مشاهده نسخه کامل
: Etabs 2000 v8.x
peacemaker
31-07-2005, 23:20
سلام دوستان .
از اين به بعد قرار هست كه در اين زير انجمن ! در مورد برنامه Etabs 2000 v8.x بحث و گفتگو بشه . انشالله كه مورد توجه مهندسين جوان قرار بگيره . انشالله كه در اينده نزديك يك انجمن در مورد نرم افزارهاي مهندسي عمران داشته باشيم .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوست عزیز .
ما هم ورود شما رو به این انجمن خوش آمد میگیم و امیدوارم که با موضوعات خوب خودتون به این بخش رونق ببخشید .
پس خودتون شروع کنید.
متشکر از شما.
peacemaker
01-08-2005, 23:54
با سلام بر همه مهندسين عزيز !
براي اولين پست در اين زير انجمن ميخوام كليه مقاطع جنرال مورد استفاده در ايران و مطابق با جداول اشتال رو براتون بذارم . اميدوارم كه لذت ببريد . اين مقاطع براي برنامه Etabs 2000 v8.x تهيه شده است و با نسخه هاي ديگر احتمالاْ سازگاري ندارد . اين مجموعه شامل كليه مقاطع IPE ,2IPE,CPE,2CPE هست . جدا ازتون درخواست میکنم برای طراحی تیرهای کامپوزیت از این مقاطع استفاده نکنید . زیرا Etabs 2000 كليه مقاطع فوق رو بصورت غير فشرده در نظر ميگيرد و براي طراحي تيرهاي مركب به پروفيل هاي فشرده نياز داريد .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشيد .
دوستان عزيز...من سوالي داشتم...
مو خواستم بدانم كه با خروجيهاي ETABS بهترین راه برای تیپ بندی برای تهیه نقشه های اجرائی چی است ؟
peacemaker
02-08-2005, 23:44
سلام بر همه دوستداران مهندسي عمران !
در جواب اين دوست عزيزمون بايد بگم تقريبا معني جمله اي رو كه نوشتين نفهميدم ! اما اگر منظورتون اين هست كه چگونه در طراحي تيپ بندي بكنيم و يك سري اعضا مشابه هم طراحي بشوند بايد به عرض تون برسونم كه ابتدا بايد در منوي Define\Groups يك گروه بخصوص ايجاد كنيد . سپس در منوي Assign\Group names عضوهايي رو كه ميخواهيد باهم طراحي شوند رو به اين گروه بخصوص تخصيص بدهيد . سپس در منوي design\steel frame design اون گروه بخصوص رو انتخاب كنيد براي طراحي . در ين حالت نرم افزار Etabs بحراني ترين مقطع رو انتخاب ميكنه و اون را طراحي ميكند و به كليه مقاطع در اون گروه همون مقطع رو تخصيص ميدهد .
موفق باشيد .
دوست عزيز برنامه csidetailer در بازار است؟
اگر هست قیمتش چند است؟
rezamn22
29-01-2007, 11:57
این تاپیک چرا بحثش متوقف شده؟؟؟
me_mamaghani
29-01-2007, 14:50
با سلام امیدوارم که بتوانم من هم به عنوان یک نفر کمک حال خود و دوستان باشم .
با تشکر
مهدی ممقانی
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.