
خواستم مطرح کنم گفتم الآن همه میریزند سرم !
چون یادمم نبود که همچین مرحله ای باشه یا نه .
Aryan.kh
05-01-2008, 00:02
این بازی کولاکه مدت ها بود بعد از وقفه ای که برای پیش دانشگاهیم افتاد یه بازی منو پای کامپیوتر میخ کوب نکرده بود واقعا گذر زمان رو حس نکردم و دیدم چند ساعته پاشم
arnold_ab
05-01-2008, 09:21
این بازی کولاکه مدت ها بود بعد از وقفه ای که برای پیش دانشگاهیم افتاد یه بازی منو پای کامپیوتر میخ کوب نکرده بود واقعا گذر زمان رو حس نکردم و دیدم چند ساعته پاشم
واسه همینه که بهترین بازی سال2007شناخته شده
capitan black
07-01-2008, 12:33
احتمالا منظور ايشون بازي swat4 بوده...:31:
a.salireza
07-01-2008, 14:17
:46:احتمالآ منظورش همون مرحله ای هست که توی هواپیما هستی و باید بمب بذاری و بپری پایین.
arnold_ab
08-01-2008, 12:20
'گروگان گيري كجا بود؟!!!!:18:
درسته دیگه البته مرحله آخر نیست یه مرحله اختیاری گذاشتن هر کس دلش خواست بره که خیلیم مذخرف.
LORD SCORPIAN
08-01-2008, 14:54
دوست عزیز منم اون گروگانگیری رو دیدم و بازی کردم اگه شما هم بخواین میتونین بعد از آخرین مرحله که سازندگان بازی رو معرفی می کنه و اسمها رو مینویسه از بازی خارج نشین و بازی کنین !
ولی آقا سروش بدتون نیاد ولی از شما یکی دیگه بعیده !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
پست اصلاح شده :11:
Oracle_Eldorado
08-01-2008, 21:39
عزیزم ویرایش کن !
الهام کیه ؟!
من سروش هستم . لطفا همون Oracle بگو .
بعدشم چرا بعیده ؟
من انقدر از پایان بازی ناراحت شدم که اصلا به فکر اینطور مراحلی نیوفتادم .
خواهشا تا کسی ندیده ویرایش کن !
reza2pars
08-01-2008, 23:33
دو تا سوال دارم
اول اینکه وقتی نارنجک رو میندارن طرفم چه طوری اون رو بردارم و به طرف خودشون پرتاب کنم
دوم اینکه یه بازی در حد Call of duty 4 بهم معرفی کنید در حد گرافیگ و...
havas_1980
09-01-2008, 01:21
دو تا سوال دارم
اول اینکه وقتی نارنجک رو میندارن طرفم چه طوری اون رو بردارم و به طرف خودشون پرتاب کنم
دوم اینکه یه بازی در حد Call of duty 4 بهم معرفی کنید در حد گرافیگ و...
وقتی نارنجک جلو پاتون افتاد از Middle Mouse برای پرت کردن استفاده کنید.
هیچ بازی در حد Call of Duty 4 نمیتونید پیدا کنید مگر اینکه دنبال سری های قبلیش برید.
سازنده های شرکت Infinity Ward قبلا در شرکت 2015 فعالیت داشتند و Medal of Honor Allied Assault محصول 2002 شاهکار اوناست. امیدوارم این بازی رو رفته باشی!
arnold_ab
09-01-2008, 11:10
سلام خدمت همگی داشتم تو فروم شرکت پردیس گشتی می زدم دیدم این شرکت داره تبلیغ دوبله کاملا فارسی call of duty4 را می کنه و ان را به زودی عرضه میکنه و trailer نیز از بازی که از gameplay بازی می باشد و دوبله می باشد برای دانلود قرار داده بود که خوب دوبله کردند گفتم برای شما دوستان نیز قرار بدم.
دانلود trailer1:
دانلود trailer2:
LORD SCORPIAN
09-01-2008, 21:58
عزیزم ویرایش کن !
الهام کیه ؟!
من سروش هستم . لطفا همون Oracle بگو .
بعدشم چرا بعیده ؟
من انقدر از پایان بازی ناراحت شدم که اصلا به فکر اینطور مراحلی نیوفتادم .
خواهشا تا کسی ندیده ویرایش کن !
شرمنده ! Oracle جان. منظور بدی نداشتم تو دیکشینری معنی اسمتو پیدا کردم خواستم بدونم اسمتون چیه چون هم سروش و هم الهام نوشته بود . :31: بازم ازتون معذرت میخوام امیدوارم به دل نگیری.
بعدشم اینکه گفتم از شما بعیده منظورم اینه که شما که حرفه ای هستی چه طور شده اون مرحله رو ندیدین!
به هر حال بازم معذرت میخوام شرمنده.:43:
:grrr: :42:
Oracle جان پستمم اصلاح کردم ولی شرمندتم اگه دیر اصلاحش کردم یه خورده مشغله کاری داشتم الان وقت کردم بیام و پستتونو دیدم.
Oracle_Eldorado
09-01-2008, 22:29
نه عزیز . خواهش میکنم .
دشمنت شرمنده .
فقط از این به بعد همون Oracle بگو .
با تشکر .
surena_iran2564
09-01-2008, 23:12
هیچ بازی در حد Call of Duty 4 نمیتونید پیدا کنید مگر اینکه دنبال سری های قبلیش برید.
کاملآ موافقم.
سری cod ها از نظر بازی هنوز هم عالین و از لحاظ گرافیکی در زمان خودشون هرکدوم سرامد بودن.
arnold_ab
11-01-2008, 11:27
کاملآ موافقم.
سری cod ها از نظر بازی هنوز هم عالین و از لحاظ گرافیکی در زمان خودشون هرکدوم سرامد بودن.
Cod4عالی تر از بقیه بود به خاطر سلاح های مدرن اما حیف شد Cod5دوباره برمیگرده به جنگ جهانی
a.salireza
11-01-2008, 17:13
Cod4عالی تر از بقیه بود به خاطر سلاح های مدرن اما حیف شد Cod5دوباره برمیگرده به جنگ جهانی
طبق گفته بازی سنتر نام شماره بعدی future warfar (جنگ های آینده) خواهد بود. ولی چطوری ممکنه به جنگ جهانی دوم برگرده؟:18:
namber_one
11-01-2008, 17:25
حالا اين cod 5 كي ميخواد بياد ؟
يه توضيحاته بيشتري بدين...
Carl Johnson
12-01-2008, 20:35
fek konam taze sakhtesho shoro kardan
arnold_ab
13-01-2008, 17:14
اینجا درموردش بحث کنید:
sardar63
15-01-2008, 01:53
سلام بچه ها
من يه مشكل داشتم كه اگه لطف كنيد و راه نماييم بكنيد ممنون ميشم .
من بازي call of duty 4 رو خريدم و نصبش كردم . هيچ مشكلي هم در نصب برام پيش نيومد . ولي موقع اجراي بازي اين پيغام مياد و من اصلا هنوز نتونستم تو بازي برم .
اينم عكس پيغام :
لازم به ذكر است كه من چند بار بازي رو پاك كردم و دوباره نصب كردم اما باز درست نشد .
حتي درايو نصب رو عوض كردم ولي باز درست نشد .
سيستمم هم پنتيوم 4 و 3000 هست و رمم 1 گيگ و كارت گرافيكم 512 جيفورس .
خواهش ميكنم راه نماييم كنيد . ممنون .
havas_1980
15-01-2008, 02:22
سلام بچه ها
من بازي call of duty 4 رو خريدم و نصبش كردم . هيچ مشكلي هم در نصب برام پيش نيومد . ولي موقع اجراي بازي اين پيغام مياد و من اصلا هنوز نتونستم تو يازي برم .
اينم عكس پيغام :
لازم به ذكر است كه من چند بار بازي رو پاك كردم و دوباره نصب كردم اما باز درست نشد .
دوست عزیز! عکسی دیده نمیشه که بشه شما رو راهنمایی کرد!
(لطفا عکس پیغام خطا رو در سایت 10pix.com آپلود کنید و از آنجا آدرس عکس رو وارد کنید.)
arnold_ab
15-01-2008, 11:54
سلام بچه ها
من بازي call of duty 4 رو خريدم و نصبش كردم . هيچ مشكلي هم در نصب برام پيش نيومد . ولي موقع اجراي بازي اين پيغام مياد و من اصلا هنوز نتونستم تو يازي برم .
اينم عكس پيغام :
چرا آدرس عکس اینطوری؟
sardar63
15-01-2008, 13:17
سلام بچه هالینک عکس درست شد .
ممنون .
Oracle_Eldorado
15-01-2008, 14:54
عزیزم اینجا جوابتونو دادم .
خواهشا فقط یه جا سئوالتونو مطرح کنید .
babakshrb
15-01-2008, 23:50
سلام
با گرافیک ati 9600 pro و رم 512 میتونم cod4 رو اجرا کنم؟
havas_1980
15-01-2008, 23:56
سلام
با گرافیک ati 9600 pro و رم 512 میتونم cod4 رو اجرا کنم؟
نه دوست عزیز!
این بازی حداقل برای اجرا NVIDIA GeForce 6600 یا ATI Radeon 9800 Pro میخواد.
arnold_ab
17-01-2008, 15:20
ترينر كسي داره؟
برای شما
Hossein bandarie
18-01-2008, 11:40
براي اينكه تو شبكه بازي كنيم Key Code ميخواد . از كجا ميشه پيداش كرد ؟
آقا بیا اینجا وگر نه ضرر می کنی key code هم داره !!!!!
نمیدونم قبلا مطرح شده یا نه.
در بین سازندگان این بازی یک نام ایرانی به نام محمد علوی به چشم میخوره:
اگه کسی اطلاعاتی در باره این فرد داره مارو هم در جریان بذاره.
rainysky50
21-01-2008, 21:24
من قبلا هم گفتم که شخص دیگری به نام اعظمی نیز در این لیست سازندگان این بازی وجود داره!اسم کوچیکش یادم نیست اگه چند صفحه برگردید عقب اسم کاملشو که نوشتم پیدا میکنید!!
Oracle_Eldorado
21-01-2008, 22:15
عزیزان ایرانی ها رو دست کم گرفتید ؟!
من خودم 2 نفر رو تو تیم سازندگان Fear دیدم .
to NFS ham 6 ta irani hastan (CARBON)
aminkhan
25-01-2008, 00:45
واييييييييييييييييييييييي ييييييييييييييييييييييييي ييي به خدا آخرشه تازه طي نظر سنجي كه از رئيس جمهور روسيه كردن و بهش نشون دادن اينو بهترين بازي سال روسيه از نظر خودش الان كرده.......فقط گرافيك مي خوادو 1كم رم....1gb باشه حرف نداره
با کارت 256 مدل gforce 6200 و رم 512 اجرا میشه ؟
من که تا تابستون باید تو حسرت اجرای این بازیا بمونم.باید سیستممو ببرم بالا.ولی بعد از کنکور
namber_one
25-01-2008, 11:35
کارت گرافیکت یه کم اذیت میکنه.
Oracle_Eldorado
25-01-2008, 12:09
آرش جان فکر کنم گرافیک 6600 به بالا میخواد .
رمت هم کمه . یدونه دیگه 512 بندازی کنارش خیلی بهتر میشه .
arnold_ab
25-01-2008, 12:20
نمیدونم قبلا مطرح شده یا نه.
در بین سازندگان این بازی یک نام ایرانی به نام محمد علوی به چشم میخوره:
اگه کسی اطلاعاتی در باره این فرد داره مارو هم در جریان بذاره.
بله درcod2هم من این اسم را دیدم.
arnold_ab
25-01-2008, 13:15
یک شات توپ از بازی
سلام به همه
اونایی که تو تهران میخان سطح بازیه خودشونو محک بزنن بیان انجا بهترین مکان واسه تیمی بازی کرد با کلنای بزرک ایران
starx کلن اول ایران
خیابان شریعتی -تقاطع بهشتی(چهر راه قصر) -ظلع شمالغربی -پلاک 828
زنگ سوم
تلفن 88512216
شاد باشید
Oracle_Eldorado
27-01-2008, 00:05
دوستان یه نکته ی جالب که شاید بعضی هاتون بدونید .
اون اول بازی هست که خالد العسد یه نفر رو میکشه ، توجه کردید به اسمش ؟
President Al Fulani !!!!
رئیس جمهور الفلانی !!
اسمی نداره .
راستی اون مرحله ای هم که یه نفر پرسید که گروگان گیری توی هواپیما هست فهمیدم کدوم رو میگه !
کسانیکه بازی رو تموم کردید به قسمت Mission Select برید و آخرین مرحله رو انتخاب کنید .
این یه مرحله هست که اصلا هیچ ربطی به بازی نداره و حالت امتیازی داره .
راستی کسی لینک مستقیم پچ آنلاین بازی کردن رو نداره ؟
بابا این بازیای جدیدی که که همشون بالای یه گیگ رم میخوان
حالا رم به جهنم
میشه درستش کرد
کارت گرافیگی جیفرس میخواد اونم 7800
از کجا پیدا کنم اینو بخرم ؟
فعلا که به قول بردیا تو کف این بازیا موندیم
خواستم سیستم رو ارتقابدم
150 تومن برام اب میخوره
mhentezari
27-01-2008, 02:46
آقا من بع علت امتحانات صبر کرده بودم تا بعد از امتحانات بازی کنم.
الان تمومش کردم! هنوز تو کفم! خیلی حال داد!
فقط یک چیزی، من بعضی جاها داستان رو درست نفهمیدم.
اگه یکی داستان رو قشنگ تعریف کنه خیلی خوبه.
ممنون میشم
Abolfazl3007
27-01-2008, 06:22
واقعا بازی به اون چیزیی که گفت عمل کرد
واقعاجنگها modern هستش
Oracle_Eldorado
27-01-2008, 11:08
عزیزم یکمی تحمل داشته باش ! شما بعد از هر 1 دقیقه هی پست زدی .
دوست من شما اگه کارت گرافیک قوی داشته باشی مشکلی نداری .
این بازی با رم 1 گیگ هم اجرا میشه ولی نه با آخرین تنظیمات .
LORD SCORPIAN
27-01-2008, 15:25
بله درcod2هم من این اسم را دیدم.
بله منم این اسمو دیدم و خیلی دوست دارم در موردش بیشتر بدونم اگه کسی اطلاعاتی در این مورد داره لطفا بگه
hlhhlhyan
27-01-2008, 21:24
this application has to stat becasuse mss32.dll was not found,re-installing the application may this problem این پیام میده چیکارکنم
البت بعد نصب کال اف دوتی 4
hlhhlhyan
27-01-2008, 21:27
در ضمن رمم 512 و گرافیکم 256وسیپیومم 2600ا م دی تو رو خدا یکی کمک کنه
namber_one
27-01-2008, 21:42
توی یه تایپیک پست دادی بس بود
برو توی تایپیک حل مشکلات در اجرا و نصب بازیها جوابتو بگیر
mhentezari
27-01-2008, 23:15
ممنون میشم
کسی نبود؟
مجبور میشم یکبار دیگه بازی کنم ها!
havas_1980
28-01-2008, 00:29
ممنون میشم
کاراکترهایی که در نقش اونا ظاهر میشید:
گروهبان جان مک تاویش سرباز انگلیسی که تحت امر کاپیتان پرایس انجام وظیفه میکنه.
گروهبان پل جکسون سرباز آمریکایی که پایان قسمت اول در جریان انفجار اتمی خاور میانه کشته میشه.
کاپیتان پرایس فرمانده انگلیسی - همچنین در نقش جوانی گروهبان پرایس در اکراین 15 سال پیش تحت امر کاپیتان مک میلان.
یاسر الفلانی رئیس جمهور (مجهول الکشور) خاور میانه ای که توسط خالد الاسد کشته میشود.(مقدمه بازی)
مسلسلچی هواپیمای AC-130 که از جوخه کاپیتان پرایس محافظت میکنه.
و در پایان بازی در نقش مامور ضد تروریستی انگلیسی در جریان هواپیما ربایی که شخص مهمی رو نجات میده.
دشمنان:
خالد الاسد فرمانده نیروهای انقلابی خاور میانه و از متحدان امران زاخائف که در پایان قسمت اول به دست کاپیتان پرایس کشته میشه.
امران زاخائف فرمانده روسی و دشمن اصلی بازی که در صدد انتقام از بابت جنگ سرد هست.
اون 15 سال قبل قرار بود در اکراین توسط گروهبان پرایس کشته بشه ولی جون سالم به در برد ودستش رو از داد.
ویکتورزاخائف پسر امران زاخائف که در پایان قسمت دوم تحت تعقیب نیروهای آمریکایی و انگلیسی قرار میگیره و چون محاصره میشه خودکشی میکنه. اون در مقدمه بازی, یاسر الفلانی رو به محل اعدام اسکورت میکنه.
Ship Storm
28-01-2008, 10:13
آقا این بازی Pixel Vertext2 رو هم میخواد درسته؟
namber_one
28-01-2008, 13:31
آقا این بازی Pixel Vertext2 رو هم میخواد درسته؟
این که گفتی یعنی چه؟؟
نمیدونم این رو از کجا آوردی
ولی تا اونجایی که میدونم به این که شما گفتی احتیاج نداره.
Oracle_Eldorado
28-01-2008, 14:13
عزیزم منظورشون Pixel Shader 2 هست که لازمه . یعنی خود کارت گرافیکت باید این قابلیت رو داشته باشه .
سری 6600 به بالا این قابلیت رو دارند .
mhentezari
28-01-2008, 18:42
گروهبان جان مک تاویش سرباز انگلیسی که تحت امر کاپیتان پرایس انجام وظیفه میکنه.
گروهبان پل جکسون سرباز آمریکایی که پایان قسمت اول در جریان انفجار اتمی خاور میانه کشته میشه.
کاپیتان پرایس فرمانده انگلیسی - همچنین در نقش جوانی گروهبان پرایس در اکراین 15 سال پیش تحت امر کاپیتان مک میلان.
یاسر الفلانی رئیس جمهور (مجهول الکشور) خاور میانه ای که توسط خالد الاسد کشته میشود.(مقدمه بازی)
و در پایان بازی در نقش مامور ضد تروریستی انگلیسی در جریان هواپیما ربایی که شخص مهمی رو نجات میده.
دشمنان:
خالد الاسد فرمانده نیروهای انقلابی خاور میانه و از متحدان امران زاخائف که در پایان قسمت اول به دست کاپیتان پرایس کشته میشه.
امران زاخائف فرمانده روسی و دشمن اصلی بازی که در صدد انتقام از بابت جنگ سرد هست.
اون 15 سال قبل قرار بود در اکراین توسط گروهبان پرایس کشته بشه ولی جون سالم به در برد ودستش رو از داد.
ویکتورزاخائف پسر امران زاخائف که در پایان قسمت دوم تحت تعقیب نیروهای آمریکایی و انگلیسی قرار میگیره و چون محاصره میشه خودکشی میکنه. اون در مقدمه بازی, یاسر الفلانی رو به محل اعدام اسکورت میکنه.
ایول، خیلی حال دادی، من اصلا به اینکه جای کی دارم بازی میکنم دقت نکرده بودم!
البته یک soap نامی هم بود، نه؟
حالا داستان رو هم تعریف کنی دیگه حله!!
capitan black
28-01-2008, 20:31
دوستان يكي لطف ميكنه يه save واسم بذاره كه هر 30 تا لپ تاپ توش جمع اوري شده باشه؟
مرسي...
Oracle_Eldorado
28-01-2008, 21:21
راستی من نفهمیدم این 30 تا لپتاب به چه دردی میخوره ؟
havas_1980
28-01-2008, 21:54
راستی من نفهمیدم این 30 تا لپتاب به چه دردی میخوره ؟
این 30 تا لپ تاب مخفی, Cheat رو باز میکنه:
هنگام بازی به قسمت Option بعد Cheats رفته و Cheat مربوطه رو فعال کنید.
2 تا لپ تاب: COD Noir - تصویر سیاه وسفید میشه.
4 تا لپ تاب: Photo-Negative - تصویر به صورت نگاتیو عکس میشه.
6 تا لپ تاب: Super Contrast - کنتراست تصویر زیاد میشه.
8 تا لپ تاب: Ragtime Warfare - سرعت بازی زیاد میشه و تصویر به صورت فیلمهای قدیمی در میاد.
10 تا لپ تاب: Cluster Bombs - قدرت تخریب نارنجک بیشتر میشه.
15 تا لپ تاب: A Bad Year - هر دشمنی که کشته میشه به صورت تایر پخش میشه!
20 تا لپ تاب: Slow-Mo Ability - حالت اسلوموشن
30 تا لپ تاب:Infinite Ammo - مهمات نامحدود
دوستان يكي لطف ميكنه يه save واسم بذاره كه هر 30 تا لپ تاپ توش جمع اوري شده باشه؟
مرسي...
نمیخوام ناراحتت بکنم ولی خودت پیداکنی لذتش بیشتره! ...
حین بازی اگر Pause رو بزنی مینویسه تو هر مرحله چند تا لپ تاب هست.
Oracle_Eldorado
28-01-2008, 22:26
8 تا لپ تاب: Ragtime Warfare - سرعت بازی زیاد میشه و تصویر به صورت فیلمهای قدیمی در میاد.
ممنون ولی همون بهتر که نگیریم ! چون جذابیت بازی کاهش پیدا میکنه .
راستی یه چیزی دوستان :
هرکی میگه بازی زود تموم میشه ، یه بار از اول روی آخرین درجه ی سختی بازی کنه .
مرحله ی اول کمتر از 1 ساعت تموم نمیشه !!!!! البته بدون کد تقلب .....
havas_1980
28-01-2008, 23:31
ایول، خیلی حال دادی، من اصلا به اینکه جای کی دارم بازی میکنم دقت نکرده بودم!
البته یک soap نامی هم بود، نه؟
حالا داستان رو هم تعریف کنی دیگه حله!!
soap همون مک تاویشه ... سرباز انگلیسی
خلاصه داستان تخیلی بازی اینه که بعد از فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی نژاد پرستی به نام زاخائف در روسیه آرزوی بازگشت حکومت سابقش رو در سر داره.
اون با تشکیل یک گروه تروریستی در روسیه دست به آشوب میزنه. دولت روسیه هم که خودشو ناتوان میبینه از ناتو درخواست کمک میکنه.
نیروهای انگلیسی هم وارد میشن تا زاخائف رو از بین ببرند. ولی اون جان سالم به در میبره و به مدت 15 سال از نظر پنهان میشه ...
بعد 15 سال شخصی به نام الاسد به همراه گروه بزرگ تروریستی خودش قصد داره آشوب در خاورمیانه راه بندازه تا زاخائف بتونه با دزدیدن چند کلاهک هسته ای و حمله های تروریستی بزرگ دوباره اتحاد جماهیر شوروی رو زنده کنه.
شما در نقش نیروهای انگلیسی و آمریکایی ظاهر میشین تا جلوی حملات زاخائف رو گرفته و نابودش کنید...
mhentezari
29-01-2008, 01:51
دمت گرم
یک ماچ داری از همین جا!
نه دیگه واقعا باید به این اینفنیتی ورد گیر بدیم : اینو نگاه کنین :
لینک »
arnold_ab
29-01-2008, 11:50
djmdجان عکسی که گذاشتی لود نمیشه
لینک »
کد:
arnold_ab
29-01-2008, 12:09
لینک »
کد:
عزیز چند بار این پست را میدی توصفحه قبلی
هم این پست را دادی دقت کن
همین آدرس نمی آره , من که خودم همین الان چک کردم آورد !!!
arnold_ab
29-01-2008, 12:17
همین آدرس نمی آره , من که خودم همین الان چک کردم آورد !!!
منظورم پست971
منظورم پست971
خوب بالاخره عکس رو دیدی .
مربوط میشه به همون مرحله اول آخرش رو بمب اتمه زیر اون کاغذهایی که ورمیداری نوشته الخلیج عربیه که بجای خلیج فارس نوشته شده .
arnold_ab
29-01-2008, 15:23
خوب بالاخره عکس رو دیدی .
مربوط میشه به همون مرحله اول آخرش رو بمب اتمه زیر اون کاغذهایی که ورمیداری نوشته الخلیج عربیه که بجای خلیج فارس نوشته شده .
خوب حالا ما چیکار کنیم.میتونیم درستش کنیم؟
havas_1980
29-01-2008, 16:37
همون مرحله اول آخرش رو بمب اتمه زیر اون کاغذهایی که ورمیداری نوشته الخلیج عربیه که بجای خلیج فارس نوشته شده .
قابل توجه مخالفان بازی Call of Duty 4!
یک نکته فوق العاده تو بازی وجود داره و اینه که هر جا که تروریست ها هستن شما نام الخلیج العربی رو مشاهده میکنین ولی
در یکی از مرحله ها (BlackOut) وقتی وارد اولین کلبه میشین تلویزیون داره اخبار میگه و گوینده از Persian Gulf (خلیج فارس) استفاده میکنه که جای بسی خوشحالی داره!
reza2pars
29-01-2008, 23:17
کسی میدونه قیمت واقعیه این بازی چنده منظورم قیمت در کشورهایی که حق کپی رایت رعایت میشه
capitan black
30-01-2008, 00:15
نمیخوام ناراحتت بکنم ولی خودت پیداکنی لذتش بیشتره! ...
حین بازی اگر Pause رو بزنی مینویسه تو هر مرحله چند تا لپ تاب هست.
مرسي بابت راهنمايي....اين دفعه دوباره ميرم بزنم اين زاخايف بي شرف رو بتركونم:31:
havas_1980
30-01-2008, 00:24
کسی میدونه قیمت واقعیه این بازی چنده منظورم قیمت در کشورهایی که حق کپی رایت رعایت میشهقیمت بازی ارجینال $49.99
alizshah
30-01-2008, 01:50
اوه نگاه کن ما کی بازی کردیم
حالا تاپیک فعال هست
به کسانی که این بازی رو بازی نکردن
حتما برن بگیرن بازی کنن
یک نکته فوق العاده تو بازی وجود داره و اینه که هر جا که تروریست ها هستن شما نام الخلیج العربی رو مشاهده میکنین ولی
در یکی از مرحله ها (BlackOut) وقتی وارد اولین کلبه میشین تلویزیون داره اخبار میگه و گوینده از Persian Gulf (خلیج فارس) استفاده میکنه که جای بسی خوشحالی داره!
حالا اگه منظورت با ما هست , که ما کی گفتیم مخالفیم با این بازی با چند تا از اشتباهاتش مخالفیم .:20:
arnold_ab
30-01-2008, 09:36
آره بابا دمشون گرم.منم میخواستم همین بگم ولی نشد.
سلام
اين بازي با سيستم با اين مشخصات بايد جواب بده يا نه ؟
cpu 2.4 celeron 478
ram 512 mb
vga fx 5200 128 mb
?
Oracle_Eldorado
03-02-2008, 14:53
Lindows نخیر .
کلا سیستمت پایینه .
مخصوصا کارت گرافیکت .
موفق باشید ...
capitan black
04-02-2008, 12:40
دوستان اين حالت اسلوموشن رو فعال كردم ولي كار نميكنه..
ميشه راهنمايي بفرماييد...واقعا گيج شدم!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
LORD SCORPIAN
04-02-2008, 13:45
با سلام دوستان عزیز این تاپیک دیگه خیلی سرد شده کسی نیست گرمش کنه ؟ یخ زدیم!!!!
arnold_ab
04-02-2008, 13:55
سلام
اين بازي با سيستم با اين مشخصات بايد جواب بده يا نه ؟
cpu 2.4 celeron 478
ram 512 mb
vga fx 5200 128 mb
?
نه با این سیستم cod2اجرا میشه
1 _ اقا يه جاي بازي 3 دقيقه وقت ميده و حدود 10 تا ازين موشك ها كه وقتي 7 رو بزني بمباران ميكنن چي كار بايد بكنم نميشه اين مرحله رو رد كردش
چيجوري اينجا رو رد كنم؟
2 _ راستي كجا ميشه رفت كه بازي Easy بشه؟
شهرام_ایرانی
04-02-2008, 18:27
شما باید برگردی به جایی که اومدی تو نقشه نگاه کنی علامت گذاری شده از گوشه سمت راست شروع به حرکت کن و برو همین طور برو تا برسی به علامت
اگه شما بری به سمت راست خود کاپیتان راهنماییت میکنن
فقط دقت کن اگه وایستی به کشتن رفتی
سمت راست من يه طوري هست كه نميزاره من اونور تر برم
نقشه با چه دكمه اي مياد؟
چيجوري ميشه ايزي كرد؟
مرسي
شهرام_ایرانی
04-02-2008, 20:41
tab رو که بزنی نقشه میاد بلد نیستی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شما باید دو باره اون لول رو بری یعنی میای نیو گیم میکنی الته اون ماموریت رو فقط
و بعد easy میکنی !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
چرا نمیتونی بری اون سمت
اگه بری سمت راست شما یک طویله میبینی که از اون جا میتونی خارج بشی یعنی دقیقا مقابل دری که ال اسد رو پیدا کردی یک طویله هست از اون جا باید فرار کنی
Oracle_Eldorado
04-02-2008, 22:07
2 _ راستي كجا ميشه رفت كه بازي Easy بشه؟
دوست من شما در منوی اول بازی برو قسمت Select Mission بعد یکی از مراحل رو انتخاب کن و Easy رو بزن .
اگه هم هنوز مرحله رو رد نکردی اینم یه توضیح از من :
اگه میخوای راحت ردش کنی از سمت راست بگیر برو . اصلا هم توقف نکن . هر دشمنی هم دیدی بزن ولی توقف نکن .
بعد میرسی به یه پمپ بنزین که باید صبر کنی هلیکوپتر برسه .
من اين مرحله رو رد نكردم همين جوري جلو رفتم چند بار 7 رو زدم چندين دشمن هم همينجوري داشتن ميومدن بالاخره با نارنجك زدم و همينجوري از وسطشون رفتم قرمز قرمز شد كه فرار كردم و به هلي كوپتر رسيدم يكم بعد هم يارام اومدن الان هم اون يارو يه لباس ورزشي داره رو كشتم
1 _ اقا داستان اين بازي چيه چند بار سوال كردم ولي كسي جواب نداد
2 _ براي چي بايد اون كل تاس رو بكشم همون كه شبيه ازراييله
havas_1980
05-02-2008, 17:50
...1 _ اقا داستان اين بازي چيه چند بار سوال كردم ولي كسي جواب نداد
2 _ براي چي بايد اون كل تاس رو بكشم همون كه شبيه ازراييله
خلاصه داستان تخیلی بازی اینه که بعد از فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی نژاد پرستی به نام زاخائف در روسیه آرزوی بازگشت حکومت سابقش رو در سر داره.
اون با تشکیل یک گروه تروریستی در روسیه دست به آشوب میزنه. دولت روسیه هم که خودشو ناتوان میبینه از ناتو درخواست کمک میکنه.
نیروهای انگلیسی هم وارد میشن تا زاخائف رو از بین ببرند. ولی اون جان سالم به در میبره و به مدت 15 سال از نظر پنهان میشه ...
بعد 15 سال شخصی به نام الاسد به همراه گروه بزرگ تروریستی خودش قصد داره آشوب در خاورمیانه راه بندازه تا زاخائف بتونه با دزدیدن چند کلاهک هسته ای و حمله های تروریستی بزرگ دوباره اتحاد جماهیر شوروی رو زنده کنه.
شما در نقش نیروهای انگلیسی و آمریکایی ظاهر میشین تا جلوی حملات زاخائف رو گرفته و نابودش کنید...
گروهبان مک تاویش سرباز انگلیسی که تحت امر کاپیتان پرایس انجام وظیفه میکنه.
گروهبان جکسون سرباز آمریکایی که پایان قسمت اول در جریان انفجار اتمی خاور میانه کشته میشه.
دشمنان:
havas_1980
05-02-2008, 18:01
با سلام دوستان عزیز این تاپیک دیگه خیلی سرد شده کسی نیست گرمش کنه ؟ یخ زدیم!!!!
تا حالا 100 صفحه شده ... کم نیست!!
دوستان اين حالت اسلوموشن رو فعال كردم ولي كار نميكنه..
ميشه راهنمايي بفرماييد...واقعا گيج شدم!!
زدن دگمه V باعث حالت اسلوموشن میشه.
sinasaffartabasi
05-02-2008, 22:08
سلام دوستان
يه سوال
من تو اين مرحله اي که عکسشو پايين گذاشتم گير کردم
نمي دونم بايد چيکار کنم
يعني مي دونم ولي نمي تونم
يه بنده خدايي گفت بايد ديوار رو منفجر کني ؟
حالا مي پرسم کدوم ديوار و با چه نوع بمبي و با چه مقدار بمب
فکرکنم آخرين مرحله ي نه ؟
مرسي
اينم عکس هاي اون قسمت :
Oracle_Eldorado
05-02-2008, 22:37
درسته . یه جا هست که بن بست هست بعد روی دیوار علامت زده .
بله مرحله ی آخر هم هست . آخرش واقعا قشنگه . نمیگم که خودت بری ...
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.