PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نوکیا 3250

StAtIc
22-03-2007, 20:05
سلام :20:
من نوکیا 3250 دارم رمش هم 1 گیگ هستش و خالیه!یه مشکل داره وقتی یکی برام بلوتوس میکنه مثلا 2مگ !وسطاش میگه فضای خالی ندارم!:41:
جالبش اینجاست که وصل می کنم به pc و 700 مگ موزیک میریزم بدون اینکه بگه جا نداره!
میشه بگید مشکلش چیه؟!

ممنون:11:

lopez
22-03-2007, 21:37
يه بار مموريت رو ديفرگ كن ببين چطور ميشه من اين كار رو كرديم خوب شد.Defrag ها

travis
23-03-2007, 11:43
خب مشکل اینجاست که بلوتوث رو به حافظه سیم کارت که فکر کنم کلش فقط حدود 10 مگ هست میفرسته
نه حافظه گوشی که 1 گیگ هست
به خاطر همین باید پس از گرفتن هر بلوتوث اون رو به حافظه گوشی منتقل کرد و جای خالی ایجاد نمود

travis
23-03-2007, 11:47
حالا لطفا یکی به من کمک کنه

دو روزه نمیتونم از طریق گوشی sms بفرستم چون هر کلیدی رو میزنی چیز دیگه ای تایپ میکنه همه حروف هم underline شده اند مثلا میخواهی بزنی d میزنه e
و بعد از چند حرف که میزنی علامت سوال ظاهر میشه و ادامه نمیده ضمن اینکه گزینه spell در گوشه سمت چپ ظاهر میشه

با تشکر

StAtIc
23-03-2007, 19:37
خوب شاید حجم فایل زیاد باشه!!!اونوقت چی ؟!
یعنی هسچ راه حلی نداره؟

travis
25-03-2007, 07:53
اتفاقا این سوال خودم هم هست

M@hdi-B
27-03-2007, 18:02
خوب شاید حجم فایل زیاد باشه!!!اونوقت چی ؟!
یعنی هسچ راه حلی نداره؟

مکان نما رو ببر رو Inbox بعد Options >settings>Other بعد Memory in use رو بزار روی Memory Card حالا هر چی واست بلوتوس کنن مستقیم میره تو مموری موفق باشی

kiarash3500
28-03-2007, 07:59
خب مشکل اینجاست که بلوتوث رو به حافظه سیم کارت که فکر کنم کلش فقط حدود 10 مگ هست میفرسته
نه حافظه گوشی که 1 گیگ هست
به خاطر همین باید پس از گرفتن هر بلوتوث اون رو به حافظه گوشی منتقل کرد و جای خالی ایجاد نمود

خوب این مشکل من هم هست یعنی من میخوام فایل های بلوتوث شده رو به مموری انتقال بدم اما چه جوری؟ البته گوشی من ان 70 هست
ممنون

حالا لطفا یکی به من کمک کنه

دو روزه نمیتونم از طریق گوشی sms بفرستم چون هر کلیدی رو میزنی چیز دیگه ای تایپ میکنه همه حروف هم underline شده اند مثلا میخواهی بزنی d میزنه e
و بعد از چند حرف که میزنی علامت سوال ظاهر میشه و ادامه نمیده ضمن اینکه گزینه spell در گوشه سمت چپ ظاهر میشه

با تشکر

شما دیکشنری گوشیت رو روشن کردی باید از طریق آپشن در محیط مسج اونو خاموش کنی یعنی وقتی داری تایپ میکنی باید دیکشنری رو آف کنی

يه بار مموريت رو ديفرگ كن ببين چطور ميشه من اين كار رو كرديم خوب شد.Defrag ها

خوب میشه بگی چه جوری میشه مموری رو دیفرگ کرد؟
ممنون

rami_hemi
28-03-2007, 20:57
اینم جواب سوال اول دوستان جای سیو مسجهارو به کارت حافظه تغییر بدین.

travis
29-03-2007, 01:46
شما دیکشنری گوشیت رو روشن کردی باید از طریق آپشن در محیط مسج اونو خاموش کنی یعنی وقتی داری تایپ میکنی باید دیکشنری رو آف کنی

بابت روش انتقال بلوتوث به حافظه گوشی ممنون

اما در مورد مشکل فوق توی گزینه های option مربوط به text message
دیکشنری یا موردی مشابه با آن ( واژه نامه ) ندارم بلکه گزینه ها اینهاست:
add recipient
insert tempelate
sending option
-message details
(که شامل زبان فارسی هم نیست!!)writing language
help
exit
که با هیچ یک نمی شود در این مورد کاری انجام داد در حالیکه در گوشی سونی اریکسون یکی از دوستان دیدم که با گزینه واژه نامه به راحتی مشکل قابل حل بود

جاهای دیگر گوشی هم نتوانستم چنین گزینه ای پیدا کنم

mht85
29-03-2007, 08:08
با سلام
من یه سوال دارم ؟
آیا 3250 هم میشه فارسی کرد یانه؟
اگه میشه چطوری ؟؟؟؟

M@hdi-B
29-03-2007, 17:29
با سلام
من یه سوال دارم ؟
آیا 3250 هم میشه فارسی کرد یانه؟