ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ذخیره محتویات StringGrid در فایل

Sarah_zhr
01-03-2007, 01:35
سلام
می خواستم بدونم به چه صورت محتویات StringGrid (که رشته ای هستند) رو می شه در یک فایل ذخیره کرد و دوباره فراخوانی کرد.
ممنون

shayan_p30
01-03-2007, 08:31
می خواستم بدونم به چه صورت محتویات StringGrid (که رشته ای هستند) رو می شه در یک فایل ذخیره کرد و دوباره فراخوانی کرد.
منم به خاطر اين مي خواستم تاپيك درست كنم ديدم اين اينجاس:)

NoneForce
01-03-2007, 09:35
سلام
به سادگي ميتوانيد در يك فايل ini ذخيره كنيد، فقط بايد ساختار خودتان را مشخص كنيد.
البته لازم به گفتن نيست اگر براي كاري مثل بانك اطلاعاتي قصد داريد از اين روش استفاده كنيد روش جالبي نيست

MasterData
01-03-2007, 17:42
فكر كنم يه خاصيت داشته باشه SaveToFile
دقيقا نميدونم ولي به چشمم خورده

delphianddotnet
02-03-2007, 00:07
سلام
فکر کنم این مشکلتو برطرف کنه.اگه سوالی بود در خدمتیم

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید

Sarah_zhr
06-03-2007, 14:48
سلام
ببخشید دیر دیر می یام اینجا، دیگه.

به سادگي ميتوانيد در يك فايل ini ذخيره كنيد، فقط بايد ساختار خودتان را مشخص كنيد.

منظورتون و متوجه نشدم.

فكر كنم يه خاصيت داشته باشه SaveToFile
دقيقا نميدونم ولي به چشمم خورده

من یه Procedure به این نام دیدم که فقط تونستم باهاش یک سطر یا یک ستون رو ذخیره کنم، نه کل StringGrid. نمی دونم شاید بشه، من زیاد باهاش کار نکردم.

فکر کنم این مشکلتو برطرف کنه.اگه سوالی بود در خدمتیم

می خوام داخل StringGrid برنامه هفتگی بنویسم. دو دکمه برای ذخیره در فایل و نمایش برنامه هفتگی قراردادم. این کد رو که می نویسم، خطای ورودی خروجی می ده:
(Project Project1.exe raised exception class ElnOutError with message ‘I/O error 105’. Process stopped. Use step or Run to continue)

خودم از help دلفی یه مثال پیدا کردم برای ذخیره و یه مثال هم برای فراخوانی. برای ذخیره محتویات StringGrid، آنها رو در یک فایل bak. می ریزد و ظاهرا مشکلی نداره. ولی درست فراخوانی نمی کنه اول اینکه تعداد سطرها و ستونها رو بیشتر می کنه. بعد توی ستون دوم یه سری اعداد می نویسه و در ستون سوم اسامی درسها رو قاطی پاتی می نویسه.
این مثالها رو از help - find - stringgrid،
([FileExists, RenameFile, FileCreate, FileWrite, FileClose example [Delphi)
و ( [ FileOpen, FileSeek, FileRead example [Delphi) با یکسری تغییرات نوشتم.

NoneForce
06-03-2007, 15:57
سلام
ممنون

سلام
اين كد را ببينيد(البته كد بهينه سازي نشده، ولي فكر كنم ايده كلي دستتون بياد)

نمونه فايل ini

Sarah_zhr
08-03-2007, 01:30
سلام
اين كد را ببينيد(البته كد بهينه سازي نشده، ولي فكر كنم ايده كلي دستتون بياد)

سلام
امتحان کردم. این error رو می ده:
Undeclared identifier TIniFile
یعنی شناسه فایل ini اعلام نشده (معرفی نشده). و چون شناخته نشده نمی تونه ایجادش کنه ، توش بنویسه و لودش کنه. همه خطهایی که اینکارا رو می خواسته انجام بده هم error می ده. در ضمن من با دلفی 7 کار می کنم. ممکنه به این ربط داشته باشه؟

NoneForce
08-03-2007, 09:41
سلام
امتحان کردم. این error رو می ده:
Undeclared identifier TIniFile
یعنی شناسه فایل ini اعلام نشده (معرفی نشده). و چون شناخته نشده نمی تونه ایجادش کنه ، توش بنویسه و لودش کنه. همه خطهایی که اینکارا رو می خواسته انجام بده هم error می ده. در ضمن من با دلفی 7 کار می کنم. ممکنه به این ربط داشته باشه؟

سلام
در قسمت Uses مقدار IniFiles را اضافه كنيد.

Sarah_zhr
09-03-2007, 16:20
سلام
در قسمت Uses مقدار IniFiles را اضافه كنيد.
مرسی ممنون، درست شد.