ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمک در مورد ام پی تری پلیر zling slot fx

m11
17-03-2007, 19:52
سلام خدمت همه دوستان

چند روز پیش ام پی تری پلیر zling slot fx گرفتم. اما هر چی باهاش ور رفتم رادیو fm اش کار نکرد بردمش پیش صاحب مغازه اونم بلد نبود . یک mp3 player دیگه هم آزمایش کردم رادیو اونم مثل مال من بود میخواستم کمکم کنید چطور میتونم رادیوشو کار بندازم آخه فقط صدای خشخش میده در ضمن مغازه داره گفته یکی از مشتری هاش که این mp3 player برده رادیوشو کار انداخته ولی گفته لم داره .

mpeg
18-03-2007, 01:55
سلام
من این دستگاه رو دارم
ببین دو حالت برای رادیو برای تغییر موج داره 1 کی دستی با جوستیک موج رو تغییر میدی
راه دوم از طریق اسکن اتومات است که گزینه اسکن رو انتخاب میکنی و دکمه play رو که سمت چپ دستگاه است میزنه تا اتومات اسکن کنه
ولی من و دوستم همه این کارها رو کردیم دوستمم همین دستگاه رو داره ولی هیچی نگرفت در دوحالت دستی و اتومات زنگ زدیم گارانتی این هم همین روشی که بالا گفتم گفت برای ردایو ولی وقتی گفتم هیجا رو نمگیره گفت بیار گارانتی
بهتر تو هم مثل ما اگر حالشو داشتی 1 روز ببر گارانتی یا بازم میتونی تلفن بزنی بپرسی
ما که فعلا حالشو نداریم

AKBAR132
18-03-2007, 06:34
سلام
منم داشتم .... اول باید اونو رو موجهای مورد نظر تنظیم کنی (مثلا 88.5 یا100و... ) بعدم باید دور خونه بچرخی تا مثلا تو آشپزخونه آنتن بده!!! ......آنتنش یکم زیادی ضعیفه وتوی مکانهای خاصی آنتن میده ...ممکنه تو شهر ما هرجا بشینی آنتن بده ولی تو شهر شما هیجا آنتن نده...