ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : God of War II

صفحه ها : 1 [2]

rezadevilmaycry
02-11-2009, 02:55
سلام..
من تو یه مرحله از بازی گیر کردم لطفا اگه کسی میدونه راهنماییم کنه...

(( الان رسیدم به اونجایی که مقابل یه پرنده بزرگ واستادم و بعد از این که اون شیپور رو به صدا در اوردم پرنده آزاد میشه و میره. ...
حالا نمیدونم باید چیکار کنم تو این قسمت روی زمین یه دریچه هست که هیچ جور نمیشه رفت روش. با دو تا نردبون شکسته که رو یکیشون یه مجسمه است که زمان رو نگه میداره و روبروش یه اهرم هست... رو نردبونه بعدی یه در هست که وقتی واردش شدی دو تا زنجیر و یه پنجره که از توش نور در میاد رو نشون میده.))
دوست عزیز شما یک عکس از این قسمت که گیر کردی بزار تا کمکت کنیم...من نتونستم بفهمم کجا هستید...

Rishter
21-02-2010, 15:04
با سلام

اولا اونجا مرحله اخر نیست بازم هست که باید بری با زئوس که پدرت توی بازی هست مبارزه کنی . حالا :27:

واسه اینکه بخوای خواهران تقدیر رو بکشی سعی کن کمتر ضربه بخوری و وقتی دیدی که یارو واست یه چیزی

میفرسته (حالا رنگش یادم نیست ) اون رو به خودش برگردونی به نظرم بازدن دکمه R1 یا L1 هست . راستی

بهتره از جادوی تیرکمان استفاده کنی لولش رو (Level) زیاد کن . بعد از زدن اولی میری به مرحله اخر نسخه 1

اونجا هی سرباز میده که بزنی بیشتر به اونا توجه نکن هدف تو زدن خواهر تقدیره تو این هم از جادوی تیرکمان

استفاده کن ولی میتونی اگه کمی زرنگ باشی از جادوی رعد و برق یا سنگ هم استفاده کنی برای استفاده

از این جادو ها وقتی خواهر تقدیر بهت نزدیک میشه استفاده کن . بعد از زدن اون به نظرم برمیگردی به جای اول

ولی اینجا کارت یه کم مشکله :18: باید نذاری خواهر تقدیر از تو آینه بیاد بیرون در عین حال باید اون یکی رو هم

بزنی . ولی به نظرم بهتره نذاری از اینه بیاد بیرون . اینجا هم از جادوی سنگ یا رعد و برق استفاده کن .

فکر کنم جاهاشون رو اشتباهی گفتم چون شش ماه پیش تمومش کردم:2::13: تو ببین بعدا رد کن .

titanium_zarin
19-04-2010, 11:26
سلام...
اين بازي واسه pc اومده؟؟؟؟
اينجا رو نگاه كنيد...

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
كسي گرفته؟؟؟به درد ميخوره؟؟؟

aha2012
19-04-2010, 12:20
منم این بازیو میخوام.کسی داره؟از کجا بگیرمش؟:20:

13666500
04-05-2010, 11:30
چرندیات میگن
من برای pc رو دیروز گرفتم 2000 تومان یک دی وی دی
توش تبدیل گذاشتن با امولاتور pcsx2 میاد بالا کیفیت هم نداره
هرچی سیو میکنم باز از اول میاد
لطفا حتما راهنمایی بفرمایید چجوری سیو بنماییییم
حتما...

13666500
08-05-2010, 16:11
سلام
سیو بازیم درست شد
ولی اینجا گیر کردم:
اونجایی که دست مجسمه رو قطع میکنم و جادوی کند شدن زمان رو میده
زمان رو کند میکنم ولی نمیتونم از ستونها بالا بیام
ستونها سریع میرن پایین
بعد اون ستون دومیه خیلی بلنده اصلا نمیتونم بپرم روش
لطفا راهنمایی بفرمایید

tekken god
10-05-2010, 18:52
یکم دقیق تر بگو کجایی
اگه اشتباه نکنم همون دور و برا یه دیوار نیمه خراب هست باید بشکنیش بعد یه مجسمه برای کند کردن زمان هست زمانو آروم می کنی ادامه می دی .
اگه این نبود بیشتر بگو راهنمایی کنم

resident_evil
11-05-2010, 16:03
سلام
سیو بازیم درست شد
ولی اینجا گیر کردم:
اونجایی که دست مجسمه رو قطع میکنم و جادوی کند شدن زمان رو میده
زمان رو کند میکنم ولی نمیتونم از ستونها بالا بیام
ستونها سریع میرن پایین
بعد اون ستون دومیه خیلی بلنده اصلا نمیتونم بپرم روش
لطفا راهنمایی بفرمایید

فكر كنم بايد بري زير آب ستون آخري اگه اشتباه نكنم يه راه داره پايينش ميري تو و بعد كه ستون رفت تو زمين تو هم ميري پايين و ادامه ي بازي

skia
04-07-2010, 21:10
کسی از بازی god of war 2سردر میاره؟من تو اینجا که عکس گذاشتم گیر کردم:((

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

aha2012
05-07-2010, 11:26
من این بازیو برای pc میخواستم
کسی لینک دانلودشو داره برام بذاره؟
همون لینک تبدیل شدشو میخوام با امولاتورش
ممنون

AhmadReza.
21-07-2010, 10:44
سلام ..
من این بازی رو خریدم و یک dvd بود ...
حالا نصبش کردم و باید با شبیه ساز نصب بازی های ps2 روی pc بازی رو انجام بدم ولی وقتی میرم تو بازی هیچ دکمه ای عمل نمیکنه ..دسته هم دارم..
کسی میتونه تنظیماتش رو بزاره....
مرسی....:46:

amin 2010
21-07-2010, 11:05
بفرما احمد رضا ی عزیز اینجا هر مشکلی داری بگو

aha2012
21-07-2010, 12:23
من این نسخه ی اول و دومشو با امولاتو برای pc میخواستم.کسی لینکی و یا جایی که میفروشند و بگه ممنون میشم

AhmadReza.
25-07-2010, 11:09
سلام .کسی میتونه بگه که چطور این بازی رو سیو کنم؟؟؟؟؟
خیلی عجله دارم...
تو بخش کنسول ها هم گفتم ولی تا الان کسی جواب نداده....:41:
:11:

T O O M A J
25-07-2010, 11:51
سلام .کسی میتونه بگه که چطور این بازی رو سیو کنم؟؟؟؟؟
خیلی عجله دارم...
تو بخش کنسول ها هم گفتم ولی تا الان کسی جواب نداده....:41:
:11:

تو اون جاهایی که روشن هستن می ری و تا اونجایی که یادمه R1 رو باید بزنی.

AhmadReza.
25-07-2010, 12:43
ممنون ولی مشکل من اینه که وقتی R1 رو میزنم سیو نمیکنه چون تو کامپیوتر دارم بازی میکنم (با شبیه ساز):41:
کسی میتونه کمک کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

T O O M A J
25-07-2010, 15:33
ممنون ولی مشکل من اینه که وقتی R1 رو میزنم سیو نمیکنه چون تو کامپیوتر دارم بازی میکنم (با شبیه ساز):41:
کسی میتونه کمک کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تو تنظیمات شبیه ساز ببین اون دکمه وارد شده یا نه.

sajad-tnt
25-07-2010, 16:43
سلام دوستان.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی نسخه قابل نصب و مخصوص کامپیوترش رو نداره؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](بجز شبیه ساز و ...).
من خودم نسخه شبیه سازی شدش رو دارم و بلد نیستم باهاش کارکنم!.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا حداقل آموزش کار با شبیه ساز رو بهم یاد بدید...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باتشکر[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

hoha881
25-07-2010, 16:54
اصلا این بازی واسه PC نیموده.
و فقط می تونین از شبیه ساز استفاده کرد که نیاز به CPU قوی داره

mhadishirani
25-07-2010, 20:11
سلام
من امولیتور pscx رو نصب کردم و بازی هم اجرا شد ولی دکمه ها کار نمی کنند چه کنم؟؟؟؟

aha2012
25-07-2010, 20:27
دسته وصل کن شاید فرجی شد

mhadishirani
25-07-2010, 21:01
دسته وصل کن شاید فرجی شد
اونو که کلا حساب نمیکنه

AhmadReza.
25-07-2010, 21:07
تو تنظیمات شبیه ساز ببین اون دکمه وارد شده یا نه.
آره اون دکمه کلا کار میکنه ....:46:
فقط وقتی میزنم 2 تا محل سیو میاد رو یکیش که میزنم yes و no میاد بعد رو yes که میزنم یه ارور میاد که فکر کنم میگه نمیشه سیو کرد...میگه باید memercard داشته باشی.(از همونا که میزنن به ps2 تا بازی هاشون سیو بشه....)
حالا چکار کنم؟؟؟؟؟؟؟/:41:

T O O M A J
26-07-2010, 09:46
آره اون دکمه کلا کار میکنه ....:46:
فقط وقتی میزنم 2 تا محل سیو میاد رو یکیش که میزنم yes و no میاد بعد رو yes که میزنم یه ارور میاد که فکر کنم میگه نمیشه سیو کرد...میگه باید memercard داشته باشی.(از همونا که میزنن به ps2 تا بازی هاشون سیو بشه....)
حالا چکار کنم؟؟؟؟؟؟؟/:41:
تو بخش CONFIG روی memcards کلیک کن . ببین تیک هاشون زده شده یا نه.در ضمن قبلا هم با pcsx بازی کردی؟؟سیو می شد؟

mhadishirani
26-07-2010, 13:33
سلام
من امولیتور pscx رو نصب کردم و بازی هم اجرا شد ولی دکمه ها کار نمی کنند چه کنم؟؟؟؟
کسی نیست کمک کنه؟؟؟؟؟

AhmadReza.
26-07-2010, 14:05
تو بخش CONFIG روی memcards کلیک کن . ببین تیک هاشون زده شده یا نه.در ضمن قبلا هم با pcsx بازی کردی؟؟سیو می شد؟
آره تیک هاشون زده شده..آدرسشم یه جایی هست که خود بازی نصب شده.(memcards\Mcd001.ps2)
دوتا فایلشم به رنگ آبی دراومده. یه بار از این حالت در آوردمش ولی دوباره آبی شد...:41:
تا حالا هم با pcsx بازی نکردم....

AhmadReza.
26-07-2010, 23:46
ای بابا ...تو رو خدا یکی کمک کنه......:19:

B.3.S.T
04-08-2010, 11:25
کسی میدونه مشکل اسلوموشن شدن هنگام بازی از چیه؟الان من god of war 2 آخرین نسخش که اجرا هم میشه را نصب کردم دموها بدون کمترین مشکلی نمایش داده میشه ولی همین که میره تو بازی انگار صحنه آهسته هست و نکته دیگشم اینکه اینطرف و اونطرفم نمیره لامسب[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی واسه takken 5 هم همین مشکل بود...

online_amin
04-08-2010, 16:55
سلام دوستان من این بازی رو دانلود کردم نوشته بود برای کامپیوتر هست حالا که دانلود کردم می بینم که با مبدل اجرا می شه
من نسخه یک این بازی رو اصلا بازی نکردم ....

من این اول بازی گیر کردم این بت بزرگه رو چطوری نابود کنم هی میرم توی اون تیرکمان بزرگه (نمی دونم منجنیه یا تیرکمان بزرگ هست اون اول بازی هست ) به طرفش که پرتاب می شم با دستش من رو می گیره و محکم به دیوار می زنه اینجا رو چطوری رد کنم

اعصاب به من نگذاشته

online_amin
05-08-2010, 09:56
الو کسی نیست جواب ما رو بده

Alireza.M67
05-08-2010, 11:33
سلام دوستان من این بازی رو دانلود کردم نوشته بود برای کامپیوتر هست حالا که دانلود کردم می بینم که با مبدل اجرا می شه
من نسخه یک این بازی رو اصلا بازی نکردم ....

من این اول بازی گیر کردم این بت بزرگه رو چطوری نابود کنم هی میرم توی اون تیرکمان بزرگه (نمی دونم منجنیه یا تیرکمان بزرگ هست اون اول بازی هست ) به طرفش که پرتاب می شم با دستش من رو می گیره و محکم به دیوار می زنه اینجا رو چطوری رد کنم

اعصاب به من نگذاشته

داداش اینی که شما گرفتی کیفیتش چجوریه ؟
رزولوشنش چنده ؟
اگه بگیرم بعدا پشیمون نمیشم ؟

online_amin
05-08-2010, 15:02
داداش اینی که شما گرفتی کیفیتش چجوریه ؟
رزولوشنش چنده ؟
اگه بگیرم بعدا پشیمون نمیشم ؟

نمی دونم پشیمون می شه یا نه همش بستگی به سرعت کامپیوتر خودت داره اگر سرعت کامپیوترت بالا هست که پشیمون نمی شی ولی اگر کامپیوترت ضعیف هست قیدش رو بزن

سیستمی که این بازی نیاز داره این هست

سیستم عامل : ویندوز ایکس پی و ویستا
پردازشگر : با فرکانس 2.5 گیگاهرتز
حافظه : 1 گیگابایت
کارت گرافیکی : جیفورس 6800 از طبقه ، آتی X1300 و بالاتر
رایگان فضای هارد دیسک : 7 گیگابایت
صدا : DirectX 9.0c سازگار با کارت صدا
کنترل : صفحه کلید و ماوس (بهتر گیمپد)

اگر سیستمت از اینی که گفته ضعیفتر هست ارزش دانلود نداره

MohammadT15
08-08-2010, 22:36
سلام بچه ها من بازی خدای جنگ 1 و 2 رو تا آخرش رفتم هر کی هر جائیش مشکل پیدا کرد بگه اگه کمکی از دستم بر بیاد حتما انجام بدم:20:

evil 4
14-09-2010, 14:57

سلام دوستان
من اين بازي رو با pcsx2 نمي تونم اجرا كنم لطفا بگيد اشكال از كجاست؟
انم عكس ارورري كه مي ده:

evil 4
14-09-2010, 15:31
دوستان!!
نميدونم چرا مشكل بالايي خود به خود حل شد!!!‌ اما يه مشكل ديگه بوجود اومده!!! وقتي بازي رو اجرا مي كنم صفحه ي سياه اي مي ياد اما هيچي نشون نمي ده! مشكل چيه

Drbahrami
15-09-2010, 19:06
سلام تو god of war 2 اونجا که سوار سیمرغ میشه و وارد یه معبدی میشه گیر کردم دو تا ناقوس هست. یه مجسمه بزرگ وسطه که زمانو نگه میداره. یه دستگاه که جلوی هر کدوم از دو ناقوس تنظیم میشه و با زدن مجسمه کله قوچی به ناقوس ها ناقوس ها تکون میخورن دو تا در قفلم هست. اینجا رو چجوری باید رد کنم نقش اون ناقوس ها چیه؟ نقش مجسمه بزرگ که در وسطه و زمانو نگه میداره چیه ؟لطفا کمکم کنید اگه اطلاعاتم کافی نیست بگین تا بیشتر توضیح بدم با تشکر

Alireza.M67
15-09-2010, 20:08
سلام تو god of war 2 اونجا که سوار سیمرغ میشه و وارد یه معبدی میشه گیر کردم دو تا ناقوس هست. یه مجسمه بزرگ وسطه که زمانو نگه میداره. یه دستگاه که جلوی هر کدوم از دو ناقوس تنظیم میشه و با زدن مجسمه کله قوچی به ناقوس ها ناقوس ها تکون میخورن دو تا در قفلم هست. اینجا رو چجوری باید رد کنم نقش اون ناقوس ها چیه؟ نقش مجسمه بزرگ که در وسطه و زمانو نگه میداره چیه ؟لطفا کمکم کنید اگه اطلاعاتم کافی نیست بگین تا بیشتر توضیح بدم با تشکر

شما ناقوس راستی رو با دستت میکشی و ول می کنی تا تکون بخوره .
همون موقع زمان رو نگه میداری بعد میپری روی سکو و چوب رو میکشی تا به ناقوس راستی بخوره و هر 2 تا ناقوس به صدا در بیان .
اون مجسمه ترک میخوره .
حالا میری زیر آب سکو رو می چرخونی تا چوب به سمت مجسمه بشه و چوب رو میکشی تا مجسمه رو بشکنه .
نکته : 2 تا صندوق هم به صورت مخفی اونجا هست اگه اونا رو میخوای بگیری باید از همون چوبه استفاده کنی . یعنی سکو رو بچرخونی تا چوب بر گرده به طرف خودش و بعد سریع بپری روی چوبه و بپری تو دیوار تا 2 تا صندوق رو بگیری .

light
18-03-2013, 02:01
یه جا گیر کردم
این عکسشه

همونجا که باید عقاب هست و اینکه همه جا برفه و برف درب رو بسته
باید یه جوری درب رو آب کنم

plsboy
18-03-2013, 16:08
یه جا گیر کردم
این عکسشه

والله من دقیقا یادم نیست ولی شما هم باید از نورهایی که از سقف میاد استفاده کنی و هم از خود عقاب برای آب کردن 3-4 قسمت از همون اتاق و برای آب کردن یخ روی در هم باید اول خود عقاب رو(اون یخی که پایینش هستش) آب کنی و بعد با استفاد از اون اهرمها کف اتاق بتونی شکل ما و خورشید و چند شکل دیگه رو کامل کنی تا بتونی عقاب رو به طرف در بگیری و با استفاد از اهرم پشت عقاب یخ روی در رو آب کنی...

light
18-03-2013, 16:36
ممنون میشم کامل راهنمایی کنید :n06:

Layken
24-03-2013, 22:06
یه جا گیر کردم
این عکسشه

از همین مسیر کنار دیوار بگیر برو به دیوار ها نگاه کن یک دیوار هست که میتونی ازش بالا بری
بعد یک سری تیکه های یخی هستن که باید اونارو بشکنی بعد از اونا نوری بازتاب میشه که مسیرشو دنبال بکن
بعد دقت کن همین وسط پازل هست که باید اینارو طوری بچینی که نور به اون پازلی برخورد بکنه که به شکل
یک ظرف یا سینی هستش باید به اون بخوره و بازتاب بشه بعد میری به سمت عقاب و میگیرش و میچرخونیش که دیگه
حل میشه

Alcatel.
09-06-2013, 20:40
دوست عزیز لطفا کمی دقت کنید !
در پست های بالا توضیح داده شد
شما باید سیدیه جدید رو تهیه کنید
منم وقتی به پل شکسته رسیدم هیچ اتفاقی نیفتاد ... یعنی سیدی اشکال داره؟ سیدی که مشکل نداره وقتی به پل شکسته میرسی چه اتفاقی باید بیفته که با سیدی مشکل دار نمیفته؟
از کجا بفهمیم dvd9 یا dvd5 هست نسخه ای که میخوایم بخریم؟ یا کلا مشکلی نداره؟ این مغازه دارا خودشون نمیدونن چی به چیه !

S0R3N4
11-06-2013, 19:54
سلام دوستان

نزدیک ترین بازی(دقیقا در همین سبک) در کنسول ایکس باکس کدوم بازیه؟!!

CRIS Joon CR7
11-06-2013, 20:09
سلام دوستان

نزدیک ترین بازی(دقیقا در همین سبک) در کنسول ایکس باکس کدوم بازیه؟!!

Dante's Inferno
...

S0R3N4
11-06-2013, 21:46
با همین سبک و گیم پلی و داستانه؟!!

manchester fan
11-06-2013, 23:35
با همین سبک و گیم پلی و داستانه؟!!
این کجا و آن کجا :n02:
کلا gow تکه .... قراره که تو نسل بعد RYSE باهاش رقابت کنه که عمرا .....

دانته داستان خیلی جذابی داره و از اسمش مشخصه که به کمدی الهی و دانته الیگیری ( یکی از بزرگ ترین شاعران غرب و شاعر بزرگ ترین کتاب قرون وسطی ) مربوطه
گیم پلی نسبتا جذاب که از اواسط بازی تکراری میشه
ولی قطعا ارزش بازی کردن داره

پ.ن : من جای شما یه ps3 تهیه میکنم و 2 نسخه آخر gow میگیرم و لذت میبرم :n02:

S0R3N4
12-06-2013, 18:42
آره...
منم یه چندتا ویدیو دیدم از بازی دانته تو یوتوب؛واقعا نا امید کننده بود!!
بازی نزدیک تر به اون موجود نیس؟!!
به قول شما؛این کجا و آن کجا!!

manchester fan
12-06-2013, 20:49
دانته اونقدرها هم ناامید کننده نیست ... به امتحان کردنش میرزه
darksider قطعا آشنایی دارین اونم میتونه بازی جالبی باشه براتون

ولی Castlevania ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هم تو این سبک داریم که داستان فوق العاده ای داره ( با سابقه طولانی:n02: )و گیم پلی جذابی هم داره
به نظرم بازی فوق العاده ای هست
مخصوصا اگه به آخر بازی برسید کاملا متوجه منظورم میشید

Alcatel.
17-06-2013, 14:54
منم وقتی به پل شکسته رسیدم هیچ اتفاقی نیفتاد ... یعنی سیدی اشکال داره؟ سیدی که مشکل نداره وقتی به پل شکسته میرسی چه اتفاقی باید بیفته که با سیدی مشکل دار نمیفته؟
از کجا بفهمیم dvd9 یا dvd5 هست نسخه ای که میخوایم بخریم؟ یا کلا مشکلی نداره؟ این مغازه دارا خودشون نمیدونن چی به چیه !
???????????????????????

saeedazami
17-06-2013, 16:54
Castlevania:lords of shadow رو حتما امتحان کن........

S0R3N4
20-06-2013, 21:25
دانته اونقدرها هم ناامید کننده نیست ... به امتحان کردنش میرزه
darksider قطعا آشنایی دارین اونم میتونه بازی جالبی باشه براتون

ولی Castlevania ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هم تو این سبک داریم که داستان فوق العاده ای داره ( با سابقه طولانی:n02: )و گیم پلی جذابی هم داره
به نظرم بازی فوق العاده ای هست
مخصوصا اگه به آخر بازی برسید کاملا متوجه منظورم میشید

از اسکرین شات هاش اینطور پیداش خیلی گرافیک خوبی داره نسبت به اون بازی قبلی که معرفی کردن...

ولی تریلر واسه گیم پلی این بازی هنوز ندیدم؛گیم پلی بازی هم همینقدر خوبه؟!

manchester fan
25-06-2013, 00:56
راستش گرافیک خوبی داره و مثل darksider فانتزی نیست که یه سری ها نپسندن
گیم پلیش هم جذابه هم یه ذره باید بعضی جاهاش فکر کرد و هم باس فایت های خوبی داره
مبارزات و کمبو و آپگریدهاش هم شبیه gow هست

کلا هم CASTLEVANIA و هم dark sider ارزش بازی کردن دارن

javad0232
08-08-2014, 17:37
اغا من مار گنده رو میکسم ولی سه تا سرباز میاد هر چی میکشم بازم از زمین میان چه کار کنم ؟
روی چند نسخه از یازی امتحان کردم ولی بازم همبن طوریه ؟؟؟؟؟؟

ahmadrezavs
11-01-2015, 16:55
از زیر پل یک نوع پرنده بیرون میاد و کریتوس رو باخودش میبره و شما باید بال های پرنده رو بکنید وبا اونها از پل رد شید