مشاهده نسخه کامل
: یه سوال در مورد برنامه نویسی مبتنی بر وب (حرفه ای ها بیان)
با سلام خدمت دوستان خوبم من الان تازه میخوام کار برنامه نویسی رو شروع کنم ولی نمیدونم با چه نرم افزاری شروع کنم که تا چند سال آینده زیاد کاربرد داشته باشه همه میگن دریم ویور ولی از استادان گرامی که تو این زمینه تخصص دارن میخوام کمک بگیرم ممنون از سایت بسیار خوبتون
سلام
نرم افزاری که گفتید خوب است ولی اگر قدرت کامل را میخواهید باید از یکی از زبان های برنامه نویسی تحت سرور وب هم استفاده کنید. (مثل PHP و ASP.NET)
مثلاَ اگر Microsoft Visual Studio.Net 2005 هم میتواند فایلها را ویرایش کند و هم اجازه برنامه نویسی راحت با ASP.Net را میدهد.
سلام
ساده ترين نرم افزار Web developer كه حجمش كمه و مثل visual studio ميمونه ولي بهتره
my friend
16-04-2007, 16:50
دریم ویور
اکسپرژن وب
در ضمن ، منظورتون رو از "تا چند سال آینده کاربرد داشته باشه" نفهمیدم.
مگه میشه فقط برای مدت کمی بشه استفاده کرد؟
سلام
به نظره من اول یه کم راجع به ساختار وب اطلاعات کسب کن چون چارچوب برنامه نویسی تحت وب با ویندوز زمین تا زیر زمین فرق فوکوله باید اصطلاحاتی مثه کلاینت - سرور - و... بلد باشی یعنی مفهومشونو کاملا درک کرده باشی
بعد با اشیا HTML
اون وقت اگه میخوای Php کار کنی Macromedia Dreamweaver 8 خیلی مشتیه اگر هم میخوای Asp کار بشی Visual studio .NET . لازم به ذکره که شما هر جا بری و هر چیو انتخاب کنی باید یکی از زبونهای اسکریپت رو بلد باشی که اگه جاوا اسکریپ باشه نور علی نوره
امر دیگه ای نیست
searchman
09-05-2007, 01:20
سلام
به نظره من اول یه کم راجع به ساختار وب اطلاعات کسب کن چون چارچوب برنامه نویسی تحت وب با ویندوز زمین تا زیر زمین فرق فوکوله باید اصطلاحاتی مثه کلاینت - سرور - و... بلد باشی یعنی مفهومشونو کاملا درک کرده باشی
بعد با اشیا HTML
اون وقت اگه میخوای Php کار کنی Macromedia Dreamweaver 8 خیلی مشتیه اگر هم میخوای Asp کار بشی Visual studio .NET . لازم به ذکره که شما هر جا بری و هر چیو انتخاب کنی باید یکی از زبونهای اسکریپت رو بلد باشی که اگه جاوا اسکریپ باشه نور علی نوره
امر دیگه ای نیست
دوست عزیز
من در مورد مواردی که گفتی اطلاع دارم ولی هنوز مثلا اختلاف ساختاری رو که یک برنامه تحت وب با برنامه غیر تحت وب داره نمی دونم.
مثلا اینکه چرا برنامه ای که تحت LAN اجرا می شه با برنامه ای که تحت WWW اجرا می شه باید فرق داشته باشه؟
از اینکه سوالم خیلی آماتوری عذر می خوام.
متشکرم
my friend
09-05-2007, 09:22
تحت وب یه سری کد نویسی هست که پس از پردازش روی سرور بصورت Html در میاد و به مرورگر کاربر فرستاده میشه.
اما سمت کاربر دیگه توسط پردازشگر سرور پردازش نمیشه و به همون صورتی که نوشته شده به کاربر نمایش داده میشه
پس نتیجه میگیریم که حتما باید Html رو بلد باشی و همچنین برنامه هایی که سمت سرور نوشته میشن انعطاف غیر قابل مقایسه ای با سمت کاربر دارن.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.