ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : از كدوم كارايي موبايلتون بيشتر لذت بردين تا حالا؟؟؟

IMANOKIA
16-04-2007, 14:30
سلام دوستان عزيز
خيلي دوست دارم نظرات شما رو هم بدونم

من يه مدت با برنامه اي كه مربوط به ضبط تماسها بود و صداي دو طرف رو به خوبي ضبط مي كرد البته بدون اون صداي بوق خيلي حال كردم و به طوراتوماتيك صدا رو ضبط ميكرد حتي بعضي وقتها هودم هم حواسم نبود كه داره ضبط ميكنه و الان بهد از يك سال و خورده اي همه اون تماسها رو دارم و گوش مي دم ...واقعا خاطرات جالبي برام رقم زده... حتي چند تا مزاحم تلفني داشتم كه بعدا كه دوباره به صداشون گوش دادم فهميدم كه كيا بودن:43: و يادم مياد يكبار گوشيمو به يكي از آشنا ها قرض دادم كه يه تماس باهاش بگيره و اون رفت و از من دور شد و تماس گرفت و اومد گوشي رو پس داد بعد من رفتم صداشو گوش دادم كه با كي صحبت كرده و چي گفته :18:خيلي با حال بود:laughing:

حالا شما بگيد با كدوم كارايي گوشي حال مي كنيد و خاطره داريد؟؟
با دوربينش يا بلوتوث يا اينفرارد يا موزيك پلير يا موارد ديگه و يا اينكه با نرم افزار خاصي خاطره داريد؟؟؟

اگه به اين تاپيك اومدين حتما يه مطلب جالب از موبايلتو بگيد;)

Saman-tci
16-04-2007, 15:07
نه من بلکه همه N73 دارها با کیفیت عالی دوربین و پخش عالیش حال میکنن.

IMANOKIA
16-04-2007, 15:22
نه من بلکه همه N73 دارها با کیفیت عالی دوربین و پخش عالیش حال میکنن.

سامان عزيز كاش نوشته بودي كه با دوربين گوشيت عكس خاطره انگيزي گرفتي يا با پخش خوبش خاطره اي هم داري يا اينكه با نرم افزار خاصي خاطره اي داري؟:46:

Saman-tci
16-04-2007, 16:03
اهان پس بحث خاطره و عشق و دوستی و اینجور حرفاس.من میمیرم واسه اینجور خاطره ها ....
والا این دوربین گوشی من به غیر از عکس خاطره انگیز چیزه دیگه ای نمیندازه . .. پخشش هم که فقط اهنگای عشقولانه پخش میکنه .... در کل گوشی من همش خاطره انگیزه .... جاتون خالی تو زمستون با .... رفته بودیم دیزین خدا شاهده تا زیر زانو برف بود داشتیم از سرما یخ میزدیم که یه عکس خاطره انگیز باهاش انداختم حیف که به دلیل تهاجم فرهنگی از گذاشتنش معذورم ولی عجب عکسی بود .... یادش به خیر

IMANOKIA
16-04-2007, 16:20
اهان پس بحث خاطره و عشق و دوستی و اینجور حرفاس.من میمیرم واسه اینجور خاطره ها ....
والا این دوربین گوشی من به غیر از عکس خاطره انگیز چیزه دیگه ای نمیندازه . .. پخشش هم که فقط اهنگای عشقولانه پخش میکنه .... در کل گوشی من همش خاطره انگیزه .... جاتون خالی تو زمستون با .... رفته بودیم دیزین خدا شاهده تا زیر زانو برف بود داشتیم از سرما یخ میزدیم که یه عکس خاطره انگیز باهاش انداختم حیف که به دلیل تهاجم فرهنگی از گذاشتنش معذورم ولی عجب عکسی بود .... یادش به خیر

واي يخ كردم تو اين سرما.:santa: دستت نلرزيد موقع عكس گرفتن؟ مي گم يه نگاهي به عكسه بنداز ببين تو اون سرما گونه هاش سرخ شده يا نه:43:

من عاشق زمستونم و سرما . مخصوصا موقعي كه بريم برف بازي بعد يهو با دو بيايم بپريم تو ماشين اي حال ميده...:27:

IMANOKIA
16-04-2007, 23:04
اي بي معرفتا چرا مياين اينجا ولي چيزي نمي گين؟؟؟
قبول دارم جواب اين سوال يك كمي سخته و احتياج به فكر داره و حافظه قوي مي طلبه ولي خوب خيلي جالب مي شه اگه نظر بديدا:27:

KINGTATu
16-04-2007, 23:32
من رو ان73 با LCG JokeBox خیلی حال می کنم ، اون اکولایزرش معرکس ولی به پای ماله خودش نمی رسه

tcom_mobile
16-04-2007, 23:54
سلام دوستان عزيز
خيلي دوست دارم نظرات شما رو هم بدونم

من يه مدت با برنامه اي كه مربوط به ضبط تماسها بود و صداي دو طرف رو به خوبي ضبط مي كرد البته بدون اون صداي بوق خيلي حال كردم و به طوراتوماتيك صدا رو ضبط ميكرد حتي بعضي وقتها هودم هم حواسم نبود كه داره ضبط ميكنه و الان بهد از يك سال و خورده اي همه اون تماسها رو دارم و گوش مي دم ...واقعا خاطرات جالبي برام رقم زده... حتي چند تا مزاحم تلفني داشتم كه بعدا كه دوباره به صداشون گوش دادم فهميدم كه كيا بودن:43: و يادم مياد يكبار گوشيمو به يكي از آشنا ها قرض دادم كه يه تماس باهاش بگيره و اون رفت و از من دور شد و تماس گرفت و اومد گوشي رو پس داد بعد من رفتم صداشو گوش دادم كه با كي صحبت كرده و چي گفته :18:خيلي با حال بود:laughing:

حالا شما بگيد با كدوم كارايي گوشي حال مي كنيد و خاطره داريد؟؟
با دوربينش يا بلوتوث يا اينفرارد يا موزيك پلير يا موارد ديگه و يا اينكه با نرم افزار خاصي خاطره داريد؟؟؟

اگه به اين تاپيك اومدين حتما يه مطلب جالب از موبايلتو بگيد;)
دوست عزيز اولا شما بگو ببينم گوشيت چي بوده و برنامت چي بوده و از كجا مي شه دانلودش كرد لينكشم به من بده
ثانيا خوب معلومه كه برو بكس ايراني از دوربين وصداي گوشي حال مي كنن:8: :10:

IMANOKIA
17-04-2007, 00:08
دوست عزيز اولا شما بگو ببينم گوشيت چي بوده و برنامت چي بوده و از كجا مي شه دانلودش كرد لينكشم به من بده
ثانيا خوب معلومه كه برو بكس ايراني از دوربين وصداي گوشي حال مي كنن:8: :10:

اون موقع گوشيم 6630 بود اسم برنامه هم يادم نيست ولي خيلي دنبالش گشتم تا پيداش كردم بدون اون صداي بوق چه حالي مي داد ضبط تماسها:27:
البته تو سي دي هام دارمش

IMANOKIA
17-04-2007, 00:16
اي روزگار...من با موبايل كارايي كردم كه شايد بعضياشو باور نكنيد ولي از حوصله اينجا خارجه اگه بدونيد با همين بلوتوثي كه شما فقط باهاش برنامه و عكس و فيلم مي گيرينو ميفرستين يا با اينفرارد چه كارا كردم
ياد جوونيا بخير ..وقت زياد داشتم مي رفتم جيكو پيك موبايلو در مياوردم...:20:

sarmast65_ata
17-04-2007, 20:21
من خودم به شخصه فقط با کارایی بلوتوث خیلی حال کردم واقعآ این سیستم معرکست واقعآ حرف نداره

rami_hemi
17-04-2007, 20:51
من 3250 رو با اين پخشش دوس دارم .من يه بار با همين گوشي تو محوته باز فقط باهمين يه دونه اسپيكر ناقابلش يه 550 سوني رو چنان له كردم كه ديگه صداش در نيومد.امروزم با بلوتوث تو كلاس هم حال كردم يه همكلاسيم كه متوجه نشدم كي بود ولي ميدونم از خانوماي با شخصيت بودش كلي واسم عكس قشنگ فرستاد( مشتبه نشيد عكسا رمانتيك بودن)

IMANOKIA
17-04-2007, 21:54
من 3250 رو با اين پخشش دوس دارم .من يه بار با همين گوشي تو محوته باز فقط باهمين يه دونه اسپيكر ناقابلش يه 550 سوني رو چنان له كردم كه ديگه صداش در نيومد.امروزم با بلوتوث تو كلاس هم حال كردم يه همكلاسيم كه متوجه نشدم كي بود ولي ميدونم از خانوماي با شخصيت بودش كلي واسم عكس قشنگ فرستاد( مشتبه نشيد عكسا رمانتيك بودن)

سلام رفيق به نكته باحالي اشاره كردي ..يادم مياد تو سرويس دانشگاه با يكي از خانوماي به قول شما با شخصيت خيلي گپ مي زدم با بلوتوث ....يه خاطره با حال ديگه هم بگم شايد تحريك بشيد شما هم بگيد از خاطراتتون

يه بار تو شهر با دوستام ايستاده بوديم داشتم براش يه mp3 مي فرستادم كه يهو يه كاري پيش اومد مجبور شدم شوار ماشين بشمو برم دوستم هم اصرار داشت كه اين mp3 رو الان مي خوام خلاصه اونم با ماشين بود نمي شد با هم تو يه ماشين سوار بشيم
خلاصه دوتامون حركت كرديمو فايل هم داشت سند مي شد و دوستم با ماشين پشت ماشين من ميومد تا ارتباط بلوتوث قطه نشه :31: يادش به خير خيلي باحال بود هر جا مي رفتم اونم ميومد خيلي اذيتش كردم تا فايل سند شد

IMANOKIA
17-04-2007, 21:56
من خودم به شخصه فقط با کارایی بلوتوث خیلی حال کردم واقعآ این سیستم معرکست واقعآ حرف نداره

حالا نمي شد يكي از حالهايي رو كه كردي يه خاطره ازش بگي:21:

rami_hemi
18-04-2007, 21:24
خوب امروز هم يه خاطره قشنگ با اين بلوتوثم داشتم .امروز تو كلاس داشتم با يكي گپ ميزدم .فكر كنم طرف شناخت كي هستم.آخه بعدش خيلي تحويلم گرفت.عجب چيزي اين بلوتوث.

Actros
20-04-2007, 03:00
من از این قابلیتش خوشم میاد که زنگ میخوره وبا طرف پشت خظ صحبت میکنی
واقعا چیز عجیبیه:5: :5: :5: :46: :18:

IMANOKIA
20-04-2007, 13:20
من از این قابلیتش خوشم میاد که زنگ میخوره وبا طرف پشت خظ صحبت میکنی
واقعا چیز عجیبیه:5: :5: :5: :46: :18:

اين مطلب خيلي مبهم بود ولي من آخرش با فشار زيادي كه به قسمت پشت مغزم آوردم متوجه شدم كه منظورت چيه:31:

rami_hemi
20-04-2007, 22:57
اي ول آكتروس عجب قابليتي من هر از گاهي از اين قابليتش استفاده ميكنم.

Razel
20-04-2007, 23:26
من با ضبط صدای k750 خیلی حال میکنم. قوی و با کیفیت.
صدای کسانی رو باهاش ضبط کردم که الان از دستشون دادم.:46:

IMANOKIA
20-04-2007, 23:37
من با ضبط صدای k750 خیلی حال میکنم. قوی و با کیفیت.
صدای کسانی رو باهاش ضبط کردم که الان از دستشون دادم.:46:

چرا از دستشون دادي ؟؟؟ اينا همشون خاطره هستن بعد از مدتي كه به اين صداها گوش ميديم خيلي شيرين و خاطره انگيز هستن...بعضي مواقع ادم چيزهايي رو از دست مي ده كه هرگز يادش نمي ره:41: :41: :41:

Razel
20-04-2007, 23:48
چرا از دستشون دادي ؟؟؟ اينا همشون خاطره هستن بعد از مدتي كه به اين صداها گوش ميديم خيلي شيرين و خاطره انگيز هستن...بعضي مواقع ادم چيزهايي رو از دست مي ده كه هرگز يادش نمي ره:41: :41: :41:
توشون دوستانی بودن که الان دیگه نمی بینمشون و الان خاطراتشون مونده.
صدای عزیزانی که از این دنیا رفتن و دیگه نیستند.

خاطرات خوب میمونن این خاطرات بده که آدم سعی میکنه فراموششون کنه.
این صداها هم جزو خاطرات خوب من هستند.:20:

S a f a 6 4
21-04-2007, 01:24
موقعی که سونی اریکسون داشتم با mp3 پلیر گوشیم خیلی حال میکردم

tcom_mobile
21-04-2007, 01:29
آقا يه كلوم ختم كلوم بي غل و غش

نوكيا در كارهاي شبكه اي و مخابراتي و آنتن و پانتن استاده
سوني اريكسون تو ظرافت و مولتي مديا و سر وصدا و خوشگلي تكه

IMANOKIA
21-04-2007, 01:44
آقا يه كلوم ختم كلوم بي غل و غش

نوكيا در كارهاي شبكه اي و مخابراتي و آنتن و پانتن استاده
سوني اريكسون تو ظرافت و مولتي مديا و سر وصدا و خوشگلي تكه

اصلا چه ربطي داشت؟
دوست عزيز اول به موضوع تاپيك نگاه كن بعد .....
اينجا قرار نيست در مورد نوكيا و سوني اريكسون نظر بديم

Actros
21-04-2007, 01:50
اي ول آكتروس عجب قابليتي من هر از گاهي از اين قابليتش استفاده ميكنم.

بیشتر هم برا کارهای خیر استفاده میشه
مثل قرار گزاشتن:5: :46:

mostafaeshghi
21-04-2007, 15:20
کا 800 دارم و دوربینش و فلشش خیلی خفنه و حال میکنم. خلاصه چیزی کم و کسر نداره.

IMANOKIA
23-04-2007, 16:21
ما كه فعلا با عكساش حال مي كنيم فعلا كارايي در كار نيست ولي بعد كه خريدم هم نمي دونم بگم با كدوم كاراييش بيشتر حال مي كنم؟؟؟
با صفحه بزرگش:27: يا كيفيت صفحش:27: يا صداي استريو و سه بعدي يا دوربين 5 مگاپيكسل:27: يا فيلمبرداري:21: بي نظير يا بلوتوث ورژن دو يا ..........ديگه خسته شدم هر چي از اين پادشاه موبايلها بنويسم تمومي نداره[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ولي خدايي همين طرح و ظاهرش همه مدلهاي ..ن..ر..س.ن:2: رو ميارزه چه برسه به كاراييهاش كه ختم روزگاره
تقديم به ان95:
نسوزون ما رو ديگه تو كه ختم روزگاري
لنزتو خمار نكن من كه با اين قيمت خر نمي شم
به نوكيا ان95 مي گيم با تمام وجود فلوس لاموجود فلوس لاموجود:33:

بیلچه
24-04-2007, 13:12
بهترین گوشی e60 ولی 5500 یه چیز دیگه است...

MTD_GOLD
24-04-2007, 13:54
فقط با mp3 پلير گوشيم حال اصاصي ميكنم
ديگه ....... دارم فكر ميكنم ......... وايسا

آهان باز شدن دربشم بدك ني يه كلاسي داره انگاري داري با چاقو ضامن دار ور ميري (شي››››››› پ باز ميشه)
w900

c0rd3r
24-04-2007, 18:06
سلام دوست عزیز .

من از چند تا چیز گوشیم خیلی خوشم میاد .

1- والکمن . نبود میمردم .

2- هات سواپ . ( آخه من از گوشیم به عنوان فلش استفاده میکنم که سبک سفر کنید باشم . دو تا مموری

دارم . یه یک گیگ که در حالت عادی رو گوشیم هست و یک 2 گیگ که روش ذخیره میکنم . اکثرا خیلی لازممه)

3- من گوشیمو فلش کردم روش منو فلش ریختم . اصلا نرم شده . حال میکنم تو منوش تکون تکون میخورم .

خاطره باشه برای بعد .

c0rd3r
24-04-2007, 21:33
حالا میرسیم به خاطره :

اکثر دوستان این جا مخصوصا ایمان میدونن که من 810 دارم . و همه میدونین که تو دوربین سونی اریکسون ها

میشه روی یک فریم عکس گرفت . ( تو نوکیا نمیدونم )

خلاصه من با این دوربینم از دختر خالم تو یه فریم یه عکس گرفتم . ( فریمی که یه دختر توش داره میرقصه )

این عکس رو تو 13 بدر گرفتم انگار خوده دخترست . دقیقه دقیق . تو کل پسرای فامیل شده بود سوژه خنده .

خلاصه از آخر گریش گرفت و من پاک کردم . ولی خوووووووووووووووووووووب .... 2 تا گرفته بودم .

هنوز دارمش .

IMANOKIA
24-04-2007, 22:08
حالا میرسیم به خاطره :

اکثر دوستان این جا مخصوصا ایمان میدونن که من 810 دارم . و همه میدونین که تو دوربین سونی اریکسون ها

میشه روی یک فریم عکس گرفت . ( تو نوکیا نمیدونم )

خلاصه من با این دوربینم از دختر خالم تو یه فریم یه عکس گرفتم . ( فریمی که یه دختر توش داره میرقصه )

این عکس رو تو 13 بدر گرفتم انگار خوده دخترست . دقیقه دقیق . تو کل پسرای فامیل شده بود سوژه خنده .

خلاصه از آخر گریش گرفت و من پاک کردم . ولی خوووووووووووووووووووووب .... 2 تا گرفته بودم .

هنوز دارمش .

باحال بود جيگر
ايول ايول آقا cord3rايول

c0rd3r
24-04-2007, 22:42
باحال بود جيگر
ايول ايول آقا cord3rايول

خیلی ممنون .:46:

ببخشید تاپیک رو دارم منحرف میکنم ها ... :13:

اما تو یه تاپیک دیگه هم گفتم.لطفا این c0rd3r رو درست بنویسید.آخه معنی داره ومن اعصابم خورد میشه.:19:

طریقه صحیح نوشتن : :20:

اول c رو بنویسید . بعد 0 ( صفر ) . بعد r . بعد d - بعد 3 ( سه ) - بعد r . ---> صحیح = c0rd3r:27:

IMANOKIA
24-04-2007, 23:04
خیلی ممنون .:46:

ببخشید تاپیک رو دارم منحرف میکنم ها ... :13:

اما تو یه تاپیک دیگه هم گفتم.لطفا این c0rd3r رو درست بنویسید.آخه معنی داره ومن اعصابم خورد میشه.:19:

طریقه صحیح نوشتن : :20:

اول c رو بنویسید . بعد 0 ( صفر ) . بعد r . بعد d - بعد 3 ( سه ) - بعد r . ---> صحیح = c0rd3r:27:

بابا خوب بگو اسمت چيه تا منم هي اين اسم رو ننويسم چيه تو رو خدا اين اي دي:5:

c0rd3r
25-04-2007, 13:39
بهنام بیدم جیگر .

IMANOKIA
25-04-2007, 13:50
بهنام بیدم جیگر .

ايول ايول آقا بهنام ايول

حالا خوبه؟:31:

c0rd3r
25-04-2007, 14:09
بهتر شد .

sarmast65_ata
26-04-2007, 23:10
نمیدونم دیروز من یه مطلب گذاشتم اینجا ولی نمی دونم کجاست؟
عیبی نداره دوباره میگم:
من دانشجوی رودهن هستم و حتمآ از رودهن خبر دارید من یا بهتره بگم همه یه جورایی با موبایل حال میکنیم با آهنگ گذاشتن با بلو زدن و ............چند وقت پیش تو می نی بوس نشسته بودم وقتی سرچ کردم دیدم یه دختره بولوش روشنه گفتم یه عکس بفرستم شاید جواب داد وقتی فرستادم دیدیم آره جواب داد دیگه تا تهران خیلی چیز برای هم فرستادیم که کار به شماره و این چیزا افتاد وقتی پیاده شدم دیدم که زنگ زد و قرار فردا تو دانشگاه رو گذاشت که همدیگرو ببینیم و فردا هم که دیگه خودتون می دونید.
من از بلو زدن خیلی خیلی خاطره دارم شاید بتونم اندازه کل تاپیک ها اینجا مطلب بذارم ولی شاید هر چند روز یه بار یه خاطره بذارم اینجا خوبه؟؟

IMANOKIA
26-04-2007, 23:58
نمیدونم دیروز من یه مطلب گذاشتم اینجا ولی نمی دونم کجاست؟
عیبی نداره دوباره میگم:
من دانشجوی رودهن هستم و حتمآ از رودهن خبر دارید من یا بهتره بگم همه یه جورایی با موبایل حال میکنیم با آهنگ گذاشتن با بلو زدن و ............چند وقت پیش تو می نی بوس نشسته بودم وقتی سرچ کردم دیدم یه دختره بولوش روشنه گفتم یه عکس بفرستم شاید جواب داد وقتی فرستادم دیدیم آره جواب داد دیگه تا تهران خیلی چیز برای هم فرستادیم که کار به شماره و این چیزا افتاد وقتی پیاده شدم دیدم که زنگ زد و قرار فردا تو دانشگاه رو گذاشت که همدیگرو ببینیم و فردا هم که دیگه خودتون می دونید.
من از بلو زدن خیلی خیلی خاطره دارم شاید بتونم اندازه کل تاپیک ها اینجا مطلب بذارم ولی شاید هر چند روز یه بار یه خاطره بذارم اینجا خوبه؟؟

سلام جيگر
خاطره قشنگي بود:46:
باز هم بذار تا ما هم خاطراتمون زنده بشه
منم مي خوام مثل قديما تو ميني بوس و اتوبوس بشينم و از اين كارا كنم:37:
اي خدااااااااااااااااااااااا اا
اون موقع ها تو كف ماشين بودم كه اگه داشتم اين كارو مي كردمو اون كارو مي كردم
حالا مي گم مي خوام تو ميني بوس و اتوبوس بشينم
مي بيني آدميزادو :39:

حالا به نظر شما ماشينو بفروشم كه بتونم دوباره سوار ميني و اتو بشم؟:43:
اخه بهم مي خندن اگه ماشينمو بزارم خونه و با اتوبوس برم دانشگاه يا شهر ديگه
ولي خودمونيم اتوبوس و ميني بوس هم حال خودشو داره ها:27:

mohsen_raptor
28-04-2007, 20:43
ولي اسپيكر 3250 حرف نداره هر وقت وقت سر كيفيت صدا با دوستا كل كل ميكنيم وقتي صداش رو بلند ميكنم صداي همشون ميخوابه

يه صداي موتور هواپيما هست موقعي كه پخش ميشه معلوم نيست صداش از كجا مياد يه روز سر كلاس هندسه هي اين صدا رو پخش ميكرديم معلم بي چاره مون هم نمي دونست صدا از كجا مياد همه جا رو گشت ولي نتونست صدا رو پيدا كنه بچه ها ميگفتن اقا حتما به درخت ها هواپيما گير كرده.......

IMANOKIA
28-04-2007, 21:31
ولي اسپيكر 3250 حرف نداره هر وقت وقت سر كيفيت صدا با دوستا كل كل ميكنيم وقتي صداش رو بلند ميكنم صداي همشون ميخوابه

يه صداي موتور هواپيما هست موقعي كه پخش ميشه معلوم نيست صداش از كجا مياد يه روز سر كلاس هندسه هي اين صدا رو پخش ميكرديم معلم بي چاره مون هم نمي دونست صدا از كجا مياد همه جا رو گشت ولي نتونست صدا رو پيدا كنه بچه ها ميگفتن اقا حتما به درخت ها هواپيما گير كرده.......

با حال بود:27:

sarmast65_ata
29-04-2007, 21:39
سلام جيگر
خاطره قشنگي بود:46:
باز هم بذار تا ما هم خاطراتمون زنده بشه
منم مي خوام مثل قديما تو ميني بوس و اتوبوس بشينم و از اين كارا كنم:37:
اي خدااااااااااااااااااااااا اا
اون موقع ها تو كف ماشين بودم كه اگه داشتم اين كارو مي كردمو اون كارو مي كردم
حالا مي گم مي خوام تو ميني بوس و اتوبوس بشينم
مي بيني آدميزادو :39:

حالا به نظر شما ماشينو بفروشم كه بتونم دوباره سوار ميني و اتو بشم؟:43:
اخه بهم مي خندن اگه ماشينمو بزارم خونه و با اتوبوس برم دانشگاه يا شهر ديگه
ولي خودمونيم اتوبوس و ميني بوس هم حال خودشو داره ها:27:

سلام عزیز اگه بخوام از این خاطره ها بگم که خیلی میشه یه بار تو دانشگاه نشسته بودیم من ترم 2 بودم دیدم یه دونه پیدا کرد هیچی خیلی عکس و کلیپ و این چیزا دادیم به هم که من یه نت براش سند کردم که خودتو نشون بده ببینیم کی هستی خودشو نشون داد دیدم واقعآ چیزه خوبیه گفتم بیام پیشت با هم صحبت کنیم گفت اگه ماشین داری میام تو ماشینت و اونجا با هم صحبت میکنیم چون من تو محیط دانشگاه با کسی حرف نمی زنم!!!!!!!!خیلی حالم گرفته شد چون نه ماشینی بود نه چیزی الان گفتی ماشینمو بفروشم گفتم اینو بگم که قدر ماشینتو بدونی تمام کار دنیا بر عکسه اگه ماشین نباشه هر چی دختره تو خیابون چراغ میزنن اگه هم ماشین باشه که طرح مبارزه با فساد درست میشه و اگه بخوای کسی رو سوار کنی با خمپاره میزننت:31:
ولی بهترین خاطره هارو با بلو دارم.:10:

IMANOKIA
30-04-2007, 00:30
سلام عزیز اگه بخوام از این خاطره ها بگم که خیلی میشه یه بار تو دانشگاه نشسته بودیم من ترم 2 بودم دیدم یه دونه پیدا کرد هیچی خیلی عکس و کلیپ و این چیزا دادیم به هم که من یه نت براش سند کردم که خودتو نشون بده ببینیم کی هستی خودشو نشون داد دیدم واقعآ چیزه خوبیه گفتم بیام پیشت با هم صحبت کنیم گفت اگه ماشین داری میام تو ماشینت و اونجا با هم صحبت میکنیم چون من تو محیط دانشگاه با کسی حرف نمی زنم!!!!!!!!خیلی حالم گرفته شد چون نه ماشینی بود نه چیزی الان گفتی ماشینمو بفروشم گفتم اینو بگم که قدر ماشینتو بدونی تمام کار دنیا بر عکسه اگه ماشین نباشه هر چی دختره تو خیابون چراغ میزنن اگه هم ماشین باشه که طرح مبارزه با فساد درست میشه و اگه بخوای کسی رو سوار کنی با خمپاره میزننت:31:
ولی بهترین خاطره هارو با بلو دارم.:10:

ايول بعضي حرفات حرف دلمه بخدا

يه مدت به عنوان تاكسي تلفني كار مي كردم
موقع برگشتن هميشه مسافر هم ميزدم
باور كن وقتي اينور خيابون بودم دخترا همه اونور خيابون بودن و وقتي مي رفتم دور بلوار دور بزنم باز دخترا اونور خيابون مي رفتن:31:
ولي يه بار به يكيش اشاره كردم گفتم تكون نخور الان دور مي زنم ميام :laughing: :laughing: :laughing:

يه چيز ديگه بگم بخندي

ما خونوادگي يه جايي كه مي ريم مثلا يه مغازه كه مي ريم
چنان اونجا شلوغ ميشه كه جاي خودمون نميشه
يه بار مي خواستم چند بشكه آب مقطر از يه تصفيه خونه بگيرم باور كن تا رفتم اونجا تا خواستم پارك كنم ماشينو
5تا ماشين ديگه هم اومدن و سريع بشكه هاشونو گذاشتن تو نوبت گفتم باشه براتون دارم:25:

خلاصه هفته ديگش كه مي خواستم برم از اونطرف خيابون كه داشتم به اونجا نزديك مي شدم شروع كردم به سوت زدن براي خودم و يعني حواسم نيست كه چه خبره جلو تصفيه خونه بعد زير چشمي يه نگاهي كردم ديدم خلوته يهم گاز ماشينو گرفتم كامل چرخوندمش جلو تصفيه خونه پريدم بيرون گفتم آقا اين بشكه رو بگير پركن اونم جا خورد گفت مگه چيه گفتم هيچ چي پرش كن :laughing: :laughing: :laughing:

DJ.Mamal
30-04-2007, 01:45
آقا صبر کنید با هم بریم.منم یه خاطره دارم.یه روز تو مترو بودم.وقتی سوار ترن شدم بلو رو روشن کردم و یا علی.منم حالا 6630 دارم اما تو بلو اسم N95 دادم.اقا یه سرچ زدیم دیدم 40 نفر بلوشون روشنه.خواستم یه چیزی بفرستم یه لحظه سر بلند کردم دیدم ملت دست همدیگرو نگا میکنن ببینن کی N95 داره خلاصه ما هم کم نذاشتیم یه عکس خیلی خفن فرستادم یکیشون گرفت .بعد که داشتم پیاده میشدم یه لحظه یه زن و شوهرو دیدم که رفته بودن تو گوشی.مرده هم شده بود عین لبو...:21:

IMANOKIA
30-04-2007, 18:04
آقا صبر کنید با هم بریم.منم یه خاطره دارم.یه روز تو مترو بودم.وقتی سوار ترن شدم بلو رو روشن کردم و یا علی.منم حالا 6630 دارم اما تو بلو اسم N95 دادم.اقا یه سرچ زدیم دیدم 40 نفر بلوشون روشنه.خواستم یه چیزی بفرستم یه لحظه سر بلند کردم دیدم ملت دست همدیگرو نگا میکنن ببینن کی N95 داره خلاصه ما هم کم نذاشتیم یه عکس خیلی خفن فرستادم یکیشون گرفت .بعد که داشتم پیاده میشدم یه لحظه یه زن و شوهرو دیدم که رفته بودن تو گوشی.مرده هم شده بود عین لبو...:21:

اي شيطون :21: اسم بلو رو ميزاري ان95:laughing: :laughing:

ما كه مترو نداريم كه همزمان 40 نفر توش اون باشن:37:

mohsen_raptor
01-05-2007, 23:19
سر كلاس جغرافي بي كار نشسته بوديم گفتيم اقا چي كار كنيم حوصله مون سر نره :20:
يكي از بچه ها تازگي موبايلش برنامه ي رقص زده بود گفتيم بيا از معلممون عكس
بگيريم بندازيم رو برنامه رفتيم به معلم گفتيم اقا اجازه ميدين ازتون عكس يادگاري بگيريم
معلممون با خوشحالي گفت اشكالي نداره ما هم عكسمون رو گرفتيم :27: انداختيم رو برنامه
و حسابي خنديديم :31: يكي از بچه هاي خل و چل گفت اين عكسه چه قشنگ در اومده
بيا به اقا هم نشون بديم ما هر چي گفتيم نكن حسن خطر ناكه حسن گوش نداد
و عكس رو به معلم نشون داد چشمتون روز بد نبينه:18: معلممون اول خنديد بعد كه
2قروني اش افتاد مثل بمب منفجر شد ميگفت كدوم بي پدر و مادري اين كار رو
كرده بره مامانشو برقصونه بياره خواهرشو برقصونيم(با عرض معذرت) :11: خلاصه بعد كلي فحاشي موبايل
هم كلاسي مون توقيف شد و نصف كلاس رو ريخت بيرون من هم چون ضرر نكرده
بودم كلي خنديدم :31:

DJ.Mamal
01-05-2007, 23:42
راستی بهتر نیست اسم تاپیکو عوض میکردن چون هیچ ربطی با موضوعش نداره!

sarmast65_ata
01-05-2007, 23:48
خاطره های جالبی داره کم کم گفته میشه منم هر چی یادم بیاد براتون میزارم مواظب خودتون باشد

IMANOKIA
02-05-2007, 00:05
راستی بهتر نیست اسم تاپیکو عوض میکردن چون هیچ ربطی با موضوعش نداره!

ممل جون از تو ديگه انتظار نداشتم

خوب بچه ها بيشتر از كارايي بلوتوث لذت بردن و خاطره مي گن و بعضي برنامه هاي ديگه.
مثل اون دوستمون كه اسمش محسن بود از برنامه dancer گفت كه باحال بود مادرشو بياره تا برقصونيمش:39:

IMANOKIA
02-05-2007, 00:07
خاطره های جالبی داره کم کم گفته میشه منم هر چی یادم بیاد براتون میزارم مواظب خودتون باشد

دستت درد نكنه عزيز
ما هم مي خونيم خاطراتتون رو و ما هم اگه يادمون بياد تعريف مي كنيم
خيلي باحاله خاطراتتون انصافا:46:

DJ.Mamal
02-05-2007, 00:27
راست میگیا چرا من دقت نکردم .آخه میدونی امروز یکی به 6630 من توهین کرد .من امروز رفتم پاساژ علاءالدین گفتم بذار یه قیمتی کنیم گوشیه رو یارو گفت 140 ازت میخرم گفتم مگه 66جواده که 140 میخری و زدم بیرون.هنوزم تو شک هستم.

DJ.Mamal
02-05-2007, 00:29
راستی توکه عشق آرژانتینی چرا پرچمشو 90 درجه چرخوندی؟

IMANOKIA
02-05-2007, 02:25
راست میگیا چرا من دقت نکردم .آخه میدونی امروز یکی به 6630 من توهین کرد .من امروز رفتم پاساژ علاءالدین گفتم بذار یه قیمتی کنیم گوشیه رو یارو گفت 140 ازت میخرم گفتم مگه 66جواده که 140 میخری و زدم بیرون.هنوزم تو شک هستم.

اي بابا چرا گوشيت رو به اونا نشون دادي كه تحقيرش كنن

تو كه مي دوني اونا كارشون اينه كه وقتي ميخوان يه گوشي رو بخرن حسابي خوردش مي كنن تا ارزونتر بخرنش:46:
برو همين الان 6630 رو يه بوس كن:11: و بعد هم يه قاب جديد براش بخر تا از دلش در بياد

آخه چجوري دلت مياد 6630 رو بفروشيييييييييييييييييييي يييي

من كه 6630 رو دلم نيومد بفروشم آخرش هم دادمش به دادش كوچيكم و 200هزار تومن ازش قرض گرفتم :31:

IMANOKIA
02-05-2007, 02:26
راستی توکه عشق آرژانتینی چرا پرچمشو 90 درجه چرخوندی؟

والله راستش پشت ماشينم همينجوري آويزونش كردم بعد يه عكس ازش گرفتم گذاشتم كنار امضا :27:

DJ.Mamal
02-05-2007, 21:35
والله راستش پشت ماشينم همينجوري آويزونش كردم بعد يه عكس ازش گرفتم گذاشتم كنار امضا :27:
خوب راستش از وقتی این 5700 سر و کلش پیدا شد وسوسه شدم بفروشمش.بعد پشیمون شدم.دیشب هم کلی منتشو کشیدم تا راضی شد منو ببخشه..!!!
در ضمن میتونستی یه Rotate به امضات بدی ..منظورم عکسشه..

rami_hemi
02-05-2007, 22:35
آقا آخرش من دیدم اگه این بلو توث نبود ما اصلا" نا کام میموندیم .آقا اگه خاطرات منو قبلا" خونده باشین میفهمین که منم با این بلو خیلی حال کردم .همنی که میگفتم دیگه همدیگرو شناختیم با همون بلو و کم کم داریم پیشرفت میکنیم دیگه هر وقت میبینه من دارم گوشی رو از جیبم در میارم و باهاش ور میرم اول یه نوت میفرسته برام و منم پر میشم دیگه نمیدونم استاد بدبخت چیه میگه تو کلاس .راستی فردا میان ترم داره.ولی جالبترین خاطره امروز تو آزمایشگاه حرارت (فیزیک3 ) اتفاق افدا .من بیکار واساده بودم که گوشی رو باز در آوردم و یه سرچ زدم دیدم باز روشن گذاشته .تا دید گوشی دست من هستش رفت و گوشی خودشو از کیفش برداشت و گذاشت رو سایلنت و تا من بجنبم یه نوت بهم زد و باز من پرررررررررررررررررررررررر ررر.

nima_949
03-05-2007, 01:16
دوست عزیز Imanokia کار خیلی جالبی کردی به مکالمه دیگری گوشی که افتخار میکنی بعد میگی کارآرایی

IMANOKIA
03-05-2007, 15:32
دوست عزیز Imanokia کار خیلی جالبی کردی به مکالمه دیگری گوشی که افتخار میکنی بعد میگی کارآرایی

اگه كسي از اين متن چيزي فهميد به منم حالي كنه:31:

IMANOKIA
03-05-2007, 15:34
خوب راستش از وقتی این 5700 سر و کلش پیدا شد وسوسه شدم بفروشمش.بعد پشیمون شدم.دیشب هم کلی منتشو کشیدم تا راضی شد منو ببخشه..!!!
در ضمن میتونستی یه Rotate به امضات بدی ..منظورم عکسشه..

نه بابا rotate زشتش مي كنه اگه مي گي نه عكس رو سيو كن بعد بچرخون:31:

rami_hemi
03-05-2007, 21:00
نیما کمی واضحتر بگو مثلا" پست مربوط رو یه بار نقل قول کن.واقعا" مبهم نوشتی.

c0rd3r
03-05-2007, 23:14

احتمالا منظورش اینه که :

خیلی جالبه که به مکالمه یکی دیگه گوش کردی و افتخار هم میکنی .

ولی میگما .... معلم انشا هم خوب چیزیه به خدا .

IMANOKIA
03-05-2007, 23:35
احتمالا منظورش اینه که :

خیلی جالبه که به مکالمه یکی دیگه گوش کردی و افتخار هم میکنی .

ولی میگما .... معلم انشا هم خوب چیزیه به خدا .

آره والله معلم املاي من كه تويي:10:
حالا يه معلم انشا كم داريم كه متنها رو حدس بزنه:27:

Rjoun
03-05-2007, 23:55
فكر كنم باحال ترين كار ممكن توي عمرم عكاسي بصورت جاسوسي با3250 بود! حتما اونايي كه 3250 داشتن ميفهمن چي ميگم!

DJ.Mamal
04-05-2007, 12:09
بله .چرا متوجه نشیم .آخه ما ایرانی هستیم.مخصوصا وقتی تو تاکسی باشیم.نه داداش

IMANOKIA
04-05-2007, 12:15
بچه ها فكرشو كنين با ان95 عكس يا قيلم جاسوسي بگيري بعد بري خونه رو كامپيوتر با اون كيفيت باور نكردني نگا عكسا و فيلما كني اوووووووووووووووووووووووو ووووووووووووف چه حالي ميده:27:

اوووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووفي:2 7:

جوووووووووووووووووووووووو وووووووون:27:

اين آخ و اوفا براي ان95 هستا فكر نكنيد كسي پيشمه:31:

Rjoun
04-05-2007, 13:10
بله .چرا متوجه نشیم .آخه ما ایرانی هستیم.مخصوصا وقتی تو تاکسی باشیم.نه داداش
ايول خوشم djmamal:10:
پس اين جمله نشون ميده كه همه مثل خودم اهل خلافن!

Rjoun
04-05-2007, 13:12
بچه ها فكرشو كنين با ان95 عكس يا قيلم جاسوسي بگيري بعد بري خونه رو كامپيوتر با اون كيفيت باور نكردني نگا عكسا و فيلما كني اوووووووووووووووووووووووو ووووووووووووف چه حالي ميده:27:

اوووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووفي:2 7:

جوووووووووووووووووووووووو وووووووون:27:

اين آخ و اوفا براي ان95 هستا فكر نكنيد كسي پيشمه:31:
خدا يه n95 بده به تو يه n95هم بده ما!(عجب ضرب المثلي شد!):31:

IMANOKIA
04-05-2007, 13:22
خدا يه n95 بده به تو يه n95هم بده ما!(عجب ضرب المثلي شد!):31:

نه بابا خدا فقط ارزونش كنه و بيشترش كنه تا بشه گيرش آورد و خريدش

خدايا يادم رفت راستي رجيستر هم باشه ها:27:

DJ.Mamal
04-05-2007, 13:38
خودم برات میخرم...:46:
اصلا فکر نکنم خلاف باشه .یه نوع لذت بردن از کارایی گوشیه.مگه نه!
در ضمن ما چاکر هر چی اهل خلافه هستیم...
ولی جون تو عجب تاپیک توپیه...مرگ نداره...جووووووووووووون...... ااااااخ.....ااااوووووفففف... ه حالی میده...اوووه..yes.....yeah:21:

IMANOKIA
04-05-2007, 13:50
خودم برات میخرم...:46:
اصلا فکر نکنم خلاف باشه .یه نوع لذت بردن از کارایی گوشیه.مگه نه!
در ضمن ما چاکر هر چی اهل خلافه هستیم...
ولی جون تو عجب تاپیک توپیه...مرگ نداره...جووووووووووووون...... ااااااخ.....ااااوووووفففف... ه حالی میده...اوووه..yes.....yeah:21:

قربون تو برم من ن ن ن ن ن ن ن ن ن ن ن ن ن :31:

مي گم dj جوون يه لطفي كن يه قيمتي از ان95 برام بگير آخرين قيمتش الن چقدره البته رجيستر شده ها :11:

DJ.Mamal
04-05-2007, 14:02
ما چاکرتیم ...رو چه شم (برای تلفظ بهتراینطوری نوشتم)....راستی میدونی فلسفه dj بودن من چیه؟
در ضمن یه نگاه اینجا بنداز....راستی یادم باشه اهنگهایی که خودم ساختم براتون بذارم...جوووووون

rami_hemi
04-05-2007, 14:27
ایول .ایجا پره از برو بچ خفن.خوشمان آمد.عجب تاپیکی فکر نمیکردم به خوبی و سرعت رشد کنه.
راستی Rjoun یه چیزی در مورد 3250 گفت یادم افتاد که منم یه بار از این کاربردش استفاده کردم .یکی از استادا رو تو نمایشگاه کتاب با خانومش دیدم .ما هم که میدونستیم این دوتا باهم همکلاس بودن(خود استادمون گفته بود)یه عکس انداختم بردم تو دانشگاه پخش کردم .آی حال داد بحث بچه ها شده بود استاد و خانومش.

DJ.Mamal
04-05-2007, 14:46
مطمئنی خانومش بود......؟در ضمن تاپیکی که داش ایمان بزنه...حرف توش نیست...خودت یه نگاه تو کلوپ نوکیا بنداز متوجه میشی

rudder
04-05-2007, 17:21
az doorbine gooshim

DJ.Mamal
04-05-2007, 17:37
چه ممختصر و مفید ...خوشم اومد...بالخره یه پست با تاپیک خوند...

IMANOKIA
04-05-2007, 17:56
سلام دوباره به دوستان مخصوصا ممل جون

داستي ممل گفتي يه نگاه به اينجا بنداز ولي من نمي دونم به كجا نگاه بندازم:10:

راستي جريان اين كارت زردي كه گرفتي چيه:41:

Sasan Info
04-05-2007, 17:56
فكر كنم باحال ترين كار ممكن توي عمرم عكاسي بصورت جاسوسي با3250 بود! حتما اونايي كه 3250 داشتن ميفهمن چي ميگم!
ايول مثل خودمي
من هم با 6260 ام همين كار رو كردم:27:
اصولا گوشي هايي كه دوربينشون كنار باشه خيلي به درد اين كار ميخورن:46:
حرفمو كه ميفهمي:31:

Sasan Info
04-05-2007, 17:57
حالا با n73 اصلا نميشه اين كار رو كرد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](40).gif

DJ.Mamal
04-05-2007, 19:44
هیچی تکل دوپا رفتم...:21:
اونم میخواستم بگم یه سر به اون یکی تاپیک بزن که یادم رفت..
تو قسمت سخت افزار بود نگاه کن...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]"
تو جاخالی کلمه مناسب بذار.......ن...م...و...د

rami_hemi
04-05-2007, 23:56
نه این 3250 خیلی حال میده واسه اینه که اصلا" معلوم نمیشه داری از دوربین استفاده میکنی.راستی مطمئنم .یه گندی هم زدم من کتاب رو برداشتم و نگاش کردم بعدش هم انداختم سر جاش گفتم اینم که مثل کتابای دیگس همون هالیدی بسمونه.بعد دیدم خانومش برداشت منم نمیشناختم این بابا(استاد )با این که خیلی جونه موهاش سفید شده یه هو گفتم این دختره هم مثل من بدبخته داره فیزیک میخونه خودش هم باباش آورده واسش کتاب میخره.خلاصه کلی گند زدیم.

Amin_0913
05-05-2007, 19:54
من از قفل برای گوشی خوشم میایه
به خاطر اینکه فضولا زیاد شدن

IMANOKIA
05-05-2007, 22:27
من از قفل برای گوشی خوشم میایه
به خاطر اینکه فضولا زیاد شدن

آخ گفتي

يه برنامه قبلنا داشتم آخرين كارايي كه با گوشي شده بود نشون مي داد

گوشي رو عمدا مي زاشتم پيش دوستاي صميمي بعد كه ميومدم اگه دست بهش زده بودن ضايشون مي كردم اي يادش نه به خير:31: :27: :27: :27:

rami_hemi
05-05-2007, 22:31
ای ول ایمان.توهم یا به حرفای مردم گوش میدی یا کارای مردم رو زیر نظر میگیری.جون میدی واسه جاسوسی.حق تو رو خوردن.باید میرفتی سیا.

DJ.Mamal
05-05-2007, 22:35
ولی بلوتوث بازی تو مترو یه چیز دیگس...

sarmast65_ata
05-05-2007, 22:37
آره منم قبول دارم جون میدی برای آنتن بازی و این جور حرفا

IMANOKIA
06-05-2007, 08:19
اينا كه چيزي نيست :31:

تا حالا گوشيتون رو گذاشتين تو يه اتاق بعد خودتون بريد تو يه اتاق ديگه و با بلوتوث گوشيتون رو تبديل به دوربين مخفي كنيد و نگاه كنيد ببينيد تو اون اتاق چه خبره:31::31:

به قول يكي از دوستام
اگه سازمان سيا مي فهميد كه همچين آدمي تو ايران وجود داره حتما با حقوق بالا استخدامت مي كردن:17:

rami_hemi
06-05-2007, 17:43
اينا كه چيزي نيست :31:

تا حالا گوشيتون رو گذاشتين تو يه اتاق بعد خودتون بريد تو يه اتاق ديگه و با بلوتوث گوشيتون رو تبديل به دوربين مخفي كنيد و نگاه كنيد ببينيد تو اون اتاق چه خبره:31::31:

به قول يكي از دوستام
اگه سازمان سيا مي فهميد كه همچين آدمي تو ايران وجود داره حتما با حقوق بالا استخدامت مي كردن:17:

ایمان من میگم حق تو رو خوردن حالا کمی بیشتر توضیح بده.اگه نرم افزاری سخت افزاری چیزی لازمه بگو پیدا کنیم اینو حال کردم.

IMANOKIA
06-05-2007, 21:09
ایمان من میگم حق تو رو خوردن حالا کمی بیشتر توضیح بده.اگه نرم افزاری سخت افزاری چیزی لازمه بگو پیدا کنیم اینو حال کردم.

عرضم به حضور داداش خودم يه كيت بلوتوث بياد بخري به كامپيوترت وصل كني حدود 16 تا 20 هزار تومنه بعد كه كامپيوترت بلوتوث دار شد حالا يه نرم افزاري هست كه يكيش رو تو موبايل نصب مي كني يكيش رو تو كامپيوتر بعد يه صفحه مثل وب كم باز مي شه تو مونيتور و سرچ مي كنه و گوشي رو پيدا مي كنه بعد ميشه تو هر اتاقي گوشي رو گذاشت و ديد زد :27:
البته تا جايي كه بلوتوث برد داشته باشه

sarmast65_ata
06-05-2007, 21:49
معلومه چیزای جالبی دیدی اینقدر خوشت اومده
نه واقعآ جالبه این سیستم خوب چیزیه:10:

rami_hemi
06-05-2007, 23:42
قوربونت ایمان.آقایی.حالا نمیشه این اسم نرم افزار رو هم بدی .خیلی جالب شد.(عجب معجزه ای هستش این بلوتوث)
خدا حفظش کنه پیشرفتش بده

IMANOKIA
06-05-2007, 23:50
قوربونت ایمان.آقایی.حالا نمیشه این اسم نرم افزار رو هم بدی .خیلی جالب شد.(عجب معجزه ای هستش این بلوتوث)
خدا حفظش کنه پیشرفتش بده

به جون خودم يادم نيست الان ولي وقتي ان 95 گرفتم دوباره برنامه هاي سيمبيان رو از سي دي هام ميارم بيرون و تست مي كنم و مي دم خدمتتون
فعلا شرمنده ام:46:

بله دوست عزيز تو پست هاي اول اين تاپيك هم گفتم كه با همين موبايل خيلي كارا ميشه كرد كه خيليا نمي دونن و فقط بلدن تماس بگيرنو بلوتوث بازي كننو از اين كارا:46:

IMANOKIA
07-05-2007, 00:02
راستي يه خاطره اي يادم اومد

با چندتا از بچه ها تو دانشگاه نقشه كشيديم كه يه شيطوني كوچولو كنيم

موبايل يكي از بچه ها رو گرفتم كه مثلا براش تنظيمش كنم و از اين كارا بعد يكي از بچه ها يه زنگ برام با بلوتوث فرستاد رو گوشي دوستم و منم گذاشتمش جاي زنگ اصلي موبايل

جاتون خالي يك صداي بره بسيار بلند و وحشتناك بود

خلاصه رفتيم كلاس و قرار بود يكي از بچه ها بهش زنگ بزنه بعد از 5 دقيقه

حالا استاد هم از اون سخت گيرا
خلاصه موبايل زنگ خورد و يه صداي بع بع بعي بلند شد تو كلاس
تا چند ثانيه سكوت كلاس رو گرفت
بيچاره دوستمون خودش بلند شد رفت بيرون
بعد پشيمون شديم البته :21: تازه عذاب وجدان هم گرفتم:41:

DJ.Mamal
07-05-2007, 01:29
اگر دوستان اهل خلاف بدونن...قضیه دوربین مخفی با گوشی وقتی حال میده که نوت بوک داشته باشی...بعد به یه طریقی گوشی رو تو خونه همسایتون جاساز کنی...البته میدونید کجای خونشون..:21:

DJ.Mamal
07-05-2007, 01:33
بچه ها همین الان تاپیک گلابی تخته شد...اخرین پستش با من بود...زیرابمونو ترکوندن...مواظب باشید اینم نبندن...یه چیزی بگید با تاپیک بخونه

rami_hemi
07-05-2007, 11:36
خوب داریم همون کار رو میکنیم.یعنی داریم کارایی کوشی رو توضیح میدیم.بزرگترین نتیجه هم از این تا÷پیک اینه که بلوتوث بیشترین استفاده رو میون کاربرای موبایل داره و فقط برای ارسال و دریافت فایل کاربرد نداره بلکه میشه کلی ازش استفاده کرد مفید یا غیر مفید.

rami_hemi
07-05-2007, 16:26
ایمان گیر آوردم .نرم افزار رو.خودش هم واسه ورژن سیمبین 9.1 تو همین فوروم موبایل بخش نرم ازارهای کاربردی.

Sasan Info
07-05-2007, 21:48
بچه ها من از طرف خودم به ايمان خدا حافظي ميكنم
بچه ها ايمان از پيشمون رفت:37:

DJ.Mamal
07-05-2007, 23:25
با Gprs گوشیم کلی حال میکنم...کلی کلاس میذارم...وقتی تو پاساژ علاءالدین پشت ویترین هستی و میتونی کل مشخصات گوشی رو بدونی کلی حال میده....نه داش ایمان

Amin_0913
08-05-2007, 07:15
با Gprs گوشیم کلی حال میکنم...کلی کلاس میذارم...وقتی تو پاساژ علاءالدین پشت ویترین هستی و میتونی کل مشخصات گوشی رو بدونی کلی حال میده....نه داش ایمان

تایید میشه:46:

c0rd3r
08-05-2007, 12:57
سلام . من یه پیشنهاد دارم .

بیاین یکی به ایمان ایمیل بفرسته و باهاش تو یه کلوپ دیگه قرار بزاریم . از دسته اینجه که حسابی عصبانی

شده .

من خودم میل میزنم . اگه خبری شد به شما هم میگم . بای .

DJ.Mamal
08-05-2007, 19:34
سلام . من یه پیشنهاد دارم .

بیاین یکی به ایمان ایمیل بفرسته و باهاش تو یه کلوپ دیگه قرار بزاریم . از دسته اینجه که حسابی عصبانی

شده .

من خودم میل میزنم . اگه خبری شد به شما هم میگم . بای .
من باهاش صحبت کردم...فکر نکنم برگرده...:41:

DJ.Mamal
08-05-2007, 19:36
در ضمن با voice recorder هم حال کردم...الان زنگ اس ام اس گوشیم..صدای عاروقه!!!:21:

c0rd3r
08-05-2007, 21:40
من باهاش صحبت کردم...فکر نکنم برگرده...:41:

خوب تو یه کلوپ و انجمن دیگه . یه سایت دیگه . چیزی که زیاده فروم .

بهش بگو بیاد یه جایه دیگه شما که باهاش در ارتباطی . به من هم خبر بده بیام .

Rjoun
08-05-2007, 21:42
بچه ها من از طرف خودم به ايمان خدا حافظي ميكنم
بچه ها ايمان از پيشمون رفت:37:
كجا رفته؟؟؟؟؟؟؟؟:18:

rami_hemi
08-05-2007, 23:31
بچه ها اگه انجمن میخواین من یکی بلدم .خودش هم مدیر بخش موبایلش خودم هستم .سایت مال دوستم هستش.من یه جوری راضیش میکنم فعلا" با ما کاری نداشته باشه.هر جوری خواستیم مانور بدیم.
راستی همش تقسیر این کلنگه.بعضی از این بچه ها که میان یه چیزی میشن هی چوب لای چرخ میزارن.این مافیا هم که ول معتله بابا یکی به این مدیرا بفهمونه اگه بچه ها میخوان کمی خوش باشن بزارین خوش باشن .منم اصلا" میرم برن هر کاری دلشون میخواد بکنن.یکی میاد هر چی از دهنش در میاد بهمون میگه باهاش کار ندارن وقتی میبینن یه تاپیکی رو بچه ها واسه خوشی زدن میبندنش.مثلا" میخواین چی بگین ؟ نه میخواین چی بگین .میخواین بگین یه دایره کشیدیم دورتون از اون بیرون نیاین.بابا شمام که شدین حراست دانشگاه.هی گیر بدین.خسته شدم هر بار یکی تو این انجمن موبایل باید موی دماغ بشه.تا حالا شمردین چند نفر رو فراری دادین ؟

c0rd3r
09-05-2007, 13:35
بچه ها اگه انجمن میخواین من یکی بلدم .خودش هم مدیر بخش موبایلش خودم هستم .سایت مال دوستم هستش.من یه جوری راضیش میکنم فعلا" با ما کاری نداشته باشه.هر جوری خواستیم مانور بدیم.
راستی همش تقسیر این کلنگه.بعضی از این بچه ها که میان یه چیزی میشن هی چوب لای چرخ میزارن.این مافیا هم که ول معتله بابا یکی به این مدیرا بفهمونه اگه بچه ها میخوان کمی خوش باشن بزارین خوش باشن .منم اصلا" میرم برن هر کاری دلشون میخواد بکنن.یکی میاد هر چی از دهنش در میاد بهمون میگه باهاش کار ندارن وقتی میبینن یه تاپیکی رو بچه ها واسه خوشی زدن میبندنش.مثلا" میخواین چی بگین ؟ نه میخواین چی بگین .میخواین بگین یه دایره کشیدیم دورتون از اون بیرون نیاین.بابا شمام که شدین حراست دانشگاه.هی گیر بدین.خسته شدم هر بار یکی تو این انجمن موبایل باید موی دماغ بشه.تا حالا شمردین چند نفر رو فراری دادین ؟

آدرس اینجا رو بده لطفا .

Rjoun
09-05-2007, 17:12
بچه ها ما هم هستيما!!!!:33: :33: :33: :33:

Saman-tci
09-05-2007, 17:17
بابا چرا همه دارین پخش و پلا میشین؟؟؟؟؟؟

Saman-tci
09-05-2007, 17:17
بابا چرا همه دارین پخش و پلا میشین؟؟؟؟؟؟

Rjoun
09-05-2007, 17:25
از ما مي پرسي؟؟؟؟:18: :18: :18:

بیلچه
09-05-2007, 18:28
فکر کنم منحصر بفرد ترین قابلیتو تو 5500 دیدم اونم این حالت tappingش هست که با اون می شه به وسیله دو ضربه ارام به بدنه پخش موسیقی را کنترل کنی مثلا بازدن دو ضربه به صفحه کلید موسیقی pause یا play میشه و هم چنین با میشه تنظیم کرد با زدن ضربه به طوره اتوماتیک وقتی sms برات می یاد sms و برات بخونه.

rami_hemi
09-05-2007, 19:42
اولش این قابلیت عجیبی بود (پست بالا )دوما" آدرس رو به Rojin دادم نمیخوام اینجا بیان بگن داره واسه خودش تبلیغ میکنه.به خدا چون آزادی اونجا زیادتره(چون پارتیم قوی هستش)میگم اگه دلتون بخواد اونجا هم بیاین قدمتون رو چشم
واسه کسایی که آدرس خواستن پیغام خصوصی میدم.

DJ.Mamal
09-05-2007, 20:08
فکر کنم منحصر بفرد ترین قابلیتو تو 5500 دیدم اونم این حالت tappingش هست که با اون می شه به وسیله دو ضربه ارام به بدنه پخش موسیقی را کنترل کنی مثلا بازدن دو ضربه به صفحه کلید موسیقی pause یا play میشه و هم چنین با میشه تنظیم کرد با زدن ضربه به طوره اتوماتیک وقتی sms برات می یاد sms و برات بخونه.
چه جالب...واجب شد بیشتر راجع به این گوشی تحقیق کنم.

c0rd3r
09-05-2007, 20:18
اولش این قابلیت عجیبی بود (پست بالا )دوما" آدرس رو به Rojin دادم نمیخوام اینجا بیان بگن داره واسه خودش تبلیغ میکنه.به خدا چون آزادی اونجا زیادتره(چون پارتیم قوی هستش)میگم اگه دلتون بخواد اونجا هم بیاین قدمتون رو چشم
واسه کسایی که آدرس خواستن پیغام خصوصی میدم.

با ایمان هماهنگ شده ؟

من میام حتما . خیلی باکلاسه .

Sasan Info
09-05-2007, 22:43
خيلي باهاله بابا اسپورته ديگه:27:
يواش يواش داره به دلم ميشينه:46:

rami_hemi
10-05-2007, 21:42
با ایمان هماهنگ شده ؟

من میام حتما . خیلی باکلاسه .

شرمنده نتونستم به ایمان بگم ولی یه راهی گیر میارم میگم.به روژان هم گفتم شاید اون بگه.

nima_949
10-05-2007, 23:20
فقط ام پی تری موبایل من که با اینش حال میکنم

T@Z
11-05-2007, 02:18
از فلش مسيج 6270:5: :21: :8:

go0ya
11-05-2007, 02:40
من با افکت نوری و کیفیت صدای عالی w850حاااال کردم

DJ.Mamal
11-05-2007, 05:43
من با افکت نوری و کیفیت صدای عالی w850حاااال کردم
اینجا کلوپ نوکیاست داداش ...تازه تاپیک ایمان هم هست...سریع گوشکوبتو بردارو برو....

IMANOKIA
11-05-2007, 12:33
سلام به همه دوستان خوبم

سلام به ممل و ساسان و سامان و شاگرد خوب مغازه و رامين و بهنام و همه دوستاني كه شايد الان اسمشون تو ذهنم نباشه
ممنون از پيامهاي خصوصي كه برام فرستادين :11:

دوستان خوبم من ميدون رو خالي نكردم ولي به خدا ديگه حس اينجا اومدن نيست

نه اينكه نمي يام من بخدا بعد از اون روز هميشه اومدم و تك تك پياماتونو خوندم و همه مطالبتونو
شما خيلي بچه هاي باحالي هستين بخدا روزي نيست كه تو فكر شما و اينجا نباشم

ولي هميشه كنار چندتا گل بايد يه مشت خار هم باشه و شيرينيش هم به همينه

الان مديران ميان به دليل بي ارتباط بودن اين چند جمله به كلوپ اينجا رو قفل مي كنن :laughing:
ولي بدونين كه دل به دل راه داره:10:

در مورد مديريت هم بايد بگم كه فكر نكنيد اين مديران آدماي خاصي هستن اينا فقط به دليل اينكه آشنايي با طراحان سايت دارن و همچنين به دليل تعداد پستهاي بيشتر از بقيه مي شوند مدير .... تو يه كلوپ ديگه به من هم پيشنهاد مديريت شد ولي به خاطر همين دردسراش قبول نكردم..البته به اين دوستمون هم كمي حق مي دم اونم مي خواد به بالاييها جواب پس بده و منطقي هست كه بيستر دنبال منافع خودشه و نه راحت بودن ما

به هر صورت خوش باشيد دوستان اينجا نه مال ماست نه مال مدير و نه مال مدير ارشد
اينجا يه مكان عموميه و مال همه هست :12:

Saman-tci
11-05-2007, 13:29
سلام به همه دوستان خوبم

سلام به ممل و ساسان و سامان و شاگرد خوب مغازه و رامين و بهنام و همه دوستاني كه شايد الان اسمشون تو ذهنم نباشه
ممنون از پيامهاي خصوصي كه برام فرستادين :11:

دوستان خوبم من ميدون رو خالي نكردم ولي به خدا ديگه حس اينجا اومدن نيست

نه اينكه نمي يام من بخدا بعد از اون روز هميشه اومدم و تك تك پياماتونو خوندم و همه مطالبتونو
شما خيلي بچه هاي باحالي هستين بخدا روزي نيست كه تو فكر شما و اينجا نباشم

ولي هميشه كنار چندتا گل بايد يه مشت خار هم باشه و شيرينيش هم به همينه

الان مديران ميان به دليل بي ارتباط بودن اين چند جمله به كلوپ اينجا رو قفل مي كنن :laughing:
ولي بدونين كه دل به دل راه داره:10:

در مورد مديريت هم بايد بگم كه فكر نكنيد اين مديران آدماي خاصي هستن اينا فقط به دليل اينكه آشنايي با طراحان سايت دارن و همچنين به دليل تعداد پستهاي بيشتر از بقيه مي شوند مدير .... تو يه كلوپ ديگه به من هم پيشنهاد مديريت شد ولي به خاطر همين دردسراش قبول نكردم..البته به اين دوستمون هم كمي حق مي دم اونم مي خواد به بالاييها جواب پس بده و منطقي هست كه بيستر دنبال منافع خودشه و نه راحت بودن ما

به هر صورت خوش باشيد دوستان اينجا نه مال ماست نه مال مدير و نه مال مدير ارشد
اينجا يه مكان عموميه و مال همه هست :12:

سلام ایمان جان خوشحالم که باز تونستیم یه پست ازت ببینیم و برگشتی امیدوارم بهترین و منطقی ترین تصمیم رو بگیری....:10:

بیلچه
11-05-2007, 21:45
اینجا کلوپ نوکیاست داداش ...تازه تاپیک ایمان هم هست...سریع گوشکوبتو بردارو برو....

ایول عجب پذیرایی از این دوستموم کردی!!

بیلچه
11-05-2007, 21:51
به خاطر اون قابلیتی که برا 5500 گفتم 5500 لقب ((تو سری خور)) گرفته.

rami_hemi
11-05-2007, 22:13
عجبا گوشی به این پر رویی ندیدم تا نزنیش حرفتو گوش نمیکنه.عجب زبون نفهمی هستش.

DJ.Mamal
11-05-2007, 23:43
ایول عجب پذیرایی از این دوستموم کردی!!
شما هم امضات داره مشکوک میزنه!!

بیلچه
12-05-2007, 10:32
شما هم امضات داره مشکوک میزنه!!

شما مثل اینکه مدیره کارخونه نوکیا تو فنلاندین می خوای لو نری.
چی کار داری به امضای مردم.
همین کارا را می کنید مردم جای امضا انگشت می زنند.

rami_hemi
14-05-2007, 19:10
ممل چرا گیر میدی؟

c0rd3r
14-05-2007, 22:03
شما مثل اینکه مدیره کارخونه نوکیا تو فنلاندین می خوای لو نری.
چی کار داری به امضای مردم.
همین کارا را می کنید مردم جای امضا انگشت می زنند.

منو میگی ؟ اگه به اثر انگشت من توهین کرده باشی ...

arash_zp
14-05-2007, 23:36
ايول بهنام ولي عجب اثر انگشت صاف و قوفي داري يا
.
.
يه چيزم مربوط به عنوان تاپيك : من هيچ قابليت خاصي تو 5/1 سال از 3230 نديدم شما ديديد ما رو هم خبر كنيد

ms7dj
28-05-2007, 15:21
سلام
*گوشی من که 6630 زیاد قابلیت خاصی نداره تازه یک بدی هم داره که اینفرارد نداره ولی وقتی نرم افزار flash lite رو نصب کردم خیلی باهاش حال کردم تازه وقتی که از سایت نرم افزار مدل سری 60 رو گرفتم نصب نشد ولی نرم افزار سری N رو که گرفتم نصب شد...!!!
*برای یک 6600 ریموت کنترل رو نصب کردیم شبش رفتیم خیابون کلی ملتو سرکار گذاشتیم...
*حالت tapping گوشی 5500 هم برام خیلی جالب بود یعنی یک قابلیت منحصر بفرد بود..!!

IMANOKIA
28-05-2007, 15:53
سلام
*گوشی من که 6630 زیاد قابلیت خاصی نداره تازه یک بدی هم داره که اینفرارد نداره ولی وقتی نرم افزار flash lite رو نصب کردم خیلی باهاش حال کردم تازه وقتی که از سایت نرم افزار مدل سری 60 رو گرفتم نصب نشد ولی نرم افزار سری N رو که گرفتم نصب شد...!!!
*برای یک 6600 ریموت کنترل رو نصب کردیم شبش رفتیم خیابون کلی ملتو سرکار گذاشتیم...
*حالت tapping گوشی 5500 هم برام خیلی جالب بود یعنی یک قابلیت منحصر بفرد بود..!!

دوست عزيز اولا كه 6630 در دوره خودش بهترين گوشي بود و خيلي هم قابليتها داره و اولين موبايل نسل سوم نوكيا است و اولين گوشي بود كه از تكنولوژي 3G استفاده كرد ...من كه خيلي اين گوشي رو قبول دارم ...انصافا گوشي مردونه و باحاليه و ميبينين كه چقدر تو جامعه هم ازش استقبال شده و ميشه چه اون وقتي كه 400 خورده اي بود چه حالا كه 250 تومنه البته در مورد اينفرارد نظر من اينه كه نوكيا هميشه براي هر گوشيش يه كمبودي مي زاره تا بقيه مدلها هم فروش برن البته در مورد ان95 سنت شكني كرده ولي قيمت رو كه مي بيني بالاي يك ميليون:2:

من خيلي دوست داشتم 6630 رو ريموت كنترل كنم ولي نشد به همين خاطر فروختمش .:11:

Sasan Info
28-05-2007, 17:25
ميتوني در اين مورد يه كم توضيح بدي ؟! منظورت از سركار گذاشتن ملت چيه ؟! يعني چطوري ملتو سر كار گذاشتي ؟

يه چيزه ديگه:
اگه كسي برنامه ريموت كنترل رو داره بذاره
و طرز كار باهاشو كامل توضيح بده
ممنون:46:

ms7dj
28-05-2007, 18:20
ميتوني در اين مورد يه كم توضيح بدي ؟! منظورت از سركار گذاشتن ملت چيه ؟! يعني چطوري ملتو سر كار گذاشتي ؟

يه چيزه ديگه:
اگه كسي برنامه ريموت كنترل رو داره بذاره
و طرز كار باهاشو كامل توضيح بده
ممنون:46:

وقتی پشت ویترین یک مغاره صوتی و تصویری چند نفر وایستادن مثلا تلوزیونا رو نگاه میکنن یکدفعه خاموشش کنی :27:
یا صداشو زیاد کنی...کانالو عوض کنی و هزار سیخ دیگه که میتونی بزنی
حالا صاحب مغازه و بقیه کف میکنن که خدایا چی شد.
یا تو نمایشگاه توانمندیهای هنرستانهای فنی و حرفه ای که هر کدوم یک تلویزیون جلو غرفه شون گذاشتن.
اونوقت کی به موبایل تو شک میکنه
اونم تو شهر کوچیک ما که زیاد ملت از این چیزا ندیدن...

ms7dj
28-05-2007, 18:28
ایمان عزیز
من نگفتم که 6630 گوشیه بدیه . نسبت به قیمتش بهـــــترین گوشیه(عیبشم همون اینفرارده)... اگه اینطور نبود تا حالا صد بار عوضش کرده بودم تا حالا هم گوشی پیدا نکردم که همه امکانات رو با هم داشته باشه . خودت که بهتر میدونی گوشی بعدی من N95 (اگه قیمتش پایین بیاد) . چون تخصص من شبکه های wireless خیلی دوست دارم با wifi گوشی N95 کار کنم...
دیگه دیر شده اگه بخوام از خوبیهای 6630 بگم چون همه میدونن چطور گوشییه و یک پیشنهاد به اونایی که دارن میکنم که نرم افزار power MP3 رو که همون winamp خودمونه روش نصب کنن بعد آهنگای MP3 رو با یک کیفیت بالایی پخش میکنه که همه کف میکنن...

nima_949
28-05-2007, 20:13
این ریموت کنترل هم بساطیه یه بار رفتیم خونه فامیل کلی تا شب فامیلمونو سرکار گذاشتیم بنده خدا پیر هم بود

AB
28-05-2007, 20:23
من که خودم موبایل ندارم ولی با بازی مار سری 60 خیلی حال میکنم:27: :27: :20:

my_consort_is_my_life
28-05-2007, 20:31
دوربین و پلیر موسیقی (ان 71)