مشاهده نسخه کامل
: كسي با ان95 كار كرده؟؟؟
IMANOKIA
09-04-2007, 14:52
سلام دوستان آيا كسي ان95 خريده يا باهاش كار كرده؟ به نظر شما اين گوشي با اين قيمت وحشتناك ارزش خريدن داره؟ با اين پول راحت ميشه يه كامپيوتر با يه گوشي با كلاس خريد...ولي خوب ان 95 يه چيز ديگست. كلاسش و كاراييش آدم رو مي كشه به طرف خودش :21:
IMANOKIA
09-04-2007, 14:59
:41: بد جوري تو كف اين گوشي هستم .گوشي 6630 داشتم فروختم به اميد اين گوشي البته اول مي خواستم ايميت جمين بگيرم به خاطر صفحه بزرگش و صفحه لمسي و ويندوز موبايل ولي بعد ديدم ارزش نداره اخه كيفيت صداش پايين و دوربينش هم زياد قوي نيست...ولي قيمت ان95 كي مناسب ميشه
tcom_mobile
09-04-2007, 15:10
دوست عزيز من خر پول تر از همه ي شماها هستم جوري كه كمتر از يه تومن برا گوشي خرج نكردم ولي نتيجه رو بهت گذارش كنم: همه ي گوشي ها يكي هستند لااقل توا ياران. تا20 سال ديگه هم نمي توني از امكانات موجود تو ان95 تو ايران استفاده كني تا 20 سال ديگم كه گوشيت تو دستت باد مي كنه بدرد نمي خوره . كهنه مي شه . جديدترش مياد. بي خودي پول خودتو حروم گوشي نكن.لامذهب لنزشم كاور نداره مي بيني؟؟؟؟؟!!!!!!! چه كار احمقانه اي كرده اين نوكيا؟؟؟؟درسته 5 مگاپيكسله ولي زومش اپتيكال نيست ديجيتاله زياد ارزش نداره در برابر يه دوربين ديجيتالي. بري يه دوربين ديجيتالي باحال حرفه اي به پول ا95 بخري بهتره حتي مي توني يه گوشي با كلاس هم بخري به خدا مثل برادر بهت مي گم بي خودي پول حروم گوشي نكن
IMANOKIA
09-04-2007, 15:25
سلام تي موبايل...انگار به بقيه مزيتهاش توجه نكردي؟؟؟
درسته بعضي خصوصياتش تو ايران فقط براي تو سايتا نوشتن خوبه ...ولي عزيز صفحه بزرگش با اون كيفيت 16 ميليون رنگ كه تو ايران ميشه استفاده كرد ...صداي 3 بعدي با كيفيت عالي ...فيلمبرداري خوب ..من دوربينشو براي فيلمبرداري مي خوام وگرنه همون 1.3 مگا پيكسل 6630 هم براي عكس كافيه...درسته جلو ايديم نوشته 4 پست ولي من از اونايي هستم كه نهايت استفاده تخصصي رو از موبايل مي كنم...و مدتهاست تو اين فرومها هستم البته با ايدي مختلف...ضمنا من از اون احمقام كه اگه از چيزي خوشم اومد ديگه بايد بگيرمش
IMANOKIA
09-04-2007, 15:28
بابا بچه پولدارا پس كي مي خوايد بخريد؟
دوست دخترم از دوبي گرفته ولي چيزي از گوشي زيا دحاليش نيست تا 2 ماه ديگه هم نمياد لعنتي ...اگه اومد خرش ميكنم ازش مي گيرم چند روزي ولي تا اون موقع :41:
tcom_mobile
09-04-2007, 17:13
مان 8800 داشتم ان73 و ان70 و پي 990و دبيلو800 وچندتا گوشي گرون قيمت ديگه كه بالاي يه مليونن هركدوم و بنا بهيه علتي شخصي اسم اونا رو نمي نويسم ولي خوب الا چي؟ كدوم ارزش داره؟؟؟؟
فكر كنم 8800 خوشگل و خوشدت باشه ولي كمي سنگينه
الانم ان73 مي خوام بگيرم حالشو ببرم
IMANOKIA
09-04-2007, 20:01
بله درسته كه هر گوشي كه اول مياد تو بازار قيمتش بالاست و در زمان خودش بهترينه ولي قبول كن كه نمي شه منتظر موند كه يك سال بعد يه گوشي ارزون بشه چون ديگه اون موقع خريدنش ارزشي نداره ديگه از چشم ميوفته. اگه يادتون باشه يه زماني 6600 بهترين بود .يادمه وقتي 6630 اومد اولا 400 و خورده اي بود مي گفتن ديگه اندشه ...بله د 95 هم يه زماني قديمي ميشه ولي مطمعن باش تا سالها تو بورس مي مونه...
6630 كه من فكر كنم سه سال پيش همون اول كه اومد 460 تومان گرفتم الان ديگه تو رده دوم گوشيهاي موبايله ولي هنوز هم گوشي خوبيه تو رده خودش :5: ولي قبول كنيد ان 95 يه گوشي كامله :40:
KINGTATu
10-04-2007, 22:55
شما می خوای پول به یه گوشی بدی که خودت با اون حال کنی نه دیگران ، فکر حال خودت باش نه فکر چشم بقیه ... .
majid289
11-04-2007, 00:23
شما می خوای پول به یه گوشی بدی که خودت با اون حال کنی نه دیگران ، فکر حال خودت باش نه فکر چشم بقیه ... .
اگه نظر ديگران براش مهم نبود تايپييك نميزد ويه راست ميرفت ميخريد
IMANOKIA
11-04-2007, 14:51
:41: دوستان عزيز من نگفتم نظر بديد كه بخرم يا نه؟ من مي گم كسي با اين گوشي كار كرده يا نه؟؟؟؟؟؟
من بيشتر از هر كسي در مورد اين گوشي تحقيق كردم ولي قبول كنيد كه شنيدن كي بود مانند ديدن
دوستاني كه با اين گوشي كار كردن يا از كسي شنيدن در موردش لطف كنن نظر بدن كه آيا واقعا همينطوري هست كه دربارش گفته ميشه؟:46:
IMANOKIA
11-04-2007, 14:56
مجيد عزيز من حتما اين گوشي رو مي خرم ولي نا حالا ...وقتي مي خرم كه قيمتش متعادل بشه و اين گوشي جا بيفته...ولي قبلش دلم ميخواد دوستان خوبم نظر بدن مخصوصا اوناييكه باهاش كار كردن...
نظر بديد در مورد گوشي:11:
نه اينكه بخرم يا نخرم...:5:
IMANOKIA
11-04-2007, 20:22
تو اين همه آدم يه نفر هنوز دستش به ان95 نخورده ؟؟؟:41: اي بابا
خوب بريد تو مغازه به بهانه خريدن و قيمت كردن دست بهش بزنين بعد بيايد خبرم كنيد.:27: .. من كه همين كار رو كردم دست هم بهش زدم ولي خيلي سرد بود گوشيه قررررررررررررررررررربونش برم ...اين جي اف ما هم نمياد كه اين گوشي رو ازش بگيرم:40:
infrared اش منو کشته!واسه اینفراردش حتما باید بخرمش!
IMANOKIA
11-04-2007, 23:49
infrared اش منو کشته!واسه اینفراردش حتما باید بخرمش!
سلام ديه گو مگه اينفراردش مورد خاصي داره كه ما نمي دونيم؟؟؟ البته اگه منظورت كارايي اينفرارده كه حرفتو قبول دارم...كنترل تلويزيون:21: دزدگير ماشين:21: و..... البته طوري كه تو گفتي انگار قدرت اينفراردش بهتره:13:
Sasan Info
12-04-2007, 00:21
دوست عزيز من خر پول تر از همه ي شماها هستم جوري كه كمتر از يه تومن برا گوشي خرج نكردم ولي نتيجه رو بهت گذارش كنم: همه ي گوشي ها يكي هستند لااقل توا ياران. تا20 سال ديگه هم نمي توني از امكانات موجود تو ان95 تو ايران استفاده كني تا 20 سال ديگم كه گوشيت تو دستت باد مي كنه بدرد نمي خوره . كهنه مي شه . جديدترش مياد. بي خودي پول خودتو حروم گوشي نكن.لامذهب لنزشم كاور نداره مي بيني؟؟؟؟؟!!!!!!! چه كار احمقانه اي كرده اين نوكيا؟؟؟؟درسته 5 مگاپيكسله ولي زومش اپتيكال نيست ديجيتاله زياد ارزش نداره در برابر يه دوربين ديجيتالي. بري يه دوربين ديجيتالي باحال حرفه اي به پول ا95 بخري بهتره حتي مي توني يه گوشي با كلاس هم بخري به خدا مثل برادر بهت مي گم بي خودي پول حروم گوشي نكن
عزيزم بايد بگم كه كاور لنز داره تو كه واقعيشو نديدي از رو عكس الكي قضاوت نكن
كاور لنزش يه مدل ديگست
بعدا ميام بازم توضيح ميدم
:11:
Metalzadeh
12-04-2007, 01:26
چند تا عکس از n95
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
alimohammadi
12-04-2007, 12:42
آقا من که خریدمش. خیلی هم عالیه. آخره کلاسه.
همچینی دخترا قش میکنن که حد و حساب نداره!!!!
آخره حال
راستی یکی به من بگه این کاور لنز چی چیه تا بگم مال من داره یا نه؟
KINGTATu
12-04-2007, 14:00
من اون قسمت از حرفاش رو منظورم بود که می گفت یه گوشی بعد از یه مدت از چشم می افته وگرنه من با ان95 کار نکردم که بخوام نظر بدم
حالا شما مشکلی داری ؟؟؟
IMANOKIA
12-04-2007, 15:59
والله من خودم هم تو اين موضوع كه لنزش كاور نداره موندم ...ولي اگه منظورتونو درست فهميده باشم و طبق تحقيقاتم لنزش كاور هم داره و حرف آقا ساسان تاييد مي شه...آقا علي اگه واقعا خريديش بيشتر در مورد كاراييش توضيح بده برامون اين دخترا كه براي همه چي قش مي كنن
IMANOKIA
12-04-2007, 16:02
از آقاي متال زاده هم به خاطر مزين نمودن تاپيك ما به عكسهاي زيباي ان 95 تشكر مي كنيم ...به افتخارشون:42:
alireza999
12-04-2007, 16:57
n95 کاور لنز داره!در کل گوشی آدم تک باشه خیلی کلاس داره اما نه این که 1.8 تومن به گوشی بدی!
شما با 500هزار تومان می تونید یه دوربین دیجیتال 10 مگا حرفه بخری
بقیه امکاناتش مثل GPS - و 3g که تو ایران کابرد نداره
pedram_ashena
12-04-2007, 17:00
مشخصات دقيق به همراه عكس در لينك زير:
alireza999
12-04-2007, 17:06
IMANOKIA
12-04-2007, 17:19
n95 کاور لنز داره!در کل گوشی آدم تک باشه خیلی کلاس داره اما نه این که 1.8 تومن به گوشی بدی!
شما با 500هزار تومان می تونید یه دوربین دیجیتال 10 مگا حرفه بخری
بقیه امکاناتش مثل GPS - و 3g که تو ایران کابرد نداره
من نمي دونم شما چرا فقط گير دادين به دوربينش و 5 مگا پيكسلش ...بابا اين گوشي 100 تا مزيت ديگه هم داره بريد بيشتر تحقيق كنيد...تا مي گي ان 95 مي گن برو دوربين ديجيتال بگير...بابا ديجيتالم كجا بود:31:
ضمنا اين گوشي الان حدود 1 ميليون 250 تومنه تو كشورهاي حوزه هم حدود 800 تومنه و ارزونتر هم ميشه:5:
IMANOKIA
12-04-2007, 17:22
:21:
اقاي عليرضا تو همين عكسي كه گذاشتي برات يه مثال مي زنم
يه نگاهي به صفحه ان 73 كن و يه نگاهي به ان 95 تا بفهمي شفافيت صفحه 16000000رنگ يعني چي ؟؟؟!!! نكنه ميگي اينم تو ايران نمي شه استفاده كرد؟:5:
alimohammadi
12-04-2007, 19:59
بیا آقا اینم کلهم مشخصات
Operating Frequency
WCDMA2100 (HSDPA), EGSM900, GSM850/1800/1900 MHz (EGPRS)
Automatic switching between bands and modes
Dimensions
Volume: 90 cc
Weight: 120 g
Length: 99 mm
Width: 53 mm
Thickness (max): 21 mm
Memory Functions
Up to 160 MB* internal dynamic memory for messages, ringing tones, images, video clips, calendar notes, to-do list and applications
Memory card slot supporting up to 2 GB microSD memory cards
Power Management
Battery: Nokia Battery (BL-5F) 950mAH
Talk time: up to 160min (WCDMA), up to 240 min (GSM)*
Stand-by time: up to 215 hours (WCDMA), up to 215h (GSM)*
Displays
Large 2.6" QVGA (240 x 320 pixels) TFT display with ambient light detector and up to 16 million colours
User Interface
Operating system: S60 software on Symbian OS
User Interface: S60 3.1
Dedicated Media Keys
Multimedia Menu
Active standby screen
Call Management
Contacts: advanced contacts database with support for multiple phone and e-mail details per entry, also supports thumbnail pictures and groups
Speed dialing
Logs: keeps lists of your dialed, received, and missed calls
Automatic redial
Automatic answer (works with compatible headset or car kit only)
Supports fixed dialing number, which allows calls only to predefined numbers
Conference call
Push to talk (PoC)
Voice Features
Speaker independent name dialing (SIND)
Voice commands
Voice recorder
Talking ringtone
Integrated hands-free speaker
Messaging
Text messaging: supports concatenated SMS, picture messaging, SMS distribution list
Multimedia messaging: combine image, video, text, and audio clip and send as MMS to a compatible phone or PC; use MMS to tell your story with a multi-slide presentation
Automatic resizing of your megapixel images to fit MMS (max 300 KB size depending on the network)
Predictive text input: support for all major languages in Europe and Asia-Pacific
Data Transfer
WCDMA 2100 (HSDPA) with simultaneous voice and packet data (PS max speed UL/DL= 384/3.6MB, CS max speed 64kbps)
Dual Transfer Mode (DTM) support for simultaneous voice and packet data connection in GSM/EDGE networks. Simple class A, multi slot class 11, max speed DL/UL: 177.6/118.4 kbits/s
EGPRS class B, multi slot class 32, max speed DL/UL= 296 / 177.6 kbits/s
Digital Services
Java and Symbian applications available from Nokia Software Market
Imaging and Video
Up to 5 megapixel (2592 x 1944 pixels) camera, Carl Zeiss optics, Tessar lens, MPEG-4 VGA video capture of up to 30 fps
Direct connection to compatible TV via Nokia Video Connectivity Cable (CA-64U, included in box) or wireless LAN/UPnP
Front camera, CIF (352 x 288) sensor
Video call and video sharing support (WCDMA network services)
Integrated flash
Digital stereo microphone
Flash modes: on, off, automatic, redeye reduction
Rotating gallery
Online album/blog: photo/video uploading from gallery
Nokia Lifeblog 2.0 support
Video and still image editors
Movie director for automated video production
Mobile Video
Video resolutions: up to VGA (640x480) at 30 fps
Audio recording: AAC stereo
Digital video stabilization
Video clip length: limited by available memory
Video file format .mp4 (default), .3gp (for MMS)
White balance: automatic, sunny, cloudy, incandescent, fluorescent
Scene: automatic, night
Color tones: normal, sepia, black & white, negative, vivid
Zoom: Digital up to 10x (VGA up to 4x)
Mobile Photography
Image resolution: up to 5 megapixel: (2592 x 1944 pixels)
Still image file format: JPEG/EXIF
Auto focus
Auto exposure - center weighted
Exposure compensation: +2 ~ -2EV at 0.5 step
White balance: automatic, sunny, cloudy, incandescent, fluorescent
Scene: automatic, user, close-up, portrait, landscape, sports, night, night portrait
Color tones: normal, sepia, black & white, negative, vivid
Zoom: Digital up to 20x (5 megapixel up to 6x)
Camera Specifications
Sensor: CMOS, 5 megapixel (2592 x 1944)
Carl Zeiss Optics: Tessar lens
Focal length 5.6 mm
Focus range 10 cm ~ infinity
Macro focus distance 10-50 cm
Shutter speed: Mechanical shutter: 1/1000~1/3 s
Music Features
Digital music player - supports MP3/AAC/AAC+/eAAC+/WMA/M4A with playlists and equalizer.
Integrated handsfree speaker
OMA DRM 2.0 & WMDRM support for music
Stereo FM radio (87.5-108MHz /76-90MHz)
Visual Radio
Listen to music and interact with your favorite radio stations
Find out what song is playing, who sings it, and other artist information
Enter contests and answer surveys, vote for your favourite songs
Find out more about Visual Radio
درضمن اینو واسه من از انگلیس فرستادن 840.000 تومن
sarmast65_ata
12-04-2007, 21:40
دیروز رفتم پاساز پایتخت تو میرداماد تو طبقه دوم یه مغازه این گوشی رو داشت والا کف همه بریده بود وقتی داشتن نگاه می کردن به نظر خودم قبل از اینکه این گوشی رو از نزدیک ببینم فکر میکردم خیلی گوشی بزرگی باشه و کتو کلفت باشه ولی اصلآ اینطوری نیست خیلی هم کوچیک نیست ولی در مقایسه با گوشی های دیگه نوکیا به نظر من خیلی کوچیک و خوشگله این گوشی خیلی حرفا برای زدن داره حالا هم که هیچ رقیبی نداره
راستی N93i هم اومده و واقعآ معرکست
IMANOKIA
12-04-2007, 23:24
دیروز رفتم پاساز پایتخت تو میرداماد تو طبقه دوم یه مغازه این گوشی رو داشت والا کف همه بریده بود وقتی داشتن نگاه می کردن به نظر خودم قبل از اینکه این گوشی رو از نزدیک ببینم فکر میکردم خیلی گوشی بزرگی باشه و کتو کلفت باشه ولی اصلآ اینطوری نیست خیلی هم کوچیک نیست ولی در مقایسه با گوشی های دیگه نوکیا به نظر من خیلی کوچیک و خوشگله این گوشی خیلی حرفا برای زدن داره حالا هم که هیچ رقیبی نداره
راستی N93i هم اومده و واقعآ معرکست
بله دوست عزيز بزرگ نيست هم اندازه گوشي هاي معموليه فقط صفحش بزرگه آخ بميرم براش هم صفحه بزرگ هم صفحه كليد داره واقعا معركه است:40: :40: :40:
IMANOKIA
13-04-2007, 13:32
كسي پيدا نشد كه با اين سوپر گوشي كار كرده باشه؟؟؟
كسي هنوز اين گوشي رو نخريده؟؟؟
كف كرديم تو رو خدا
هر كي اومد اينجا رو ديد زد جون عزيزش يه حرف تازه از اين گوشي برام بگه ...خيلي حال مي كنم با اين سوپر موبايل:5: :11:
IMANOKIA
13-04-2007, 13:40
تو رو خدا فقط يك دقيقه برو تو بحر كيفيت صفحه نمايش 16000000رنگ[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
IMANOKIA
13-04-2007, 13:44
به جون خودم به جون شما اين يه گوشي نيست اين يه دنياست
مي گي نه؟ نگا كن:11:
IMANOKIA
13-04-2007, 13:52
نگا ان80 بيچاره چجوري كنار ان95 خودشو جمو جور كرده:31:
فكر مي كنيد كدوم گوشي روش ميشه كنار ان95 قد علم كنه؟:10:
من اصلا كاري به مزيت هاي بي نظيرش ندارم ..فقط نگا تيپش كنين :21:
گوشي بايد مردونه باشه مثل اين:27:
IMANOKIA
13-04-2007, 14:34
اينم براي اونايي كه مي گفتن ان95 لنزش كاور نداره:29:
اگه باز هم متوجه نشدين بدونين مشكل از گيرندست:33:
به اين عكس خوب نگاه كنيد.
.
.
.
v
alimohammadi
13-04-2007, 15:01
ایمان جون زیاد جوش نزن
ببین من که خریدمش کلی هم راضی ام تو هم برو بخر!
IMANOKIA
13-04-2007, 15:47
ایمان جون زیاد جوش نزن
ببین من که خریدمش کلی هم راضی ام تو هم برو بخر!
سلام علي آٌقا
من فعلا نمي تونم اين گوشي رو بخرم چون اين گوشيايي كه اومده آ›مايشيه و من منتظر مي مونم تا نسخه اصلي بياد چند ماه ديگه و قيمتش هم متعادل بشه
حالا شما كه خريدي ما رو روشن كن
1.اولا كه مباركت باشه
2.واقعا همون چيزي هست كه تبليغاتشو مي كنن؟
3.به نظر تو ضعفش چيه؟
4.فيلمبرداريش واقعا عاليه؟
5.با چه قيمتي گرفتي از كجا؟
ممنون مي شم جواب بدي عزيز
ما فعلا بايد جوش بزنيم:23:
alimohammadi
13-04-2007, 16:54
بابا آزمایشی یعنی چی؟؟!! اینا همش حرفه مگه ویندوزه!!!
1. مرسی
2. آره اساسی
3. من که چیزی ندیدم
4.من که ازش استفاده نمیکنم ولی نسبت به گوشیایی که داشتم این واقعا خداست
5. اینو داداشی از انگلیس فرستاده - 840 تومن به پول ما
IMANOKIA
13-04-2007, 17:05
ببين علي اگه يه لطفي كني خيلي ممنون ميشم
يه تيكه فيلم باهاش بگير در حد 30 ثانيه مثلا بعد بذار اينجا تا ببينيم كيفيتش چطوره در فيلمبرداري
البته اگه حوصلشو داشتي
alimohammadi
13-04-2007, 17:10
Ok, ولی قولشو واسه امروز نمیدم
IMANOKIA
13-04-2007, 17:18
راستي يه سوال ديگه
چندتا اسپيكر داره واقعا و كيفيت صداش چطوره؟:5:
با هندسفري چطوره:8:
؟؟؟
IMANOKIA
13-04-2007, 18:16
چرا كسي به من سر نمي زنه؟؟؟:41:
نكنه از ان95 بدتون مياد؟ :17:
مگه ميشه كسي از اين گوشي بدش بياد:21:
شايد هم داستان اون ضرب المثل معروفه كه گربه دستش به گوشت نمي رسه ....... :whistle:
يه چيزي بگيد ديگه اي بابا فقط مياين نگا ميكنين بعد يواشكي فلنگو مي بندين:37:
IMANOKIA
14-04-2007, 23:34
اي نوكيا كه جانم فداي تو
كمي قيمتو بيار پايين تا بشم صاحب تو
M.etallic.A
15-04-2007, 00:15
:21:
اقاي عليرضا تو همين عكسي كه گذاشتي برات يه مثال مي زنم
يه نگاهي به صفحه ان 73 كن و يه نگاهي به ان 95 تا بفهمي شفافيت صفحه 16000000رنگ يعني چي ؟؟؟!!! نكنه ميگي اينم تو ايران نمي شه استفاده كرد؟:5:
دقت نکردی چی شد... به دکمه های n95 نگاه کن روشنه اما ماله n73 خاموشه این یعنی چی ؟؟؟؟
M.etallic.A
15-04-2007, 00:23
ببین گوشی رو ولش کن ... دوست دخترو بچسب ... دوست دخترت n95 سفارش داده از دوبی براش بیارن ؟ تو هم میخوای بری بگیری ؟
اولا به این چیزا دل نبند که هر روز تکنولوژی پیشرفت میکنه همین n95 یکی دو سال دیگه میشه n70 ....
من نمیگم نخر اگه پولشو داری برو بخر حالشو ببر ... ولی خوب n95 هم ایراد زیاد داره که به مرور وقتی فراگیر شد رو میشه... در ضمن اون دوستی که گفت دخترا قش میکنن به نظر من آدم یه میلیون و خرده ای بده n95 بگیره که دخترا قش کنن باید خیلی پخمه باشه چون دخترا همینطوریشم باید واسه ما قش کنن ( که میکنن ) نیازی به این جرگولک بازیا نیست... راستی با پول n95 نمیشه یه لپ تاپ خفن خرید ؟
IMANOKIA
15-04-2007, 10:59
ببین گوشی رو ولش کن ... دوست دخترو بچسب ... دوست دخترت n95 سفارش داده از دوبی براش بیارن ؟ تو هم میخوای بری بگیری ؟
اولا به این چیزا دل نبند که هر روز تکنولوژی پیشرفت میکنه همین n95 یکی دو سال دیگه میشه n70 ....
من نمیگم نخر اگه پولشو داری برو بخر حالشو ببر ... ولی خوب n95 هم ایراد زیاد داره که به مرور وقتی فراگیر شد رو میشه... در ضمن اون دوستی که گفت دخترا قش میکنن به نظر من آدم یه میلیون و خرده ای بده n95 بگیره که دخترا قش کنن باید خیلی پخمه باشه چون دخترا همینطوریشم باید واسه ما قش کنن ( که میکنن ) نیازی به این جرگولک بازیا نیست... راستی با پول n95 نمیشه یه لپ تاپ خفن خرید ؟
سلام دوست عزيز
والله دوست دخترم الان دوبي هست و گوسي رو گرفته و تو وبكم نشونم مي ده ميگه تا اونجات بسوزه:45:
اسم هر چي رو كه بيارم سر لجم ميره زودي مي گيرش كه من هرس بخورم:37:
قبول كن الان 95 بهترينه
ضمنا لپ تاپ كجا و گوشي تلفن همراه كجا ؟ لپ تاپ مي خوام چي كار؟
البته لپ تاپ هم تو خونه هست
بله دخترا همينجوري هم قش مي كنن بريد تو خيابون و امتحان كنيد:27:
IMANOKIA
15-04-2007, 11:06
دقت نکردی چی شد... به دکمه های n95 نگاه کن روشنه اما ماله n73 خاموشه این یعنی چی ؟؟؟؟
حالا تو اين عكس ان95 دكمه هاش خاموشه و اين سوني ايريكسون بيچاره روشنه حالا چي ميگي جناب متاليكا:27: الهي من فداي تو بشم متال[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
M.etallic.A
15-04-2007, 12:12
قبول كن الان 95 بهترينه
کی این حرفو زده ؟ اینو ببین
صفحه لمسی با رزولوشن 480 * 800 یا Wide VGA و با 16 میلیون رنگ...
Dual speakers با کیفیت و بلندی فوق العاده ...
Card Slot : minisd
30 گیگا بایت هارد درایو ( داری اینو ؟ )
1 گیگابایت رم ( اینو چی ؟)
1.2 گیگاهرتز سی پی یو ( n95 له شد)
تمام امکانات ارتباطی ( WIFI . EDGE . BLUETOOTH ....) در ضمن بلوتوث ورژن 2
و ......... این هم برگ برنده ... دارای سیستم عامل Microsoft Windows Vista Business OS
و این هم باقی ماجرا :
1.2 MP videocall camera
- Java MIDP 2.0
- Voice memo
- Windows media player 11
- Video/audio album
- File manager
- Built-in handsfree
- Fingerprint recognition
n95 در مقابل این حرفی واسه گفتن داره ؟
راستی اسمش یادم رفت : HTC SHIFT
IMANOKIA
15-04-2007, 13:37
کی این حرفو زده ؟ اینو ببین
صفحه لمسی با رزولوشن 480 * 800 یا Wide VGA و با 16 میلیون رنگ...
Dual speakers با کیفیت و بلندی فوق العاده ...
Card Slot : minisd
30 گیگا بایت هارد درایو ( داری اینو ؟ )
1 گیگابایت رم ( اینو چی ؟)
1.2 گیگاهرتز سی پی یو ( n95 له شد)
تمام امکانات ارتباطی ( WIFI . EDGE . BLUETOOTH ....) در ضمن بلوتوث ورژن 2
و ......... این هم برگ برنده ... دارای سیستم عامل Microsoft Windows Vista Business OS
و این هم باقی ماجرا :
1.2 MP videocall camera
- Java MIDP 2.0
- Voice memo
- Windows media player 11
- Video/audio album
- File manager
- Built-in handsfree
- Fingerprint recognition
n95 در مقابل این حرفی واسه گفتن داره ؟
راستی اسمش یادم رفت : HTC SHIFT
ممنون به خاطر عكس و اطلاعات
من قبلا اينو ديده بودم عزيز
ولي خودمونيم انصافا تو اسم اينو ميزاري موبايل؟:46:
اينو ميشه تو دست گرفت و به عنوان موبايل حملش كرد؟
ضمنا من منظورم تو گوشيا يي بود كه تو ايران در دسترس ميباشد به هر صورت ممنون آقا:10:
البته دوربین این گوشی 1.2 مگاپیکسله. اگه کسی با دوربین و اندازه HTC Shift مشکل نداشته باشه، از هر لحاظ بهتر از n95ه .
در ضمن به قیمتشم یه نگاه بنداز جناب متالیکا . ارزونترین جایی که برای پیش فروش گذاشتنش 1700 دلاره :18: آخه هنوز comming soonه .
از نظره من HTC Advantage X7500 با قیمت 1200 دلار بیشتر از htc shift ارزش خرید داره.
imanbestboy، منم مثه خودت منتظرم n95 ارزون شه بگیرمش . راستی نظرت راجبه nokia e90 چیه ؟ تمام امکاناتش مثه n95ه ، فقط دوربینش 3.2ه. به اضافه ی qwerty keyboard و یه lcd بزرگتر :5:
احتمالا قبلا خودت دیدیش:
M.etallic.A
15-04-2007, 14:38
فکر کردی این گوشی چه قدریه و چند کیلوئه که میگی میشه حملش کرد ؟
در مورد دوربین هم باید بگم کسی که این گوشی رو میخره یه دوربین 10 مگاپیکسلی هم تو جیبش داره ...
در مورد قیمت هم والا بچه ها ماشالله همه مایه دارن وضعشون توپه قیمت مهم نیست براشون...
IMANOKIA
15-04-2007, 16:25
فکر کردی این گوشی چه قدریه و چند کیلوئه که میگی میشه حملش کرد ؟
در مورد دوربین هم باید بگم کسی که این گوشی رو میخره یه دوربین 10 مگاپیکسلی هم تو جیبش داره ...
در مورد قیمت هم والا بچه ها ماشالله همه مایه دارن وضعشون توپه قیمت مهم نیست براشون...
دوست عزيز اكثر محصولات HTC كه ايميت ها هم جز اونا هستن از نظر كيفيت دوربين و كيفيت صدا حرفي براي گفتن ندارن
مزيت بزرگ انها صفحه لمسي و صفحه بزرگ و ويندوز موبايله كه نوكيا ان95 هم صفحه بزرگ داره هم سيستم عامل سيمبيان كه اگه از ويندوز موبايل بهتر نباشه كمتر هم نيست و صداي عالي دوربين عالي و صفحه نمايش شفاف و واقعا همه امكانات تو ان95 هست جز صفحه لمسي كه مهم نيست...به هر صورت هيچ كمپاني نمياد يه مدلش رو كامل بده بيرون و يه عيبي براش مي زاره :46:
IMANOKIA
15-04-2007, 16:32
البته دوربین این گوشی 1.2 مگاپیکسله. اگه کسی با دوربین و اندازه HTC Shift مشکل نداشته باشه، از هر لحاظ بهتر از n95ه .
در ضمن به قیمتشم یه نگاه بنداز جناب متالیکا . ارزونترین جایی که برای پیش فروش گذاشتنش 1700 دلاره :18: آخه هنوز comming soonه .
از نظره من HTC Advantage X7500 با قیمت 1200 دلار بیشتر از htc shift ارزش خرید داره.
imanbestboy، منم مثه خودت منتظرم n95 ارزون شه بگیرمش . راستی نظرت راجبه nokia e90 چیه ؟ تمام امکاناتش مثه n95ه ، فقط دوربینش 3.2ه. به اضافه ی qwerty keyboard و یه lcd بزرگتر :5:
احتمالا قبلا خودت دیدیش:
سلام امير جان
من به شخصه گوشي تاشو مخصوصا طرح E90 رو نمي پسندم به نظر من گوشي بايد مردونه باشه
از طرح صفحه نمايشش هم خوشم نمياد ولي خوب امكاناتش عاليه در ضمن دوربين 3.2 با 5 مگا پيكسل زياد در عمل تفاوتي ندارن فقط 5 مگاپيكشل عكساش بزرگتره و حجمشون بيشتر ولي خوب در فيلمبرداري ان95 بايد بهتر باشه اين گوشي شبيه 9500 نوكياست به هر صورت هر كس سليقه اي داره
بدون شك ان95 هم كامل نيست و مشكلاتي خواهد داشت ولي در حال حاظر بهترين انتخابه:46:
M.etallic.A
15-04-2007, 16:47
دوست عزيز اكثر محصولات HTC كه ايميت ها هم جز اونا هستن از نظر كيفيت دوربين و كيفيت صدا حرفي براي گفتن ندارن
مزيت بزرگ انها صفحه لمسي و صفحه بزرگ و ويندوز موبايله كه نوكيا ان95 هم صفحه بزرگ داره هم سيستم عامل سيمبيان كه اگه از ويندوز موبايل بهتر نباشه كمتر هم نيست و صداي عالي دوربين عالي و صفحه نمايش شفاف و واقعا همه امكانات تو ان95 هست جز صفحه لمسي كه مهم نيست...به هر صورت هيچ كمپاني نمياد يه مدلش رو كامل بده بيرون و يه عيبي براش مي زاره :46:
کی بهت گفته i-mate هم جز htc ؟ اینا دو تا کمپانی جدا از هم هستن...
در مورد کیفیت دوربین و صدا ... وقتی یه ppc رو دستت میگیری ( با اون امکانات فوق العاده ) واقعیتش دیگه باید دوربین رو بزاری کنار چون اصلا وقت نمیکنی ازش استفاده کنی... کلاس کاریه ppc چیزی غیر از اینه...
در مورد صدا هم این htc shift دو تا بلندگو داره و فکر کنم صدای خیلی خوبی داشته باشه...
در ضمن تو سیمبین رو با ویندوز موبایل گذاشتی کنار هم ؟ مثل اینکه تا حالا یه pocket pc دستت نگرفتی تا بدونی ویندوز موبایل یعنی چی و سیمبین یعنی چی ...
به هر حال به نظر من n95 گوشی خیلی خوبیه ولی خیلی روش مانور تبلیغاتی دادن ...
Sasan Info
15-04-2007, 17:57
هيچ كمپاني نمياد يه مدلش رو كامل بده بيرون و يه عيبي براش مي زاره :46:
درست ميگي ولي نه ديگه مثل سوني اريكسون:2:
Sasan Info
15-04-2007, 17:58
هيچ كمپاني نمياد يه مدلش رو كامل بده بيرون و يه عيبي براش مي زاره :46:
درست ميگي ولي نه ديگه مثل سوني اريكسون:2:
IMANOKIA
15-04-2007, 21:37
کی بهت گفته i-mate هم جز htc ؟ اینا دو تا کمپانی جدا از هم هستن...
در مورد کیفیت دوربین و صدا ... وقتی یه ppc رو دستت میگیری ( با اون امکانات فوق العاده ) واقعیتش دیگه باید دوربین رو بزاری کنار چون اصلا وقت نمیکنی ازش استفاده کنی... کلاس کاریه ppc چیزی غیر از اینه...
در مورد صدا هم این htc shift دو تا بلندگو داره و فکر کنم صدای خیلی خوبی داشته باشه...
در ضمن تو سیمبین رو با ویندوز موبایل گذاشتی کنار هم ؟ مثل اینکه تا حالا یه pocket pc دستت نگرفتی تا بدونی ویندوز موبایل یعنی چی و سیمبین یعنی چی ...
به هر حال به نظر من n95 گوشی خیلی خوبیه ولی خیلی روش مانور تبلیغاتی دادن ...
دوست عزيز اولا كه بيشتر تحقيق كن بعد حرف بزن
ضمنا گوشي من الان ايميت جمينه:laughing:
دوست عزيز ايميت زير مجموعه كمپاني بزرگه htc است در كشورهاي عربي و حوزه خليج فارس و مدلهاي شبيه همين گوشهي ها با نام كيوتك و نامهاي ديگر در اروپا هستند:46:
M.etallic.A
15-04-2007, 22:34
شما مثل اینکه کلا همه ppc رو ماله شرکت بزرگ htc میدونی و بقیه شرکتها هم زیر مجموعه این کمپانی ...
ببینم o2 چی ؟ اونم زیر مجموعه htc ؟
M.etallic.A
15-04-2007, 23:16
ببین تیم اولیه توسط جیم ماریسون با نام CEO پایه ریزی شد. جیم ماریسون تو تیم O2 بود و طراحی O2 xda Pocket PC هم کاره آقا جیمی بوده....
این آقا جیمی بعد از یه مدت از O2 میاد بیرون و I-MATE رو بنیان گذاری میکنه تو گلاسکو اسکاتلند و محصولاتش رو تحت لیسانس HTC تولید میکنه.... در حال حاضر مقر اصلی شرکت تو دوبی .....
در ضمن سپتامبر 2006 شرکت HTC به طور کامل ارتباطش رو با I-MATE قطع کرد.
پس شما خواهشا به من نگو برو تحقیق کن... من خودم ته تحقیقات هستم...
راستی این جمله خنده داشت ؟
ضمنا گوشي من الان ايميت جمينه
حالا تو اين عكس ان95 دكمه هاش خاموشه و اين سوني ايريكسون بيچاره روشنه حالا چي ميگي جناب متاليكا:27: الهي من فداي تو بشم متال[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حداقل با m600 يا w950 مقايسه ميكردي.
IMANOKIA
15-04-2007, 23:51
ببین تیم اولیه توسط جیم ماریسون با نام CEO پایه ریزی شد. جیم ماریسون تو تیم O2 بود و طراحی O2 xda Pocket PC هم کاره آقا جیمی بوده....
این آقا جیمی بعد از یه مدت از O2 میاد بیرون و I-MATE رو بنیان گذاری میکنه تو گلاسکو اسکاتلند و محصولاتش رو تحت لیسانس HTC تولید میکنه.... در حال حاضر مقر اصلی شرکت تو دوبی .....
در ضمن سپتامبر 2006 شرکت HTC به طور کامل ارتباطش رو با I-MATE قطع کرد.
پس شما خواهشا به من نگو برو تحقیق کن... من خودم ته تحقیقات هستم...
راستی این جمله خنده داشت ؟
عزيز تو حرف خودت رو هم قبول نداري ولي جالبه كه مي دوني ايميت مقرش تو خاور ميانه هست و زير مجموعه htc هست باز اينجور حرف مي زني به هر صورت جالبه نظراتت
بله خوب شايد خنده دار باشه كه گوشي من ايميت جمينه ...خنده دار تر هم ميشه چون 15 روز ديگه كه روز تولدمه نوكيا ان95 هم گيرم مياد:27:
IMANOKIA
15-04-2007, 23:55
حداقل با m600 يا w950 مقايسه ميكردي.
آخه بهانه مياورد كه دكمه هاي اين روشنه و اون خاموشه منم اين عكسو داشتم كه بذارم
كه دكمه هاي ان95 خاموشش باشه تا دوشتمون ديگه خاموش شد:46:
alireza999
16-04-2007, 21:44
در ضمن دوستان گوشی هر چی که باشه دل آدم میزنه - دیر یا زود داره ولی بالاخره دل میزنه
M.etallic.A
16-04-2007, 22:17
عزيز تو حرف خودت رو هم قبول نداري ولي جالبه كه مي دوني ايميت مقرش تو خاور ميانه هست و زير مجموعه htc هست باز اينجور حرف مي زني به هر صورت جالبه نظراتت
بله خوب شايد خنده دار باشه كه گوشي من ايميت جمينه ...خنده دار تر هم ميشه چون 15 روز ديگه كه روز تولدمه نوكيا ان95 هم گيرم مياد:27:
زیر مجموعه htc ؟ من چنین چیزی گفتم ؟ تحت لیسانس htc که اونم پارسال کلا ارتباطشون قطع شد و اگه دقت کنی میبینی حرف من درست بود که این دوتا اصلا ربطی به هم ندارن چون حالا دیگه کلا ارتباطشون قطع شده و دو تا شرکت مجزا هستن........................ به من میگه جالبه که میدونی.:31: ...
من دارم ازت سوال میکنم خنده داره ؟ تو میگی شاید هم خنده دار باشه ؟ بابا بی خیال در بست ......
مبارکت باشه انشالله ....
M.etallic.A
16-04-2007, 22:23
آخه بهانه مياورد كه دكمه هاي اين روشنه و اون خاموشه منم اين عكسو داشتم كه بذارم
كه دكمه هاي ان95 خاموشش باشه تا دوشتمون ديگه خاموش شد:46:
اون اولی یه گوشی دیگه بود این دومی یه گوشی دیگه .... تو حالت خوبه ؟
IMANOKIA
16-04-2007, 22:56
...
به خاطر اين خندم گرفت ببخشيد ديگه
بابا بي خيال ما اومديم اينجا يه چيزي ياد بگيريم:10:
IMANOKIA
16-04-2007, 22:59
اون اولی یه گوشی دیگه بود این دومی یه گوشی دیگه .... تو حالت خوبه ؟
من يه سوال از شما دارم
شما قبول داري كه وضوح صفحه ان95 از د73 بهتره يا نه؟
Mahdi_Moosavi
16-04-2007, 23:06
به به سلام خدمت مایه داران توپ توپ توپ تایپیک n95 ( دنپایی) :5: .
خدا وکیلی حیف اون w850 سونی نبود گذاشتن بقل دست این دنپایی :13: .
:31: :31: . از طرف ........ . :21:
M.etallic.A
16-04-2007, 23:09
به خاطر اين خندم گرفت ببخشيد ديگه
بابا بي خيال ما اومديم اينجا يه چيزي ياد بگيريم:10:
تو که i-mate jamin داری... فردا اگه n95 بگیری شاید کیفیتش برات خیره کننده باشه اما کارایی گوشی قبلیتو نداره... البته اگه واقعا از ppc استفاده کرده باشی که بعید میدونم.
IMANOKIA
16-04-2007, 23:23
به به سلام خدمت مایه داران توپ توپ توپ تایپیک n95 ( دنپایی) :5: .
خدا وکیلی حیف اون w850 سونی نبود گذاشتن بقل دست این دنپایی :13: .
:31: :31: . از طرف ........ . :21:
اولا كه درست بنويس دمپايي:laughing: دنپايي چيه ديگه
ثانيا كسي اينجا مايه دار نيست شايد هم باشه من نمي دونم..من خودم مايه دار نيستم ولي اگه شده از نون شبم هم مي گذرم و پول رو هم ميذارم تا اون چيزيو كه دوست دارم به دست بيارم:5:
ثالثا انگار تو هم بدت نمياد يه اخطار بگيريا:21:
IMANOKIA
16-04-2007, 23:29
تو که i-mate jamin داری... فردا اگه n95 بگیری شاید کیفیتش برات خیره کننده باشه اما کارایی گوشی قبلیتو نداره... البته اگه واقعا از ppc استفاده کرده باشی که بعید میدونم.
والله من كه به شما مي گم ايميت ها كه تو ايران يافت ميشه كلا دوربين خوبي ندارن و كيفيت صداشون هم تعريفي نيست و صفحه نمايش مناسبي هم ندارن(البته از لحاظ شفافيت و تعداد رنگ) ولي خوب صفحه لمسي و ويندوز موبايل يه چيز ديگست
البته من به سيمبيان بيشتر عادت كردم و سعي مي كنم زياد با ايميت ور نرم تا بهش وابسته نشم ...تا ان 95 برسه:46:
به اين(imate )مي گن كامپيوتر جيبي كه سيم كارت هم مي خوره
و به ان95 مي گن موبايلي كه بعضي خصوصيات يك كامپيوتر رو هم داره
اميدوارم منظورمو فهميده باشي
M.etallic.A
17-04-2007, 00:03
من يه سوال از شما دارم
شما قبول داري كه وضوح صفحه ان95 از د73 بهتره يا نه؟
وضوح هر دو یکیه 320 * 240 و نوع صفحه نمایش هم هر دو TFT هستن فقط عمق رنگ N95 بیشتره 16 میلیون رنگ در برابر 256 هزار رنگ.....
IMANOKIA
17-04-2007, 00:22
وضوح هر دو یکیه 320 * 240 و نوع صفحه نمایش هم هر دو TFT هستن فقط عمق رنگ N95 بیشتره 16 میلیون رنگ در برابر 256 هزار رنگ.....
حالا به حرفاي خودت استناد مي كنم شايد بشه متقاعدت كرد
16 ميليون بيشتره يا 256 هزار؟
بابا كوتاه بيا
ان95 هم ميادو از مد هم ميوفته و ميره پي كارش
6600 رو يادت نيست؟ بابام اون اولا يه روز اومد خونه گفت يكي از دوستام يه گوشي از دبي آورده كه دوربين داره و عكس مي گيره
با هزار خواهش راضيش كرديم كه گوشي رو يه شب قرض بگيره بياره خونه ...اي روزگار اي روزگار
M.etallic.A
17-04-2007, 00:32
ببین من نمیدونم تو منظورت اصلا چیه ؟ تو یه عکس گذاشتی از n73 و n95 که مقایسه ال سی دی بود. اما دکمه های n73 خاموش بود در این حالت یعنی نور صفحه n73 کمتر شده... بعد من گفتم این مورد رو حالا تو گیر دادی رفتی یه عکس دیگه گذاشتی و باقی ماجرا .... من یه مورد گوشزد کردم بهت همین.
IMANOKIA
17-04-2007, 00:54
ببین من نمیدونم تو منظورت اصلا چیه ؟ تو یه عکس گذاشتی از n73 و n95 که مقایسه ال سی دی بود. اما دکمه های n73 خاموش بود در این حالت یعنی نور صفحه n73 کمتر شده... بعد من گفتم این مورد رو حالا تو گیر دادی رفتی یه عکس دیگه گذاشتی و باقی ماجرا .... من یه مورد گوشزد کردم بهت همین.
صفحه ان95 از تمام اين گوشيها با كيفيت تره خلاص:8:
بابا اين 16 ميليون رنگ كه مزيت نيست.الان يه گوشي 280000 تومني هم صفحه 16 ميليون رنگ داره(6131 را ميگم)
alireza999
17-04-2007, 18:41
تو این سایت به طور کامل n95 نقد کرده
من میگم این گوشی تا 1ملیون می ارزه ولی بیشتر نه چون الان تازه اومده کمه
در ضمن اگه این گوشی خیلی توپ بود و ادعای داشتن دوربین حرفه ای 5 م.پ داره چرا فلش زئون نداره و از همون فلش LED قدیمی استفاده کردن بلاخره با این گوشی تو شب هم می خواین عکس بگیرید!
IMANOKIA
17-04-2007, 22:01
دوستان عزيز نظر من اينه كه در اين گوشي همه خصوصيات به طور تقريبي و به حالت قابل قبولي كنار هم جمع شده ...بله حرف شما هم صحيحه كه مثلا ممكنه گوشيهاي ديگه هم خصوصيات اين كوشي رو داشته باشن سامسونگ گوشي زده با كيفيت بهتر يا گوشيهاي ديگه هم ممكنه 16 ميليون رنگ باشند ولي در اين گوشي همه اينها كنار هم هستند:46:
IMANOKIA
17-04-2007, 22:08
ان 95 الان چنده؟
در حال حاضر در ايران بين 1.200.000 تومان تا 1.400.000 تومان يافت ميشود دوست عزيز در حوزه خليج و اروپا هم بين 800 تا 900 هزار تومني هست:46:
ارزون ميشه به زودي:27:
وقتي تو ايران بشه بين 1 ميليون تا 900 هزار تومن ديگه بايد خريدش فكر نكنم ديگه از اين ارزونتر بشه
ehsan.h.h
18-04-2007, 13:39
dadash! manam yeki mikham! bebin har vaght tunesti ye dune ba ghimate hodod 700 jur koni mail bezan: ehsan.iransky@gmail.com
gourbous dadash!
IMANOKIA
18-04-2007, 14:05
dadash! manam yeki mikham! bebin har vaght tunesti ye dune ba ghimate hodod 700 jur koni mail bezan: ehsan.iransky@gmail.com
gourbous dadash!
داداش تو حتي حاظر نشدي به خودت زحمت بدي با فونت فارسي تايپ كني حالا انتظار داري من برات گوشي پيدا كنم بهت ايميل هم بزنم به نظرت اين درسته؟؟؟
ooooooooooooooo!!!!!!!! شما هنوز ول نکردین این بحث N95 رو؟
IMANOKIA
18-04-2007, 23:38
ooooooooooooooo!!!!!!!! شما هنوز ول نکردین این بحث N95 رو؟
نه. مگه ميشه ولش كرد
Sasan Info
19-04-2007, 23:33
خوب اومدم در باره كاور لنزش صحبت كنم
كاور اين لنز مثل كاور هاي n70 و n72 و n73 و .... كشويي نيست بلكه با كليدي كوچك كاور كوچكي جلوي لنز رو ميگيره و از لنز محافظت ميكنه مانند بعضي از دوربين هاي ديجيتال
IMANOKIA
20-04-2007, 13:23
خوب اومدم در باره كاور لنزش صحبت كنم
كاور اين لنز مثل كاور هاي n70 و n72 و n73 و .... كشويي نيست بلكه با كليدي كوچك كاور كوچكي جلوي لنز رو ميگيره و از لنز محافظت ميكنه مانند بعضي از دوربين هاي ديجيتال
بله آقا ساسان حرفت تاييد ميشه
قابل توجه اونايي كه بدون تحقيق مي گفتن لنزش كاور نداره:27:
ضمنا آواتار قبليت بهتر بود نبايد عوضش مي كردي:5:
سلام
نمی خواستم تو این بحث چیزی بگم
حرفهای خیلی جالبی توی این موضوع زده شد
نوکیا ان95 یکی از بهترین گوشیهایی که ساخته شده
یعنی یک گوشی که تمام امکانات(توجه کنید تمام امکانات) در اون جا داده شده:
اینفرارد - بلوتوث نسحه2 - wifi یا همون شبکه بیسیم(که می تونین مثل وایرلس اینترنت بگیرین باهاش) - صفحه نمایش16000000رنگ - صدای استریو 64کانال - دوربین5مگاپیکسل اتوفوکاس بالنر زئیس(یعنی آخرش) و کاورلنز - GPS هرچند میگن تو ایران کار نمیکنه باید بگم که نقشه های ایران تا حالا طراحی نشده وگرنه خیلی خوبم کار میکنه چون ماهواره ایه(مثل دستگاه gps ارتش آمریکا تو عراق که هر سرباز یکی داشت) - دوربین دوم - ویبره(قابل توجه ان90 داران!!)-سیمبین ویرایش3 - رادیوی FM - خروجی تلوزیون که عمرا اگه دیده باشین - دگمه های مالتی مدیای کشویی(که همین آخر کلاسه) و در نهایت قیمت بالا که هر بزی نمیتونه اونو بخره
اینا رو نوشتم تا اوناییکه نمیدونستن بدونن...
من خودم 6630 دارم و منتظرم تا قیمت ان95 پایین بیاد بعد عوضش کنم...
من 1 ساله که 6630 دارم و از همون اول هم همینو داشتم خیلی هم می خواستم عوضش کنم ولی یک گوشی که همه اینها رو با هم داشته باشه ندیدم .
یه چیزه دیگه: ایرانسل هم تو تبلیغاتش تو روزنامه فقط از عکس این گوشی استفاده کرده...
IMANOKIA
27-05-2007, 22:07
سلام
نمی خواستم تو این بحث چیزی بگم
حرفهای خیلی جالبی توی این موضوع زده شد
نوکیا ان95 یکی از بهترین گوشیهایی که ساخته شده
یعنی یک گوشی که تمام امکانات(توجه کنید تمام امکانات) در اون جا داده شده:
اینفرارد - بلوتوث نسحه2 - wifi یا همون شبکه بیسیم(که می تونین مثل وایرلس اینترنت بگیرین باهاش) - صفحه نمایش16000000رنگ - صدای استریو 64کانال - دوربین5مگاپیکسل اتوفوکاس بالنر زئیس(یعنی آخرش) و کاورلنز - GPS هرچند میگن تو ایران کار نمیکنه باید بگم که نقشه های ایران تا حالا طراحی نشده وگرنه خیلی خوبم کار میکنه چون ماهواره ایه(مثل دستگاه gps ارتش آمریکا تو عراق که هر سرباز یکی داشت) - دوربین دوم - ویبره(قابل توجه ان90 داران!!)-سیمبین ویرایش3 - دگمه های مالتی مدیای کشویی(که همین آخر کلاسه) و در نهایت قیمت بالا که هر بزی نمیتونه اونو بخره
اینا رو نوشتم تا اوناییکه نمیدونستن بدونن...
من خودم 6630 دارم و منتظرم تا قیمت ان95 پایین بیاد بعد عوضش کنم...
من 1 ساله که 6630 دارم و از همون اول هم همینو داشتم خیلی هم می خواستم عوضش کنم ولی یک گوشی که همه اینها رو با هم داشته باشه ندیدم .
یه چیزه دیگه: ایرانسل هم تو تبلیغاتش تو روزنامه فقط از عکس این گوشی استفاده کرده...
سلام دوست عزيز اولا ورودت رو تبريك مي گم
در مورد ان95 هم بايد بگم حتما مطالب منو خوندي تو كلوپ ان95 و تو اين تاپيك و حرف شما درسته امكانات بسيار خوبي داره ولي در مورد اينكه مي گي تو روزنامه كنار سيم كارت ايرانسل ديدي ان95 رو..اينه كه متاسفانه ان95 به اين راحتيا رو سيم كارت مخابرات رجيستر نمي شه و همين منو دلسرد كرد و ريسك نكردم
سلام دوست عزيز اولا ورودت رو تبريك مي گم
در مورد ان95 هم بايد بگم حتما مطالب منو خوندي تو كلوپ ان95 و تو اين تاپيك و حرف شما درسته امكانات بسيار خوبي داره ولي در مورد اينكه مي گي تو روزنامه كنار سيم كارت ايرانسل ديدي ان95 رو..اينه كه متاسفانه ان95 به اين راحتيا رو سيم كارت مخابرات رجيستر نمي شه و همين منو دلسرد كرد و ريسك نكردم
سلام ایمان جان
من تقریبا یک ماه پیش اونو تو روزنامه جام جم دیدم و خودمم تعجب کردم...
ولی حقیقت داره!
nima_949
28-05-2007, 01:05
گوشی خریه فقط حیف که بچه پولدار نیستم وگرنه میخریدمش
Saman-tci
28-05-2007, 09:12
Nima جان چرا غصه میخوری بیا نصف نصف پول میزاریم میریم یکی میگیریم 2 روز تو استفاده کن یه هفته من خوبه راضی هستی ...؟
اون تبلیغ ایرانسل نبوده.
تبلیغ خودش بوده آخرش نوشته gprs و mmsش را با ایرانسل تجربه کنید.
ببین همینه.
Saman-tci
28-05-2007, 11:43
اره این تبلیغ رو منم دیدم یه جورایی تبلیغ Mms ایرانسله .....
اون تبلیغ ایرانسل نبوده.
تبلیغ خودش بوده آخرش نوشته gprs و mmsش را با ایرانسل تجربه کنید.
ببین همینه.
سلام
فکر میکنم خودش باشه...
من زیاد به متنش توجه نکردم فقط میدونم آرم ایرانسل توش بود...
IMANOKIA
28-05-2007, 16:00
به نظر من حالا كه گوشيهاي جديد مخصوصا ان95 رو مخابرات رجيستر نمي كنه فرصت خوبي براي ايرانسل دست داده تا با استفاده از اين گوشي و اينكه اين گوشي با سيم كارتاي ايرانسل مشكلي نداره حسابي از فرصت استفاده كنه و خودش رو جا بندازه البته مخابرات اينقدر از مردم پول خورده كه ديگه جا نداره و فعلا مدتي مي خواد مردو و اين اپراتور هاي جديد رو سرگرم نگه داره و مدتي ديگر دوباره ورق بر ميگرده:46:
ضمنا مطمعن باشيد كسي كه يك ميليون و خورده اي ميده ان 95 مي گيره ديگه اين مبلغ ناچيز براي سيم كارت ايرانسل رو هم براش مهم نيست و پرداخت مي كنه و اينجوريه كه كم كم ايرانسل جا باز مي كنه تو بين پولدارا و همه مردم
بیایید همه با هم دعا کنیم که تعرفه های گمرک در ایران به صفر برسه تا همه با هم از کالای مرغوب خارجی لذت ببریم.
و طوری بشه که وقتی یک مرسدس SLR McLaren رو تو خیابون و یا یک N95 رو دست کسی دیدیم زیاد تعجب نکنیم...
IMANOKIA
28-05-2007, 18:15
بیایید همه با هم دعا کنیم که تعرفه های گمرک در ایران به صفر برسه تا همه با هم از کالای مرغوب خارجی لذت ببریم.
و طوری نباشه که وقتی یک مرسدس SLR McLaren رو تو خیابون دیدیم و یا یک N95 رو دست کسی دیدیم زیاد تعجب نکنیم...
الهم كل وليك الحجت بن الحسن و حتي تسكنهو عرضك طوعا و تمتعهو فيها طويلا وب رحمتك يا ارحم الرحمين
الهي آمين:11:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.