PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : یه Error در حیکار با کامپیوتر به نام 16 bit ms-dos system

samanvilli
12-02-2007, 21:05
این مشکل چند روزیه که داره اذیتم میکنه هر 10 دقیقه 16 بار به نمایش در میاد و همین ویندوز رو هم عوض کردم ولی رفع نشد لطفا بگید چیه و چجوری برطرفش کنم؟
این هم عکسش:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

alireza_naeemy
12-02-2007, 21:41
يه سرچي انجام بده ميبيني كه دو بار اين موضوع مطرح شده!!!

يك دوستي هم مراحل غير فعال كردن ويروس هم به صورت عكس مطرح كرده
ولي با اين وجود شما از طريق Msconfig و غير فعال كردن Kernel.exe ميتوني از دست اين راحت بشي
موفق باشي

samanvilli
12-02-2007, 22:59
ممنون دوست عزیز من هرچی سرچ کردم جوابم رو نگرفتم اگه میشه مراحل غیر فعال کردن این ارور رو به من بگید ممنون راستی این ارور در اثر چی هست؟
خواهش میکنم نگید بورو تو یه تاپیک دیگه!

0o1
13-02-2007, 14:24
قبلا تاپیکتو دیدم. تو اینترنت هم سرچ کردم. خیلیا این مشکل رو داشتن. ولی راه حل مشخصی نبود و پیدا نکردم. حتی خود مایکروسافت هم چیز بدردبخوری در این مورد نگفته. البته تو یه فروم خارجی دیدم که یه نفر با نصب service pack2 مشکلش حل شده بود. شما ویندوزت sp2 هست . اگه هست از روی یه سی دی دیگه ویندوز بریز. ممکنه حل شه؟

در ضمن این مشکل رو معمولا یه برنامه خاص می تونه بوجود بیاره .شاید برنامه ای چیزی نصب می کنی که ویندوزت خراب می شه؟

lindows
13-02-2007, 16:04
سلام دوست عزيز
اين كار را امتحان كن ببين مشكلت حل ميشه يا نه ؟
از شاخه repair ويندوز فايل autoexec.nt را توي شاخه system32 كپي كن
و يه چكي بكن

samanvilli
15-02-2007, 14:27
خیلی ممنون از راهنماییهاتون نمیدونم این چه دردی بود نصیب ماشد. :blink:

فایل autoexec.nt رو هم کپی کردم .

ولی جای همتون خالی همین الان اون ارور لعنتی باز هم سر و گلش پیدا شد من هم با یک حرکت گاز امبری و غرور آمیز گزینه ی close رو زدم حالا رفت تا 5 دقیقه ی دیگه.
خداییش هرکی راهی به نظرش اومد بگه.:blink:

manoxpwin
15-02-2007, 17:08
به لینک زیر

samanvilli
18-02-2007, 13:43
به لینک زیر

ممنون از راهنماییتون ولی باز هممشکل من رفع نشده!

همین دیروز یکی دیگه از دوستام هم به همین بلا گرفتار شد .

خواهش میکنم هرکی راه حلی داره بگه.
یکی گفت سیستمت بد سکتور گرفته و اگه یه بار defragment کنی درست میشه نظر شما چیه؟

pes6
23-02-2007, 05:29
با سلام

نمیدونم مشکل دوستان حل شده یا نه . راستش منم یه سه چهار روزی بود که با این نامرد کلنجار میرفتم
ویندز عوض کردم . انواع ویروس کش نصب کردم . حتی هاردمو کلآ فرمت کردم ولی این بی ناموس از بین نرفت
تا اینکه تو کینگ 2007 آنتی ویروس AntiVir PersonalEdition Classic 7.00.00.47 دیدمو گفتم خدارو چه دیدی شاید خدا کمک کردو شد . وقتی نصبش کردم گفتم حالا بیام آپم بکنم به اینترنت وصل شدمو بعد از 30 دقیقه آپدیت شدو شروع کردم به اسکن که بعد از دقایقی دوتا فایل پیدا کردو ما هم پاکشون کردیمو یه ویندوز ریختیمو به قول معروف خدایا شکرت دیگه تا حالا آثاری از اون نامرد ندیدیم.
دیدم ما که مشکلمون حل شده به شما بگم بدنیست تا شما دوستای خوبم از دستش راحت شید .

یا علی

samanvilli
23-02-2007, 13:58
با سلام

نمیدونم مشکل دوستان حل شده یا نه . راستش منم یه سه چهار روزی بود که با این نامرد کلنجار میرفتم
ویندز عوض کردم . انواع ویروس کش نصب کردم . حتی هاردمو کلآ فرمت کردم ولی این بی ناموس از بین نرفت
تا اینکه تو کینگ 2007 آنتی ویروس AntiVir PersonalEdition Classic 7.00.00.47 دیدمو گفتم خدارو چه دیدی شاید خدا کمک کردو شد . وقتی نصبش کردم گفتم حالا بیام آپم بکنم به اینترنت وصل شدمو بعد از 30 دقیقه آپدیت شدو شروع کردم به اسکن که بعد از دقایقی دوتا فایل پیدا کردو ما هم پاکشون کردیمو یه ویندوز ریختیمو به قول معروف خدایا شکرت دیگه تا حالا آثاری از اون نامرد ندیدیم.
دیدم ما که مشکلمون حل شده به شما بگم بدنیست تا شما دوستای خوبم از دستش راحت شید .

یا علی

آقا ممنون خدا خیرت !! رفتم پیداش کردم آپش هم حدود یک ساعت طول کشید من که اسکن کردم 5 تا فایل با نام های عجیب پیدا کرد بعد هم پاکشون کرد حالا حدود دو روز میشه که سر و کلش پیدا نشده . خدا کنه همین طور بمونه! بازم ممنون

samanvilli
23-02-2007, 14:04
راستی یکس از دوستام همین مشکل رو داشت .... راه حل بالا رو به اون هم پیشنهاد کردم.... ولی کار ساز نبود. ویندوز رو عوض کرد . هرچی نرم افزار بهیته ساز بود نصب کرد باز هم اون نامرد دست از سرش بر نداشت.
بعد یه چیز جالب هارد یکی از دوستاش رو با هارد خودش عوض کرد هارد اون یکی هم آلوده به این کرم شد . عجیبه ها!!

H A M E D
24-02-2007, 19:48
يه آنتي ويروس خوب نصب كنين به احتمال زياد مشكلتون رو رفع ميكنه.. البته نه اون آنتي ويروس كه گفته شده.. يا AVG يا Nod32 يكي از اين دوتا مسلما مشكل رو رفع خواهد كرد.

alipc1
25-02-2007, 00:46
آقا مشکل اینا نیست من تمام سیستم رو چک کردم و پیداش کردم این نامر میره تو فایل htm html دستکاری میکنه و خودشو تو اونا به صورت باینری نگه میداره و با یه اسکرپت اجرا میشه حالا راهی برای پاک کردن این پیدا کنین

linux6020
26-02-2007, 08:15
با سلام

یا علی

با سلام
اگه لطف كنيد و بگيد اين آنتي ويروس اين ويروس يا تروجان ها را با چه نامي شناخته ممنون ميشم. من اسم اين ويروس ها را مي خوام.

arash_vbasic
26-02-2007, 10:08
با سلام
اگه لطف كنيد و بگيد اين آنتي ويروس اين ويروس يا تروجان ها را با چه نامي شناخته ممنون ميشم. من اسم اين ويروس ها را مي خوام.

به نام خدا
سلام دوستان
اسم این ویروس Kernel.exe است که سه تا فایل اصلی داره : 1 . kernel.exe . 3 kernel.vbs . 2 systems.exe
شما میتونین با سرچ و حذف این سه تا فایل از دست این ویروس و تروجان که یوزر + پسورد یاهو رو میفرسته راحت بشین
البته باید قبل ار حذف از Processes برنامه ای با نام Kernel.exe رو End Processes کنید .
خدانگهدار
آرش.وح

samanvilli
27-02-2007, 08:12
دوستان دوستان من تحقیقی در مورد این ویروس کردم // برخی از خرابکاری ها:
1- پایین آوردن سرعت اینترنت ( خیلی زیاد )
2- اختلال در عملکرد اینترنت اکسپلورر.
3- اختلال در دانلود.
4- پایین آوردن سرعت بالا آمدن ویندوز
و...
این ویروس خود رو هر چند وقت یک بار آپ میکنه یعنی با هر بار وارد شدن به اینترنت. معد هم خودش رو رمز میکنه
. و مثل ویروس ایدز خودش رو به جای یکی از فایل های سیستم جا میزنه م آنتی ویرووس قادر به پیدا کردن اون نیست و درسته که فایل های اصلی رو پیدا میکنه ولی عمرا اون فایل مرموز رو پیدا کنه . بعد از اسکن مدتی خود رو نشون نمیده تا چند روز و بعد دوباره شروع به کار میکنه!

آخ آخ همین الان دوباره اومدش من هم close رو زدم جاتون خالی!

mohammad3000
27-02-2007, 16:21
سلام دوستان...منم یک ماهه این مشکلو دارم...هر چی راه حل تو فروم ها گفته شده بود رو انجام دادم...بازم بعد از یه چند روز پیداش میشه...کسی نمیتونه یه راه حل خوب برای خلاص شدن همیشگی بده؟ چه آنتی ویروسی به درد میخوره؟

lindows
27-02-2007, 16:28
اگه كسپر اسكي آپ ديت داشته باشيد اونو ميگيره
روي يه سيستم بود با كسپر گرفته شد
فايل هاش هم همونائي بود كه دوستمون گفته بودند
kernel.exe ‌و ...

samanvilli
01-03-2007, 14:11
آقایون اصلا من تو همون یک بار که آنتی ویرووس پیداش کرد اصلا kernel نامی نبود ! چه آشی چه کشکب. بابا 4 روز نبود باز پیداش شد!! یکی یه راه حل بده!

samanvilli
01-03-2007, 14:14
من یه راه حل پیدا کردم بزارید اگه موفقیت آمیز بود میگم!

Ali-Bahal
03-03-2007, 21:32
جدیدا ویروسی به نام Kernel پخش شده که این ویروس هر پانزده دقیقه یک بار با ارور عجیب غریبی ظاهر می شود که خیلی ها به این ویروس آلوده شده اند. اما در اصل این ویروس نیست! و یک برنامه مخرب که شباهتی به ویروس دارد هست به همین دلیل هیچ کدام از آنتی ویروس ها نمی توانند کاری برای شما بکنند حتی قوی یا آپدیت باشند.
این ویروس از طریق صفحه های HTML که از اینترنت ذخیره می کنید به وجود می آید. این ویروس سه فایل دارد که هر سه تا در پوشه ویندوز در سیستم 32 ذخیره می شود که می توانید از تاریخ تولیدشان شناساییشان کنید. دو تا به نام Kernel و یکی به نام Systems هست که باید سه تا فایل را پاک کنید و بعد هر چه صفحه HTML مشکوک و جدید را باز کنید و هر وقت دوباره این سه فایل آمدند بدانید که این فایلها آلوده هستند و آنها را پاک کنید و برای همیشه لذت ببرید.

نکته: یادتان باشد برای اینکه بتوانید این فایلها را پاک کنید باید با استفاده از سه دکمه Ctrl و Alt و Del برنامه Kernel.exe را ببندید تا بتوانید فایلها را پاک کنید.

جستجو کردن این صفحات آلوده مطمئنا سخت هست ولی اگر به سایت بازی سنتر (Bazi Center) رفته اید و صفحه ای را در کامپیوتر ذخیره و اجرا کرده اید شک نکنید همان فایل آلوده هست چون من هم به همین طریق آلوده شدم.
از اثرات این فایل آلوده:
1- ارورهای پشت سر هم
2- باعث پایین آمدن سرعت کامپیوتر
3- باعث پایین آمدن سرعت اینترنت
4- دادن اطلاعات مثل یوزر و پسورد اینترنتتان به شخص هکر
5- آلوده کردن فایلهای HTML
و.....

نکته: این ویروس به هیچ وجه در ویندوز ویستا کار نمی کند و یکی خصوصیات خوب ویندوز ویستا هست که اجازه کار به ویروس ها را نمی دهد اما باز مشکلاتی مثل اجرای بازیها دارد و......

اگر مشکل یا سوالی درمورد این ویروس یا فایل مخرب دارید به وسیله PM بپرید تا سریع جوابتان را بدهم

با تشکر از " ولی رجیستر " و " کسری هکر " که کمکم کرد این ویروس را پاک کنم

jianfough
23-04-2007, 17:16
سلام ميشه برنامه اي معرفس كنيد كه درايو ها رو بگرده و اين كد ها رو از داخل html ها پاك كنه ؟

ممنون

MB_Danger
23-04-2007, 19:26
سلام ...

نرم افزار کم حجم AVN می تونه این برنامه ی مخرب رو از بین ببره .

دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

اندازه ی فایل : 13 کیلوبایت

موفق باشید .

jianfough
24-04-2007, 18:44
سلام

جناب

نرم افزار کم حجم AVN شما رو گرفتم و سايت مفيد شما رو هم ديدم

ممنون

ولي بعد از اجراي برنامه شما هيچ اتفاقي نيافتاد ؟

كد ها و فايل ها هستند

ميشه راهنمايي كنيد

متشكرم

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اين كدهاشه كه به html ها اضافه ميكنه و بعد از اجراي هر html تكثير ميشه
قايل هاي
kernel.exe , kernel.vbs , Systemv.dll , TSP32E.DLL , TSP32V.DLL رو هم نصب ميكنه

MB_Danger
25-04-2007, 02:46
ANV فقط برنامه ی مخرب رو از سیستم شما پاک می کنه .
چیزی رو Clean یRepair نمی کنه .
میشه چند تا از فایل های HTML تون رو برام بفرستید .
موفق باشید .

jianfough
25-04-2007, 18:17
سلام

ما يك گروه طراحي داريم و در سيستم اصلي ما حدود 4000 فايل html آلوده شده اند !

برنامه ها رو پاك كردم و ديگه تروجان فعال نيست

ولي مشكل اينه كه پاك كردن كدها از اين همه صفحه كار سختيه

يك برنامه ميخوام درايو ها رو بگرده و اين كد ها رو از html ها حذف كنه

ممنون ميشم كمك كنيد

مسعود ژيان فوق

ahsanx
26-04-2007, 07:11
با سلام به شما دوستان عزیز
من ریشه این فایلو پیدا کردم . اون تو یه فایلی در پوشه system32 در پوشه windows میباشد به نام systems
با پسوند exe .. ( systems.exe) که کامپیوتر من هم آلودهه کرده و مطمئن هستم که از این فایله . هر چی اونو delete میکنم باز هم میآد. از دوستان برنامه نویس به من کمک کنن و بگن چی باعث backup این فایل میشه که دوباره تو system 32 کپی و فعال میشه . من فقط با پاک کردن فایلهای زیر برای مدتی از دستش راحت شدم ولی باز میاد . دنبال راه حلی براش هستم . جالب اینه که وقتی با notpad بازش میکنم جمله (دسترسی به این سایت امکان پذیر نمیباشد ) به صورت خط به خط تو این فایل هست . و من این امکانو میدم که چون توش فارسی هست فقط برای ما ایرانیها عمل میکنه . من اطلاعات کافی در باره ویروس ندارم ولی فکر نمیکنم ویروس باشه .
( با برنامه rishack هم باز میشه )
فایلهایی را که من حذف کردم :
systems.exe
autoexec.nt
TOEXEC.NT
security
راستی اگه این 3 تا فایل زیر را حذف کنید از دستش راحت میشید ولی پنجره داس یا همون Command Prompt
دیگه کار نمیکنه و من این روشو پیشنهاد نمیکنم
command.com
Systems
CONFIG.NT

MB_Danger
26-04-2007, 12:09
با سلام به شما دوستان عزیز
من ریشه این فایلو پیدا کردم . اون تو یه فایلی در پوشه system32 در پوشه windows میباشد به نام systems
با پسوند exe .. ( systems.exe) که کامپیوتر من هم آلودهه کرده و مطمئن هستم که از این فایله . هر چی اونو delete میکنم باز هم میآد. از دوستان برنامه نویس به من کمک کنن و بگن چی باعث backup این فایل میشه که دوباره تو system 32 کپی و فعال میشه . من فقط با پاک کردن فایلهای زیر برای مدتی از دستش راحت شدم ولی باز میاد . دنبال راه حلی براش هستم . جالب اینه که وقتی با notpad بازش میکنم جمله (دسترسی به این سایت امکان پذیر نمیباشد ) به صورت خط به خط تو این فایل هست . و من این امکانو میدم که چون توش فارسی هست فقط برای ما ایرانیها عمل میکنه . من اطلاعات کافی در باره ویروس ندارم ولی فکر نمیکنم ویروس باشه .
( با برنامه rishack هم باز میشه )
فایلهایی را که من حذف کردم :
systems.exe
autoexec.nt
TOEXEC.NT
security
راستی اگه این 3 تا فایل زیر را حذف کنید از دستش راحت میشید ولی پنجره داس یا همون Command Prompt
دیگه کار نمیکنه و من این روشو پیشنهاد نمیکنم
command.com
Systems
CONFIG.NT
سلام ...
از برنامه ی ANV که در پست های قبل معرفی شد استفاده کنید .
موفق باشید .

samanvilli
11-05-2007, 00:04
سلام ببينين من اين حرفي كه ميزنم چندين بار رو چندين سيستم امتحان كردم و مطمئن هستم كه رد خور نداره . به سايت bazi center و zedge.net نرين كه بعد از 10 دقيقه يه ارور مشتي مياد بالا! كه همين ويرووس هم هست.

Hadi King
30-05-2007, 02:40
mb_danger جان اين برنامه هيچ كاري نمي كنه ولي اين ارور واسه من فقط تو اينترنت باشم مياد تو ويندوز نه

ahsanx
30-05-2007, 05:00
mb_danger جان اين برنامه هيچ كاري نمي كنه ولي اين ارور واسه من فقط تو اينترنت باشم مياد تو ويندوز نه

دوست عزیز hich_kas & eblis همونطور که جناب MB_Danger گفتن بوسیله برنامه ای که گذاشتن شما میتونید در

چند ثانیه از شر این ویروس راحت بشین . من خودم از این برنامه استفاده کردم و این ویروس کلا از کامپیوترم پاک

شد . در ضمن از MB_Danger عزیز تشکر میکنم . دستشون درد نکنه

SIMON137
21-06-2007, 00:14
سلام دوستان عزیز

من یک آنتی ویروس با نام No Adware دارم که خیلی عالیه و مناسب است برای کسانی است که ظرفیت هاردشان بالا
است.

من هارد 320 خودمو در مدت کمتر از 6 دقیقه اسکن کردم.(300 گیگ از هاردم پر بود)

اول ممکنه خیلی قدرت نداشته باشه و ویروس هایی رو که شناسایی می کنه نتونه پاک کنه ولی وقتی شما اون رو آپدیت می کنید فوقالعاده می شود...

حجم فایل هایی رو که در موقع آپدیت از سرورش می گیره 12 مگابایت است ولی این مقدار را به قدری زود دانلود می کنه که باورتان نمی شه...

حجمش حدود 2.5 میگ است.

ما که ADSL نداریم ولی سعی می کنم همین امروز ... فردا آپلودش کنم . (حساب کنید ثانیه ای 5 - 4 کیلوبایت. به خاطر همین است که می گم طول می کشه )

شاید هنوز کسانی باشند که فکر می کنند ویروس . کرم و... فقط از طریق دانلود فایل و یا تبادل آن منتقل می شود که اگر اینگونه فکر می کنند باید بدانند که سخت در اشتباه هستند ...

ممنون و متشکرم از همه ی شما...

ebruu
30-07-2007, 12:07
این برنامه که برای ویروس kernel هست که اجرایی نیست باید چی کار ش کنیم

ahsanx
31-07-2007, 04:12
این برنامه که برای ویروس kernel هست که اجرایی نیست باید چی کار ش کنیم

دوست عزیز تو تاپیک خودتون برات توضیح دادم . باید اول با یه برنامه فشرده ساز مثل WINRAR یا WINZIP اونو از حالت فشرده بیرون بیاری و بعد

روی فایل اون که اسمش Anti Navid Virus هست کلیک کنی .

khashmeshab
05-08-2007, 14:52
سلام

مشکلات شما دوستان عزیز رو خوندم. تا چند ساعت دیگه برنامه تصحیح فایل های HTML رو حاضر می کنم و توی وبلاگ قرار می دم. حداکثر تا ساعت 10 شب 14/5/86. به این وبلاگ مراجعه کنید »»
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید.

eidazha
27-09-2007, 17:36
یه برنامه نوشته شده که آنتی این نیست ولی میتونه کلیه فایلهای HTML ذخیره شده داخل هارد رو در چند دقیقه پاکسازی کنه
در ضمن قبل از اسکن کردن باید کلیه فایلهای HTML که نامشان به صورت فارسی هستن رو عوض کنید در غیر این صورت برنامه قفل میکنه
جهت دریافت به آدرس زیر برید

samanvilli
28-09-2007, 12:22
من براي از بين بردن اين ويروس به توصيه ي يكي از بچه هاي همين انجمن از انتي ويروس nod32 استفاده كردم و فورا بدون حتا آپ ديت ويروس رو شناخت و با تنظيمات صحيح كه كرده بودم اون رو سريع پاك كرد.البته با آپ ديت اون ميتونيد كمك زيادي به ويندوزتون بكنيد.

Mohsen6558
28-09-2007, 12:26
یه سرچ کن قبلا مطح شده این ویروس یه کد به آخر فایل های Html اضافه می کنه که اگه ویندوز رو هم عوض کنی با یه بار اجرای فایل دوباره روز از نو روزی از نو
عنوان تاپکی که این مشکل توش بررسی شده بود اینه
مشکلی که عمریه می سوزمو و می سازم تو این مایه ها رو سرچ کن پیدا می شه

fasih
15-08-2008, 22:59
با سلام

برای حذف فایل ویروس کرنل kernel.vbs و اصلاح کلیه فایلهای html بر روی هارد دیسک خودتان، می توانید این برنامه را اجرا کنید.

لینک توضیحات:

لینک برنامه :

موفق باشید.
فصیح

812
16-08-2008, 22:47
دوستان عزیز
این ارور رو با کاسپر 7 هم می شد برطرف کرد

fasih
17-08-2008, 09:03
دوستان عزیز
این ارور رو با کاسپر 7 هم می شد برطرف کرد

سلام
ممنونم از تذکرتون.
موضوع اینه که همه این برنامه شما رو ندارند. من خودم از NOD32 استفاده می کنیم و رازی هستم.
نمیشه واسه هر مشکلی یه ویروس کش جدید نصب کرد. چون کاسپر هم ویروسهایی رو نمیشناسه که NOD32 میشناسه. البته طی زمان تمام ویروس کشها ویروسهای مختلف و قدیمی تر رو شناسایی می کنند.
این برنامه رو گذاشتم تا دوستانی که به ویروس کشی که فرمودید دسترسی ندارند و یا قصد تعویض اون رو ندارند، کمک کنه.

باز هم ممنونم.
موفق باشید.

sub_coder
27-03-2009, 12:26
با سلام=====دوستان عزیز سیستم من به یه ویروسی آلوده شده که وقتی به فولدری وارد میشم اون فولدر به فایل اجرایی تبدبل میشه و ظرفیت فایل هم به43.5 عوض میشه ولی از محتویات فولدر کم و زیاد نمیشه.اگه میشه منو راهنمایی کنید

sub_coder
27-03-2009, 13:43
سلام
ممنونم از تذکرتون.
موضوع اینه که همه این برنامه شما رو ندارند. من خودم از nod32 استفاده می کنیم و رازی هستم.
نمیشه واسه هر مشکلی یه ویروس کش جدید نصب کرد. چون کاسپر هم ویروسهایی رو نمیشناسه که nod32 میشناسه. البته طی زمان تمام ویروس کشها ویروسهای مختلف و قدیمی تر رو شناسایی می کنند.
این برنامه رو گذاشتم تا دوستانی که به ویروس کشی که فرمودید دسترسی ندارند و یا قصد تعویض اون رو ندارند، کمک کنه.

باز هم ممنونم.
موفق باشید.

لینک فایلی برای دانلود نداره !!!