ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : nod32 و یا kaspersky

hermione
13-04-2007, 17:00
کدام یک را برای نصب در ویندوز خود به کار می برید ؟

Jadda
14-04-2007, 03:16
با سلام
من الان روی سیستمم هر دوتا نصبه!! البته کاسپر بعنوان آنتی ویروس اولم است که همیشه فعاله و از ناد هم در مواقع ضروری برای اسکن ازش استفاده می کنم. و به نظرم این دو مکمل خوبی برای هم هستند و ضمنا اصلا سرعت سیستم رو نمی گیرن ...
ولی اگه قرار باشه از این دوتا یکی رو انتخاب کنم کاسپر رو انتخاب می کنم چون هم اینتر نت سکوریتی است ( البته ظاهرا Nod32 هم قرار نسخه اینترنت سکوریتی عرضه بکنه...) و هم اینکه من یه مشکلی که با ناد دارم اینه که تقریبا هر 2 هفته سریالهاش از کار می افته و برای آپدیت کردنش باید سریال جدید پیدا کنم

ولی به لحاظ پیدا کردن کدهای مخرب هردوتا تقریبا در یک سطح هستند ( یعنی هر دو فوق العاده قوی اند).

saviss
14-04-2007, 03:24
با سلام
من الان روی سیستمم هر دوتا نصبه!! البته کاسپر بعنوان آنتی ویروس اولم است که همیشه فعاله و از ناد هم در مواقع ضروری برای اسکن ازش استفاده می کنم. و به نظرم این دو مکمل خوبی برای هم هستند و ضمنا اصلا سرعت سیستم رو نمی گیرن ...
ولی اگه قرار باشه از این دوتا یکی رو انتخاب کنم کاسپر رو انتخاب می کنم چون هم اینتر نت سکوریتی است ( البته ظاهرا Nod32 هم قرار نسخه اینترنت سکوریتی عرضه بکنه...) و هم اینکه من یه مشکلی که با ناد دارم اینه که تقریبا هر 2 هفته سریالهاش از کار می افته و برای آپدیت کردنش باید سریال جدید پیدا کنم

ولی به لحاظ پیدا کردن کدهای مخرب هردوتا تقریبا در یک سطح هستند ( یعنی هر دو فوق العاده قوی اند).
من Nod32دارم(اصل هستش)تازه هم دوباره خریدم(چون اعتبار اون قبلی دیگه داشت تموم میشد)توی نسخه جدیدی که فرستادن اینترنت سکیوریتی نسخه بتا بصورت رایگان هستش(البته مثل اینکه از توی سایتش هم میشه داون کردمجانی)ولی فقط روی XPجواب میده
من که ازش کاملا راضیم چون به هیچ وجه سرعت سیستم رو پائین نمیاره وضمنا سرعت اسکنشم خیلی بالاهست
دیروز از حسینMasterشنیدم که 50درصد تخفیف دانشجوئی هم میدن براخرید

D o l f i n
14-04-2007, 23:07
اصلش قیمتش چنده از کجا باید خردیدش؟

saviss
14-04-2007, 23:15
اصلش قیمتش چنده از کجا باید خردیدش؟
اصل قیمتش40تومنه
برا دانشجوها انگار تخفیف میدن
نمیدونم لینک سایت فارسیشو بذارم یانه؟

پی ام بزنی بهتره
برات میفرستم
من که راضی هستم

pedy
17-04-2007, 11:30
سلام
در کل فکر میکنم که کاسپر بهتره. حتی اگه فقط از آنتی ویروس خالی اش استفاده کنی

کاسپر هم همین مشکل "کی " برای رجیستر کردنو داره
یه مطلب دیگه اینکه جدیدا گفته میشه اگه از سری 6 کاسپر میخوای استفاده کنی از ورژن

6.0.2.614 به بعد استفاده کن. چون نسخه های قبلی سری 6 مث اینکه یه سری مشکلات دارن(والا میگن حفره دارن!!!)

Aamoo
30-04-2007, 08:37
سلام
منم از kaspersky prsonal pro 5.0.390 استفاده ميكنم و خيلي خيلي ازش راضيم license key اون رو هم كه تا 2008 فعال هستش دو سه ماه پيش از همين تاپيك گرفتم . هر چند وقت يك بار هم آپديتش رو بصورت دستي ميگيرم و هر چند تا سيستمي رو كه بخوام با همون، آپديت ميكنم

j0l6
30-04-2007, 08:50
به نظر من هم کاسپر باحال تره چون امکاناتیش بیشتره البته با ورژن جدیدش مشکل دارم چون زیادی به همه چی گیر میده ولی این واسه افزایش امینی هستش که قابل قبول هست

rasool1
03-05-2007, 23:56
دوستان عزیز یک حفره امنیتی خطر ناک در کاسپر پیدا شده که مشکلات زیادی بوجود آورده و تنها راه حلش هم update شدن به ورن 6 به بالای این آنتی ویروس است یا علی

Behroooz
13-05-2007, 11:35
به نظر من نود سی و دو بهتره

S0R3N4
15-05-2007, 16:24
بابا این چه سوالی هست؟

کسپرسکی دیگه!!

amin-se
15-05-2007, 16:38
نود دیگه !!!

Viren
16-05-2007, 09:20
فقط Nod32

کسپر اصلا به درد نمی خوره.مذخرفه

Metalzadeh
06-06-2007, 03:41
سلام
من 2 3 سالی میشه که از Nod استفاده می کنم
به نظر من حرف نداره ;)

__Genius__
06-06-2007, 04:03
بابا چرا عشقی نظر میدین ؟:18:
هر کی هر چی رو دوست داره میگه اون بهتره ........
:41:
حداقل به شغل من بدبخت و امثال من یه احترامی بذارین ...:19:
در ضمن اینجا رو بخونین :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

S0R3N4
06-06-2007, 07:21
من نمی دونم شما از چه لحاظ میگن نود32 بهتره؟
یکسری به تاپیک مقایسه آنتی ویروس ها بزنین می بینید جریان چیه؟
راستش الان که نسخه جدید کسپرسکی یعنی 7 خیلی قوی تر شده!!!

mehdi_ok1
06-06-2007, 07:50
فقط Nod32

کسپر اصلا به درد نمی خوره.مذخرفه

با چه مدرکی اینو میگی

کاسپر فعلا حرف اول رو میزنه

مدرک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

__Genius__
06-06-2007, 08:20
البته مهدی جان فعلا در صدر قرار داره ولی فقط از لحاظ قدرت ولی شما چیزهای دیگه ای هم در نظر بگیری Norton حرف اول رو میزنه ....
شما یه نگاهی به VulnAssesstor های Norton بندازی از این حرفت پشیمون میشی ...

S0R3N4
06-06-2007, 08:23
__Genius__ عزیز
مگه از حونت سیر شدی Norton استفاده می کنی؟
2/3 سرعت کامپیوتر رو می خوره!!

Doyenfery
06-06-2007, 08:45
2/3 سرعت کامپیوتر رو می خوره!!+
کاملا تایید میشه.
من به کاسپر رای میدم , واقعا خوبه :12:

S0R3N4
06-06-2007, 08:53
کسپرکی نسبت به قدرتی که داره خیلی سبک هست!!

D o l f i n
06-06-2007, 09:37
مگه از حونت سیر شدی Norton استفاده می کنی؟
2/3 سرعت کامپیوتر رو می خوره!!
تو نسخه های قبلی بله ولی نسخه جدید 2007 اصلا اینطوری نیست و تا حدود زیادی این مشکل برطرف شده

mehdi_ok1
09-06-2007, 17:13
تمام حرف ها 101% درست

اما
نمیدونم چرا هر چیزی هم که میریزم برای مقابله با این ویروس ها آخر سر باز هم نانتوان در مقابل ویروس هستم
(حتی با آپدیت کردنشون)

Street.Boy
19-07-2007, 00:54
سلام خدمت دوستان.
من یه راهنمایی می خواستم اگه ممکنه کمکم کنین. سرچ هم کردم اما جوابی نگرفتم.
من در حال حاضر روی کامپیوترم آنتی ویروس NOD32 رو نصب کردم. آیا به نظر شما آنتی ویروس Kasper Sky بهتر هست یا NOD32!؟!؟؟! یا اینکه جفتش در یک رده و در یک سطح هست و احتیاجی نیست من NOD32 رو از روی کامپیوترم Uninstall کنم و بجاش Kasper Sky رو بریزم. برای من چند مورد مهم هست: یکی اینکه در کنار اینکه امنیت کامل داشته باشم و با خیال راحت توی اینترنت چرخ بزنم و میلهام رو چک کنم در کنارش سرعت کامپیوترم گرفته نشه و همچنین برای اجرای برنامه ها چه هنگام استفاده از اینترنت و چه برنامه های دیگه معطل نشم و رم کامپیوترم رو الکی اشغال نکنه و در کل اذیت نکنه و خیلی آروم کار خودش رو انجام بده بدون کمترین مزاحمت و سرعت کامپیوترم رو نگیره. حالا شما می گین NOD32 بهتره یا Kasper Sky یا اینکه جفتش در یک سطح هست و فرقی نمی کنه!؟!؟!؟! خواهشا تعصبی صحبت نکنید و اون چیزی که منطقا وجود داره بگین.
یه سوال دیگه هم داشتم ممنون می شم در این مورد هم به من کمک کنین. آیا لازم هست کناره برنامه آنتی ویروس NOD32 یا Kasper Sky من Antispyware یا Firwall نصب کنم یا نه همون آنتی ویروس کفایت می کنه و وظایف Antispyware و Firewall رو انجام می ده و احتياجي نيست که از اون برنامه هاي Anti Spyware يا Firewall استفاده کنم و AntiVirus کافيه!!!!؟!؟!؟!؟

*Batman*
19-07-2007, 02:04
سلام.
همون NOD32 برای شما خوبه و نیازی به نصب Kaspersky ندارید.البته نمیگم که Kaspersky بده.
در کنار NOD32 اگه از یه Firewall استفاده کنید دیگه مشکلی ندارید.
من نظر خودمو گفتم و ادعای کارشناسی هم ندارم.خواهشا جبهه نگیرید.

Hadi King
19-07-2007, 02:29
كاسپرسكي بهتر تا نود32....تو اينترنت امدن كاسپرسكي بهتر عمل ميكنه تا نود32

sltavakoli
19-07-2007, 02:33
امنيت بيشتر=كسپر

سرعت بيشتر= ناد

StAtIc
07-08-2007, 02:44
Best antivirus software for experts

Reviews unanimously agree that NOD32 is as good as or better than Kaspersky Anti-Virus in all but one area: Reviews say NOD32 has a very hard-to-use interface. Although computer experts say NOD32 offers great protection, no system drain and no software conflicts, most users will be confused by its unintuitive and confusing interface and controls. That puts NOD32 out of contention for anyone but sophisticated computer users
:31:
pleas Download this video...

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

StAtIc
07-08-2007, 03:00
یا اینکه جفتش در یک رده و در یک سطح هست و احتیاجی نیست من NOD32 رو از روی کامپیوترم Uninstall کنم و بجاش Kasper Sky رو بریزمنه!اگه شما اینکارو بکنید عذرر بدتر از گناه را انجام دادید!!!

یه سوال دیگه هم داشتم ممنون می شم در این مورد هم به من کمک کنین. آیا لازم هست کناره برنامه آنتی ویروس NOD32 یا Kasper Sky من Antispyware یا Firwall نصب کنم یا نه همون آنتی ویروس کفایت می کنه و وظایف Antispyware و Firewall رو انجام می ده و احتياجي نيست که از اون برنامه هاي Anti Spyware يا Firewall استفاده کنم و AntiVirus کافيه!!!!؟!؟!؟!؟فکر کنم بعضی از بعضی ها در خواب زمستانی بسر می برید!یا چند سال پیش که آنتی ویروس ها فقط به عنوان ویروس کش استفاده می شدند که باید با اوون anty trojan - anty spywere-anty Worm می نصبیدیم که سیستم خیلی سنگین می شد!ولی الان آنتی ویروس ها 99.9%اونها از از شناسایی ابزارهای جاسوس و تروجان و... در سطح kernel پشتیبانی می کنند.
در مورد فایروال که 100% باید داشته باشی!یدونه خوبشو انتخاب کن!من outpost رو پیشنهاد می کنم!!!می تونید نتیجه آزمایش فایروال هارو ببینید که outpost اول شده!

Firewall termination defense scoreboard explanation

siavash2death
18-08-2007, 21:33
فقط کسپرسکای.اصلا حرف نود 32 رو نیارید.با اینکه نود سرعتش خوبه و بالاست.ولی بیشتر ویروس ها رو نمی شناسه.
پس این آنتی ویروس به چه درد می خوره؟فقط کسپرسکای.شک نکنید.

pillx
18-08-2007, 21:41
فقط نود 32
چون واقعا به قدرتش پی بردم

AB
18-08-2007, 22:09
فقط کسپرسکای.اصلا حرف نود 32 رو نیارید.با اینکه نود سرعتش خوبه و بالاست.ولی بیشتر ویروس ها رو نمی شناسه.
پس این آنتی ویروس به چه درد می خوره؟فقط کسپرسکای.شک نکنید.
شما لطفا اسم دو تا ویروس رو بیارین که ناد 32 نمیشناسه!!!

StAtIc
19-08-2007, 01:14
nod32 برای حرفه ای هاست!
کسپر می دونید چرا طرفدار داره؟به خاطر محیط کاربر پسندانه ترش هست! در قدرت بدون شک NOD32 قدرت بسیار بالا تری نسبت به کسپر داره!
اووون ویدیویی که صفحه قبل گذاشتم ببینید! که کسپر ادعا کرده بود که روت کیت هارو قادر به شناسایی هست! ولی وقتی فایل رووت کیت رو باز کرد و اسکن کرد کسپر عین خیالش نبووود!
و این یعنی فاجعه!
اینم لینکش: