ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : لطفا سریعا راهنمایی کنید ( گوشیمو دزدیدن)

The End
28-04-2007, 17:59
سلام
بچه ها توروخدا کسی میدونه راهنمایی کنه
گوشیمو دزدیدند
من شنیدم از روی سریال گوشی میشه گوشی رو پیدا کرد
به کجا باید اعلام کنم؟
مخابرات ؟ دادکستری ؟ کلانتری؟
کجا باید برم تا از روی سریال گوشیمو پیدا کنند؟

pedram_ashena
28-04-2007, 18:03
با سند سيمكارت ميري دفتر امور مشتركين و اعلام ميكني

pedram_behrang
28-04-2007, 19:06
همون جور كه پدرام گفت، اول سريعاً (همين امروز، بعضي‌هاشون تا هشت شب هم بازن) مي‌ري دفتر امور مشتركين و سيم كارتت رو مي‌سوزوني. بعد (بازهم همين امشب ترجيحاً) مي‌ري كلانتري. با سند سيم‌كارت و جعبه‌اش. اون جا شماره Imei موبايلت رو مي‌دي و كلانتري نامه سرقت برات مي‌زنه.

احتمالاً كلانتري راهنماييت مي‌كنه به مخابرات، با يه نامه مي‌ري اونجا و اعلام گوشي دزدي شده مي‌كني. اولين باري كه طرف با گوشيت به شبكه وصل كلانتري خفتش مي‌كنه. البته در مورد تاليا و ايرانسل‌ هم سوال كن. ببين مي‌توني براي اون‌ها هم نامه ببري يا نه.

مهمه كه خيلي سريع اقدام كني، تا طرف بجنبه، گيرش انداختي. در ضمن مرتب با شماره‌ات تماس بگير، ببين اگه يارو گوشي رو برداشت، يه جوري ازش بخواه كه سيم‌كارتت رو بهت برگردونه، حداقل يه ده‌هزار تومان و دو سه روز بي‌تلفني رو جلو مي‌افتي.

اگه سوالي بود، من در خدمتم.

masoudboy
28-04-2007, 19:15
اگر گوشیت سونی اریکسون باشه چون به راحتی میشه Imei آن را عوض کرد بی خیال بشو ولی اگر نوکیا بوده احتمال اینکه بتونند Imei را عوض کنند کم هست و برو کلانتری شکایت کن . البته الان در بیشتر مراکز استانها بین 3 تا 4 اپراتور فعال هست و احتمال پیدا کردن گوشی از طریق Imei خیلی کم هست و تقریبا غیر ممکن ولی باز هم برو شکایت کن شاید بشه پیدا کرد .

The End
28-04-2007, 19:59
ممنون از همه دوستان لطف کردید
باشه سریع اقدام میکنم

arizona
28-04-2007, 21:13
[QUOTE=pedram_behrang;1044423]همون جور كه پدرام گفت، اول سريعاً (همين امروز، بعضي‌هاشون تا هشت شب هم بازن) مي‌ري دفتر امور مشتركين و سيم كارتت رو مي‌سوزوني. بعد (بازهم همين امشب ترجيحاً) مي‌ري كلانتري. با سند سيم‌كارت و جعبه‌اش. اون جا شماره Imei موبايلت رو مي‌دي و كلانتري نامه سرقت برات مي‌زنه.

احتمالاً كلانتري راهنماييت مي‌كنه به مخابرات، با يه نامه مي‌ري اونجا و اعلام گوشي دزدي شده مي‌كني. اولين باري كه طرف با گوشيت به شبكه وصل كلانتري خفتش مي‌كنه. البته در مورد تاليا و ايرانسل‌ هم سوال كن. ببين مي‌توني براي اون‌ها هم نامه ببري يا نه.

مهمه كه خيلي سريع اقدام كني، تا طرف بجنبه، گيرش انداختي. در ضمن مرتب با شماره‌ات تماس بگير، ببين اگه يارو گوشي رو برداشت، يه جوري ازش بخواه كه سيم‌كارتت رو بهت برگردونه، حداقل يه ده‌هزار تومان و دو سه روز بي‌تلفني رو جلو مي‌افتي.

خیلی خوشخیالی دوست من.