ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشكل كوچيك تو دبليو 700

سيد امير
07-03-2007, 20:51
سلام
نمي دونم چرا اينطوري شده كه مسيج هاي جديدي كه برام ارسال ميشه در جاي خودش قرار نمي گيره. و به جاي اين كه آخرين مسيج دريافت شده ي من در اينباكس گوشي من اولين مسيج باشه ميره و در بين ساير مسيج هام قرار مي گيره و ترتيب نداره.
چه طور ميشه مشكل رو حل كرد؟

h_p990i
08-03-2007, 01:17
سلام
نمي دونم چرا اينطوري شده كه مسيج هاي جديدي كه برام ارسال ميشه در جاي خودش قرار نمي گيره. و به جاي اين كه آخرين مسيج دريافت شده ي من در اينباكس گوشي من اولين مسيج باشه ميره و در بين ساير مسيج هام قرار مي گيره و ترتيب نداره.
چه طور ميشه مشكل رو حل كرد؟

سلام دوست عزیز تمام اس ام اس ها تو گوشی بر اساس تاریخ مرتب میشن و شما به احتمال زیاد تاریخ گوشی رو عوض کردین اگه تاریخ و به حالت قبل برگردونی درست میشه;)

سيد امير
08-03-2007, 09:18
سلام
من كه هنوز نفهميدم.خوب من گوشي مو ريست كردم در تاريخ 4 مارچ 20007 و و قتي كه دوباره تنظيم كردم گذاشتم به تاريخ همان روز. خوب بايد الان چكار كنم؟

Nabakhshoode
08-03-2007, 10:37
برو تو اینباکس more روبزن بعدش List Option > Date & time رو بزن ! امیدوارم را بیفته کارت !

سيد امير
08-03-2007, 11:33
نه عزيز جان به اين ربطي نداره.
اين قسمت براي نشان دادن مسيج ها است كه مي گه در اينباكس تاريخ و زمانشو نشون بده يا جزئياتشو(قسمتي از متن) يا هيچ چيز رو انتخاب كنيد.

hrm
09-03-2007, 00:49
ماله منم اينطوري شده وقتي تعداد مسيجام زياد ميشه قرو قاتي ميشه اينم مدلشه ديگه اگه كسي راه حلي پيدا كرد مارو هم خبر كننه