مشاهده نسخه کامل
: بهترین نرم افزار جهت رفع و ایجاد بدسکتور هارد100% عملی
javadshahvand
07-04-2007, 17:59
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
***Spring***
07-04-2007, 18:21
دوست عزیز این نرم افزار قدیمی برای فرمت سطح پایین هستش،و تعیین و ساخت پارتیشن و اندازه و ظرفیت اون نه برای رفع بدسکتور...البته بد سکتور رو هم از بین میبره...یه نرم افزار قدیمی و فوق العاده قوی...خیلی مفید و خیلی هم خطرناک !!...اگه با این برنامه هاردی فرمت شد ، دیگه دیتا و اطلاعات روی اون هارد قابل برگشت و ریکاوری نیست...
javadshahvand
12-04-2007, 18:29
سلام
من با این برنامه کار کردم خیلی خوب جواب داده و راضی ام ازش به همین دلیل گفتم شاید یک سری باشند که نداشته باشن.
ممنون از راهنمایی شما:8:
dj_mesmol
12-04-2007, 19:51
گه با این برنامه هاردی فرمت شد ، دیگه دیتا و اطلاعات روی اون هارد قابل برگشت و ریکاوری نیست...
با سلام
يعني اگه يه هاردو با اين برنامه فرمت كني اطلاعاتي كه قبل از فرمت تو اون هارد بوده به هيچ وجه قابل برگشت نيست يا...
ممنون
باي
javadshahvand
12-04-2007, 20:02
سلام
بله به هیچ عنوان قابل برگشت نیست :8:
***Spring***
12-04-2007, 23:21
با سلام
يعني اگه يه هاردو با اين برنامه فرمت كني اطلاعاتي كه قبل از فرمت تو اون هارد بوده به هيچ وجه قابل برگشت نيست يا...
ممنون
باي
سلام ، همونطوری که javadshahvand عزیز گفتند ، این برنامه خیلی قوی و خوبه و اگه شما برنامه ای رو با اون فرمت کنید ، دسترسی به دیتایی که قبل از اون رو هارد بوده ، نخواهید داشت...
نکته : تیم ها و برنامه نویسهای خیلی حرفه ای ( البته تعدادشون کم هست ) در دنیا هستند ، که به کمک متخصص هایی که دارند و برنامه های قوی و تجهیزات خاص ، خیلی از دیتاهای از دست رفته رو تحت هر شرایطی ( البته تا جای ممکن ) سعی میکنند ریکاوری کنند...
مثل CD یا هاردی که صدمات فیزیکی هم دیده باشه...این ریکاوری برای دیتا و اطلاعات خیلی مهم ارزش داره ، چون خیلی گرون هست، بعد امکان داره صد در صد دیتا رو هم نتونند ریکاوری کنند ، در ضمن این افراد در دنیا خیلی زیاد نیستند...توی شرایط عادی و افراد و شرکتهای تبلیغاتی ، نمیتونند هاردی رو که با این برنامه فرمت شده ، ریکاوری کنند...
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.