مشاهده نسخه کامل
: مشكل كوچيك تو دبليو 700
سيد امير
07-03-2007, 20:51
سلام
نمي دونم چرا اينطوري شده كه مسيج هاي جديدي كه برام ارسال ميشه در جاي خودش قرار نمي گيره. و به جاي اين كه آخرين مسيج دريافت شده ي من در اينباكس گوشي من اولين مسيج باشه ميره و در بين ساير مسيج هام قرار مي گيره و ترتيب نداره.
چه طور ميشه مشكل رو حل كرد؟
سلام
نمي دونم چرا اينطوري شده كه مسيج هاي جديدي كه برام ارسال ميشه در جاي خودش قرار نمي گيره. و به جاي اين كه آخرين مسيج دريافت شده ي من در اينباكس گوشي من اولين مسيج باشه ميره و در بين ساير مسيج هام قرار مي گيره و ترتيب نداره.
چه طور ميشه مشكل رو حل كرد؟
سلام دوست عزیز تمام اس ام اس ها تو گوشی بر اساس تاریخ مرتب میشن و شما به احتمال زیاد تاریخ گوشی رو عوض کردین اگه تاریخ و به حالت قبل برگردونی درست میشه;)
سيد امير
08-03-2007, 09:18
سلام
من كه هنوز نفهميدم.خوب من گوشي مو ريست كردم در تاريخ 4 مارچ 20007 و و قتي كه دوباره تنظيم كردم گذاشتم به تاريخ همان روز. خوب بايد الان چكار كنم؟
Nabakhshoode
08-03-2007, 10:37
برو تو اینباکس more روبزن بعدش List Option > Date & time رو بزن ! امیدوارم را بیفته کارت !
سيد امير
08-03-2007, 11:33
نه عزيز جان به اين ربطي نداره.
اين قسمت براي نشان دادن مسيج ها است كه مي گه در اينباكس تاريخ و زمانشو نشون بده يا جزئياتشو(قسمتي از متن) يا هيچ چيز رو انتخاب كنيد.
ماله منم اينطوري شده وقتي تعداد مسيجام زياد ميشه قرو قاتي ميشه اينم مدلشه ديگه اگه كسي راه حلي پيدا كرد مارو هم خبر كننه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.