ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشكل در برنامه my phone explorer

mrmostafa
21-04-2007, 12:06
سلام

مشكل اين برنامه اينه كه وقتي مسيج ها رو بك آپ ميگيري تو سيستم دوباره اون فايل رو اجرا ميكني تو گوشي بعضي اس ام اس ها نصفه ميشه بقيش سه تا نقطه هستش نميدونم چرا اينجوري ميشه چجوري درست ميشه ؟؟؟؟

mohammad3000
21-04-2007, 17:04
سلام...اتفاقا واسه منم اینطوری میشه...! منتها من وقتی میخوام اس ام اس از روی کامپیوترم به گوشیم منتقل کنم اکثرشو به صورت سه نقطه و چند تا کلمه از اون اس ام اس نشون میده : مثلا از یه جمله چند تا کلمه آخرش رو روی گوشی نشون میده و قبلش به جای بقیه کلمات اس ام اس سه نقطه میذاره..اینم بگم بعضی وقتها جمله خیلی طولانی رو میریزه اما بعضی وقتها 5 تا کلمه رو کامل نشون نمیده و سه نقطه هست....در ضمن گوشیم سونی اریکسون K510i هست و با برنامه My Phone Explorer کار میکنم...راهنمایی کنید ممنون میشم...

mrmostafa
21-04-2007, 21:35
سلام...اتفاقا واسه منم اینطوری میشه...! منتها من وقتی میخوام اس ام اس از روی کامپیوترم به گوشیم منتقل کنم اکثرشو به صورت سه نقطه و چند تا کلمه از اون اس ام اس نشون میده : مثلا از یه جمله چند تا کلمه آخرش رو روی گوشی نشون میده و قبلش به جای بقیه کلمات اس ام اس سه نقطه میذاره..اینم بگم بعضی وقتها جمله خیلی طولانی رو میریزه اما بعضی وقتها 5 تا کلمه رو کامل نشون نمیده و سه نقطه هست....در ضمن گوشیم سونی اریکسون K510i هست و با برنامه My Phone Explorer کار میکنم...راهنمایی کنید ممنون میشم...

درسته براي منم دقيقا همونطوريه. البته گوشي خودم كا 800 هستش نشده تا حالا آپديت هم ميشه گوشي درست ميشه بعضي عاش كلا نميدونم براي چي اينجوري ميشه