مشاهده نسخه کامل
: Dino Crisis
online_amin
04-03-2007, 04:49
ببخشيد مي شه بازي راز دينا سور هاي را برايم كمي توضيج بدهيد من اين اسم را تازه شنيدم
Oracle_Eldorado
04-03-2007, 13:21
راز دایناسور ها ؟!!!
شاید همون Dinno Crissis بوده . این بازی ( مثلا ) ترسناک هستش ولی خیلی جالب و سخت و فکری هستش . خیلی هم جک و جونور داره که بکشی . بد نیست یه امتحانی بکنی
شاید همون Dinno Crissis بوده . این بازی ( مثلا ) ترسناک هستش ولی خیلی جالب و سخت و فکری هستش . خیلی هم جک و جونور داره که بکشی . بد نیست یه امتحانی بکنی
تایید می کنم:
خیلی بازی جالب و فکری هست و اگه بازیش کنی شیفتش می شی. تو تا شخصیت داره که با هر دو در بازی باهاشون بازی می کنی.
داستان از این قرار هست داستان دایناسورها دوباره زنده شده و به تمامی شهر ها حمله می کنند و همه رو می خورند حالا دو نفر فقط می تونند فرار کنند و به فضا سفر کنند.که نقش این دو نفر را ما بایستی ایفا کنیم.
در طی این بازی به معماهای پیچیده.نبرد با دایناسورهای بسیار غول پیکر.مخفی شدن و... روبرو خواهید شد.
B O L O T
29-03-2007, 00:46
چند ورژن داره
من ديدم مال ps1 رو براي ps2 هم هست
mostafaeshghi
29-03-2007, 14:37
ببخشيد مي شه بازي راز دينا سور هاي را برايم كمي توضيج بدهيد من اين اسم را تازه شنيدم
بازیه قشنگیه ولی فقط یه ذره خیلی زیاد قدیمیه :31:
M A T I N
29-03-2007, 16:03
فکر نکنم اصلا بازی به اسم رازدایناسورها باشه .
چند ورژن داره
من ديدم مال ps1 رو براي ps2 هم هست
دو تا .
هر دو تا هم برای PS1 هست .
دومی خیلی قشنگ تر از اولی بود .
Oracle_Eldorado
29-03-2007, 17:07
دو تا .
هر دو تا هم برای PS1 هست .
دومی خیلی قشنگ تر از اولی بود .
آره . اولی اصلا دایناسور نداره !
اسلحه هاش هم خیلی کمه . بدبختی معما هم نداره ! کنترلش هم که افتضاح !
فکر نکنم اصلا بازی به اسم رازدایناسورها باشه .
همون Dino Crisis .
تایید می کنم:
خیلی بازی جالب و فکری هست و اگه بازیش کنی شیفتش می شی. تو تا شخصیت داره که با هر دو در بازی باهاشون بازی می کنی.
داستان از این قرار هست داستان دایناسورها دوباره زنده شده و به تمامی شهر ها حمله می کنند و همه رو می خورند حالا دو نفر فقط می تونند فرار کنند و به فضا سفر کنند.که نقش این دو نفر را ما بایستی ایفا کنیم.
در طی این بازی به معماهای پیچیده.نبرد با دایناسورهای بسیار غول پیکر.مخفی شدن و... روبرو خواهید شد.
نه دیگه به فضا نمیرند . همون توی جنگل بهشون حمله میشه و اونا هم از یک دره میپرند پایین .
یادش بخیر . بازیه بود در نوع خودش
مخصوصا شماره 2 بازی اون مرحله که یک دایناسور کوچک رو باید طوی تله بندازی خیلی باحال بود
:5:
Oracle_Eldorado
30-03-2007, 01:43
مخصوصا شماره 2 بازی اون مرحله که یک دایناسور کوچک رو باید طوی تله بندازی خیلی باحال بود
آره . واقعا يادش بخير . من چقدر اون مرحله گير كردم . تا دايناسوره ميومد بيرون ميخواستم با تير بزنمش !
آخرش هم انقدر بازي كردم و تير هدر دادم تا ديدم خودش با زبون خوش كارت رو داد !
Oracle_Eldorado
30-03-2007, 01:53
آره . واقعا يادش بخير . من چقدر اون مرحله گير كردم . تا دايناسوره ميومد بيرون ميخواستم با تير بزنمش !
آخرش هم انقدر بازي كردم و تير هدر دادم تا ديدم خودش با زبون خوش كارت رو داد !
gogole magole
30-03-2007, 11:16
دینو کریس یادش بخیر
سخترین مرحلش فکر کنم همون جایی که لباس قواصی (قواسی؟) میپوشه
ولی من خیلی باهاش حال کردم:27:
online_amin
08-04-2007, 07:26
بابا جون اسمش Dino Crisis چرا ميگن راز ديناسور ها من را به اشتباه انداخنتد
ببخشيد ورژن 3 نيامده البته براي كامپيوتر
M A T I N
09-04-2007, 14:47
ببخشيد ورژن 3 نيامده البته براي كامپيوتر
اگه آخر جملتون یه ؟ می داشت :
دو تا ورژن داره ..... هر دو هم برای Ps1 ....
gogole magole
09-04-2007, 18:07
اره متین راست میگه 1و2
من نسخه واسه کامپیوترش هم دیدم.ولی نمی دونم ورژنش چند بود؟
B O L O T
10-04-2007, 17:58
اگه پيدا كردي بده
زاستی قرار نیست براش ادامه بسازن؟
اون سری که مرد شخصیت اول داستان می ره به گذشته و سعی می کنه خودش رو نجات بده رو می گم. یعنی همون آخرین شماره ای که برای پلی 1 اومد. اون شماره ای که برای پلی 2 اومد اصلا معنی نداشت . من هنوزم منتظرم بقیه اش رو بسازن چون بد جایی تمومش کردن نامردها
بعدشم می شه این تیترو عوض کنی؟
من تا حالا یه نگاه هم به این تاپیک نکرده بودم فکر می کردم یه بازی مسخره است در سطح سنی زیر 5 سال!
آدم یاد راز جنگل می افته که بچگی ها بازی می کردیم
Dino Crisis که قشنگ تره
M A T I N
10-04-2007, 20:21
من یه سی دی دارم که توش HitMan 1 و POP1 , Dino Crisis هست ....
دینوش هم همون شماره ی یک اش هست .... کیفیتش خیلی پایین بود...
فکر کنم این همونیه که شما دیده بودی..
...موفق باشی....
من اسم تاپیک ر ودیدم فکر کردم همون پازل کاغذی که 10 سال پیش بازی کردمه...
B O L O T
10-04-2007, 20:43
من اسم تاپیک ر ودیدم فکر کردم همون پازل کاغذی که 10 سال پیش بازی کردمه...
افرين درست زدي وسط خال
online_amin
13-04-2007, 07:17
ولي خدايش خوب بازي هست من اين بازي را كردم ورژن يك ان خيلي ترسناك و فكري بود ولي ورژن دو ان خيلي خيلي باحال بود
بعضي از دوستان من را به اشتباه اندختند مي گفتند (راز ديناسورها) گفتم خدايا اين چه بازي هست كه من بازي نكردم
حتي امش را هم نشنيدم و اين ها اينقدر تعريف هم مي كنند
معني Dino Crisis مي شه (بحران ديناسور ها) نه راز ديناسور ها
فردا روز مي بيني يك اسم ديگه روش گذاشتند بابا اين فارسي هم عجب زباني هست كه هر روز يك اسم براي يك كالا مي زاره
سید علی محمدی
01-09-2009, 22:38
اوه فکر کنم اشتبا هی اومدم 873 روزه تو این تاپیک چیزی نوشته نشده خواستم از زیر گردو خاک تاریخ بیون بکشم.
بازی در خیلی قشنگی بود یادش بخیر یه دوستی داشتم به اسم سعد این بازی رو فکر کنم 10 باری رفت آخرش و همه چیز مخفی رو گرفت.خودشم بازی از نظر معما های فکری خیلی خوبه .
هیچی جای این بازیهارو نمگیره.
واقعا دورانی بود واسه خودش.
سلام
شماره دو این بازی و رزیدنت اویل 3 از شاهکا رهای کپ کام و ps1 تو زمان خودشون بودن. فکر کنم بهترین بازی ps1 بودن.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.