مشاهده نسخه کامل
: چگونه صدای w810i خود را افزایش دهیم؟
sajadblog.blogfa
05-07-2007, 10:25
خب بهترین کار رو کردی کاش میگفتی موقع فلش سریالشم اصلی کنه چون دیگه مخابرات به سریال گوشیها گیر نمیده.اگه سریال گوشیت اصلی بشه خودتم میتونی فلش کنی.
در ضمن ایندفه خواستی کاری انجام بدی درست آموزششو بخون چون آخر اون آموزش نوشته شده که ممکنه با گوشی w810 مشکل پیش بیاد.:18:
اگه سوال فوری هم داشتی با پیغام خصوصی بپرس.
موفق باشید:11:
سلام
اول اینکه خیلی حال کردم رجیستر آزاد شد.:31: :31:
دوم اینکه دستتون درد نکنه.:25:
سوم اینکه باتشکر
sorosh62
05-07-2007, 12:19
w810iمن بعد از فلش 35 دیقه ای هک میشه ولی برای بار دوم هک نمیشه خیلی طول میکشه یا روشن میشه من acostic 1.6 ریختم میخوام عوض کنم میشه توضیح بدید
sorosh62
05-07-2007, 12:21
من برون فلش کردم وبا xs++ 1.2 حک کردم دفعه اول هم 35 دیقه ای حک شد
mostafa_khan
05-07-2007, 12:25
شما فايل زير رو دانلود كن و بخون اگه مشكلي داشتي بازم ما در خدمتيم.
آموزش كار با فار منيجر براي CID49 بدون پريدن رجيستر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ما هم امدیم تو خط نرم افزار و ...
اق داداش این فایلت رو بی زحمت یه جا دیگه اپلود کن....
ببینم این اموزش با اون اموزش فایل پی دی افت که تو امضاته خیلی روش کاریشون فرق داره؟
پس بی زحمت یه جا دیگه اپلود کن و لینکش رو بگذار .....مرسی:20:
البته می دونم الان دیگه رجیستر ازاد شده و این حرفها نیست....اما فعلا حالا که خیالم راحته می خوام کار با نرم افزار ها رو کامل یاد بگیرم و بعد هر وقت گیر کردم دیگه فاشش کنم و به سریال اصلش برگردونمش.....
این اموزش تو امضات رو دیدم...زحمت کشیدی پست دوستمون رو پی دی اف کرده بودی....اما من اموزشی رو می خوام که گفتی رجیستر رو نمیپرونه
شاد باشید
sorosh62
05-07-2007, 12:26
باید فلش کنی دیگه راهی نداری
sorosh62
05-07-2007, 12:29
حالا من چه جوری هک کنم کار با فر هم سخته هم گوشیم چنجه
mostafa_khan
05-07-2007, 14:56
خوب تازه دستگیرم شده تو این تاپیک چه گذشته....با هم مروری میکنیم بر صفحات گذشته:
ماجراهای توحید کا 750 دار و تاپیکی که درباره ی مشکلات 810 ایجاد شده نه 750!!!
شروع داستان...از اونجاست که در این تاپیک همه دارن درباره ی مشکلات phone xs صحبت می کنن که ایشون به عنوان منادی ازادی وارد صحنه می شن:
اقايون چرا شما با فار منيجر كار نميكنيد.
با فار من تو 3 تا 4 دقيقه درايو صدا رو عوض ميكنيم.
حالا شما بشينيد 8 ساعت زور بزنيد آخرشم اعصابتون خورد ميشه.وسط كار هم هزار بار هنگ ميكنه.
در ضمن با اين برنامه كه نميشه رو گوشي patch ريخت.به خدا كار كردن با اين برنامه يعني الافي.
از ما گفتن بود.موفق باشيد
از راهنماییت ممنون ولی اگه کل تاپیک رو میخوندی میفهمیدی که این الافی به خاطر چنجی بودن گوشیه و چون گوشیه شما رجیستر اصلی هست راحت با فار میتونی انجام بدی ولی بقیه رجیستر میپرونن!!!:5:
صحبت های از روی تعجب و شک دوست هوشمندمون:46: ...اما بازم هنوز نفهمیده اصل ماجرا چیه:13:
خودم بيشتر از 100 بار گوشي رو به همين روش هك كردم.كوچكترين مشكلي هم براي رجيسترش پيش نيومد.
اينم آموزش فارسيش.اگه با دقت بخوني و ياد بگيري هيچ مشكلي برات پيش نمياد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ای حرفها مثل این بوده که گوشی 810 رو به من نشون بدن بگن اقا این گوشی سیمبینه؟منم در جواب بگم اره خیالت راحت بخرش سیمبینه(اما منظوره من دبلیو 950 هستش!!!) این رو فعلا داشته باشین
مرسی داداش ولی این همون کاریه که رجیستر اصلی ها میکنن!!!:41:
نمیدونم حتما نمیپره که شما میگید دیگه!!!!
باشه حالا تو یه فرصت مناسب تستش میکنم آخه باید موقعی انجام بد اینکارو که اگه بخواد مشکلی پیش بیاد حس درست کردن گوشی هم باشه:21:
به حر حال مرسی ولی من کار با فار رو کاملا بلدم چون گوشیه دوستم اصلیه و خیلی با فار بهش برنامه دادم!!!
به این میگن یه جواب در عین حال هوشمندانه و هم محترمانه...یعنی هم احترام طرف مقابل رو حفظ کرده هم فهمیده یه جای کار میلنگه و با دونسته هاش مطابقت نداره...هم انجام ندادنه هم با احترام برخورد کرده:46:
صدبار به شما گفتم با فار منيجر كاركن تو 5 دقيقه گوشيتو هك ميكني.:31:
ولي كو گوشه شنوا.:41:
شما حاضري 9 ساعت بشيني و اعصابتو خورد كني ولي حاضر نيستي يكم ريسك كني.البته براي من كه اصلا ريسك نداره.حداقل روزي 5 بار وارد گوشي ميشم و منوهاشو عوض ميكنم.تا الان هم حداقل 20 تا درايو دوربين روش ريختم.:19: :19: :19:
و باز پافشاری بر اشتباه گذشته...البته به منم بگن می گم اشتباه نکردما....جدا دبلیو 950 سیمبینه!!!حرفم درسته...اما ربطی به سوال طرفم نداره!!!
من بايد چندبار بگم رجيستر نميپره؟
و به كي قسم بخورم تا شما باورت بشه؟
حالا فرض كنيم رجيستر بپره كه احتمالش صفر درصده 2هزار تومن بيشتر كه هزينه نداره.
اصلا بي خيال حقته اعصابت خورد بشه.اينقدر بشين پشت اين برنامه تا زير پات علف سبز بشه.
به دل نگيري ها شوخي كردم.آخه هر جوري ميگم شك ميكني.
آخر اون آموزش فارسي هم نوشته "روي k750 چينج امتحان شد و مشكلي براي رجيسترش پيش نيومد" برو يه بار ديگه با دقت بخونش.
خوب بلاخره کمی ندا به دوستان داده...اما چون اینجا کلوپی برای 810 دار هاست کسی 2زاریش نمی یوفته..همه میرن اموزش رو می خونن ....می بینن نوشته مال 750 هستش ها...اما از اونطرف می بینن یه نفر تو کلوپ 810 داره میگه...انجام بدین...من روش قسم می خورم!!!بازم حرفش درسته اما چه ربطی به سوال طرف داره؟!!!
ممنون
فکر کنم با همون ++xs استفاده کنم بهتره
مر30
و یک کاربر فعال پرتجربه.......:11:
من W810i دارم و موقعی که میخواستم فایل رست رو رو گوشی کپی کنم نمیشد آصلا بخش مربوط به فلش باز نمی شد ! ( همه کارها رو هم درست انجام داده بودم ) .
مجبور شدم گوشی رو فلش کنم همین امروز ، و 4 تومان ( پول رجیستر ) + 4 ساعت وقت رو از دست دادم !
پس نتیجه می گیرم با همون xs++ کار کنم ، بهتره !
و یک قربانی........
و اما نیجه گیری اخلاقیش(الان تقش بابا بزرگها رو دارم:31: ):
دوستان...بلد بودن کسر شان نیست..جواب بی ربط دادن هست که باعث سر افکندگی میشه
نتیجه گیری علمیش...
با همه ی این اوصا دیگه خیالتون راحت دیگه این اشتباهات دیگه قربانی نمیگیره..چون که چه این راه اشتباه رو دوستان گوشی چنجی برن چه نرن...باید دیر. زود واسه اصلی کردن سریال گوشیشون اونو ببرن تعمیراتی ها...قربانی مال زمانی بود که مسئله رجیستر حل نشده بود...دوستمون کریمی عزیز...رفت و یه پول اضافه ایی داد تا فقط تو شبکه بیاد سر یه حرفه...
حالا دوباره باید یه پول دوباره ایی بده باز براش فلش کنن
تمامیه چنجی ها...برن با باکس گوشیشونو فلش کننو سریال اصلی کنن...تا دیگه این مشکلات نباشه....در مورد تمامیه موضوعاتم اول خوب مطالعه کنید بعد انجامش بدین:19: :13:
شاد باشید:20:
K A R I M I
05-07-2007, 15:45
از گفته های mostafa_khan همه چیز مشخص شد و اون نتیجه گیری آخرش 100 % تضمین شدست !
چنجی ها گوشیشون رو بدن با باکس فلش کنند ! 4000 تومان که اینقدر ترس نداره ...
منم همین کار رو کردم الآن هم یه گوشیه سریال اصلی دارم و ... با فار هم 100 دفعه حکش کردم و دارم حالشو می برم !
D E V I L
05-07-2007, 19:39
ما هم امدیم تو خط نرم افزار و ...
اق داداش این فایلت رو بی زحمت یه جا دیگه اپلود کن....
ببینم این اموزش با اون اموزش فایل پی دی افت که تو امضاته خیلی روش کاریشون فرق داره؟
پس بی زحمت یه جا دیگه اپلود کن و لینکش رو بگذار .....مرسی:20:
البته می دونم الان دیگه رجیستر ازاد شده و این حرفها نیست....اما فعلا حالا که خیالم راحته می خوام کار با نرم افزار ها رو کامل یاد بگیرم و بعد هر وقت گیر کردم دیگه فاشش کنم و به سریال اصلش برگردونمش.....
این اموزش تو امضات رو دیدم...زحمت کشیدی پست دوستمون رو پی دی اف کرده بودی....اما من اموزشی رو می خوام که گفتی رجیستر رو نمیپرونه
شاد باشید
سلام مصطفي خان عزيز
اولا لينك آموزش سالم هستش.بعدشم با همين روش بري رجيستر نميپره
در مورد داستاني كه در مورد ماجراهاي من نوشتي دمت گرم زحمت كشيدي:46:
ولي اگه يكم اين تاپيكو بگردي ميبيني كه تمام كساني كه ميخان صداي گوشيشونو بالا ببرند تو اين تاپيك سوالاتشونو مطرح كردن چه w810 دارها و چه k750 دارهاو...
نبايد فقط كساني كه قرباني شدن رو نام ببريد!افراد زيادي با همين روش گوشيشونو هك كردن و مشكلي هم براشون پيش نيومده البته اونا قبل از اينكه اين كا رو انجام بدن قبلش با پيغام خصوصي قشنگ باهام مشورت كردن و بعد اينكارو انجام دادن.پيغام خصوصي واسه همينه:20:
البته اينم بگم اين روش روي K750 هميشه جواب ميده ولي روي گوشيهاي ديگه ممكنه توجه كنيد گفتم ممكنه مشكل پيش بياره.براي مثال گوشي يكي از دوستام كه w700 بود با همين روش هك كردم و گوشي هم روشن شد ولي روي يه w700 ديگه امتحان كردم گوشي روشن نشد.خب يكم هم بايد شانس داشته باشي
حالا كه ميخاي با فار كار كني يه چيز رو بهت بگم شايد به دردت خورد.
اگه با فار كار كردي و آخرش گوشي روشن نشد به جاي اينكه زود با باكس فلش كني اينكارو انجام بده:
با برنامه xs فايل main رو روي گوشي فلش كن البته فقط 10 بلاك اول فايل رو بعدش stop رو بزن و گوشي رو جدا كن و بعد روشنش كن.بازم بگم اينو رو كا750 امتحان كردم روي گوشيهاي ديگه هيچ اطميناني نميدم كه درست جواب بده.در ضمن با اين كار هم رجيستر نميپره
در ضمن ديگه هم تو اين تاپيك پست نميدم چون به قول مصطفي خان جوابام بي ربط بوده!!!
خدا حافظ ...
به این میگن یه جواب در عین حال هوشمندانه و هم محترمانه...یعنی هم احترام طرف مقابل رو حفظ کرده هم فهمیده یه جای کار میلنگه و با دونسته هاش مطابقت نداره...هم انجام ندادنه هم با احترام برخورد کرده:46:
مرسی مصطفی جان.ولی در کل خیلی با پست دادنت حال میکنم.:10:
mehdi_ok1
06-07-2007, 17:03
سلام به همه دوستان
من W810i چنجی خریدم
میگم اونایی که واسه گوشی های رجیستر اصلی پول اضافی دادن یعنی زرشک !!!! :27:
ضمنآ این مژده رو هم به دوستانی که گوشی های سونی اریکسون رجیستر چنج دارن بدم که می تونن با همون
روش FAR ( گوشی های رجیستر اصلی) گوشیشون رو هک کنن و دیگه هیچ مشکلی از اینکه رجیستر بپره پیش
نخواهد آمد :31: :31: :31: :31: .
البته اگه خبر بالا صحت داشته باشه . :27:
حالا میتونم به جای XS++ از فار استفاده کنم تو 10 دقیقه به قول بچه ها
مشکلی پیش نمیاد ؟
چطوری سریال رو مثل رو جعبه در بیارم
با تشکر:11:
mostafa_khan
06-07-2007, 17:24
مرسی مصطفی جان.ولی در کل خیلی با پست دادنت حال میکنم.:10:
قربونت گل پسر:10:
سلام به همه دوستان
من W810i چنجی خریدم
حالا میتونم به جای XS++ از فار استفاده کنم تو 10 دقیقه به قول بچه ها
مشکلی پیش نمیاد ؟
چطوری سریال رو مثل رو جعبه در بیارم
شما اول با باکس باید گوشیتون رو فلش کنید....بعد هر بلایی خواستی سرش بیار
mehdi_ok1
07-07-2007, 11:22
شما اول با باکس باید گوشیتون رو فلش کنید....بعد هر بلایی خواستی سرش بیار
ببخشید این باکس که وگفتید یعنی چه ؟
قیمتش چنده؟
بیرون چند میگیرن؟
خودم نمیتونم بلایی سرش بیارم؟
K A R I M I
07-07-2007, 11:54
بده بیرون با 4000 تومان برات فلش می کنند
فکر کنم که قیمتش سر به فلک بکشه !
Farshadd
07-07-2007, 12:29
usb flash رو چه جوري نصب كنم؟؟؟؟
Farshadd
07-07-2007, 12:39
XS++.rar رو با چي باز كنم و چه جوري نصب كنم؟؟؟
sajadblog.blogfa
08-07-2007, 10:05
اکسترکت میکنید یعنی چه
فایل هایی که شما از این تاپیک دانلود می کنید با پسوند rar فشرده شده اند.اکسترکت یعنی از حالت فشرده در بیارید
برای اکسترکت کردن هم اول برنامه winrar رو نصب کن بعد روی فایل که دانلود کردی راست کلیک کن و روی extraction files کلیک کن و محل برنامه فار منیجر رو بده.
همین
aloalexa
08-07-2007, 10:16
اکسترکت میکنید یعنی چه
بابا چه خبرت مگه اس ... گرفتی هی تند تند پست میدی می توستی همه این ها رو یه جا بنویسی
و اما
اکسترکت یعنی گسترانیدن شما وقتی یه فایل زیپ یا فشرده دارید باید اونو اکسترکت کنید تا از حالت فشردگی در بیاد
یه مثال
مثل شما که هی پست اکسترکت شده میدادید در صورتی که می تونیستی تو یه پست همه ی سوالاتتون رو جمع کنید
برای اکسترکت کردن به نرم افزار winzip یا winrar احتیاج دارید
در ضمن نحوه اکسترکت هم تو فایل آموزشی که تو لینک امضام هست مشخصه اگه دقت کنی تو قسمت usb flash هستش
من برنامه فار منیجر 1.7 رو نصب کردم وفایل هایش را هم دانلود کردم وحالا که می خواهم اکسترکت کنم error می دهد
حلا من چکار کنم
با عرض سلام وخسته نباشید ببخشید که هی تند تند پست می دادم
Farshadd
09-07-2007, 11:13
usb flash رو چه جوري نصب كنم؟؟؟؟
XS++.rar رو با چي باز كنم و چه جوري نصب كنم؟؟؟
:45: :23: :29:
aloalexa
09-07-2007, 11:14
من برنامه فار منیجر 1.7 رو نصب کردم وفایل هایش را هم دانلود کردم وحالا که می خواهم اکسترکت کنم error می دهد
حلا من چکار کنم
شما یکبار دیگه دانلود کن و در یک مسیر دیگه سیوش کن اگه نشد از یک جای دیگه دانلود کن
aloalexa
09-07-2007, 11:21
:45: :23: :29:
به لینکی که تو امضام هست سربزن کمکت میکنه فایل آموزش رو دانلود کن البته فایل pdf هست باید نرم افزار acrobat reader داشته باشی تا فایل آموزش رو باز کنی
فایل های rar یا zip که فشرده هستند رو با نرم افزار winzip یا winrar باز کن
لینک دانلود برای فایل winzip یا winrar
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
masoud_ac
11-07-2007, 10:01
من چطوری گوشیم و فلش کنم که همزمان چند تا فایل درایور صدا و دوربین رو روی گوشی آپ کنم .
ادرس فریمور هم اگه بزارید ممنون میشم(جدید باشه) .
مرسی.
Farshadd
11-07-2007, 18:49
به لینکی که تو امضام هست سربزن کمکت میکنه فایل آموزش رو دانلود کن البته فایل pdf هست باید نرم افزار acrobat reader داشته باشی تا فایل آموزش رو باز کنی
فایل های rar یا zip که فشرده هستند رو با نرم افزار winzip یا winrar باز کن
لینک دانلود برای فایل winzip یا winrar
دست شما واقعا درد نکنه. جدی نمیدونم چجوری از کمکتون تشکر کنم. به این میگن آموزش. واقعا عالی بود.
فقط یه سوال دیگه:
هر بار که با برنامه کار میکنم و سعی میکنه به گوشی نفوذ کنه گوشی روشن میشه و من هم طبق دستورات ارتباط رو قطع میکنم و باتری رو دوباره میذارم و دوباره همون اش و همون کاسه.
البته من منوی فلش رو نصب نکردم
باز هم دست همتون درد نکنه
آقا دم همگی گرم چه دوستان سوال کننده و چه دوستان جواب دهنده . بالاخره گوشی من هم هک شد . البته پس ازمرور اکثر سوالات شاید پیش پا افتاده و البته جوابهای استادانه حمید خان و دیگر اعضای گروه .
خلاصه بگم یه ویندوز جدید بدون نصب هیچگونه درایوری (مودم . درایو صدا و ...)در درایو d نصب کردم و بعد برنامه های usbflash و ++xsرو نصب و گوشی رو وصل کردم ....بدون حتی کوچکترین مشکلی گوشی من هک شد به مدت 3 ساعت (w810چنج )
اگه بدونین قبلش چقدر ضد حال خورده بودم ....بازم میگم دم همگی گرم .مخلص شما amir810
^^ HAMID ^^
12-07-2007, 08:02
روش ++XS و bruteforcing برای w810 منسوخ شد :5:
حالا رجیستر چنج شده ها هم میتوانند با فار منیجر کار کنند :21:
به آموزش صفحه اول تاپیک یه نگاهی بندازید....
^^ HAMID ^^
12-07-2007, 08:10
pouria007
12-07-2007, 09:05
آقا حميد يه کم خبرت کهنه بود
ولي اين به معناي اين نيست که با ++xs بايد خداحافظي کرد ما هنوز هم باهاش کار داريم:46:
pouria007
12-07-2007, 09:07
من چطوری گوشیم و فلش کنم که همزمان چند تا فایل درایور صدا و دوربین رو روی گوشی آپ کنم .
مرسی.
آقا مسعوذ شما 300 بار توي 300 تا تاپيک اين سؤالت رو مطرح کردي و همه هم بهت جواب دادن بازم راضي نميشي؟:18:
^^ HAMID ^^
12-07-2007, 09:52
مرسی.
نمیشه....نمیشه....یه پچ هست که مسیر درایور های صدا و دوربین رو به مموری استیک پوشه others انتقال میده که هه ...هه ..:21: ....این پچ روی w810 کار نمیکنه...
^^ HAMID ^^
12-07-2007, 09:59
آقا حميد يه کم خبرت کهنه بود
ولي اين به معناي اين نيست که با ++xs بايد خداحافظي کرد ما هنوز هم باهاش کار داريم:46:
هه هه.:21: .. نکنه منظورت اینه که چون رجیستر آزاد شده دیگه همه میتونن سریالشونو اصل کنن و با فار منیجر کار کنن؟ ها؟:5:
بله میتونن....منتهی خبر من یه چیر دیگست...دیگه لازم نیست کل main رو فلش کنید...چه رجستر اصلی چه چنج شده...یه فایل restore جدید اول صفحه گذاشتم که باید با ++XS ورژن 1.5 رو گوشی فلش بشه که دیگه هنگ نمیکنه و گوشی روشن میشه......
حالا اینو داشته باشید تا کم کم بریم وارد بحث پچ برای w810 بشیم......
sajadblog.blogfa
12-07-2007, 10:19
حمید از این نوشت خیلی خوشم او مد دیگه دردسر main رو نداره
اول یه پست دادی رفتی 80 صفحه درست شد حالا باز اومدی فکر کنم این تاپیک1000000000000صفحه رو دیگه داشته باشه.
با تشکر
یه سوال! با xs++ 1.2 میشه این کارو کرد یا حتما باید 1.5 باشه؟؟؟
K A R I M I
12-07-2007, 19:34
به به ،آقا حمید کجا بودی ؟
اومدی و تاپیک رو ترکوندی بعد گذاشتی رفتی ؟
حالا که برگشتی امیدوارم دست پر اومده باشی ...
aloalexa
13-07-2007, 03:16
سلام آقا حمید نبودید خیر مقدم عرض می کنیم ما که از هک چیزی نمی دونستیم ولی به کمک پست های شما و یاری دوستان کم کم یه تکونی خوردیم
راستی با این روش جدید میشه پچ روی w810 نصب کرد؟
sony_W810i
13-07-2007, 09:19
حمید جان من هر کاری که گفتی دقیقا انجام دادم ولی تو یه مرحله گیر میکنه...
اونجا که fs,fLASH میاد وقتی رو FS اینتر میکنم صفحه طوسی که میاد 2 تا چیز پر میشه ولی بعدش گیر میکنه :
HELLO: compact production_ID_Loader P3K rom version by de po
command progress 3 of 3
و دیگه هیچ تکونی نمیخوره.. اینم عکسش:
:41: :11:
گوشی من چنج شده هست.
می خواستم بدونم فریمور گوشیم رو از کجا بایستی بفهمم؟
در ضمن اون آموزشی که در اول صفحه قرار دادین برای سریال اصلی و چنج هیچ فرقی می کنه؟
A.Farokhzad
13-07-2007, 11:51
دوستان اگه کسی پچ بدرد بخور داره اینجا بزارید.
K A R I M I
13-07-2007, 12:40
دوستان اگه کسی پچ بدرد بخور داره اینجا بزارید.
بفرمایید :
^^ HAMID ^^
13-07-2007, 13:13
یه سوال! با xs++ 1.2 میشه این کارو کرد یا حتما باید 1.5 باشه؟؟؟
حتما باید 1.5 باشه ...با 1.2 فلش کنی هنگ میکنه.....
^^ HAMID ^^
13-07-2007, 13:14
حمید جان من هر کاری که گفتی دقیقا انجام دادم ولی تو یه مرحله گیر میکنه...
اونجا که fs,fLASH میاد وقتی رو FS اینتر میکنم صفحه طوسی که میاد 2 تا چیز پر میشه ولی بعدش گیر میکنه :
HELLO: compact production_ID_Loader P3K rom version by de po
command progress 3 of 3
و دیگه هیچ تکونی نمیخوره.. اینم عکسش:
:41: :11:
کدوم ورژن فریمور رو ریختی ؟ این جدیده رو نریز .....اینو بریز R4EA031 ....فایلهاش صفحه اول تاپیک هست...این که وسط LOAD شدن هنگ میکنه دلیلش هنوز ناشناخته هست....باتری رو در بیار چند ثانیه بعد دوباره امتحان کن....منم اون اولا یه فریمور euro 2 فلش کرده بودم اونم وسط کار هنگ میکرد....فقط اون فریمورهایی که صفحه اول تاپیک گذاشتم رو فلش کن ببین چی میشه.......
من با++ xs گوشیw700 خودمو باروشی که اقا حمید گفت تغییر دادم ولی حالا گوشی روشن نمیشه چه کار کنم0
sony_W810i
13-07-2007, 20:17
کدوم ورژن فریمور رو ریختی ؟ این جدیده رو نریز .....اینو بریز R4EA031 ....فایلهاش صفحه اول تاپیک هست...این که وسط LOAD شدن هنگ میکنه دلیلش هنوز ناشناخته هست....باتری رو در بیار چند ثانیه بعد دوباره امتحان کن....منم اون اولا یه فریمور euro 2 فلش کرده بودم اونم وسط کار هنگ میکرد....فقط اون فریمورهایی که صفحه اول تاپیک گذاشتم رو فلش کن ببین چی میشه.......
w810_p3k_dcu.49R.ssw ino rikhtam roosh
version gooshim:R4EA031
^^ HAMID ^^
13-07-2007, 20:27
من با++ xs گوشیw700 خودمو باروشی که اقا حمید گفت تغییر دادم ولی حالا گوشی روشن نمیشه چه کار کنم0
کدوم روش ؟ ++xs روش bruteforce = SFX یا فار منیجر؟ باید بگم که من درباره W700 و فار منیجر چیزی نگفتم......اون ماله W810 هست....اما اگه از SFX & Bruteforce استفاده کردی شاید شارژ باطری تموم شده بزنش تو شارژ ببین روشن میشه...از کدوم ورژن ++xs استفاده کردی؟
^^ HAMID ^^
13-07-2007, 20:30
w810_p3k_dcu.49R.ssw ino rikhtam roosh
version gooshim:R4EA031
کدوم fs ? از صفخه اول دانلود کردی؟ یه ورژن دیگه از فریمور رو بریز روش ببین میشه ؟...این جدیده رو بریز...با bruteforce هم میشه کاستومایز کرد ها ...اگه نشد اینم امتحان کن تا فعلا گوشیت کار کنه تا بعدا یه فکری براش بکنیم
اول با++ xs مین رو فلش کرد م وبعد با فار اکستیک رو کپی کردم ودوباره مین رو فلش کردم در ضمن phon xsرو هم ندارم
^^ HAMID ^^
13-07-2007, 20:57
اولا من فار منیجر رو واسه w810 گفتم نه w700 ...بعدش برا w700 فایل ssw و restore ش فرق میکنه ....باید main مربوط به خودش فلش شه .....شما بهتر بود با bruteforce کار میکردی....حالا میگردم ببینم فایلهاشو پیدا میکنم..
میشه در مورد brutrforce کمی توضیح بدی و آیا میشه با update گوشی روشنش کرد. خیلی ممنون
masoud_ac
13-07-2007, 22:39
اگه میشه آموزش قدم به قدم زیاد کردن صدای W810i و اضافه کردن درایور دوربین به W810i و فلش کردن W810i و اضافه کردن پچ به W810iبا تصویر رو تبدیل کنید به یه فایل PDF. اگه میشه.
با فار منیجر یا راه های سریعتر و راحت تر .
ممنون.
سلام
من w810 سونی اریکسون دارم. تمام نرم افزارهایی که نصب کردم یه سوال لعنتی می پرسه که اعصاب آدمو بهم میریزه. read user data? و write user data? میشه اینو برداشت ؟
mostafa_khan
14-07-2007, 01:39
بسمه تعالی
حالا سمت چپ پنجره فولدر Acoustic رو انتخاب کنید و f8 رو بزنید که اون رو پاک کنه (البته میتونید قبلش یه bakup ازش بگیرید) وقتی اونو پاک کردید یه tab میزنید (با این کار به پنجره سمت راستی میرید) حالا به آدرسی که acoustic pack رو اکسترکت کردین(البته این کار رو باید قبل از کار با برنامه فار انجام داده باشید) برید و فولدر acoustic رو انتخاب کنید (داخلش نرید....داخلش حدود 79 تا فایل هست..داخلش نرید!!!) بعد از اینکه انتخابش کردید f5 رو بزنید یه پنجره باز میشه به هیچی دست نزنید و کلید enter (روی کیبورد) را فشار دهید تا پروسه کپی شدن شروع شود وقتی تموم شد (پنجره توسی رفت) با یه tab به پنجره سمت چپی بروید و آنقدر ".." رو انتخاب کنید (اولین گزینه) تا پیغام DO you wish to SHOUTDOWN CSFSloader? ظاهر شود ..yes را انتخاب کرده واز فار خارج شوید. باطری رو در بیارید دوباره جا بزنید.........................
یا حق
سلام حمید جان...وقت بخیر
این خط قرمز رو گیر کردم...سریع تر تو رو خدا به دادم برس....نگاه کن من تب رو می زنم میاد چپی خوب؟
بعد الان کجا هستم؟accustic....میام و اولین گزینه یعنی"...."رو انتخاب می کنم...میرسه به فار...دوباره میام بالا و اولین گزینه..........حالا میرسم به اینجا:
\:G
و دیگه همچین گزینه ی"...." وجود نداره...هر چی هست فولدرهای درایو جیم هست و بس...دیگه از این عقب تر نمره....این پیغامی هم که گفتی نمی یاد...بگو چه کار کنم...یعنی الان گوشیم روشن دیگه نمی شه؟:41: :19:
^^ HAMID ^^
14-07-2007, 05:39
سلام
من w810 سونی اریکسون دارم. تمام نرم افزارهایی که نصب کردم یه سوال لعنتی می پرسه که اعصاب آدمو بهم میریزه. read user data? و write user data? میشه اینو برداشت ؟
بله...روش کار اینجا گفته شده :
^^ HAMID ^^
14-07-2007, 05:41
میشه در مورد brutrforce کمی توضیح بدی و آیا میشه با update گوشی روشنش کرد. خیلی ممنون
اول با جزئیات بگو رو گوشی چه کار کردی ؟ کدوم فیلها رو فلش کردی؟ گوشیت رجستر اصلیه یا نه ؟
^^ HAMID ^^
14-07-2007, 05:47
سلام حمید جان...وقت بخیر
این خط قرمز رو گیر کردم...سریع تر تو رو خدا به دادم برس....نگاه کن من تب رو می زنم میاد چپی خوب؟
بعد الان کجا هستم؟accustic....میام و اولین گزینه یعنی"...."رو انتخاب می کنم...میرسه به فار...دوباره میام بالا و اولین گزینه..........حالا میرسم به اینجا:
\:G
و دیگه همچین گزینه ی"...." وجود نداره...هر چی هست فولدرهای درایو جیم هست و بس...دیگه از این عقب تر نمره....این پیغامی هم که گفتی نمی یاد...بگو چه کار کنم...یعنی الان گوشیم روشن دیگه نمی شه؟:41: :19:
علیک السلام
به نظرم مصطفی جون جای پنجره ها رو اشتباه گرفتی...2 تا پنجره هست ...یکی فایلهای رو هارد و نشون میده مثلا درایو G و یکی دیگه فایلهای تو گوشی...اون پنجره ای که بالاش تو مسیرش نوشته FS\ifs\settings\.. یا مشابه . این پنجره رو باید back کنی...هی ".." و بزن تا اون پیغام رو بده بعد بزن yes.........
اگه میشه برام فریمور w700رو بزار تو سایت گوشیم هم سریال چنج .خیلی ممنون
^^ HAMID ^^
14-07-2007, 07:32
اگه میشه برام فریمور w700رو بزار تو سایت گوشیم هم سریال چنج .خیلی ممنون
وای !....هم چنج هم با فار منیجر هم و700 ..............!!!!؟؟؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟؟ !
ببین اینا رو پیدا کردم :
با توجه به ورژن fs گوشیت فقط main رو فلش کن ببین روشن میشه..؟
اینو فلش کن :
اگه نشد بده بیرون با باکس فلش کنن...چون رجیستر آزاد شده بهش بگو دیگه چنج نکنه.....حالا برو main رو فلش کن ببین درست میشه..؟ اگه نشد ببرش ................
حالا روشن میشه ولی هنگ میکنه اگه میتونی فریمورr1ca021 رو برام پیدا کن چون مال خود گوشی همینه من خودم خیلی گشتم ولی پیدا نکردم وخیلی ممنون از راهنمایی شما
mostafa_khan
14-07-2007, 09:32
علیک السلام
به نظرم مصطفی جون جای پنجره ها رو اشتباه گرفتی...2 تا پنجره هست ...یکی فایلهای رو هارد و نشون میده مثلا درایو G و یکی دیگه فایلهای تو گوشی...اون پنجره ای که بالاش تو مسیرش نوشته FS\ifs\settings\.. یا مشابه . این پنجره رو باید back کنی...هی ".." و بزن تا اون پیغام رو بده بعد بزن yes.........
سلام..اره راست میگی....دوباره انجام دادم این مرحله رو رد کردم....اما بازم گوشیم روشن نشده:41: :19:
تا اخرش درست رفتم....فقط..فقط شکم رو قسمت اون فایل restore هست که ورزن نرم افزارم رو شک دارم!!!
Firmware: R4ED001 مال من اینه اما اینو تو لیست نداشت همین جوری یکی دیگه رو انتخاب کردم:13:
اینم لوگ قسمت اخر:
14:12:47| Ready for operation!
14:14:43| Sending loaders\db2010_cid49red_flash_r2a003.bin...
14:14:43| This is a FLASH loader
14:14:43| ***** Read flash vendor & id (cmd 0D)
14:14:43| ***** Read otp (cmd 24)
14:14:43| +++ Now flashing firmware main...
14:14:43| Sending flashfile G:\AAAAAAAAAA\W810_R4DB005_MAIN_GENERIC_HN_CID49.m bn.rest.mbn
14:14:44| 343 flashblocks
14:14:46| Binary acknowledge failed with: 15
14:14:46| Failed
14:14:46| Binary acknowledge failed with: 15
14:14:46| Failed sending datachunk
14:14:46| Failed sending flashblock 5. Returnvalue 0x0
14:14:46| Finishing flash
14:15:36| ++ Error: Flashing failed
14:15:36| Disconnected... Unplug the phone
14:16:07| Shutting down...
حالا چی کار کنم؟اگه مراحل رو از اول دوباره درست برم درست می شه یا اینکه باید گوشیم فلش بشه تا روشن بشه؟
sajadblog.blogfa
14-07-2007, 11:01
آقا حمید اول می خواستم بگم این روشی که با restore کار می کنه برای گوشی های چنجی که هنوز با باکس فلش نکردن مشکلی پیش نمیاره .
بعد اینکه میگن اگه گوشی های چنجی رو UPDATE کنی IMEI گوشی بر می گرده به روی جعبه.
با تشکر
masoud_ac
14-07-2007, 12:19
آکوستیک جدید برای W810i کی میدونه کیفیت صدای این آکوستیک رو بگه؟
w810 pelna akustyka
Short Description: pełna akustyka z w810, na max glosnosci i MegaBass nic nie harczy w odtwarzaczu, super dzwiek...
masoud_ac
14-07-2007, 12:24
یه سوال مهم و حیاتی :؟
آقایون گوشی من W810i هست که هنوز فارسی نشده حتی رو پدش هم حروف عربی یا فارسی نداره فقط اینگلیسی .
حالا چه فریموری روی گوشیم بریزم.
(جدید هم باشه)
sajadblog.blogfa
14-07-2007, 12:27
حمید من گوشیم چنجیه .حالا فولدر کمرا شو عوض کردم ولی توی لوگ روی finishing flash گیر کرده.
ضمنا فایل restore دقیق برای گوشیم نبود یعنی برای من این بود CID49 db2010 ولی من اینو زدم W810_R4DB005_MAIN_GENERIC_HN_CID49.mbn.rest.mbn
برای گوشی منو نداشت .من چی کار کنم
با تشکر
sajadblog.blogfa
14-07-2007, 14:32
اضافه کردن زبان فارسی به منوی گوشی
1-فایل fa.lng رو دانلود کنید
2-با فار به ادرس fs/ipa/preset/system/language برید
3-اون جا برای هر زبانی که به طور پیش فرض رو گوشی هست یه فایل با پسوند lng هست ..مثلا فرانسوی fr.lng یا روسی ru.lng یا مالزیایی ms.lng
4-اسم فایل یکی از زبان های پرت و پلا مثل چینی یا مالزیایی یا فرانسه رو یاداشت کنید
من خودم فایل ms.lng که مربوط به زبان مالزیایی هست رو انتخاب کردم ...
5-فایل ms.lng رو پاک کنید
6-فایل fa.lng رو که از رو سایت دانلود کردید رو به ms.lng تغییر نام بدید
و اونو تو فولدر مربوط کپی کنید fs/ipa/preset/system/language--
7-به طریق مقتضی از فار خارج شوید .....:biiggrin:
و می بینید که تو قسمت زبان گوشی "فارسی"اضافه شده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
***مخلص کلام اینه که این فایل fa.lng رو به ms.lng تغییر نام بدید و اون چایگزین فایل مشابه تو گوشی کنید ***
این رو من روی k750-cid49-brown ریجستر دستی امتحان کردم و بدون هیچ مشکلی جواب داد
این کار برای همه فرم ورها و سید های 750 قابل استفاده است چون این کار هیچ ارتباطی با فرمور و سید نداره !
قبل از هر کاری حتما یه کپی ار فولدر language گوشی رو هارد بگیرید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
sajadblog.blogfa
14-07-2007, 14:36
آموزش افزایش فضای sms
برای افزایش فضای sms گوشی های cid 49 با استفاده از نرم افزار phone xs
باید تو نت پد این کد رو وارد کنید
كد:
/tpa
و با اسم
كد:
pref_store.txt
ذخیره کنید
بعد تو فولدر files_to _upload مسیر زیر رو بسازید
كد:
ifs\settings\messaging
و فایل pref_store.txt رو j, فولدر massaging کپی کنید
بعد مطابق آموزش نرم افزار رو اجرا کنید و از قسمت fsx فایلتون رو آپلود کنید
برای اینکه مطمئن بشین که فضایsms زیاد شده یا نه از my phone explorer کمک بگیرید
mostafa_khan
14-07-2007, 15:16
سلام حمید جون
من گوشيمو طبق صحبت هات فلش کردم
به نظر همه چيز درست مي رسه
گوشي روشن شده...حتي please wait هم گير نکرده:20: اما:13:
اما الان اين ارور رو ميده:
configuration error.please contact your network operator or servise centre:19:
اين ارور واسه چيه؟
شمن اينکه اشاره کنم که م گوشيم قبلا چنجي بود که با اپديت اصلش کردم که بعدش هم با باکس انلوکش کردم تا وارد شبکه بشه و اصل بشه
mostafa_khan
14-07-2007, 15:27
اضافه کردن زبان فارسی به منوی گوشی
1-فایل fa.lng رو دانلود کنید
2-با فار به ادرس fs/ipa/preset/system/language برید
3-اون جا برای هر زبانی که به طور پیش فرض رو گوشی هست یه فایل با پسوند lng هست ..مثلا فرانسوی fr.lng یا روسی ru.lng یا مالزیایی ms.lng
4-اسم فایل یکی از زبان های پرت و پلا مثل چینی یا مالزیایی یا فرانسه رو یاداشت کنید
من خودم فایل ms.lng که مربوط به زبان مالزیایی هست رو انتخاب کردم ...
5-فایل ms.lng رو پاک کنید
6-فایل fa.lng رو که از رو سایت دانلود کردید رو به ms.lng تغییر نام بدید
و اونو تو فولدر مربوط کپی کنید fs/ipa/preset/system/language--
7-به طریق مقتضی از فار خارج شوید .....:biiggrin:
و می بینید که تو قسمت زبان گوشی "فارسی"اضافه شده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
***مخلص کلام اینه که این فایل fa.lng رو به ms.lng تغییر نام بدید و اون چایگزین فایل مشابه تو گوشی کنید ***
این رو من روی k750-cid49-brown ریجستر دستی امتحان کردم و بدون هیچ مشکلی جواب داد
این کار برای همه فرم ورها و سید های 750 قابل استفاده است چون این کار هیچ ارتباطی با فرمور و سید نداره !
قبل از هر کاری حتما یه کپی ار فولدر language گوشی رو هارد بگیرید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی از کپی پیست شما از سایت موبایلستان...اون هم بدون ذکر منبع!!!:19:
arashaga
14-07-2007, 15:28
سلام
حاج مصطفی خان منم همین مشکل رو داشتم! شما وقتی که Main و FS رو با ++XS رو
گوشی فلش کردید، در مرحله بعد توی Far فایل Costume رو که می خوای بریزی تو مسیر
tpa\preset\custom دیگه داخل فایل Costume نرو بلکه تا همین جا که اومدی وایستا! یعنی
سمت چپ پنجره Far دیگه رو Costume کلیک نکن، بعد بیا تو پنجره سمت راست Costume
خودت رو انتخاب کن ( بازم داخلش نر ) و کلید F5 رو بزن بعد هم Louder رو خاموش کن بیا بیرون
و با ++XS فقط فایل Main رو مجدداً فلش کن و بعد گوشی رو روشن کن! دیگه بدون مشکل بالا میاد
:11:
mostafa_khan
14-07-2007, 17:08
سلام
حاج مصطفی خان منم همین مشکل رو داشتم! شما وقتی که Main و FS رو با ++XS رو
گوشی فلش کردید، در مرحله بعد توی Far فایل Costume رو که می خوای بریزی تو مسیر
tpa\preset\custom دیگه داخل فایل Costume نرو بلکه تا همین جا که اومدی وایستا! یعنی
سمت چپ پنجره Far دیگه رو Costume کلیک نکن، بعد بیا تو پنجره سمت راست Costume
خودت رو انتخاب کن ( بازم داخلش نر ) و کلید F5 رو بزن بعد هم Louder رو خاموش کن بیا بیرون
و با ++XS فقط فایل Main رو مجدداً فلش کن و بعد گوشی رو روشن کن! دیگه بدون مشکل بالا میاد
سلام دوست عزيز که اسمتم نمي دونم:10:
ببين بگذار دقيقا بگم چه کار کردم
به فار که وصل شدم....رفتم رو پک کاستومايزم...بعد ديگه به راستي دست نزدم چون دقيقا نمي دونستم کجا بايد برم به همين خاطر رفتم رو پک کاستومايزم و f5 رو زدم...يه پنجره توسي مياد که مي گه کپي مي شد اينجا...من ادرس رو پاک کردم و اين ادرس رو دادم بهش:
fs/tpa/present/custom
و بعد کپي رو زدم...مي دونم يه جاي کار مي لنگه اما اشکال کارم رو نمي فهمم...اشتباهم کجاست؟:19:
چون اين کپي کردن 2 ثانيه بيشتر طول نکشيد:18: ....و بعد هم فار رو بستم....
واسه همين اصلا معني اين حرف رو نمي فهم که هم تو هم حميد گفتين:
بعد هم Louder رو خاموش کن بيا بيرون:13:
يکي اين مطلبه يکي يه بحث ديگه هست و اون اينکه حالا من بخوام کارم رو تصحیح کنم بايد همش رو از اول انجام بدم؟يا نه؟
ترتيبش رو ميگي؟
اول فقط مين رو فلش کنم؟بعد اون فايل اس اس دبليو ...بعد با فار دوباره کاستومايز رو کپي کنم در نهايتم اون فايل رست رو فلش کنم رو مين؟
خوب اين که همش شد...پس همه ي کارا رو از اول بايد کنم ديگه:41:
شاد باشی:10:
arashaga
14-07-2007, 18:14
سلام دوست من، من آرشم خوب!
اگه می خوای گوشی رو فلش کنی :
1.در آوردن سیم کارت و مموری
2.زدن Start در ++XS ورژن 1.5 و پایین نگه داشتن کلید C و اتصال گوشی به نرم افزار
3.فلش کردن Main و FS روی گوشی و بعد خروج از برنامه
4.خارج کردن باتری و اتصال مجدد به برنامه به روش بالا
5.فلش کردن فایل ssw متناسب با فیرمیور انتخابی، وقتی عبارت Finishing Falsh روی لاگ ظاهر شد حدود 1-2
صبر کنید و بعد Stop رو بزنید و به سوال داده شده جواب Yes بدید
6.خارج کردن باتری و اتصال به Far ( قبل از اتصال به فار پک Cosumize رو توی درایو C کپی کنید ) نحوه تنظیمات
اولیه فار تو اولین پست هستش. بعد اینکه Far گوشی رو شناخت، بطور پیش فرض پنجره سمت راست محتویات
درایو C رو نشون می ده و پنجره سمت چپ محتویات گوشی رو که اگه اشتباه نکنم اولی Flash و پایینیش FS
هستش، حالا شما روی FS کلیک کن و از اونجا روی Tpa و بعد روی present . حالا شما توی present فولدر
Costume رو می بینید ( در واقع مثل ویندوز روی فولدر ها کلیک کرده و بداخل اونا می ریم ) حالا پنجره سمت
راست رو نگاه کنید، همون درایو C خودمونه که فولدر Costume رو توش قبلاً کپی کرده ایم. با کلید های حرکتی
بیاید رو Costume سمت راست وایستید ( کلیک نکنید ها - چون اونوقت باز میشه و میره تو محتویاتش ) حالا کلید
F5 رو بزنید و کپی رو تایید کنید . خوب کپی که تموم شد بیاید و روی بالاترین نوشته پنجره سمت راست که بصورت
" .. " هستش دوبر کلیک کنید، خواهید دید که یه مرحله به عقب برمیگرده، یعنی به Tpa ، باز دوباره برید رو اون دوتا
نقطه و دو باره روش کلیک کنید ، توی آخرین قسمت جاییکه Flash و FS هستند اگه شما دوباره رو این نقطه ها کلیک
کنید برنامه ازتون می پرسه میخواهید شات داون کنید که شما Yes رو کلیک می کنید و در واقع ارتباط نرم افزار با
گوشی قطع میشه.
7. باتری رو در بیارید
8.به برنامه++XS وصل بشید و فقط Main رو رو گوشی فلش کنید و در پایان گوشی رو روشن کنید. دیگه نباید مشکل
در کار باشه مگه اینکه از فایل Costume نا مناسب استفاده کرده باشید
می دونید کار کردن با Far دقیقاً مشابه با برنامه NC هستش که حدود 10-12 سال پیش رایج بود
سوالی بود در خدمتم:11:
D E V I L
14-07-2007, 18:23
سلام دوست عزيز که اسمتم نمي دونم:10:
ببين بگذار دقيقا بگم چه کار کردم
به فار که وصل شدم....رفتم رو پک کاستومايزم...بعد ديگه به راستي دست نزدم چون دقيقا نمي دونستم کجا بايد برم به همين خاطر رفتم رو پک کاستومايزم و f5 رو زدم...يه پنجره توسي مياد که مي گه کپي مي شد اينجا...من ادرس رو پاک کردم و اين ادرس رو دادم بهش:
fs/tpa/present/custom
و بعد کپي رو زدم...مي دونم يه جاي کار مي لنگه اما اشکال کارم رو نمي فهمم...اشتباهم کجاست؟:19:
چون اين کپي کردن 2 ثانيه بيشتر طول نکشيد:18: ....و بعد هم فار رو بستم....
واسه همين اصلا معني اين حرف رو نمي فهم که هم تو هم حميد گفتين:
بعد هم Louder رو خاموش کن بيا بيرون:13:
يکي اين مطلبه يکي يه بحث ديگه هست و اون اينکه حالا من بخوام کارم رو تصحیح کنم بايد همش رو از اول انجام بدم؟يا نه؟
ترتيبش رو ميگي؟
اول فقط مين رو فلش کنم؟بعد اون فايل اس اس دبليو ...بعد با فار دوباره کاستومايز رو کپي کنم در نهايتم اون فايل رست رو فلش کنم رو مين؟
خوب اين که همش شد...پس همه ي کارا رو از اول بايد کنم ديگه:41:
شاد باشی:10:
مصطفی جان شما اول باید main رو فلش کنی بعدش هم باید فایل FS رو فلش کنی.
اینارو که انجام دادی؟بعد تو سمت راست که مسیر جاری سیستم رو نشون میده به این مسیر برو tpa\preset\custom\جایی که پک کاستومایز رو اونجا اکسترکت کردی.بعدش تمام فایلهایی که تو این مسیر هست رو انتخاب کن و از پنجره سمت چپ به مسیر زیر برو FS\tpa\preset\custom و کلید F5 رو بزن دیگه لازم نیست آدرسشو عوض کنی.:46:
آخرشم اونقدر .. رو بزن تا ازت بپرسه که میخای از برنامه خارج شی یا نه.
به همین سادگی:20:
31:
mostafa_khan
14-07-2007, 18:29
از کمک های جفتتون ممنون...توحید و ارش عزیز
ببين تا حدودي متوجه اشتباهم شدم اما نه کامل!!!
ببينيد ادرس کاستومايزم تو هارد اينه:
G:\AAAAAAAAAA\R4EA031\custom
بعد عرضم به حضور شما که اينم ادرس کاستومايزي که داخله fs هستش:
G:\AAAAAAAAAA\R4EA031\fs\tpa\preset\custom
خوب برنامه ي فار رو باز مي کنم تو سمت چپ ابتدا ادرس دومي رو ميدم
يعني ميرم تو fs بعد تو tpa و بعد داخل preset تا ميرسم به کاستومايز..اما داخلش نميرم
بعد يه تب ميزنم ميرم پنجره ي سمت راستي....حالا ميرم ادرس اولي
يعني ميرم تو پوشه ايي که به اسم فاريمورش هست و يک پک کامله...و گزينه ي custom رو انتخاب ميکنم...بعد f5 رو ميزنم
وقتي کپي مي خوام کنم صفحه ي کپي مياد که نوشته:
copy costum to:G:AAA...\R4EA031\fs\tpa\preset
کپي که ميزنم يه صفحه ي قرمز مياد
حاويه اين مطلب:
warning
file already exists
G:...AA\R4EA031\FS\preset\custom\CONTENT_DOWNLOAD_ HOOK.itm
new................2048 02/08/2005 14:38:40
existing...........2048 02/08/2005 14:38:40
و حالا اين پايين اين صفحه چند تا گزينه هست که من all رو انتخاب ميکنم:
overwrite,all,skip,skip all,append,cancel
:19: :19: :19:
arashaga
14-07-2007, 18:36
خوب شما OverWrite بزن !:10:
D E V I L
14-07-2007, 18:48
اگه میخای مطمئن شی
اول تو قسمت چپ برو داخل پوشه custom و تمام فایلهای داخلشو با کلید f8 پاک کن.بعد تو سمت راست هم داخل پوشه custom برو وتمام فایلهارو کپی کن تو تو پوشه custom سمت چپ.
mostafa_khan
14-07-2007, 18:56
بسمه تعالی
برنامه فار رو اجراکنید سپس alt+f1 رو بزنید و sefp رو انتخاب کنید ..در پنجره باز شده در قسمت device , dcu-60 و در قسمت speed بیشترین و در قسمت boot script.. w300_ w810_ z550 رو انتخاب کنید و روی enter the matrix کلیک کنید...حالا کلید c رو نگه دارید و کابل رو به گوشی وصل کنید یه نوشته میاد (اگه گوشی شناخته بشه) بعد شما میتونید سمت چپ پنجره فار دو تا فولدر fs و flash رو ببینید...اگه گوشی به فار وصل نشد باطری رو در بیارید چند ثانیه صبر کنید دوباره باطری و جا بزنید و امتحان کنید.........خوب حالا اگه گوشی وصل شد به این قسمت برید FS/ifs/settings/ ...( توجه داشته باشید وقتی میخواهید داخل هر فولدر بشید یه پنجره توسی رنگ میاد که loader هست باید صبر کنید تا کارشو انجام بده).....
حالا سمت چپ پنجره فولدر Acoustic رو انتخاب کنید و f8 رو بزنید که اون رو پاک کنه (البته میتونید قبلش یه bakup ازش بگیرید) وقتی اونو پاک کردید یه tab میزنید (با این کار به پنجره سمت راستی میرید) حالا به آدرسی که acoustic pack رو اکسترکت کردین(البته این کار رو باید قبل از کار با برنامه فار انجام داده باشید) برید و فولدر acoustic رو انتخاب کنید (داخلش نرید....داخلش حدود 79 تا فایل هست..داخلش نرید!!!) بعد از اینکه انتخابش کردید f5 رو بزنید یه پنجره باز میشه به هیچی دست نزنید و کلید enter (روی کیبورد) را فشار دهید تا پروسه کپی شدن شروع شود وقتی تموم شد (پنجره توسی رفت) با یه tab به پنجره سمت چپی بروید و آنقدر ".." رو انتخاب کنید (اولین گزینه) تا پیغام DO you wish to SHOUTDOWN CSFSloader? ظاهر شود ..yes را انتخاب کرده واز فار خارج شوید. باطری رو در بیارید دوباره جا بزنید.........................
log یا حق
5.فلش کردن فایل ssw متناسب با فیرمیور انتخابی، وقتی عبارت Finishing Falsh روی لاگ ظاهر شد حدود 1-2
6.خارج کردن باتری و اتصال به Far ( قبل از اتصال به فار پک Cosumize رو توی درایو C کپی کنید ) نحوه تنظیمات
اولیه فار تو اولین پست هستش. بعد اینکه Far گوشی رو شناخت، بطور پیش فرض پنجره سمت راست محتویات
درایو C رو نشون می ده و پنجره سمت چپ محتویات گوشی رو که اگه اشتباه نکنم اولی Flash و پایینیش FS
هستش، حالا شما روی FS کلیک کن و از اونجا روی Tpa و بعد روی present . حالا شما توی present فولدر
Costume رو می بینید ( در واقع مثل ویندوز روی فولدر ها کلیک کرده و بداخل اونا می ریم ) حالا پنجره سمت
راست رو نگاه کنید، همون درایو C خودمونه که فولدر Costume رو توش قبلاً کپی کرده ایم. با کلید های حرکتی
بیاید رو Costume سمت راست وایستید ( کلیک نکنید ها - چون اونوقت باز میشه و میره تو محتویاتش ) حالا کلید
F5 رو بزنید و کپی رو تایید کنید . خوب کپی که تموم شد بیاید و روی بالاترین نوشته پنجره سمت راست که بصورت
" .. " هستش دوبر کلیک کنید، خواهید دید که یه مرحله به عقب برمیگرده، یعنی به Tpa ، باز دوباره برید رو اون دوتا
نقطه و دو باره روش کلیک کنید ، توی آخرین قسمت جاییکه Flash و FS هستند اگه شما دوباره رو این نقطه ها کلیک
کنید برنامه ازتون می پرسه میخواهید شات داون کنید که شما Yes رو کلیک می کنید و در واقع ارتباط نرم افزار با
گوشی قطع میشه.
7. باتری رو در بیارید
8.به برنامه++XS وصل بشید و فقط Main رو رو گوشی فلش کنید و در پایان گوشی رو روشن کنید. دیگه نباید مشکل
می دونید کار کردن با Far دقیقاً مشابه با برنامه NC هستش که حدود 10-12 سال پیش رایج بود
اااااااا من اصلا این کار رو نمی کردم...یعنی به فار که وصل میکردم اصلا نمیزاشتم تا فار گوشی رو بشناسه...اصلا وقتی به فار وصل میکردم فکر میکردم لازم نیست وقتی با فار کار می کنی...گوشی به کابل وصل باشه:41: :19:
حالا این کارا رو میکنم ببینم این بار چی می شه....
مرسی دوستان عزیز تا 1 ساعت دیگه خبرشو میدم:20: :10:
kirk-hammett
14-07-2007, 19:47
سلام دوستان من اون منوي فلشي كه حميد جان تو صفحه 10 گذاشتن(پسورديه) با xs1.2 آپلود مي كنم تو گوشي ولي همش وسط هك شدن ديسكانكت مي شه و گوشي روشن مي شه!
usb flash رو هم نصب كردم و حتي قبلا درايو صدا و دوربينو افزايش داده بودم ولي هر كاري مي كنم اين منو آپلود نمي شه!
گوشي من چنج شده است مي شه با يه روش ديگه مثل فارمنيجر اون منو رو ريخت تو گوشي؟ و چطوري!!
اگه مي شه منو راهنمايي كنين!!!
aloalexa
14-07-2007, 20:42
سلام دوستان من اون منوي فلشي كه حميد جان تو صفحه 10 گذاشتن(پسورديه) با xs1.2 آپلود مي كنم تو گوشي ولي همش وسط هك شدن ديسكانكت مي شه و گوشي روشن مي شه!
usb flash رو هم نصب كردم و حتي قبلا درايو صدا و دوربينو افزايش داده بودم ولي هر كاري مي كنم اين منو آپلود نمي شه!
گوشي من چنج شده است مي شه با يه روش ديگه مثل فارمنيجر اون منو رو ريخت تو گوشي؟ و چطوري!!
بله که میشه آقا حمید این روش با برنامه far روی گوشی w810 ارائه دادند آدرسش هم یه سر به صفحه اول همین تاپیک بزن ملتفت میشی
راستی خودم با فار روی گوشی 810 سریال چنجی الان 5 منوی فلش گذاشتم تو کمتر از 10 دقیقه
aloalexa
14-07-2007, 20:45
حمید من گوشیم چنجیه .حالا فولدر کمرا شو عوض کردم ولی توی لوگ روی finishing flash گیر کرده.
ضمنا فایل restore دقیق برای گوشیم نبود یعنی برای من این بود CID49 db2010 ولی من اینو زدم W810_R4DB005_MAIN_GENERIC_HN_CID49.mbn.rest.mbn
با تشکر
ببین شما کاریت نباشه توی لوگ گیر کرده چون باید گیر کنه والا واویلا
همون طور که آقا حمید گفتن شما وقتی پیغام فنیش فلشینگ و دیدی استپ کن دیگه کاریت نباشه که تا آخر بره:8:
kirk-hammett
14-07-2007, 20:45
پلاگيني كه تو پست اول گذاشته شده خرابه و دانلود نمي شه!
اگه مي شه يهجا ديگه آپلود كنين يا يه لينك ديگه بذارين
D E V I L
14-07-2007, 20:53
امتحان کردم مشکلی نداشت!:13:
aloalexa
14-07-2007, 20:58
با دانلود منیجر کارکن حله من با dap گرفتمش ولی نمیشد بدون دانلود منیجر بطور کامل دانلودش کرد
آقا حمید این روش افزایش تعداد sms واسه cid 49 برای w810 می شه یا نه ؟ اگه می شه من نیاز اساسی دارم . فضای sms خیلی کمه ...
mostafa_khan
14-07-2007, 23:58
دوستان گلم ارش و توحید عزیز از صحبت های شما بی نهایت ممنونم....از اینکه واسم وقت گذاشتین ممنون
مشکل از همون فار بود....بلاخره فلش کردم...زیادم سخت نبود...بی دقتی خودم باعثش شده بود
قربون همتون:10:
بشه که بتونم جبران کنم......
شاد باشید:10:
Mahdi_Moosavi
15-07-2007, 01:35
دوستان گلم ارش و توحید عزیز از صحبت های شما بی نهایت ممنونم....از اینکه واسم وقت گذاشتین ممنون
مشکل از همون فار بود....بلاخره فلش کردم...زیادم سخت نبود...بی دقتی خودم باعثش شده بود
خب موفق باشی . :46: . راستی گوشیت رجیستر اصلی بود یا چنج ؟؟؟:11: اگه چنج بود و خودت فلشش کردی و
سیم کارت رو میشناسه ، خواهشن با فونت بزرگ بنویس که همه ببینن :10: .
این قدر واسه من پیغام خصوصی دادن که دارم دیوونه میشم :41: . :2:
^^ HAMID ^^
15-07-2007, 06:35
حالا روشن میشه ولی هنگ میکنه اگه میتونی فریمورr1ca021 رو برام پیدا کن چون مال خود گوشی همینه من خودم خیلی گشتم ولی پیدا نکردم وخیلی ممنون از راهنمایی شما
ببین اینجا هست ...فکر کنم اول باید ثبت نام کنی :
بازم فقط main رو فلش کن......fs رو فلش نکن که کار سخت میشه....
^^ HAMID ^^
15-07-2007, 06:41
آقا حمید اول می خواستم بگم این روشی که با restore کار می کنه برای گوشی های چنجی که هنوز با باکس فلش نکردن مشکلی پیش نمیاره .
بعد اینکه میگن اگه گوشی های چنجی رو UPDATE کنی IMEI گوشی بر می گرده به روی جعبه.
با تشکر
مشکلی پیش نمیاره...یعنی نباید بیاره ...چون 5 بلاک فلش میکنه ...یکی از بچه ها انجام داده بود...
با تشکر
این یعنی چی ؟ خوب اینکه واسه همه هست...باید ورژن فریمور رو چک کنی و متناسب با اون فایل rest رو روش فلش کنی....تو اون پک که من گذاشتم واسه همه فریمورها بود حتی این جدیده.....
^^ HAMID ^^
15-07-2007, 06:45
سلام حمید جون
من گوشيمو طبق صحبت هات فلش کردم
به نظر همه چيز درست مي رسه
گوشي روشن شده...حتي please wait هم گير نکرده:20: اما:13:
اما الان اين ارور رو ميده:
configuration error.please contact your network operator or servise centre:19:
اين ارور واسه چيه؟
شمن اينکه اشاره کنم که م گوشيم قبلا چنجي بود که با اپديت اصلش کردم که بعدش هم با باکس انلوکش کردم تا وارد شبکه بشه و اصل بشه
ماشالا مصطفی جون زدی رو دست مسعود ...هر جا میرم 4تا پست شبیه هم میبینم:27:
خوب با فار منیجر کار کن...آموزش صفحه اول رو یه نگاهی بنداز
^^ HAMID ^^
15-07-2007, 06:50
آقا حمید این روش افزایش تعداد sms واسه cid 49 برای w810 می شه یا نه ؟ اگه می شه من نیاز اساسی دارم . فضای sms خیلی کمه ...
شما دیگه چرا ؟ اینی که گفته همون روش کوفتی واسه cid 36 هست ...اگه اشتباه نکنم....اینو اعمال کنی کلا دریافت و inbox اس ام اس قاتی پاتی میشه ...هیچ جور هم نمیشه درستش کرد باید از نو فلش شه.....
خوب .....خدا رو شکر:5:
سلام اقا حمید.
این آموزشها کدومش واسه k800i استفاده میشه لطفا ذاهنمای کنید.
باتشکر...
^^ HAMID ^^
15-07-2007, 08:20
هیچ کدومش....درایورهاش فرق میکنه
p990i چطور می شه انجام داد؟
ل
red_avalanche
15-07-2007, 12:03
حميد جان مرسي بابت آموزشهاي كاملت. فرم وير گوشيمو با راهنماييهات با موفقيت عوض كردم.
arashaga
15-07-2007, 12:48
یه سوال از حمید خان
استاد این پروسه رو میشه در مورد W300 هم انجام داد یا خیر ؟ چون صدای مکالمه این گوشی
فوق العاده کمه !! یا بهتر بگم به طرز وحشتناکی کمه!! از لحاظ ساختار نرم افزاری تقریباً مشابه
با W810 هستش، حالا نمی دونم اینکار رو انجام بدیم یا نه ؟ این فایل های مربوط به این گوشی
رو می شه از این سایت bandar دانلود کرد یا نه ؟:13:
ممنون از راهنماییتون:20:
kirk-hammett
15-07-2007, 13:38
مي گم حميد جان ميشه منوهاي فلش 810 رو رو 550 آپلود كرد؟
مثل اینکه همه ی حمیییییییییییییییییییییدا حلال مشکلاتن . حمییییییییییییییییییییییی یید جان اگه منو فلش جدید بجز اون فولدر Tpa پیدا کردی واسه ما هم بزاری ممنونت می شیم ...
حمید جان میشه بگی پایین ترین مدلی که این منوهای فلش روشون اجرا میشه چیه؟
در ضمن درایورهای k750 با w810 یکی هستن یا فرق میکنه؟
من حمید نیستم ولی حل این مشکلت با من:31: :20:
برو اینجا تا دلت میخواد دانلود.خیلی منوهای توپی داره!:10:
باید اول عضو شی!
اگه دیدی مشکل داری نمیتونی دانلود کنی بگو تا برات آپ کنم!
arashaga
15-07-2007, 21:25
آقا ورژن جدید توشارا!! اگه می تونید ولوم واکمن رو از 4 تا ببرید بالاتر !!!:8: کر شدن تون رو ضمانت می کنم
ولی کیفیت قییییییییییییییییییژژژژژ:1 8: :8:
براتون آپلودش کردم : :11:
مرسی:27: :40:
^^ HAMID ^^
16-07-2007, 03:54
p990i چطور می شه انجام داد؟
ل
عزیزم . من نه تعمیر کار موبایلم نه موبایل فروشی دارم نه علم غیب ....! نمیــــــــــــــــــــــ دونـــــــم !:27:
حميد جان مرسي بابت آموزشهاي كاملت. فرم وير گوشيمو با راهنماييهات با موفقيت عوض كردم.
مخلصیم ....
یه سوال از حمید خان
استاد این پروسه رو میشه در مورد W300 هم انجام داد یا خیر ؟ چون صدای مکالمه این گوشی
فوق العاده کمه !! یا بهتر بگم به طرز وحشتناکی کمه!! از لحاظ ساختار نرم افزاری تقریباً مشابه
با W810 هستش، حالا نمی دونم اینکار رو انجام بدیم یا نه ؟ این فایل های مربوط به این گوشی
رو می شه از این سایت bandar دانلود کرد یا نه ؟:13:
ممنون از راهنماییتون:20:
بله میشه....خوشبختانه خودم یه w300 دارم همه ی چیزاشو عوض کردم ....حتی منوی فلش هم روش اجرا میشه ...منتهی به رزولیشن خودش....آکوستیکش یه ذره با w810 فرق میکنه....
این فایل های مربوط به این گوشی
رو می شه از این سایت bandar دانلود کرد یا نه ؟
:31: .....این که سایت نیست ....اکانت خودمه ....فایل توش آپلود میکنم...
اینم یه آکوستیک توپ برای w300 : دانلود :
منوی فلش هم بعدا فرصت کنم میذارم
^^ HAMID ^^
16-07-2007, 04:23
ای بابا......
^^ HAMID ^^
16-07-2007, 04:24
مي گم حميد جان ميشه منوهاي فلش 810 رو رو 550 آپلود كرد؟
بله میشه...رزولیشن جفتشون 220*176 هست....
حمید جان میشه بگی پایین ترین مدلی که این منوهای فلش روشون اجرا میشه چیه؟
در ضمن درایورهای k750 با w810 یکی هستن یا فرق میکنه؟
منظور از پایینترین مدل چیه ؟ گوشی ؟ رو w300 تست کردم اجرا میشه رو w700 هم شنیدم میشه ولی رو w800 و k750 نمیشه....
اگه منظورت درایورهای صدا و دوربین هست....بله ....یکیه..!............البته یکی نیست و به هم میخوره......
arashaga
16-07-2007, 08:01
آقا حمید با عرض معذرت به سبب مزاحمت بسیار، لطفاً به این چند تا سوال منم پاسخ بدید :
آیا فایل USB گوشی W300 هم مثل همون W810 هستش یا باید دنبال فایل خودش باشم ؟
و اینکه آخرین فیرم ویر W300 چیه و فایل هاشو + فایل کاستومایز + فایل Unlock کردنشو از کجا
می تونم بگیرم ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید؟
بله میشه...رزولیشن جفتشون 220*176 هست....
منظور از پایینترین مدل چیه ؟ گوشی ؟ رو w300 تست کردم اجرا میشه رو w700 هم شنیدم میشه ولی رو w800 و k750 نمیشه....
اگه منظورت درایورهای صدا و دوربین هست....بله ....یکیه..!............البته یکی نیست و به هم میخوره......
مرسی !
حمید جان کدوم ورژن آکوستیک رو پیشنهاد میکنی؟
masoud_ac
16-07-2007, 14:57
من هنوز موفق نشدم گوشیم و با کامپیوتر فلش کنم یه خورده سخته . من میخوام فریمور R4ek001 رو روی گوشیم (W810i) فلش کنم به همون روشی که آقا حمید گفته میشه فایل ریستور R4ek001 هم دارم چیز دیگه ای احتیاج داره بگید .
همزمان میخوام درایور صدا و دوربین هم به گوشیم اضافه کنم.
ممنون.
منتظر جوابم.
آدرس فریمور R4ek001 رو یادم رفت که بگم واسم بزارید.(من با راپید مشکل دارم یعنی ISP من مشکل داره اگه آدرس یه جای دیگه رو بزارید).
masoud_ac
16-07-2007, 15:03
من هنوز موفق نشدم گوشیم و با کامپیوتر فلش کنم یه خورده سخته . من میخوام فریمور R4ek001 رو روی گوشیم (W810i) فلش کنم به همون روشی که آقا حمید گفته میشه فایل ریستور R4ek001 هم دارم چیز دیگه ای احتیاج داره بگید .
همزمان میخوام درایور صدا و دوربین هم به گوشیم اضافه کنم.
ممنون.
منتظر جوابم.
آدرس فریمور R4ek001 رو یادم رفت که بگم واسم بزارید.(من با راپید مشکل دارم یعنی ISP من مشکل داره اگه آدرس یه جای دیگه رو بزارید).
آقا این آگوستیک توشارا که گذاشتی رو میشه یک جای دیگه آپ کنی
arashaga
16-07-2007, 17:41
آقا این آگوستیک توشارا که گذاشتی رو میشه یک جای دیگه آپ کنی
اینم یه تا جای دیگه !!:8: :20:
arashaga
16-07-2007, 17:46
و یه جای دیگه :
و
امیدوارم که راضی باشید :10:
آقا ورژن جدید توشارا!! اگه می تونید ولوم واکمن رو از 4 تا ببرید بالاتر !!!:8: کر شدن تون رو ضمانت می کنم
ولی کیفیت قییییییییییییییییییژژژژژ:1 8: :8:
براتون آپلودش کردم : :11:
مرسی:27: :40:
عزیز چند تا سوال!:20:
کیفیت پخش از بلندگوی گوشی چطوره؟ بلندی اونقد مهم نیست تا کیفیت... نزنه مثل ورژن 1.2 کپسولی رو بترکونه؟
ولوم بعد 4 که میگی خش خش نمیکنه؟
نصبت به ورژن 1.6 چه خوبیهایی داره ، چه بدیها؟؟؟
پیشاپیش مرسی:46:
arashaga
16-07-2007, 21:03
عزیز چند تا سوال!:20:
کیفیت پخش از بلندگوی گوشی چطوره؟ بلندی اونقد مهم نیست تا کیفیت... نزنه مثل ورژن 1.2 کپسولی رو بترکونه؟
ولوم بعد 4 که میگی خش خش نمیکنه؟
نصبت به ورژن 1.6 چه خوبیهایی داره ، چه بدیها؟؟؟
پیشاپیش مرسی:46:
والا من از سایت se-nse.net گرفتمش! خود نویسندش معتقده که هم کیفیت و هم باس و هم بلندی صدا
نسبت به ورژن های قبلیش اصلاح شده! حالا راست و دروغش با خودش!:13: ولی من 1.2 رو رو گوشی داشتم
فقط صداش بلند بود و هیچ کیفیتی نداشت !! این به نظر من با کیفیت تره، حالا من تستش می کنم شما هم اگه براتون مقدوره تستش کنین و یه نتیجه گیری بکنیم:10:
:40: :11:
K A R I M I
16-07-2007, 21:20
من تستش کردم یه چیز تو مایه های 1.6 و 1.7 هستش ولی فکر نکنم که به پای این دو تا برسه صداش از این دو تا کمتر بود ( به نظر من ) ولی پیشنهاد من اینه که 1.6 رو رو گوشیتون بریزید ...
masoud_ac
17-07-2007, 01:37
به نظر من هیچ کدوم (البته تا 1.7) کیفیت ToShaRa_V1.7_Mega_Acoustic رو ندارن (واسه W810i) از نظر کیفیت صدا و بلندی چون هم باس توش خوبه هم شفافیت صدای خواننده تو هندزفری هم کیفیت آلی داره خرخر هم نمیکنه صدا رو هم تو هندزفری تا ته میبری گوش رو اذیت نمیکنه این مشخصات یه درایور صدای خوبه.
البته K750i چون صدای بازرش از W810i ریزتره و امکان باس توش نیست با مشکل بر میخورن.
masoud_ac
17-07-2007, 02:06
جدید ترین فریمور برای W810i بدون هیچ مشکلی:
MAIN
FS
برای کسایی که از زبان اینگلیسی استفاده میکنن از این بهتر دیگه چیزی نیست.
هیچ مشکلی نداره.
masoud_ac
17-07-2007, 02:32
گوشی من تا حالا (تو ایران) فلش نشده اگه بخوام فریمور جدید روش فلش کنم به مشکل بر میخورم؟
یکی از دوستان گفتند که به مشکل بر میخورم.
گفت برای بار اول حتماً باید با باکس فلش بشه؟
این حرف درسته؟
masoud_ac
17-07-2007, 04:22
سلام گوشی من که فلشش کردم اول یه خطی اومد تا وسط رفت بعد حالا گیر کرده چه کار کنم؟
masoud_ac
17-07-2007, 04:23
سلام گوشی من که فلشش کردم اول یه خطی اومد تا وسط رفت بعد حالا گیر کرده چه کار کنم؟
^^ HAMID ^^
17-07-2007, 05:16
رجیستر چنج شده....اول باید با باکس فلش میکردی
^^ HAMID ^^
17-07-2007, 05:20
مرسی !
حمید جان کدوم ورژن آکوستیک رو پیشنهاد میکنی؟
ترکیبی از ورژن 1.2 و 1.6 ....فایلهای مکالمه و زنگ و هندزفربش (هدنزفریش خیلی باس داره) رو از ورژن 1.2 و فایلهای پخش از اسپیکرش هم از 1.6 بردار....اینارو با هم میکس کن.....
^^ HAMID ^^
17-07-2007, 05:39
آقا حمید با عرض معذرت به سبب مزاحمت بسیار، لطفاً به این چند تا سوال منم پاسخ بدید :
و اینکه آخرین فیرم ویر W300 چیه و فایل هاشو + فایل کاستومایز + فایل Unlock کردنشو از کجا
می تونم بگیرم ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید؟
usb flash یکیه...واسه همه سونی اریکسونها به غیر از این جدیدا.....
می تونم بگیرم ؟
کاستومایز از اینجا :
فایل unlock هم تو پوشه پلاگین sefp هست : اینم فایل restore :
arashaga
17-07-2007, 07:30
آقا فقط میشه گفت : دمتون گرم !!
masoud_ac
17-07-2007, 08:37
آقایون گوشی من سر پلیز وایت .... گیر کرده چه طوری میشه که خودم درستش کنم؟
لطفاً هر چه زودتر.
masoud_ac
17-07-2007, 08:50
رجیستر چنج شده....اول باید با باکس فلش میکردی
میشه بیشتر توضیح بدین.
یعنی اگه اول بدم بیرون واسم فلش کنه اونوقت دیگه میتونم تو خونه هر بلایی که میخوام سرش در بیارم.
یعنی خودم فریمور رو عوض کنم درایور صدا بزارم و .......... .
دیگه مشکلی واسش پیش نمیاد.
mostafa_khan
17-07-2007, 09:52
خوب اينم يه خبر بسيار خوب براي کساني که از مديا پلير گوشي شون(به خصوص جاوايي ها)خسته شدن...يا بهتر بگم کساني که از رنگ نارنجي محيط پلير گوشيشون خوششون نمي ياد
خوب اينم يه مديا پلير جديد که به شکل عالي عمل مي کنه و تمام گوشي هاي se رو ساپورت مي کنه...يه نسخه ي فارسي هم داره که اون مختص گوشي هاي سيمبين داره
اين نسخه که ميگذارم براي تماميه مدل هاست...با محيطي ابي رنگ...که اين رنگ رو معمولا اکثرا مي پسندند و البته پليري زيبا و شکيل.............
یعنی صفحه ی 38 تاپیک مرجعی از نکات
شاد باشید:20: :10:
arashaga
17-07-2007, 11:25
آقا منم بر گشتم رو همون 1.6 خودمون! این 1.8 صدای اسپیکرش کمه ولی صدای واکمن توی گوشی
اینقدر بالاست و باس داره که اصلاً نمیشه از 3 تا بالاتر برد !!:13: تو همون 3 تا هم سردرد میاره!:18:
sajadblog.blogfa
17-07-2007, 11:41
گوشی من چنجی بود قبلا هر کاری با گوشی می کردم فلش لازم می شد و لی حالا بردم سریالشو اصلی کردم(با باکس) با برنامه xs حداکثر 15 دقیقه طول می کشه گوشی رو هک کنه
به شما هم پیشنهاد می کنم سریال گوشی تون رو اصلی کنید
ترکیبی از ورژن 1.2 و 1.6 ....فایلهای مکالمه و زنگ و هندزفربش (هدنزفریش خیلی باس داره) رو از ورژن 1.2 و فایلهای پخش از اسپیکرش هم از 1.6 بردار....اینارو با هم میکس کن.....
میشه بگی باید از کجا این فایلها رو از هم تشخیص بدم؟
میشه خودت انجام بدی بعد واسم آپ کنی؟ممنون میشم!
Farshadd
17-07-2007, 23:27
حتما باید 1.5 باشه ...با 1.2 فلش کنی هنگ میکنه.....
ببخشید میشه لینک این برنامه رو بذارید؟؟؟؟ چون من با 1.2 هک کردم الان گوشیم زیاد سر حال نیست؟؟
Farshadd
17-07-2007, 23:32
با کمک شما و با موفقیت گوشیم رو هک کردم. ولی حالا چهار تا سوال دارم.
1-بهترین درایور صدا برا W810 ؟؟؟؟
2- بهترین درایور دوربین برای W810؟؟؟
3- ایا میشه نرم افزار موبایل ( رو هم با برنامه Xs عوض کرد؟؟؟
4- ایا برای فلش کردن هم اموزش تصویری دارید؟؟؟؟(برای کار با فار منیجر)؟؟؟؟
Farshadd
17-07-2007, 23:34
گوشی قطع میشه.
7. باتری رو در بیارید
میشه خودت انجام بدی و از مراحل کار برای ما عکس بگیری و اپ کنی تا هم ما راحت بتونیم این کار رو انجام بدم هم شما یه کار نیک به بقیه کارهای نیک خودت اضافه کنی؟؟؟
kirk-hammett
18-07-2007, 02:05
بابا به چيه زبوني بگم پلاگين تو صفحه اول دانلود نمي شه!
اگه مي شه يه لينك ديگه بذارين
با هيچ نرم افزاري دانلود نشد
kirk-hammett
18-07-2007, 02:39
آغا من اينو تو يه فروم خارجي پيدا كردم خواهشا امتحان كنين ببينين همونه كه ما نياز داريم يا نه (w810-CID49)
اينم لينك جايي كه ازش دانلود كردم:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 7b9a000a661ee444+download+SEFP+for+CID+49&hl=fa&ct=clnk&cd=8
kirk-hammett
18-07-2007, 02:47
راستي حميد جان اون درايور صدايي كه قبلا واسه xs++1.2 گذاشته بودي كه 89 تا فايل بودا
اون چه ورژني از آكوستيك بود؟
Hossein_Bahal
18-07-2007, 03:44
اگه منظور شما این لینک هست :
من که تست کردم مشکلی نداشت ولی برای شما یه جا دیگه اپلود کردم :
^^ HAMID ^^
18-07-2007, 05:42
میشه بگی باید از کجا این فایلها رو از هم تشخیص بدم؟
میشه خودت انجام بدی بعد واسم آپ کنی؟ممنون میشم!
اینا واسه پخش از اسپیکر هست...از اسمش معلومه واسه چیه....
اون PHF ها هم ماله هندزفریه.....اول درایور 1.2 رو دانلود کن (اول صفحه ) بعد فایلهای farfield از درایور 1.6 رو بریز رو 1.2 ...یعنی replace کن....
ببخشید میشه لینک این برنامه رو بذارید؟؟؟؟ چون من با 1.2 هک کردم الان گوشیم زیاد سر حال نیست؟؟
زباد مهم نیست اگه هنگ نمیکنه....این در مورد فایل restore بود ...البته با 1.2 هم تست کردم مشکلی نداشت...
arashaga
18-07-2007, 07:53
میشه خودت انجام بدی و از مراحل کار برای ما عکس بگیری و اپ کنی تا هم ما راحت بتونیم این کار رو انجام بدم هم شما یه کار نیک به بقیه کارهای نیک خودت اضافه کنی؟؟؟
فرشاد جان، من گوشیمو تازه فلشش کردم ولی سری بعد سعی می کنم موقع فلش ( که مجموعاً 5 دقیقه طول
می کشه !!:5: ) حتماً از مراحل عکس بگیرم و یه آموزش PDF براتون درست کنم، ولی برای حالا یه آموزش PDF
از یه سایت دیگه ( دقیقاً یادم نیست از کجا گرفتمش !:13: - نویسندش حلالمون کنه :19: ) براتون تو دو جای
مختلف آپ می کنم امیدوارم بدردتون بخوره :
در مورد سوالاتون به نظر من :
1. درایور صوتی Mega Acuostic v 1.6 تقریباً از همه بهتره
2. درایور اوریجینال دوربین بهتر عمل می کنه
آقا حمید خیلی ممنون از راهنماییهات آخرش بردم بیرون سریالش رو واسم اصل کرد حالا هر کاری میخام باهاش میکنم.
sajadblog.blogfa
18-07-2007, 09:30
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]سلام
آقا حمید من هر کاری می کنم با xs1.5 نمی تونم گوشی رو هک کنم .توی لوگ این چیز ها رو می نویسه.اول فکر کردم برنامه من خرابه دوباره دانلود کردم ولی باز مشکل همین بود.
sajadblog.blogfa
18-07-2007, 09:31
سشیشسلبیابیل
kirk-hammett
18-07-2007, 10:41
اگه منظور شما این لینک هست :
من که تست کردم مشکلی نداشت ولی برای شما یه جا دیگه اپلود کردم :
مي گم اون 3.75 مگا بايت بود ولي اي 400كيلوبايته
مشكلي نداره؟
Farshadd
18-07-2007, 12:47
فرشاد جان، من گوشیمو تازه فلشش کردم ولی سری بعد سعی می کنم موقع فلش ( که مجموعاً 5 دقیقه طول
می کشه !!:5: ) حتماً از مراحل عکس بگیرم و یه آموزش PDF براتون درست کنم، ولی برای حالا یه آموزش PDF
از یه سایت دیگه ( دقیقاً یادم نیست از کجا گرفتمش !:13: - نویسندش حلالمون کنه :19: ) براتون تو دو جای
مختلف آپ می کنم امیدوارم بدردتون بخوره :
در مورد سوالاتون به نظر من :
1. درایور صوتی Mega Acuostic v 1.6 تقریباً از همه بهتره
2. درایور اوریجینال دوربین بهتر عمل می کنه
دستت واقعا درد نکنه.
حالا میشه لینک این 1.6 رو بدید. لینک درایور اورجینال دوربین هم هست؟؟؟
ممنون.
sony_W810i
18-07-2007, 13:02
دوست عزیز با DAP دانلود کنی مشکلت حل میشه......
سلام.
میشه نرم افزار upgrade p990 رو برام بزارین رو سایت؟؟؟
ممنون...
arashaga
18-07-2007, 13:30
دستت واقعا درد نکنه.
حالا میشه لینک این 1.6 رو بدید. لینک درایور اورجینال دوربین هم هست؟؟؟
ممنون.
خواهش می کنم :20:
این از درایور 1.6 صوتی مگا :
اینم 92 تا درایور دوربین که اریجینال هم بینشون هست :
Farshadd
18-07-2007, 13:37
خواهش می کنم :20:
این از درایور 1.6 صوتی مگا :
اینم 92 تا درایور دوربین که اریجینال هم بینشون هست :
بازم دستت درد نکنه.
arashaga
18-07-2007, 13:43
نوشته شده توسط kirk-hammett
:18: :18: :18: :18: :18: :18: :18: :18: :18:
بیا دوست عزیز اینم تو یه آدرس دیگه!! سالم و سرحال :
در ضمن برای دانلود هیچ نرم افزاری مورد نیاز نمی باشد !!!
arashaga
18-07-2007, 13:50
سلام.
میشه نرم افزار upgrade p990 رو برام بزارین رو سایت؟؟؟
ممنون...
:18: :18: :18: :18: :18: :18: :18: :18: :18: :18: :18:
فکر می کنم اینجا تو سایت یه جایی به اسم کلوپ P990 داریم!! اگه اشتباه می کنم حتماً بهم بگید !!
sajadblog.blogfa
19-07-2007, 10:23
:18: :18: :18: :18: :18: :18: :18: :18: :18: :18: :18:
فکر می کنم اینجا تو سایت یه جایی به اسم کلوپ P990 داریم!! اگه اشتباه می کنم حتماً بهم بگید !!
بله اگه یه ذره می گشتی پیدا می کردی
Farshadd
19-07-2007, 23:01
درایور اورجینال دوربین w810 چنده؟؟؟
لینکش رو دارید؟؟
hassan_mojtahedi
20-07-2007, 11:28
بسمه تعالی
افزایش دادن صدا در گوشی w810i (فقط w810)
به این برنامه ها نیاز دارید:
1- برنامه xs++ v1.5 دانلود:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدو.......................
من گوشیم w800i هستش اشتباها این کار رو کردم گوشی با xs خاموش شد و روشن نشد و بعد با فار که خواستم بیارم توی fs لودرش خیلی طول کشید و اصلا نشد بعد حالا دیگه از خیر بلندی صدا گذشتم اومدم ریست کردم نشد حالا بگو با چه فایلی و چجوری ریست کنم؟
موبایل من w800i هستش و made in china هست تو رو خدا یه کاری بگو تا روشن شه؟:19:
هرکی بلده تو رو خدا بگه ......:19: :19: :19: :19: :19: :19: :19:
arashaga
20-07-2007, 13:01
با همون ++XS ورژن 1.5 یکبار Main رو روش فلش کن روشن میشه، البته به شرطی که
Costume ش رو دستکاری نکرده باشید:10:
sorosh62
21-07-2007, 01:59
bandar.110mb.com/این تینک خرابه آدم حسابی
arashaga
21-07-2007, 07:32
bandar.110mb.com/این تینک خرابه آدم حسابی
؟؟؟؟؟:18: :18: :18: :18: :18: :18: :18: :18: :18: :18: :18: :18: :18: :13:
شما باید فریمور w800رو از سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]دانلود) کنی وبا++ XSروی گوشی فلش کنی .کاری به fs نداشته باش فقط mainرو فلش کن .در ضمن باید حتما شماره ی فریموری که دانلود میکنی با گوشی یکی باشه وحتما به CIDگوشی توجه کن .با این کار حتما گوشیت روشن میشه .من خودم w700دارم وهمین مشکل برام پیش اومد ولی با این کار مشکلم حل شد . در ضمن باید تو سایتی گفتم باید عضو بشی تا بتونی دانلود کنی .
Mahdi_Moosavi
21-07-2007, 18:31
من گوشیم w800i هستش اشتباها این کار رو کردم گوشی با xs خاموش شد و روشن نشد و بعد با فار که خواستم بیارم توی fs لودرش خیلی طول کشید و اصلا نشد بعد حالا دیگه از خیر بلندی صدا گذشتم اومدم ریست کردم نشد حالا بگو با چه فایلی و چجوری ریست کنم؟
موبایل من w800i هستش و made in china هست تو رو خدا یه کاری بگو تا روشن شه؟:19:
هرکی بلده تو رو خدا بگه ......:19: :19: :19: :19: :19: :19: :19:
تو این تاپیک فایل مین گوشیت رو پیدا کن و بعد با xs++ فقط مین رو روش فلش کن تا ببینیم چی میشه :
masoud_ac
22-07-2007, 09:19
با کمک شما و با موفقیت گوشیم رو هک کردم. ولی حالا چهار تا سوال دارم.
1-بهترین درایور صدا برا W810 ؟؟؟؟
2- بهترین درایور دوربین برای W810؟؟؟
3- ایا میشه نرم افزار موبایل ( رو هم با برنامه Xs عوض کرد؟؟؟
4- ایا برای فلش کردن هم اموزش تصویری دارید؟؟؟؟(برای کار با فار منیجر)؟؟؟؟
1-درایور 1.7 چون بازر رو ضعیف نمیکنه باس توش زیاده با اسپیکر هم مشکل نداره صدا شفاف تر از 1.6 هست.(درایور1.8 صدای 3gp. , amrرو پخش نمیکنه مشکل داره).
2- درایور دوربین هم من تا حالا مثل درایور شبیه ساز K800 ندیدم.(برای 2MP ها طراحی شده هم نویز نداره هم تو شب خوب عکس و فیلم برداری میکنه).
masoud_ac
22-07-2007, 09:25
سلام
من فریمور R4ek001 رو روی گوشی فلش کردم کجای این مشکل داره سرعت که خوبه عالی آنتن هم بهتر شده تو این فریمور.
masoud_ac
22-07-2007, 09:57
آموزش عوض کردن آیکون های گوشی W810i:
دانلود آیکون ها :
آدرس جایی که آیکون ها باید آپلود بشن:
FS/tpa/preset/system/menu
روی Menu کلید F8رو فشار داده و Enter رو میزنید و بعد فولدر Menu رو از پنجره ی سمت راست پیدا میکنید و روی Menu کلید F5 رو بزنید و بعد Enter کنید.
تمامی این آموزش مخصوص فار منیجر هست.
آموزش کامل فار منیجر در صفحه ی اول این تاپیک موجود هست.
دوستان آيا برنامه جديدتري يا روش جديدتري براي تغيير درايور اصلي صداي مدل هاي سوني اريكسون به غير از برنامه هاي فار و فونيكس هست !؟
يعني برنامه ي ديگري وجود داره كه راحت تر سريعتر هم باشه !
masoud_ac
22-07-2007, 10:26
پوسته ی ویندوز مدیا پلیر 11 برای والکمن W810i
لینک دانلود:
آدرس آپلودش هم صفحه ی اول همین تاپیک هست.
masoud_ac
22-07-2007, 10:31
Walkman 2.0 v0.9 Final این چیه به W810i میخوره؟
گفته بود که Walkman 2.0 v0.9 Final برای W810i فرمت فایل هاش هم مثل پچ هل هست( vkp. )
امتحانش کنید اموزش بدید.
masoud_ac
22-07-2007, 10:32
Walkman 2.0 v0.9 Final برای W810i :
گفته بود که Walkman 2.0 v0.9 Final برای W810i فرمت فایل هاش هم مثل پچ هل هست( vkp. )
امتحانش کنید اموزش بدید.
لینک دانلود:
peyvandxp
22-07-2007, 20:58
سلام به همه دوساتی خوبم مخصوصا w810 دارها :D
دوستان من بعد کلنجارای زیادی که با خودم رفتم آخر تصمیم گرفتم گوشیمو هک کنم ...
تمام مراحل به خوبی پیش رفت تا این که در مرحله RESTORE نتونسم FRIM WARE مورده نظر و پیذا کنم :-S همینجوری تصمیم گرفتم یکی و زدم که دیدم گوشی روشن نمی شه دیگه :D مجبور شدم فلش کنم و سریل جدید گوشیم این هست :
داخل گوشی: ........-......-1-06 (از راست به چپ بخو نید )
زیر باطری : ........-.......- 1 (از راست به چپ بخو نید )
روی جعبه : ........-......- 1 (از راست به چپ بخو نید )
فقط 06 اضافه داره !
frimware : r4db005
دوستان سوال من اینه که آیا کاری که کردم اشتباه بوده ؟ یعنی باید عینا همین frimware استفاده کنم برای RESTORE ?
و این که الان سریال اصله هست ؟
و از چه راهی هک کنم از همین روش ؟
و برای من مراحل مدت زمان کمی طول می کشید !
masoud_ac
22-07-2007, 21:16
من دنبال فایل k750_restore میگردم لطفاً آدرس بدبد
K A R I M I
22-07-2007, 22:01
Walkman 2.0 v0.9 Final برای W810i :
امتحانش کنید اموزش بدید.
لینک دانلود:
دوستان من توصیه نمی کنم که این پچ رو نصب کنند !
این پچ برای W810i نیست و برای W800 می باشد ...
آقا مسعود چرا خودتون امتحان نمی کنید ؟
peyvandxp
22-07-2007, 22:34
یکی پیذا نمیشه کمک کنه ؟!؟؟!؟!؟!؟
sorosh62
23-07-2007, 04:40
آقا جدید ترین درایور صدا برای گوشی W810i رو بزارید که صدا کیفیت داشته باشه نه بلند باشه .
صدا به جز بلندی باید کیفیت هم داشته باشه. مثلاً درایور اصلی W810i باس را هم نشون میداد اما تو این درایور از باس خبری نیست.
گوشی W810i به خاطر شفافیت صدای خاننده و مقدار باس بیشتر از گوشیهای دیگه بهترین گوشی موزیک سال شد حالا یکی رو میخوام که تمام درایور ها رو تست کنه و بگه که کدوم یک از درایور ها خصوصیت درایور اورجینال رو داره (شفافیت صدا و ...... در ضمن بلند هم باشه.)
sajadblog.blogfa
23-07-2007, 11:07
تمام مراحل به خوبی پیش رفت تا این که در مرحله RESTORE نتونسم FRIM WARE مورده نظر و پیذا کنم :-S همینجوری تصمیم گرفتم یکی و زدم که دیدم گوشی روشن نمی شه دیگه :D مجبور شدم فلش کنم و سریل جدید گوشیم این هست :
داخل گوشی: 35906200-948345-1-06 (از راست به چپ بخو نید )
زیر باطری : 35906200-948345- 1 (از راست به چپ بخو نید )
روی جعبه : 35906200-948345- 1 (از راست به چپ بخو نید )
دوستان سوال من اینه که آیا کاری که کردم اشتباه بوده ؟
کاری که کردی هیچ مشکلی نداره چون دیگه چیزی به اسم سریال اصلی و چنجی نیست
برای فلش هم دیگه احتیاج به باکس نیست خودت می تونی از همین را دوباره فلش کنی.
فقط IMEI گوشی تو همین جوری به ملت نشون نده برات مشکل ساز می شه.
masoud_ac
23-07-2007, 11:31
دوستان من توصیه نمی کنم که این پچ رو نصب کنند !
این پچ برای W810i نیست و برای W800 می باشد ...
آقا مسعود چرا خودتون امتحان نمی کنید ؟
من بلد نیستم.
masoud_ac
23-07-2007, 11:35
یکی فایل k750_restore رو بزاره.
R1BC002 اینم فریمور.
مین چین هست.
عجله دارم یکی گوشیش و آوورده که درایور K800 واسه دوربینش بندازم حالا فایل ریسور ندارم که گوشیش و روشن کنم.
اگه باباکس فلش کنم درایورش میپره.
گوشی من اول با XS++ فایل Far رو رو مینش فلش کردم بعد درایور رو عوض کردم حالا میخوام با ++XS فایل ریستور رو رو مینش فلش کنم که گوشی روشن بشه حالا من این فایل رو ندارم.
فریمورش هم R1BC001 مین چین هست.
ممنون اگه بزاریدش.
D E V I L
23-07-2007, 11:51
اگه با باکس فقط فایل main رو روش فلش کنی درایئ نمیپره.دقت کن گفتم فقط main
masoud_ac
23-07-2007, 12:38
اگه با باکس فقط فایل main رو روش فلش کنی درایئ نمیپره.دقت کن گفتم فقط main
اگه فایل ریستور داری بهم بده چون خیلی حیاتی
باکس فقط یک فایل داره که اونم فلش میکنه.
بازم میگم فایل ریستور k750 .
R1BC002 اینم فریمور.
مین چین هست.
masoud_ac
23-07-2007, 14:02
R1BC002 اینم فریمور.
مین چین هست.
عجله دارم یکی گوشیش و آوورده که درایور K800 واسه دوربینش بندازم حالا فایل ریسور ندارم که گوشیش و روشن کنم.
گوشی من اول با XS++ فایل Far رو رو مینش فلش کردم بعد درایور رو عوض کردم حالا میخوام با ++XS فایل ریستور رو رو مینش فلش کنم که گوشی روشن بشه حالا من این فایل رو ندارم.
ممنون اگه بزاریدش.
D E V I L
23-07-2007, 14:50
R1BC002 اینم فریمور.
مین چین هست.
ممنون اگه بزاریدش.
masoud_ac
23-07-2007, 15:24
ممنون tohidshamspour جان.
++XS قسمت flash main firmware این و ساپورت میکنه؟
چون من هرچی فایل که آدرسش رو به این قسمت میدادم MBN. بودن نه BIN. .
ممنون اگه اینم به من و دوستان بگی.
Mahdi_Moosavi
23-07-2007, 15:43
مسعود جان این فایل رو که نباید به XS ++ فلش کنی تو گوشی !!!:13: :31: .
اینو باید با FAR کپی کنی تو پوشه FLASH گوشی . :10:
D E V I L
23-07-2007, 17:25
همونطور که مهدی جان گفتند این فایل رو باید با فارمنیجر تو فولدر FLASH گوشی بریزی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
peyvandxp
24-07-2007, 00:45
کاری که کردی هیچ مشکلی نداره چون دیگه چیزی به اسم سریال اصلی و چنجی نیست
برای فلش هم دیگه احتیاج به باکس نیست خودت می تونی از همین را دوباره فلش کنی.
فقط IMEI گوشی تو همین جوری به ملت نشون نده برات مشکل ساز می شه.
پس الان به راحتی می تونم گویشمو هک کنم درسته ؟
و چجوری می تونم خودم فلش کنم ؟
sajadblog.blogfa
24-07-2007, 13:50
پس الان به راحتی می تونم گویشمو هک کنم درسته ؟
و چجوری می تونم خودم فلش کنم ؟
توی صفحه اول تاپیک می تونی آموزش اونو پیدا کنی فقط اطمینان پیدا کن گوشیت سریال اصلی وگر نه با فار گوشیت قاتی می کنه اگر هنوز چنجی بود با ++xs کار کن.
peyvandxp
24-07-2007, 17:20
توی صفحه اول تاپیک می تونی آموزش اونو پیدا کنی فقط اطمینان پیدا کن گوشیت سریال اصلی وگر نه با فار گوشیت قاتی می کنه اگر هنوز چنجی بود با ++xs کار کن.
خوووووووووووووووووب از کجا میتونم اطمینان پیدا کنم که سریال اصله ؟؟؟!؟!؟!؟!؟!؟
sony_W810i
24-07-2007, 19:11
#06#* رو بزن سریال گوشیرو میده بهت .. بعت اونو با IMEI که رو جعبه و زیر باطری گوشی نوشته مقایسه کن...اگه فرق داشتن سریال چنجی هستش و اگه فلش کنی گوشیت بالا نمیاد....باید بدی با باکس فلش کنن ...ازون به بعد میتونی خودت فلش کنی و مشکلی نداره...ولی اگه سریالا یکی بودن سریال رو تو این سایت :
وارد کن..اگه گفت w810 گوشیت سریال اصل هستش و خودت میتونی هر بلایی میخوای سرش بیاری..
peyvandxp
24-07-2007, 22:53
این کاری که گفتید انجام دادم و همه شماره ها یکی بو د فقط در انتها بعد از 15 رقم دو عدد اضافه داشت یعنی یه 06 آخرش بعد از زدن #06#* تو گوشی عدد 06 اضافه بود یعنی 17 رقم بود ولی بقیه 15 رقم عینا شبیه هم بود !
تو اون سایت هم رفتم نوشت w810 > very likely ....
اگه اصل باشه گوشی و با کابل وصل کنم و فقط با فار اون کارهارو انجام بدم یعنی لازم نیست از XS++ استفاده کنم ؟
peyvandxp
24-07-2007, 22:58
داخل گوشی: ........-......-1-06 (از راست به چپ بخو نید )
زیر باطری : ........-.......- 1 (از راست به چپ بخو نید )
روی جعبه : ........-......- 1 (از راست به چپ بخو نید )
فقط 06 اضافه داره !
دوستان سوال من اینه که آیا کاری که کردم اشتباه بوده ؟ یعنی باید عینا همین frimware استفاده کنم برای RESTORE ?
میشه یکی این سوالاتمو کامل جواب بده ؟؟؟؟ مرسی ! :19:
sony_W810i
25-07-2007, 09:21
این کاری که گفتید انجام دادم و همه شماره ها یکی بو د فقط در انتها بعد از 15 رقم دو عدد اضافه داشت یعنی یه 06 آخرش بعد از زدن #06#* تو گوشی عدد 06 اضافه بود یعنی 17 رقم بود ولی بقیه 15 رقم عینا شبیه هم بود !
اگه اصل باشه گوشی و با کابل وصل کنم و فقط با فار اون کارهارو انجام بدم یعنی لازم نیست از XS++ استفاده کنم ؟
خوب گوشی شما سریالش اصل هستش اگه همه سریال ها با هم یکی هستند.(اون 2 رقم مهم نیست).ولی این به این معنی نیست که نیازی به استفاده از XS++ نداری..فقط اگه گوشیتو خودت فلش کنی بعد از فلش اگه همه کارارو درست انجام بدی(البته با ریسک خودت) گوشیت تو صفحه Please Wait گیر نمیکنه و بالا میاد.....:21::21:
sajadblog.blogfa
25-07-2007, 10:56
اون 06 رو اکثر گوشی ها دارند ولی برای اطمینان توی همون سایت با دوعدد آخر بزن .توی همون سایت یه جا داره به نام Full IMEI Presentation اون رو با مشخصات گوشیت که توی برنامه ی ++xs میاد مقایسه کن.
اون 06 ورژن گوشیته.
nihilnigritude
25-07-2007, 23:48
درود
من چند صفحه از این تاپیکو خوندم . نگرفتم کدوم درایور بهتره اگه ممکنه لینک درایوری که بهتره رو بزارید . :20:
الان از کیفیت صدای هدفون گوشی خیلی راضی هستم :8: آیا ارزششو داره این کارو انجام بدم ؟
گوشیم سریال چنج بود دادم رجیسترش کردم ولی تو اون سایت میزنه : Samsung SGH-N620 !!!!! این معنیش چیه ؟؟؟
metalmilitia_v
26-07-2007, 02:16
گوشي من سريال چنج بود كه دادم بيرون با باكس برام فلش كردن و الان داره با سريال اصلي كار ميكنه ولي وقتي اونو به xs++ وصل مي كنم مي نويسه IMEI name does not match GDFS name (IMEI:NULL GDFS:W810 حالا مي خواستم ببينم اگه اونو با برنامه xs++ فلش كنم مشكلي پيش مياد يا نه؟؟؟ چون قبل از اينكه با باكس فلشش كنم يه بار اين كارو كردم ولي تو قسمت please wait موند. لطفا يكي جواب بده
sajadblog.blogfa
26-07-2007, 08:47
گوشي من سريال چنج بود كه دادم بيرون با باكس برام فلش كردن و الان داره با سريال اصلي كار ميكنه ولي وقتي اونو به xs++ وصل مي كنم مي نويسه IMEI name does not match GDFS name (IMEI:NULL GDFS:W810 حالا مي خواستم ببينم اگه اونو با برنامه xs++ فلش كنم مشكلي پيش مياد يا نه؟؟؟ چون قبل از اينكه با باكس فلشش كنم يه بار اين كارو كردم ولي تو قسمت please wait موند. لطفا يكي جواب بده
موقعی که وصل می کنی به ++xs این پیغام ها رو میده.
باید با اون IMEI که قرمز کردم مقایسه کنید.
sony_W810i
26-07-2007, 08:59
مشکلی پیش نمیاد...اون پیغام رو واسه تمام کسایی که حداقل 1 بار سریال گوشی رو با باکس عوض کردن میاد.. حالا چه الان اصل باشه چه چنج باشه...در کل مهم نیست اصلا..
خودت فلش کنی تو Please wait گیر نمیکنه....:21::21::21:
aloalexa
26-07-2007, 09:44
درود
من چند صفحه از این تاپیکو خوندم . نگرفتم کدوم درایور بهتره اگه ممکنه لینک درایوری که بهتره رو بزارید . :20:
الان از کیفیت صدای هدفون گوشی خیلی راضی هستم :8: آیا ارزششو داره این کارو انجام بدم ؟
گوشیم سریال چنج بود دادم رجیسترش کردم ولی تو اون سایت میزنه : Samsung SGH-N620 !!!!! این معنیش چیه ؟؟؟
به نظر من toshara 1.6 یا BLACK ICE WOW رو انتخاب کن صدای هدفون که همیشه تو W810 عالیه
در مورد دوم هم من تا پریروز وقتی به اون سایت می رفتم گوشی 810 منو سامسونگ معرفی می کرد
ولی رفتم پیش یه تعمیراتی گفتم سریالش رو برگردون به سریال کارخونه الان که تو اون سایت میرم گوشیم رو W810 معرفی می کنه
masoud_ac
26-07-2007, 12:30
به نظر من toshara 1.6 یا BLACK ICE WOW رو انتخاب کن صدای هدفون که همیشه تو W810 عالیه
در مورد دوم هم من تا پریروز وقتی به اون سایت می رفتم گوشی 810 منو سامسونگ معرفی می کرد
ولی رفتم پیش یه تعمیراتی گفتم سریالش رو برگردون به سریال کارخونه الان که تو اون سایت میرم گوشیم رو W810 معرفی می کنه
اگه W810i داری toshara 1.7 رو روی گوشیت بزار چون صدا تو هندزفری خیلی بهتره تو اسپیکر خود گوشی هم باس رو نشون میده.
ولی اگه W810i نداری toshara 1.6 رو بزار .
nasambros
26-07-2007, 13:04
خیلی ممنون از آموزشتون حمید آقا
من گوشیمو تو 15 دقیقه درست کردم. الان صداش عالیه اون تم خوشگله یم روشه :-D
یه2 تا سوال (درخواست) دارم
1. چطوری میشه از اون منوهای فلش ساخت. اگه میشه یه راهنمایی بکنین.
2. میخواستم ظرفیت تعداد اس ام اس هایی که میشه دخیره کرد رو گوشی رو بیشتر کنم. گوشیم w810 خودم هر چی با فار گشتم تو فایلاش چیزی پیدا نکردم.
خیلی خیلی ممنون
مرسی :11:
واقعا دستت درد نکنه :10:
peyvandxp
26-07-2007, 14:41
سلام دوستان من یکبار این کارهارو انجام دادم گوشی روشن نشد ! :D
میترسم دوباره اونجوری شه !
دوستان من این فایل SEFP که EXTRACT میکنم تو پوشه FAR میگه unexpected End of Archive چرا این پیغام و میده ؟
آیا ناقصه ؟
nihilnigritude
26-07-2007, 14:52
یعنی کدی که رو جعبه گوشی هستو بدم ؟ این کد تکراری نیست ؟
nihilnigritude
26-07-2007, 15:51
اگه W810i داری toshara 1.7 رو روی گوشیت بزار چون صدا تو هندزفری خیلی بهتره تو اسپیکر خود گوشی هم باس رو نشون میده.
ولی اگه W810i نداری toshara 1.6 رو بزار .
ممکنه لینکاشو بزارید همینطور این نسخه اصلی که با گوشیم هست تا بتونم به حالت اولش برگردونم .
ممنون :11::11::11:
nasambros
26-07-2007, 17:59
سلام دوستان من یکبار این کارهارو انجام دادم گوشی روشن نشد ! :D
میترسم دوباره اونجوری شه !
دوستان من این فایل SEFP که EXTRACT میکنم تو پوشه FAR میگه unexpected End of Archive چرا این پیغام و میده ؟
آیا ناقصه ؟
کامل دانلود نشده ، دوباره بگیر
aloalexa
26-07-2007, 18:36
یعنی کدی که رو جعبه گوشی هستو بدم ؟ این کد تکراری نیست ؟
نه کدی رو که صفحه نمایش گوشیت نشون بده باید بزنی
آیا ناقصه ؟[/quote]
بله باید از یک شتاب دهنده دانلود استفاده کنی من با dap گرفتمش
ممکنه لینکاشو بزارید همینطور این نسخه اصلی که با گوشیم هست تا بتونم به حالت اولش برگردونم .
ممنون :11::11::11:
این لینک toshara1.6
این هم لینک BLACK ICE WOW
aloalexa
26-07-2007, 18:38
مثلا اومدیم یه پست جمع و جور بدیم 2 تا شد
masoud_ac
27-07-2007, 01:39
اقایون درایور toshara 1.8 مشکل داره کلیپ های 3gp. و amr. صدا نداره .
درایور جدید رو اگه میشه معرفی کنید؟
peyvandxp
27-07-2007, 10:31
چرا گوشی تو مرحله Restore دیگه روشن نمیشه ؟!؟!
hosein_133
27-07-2007, 12:07
سلام
گوشی من w810 با این فرم ور:r4ed001
طبق اموزشی که تو صفحه 1 تاپیک هست من قدم به قدم پیش رفتم اما در اخر وقتی فایل restore رو, رو main با ++xs فلش میکنم گوشی دیگه روشن نمیشه
خواهش میکنم کمکم کنید
در ضمن گوشیم change نیست.ممنون
sajadblog.blogfa
27-07-2007, 13:43
سلام
طبق اموزشی که تو صفحه 1 تاپیک هست من قدم به قدم پیش رفتم اما در اخر وقتی فایل restore رو, رو main با ++xs فلش میکنم گوشی دیگه روشن نمیشه
خواهش میکنم کمکم کنید
به نظر من همون فایل MAIN رو کپی کنی بهتره.
peyvandxp
27-07-2007, 15:20
به نظر من همون فایل MAIN رو کپی کنی بهتره.
فایل MAIN ? میشه کمی بیشتر توضیح بدین ؟ کجا کپی کنم ؟
Mahdi_Moosavi
27-07-2007, 15:25
سلام
خواهش میکنم کمکم کنید
امکان نداره !! مطمئن باش یه جای کار اشتباه کردی !!
1 - وقتی می خواستی از far بیای بیرون loader رو shutdown کردی یا نه .
2 - قبل از اینکه بخوای فایل restore رو روش فلش کنی سعی کردی گوشی رو روشن بکنی ؟؟
3 - فایل مربوط به فریمور رو درست انتخاب کردی ؟؟
4 - فریمور گوشیت رو از کجا فهمیدی ؟ توسط کدی که رو گوشی میزنی یا توسط خود xs++ 1.5 .
اگه توسط xs++ فریمور گوشیتr4ed001 شناخته بشه . شاید گوشیت r4ea031 باشه . این برنامه این یه دونه باگ
رو داره که بعضی از گوشی های r4ea031 رو r4ed001 میشناسه !!
شما فایل مربوط به restore فریمور r4ea031 رو تو گوشی فلش کن ببین درست میشه . اگه درست نشد باید مین رو
تو گوشی فلش کنی .
از اینجا می تونی دانلودش کنی .
Mahdi_Moosavi
27-07-2007, 15:29
سلام
خواهش میکنم کمکم کنید
امکان نداره !! مطمئن باش یه جای کار اشتباه کردی !!
1 - وقتی می خواستی از far بیای بیرون loader رو shutdown کردی یا نه .
2 - قبل از اینکه بخوای فایل restore رو روش فلش کنی سعی کردی گوشی رو روشن بکنی ؟؟
3 - فایل مربوط به فریمور رو درست انتخاب کردی ؟؟
4 - فریمور گوشیت رو از کجا فهمیدی ؟ توسط کدی که رو گوشی میزنی یا توسط خود xs++ 1.5 .
اگه توسط xs++ فریمور گوشیتr4ed001 شناخته بشه . شاید گوشیت r4ea031 باشه . این برنامه این یه دونه باگ
رو داره که بعضی از گوشی های r4ea031 رو r4ed001 میشناسه !!
شما فایل مربوط به restore فریمور r4ea031 رو تو گوشی فلش کن ببین درست میشه . اگه درست نشد باید مین رو
تو گوشی فلش کنی .
از اینجا می تونی دانلودش کنی :
peyvandxp
27-07-2007, 16:25
یه سوال دیگه روشن نشدن گوشی بعد از Restore دلیلی بر رجیستر نبودن گوشی هست ؟
nasambros
27-07-2007, 17:30
یه سوال دیگه روشن نشدن گوشی بعد از Restore دلیلی بر رجیستر نبودن گوشی هست ؟
نه اصلا اینطور نیست. من گوشیم چنجی بود اما روشن شد الانم دارم باهاش کار میکنم.
صداش عالیه :8:
شما همون کارایی که mahdi_moosavi گفت اگه انجام بدی درست میشه
موفق باشی
peyvandxp
27-07-2007, 19:29
عجب صدای !!!! ::o
Wow !!!!
دستتون درد نکنه ! :x
فقط این تم ها رو چجوری استفاده کنیم ؟ هر تمی با هر منوی که دوست داره می اد چرا اینوریه ؟!؟!؟!
peyvandxp
27-07-2007, 19:37
هر چی منو هم دارم با همین تم Active desktop می آد !!؟؟؟!؟!؟!؟
Farshadd
27-07-2007, 19:40
لینک بلند ترین درایور صدا برای 810 رو میخواستم. کسی داره؟؟؟؟
میخوام تا جایی که ممکنه بلند باشه . کیفیت هم زیاد مهم نیست.
aloalexa
27-07-2007, 22:15
لینک بلند ترین درایور صدا برای 810 رو میخواستم. کسی داره؟؟؟؟
میخوام تا جایی که ممکنه بلند باشه . کیفیت هم زیاد مهم نیست.
فکر کنم toshara 1.2 باشه اون طور که شنیدم ولی شاید اسپیکر گوشیت صدمه ببینه ها بقیه دوستان هم نظر بدن
هر چی منو هم دارم با همین تم Active desktop می آد !!؟؟؟!؟!؟!؟
شما می تونید 10 تا 20 منوی فلش بریزی تو گوشیت به شرطی که تم های منو ها رو هم بعدا بریزی تو گوشیت وقتی که منو ها رو نصب کردی
اونوقت تم مربوط به منو رو تو گوشیت نصب کن من حدود 15 منو تو گوشیم هست همشون هم با تم مربوطه جواب میدن
peyvandxp
27-07-2007, 22:31
من باز گوشیم بعد از مرحله RESTORE روشن نمیشه
FRIMWARE :r4db005
لطفا کمک کنید :) :) :)
masoud_ac
27-07-2007, 23:34
من باز گوشیم بعد از مرحله RESTORE روشن نمیشه
FRIMWARE :r4db005
لطفا کمک کنید :) :) :)
فایل ریستورت رو عوض کن گوشیت و 2باره فلش کن شاید هم مشکل از XS باشه مال من یه بار مشکلم XS بود که dont send میداد بعد XS 1.5 رو نصب کردم درست شد.
peyvandxp
28-07-2007, 00:18
فریم ویر و دوباره دانلود کردم درست شد ! از این تم های فلش ریختم تو گوشی بل تمای خودش چرا بعضی ها منو هاش عوض نمیشه ؟ بعضی ها عوض میشه ؟
K A R I M I
28-07-2007, 04:39
دوست عزیز هر منوی فلش یه نامی دار ه که شما تو گوشی می ریزید ! درسته ؟
شما باید اسم منوی فلش رو دقیقا در محل مورد نظر بنویسید : <Desktop_style Type="File" Source="اسم منو.swf"/>(واسه تک تک تم هایی که می خواهید استفاده کنید این کار رو باید انجام بدید )
خوب لابد میپرسید اینا رو کجا باید وارد کنیم ؟ همه اینا رو آقا حمید تو پست دوم شرح داده اند !
Eblis.W810
28-07-2007, 08:25
اقا من گوشیم w810 سریال چنجی هست.می تونم با نرم افزار XS++ورژن1.2،می تونم درایو دوربین و صدا و منوی فلش بریزم تو Upload to Phone و FSX رو بزنم؟؟؟؟؟؟؟؟
یعنی گوشیم هنگی چیزی نمیکنه و راحت روشن میشه؟؟؟؟؟؟؟؟
لطفا تمامی کسانی که طلاع دارند راهنمایی کنند......
K A R I M I
28-07-2007, 08:53
بله دوست عزیز ...
با ++xs به راحتی و بدون درد سر میتونی عمل هک رو انجام بدی ولی شاید تا 8 ساعت معطلت کنه !
تجربه های من در کار با ++xs :
قبل از شروع هک کلیه برنامه های در حال اجرا رو ببند ( اگه آنتی ویروس و چیزاری دیگه مثل این رو هم غیر فعال کنی که چه بهتر )
در هنگام هک میتونی کنسل کنی بدون اینکه مشکلی پیش بیاد فقط شما زمانی که داره فایل میریزه تو گوشی یا پاک می کنه نباید کنسل کنی و باید خوش شانس باشی که اون موقع برق نره ( عمل پاک کردن فایل ها و کپی کردن فایل های جدید 45 ثانیه بیشتر طول نمی کشه ) و بقیه زمان انتظار شما برای نفوذ به خود گوشی هست !
و در آخر در هنگام هک هیچ برنامه ای رو اجرا نکن ! ( من خودم به این موضوع عقیده دارم )
peyvandxp
28-07-2007, 14:44
خدارو شکر گوشیم درس شد مرسی دوستان .
من داشتم گوشی W300 و هک میکردم که به مورد عجیبی بر خورم و اونم این بود که وقتی ذش Xs++ خواستم هکش کنم Lcd گوشی سغید شد و Lcd پشت شروع به خاموش روشن شدن شد !!!! ؟؟ کسی می تونه کمک کنه ؟
peyvandxp
28-07-2007, 14:48
فکر کنم toshara 1.2 باشه اون طور که شنیدم ولی شاید اسپیکر گوشیت صدمه ببینه ها بقیه دوستان هم نظر بدن
شما می تونید 10 تا 20 منوی فلش بریزی تو گوشیت به شرطی که تم های منو ها رو هم بعدا بریزی تو گوشیت وقتی که منو ها رو نصب کردی
اونوقت تم مربوط به منو رو تو گوشیت نصب کن من حدود 15 منو تو گوشیم هست همشون هم با تم مربوطه جواب میدن
این 10 20 تا تم و با swf و می ذاری ما هم DL کنیم خیلی ممنون میشم
:11::40:
peyvandxp
28-07-2007, 14:51
دوست عزیز هر منوی فلش یه نامی دار ه که شما تو گوشی می ریزید ! درسته ؟
شما باید اسم منوی فلش رو دقیقا در محل مورد نظر بنویسید : <Desktop_style Type="File" Source="اسم منو.swf"/>(واسه تک تک تم هایی که می خواهید استفاده کنید این کار رو باید انجام بدید )
خوب لابد میپرسید اینا رو کجا باید وارد کنیم ؟ همه اینا رو آقا حمید تو پست دوم شرح داده اند !
اخه فرمت اینا .thm هستش من چجوری EXTRACT کنم ؟!؟!؟؟!؟!؟!
nasambros
28-07-2007, 15:50
تو همون صفحه ی اول که کامل توضیح داده بودن
با استفاده از نرم افراز Tugzip فک میکنم بود البته من با اون کار نکردم چون یه برنامه ی بهتری دارم به اسم Set Flash Menu که فقط با یه راست کلیک رو تم مورد نظرم میتونم منوی فلشُ بهش اضافه کنم
peyvandxp
28-07-2007, 16:38
خدارو شکر گوشیم درس شد مرسی دوستان .
من داشتم گوشی W300 و هک میکردم که به مورد عجیبی بر خورم و اونم این بود که وقتی ذش Xs++ خواستم هکش کنم Lcd گوشی سغید شد و Lcd پشت شروع به خاموش روشن شدن شد !!!! ؟؟ کسی می تونه کمک کنه ؟
;کمک ! :( :41:
K A R I M I
28-07-2007, 16:58
اخه فرمت اینا .thm هستش من چجوری EXTRACT کنم ؟!؟!؟؟!؟!؟!
با وین رار ! که به نظر من کار باهاش آسونه ( یا برنامه های مشابه مثل Tugzip و ... )
در ضمن بگم که بعضی از تم ها استاندارد نیستند و فایل Theme.xml رو ندارند خوب اگه این فایل موجود نباشه شما چه جوری می خواهید اسم منوی فلش خود رو وارد تم کنید ؟ چاره کار سادست شما باید برنامه SonyEricsson Theme Creator رو داشته باشید ! شما ابتدا برنامه رو باید باز کنید و مدل گوشیه خودتون رو انتخاب کنید و تم رو بگیرید و بکشید و در برنامه رها کنید سپس بدون دستکاری تم ، اونو سیو کنید ! بدین ترتیب تم شما استاندارد میشه و فایل Theme.xml توش درست میشه ...
ابتدا روی تم کلیک کنید و Open With رو بزنید بهد یه برنامه مثل وین رار رو انخاب کنید و تم رو باهاش باز کنید بعد محتویات تم رو اکستراکت کنید و فایل Theme.xml رو باز کنید و همان جوری که آقای حمید گفته اند تغییرات لازم رو بدید ( یادتون نره Theme.xml رو سیو کنید ) بعد همه فایل ها رو بگیرید و با برنامه Tugzip و با پسوند tar اونا رو فشرده کنید سپس به Folder Option برید و از تب view تیک Hide exetensions... رو بردارید و بعد پسوند تم خود رو از tar به thm تغییر بدید ...
این نکته رو هم یاداور بشم که اگه همین تم رو دوباره با Theme Creator باز کنید و سیو کنید فایل Theme.xml دوباره به حالت استاندارد خودش بر می گرده و شما مجبورید دوباره تمامیه مراحل رو برید !
Mahdi_Moosavi
28-07-2007, 17:03
;کمک ! :( :41:
آخ آخ آخ !!!! این مورد وقتی پیش میاد ، دو دلیل داره :
1 - فایل main خراب شده ( 40% ) :20:
از اینجا پیداش کن :
2 - ic flash گوشی سوخته ( 60 % ) :41:
مورد اول که با فلش کردن مین روی گوشی حل میشه ( اگه گوشیت رجیستر اصلی باشه) ولی مورد دوم برات
15 تومان خرج داره . :5:
حالا با کدوم برنامه کار میکردی در چه مرحله ای ؟؟ بیشتر توضیح بده . :46:
راستی از صبح تا حالا این سومین گوشیه که داری هک می کنی !! درسته ؟ :31:
nasambros
28-07-2007, 17:58
این 10 20 تا تم و با swf و می ذاری ما هم DL کنیم خیلی ممنون میشم
:11::40:
من یه چندتایی دارم
برات آپلود میکنم آدرسشو میدم
این اولیش:
:10:
دومیش:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدf
:10:
peyvandxp
29-07-2007, 00:00
از اینجا پیداش کن :
مورد اول که با فلش کردن مین روی گوشی حل میشه ( اگه گوشیت رجیستر اصلی باشه) ولی مورد دوم برات
والا گوشی روشن میشه اما ! وقتی اونو به XS++و میخوام اونو FSX کنم این اتفاق می افته وگه نه گوشی روشن میشه !
:D Sony ericsson طرفدار زیاد داره
:40:
nihilnigritude
29-07-2007, 00:43
درود
امروز بعده 1 هفته کلنجار رفتن با خودم بالاخره گوشیمو با فار هکوندم :20:
6 ساعتم گوشیم روشن نشد تا اینکه فلش کردم و حل شد :5:
شدیدا به دوستانی که W810i دارن توصیه میشه این کارو بکنن - اگه مراحل پست 2 رو به دقت انجام بدید هیچ مشکلی پیش نمیاد - من که الان دارم با صدا حال میکنم .
:8::8::8::8::8::8::8::8::8:
از دوستانی که این تاپیک توپو راه انداختن خیلی خیلی مممنونم .
:10::10: :11::11::11::11:
دوستاني كه واردن !
اگر ic flash بسوزه و نشه گوشيرو فلش كرد و قاطي پاتي باشه آيا ic flash قابل تعويضه !؟
جايي رو سراغ داريد !!؟؟
peyvandxp
29-07-2007, 13:33
کسی نبو جواب منو بده آخه من گوشیم روشن میشه ! ولی هک نمیشه یعنی موقعی که به Xs++ وصل میکنم فقط Lcd سفید میشه و اون پشتی ام خاموش روشن میشه ! چی کار کنم ؟ :(
masoud_ac
30-07-2007, 00:00
از اینجا پیداش کن :
تایید نمیشه
من این کار رو کردم
ضمناً IC Flash گوشی رو کسی عوض نمیکنه فوق العاده حساس یعنی نمیشه.
masoud_ac
30-07-2007, 00:05
کسی نبو جواب منو بده آخه من گوشیم روشن میشه ! ولی هک نمیشه یعنی موقعی که به Xs++ وصل میکنم فقط Lcd سفید میشه و اون پشتی ام خاموش روشن میشه ! چی کار کنم ؟ :(
وقتی ++XS گوشی رو نشناسه اینطوری گیج بازی در میاره ؟
سعی کن ++XS کامل یا به روز داشته باشی.
peyvandxp
30-07-2007, 13:42
این XS++ V1.5 گوشی w300 می تونه هک کنه ؟ :-؟
من هر گوشی به این ورژن XS وصل میکنم این ERROR میده !
13:36:52| Ready for operation!
13:37:02| You must choose a way in!Error: FSX failed.
13:37:02| ++ Error: FSX failed
13:37:04| Disconnected... Unplug the phone
با این که USB ام انتخاب می کنم اما باز همین Error میده چیکار کنم ؟ لطفا کمک کنید !
آقا حمید شما مطمئنی که فایلای farfield همشون ماله بلند گوی گوشیه ؟؟؟؟ من آگوستیک توشارا رو ریختم صدای هنزوریش عالی بود ولی از اسپیکرش صدای amr و 3gp نمیومد . من farfield های آگوستیک 1.6 رو به جای farfield های توشارا ریختم ، مشکلش حل شد ولی صدای هندزوریشم کم شد به اندازه ی همون 1.6 شد !!!!!!!!
من از همین آگوستیک توشارا 1.8 خوشم اومد ولی صدای amr و 3gp رو پخش نمی کنه باید چی کار کنم ؟؟؟
ممنون...
binahayat_m
30-07-2007, 14:00
من به روشي كه دوست عزيز حميد گفتند گوشي 810 چنج شده خودم هك كردم
يعني در عرض 2 ساعت 3 بار به گوشي نفوذ كردم و درايو صدا و دوربين عوض كردم.
بهترين ورژن دوربين براي 810 چيه؟
بازم از اموزشتون ممنونم.
michael jackson
30-07-2007, 22:39
من گوشیم چنج شده است .
میخوام برای اینکه ریسکی نکنم گوشیمو بدم بیرون صداش رو تقویت کنن .به نظر شما چقر خرج داره ؟
mehdi_ok1
30-07-2007, 22:41
با سلام
امروز علاالدین بودم
w810i ام رو بردم تا سریالش رو از change به اصل تغییر بده
گفت برو 25 روز دیگه بیا !؟؟
گفتم چرا ؟
گفت چون نصف سونی اریکسون ها رو مخابرات آزاد کرده و 25 روز دیگه هم بقیهشون رو مثل نوکیا
گفت برا چی حالا میخوایی با باکس برات اصلش کنم ؟
گفتم چون میخوام با FAR درایور صدا بریزم توش و صداش رو زیاد کنم
گفت چه ربطی داره من روزی 50 تا w810i رو با FAR درایور میریزم
گفتم خوب اول اصلشون میکنی بعد درایور میریزی دیگه ؟
گفت چه ربطی داره !؟؟
گفتم خوب اگه change باشه و با FAR بخوایی فلش کنی خوب خراب میشه
گفت هرکی گفته .....:18:
گفت من کارم اینه و حاگه میخوایی 5 تومن میگیرم همین جلوی چشت برات درایور میریزم
با باکس هم برات 25 روز دیگه 2.5 میگیرم
حالا من بالاخره کدوم حرف رو باور کنم
فردا دوباره علاالدین کار دارم
خالی بسته یا راست گفته ؟
اگه بسته باشه بگید تا فردا بگم جلوی حودم با FAR فلش کن
نظرتون چیه؟
sony_W810i
30-07-2007, 23:20
با سلام
امروز علاالدین بودم
w810i ام رو بردم تا سریالش رو از change به اصل تغییر بده
گفت برو 25 روز دیگه بیا !؟؟
گفتم چرا ؟
گفت چون نصف سونی اریکسون ها رو مخابرات آزاد کرده و 25 روز دیگه هم بقیهشون رو مثل نوکیا
گفت برا چی حالا میخوایی با باکس برات اصلش کنم ؟
گفتم چون میخوام با FAR درایور صدا بریزم توش و صداش رو زیاد کنم
گفت چه ربطی داره من روزی 50 تا w810i رو با FAR درایور میریزم
گفتم خوب اول اصلشون میکنی بعد درایور میریزی دیگه ؟
گفت چه ربطی داره !؟؟
گفتم خوب اگه change باشه و با FAR بخوایی فلش کنی خوب خراب میشه
گفت هرکی گفته .....:18:
گفت من کارم اینه و حاگه میخوایی 5 تومن میگیرم همین جلوی چشت برات درایور میریزم
با باکس هم برات 25 روز دیگه 2.5 میگیرم
حالا من بالاخره کدوم حرف رو باور کنم
فردا دوباره علاالدین کار دارم
خالی بسته یا راست گفته ؟
اگه بسته باشه بگید تا فردا بگم جلوی حودم با FAR فلش کن
نظرتون چیه؟
اره دوست عزیز میشه صفحه اول همین تاپیکم روشش نوشته(بدون اصل کردن سریال)
mhf_1411
31-07-2007, 02:45
سلام اقا حمید و بقیه دوستانآقا حمید تو آموزش فلش تو قسمت فار منرجر گفت باید loader رو خاموش کنم منضور از این لودر چیه و از کجا باید خاموشش کنم
binahayat_m
31-07-2007, 13:55
دوستان اين عوض كردن درايو صدا به اسپيكر صدمه وارد نميكنه؟
peyvandxp
31-07-2007, 15:07
این XS++ V1.5 گوشی w300 می تونه هک کنه ؟ :-؟
من هر گوشی به این ورژن XS وصل میکنم این ERROR میده !
13:36:52| Ready for operation!
13:37:02| You must choose a way in!Error: FSX failed.
13:37:02| ++ Error: FSX failed
13:37:04| Disconnected... Unplug the phone
با این که USB ام انتخاب می کنم اما باز همین Error میده چیکار کنم ؟ لطفا کمک کنید !
یکی راهنمایی کنه
Mr.Vista
31-07-2007, 16:43
کمک در مورد فایل restore برای روشن کردن گوشی w810
با سلام خدمت دوستان و اساتید
من یک w810 داشتم که می خواستم منوی فلاش رو بزارم و گرفتم گوشی رو هک کردم و وقتی با فار وصل شدم وقتی می خواستم منوی فلاش رو بذارم آدرسی که داده بودند رو پیدا نکردم
و بعد وقتی می خواستم فایل restore را برای روشن شدن گوشی وارد کنم و تبق فریمور گوشی من فایل restore وجودنداشت کسی اگه داره لطف کنید بذارید
مشخصات گوشی
08:48:11| DBID: db2010
08:48:11| OTP CID: 49
08:48:11| EROM CID: 49
08:48:11| EROM color: Red
08:48:11| IMEI: 35462301xxxxxx
08:48:11| Phone: W810
08:48:11| Operator: S_ASIA_LEVAN
08:48:11| CDA: CDA102555/110 R2A
08:48:11| Firmware: R4ED001 ********* فایل روشن کردن گوشی از همین فریمور
08:48:11| EROM: n/a
و چگونه میتوانیم فایل منوی فلاش را روی گوشی بریزیم و از آن استفاده کنیم
Firmware: ****R4ED001 ********* فایل روشن کردن گوشی از همین فریمور
pouria007
31-07-2007, 17:15
یکی راهنمایی کنه
دوست عزيز منم اين مشکل برام پيش اومد وحلش کردم
حالا مي خوام به شما هم يه کمکي بکنم تا به سازندگان ++xs انقدر فحش نديد(من که همشون رو تو دلم به فحش بستم)
يه کار کوچولو بايد انجام بدي موقعي که گوشي رو به xs وصل کردي customize file system رو تيک بزن بعد تيک brute XS رو فعال کن بعد تيک customize file system رو غير فعال کن (ولي به تيک brutexs دست نزن) حالا از ++xs استفاده کن و حالشو ببر اگه مشکلت حل شد که هيچ اگه نشد يه راه حل ديگه وجود داره که بپرس تا اونو بهت بگم ولي با همين روش جواب ميگيري مطمئنم
peyvandxp
31-07-2007, 23:11
با XS ++ v1.5 باز LCD سفید میشه کلافه شدم !!!
peyvandxp
31-07-2007, 23:15
23:10:02| PORT STATUS: ACTIVE
23:10:02| Baseband ID: 8040
23:10:02| Hardware Platform: db2010 Marita compact
23:10:02| Protocol Version: 3.1
23:10:02| AutoReturnCollectingSending loaders\db2010_cid00_prodid_p3k.bin...
23:10:02| This is a PRODUCTION_ID loader
23:10:02| ***** Read flash vendor & id (cmd 0D)
23:10:02| ***** Read otp (cmd 24)
23:10:02| Activating GDFS...
23:10:03| phone name detected
23:10:03| Return
23:10:03| PHONE INFO
23:10:03| DBID: db2010
23:10:03| OTP CID: 49
23:10:03| EROM CID: 49
23:10:03| EROM color: Red
23:10:03| IMEI: 35286101xxxxxx
23:10:03| Phone: W300
23:10:03| Operator: M_EAST_N_AFR
23:10:03| CDA: CDA102665/6 R2A
23:10:03| Firmware: R4EA031
23:10:03| EROM: n/a
23:10:03|
23:10:03| Ready for operation!
23:10:35| +++ Sending CS_LOADER...
23:10:35| Sending loaders\db2010_cid49red_cs_r3l.bin...
23:10:37| This is a CHIPSELECT loader
23:10:37| Activating loader...
به اینجا که میرسه LCD سفید میشه !
گوشیم w300
mehdi_ok1
31-07-2007, 23:23
اره دوست عزیز میشه صفحه اول همین تاپیکم روشش نوشته(بدون اصل کردن سریال)
حق با شماست چند وقته که این مورد رو آقا حمید گفته ؟
نزدیک بود کارم با مغازه داره به جاهای باریک بکشه
mehdi_ok1
01-08-2007, 00:11
تو سایت farmanager که میری چند تا نسخه وجود داره
کدوم رو دانلود کنم؟
borderlessboy
01-08-2007, 08:11
كسي W810_R4EK001_MAIN_GENERIC_HN_RED49.mbn.rest.mbn رو داره؟
خيلي لازمش دارم
peyvandxp
01-08-2007, 10:30
23:10:02| PORT STATUS: ACTIVE
23:10:02| Baseband ID: 8040
23:10:02| Hardware Platform: db2010 Marita compact
23:10:02| Protocol Version: 3.1
23:10:02| AutoReturnCollectingSending loaders\db2010_cid00_prodid_p3k.bin...
23:10:02| This is a PRODUCTION_ID loader
23:10:02| ***** Read flash vendor & id (cmd 0D)
23:10:02| ***** Read otp (cmd 24)
23:10:02| Activating GDFS...
23:10:03| phone name detected
23:10:03| Return
23:10:03| PHONE INFO
23:10:03| DBID: db2010
23:10:03| OTP CID: 49
23:10:03| EROM CID: 49
23:10:03| EROM color: Red
23:10:03| IMEI: 35286101xxxxxx
23:10:03| Phone: W300
23:10:03| Operator: M_EAST_N_AFR
23:10:03| CDA: CDA102665/6 R2A
23:10:03| Firmware: R4EA031
23:10:03| EROM: n/a
23:10:03|
23:10:03| Ready for operation!
23:10:35| +++ Sending CS_LOADER...
23:10:35| Sending loaders\db2010_cid49red_cs_r3l.bin...
23:10:37| This is a CHIPSELECT loader
23:10:37| Activating loader...
به اینجا که میرسه LCD سفید میشه !
گوشیم w300
کمممممممممممممممممممممممم مممممممممکککککککککککککککک ککککککک!!!!:41:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.