مشاهده نسخه کامل
: e900 یا w810 فوری جواب بدین
سلام دوستان.
من تا چند ساعت دیگه میخوام برم یکی از این 2 گوشی رو بگیرم.
مهمترین سوالم اینه که آیا این 2 گوشی از نظر نصب برنامه و گیم و ... با هم فرق دارند یا نه؟
آخه بعضی ها میگن سامسونگ در این زمینه خیلی ضعیفه.
سلام دوستان.
مهمترین سوالم اینه که آیا این 2 گوشی از نظر نصب برنامه و گیم و ... با هم فرق دارند یا نه؟
بله اصولا سامسونگ یه سری محدودیت ها و ضعفهایی در این زمینه داره. ولی سونی اریکسون خیر. اصلا اگر کسی میخواد گوشی غیر اسمارت فون بگیره، به نفعشه که سونی اریکسون بخره. شما هم تو خرید W810 شک نکن، از E900 خیلی بهتره، فقط حواست باشه جنس خوب بخری (چینی باشه نه مالزی) ;)
شك نكن W810 بهتر از E900 هست هر چي نباشه بهترين گوشي پخش موسيقي سال 2006 شد. البته من از قيافش همچين خوشم نمياد ولي بازم به نظر خودت بستگي داره!!
mahyarSAMSUNG
26-02-2007, 01:40
من که باشم ئی 900 رو انتخاب میکنم . هر چی باشه کره ای و امکانات دبیلو 810 رو هم داره تازه wma رو هم پخش میکنه ئی 900 .
اون آقا باش میگه چینی باشه نه مالزی . داداش مالزی میشه تحمل کرد ولی چین رو اصلا
ShahabSAMSUNG
26-02-2007, 22:19
سلام دوستان.
کلاً گوشی های سامسونگ برای بچه بازی طراحی نشده و اگه می خوای با گوشیت بازی کنی، برو پولت رو بده به همون ضایعات چینی.
ولی اگه می خوای مثل یه آدم با کلاس گوشیت رو بذاری تو جیبت و باهاش شماره بگیری، در مواقع لزوم از صحنه های خاص عکسی بگیری و نمی خوای باهاش آپولو هوا کنی و مثل بچه ها باهاش بازی کنی، می تونی سامسونگ بگیری.
ضمناً دوست عزیزم، جاوید، یه مقایسه بین گوشی های سونی اریکسون دبلیو 810 و سامسونگ دی600 بطور کامل انجام داده که من در وبلاگ سام وب ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) قرار دادم. بد نیست ببینی.
Dr.Afzali
27-02-2007, 04:34
دبليو 810 .يك كلام ختم كلام.
nima_989
27-02-2007, 11:07
w810 بهتره به نظر من
دوستان, من همون روز رفتم یه w810 گرفتم الان هم ازش راضی هستم.
دوستان, من همون روز رفتم یه w810 گرفتم الان هم ازش راضی هستم.
مبارکه... انتخاب خوبی کردی.;)
مبارکه دوست عزیز بهترین انتخاب کردی
farid ejay
02-03-2007, 16:26
خودت بگو
یکی بیاد ازت سوال کنه گوشیت چیه میگی:
e900 سام سونگ:puke:
بهتره یا بگی w810 سونی اریکسون:cool:
mahyarSAMSUNG
03-03-2007, 01:38
که بعد یه آهنگ واسه طرف بزار بعد طرف بگه بببببهههههههههههههه چه کیفیتی داره ؟؟؟؟ همه دل به همین بستن !!!!!!!!!!!!!
ShahabSAMSUNG
03-03-2007, 11:29
این سونی اریکسونی ها همشون اینطوری هستن؟ اصلاً آدم بدش میاد باهاشون صحبت کنه. فقط تعصب خشک و خالی و این صحبت های الکی.
نمی خوام توهین کنم ولی شما اسم اینو چی می زارید؟
خودت بگو
e900 سام سونگ:puke:
بهتره یا بگی w810 سونی اریکسون:cool:
عجب منطق بی منطق حال به هم زنی :puke:
farid ejay
04-03-2007, 11:07
کی داره به کی میگه تعصب :whistle:
کل p30world دارن میگن نه من:thumbsup:
rami_hemi
04-03-2007, 15:18
عمو باز دعوا را انداختين .كلا" بگم سامسونگ يا سوني يا نوكيا هركي هرچي دوس داره هميشه سعي ميكنه طرف اون رو بگيره .خوب اين بنده خدا يه چيزي پرسيد شما عوض اينكه جوابشو بدين دارين تو سر همديگه ميزنين .خوب سوني يه كارايي داره سامسونگ يه كارايي ديگه ولي در كل سامسونگ گوشي نميزنه كه قيافش از مد بيفتهه .من خودم اينو تجربه كردم .يه بار دي600 برادرم تو دستم بود وقتي درش مياوردم همه چهار چشمي نگاش ميكردن البته اسلايدر بودنش جذايت خاصي داره كه اي 900 هم تو همين كلاسه .ولي اين 3250 خودم زياد به چشم نمياد ولي 810 كلا گوشي هستش كه بعد از مدتي آدم ازش زده ميشه ولي امكانات خوبي داره.
mahyarSAMSUNG
06-03-2007, 02:43
آقا rami_hemi انگار راست میگی بعد 2 3 ماه اومدی اینجا دیدی همه دارن دعوا میکنن !!!
دوستان من که گفتم همون روز رفتم یه w810 گرفتم. الان مشکل شماها چیه که دارید همین جوری بحث میکنید؟!
ShahabSAMSUNG
06-03-2007, 09:59
اصلاً شما منطق اینا رو ببین:
e900 سامسونگ بهتره یا بگی w810 سونی اریکسون
منطق از این مسخره تر دیدی؟ جای اینکه یه مقایسه درست و یه حرف کارشناسی بزنن، با این حرفا تعداد پستشونو بالا می برن. اگه اطلاعات نداری، چیزی نگو. مگه مجبورت کردن پست بدی؟
شرط می بندم تا حالا یه ای900 از نزدیک ندیدی.
در این افراد تعصب خشک و خالی جای عقل رو گرفته. جالب اینجاست که از آمار جهانی بی خبرن.
یه پسر اروپایی اومده بود ایران و سفرنامه شو نوشته بود. می گفت: اینا فکر می کنن مادرن تاکینگ بهترین و معروفترین خواننده جهانه!!!!! در صورتی که ماها شاید خیلیهامون اسم این گروه رو هم نشنیده باشیم.
نمی گم کسی سونی اریکسون رو نشنیده ولی جایگاه جهانیش رو بشناسید. فکر نکنید چون شما دوستش دارید بهترینه.
RedDragon
06-03-2007, 16:11
اصلاً شما منطق اینا رو ببین:
منطق از این مسخره تر دیدی؟ جای اینکه یه مقایسه درست و یه حرف کارشناسی بزنن، با این حرفا تعداد پستشونو بالا می برن. اگه اطلاعات نداری، چیزی نگو. مگه مجبورت کردن پست بدی؟
شرط می بندم تا حالا یه ای900 از نزدیک ندیدی.
در این افراد تعصب خشک و خالی جای عقل رو گرفته. جالب اینجاست که از آمار جهانی بی خبرن.
یه پسر اروپایی اومده بود ایران و سفرنامه شو نوشته بود. می گفت: اینا فکر می کنن مادرن تاکینگ بهترین و معروفترین خواننده جهانه!!!!! در صورتی که ماها شاید خیلیهامون اسم این گروه رو هم نشنیده باشیم.
نمی گم کسی سونی اریکسون رو نشنیده ولی جایگاه جهانیش رو بشناسید. فکر نکنید چون شما دوستش دارید بهترینه.
اینو انکارنمیکنی که تونسته الجی رد کنه و خودشو بالا بکشه:happy:
و مطمئناً بالاتر هم خواهد آمد:cool:
کلاً گوشی های سامسونگ برای بچه بازی طراحی نشده و اگه می خوای با گوشیت بازی کنی، برو پولت رو بده به همون ضایعات چینی.
:angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:
ShahabSAMSUNG
06-03-2007, 21:32
وای شرمنده. نمی دونستم دوست عزیزم هم این پست رو می خونه. ببخشید.
ولی اینو یادت باشه که هر چیزی که زود داغ میشه، زود هم سرد میشه. فقط دو سال صبر کن تا خودت ببینی چی میشه.
یه سقوط در انتظار این شرکته.
100%
RedDragon
07-03-2007, 14:11
وای شرمنده. نمی دونستم دوست عزیزم هم این پست رو می خونه. ببخشید.
ولی اینو یادت باشه که هر چیزی که زود داغ میشه، زود هم سرد میشه. فقط دو سال صبر کن تا خودت ببینی چی میشه.
یه سقوط در انتظار این شرکته.
100%
مطمئن نباش:rolleye:
mahyarSAMSUNG
08-03-2007, 03:31
ولی اگه گوشیای ال جی کره ای باشن که فکر هم کنم هستند کیفیتوشون به سونی می ارزه . دقت کنید گفتم کیفیت گوشی نه کیفیت دوربین گفتم نه صدا . گیر ندید فقط
RedDragon
08-03-2007, 11:42
ولی اگه گوشیای ال جی کره ای باشن که فکر هم کنم هستند کیفیتوشون به سونی می ارزه . دقت کنید گفتم کیفیت گوشی نه کیفیت دوربین گفتم نه صدا . گیر ندید فقط
گیر میدهیم
زین پس گوشیهای الجی تو ایران تولید میشه;)
کارخونه اش دو هفته است که گوشی میزنه;)
تو تلویزیون دیدم کارخونه ایرانیه kg800 میزد:ohno:
اعلام کردن که 30 شرکت تقاضای تأسیس کارخونه داشتن که 5 تاشون وسایلشم دارن:puke:
بعید نیست به زودی ببینیم که:blink:
پشت گوشیهای نوکیا،سامسونگ،سونی اریکسون و ...نوشته:made in iran :sad:
ShahabSAMSUNG
09-03-2007, 00:31
نــــــــــــــــــــــــ ــــــــــه.
تو رو خدا نــــــــــــــه.
من اگه مدیر بودم این تاپیکو قفل می کردم. تاپیک کلاً منحرف شده.
mahyarSAMSUNG
09-03-2007, 02:33
پس خدانکنه مدیر یشی فکر کنم که توی موبایلستان نمام تاپیکها قفل بشه از دستت :laughing: :laughing:
RedDragon
09-03-2007, 08:08
نــــــــــــــــــــــــ ــــــــــه.
اين مال كدوم قسمتش بود:rolleye:
تو رو خدا نــــــــــــــه.
اين يكي مال كدوم بود جيگر:biggrin:
من اگه مدیر بودم این تاپیکو قفل می کردم. تاپیک کلاً منحرف شده.
اينم بگي ممنون:laughing: :laughing: :laughing:
ShahabSAMSUNG
09-03-2007, 21:58
نه اول مال تولید همه گوشی ها در ایران بود!
نه دوم تاکید بود برای همون مورد بالا.
مورد سوم هم شما عنوان تاپیک رو ببین: e900 یا w810 فوری جواب بدین
بابا به خدا این بنده خدا گوشیشو خرید و کار کرد و فروخت و ...
ما اینجا داریم الکی بحث می کنیم.
انصافاً تاپیک نباید قفل بشه؟
mahyarSAMSUNG
10-03-2007, 02:34
چرا باید قفل بشه .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.