ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مقايسه گوشيهای سامسونگ و سونی اريکسون

vahidhgh
27-02-2007, 11:40
مقايسه گوشيهای سامسونگ و سونی اريکسون
برای توضيح عرض کنم که هر دوی گوشيها را دارم از سونی اريکسون w800 و از سامسونگ d600 هر دو هم آک هستند
1 . اولين موضوع و مهمترين موضوع همان آنتن دهی می باشد انتن دهی دو گوشی کاملا با هم متفاوت است
وقتی انتن سونی اريکسون پر است سامسونگ تا نصف است که با هر دوی انها می شود تماس گرفت اون هم با کيفيت که می تونه دو تا دليل داشته باشه
يا گوشی سامسونگ انقدر قوی هست که آنتن پر سونی براش نصف است يا ضعيفتر از سونی است خودم هم توش موندم چون با هردو می شود تماس گرفت و در نقطه کور هيچ کدام آنتن نميدند ( وسط تهران يه نقطه کور پيدا کردم جون می ده واسه آزمايش آنتن دهی گوشی احتمالا مخابرات فکر آزمايش گوشی را هم کرده که در همه جا پراست از نقطه کور است همه چيه مخابرات روی برنامه است تا حالا که هيچ گوشی توش آنتن نداده اعم از ايرانسل و 0912 و ...)
2 . منوی گوشيها مثل هم هست همان رديفهای 3 در 4 ولی رديف اول سونی توی سامسونگ شده رديف سوم در بقيه چيزها عين هم هستند مثل تنظيمات دفتر تلفن و ... فقط پوشه ها تو سامسونگ با کلاس تر هستش
جفتشون با usb شارژ می شوند
3 . برنامه و بازی برای سونی اريکسون بيشتر از سامسونگ و نصب آن ساده تر است در صورتی که هر دو جاوا هستند .
4 . در مورد باطری سامسونگ يک مزيتی نسبت به سونی دارد آن هم داشتن دو باطری است با سامسونگ گوشی شما برای شارژباطری هيچ وقت خاموش نمی شود ولی با سونی هر بار برای شارژ تا 2 ساعت گوشی در حالت خاموش است .
5 . صدای سامسونگ کمی بلند تر از سونی هست ولی کيفيت سونی يه کم بهتر است .
6 . سامسونگ کيفيت فيلم برداری اش بهتر است ولی سونی کيفيت عکس برداری اش بهتر است
7 . مزيت سامسونگ نسبت به سونی قابليت اتصال به تلويريون است
اين هم مقايسه گوشيها در آخر بگم که هر دو گوشيها تقريبا در يک رنج قيمت هستند

ShahabSAMSUNG
27-02-2007, 16:10
دوست عزیز ممنون از مقایسهء خوبی که انجام دادی.

مقایسه کاملی هم یکی از دوستان (جاوید) انجام داده بود بین دی600 و دبلیو810 که مفصلاً شرح داده بود و از هر لحاظ مقایسه کرده بود. اون مقاله رو من در وبلاگ سام وب ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) قرار دادم. می تونید ببینید.

ولی در مورد نکته پنجم، نظر جاوید برعکس بود.

mahyarSAMSUNG
28-02-2007, 01:37
توروخدا نگید که عکسبرداری سونی خوبتره . کجاش خوبه اون همش نویزه و آبی و زرد .

baharan_2122
28-02-2007, 02:24
من گوشی خودم samsung d600e هست باید بگم که یه مزیت هایی که گوشی سامسونگ نسبت به سونی داره اینه که سونی برای امنیت گوشی و گذاشتن پسورد روی مموری و فایل های داخل گوشی هیچ چیزی نداره و باید برنامه نصب کرد که اونم معمولا برنامه ها ناقص هستند و چندان بدرد بخور نیستند

یه مزیت سونی اریکسون نسبت به سامسونگ همونطور که اشاره شد نصب راحت تر برنامه ها هست که گوشی سامسونگ فقط 4 مگابایت حافظه ی جاوا داره و توی نصب برنامه ها هم به نسبت سونی اریکسون خیلی محدودیت داره اما در گوشی سونی معمولا اکثر بازیها و برنامه های جاوا به راحتی قابل نصبه و بعضی از برنامه ها هم روی مموری کارت نصب میشه و روی حافظه ی خود گوشی هم تا حد امکان بازی نصب می شه

سامسونگ حافظه ی داخلی خیلی بیشتری نسبت به سونی داره
از لحاظ ظاهر هم انصافا سونی اریکسون در مقابل سامسونگ حرفی برای گفتن نداره
به وسیله ی گوشی سامسونگ میشه از طریق بلوتوث با تنظیم گوشی روبرو میشه وارد اون گوشی شد و فایل یا هر چیز دیگری رو گرفت که دقیقا نمی دونم این امکان رو گوشی سونی اریکسون داره یا نه

گوشی سونی اریکسون برای گرفتن بلوتوث اگه گوشی مقابل رو pair هم کنید و آتورایز هم فعال کنید برای گرفتن 100 تا فایل باید 100 بار دکمه ی بله رو بزنید در حالی که تنظیمات اون هم هیچ تاثیری نداره (1. پرسیده شود 2. همیشه مجاز باشد )یعنی این دوتا عملا بی تائیر هستند

mahyarSAMSUNG
28-02-2007, 02:57
بلوتوث سامسونگ که از هر نظر از همه مارک ها پیشرفته تره همین که گفتی برای 100 تا فایل سونی 100 بار سوال میکنه ولی سامسونگ میشه اسم دوست هاتو به لیستش بدی و برای آنها تعیین کنی که به گوشت جاز باشند یا غیر مجاز که در زمان مجاز بودن اگه دوستت برات فایل بفرسته بدونه سوال کردن حتی یکبار اون فایل در یافت میشه . بهاران جا این سیستم که گفتی میشه وارد گوشی شد به وسیله ی گوشیای سامسونگ اسم bluetooth share هستش که روی گوشیای سونی همیچین چیزی وجود نداره . ولی میشه با سامسونگ وارد گوشی سونی شد و اطلاعات گوشی طرف رو دریافت و یا حذف کرد که البته با اجازه وارد شدن گوشی سونی این کار ممکنه

vahidhgh
04-03-2007, 12:58
بلوتوث سامسونگ که از هر نظر از همه مارک ها پیشرفته تره همین که گفتی برای 100 تا فایل سونی 100 بار سوال میکنه ولی سامسونگ میشه اسم دوست هاتو به لیستش بدی و برای آنها تعیین کنی که به گوشت جاز باشند یا غیر مجاز که در زمان مجاز بودن اگه دوستت برات فایل بفرسته بدونه سوال کردن حتی یکبار اون فایل در یافت میشه . بهاران جا این سیستم که گفتی میشه وارد گوشی شد به وسیله ی گوشیای سامسونگ اسم bluetooth share هستش که روی گوشیای سونی همیچین چیزی وجود نداره . ولی میشه با سامسونگ وارد گوشی سونی شد و اطلاعات گوشی طرف رو دریافت و یا حذف کرد که البته با اجازه وارد شدن گوشی سونی این کار ممکنه

اين را هم به موارد ديگر اضافه کنيد يادم رفته بود

metapex
04-03-2007, 13:43
خوب همه سامسونگی ها دور هم جمع شدین و برای خودتون میبرین و میدوزین:tongue:
تو رو خدا راجع به بلوتوت سامسونگ صحبت نکنید، اولین گوشی سامسونگ که بلوتوت داشت D500 بود اونم تازه سال 2004 اومد. اصلا تکنولوژی بلوتوت رو اریکسون در سال 94 توسعه داد، یعنی به نام خودش ثبت شده. بعد همین D600 مثلا ورژن بلوتوتش 1.2 هست ولی سونی اریکسون اولین گوشیش یعنی T68i بلوتوت داشته و از K750 به بعد هم همشون ورژن 2 هستن. فکر کنم خودتون مزیتهای ورژن 2 رو بهتر بدونید.
راجع به اینکه برای دریافت هر فایل باید تایید کنی، بله درسته ولی اگر فرستنده توی لیستت باشه و گزینه Always Allow هم براش فعال باشه، دیگه سوال نمیکنه و خودکار فایلو دریافت میکنه. اگه قرار بود هرکی هرچی میخواد برای آدم بفرسته که فاتحه گوشی خونده بود! یه امکان دیگه ای هم که سونی اریکسون داره اینکه شما میتونی از طریق بلوتوت کامپیوترت رو کنترل کنی. یعنی مثلا ماوس رو حرکت بدی و کلیک کنی و هر کاری که با خود کامپیوتر میکنی. یا یه قسمت دیگه داره که میتونی Media Player رو کنترل کنی یا مثلا یه Powe Point Presentation . همه اینا تا برد 10 متری کار میکنه. مثلا فرض کن تو تخت دراز کشیدی و حال نداری پاشی آهنگ بزاری، از همونجا راحت با موبایلت آهنگ میزای، صداشو کم و زیاد میکنی و...
اینا تازه راجع به بلوتوت بود. دوربین هم اگه صحبتی هست که با K800 طرفید!
حداقل اگه مثال میزنید، D900 رو بگید که گوشی سال شده (اینم یکی به نفع شماها):happy:
درباره رمز گذاشتن برای فایلها، منم قبول دارم، یه نکته منفیه ولی کی برای خرید گوشی معیارش اینه؟:blink:

پوول
04-03-2007, 13:54
منم در كل با همه چيزه سامسونگ موافق ترم!!
مقايسه خوبي بود ولي من از لحاظ صدا مي گم كه سامسونگ يكي از بهترين هاست توي همين سري دي!!!
البته از لحاظ بلوتود بنده اطلاعاتي ندارم!!
اولين گوشي و ....بود كه بلوتود رو آورد!!(كسي اطلاعاته كاملي داره بگه).
ولي سامسونگ اگر يه كم رنگ بندي رو بيش تر كنه خيلي بهتر ميشه!!
هي مشكي مي زنه!!

metapex
04-03-2007, 14:23
R520m ، اولین گوشی بلوتوت دار Ericsson (سال 2001)

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

8910، اولین گوشی بلوتوت دار نوکیا (سال 2002)

A760، اولین گوشی بلوتوت دار موتورولا (سال 2003)

D500، اولین گوشی بلوتوت دار سامسونگ (سال 2004)

ONLY_NOKIA
04-03-2007, 14:25
آخه اون گوش كوب بلوتوث مي خواد چي كار؟؟؟(سوني اريكسون)

metapex
04-03-2007, 14:36
آخه اون گوش كوب بلوتوث مي خواد چي كار؟؟؟(سوني اريكسون)

حداقل اون گوش کوب اریکسون یه خاصیت ارتباطی (بلوتوت) داشته ولی این گوش کوب نوکیا چی؟

rami_hemi
04-03-2007, 14:54
بعده دو سه ماه اومديم يه نگاهي بندازيم باز دعوا.خوب ولي تاپيك جالبي بود قربون دستت.

پوول
05-03-2007, 19:41
حداقل اون گوش کوب اریکسون یه خاصیت ارتباطی (بلوتوت) داشته ولی این گوش کوب نوکیا چی؟

عزيز اطلاعات مي ديد درست بديد!!
همين گوشكوب نوكيا بلوتود ورژن 1.1 داشته و گوشيش عرضه هم شده!!!!
نوكيا شوخي نيستش كاراش!!!
اين گوشي كه شما معرفيش كرديد اصلا توليد نشده!!!
و ورژن بلوتودش 1.0 بتا بوده!!!
ANNOUNCED:Q2 2001????????
STATUS:DISCONTINUED
اين گوشي اصلا ساخته نشده!!!
خوب پس اولين گوشي نوكيا بوده!
ديديد؟؟؟؟

metapex
05-03-2007, 20:01
چرا عزیزم تولید شده. اگر تولید نشده بود مینوشت Canceled ولی نوشته Discontinued یعنی تولیدش ادامه پیدا نکرده. اصلا همچین چیزی محاله که اریکسون بلوتوت رو ابداء کنه ولی اولین شرکتی که گوشی بلوتوت دار میده نوکیا باشه. اگر برای 8910 نوشته Available یعنی هنوز هم تو بازار هست. (نمونش همین علاءالدین خودمون).
جهت اطلاع، ورژن بلوتوت T610 هم 1.0b هست ولی تولید شد.

پوول
05-03-2007, 21:01
چرا عزیزم تولید شده. اگر تولید نشده بود مینوشت Canceled ولی نوشته Discontinued یعنی تولیدش ادامه پیدا نکرده. اصلا همچین چیزی محاله که اریکسون بلوتوت رو ابداء کنه ولی اولین شرکتی که گوشی بلوتوت دار میده نوکیا باشه. اگر برای 8910 نوشته Available یعنی هنوز هم تو بازار هست. (نمونش همین علاءالدین خودمون).
جهت اطلاع، ورژن بلوتوت T610 هم 1.0b هست ولی تولید شد.
بابا هر چي بوده بلوتود نبوده بابا بتا هم شد ورژن!!!!!!!
اونم 1!!!!!!
به جز اون گوشيش گوشيه ديگه ايش هم بلوتود نداشته انگاري ديده گوشي هنگ مي كنه پشيمون شده ولي اولين نوكيا بود كه از ورژن 1.1 و فول استفاده كرد بتا نشد بلوتود كه!

metapex
05-03-2007, 21:29
بابا هر چي بوده بلوتود نبوده بابا بتا هم شد ورژن!!!!!!!
اونم 1!!!!!!
به جز اون گوشيش گوشيه ديگه ايش هم بلوتود نداشته انگاري ديده گوشي هنگ مي كنه پشيمون شده ولي اولين نوكيا بود كه از ورژن 1.1 و فول استفاده كرد بتا نشد بلوتود كه!

چرا بیخودی سفسطه میکنی؟ مگه تو ورژن های بلوتوت رو تعیین میکنی ؟ سال 2001 ورژن بلوتوت 1.0b بوده. اگه نوکیا میتونست همونو استفاده میکرد. همون سال 2002 که 8910 اومد، اریکسون که دیگه شده بود سونی اریکسون گوشی با ورژن های بالاتر ارائه داد. آخه هنگ یعنی چی؟ اول یه کم فکر کن بعد حرف بزن.
من نمیدونم تو چرا با سونی اریکسون اینقدر لجی؟ حقیقت رو نمیخوای قبول کنی بیخودی یه چیزی میگی. بابا منطق داشته باش! دیگه تاریخ رو که نمیشه عوض کرد!
این تاپیک قرار بود سونی اریکسون رو با سامسونگ مقایسه کنه، چرا از نوکیا حرف میزنید؟ تو اون پست، من موتورولا رو هم نوشتم، هیچکس نیومد چیزی بگه، چرا شما نوکیایی ها ادعا دارین؟ هر جا من یه اطلاعاتی میدم، این نوکیایی ها میان و بحث رو منحرف میکنن. این مورد که جای بحث نداره. کاملا روشنه. حالا دوباره بیخودی بیاین شلوغش کنین.

mahyarSAMSUNG
06-03-2007, 02:31
آقای نوکیا یا همون پویا سونی رو وارد ماجرا نکن . اولین بلوتوث رو شرکت اریکسون زد و هیچ ربطیهم به سونی نداره . در ضمن کا 750 کجاش ورژن 2 ؟؟ من پسر عمم داره سرعتش 20 کیلو بایته . این سرعت از پی 850 سامسونگ که ورژن 1.2 رو داره کمتره ( 44 کیلوبایت ) دی 600 هم حدود 40 کیلو بایت سرعت انتقالشه . اگه توی کا 750 دقت کتی 20 کیلو بایت 20 کیلوبایت زیاد میشه . تازه بلوتوثهای سامسونگ هم میتونن فایل بفرستن و در همون موقع فایلی هم دریافت کنن

پوول
06-03-2007, 08:00
چرا بیخودی سفسطه میکنی؟ مگه تو ورژن های بلوتوت رو تعیین میکنی ؟ سال 2001 ورژن بلوتوت 1.0b بوده. اگه نوکیا میتونست همونو استفاده میکرد. همون سال 2002 که 8910 اومد، اریکسون که دیگه شده بود سونی اریکسون گوشی با ورژن های بالاتر ارائه داد. آخه هنگ یعنی چی؟ اول یه کم فکر کن بعد حرف بزن.
من نمیدونم تو چرا با سونی اریکسون اینقدر لجی؟ حقیقت رو نمیخوای قبول کنی بیخودی یه چیزی میگی. بابا منطق داشته باش! دیگه تاریخ رو که نمیشه عوض کرد!
این تاپیک قرار بود سونی اریکسون رو با سامسونگ مقایسه کنه، چرا از نوکیا حرف میزنید؟ تو اون پست، من موتورولا رو هم نوشتم، هیچکس نیومد چیزی بگه، چرا شما نوکیایی ها ادعا دارین؟ هر جا من یه اطلاعاتی میدم، این نوکیایی ها میان و بحث رو منحرف میکنن. این مورد که جای بحث نداره. کاملا روشنه. حالا دوباره بیخودی بیاین شلوغش کنین
عزيز چرا اين قدر زود دلخور ميشي!!!
من حرفاي دومم رو از سر شوخي زدم!!بابا!!
چرا اين قدر حرص مي خوري!
شما خودت عكسه نوكيا رو صفحه قبل گذاشتي پاي نوكيا باز شد ديگه!!
در ضمن حق با آقاي دي 600 هستش!!
سوني اريكسون چه ربطي به اريكسون داره؟؟؟؟؟
اون يه چيزي بود اون يه چيزه ديگه با هم ادقام شدن كه نميشه گفت ماله اونه!
ولي حرفاي دومه من اون و براي خنده نوشتم!!
حالا شما چرا اين قدر عصباني شديد!!
نمي دونم!

آقای نوکیا یا همون پویا سونی رو وارد ماجرا نکن . اولین بلوتوث رو شرکت اریکسون زد و هیچ ربطیهم به سونی نداره . در ضمن کا 750 کجاش ورژن 2 ؟؟ من پسر عمم داره سرعتش 20 کیلو بایته . این سرعت از پی 850 سامسونگ که ورژن 1.2 رو داره کمتره ( 44 کیلوبایت ) دی 600 هم حدود 40 کیلو بایت سرعت انتقالشه . اگه توی کا 750 دقت کتی 20 کیلو بایت 20 کیلوبایت زیاد میشه . تازه بلوتوثهای سامسونگ هم میتونن فایل بفرستن و در همون موقع فایلی هم دریافت کنن
بابا ماله ك 750 درست مثله ان 70 هستش ورژن 2ي قلابي هستش!!!!
اگر واقعا 2 باشه مثله ان 73 مي تونه دقيقه 2 تا فابل بفرسته و 2 تا هم بگير(اون چيزيه كه خودم تست كردم شايدم بيش تر هم بشه!)
چون ان 70 هم داشتم اصلا وقتي داشتم فايل مي فرستادم پيدا نمي كردن ديگه گوشيم!!!
ك 750 هم همينه!
ولي هنوز توي كته من نمي ره كه اين گوشي عرضه شده!!!!
درسته دي كانتينيو معني اون و ميده!!
ولي اين چي؟
Announced Q2 2001 ? علامت سوال داره هيچ كدوم ديگه همچين علامتي ندارن!!!
ممكنه اين گوشي تاريخه عرضش عقب افتاده باشه!!
نمي دونم والا بي خيالش!

ShahabSAMSUNG
06-03-2007, 10:05
ای بابا. دیگه خسته شدم. داشتیم داشتیم که حرف نشد. اگه اینطوره اولین گوشی کشویی سامسونگ دی410 بوده. اولین گوشی کشویی سونی اریکسون چی؟؟
آخه چه معنی داره؟
بحث سر مقایسه دو تا گوشی از این 2 برند هست که هر کدوم خصوصیات و قابلیت های خاص خودشونو دارن. این یه چیز داره، اون یه چیز دیگه.
از نگاه یه نفر این قشنگ تره، از نگاه یه نفر دیگه اون یکی قشنگ تره.

هر کس هم بنا به چیزی که لازم داره میره گوشی می خره.
یکی واسه دوربینش میره گوشی بخره، یکی واسه زیبایی. یکی واسه کیفیت صدا، یکی واسه قدرت صدا.
خلاصه که این چه بحثیه راه انداختین؟؟

RedDragon
06-03-2007, 16:00
من که چیزی نمیگم ولی فقط...

ShahabSAMSUNG
06-03-2007, 21:38
من که چیزی نمیگم ولی فقط...

هیسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسس س :cool:

RedDragon
07-03-2007, 14:27
هیسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسس س :cool:

یعنی نگم:tongue:
:biggrin: :biggrin: :biggrin:
:biggrin: :biggrin: :biggrin:

ShahabSAMSUNG
07-03-2007, 22:22
یعنی بهتره تموم شه.

تاپیک قفل شد.

mahyarSAMSUNG
08-03-2007, 03:12
برای جلوگیری از قفل شدن تاپیک میگنم. هر دوی این مارک خوبن

RedDragon
08-03-2007, 11:35
برای جلوگیری از قفل شدن تاپیک میگنم. هر دوی این مارک خوبن

برای ختم کلام:rolleye:
همه مدل از همه نوع برند عالیه :puke: به جون جنی پلوپز جونم:biggrin:
قفلش کن کلیدشم قورت بده شهاب جون:tongue:

ShahabSAMSUNG
09-03-2007, 00:35
اصلاً این RedDragon (که اسمش رو هم نمی دونم) وقتی حرف می زنه من زندگی می کنم.

هوارانگ رو عشقه!!!!!!!!!!!!!

RedDragon
09-03-2007, 07:28
هوارانگ رو عشقه!!!!!!!!!!!!!

گل گفتي شهاب جون:rolleye:
حالا اسم تو واقعاً شهاب:evil: :evil:

ShahabSAMSUNG
09-03-2007, 22:01
آره. اسمم واقعاً شهاب هست.
گرچه وقتی پیش دانشگاهی بودم (سال 80) هیچ کس به اسم منو صدا نمیزد. همه میگفتن: سامسونگ!!!
فقط سر کل کل با معلم دیفرانسیل بخاطر بازی پرسپولیس با سامسونگ.

mahyarSAMSUNG
10-03-2007, 02:53
سامسونگ هم مگه تیم داره ؟؟ درست متوجه نشدم

fery joon
10-03-2007, 03:05
سامسونگ هم مگه تیم داره ؟؟ درست متوجه نشدم

فکر کنم تیم سوون سامسونگ کره جنوبی رو میگه :biggrin: :happy:

mahyarSAMSUNG
10-03-2007, 03:35
یعنی اسپانسرش سامسونگه ؟؟؟؟؟

fery joon
10-03-2007, 10:18
آره فکر کنم اسپانسرش سامسونگ باشه :biggrin: همون تیمی که پرسپولیسو آبکش کرد :laughing:

ShahabSAMSUNG
10-03-2007, 14:17
نه بابا. تیم باشگاهی سوون سامسونگ. تا حالا نشنیدین؟
بابا الجی و هیوندای و اینا همه تو کره جنوبی (K-League) تیم باشگاهی دارن.
دروازه بان تیم ملی کره (لی وون جاهه) و چند تا از بازیکنای باحال کره ای مال همین تیم سامسونگ بودن.
ضمناً یه بازیکن خارجی هم داشت که اسمش یادم نیست ولی غوغا بود. گلایی میزد که آدم کف بر می شد.

fery joon
10-03-2007, 14:21
شهاب جون خوب منم گفتم سوون سامسونگ دیگه :biggrin:

mahyarSAMSUNG
11-03-2007, 02:41
بچه میگم سونی اریکسون هم تیم داره ؟؟؟

ShahabSAMSUNG
12-03-2007, 00:08
هه هه هه هه ...

واقعاً خنده ام گرفت بد جوووووووووووووور

این سونی اریکسون گور نداره که کفن داشته باشه. اگه تیم داشته باشه، باید تو لیگ کدوم کشور بازی کنه؟ چین؟ فرانسه؟ سوئد؟ ژاپن؟ هنگ کنگ؟ مالزی؟ ...؟

سامسونگ که می بینی تیم داره، همه چیز داره. الان همچین حکومتی که نوکیا در بازار موبایل داره، سامسونگ در بازار تلویزیون و مانیتور داره. شرکت اینقدر بزرگه که تیم که سهله، استادیوم هم واسه خودش داره!!
اولاً جای مشخصی داره و دوماً خیلی بزرگتر از اونیه که فکر کنی.

mahyarSAMSUNG
12-03-2007, 02:12
من که اینو قبول دارم سونی اریکسون عمراااااااا به سامسونگ برسه ! یعنی ماله این حرفها نیست

rami_hemi
12-03-2007, 12:56
حالا از كجا رفتين روي بحث فوتبال؟!!!!.بيكارين ها!!!!!!خوب من كه اهل ليگ هاي جنوب شرق آسيا نيستم.ولي تا حالا نديدم و نميدونم كدوم تيم اروپايي اسپانسرش سوني اريكسون باشه.چون نميتونه يه تيم داشته باشه چون يه شركت بين المللي هستش.حالا اين بد بختا كجا تيم بزارن سوئد يا ژاپن؟؟؟؟؟

mahyarSAMSUNG
13-03-2007, 02:10
خوب شهاب هم همین رو گفت .

RedDragon
13-03-2007, 16:39
[QUOTE=ShahabSAMSUNG;921212]هه هه هه هه ...

این سونی اریکسون گور نداره که کفن داشته باشه. اگه تیم داشته باشه، باید تو لیگ کدوم کشور بازی کنه؟ چین؟ فرانسه؟ سوئد؟ ژاپن؟ هنگ کنگ؟ مالزی؟ ...؟
QUOTE]

مثلاً اسم تاپیک مقایسه گوشیهای سامسونگ و سونی اریکسون نه گور و کفن جستن واسه اینو اون:puke:
حرفه ایهامون که اینجور باشن وای به حال بقیه:angry:

ShahabSAMSUNG
13-03-2007, 22:51
ای بابا. چرا ناراحت شدی؟
می خوای بگیم واسه سونی اریکسون هم یه تیم فوتبال تشکیل بشه؟ بچه محلامون بیان تیم بدن و با تیم محله بغلی بازی کنن. خوبه؟

mahyarSAMSUNG
14-03-2007, 03:03
[QUOTE=ShahabSAMSUNG;921212]هه هه هه هه ...

QUOTE]

مثلاً اسم تاپیک مقایسه گوشیهای سامسونگ و سونی اریکسون نه گور و کفن جستن واسه اینو اون:puke:
حرفه ایهامون که اینجور باشن وای به حال بقیه:angry:

حالا نگفتیم که چون تیم نداره احتمال بهتر بودن سونی وجود نداره . یه بحث کوچیک برای آگاهی بود . خوب باید بدونیم که سونی هم تیم داره یا نه !!! :laughing:

RedDragon
14-03-2007, 11:23
[QUOTE=RedDragon;925276]

حالا نگفتیم که چون تیم نداره احتمال بهتر بودن سونی وجود نداره . یه بحث کوچیک برای آگاهی بود . خوب باید بدونیم که سونی هم تیم داره یا نه !!! :laughing:

نکنه نوکیا هم تیم داره!!:puke:
اگه این طوره خدا را شکر که سونی تیم نداره:)

شهب جون شما هم اسم تیم محله تونو سامسونگ بزاری بهتره!!;)

ShahabSAMSUNG
14-03-2007, 21:30
شهاب جون شما هم اسم تیم محله تونو سامسونگ بزاری بهتره!!;)

نیازی نیست. خود تیم سامسونگ تو باشگاه های آسیا یه غوغاست.

Farbod_h
14-03-2007, 22:07
ای بابا. دیگه خسته شدم. داشتیم داشتیم که حرف نشد. اگه اینطوره اولین گوشی کشویی سامسونگ دی410 بوده. اولین گوشی کشویی سونی اریکسون چی؟؟
آخه چه معنی داره؟
بحث سر مقایسه دو تا گوشی از این 2 برند هست که هر کدوم خصوصیات و قابلیت های خاص خودشونو دارن. این یه چیز داره، اون یه چیز دیگه.
از نگاه یه نفر این قشنگ تره، از نگاه یه نفر دیگه اون یکی قشنگ تره.

هر کس هم بنا به چیزی که لازم داره میره گوشی می خره.
یکی واسه دوربینش میره گوشی بخره، یکی واسه زیبایی. یکی واسه کیفیت صدا، یکی واسه قدرت صدا.
خلاصه که این چه بحثیه راه انداختین؟؟
خدایی با تنها پستت که حال کردم همین بود ! زدی تو خال
نمی دونم بعضیا چرا تعصب الکی به خرج می دن !
آخرش به کجا می رسن ؟؟ من که نمی دونم والا

nima_989
15-03-2007, 20:34
آخه چرا بحث بی ربط می کنی؟؟؟؟؟!!!
چون تیم فوتبال داره یعنی گوشی هاش خیلی توپه؟؟؟!!!!
احتمالا شرکت تولید گوشی سامسونگ داشته ورشکست می شده گفتن بیاید تیم فوتبال بزنیم درآمدزایی کنیم!!!!
فوتبالیستاش هم احتمالا از این کارگرهای اخراجی و مازاد شرکت سامسونگه

ShahabSAMSUNG
15-03-2007, 22:02
آخه چرا بحث بی ربط می کنی؟؟؟؟؟!!!
چون تیم فوتبال داره یعنی گوشی هاش خیلی توپه؟؟؟!!!!

چه ربطی داره؟ کی همچین حرفی زد؟ دوستان سوال کردن، من جواب دادم.

شما چرا ناراحت میشی؟ توهین هم که نکردیم.

احتمالا شرکت تولید گوشی سامسونگ داشته ورشکست می شده گفتن بیاید تیم فوتبال بزنیم درآمدزایی کنیم!!!!
فوتبالیستاش هم احتمالا از این کارگرهای اخراجی و مازاد شرکت سامسونگه

حالا گیریم که اینطوره. چی به من و شما میرسه؟

کلاً اونجا یه چیز عادیه و مثل اینجا که پگاه و پیکان و اینا تیم دارن، توی کره، سامسونگ و الجی و هیوندای و ... تیم دارن.

nima_989
16-03-2007, 23:40
بی خیال هر چی شما بگی
ما کوچکتیم.