ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : God of War II

صفحه ها : [1] 2

camel_60
27-03-2007, 19:22
با سلام خرمت دوستان عزیز
من حدودا 5 ساعت از بازی رو رفتم و جزیره اول رو رد کردم و جزیره دوم رو هم کم کم دارم تمام می کنم .
در قسمتی هستم که دو چشم نور می دهند و باید جلوی این چشم ها را بگیرم و با غولی مبارزه می کنم که این غول همش غیب می شود و بعد از کشتن آن باید زره را بگیرم و روی مجسمه قرار دهم و جلوی یکی از چشم ها بگذارم و جلوی چشم دیگر را هم باید با زره خودم ( L1 ) بگیرم بعد راه باز می شود و جلو می رویم به یک راه می رسیم که دری هست با سه جعبه که وقتی جلو می رویم در روبه رو بسته می شود و نمی توانیم وارد در شویم تا بتوانیم سه تا جعبه را باز کنیم و جادوهای درون جعبه ها را بگیریم می خواستم بدونم چه طور باید این کار را بکنم ؟
نزدیک به صحنه بالا هست :
در اواخر جزیره دوم از 10 تا ستون باید با R1 رد شویم تا به یک غار طولانی با ریشه های درختان برسیم و دشمنان را در این غار نابود کنیم بعد از غار وقتی بیرون می آییم یک جای سیو هم هست و جلوتر یک پل دو نیم شده هم هست که آن را به جزیره سوم وصل می کند در ضمن زیر این پل یک پر هم آویزان هست حالا من اینجا را گیر کردم و وقتی هم اینجا می بازم می زنم reset game دستگاه سیدی را لود میکند اما دیگر روی لود گیر می کند و مجبورم دستگاه را رست کنم . از دوستان اگر کسی بلد هست دریغ نکنه بگه که من چه طوری باید این قسم را رد کنم . ممنون . در ضمن ps2 .

شهرام 1
03-04-2007, 15:24
camel عزیز سلام

منهم در قسمت عبور از پل شکسته گیر کردم حتما بوسیله اسب پرنده که بالهاش بزحمت دیده میشه
باید از اونجا ردشد منکه هنوز موفق نشدم(اون 3جعبه روهم بیخیال شدم زیادمهم نیست) اگه موفق شدی اطلاع بده

دوستان دیگر هم لطفا راهنمایی کنند

Ali_p30
03-04-2007, 15:56
سلام دوستان
منم رو همون پل شکسته گیر کردم
کسی نیست راهنمایی کنه؟

END_BOY
03-04-2007, 15:59
با سلام خرمت دوستان عزیز
من حدودا 5 ساعت از بازی رو رفتم و جزیره اول رو رد کردم و جزیره دوم رو هم کم کم دارم تمام می کنم .
در قسمتی هستم که دو چشم نور می دهند و باید جلوی این چشم ها را بگیرم و با غولی مبارزه می کنم که این غول همش غیب می شود و بعد از کشتن آن باید زره را بگیرم و روی مجسمه قرار دهم و جلوی یکی از چشم ها بگذارم و جلوی چشم دیگر را هم باید با زره خودم ( L1 ) بگیرم بعد راه باز می شود و جلو می رویم به یک راه می رسیم که دری هست با سه جعبه که وقتی جلو می رویم در روبه رو بسته می شود و نمی توانیم وارد در شویم تا بتوانیم سه تا جعبه را باز کنیم و جادوهای درون جعبه ها را بگیریم می خواستم بدونم چه طور باید این کار را بکنم ؟
نزدیک به صحنه بالا هست :
در اواخر جزیره دوم از 10 تا ستون باید با R1 رد شویم تا به یک غار طولانی با ریشه های درختان برسیم و دشمنان را در این غار نابود کنیم بعد از غار وقتی بیرون می آییم یک جای سیو هم هست و جلوتر یک پل دو نیم شده هم هست که آن را به جزیره سوم وصل می کند در ضمن زیر این پل یک پر هم آویزان هست حالا من اینجا را گیر کردم و وقتی هم اینجا می بازم می زنم reset game دستگاه سیدی را لود میکند اما دیگر روی لود گیر می کند و مجبورم دستگاه را رست کنم . از دوستان اگر کسی بلد هست دریغ نکنه بگه که من چه طوری باید این قسم را رد کنم . ممنون . در ضمن ps2 .

سلام
دوست عزیز شما باید بری سیدی جدید رو تهیه کنید DVD9 یا DVD5 البته نسخه دیگه ای هم هست
اونها کامله. این نسخه ای که شما داری مشکل داره کلا
سری اولی که سیدی های این بازی وارد بازار شد همه سر همون پل مشکل دارند و از اونجا به بعد رو رد نمیشه کرد
شما باید لطف کنی و بری سیدی جدید رو بخری و از ادامه سیو خودتون بازی کنی :46:

Ali_p30
04-04-2007, 09:21
من dvd-9 اون بازی خریدم تو خود مغازه هم تست کردم سالم بود
ولی وقتی تو دستگاه خودم گزاشتم تو بازی نرفت ئ اینو مینوشت:
unable read disk

camel_60
04-04-2007, 19:39
من اون سه تا جعبه رو گرفتم : اول باید مجسمه رو بیاری نزدیک آب بعدا خودت هم برو اون ور آب و L1+R1 رو بزن و برو به طرف در سه تا جعبه رو بردار .

در ضمن سیدی God of war 2 نسخه ی سالمش هم اومد که dvd دو لایه هست قیمتش هم 5000 تومان هست .

شهرام 1
07-04-2007, 16:26
من نسخه پلی استیشن 2 رااستفاده میکنم وگیرکردم چطوری بدونم نسخه جدید سالمه

END_BOY
07-04-2007, 16:37
من نسخه پلی استیشن 2 رااستفاده میکنم وگیرکردم چطوری بدونم نسخه جدید سالمه

از مغازه دار سوال کن و از جای معتبری بگیر

Iron man
09-04-2007, 22:28
من هم روي پل گير كردم و نمي دونم چه كار كنم

جواب بدين ممنون مي شم:41:

END_BOY
10-04-2007, 16:10
من هم روي پل گير كردم و نمي دونم چه كار كنم

جواب بدين ممنون مي شم:41:

دوست عزیز لطفا کمی دقت کنید !
در پست های بالا توضیح داده شد
شما باید سیدیه جدید رو تهیه کنید

Iron man
14-04-2007, 21:55
من از شما ممنونم به خاطر راهنمايي

دي وي دي سالم را تهيه كردم و بازي را تا آخر بردم ولي پايان بي مزه اي داشت و بايد منتظر دي وي دي دوم باشيم كه در پايان سال 2007 به بازار مي آيد:10:

shabgard
01-06-2007, 21:01
بروبکس کسی از بازی god of war 2سردر میاره؟من تو اینجا که عکس گذاشتم گیر کردم:((

یعنی هیچی پیدا نمی کنم که بزارم روی سنگ تا بره پایین در باز بشه!!

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

shabgard
01-06-2007, 23:57
امیدوارم متوجه بشین کدوم قسمت بازی هست!!

darkshahab
02-06-2007, 07:36
بروبکس کسی از بازی god of war 2سردر میاره؟من تو اینجا که عکس گذاشتم گیر کردم:((

یعنی هیچی پیدا نمی کنم که بزارم روی سنگ تا بره پایین در باز بشه!!

باید دیوارها رو خراب کنی
(به سکو هست که نمیتونی تکونش بدی و به لبه گیر میکنه)پشت همون دیوار رو خراب کن و هولش بده تو اب تا از یه جا دیگه همین سالن بیرون بیاد
باقیش حله

shabgard
02-06-2007, 23:46
ایول بابا معرفت!!
فقط یه چیزی این سکو که میگی کجاست؟ همون جای که جنازه هست یاروبه روش همون جای که یزره از میله ها بالاست

shabgard
04-06-2007, 14:30
اصلا نیست من هر دو دیوار خراب کردم ولی پشت این دیوار ها هیچی نیست!:((

SIMON137
04-06-2007, 14:45
سلام دوست عزیز
شما اگر لطف میکردید و این موضوع رو در تاپیک راهنمای مراحل بازیها مطرح می کردید خیلی بهتر بود چون راهنمای
همه ی بازیها به مرور در آنجا قرار می گرفت و یک منبع بسیار خوب میشد . و شما هم به خواسته ی خود می رسیدید.
هم اکنون هم اگر می توانید این بحث را در آنجا ادامه بدهید.
با تشکر وسپاس فراوان...
راهنمای مراحل بازیها ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

samadian
06-06-2007, 22:05
ببخشید یه سوال ؟

من اولای بازی هستم یه جایی پشت یه در گیر کردم که عکس کلاهخود روشه(همونی که پایین سمت راسته وقتی میجنگه شعله ور می شه) در یک محیط برفی
ممنون میشم جواب بدین

samadian
11-06-2007, 16:45
میشه به من بگین چی کار کنم
یه جایی پشت یه در تو برف گیر کردم
رودر علامت کلاخود(همونی که گوشه سمت راست پایین صفحه است وقتی حمله میکنی شعله ور می شه)هست

shabgard
11-06-2007, 23:50
سلام دوست عزیز
شما اگر لطف میکردید و این موضوع رو در تاپیک راهنمای مراحل بازیها مطرح می کردید خیلی بهتر بود چون راهنمای
همه ی بازیها به مرور در آنجا قرار می گرفت و یک منبع بسیار خوب میشد . و شما هم به خواسته ی خود می رسیدید.
هم اکنون هم اگر می توانید این بحث را در آنجا ادامه بدهید.
با تشکر وسپاس فراوان...
راهنمای مراحل بازیها ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ولی رفیق منو مدیران به اینجا راهنمای کردن!!حالا بخیال!!دفه بدمیرم اونجا که شما میگین رفیق:10:

shahriar_07
18-06-2007, 15:20
اقا كسي مي تونه به من كمك كنه؟

من به مرحله اون 4تا اسب رسيدم در قسمتي كه مياه ها را جابجا ميكني تا اشعه ها راه بيفتند بعد از اون گير كردم و نمي دونم كجا بايد برم كسي هست راهنمايي كنه لطفا

ardeshir hamedani
21-06-2007, 13:09
سلام برای رنگ قرمز به سمت راست و برای رنگ سبز به سمت چپ بعد باید R1 دو در آنها بزنی بعد دو پرنده پرواز میکنند و برای رنگ زرد به سمت راست بروی وآبی به راست و برای رسیدن به رنگهای آبی و زرد باید با شمشیر پرندهارو بگیری.:46:

ardeshir hamedani
21-06-2007, 13:10
سلام برای رنگ قرمز به سمت راست و برای رنگ سبز به سمت چپ بعد باید R1 دو در آنها بزنی بعد دو پرنده پرواز میکنند و برای رنگ زرد به سمت راست بروی وآبی به راست و برای رسیدن به رنگهای آبی و زرد باید با شمشیر پرندهارو بگیری .:46:

ardeshir hamedani
21-06-2007, 13:15
ببخشید اشتباهی دو تا امد

dark_prince783
24-06-2007, 13:34
میشه به من بگین چی کار کنم
یه جایی پشت یه در تو برف گیر کردم
رودر علامت کلاخود(همونی که گوشه سمت راست پایین صفحه است وقتی حمله میکنی شعله ور می شه)هست

یه کم مخت و به کار بنداز . اینجا تازه اول بازیه . اینطوری پیش بری نمی تونی بازی رو تموم کنی. باید با تیرکمون طناب بالای در رو بزنی بعد طناب میافته میری بالا .

best975
24-06-2007, 14:42
بابا اینایی که شما می گید من نمی دونم اما من اکثر اینا رو رد کردم
من توی 1 قفس بزرگ با یک غول 3 سر می جنگم وقتی که اونو کشتم 1 اهرم هست وقتیکه اونو حرکت میدم از داخل دیوار آتیش میاد
در ضمن بعد از کشتن غول از دهنش یک قطعه فلزی طلایی میگیرد و به بازوش می زند هرکی رد کرده بگه من چیکار کنم. چون اولش میگه باید جلوی سوراخ آتیش وایسی قبل از اینکه آتیش بیادl1 بزن بعد آتیش را منحرف کن.
هر کی رد کرد کمک کنه.

SIMON137
24-06-2007, 15:42
ولی رفیق منو مدیران به اینجا راهنمای کردن!!حالا بخیال!!دفه بدمیرم اونجا که شما میگین رفیق:10:

سلام رفیق من

من این حرف رو زمانی گفتم که فکر کردم تاپیک این بازی نیست و موضوع تاپیک من را به گمراهی کشاند.تا وقتی که تاپیک مخصوص هر بازی وجود داره دیگه نیازی نیست که اون مشکلات بازی رو در تاپیک دیگری مطرح کنیم.این جا هم شده تاپیک حل مشکلات god of war2 پس بهتره همین جا مطرح کنیم...(مدیران یه چیزی می دونن که می گن )

بعد یه سوال آقا این بازی قشنگ و جذابه ؟من بخرمش؟

بسیار ممنون و متشکرم:11: :40: :11:

Eblis.W810
25-06-2007, 11:59
من توی 1 قفس بزرگ با یک غول 3 سر می جنگم وقتی که اونو کشتم 1 اهرم هست وقتیکه اونو حرکت میدم از داخل دیوار آتیش میاد
در ضمن بعد از کشتن غول از دهنش یک قطعه فلزی طلایی میگیرد و به بازوش می زند هرکی رد کرده بگه من چیکار کنم. چون اولش میگه باید جلوی سوراخ آتیش وایسی قبل از اینکه آتیش بیادl1 بزن بعد آتیش را منحرف کن.
هر کی رد کرد کمک کنه.
اره اینجاش یکم سخته....خوب وقتی غول رو کشتی،برو دسته اهرم رو بکش وبا چکش جلوی اتیش وایستا
و دفاع کن و بعد نمی دونم یک دکمه رو می زنی اتیش رو پرت میکنه سمت دیوار و دیوار میشکنه و رد میشی.

Eblis.W810
25-06-2007, 12:02
بعد یه سوال آقا این بازی قشنگ و جذابه ؟من بخرمش؟
اره بابا اخر بازیه.حتما بخری.

Eblis.W810
25-06-2007, 12:08
اگر کسی کدهای گیم شارکPS2 و مخصوصا بازی GOD OF WARII رو می خواهد،روی لینک زیر کلیک کنه.

DaRiOuShJh
25-06-2007, 14:36
هر کی رد کرد کمک کنه.

دوسته عزیز شما با گرفتنه اون بازوبند بود فک کنم توانایی برگشت دادن حمله ها رو پیدا میکنی
باید بری جلوی آتیش واستی و درست چند لحظا قبل از اینکه آتیش بهت برسه دکمه دفاع رو بزنی ناه اینکه بگیری
در این صورت آتیش رو بر میگردونه به دیوار و دیوار میریزه

این بازی مخصوصا قول هاش رو نمیشه بدونه کمک و استفاده از Walkthrought رد کرد:10:

Eblis.W810
25-06-2007, 14:52
دوسته عزیز شما با گرفتنه اون بازوبند بود فک کنم توانایی برگشت دادن حمله ها رو پیدا میکنی
باید بری جلوی آتیش واستی و درست چند لحظا قبل از اینکه آتیش بهت برسه دکمه دفاع رو بزنی ناه اینکه بگیری
در این صورت آتیش رو بر میگردونه به دیوار و دیوار میریزه

این بازی مخصوصا قول هاش رو نمیشه بدونه کمک و استفاده از Walkthrought رد کرد:10:
مگه من غیر از این نوشته بودم؟:41: :41: :41: :41:

DaRiOuShJh
25-06-2007, 22:56
مگه من غیر از این نوشته بودم؟:41: :41: :41: :41:

:20:

خوب میشه این پستم رو تصدیقه پسته خودتون بدونید!:10:

AaVaA
27-06-2007, 11:22
کسی استراتژی کلی بازیو داری؟..سایتهایی که قبلا استراتژی بازی میدادن الان دیگه نمیدن!

DaRiOuShJh
27-06-2007, 16:59
کسی استراتژی کلی بازیو داری؟..سایتهایی که قبلا استراتژی بازی میدادن الان دیگه نمیدن!

ببخشید منظورتون رو متوجه نشدم!

منظورتون از استراتژی نکنه WalkThrough برای مراحله بازیه؟:20:

AaVaA
27-06-2007, 18:39
درسته!
توی سایتهایی که میگم قبلا می دادن با اسم استراتژی بازی ..دستورات و مراحل کلی بازی رو میگفتن!

kont_prince
28-06-2007, 03:52
من یه جایی هستم که یه مجسمه هست که از چشماش نور میاد.دو تا مجسمه با سپر میزارم جلوش بعد راه باز میشه تا اینجا مشکلی نیست!!!!ولی همون قسمت یه جاییش یه مجسمه دیگه هست که از دهنش اتیش میاد بیرون اونو چی کنم؟؟؟

AaVaA
28-06-2007, 10:41
من اونجا گیر کردم که دورتا دور دیواره..وسط آب یه اهرم زیر آبه و یه اهرم بالا..دوتا هم ناقوس هست فکر کنم..وسط هم یه مجسمه هست..چیکار باید بکنم؟

AaVaA
28-06-2007, 12:02
مشکلم حل شد!من باps2 بازی میکنم..باید جلوی زنگوله دکمه یL1 میزدم.بعد حرکت دادن زنگوله با دکمه یL1.R1 سرعتو کم کردم و...

DaRiOuShJh
28-06-2007, 13:32
مشکلم حل شد!من باps2 بازی میکنم..باید جلوی زنگوله دکمه یL1 میزدم.بعد حرکت دادن زنگوله با دکمه یL1.R1 سرعتو کم کردم و...

من خودم هم با PS2 رفتم و از Gamespot شرحه مراحله بازی رو گرفتم!:20:

برایه قول هایه آخره بازی دیگه شدیدا لازم میشه!

کامل هم نوشته بود یکیشون و خلاصه، خیلی کمک کرد اگه خواستید لینکش رو بزارم!:10:

DaRiOuShJh
28-06-2007, 13:35
من یه جایی هستم که یه مجسمه هست که از چشماش نور میاد.دو تا مجسمه با سپر میزارم جلوش بعد راه باز میشه تا اینجا مشکلی نیست!!!!ولی همون قسمت یه جاییش یه مجسمه دیگه هست که از دهنش اتیش میاد بیرون اونو چی کنم؟؟؟

فکر کنم شما اوایله بازی و اولین مجسمه از این نوع هستید!

فعلا شما بی خیاله مجسمه آتیشی شید و از راهی که براتون باز شده ادامه بدید تا قابلیته (بازوبنده) برگرداندنه ضربات رو بگیرید بعد برمیگردید و ...:46:

راستی آواتارتون هم مبارک باشه!

AaVaA
28-06-2007, 15:35
من خودم هم با PS2 رفتم و از Gamespot شرحه مراحله بازی رو گرفتم!:20:

برایه قول هایه آخره بازی دیگه شدیدا لازم میشه!

کامل هم نوشته بود یکیشون و خلاصه، خیلی کمک کرد اگه خواستید لینکش رو بزارم!:10:

آره اگه لینکشو بذارید که ممنون میشم!:11:

Eblis.W810
28-06-2007, 18:15
اگر کسی دمو های بازی رو هم داره بزاره.دموهای قشنگی داره.
به نظ شما God Of WarIIIکی می یاد؟

DaRiOuShJh
28-06-2007, 21:58
آره اگه لینکشو بذارید که ممنون میشم!:11:

دوسته عزیز تو این صفحه در مورده بیشتره چیز ها بحث شده! لینکاشون رو تقربیا در پاییناش میبینید

تازگیها فرمته Html کرده ولی بازم بد نیس! فراموش نکنید صفحاتو رو Save کنید حالا حالاها باهاشون کار دارید:46:

God of War II FAQs & Walk-Throughs

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگر کسی دمو های بازی رو هم داره بزاره.دموهای قشنگی داره.
به نظ شما God Of WarIIIکی می یاد؟

به نظره من مثله همین نسخه حالا حالا ها طولش میدن تا بدن بیرون!

تازه بعدشم میبینی بعد از این همه مدت انتظار چند ساعته میتونی بازی رو تموم کنی!:46:

SepehrR
28-06-2007, 22:04
من فکر کنم بدونيد ولي به هر حال نسخه ي بعدي God of War با نام GoW: Chains of Olympus در همين امسال براي PSP عرضه ميشه. البته اينو به عوان نسخه ي سوم بازي به شمار نمي آورند.

kont_prince
29-06-2007, 17:46
از اون راه که برم هیچی نمیشه میشه توضیح بدید؟؟؟

DHAMID
29-06-2007, 21:12
کسی رمزبازیgow2 رونداره

best975
30-06-2007, 14:21
آقا ما به یک غول ماری گنده رسیدیم که اشعه ی قرمز رنگی میزنه.
من هر چی که سعی می کنم که با کمک بازوبند بکشمش کشته نمیشه چیکار کنم.
آیا باید فقط با کمک بازوبند بکشمش یا باید با شمشیر هم بهش ضربه بزنم.
کمککککککککککککککککککککککک کککککککککککککککککککککک

DHAMID
30-06-2007, 15:34
اگه کسی رمز بازی God Of War2 رو داره بزاره.

DaRiOuShJh
01-07-2007, 13:42
کسی رمزبازیgow2 رونداره

همین تو پسته قبلیم یه لینک به صورت کد هست!
یه سر به اونجا بزنید خوب چیزایی داره!:20:

آقا ما به یک غول ماری گنده رسیدیم که اشعه ی قرمز رنگی میزنه.
من هر چی که سعی می کنم که با کمک بازوبند بکشمش کشته نمیشه چیکار کنم.
آیا باید فقط با کمک بازوبند بکشمش یا باید با شمشیر هم بهش ضربه بزنم.
کمککککککککککککککککککککککک کککککککککککککککککککککک

به شما به ننه هیدرا خانوم رسیدید!!!
تا اونجا که یادمه باید تا میتونید بزنید لت و پارش کنید و از بازوبند هم بعضی وقتا یه استفاده ای کنید و در زمانه مقرر هم از دایره استفاده کنید!:46:

از اون راه که برم هیچی نمیشه میشه توضیح بدید؟؟؟

شما یه مقدار بیشتر توضیح بده ببینم کجایی!:46:

موندم چرا بقیه دوستان رفتن گل بچینن؟!:10:

best975
01-07-2007, 14:33
آقا ما اون مار رو رد کردیم الان رسیدیم به یک محوطه باز که یک کله هست از چشماش نور آبی میاد بیرون
آخرین کارهایی که ما کردیم
یکی آوردن یک سکو برای بالا رفتن از پله های ناقص روی دیوار
دومیشم کشتن اون مرد که نامرئی بود و آویزونش کردیم از زنجیر
حالا اون اهرم وسظ محوطه را میچرخونیم یک سکو میاد بالا ولی تا ما به بالا برسیم اون پایین میاد.

kont_prince
01-07-2007, 16:22
ممنون مشکلم حل شد

DaRiOuShJh
01-07-2007, 17:14
آقا ما اون مار رو رد کردیم الان رسیدیم به یک محوطه باز که یک کله هست از چشماش نور آبی میاد بیرون
حالا اون اهرم وسظ محوطه را میچرخونیم یک سکو میاد بالا ولی تا ما به بالا برسیم اون پایین میاد.

WoW!
این قسمتش یه مقدار دم و تشکیلات داره و چند تا کار باید بکنید شما!

منم الان زیاد یادم نیس دقیقا چه کارهایی باید کرد ولی تا اونجا که یادمه جلویه یه چشمه مجسمه باید اون مجسمه رو با اون سپری که گرفتید بزارید (فک کنم دسته چپی) در طرفه دیگه هم خودتون باید نور رو برگشت بدید!

بقیه دوستان که تازه بازی رو تموم کردن کمک کنن هم بهتر تره!:20:

best975
01-07-2007, 22:49
آقا ولش کن اینارو من رد کردم دستت درد نکنه
الان رسیدم به اونجایی هست که پرنده توی یخ هستش که با یک اهرم که در پشتش هست از دهنش آتیش میاد بیرون تا یخ های اطراف ذوب بشه که من ردش کردم حالا رسیدم به یک در که پشتش یک محوطه است که یکی از این مترجمها تا منو میبینه خودش پرت میکنه پایین بعد که با استفاده از یک اهرم که در کنار در هست در را باز میکنیم یک در که قفل پس از ترجمه متنه باز میشه
یکی دیگه یکه آیینه هستش که وقتی داخلش میشی دوباره می افتی پشت در اولی و دوباره یارو خودش رو می اندازه.
ایینه حکم فلش بک را داره تنها ابزار من هم یک از اون مجسمه ها هستش که زمان را نگه می داره
حالا چیکار کنم

best975
06-07-2007, 18:27
آقا کسی نیست کمک ما کنههههههههههههههههههههههه ههههههههههههههههههه

DaRiOuShJh
07-07-2007, 01:38
آقا ولش کن اینارو من رد کردم دستت درد نکنه
الان رسیدم به اونجایی هست که پرنده توی یخ هستش که با یک اهرم که در پشتش هست از دهنش آتیش میاد بیرون تا یخ های اطراف ذوب بشه که من ردش کردم حالا رسیدم به یک در که پشتش یک محوطه است که یکی از این مترجمها تا منو میبینه خودش پرت میکنه پایین بعد که با استفاده از یک اهرم که در کنار در هست در را باز میکنیم یک در که قفل پس از ترجمه متنه باز میشه
یکی دیگه یکه آیینه هستش که وقتی داخلش میشی دوباره می افتی پشت در اولی و دوباره یارو خودش رو می اندازه.
ایینه حکم فلش بک را داره تنها ابزار من هم یک از اون مجسمه ها هستش که زمان را نگه می داره
حالا چیکار کنم
خوب
بنده که یادم رفته!!!

در هر صورت قبل از اینکه به اینجا بیای از یه راهرو مانند رد میشی تا به اینجا برسی و حدودا اویلش هم یه مجسمه که زمانو کند میکنه هست اونه بکش و بیار دمه دره همین اتاقه و بچسبون به چارچوب و اگه لازمه بچرخونش

بعد سریه تا درو باز میکنی از قابلیته کند کردنه زمان استفاده کن و بدو به سمته یارو تا نپره پایین با شیرجه هر چی دمه دستت اومد:46:

لبا لب میشه گرفتش البته خودم هم این قسمتو چندین بار رفتم تا ردش کنم فقط باید سریع باشی:10:

mohsen17
08-07-2007, 11:19
با سلام خدمت دوستان:
من بازي رو تموم كردم
جايي كه شما گير كرديد اشغال از خود بازيه.شما بايد بريد سفارش بديد كه dvd god of war2 را با اين نشون كه سر dvd نوشته باشه 100درصدcompleteرو براتون بيارن قيمتش هم همونه
با تشكر

mohsen17
08-07-2007, 11:24
با سلام خدمت دوستان:
من بازي رو تموم كردم
جايي كه شما گير كرديد اشغال از خود بازيه.شما بايد بريد سفارش بديد كه dvd god of war2 را با اين نشون كه سر dvd نوشته باشه 100درصدcompleteرو براتون بيارن قيمتش هم همونه
با تشكر

mohsen17
08-07-2007, 11:25
:21: با سلام خدمت دوستان:
من بازي رو تموم كردم
با تشكر

mohsen17
08-07-2007, 11:27
:10: با سلام خدمت دوستان:
من بازي رو تموم كردم
با تشكر

DaRiOuShJh
08-07-2007, 14:27
با سلام خدمت دوستان:
من بازي رو تموم كردم
با تشكر

با سلام خدمت دوستان:
من بازي رو تموم كردم
با تشكر

:21: با سلام خدمت دوستان:
من بازي رو تموم كردم
با تشكر

:10: با سلام خدمت دوستان:
من بازي رو تموم كردم
با تشكر

ماشالله کلا 4 تا پست دادید اونم همش یه جور!:13:

best975
09-07-2007, 12:45
ماشاالله فک و فامیل هم صدا می کردی چند تا پست دیگه می رفتی.
راستی برای شما هم که وقتی به اون اختاپوس می رسین بازی گیر می کنه خیلی ضد حاله برای من اسلاموشن میشه وقتی تو دمو میره

spirits_commander
11-07-2007, 23:05
salam be hamegi:20:

ardeshir hamedani
10-08-2007, 10:32
ما هستیم عزیزم

morix_001
14-08-2007, 21:58
سلام...

من در بازی god of war 2 یکی از معما های بازی را نتوانستم حل کنم .

بعد از اینکه وارد Atlas مي شه و بعد از کمی بازی کردن روی دست اون غول بزرگه می ره بعد از نشان دادن یک فیلم انیمیشن از بازی یک سلاح که atlas quake (زدن دو تا مشت محکم رو ی زمین) را می گیره .
بعد از این که چنذ نفر را کشت دست غوله اون رو به بالا می بره . بعد از رد کردن چند صخره با پریدن و پرواز کردن به یک زمینی می رسه که در رو به روی آن بسته شده بعد چند نفر را می کشه و در را باز می کنه و به داخل قصر می ره و بعد از بیرون آمدن از قصر معما شروع میشه ......

در بیرون از قصر یک شیپور هست و دو در بسته و یک مجسمه که زمان را نگه می دارد و یک شعله آتش که نمی زاره راه رو ادامه بده و....

اگه کسی این جا رو رد کرده به من کمک کنه تا بتوانم معما را حل کنم .

با تشکر

reza boy
01-11-2007, 10:57
سلام ميشه بگين رو پل بايد چي كار كرد؟

بابا يكي جواب بده من اين پل رو چه طور رد كنم در ضمن dvd هم نوشته 100% ولي نمي دونم اين پل رو چه طور رد كنم

بابا كف كردم يكي ما رو تحويل بگيره

كسي نيست كمك كنه.......

روي پل گير كردم كسي نيست كمك كنه

بابا يه سوال كردم

كسي نيست كمك كنه

عجب ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟/

اينجا گير كردم

G G Game
17-11-2007, 15:26
مشکل از Dvd بازی هست باید یک Dvd کامل و مطمئن 100% پیدا کنی در ضمن سیو های Dvd قبلی را بی خیال بشی و بازی را دوباره با Dvd جدید و کامل بازی کن.تا اونجا میری از سمت راست پل مرد بالداری بیرون میاد با کریتوس حرف میزنه....

S A M
17-11-2007, 19:18
فكر كنم همينجا باشه كه بالشو ميگيري

Assassin_0121
26-11-2007, 23:44
Dvd کامل این بازی 8 گیگ حجم داره اما Dvd تو 3.96حدودا است .
شرمنده...........

wild cat wn
05-01-2008, 21:54
با سلام من اين بازي را به پايان رساندم البته چند ماه قبل و تمام سيو ها شم دارم ولي رو مي موري كارد و اگر

كسي كمك خواست مي تونم كمكش كنم من هردو شماره رو به پايان رسوندم :31:

wild cat wn
05-01-2008, 22:08
با سلام

reza boy

شما در اينجا صحبت كوتاهي داريد و بعد به داخل دره مي افتيد و بايد با مردي كه بالهارا دارد مبارزه كنيد تا بالها را به دست اوريد

reza boy
31-01-2008, 03:49
آقا ممنون من ديگه اين بازي رو تموم كرددم هر دوش راستي نسخه جديد نيومده

Gamemaster
31-01-2008, 15:45
آقا ممنون من ديگه اين بازي رو تموم كرددم هر دوش راستي نسخه جديد نيومده
gow 3 در دست ساخته

aRThaS_08
31-01-2008, 16:41
gow3 برای PC هم میاد؟؟

Gamemaster
31-01-2008, 16:54
gow3 برای PC هم میاد؟؟
نه.انحصارى PS3 است.

کیکی
10-03-2008, 16:49
من رفتم عوض کردم و یکی را خریدم که روش نوشته بود 100 complet ولی باز هم جای پل گیر کرد

tekken god
16-03-2008, 13:23
خیلی ببخشید شما هم ویرایش کنید چون نقل قولم توشه.

a.salireza
16-03-2008, 13:26
این رو می نویسم واسه تمام کسانی که از پل بهبعد رو نمیتونن برن:
برید پاساژ (فکر کنم میری ) همون که کنار پاساژ البرز هست (سمت چپش) و برید آخر پاساز طبقه پایین مغازه ای میبینید که روی در اون با وسایل الکتریکی نوشته "مهران کیت"که اونه جا دی وی دی سالم بازی رو داره.
خدانگهدار.
تبليغ تو سايت ممنوعه. لطفآ هرچه سريعتر ويرايش كنيد.:46:

شهرام 2
05-05-2008, 14:26
دوستانی که بازی تموم کردند راهنمایی کنند
درجایی هستم که تمام مسیر پراز نیزه است مجسمه کندکردن زمان در پشت دیوار موجود است اهرم اول رامیکشم نیزه ها پایین میایند زمان را کند میکنم واهرم دوم را میکشم (همان که جنازه روی آن است)وقتی کارچرخش وبازشدن در تمام میشود نیزه ها بالا میاید وقت تمام است
ایراد کار درکجاست .

masoud_da
26-05-2008, 15:07
دوستانی که بازی تموم کردند راهنمایی کنند
درجایی هستم که تمام مسیر پراز نیزه است مجسمه کندکردن زمان در پشت دیوار موجود است اهرم اول رامیکشم نیزه ها پایین میایند زمان را کند میکنم واهرم دوم را میکشم (همان که جنازه روی آن است)وقتی کارچرخش وبازشدن در تمام میشود نیزه ها بالا میاید وقت تمام است
ایراد کار درکجاست .
اول اهرم را بکش تا نیزه ها پایین بیایند
برو به سمت اون اهرم که جنازه روشه ! ( الماس رو هم باید ور داری !!! )
او اهرم رو به چرخون تا در باز شه ! بعد سری L1+R1 رو بزن(زمان رو نگه دار ) و برو به سمت اون در و از در رد شو ! :5:

mahan_sma
30-05-2008, 19:30
امیدوارم متوجه بشین کدوم قسمت بازی هست!!
با سلام
دوست عزیز
من در قسمت destiny`s artium بعد از بالا آمدن از زیر زمین گیر کردم
اگه من را راهنمایی کنید منشکر میشم

Mohsen EA
20-06-2008, 16:51
من رفتم عوض کردم و یکی را خریدم که روش نوشته بود 100 complet ولی باز هم جای پل گیر کرد
ديگه نخر ميدوني چرا؟
منم تو اون جا گير كرده بودم بايد بري لب پل وايسي اونقدر وايسا تا مرده بياد اگه نيمد بود يه نفرو نكشتي برگرد ببين كسي مونده يا نه اگه نمونده بود كه هيچ... اوه راستي وقتي ميريد اول بايد صبر كني تا پر سفيد كه زير پله تبديل به سياه بشه اگه رفت دوباره لود كن

S A M
20-06-2008, 16:57
محسون جون این مرحله از همه مرحله ها اسون تر بود که مرد بالدار کشتنش اصلا کاری نداره فقط باید دکمه هارو به موقع بزنی...

dark_prince783
30-06-2008, 11:30
سلام...
من در بازی god of war 2 یکی از معما های بازی را نتوانستم حل کنم .
در بیرون از قصر یک شیپور هست و دو در بسته و یک مجسمه که زمان را نگه می دارد و یک شعله آتش که نمی زاره راه رو ادامه بده و....
اگه کسی این جا رو رد کرده به من کمک کنه تا بتوانم معما را حل کنم .
با تشکر

سلام
همونجا یک دستگیره هم هست نزدیک مجسمه ای که زمان رو نگه می داره . اون رو می کشی و آتیش قطع می شه بعد زمان رو نگه میداری و از آتیش رد میشی و . . .
یا حق.

a.salireza
08-07-2008, 20:55
ببخشید که تاپیک رو بالا آوردم. ولی من یه جای بازی گیرم. دو تا پل سنگی هست که وقتی رو دومی میرم نمیتونم کاری بکنم. یه چیزی مثل بال هم زیر پل هم چند ثانیه تکون میخوره بعد میره... باید چی کار کنم؟:19:

Ali Pacino
09-07-2008, 05:35
ببخشید که تاپیک رو بالا آوردم. ولی من یه جای بازی گیرم. دو تا پل سنگی هست که وقتی رو دومی میرم نمیتونم کاری بکنم. یه چیزی مثل بال هم زیر پل هم چند ثانیه تکون میخوره بعد میره... باید چی کار کنم؟:19:
اگه دی وی دی شما نسخه کامل باشه اونجا دمو می شه:46:
دی وی دی شما مشکل داره عوضش کن رو دی وی دی باید زده باشه 100 % کامپلیت یعنی کامل
این بازی خدای بازیه حقش هست تا آخرش بالا بمونه:10:

a.salireza
09-07-2008, 11:01
اگه دی وی دی شما نسخه کامل باشه اونجا دمو می شه:46:
دی وی دی شما مشکل داره عوضش کن رو دی وی دی باید زده باشه 100 % کامپلیت یعنی کامل
این بازی خدای بازیه حقش هست تا آخرش بالا بمونه:10:
رو جلدش نوشته Complete 100.:46:

S A M
09-07-2008, 13:53
الان که دیگه همه جاها دی وی دی اصلی هستش ...! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقا ایرانیا عجب ادمایی هستنا میگیرن بازی رو خراب میکنن ... واقعا این احمقا همه بازیهای معروف رو خراب کردن[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Mist
09-07-2008, 22:13
عزيزان يه مطلب شايد تكراري باشه اين بازي برا پي سي نيومد من تو پلي استيشن بازيش كردم ميخواستم ببينم برا پي سي زدن

يانه مرسي

S A M
10-07-2008, 19:39
اسماعیل جون برای پی سی نیستش فقط سونی 2 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif

amino-danger
11-05-2009, 20:07
بچه ها من همون اولاش گيركردم كه بايد اون ستوني كه نوراي سفيد دارن با شمشير افسانه اي بكني توي ستون ها از پايين به بالا تا اون نيرو از ستون اون ساختمان خارج بشه من اونجاش گير كردم كه از پله ميري بالا بعد اون دستگيره رو ميكشي پايين يه آهن مياد پايين بعد بايد با شمشير بزني بهش تا بره وسط نور رو بگيري تا نور به تو نخوره كه بتوني از طريق طناب بري اون دست من هر چي با شمشير ميزنم به آهنه نميخوره نوره خواهشا بگين چطوري به آهنه ضربه بزنم تا بره اون وسط قرار بگيره تا من بتونم برم اون دست؟!

techno_magical
11-05-2009, 21:48
سلام دوستان.الان رسیدیم به یک محوطه باز که یک کله هست از چشماش نور آبی میاد بیرون(قسمت دوم)
بقل اون مرده که از زنجیر آویزونه میگه آر1 بزن اما هیچی نمیشه فقط دوربین نزدیک میشه.کمک لطفا...

tekken god
11-05-2009, 23:20
سلام

بچه ها من همون اولاش گيركردم كه بايد اون ستوني كه نوراي سفيد دارن با شمشير افسانه اي بكني توي ستون ها از پايين به بالا تا اون نيرو از ستون اون ساختمان خارج بشه من اونجاش گير كردم كه از پله ميري بالا بعد اون دستگيره رو ميكشي پايين يه آهن مياد پايين بعد بايد با شمشير بزني بهش تا بره وسط نور رو بگيري تا نور به تو نخوره كه بتوني از طريق طناب بري اون دست من هر چي با شمشير ميزنم به آهنه نميخوره نوره خواهشا بگين چطوري به آهنه ضربه بزنم تا بره اون وسط قرار بگيره تا من بتونم برم اون دست؟!
دوست عزیز شما اوّل اون آهن رو با کشیدن دستگیره میاری پایین دسته ؟ بعد شمشیر آبیه ( شمشیر الیمپیوس ) رو بردار رو تا می تونی بهش ضزبه بزن ( حدود 6-5 ضربه ) بعد دوباره برو اون دسته که آهن رو آورد پایین بکش که آهن دوباره بیاد بالا و بعد هم با آهنه از پشت نور چشماش رد شو .
سلام دوستان.الان رسیدیم به یک محوطه باز که یک کله هست از چشماش نور آبی میاد بیرون(قسمت دوم)
بقل اون مرده که از زنجیر آویزونه میگه آر1 بزن اما هیچی نمیشه فقط دوربین نزدیک میشه.کمک لطفا...

اینجاشو دقیق یادمه فقط چون خیلی وقت پیش بازی می کردم نمی دونم چه جوری بگم ولی :
اون سکّویی که می گی برای بالا رفتن از پلّه های ناقص روی دیواره رو بذار زیر نردبونای ناقص . حالا ازش برو بالا و بعد برو سمت راست . این جا ها یه مجسّمه هست که زیرش یه سنگه باید به اون سنگه شمشیر بزنی تا بشکنه . بعد قدّ مجسّمه یه خورده کوتاه تر می شه . یادته یه سپر از اون یارو که غیب می شه گرفتی ؟ باید بری جلوی مجسّمه و R1 رو بزنی تا اون سپره رو بچسبونه به دستای مجسّمه . حالا مجسّمه رو حل بده پایین ( از راهی که کنارت هست ) بعد بذارش روی اون سکّویی که نصفش شکسته ... حالا اون سکّو رو ببر بالا تا جلوی یکی از چشماش رو بگیره ، بعد خودت هم سریع برو بالا و جلوی اون یکی چشمش L1 رو بزن ؛ فقط سریع باشی حلّه .
مؤفّق باشید .

techno_magical
15-05-2009, 19:44
مرسی...خوب من الان تقریبا آخرای بازی هستم.جایی که دوتا خواهرا هستن و سه تا آینه که یکیشون هی از این آینه میاد هی از اون آینه...چجوری بکشم اینارو؟خستم کردن...اه

techno_magical
16-05-2009, 19:53
بازی رو تموم کردم......دوستان هر مشکلی دارین بگین :دی من 1 ساعت نمیشه که بازی رو تموم کردم...پایان ناتمومی داشت...

saeid000
01-07-2009, 14:34
سلام دوستان من مشکلم اینه که دوستان میگن یه مرد میاد که نامرئی میشه برایه من نمیاد چرا
----------------

-----------------
حتی سنگ هم آوردم از سکو بالا برم راستی یه مرد اومد ها نامرئی میشد بعد از زمین گاو در میاورد اونو کشتم ولی هیچ سپری بهم نداد مشکل بنده از کجا میتونه باشه تو رو خدا کمک کنین

dark_prince783
01-07-2009, 22:25
سلام دوستان من مشکلم اینه که دوستان میگن یه مرد میاد که نامرئی میشه برایه من نمیاد چرا
----------------

-----------------
حتی سنگ هم آوردم از سکو بالا برم راستی یه مرد اومد ها نامرئی میشد بعد از زمین گاو در میاورد اونو کشتم ولی هیچ سپری بهم نداد مشکل بنده از کجا میتونه باشه تو رو خدا کمک کنین

سلام دوست عزیز ؛
شما وقتی از اون سکو که گذاشتی جای اون پله برو بالا همون بالا ها یه چرخی بزن یه مجسمه هست که جلوش سپر گرفته ، اون میندازی پایین میذاری اونجا که اهرم هست و اهرم رو میچرخونی میره بالا بعد به سرعت میری خودت از نردبان بالا که اون مجسمه جلوی نور یه چشم رو میگیره و خودت میری جلوی نور چشم دیگه و دکمه دفاع که همون سپر هست رو میگیری و نگه میداری و . . .
یا حق

keyvan1985
09-07-2009, 09:51
دوستان کسی سیو بازی رو بعد پرواز با اسب پرنده داره ؟ من خیلی لازمش دارم
اگه یه منبع هم برای سیو بازیها معرفی کنین خیلی خوب میشه

tekken god
09-07-2009, 11:43

من سیوشو ندارم ولی اگه بگی بار اوّل یا بار دوّم شاید دوستان بتونن راهنمایی کنن .
اگه هم جایی گیر کردی بگو کمکت می کنیم .
مؤفّق باشید

keyvan1985
09-07-2009, 13:13
آخه تو دموی این مرحله گیر میکنه دیگه نمیره باید سیو مرحله بعدی رو داشته باشم که مرحله رو رد کنم

tekken god
09-07-2009, 15:36
آخه تو دموی این مرحله گیر میکنه دیگه نمیره باید سیو مرحله بعدی رو داشته باشم که مرحله رو رد کنم
آخر نگفتی بار اوّل یا دوّم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی در کل ، از اینجا تا آخر بازی خیلی مونده . احتمال اینکه توی باقی دمو ها گیر نکنه 1 % هست .
پس از نظر من برو یه dvd دیگه بخر .
یا اگه بازیت زیر نویسه می تونی با همون dvd 4.7 کپیش کنی .
مؤفّق باشی

Gregar
09-07-2009, 18:07

کدوم دفعه رو میگی ؟ بعد از مردن توسط Zeus رو میگی یا بعد از ازاد کردن اسبت از زیر دست خدای باد

keyvan1985
10-07-2009, 12:04
کدوم دفعه رو میگی ؟ بعد از مردن توسط Zeus رو میگی یا بعد از ازاد کردن اسبت از زیر دست خدای باد
بعد از مردن توسط zeus اگه سیوشو دارین لطف کنین خیلی ممنون

keyvan1985
11-07-2009, 21:10
من تو قسمتی که تو هوا دنبال یه اژدها میفته اونم همش تور آبی پرتاب میکنه بعد صحنه سفید میشه اسبه هی میچرخه کریتوس میفته هرچی فرمونو چپ و راست میکنم نمیشه چیکار کنم ؟

tekken god
11-07-2009, 21:21
من تو قسمتی که تو هوا دنبال یه اژدها میفته اونم همش تور آبی پرتاب میکنه بعد صحنه سفید میشه اسبه هی میچرخه کریتوس میفته هرچی فرمونو چپ و راست میکنم نمیشه چیکار کنم ؟
باید آنالوگ سمت چپ رو سریع چپ و راست کنی .
اگه سرعت کم باشه مؤفّق نمی شی .
برای اینکه سرعت کارت بره بالا ، کف دستت رو بذار رو آنالوگ و اونو چپ و راست کن .
مؤفّق باشی

Gregar
12-07-2009, 12:22
باید آنالوگ سمت چپ رو سریع چپ و راست کنی .
اگه سرعت کم باشه مؤفّق نمی شی .
برای اینکه سرعت کارت بره بالا ، کف دستت رو بذار رو آنالوگ و اونو چپ و راست کن .
مؤفّق باشی

یادت هم باشه وقتی افتادی در حال افتادن بهت میگه یه دکمه رو بزن باید سریع بزنی وگرنه میمیری

elemon
18-07-2009, 13:39
رمز این بازی برای پی اس 2 رو میخواستم
ممنون

osta_ali
18-07-2009, 17:25
این بازی برای کامپیوتر هم هست؟؟؟؟

resident_evil
18-07-2009, 17:29
این بازی برای کامپیوتر هم هست؟؟؟؟

نه دوست عزیز ...

hossein6599
20-07-2009, 16:10
سلام من اونجایی که با اون جنگجویی که نامرئی هست توی یک سالنی که کفش پر آب هست میجنگم آخرش که باید آنالوگ رو به چپ و راست بچرخونم هر کاری میکنم میمیرم آیا روش خاصی داره لطف راهنمایی کنید؟

*M!L4D*
20-07-2009, 21:27
سلام
من زمانی PS2 بازی می کردم فقط نسخه 1 این بازی رو بازی کردم ... راستی قضیه چیه میگن این بازی DVD9 هست ... حقیقت داره ...؟

Gregar
21-07-2009, 11:28
سلام
من زمانی PS2 بازی می کردم فقط نسخه 1 این بازی رو بازی کردم ... راستی قضیه چیه میگن این بازی DVD9 هست ... حقیقت داره ...؟

نه بابا 9 دی وی دی چیه ؟ یه دی وی دی بیشتر نیست . شاید منظورت نسخه ps3 باشه .

tekken god
21-07-2009, 12:07
نه بابا 9 دی وی دی چیه ؟ یه دی وی دی بیشتر نیست . شاید منظورت نسخه ps3 باشه .
9 دی وی دی که نه ! دی وی دی 9 ![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی نزدیک 9 گیگ جا می گیره .
که بله درسته ، برای همینم بعضی ها میان می گن روی پل یارو در نمیاد ! چون روی dvd 4.7 کپی شده .
که بازی نصفه هست .
البتّه اگه بازی زیر نویس باشه فکر نکنم مشکلی باشه روی 4.7 باشه ، خودمم نمی دونم چرا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مؤفّق باشید

Gregar
21-07-2009, 23:54
9 دی وی دی که نه ! دی وی دی 9 ![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی نزدیک 9 گیگ جا می گیره .
که بله درسته ، برای همینم بعضی ها میان می گن روی پل یارو در نمیاد ! چون روی dvd 4.7 کپی شده .
که بازی نصفه هست .
البتّه اگه بازی زیر نویس باشه فکر نکنم مشکلی باشه روی 4.7 باشه ، خودمم نمی دونم چرا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مؤفّق باشید

اخ، چه سوتی دادم که اول 9 رو خوندم بعد dvd رو :43:

ehsssssan
23-07-2009, 22:04
لطفا راهنمایی کنید اینجارو چیکارش کنم؟

عکس بزرگتر

ehsssssan
23-07-2009, 23:14
پیدا کردم
همچینم سخت نبودا

سید محمد عرفان
07-08-2009, 20:53
دوستان اگه جنبه تبلیغی پیدا نمی کنه یه فروشگاه اینترنتی معرفی کنید که ورژن جدید این بازی را (که وسطای بازی گیر نکنه) داشته باشه.
ممنونم

mj_heydari
09-08-2009, 19:11
سلام
بچه من اون اول اولاش گیر کردم
همونجا که یه ازدها سه سر داره که باید اون سر های پایینیاش رو یزنی و از جعبه ها بالا بری و لنگر رو بندازی روشون !

اون اژدها اصلی هم که بالای دکل هست رو تا نصفخ می کشم ..یعنی بی حالش می کنم و تند تند دایره رو می زنم و ذکل رو هم شکوندم ولی الان که بی حالش می کنم چشماش برق می زنه و میگه دایره رو بزن که وقتی میزنم یه زنجیر به طرف چشماش پرت میشه ولی به چشماش نمیرسه ! کلا باید این لامصب رو چه جوری کشت !

مرسی

M A X I M U M
09-08-2009, 19:41
اون دكل رو كه شكستي نوكش تيز ميشه
ميزني ميزنيش تا بي حال بشه
بعدش دايره مياد ميزني و بعد تند تند بايد دايره بزني
كله شو مي گيره و فرو مي كنه تو همون دكله و ميميره بعدش ميري توي دهنش و كليدو مي گيري

mj_heydari
09-08-2009, 20:08
اون دكل رو كه شكستي نوكش تيز ميشه
ميزني ميزنيش تا بي حال بشه
بعدش دايره مياد ميزني و بعد تند تند بايد دايره بزني
كله شو مي گيره و فرو مي كنه تو همون دكله و ميميره بعدش ميري توي دهنش و كليدو مي گيري

منون از پاسخ سریع اتون ولی من اونجا که میگه دایره رو بزن ، من هرچی میرنم سر اژدها رو نمی گیره و بعد از جند ثانیه دوباره بهوش می اید!

مبشه بیشنر راهنمایی کنید

نکنه : چرا وقتی میکه دایره بزن ..نوع نمایش اش دکمه دایره با قبلنا فرق میکنه ؟
هم ایکونش گنده تر شده هم میچرخع هم یه هاله نور داره !

Gregar
10-08-2009, 01:31
منون از پاسخ سریع اتون ولی من اونجا که میگه دایره رو بزن ، من هرچی میرنم سر اژدها رو نمی گیره و بعد از جند ثانیه دوباره بهوش می اید!

مبشه بیشنر راهنمایی کنید

نکنه : چرا وقتی میکه دایره بزن ..نوع نمایش اش دکمه دایره با قبلنا فرق میکنه ؟
هم ایکونش گنده تر شده هم میچرخع هم یه هاله نور داره !

چون مال Boss ها مخصوصه. مثل مدوسا یا مینوتور ها نیست.

سید محمد عرفان
10-08-2009, 12:37
دوستان چند روزه پست دادم کسی جواب نداده بابا ما هم :40: داریم توی بازی گیر افتادیم(روی پل) از دو فروشگاه اینترنتی هم خرید کردم ولی باز هم نسخه جدیدش نبوده.
حالا به من یه فروشگاه اینترنتی مطمئن معرفی کنید تا ما هم استفاده کنیم.
ممنونم.:11:

mosolim
12-08-2009, 10:46
سلام
من دارم این بازی رو روی pc بازی می کنم . البته با شبیه ساز که زیاد هم کیفیت نداره ولی بهتر از هیچیه. فروشنده این بازی رو به اسم pc به من داد ولی دیدم که در واقع همون ps2 هستش که با شبیه ساز اجرا میشه.

سید محمد عرفان
12-08-2009, 13:23
شبیه ساز که گفتید چیه؟ و چرا کیفیت را پایین آورده؟

mosolim
13-08-2009, 09:51
سلام
یه نرم افزار به اسم Pcsx2 که میشه باش بازی های ps2 روی کامپیوتر بازی کرد. البته خیلی درد سر داره تازه اون نتیجه مطلوب رو همبت نمیده . نیاز به پلاگین و بایوس داره. بایوس رو هرچی بخوای میشه بریزی ولی پلاگین ها مختلفن و همه به خوبی کار نمیدن.

mj_heydari
28-08-2009, 01:53
سلام لطفا منو تو بازی god of war 2 کمکم کنید

بعد از مرحله ی صحرا وارد جایی شدم که با چرخش اهرمی می تونم در ورودی رو تغییر بدم همون جایی که شمشیر قدرتی رو میگیرم بعد وارد یه دری میشم که بلافاصله بعد از وارد شدن بسته میشه بعد وارد یه قسمت دیگه میشم که یه در هست که باید دوتا لوح توش بزارم یکیشو از زیر زمین پیدا کردم اون یکیشو نمیدونم از کجا پیدا کنم

در ضمن تو یکی از این درها یه دسته هست که وقتی هل اش میدی یه 2 تا سنگ بهم برای مدتی می چسبن و یه نوری رو بخش می کنند به سمت اون دری که روش یه جمجه هست ..این داسنان اش چیه

mosolim
30-08-2009, 12:00
بعد از مردن توسط zeus اگه سیوشو دارین لطف کنین خیلی ممنون
سلام
دوستان کسی این سیو رو داره . برا من وقتی سوار اسب میشه میره دیگه گیر می کنه دوستان سیو بعد از این مرحله رو دارن؟
با تشکر...

Leon-117
30-08-2009, 12:13
سلام
دوستان کسی این سیو رو داره . برا من وقتی سوار اسب میشه میره دیگه گیر می کنه دوستان سیو بعد از این مرحله رو دارن؟
با تشکر...
سلام.اين يه مشكل هست كه يه Patchميخواد تا بتوني ردش كني.ميگردم اونPatchرو پيدا ميكنم بعد برات ميزارم لينكشو:10:

T O O M A J
30-08-2009, 12:25
البته با شبیه ساز که زیاد هم کیفیت نداره ولی بهتر از هیچیه
من هم رو PS2 بازی کردم هم رو PC ، به نظر من به علت رزولوشن بالاتر ، رو پی سی بهتر بود.

mosolim
30-08-2009, 23:08
سلام.اين يه مشكل هست كه يه Patchميخواد تا بتوني ردش كني.ميگردم اونPatchرو پيدا ميكنم بعد برات ميزارم لينكشو

سلام
لطف بزرگی در حقم می کنید دوست عزیز.
با تشکر...

سید محمد عرفان
30-08-2009, 23:19
سلام لطفا منو تو بازی god of war 2 کمکم کنید

بعد از مرحله ی صحرا وارد جایی شدم که با چرخش اهرمی می تونم در ورودی رو تغییر بدم همون جایی که شمشیر قدرتی رو میگیرم بعد وارد یه دری میشم که بلافاصله بعد از وارد شدن بسته میشه بعد وارد یه قسمت دیگه میشم که یه در هست که باید دوتا لوح توش بزارم یکیشو از زیر زمین پیدا کردم اون یکیشو نمیدونم از کجا پیدا کنم

در ضمن تو یکی از این درها یه دسته هست که وقتی هل اش میدی یه 2 تا سنگ بهم برای مدتی می چسبن و یه نوری رو بخش می کنند به سمت اون دری که روش یه جمجه هست ..این داسنان اش چیه

سوال اولتون را که یادم نمیاد کجا بود. ولی در جواب سوال دوم باید بگم که اگه مراحل را کامل طی کرده باشی باید به طرف همان جمجمه بری و قبل از اینکه زیر بشکه یا گوی روان بری باید از پله ها بالا بری و منتظر بشکه بشی و بپری روی اون مواظب هم باش هماهنگ با بشکه حرکت کنی تا در سمت راست و بالا یه نردبون ببینی باید بپری و اون را بگیری و بقیش را دیگه بی زحمت بازی کن حالشو ببری.:thumbsup:

arash w8100
31-08-2009, 11:33
سلام.من تو یه جایی از بازی گیر کردم.عکس میذارم نیاز به توضیح نیست.ممنون

T O O M A J
31-08-2009, 12:35
سلام.من تو یه جایی از بازی گیر کردم.عکس میذارم نیاز به توضیح نیست.ممنون
اونجا باید یکی از سنگها رو از سکوی پشتت (بالای R2 در عکس) بالا ببری اون یکی رو به رو به روی سکو ببری. بعد اونی که بالای سکو هست رو می ذاری روی این یکی و بعد میای پایین و هردوشون رو هل میدی به جایی که تو عکس هست.بعدش هم که فکر کنم واضح هست.می پری بالا و سنگ بالایی رو می کشی و می بری.

arash w8100
31-08-2009, 12:51
چه جوری سنگو بالا ببرم؟

T O O M A J
31-08-2009, 13:23
چه جوری سنگو بالا ببرم؟
می ری نزدیکش و دکمه R1 رو نگه میداری تا بتونی سنگ رو جابجا کنی!بعد اونو همونطور که گفتم از سکو بالا ببر.

arash w8100
31-08-2009, 13:59
مشکلم حل شد

هشت پا رو چه جور بکشم؟

Mehdi.ss
01-09-2009, 01:38
دوباره اینجا گیر کردم
میگه r1 بزن ولی فقط اینو نشون میده نمیدونم باید چیکار کنم

arash w8100
01-09-2009, 10:54
دوست عزیز شما باید سپری رو که ازش گرفتی رو به به مجسمه روی پله های ناقص بچسبونی.و بعد اونو بالا ببری.تا جلوی نور رو بگیره بهد خودت از پله ها بالا میری و جلوی چشم دیگش ال 1 و بعد آر 1 رو میزنی و نگه میداری تا نور رو به خودش برگردونه.

arash w8100
01-09-2009, 11:37
هشت پا رو چه جور بکشم؟

Mehdi.ss
01-09-2009, 20:12
دوست عزیز شما باید سپری رو که ازش گرفتی رو به به مجسمه روی پله های ناقص بچسبونی.و بعد اونو بالا ببری.تا جلوی نور رو بگیره بهد خودت از پله ها بالا میری و جلوی چشم دیگش ال 1 و بعد آر 1 رو میزنی و نگه میداری تا نور رو به خودش برگردونه.
منظورت اینجاس ؟
چجوری باید سپرو در بیارم ؟

arash w8100
01-09-2009, 22:20
طبق عکس ها عمل کن

arash w8100
01-09-2009, 22:27
بعد وقتی مجسمه رو به پایین انداختی.اونو هل بده به جایی که خدت تو عکس گذاشتی و بعد جلوی مجسمه وایستا و خودش میگه r1 رو بزن با این کار سپر به اون وصل میشه و برو اون اهرم رو بچرخون تا بره بالا.بعد خودت با سرعت برو به چشم دیگه و L1 و بعد R1 رو به مدت چند ثانیه بگیر.
تشکر یادت نره!

Mehdi.ss
02-09-2009, 02:24
ممنون رد کردم
ولی اونجایی که زنجیر دستای اون ادم گنده هرو که تو جهنمه رو پاره میکنه یه فیلمی نشون میده وسط اون فیلمه هنگ میکنه
سیومو آپلود کردم کسی میتونه اینجارو برام رد کنه بعد برام آپلود کنه ممنون میشم
143 kb
[
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید]

arash w8100
02-09-2009, 09:01
اونجا رو رد کردم این سیوش:

حالا قدرت تازه ای داره(مشت بر زمین)
در ضمن هر جا بازم گیر کرد به من بگو اون جا رو رد میکنم.

mosolim
02-09-2009, 10:34
سلام
آقا من تو pc بعد از جايي كه زئوس نيروي كريتوس روميگيره و بعد از گرفتن نيرو با اسب بالدار ميره برنامه هنگ ميكنه و ديگه جلوتر نميره من چندتا پلاگين گرافيك ديگه رو هم امتحان كردم اما فايده نداشت و همونجا كه سواره اسبه گير كرده. كسي راه حلي داره. الان شما كه با pc بازي مي كنيد خيلي جلو رفتيد . ميشه بگيد چه پلاگيني به كار برديد و يا از پچ خاصي استفاده كرديد.؟
با تشكر...

arash w8100
02-09-2009, 10:38
عزیز مشکل از dvd بازی شماست مال منم جایی که شما گفتید گیر کرد از دوستم dvd بازی که زیرنویس فارسی بود گرفتم و ازش imag ساختم و با برنامه اجراش کردم و دیگه هنگ نمیکنه

mosolim
02-09-2009, 10:47
عزیز مشکل از dvd بازی شماست مال منم جایی که شما گفتید گیر کرد از دوستم dvd بازی که زیرنویس فارسی بود گرفتم و ازش imag ساختم و با برنامه اجراش کردم و دیگه هنگ نمیکنه

سلام
ممنون كه جواب داديد. اما تا حالادو بار دي وي دي بازي رو عوض كردم. يعني بايد بازم عوض كنم. تازه اونوقت از كجا بفهمم كه اين يكي هم سالمه. با اين حال بازم ممنون . برم بيبنم زيرنويس فارسيش گيرم مياد يا نه. تازه با اين ممنوعيت.
با تشكر...

Leon-117
02-09-2009, 11:23
لازم به عوض كردن نيست پيدا كردم.اين فايلو دانلود كنيد بعد بريزيد تو فولدر Patchesتو فولدر برنامه.
بعد موقع اجراي دمو Escرو بزنين و برين به قسمتMiscبعد Enable patchesرو فعال كنيد(اگه فعاله بعد از رد شدن دمو اون Enable patchesرو برداريد..

mosolim
02-09-2009, 11:50
بعد وقتی مجسمه رو به پایین انداختی.اونو هل بده به جایی که خدت تو عکس گذاشتی و بعد جلوی مجسمه وایستا و خودش میگه r1 رو بزن با این کار سپر به اون وصل میشه و برو اون اهرم رو بچرخون تا بره بالا.بعد خودت با سرعت برو به چشم دیگه و L1 و بعد R1 رو به مدت چند ثانیه بگیر.
تشکر یادت نره!

سلام
من به عکس هایی که از بازی گزاشتی دقت کردم. چندان کیفیت نداره و یه سایه تو بازی دیده میشه. مشکلی که من قبلا داشتم. این به خاطر پلاگین گرافیکیه که استفاده می کنی. بهتره از پلاگین 1417 یا 1617 استفاده نکنی و از پلاگین 1006 استفاده کن. درسته که قدیمی تره اما کیفیت تصویر ش واقعا بالاست. اگه خواستس بگو تا برات آپ کنم.

mosolim
02-09-2009, 12:13
لازم به عوض كردن نيست پيدا كردم.اين فايلو دانلود كنيد بعد بريزيد تو فولدر Patchesتو فولدر برنامه.
بعد موقع اجراي دمو Escرو بزنين و برين به قسمتMiscبعد Enable patchesرو فعال كنيد(اگه فعاله بعد از رد شدن دمو اون Enable patchesرو برداريد..

سلام
دوست من این هم جواب نداد فکر کنم باید برم یه نسخه دیگه بگیرم . دلم از این میسوزه بعد کلی کلنجار رفتن تونستم با بالاترین کیفیت و روونی اجرا کنم. حتی از ps2 بهتر حالا اینجا اینطوری شده.
این جاییه که برنامه گیر می کنه:

Leon-117
02-09-2009, 12:42
شما مطمئني؟چون من با اين پچي كه گزاشتم اونجا رو راحت رد كردم.

arash w8100
02-09-2009, 13:00
خوب یه کاری هم میتونی بکنی سیو اون جا رو بده من برات میرم

arash w8100
02-09-2009, 13:12
سلام
من به عکس هایی که از بازی گزاشتی دقت کردم. چندان کیفیت نداره و یه سایه تو بازی دیده میشه. مشکلی که من قبلا داشتم. این به خاطر پلاگین گرافیکیه که استفاده می کنی. بهتره از پلاگین 1417 یا 1617 استفاده نکنی و از پلاگین 1006 استفاده کن. درسته که قدیمی تره اما کیفیت تصویر ش واقعا بالاست. اگه خواستس بگو تا برات آپ کنم.

ممنون میشم برام آپ کنی .در ضمن پلاگین رو باید کجا کپی کنم و طرز استفاده رو هم بفرمایید.با تشکر

Mehdi.ss
02-09-2009, 13:52
سلام
کسی پلوگین بهتری سراغ داره که بازیهای دیگرو مثل تیکن یا کمبات ارماگدون رو با سرعت بیشتری اجرا کنه ؟

Leon-117
02-09-2009, 14:01
بهترين پلاگين همينGSDXهست.

arash w8100
02-09-2009, 14:22
این آموزش برنامه Pcsx2

اینم بویس و پلاگین های جدید

mosolim
02-09-2009, 20:37
خوب یه کاری هم میتونی بکنی سیو اون جا رو بده من برات میرم

سلام
ممنون از لطفتون . ولی این فایل سیو کجا قرار میگیره . اگر همون فایل های تو مموری کارت باشه که حجمش بالاست و نمی تونم آپ کنم. حداقل 8 مگه.

mosolim
02-09-2009, 20:43
ممنون میشم برام آپ کنی .در ضمن پلاگین رو باید کجا کپی کنم و طرز استفاده رو هم بفرمایید.با تشکر

سلام
این فایل رو پس از دان کردن از فشرده خارج کن و در داخل پوشه پلاگین تو دایرکتوری برنامه کپی کن. البته این مربوط به cpu های دو هسته ایه.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبعد برنامه رو اجرا کن. تب config رو بزن بعد گزینه اول configure رو انتخاب کن. حالا بر اساس این عکس ها تنظیم کن.

بعد هم ok بزن و بازی رو اجرا کن.تازه با این پلاگین می تونی فول اسکرین بازی کنی و وقتی بازی رو اجرا می کنی مثل اینکه یه باز ی کامپیوتر رو اجرا کنی.

Mehdi.ss
03-09-2009, 02:28
سلام
من اینجا گیر کردم بعد از اینکه اون شیپورو میزنه و عقاب از اتش ازاد میشه توی اتاقک بالا
باید چیکار کنم
ممنون:41::41::41:

T O O M A J
03-09-2009, 12:39
هشت پا رو چه جور بکشم؟
اینجا باید بعد از اینکه تو رو گرفت و از دستش خلاص شدی(R3+L3). باید بری سراغ بازویی که به ستون سمت چپ پیچیده شده.اونو بزن تا بالا ببره و بعد اون جنازه رو به روی سکوی قابل فشار جلوی اون ستون ببر تا در وسط اون منطقه جایی برای بالا رفت از طریق بالها و اون فشاری که از اونجا بیرون میاد باز بشه.بعد با بالهات بطرف پیشونیش برو و ضربه بزن.بعد از اینکار اون یکی از دستهاش رو به جایی که ازش اون باد بیرون میومد میزنه و دستش گیر می کنه.حالا باید بری و از دستش بپری و بالا بری .یه کم که بالا رفتی با زدن مثلث دستش رو قطع می کنی.تا اونجایی که یادمه حالا باید همین کار رو دو باره تکرار کنی.اما این بار اون دست راستش رو به یه دیوار پرتاب می کنه و اونجا گیر می کنه.حالا باید بپری و دستش رو بگیری(مثل پریدن به یه سقف) و بعد بری بالا و دوباره با زدن مثلث این دستش رو هم قطع کنی.بعدش هشت پا اون جنازه رو می خوره. حالا باید دوتا بازوش رو بزنی.وقتی یکیش رو میزنی اون یک طرفش پایین میفته اما سعی می کنه خودشو بالا بکشه.در این حین باید دومی رو هم بزنی تا کلا پایین بره.حالا باید بری اون وسط و اون دستگیره رو بکشی تا کارش تموم بشه.

من اینجا گیر کردم بعد از اینکه اون شیپورو میزنه و عقاب از اتش ازاد میشه توی اتاقک بالا
باید اون دستگیره رو بکشی تا آسانسور پایین بیاد(البته توش دو نفر دشمن هست) بعد سکو رو به طرف اون آسنسور ببر و کاری کن تا نصفش بمونه رو آسانسور و نصفش اینور.حالا بیا و دوباره دستگیره رو بکش تا بالا بره.اما حالا خودت می تونی واردش بشی.بعد از اینکه وارد آسانسور شدی اون سکو رو به داخل آسانسور بکش تا آسانسور بالا بره.بعد بپر رو سکو و اون زنجیر سوم رو بزن و ...

mosolim
03-09-2009, 13:01
شما مطمئني؟چون من با اين پچي كه گزاشتم اونجا رو راحت رد كردم.

سلام
تونستم ردش کنم. البته با پچ شما و یه برنامه با یه ورژن متفاوت. یه برنامه ی دیگه گیر اوردم و پچ شما رو قرار دادم طبق گفته شما عمل کردم و مشکل حل شد و تونستم اون قسمت رو رد کنم. واقعا لطف کردید چون کم کم داشتم نا امید میشدم.
باتشکر...

arash w8100
03-09-2009, 13:33
من نتونستم ااون پلاگین رو دانلود کنم.لطفا در جای دیگری آپ کنید.با تشکر

mosolim
03-09-2009, 14:07
من نتونستم ااون پلاگین رو دانلود کنم.لطفا در جای دیگری آپ کنید.با تشکر

سلام
بفرمایید :

اگر هم برای استفاده به مشکل برخوردید بنده در خدمتم.

Mehdi.ss
04-09-2009, 00:14
سلام
اینجا گیر کردم باید چیکار کنم ؟

SA3EDLORD
04-09-2009, 06:22
سلام.هرکی میتونه بهترین تنظیمات رو برای این سیستم:
vga:xfx 1gb geforce 9500 gt ddr2
cpu:دو هسته ای هست پنتیوم 4 با فرکانس 3.60
ram:2gb
ممنون میشم برای این بازی بگین.
پلی اگین:gsdx 890 (msvc 15.00 ,sse2)0.1.14
ممنون از همه.میخواستم بازی بدون هیچ گیری و روون بازی بشه.ممنون.

DaRiOuShJh
04-09-2009, 08:01
بچه ها احتمالا برای پی سی که نیومده؟ ها؟×!

SA3EDLORD
04-09-2009, 09:28

یکی اومده که تبدیل شده ی ps2 به pc هست که شما نصب میکنی و باید با همین اجرا کنی

T O O M A J
04-09-2009, 14:25
سلام
اینجا گیر کردم باید چیکار کنم ؟
قبل از اینکه اونو بچرخونی باید هر دوی اون ناقوس ها رو همزمان بزنی.برای این کار باید اول مال سمت راست رو بزنی و بعد زمان رو کند کنی و بیای مال سمت چپ رو با استفاده از اون چیزی که ضربه میزنه بزنی.با این کار صورتش ترک بر می داره و بعد باید اون چیز رو به طرف صورتش بگیری و بعد بزنی.

mj_heydari
04-09-2009, 18:02
سلام

من تو مرحله flooded passage یا همون زیر آب گیر کردم

اونجایی که وارد یه قسمت میشی و یه تیغه(دیوار مانند) هی میان و رد میشن و ما باید بریم قسمت کف ، تا اون تیغه رد بشه

اولین پناهگاه رو استفاده می کنم ولی واسه دومی یهو سرعت حرکت تیغه زیاد میشه و حتی با R1 هم نمی شه ردش کرد

**
خیلی از فروم های خارجی رفتم ولی چیزی دست گیرم نشد ..اینم یکیش

AREA: FLOODED PASSAGE
There are a couple of breakable walls near the Save Point with hidden
Chests (if you want to find them).

See Poseidon's Statue? Dive underneath that to a mini-puzzle. You have
to swim really fast to avoid being shoved by the barricades. There are
two safe places to stay safe.
Use them and use a fully charged R1 Dash to quickly make the most of
this situation. You need to dive under the cage at the end of the
passage. This will take an ***-LOAD of tries to get right.

Once you make it, emerge out of the water and onto dry area. Kill the
Mini-Taurs first.

**
خواهش می کنم حدود 2-3 روز هست که تو این قسمت گیر کردم ..هر چی هم r1 رو زیاد نگه میدارم باز موفق نمی شم!:19::19::19::19::19::19::19::19:

**
مرسی:10:

Mehdi.ss
04-09-2009, 20:22
سلام
وقتی به خواهران میرسه تو دموی اولش گیر می کنه میشه برام رد کنید
[

Gregar
04-09-2009, 20:58
سلام

اونجایی که وارد یه قسمت میشی و یه تیغه(دیوار مانند) هی میان و رد میشن و ما باید بریم قسمت کف ، تا اون تیغه رد بشه

اولین پناهگاه رو استفاده می کنم ولی واسه دومی یهو سرعت حرکت تیغه زیاد میشه و حتی با R1 هم نمی شه ردش کرد

**

Mini-Taurs first
.

**
خواهش می کنم حدود 2-3 روز هست که تو این قسمت گیر کردم ..هر چی هم r1 رو زیاد نگه میدارم باز موفق نمی شم!:19::19::19::19::19::19::19::19:

**

با همین روش خودت رد میشه. دوباره سعی کن. خیلی باید سریع شنا کنی.
من خودم دفعه اول 50 باری همون رو رفتم تا موفق شدم

SA3EDLORD
04-09-2009, 21:06
سلام.هرکی میتونه بهترین تنظیمات رو برای این سیستم:
vga:xfx 1gb geforce 9500 gt ddr2
cpu:دو هسته ای هست پنتیوم 4 با فرکانس 3.60
ram:2gb
ممنون میشم برای این بازی بگین.
پلی اگین:gsdx 890 (msvc 15.00 ,sse2)0.1.14
ممنون از همه.میخواستم بازی بدون هیچ گیری و روون بازی بشه.ممنون.
کسی از دوستان جواب نمیده؟؟؟؟؟؟
بابا یه تنظیمات بذارین ما هم این شماره رو بازی کنیم.
ممنون.
:11::11::11::11:

Mehdi.ss
04-09-2009, 21:10
سلام

**

Mini-Taurs first
.

**

**
اگه L1 رو نگه داری بعد از 2 سانیه ول کنی با سرعت شنا می کنه

mosolim
04-09-2009, 21:50
کسی از دوستان جواب نمیده؟؟؟؟؟؟
بابا یه تنظیمات بذارین ما هم این شماره رو بازی کنیم.
ممنون.
:11::11::11::11:

سلام
دوست من . اول شما بیا و این پلاگینی رو که من در صفحه گذاشتم دان کن و بریز تو پوشه پلاگین. بعد تنظیمات بر اساس تصاویری که توی دو صفحه قبل هست درست کن. یه کار دیگه هم بکن و تو تب سوم برنامه یعنی configure برو به بخش speed hacks و گزینه x2 cycle rate رو تیک بزن. اونوقت بازی با روونی بهتری اجرا میشه.
راستی بیا اینم لینک اون پلاگین :

mosolim
04-09-2009, 21:54

سلام
برای pc نیومده اما تقریبا تمام دوستانی که اینجا دارن در مورد بازی بحث می کنند دارن روی pc بازی می کنند. مثل خودم. آخه ps2 بازها خیلی وقت پیش بازی رو تموم کردن.

mj_heydari
05-09-2009, 20:10
با همین روش خودت رد میشه. دوباره سعی کن. خیلی باید سریع شنا کنی.
من خودم دفعه اول 50 باری همون رو رفتم تا موفق شدم

از شما و اون یکی دوست عزیز که راهنمایی کردن ممنون :10::10:..من این قسمت رو همین جوری که دوستان گفتن تونستم رد کنم و رفتم جلو ...خیلی بازی ردیفیه خدایی

باز اگه جایی گیر کردم یه سر میام ..

SA3EDLORD
06-09-2009, 07:16
اقا تنظیمات سی پی یو رو هم بذارید ممنون.

DaRiOuShJh
06-09-2009, 08:13
سلام
برای pc نیومده اما تقریبا تمام دوستانی که اینجا دارن در مورد بازی بحث می کنند دارن روی pc بازی می کنند. مثل خودم. آخه ps2 بازها خیلی وقت پیش بازی رو تموم کردن.

سلام
مرسی
آخه منم فکرکردم جدید اومده ولی عکسش ماله همونیه که 2-3 سال پیش که هنوز Ps2 رو داشتم بازی کردم

خوب شما چرا walkthrought اش رو از game spot نمیگیرید؟

چند تا داره من اون موقع هم گیر میکردم از رو اونا میدیدم خیلی خوب هم توضیح دادن

SA3EDLORD
06-09-2009, 11:56
سلام
این فایل رو پس از دان کردن از فشرده خارج کن و در داخل پوشه پلاگین تو دایرکتوری برنامه کپی کن. البته این مربوط به cpu های دو هسته ایه.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبعد برنامه رو اجرا کن. تب config رو بزن بعد گزینه اول configure رو انتخاب کن. حالا بر اساس این عکس ها تنظیم کن.

بعد هم ok بزن و بازی رو اجرا کن.تازه با این پلاگین می تونی فول اسکرین بازی کنی و وقتی بازی رو اجرا می کنی مثل اینکه یه باز ی کامپیوتر رو اجرا کنی.
دوستان اگه تنظیمات cpu و ---- speed رو هم بذارید ممنون میشم.:40::11:

arash w8100
06-09-2009, 17:22
سلام
وقتی به خواهران میرسه تو دموی اولش گیر می کنه میشه برام رد کنید
[

خواهران رو کشتم اینم سیوش:

Mehdi.ss
06-09-2009, 21:45
تموووووووومــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــش کردم

SA3EDLORD
06-09-2009, 23:46
دوستان سریع تر جواب منو بدید من زیاد نمیتونم بیام فروم.ممنون .

mosolim
07-09-2009, 15:25
دوستان سریع تر جواب منو بدید من زیاد نمیتونم بیام فروم.ممنون .
سلام
اینم تنظیمات cpu و speed ----

این cpu :

این speed ---- :

MrGee
07-09-2009, 15:50
ببخشید ولی مگه وقتی که این بازی رو تو کامپیوتر اجرا می کنیم صفحه سبز رنگ نیست؟

arash w8100
07-09-2009, 17:10
ازش یک عکس بذار تا مشکلتو حل کنیم!

aliyou
08-09-2009, 01:50
با سلام
آقا این خواهران تقدیر هستش آخرین مرحله باید چطوری اینارو کشت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟
من بدجوری گیر کردم

MrGee
08-09-2009, 10:34
ازش یک عکس بذار تا مشکلتو حل کنیم!

2 تا عکس آخر
در ضمن تو نسخه یک بازی هم توی قسمت جهنم به جای شبز قرمز شد

SA3EDLORD
08-09-2009, 14:06
دوستان شما یه سیو از جایی که همون اول خدای جنگ سوار اسبش میشه و میره تو اسمون بعد دمو نشون میده رو بعد اونو ندارین؟؟؟؟؟؟تا دمو تموم میشه برای من گیر میکنه نمیدونم چرا.لطفا تا شب بذارید ممنون.یه عکس هم میذارم.

SA3EDLORD
08-09-2009, 23:00
لطفا زود تر جوابمو بدید من قبلن هم گفتم که زیاد نمیتونم بیام فروم.اگه راهی هم میدونید که تو تنظیمات تغییرات اجرا کنی تا بتونی دمو ها رو با استارتی چیزی رد کنی بگین ممنون میشم من نمیتونم عکس بذارم چون دی ال اپ هستم .ممنون میشم برام بذارین.دستتون هم درد نکنه.ممنون.

Mehdi.ss
09-09-2009, 20:27
سلام
میدونم اینجا تاپیک گاد اف وار2 ولی تو تاپیک گاد اف وار 1 کسی کمکم نکرد
من گاد اف وار 2 رو تموم کردم و گاد اف وار 1 رو گرفتم ولی تو فیلم اولش گیر میکنه میشه اونجارو برام رد کنید و اولین سیو بازی رو برام اپلود کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](40).gif

Avista_metall
09-09-2009, 23:12
اون قسمت رو رد کردم:31:
حالا رسیدم به اون قسمت که از پله های مار پیچ میایم بالا(جلوی اون مجسمه که قبلا چشماش رو ترکوندیم)اینجا نمیدونم باید چی کار کنم هیچ راهی نیست به غیر از اون دری که ازش نور شلیک میشه بیرون اونجا هم هرچی L1 میزنم اون نور رو نمیگیره.میشه یکی بگه من کی باید L1 رو بزنم که اون رو بگیره؟دفعه قبل هم شانسی زدم یه دفعه نور رو گرفت:13:.اصلا باید از همین راه برم؟؟؟؟؟

SA3EDLORD
10-09-2009, 06:42
سلام
اینم تنظیمات cpu و speed ----

این cpu :

این speed ---- :

عجب تنظیمات بدی دارین!!!!!!!!
تو تنظیمات cpu به ترتیب اینا رو وارد کنید:
999
0
4
2.
بالای این تنظیمات چهارتا گزینه هست که شما اخریش رو بزنید.
تو سمت چپ هم همه رو بزنید.
اینطوری خیلی سرعتتون از اینی که هست بیشتر میشه!!!!!!!!
تشکر یادتون نره!!!!!!!:11::11::31:

Gregar
10-09-2009, 12:03
اون قسمت رو رد کردم:31:
حالا رسیدم به اون قسمت که از پله های مار پیچ میایم بالا(جلوی اون مجسمه که قبلا چشماش رو ترکوندیم)اینجا نمیدونم باید چی کار کنم هیچ راهی نیست به غیر از اون دری که ازش نور شلیک میشه بیرون اونجا هم هرچی L1 میزنم اون نور رو نمیگیره.میشه یکی بگه من کی باید L1 رو بزنم که اون رو بگیره؟دفعه قبل هم شانسی زدم یه دفعه نور رو گرفت:13:.اصلا باید از همین راه برم؟؟؟؟؟

نور که چه عرض کنم اتیشه. باید درست زمان رسیدن اتش L1 رو بزنی ونگه داری که اتش رو به خودش برگردونه.

Avista_metall
10-09-2009, 20:17
حالا به یه مشکل فنی برخوردم
وقتی به اون پل شکسته میرسم(پلی که بعد از پریدن از 7-8 تا ستون بهش میرسی)وقتی می پرم رو قسمت دومش از اونجا به بعد هیچی نشون نمیده فقط یه قسمت از بال یه پرنده رو نشون میده که اونم بعد از چند لحظه محو میشه وقتی هم که اونجا میمیرم تو لودینگش گیر میکنه.مشکلش چیه؟مشکل سی دی هست یا مشکل از ps2من هست؟اگه یه سی دی دیگه بگیرم مشکلش حل میشه؟

mj_heydari
10-09-2009, 21:44
یه سوال خیلی مبتدی:
اونی که اخرش اریس رو شکست میده و خانواده اش رو نجات میده و خود کراتوس میشه خدای جنگ ...گاد اف وار شماره یک هست یا دو؟

MrGee
10-09-2009, 21:54
یه سوال خیلی مبتدی:
اونی که اخرش اریس رو شکست میده و خانواده اش رو نجات میده و خود کراتوس میشه خدای جنگ ...گاد اف وار شماره یک هست یا دو؟

نسخه یک هست عزیزم :31:

Ali_p30
10-09-2009, 22:38
حالا به یه مشکل فنی برخوردم
وقتی به اون پل شکسته میرسم(پلی که بعد از پریدن از 7-8 تا ستون بهش میرسی)وقتی می پرم رو قسمت دومش از اونجا به بعد هیچی نشون نمیده فقط یه قسمت از بال یه پرنده رو نشون میده که اونم بعد از چند لحظه محو میشه وقتی هم که اونجا میمیرم تو لودینگش گیر میکنه.مشکلش چیه؟مشکل سی دی هست یا مشکل از ps2من هست؟اگه یه سی دی دیگه بگیرم مشکلش حل میشه؟
سلام عزیزم
مشکل از یازیته
بازیت ارجینال نیست(کامل نیست).
بورو بازار کاملشو بگیر

Avista_metall
10-09-2009, 23:36
سلام عزیزم
مشکل از یازیته
بازیت ارجینال نیست(کامل نیست).
بورو بازار کاملشو بگیر
میشه بگید بازی کاملش چند تا سی دی هست؟
ممنون

Mehdi.ss
11-09-2009, 12:22
سلام
میدونم اینجا تاپیک گاد اف وار2 ولی تو تاپیک گاد اف وار 1 کسی کمکم نکرد
من گاد اف وار 2 رو تموم کردم و گاد اف وار 1 رو گرفتم ولی تو فیلم اولش گیر میکنه میشه اونجارو برام رد کنید و اولین سیو بازی رو برام اپلود کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](40).gif
کمـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــک

arash w8100
11-09-2009, 19:34
اینم اولین سیو از بازی gow 1

Gam3r
11-09-2009, 19:52
دوستان میشه یکی منو کمک بکنه ؟
من غولی رو که توی استخر هست رو رد کردم ! همونی که همش غیب میشد
بعدش من یه چیز گرفتم که نمیدونم چیه ! بعد یکم رفتم جلوتر دیدم که 2 تا نور از چشم طرف میاد بیرون که معلوم نیست باید چیکار کنی ! یه مجسمه رو از بالا گرفتم و انداختم پایین بعدش مجسمه رو که اینور و اونور میبوردم روی یه صفحه ی چوبی افتاد که دقیق اندازه ی پایه ی مجسمه بود و مجسمه همون جا میخکوب موند !
با دستگیره مجسمه رو آوردم بالا جوری که نور یکی از چشم ها میخورد به مجسمه ولی همین که دستگیره رو ول میکنم درجا مجسمه میاد پایین
باید چیکار کنم ؟

اگه توضیحات من رو متوجه نشدین این پست یکی از دوستان هست که دقیقا همونجاییه که من هستم ولی اونجا رو رد کرده و مرحله بعدش گیر کرده ! :

با سلام خرمت دوستان عزیز

S.Y.K
11-09-2009, 20:43
دوستان میشه یکی منو کمک بکنه ؟
من غولی رو که توی استخر هست رو رد کردم ! همونی که همش غیب میشد
بعدش من یه چیز گرفتم که نمیدونم چیه ! بعد یکم رفتم جلوتر دیدم که 2 تا نور از چشم طرف میاد بیرون که معلوم نیست باید چیکار کنی ! یه مجسمه رو از بالا گرفتم و انداختم پایین بعدش مجسمه رو که اینور و اونور میبوردم روی یه صفحه ی چوبی افتاد که دقیق اندازه ی پایه ی مجسمه بود و مجسمه همون جا میخکوب موند !
با دستگیره مجسمه رو آوردم بالا جوری که نور یکی از چشم ها میخورد به مجسمه ولی همین که دستگیره رو ول میکنم درجا مجسمه میاد پایین
باید چیکار کنم ؟

اگه توضیحات من رو متوجه نشدین این پست یکی از دوستان هست که دقیقا همونجاییه که من هستم ولی اونجا رو رد کرده و مرحله بعدش گیر کرده ! :

شما وقتی BOSS داخل استخر رو نابود کردید به شما یه سپر داده میشه باید سپر رو به مجسمه وصل کنید و بعد مجسمه رو بالا ببرید تا نور یکی از چشم ها خنثی بشه نور چشم دیگر رو باید با استفاده از دفاع کردن خودتون خنثی کنید.یعنی باید همون دکمه ای رو فشار بدید که برای دفاع در مقابل دشمنان استفاده می کنید.مقابل چشم دوم می ایستید و همون دکمه رو فشار میدید تا دفاع کنه و به همین ترتیب نور چشم دوم هم خنثی بشه.( دکمه دفاع کردن در برابر حملات دشمنان در PS2 دکمه ی L1 هست)

Gam3r
11-09-2009, 20:51
شما وقتی BOSS داخل استخر رو نابود کردید به شما یه سپر داده میشه باید سپر رو به مجسمه وصل کنید و بعد مجسمه رو بالا ببرید تا نور یکی از چشم ها خنثی بشه نور چشم دیگر رو باید با استفاده از دفاع کردن خودتون خنثی کنید.یعنی باید همون دکمه ای رو فشار بدید که برای دفاع در مقابل دشمنان استفاده می کنید.مقابل چشم دوم می ایستید و همون دکمه رو فشار میدید تا دفاع کنه و به همین ترتیب نور چشم دوم هم خنثی بشه.( دکمه دفاع کردن در برابر حملات دشمنان در PS2 دکمه ی L1 هست)

چیجوری سپر رو به اون مجسمه بچسبونم ؟ من هرچی دور مجسمه چرخیدم چیزی پیدا نکنم و هیچ دکمه ای نیومد که بزنم !
درضمن حاجی شما آیدی یاهو مسنجر داری ؟

arash w8100
12-09-2009, 01:08
چیجوری سپر رو به اون مجسمه بچسبونم ؟ من هرچی دور مجسمه چرخیدم چیزی پیدا نکنم و هیچ دکمه ای نیومد که بزنم !
درضمن حاجی شما آیدی یاهو مسنجر داری ؟

با سلام.من اونجا رو واست رفتم اینم سیوش.

از شماره 2 load کن.

SA3EDLORD
12-09-2009, 06:35
اینم اولین سیو از بازی gow 1

نه بابا بذارین خودش رد کنه.جاهایه به اون باحالی رو از دست میده.:31:
از این روش برای رد دمو استفاده کن.
از یاین روش برای رد دمو استفاده کن
وقتی هنوز فیلم (دمو) در حال پخشه ( و گیر نکرده! بازی) Escape رو بزنید
2. برید به Misc -> Patch Browser -> click on Skip MPEG
3.بر روی patch کلیک کنید. Edit رو فشار بدید و در PlaceToPatch 1 رو قرار بدید و تو بخش enabled هم 1 رو قرار بدید .
4. حالا برید به Misc -> Eneable Patches
حالا هم Run -> Execute رو بزنید و باید وارد بخش مبارزه شده باشید . :11::11:
منبع.
----------.com

Gam3r
12-09-2009, 17:19
از همه ی دوستان ممنونم ! یه روزه بازیو رد کردم !
از دیروز ساعت 11 صبح شروع کردم و امروز 4 بعد از ظهر تموم کردم !
خیلی بازی باحالی بود ولی حیف که زود تموم شد ...

Avista_metall
14-09-2009, 12:29
سلام
من باز گیر کردم
رسیدم به اون قسمتی که اون مرد خودش رو از بالا پرت میکنه پایین(کنار همون سر عقاب که روش یه نوشته هست که نمیتونیم بخونیم)اینجا یاید چی کار کنم؟باید جلوی اون مرد رو بگیرم که خودش رو پایین پرت نکنه؟؟؟؟؟؟؟من که هر کار کردم بالاخره این خودش رو پرت میکنه پایین زمان هم که وایسته باز رو این تاثیر نداره!!!میشه یکی کمک کنه بگه اینجا باید چی کار کنم؟

god of war 2
14-09-2009, 13:06
اگر منظورت همون پیرمرد هست باید سریع عمل کنی و جلوی اونو رو بگیری و نزاری خودشو پایین بندازه و بعد یک دمو نشون میده و بعد ادامه بازی...

Avista_metall
14-09-2009, 16:49
ممنون خودم یکم فکر کردم تونستم ردش کنم حالا رسیدم به اونجایی که هر چند ثانیه یه بار یه موج آتیش میاد میخوره بهت اونجا باید چی کار کرد؟؟در ها رو که تا میخواد بده بالا یه موج آتیش میاد نمیذاره اون دسته وسط هم همینطور موندم چی کار کنم!!!!!!

Gam3r
14-09-2009, 17:00
یکم مخت رو به کار بنداز
من دیروز ساعت 11 صبح شروع کردم به بازی ( برای اولین بار ) و ساعت 9 و خوردی شب تموم شد !!
بیشتر معما هاش با 10 دقیقه فکر حل میشه ... معما هاش هم جوری هست که آدم خوشش میاد اونارو حل کنه و از بازی زده نمیشه !!
من نگرفتم شما کجا هستی ... میشه بیشتر توضیح بدی ؟

god of war 2
14-09-2009, 17:58
ممنون خودم یکم فکر کردم تونستم ردش کنم حالا رسیدم به اونجایی که هر چند ثانیه یه بار یه موج آتیش میاد میخوره بهت اونجا باید چی کار کرد؟؟در ها رو که تا میخواد بده بالا یه موج آتیش میاد نمیذاره اون دسته وسط هم همینطور موندم چی کار کنم!!!!!!

من این بازی رو خیلی وقت پیش بازی کردم و زیاد جزعیات بازی یادم نیست ولی فکر میکنم شما باید از یک مجسمه در همون هوالی که فکر کنم شبیه یک آدم هست استفاده کنی بطوری که اونو جلوی خودت حرکت بدی و از برخورد موج آتش با خودت جلو گیری کنی البته این آیتم یکم نیاز به سرعت و دقت داره و گرنه باید خیلی وقت صرف رد کردنش بکنی.

Gam3r
14-09-2009, 18:06
من این بازی رو خیلی وقت پیش بازی کردم و زیاد جزعیات بازی یادم نیست ولی فکر میکنم شما باید از یک مجسمه در همون هوالی که فکر کنم شبیه یک آدم هست استفاده کنی بطوری که اونو جلوی خودت حرکت بدی و از برخورد موج آتش با خودت جلو گیری کنی البته این آیتم یکم نیاز به سرعت و دقت داره و گرنه باید خیلی وقت صرف رد کردنش بکنی.

آها اونجاس ؟؟

اونجا باید انقدر مجسمه رو جلو ببری تا برسی به انتها ، بعدش 2 تا دایره قرمز هست اونجا ، مجسمه رو روی یکی از دایره ها بزار و خودت برو روی اون یکی دایره بعدش در به طور کامل باز میشه و بپر و برو
درضمن وقتی آتیش میاد مجسمه میره عقب ، سعی کن هر دفعه مجسمه رو به لبه هایی که هست تکیه بدی تا آدم هارو بکشی بعد دوباره ادامه بدی

Mehdi.ss
14-09-2009, 22:48
نه بابا بذارین خودش رد کنه.جاهایه به اون باحالی رو از دست میده.:31:
از این روش برای رد دمو استفاده کن.
از یاین روش برای رد دمو استفاده کن
وقتی هنوز فیلم (دمو) در حال پخشه ( و گیر نکرده! بازی) Escape رو بزنید
2. برید به Misc -> Patch Browser -> click on Skip MPEG
3.بر روی patch کلیک کنید. Edit رو فشار بدید و در PlaceToPatch 1 رو قرار بدید و تو بخش enabled هم 1 رو قرار بدید .
4. حالا برید به Misc -> Eneable Patches
حالا هم Run -> Execute رو بزنید و باید وارد بخش مبارزه شده باشید . :11::11:
منبع.
----------.com
مال من زیر نویس فارسیه و سانسور شده
روشتو امتهان کردم ولی بعد از دمو موقع جنگیدن گیر می کنه

SA3EDLORD
15-09-2009, 09:40
مال من زیر نویس فارسیه و سانسور شده
روشتو امتهان کردم ولی بعد از دمو موقع جنگیدن گیر می کنه
سلام.دیگه من نمیدونم.
دوستان اگه سیوی داربد بذارید براش.
من عزیز اونجایی که بهم گفتی مرحله رو رد کرده بودم.برای همین نمیتونستم بذارم.
موفق باشی.:11::11::11:

Mehdi.ss
16-09-2009, 02:44
سلام
من اینجا گیر کردم باید چیکار کنم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

SA3EDLORD
16-09-2009, 08:54
سلام.منم همینجا گیر کردم.البته برای این که ماله من خیلی سایه میندازه تو این قسمت.پلاگینی سراغ دارین که سایه ها رو از بین ببره؟؟؟؟؟؟؟؟؟البته با فرمت dll.
مممنون.

Gam3r
16-09-2009, 10:15
خب نوشته R2 رو بزن دیگه !!

Gregar
16-09-2009, 14:02
سلام
من اینجا گیر کردم باید چیکار کنم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این مربوط به God of War I هست.
باید برگردی بری جادوی Lighting Ball رو از Zeus بگیری و بعد با اون این بابایی که اون دستگیره رو ول نمیکنه بزنی.

SA3EDLORD
16-09-2009, 15:30
سلام.منم همینجا گیر کردم.البته برای این که ماله من خیلی سایه میندازه تو این قسمت.پلاگینی سراغ دارین که سایه ها رو از بین ببره؟؟؟؟؟؟؟؟؟البته با فرمت dll.
مممنون.
یه پاگین ندارید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟با فرمتdll؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Mehdi.ss
16-09-2009, 20:15
بیا از این پلوگین استفاده کن
درست میشه

Mehdi.ss
16-09-2009, 20:47
بیا از این پلوگین استفاده کن درست می شه
[

Mehdi.ss
17-09-2009, 03:53
سلام
من اینجا گیر کردم یدونه از اون گردلیهارو پیدا کردم رو در گزاشتم ، دومی رو پیدا نمیکنم. باید چیکار کنم؟؟؟؟؟

mj_heydari
18-09-2009, 19:33
سلام
من اینجا گیر کردم یدونه از اون گردلیهارو پیدا کردم رو در گزاشتم ، دومی رو پیدا نمیکنم. باید چیکار کنم؟؟؟؟؟

تو اون بغل یه جعبه مانند هست که باید بری بیاریش و بکشی کنار اون در، و خودت نزدیک در واستی .(پشت به در) و با یه لگد جعبه رو هل بدی تا بره رو کلید و اون دره بچرخه ! و همزمان تو هم با یه حرکت بری پشت در ...

اون یکی گردالی ! هه اون پشت مشت ها است ! چند تا دشمن داره اونا رو می کشی واز نردبان بالا میری و به گردالی مورد نظر می رسی :27::27:

Mehdi.ss
19-09-2009, 01:13
ممنون اونجا رو رد کردم جلوتر گیر کردم اینجا باید چیکار کنم

Gam3r
19-09-2009, 01:19
اینجا تاپیک GOW2 هست نه GOW 1 ... اشتباه اومدی !!!

SA3EDLORD
19-09-2009, 09:59
بیا از این پلوگین استفاده کن درست می شه
[

سلام.ممنون دان کردم.فقط این خیلی سرعت رو میاره پایین.تنظیمات رو همه رو باید صفر کنم؟؟؟؟؟؟

Mehdi.ss
19-09-2009, 12:13
سلام.ممنون دان کردم.فقط این خیلی سرعت رو میاره پایین.تنظیمات رو همه رو باید صفر کنم؟؟؟؟؟؟
من تنظیماتو عوض نکردم خیلی سرعتو نمیاره پایین ولی بازم اگه می خوای خودت تست کن

MrGee
20-09-2009, 10:07
دوستان می شه به من بگید برای اجرای پلاگین برنامه به
چه نسخه ای از دایرسک احتیاج هست؟
چون من هرچی دایرکس می زنم بازم می گه باید دایرکس رو آپدیت کنی

SA3EDLORD
21-09-2009, 09:33
دوستان می شه به من بگید برای اجرای پلاگین برنامه به
چه نسخه ای از دایرسک احتیاج هست؟
چون من هرچی دایرکس می زنم بازم می گه باید دایرکس رو آپدیت کنی
اگه تو ویندوز ویستا میخوای برنامه رو اجرا کنی دایرکس 10 و اگه تو اکس پی دایرکس 9.
موفق باشی.:11::11::11::11:

MrGee
21-09-2009, 21:58
اگه تو ویندوز ویستا میخوای برنامه رو اجرا کنی دایرکس 10 و اگه تو اکس پی دایرکس 9.
موفق باشی.:11::11::11::11:

خوب من هم 9 می زنم دیگه اسم پوشه هم اینه
DirectX End-User Redistributable 9.0c - November 2008

Avista_metall
21-09-2009, 23:10
سلام
دوستان کسی آدرس تاپیکgod of war 1 رو داره؟؟؟

god of war 2
22-09-2009, 08:39
آدرس تاپیک God of War 1 :

SA3EDLORD
22-09-2009, 20:05
سلام .میشه اینجا رو برام رد کنید.

یا اصلا بگید که چجوری باید رد کنم.من این بازی رو قبلا تو کنسول ps2 تموم کردم فقط اینجارو یادم نمیاد باید چیکار کنم مون جا هم از کسی کمک گرفتم یعنی گفت که چیکار کن.شما هم اگه یه زره توضیح بدید یادم میاد .ممنون.

Gam3r
22-09-2009, 21:59
خب یه عکسی ... چیزی .... بزار راهنمایی کنیم !!

SA3EDLORD
23-09-2009, 00:15
خب یه عکسی ... چیزی .... بزار راهنمایی کنیم !!
سلام.عکس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بابا اونجایی که چهار تا ستون هست که وقتی میچرخونی یه دستگیره رو ستون ها میاد بالا .
بعد میری تو اب یه دستگیره رو میکشی یه دره وا میشه میری اون ستون دیگه رو درست میکنی اونجا گیر کردم.
ممنون میشم راهنمایی کنین.
:11::11::11:

Gam3r
23-09-2009, 19:43
همه جای بازی دستگیره و ستون داره !! کجا رو میگی ؟!!

mj_heydari
24-09-2009, 19:58
سلام.عکس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بابا اونجایی که چهار تا ستون هست که وقتی میچرخونی یه دستگیره رو ستون ها میاد بالا .
بعد میری تو اب یه دستگیره رو میکشی یه دره وا میشه میری اون ستون دیگه رو درست میکنی اونجا گیر کردم.
ممنون میشم راهنمایی کنین.
:11::11::11:

خوب باید بری دستگیره ه رو بکشی بالا ..بعد میری یه جا که یه دستگیره داره با یه مجسمه که میتونی زمان رو اهسته کنی ..دستگیره رو میکشی تا ستون بره بالا ..بعد با ار1 و ال 1 زمان رو اروم می کنی ..بعد سریع میای میری از نردبان بالا و اونجا هم زمان رو اروم می کنی ..و بعد با کمکX , ار 1 از اون دستگیر ه ها میگیری و تا اون ستون سومی پایین نموده باید اونجا رو رد کنی ..یه کم ید قلق هست ولی با تمرین میشه رد اش کرد

mj_heydari
24-09-2009, 20:02
بچه ها من اونجا که به کریتوس بال می گیره ..گیر کردم ..همون اول اش که باید از صورت اون یارو بگیری بری بالا بعد 3 تا صفحه گرد هستند که باید ا کمک بال از پرید روش ...من اولی رو رد می کنم ..دومی هم که 2 تا پرنده داره رد می کنم ..ولی وقتی می خوام بپرم رو سومی یه زنجیر هست که نمیذاره ..باید چی کار کنم ...

Gam3r
24-09-2009, 20:05
بچه ها من اونجا که به کریتوس بال می گیره ..گیر کردم ..همون اول اش که باید از صورت اون یارو بگیری بری بالا بعد 3 تا صفحه گرد هستند که باید ا کمک بال از پرید روش ...من اولی رو رد می کنم ..دومی هم که 2 تا پرنده داره رد می کنم ..ولی وقتی می خوام بپرم رو سومی یه زنجیر هست که نمیذاره ..باید چی کار کنم ...

خب باید جوری بپری که به اون نخوری
من این قسمت رو با یه بار باخت رد کردم ... خیلی آسونه ... وقتی زنجیر داره ازت دور میشه یعنی میره سمت راست ( یا چپ ، درست نمیدونم ) تو سریع بپر بعدش وقتی زنجیر داره بر میگرده تو هم قشنگ میوفته روی محوطه ی دایره ای

mj_heydari
24-09-2009, 20:27
خب باید جوری بپری که به اون نخوری
من این قسمت رو با یه بار باخت رد کردم ... خیلی آسونه ... وقتی زنجیر داره ازت دور میشه یعنی میره سمت راست ( یا چپ ، درست نمیدونم ) تو سریع بپر بعدش وقتی زنجیر داره بر میگرده تو هم قشنگ میوفته روی محوطه ی دایره ای

مرسی ..ولی هر کاری می کنم نمی تونم ردش کنم ..الان یه 2 ساعتی هست این قسمت گیر کردم ..میشه یه کم دقیق تر و با جزییان بیشتر راهنمایی کنید

Gam3r
24-09-2009, 20:30
مرسی ..ولی هر کاری می کنم نمی تونم ردش کنم ..الان یه 2 ساعتی هست این قسمت گیر کردم ..میشه یه کم دقیق تر و با جزییان بیشتر راهنمایی کنید

والا من این بازی رو یه روزه تموم کردم ( همین هفته ی پیش ) این قسمت رو هم خیلی سریع رد کردم و جزیاتش خوب یادم نیست
یه عکس داری از اون تیکه بدی تا بهتر بتونم توضیح بدم ؟
درضمن ، با چه درجه ای داری بازی رو تموم میکنی ؟

tekken god
25-09-2009, 00:24
از کنار زنجیر بپر :31:
یعنی وقتی پریدی یکم راهتو کج کن ! گردی به اون بزرگی یه جاش بپر خوب :31:
خیلی راحته من که همون بار اوّل رد کردم !

SA3EDLORD
25-09-2009, 02:19
عزیز شما باید وقتی که زنجیره هنوز داره میره به اون طرف بپری اینطوری نمیخوری به زنجیر.:27::27:
:10::10:

mj_heydari
25-09-2009, 02:36
از کنار زنجیر بپر :31:
یعنی وقتی پریدی یکم راهتو کج کن ! گردی به اون بزرگی یه جاش بپر خوب :31:
خیلی راحته من که همون بار اوّل رد کردم !

مرسی از همه :10::10:- خیلی راحت بود (البته چو حل شد:20: )..نمی دونم چرا الکی اونجا گیر کرده بودم ..بد جوری رو اعصاب رفته بود ..

**
من اون زمین لرزه اطلس هم از تایتان گرفتم ...الان یه جا اومدم که 2 تا مجسمه داره و ب وسط اش یه دسته است که میکشی دور مجسمه یه پره های می چرخن..و بعد بسته میشه ..یه نرده بان هم هست که بالاش یه جا واسه اهسنه کردن زمان داره و یه دستگیره که دسته نداره ..اون طرف هم یه دونه ازو شیپور ها است که نسخه یک بود هست ..با 2 تا در بسته که کلید می خواد ..

اینجا رو چه شکلی باید رد کنم ؟

..اها راستی یه کلید از اونایی که باید رو ش واستی هم کنار مجسمه هست که وقتی میری روش ..هوا از زمین میزنه ...

tekken god
25-09-2009, 10:27
تا جایی که یادمه :
منظورتو متوجّه شدم همون جایی هستی که یکی دو تا غول میاد می کشیشون یه طرف هم از 3 تا لوله آتیش می زنه دیگه ؟
فکر کنم باید بری روی مجسّمه سمت چپیه بعد بپری به سمت چپ و بال هاتو باز کنی اون بالا یه در هست اون درو باز کنی و بری یه سری کار ها بکنی .
با اینجا زیاد سر و کار داری برای همین ممکنه اشتباه راهنمایی کرده باشم ! ( 90 درصد درسته !!!! )
در مورد اون دستگیره و اون زمان نگه دار :
فکر کنم یه جا اشتباه کردی اون دستگیره رو اونجایی که تیغ ها از توی زمین در میاد باید برش می داشتی البتّه بازم فکر کنم !
ولی اگه دستگیره رو پیدا کردی بزنش تو جاش بعد بچرخونش بعد هم زمانو نگه دار اون پایین آتیشا شعلش کم می شه بعد راهتو برو و مترجمو اینا ! من سر همون مترجم تو وری هارد گیر کردم خیلی سخته !

SA3EDLORD
26-09-2009, 19:17
سلام به همه ی دوستان.این تاپیک رو بخونید تو بهتر اجراشدن بازی کمکتون میکنه.

saha91
14-10-2009, 17:01
سلام..
من تو یه مرحله از بازی گیر کردم لطفا اگه کسی میدونه راهنماییم کنه...

(( الان رسیدم به اونجایی که مقابل یه پرنده بزرگ واستادم و بعد از این که اون شیپور رو به صدا در اوردم پرنده آزاد میشه و میره. ...
حالا نمیدونم باید چیکار کنم تو این قسمت روی زمین یه دریچه هست که هیچ جور نمیشه رفت روش. با دو تا نردبون شکسته که رو یکیشون یه مجسمه است که زمان رو نگه میداره و روبروش یه اهرم هست... رو نردبونه بعدی یه در هست که وقتی واردش شدی دو تا زنجیر و یه پنجره که از توش نور در میاد رو نشون میده.))

saha91
14-10-2009, 21:50
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

aliyou
27-10-2009, 12:43
با سلام
آقا این خواهران تقدیر هستش آخرین مرحله باید چطوری اینارو کشت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟
من بدجوری گیر کردم

rezadevilmaycry
02-11-2009, 02:54
با سلام
من بدجوری گیر کردم
شما هی به اونا ضربه بزن تا وقتی که موقعیتی گیر میاری بهشون تیر بزن یا ضربه تا خسته بشن بعد وقتی رفتن اون یکی داره از آینه خارج میشه زمان کند کن و برو سراغ آینه اونو بشکن البته وقتی خواهر داخل آینه گیر کرده )باید بری...