مشاهده نسخه کامل
: چگونه صدای w810i خود را افزایش دهیم؟
K A R I M I
21-05-2007, 23:36
سلام
یه سوال داشتم:
اگه من منوی گوشیم رو عوض کنم و به یک فلش تبدیل کنم چه جوری باید به حالت سابق برش گردونم؟(گوشیم چنج هستش )
آموزش اضافه کردنه منوی فلش : منوی فلش با پسوند swf رو باید آپلود کنید تو tpa\preset\system\desktop\flash رجیستر اصلی با فار منیجر ....رجیستر چنج شده باید تو فولدر file to upload برنامه رو خالی کنید و این مسیر رو بسازید tpa\preset\system\desktop\flash (فولدر تو فولدر) و تو فولدر آخری منوی فلش رو کپی میکنید...بقیه کارا هم طبق آموزش بالا .....(++XS)
اینم یه منوی فلش خوشگل همراه با تم مربوطه!.... دانلود
adamhesaby
21-05-2007, 23:41
ميشه لينكشو بديد:20:
شما که نوشتی نتونستی بهکی پس لیکشو واسه چی میخوای:46:؟
اینم لینکش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مهدی موسوی عزیز زحمتشو کشیده
adamhesaby
21-05-2007, 23:42
سلام
یه سوال داشتم:
اگه من منوی گوشیم رو عوض کنم و به یک فلش تبدیل کنم چه جوری باید به حالت سابق برش گردونم؟(گوشیم چنج هستش )
خیلی راحت
وقتی از یه تم معمولی استفاده کنی منوت به همون حالت همیشگی بر میگرده:27:
nakhordemast
22-05-2007, 08:54
شما که نوشتی نتونستی بهکی پس لیکشو واسه چی میخوای:46:؟
اینم لینکش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مهدی موسوی عزیز زحمتشو کشیده
(شدم عين اين پيرمرد قوزي هاي 100 ساله با يه وجب ريش سفيد و چرك كه هر خنزر پنزري رو دور خودشون جمع ميكنن و تو سوراخ سمبه هاي ااطاقشون ميذارن كه شايد روز مبادايي باشه و به دردشون بخوره و در انزواي مطلق يه زندگي ساكت و ساكنشون ادامه ميدن و بدون اينكه هيچوقت موفق بشن گوشيشون رو هك كنن تو همون اطاق دود زده ميميره و وقتي بوي گندش در مياد باز همكسي نيست كه دفنش كنه......)
toliveistodie
22-05-2007, 10:28
اقا اگه w810 رو از راه چنجی ها صداشو بخوایم ببریم بالا مشکلی براش پیش میاد.حالا گوشی چه اصل باشه چه چنج.از این راه مشکلی براش پیش میاد؟؟ از راهی که اقا حمید تو صفحه اول گفتن.یا روشی که تو صفحه 45 گفتن.
POWER_CASE
22-05-2007, 13:48
سلام دوستان من الان اگوستيك ورزن 1.7 رو گرفتم ولي نصبش نكردم اگه ميشه شماها امتحان كنيد و بگيد نسبت به 1.6 چطوره چون ماله من روشه هك هسك و كلي طول ميكشه ...براتون آپ كردم
مرسي
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
masoud_ac
22-05-2007, 14:29
این تاپیک مال K800 یا W810i من درایور W810i رو میخوام که صدا شفاف باشه ؟
هست؟
masoud_ac
22-05-2007, 14:34
هست؟
masoud_ac
22-05-2007, 14:44
دوستان من یه درایور صدا میخوام که هم صدا بلند باشه و هم شفاف هست؟
هست؟
ما آخر نفمیدیم با باکس فلش کردی روشن شد یا هنوز نه ؟ ///اگه گوشیت درست شده user قبلیو پاک کن بعد گوشیو وصل کن بزن conect............................................ .............................................
خودم فلش کردم روشن نمیشد.بردم بیرون با باکش برام فلش کردن ولی الان بعد از ریختن اسکین پلیر دوباره میهنگه ولی ایندفعه میدونم چیکار کنم نگران نباش:27:
ولی حیف شد که رجیستر از دستم پرید!!!:13:
تو این سایت فکر کنم باشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینم Username - 1112
Password - 1234567890 ....بازم بگید حمید بده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ..اول main رو فلش کن اگه نشد...main&fs ...بعد کاستومایز
شما تاج سر مایی!!!مرسی.فردا میرم تستش میکنم!!!
ببخشید که یه مدت نبودم آخه دانشگاهه دیگه برنامه که نداره.این امتحانات پوست مارو کند البته هنوز تموم نشده:13:
حالا یه سوال:وقتی داریم بلوتوث میگیریم موقع گرفتن یه صدایی میده!!!شماها که گوشیتون اصلیه میشه آدرسشو بگین تا من بتونم یه صدای دیگه با آلفا جایگزینش کنم؟چون اصلا با اون صدا حال نمیکنم!!!
حمید جان اون سایت که دادی فکر کنم سکته مغزی زده در حال حاضر کار نمیکنه یعنی تعطیله!!!چیکار کنم؟
cdplayer
22-05-2007, 17:20
یکی کمک
گوشی دبیلو810 ما که هک نشد هیچ سکته مغزی هم کرد
بابا تا اون اوموقع پیش میره بعدش دوباره میره روی حالت mass storage و حالت همون انتقال فایل و روشن میمونه
باز همین این مراحل رو نصب می کنم ولی اینطوریه
هک که نشد هیچ دبیلو 810 من شد دبیلو 300 سونی اریکسون
royzroyz
22-05-2007, 17:30
:18: اگه میشه روش بلند کردن صدای w810 را ساده تر و کوتاه توضیح بدین
adamhesaby
22-05-2007, 19:34
(شدم عين اين پيرمرد قوزي هاي 100 ساله با يه وجب ريش سفيد و چرك كه هر خنزر پنزري رو دور خودشون جمع ميكنن و تو سوراخ سمبه هاي ااطاقشون ميذارن كه شايد روز مبادايي باشه و به دردشون بخوره و در انزواي مطلق يه زندگي ساكت و ساكنشون ادامه ميدن و بدون اينكه هيچوقت موفق بشن گوشيشون رو هك كنن تو همون اطاق دود زده ميميره و وقتي بوي گندش در مياد باز همكسي نيست كه دفنش كنه......)
علائم و نشانه های افسردگی شدید و مزمن ناشی از نهکیدن گوشی (یه بیماری جدیده:31:)
adamhesaby
22-05-2007, 19:37
:18:اگه میشه روش بلند کردن صدای w810 را ساده تر و کوتاه توضیح بدین
ساده تر از اونی که حمید صفحه ی اول گفته ؟؟؟!!!:18:
دیگه از این ساده تر نمیشه توضیح داد خدایی!!!
یه چند بار بخون میبینی چقدر سادس:27:
adamhesaby
22-05-2007, 19:37
خودم فلش کردم روشن نمیشد.بردم بیرون با باکش برام فلش کردن ولی الان بعد از ریختن اسکین پلیر دوباره میهنگه ولی ایندفعه میدونم چیکار کنم نگران نباش:27:
ولی حیف شد که رجیستر از دستم پرید!!!:13:
شما تاج سر مایی!!!مرسی.فردا میرم تستش میکنم!!!
ببخشید که یه مدت نبودم آخه دانشگاهه دیگه برنامه که نداره.این امتحانات پوست مارو کند البته هنوز تموم نشده:13:
حالا یه سوال:وقتی داریم بلوتوث میگیریم موقع گرفتن یه صدایی میده!!!شماها که گوشیتون اصلیه میشه آدرسشو بگین تا من بتونم یه صدای دیگه با آلفا جایگزینش کنم؟چون اصلا با اون صدا حال نمیکنم!!!
میگردم اگه تونستم پیدا میکنم:20:
adamhesaby
22-05-2007, 19:40
هست؟
عزیز دل برادر خوب یه بار هم که پست بدی همه میفهمیم دیگه!
بلا نصبت .... که نستیم که!
آره دیگه همون آکوستیک ورژن 1.6 خوبه برو بدانلود و نصبش کن
مرسی
cdplayer
22-05-2007, 19:41
خیلی سادست جون عمت
گوشی ما که هک نشد سکته مغری و قلبی خولاصه همچی زد الان علامت آنتن دهی اون داره چشمک میزنه
Farshadd
22-05-2007, 21:12
کممکممم کنید
K A R I M I
22-05-2007, 23:23
سلام
یه سواله دیگه داشتم؟
میشه چند تا منوی فلش رو با هم روی گوشی آپلود کرد؟
K A R I M I
22-05-2007, 23:26
سلام
ممکنه بهترین تنظیم رو برای اکولایزر بگید .من وقتی که میزارم رو مگا باس تغییر چندانی رو حس نمی کنمو اونو به طور دستی تنظیم میکنم و همه رو تا آخر می برم بالا ( لطفا بهترین حالت رو برای بیشترین صدا بگید )
ممنون
adamhesaby
23-05-2007, 03:00
سلام
یه سواله دیگه داشتم؟
میشه چند تا منوی فلش رو با هم روی گوشی آپلود کرد؟
_
بله که میشه ولی واسه ی هر فایل فلش یه تم جدا باید بریزی
adamhesaby
23-05-2007, 03:02
سلام
ممکنه بهترین تنظیم رو برای اکولایزر بگید .من وقتی که میزارم رو مگا باس تغییر چندانی رو حس نمی کنمو اونو به طور دستی تنظیم میکنم و همه رو تا آخر می برم بالا ( لطفا بهترین حالت رو برای بیشترین صدا بگید )
ممنون
مگاباس وقتی از هدست استفاده میکنی خودش رو نشون میده
بهتره همه رو ندی بالا چون به اسپیکر گوشی صدمه میزنه
EhsanEricsson
23-05-2007, 03:28
آقا مرسی از آموزش اما اگه میشه بگید بالا ترین و بهترین ورژن toshara mega acoustic چی هستش - چون من ورژن های بالاتر مثل toshara mega acoustic 1.07 و toshara mega acoustic v3.0 و toshara mega acoustic v4.0 - و بالاتر رو تو سایتای خارجی دیدم (تو گوگل سرچ کردم)البته لینک دانلود سالم ازشون پیدا نکردم - اگه ممکنه یه اطلاعی هم در این مورد بدین (البته با عرض معذرت من این سوال رو تو یه تاپیک دیگه هم پرسیده بودم اما واسه جواب بهتر اینجا هم گفتم) بعد اینکه حالا این ورژن 1.06 با ورژن 1.02 دقیقا چه فرقایی داره (من الان 1.02 رو نصب دارم)
بعدم اینکه.. هیچی دیگه ایول.
میگردم اگه تونستم پیدا میکنم:20:
مرسی پس من منتظرم!!!:10:
:41:
من هنوز تو حسرت هک کردن موندم بابا یکی به من کمک کنه...
3000 بار با هر دو برنامه انجام دادم (phoneXS Alpha6 و ++xs )
3067 بار گوشی روشن شد...
اون راهی هم که آقا حمید گفتن انجام دادم ولی بازم نشد...
اون قسمت هست که می گه
disconnect
reconnect
چند دفعه میاد ولی بار چندم فقط
disconnect
میاد دیگه reconnect نمیاد بعد گوشی روشن میشه...:18: :18: :18:
:19: :19: :19:
:41:
من هنوز تو حسرت هک کردن موندم بابا یکی به من کمک کنه...
3000 بار با هر دو برنامه انجام دادم (phoneXS Alpha6 و ++xs )
3067 بار گوشی روشن شد...
اون راهی هم که آقا حمید گفتن انجام دادم ولی بازم نشد...
اون قسمت هست که می گه
disconnect
reconnect
چند دفعه میاد ولی بار چندم فقط
disconnect
میاد دیگه reconnect نمیاد بعد گوشی روشن میشه...:18: :18: :18:
:19: :19: :19:
خوب روی یه سیستم دیگه امتحان کن اگه دیدی بازم نشد شاید گوشیتlook باشه مثلا گوشی من با usb فلش نمیشد و قفل بود و برای فلش حتما باید با باکس فلش میکردم!!!:5:
آقا حمید این قضیه ی افزایش Sms برای 810 درست نشد ؟؟؟ واقعا" دیوانه کنندست .
من نمیدونم چرا با اینکه 200 تا جای Sms داره به 140 تا میرسه میگه 95% پره . برای همه اینطوریه یا گوشی من مشکل داره ؟؟؟
جهت اطلاع عموم برای دیدن تعداد sms می رید به قسمت file manager > more >memory status از آخر سومین گذینه .
ممنون...
sabasistem_co
24-05-2007, 07:51
سلام
آقا حميد من چيكار كنم براي بالا بردن صدا هر كاري كه توي تايپيك گفتي كردم ولي بعد كه روشنش كردم روشن شد يعد من گزينه start phon را زدم وبعد پين كد را زدم بعد موبايل گفت سيم كارت داخل دستگاه نيست
بعد من خودم رفتم موبايلم را فلش كردم با روش شما گوشيم روشن مي شه و please wait هم مياد ولي وقتي تا نصفه پر مي شه بعدش ديگه پر نمي شه 3 ساعت هم صبر كردم پر نشد بعد دوباره main رو روي موبايل فلش كردم دوباره درست نشد بعد رفتم توي فار منيجر رفتم توي custom و هرچي فايل كپي كردم پاك كردم بعد دوباره main را فلش كردم بازم please wait ميومد بعد رفتم main و fs را دوباره روش فلش كردم بازم درست نشد pealse wait ميا تا نصفه پر مي شه ديگه پر نمي شه شما بگو چيكار كنم ؟
مي خواستم ببينم حالا كه فريمور جديد رو موبايل نصب كردم چرا وقتي وصل به phone ++ مي كنم همون فرومور قبلي را نشون مي ده ؟
adamhesaby
24-05-2007, 09:15
آقا حمید این قضیه ی افزایش Sms برای 810 درست نشد ؟؟؟ واقعا" دیوانه کنندست .
من نمیدونم چرا با اینکه 200 تا جای Sms داره به 140 تا میرسه میگه 95% پره . برای همه اینطوریه یا گوشی من مشکل داره ؟؟؟
جهت اطلاع عموم برای دیدن تعداد sms می رید به قسمت file manager > more >memory status از آخر سومین گذینه .
ممنون...
برای منم همینطوره یعنی وقتی به 140 میرسه میگه 95% پره!!!:18:
البته من مسیج های توی اینباکسم جوک های کوتاه نیست!! ماشالله رفقا رمان میفرستن برام:27:!!!
Mahdi_Moosavi
24-05-2007, 10:16
برای منم همینطوره یعنی وقتی به 140 میرسه میگه 95% پره!!!:18:
البته من مسیج های توی اینباکسم جوک های کوتاه نیست!! ماشالله رفقا رمان میفرستن برام:27:!!!
ای بابا چرا این قدر سخت می گیرید خب 50 تا هم که تو سیم کارت جا داره . تازه my phone explorer پس واسه چیه:31:
sabasistem_co
24-05-2007, 12:14
سلام
آقا حميد من چيكار كنم براي بالا بردن صدا هر كاري كه توي تايپيك گفتي كردم ولي بعد كه روشنش كردم روشن شد يعد من گزينه start phon را زدم وبعد پين كد را زدم بعد موبايل گفت سيم كارت داخل دستگاه نيست
بعد من خودم رفتم موبايلم را فلش كردم با روش شما گوشيم روشن مي شه و please wait هم مياد ولي وقتي تا نصفه پر مي شه بعدش ديگه پر نمي شه 3 ساعت هم صبر كردم پر نشد بعد دوباره main رو روي موبايل فلش كردم دوباره درست نشد بعد رفتم توي فار منيجر رفتم توي custom و هرچي فايل كپي كردم پاك كردم بعد دوباره main را فلش كردم بازم please wait ميومد بعد رفتم main و fs را دوباره روش فلش كردم بازم درست نشد pealse wait ميا تا نصفه پر مي شه ديگه پر نمي شه شما بگو چيكار كنم ؟
مي خواستم ببينم حالا كه فريمور جديد رو موبايل نصب كردم چرا وقتي وصل به phone ++ مي كنم همون فرومور قبلي را نشون مي ده ؟
DJ_IT_110
24-05-2007, 13:06
کمک-کمک-کمک-کمک-کمک-کمک-کمک-کمک-کمک-کمک-کمک-کمک-کمک-کمک-کمک-کمک-کمک-کمک-کمک-کمک-کمک-کمک-کمک-
من یک درایو صدا برای زد 530 پیدا کردم و گوشیم چنج شده است ---از روش sony_w810i استفاده کردم و درایو کابل را هم که آقا حمید برای روشن نشدن گوشی هنگام کار با PhoneXS داده بود بر روی سیستم نصب کردم و همش این پیغام رو میده (This loader is LOCKED (errorcode=30 و دفعه اول 4 ساعت طول کشید و بعدش گوشی روشن شد و دفعه دوم پس از 2 ساعت گوشی روشن شد
آخر سر ما نفهمیدیم This loader is LOCKED (errorcode=30) این پیغام یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کمک-کمک-کمک-کمک-کمک-کمک-کمک-کمک-کمک-کمک-کمک-کمک-کمک-کمک-کمک-کمک-کمک-کمک-کمک-کمک-کمک-کمک-کمک-
K A R I M I
24-05-2007, 15:13
سلام
یه سوال دارم ( خواهش می کنم که جواب این سوالم رو هر چه سریع تر بدید )
من گوشیم چنج هستش و توسط راهی که آقای حمید گفته بودند گوشیم رو هک کردم آیا می تونم توسط همین راه که گوشیم رو هک کردم ، یه گوشی سریال اصلی رو هک کنم ؟ ( یا باید از طریق هک مخصوصش عمل کنم ؟ )
ممنون
adamhesaby
24-05-2007, 16:46
سلام
یه سوال دارم ( خواهش می کنم که جواب این سوالم رو هر چه سریع تر بدید )
من گوشیم چنج هستش و توسط راهی که آقای حمید گفته بودند گوشیم رو هک کردم آیا می تونم توسط همین راه که گوشیم رو هک کردم ، یه گوشی سریال اصلی رو هک کنم ؟ ( یا باید از طریق هک مخصوصش عمل کنم ؟ )
ممنون
فکر میکنم بشه ولی انجام اینکار مثل لقمه رو دور دهن پیچوندنه!
آخه واسه رجیستر اصلیا هک کردن گوشی با فار امکان پذیره و فقط نیم ساعت الی 45 دقیقه طول میکشه !
DJ_IT_110
24-05-2007, 18:01
من میخواهم از برنامه ++XS استفاده کنم چون قبلش از phone xs alpha6 استفاده می کردم . در ضمن گوشی من ریجستر چنج هست . مانندphone xs alpha6 هست؟؟؟ آیا سریال گوشی را پاک نمیکنه؟؟؟ مشکلی ایجاد نمیشه؟؟؟
جان من برای قضیه ی sms یک کاری بکنید ....
adamhesaby
25-05-2007, 02:34
جان من برای قضیه ی sms یک کاری بکنید ....
متاسفانه تا الان که دارم این مطلب رو تایپ میکنم هیچ راه حلی کشف نشده براش
K A R I M I
25-05-2007, 03:55
من میخواهم از برنامه ++XS استفاده کنم چون قبلش از phone xs alpha6 استفاده می کردم . در ضمن گوشی من ریجستر چنج هست . مانندphone xs alpha6 هست؟؟؟ آیا سریال گوشی را پاک نمیکنه؟؟؟ مشکلی ایجاد نمیشه؟؟؟
با استفاده از راهی که آقای حمید گفته اند من عمل کردم و هیچ گونه مشکلی برام پیش نیومده ( گوشیم W810i چنجه )
K A R I M I
25-05-2007, 05:23
اینم یه تم فوق العاده زیبا برای W810i شما همراه با منوی فلش ( Vista Feel ) :
DOWNLOAD ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
cdplayer
25-05-2007, 13:53
خیلی بد راهنمائی می کنید پله ای راهنمایی کنید طبق فرمایشات hamidگوشی من هک نشد و مدام با همون چند تا درایور که معرفی کردید دیسکانت میشه
هیچ کدوم از درایور ها کار نکرد
baxe voice
25-05-2007, 15:10
هرکی مشکلمو حل کنه جایزه داره
سلام به آقا حمید و برو بچ.من میخام به روش آقا حمید برای گوشی های چنجی با xs گوشیمو خفن کنم ولی به محض اینکه استارت میزنم این پیغام میاد و دیگه هیچی نمیشه.ترو خدا کمکم کنید...
14:28:17| PHONE INFO
14:28:17| ++++++++++++++++++++++++++++++++++
14:28:17| DBID: db2010
14:28:17| OTP CID: 49
14:28:17| EROM CID: 49
14:28:17| EROM color: Red
14:28:17| IMEI: 35462301xxxxxx
14:28:17| Phone: W810
14:28:17| Operator: M_EAST_N_AFR
14:28:17| CDA: CDA102555/6 R2A
14:28:17| Firmware: R4ED001
14:28:17| EROM: n/a
14:28:17| ++++++++++++++++++++++++++++++++++
14:28:17| Ready for operation!
14:28:41| +++ Sending CS_LOADER...
14:28:41| Sending loaders\db2010_cid49red_cs_r5a.bin...
14:28:41| Binary acknowledge failed with: 89
14:28:41| Failed sending datachunk
cdplayer
25-05-2007, 15:54
خیلی بد راهنمائی می کنید پله ای راهنمایی کنید طبق فرمایشات hamidگوشی من هک نشد و مدام با همون چند تا درایور که معرفی کردید دیسکانت میشه
DJ_IT_110
25-05-2007, 19:18
گوشی من هم همین جوری میشه ... لطفا کمک کنید
DJ_IT_110
25-05-2007, 19:26
من یک درایو صدا برای زد 530 پیدا کردم و گوشیم چنج شده است ---از روش sony_w810i استفاده کردم و درایو کابل را هم که آقا حمید برای روشن نشدن گوشی هنگام کار با PhoneXS داده بود بر روی سیستم نصب کردم و همش این پیغام رو میده (This loader is LOCKED (errorcode=30 و دفعه اول 4 ساعت طول کشید و بعدش گوشی روشن شد و دفعه دوم پس از 2 ساعت گوشی روشن شد
آخر سر ما نفهمیدیم This loader is LOCKED (errorcode=30) این پیغام یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
masoud_ac
25-05-2007, 19:40
داره گوشيت و هك ميكنه اينقدر تكرار ميشه كه ديگه تكرار نشه بعد يا گوشي روشن ميشه يا هك ميشه و فايل آپ ميشه.
masoud_ac
25-05-2007, 19:43
بيش از 5 درايور معروف دنيا براي W810i.
كيفيت عكس و فيلم را با اين درايور ها در گوشي W810i تجربه كنيد. ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
masoud_ac
25-05-2007, 19:46
بيش از 5 درايور معروف دنيا.
كيفيت عكس و فيلم را با اين درايورها در گوشي تجربه كنيد. ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دوستان کمک >> یعنی چی که گفته شده که برنامه usb flash رو نصب کنید؟
چجوری باید نصب بشه؟
اخه فرمتش sis هست
K A R I M I
25-05-2007, 22:20
دوستان کمک >> یعنی چی که گفته شده که برنامه usb flash رو نصب کنید؟
چجوری باید نصب بشه؟
اخه فرمتش sis هست
جان ؟
usb flash رو شما به این ترتیب نصب کنید:
گوشی خود رو خاموش کنید و دکمه c رو نگه دارید و کابل رو به گوشیتون وصل کنید بعد از چند ثانیه یک ویزارد ( یا معادل فارسی آن سهل آموز ! ) باز می شود و توسط اون ویزارد به سادگی usb flash رو نصب کنید ...
baxe voice
26-05-2007, 11:01
خواهش میکنم یکی جوابمو بده
من مشکلمو تو پیغام قبلی گفتم.(به محض زدن start fsx اون چند خط آخر میاد و دیگه همون جا میمونه).
به خدا ثواب داره.کمکم کنید.دیگه دارم افسرده میشم.
DJ_IT_110
26-05-2007, 12:45
کمک - کمک - کمک - کمک - کمک - کمک - کمک - کمک - کمک - کمک - کمک - کمک - کمک - کمک - کمک -
من گوشیمو با برنامه ++xs حک کردم ولی بعد از 2 ساعت و نیم پیغام Waiting for the phone to disconnect آمد و گوشیم روشن شد وشارژ هم به 75% رسید
حالا من چه کار کنم تو رو جون مادرتون کمک کنید
کمک -کمک - کمک - کمک - کمک - کمک - کمک - کمک - کمک - کمک - کمک - کمک - کمک - کمک - کمک -
D E V I L
26-05-2007, 15:19
کمک - کمک - کمک - کمک - کمک - کمک - کمک - کمک - کمک - کمک - کمک - کمک - کمک - کمک - کمک -
من گوشیمو با برنامه ++xs حک کردم ولی بعد از 2 ساعت و نیم پیغام Waiting for the phone to disconnect آمد و گوشیم روشن شد وشارژ هم به 75% رسید
حالا من چه کار کنم تو رو جون مادرتون کمک کنید
کمک -کمک - کمک - کمک - کمک - کمک - کمک - کمک - کمک - کمک - کمک - کمک - کمک - کمک - کمک -
واسه منم همين اتفاق ميافته.
با روشي كه آقا حميد گفته بود درايو usb رو دوباره نصب كردم ولي بازم فايده نداره.
كنار ساعت سيستم يه پيغام خطا مياد و بعد گوشي روشن ميشه.
تا حالا 10 بار امتحان كردم.فايده اي نداره.يكي نيست يه ما كمك كنه.
گوشيتون اگر روشن ميشه دستور العمل حميد در پايين آموزشش در صفحه اول رو بخونيد !
آقايون حالا اگر ما خواستيم برش گردونيم به حالت اول مشكلي نداره !؟
آيا با فلش كردن كلي اين هك صدا هم از بين ميره !؟
POWER_CASE
27-05-2007, 12:36
آقايون حالا اگر ما خواستيم برش گردونيم به حالت اول مشكلي نداره !؟
آيا با فلش كردن كلي اين هك صدا هم از بين ميره !؟
1_اگه گوشيت سريال چنجي باشه بايد بعد از فلش كردن ببري برات رجيستر كنن كه از 1000 تا 4000 ميگيرن اگر رجيستر اصلي باشه كه هيچ .
2_بله با فلش كردن همه چي از بين ميره!!!:46:
POWER_CASE عزيز ممنونم !
حالا چرا بعد از هك درايو دوربين گوشي بالا نمياد و هنگ ميكنه lcd روشن خاموش ميشه !؟
فقط يه چيزي وسط كار هك چند باري خدش هنگ كرد و يبارم برق رفت وسط كار دليلش اينه !
:5: گوشی من بلاخره بعد از ویندوز عوض کردن هک شد تو 1 ساعت :8: w810i :8:
اما وقتی گوشی دوستمو (w700i) هک می کنم بعد از چند ساعت که unlook
میکنه دیگه جلو تر نمیره چیکار کنم باید بازم منتظر بمونم یا قطع کنم آخه گوشی روشن نمیشه!
دیگه هیچ اتفاقی نمی افته...:18:
Mahdi_Moosavi
27-05-2007, 19:31
:5: گوشی من بلاخره بعد از ویندوز عوض کردن هک شد تو 1 ساعت :8: w810i :8:
اما وقتی گوشی دوستمو (w700i) هک می کنم بعد از چند ساعت که unlook
میکنه دیگه جلو تر نمیره چیکار کنم باید بازم منتظر بمونم یا قطع کنم آخه گوشی روشن نمیشه!
دیگه هیچ اتفاقی نمی افته...:18:
نه مشکلی نداره اول رو برنامه close رو بزن و بعد جداش کن . حواست باشه که stop رو نزنی .:46:
نه مشکلی نداره اول رو برنامه close رو بزن و بعد جداش کن . حواست باشه که stop رو نزنی .:46:
نه فک کنم منظورمو متوجه نشدی میخوام ببینم که گوشی داره هنوز هک میشه یا نه دوباره وصل کنم و...
منظورم اینه که unlook میکنه ولی کپی نمیکنه!
Mahdi_Moosavi
27-05-2007, 20:10
نه فک کنم منظورمو متوجه نشدی میخوام ببینم که گوشی داره هنوز هک میشه یا نه دوباره وصل کنم و...
منظورم اینه که unlook میکنه ولی کپی نمیکنه!
نه هر مرحله بیشتر از 2 دقیقه طول بکشه .
اگه دو خط آخر نوشته :
++ FSX was successful
Disconnected... Unplug the phone
اگر هر چی به غیر از دوخط بالا باشه unlock نکرده . ok .
ببینم با phone xs هک می کنی یا با xs ++ ؟؟؟؟؟؟
با xs++ امتحان کن . ولی اگه بعد از زدن start fsx ازت سوال پرسید حتما NO رو بزن
Mahdi_Moosavi
27-05-2007, 20:13
POWER_CASE عزيز ممنونم !
حالا چرا بعد از هك درايو دوربين گوشي بالا نمياد و هنگ ميكنه lcd روشن خاموش ميشه !؟
فقط يه چيزي وسط كار هك چند باري خدش هنگ كرد و يبارم برق رفت وسط كار دليلش اينه !
خیلی احتمال می دم که از برق رفتن باشه .
آقا تو رو هر کی که دوست داری کمکم کن..
با برنامه XS++ فایل صدا و دوربین رو رو گوشیم ریختم ظاهراً مشکلی هم پیش نیومد
ولی الان گوشی روشن نمیشه...
گوشیمم K750 و سریال change هست
الانم شهرستانم و به خدمات موبایلی هم دسترسی ندارم
ببينم مگر دوست عزيز هنگ كنه نبايد stop رو بزنيم آقا كاش زود تر ميگفتي !!؟؟
ببينم
ببینم با phone xs هک می کنی یا با xs ++ ؟؟؟؟؟؟
مگر اين دو برنامه خيلي با هم فرق ميكنن !
من بيچاره با اولي اين كارارو ميكردم و گوشيمم داقون شده !
آقا تو رو هر کی که دوست داری کمکم کن..
با برنامه XS++ فایل صدا و دوربین رو رو گوشیم ریختم ظاهراً مشکلی هم پیش نیومد
ولی الان گوشی روشن نمیشه...
گوشیمم K750 و سریال change هست
الانم شهرستانم و به خدمات موبایلی هم دسترسی ندارم
هیچکس حاضر نیست به من کمک کنه؟!!!
Mahdi_Moosavi
28-05-2007, 10:16
ببينم مگر دوست عزيز هنگ كنه نبايد stop رو بزنيم آقا كاش زود تر ميگفتي !!؟؟
ببينم
مگر اين دو برنامه خيلي با هم فرق ميكنن !
من بيچاره با اولي اين كارارو ميكردم و گوشيمم داقون شده !
بله دوست عزیز خود برنامه وقتی که stop رو میزنی یه پیغام بهت میگه که ممکن گوشیت مشکل واسش پیش بیاد
اون وقت می گی مشکل از درایور دوربیین هستش که من تو تایپیک گذاشتم . :13:
Mahdi_Moosavi
28-05-2007, 10:19
هیچکس حاضر نیست به من کمک کنه؟!!!
شما هم حتما وقتی start fsx رو زدی وقتی ازت سوال پرسید yes رو زدی . آره :13: چند بار گفتم که باید no رو بزنید .
هیچ راهی نداره چون گوشیت سریال چنج هستش.
باید بدی برات با باکس فلش کنن . ضمنا گوشیت رو باید طرف براش یه smart card از اینترنت بگیره .
شاید هم یه chek point لازم داشته باشه .
شما هم حتما وقتی start fsx رو زدی وقتی ازت سوال پرسید yes رو زدی . آره :13: چند بار گفتم که باید no رو بزنید .
هیچ راهی نداره چون گوشیت سریال چنج هستش.
باید بدی برات با باکس فلش کنن . ضمنا گوشیت رو باید طرف براش یه smart card از اینترنت بگیره .
شاید هم یه chek point لازم داشته باشه .
آره داداش متأسفانه YES رو زدم
یعنی مشکل فقط از این بوده و ربطی به چنج بودن سریال گوشی نداری؟...
آره داداش متأسفانه YES رو زدم
یعنی مشکل فقط از این بوده و ربطی به چنج بودن سریال گوشی نداری؟...
دوست عزیز لطفاً جوابمو بدید
آخه میخوام اگه با چنج بودن سریال مشکلی نداره 2باره امتخان کنم... البته اینبار no رو میزنم..
hick-kas
28-05-2007, 16:23
عذز میخوام داداش که دارم فوضولی میکنم ولی اون سایت با dap مشکل داره با دانلودر خود مررگرت دانلود کنی حله اینقدرم دیگه دست و پا نزن لینک مشکلی نداره فقط dap اینجا شر شده!!!
من همین الآن با dap 8.1 دانلودش کردم . هیچ مشکلی برام پیش نیومد . من فکر میکنم دوستمون از dap 8.5 استفاده میکنه . dap 8.5 کلا مشکل داره .:11:
بله دوست عزیز خود برنامه وقتی که stop رو میزنی یه پیغام بهت میگه که ممکن گوشیت مشکل واسش پیش بیاد
اون وقت می گی مشکل از درایور دوربیین هستش که من تو تایپیک گذاشتم . :13:
دوست عزيز خب شما اينو كه نگفته بودي !
ولي آخه فرق يه stop با يه close نبايد خيلي باشه كه علتش اين باشه !
حالال ببينم اون برنامه ++ فونيكس چه فرقي با اون يكي داره !
Mahdi_Moosavi
28-05-2007, 19:01
دوست عزيز خب شما اينو كه نگفته بودي !
ولي آخه فرق يه stop با يه close نبايد خيلي باشه كه علتش اين باشه !
حالال ببينم اون برنامه ++ فونيكس چه فرقي با اون يكي داره !
این دو تا برنامه خیلی هم با هم فرق ندارن فرق اساسیشون اینه که xs++ یه کم جدید تره و گوشی های بیشتری
رو ساپورت می کنه.
چرا نگفته بودم چرا خط آخر رو نخوندی با رنگ قرمز هم نوشتم . یه بار دیگه نگاه کن : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Mahdi_Moosavi
28-05-2007, 19:06
دوست عزیز لطفاً جوابمو بدید
آخه میخوام اگه با چنج بودن سریال مشکلی نداره 2باره امتخان کنم... البته اینبار no رو میزنم..
اصلا ببین وقتی که وصل می کنی به برنامه گوشیت رو میشناسه . :5: . گیریم که بشناسه اگه دوباره هم امتحان
کنی بازم گوشیت روشن نمیشه . هر کار کنی تازه اگر خودت هم فلشش کنی رجیسترش می پره پس حتمآ باید یه
سری به خدمات موبایل بزنی . :31: .
کسی میدونه مشکل کجاست؟
کسی میدونه معنی اون پیغامی که دور ان رو خط کشیدم چیه؟
بالای 1000بار این پیغام اومده یعنی این صفحه ای که عکشو گذاشتمو تا حالا بالای 1000بار دیدم.انگاری نمیتونه به گوشیم نفوذ کنه!!!
میخواستم ببینم عادیه؟یا اشکال از کدی هست که من روی گوشیم گذاشتم؟(از توی تنظیمات Phone Lock رو فعال کردم و یه کد چهار رقمی بهش دادم!)
در ضمن ساعت 11:10 گوشیمو وصل کردم و تا حالا هیچی نشده!!!
من هم همین مشکلو دارم... شما چیکار کردی که درست شد؟
Hossein_Bahal
29-05-2007, 12:11
دوست عزيز اين كه مشكل نيست . در اصل در اين زمان داره برنامه سعي ميكنه گوشي رو هك كنه و اگه موفق بشه پيغام FSX Successfull , Unplug The Phone رو ميده .
پس مفهوم اين نوشته ها اينه كه بايد صبر كني و يه كم هم شانس داشته باشي .
من هم همین مشکلو دارم... شما چیکار کردی که درست شد؟
من فقط صبر کردم همین!!!
چند دفعه تا حالا هک کردم و بیشترین دفعه 8 الی 9 ساعت و کمترین دفعه 15 دقیقه طول کشید!!!
باید صبر کنی!!!کاملا شانسیه!!!:8:
adamhesaby
29-05-2007, 17:29
ودکای عزیز
اون صدایی که گوشی موقع گرفتن فایل بلوتوث میده رو فکر کنم پیدا کردم
توی این آدرسه
tpa\preset\system\sound\notification.mid
رفقا من امروز 4:30 صبر کردم تا این زبون نفهم حک بشه...که نشد!! البته بگم من این گوشی رو با 100 تا نوکیا عوض نمیکنم، حالا من 2 ماهه دارمش عالیه! شارژ هم 1 هفته یه بار تموم میکنه! مرسی از جواب Vodka عزیز و Hossein_bahal
حالا سوال من از هکر های محترممون اینه! امکانش چند درصده که بعد از حک کردن با xs++ ،گوشی روشن نشه! و اصلا ارزشش هست که این کار رو بکنم یا نه؟ پیشاپیش مرسی ک
Mahdi_Moosavi
29-05-2007, 22:15
حالا سوال من از هکر های محترممون اینه! امکانش چند درصده که بعد از حک کردن با xs++ ،گوشی روشن نشه! و اصلا ارزشش هست که این کار رو بکنم یا نه؟ پیشاپیش مرسی ک
اگه موقعی که ازت بعد از زدن start fsx سوال پرسید no رو بزنی و وسط کار برق نره و موقعی که برنامه هنک کرد
به هیچ وجه stop رو نزنی و close رو بزنی هیچ مشکلی پیش نمیاد . تازه اون مورد رفتن برق هم خیلی احتمال کمه
که مشکلی پیش بیاد .
پس با رعایت نکات بالا احتمال روشن نشدن 0% هستش . من تضمین می کنم .
toliveistodie
29-05-2007, 23:29
هنوز برنامه xs++ برای k800 هک نشده که ساپورتش کنه؟
adamhesaby
30-05-2007, 01:55
هنوز برنامه xs++ برای k800 هک نشده که ساپورتش کنه؟
تا اونجایی که من میدونم نه!
arash_32
30-05-2007, 02:31
Hold C Button on phone and connect phone.
01:53:17| You have 30 seconds.
01:53:17| ++++++++++++++++++++++++++++++++++
01:53:21| PORT STATUS: ACTIVE
01:53:21| Baseband ID: 8040
01:53:21| Hardware Platform: db2010 Marita compact
01:53:21| Protocol Version: 3.1
01:53:21| Sending loaders\db2010_cid00_prodid_p3k.bin...
01:53:21| This is a PRODUCTION_ID loader
01:53:21| Activating GDFS...
01:53:21| Warning: IMEI name does not match GDFS name (IMEI:K750 GDFS:W800)
01:53:21| ...using IMEI name
01:53:22| ++++++++++++++++++++++++++++++++++
01:53:22| PHONE INFO
01:53:22| DBID: db2010
01:53:22| OTP CID: 49
01:53:22| EROM CID: 49
01:53:22| EROM color: Red
01:53:22| IMEI: 35255701xxxxxx
01:53:22| Phone: K750
01:53:22| Operator: EMEA_6
01:53:22| CDA: CDA123456/123 R2A
01:53:22| Firmware: R1BC002
01:53:22| EROM: n/a
01:53:22| Ready for operation!
01:53:30| +++ Flashing breakin...
01:53:30| Sending loaders\db2010_cid49red_flash_r2a003.bin...
01:53:30| This is a FLASH loader
01:53:30| Sending flashfile loaders\jhf02.bin
01:53:30| 1 flashblocks
01:53:31| Done flashing
01:53:31| ++++++++++++++++++++++++++++++++++
01:53:31| Disconnect phone from USB-port and wait for
01:53:31| further instructions.
01:53:31| You have 8 seconds.
01:53:39| Open the battery-cover and reinsert the battery.
01:53:39| Hold C Button on phone and connect phone again.
01:53:39| You have 30 seconds.
01:53:39| ++++++++++++++++++++++++++++++++++
01:53:40| Baseband ID: 8040
01:53:40| Hardware Platform: db2010 Marita compact
01:53:40| Protocol Version: 3.1
01:53:40| +++ Phone has restarted successfully...
01:53:41| This is an unknown loader type
01:53:41| Sending loaders\db2010_cid00_----_cs_v23.bin...
01:53:45| This is a CHIPSELECT loader
01:53:45| Activating loader...
01:53:45| Activating GDFS...
01:53:46| Checking if loader is unlocked...
01:53:46| This loader is UNLOCKED
01:53:46| Sucess! CS-loader has been unlocked!
01:53:46| +++ Deleting files...
01:53:46| +++ Uploading /files_to_upload to phone...
01:53:46| Upload ./files_to_upload/fs/ifs/settings/acoustic/BDSS_call.apf to fs/ifs/settings/acoustic/BDSS_call.apf
01:53:46| Activating FS...
01:54:48| Make directory (cmd 03-07) fs
01:54:48| Make directory (cmd 03-07) fs/ifs
01:54:48| Make directory (cmd 03-07) fs/ifs/settings
01:54:49| Make directory (cmd 03-07) fs/ifs/settings/acoustic
01:54:49| Delete file (cmd 03-04) fs/ifs/settings/acoustic/BDSS_call.apf
01:54:49| Upload file (cmd 03-0C) fs/ifs/settings/acoustic/BDSS_call.apf
01:54:49| Done uploading
01:54:49| Upload ./files_to_upload/fs/ifs/settings/acoustic/BDSS_play.apf to fs/ifs/settings/acoustic/BDSS_play.apf
01:54:49| Make directory (cmd 03-07) fs
01:54:49| Make directory (cmd 03-07) fs/ifs
01:54:49| Make directory (cmd 03-07) fs/ifs/settings
01:54:49| Delete file (cmd 03-04) fs/ifs/settings/acoustic/BDSS_play.apf
01:54:49| Upload file (cmd 03-0C) fs/ifs/settings/acoustic/BDSS_play.apf
01:54:49| Upload ./files_to_upload/fs/ifs/settings/acoustic/BDSS_ring.apf to fs/ifs/settings/acoustic/BDSS_ring.apf
01:54:49| Delete file (cmd 03-04) fs/ifs/settings/acoustic/BDSS_ring.apf
01:54:49| Upload file (cmd 03-0C) fs/ifs/settings/acoustic/BDSS_ring.apf
01:54:49| Upload ./files_to_upload/fs/ifs/settings/acoustic/BT_call.apf to fs/ifs/settings/acoustic/BT_call.apf
01:54:49| Delete file (cmd 03-04) fs/ifs/settings/acoustic/BT_call.apf
01:54:49| Upload file (cmd 03-0C) fs/ifs/settings/acoustic/BT_call.apf
01:54:49| Upload ./files_to_upload/fs/ifs/settings/acoustic/BT_hbh-200_call.apf to fs/ifs/settings/acoustic/BT_hbh-200_call.apf
01:54:49| Delete file (cmd 03-04) fs/ifs/settings/acoustic/BT_hbh-200_call.apf
01:54:49| Upload file (cmd 03-0C) fs/ifs/settings/acoustic/BT_hbh-200_call.apf
01:54:50| Done uploading
01:54:50| Upload ./files_to_upload/fs/ifs/settings/acoustic/BT_hbh-300_call.apf to fs/ifs/settings/acoustic/BT_hbh-300_call.apf
01:54:50| Make directory (cmd 03-07) fs
01:54:50| Make directory (cmd 03-07) fs/ifs
01:54:50| Make directory (cmd 03-07) fs/ifs/settings
01:54:50| Make directory (cmd 03-07) fs/ifs/settings/acoustic
01:54:50| Delete file (cmd 03-04) fs/ifs/settings/acoustic/BT_hbh-300_call.apf
01:54:50| Upload file (cmd 03-0C) fs/ifs/settings/acoustic/BT_hbh-300_call.apf
01:54:50| Upload ./files_to_upload/fs/ifs/settings/acoustic/BT_hbh-600_call.apf to fs/ifs/settings/acoustic/BT_hbh-600_call.apf
01:54:50| Delete file (cmd 03-04) fs/ifs/settings/acoustic/BT_hbh-600_call.apf
01:54:50| Upload file (cmd 03-0C) fs/ifs/settings/acoustic/BT_hbh-600_call.apf
01:54:50| Upload ./files_to_upload/fs/ifs/settings/acoustic/BT_hbh-602_call.apf to fs/ifs/settings/acoustic/BT_hbh-602_call.apf
01:54:50| Delete file (cmd 03-04) fs/ifs/settings/acoustic/BT_hbh-602_call.apf
01:54:50| Upload file (cmd 03-0C) fs/ifs/settings/acoustic/BT_hbh-602_call.apf
01:54:50| Upload ./files_to_upload/fs/ifs/settings/acoustic/BT_hbh-605_call.apf to fs/ifs/settings/acoustic/BT_hbh-605_call.apf
01:54:50| Delete file (cmd 03-04) fs/ifs/settings/acoustic/BT_hbh-605_call.apf
01:54:50| Upload file (cmd 03-0C) fs/ifs/settings/acoustic/BT_hbh-605_call.apf
01:54:50| Upload ./files_to_upload/fs/ifs/settings/acoustic/BT_hbh-608_call.apf to fs/ifs/settings/acoustic/BT_hbh-608_call.apf
01:54:51| Make directory (cmd 03-07) fs/ifs
01:54:51| Make directory (cmd 03-07) fs/ifs/settings
01:54:51| Make directory (cmd 03-07) fs/ifs/settings/acoustic
01:54:51| Delete file (cmd 03-04) fs/ifs/settings/acoustic/BT_hbh-608_call.apf
01:54:51| Upload file (cmd 03-0C) fs/ifs/settings/acoustic/BT_hbh-608_call.apf
01:54:51| Done uploading
01:54:51| Upload ./files_to_upload/fs/ifs/settings/acoustic/BT_hbh-610_call.apf to fs/ifs/settings/acoustic/BT_hbh-610_call.apf
01:54:51| Make directory (cmd 03-07) fs
01:54:51| Delete file (cmd 03-04) fs/ifs/settings/acoustic/BT_hbh-610_call.apf
01:54:51| Upload file (cmd 03-0C) fs/ifs/settings/acoustic/BT_hbh-610_call.apf
01:54:51| Upload ./files_to_upload/fs/ifs/settings/acoustic/BT_hbh-620_call.apf to fs/ifs/settings/acoustic/BT_hbh-620_call.apf
01:54:51| Delete file (cmd 03-04) fs/ifs/settings/acoustic/BT_hbh-620_call.apf
01:54:51| Upload file (cmd 03-0C) fs/ifs/settings/acoustic/BT_hbh-620_call.apf
01:54:51| Upload ./files_to_upload/fs/ifs/settings/acoustic/BT_hbh-660_call.apf to fs/ifs/settings/acoustic/BT_hbh-660_call.apf
01:54:51| Delete file (cmd 03-04) fs/ifs/settings/acoustic/BT_hbh-660_call.apf
01:54:51| Upload file (cmd 03-0C) fs/ifs/settings/acoustic/BT_hbh-660_call.apf
01:54:51| Upload ./files_to_upload/fs/ifs/settings/acoustic/BT_hbh-662_call.apf to fs/ifs/settings/acoustic/BT_hbh-662_call.apf
01:54:52| Make directory (cmd 03-07) fs/ifs/settings/acoustic
01:54:52| Delete file (cmd 03-04) fs/ifs/settings/acoustic/BT_hbh-662_call.apf
01:54:52| Upload file (cmd 03-0C) fs/ifs/settings/acoustic/BT_hbh-662_call.apf
01:54:52| Done uploading
01:54:52| Upload ./files_to_upload/fs/ifs/settings/acoustic/BT_hbh-670_call.apf to fs/ifs/settings/acoustic/BT_hbh-670_call.apf
01:54:52| Make directory (cmd 03-07) fs
01:54:52| Make directory (cmd 03-07) fs/ifs
01:54:52| Make directory (cmd 03-07) fs/ifs/settings
01:54:52| Delete file (cmd 03-04) fs/ifs/settings/acoustic/BT_hbh-670_call.apf
01:54:52| Upload file (cmd 03-0C) fs/ifs/settings/acoustic/BT_hbh-670_call.apf
01:54:52| Upload ./files_to_upload/fs/ifs/settings/acoustic/BT_hbm-30_call.apf to fs/ifs/settings/acoustic/BT_hbm-30_call.apf
01:54:52| Delete file (cmd 03-04) fs/ifs/settings/acoustic/BT_hbm-30_call.apf
01:54:52| Upload file (cmd 03-0C) fs/ifs/settings/acoustic/BT_hbm-30_call.apf
01:54:52| Upload ./files_to_upload/fs/ifs/settings/acoustic/BTC_call.apf to fs/ifs/settings/acoustic/BTC_call.apf
01:54:52| Delete file (cmd 03-04) fs/ifs/settings/acoustic/BTC_call.apf
01:54:52| Upload file (cmd 03-0C) fs/ifs/settings/acoustic/BTC_call.apf
01:54:52| Upload ./files_to_upload/fs/ifs/settings/acoustic/BTC_hcb-300_call.apf to fs/ifs/settings/acoustic/BTC_hcb-300_call.apf
01:54:52| Delete file (cmd 03-04) fs/ifs/settings/acoustic/BTC_hcb-300_call.apf
01:54:52| Upload file (cmd 03-0C) fs/ifs/settings/acoustic/BTC_hcb-300_call.apf
01:54:53| Done uploading
01:54:53| Upload ./files_to_upload/fs/ifs/settings/acoustic/BTC_hcb-30_call.apf to fs/ifs/settings/acoustic/BTC_hcb-30_call.apf
01:54:53| Make directory (cmd 03-07) fs
01:54:53| Make directory (cmd 03-07) fs/ifs
01:54:53| Make directory (cmd 03-07) fs/ifs/settings
01:54:53| Make directory (cmd 03-07) fs/ifs/settings/acoustic
01:54:53| Delete file (cmd 03-04) fs/ifs/settings/acoustic/BTC_hcb-30_call.apf
01:54:53| Upload file (cmd 03-0C) fs/ifs/settings/acoustic/BTC_hcb-30_call.apf
01:54:53| Upload ./files_to_upload/fs/ifs/settings/acoustic/BTC_hcb-310_call.apf to fs/ifs/settings/acoustic/BTC_hcb-310_call.apf
01:54:53| Delete file (cmd 03-04) fs/ifs/settings/acoustic/BTC_hcb-310_call.apf
01:54:53| Upload file (cmd 03-0C) fs/ifs/settings/acoustic/BTC_hcb-310_call.apf
01:54:53| Upload ./files_to_upload/fs/ifs/settings/acoustic/BTC_hcb-600_call.apf to fs/ifs/settings/acoustic/BTC_hcb-600_call.apf
01:54:53| Delete file (cmd 03-04) fs/ifs/settings/acoustic/BTC_hcb-600_call.apf
01:54:53| Upload file (cmd 03-0C) fs/ifs/settings/acoustic/BTC_hcb-600_call.apf
01:54:53| Upload ./files_to_upload/fs/ifs/settings/acoustic/BTC_hcb-610_call.apf to fs/ifs/settings/acoustic/BTC_hcb-610_call.apf
01:54:53| Delete file (cmd 03-04) fs/ifs/settings/acoustic/BTC_hcb-610_call.apf
01:54:53| Upload file (cmd 03-0C) fs/ifs/settings/acoustic/BTC_hcb-610_call.apf
01:54:54| Done uploading
01:54:54| Upload ./files_to_upload/fs/ifs/settings/acoustic/BVHF_call.apf to fs/ifs/settings/acoustic/BVHF_call.apf
01:54:54| Make directory (cmd 03-07) fs
01:54:54| Make directory (cmd 03-07) fs/ifs
01:54:54| Make directory (cmd 03-07) fs/ifs/settings
01:54:54| Make directory (cmd 03-07) fs/ifs/settings/acoustic
01:54:54| Delete file (cmd 03-04) fs/ifs/settings/acoustic/BVHF_call.apf
01:54:54| Upload file (cmd 03-0C) fs/ifs/settings/acoustic/BVHF_call.apf
01:54:54| Upload ./files_to_upload/fs/ifs/settings/acoustic/BVHF_play.apf to fs/ifs/settings/acoustic/BVHF_play.apf
01:54:54| Delete file (cmd 03-04) fs/ifs/settings/acoustic/BVHF_play.apf
01:54:54| Upload file (cmd 03-0C) fs/ifs/settings/acoustic/BVHF_play.apf
01:54:54| Upload ./files_to_upload/fs/ifs/settings/acoustic/BVHF_ring.apf to fs/ifs/settings/acoustic/BVHF_ring.apf
01:54:54| Delete file (cmd 03-04) fs/ifs/settings/acoustic/BVHF_ring.apf
01:54:54| Upload file (cmd 03-0C) fs/ifs/settings/acoustic/BVHF_ring.apf
01:54:54| Upload ./files_to_upload/fs/ifs/settings/acoustic/DSS_call.apf to fs/ifs/settings/acoustic/DSS_call.apf
01:54:54| Delete file (cmd 03-04) fs/ifs/settings/acoustic/DSS_call.apf
01:54:54| Upload file (cmd 03-0C) fs/ifs/settings/acoustic/DSS_call.apf
01:54:54| Upload ./files_to_upload/fs/ifs/settings/acoustic/DSS_play.apf to fs/ifs/settings/acoustic/DSS_play.apf
01:54:55| Make directory (cmd 03-07) fs/ifs/settings/acoustic
01:54:55| Delete file (cmd 03-04) fs/ifs/settings/acoustic/DSS_play.apf
01:54:55| Upload file (cmd 03-0C) fs/ifs/settings/acoustic/DSS_play.apf
01:54:55| Done uploading
01:54:55| Upload ./files_to_upload/fs/ifs/settings/acoustic/DSS_ring.apf to fs/ifs/settings/acoustic/DSS_ring.apf
01:54:55| Make directory (cmd 03-07) fs
01:54:55| Make directory (cmd 03-07) fs/ifs
01:54:55| Make directory (cmd 03-07) fs/ifs/settings
01:54:55| Delete file (cmd 03-04) fs/ifs/settings/acoustic/DSS_ring.apf
01:54:55| Upload file (cmd 03-0C) fs/ifs/settings/acoustic/DSS_ring.apf
01:54:55| Upload ./files_to_upload/fs/ifs/settings/acoustic/farfield_call.apf to fs/ifs/settings/acoustic/farfield_call.apf
01:54:55| Delete file (cmd 03-04) fs/ifs/settings/acoustic/farfield_call.apf
01:54:55| Upload file (cmd 03-0C) fs/ifs/settings/acoustic/farfield_call.apf
01:54:55| Upload ./files_to_upload/fs/ifs/settings/acoustic/farfield_fm.apf to fs/ifs/settings/acoustic/farfield_fm.apf
01:54:55| Delete file (cmd 03-04) fs/ifs/settings/acoustic/farfield_fm.apf
01:54:55| Upload file (cmd 03-0C) fs/ifs/settings/acoustic/farfield_fm.apf
01:54:55| Upload ./files_to_upload/fs/ifs/settings/acoustic/farfield_play.apf to fs/ifs/settings/acoustic/farfield_play.apf
01:54:55| Delete file (cmd 03-04) fs/ifs/settings/acoustic/farfield_play.apf
01:54:55| Upload file (cmd 03-0C) fs/ifs/settings/acoustic/farfield_play.apf
01:54:56| Done uploading
01:54:56| Upload ./files_to_upload/fs/ifs/settings/acoustic/farfield_rec.apf to fs/ifs/settings/acoustic/farfield_rec.apf
01:54:56| Make directory (cmd 03-07) fs
01:54:56| Make directory (cmd 03-07) fs/ifs
01:54:56| Make directory (cmd 03-07) fs/ifs/settings
01:54:56| Make directory (cmd 03-07) fs/ifs/settings/acoustic
01:54:56| Delete file (cmd 03-04) fs/ifs/settings/acoustic/farfield_rec.apf
01:54:56| Upload file (cmd 03-0C) fs/ifs/settings/acoustic/farfield_rec.apf
01:54:56| Upload ./files_to_upload/fs/ifs/settings/acoustic/farfield_ring.apf to fs/ifs/settings/acoustic/farfield_ring.apf
01:54:56| Delete file (cmd 03-04) fs/ifs/settings/acoustic/farfield_ring.apf
01:54:56| Upload file (cmd 03-0C) fs/ifs/settings/acoustic/farfield_ring.apf
01:54:56| Upload ./files_to_upload/fs/ifs/settings/acoustic/handset_0_call.apf to fs/ifs/settings/acoustic/handset_0_call.apf
01:54:56| Delete file (cmd 03-04) fs/ifs/settings/acoustic/handset_0_call.apf
01:54:56| Upload file (cmd 03-0C) fs/ifs/settings/acoustic/handset_0_call.apf
01:54:56| Upload ./files_to_upload/fs/ifs/settings/acoustic/handset_1_call.apf to fs/ifs/settings/acoustic/handset_1_call.apf
01:54:56| Delete file (cmd 03-04) fs/ifs/settings/acoustic/handset_1_call.apf
01:54:56| Upload file (cmd 03-0C) fs/ifs/settings/acoustic/handset_1_call.apf
01:54:56| Upload ./files_to_upload/fs/ifs/settings/acoustic/handset_play.apf to fs/ifs/settings/acoustic/handset_play.apf
01:54:57| Make directory (cmd 03-07) fs
01:54:57| Make directory (cmd 03-07) fs/ifs
01:54:57| Make directory (cmd 03-07) fs/ifs/settings
01:54:57| Make directory (cmd 03-07) fs/ifs/settings/acoustic
01:54:57| Delete file (cmd 03-04) fs/ifs/settings/acoustic/handset_play.apf
01:54:57| Upload file (cmd 03-0C) fs/ifs/settings/acoustic/handset_play.apf
01:54:57| Done uploading
01:54:57| Upload ./files_to_upload/fs/ifs/settings/acoustic/LO_fm.apf to fs/ifs/settings/acoustic/LO_fm.apf
01:54:57| Delete file (cmd 03-04) fs/ifs/settings/acoustic/LO_fm.apf
01:54:57| Upload file (cmd 03-0C) fs/ifs/settings/acoustic/LO_fm.apf
01:54:57| Upload ./files_to_upload/fs/ifs/settings/acoustic/LO_play.apf to fs/ifs/settings/acoustic/LO_play.apf
01:54:57| Delete file (cmd 03-04) fs/ifs/settings/acoustic/LO_play.apf
01:54:57| Upload file (cmd 03-0C) fs/ifs/settings/acoustic/LO_play.apf
01:54:57| Upload ./files_to_upload/fs/ifs/settings/acoustic/notedoub.cfg to fs/ifs/settings/acoustic/notedoub.cfg
01:54:57| Delete file (cmd 03-04) fs/ifs/settings/acoustic/notedoub.cfg
01:54:57| Upload file (cmd 03-0C) fs/ifs/settings/acoustic/notedoub.cfg
01:54:57| Upload ./files_to_upload/fs/ifs/settings/acoustic/PHF_1_call.apf to fs/ifs/settings/acoustic/PHF_1_call.apf
01:54:58| Delete file (cmd 03-04) fs/ifs/settings/acoustic/PHF_1_call.apf
01:54:58| Upload file (cmd 03-0C) fs/ifs/settings/acoustic/PHF_1_call.apf
01:54:58| Done uploading
01:54:58| Upload ./files_to_upload/fs/ifs/settings/acoustic/PHF_1_fm.apf to fs/ifs/settings/acoustic/PHF_1_fm.apf
01:54:58| Make directory (cmd 03-07) fs
01:54:58| Make directory (cmd 03-07) fs/ifs
01:54:58| Make directory (cmd 03-07) fs/ifs/settings
01:54:58| Make directory (cmd 03-07) fs/ifs/settings/acoustic
01:54:58| Delete file (cmd 03-04) fs/ifs/settings/acoustic/PHF_1_fm.apf
01:54:58| Upload file (cmd 03-0C) fs/ifs/settings/acoustic/PHF_1_fm.apf
01:54:58| Upload ./files_to_upload/fs/ifs/settings/acoustic/PHF_1_play.apf to fs/ifs/settings/acoustic/PHF_1_play.apf
01:54:58| Delete file (cmd 03-04) fs/ifs/settings/acoustic/PHF_1_play.apf
01:54:58| Upload file (cmd 03-0C) fs/ifs/settings/acoustic/PHF_1_play.apf
01:54:58| Upload ./files_to_upload/fs/ifs/settings/acoustic/PHF_1_ring.apf to fs/ifs/settings/acoustic/PHF_1_ring.apf
01:54:58| Delete file (cmd 03-04) fs/ifs/settings/acoustic/PHF_1_ring.apf
01:54:58| Upload file (cmd 03-0C) fs/ifs/settings/acoustic/PHF_1_ring.apf
01:54:58| Upload ./files_to_upload/fs/ifs/settings/acoustic/PHF_2_call.apf to fs/ifs/settings/acoustic/PHF_2_call.apf
01:54:58| Delete file (cmd 03-04) fs/ifs/settings/acoustic/PHF_2_call.apf
01:54:58| Upload file (cmd 03-0C) fs/ifs/settings/acoustic/PHF_2_call.apf
01:54:59| Done uploading
01:54:59| Upload ./files_to_upload/fs/ifs/settings/acoustic/PHF_2_fm.apf to fs/ifs/settings/acoustic/PHF_2_fm.apf
01:54:59| Make directory (cmd 03-07) fs
01:54:59| Make directory (cmd 03-07) fs/ifs
01:54:59| Make directory (cmd 03-07) fs/ifs/settings
01:54:59| Make directory (cmd 03-07) fs/ifs/settings/acoustic
01:54:59| Delete file (cmd 03-04) fs/ifs/settings/acoustic/PHF_2_fm.apf
01:54:59| Upload file (cmd 03-0C) fs/ifs/settings/acoustic/PHF_2_fm.apf
01:54:59| Upload ./files_to_upload/fs/ifs/settings/acoustic/PHF_2_play.apf to fs/ifs/settings/acoustic/PHF_2_play.apf
01:54:59| Delete file (cmd 03-04) fs/ifs/settings/acoustic/PHF_2_play.apf
01:54:59| Upload file (cmd 03-0C) fs/ifs/settings/acoustic/PHF_2_play.apf
01:54:59| Upload ./files_to_upload/fs/ifs/settings/acoustic/PHF_2_ring.apf to fs/ifs/settings/acoustic/PHF_2_ring.apf
01:54:59| Delete file (cmd 03-04) fs/ifs/settings/acoustic/PHF_2_ring.apf
01:54:59| Upload file (cmd 03-0C) fs/ifs/settings/acoustic/PHF_2_ring.apf
01:54:59| Upload ./files_to_upload/fs/ifs/settings/acoustic/PHF_3_call.apf to fs/ifs/settings/acoustic/PHF_3_call.apf
01:54:59| Delete file (cmd 03-04) fs/ifs/settings/acoustic/PHF_3_call.apf
01:54:59| Upload file (cmd 03-0C) fs/ifs/settings/acoustic/PHF_3_call.apf
01:54:59| Upload ./files_to_upload/fs/ifs/settings/acoustic/PHF_3_fm.apf to fs/ifs/settings/acoustic/PHF_3_fm.apf
01:55:00| Make directory (cmd 03-07) fs/ifs
01:55:00| Make directory (cmd 03-07) fs/ifs/settings
01:55:00| Make directory (cmd 03-07) fs/ifs/settings/acoustic
01:55:00| Delete file (cmd 03-04) fs/ifs/settings/acoustic/PHF_3_fm.apf
01:55:00| Upload file (cmd 03-0C) fs/ifs/settings/acoustic/PHF_3_fm.apf
01:55:00| Done uploading
01:55:00| Upload ./files_to_upload/fs/ifs/settings/acoustic/PHF_3_play.apf to fs/ifs/settings/acoustic/PHF_3_play.apf
01:55:00| Make directory (cmd 03-07) fs
01:55:00| Delete file (cmd 03-04) fs/ifs/settings/acoustic/PHF_3_play.apf
01:55:00| Upload file (cmd 03-0C) fs/ifs/settings/acoustic/PHF_3_play.apf
01:55:00| Upload ./files_to_upload/fs/ifs/settings/acoustic/PHF_3_ring.apf to fs/ifs/settings/acoustic/PHF_3_ring.apf
01:55:00| Delete file (cmd 03-04) fs/ifs/settings/acoustic/PHF_3_ring.apf
01:55:00| Upload file (cmd 03-0C) fs/ifs/settings/acoustic/PHF_3_ring.apf
01:55:00| Upload ./files_to_upload/fs/ifs/settings/acoustic/PHF_4_call.apf to fs/ifs/settings/acoustic/PHF_4_call.apf
01:55:00| Delete file (cmd 03-04) fs/ifs/settings/acoustic/PHF_4_call.apf
01:55:00| Upload file (cmd 03-0C) fs/ifs/settings/acoustic/PHF_4_call.apf
01:55:00| Upload ./files_to_upload/fs/ifs/settings/acoustic/PHF_4_fm.apf to fs/ifs/settings/acoustic/PHF_4_fm.apf
01:55:01| Delete file (cmd 03-04) fs/ifs/settings/acoustic/PHF_4_fm.apf
01:55:01| Upload file (cmd 03-0C) fs/ifs/settings/acoustic/PHF_4_fm.apf
01:55:01| Done uploading
01:55:01| Upload ./files_to_upload/fs/ifs/settings/acoustic/PHF_4_play.apf to fs/ifs/settings/acoustic/PHF_4_play.apf
01:55:01| Make directory (cmd 03-07) fs
01:55:01| Make directory (cmd 03-07) fs/ifs
01:55:01| Make directory (cmd 03-07) fs/ifs/settings
01:55:01| Make directory (cmd 03-07) fs/ifs/settings/acoustic
01:55:01| Delete file (cmd 03-04) fs/ifs/settings/acoustic/PHF_4_play.apf
01:55:01| Upload file (cmd 03-0C) fs/ifs/settings/acoustic/PHF_4_play.apf
01:55:01| Upload ./files_to_upload/fs/ifs/settings/acoustic/PHF_4_ring.apf to fs/ifs/settings/acoustic/PHF_4_ring.apf
01:55:01| Delete file (cmd 03-04) fs/ifs/settings/acoustic/PHF_4_ring.apf
01:55:01| Upload file (cmd 03-0C) fs/ifs/settings/acoustic/PHF_4_ring.apf
01:55:01| Upload ./files_to_upload/fs/ifs/settings/acoustic/PHF_call.apf to fs/ifs/settings/acoustic/PHF_call.apf
01:55:01| Delete file (cmd 03-04) fs/ifs/settings/acoustic/PHF_call.apf
01:55:01| Upload file (cmd 03-0C) fs/ifs/settings/acoustic/PHF_call.apf
01:55:01| Upload ./files_to_upload/fs/ifs/settings/acoustic/PHF_fm.apf to fs/ifs/settings/acoustic/PHF_fm.apf
01:55:01| Delete file (cmd 03-04) fs/ifs/settings/acoustic/PHF_fm.apf
01:55:01| Upload file (cmd 03-0C) fs/ifs/settings/acoustic/PHF_fm.apf
01:55:02| Done uploading
01:55:02| Upload ./files_to_upload/fs/ifs/settings/acoustic/PHF_play.apf to fs/ifs/settings/acoustic/PHF_play.apf
01:55:02| Make directory (cmd 03-07) fs
01:55:02| Make directory (cmd 03-07) fs/ifs
01:55:02| Make directory (cmd 03-07) fs/ifs/settings
01:55:02| Make directory (cmd 03-07) fs/ifs/settings/acoustic
01:55:02| Delete file (cmd 03-04) fs/ifs/settings/acoustic/PHF_play.apf
01:55:02| Upload file (cmd 03-0C) fs/ifs/settings/acoustic/PHF_play.apf
01:55:02| Upload ./files_to_upload/fs/ifs/settings/acoustic/PHF_ring.apf to fs/ifs/settings/acoustic/PHF_ring.apf
01:55:02| Delete file (cmd 03-04) fs/ifs/settings/acoustic/PHF_ring.apf
01:55:02| Upload file (cmd 03-0C) fs/ifs/settings/acoustic/PHF_ring.apf
01:55:02| Upload ./files_to_upload/fs/ifs/settings/acoustic/tty.apf to fs/ifs/settings/acoustic/tty.apf
01:55:02| Delete file (cmd 03-04) fs/ifs/settings/acoustic/tty.apf
01:55:02| Upload file (cmd 03-0C) fs/ifs/settings/acoustic/tty.apf
01:55:02| Upload ./files_to_upload/fs/ifs/settings/acoustic/VHF_2500_call.apf to fs/ifs/settings/acoustic/VHF_2500_call.apf
01:55:02| Delete file (cmd 03-04) fs/ifs/settings/acoustic/VHF_2500_call.apf
01:55:02| Upload file (cmd 03-0C) fs/ifs/settings/acoustic/VHF_2500_call.apf
01:55:02| Upload ./files_to_upload/fs/ifs/settings/acoustic/VHF_2500_play.apf to fs/ifs/settings/acoustic/VHF_2500_play.apf
01:55:03| Make directory (cmd 03-07) fs/ifs
01:55:03| Make directory (cmd 03-07) fs/ifs/settings
01:55:03| Make directory (cmd 03-07) fs/ifs/settings/acoustic
01:55:03| Delete file (cmd 03-04) fs/ifs/settings/acoustic/VHF_2500_play.apf
01:55:03| Upload file (cmd 03-0C) fs/ifs/settings/acoustic/VHF_2500_play.apf
01:55:03| Done uploading
01:55:03| Upload ./files_to_upload/fs/ifs/settings/acoustic/VHF_2500_ring.apf to fs/ifs/settings/acoustic/VHF_2500_ring.apf
01:55:03| Make directory (cmd 03-07) fs
01:55:03| Delete file (cmd 03-04) fs/ifs/settings/acoustic/VHF_2500_ring.apf
01:55:03| Upload file (cmd 03-0C) fs/ifs/settings/acoustic/VHF_2500_ring.apf
01:55:03| Upload ./files_to_upload/fs/ifs/settings/acoustic/VHF_2501_call.apf to fs/ifs/settings/acoustic/VHF_2501_call.apf
01:55:03| Delete file (cmd 03-04) fs/ifs/settings/acoustic/VHF_2501_call.apf
01:55:03| Upload file (cmd 03-0C) fs/ifs/settings/acoustic/VHF_2501_call.apf
01:55:03| Upload ./files_to_upload/fs/ifs/settings/acoustic/VHF_2501_play.apf to fs/ifs/settings/acoustic/VHF_2501_play.apf
01:55:03| Delete file (cmd 03-04) fs/ifs/settings/acoustic/VHF_2501_play.apf
01:55:03| Upload file (cmd 03-0C) fs/ifs/settings/acoustic/VHF_2501_play.apf
01:55:03| Upload ./files_to_upload/fs/ifs/settings/acoustic/VHF_2501_ring.apf to fs/ifs/settings/acoustic/VHF_2501_ring.apf
01:55:04| Delete file (cmd 03-04) fs/ifs/settings/acoustic/VHF_2501_ring.apf
01:55:04| Upload file (cmd 03-0C) fs/ifs/settings/acoustic/VHF_2501_ring.apf
01:55:04| Done uploading
01:55:04| Upload ./files_to_upload/fs/ifs/settings/acoustic/VHF_call.apf to fs/ifs/settings/acoustic/VHF_call.apf
01:55:04| Make directory (cmd 03-07) fs
01:55:04| Make directory (cmd 03-07) fs/ifs
01:55:04| Make directory (cmd 03-07) fs/ifs/settings
01:55:04| Make directory (cmd 03-07) fs/ifs/settings/acoustic
01:55:04| Delete file (cmd 03-04) fs/ifs/settings/acoustic/VHF_call.apf
01:55:04| Upload file (cmd 03-0C) fs/ifs/settings/acoustic/VHF_call.apf
01:55:04| Upload ./files_to_upload/fs/ifs/settings/acoustic/VHF_hce-60_call.apf to fs/ifs/settings/acoustic/VHF_hce-60_call.apf
01:55:04| Delete file (cmd 03-04) fs/ifs/settings/acoustic/VHF_hce-60_call.apf
01:55:04| Upload file (cmd 03-0C) fs/ifs/settings/acoustic/VHF_hce-60_call.apf
01:55:04| Upload ./files_to_upload/fs/ifs/settings/acoustic/VHF_hce-60_play.apf to fs/ifs/settings/acoustic/VHF_hce-60_play.apf
01:55:04| Delete file (cmd 03-04) fs/ifs/settings/acoustic/VHF_hce-60_play.apf
01:55:04| Upload file (cmd 03-0C) fs/ifs/settings/acoustic/VHF_hce-60_play.apf
01:55:04| Upload ./files_to_upload/fs/ifs/settings/acoustic/VHF_hce-60_ring.apf to fs/ifs/settings/acoustic/VHF_hce-60_ring.apf
01:55:04| Delete file (cmd 03-04) fs/ifs/settings/acoustic/VHF_hce-60_ring.apf
01:55:04| Upload file (cmd 03-0C) fs/ifs/settings/acoustic/VHF_hce-60_ring.apf
01:55:05| Done uploading
01:55:05| Upload ./files_to_upload/fs/ifs/settings/acoustic/VHF_play.apf to fs/ifs/settings/acoustic/VHF_play.apf
01:55:05| Make directory (cmd 03-07) fs
01:55:05| Make directory (cmd 03-07) fs/ifs
01:55:05| Make directory (cmd 03-07) fs/ifs/settings
01:55:05| Make directory (cmd 03-07) fs/ifs/settings/acoustic
01:55:05| Delete file (cmd 03-04) fs/ifs/settings/acoustic/VHF_play.apf
01:55:05| Upload file (cmd 03-0C) fs/ifs/settings/acoustic/VHF_play.apf
01:55:05| Upload ./files_to_upload/fs/ifs/settings/acoustic/VHF_ring.apf to fs/ifs/settings/acoustic/VHF_ring.apf
01:55:05| Delete file (cmd 03-04) fs/ifs/settings/acoustic/VHF_ring.apf
01:55:05| Upload file (cmd 03-0C) fs/ifs/settings/acoustic/VHF_ring.apf
01:55:05| Upload ./files_to_upload/ifs/settings/camera/camdriver0.dat to ifs/settings/camera/camdriver0.dat
01:55:05| Make directory (cmd 03-07) ifs
01:55:05| Make directory (cmd 03-07) ifs/settings
01:55:05| Make directory (cmd 03-07) ifs/settings/camera
01:55:05| Delete file (cmd 03-04) ifs/settings/camera/camdriver0.dat
01:55:05| Upload file (cmd 03-0C) ifs/settings/camera/camdriver0.dat
01:55:06| Done uploading
01:55:06| Upload ./files_to_upload/ifs/settings/camera/camdriver0.dat.bak to ifs/settings/camera/camdriver0.dat.bak
01:55:06| Make directory (cmd 03-07) ifs
01:55:06| Make directory (cmd 03-07) ifs/settings
01:55:06| Make directory (cmd 03-07) ifs/settings/camera
01:55:06| Delete file (cmd 03-04) ifs/settings/camera/camdriver0.dat.bak
01:55:06| Upload file (cmd 03-0C) ifs/settings/camera/camdriver0.dat.bak
01:55:06| Upload ./files_to_upload/ifs/settings/messaging/pref_store.txt to ifs/settings/messaging/pref_store.txt
01:55:06| Make directory (cmd 03-07) ifs/settings/messaging
01:55:06| Delete file (cmd 03-04) ifs/settings/messaging/pref_store.txt
01:55:06| Upload file (cmd 03-0C) ifs/settings/messaging/pref_store.txt
01:55:06| Upload ./files_to_upload/Thumbs.db to Thumbs.db
01:55:06| Delete file (cmd 03-04) Thumbs.db
01:55:07| Upload file (cmd 03-0C) Thumbs.db
01:55:07| Done uploading
01:55:07| Upload ./files_to_upload/tpa/preset/system/menu/icon10_selected.png to tpa/preset/system/menu/icon10_selected.png
01:55:07| Make directory (cmd 03-07) tpa
01:55:07| Make directory (cmd 03-07) tpa/preset
01:55:07| Make directory (cmd 03-07) tpa/preset/system
01:55:07| Make directory (cmd 03-07) tpa/preset/system/menu
01:55:07| Delete file (cmd 03-04) tpa/preset/system/menu/icon10_selected.png
01:55:07| Upload file (cmd 03-0C) tpa/preset/system/menu/icon10_selected.png
01:55:07| Upload ./files_to_upload/tpa/preset/system/menu/icon11_selected.png to tpa/preset/system/menu/icon11_selected.png
01:55:07| Delete file (cmd 03-04) tpa/preset/system/menu/icon11_selected.png
01:55:07| Upload file (cmd 03-0C) tpa/preset/system/menu/icon11_selected.png
01:55:08| Done uploading
01:55:08| Upload ./files_to_upload/tpa/preset/system/menu/icon12_selected.png to tpa/preset/system/menu/icon12_selected.png
01:55:08| Make directory (cmd 03-07) tpa
01:55:08| Make directory (cmd 03-07) tpa/preset
01:55:08| Make directory (cmd 03-07) tpa/preset/system
01:55:08| Make directory (cmd 03-07) tpa/preset/system/menu
01:55:08| Delete file (cmd 03-04) tpa/preset/system/menu/icon12_selected.png
01:55:08| Upload file (cmd 03-0C) tpa/preset/system/menu/icon12_selected.png
01:55:08| Upload ./files_to_upload/tpa/preset/system/menu/icon1_selected.png to tpa/preset/system/menu/icon1_selected.png
01:55:08| Delete file (cmd 03-04) tpa/preset/system/menu/icon1_selected.png
01:55:08| Upload file (cmd 03-0C) tpa/preset/system/menu/icon1_selected.png
01:55:09| Done uploading
01:55:09| Upload ./files_to_upload/tpa/preset/system/menu/icon2_selected.png to tpa/preset/system/menu/icon2_selected.png
01:55:09| Make directory (cmd 03-07) tpa
01:55:09| Make directory (cmd 03-07) tpa/preset
01:55:09| Make directory (cmd 03-07) tpa/preset/system
01:55:09| Make directory (cmd 03-07) tpa/preset/system/menu
01:55:09| Delete file (cmd 03-04) tpa/preset/system/menu/icon2_selected.png
01:55:09| Upload file (cmd 03-0C) tpa/preset/system/menu/icon2_selected.png
01:55:09| Upload ./files_to_upload/tpa/preset/system/menu/icon3_selected.png to tpa/preset/system/menu/icon3_selected.png
01:55:09| Delete file (cmd 03-04) tpa/preset/system/menu/icon3_selected.png
01:55:09| Upload file (cmd 03-0C) tpa/preset/system/menu/icon3_selected.png
01:55:10| Done uploading
01:55:10| Upload ./files_to_upload/tpa/preset/system/menu/icon4_selected.png to tpa/preset/system/menu/icon4_selected.png
01:55:10| Make directory (cmd 03-07) tpa
01:55:10| Make directory (cmd 03-07) tpa/preset
01:55:10| Make directory (cmd 03-07) tpa/preset/system
01:55:10| Make directory (cmd 03-07) tpa/preset/system/menu
01:55:10| Delete file (cmd 03-04) tpa/preset/system/menu/icon4_selected.png
01:55:10| Upload file (cmd 03-0C) tpa/preset/system/menu/icon4_selected.png
01:55:10| Upload ./files_to_upload/tpa/preset/system/menu/icon5_selected.png to tpa/preset/system/menu/icon5_selected.png
01:55:11| Delete file (cmd 03-04) tpa/preset/system/menu/icon5_selected.png
01:55:11| Upload file (cmd 03-0C) tpa/preset/system/menu/icon5_selected.png
01:55:11| Done uploading
01:55:11| Upload ./files_to_upload/tpa/preset/system/menu/icon6_selected.png to tpa/preset/system/menu/icon6_selected.png
01:55:11| Make directory (cmd 03-07) tpa
01:55:11| Make directory (cmd 03-07) tpa/preset
01:55:11| Make directory (cmd 03-07) tpa/preset/system
01:55:11| Make directory (cmd 03-07) tpa/preset/system/menu
01:55:11| Delete file (cmd 03-04) tpa/preset/system/menu/icon6_selected.png
01:55:11| Upload file (cmd 03-0C) tpa/preset/system/menu/icon6_selected.png
01:55:11| Upload ./files_to_upload/tpa/preset/system/menu/icon7_selected.png to tpa/preset/system/menu/icon7_selected.png
01:55:12| Make directory (cmd 03-07) tpa/preset/system
01:55:12| Make directory (cmd 03-07) tpa/preset/system/menu
01:55:12| Delete file (cmd 03-04) tpa/preset/system/menu/icon7_selected.png
01:55:12| Upload file (cmd 03-0C) tpa/preset/system/menu/icon7_selected.png
01:55:12| Done uploading
01:55:12| Upload ./files_to_upload/tpa/preset/system/menu/icon8_selected.png to tpa/preset/system/menu/icon8_selected.png
01:55:12| Make directory (cmd 03-07) tpa
01:55:12| Make directory (cmd 03-07) tpa/preset
01:55:12| Delete file (cmd 03-04) tpa/preset/system/menu/icon8_selected.png
01:55:12| Upload file (cmd 03-0C) tpa/preset/system/menu/icon8_selected.png
01:55:12| Upload ./files_to_upload/tpa/preset/system/menu/icon9_selected.png to tpa/preset/system/menu/icon9_selected.png
01:55:13| Delete file (cmd 03-04) tpa/preset/system/menu/icon9_selected.png
01:55:13| Upload file (cmd 03-0C) tpa/preset/system/menu/icon9_selected.png
01:55:13| Done uploading
01:55:13| Upload ./files_to_upload/tpa/preset/system/menu/menu.ml to tpa/preset/system/menu/menu.ml
01:55:13| Make directory (cmd 03-07) tpa
01:55:13| Make directory (cmd 03-07) tpa/preset
01:55:13| Make directory (cmd 03-07) tpa/preset/system
01:55:13| Make directory (cmd 03-07) tpa/preset/system/menu
01:55:13| Delete file (cmd 03-04) tpa/preset/system/menu/menu.ml
01:55:13| Upload file (cmd 03-0C) tpa/preset/system/menu/menu.ml
01:55:14| Done uploading
01:55:14| Upload ./files_to_upload/tpa/preset/system/menu/Thumbs.db to tpa/preset/system/menu/Thumbs.db
01:55:14| Make directory (cmd 03-07) tpa
01:55:14| Make directory (cmd 03-07) tpa/preset
01:55:14| Make directory (cmd 03-07) tpa/preset/system
01:55:14| Make directory (cmd 03-07) tpa/preset/system/menu
01:55:14| Delete file (cmd 03-04) tpa/preset/system/menu/Thumbs.db
01:55:14| Upload file (cmd 03-0C) tpa/preset/system/menu/Thumbs.db
01:55:23| Done uploading
01:55:23| Upload ./files_to_upload/tpa/system/layout/layout.xml to tpa/system/layout/layout.xml
01:55:23| Make directory (cmd 03-07) tpa
01:55:23| Make directory (cmd 03-07) tpa/system
01:55:23| Make directory (cmd 03-07) tpa/system/layout
01:55:24| Delete file (cmd 03-04) tpa/system/layout/layout.xml
01:55:24| Upload file (cmd 03-0C) tpa/system/layout/layout.xml
01:55:24| Done uploading
01:55:24| Upload ./files_to_upload/tpa/system/multimedia/mp/background.gif to tpa/system/multimedia/mp/background.gif
01:55:24| Make directory (cmd 03-07) tpa
01:55:24| Make directory (cmd 03-07) tpa/system
01:55:24| Make directory (cmd 03-07) tpa/system/multimedia
01:55:24| Make directory (cmd 03-07) tpa/system/multimedia/mp
01:55:24| Delete file (cmd 03-04) tpa/system/multimedia/mp/background.gif
01:55:24| Upload file (cmd 03-0C) tpa/system/multimedia/mp/background.gif
01:55:24| Upload ./files_to_upload/tpa/system/multimedia/mp/list_background.gif to tpa/system/multimedia/mp/list_background.gif
01:55:24| Delete file (cmd 03-04) tpa/system/multimedia/mp/list_background.gif
01:55:24| Upload file (cmd 03-0C) tpa/system/multimedia/mp/list_background.gif
01:55:24| Upload ./files_to_upload/tpa/system/multimedia/mp/low_back.gif to tpa/system/multimedia/mp/low_back.gif
01:55:25| Delete file (cmd 03-04) tpa/system/multimedia/mp/low_back.gif
01:55:25| Upload file (cmd 03-0C) tpa/system/multimedia/mp/low_back.gif
01:55:25| Done uploading
01:55:25| Upload ./files_to_upload/tpa/system/multimedia/mp/mode_loop.gif to tpa/system/multimedia/mp/mode_loop.gif
01:55:25| Make directory (cmd 03-07) tpa
01:55:25| Make directory (cmd 03-07) tpa/system
01:55:25| Make directory (cmd 03-07) tpa/system/multimedia
01:55:25| Make directory (cmd 03-07) tpa/system/multimedia/mp
01:55:25| Delete file (cmd 03-04) tpa/system/multimedia/mp/mode_loop.gif
01:55:25| Upload file (cmd 03-0C) tpa/system/multimedia/mp/mode_loop.gif
01:55:25| Upload ./files_to_upload/tpa/system/multimedia/mp/mode_random.gif to tpa/system/multimedia/mp/mode_random.gif
01:55:25| Delete file (cmd 03-04) tpa/system/multimedia/mp/mode_random.gif
01:55:25| Upload file (cmd 03-0C) tpa/system/multimedia/mp/mode_random.gif
01:55:25| Upload ./files_to_upload/tpa/system/multimedia/mp/mode_repeat.gif to tpa/system/multimedia/mp/mode_repeat.gif
01:55:25| Delete file (cmd 03-04) tpa/system/multimedia/mp/mode_repeat.gif
01:55:25| Upload file (cmd 03-0C) tpa/system/multimedia/mp/mode_repeat.gif
01:55:25| Upload ./files_to_upload/tpa/system/multimedia/mp/pause.gif to tpa/system/multimedia/mp/pause.gif
01:55:25| Delete file (cmd 03-04) tpa/system/multimedia/mp/pause.gif
01:55:25| Upload file (cmd 03-0C) tpa/system/multimedia/mp/pause.gif
01:55:25| Upload ./files_to_upload/tpa/system/multimedia/mp/play.gif to tpa/system/multimedia/mp/play.gif
01:55:25| Delete file (cmd 03-04) tpa/system/multimedia/mp/play.gif
01:55:25| Upload file (cmd 03-0C) tpa/system/multimedia/mp/play.gif
01:55:25| Upload ./files_to_upload/tpa/system/multimedia/mp/stop.gif to tpa/system/multimedia/mp/stop.gif
01:55:26| Make directory (cmd 03-07) tpa/system/multimedia
01:55:26| Make directory (cmd 03-07) tpa/system/multimedia/mp
01:55:26| Delete file (cmd 03-04) tpa/system/multimedia/mp/stop.gif
01:55:26| Upload file (cmd 03-0C) tpa/system/multimedia/mp/stop.gif
01:55:26| Done uploading
01:55:26| Upload ./files_to_upload/tpa/system/multimedia/mp/video_background.gif to tpa/system/multimedia/mp/video_background.gif
01:55:26| Make directory (cmd 03-07) tpa
01:55:26| Make directory (cmd 03-07) tpa/system
01:55:26| Delete file (cmd 03-04) tpa/system/multimedia/mp/video_background.gif
01:55:26| Upload file (cmd 03-0C) tpa/system/multimedia/mp/video_background.gif
01:55:26| ++ Sending shutdown command to phone...
01:55:26| ++ Customizing was SUCCESSFUL!
01:55:26| ++++++++++++++++++++++++++++++++++
01:55:26| Disconnect phone from USB-port and wait for
01:55:26| further instructions.
01:55:26| You have 8 seconds.
01:55:34| Open the battery-cover and reinsert the battery.
01:55:34| Hold C Button on phone and connect phone again.
01:55:34| You have 30 seconds.
01:55:34| ++++++++++++++++++++++++++++++++++
01:55:35| Baseband ID: 8040
01:55:35| Hardware Platform: db2010 Marita compact
01:55:35| Protocol Version: 3.1
01:55:35| +++ Phone has restarted successfully...
01:55:35| Sending loaders\db2010_cid49red_flash_r2a003.bin...
01:55:35| This is a FLASH loader
01:55:35| Sending flashfile breakinfirm\W800_R1BC002.bin
01:55:35| 2 flashblocks
01:55:38| Done flashing
01:55:38| ++ Disconnecting phone...
01:55:38| ++ You may now unplug your phone.
01:55:38| ++ FSX was successful
01:55:40| Disconnected... Unplug the phone
01:57:28| Shutting down
دوستان ما اين كارو كرديم هنورم توش موندم پيغام please wiate ميده و كامل نميشه و گوشي همونطوري ميمونه در ضمن از كپي كردن كاستوماز توي فولدر own_custpack استفاده كردم ولي بازم جواب نميده لطفآ راهنمايي كنيد.
میشه لینک تمام فایل هایی که باید تو پلاگین far برای تغییر صدا گذاشت رو بدید؟؟
مدل: k750 /r1aa008/cda102295.7 r2a
EhsanEricsson
30-05-2007, 17:47
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دیگه W810 نخرییییید! به 7 دلیل!!!!!!!! ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اگه موقعی که ازت بعد از زدن start fsx سوال پرسید no رو بزنی و وسط کار برق نره و موقعی که برنامه هنک کرد
به هیچ وجه stop رو نزنی و close رو بزنی هیچ مشکلی پیش نمیاد . تازه اون مورد رفتن برق هم خیلی احتمال کمه
که مشکلی پیش بیاد .
پس با رعایت نکات بالا احتمال روشن نشدن 0% هستش . من تضمین می کنم .
پس چطور گوشی Arash_32 روشن نمیشه دیگه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من داشتم هکش میکردم تا اینو دیدم ترسیدم، close کردم شما گفتی احتمالش 0% که!!!
Mahdi_Moosavi
30-05-2007, 20:16
Arash_32 شما یه فلش افتادی چون موقعی که بعد از زدن Start Fsx ازت سوال پرسید به جای No اومدی Yes
رو زدی .
این سوال رو کی میپرسه؟؟؟ من یه 4 ساعت که وسلش کردم نپرسید!!!
موقع زدن Start fsx بلافاصله این سوال رو میپرسه، یا موقعی که unlock-ش کرد؟؟؟
D E V I L
30-05-2007, 23:16
این سوال رو کی میپرسه؟؟؟ من یه 4 ساعت که وسلش کردم نپرسید!!!
تو بعضي از ورژن هاش ميپرسه مثل XS++ 1.2 ولي تو phone xs 2 اصلا سوال نميپرسه و مستقيما با no ميره.يعني لازم نيست بعد از ريختن فايل دوباره main رو هم بريزي.و رجيستر هم نميپره
D E V I L
30-05-2007, 23:18
Hold C Button on phone and connect phone.
01:53:17| You have 30 seconds.
01:53:17| ++++++++++++++++++++++++++++++++++
01:53:21| PORT STATUS: ACTIVE
01:53:21| Baseband ID: 8040
01:53:21| Hardware Platform: db2010 Marita compact
01:53:21| Protocol Version: 3.1
01:53:21| Sending loaders\db2010_cid00_prodid_p3k.bin...
01:53:21| This is a PRODUCTION_ID loader
01:53:21| Activating GDFS...
01:53:21| Warning: IMEI name does not match GDFS name (IMEI:K750 GDFS:W800)
01:53:21| ...using IMEI name
01:53:22| PHONE INFO
01:53:22| DBID: db2010
01:53:22| OTP CID: 49
01:53:22| EROM CID: 49
01:53:22| EROM color: Red
01:53:22| IMEI: 35255701xxxxxx
01:53:22| Phone: K750
01:53:22| Operator: EMEA_6
01:53:22| CDA: CDA123456/123 R2A
01:53:22| Firmware: R1BC002
01:53:22| EROM: n/a
01:53:22| Ready for operation!
01:53:30| +++ Flashing breakin...
01:53:30| Sending loaders\db2010_cid49red_flash_r2a003.bin...
01:53:30| This is a FLASH loader
01:53:30| Sending flashfile loaders\jhf02.bin
01:53:30| 1 flashblocks
01:53:31| Done flashing
01:53:31| Disconnect phone from USB-port and wait for
01:53:31| further instructions.
01:53:31| You have 8 seconds.
01:53:39| Open the battery-cover and reinsert the battery.
01:53:39| Hold C Button on phone and connect phone again.
01:53:39| You have 30 seconds.
01:53:39| ++++++++++++++++++++++++++++++++++
01:53:40| Baseband ID: 8040
01:53:40| Hardware Platform: db2010 Marita compact
01:53:40| Protocol Version: 3.1
01:53:40| +++ Phone has restarted successfully...
01:53:41| This is an unknown loader type
01:53:41| Sending loaders\db2010_cid00_----_cs_v23.bin...
01:53:45| This is a CHIPSELECT loader
01:53:45| Activating loader...
01:53:45| Activating GDFS...
01:53:46| Checking if loader is unlocked...
01:53:46| This loader is UNLOCKED
01:53:46| Sucess! CS-loader has been unlocked!
01:53:46| +++ Deleting files...
01:53:46| +++ Uploading /files_to_upload to phone...
01:53:46| Upload ./files_to_upload/fs/ifs/settings/acoustic/BDSS_call.apf to fs/ifs/settings/acoustic/BDSS_call.apf
01:53:46| Activating FS...
01:54:48| Make directory (cmd 03-07) fs
01:54:48| Make directory (cmd 03-07) fs/ifs
01:54:48| Make directory (cmd 03-07) fs/ifs/settings
01:54:49| Delete file (cmd 03-04) fs/ifs/settings/acoustic/BDSS_call.apf
01:54:49| Upload file (cmd 03-0C) fs/ifs/settings/acoustic/BDSS_call.apf
01:54:49| Upload ./files_to_upload/fs/ifs/settings/acoustic/BDSS_play.apf to fs/ifs/settings/acoustic/BDSS_play.apf
01:54:49| Delete file (cmd 03-04) fs/ifs/settings/acoustic/BDSS_play.apf
01:54:49| Upload file (cmd 03-0C) fs/ifs/settings/acoustic/BDSS_play.apf
01:54:49| Upload ./files_to_upload/fs/ifs/settings/acoustic/BDSS_ring.apf to fs/ifs/settings/acoustic/BDSS_ring.apf
01:54:49| Delete file (cmd 03-04) fs/ifs/settings/acoustic/BDSS_ring.apf
01:54:49| Upload file (cmd 03-0C) fs/ifs/settings/acoustic/BDSS_ring.apf
01:54:49| Upload ./files_to_upload/fs/ifs/settings/acoustic/BT_call.apf to fs/ifs/settings/acoustic/BT_call.apf
01:54:49| Delete file (cmd 03-04) fs/ifs/settings/acoustic/BT_call.apf
01:54:49| Upload file (cmd 03-0C) fs/ifs/settings/acoustic/BT_call.apf
01:54:49| Upload ./files_to_upload/fs/ifs/settings/acoustic/BT_hbh-200_call.apf to fs/ifs/settings/acoustic/BT_hbh-200_call.apf
01:54:49| Delete file (cmd 03-04) fs/ifs/settings/acoustic/BT_hbh-200_call.apf
01:54:49| Upload file (cmd 03-0C) fs/ifs/settings/acoustic/BT_hbh-200_call.apf
01:54:50| Upload ./files_to_upload/fs/ifs/settings/acoustic/BT_hbh-300_call.apf to fs/ifs/settings/acoustic/BT_hbh-300_call.apf
01:54:50| Delete file (cmd 03-04) fs/ifs/settings/acoustic/BT_hbh-300_call.apf
01:54:50| Upload file (cmd 03-0C) fs/ifs/settings/acoustic/BT_hbh-300_call.apf
01:54:50| Upload ./files_to_upload/fs/ifs/settings/acoustic/BT_hbh-600_call.apf to fs/ifs/settings/acoustic/BT_hbh-600_call.apf
01:54:50| Delete file (cmd 03-04) fs/ifs/settings/acoustic/BT_hbh-600_call.apf
01:54:50| Upload file (cmd 03-0C) fs/ifs/settings/acoustic/BT_hbh-600_call.apf
01:54:50| Upload ./files_to_upload/fs/ifs/settings/acoustic/BT_hbh-602_call.apf to fs/ifs/settings/acoustic/BT_hbh-602_call.apf
01:54:50| Delete file (cmd 03-04) fs/ifs/settings/acoustic/BT_hbh-602_call.apf
01:54:50| Upload file (cmd 03-0C) fs/ifs/settings/acoustic/BT_hbh-602_call.apf
01:54:50| Upload ./files_to_upload/fs/ifs/settings/acoustic/BT_hbh-605_call.apf to fs/ifs/settings/acoustic/BT_hbh-605_call.apf
01:54:50| Delete file (cmd 03-04) fs/ifs/settings/acoustic/BT_hbh-605_call.apf
01:54:50| Upload file (cmd 03-0C) fs/ifs/settings/acoustic/BT_hbh-605_call.apf
01:54:50| Upload ./files_to_upload/fs/ifs/settings/acoustic/BT_hbh-608_call.apf to fs/ifs/settings/acoustic/BT_hbh-608_call.apf
01:54:51| Delete file (cmd 03-04) fs/ifs/settings/acoustic/BT_hbh-608_call.apf
01:54:51| Upload file (cmd 03-0C) fs/ifs/settings/acoustic/BT_hbh-608_call.apf
01:54:51| Upload ./files_to_upload/fs/ifs/settings/acoustic/BT_hbh-610_call.apf to fs/ifs/settings/acoustic/BT_hbh-610_call.apf
01:54:51| Delete file (cmd 03-04) fs/ifs/settings/acoustic/BT_hbh-610_call.apf
01:54:51| Upload file (cmd 03-0C) fs/ifs/settings/acoustic/BT_hbh-610_call.apf
01:54:51| Upload ./files_to_upload/fs/ifs/settings/acoustic/BT_hbh-620_call.apf to fs/ifs/settings/acoustic/BT_hbh-620_call.apf
01:54:51| Delete file (cmd 03-04) fs/ifs/settings/acoustic/BT_hbh-620_call.apf
01:54:51| Upload file (cmd 03-0C) fs/ifs/settings/acoustic/BT_hbh-620_call.apf
01:54:51| Upload ./files_to_upload/fs/ifs/settings/acoustic/BT_hbh-660_call.apf to fs/ifs/settings/acoustic/BT_hbh-660_call.apf
01:54:51| Delete file (cmd 03-04) fs/ifs/settings/acoustic/BT_hbh-660_call.apf
01:54:51| Upload file (cmd 03-0C) fs/ifs/settings/acoustic/BT_hbh-660_call.apf
01:54:51| Upload ./files_to_upload/fs/ifs/settings/acoustic/BT_hbh-662_call.apf to fs/ifs/settings/acoustic/BT_hbh-662_call.apf
01:54:52| Delete file (cmd 03-04) fs/ifs/settings/acoustic/BT_hbh-662_call.apf
01:54:52| Upload file (cmd 03-0C) fs/ifs/settings/acoustic/BT_hbh-662_call.apf
01:54:52| Upload ./files_to_upload/fs/ifs/settings/acoustic/BT_hbh-670_call.apf to fs/ifs/settings/acoustic/BT_hbh-670_call.apf
01:54:52| Delete file (cmd 03-04) fs/ifs/settings/acoustic/BT_hbh-670_call.apf
01:54:52| Upload file (cmd 03-0C) fs/ifs/settings/acoustic/BT_hbh-670_call.apf
01:54:52| Upload ./files_to_upload/fs/ifs/settings/acoustic/BT_hbm-30_call.apf to fs/ifs/settings/acoustic/BT_hbm-30_call.apf
01:54:52| Delete file (cmd 03-04) fs/ifs/settings/acoustic/BT_hbm-30_call.apf
01:54:52| Upload file (cmd 03-0C) fs/ifs/settings/acoustic/BT_hbm-30_call.apf
01:54:52| Upload ./files_to_upload/fs/ifs/settings/acoustic/BTC_call.apf to fs/ifs/settings/acoustic/BTC_call.apf
01:54:52| Delete file (cmd 03-04) fs/ifs/settings/acoustic/BTC_call.apf
01:54:52| Upload file (cmd 03-0C) fs/ifs/settings/acoustic/BTC_call.apf
01:54:52| Upload ./files_to_upload/fs/ifs/settings/acoustic/BTC_hcb-300_call.apf to fs/ifs/settings/acoustic/BTC_hcb-300_call.apf
01:54:52| Delete file (cmd 03-04) fs/ifs/settings/acoustic/BTC_hcb-300_call.apf
01:54:52| Upload file (cmd 03-0C) fs/ifs/settings/acoustic/BTC_hcb-300_call.apf
01:54:53| Upload ./files_to_upload/fs/ifs/settings/acoustic/BTC_hcb-30_call.apf to fs/ifs/settings/acoustic/BTC_hcb-30_call.apf
01:54:53| Delete file (cmd 03-04) fs/ifs/settings/acoustic/BTC_hcb-30_call.apf
01:54:53| Upload file (cmd 03-0C) fs/ifs/settings/acoustic/BTC_hcb-30_call.apf
01:54:53| Upload ./files_to_upload/fs/ifs/settings/acoustic/BTC_hcb-310_call.apf to fs/ifs/settings/acoustic/BTC_hcb-310_call.apf
01:54:53| Delete file (cmd 03-04) fs/ifs/settings/acoustic/BTC_hcb-310_call.apf
01:54:53| Upload file (cmd 03-0C) fs/ifs/settings/acoustic/BTC_hcb-310_call.apf
01:54:53| Upload ./files_to_upload/fs/ifs/settings/acoustic/BTC_hcb-600_call.apf to fs/ifs/settings/acoustic/BTC_hcb-600_call.apf
01:54:53| Delete file (cmd 03-04) fs/ifs/settings/acoustic/BTC_hcb-600_call.apf
01:54:53| Upload file (cmd 03-0C) fs/ifs/settings/acoustic/BTC_hcb-600_call.apf
01:54:53| Upload ./files_to_upload/fs/ifs/settings/acoustic/BTC_hcb-610_call.apf to fs/ifs/settings/acoustic/BTC_hcb-610_call.apf
01:54:53| Delete file (cmd 03-04) fs/ifs/settings/acoustic/BTC_hcb-610_call.apf
01:54:53| Upload file (cmd 03-0C) fs/ifs/settings/acoustic/BTC_hcb-610_call.apf
01:54:54| Upload ./files_to_upload/fs/ifs/settings/acoustic/BVHF_call.apf to fs/ifs/settings/acoustic/BVHF_call.apf
01:54:54| Delete file (cmd 03-04) fs/ifs/settings/acoustic/BVHF_call.apf
01:54:54| Upload file (cmd 03-0C) fs/ifs/settings/acoustic/BVHF_call.apf
01:54:54| Upload ./files_to_upload/fs/ifs/settings/acoustic/BVHF_play.apf to fs/ifs/settings/acoustic/BVHF_play.apf
01:54:54| Delete file (cmd 03-04) fs/ifs/settings/acoustic/BVHF_play.apf
01:54:54| Upload file (cmd 03-0C) fs/ifs/settings/acoustic/BVHF_play.apf
01:54:54| Upload ./files_to_upload/fs/ifs/settings/acoustic/BVHF_ring.apf to fs/ifs/settings/acoustic/BVHF_ring.apf
01:54:54| Delete file (cmd 03-04) fs/ifs/settings/acoustic/BVHF_ring.apf
01:54:54| Upload file (cmd 03-0C) fs/ifs/settings/acoustic/BVHF_ring.apf
01:54:54| Upload ./files_to_upload/fs/ifs/settings/acoustic/DSS_call.apf to fs/ifs/settings/acoustic/DSS_call.apf
01:54:54| Delete file (cmd 03-04) fs/ifs/settings/acoustic/DSS_call.apf
01:54:54| Upload file (cmd 03-0C) fs/ifs/settings/acoustic/DSS_call.apf
01:54:54| Upload ./files_to_upload/fs/ifs/settings/acoustic/DSS_play.apf to fs/ifs/settings/acoustic/DSS_play.apf
01:54:55| Delete file (cmd 03-04) fs/ifs/settings/acoustic/DSS_play.apf
01:54:55| Upload file (cmd 03-0C) fs/ifs/settings/acoustic/DSS_play.apf
01:54:55| Upload ./files_to_upload/fs/ifs/settings/acoustic/DSS_ring.apf to fs/ifs/settings/acoustic/DSS_ring.apf
01:54:55| Delete file (cmd 03-04) fs/ifs/settings/acoustic/DSS_ring.apf
01:54:55| Upload file (cmd 03-0C) fs/ifs/settings/acoustic/DSS_ring.apf
01:54:55| Upload ./files_to_upload/fs/ifs/settings/acoustic/farfield_call.apf to fs/ifs/settings/acoustic/farfield_call.apf
01:54:55| Delete file (cmd 03-04) fs/ifs/settings/acoustic/farfield_call.apf
01:54:55| Upload file (cmd 03-0C) fs/ifs/settings/acoustic/farfield_call.apf
01:54:55| Upload ./files_to_upload/fs/ifs/settings/acoustic/farfield_fm.apf to fs/ifs/settings/acoustic/farfield_fm.apf
01:54:55| Delete file (cmd 03-04) fs/ifs/settings/acoustic/farfield_fm.apf
01:54:55| Upload file (cmd 03-0C) fs/ifs/settings/acoustic/farfield_fm.apf
01:54:55| Upload ./files_to_upload/fs/ifs/settings/acoustic/farfield_play.apf to fs/ifs/settings/acoustic/farfield_play.apf
01:54:55| Delete file (cmd 03-04) fs/ifs/settings/acoustic/farfield_play.apf
01:54:55| Upload file (cmd 03-0C) fs/ifs/settings/acoustic/farfield_play.apf
01:54:56| Upload ./files_to_upload/fs/ifs/settings/acoustic/farfield_rec.apf to fs/ifs/settings/acoustic/farfield_rec.apf
01:54:56| Delete file (cmd 03-04) fs/ifs/settings/acoustic/farfield_rec.apf
01:54:56| Upload file (cmd 03-0C) fs/ifs/settings/acoustic/farfield_rec.apf
01:54:56| Upload ./files_to_upload/fs/ifs/settings/acoustic/farfield_ring.apf to fs/ifs/settings/acoustic/farfield_ring.apf
01:54:56| Delete file (cmd 03-04) fs/ifs/settings/acoustic/farfield_ring.apf
01:54:56| Upload file (cmd 03-0C) fs/ifs/settings/acoustic/farfield_ring.apf
01:54:56| Upload ./files_to_upload/fs/ifs/settings/acoustic/handset_0_call.apf to fs/ifs/settings/acoustic/handset_0_call.apf
01:54:56| Delete file (cmd 03-04) fs/ifs/settings/acoustic/handset_0_call.apf
01:54:56| Upload file (cmd 03-0C) fs/ifs/settings/acoustic/handset_0_call.apf
01:54:56| Upload ./files_to_upload/fs/ifs/settings/acoustic/handset_1_call.apf to fs/ifs/settings/acoustic/handset_1_call.apf
01:54:56| Delete file (cmd 03-04) fs/ifs/settings/acoustic/handset_1_call.apf
01:54:56| Upload file (cmd 03-0C) fs/ifs/settings/acoustic/handset_1_call.apf
01:54:56| Upload ./files_to_upload/fs/ifs/settings/acoustic/handset_play.apf to fs/ifs/settings/acoustic/handset_play.apf
01:54:57| Delete file (cmd 03-04) fs/ifs/settings/acoustic/handset_play.apf
01:54:57| Upload file (cmd 03-0C) fs/ifs/settings/acoustic/handset_play.apf
01:54:57| Upload ./files_to_upload/fs/ifs/settings/acoustic/LO_fm.apf to fs/ifs/settings/acoustic/LO_fm.apf
01:54:57| Delete file (cmd 03-04) fs/ifs/settings/acoustic/LO_fm.apf
01:54:57| Upload file (cmd 03-0C) fs/ifs/settings/acoustic/LO_fm.apf
01:54:57| Upload ./files_to_upload/fs/ifs/settings/acoustic/LO_play.apf to fs/ifs/settings/acoustic/LO_play.apf
01:54:57| Delete file (cmd 03-04) fs/ifs/settings/acoustic/LO_play.apf
01:54:57| Upload file (cmd 03-0C) fs/ifs/settings/acoustic/LO_play.apf
01:54:57| Upload ./files_to_upload/fs/ifs/settings/acoustic/notedoub.cfg to fs/ifs/settings/acoustic/notedoub.cfg
01:54:57| Delete file (cmd 03-04) fs/ifs/settings/acoustic/notedoub.cfg
01:54:57| Upload file (cmd 03-0C) fs/ifs/settings/acoustic/notedoub.cfg
01:54:57| Upload ./files_to_upload/fs/ifs/settings/acoustic/PHF_1_call.apf to fs/ifs/settings/acoustic/PHF_1_call.apf
01:54:58| Delete file (cmd 03-04) fs/ifs/settings/acoustic/PHF_1_call.apf
01:54:58| Upload file (cmd 03-0C) fs/ifs/settings/acoustic/PHF_1_call.apf
01:54:58| Upload ./files_to_upload/fs/ifs/settings/acoustic/PHF_1_fm.apf to fs/ifs/settings/acoustic/PHF_1_fm.apf
01:54:58| Delete file (cmd 03-04) fs/ifs/settings/acoustic/PHF_1_fm.apf
01:54:58| Upload file (cmd 03-0C) fs/ifs/settings/acoustic/PHF_1_fm.apf
01:54:58| Upload ./files_to_upload/fs/ifs/settings/acoustic/PHF_1_play.apf to fs/ifs/settings/acoustic/PHF_1_play.apf
01:54:58| Delete file (cmd 03-04) fs/ifs/settings/acoustic/PHF_1_play.apf
01:54:58| Upload file (cmd 03-0C) fs/ifs/settings/acoustic/PHF_1_play.apf
01:54:58| Upload ./files_to_upload/fs/ifs/settings/acoustic/PHF_1_ring.apf to fs/ifs/settings/acoustic/PHF_1_ring.apf
01:54:58| Delete file (cmd 03-04) fs/ifs/settings/acoustic/PHF_1_ring.apf
01:54:58| Upload file (cmd 03-0C) fs/ifs/settings/acoustic/PHF_1_ring.apf
01:54:58| Upload ./files_to_upload/fs/ifs/settings/acoustic/PHF_2_call.apf to fs/ifs/settings/acoustic/PHF_2_call.apf
01:54:58| Delete file (cmd 03-04) fs/ifs/settings/acoustic/PHF_2_call.apf
01:54:58| Upload file (cmd 03-0C) fs/ifs/settings/acoustic/PHF_2_call.apf
01:54:59| Upload ./files_to_upload/fs/ifs/settings/acoustic/PHF_2_fm.apf to fs/ifs/settings/acoustic/PHF_2_fm.apf
01:54:59| Delete file (cmd 03-04) fs/ifs/settings/acoustic/PHF_2_fm.apf
01:54:59| Upload file (cmd 03-0C) fs/ifs/settings/acoustic/PHF_2_fm.apf
01:54:59| Upload ./files_to_upload/fs/ifs/settings/acoustic/PHF_2_play.apf to fs/ifs/settings/acoustic/PHF_2_play.apf
01:54:59| Delete file (cmd 03-04) fs/ifs/settings/acoustic/PHF_2_play.apf
01:54:59| Upload file (cmd 03-0C) fs/ifs/settings/acoustic/PHF_2_play.apf
01:54:59| Upload ./files_to_upload/fs/ifs/settings/acoustic/PHF_2_ring.apf to fs/ifs/settings/acoustic/PHF_2_ring.apf
01:54:59| Delete file (cmd 03-04) fs/ifs/settings/acoustic/PHF_2_ring.apf
01:54:59| Upload file (cmd 03-0C) fs/ifs/settings/acoustic/PHF_2_ring.apf
01:54:59| Upload ./files_to_upload/fs/ifs/settings/acoustic/PHF_3_call.apf to fs/ifs/settings/acoustic/PHF_3_call.apf
01:54:59| Delete file (cmd 03-04) fs/ifs/settings/acoustic/PHF_3_call.apf
01:54:59| Upload file (cmd 03-0C) fs/ifs/settings/acoustic/PHF_3_call.apf
01:54:59| Upload ./files_to_upload/fs/ifs/settings/acoustic/PHF_3_fm.apf to fs/ifs/settings/acoustic/PHF_3_fm.apf
01:55:00| Delete file (cmd 03-04) fs/ifs/settings/acoustic/PHF_3_fm.apf
01:55:00| Upload file (cmd 03-0C) fs/ifs/settings/acoustic/PHF_3_fm.apf
01:55:00| Upload ./files_to_upload/fs/ifs/settings/acoustic/PHF_3_play.apf to fs/ifs/settings/acoustic/PHF_3_play.apf
01:55:00| Delete file (cmd 03-04) fs/ifs/settings/acoustic/PHF_3_play.apf
01:55:00| Upload file (cmd 03-0C) fs/ifs/settings/acoustic/PHF_3_play.apf
01:55:00| Upload ./files_to_upload/fs/ifs/settings/acoustic/PHF_3_ring.apf to fs/ifs/settings/acoustic/PHF_3_ring.apf
01:55:00| Delete file (cmd 03-04) fs/ifs/settings/acoustic/PHF_3_ring.apf
01:55:00| Upload file (cmd 03-0C) fs/ifs/settings/acoustic/PHF_3_ring.apf
01:55:00| Upload ./files_to_upload/fs/ifs/settings/acoustic/PHF_4_call.apf to fs/ifs/settings/acoustic/PHF_4_call.apf
01:55:00| Delete file (cmd 03-04) fs/ifs/settings/acoustic/PHF_4_call.apf
01:55:00| Upload file (cmd 03-0C) fs/ifs/settings/acoustic/PHF_4_call.apf
01:55:00| Upload ./files_to_upload/fs/ifs/settings/acoustic/PHF_4_fm.apf to fs/ifs/settings/acoustic/PHF_4_fm.apf
01:55:01| Delete file (cmd 03-04) fs/ifs/settings/acoustic/PHF_4_fm.apf
01:55:01| Upload file (cmd 03-0C) fs/ifs/settings/acoustic/PHF_4_fm.apf
01:55:01| Upload ./files_to_upload/fs/ifs/settings/acoustic/PHF_4_play.apf to fs/ifs/settings/acoustic/PHF_4_play.apf
01:55:01| Delete file (cmd 03-04) fs/ifs/settings/acoustic/PHF_4_play.apf
01:55:01| Upload file (cmd 03-0C) fs/ifs/settings/acoustic/PHF_4_play.apf
01:55:01| Upload ./files_to_upload/fs/ifs/settings/acoustic/PHF_4_ring.apf to fs/ifs/settings/acoustic/PHF_4_ring.apf
01:55:01| Delete file (cmd 03-04) fs/ifs/settings/acoustic/PHF_4_ring.apf
01:55:01| Upload file (cmd 03-0C) fs/ifs/settings/acoustic/PHF_4_ring.apf
01:55:01| Upload ./files_to_upload/fs/ifs/settings/acoustic/PHF_call.apf to fs/ifs/settings/acoustic/PHF_call.apf
01:55:01| Delete file (cmd 03-04) fs/ifs/settings/acoustic/PHF_call.apf
01:55:01| Upload file (cmd 03-0C) fs/ifs/settings/acoustic/PHF_call.apf
01:55:01| Upload ./files_to_upload/fs/ifs/settings/acoustic/PHF_fm.apf to fs/ifs/settings/acoustic/PHF_fm.apf
01:55:01| Delete file (cmd 03-04) fs/ifs/settings/acoustic/PHF_fm.apf
01:55:01| Upload file (cmd 03-0C) fs/ifs/settings/acoustic/PHF_fm.apf
01:55:02| Upload ./files_to_upload/fs/ifs/settings/acoustic/PHF_play.apf to fs/ifs/settings/acoustic/PHF_play.apf
01:55:02| Delete file (cmd 03-04) fs/ifs/settings/acoustic/PHF_play.apf
01:55:02| Upload file (cmd 03-0C) fs/ifs/settings/acoustic/PHF_play.apf
01:55:02| Upload ./files_to_upload/fs/ifs/settings/acoustic/PHF_ring.apf to fs/ifs/settings/acoustic/PHF_ring.apf
01:55:02| Delete file (cmd 03-04) fs/ifs/settings/acoustic/PHF_ring.apf
01:55:02| Upload file (cmd 03-0C) fs/ifs/settings/acoustic/PHF_ring.apf
01:55:02| Upload ./files_to_upload/fs/ifs/settings/acoustic/tty.apf to fs/ifs/settings/acoustic/tty.apf
01:55:02| Delete file (cmd 03-04) fs/ifs/settings/acoustic/tty.apf
01:55:02| Upload file (cmd 03-0C) fs/ifs/settings/acoustic/tty.apf
01:55:02| Upload ./files_to_upload/fs/ifs/settings/acoustic/VHF_2500_call.apf to fs/ifs/settings/acoustic/VHF_2500_call.apf
01:55:02| Delete file (cmd 03-04) fs/ifs/settings/acoustic/VHF_2500_call.apf
01:55:02| Upload file (cmd 03-0C) fs/ifs/settings/acoustic/VHF_2500_call.apf
01:55:02| Upload ./files_to_upload/fs/ifs/settings/acoustic/VHF_2500_play.apf to fs/ifs/settings/acoustic/VHF_2500_play.apf
01:55:03| Delete file (cmd 03-04) fs/ifs/settings/acoustic/VHF_2500_play.apf
01:55:03| Upload file (cmd 03-0C) fs/ifs/settings/acoustic/VHF_2500_play.apf
01:55:03| Upload ./files_to_upload/fs/ifs/settings/acoustic/VHF_2500_ring.apf to fs/ifs/settings/acoustic/VHF_2500_ring.apf
01:55:03| Delete file (cmd 03-04) fs/ifs/settings/acoustic/VHF_2500_ring.apf
01:55:03| Upload file (cmd 03-0C) fs/ifs/settings/acoustic/VHF_2500_ring.apf
01:55:03| Upload ./files_to_upload/fs/ifs/settings/acoustic/VHF_2501_call.apf to fs/ifs/settings/acoustic/VHF_2501_call.apf
01:55:03| Delete file (cmd 03-04) fs/ifs/settings/acoustic/VHF_2501_call.apf
01:55:03| Upload file (cmd 03-0C) fs/ifs/settings/acoustic/VHF_2501_call.apf
01:55:03| Upload ./files_to_upload/fs/ifs/settings/acoustic/VHF_2501_play.apf to fs/ifs/settings/acoustic/VHF_2501_play.apf
01:55:03| Delete file (cmd 03-04) fs/ifs/settings/acoustic/VHF_2501_play.apf
01:55:03| Upload file (cmd 03-0C) fs/ifs/settings/acoustic/VHF_2501_play.apf
01:55:03| Upload ./files_to_upload/fs/ifs/settings/acoustic/VHF_2501_ring.apf to fs/ifs/settings/acoustic/VHF_2501_ring.apf
01:55:04| Delete file (cmd 03-04) fs/ifs/settings/acoustic/VHF_2501_ring.apf
01:55:04| Upload file (cmd 03-0C) fs/ifs/settings/acoustic/VHF_2501_ring.apf
01:55:04| Upload ./files_to_upload/fs/ifs/settings/acoustic/VHF_call.apf to fs/ifs/settings/acoustic/VHF_call.apf
01:55:04| Delete file (cmd 03-04) fs/ifs/settings/acoustic/VHF_call.apf
01:55:04| Upload file (cmd 03-0C) fs/ifs/settings/acoustic/VHF_call.apf
01:55:04| Upload ./files_to_upload/fs/ifs/settings/acoustic/VHF_hce-60_call.apf to fs/ifs/settings/acoustic/VHF_hce-60_call.apf
01:55:04| Delete file (cmd 03-04) fs/ifs/settings/acoustic/VHF_hce-60_call.apf
01:55:04| Upload file (cmd 03-0C) fs/ifs/settings/acoustic/VHF_hce-60_call.apf
01:55:04| Upload ./files_to_upload/fs/ifs/settings/acoustic/VHF_hce-60_play.apf to fs/ifs/settings/acoustic/VHF_hce-60_play.apf
01:55:04| Delete file (cmd 03-04) fs/ifs/settings/acoustic/VHF_hce-60_play.apf
01:55:04| Upload file (cmd 03-0C) fs/ifs/settings/acoustic/VHF_hce-60_play.apf
01:55:04| Upload ./files_to_upload/fs/ifs/settings/acoustic/VHF_hce-60_ring.apf to fs/ifs/settings/acoustic/VHF_hce-60_ring.apf
01:55:04| Delete file (cmd 03-04) fs/ifs/settings/acoustic/VHF_hce-60_ring.apf
01:55:04| Upload file (cmd 03-0C) fs/ifs/settings/acoustic/VHF_hce-60_ring.apf
01:55:05| Upload ./files_to_upload/fs/ifs/settings/acoustic/VHF_play.apf to fs/ifs/settings/acoustic/VHF_play.apf
01:55:05| Delete file (cmd 03-04) fs/ifs/settings/acoustic/VHF_play.apf
01:55:05| Upload file (cmd 03-0C) fs/ifs/settings/acoustic/VHF_play.apf
01:55:05| Upload ./files_to_upload/fs/ifs/settings/acoustic/VHF_ring.apf to fs/ifs/settings/acoustic/VHF_ring.apf
01:55:05| Delete file (cmd 03-04) fs/ifs/settings/acoustic/VHF_ring.apf
01:55:05| Upload file (cmd 03-0C) fs/ifs/settings/acoustic/VHF_ring.apf
01:55:05| Upload ./files_to_upload/ifs/settings/camera/camdriver0.dat to ifs/settings/camera/camdriver0.dat
01:55:05| Make directory (cmd 03-07) ifs
01:55:05| Make directory (cmd 03-07) ifs/settings
01:55:05| Make directory (cmd 03-07) ifs/settings/camera
01:55:05| Delete file (cmd 03-04) ifs/settings/camera/camdriver0.dat
01:55:05| Upload file (cmd 03-0C) ifs/settings/camera/camdriver0.dat
01:55:06| Upload ./files_to_upload/ifs/settings/camera/camdriver0.dat.bak to ifs/settings/camera/camdriver0.dat.bak
01:55:06| Make directory (cmd 03-07) ifs/settings/camera
01:55:06| Delete file (cmd 03-04) ifs/settings/camera/camdriver0.dat.bak
01:55:06| Upload file (cmd 03-0C) ifs/settings/camera/camdriver0.dat.bak
01:55:06| Upload ./files_to_upload/ifs/settings/messaging/pref_store.txt to ifs/settings/messaging/pref_store.txt
01:55:06| Make directory (cmd 03-07) ifs/settings/messaging
01:55:06| Delete file (cmd 03-04) ifs/settings/messaging/pref_store.txt
01:55:06| Upload file (cmd 03-0C) ifs/settings/messaging/pref_store.txt
01:55:06| Upload ./files_to_upload/Thumbs.db to Thumbs.db
01:55:06| Delete file (cmd 03-04) Thumbs.db
01:55:07| Upload file (cmd 03-0C) Thumbs.db
01:55:07| Upload ./files_to_upload/tpa/preset/system/menu/icon10_selected.png to tpa/preset/system/menu/icon10_selected.png
01:55:07| Delete file (cmd 03-04) tpa/preset/system/menu/icon10_selected.png
01:55:07| Upload file (cmd 03-0C) tpa/preset/system/menu/icon10_selected.png
01:55:07| Upload ./files_to_upload/tpa/preset/system/menu/icon11_selected.png to tpa/preset/system/menu/icon11_selected.png
01:55:07| Delete file (cmd 03-04) tpa/preset/system/menu/icon11_selected.png
01:55:07| Upload file (cmd 03-0C) tpa/preset/system/menu/icon11_selected.png
01:55:08| Upload ./files_to_upload/tpa/preset/system/menu/icon12_selected.png to tpa/preset/system/menu/icon12_selected.png
01:55:08| Delete file (cmd 03-04) tpa/preset/system/menu/icon12_selected.png
01:55:08| Upload file (cmd 03-0C) tpa/preset/system/menu/icon12_selected.png
01:55:08| Upload ./files_to_upload/tpa/preset/system/menu/icon1_selected.png to tpa/preset/system/menu/icon1_selected.png
01:55:08| Delete file (cmd 03-04) tpa/preset/system/menu/icon1_selected.png
01:55:08| Upload file (cmd 03-0C) tpa/preset/system/menu/icon1_selected.png
01:55:09| Upload ./files_to_upload/tpa/preset/system/menu/icon2_selected.png to tpa/preset/system/menu/icon2_selected.png
01:55:09| Delete file (cmd 03-04) tpa/preset/system/menu/icon2_selected.png
01:55:09| Upload file (cmd 03-0C) tpa/preset/system/menu/icon2_selected.png
01:55:09| Upload ./files_to_upload/tpa/preset/system/menu/icon3_selected.png to tpa/preset/system/menu/icon3_selected.png
01:55:09| Delete file (cmd 03-04) tpa/preset/system/menu/icon3_selected.png
01:55:09| Upload file (cmd 03-0C) tpa/preset/system/menu/icon3_selected.png
01:55:10| Upload ./files_to_upload/tpa/preset/system/menu/icon4_selected.png to tpa/preset/system/menu/icon4_selected.png
01:55:10| Delete file (cmd 03-04) tpa/preset/system/menu/icon4_selected.png
01:55:10| Upload file (cmd 03-0C) tpa/preset/system/menu/icon4_selected.png
01:55:10| Upload ./files_to_upload/tpa/preset/system/menu/icon5_selected.png to tpa/preset/system/menu/icon5_selected.png
01:55:11| Delete file (cmd 03-04) tpa/preset/system/menu/icon5_selected.png
01:55:11| Upload file (cmd 03-0C) tpa/preset/system/menu/icon5_selected.png
01:55:11| Upload ./files_to_upload/tpa/preset/system/menu/icon6_selected.png to tpa/preset/system/menu/icon6_selected.png
01:55:11| Make directory (cmd 03-07) tpa/preset/system
01:55:11| Make directory (cmd 03-07) tpa/preset/system/menu
01:55:11| Delete file (cmd 03-04) tpa/preset/system/menu/icon6_selected.png
01:55:11| Upload file (cmd 03-0C) tpa/preset/system/menu/icon6_selected.png
01:55:11| Upload ./files_to_upload/tpa/preset/system/menu/icon7_selected.png to tpa/preset/system/menu/icon7_selected.png
01:55:12| Delete file (cmd 03-04) tpa/preset/system/menu/icon7_selected.png
01:55:12| Upload file (cmd 03-0C) tpa/preset/system/menu/icon7_selected.png
01:55:12| Upload ./files_to_upload/tpa/preset/system/menu/icon8_selected.png to tpa/preset/system/menu/icon8_selected.png
01:55:12| Delete file (cmd 03-04) tpa/preset/system/menu/icon8_selected.png
01:55:12| Upload file (cmd 03-0C) tpa/preset/system/menu/icon8_selected.png
01:55:12| Upload ./files_to_upload/tpa/preset/system/menu/icon9_selected.png to tpa/preset/system/menu/icon9_selected.png
01:55:13| Delete file (cmd 03-04) tpa/preset/system/menu/icon9_selected.png
01:55:13| Upload file (cmd 03-0C) tpa/preset/system/menu/icon9_selected.png
01:55:13| Done uploading
01:55:13| Upload ./files_to_upload/tpa/preset/system/menu/menu.ml to tpa/preset/system/menu/menu.ml
01:55:13| Make directory (cmd 03-07) tpa
01:55:13| Make directory (cmd 03-07) tpa/preset
01:55:13| Make directory (cmd 03-07) tpa/preset/system
01:55:13| Make directory (cmd 03-07) tpa/preset/system/menu
01:55:13| Delete file (cmd 03-04) tpa/preset/system/menu/menu.ml
01:55:13| Upload file (cmd 03-0C) tpa/preset/system/menu/menu.ml
01:55:14| Done uploading
01:55:14| Upload ./files_to_upload/tpa/preset/system/menu/Thumbs.db to tpa/preset/system/menu/Thumbs.db
01:55:14| Make directory (cmd 03-07) tpa
01:55:14| Make directory (cmd 03-07) tpa/preset
01:55:14| Make directory (cmd 03-07) tpa/preset/system
01:55:14| Make directory (cmd 03-07) tpa/preset/system/menu
01:55:14| Delete file (cmd 03-04) tpa/preset/system/menu/Thumbs.db
01:55:14| Upload file (cmd 03-0C) tpa/preset/system/menu/Thumbs.db
01:55:23| Done uploading
01:55:23| Upload ./files_to_upload/tpa/system/layout/layout.xml to tpa/system/layout/layout.xml
01:55:23| Make directory (cmd 03-07) tpa
01:55:23| Make directory (cmd 03-07) tpa/system
01:55:23| Make directory (cmd 03-07) tpa/system/layout
01:55:24| Delete file (cmd 03-04) tpa/system/layout/layout.xml
01:55:24| Upload file (cmd 03-0C) tpa/system/layout/layout.xml
01:55:24| Upload ./files_to_upload/tpa/system/multimedia/mp/background.gif to tpa/system/multimedia/mp/background.gif
01:55:24| Delete file (cmd 03-04) tpa/system/multimedia/mp/background.gif
01:55:24| Upload file (cmd 03-0C) tpa/system/multimedia/mp/background.gif
01:55:24| Upload ./files_to_upload/tpa/system/multimedia/mp/list_background.gif to tpa/system/multimedia/mp/list_background.gif
01:55:24| Delete file (cmd 03-04) tpa/system/multimedia/mp/list_background.gif
01:55:24| Upload file (cmd 03-0C) tpa/system/multimedia/mp/list_background.gif
01:55:24| Upload ./files_to_upload/tpa/system/multimedia/mp/low_back.gif to tpa/system/multimedia/mp/low_back.gif
01:55:25| Delete file (cmd 03-04) tpa/system/multimedia/mp/low_back.gif
01:55:25| Upload file (cmd 03-0C) tpa/system/multimedia/mp/low_back.gif
01:55:25| Upload ./files_to_upload/tpa/system/multimedia/mp/mode_loop.gif to tpa/system/multimedia/mp/mode_loop.gif
01:55:25| Delete file (cmd 03-04) tpa/system/multimedia/mp/mode_loop.gif
01:55:25| Upload file (cmd 03-0C) tpa/system/multimedia/mp/mode_loop.gif
01:55:25| Upload ./files_to_upload/tpa/system/multimedia/mp/mode_random.gif to tpa/system/multimedia/mp/mode_random.gif
01:55:25| Delete file (cmd 03-04) tpa/system/multimedia/mp/mode_random.gif
01:55:25| Upload file (cmd 03-0C) tpa/system/multimedia/mp/mode_random.gif
01:55:25| Upload ./files_to_upload/tpa/system/multimedia/mp/mode_repeat.gif to tpa/system/multimedia/mp/mode_repeat.gif
01:55:25| Delete file (cmd 03-04) tpa/system/multimedia/mp/mode_repeat.gif
01:55:25| Upload file (cmd 03-0C) tpa/system/multimedia/mp/mode_repeat.gif
01:55:25| Upload ./files_to_upload/tpa/system/multimedia/mp/pause.gif to tpa/system/multimedia/mp/pause.gif
01:55:25| Delete file (cmd 03-04) tpa/system/multimedia/mp/pause.gif
01:55:25| Upload file (cmd 03-0C) tpa/system/multimedia/mp/pause.gif
01:55:25| Upload ./files_to_upload/tpa/system/multimedia/mp/play.gif to tpa/system/multimedia/mp/play.gif
01:55:25| Delete file (cmd 03-04) tpa/system/multimedia/mp/play.gif
01:55:25| Upload file (cmd 03-0C) tpa/system/multimedia/mp/play.gif
01:55:25| Upload ./files_to_upload/tpa/system/multimedia/mp/stop.gif to tpa/system/multimedia/mp/stop.gif
01:55:26| Delete file (cmd 03-04) tpa/system/multimedia/mp/stop.gif
01:55:26| Upload file (cmd 03-0C) tpa/system/multimedia/mp/stop.gif
01:55:26| Upload ./files_to_upload/tpa/system/multimedia/mp/video_background.gif to tpa/system/multimedia/mp/video_background.gif
01:55:26| Make directory (cmd 03-07) tpa
01:55:26| Make directory (cmd 03-07) tpa/system
01:55:26| Delete file (cmd 03-04) tpa/system/multimedia/mp/video_background.gif
01:55:26| Upload file (cmd 03-0C) tpa/system/multimedia/mp/video_background.gif
01:55:26| ++ Sending shutdown command to phone...
01:55:26| ++ Customizing was SUCCESSFUL!
01:55:26| Disconnect phone from USB-port and wait for
01:55:26| further instructions.
01:55:26| You have 8 seconds.
01:55:34| Open the battery-cover and reinsert the battery.
01:55:34| Hold C Button on phone and connect phone again.
01:55:34| You have 30 seconds.
01:55:34| ++++++++++++++++++++++++++++++++++
01:55:35| Baseband ID: 8040
01:55:35| Hardware Platform: db2010 Marita compact
01:55:35| Protocol Version: 3.1
01:55:35| +++ Phone has restarted successfully...
01:55:35| Sending loaders\db2010_cid49red_flash_r2a003.bin...
01:55:35| This is a FLASH loader
01:55:35| Sending flashfile breakinfirm\W800_R1BC002.bin
01:55:35| 2 flashblocks
01:55:38| Done flashing
01:55:38| ++ Disconnecting phone...
01:55:38| ++ You may now unplug your phone.
01:55:38| ++ FSX was successful
01:55:40| Disconnected... Unplug the phone
01:57:28| Shutting down
دوستان ما اين كارو كرديم هنورم توش موندم پيغام please wiate ميده و كامل نميشه و گوشي همونطوري ميمونه در ضمن از كپي كردن كاستوماز توي فولدر own_custpack استفاده كردم ولي بازم جواب نميده لطفآ راهنمايي كنيد.
اگه گوشيت رو please wait بمونه بايد بدي با باكس برات فلشش كنن.:27:
فكر كنم يه 5 هزار تومني افتادي:18:
D E V I L
30-05-2007, 23:26
اقايون چرا شما با فار منيجر كار نميكنيد.
با فار من تو 3 تا 4 دقيقه درايو صدا رو عوض ميكنيم.
حالا شما بشينيد 8 ساعت زور بزنيد آخرشم اعصابتون خورد ميشه.وسط كار هم هزار بار هنگ ميكنه.
در ضمن با اين برنامه كه نميشه رو گوشي patch ريخت.به خدا كار كردن با اين برنامه يعني الافي.
از ما گفتن بود.موفق باشيد
Mahdi_Moosavi
30-05-2007, 23:45
موقع زدن Start fsx بلافاصله این سوال رو میپرسه، یا موقعی که unlock-ش کرد؟؟؟
این سوال رو فعلآ من خودم وقتی که فقط مدل k750 رو وصل می کنم اونم فقط رو xs++ می پرسه .
در مورد سوالت هم قبلا گفتم که بلافاصله بعد از زدن start fsx می پرسه .
ودکای عزیز
اون صدایی که گوشی موقع گرفتن فایل بلوتوث میده رو فکر کنم پیدا کردم
توی این آدرسه
tpa\preset\system\sound\notification.mid
مرسی آدم حسابی جان خیلی حال دادی!!!:8: :11:
رفقا من امروز 4:30 صبر کردم تا این زبون نفهم حک بشه...که نشد!! البته بگم من این گوشی رو با 100 تا نوکیا عوض نمیکنم، حالا من 2 ماهه دارمش عالیه! شارژ هم 1 هفته یه بار تموم میکنه! مرسی از جواب Vodka عزیز و Hossein_bahal
خواهش میکنم داداش قابلی نداشت.چون خودمم اول همین مشکلو داشتم از روی احساس همدردی همچین کاری کردم!!!:10: :11:
حالا شما بشينيد 8 ساعت زور بزنيد آخرشم اعصابتون خورد ميشه.وسط كار هم هزار بار هنگ ميكنه.
در ضمن با اين برنامه كه نميشه رو گوشي patch ريخت.به خدا كار كردن با اين برنامه يعني الافي.
از راهنماییت ممنون ولی اگه کل تاپیک رو میخوندی میفهمیدی که این الافی به خاطر چنجی بودن گوشیه و چون گوشیه شما رجیستر اصلی هست راحت با فار میتونی انجام بدی ولی بقیه رجیستر میپرونن!!!:5:
آقا با این حساب، از ما نمیپرسه که yes یا no بزنم، حالا ما هکش کنیم، این بد بخت سکته نزنه!! حرفه ای ها یه کمکی بکنن، من دیروز از نصف Close زدم! آخه نمیخوام گوشیم بره فلش بشه!
بعدشم دودلم که ورژن 1.7 رو بریزم یا 1.6 ... اونایی که امتحان کردن یه ندا بدن ، ممنون:46:
دوست عزيز كاش بتوني خيلي خوب تجربت رو بهمون بگي در مورد كار با فار مخصوصا براي دبليو 810 و غيره !
همچنان در انتظار یاری سبزتان هستم...:17:
D E V I L
31-05-2007, 12:55
از راهنماییت ممنون ولی اگه کل تاپیک رو میخوندی میفهمیدی که این الافی به خاطر چنجی بودن گوشیه و چون گوشیه شما رجیستر اصلی هست راحت با فار میتونی انجام بدی ولی بقیه رجیستر میپرونن!!!:5:
دوست عزيز گوشيه منم چينج هست.
شما اول يه فايل توسط xs++ تو گوشي ميريزي كمتر از 30 ثانيه طول ميكشه.
بعد ديگه گوشيت روشن نميشه و ميتوني با فار روش كاركني.
آخر سرهم وقتي كارت تموم شد يه فايل ديگه با فار ميريزي روي گوشي كه روشن بشه.رجيستر هم نميپره مطمئن باش.:5:
آخر سرهم وقتي كارت تموم شد يه فايل ديگه با فار ميريزي روي گوشي كه روشن بشه.رجيستر هم نميپره مطمئن باش.:5:
دوست عزیز میشه بیشتر توضیح بدی؟؟ تند تند میگی ما مغزمون نمیکشه!:31:
D E V I L
31-05-2007, 13:21
شما فايل زير رو دانلود كن و بخون اگه مشكلي داشتي بازم ما در خدمتيم.
آموزش كار با فار منيجر براي CID49 بدون پريدن رجيستر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
آقا با این حساب، از ما نمیپرسه که yes یا no بزنم، حالا ما هکش کنیم، این بد بخت سکته نزنه!! حرفه ای ها یه کمکی بکنن، من دیروز از نصف Close زدم! آخه نمیخوام گوشیم بره فلش بشه!
مثل اینکه اساتید تحویل نمیگیرن...:19:
D E V I L
31-05-2007, 13:22
بعدشم دودلم که ورژن 1.7 رو بریزم یا 1.6 ... اونایی که امتحان کردن یه ندا بدن ، ممنون:46:
من هر دوتاشم امتحان كردم ولي ورژن 1.6 خيلي باهالتره.
D E V I L
31-05-2007, 13:36
براي كار كردن با فارمنيجر براي cid49 آموزش زير رو هم ببينيد.ولي لينكهاش خرابه
من منتظرم ببینم چی میگین... من با XS++ شروع کنم یا نه؟؟ از من سوال نمیپرسه! چیکار کنم؟:9:
K A R I M I
01-06-2007, 12:11
من منتظرم ببینم چی میگین... من با XS++ شروع کنم یا نه؟؟ از من سوال نمیپرسه! چیکار کنم؟:9:
خوب منتظر چی هستید ؟
اگر سوالی نمی پرسه کارتون رو شروع کنید و اگر به دقت تمامی مسائل این تاپیک رو خونده باشید هیچ اتفاقی برایتون پیش نمیاد !
امروز درایور صدامو عوض کردم.(و810چنج)اما باید بگم نمیشه انتظار معجزه داشت.به نظرم صدای بلند گوش یه کم تیزتر شده،اما بلندتر نشده.اما تو هدفونش تغییر صدا محسوس تره.ورژن 1.6 ریختم.بار اول بعد 2ساعت گوشیم روشن شد،اما فلش درایور رو که عوض کردم(تو صفحه اول هست)بعد از کمتر از 40 دقیقه هک شد.حالا یه سوال:چه طور میشه به حالت اول برش گردوند؟(ببخشید اگه تکراریه)
جدی؟مطمئنی؟تا حالا نشنیده بودم همچین چیزی!!!:18:
اگه اینجوری باشه که خیلی خوبه!!!:8:
من فایلتو دانلود کردم کاملا انگلیسیه ولی فکر کنم همون آموزشی که برای رجیستر اصلی هاست باشه مگه نه؟
میشه خودت به زبون ساده تر فرق این روش رو با روشی که برای رجیستر اصلی انجام میدن رو بگی؟
یعنی کجای کارو باید تغییر بدیم تا رجیستر نپره؟
چون من قبلا یه بار همچین بلایی سرم اومده!!!
حالا خودت تست کردی ببینی رجیستر میپره یا نه؟
Mahdi_Moosavi
01-06-2007, 15:48
امروز درایور صدامو عوض کردم.(و810چنج)اما باید بگم نمیشه انتظار معجزه داشت.به نظرم صدای بلند گوش یه کم تیزتر شده،اما بلندتر نشده.اما تو هدفونش تغییر صدا محسوس تره.ورژن 1.6 ریختم.بار اول بعد 2ساعت گوشیم روشن شد،اما فلش درایور رو که عوض کردم(تو صفحه اول هست)بعد از کمتر از 40 دقیقه هک شد.حالا یه سوال:چه طور میشه به حالت اول برش گردوند؟(ببخشید اگه تکراریه)
باید با نهایت احترام بگم که حرف شما رو قبول ندارم . چون علاوه بر این که تیز میشه بلنتر هم میشه .
جواب سوالت رو هم ایتجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بگیری .
باید با نهایت احترام بگم که حرف شما رو قبول ندارم . چون علاوه بر این که تیز میشه بلنتر هم میشه .
جواب سوالت رو هم ایتجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بگیری .
والا شاید چون و810 دیگهای جلو دستم نیست،اشتباه میکنم.باید تا فردا صبر کنم تا مقایسه کنم.
D E V I L
01-06-2007, 17:37
جدی؟مطمئنی؟تا حالا نشنیده بودم همچین چیزی!!!:18:
اگه اینجوری باشه که خیلی خوبه!!!:8:
من فایلتو دانلود کردم کاملا انگلیسیه ولی فکر کنم همون آموزشی که برای رجیستر اصلی هاست باشه مگه نه؟
میشه خودت به زبون ساده تر فرق این روش رو با روشی که برای رجیستر اصلی انجام میدن رو بگی؟
یعنی کجای کارو باید تغییر بدیم تا رجیستر نپره؟
چون من قبلا یه بار همچین بلایی سرم اومده!!!
حالا خودت تست کردی ببینی رجیستر میپره یا نه؟
خودم بيشتر از 100 بار گوشي رو به همين روش هك كردم.كوچكترين مشكلي هم براي رجيسترش پيش نيومد.
اينم آموزش فارسيش.اگه با دقت بخوني و ياد بگيري هيچ مشكلي برات پيش نمياد.
خودم بيشتر از 100 بار گوشي رو به همين روش هك كردم.كوچكترين مشكلي هم براي رجيسترش پيش نيومد.
اينم آموزش فارسيش.اگه با دقت بخوني و ياد بگيري هيچ مشكلي برات پيش نمياد.
مرسی داداش ولی این همون کاریه که رجیستر اصلی ها میکنن!!!:41:
نمیدونم حتما نمیپره که شما میگید دیگه!!!!
باشه حالا تو یه فرصت مناسب تستش میکنم آخه باید موقعی انجام بد اینکارو که اگه بخواد مشکلی پیش بیاد حس درست کردن گوشی هم باشه:21:
به حر حال مرسی ولی من کار با فار رو کاملا بلدم چون گوشیه دوستم اصلیه و خیلی با فار بهش برنامه دادم!!!
سلام... مثل اینکه این گوشی من رو دست انداخته... با xs++ گذاشتم هکش کنم، 9 ساعت و نیم هم گذشت... باز همون نوشته ها تکرار میشد... Locked!!! دیگه اعصابم خورد شد... درش اوردم... گفته بودین بابا حد اکثر 9 ساعت، ولی من بیشتر هم صبر کردم ،نشد... میتونین کمکم کنین؟؟؟ این حیوونا علاادین 8000 میگیرن صداشو بیارن بالا، تازه میپرسی هم نمیدونن ورژن آکوستیکشون چیه... کمک...
:9: :9: :9:
سلام... مثل اینکه این گوشی من رو دست انداخته... با xs++ گذاشتم هکش کنم، 9 ساعت و نیم هم گذشت... باز همون نوشته ها تکرار میشد... Locked!!! دیگه اعصابم خورد شد... درش اوردم... گفته بودین بابا حد اکثر 9 ساعت، ولی من بیشتر هم صبر کردم ،نشد... میتونین کمکم کنین؟؟؟ این حیوونا علاادین 8000 میگیرن صداشو بیارن بالا، تازه میپرسی هم نمیدونن ورژن آکوستیکشون چیه... کمک...
دوست عزيز فقط موقعي كه قطع ميكني stop رو نبايد بزني بايد يه راست close كني !
اين برنامه متاسفانه شانسيه !
Mahdi_Moosavi
02-06-2007, 09:48
اگه نشده یه بار دیگه امتحان کن من خودم به شخصه اگه بیشتر از 3 ساعت طول بکشه close رو می زنم و دوباره
روز از نو روزی از نو . :31: :31: . راستی اگه phone xs داری با اون امتحان کن رو بعضی از گویش ها سریعتره . :5:
D E V I L
02-06-2007, 14:53
صدبار به شما گفتم با فار منيجر كاركن تو 5 دقيقه گوشيتو هك ميكني.:31:
ولي كو گوشه شنوا.:41:
شما حاضري 9 ساعت بشيني و اعصابتو خورد كني ولي حاضر نيستي يكم ريسك كني.البته براي من كه اصلا ريسك نداره.حداقل روزي 5 بار وارد گوشي ميشم و منوهاشو عوض ميكنم.تا الان هم حداقل 20 تا درايو دوربين روش ريختم.:19: :19: :19:
این تاپیک نمی خواد پیشرفت کنه ؟؟؟؟ همش سوال و جواب . خوب یک چیزی واسه دانلود بزارین !!!
آقا بلاخره سریال چنجی ها تونستن هک کنن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؟؟؟؟
نوشته شده توسط: ^^HAMID^^
به این برنامه ها نیاز دارید:
گوشیهای سریال چنج شده اول باید usb flash رو نصب کنن بعد هم این پک رو دانلود کنند ...DOWNLOAD ....دیگه به هیچی نیاز نیست...آموزش در پایین صفحه....گوشیهای سریال اصلی هم به همه ی موارد زیر نیاز دارند.....
با این ورژن از برنامه ++XS که 1.2 هست اگه هک کنیم سریال نمیپره ؟
یکی کمک کنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
D E V I L
02-06-2007, 17:33
آقا بلاخره سریال چنجی ها تونستن هک کنن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؟؟؟؟
چرا نميتونن من خودم با xs++ هكش كردم ولي خيلي طول ميكشه به همين خاطر الان با فارمنيجر هكش ميكنم.تو كمتر از 5 دقيقه.:31:
با این ورژن از برنامه ++XS که 1.2 هست اگه هک کنیم سریال نمیپره ؟
یکی کمک کنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو بعضي ورژنها سوال ميپرسه و تو بعضي ها هم اصلا سوال نميپرسه.
اگه سوال پرسيد no بزنيد و اگه هم سوال نپرسيد مشكلي نيست سريال نميپره.
آموزش فار منیجر چطوره ؟
چجوریه ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صدبار به شما گفتم با فار منيجر كاركن تو 5 دقيقه گوشيتو هك ميكني.:31:
ولي كو گوشه شنوا.:41:
شما حاضري 9 ساعت بشيني و اعصابتو خورد كني ولي حاضر نيستي يكم ريسك كني.البته براي من كه اصلا ريسك نداره.حداقل روزي 5 بار وارد گوشي ميشم و منوهاشو عوض ميكنم.تا الان هم حداقل 20 تا درايو دوربين روش ريختم.:19: :19: :19:
شما که اینقد میگی ،خب اگه رجیستر پرید، ما یقه کی رو بگیریم؟؟؟
D E V I L
02-06-2007, 21:32
شما که اینقد میگی ،خب اگه رجیستر پرید، ما یقه کی رو بگیریم؟؟؟
من بايد چندبار بگم رجيستر نميپره؟
و به كي قسم بخورم تا شما باورت بشه؟
حالا فرض كنيم رجيستر بپره كه احتمالش صفر درصده 2هزار تومن بيشتر كه هزينه نداره.
اصلا بي خيال حقته اعصابت خورد بشه.اينقدر بشين پشت اين برنامه تا زير پات علف سبز بشه.
به دل نگيري ها شوخي كردم.آخه هر جوري ميگم شك ميكني.
آخر اون آموزش فارسي هم نوشته "روي k750 چينج امتحان شد و مشكلي براي رجيسترش پيش نيومد" برو يه بار ديگه با دقت بخونش.
D E V I L
02-06-2007, 21:38
آموزش فار منیجر چطوره ؟
چجوریه ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از لينك زير استفاده كن
آموزش كار با فار منيجر براي cid 49 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ممنون
فکر کنم با همون ++xs استفاده کنم بهتره
مر30
D E V I L
03-06-2007, 18:00
ممنون
فکر کنم با همون ++xs استفاده کنم بهتره
مر30
خواهش ميكنم.ميل خودتونه
ولي براي كاربر فعال انجمن افت داره با xs++كاركردن!!؟؟
++xs
چی هست و طرز کارش چگونه است من که نفهمیدم.
K A R I M I
03-06-2007, 18:42
من بايد چندبار بگم رجيستر نميپره؟
و به كي قسم بخورم تا شما باورت بشه؟
حالا فرض كنيم رجيستر بپره كه احتمالش صفر درصده 2هزار تومن بيشتر كه هزينه نداره.
اصلا بي خيال حقته اعصابت خورد بشه.اينقدر بشين پشت اين برنامه تا زير پات علف سبز بشه.
به دل نگيري ها شوخي كردم.آخه هر جوري ميگم شك ميكني.
آخر اون آموزش فارسي هم نوشته "روي k750 چينج امتحان شد و مشكلي براي رجيسترش پيش نيومد" برو يه بار ديگه با دقت بخونش.
من W810i دارم و موقعی که میخواستم فایل رست رو رو گوشی کپی کنم نمیشد آصلا بخش مربوط به فلش باز نمی شد ! ( همه کارها رو هم درست انجام داده بودم ) .
مجبور شدم گوشی رو فلش کنم همین امروز ، و 4 تومان ( پول رجیستر ) + 4 ساعت وقت رو از دست دادم !
پس نتیجه می گیرم با همون xs++ کار کنم ، بهتره !
D E V I L
03-06-2007, 20:39
من W810i دارم و موقعی که میخواستم فایل رست رو رو گوشی کپی کنم نمیشد آصلا بخش مربوط به فلش باز نمی شد ! ( همه کارها رو هم درست انجام داده بودم ) .
مجبور شدم گوشی رو فلش کنم همین امروز ، و 4 تومان ( پول رجیستر ) + 4 ساعت وقت رو از دست دادم !
من كه گفته بودم فقط روي k750 تست شده.حتي آخر آموزش هم اين جمله رو تكرار كرده بود.و گفته بود كه ممكن روي w810 درست كارنكونه.
شما با دقت نخوندي و برداشتي روي w810 امتحان كردي.
يه بار ديگه لينك آموزشو برات ميزارم آخرشو با دقت بخون!
nkhdiscovery
04-06-2007, 00:51
سلام دوست عزیز . آیا اون ورژن 1.2 که گفتی روی w800 کار میده؟؟
D E V I L
04-06-2007, 10:20
بله كار ميده.
اگه طبق آموزش عمل كنيد مشكلي براتون پيش نمياد.فقط با دقت آموزش رو بخونيد و يادتون باشه اگه بعد از زدن start FSX ازتون سوال پرسيد حتما no رو بزنيد.در غير اينصورت گوشيتون روشن نميشه و رجيستر هم ميپره
Mahdi_Moosavi
04-06-2007, 10:53
حالا چرا v1.2 میتونی ورژن v1.6 رو از تو این تایپیک دانلود کنی خیلی بهتر هستش: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خواهش ميكنم.ميل خودتونه
ولي براي كاربر فعال انجمن افت داره با xs++كاركردن!!؟؟
مگه با ++XS کار کردن چیه ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
D E V I L
04-06-2007, 15:12
مگه با ++XS کار کردن چیه ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هيچ چي نيست.
فقط يكم زيادي حوصله ميخاد.
در ضمن من فكر ميكردم گوشي شما كا750 هست كه اينو گفتم ولي تو يكي از پستاتون گفته بوديد كه گوشيتون كا800 هست.اگه كا800 باشه بايد با همون xs++ كاركرد.چون با فار فكر نكنم هك بشه.
موفق باشيد
امیر بارسا
04-06-2007, 21:04
سلام:من یه w810چنج شده دارم ومیخوام منوی فلش بریزم توش . از برنامه PhoneXS_2_1.10_Alpha6استفاده کنم یا ازXS++ v1.2 !!!آیا این برنامها با هم فرق دارند اگه با این نرم افزارها فایلها رودرمسیر مربوطه ریختم آیا گوشی کار میکنه یا باید فلش بشه!!!ا برای اینکار cidبایدچه عددی باشه با سپاس
D E V I L
04-06-2007, 21:18
سلام:من یه w810چنج شده دارم ومیخوام منوی فلش بریزم توش . از برنامه PhoneXS_2_1.10_Alpha6استفاده کنم یا ازXS++ v1.2 !!!آیا این برنامها با هم فرق دارند اگه با این نرم افزارها فایلها رودرمسیر مربوطه ریختم آیا گوشی کار میکنه یا باید فلش بشه!!!ا برای اینکار cidبایدچه عددی باشه با سپاس
صفحه اول رو كه ميخوندي همه چيزو متوجه ميشدي.
به نظر من phoneXS 2.1 بهتره.
اگه طبق آموزش بري جلو مشكلي پيش نمياد.
امیر بارسا
04-06-2007, 21:27
صفحه اول رو كه ميخوندي همه چيزو متوجه ميشدي.
به نظر من phoneXS 2.1 بهتره.
اگه طبق آموزش بري جلو مشكلي پيش نمياد.
خوندم ولی این چند تا سوال برام حل نشده!!!اگه میشه کمک کنید
K A R I M I
04-06-2007, 23:20
نه مشکلی برایتان پیش نمی آید ...
اگر فقط از طریق یکی از این دو برنامه مذکور عمل کنید هیچ اتفاقی برای گوشیتون پیش نمیاد ...
من خودم نزدیک به 4 مگ منوی فلش ریخته بودم تو گوشیم !
adamhesaby
07-06-2007, 02:26
نه مشکلی برایتان پیش نمی آید ...
اگر فقط از طریق یکی از این دو برنامه مذکور عمل کنید هیچ اتفاقی برای گوشیتون پیش نمیاد ...
من خودم نزدیک به 4 مگ منوی فلش ریخته بودم تو گوشیم !
درسته
اما بهتره تم واکمن رو عوض نکنی گوشی قاط میزنه
ببينم از دوستان كسي اينجا با برنامه فار گوشيه دبليو 810 خودش رو هك كرده و فايل آپلود كرده !؟
adamhesaby
07-06-2007, 12:24
ببينم از دوستان كسي اينجا با برنامه فار گوشيه دبليو 810 خودش رو هك كرده و فايل آپلود كرده !؟
آره من کردم
البته گوشی من رجیستر اصلیه
فکر نکنم گوشیای چنج رو با فار بشه هک کرد
رجیسترش میپره
toliveistodie
07-06-2007, 13:26
ببخشید اینو می پورسم .میدونم تکراری هست اما میخوام بدونم که XS++ برای cid 51 یا cid 52 نیومده؟؟؟
آره من کردم
البته گوشی من رجیستر اصلیه
فکر نکنم گوشیای چنج رو با فار بشه هک کرد
رجیسترش میپره
خب فرض ميكنمي ميپره ريجيستر ...
مگر آخر كار مشكل ساز نميشه !؟ خب ريجييسترش ميكنيم نميشه !؟
هيچ چي نيست.
فقط يكم زيادي حوصله ميخاد.
در ضمن من فكر ميكردم گوشي شما كا750 هست كه اينو گفتم ولي تو يكي از پستاتون گفته بوديد كه گوشيتون كا800 هست.اگه كا800 باشه بايد با همون xs++ كاركرد.چون با فار فكر نكنم هك بشه.
موفق باشيد
سلام
من میخاستم دبلیو 810 رو هک کنم
راستی مگه میشه با ++XS ک800 رو هک کرد ؟؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
D E V I L
07-06-2007, 22:36
سلام
من میخاستم دبلیو 810 رو هک کنم
راستی مگه میشه با ++XS ک800 رو هک کرد ؟؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مگه نميشه؟؟
ولي من فكر ميكنم كا800 هك شده چون تو يكي از سايتها براش منو گذاشته بودند.خب حتما هك شده كه دارن براش منو درست ميكنند ديگه.نه؟:18:
لينكشم گذاشتم تا شما هم ببينيد.
:11:
K A R I M I
08-06-2007, 00:55
من كه گفته بودم فقط روي k750 تست شده.حتي آخر آموزش هم اين جمله رو تكرار كرده بود.و گفته بود كه ممكن روي w810 درست كارنكونه.
شما با دقت نخوندي و برداشتي روي w810 امتحان كردي.
يه بار ديگه لينك آموزشو برات ميزارم آخرشو با دقت بخون!
به هیچ وجه توصیه نمیشه که این کار رو بکنید !
توحید شمس پور جان اگه میتونی آموزش هک ک800 رو بذار
البته اگه بلدی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
D E V I L
08-06-2007, 13:53
توحید شمس پور جان اگه میتونی آموزش هک ک800 رو بذار
البته اگه بلدی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من كي گفتم بلدم هكش كنم.
فقط گفتم هك شده اونم شايد.
شما عجله نكن k800 هم هك ميشه.انشا...:31:
همونطور كه CID49 شد.:21:
bahramsarchami
08-06-2007, 21:28
با سلام به همه دوستان
من یه w810i دارم که حدود یک سال ونیم پیش گرفتم که سریالشم اصلی نیست اون موقع هم اصلا بحث سریال اصلی و چنج و اینجور چیزا نبود تا این که مخابرات دست به اون کار زد و اعلام کرد که با گوشیهایی که قبل از تاریخ اعلام شده مخابرات خریداری شده (که گوشی من هم جزء اون دست گوشیهاست) کاری نداره ومن هم تا الان هیچ مشکلی با سریال این گوشی نداشتم و سیمکارت دولتیمو به راحتی ازش استفاده میکنم. منتها الان برا من یه سوالی پیش اومده : من میخوام صدای گوشیمو تقویت کنم ودرایور جدید روش نصب کنم. من تاپیک مربوط به این بحث رو مطالعه کردم که در اونجا دوستان توصیه کرده بودند که گوشیهایی که سریال اصلی نیستند(چنج شدند) با برنامه Far این کار رو انجام ندن چون رجیسترشون میپره بلکه با برنامه phon x 6 alpha یا XS++ این کا رو انجام بدن . منتها اگه با Far کار کنم 5 دقیقه بیشتر طول نمیکشه ولی اگه با phon x 6 alpha یا XS++ کار کنم ممکنه تا 8 ساعت هم طول بکشه .
حالا سوال من از شما دوستان اینه که با توجه به اینکه گوشی من سریالش اصل نیست ولی چنج هم نیست (چون همونطور که گفتم یک سال و نیم پیش که گرفتم اصلا این بحثها در کار نبود) میتونم با برنامه Far این کار رو انجام بدم یا حتما باید با phon x 6 alpha یا XS++ این کار رو انجام بدم لطفا کمکم کنید
K A R I M I
08-06-2007, 21:34
با سلام به همه دوستان
من یه w810i دارم که حدود یک سال ونیم پیش گرفتم که سریالشم اصلی نیست اون موقع هم اصلا بحث سریال اصلی و چنج و اینجور چیزا نبود تا این که مخابرات دست به اون کار زد و اعلام کرد که با گوشیهایی که قبل از تاریخ اعلام شده مخابرات خریداری شده (که گوشی من هم جزء اون دست گوشیهاست) کاری نداره ومن هم تا الان هیچ مشکلی با سریال این گوشی نداشتم و سیمکارت دولتیمو به راحتی ازش استفاده میکنم. منتها الان برا من یه سوالی پیش اومده : من میخوام صدای گوشیمو تقویت کنم ودرایور جدید روش نصب کنم. من تاپیک مربوط به این بحث رو مطالعه کردم که در اونجا دوستان توصیه کرده بودند که گوشیهایی که سریال اصلی نیستند(چنج شدند) با برنامه Far این کار رو انجام ندن چون رجیسترشون میپره بلکه با برنامه phon x 6 alpha یا XS++ این کا رو انجام بدن . منتها اگه با Far کار کنم 5 دقیقه بیشتر طول نمیکشه ولی اگه با phon x 6 alpha یا XS++ کار کنم ممکنه تا 8 ساعت هم طول بکشه .
حالا سوال من از شما دوستان اینه که با توجه به اینکه گوشی من سریالش اصل نیست ولی چنج هم نیست (چون همونطور که گفتم یک سال و نیم پیش که گرفتم اصلا این بحثها در کار نبود) میتونم با برنامه Far این کار رو انجام بدم یا حتما باید با phon x 6 alpha یا XS++ این کار رو انجام بدم لطفا کمکم کنید
لطفا به این پست مراجعه کنید تا جواب سوالتان رو بگیرید :
من كي گفتم بلدم هكش كنم.
فقط گفتم هك شده اونم شايد.
شما عجله نكن k800 هم هك ميشه.انشا...
همونطور كه CID49 شد.
من نگفتم شما بلدی
گفتم اگه پیدا کردی و بعد تست کردی
بذار
nkhdiscovery
09-06-2007, 14:06
سلام به ملت فعال ... ببینم این درایور ها برای w800 چه جوری نصب میشه ؟cid گوشی مهمه؟؟ آخه همه جا حرف w810 & k750 هست خبری از w800 نیست. فرقی داره؟ گوشی اصلیه cid رو هم نمیدونم چه جوری بدست بیارم این داوینچی رو پیدا نکردم.اگه میشه راهنمایی کنید ودر ضمن با far باید کار کنم یا ++xs ؟
nkhdiscovery
09-06-2007, 14:44
راستی یه سوال دیگه : برای W800 هم فیرمویر جدید نیازه؟ (r1bc002 هستش )
آقا یکی مردونگی کنه :41:
گوشیم w810 وسریال اصلی ....می خواستم صدا شو زیاد کنم ولی نمیشه ..گوشی هم دیگه کار نمی کنه .....
من مراحل افزاشی صدا رو طبق آموزش تا کار کردن با فار خوب پیش رفتم ... فار رو باز کردم alt +f1 رو هم زدم تنظیمات رو هم طبق دستور انجام دادم ، enter the matrix رو زدم c رو نگه داشتم و کابل رو زدم یک صفحه آمد و تا 100% پر شد بعد flash و FS رو در طرف چپ فار می بینم .وقتی روی FS کلیک می کنم یک صفحه طوسی می آید و ظاهرا باید تا 100% پر شود ولی اتفاقی نمی افتد ( البته من نمی دانم وقتی enter the matrix را زدم و منوی بعدی تا 100% پر شد باید همچنان دستم را روی c نگه دارم وبعد روی FS کلیک کنم یا نه ) خلاصه بدجوری مثل ... تو گل گیر کردم :41: :41: .....کمکم کنید....ممنون
D E V I L
09-06-2007, 20:48
آقا یکی مردونگی کنه :41:
گوشیم w810 وسریال اصلی ....می خواستم صدا شو زیاد کنم ولی نمیشه ..گوشی هم دیگه کار نمی کنه .....
من مراحل افزاشی صدا رو طبق آموزش تا کار کردن با فار خوب پیش رفتم ... فار رو باز کردم alt +f1 رو هم زدم تنظیمات رو هم طبق دستور انجام دادم ، enter the matrix رو زدم c رو نگه داشتم و کابل رو زدم یک صفحه آمد و تا 100% پر شد بعد flash و FS رو در طرف چپ فار می بینم .وقتی روی FS کلیک می کنم یک صفحه طوسی می آید و ظاهرا باید تا 100% پر شود ولی اتفاقی نمی افتد ( البته من نمی دانم وقتی enter the matrix را زدم و منوی بعدی تا 100% پر شد باید همچنان دستم را روی c نگه دارم وبعد روی FS کلیک کنم یا نه ) خلاصه بدجوری مثل ... تو گل گیر کردم :41: :41: .....کمکم کنید....ممنون
اين روشي كه شما باهاش گوشي رو هك كرديد فقط روي كا750 تست شده البته خيلي ها هم رو w810 هم امتحان كردن جواب داده.براي رفتن به داخل fs نيازي به نگه داشتن كليد c نيست.
اگه نتونستيد گوشيرو روشن كنيد فقط كافيه فايل main رو روي گوشي فلش كنيد تا روشن بشه
ahora50002000
09-06-2007, 23:52
با سلام من یک گوشی دبیلو 810 با مشخصات زیر دارم و ریجستر اصل نمی باشد و به صورت چنجی می باشد از کدام برنامه استفاده کنم که مشکلی پیش نیاید
**** READING CID STARTED ****
Turn off the phone.
Hold "C" button and plug USB cable.
Phone Attached!
Detected SonyEricsson: K750/D750/W800/W810/W550/Z520/Z530.
Status Ok, OTP Close, CID49, PAF1
IMEI:
Phone Color: Red
Phone CID: 49
Operator:
Language:M_EAST_N_AFR
CDA Number:CDA102295/7
Firmware Version:R4ED001
Phone Model (1):W810i
Phone Model (2):W810i
º¾.xml.seØÿÿÿ
lº¾Ò:L ¬<°È#µLP#µL
º¾-Øÿÿÿ
W810 recognized!
You must use CID49 Flash Files For this phone!
Press "Flash Files" Tab and download free firmware
Execution Time - 00:00:01
Done!
فقط كافيه فايل main رو روي گوشي فلش كنيد تا روشن بشه
اون رو چه جوری فلش کنم
با تشکر ..
من وقتی در قسمت راست FS و Flash رو میبینم دیگر C رو نگه نمی دارم و بعد وقتی روی FS کلیک میکنم صفحه زیر می آید و دیگر هیچ اتفاقی نمی افتد ....
در ضمن من در قسمت Boot script گزینه w300-w810-z550 را انتخاب میکنم ولی وقتی FS و Flash می آید بالای آن نوشته k750-w800-w550 ممنونم.........
D E V I L
10-06-2007, 11:51
اون رو چه جوری فلش کنم
با استفاده از xs++
آموزشش تو همين سايت هست بگردي پيدا ميكني
D E V I L
10-06-2007, 11:54
با سلام من یک گوشی دبیلو 810 با مشخصات زیر دارم و ریجستر اصل نمی باشد و به صورت چنجی می باشد از کدام برنامه استفاده کنم که مشکلی پیش نیاید
**** READING CID STARTED ****
Turn off the phone.
Hold "C" button and plug USB cable.
Phone Attached!
Detected SonyEricsson: K750/D750/W800/W810/W550/Z520/Z530.
Status Ok, OTP Close, CID49, PAF1
IMEI:
Phone Color: Red
Phone CID: 49
Operator:
Language:M_EAST_N_AFR
CDA Number:CDA102295/7
Firmware Version:R4ED001
Phone Model (1):W810i
Phone Model (2):W810i
º¾.xml.seØÿÿÿ
lº¾Ò:L ¬<°È#µLP#µL
º¾-Øÿÿÿ
W810 recognized!
You must use CID49 Flash Files For this phone!
Press "Flash Files" Tab and download free firmware
Execution Time - 00:00:01
Done!
براي اطمينان بيشتر از xs++ استفاده كنيد
بار فارمنيجر هم ميشه ولي بعضي مواقع درست جواب نميده و ممكنه با مشكل مواجه بشيد
D E V I L
10-06-2007, 11:56
با تشکر ..
من وقتی در قسمت راست FS و Flash رو میبینم دیگر C رو نگه نمی دارم و بعد وقتی روی FS کلیک میکنم صفحه زیر می آید و دیگر هیچ اتفاقی نمی افتد ....
در ضمن من در قسمت Boot script گزینه w300-w810-z550 را انتخاب میکنم ولی وقتی FS و Flash می آید بالای آن نوشته k750-w800-w550 ممنونم.........
احتمالا پلاگين رو درست نصب نكرديد كه نميتونه وارد گوشي بشه.
اگه ميتونيد درگاه usb رو هم عوض كنيد.
سلام به ملت فعال ... ببینم این درایور ها برای w800 چه جوری نصب میشه ؟cid گوشی مهمه؟؟ آخه همه جا حرف w810 & k750 هست خبری از w800 نیست. فرقی داره؟ گوشی اصلیه cid رو هم نمیدونم چه جوری بدست بیارم این داوینچی رو پیدا نکردم.اگه میشه راهنمایی کنید ودر ضمن با far باید کار کنم یا ++xs ؟
دوست عزیز! اینجا کلوپ W810-ه! لطفا سوالاتتون رو در بخش خودتون مطرح کنید
nkhdiscovery
11-06-2007, 16:31
دوست عزیز! اینجا کلوپ W810-ه! لطفا سوالاتتون رو در بخش خودتون مطرح کنید
ok گرفتم ببخشید به دل نگیرید داشتم تاپیک رو میخوندم سوال پیش اومد نا خودآگاه پست زدم پسر خاله شدم! بازم ببخشید(چون قبلا هم همین اشتباهو کردم!) .شرمنده :43: :43: :43:
( هر چند کلوپ W800 زیاد شلوغ نیست اما بروی چشمم! در ضمن تاپیکتون عالیه!:11: )
adamhesaby
11-06-2007, 22:47
حمید جان کجایی؟؟؟
این تاپیک تو رو کم داره خدایی
با اون آموزشهای ردیف و توپت
البته فکر کنم امتحان داری
انشالله بعد امتحانا دوباره شاهد حضور پررنگ و پرثمرت باشیم
خدایی صدای خفن و منوی جیگر گوشی من مدیون آموزشهای حمیده
دمش گرم
aloalexa
12-06-2007, 09:05
با سلام
من یه گوشی w810 دارم که چند بار درایور دوربین و اکوستیک اونو عوض کردم ولی الان هر کاری می کنم که باهاش عکس یا فیلم بگیرم نمیشه یعنی فقط برای یه لحظه میره رو دوربین ولی فورا بر می گرده
من درایور های دوربین رو تو این مسیر کپی می کردم
files_to_upload\Fs\ifs\settings\camera
یه چندبار هم بدون ساختن فولدر FS این کار رو کردم
ولی فرقی نکرد در ضمن از نرم افزار ++CS و روش SFX استفاده میکنم و گوشیم سریالش چنجیه
ممنون میشم راهنماییم کنید
حل شد ممنون
kiarashkiarash
14-06-2007, 13:41
salam man driver seda ro nasb kardam agha hamid ama goshim ke khamosh shod dige roshan nashod khaheshan rahnamaie
nakhordemast
14-06-2007, 14:08
سلام آقا ما 810 درایم و چنجی هم هست . اول آکوستیک رختم گوشی هنوز کامل بالا نیومه بود که هنگ کرد دوباره باطری رو در آوردم بازم بعد از چند ثانیه هنگ کرد . بعد مین و اف اس رو با آخرین فریم ور فلش نمودیم و بعد اصلا بالا نیومد و روی wate موند و جلوتر نرفت . در ضمن با فار کار کردم . میشه بگید مشکل چیه؟ فکر کردم از فریمور باشه اما همه نسخه ها رو یکی یکی رو گوشی فلش کردم اما همون حالت قبلی پیش اومد . کمک!
Saeed_TnT
15-06-2007, 16:22
آقا موقع هک با phone xs این پیام رو میده . الان هم 5 ساعت گذشته اما هیچی نشده . دیروز هم این پیام رو داد . تازه 8 ساعت هم گذاشتم ولی پیام fsx successfull رو نداد
11:41:15| This loader is UNLOCKED
11:41:15| ***** FS activation, please wait
نمیدونید چشه؟
D E V I L
15-06-2007, 17:15
آقا موقع هک با phone xs این پیام رو میده . الان هم 5 ساعت گذشته اما هیچی نشده . دیروز هم این پیام رو داد . تازه 8 ساعت هم گذاشتم ولی پیام fsx successfull رو نداد
11:41:15| This loader is UNLOCKED
11:41:15| ***** FS activation, please wait
نمیدونید چشه؟
گوشيت چيه؟
متاسفانه اين برنامه شانسي كار ميكنه!
واسه خود من يه بار تو كمتر از 5 دقيقه هك كرد ولي بعد از اون هرچي زور زدم نتونست هكش كنه.
اگه گوشيت k750 باشه ميتوني از فارمنيجر استفاده كني.خيلي بهتره حتي ميتوني رو گوشيت پچ هم نصب كني.
Saeed_TnT
15-06-2007, 17:24
گوشيت چيه؟
متاسفانه اين برنامه شانسي كار ميكنه!
واسه خود من يه بار تو كمتر از 5 دقيقه هك كرد ولي بعد از اون هرچي زور زدم نتونست هكش كنه.
اگه گوشيت k750 باشه ميتوني از فارمنيجر استفاده كني.خيلي بهتره حتي ميتوني رو گوشيت پچ هم نصب كني.
گوشیم k750 هستش . ولی رجیستر نیستش . خطری نداره با فار منیجر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
رجیستر نمی پره؟؟؟؟
كسي اين جا هست كه بتونه صداي p990 رو زياد كنه ؟ با اپ ديت تغيير زيادي نكرد .
من نمی فهمم آقایون چرا فقط تایپ می کنند و یه نگاهی به اسم کلوپ نمیندازن... اینجا فقط بحث ٌw810 -ه نمیدونم با چه زبونی باید نوشت تا به کلوپ خودتون مراجعه کنین؟!؟!؟!؟!؟!:9: :9: :9: :9:
گوشی برون سونی اریکسون چی هست?
16-06-2007, 20:42
هنوز راه حلی برای افزایش ظرفیت Sms بر روی W810 پیدا نشده؟:19:
D E V I L
16-06-2007, 22:25
من نمی فهمم آقایون چرا فقط تایپ می کنند و یه نگاهی به اسم کلوپ نمیندازن... اینجا فقط بحث ٌw810 -ه نمیدونم با چه زبونی باید نوشت تا به کلوپ خودتون مراجعه کنین؟!؟!؟!؟!؟!:9: :9: :9: :9:
بابا چرا قاطي ميكني؟
يعني يه تاپيك ديگه براي افزايش صداي k750,w800,.... بزاريم!
خيلي مسخره است.!!!!:2: :2: :2: :2: :2:
adamhesaby
16-06-2007, 23:42
هنوز راه حلی برای افزایش ظرفیت Sms بر روی W810 پیدا نشده؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمیدونم
یکی از بروبچ پی سی ورلد گفت که یکی از رفیقاش اینکار رو کرده
ولی ما هرچی تو وبسایتهای معتبر خارجی گشتیم همه گفته بودن نمیشه!!!
:46:
بابا چرا قاطي ميكني؟
يعني يه تاپيك ديگه براي افزايش صداي k750,w800,.... بزاريم!
خيلي مسخره است.!!!!:2: :2: :2: :2: :2:
دوست عزیز به خاطر همین قاطی کردن مدلها با هم خیلیها رو 750 تست میکنن ، بعد میارن اینجا میزارن، بعد اونایی که 810 دارن هم این کار رو میکنن بعد گوشیشون دیگه کار نمی کنه!! بعد که میان اینجا میگن، جوابشون اینه که رو 750 تست شده جواب داده!!!! این مسخره تره!!! این دو تا مدل ربطی به هم نداره! درضمن صدای 810-ه که مشکل داره و کمه ، برای همین هم این تاپیک درست شده! وگر نه اسمشو میذاشتن "چگونه صدای گوشی سونی اریکسون خود را افزایش دهیم؟ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) اینو نمیگم چون خوشم نمیاد تاپیک بزنین! برای اینه که اگه خودتون پست های قبلی رو ببینی متوجه میشی که خیلییا ننوشتن که با چه مدلی تونستن پدر گوشی رو در بیارن!! نمیخوادم حالا بالا بیاری ((:2: )) ! :46: :46: :10:
Silwestern
17-06-2007, 09:44
كسي اين جا هست كه بتونه صداي p990 رو زياد كنه ؟ با اپ ديت تغيير زيادي نكرد .
من صداشو زیاد کردم ... 2 تا پیچ پشت گوشی هست که با چهارسو باز میشه ... ایپیکر گوشی رو بردار یه دونه دیگه بخر ... ازون 16 تومنی هاش نه ...22 تومنیش بخر...بزار روش و دوباره قاب رو ببند...دقت کن پیچ های 6 پر رو دست نزنی
با این کار صدای گوشی n برابر میشه ..!!!
تبصره: توصیه میشود به افراد مجرب واگذار شود
توصیه: به کسی دیگه نگو تا خز نشه
اعلام وضعیت: اگه خراب شد به من مربوط نیست
تهدید: صداش واقعا جوری بلند میشه که مجبور میشی صدای زنگت رو نصف کنی !!!!!!
با سلام من اشتباها از برنامه زیر برای گوشی پنج شده استفاده کردم چی کار کنم تا گوشی از اول روشن شه
حالا گوشیتون رو خاموش کنید ..مموری و سیم کارت رو در بیارین ...باطری رو سر جاش بزارین... برنامه xs++ رو اجرا کرده روی start کلیلک کنید بعد کلید c روی گوشی رو نگه دارید و کابل usb رو به گوشی وصل کنید(کلید c رو تا زمانی که گوشیتون شناخته بشه نگه داربد) بعد که برنامه گوشیتون رو شناخت یه اطلاعاتی از گوشیتون رو نشون میده ...
قسمت flash main framwer رو تیک بزنین بعد آدرس فایل w810_p3k_dcu.49R.ssw رو بهش بدین ...این فایل که تو پلاگین sefp بود اکسترکت کردین اینجا programs/far/plugins ...این فایل یه قفل شکن هست که باید روی main فلش بشه....در آخر روی flash کلیک کنید...یه 5 ثانیه طول میکشه بعد وقتی پیغام finishing flash داد stop رو بزنید بعد yes رو انتخاب کنید بعد با پیغام unplog the phone کابل رو از گوشی جدا کنید. باطری رو در بیارید و دوباره جا بزنید...//.حالا گوشی دیگه روشن نمیشه و میتونید با far رو اون تغییرات انجام بدین....
D E V I L
18-06-2007, 12:11
با سلام من اشتباها از برنامه زیر برای گوشی پنج شده استفاده کردم چی کار کنم تا گوشی از اول روشن شه
حالا گوشیتون رو خاموش کنید ..مموری و سیم کارت رو در بیارین ...باطری رو سر جاش بزارین... برنامه xs++ رو اجرا کرده روی start کلیلک کنید بعد کلید c روی گوشی رو نگه دارید و کابل usb رو به گوشی وصل کنید(کلید c رو تا زمانی که گوشیتون شناخته بشه نگه داربد) بعد که برنامه گوشیتون رو شناخت یه اطلاعاتی از گوشیتون رو نشون میده ...
قسمت flash main framwer رو تیک بزنین بعد آدرس فایل w810_p3k_dcu.49R.ssw رو بهش بدین ...این فایل که تو پلاگین sefp بود اکسترکت کردین اینجا programs/far/plugins ...این فایل یه قفل شکن هست که باید روی main فلش بشه....در آخر روی flash کلیک کنید...یه 5 ثانیه طول میکشه بعد وقتی پیغام finishing flash داد stop رو بزنید بعد yes رو انتخاب کنید بعد با پیغام unplog the phone کابل رو از گوشی جدا کنید. باطری رو در بیارید و دوباره جا بزنید...//.حالا گوشی دیگه روشن نمیشه و میتونید با far رو اون تغییرات انجام بدین....
براي روشن شدنش بايد فايل REST رو با فار روش فلش كنيد.
ولي اين روشي كه شما انتخاب كردي واسه كا750 هست و به ندرت روي w810 درست كارميكنه!؟و ممكنه با ريختن فايل REST هم گوشي روشن نشه و مجبور بشيد كل فايل main رو روش فلش كنيد.كه اون موقع رجيستر گوشي ميپره
من فایل مین را روی گوشی انتقال دادم اما ریجستر گوشی پرید
ایا روشی هست که بشه گوشی رو خودم با سریال ریجستر کنم؟؟؟
در ضمن گوشیم الان در حالت میزیک اونلی فاقد صداست چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟
K A R I M I
18-06-2007, 13:16
فکر نکنم
باید ببریش جمهوری تو علاالدین طبقه همکف
اونجا بپرس که کی این کار رو میکنه ...
من با 4 تومان انجام دادم...
آیا این نرمال هست که بعد از انتقال برنامه مین در حالت موزیک اونلی صدایی از گوشی خارج نمیشه ؟؟؟
لطفا دقیقا توضیح دهید
وقتی هم استارت فون میزنم مینویسه incert curect sim card
با تشکر از دوستان خوبم
K A R I M I
18-06-2007, 14:17
دوست عزیز به نظر بنده شما رجیستر پروندی !
پست قبلیم رو بخون ( تنها کمک من به شما )
adamhesaby
18-06-2007, 23:05
تایید میشه
یکم تو زحمت افتادی
:20: چند تا سایت توپ معرفی میکنید که بشه منو فلش دانلود کرد؟
بهترين سايت براي دانلود تم و منوي فلش (بايد در سايتش عضو بشيد) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من برای گوشی w810 خودم درایور صدا و تصویر رو با phone xs alfa 5 ریختم ، همه چی خوب کار می کنه ، ولی زوم دوربین کار نمی کنه... باید چه کار کنم
adamhesaby
21-06-2007, 03:00
چند تا سایت توپ معرفی میکنید که بشه منو فلش دانلود کرد؟
توی se-nse.com هم یه دوری بزن چیزای خوبی پیدا میکنی
nakhordemast
22-06-2007, 00:24
آیا این نرمال هست که بعد از انتقال برنامه مین در حالت موزیک اونلی صدایی از گوشی خارج نمیشه ؟؟؟
لطفا دقیقا توضیح دهید
وقتی هم استارت فون میزنم مینویسه incert curect sim card
با تشکر از دوستان خوبم
خوب اینکه رجیستر پرونده درست اما میگه هیچ صدایی خارج نمیشه .احتمالا هنگ میکنه . نتیجه؟؟؟؟؟؟
adamhesaby
22-06-2007, 15:22
احتمالا آکوستیک رو اینجوری ریخته
FS/ifs/settings/acoustic/acoustic
آخه یکی از دوستام همین مشکل رو داشت
سلام.کسی میتونه به من کمک کنه؟
وقتی میخوام با برنامه my Phone Explorer از اس ام اس هام بک آپ بگیرم تاریخ اس ام اس ها رو نمینویسه.در حالی که قبلا مینوشت.ولی بعد از اینکه یه بار فلش کردم اس ام اس های inbox رو با تاریخ ولی اس ام اس های Sent رو بدون تاریخ نشون میده.و همین باعث میشه ترتیب اس ام اس ها به هم میخوره و اعصاب خورد کنه!!!
کجا رو باید دستکاری کنم تا Sent message ام تو برنامه my Phone Explorer با تاریخ نمایش داده بشند؟
DJ_IT_110
22-06-2007, 20:29
من هر دفعه با برنامه Phone XS 2.1 alpha3 یا alpha6 آکوستیک را نصب کنم برنامه در قسمت Wait for EsB هنگ میکنه و جلوتر نمیره ) XS++ روی گوشیم کار نمیکنه )این هم ده خط آخر لوگ برنامه :
| proto: 3.1
| ***** sending PRODUCTION_ID_LOADER
| sending loaders\db2010_cid00_prodid_p3k.bin
| QH00 Header
| Wait for EsB
| Wait for EhM
| QA00 Prologue 6532 bytes
| Wait for EaTEbS
| sending loaders\CID49_RED_25.LDR
| QH00 Header
| Wait for EsBدر ضمن گوشی من Z530 هست
تـــــورو بــــــــــــــــــه خـــــــــــدا کــــــــمــــــــــــــک کــــــــنـــــــــیـــــ ــــد
Mahdi_Moosavi
22-06-2007, 21:53
من هر دفعه با برنامه Phone XS 2.1 alpha3 یا alpha6 آکوستیک را نصب کنم برنامه در قسمت Wait for EsB هنگ میکنه و جلوتر نمیره ) XS++ روی گوشیم کار نمیکنه )
قبلآ هم همین جوری بود یا جدیدآ این جوری شده ؟
masoud_ac
22-06-2007, 22:02
منوی فلش رو چطوری تو گوشی W810i عوض میکنن من هر کاری کردم نشده.
اگه میشه یه توضیح مختصر بدین.
ممنون
adamhesaby
23-06-2007, 02:13
منوی فلش رو چطوری تو گوشی W810i عوض میکنن من هر کاری کردم نشده.
اگه میشه یه توضیح مختصر بدین.
ممنون
توضیح که توی صفحه ی اول کامل داده شده!
فایلهای swf که لینک دانلودشون تو صفحه اول هست رو به آدرسی که تو صفحه اول هست میریزی
بعد تمهای مربوطه رو هم مثل بقیه ی تمها میریزی رو گوشیت
میبینی که منوت تغییر کرده
DJ_IT_110
23-06-2007, 10:22
قبلآ هم همین جوری بود یا جدیدآ این جوری شده ؟
اوایل گوشی بعد از 2 ساعت روشن می شد ، الآن ویندوزم را عوض کردم برنامه هنگ میکنه و جلوتر نمیره
D E V I L
23-06-2007, 10:57
با ورژن جديد ++xs امتحان كن شايد درست شد اين ورژن 1.5 هست.از آدرس زير دانلودش كن.
اميدوارم مشكلت حل بشه.
موفق باشيد
DJ_IT_110
23-06-2007, 11:01
گوشی بنده (z530 ) با ++XS کار نمیکنه
D E V I L
23-06-2007, 11:12
گوشی بنده (z530 ) با ++XS کار نمیکنه
خب منم ميدونم قبلا هم گفتيد ولي فكر كنم شما با ورژن 1.2 كار كردي اين ورژن جديده و نويسنده گفته بود خيلي از باگهاي نرم افزاريش حل شده.
به هر حال كمكي بود كه ميتونستم بكنم و اينم بگم ممكن بازم جواب نده بايد صبور باشي و حوصله كني.امتحانش ضرري نداره
sajadblog.blogfa
23-06-2007, 13:59
آقا منظورتون از چنج شده و سری اصلی چیه؟
adamhesaby
23-06-2007, 14:15
آقا منظورتون از چنج شده و سری اصلی چیه؟
گوشیهای رجیستر اصلی به طور رسمی و قانونی تو مخابرات ایران به ثبت رسیده ولی گوشیهای چنج سریالشون به طور دستی با سریال یه گوشی رجیستر اصلی عوض شده
DJ_IT_110
23-06-2007, 18:51
با ورژن جديد ++xs امتحان كن شايد درست شد اين ورژن 1.5 هست.از آدرس زير دانلودش كن.
اميدوارم مشكلت حل بشه.
موفق باشيد
با این ++XS ورژن 1.5 کار کردم ولی بعد از زدن star fsx این پیغام رو در لوگ میده وجلوتر نمیره
You must choose a way in!Error: FSX failed.
++ Error: FSX failed
Shutting down...
با برنامه phone xs هم انقدر هنگ دیدم ، خسته شدم
تـــــورو بــــــــــــــــــه خـــــــــــدا کــــــــمــــــــــــــک کــــــــنـــــــــیـــــ ــــد
من نتونستم usb flash رو نصب کنم میگه اینستال نمیشه باید چیکار کنم؟
D E V I L
23-06-2007, 23:06
من نتونستم usb flash رو نصب کنم میگه اینستال نمیشه باید چیکار کنم؟
گوشی را از USB جدا کنید (البته اگه وصل هست)...
به فولدر ویندوز رفته اینجا Windows folder > system32 و کلمه "ggsemc" رو تو فولدر system32 سرچ کنید و اگه فایل یا فولدری پیدا شد اون رو پاک کنید(این کلمه باید اسم فایل یا جزئی از اسم یک فولدر باشه) اگه فولدری هم نبود مشکلی نیست....به مرحاه بعدی بروید......
روی start و سپس Run کلیک کنید و در پنجره run کلمه "cmd" رو تایپ کنید...پنجره dos بالا میاد......
درون پنجره dos این عبارت set devmgr_show_nonpresent_devices=1 رو تایپ کنید یعد enter بزنید....
بعد عبارت devmgmt.msc رو تایپ کنید و enter بزنید....بعد از این کار پنجره device manager باز میشود....
رو قسمت view کلیک کرده وسپس Show hidden devices رو انتخاب کنید.
به این قسمت Universal Serial Bus controllers رفته و Sony Ericsson USB Flash یا usb flash رو unistall کنید...(اگه اینها اصلا نصب نبودند مشکلی نیست به مرحله بعدی برید)
پنجره device manager رو نبندید.......کلید c رو نگه داشته و کابل usb رو به گوشی وصل کنید...یه آیکن مثل usb یه device manager اضافه میشه که روش علامت سوال زردرنگ هست.....
روی اون راست کلیک کرده و این مراحل را طی کنید update Driver" > "No not at this time" > "install from a specific device or location
روی browse کلیک کرده و آدرس فایلی رو که از اینجا دانلود کردید رو بهش بدید( آدرسی رو که بهش میدید حتما باید شامل فایل ggsemc.sys و فولدر x86 باشد).... (قبلش از حالت فشرده خارج کنید) و همنگام نصب یه پیغام میده روی Continue anyway کلیک کنید تا مراحل نصب پایان یابد.....
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
D E V I L
23-06-2007, 23:09
با این ++XS ورژن 1.5 کار کردم ولی بعد از زدن star fsx این پیغام رو در لوگ میده وجلوتر نمیره
You must choose a way in!Error: FSX failed.
++ Error: FSX failed
Shutting down...
با برنامه phone xs هم انقدر هنگ دیدم ، خسته شدم
DJ_IT_110 جون امروز يه z530 كه مال دوستم بود گرفتم با همه ورژنهاي xs امتحان كردم جواب نداد ++xs كه همون اول گير ميكرد با phone xs هم به جايي نرسيدم:41: :41: :41:
این علامت سوال زرد رنگ دقیقا کنارش چی نوشته؟
آدرسی که میدم هم اصلا نمیشه ok کردمگه نباید از زیپ بگیرم و فایلی که گفتید رو بکشم بیرون و همون ادرسو بدم؟
D E V I L
24-06-2007, 06:52
این علامت سوال زرد رنگ دقیقا کنارش چی نوشته؟
آدرسی که میدم هم اصلا نمیشه ok کردمگه نباید از زیپ بگیرم و فایلی که گفتید رو بکشم بیرون و همون ادرسو بدم؟
فايل zip رو تو درايو :d اكستركت كن و بعد آدرس \:d رو بده درست ميشه.
sajadblog.blogfa
24-06-2007, 11:23
سلام
من c رو می گیرم کابل وصل می کنم ولی بعد 30 ثانیه می گه ارتباط برقرار نشد.
می شه کمکم کنید
DJ_IT_110
24-06-2007, 12:45
DJ_IT_110 جون امروز يه z530 كه مال دوستم بود گرفتم با همه ورژنهاي xs امتحان كردم جواب نداد ++xs كه همون اول گير ميكرد با phone xs هم به جايي نرسيدم:41: :41: :41:
از جوابت ممنون... ولی مهدی موسوی رو z530 امتحان کرده ( البته با Phone XS چون می گفت با++XS گوشی روشن میشد .. جالب اینجاست که گوشی را در ده دقیقه حک کرد )
یه یکی به من بد بخت کمک کنه
Mahdi_Moosavi
24-06-2007, 12:55
از جوابت ممنون... ولی مهدی موسوی رو z530 امتحان کرده ( البته با Phone XS چون می گفت با++XS گوشی روشن میشد .. جالب اینجاست که گوشی را در ده دقیقه حک کرد )
یه یکی به من بد بخت کمک کنه
درسته من با دقیقآ این ورژن هک کردمش: PhoneXS_2.10_Alpha6 خودم هم کفم برید 10 دقیقه ای !!!:18:
Mahdi_Moosavi
24-06-2007, 12:59
سلام
من c رو می گیرم کابل وصل می کنم ولی بعد 30 ثانیه می گه ارتباط برقرار نشد.
می شه کمکم کنید
USB FLASH رو نصب کردی ؟؟ کابلت سالمه ؟؟
باتری رو دربیار دوباره جا بزن .
DJ_IT_110
24-06-2007, 13:11
تو رو خدا یکی به من کمک کنه
من که تو خماری حک موندم :41: :41: :41:
aloalexa
24-06-2007, 16:22
اندکی صبر سحر نزدیک است
به اطلاع دوستان میرسانم که آموزش هک بوسیله نرم افزار ++xs بصورت کاملا تصویری تا 95% تکمیل شده مونده اون 5% آخر + آپلود کردنش
سعی می کنم هرچه سریعتر حاضرش کنم
من که دیگه دارم بی خیالش میشم وقتی usb flash نمیخواد نصب بشه من چیکار کنم ؟ حالا ادرس رو میپذیره ولی آخرش میشهcan not نمیدونم چرا!!!!!
این علامت سوال زرد کنارش چی نوشته شاید من اشتباه انتخابش میکنم
sajadblog.blogfa
25-06-2007, 09:15
دستتون درد نکنه فایل usb ناقص بود
الان شروع کردم ولی 3 ساعت داره کاره خودشو می کنه و هی یه متن رو تکرار می کنه.
می خوام ببینم این برنامه ورژن بالا تر نداره اگر داره دستتون درد نکنه بذارید.
اگر نداره حداکثر زمانی که طول می کشه رو نمی دونید چقدر.
D E V I L
25-06-2007, 17:00
تو رو خدا یکی به من کمک کنه
من که تو خماری حک موندم :41: :41: :41:
سلام
يه سر به آدرس زير بزن.توش تمام ارور هايي كه موقع كار با xs بوجود مياد رو توضيح داده كه چطوري رفعش كرد
aloalexa
25-06-2007, 21:05
بالا خره آموزش هک گوشی های سریال چنجی بوسیله ++xs آماده شد
خدایش خیل سعی کردم کامل باشه
همه برنامه های لازم هم اونجا هست
در ضمن usb flash driver رو هم از همونجا دانلود کنید :33:
این هم لینکش :3:
نظراتتون فراموش نشه
چیز های دیگه هم اونجا گیر میاد که به درد موبایل بخوره
D E V I L
25-06-2007, 22:54
بالا خره آموزش هک گوشی های سریال چنجی بوسیله ++xs آماده شد
خدایش خیل سعی کردم کامل باشه
همه برنامه های لازم هم اونجا هست
در ضمن usb flash driver رو هم از همونجا دانلود کنید :33:
این هم لینکش :3:
نظراتتون فراموش نشه
چیز های دیگه هم اونجا گیر میاد که به درد موبایل بخوره
خسته نباشي دوست عزيز
زياد روش كار كردي و وقت گذاشتي دستت درد نكنه
ولي چيزايي كه آموزش دادي خيلي ساده هستن و با همون آموزش متني هم ميشه ياد گرفت.
در ضمن مثل اينكه خود شما زياد وارد نيستي!
اولا مسير درايو صدا رو اشتباه نوشتي بايد اينطور باشه :ifs\settings\acoustic و نبايد فولدر fs رو ايجاد كرد
و داخل اين پوشه بايد فايلها رو ريخت نه پوشه acoustic رو!
كلا اگه اون اشكالاتشو اصلاح كني به درد تازه كارها ميخوره.:21:
aloalexa
26-06-2007, 10:16
آقای tohid shamspour شما درست می گی این آموزش برای تازه کار هاست ولی اگه یه بار دیگه به همین تاپیک نگاه کنی میبینی که خیلی ها مشکل دارند من هم نگفتم این آموزش برای شماست
اما مسیر درایور صدا 100% درسته من خودم این تاپیک رو بیش از 3 بار از اول تا آخر خوندم ادعایی هم ندارم که آخر این کار ها هستم
راستی فعلا لینک برای سرعت پایین مثل اینکه مشکل داره سعی میکنم یه جای دیگه آپلود کنم
aloalexa
26-06-2007, 10:27
در ضمن برای اثبات ادعای حرف هام هم فایل notepad یکی از هک هایی که کردم میذارم میتونی ببینی که به راحتی فایل های آکوستیک رو تو همون مسیر تو گوشی آپلود کرده
19:26:32| Try #1000 and counting...
19:26:44| Try #2000 and counting...
19:26:51|
19:26:51| ***** AuthB (cmd 05-43)
19:26:51| *** Binary answer is ***
19:26:51| 05-02 4500
19:26:51|
19:26:51| Phone should be unlocked now
19:26:51| ...2682
19:26:51| Matches: 0:0002531, 1:000150, 2:0000, 3:1
19:26:51| Totals : 0:0187701, 1:012367, 2:0060, 3:1
19:26:51| Theory : 0:0187620, 1:012460, 2:0048, 3:0
19:26:51| ***** Read GDFS (cmd 04-01) variable 02-0c8f: phone name (e.g. K750i)
19:26:51| *** Binary answer is ***
19:26:51| 04-ff 5700380031003000690000
19:26:51| 00BABE6E00670075006100670065002D
19:26:51| 00D8FFFFFF180000106100BABE016E39
19:26:51| 4C1DAC3CB0F8B6BA4C3C319D4C000000
19:26:51| 0000000000BABE4345B0FFFFFF
19:26:51| *** Clear text answer is ***
19:26:51| W810inguage-an9L<L<1LCE
19:26:51| This loader is UNLOCKED
19:26:51| ***** FS activation, please wait
19:27:01| Sucess! CS-loader has been unlocked!
19:27:01| +++ Deleting files...
19:27:01| +++ Uploading /files_to_upload to phone...
19:27:01| Upload ./files_to_upload/Fs/ifs/settings/acoustic/acoustic/bdss_call.apf to Fs/ifs/settings/acoustic/acoustic/bdss_call.apf
19:27:01| Make directory (cmd 03-07) Fs
19:27:01| Make directory (cmd 03-07) Fs/ifs
19:27:01| Make directory (cmd 03-07) Fs/ifs/settings
19:27:01| Make directory (cmd 03-07) Fs/ifs/settings/acoustic
19:27:01| Make directory (cmd 03-07) Fs/ifs/settings/acoustic/acoustic
19:27:02| Delete file (cmd 03-04) Fs/ifs/settings/acoustic/acoustic/bdss_call.apf
19:27:02| Upload file (cmd 03-0C) Fs/ifs/settings/acoustic/acoustic/bdss_call.apf
19:27:02| Done uploading
19:27:29| ++ Sending shutdown command to phone...
19:27:29| ++ Customizing was SUCCESSFUL!
19:27:29| ++ Disconnecting phone...
19:27:29| ++ You may now unplug your phone.
19:27:29| ++ FSX was successful
19:27:31| Disconnected... Unplug the phone
20:25:07| Shutting down...
در ضمن برای اثبات ادعای حرف هام هم فایل notepad یکی از هک هایی که کردم میذارم میتونی ببینی که به راحتی فایل های آکوستیک رو تو همون مسیر تو گوشی آپلود کرده
18:23:28| XS++ v1.2 Ready !
18:23:39| Attempting to open the interface...
18:23:39| ++++++++++++++++++++++++++++++++++
18:23:39| Turn off phone
18_p3k.bin...
18:23:45| This is a PRODUCTION_ID loader
18:23:45| Activating GDFS...
ocol Version: 3.1
19:27:29| ++ Sending shutdown command to phone...
19:27:29| ++ Customizing was SUCCESSFUL!
19:27:29| ++ Disconnecting phone...
19:27:29| ++ You may now unplug your phone.
19:27:29| ++ FSX was successful
19:27:31| Disconnected... Unplug the phone
20:25:07| Shutting down...
ذوست عزیز این کارت واقعا بی مضه بود! :2: مثلا این همه صفحه رو پر کردی که چی بگی؟؟ تو 2 کلوم خلاصه میکردی هم میشد!:13:
D E V I L
26-06-2007, 12:02
ذوست عزیز این کارت واقعا بی مضه بود! :2: مثلا این همه صفحه رو پر کردی که چی بگی؟؟ تو 2 کلوم خلاصه میکردی هم میشد!:13:
تائيد ميشه
در ضمن اين log هيچ چيزي رو ثابت نميكنه چون شما هر مسيري ايجاد كني اين برنامه اون مسير رو خودش ايجاد ميكنه و بهد فايلها رو توش آپلود ميكنه.اگه خودتم از اين روش استفاده كني مطمئن باش درايو صدات عوض نشده همون درايو اورجينال خود گوشي هست.
اصلا يه چيز منتقي بهت بگم تا قبول كني
درايو صدا و دوربين تو يه مسير قرار دارند فقط تو پوشه آخر با هم فرق دارند ولي شما براي درايو دوربين پوشه FS رو ايجاد نميكني ولي براي درايو صدا اين پوشه رو ايجاد ميكني!
فقط اين بگم سخت در اشتباهي حالا بازم باور نكن
يه چيز ديگم هست شما يه نگاه به log اي كه گذاشتي بنداز توش نوشته make Directory يعني اصلا همچين فوادري وجود نداشته و برنامه داره اين فولدر رو ميسازه!
آموزش تصویری خیلی خوب بود حالا فقط مشکلم اینه که هی گوشیم وسط کار xs روشن میشه.
sajadblog.blogfa
27-06-2007, 11:04
تائيد ميشه
در ضمن اين log هيچ چيزي رو ثابت نميكنه چون شما هر مسيري ايجاد كني اين برنامه اون مسير رو خودش ايجاد ميكنه و بهد فايلها رو توش آپلود ميكنه.اگه خودتم از اين روش استفاده كني مطمئن باش درايو صدات عوض نشده همون درايو اورجينال خود گوشي هست.
درايو صدا و دوربين تو يه مسير قرار دارند فقط تو پوشه آخر با هم فرق دارند ولي شما براي درايو دوربين پوشه FS رو ايجاد نميكني ولي براي درايو صدا اين پوشه رو ايجاد ميكني!
يه چيز ديگم هست شما يه نگاه به log اي كه گذاشتي بنداز توش نوشته make Directory يعني اصلا همچين فوادري وجود نداشته و برنامه داره اين فولدر رو ميسازه!
منظور شما این که نمی شه به این روش اعتماد کرد .خوب شما که خیلی حرفه ای هستید این روش رو با رفع اشکال اگر مشکلی نیست توی تاپیک بذارید تا ما ها که سریالمون چنج شده است تو با روش قبلی به جایی نرسیدیم .شاید فرجی در حالمون بیشه.
با تشکر
DJ_IT_110
27-06-2007, 13:32
تائيد ميشه
دقـــیــــــــــقــــــــ ا درســــــــتـــــــــــه
aloalexa
27-06-2007, 18:31
خودتون یه نگاه به لینک های زیر بندازید بعد قضاوت کنید
ببینید مسیر درایور صدا رو چطوری معرفی کردند
D E V I L
28-06-2007, 11:29
خودتون یه نگاه به لینک های زیر بندازید بعد قضاوت کنید
ببینید مسیر درایور صدا رو چطوری معرفی کردند
بازم ميگم در اشتباهي:21:
D E V I L
28-06-2007, 11:33
منظور شما این که نمی شه به این روش اعتماد کرد .خوب شما که خیلی حرفه ای هستید این روش رو با رفع اشکال اگر مشکلی نیست توی تاپیک بذارید تا ما ها که سریالمون چنج شده است تو با روش قبلی به جایی نرسیدیم .شاید فرجی در حالمون بیشه.
با تشکر
اصلا ربطي به اعتماد و اينجو چيزا نداره !
آموزش كه دوستمون زحمتشو كشيدن خيلي خوبه ولي مسيري كه براي درايو صدا تعريف كردن اشتباه هست مسير درستشم تو پستهاي قبلي گفتم.
Silwestern
28-06-2007, 11:38
با تشکر
با فار هکش کن ...نهایتا سریال گوشیت میپره ... با 5 تومن یه سریال دیگه میزارن روش بدون پاک کردن FS
حالشو ببر
aloalexa
28-06-2007, 21:18
اصلا ربطي به اعتماد و اينجو چيزا نداره !
آموزش كه دوستمون زحمتشو كشيدن خيلي خوبه ولي مسيري كه براي درايو صدا تعريف كردن اشتباه هست مسير درستشم تو پستهاي قبلي گفتم.
آقا شما درست می گفتید ولی باور کنید همونطور که گفتم و لینک هایی که تو پست بالای گذاشتم باعث شد این طوری قضاوت کنم در ضمن از شما ممنونم که فایل آموزش رو بررسی کردید و الا همون طور تا ثریا می رفت دیوار کج
لینک آموزش رو فعلا حذف کردم انشاء ا... پس از ادیت دوباره آپلودش میکنم
:8:
D E V I L
28-06-2007, 23:02
آقا شما درست می گفتید ولی باور کنید همونطور که گفتم و لینک هایی که تو پست بالای گذاشتم باعث شد این طوری قضاوت کنم در ضمن از شما ممنونم که فایل آموزش رو بررسی کردید و الا همون طور تا ثریا می رفت دیوار کج
لینک آموزش رو فعلا حذف کردم انشاء ا... پس از ادیت دوباره آپلودش میکنم
:8:
خدا رو شكر:27:
به نظر من براي اين آموزشت به تاپيك جدا بزني افراد زيادي كه اطلاعات چنداني ندارند بهتر ميتونن ازش استفاده كنن
موفق باشيد
:11:
سلام.کسی میتونه به من کمک کنه؟
وقتی میخوام با برنامه my Phone Explorer از اس ام اس هام بک آپ بگیرم تاریخ اس ام اس ها رو نمینویسه.در حالی که قبلا مینوشت.ولی بعد از اینکه یه بار فلش کردم اس ام اس های inbox رو با تاریخ ولی اس ام اس های Sent رو بدون تاریخ نشون میده.و همین باعث میشه ترتیب اس ام اس ها به هم میخوره و اعصاب خورد کنه!!!
کجا رو باید دستکاری کنم تا Sent message ام تو برنامه my Phone Explorer با تاریخ نمایش داده بشند؟
کسی نیست یه کمکی به ما بکنه؟
بابا هک که دیگه قدیمی شده.کار به این آسونی رو دیگه اینقدر میپرسین.منم از روی همون توضیحات ساده این کارو انجام دادم.آخه مگه چی داره که هی کش میدین؟یکی بیاد این مشکل منو حل کنه!!!!
D E V I L
29-06-2007, 11:21
کسی نیست یه کمکی به ما بکنه؟
بابا هک که دیگه قدیمی شده.کار به این آسونی رو دیگه اینقدر میپرسین.منم از روی همون توضیحات ساده این کارو انجام دادم.آخه مگه چی داره که هی کش میدین؟یکی بیاد این مشکل منو حل کنه!!!!
دوست عزيز
مشكل شما هيچ ربطي به اين تاپيك نداره:13:
واسه همين كسي جوابتو نميده:21: :21: :21:
دوست عزيز
مشكل شما هيچ ربطي به اين تاپيك نداره:13:
واسه همين كسي جوابتو نميده:21: :21: :21:
بله.درسته.ولی اگه یه نگاه بندازی میبینی هر چی بخوای این تو پیدا میشه.فقط وقتی نوبت به ما میرسه ...
به هر حال مرسی!
AHMAD LORD
30-06-2007, 17:23
پوزش من تمام كارهايي را كه براي افزايش صداي باندهاي w810 را كه آقا حميد زحمت توضيحشون رو كشيده بودند انجام دادم ولي در قسمت آخرش برام مشكلي پيش اومد يعني هرچي فريمور اصلي رو وارد برنامه ++xs مي كنم و گزينه ي فلاش رو مي زنم برنامه error ميده و كار رو انجام نميده حالا هم كه كابل رو از گوشيم جدا كردم و مموري و سيم كارت و باطري رو جازدم گوشيم روشن نميشه؟ لطفا راهنماييم كنين.
AHMAD LORD
30-06-2007, 19:59
آقا يكي جواب مارو بده ممنون
AHMAD LORD
30-06-2007, 20:00
گوشيم رو هوا معلقه چي كارش كنم؟
aloalexa
30-06-2007, 20:33
پوزش من تمام كارهايي را كه براي افزايش صداي باندهاي w810 را كه آقا حميد زحمت توضيحشون رو كشيده بودند انجام دادم ولي در قسمت آخرش برام مشكلي پيش اومد يعني هرچي فريمور اصلي رو وارد برنامه ++xs مي كنم و گزينه ي فلاش رو مي زنم برنامه error ميده و كار رو انجام نميده حالا هم كه كابل رو از گوشيم جدا كردم و مموري و سيم كارت و باطري رو جازدم گوشيم روشن نميشه؟ لطفا راهنماييم كنين.
اگه سریال گوشیت چنجیه و فلشش کرده باشی یا با فار کار کرده باشی یه فلش بیرون افتادی البته یه قضیه پیش اومده که میگن سریال چنجی هم کار میکنه البته تا الان من خبر دقیقشو ندارم ولی تا قبل از این موضوع که گفتم همون باید بیرون با باکس فلش بشه
aloalexa
30-06-2007, 20:47
در ضمن آموزش تصویری کامل شد
این هم لینکش تو همین سایت :
kirk-hammett
01-07-2007, 09:29
از همه دوستاني كه تو اين تايپك زحمت كشيدن تشكر مي كنم من گوشيم سريالش چنج شده ولي تو 6 ساعت و 46 دقيقه گوشيو حك كردم و هيچ مشكلي هم پيش نيومد صدا مثل w550 شده ولي با كيفيت توپ!
aloalexa
01-07-2007, 11:48
از همه دوستاني كه تو اين تايپك زحمت كشيدن تشكر مي كنم من گوشيم سريالش چنج شده ولي تو 6 ساعت و 46 دقيقه گوشيو حك كردم و هيچ مشكلي هم پيش نيومد صدا مثل w550 شده ولي با كيفيت توپ!
همین جوری هاست مثلا من دیروز برای نصب یه درایور صدا فقط 40 دقیقه طول کشید خیلی خوب بود ولی بعض مواقع شده 6 یا 7 ساعت ...
23 : 29 :03 | XS++ v1.2 Ready !
.
.
.
ifs/settings/acoustic/VHF_ring.apf
04:09:27| Make directory (cmd 03-07) ifs
04:09:27| Make directory (cmd 03-07) ifs/settings
04:09:27| Make directory (cmd 03-07) ifs/settings/acoustic
04:09:27| Delete file (cmd 03-04) ifs/settings/acoustic/VHF_ring.apf
04:09:27| Upload file (cmd 03-0C) ifs/settings/acoustic/VHF_ring.apf
04:09:27| Done uploading
04:09:27| ++ Sending shutdown command to phone...
04:09:27| ++ Customizing was SUCCESSFUL!
04:09:27| ++ Disconnecting phone...
04:09:27| ++ You may now unplug your phone.
04:09:27| ++ FSX was successful
04:09:29| Disconnected... Unplug the phone
..
AHMAD LORD
01-07-2007, 13:10
از راهنماييتون ممنون اما ديروز بردم گوشيمو به يه نفر نشون دادم برام رديف كرد الانم صداش توپه توپه
sajadblog.blogfa
02-07-2007, 09:45
همین جوری هاست مثلا من دیروز برای نصب یه درایور صدا فقط 40 دقیقه طول کشید خیلی خوب بود ولی بعض مواقع شده 6 یا 7 ساعت ...
23 : 29 :03 | XS++ v1.2 Ready !
.
.
.
ifs/settings/acoustic/VHF_ring.apf
04:09:27| Make directory (cmd 03-07) ifs
04:09:27| Make directory (cmd 03-07) ifs/settings
04:09:27| Make directory (cmd 03-07) ifs/settings/acoustic
04:09:27| Delete file (cmd 03-04) ifs/settings/acoustic/VHF_ring.apf
04:09:27| Upload file (cmd 03-0C) ifs/settings/acoustic/VHF_ring.apf
04:09:27| Done uploading
04:09:27| ++ Sending shutdown command to phone...
04:09:27| ++ Customizing was SUCCESSFUL!
04:09:27| ++ Disconnecting phone...
04:09:27| ++ You may now unplug your phone.
04:09:27| ++ FSX was successful
04:09:29| Disconnected... Unplug the phone
..
با با تو چقدر خر شانسی من تا الان حدود 36 ساعت از عمرمو صرف این کار کردم هر دفعه هم یا روی یه نوشته گیر کرده یا گوشی روشن شده.
ضمنا من برنامه xs-- 1.5 رو دانلود کردم ولی usb قبلی(برای ورژن 1.2) رو نمی شناسه .اگر می شه لینک دانلود این usb رو قرار بدید.
با تشکر
aloalexa
03-07-2007, 07:31
با با تو چقدر خر شانسی من تا الان حدود 36 ساعت از عمرمو صرف این کار کردم هر دفعه هم یا روی یه نوشته گیر کرده یا گوشی روشن شده.
ضمنا من برنامه xs-- 1.5 رو دانلود کردم ولی usb قبلی(برای ورژن 1.2) رو نمی شناسه .اگر می شه لینک دانلود این usb رو قرار بدید.
با تشکر
بعضی مواقع گیرمیکنه دیگه ولی به نظر من شب که خواساتی بخوابی گوشی رو وصل کن انشاء ا... صبح با اتفاق جالبی روبرو خواهی شد چون اگه بخوای با هر برنامه ی دیگه کار کنی سرعت برنامه هک بشدت کم میشه
sajadblog.blogfa
03-07-2007, 12:19
اقا یکی به من کمک کنه .من با روش آقای tohidshamspour فایل اکوستیک گوشی مو عوض کردم ولی حالا گوشی روشن می شه ولی وقتی حالت start phone رو انتخاب می کنم گوشی هنگ می کنه او بعد از حدود یه ربع ساعت پشت سر هم خاموش روشن می شه.
چی کار کنم
D E V I L
03-07-2007, 12:27
اقا یکی به من کمک کنه .من با روش آقای tohidshamspour فایل اکوستیک گوشی مو عوض کردم ولی حالا گوشی روشن می شه ولی وقتی حالت start phone رو انتخاب می کنم گوشی هنگ می کنه او بعد از حدود یه ربع ساعت پشت سر هم خاموش روشن می شه.
چی کار کنم
گوشيت چيه؟
يه بار از اول بگو ببينم چيكار كردي؟
منظورت از روشي كه من گفتم كدوم هستش؟
با سلام
لطفا يكي به من بگه حالا كه ديگر لازم نيست گوشي رجيستر بشه اكه حين انجام اين عمل مشكلي براي رجيستر پيش بياد اشكال دارد يا نه؟
sajadblog.blogfa
04-07-2007, 09:41
گوشيت چيه؟
يه بار از اول بگو ببينم چيكار كردي؟
منظورت از روشي كه من گفتم كدوم هستش؟
همون روشی که گفتید رجیستر نمی پره از طریق فار منیجر .گوشی من هم w810i است.
دستتون درد نکنه دیروز از ترس اینکه بابام نفهمه سریع رفتم علائدین هم گوشی رو فلش کردم هم دادم برام تقویت صدا کردند.:8:(سر جمع 6 تومن پول فلش و تقویت صدا شد) بدون دردسر:20:
باتشکر
D E V I L
04-07-2007, 10:47
همون روشی که گفتید رجیستر نمی پره از طریق فار منیجر .گوشی من هم w810i است.
دستتون درد نکنه دیروز از ترس اینکه بابام نفهمه سریع رفتم علائدین هم گوشی رو فلش کردم هم دادم برام تقویت صدا کردند.:8:(سر جمع 6 تومن پول فلش و تقویت صدا شد) بدون دردسر:20:
باتشکر
خب بهترین کار رو کردی کاش میگفتی موقع فلش سریالشم اصلی کنه چون دیگه مخابرات به سریال گوشیها گیر نمیده.اگه سریال گوشیت اصلی بشه خودتم میتونی فلش کنی.
در ضمن ایندفه خواستی کاری انجام بدی درست آموزششو بخون چون آخر اون آموزش نوشته شده که ممکنه با گوشی w810 مشکل پیش بیاد.:18:
اگه سوال فوری هم داشتی با پیغام خصوصی بپرس.
موفق باشید:11:
AHMAD LORD
04-07-2007, 17:31
يه سوال فني ببخشين آقا مهيار شما اهل كجايين؟؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.