مشاهده نسخه کامل
: چند دلیل که نباید از ویندوز به لینوکس بیایید
سلام دوستان
به جان شما من هم از لینوکس خوشم میاد اون هم خیلی زیاد ولی حقیقتش تمام اطلاعات ما به لینوکس بر میگرده به اینکه لینوکس مجانیه و..... هر چی بخاهیم داره و.... بدون بگ و ویروسه خوب .... من دیگه حرف نمیزنم این یادداشت رو جای دیدم گفتم لینک کنم که دوستان بخونند (بد نیست قسمتی رو که نوشته چرا لینوکس رو هم بخوننید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هم چرا لینوکس بهتره
سلام
خوبی؟
خیلی خوبه که شما این چیزها رو می خونید
ولی راستیاتش من هیچ موقع وقتم رو سر این جور چیزها تلف نمی کنم (می رم یه چیز بهتر می خونم)
نمی دونم شما از این پستتون منظوری دارید یا نه
ولی در این دو لینکی که شما دادید از لینوکس تعریف کرده و نشون داده چقدر بهتر از سیستم عامل های دیگه هست
سلام دوست عزیز
نمیدونم دقت کردید یا نه > من الان مدتی که وارد دنیای لینوکس شدم > چون سیستمم به هم ریخته نمیتونم ا. ویندوز استفاده کنم و میخوام هر طور شده با لینوکس اشنا بشم
میدونید شاید این حرف من مسخره به نظر بیاد اما واقعا کار با لینوکس برای یک کاربر ساده خیلی سخته که بعضی ها فقط جنبه ی open source< security اون رو در نظر میگیرند به نظر من این مقاله نکته های جالبی داشت که اگه میخوندید (فکر کنم اونو خوندید )به شما میگه که با وجود مشکلات فراوان در لینوکس این سیستم مزیت های داره که اونو برتر از دیگه سیستم کرده ( منظور من از این قسمت همین بود که با دانش به سوی این سیستم بیاند ...)
root professional
10-02-2007, 13:50
سرمايه گزاري كه بر روي ويندوز مي شود اگر روي لينوكس بشود ديگر جهان به سيستم عامل پولي نياز ندارد. اگر شما هم چند سال خارج زندگي كنيد مي فهميد كه خريد دو عدد كامپيوتر نه به خاطر قيمت سخت افزار بلكه بخاطر قيمت ويندوز تقريبا غير ممكنه. ما هم بايد دست در دست هم لينوكس را از هر نظر بهبود ببخشيم.
به نظر من شما و خيلي هاي ديگه اشتباه مي كنيد
مي تونيم اين طور بگيم:
كاربر ويندوزي =! كاربر ساده (ْآماتور)
اون موقع رو بياد بياريد كه تازه كامپيوتر خريده بوديد و تازه از كارتون در آورده بوديد و ... و روشن كرديد و احتمالاً ويندوز روش نصب بوده
اون موقع ويندوز رو بلد بوديد؟
ويندوز هم اون موقع سخت بوده ولي تنها فرقي كه داره اينه كه اون موقع كلي ويندوز كار دور و برتون ريخته كه ازشون چند تا سوال كنيد ولي حالا لينوكس كار كمه (كه فرق خيلي مهميه)
root professional
11-02-2007, 16:38
البته مهمتر از همه تبليغات است كه از نوع مايه داري آن بسيار مؤثر واقع مي شود وقتي همه برنامه ها و بازي ها و درايور ها و ... را براي ويندوز مي سازند و ماكروسافت به آنها پول مي دهد و مردم بيشتر ويندوز مي خرند و برنامه هاي ويندوز زيادتر مي شود و مثل يك دور همه همديگر را تقويت مي كنند در اين وسط جايي براي لينوكس نمي ماند و براي همين است كه مي گويند لينوكس يك فرهنگ است چون از لحاظ منطق خريد ويندوز به صرفه تر است.
این موضوع مال چند سال پیشه که برنامه های لینوکس بندرت یافت میشدند و دوستانی که از لینوکس استفاده میکردن از داشتن برنامه های ساده محروم بودن! امروزه اغلب شرکتها سعی بر این دارند تا در کنار ورژن ویندوزی، ورژن لینوکسی و mac اون نرم افزار رو هم ارایه بدن و علاوه بر اون الآن مشابه بیشتر برنامه های ویندوزی با همان کیفیت و اغلب بالاتر از کیفیت ویندوزی آن، موجوده!
Reason number 4: Linux isn't secure
اینجاش منو کشته !!
من اینو از بعضی تازه وارد های تعصبی ویندوز تو خالی ! و دزدی هم اینو شنیدم !
بعد از این همه مشکلات ویندوز که گریبان گیر هر کسی شده ! چطوری می تونن یه همچین ادعایی بکنند !
بشخصه تجربه من که اینطوری بود . وقتی از ویندوز استفاده می کردم کلی برنامه ویرویس یاب ! کرم یاب ! فایروال ! و ... نصب می کردم که کلی منابع سیستم رو هدر می داد ولی باز سیستمم ویروسی می شد و به مشکل بر می خورد ! اما الان تو این چند ساله کوچکترین مشکلی نداشتم ...
root professional
16-02-2007, 19:11
ببين Raeesi جان اصلا هم اينطوري كه شما مي گي نيست همه شركتها براي ويندوز برنامه مي نويسند. راجع به بازي هم كه ديگه نگو يك بازي سه بعدي معروف با تبديل سالم براي لينوكس نيست تازه برنامه نويسهاي معروف مثل گروه پيتزا دوكس كه روي شبيه ساز PS2 كار مي كنن هم وسوسه نمي شند از سرعت لينوكس استفاده كنند و اين همون تبليغات است.
m a j r i x
17-02-2007, 20:43
روز پنج شنبه مجبور شدم برم کافی نت آخ آخ . . .
فقط میتونم یه موضوعی رو بگم خدا اون روز نیاره که من با ویندوز کار کنم
*PiNk PaNTHeR*
18-02-2007, 00:11
من فعلا چون مودمم به لینوکس نیمخوره بیخ لینوکس شدم، ولی هرکسی ده سال با ویندوز کار کنه اونوقت بره دنبال لینوکس( البته ما میگیم لینوکسی که با همه چی سازگار باشه)، دیگه دنبال ویندوز نمیره.
root professional
18-02-2007, 15:07
لينوكس هيچ وقت نمي تونه همه چيز رو ساپورت كنه و فقط به درد افرادي مي خوره كه كار كردن با آن رو بلدند و براي ياد گرفتن آن هيچ راهي بجز پرس و جو وجود نداره مثلا كي مي دونه براي وارد شدن به روت براي اولين بار دقيقا بايد چه كار كرد.
حالا چون Majrix به لينوكس آدت داره كه دليل نمي شه. تازه اگر Majrix جان به ويندوز آدت داشت و مي خواست بره كافي نت كه لينوكس داره ديگه خدا مي دونست چي مي شد.
لينوكس هيچ وقت نمي تونه همه چيز رو ساپورت كنه و فقط به درد افرادي مي خوره كه كار كردن با آن رو بلدند و براي ياد گرفتن آن هيچ راهي بجز پرس و جو وجود نداره مثلا كي مي دونه براي وارد شدن به روت براي اولين بار دقيقا بايد چه كار كرد.
حالا چون Majrix به لينوكس آدت داره كه دليل نمي شه. تازه اگر Majrix جان به ويندوز آدت داشت و مي خواست بره كافي نت كه لينوكس داره ديگه خدا مي دونست چي مي شد.
خوب حرفتون هم درسته هم غلط ! ویدوز هم نمی تونه خیلی چیزارو ساپورت کنه ! و مشکلات بسیاری داره !!
الان عمده مشکلی که برای عدم ساپورت لینوکس میگیرید چیه ؟ مودم رو نمی شناشه ! اونم برخی از مودم های اینترنال ! اولا این مشکل مربوط به سازندگان اون هست که با قوانین انحصار طلبانه خودشون حاضر نمی شند درایور رو بصورت کد باز منتشر کنند . در ثانی خیلی راحت می دونی یا درایور رو بخری یا از یه مودم دیگه استفاده کنی !
در مورد استفاده و یادگیری هردو مثل هم هستند ! با این فرق که ویندوز دزدی هست ! شما تو ویندوز هم با پرس و جو یاد گرفتید دیگه ! از اول بلد نبودید که ! شاید اگر بجای ویندوز لینوکس بود حتی متوجه سختی اون نمی شدید !
ولی جدا کار با ویندوز برا کسی که به اندازه کافی با لینوکس آشنا باشه خیلی سخته ! من که می ترسم !!!! که نکنه الان اطلاعاتم لو بره ! سیستم خراب شه ! هنگ کنه !! هک بشه ! و ....
root professional
19-02-2007, 16:42
ببين كار با ويندوز رو مي شود در كلاس زبان هم ياد گرفت.
من خودم هم با كمك زبان انگليسي ياد گرفتم.
لينوكسي ها از نوشتن كامل چيزها بدشان مي آيد و واژه هايي مثل Admin يا Ch از مخفف سازي هاي بي مورد آنهاست.
لينوكس هيچي رو نمي شناسه من خودم نه گرافيك نه صدا و نه مودم دارم تازه پرس و جو هم مي كنم.
بعد از 4 سال هنوز ورژن 64 بيتي درست حسابي آن ارائه نشده در حالي كه ويندوز XP 32 راحت با 64 بيتي ها كار مي كند.
بهتره بيشتر دقت كنيد چون اگر ويندوز مشكل امنيتي نداشت ما الآن اين صفحه رو نمي نوشتيم چون لينوكس ديگه آدم نبود يعني تنها مشكل ويندوز امنيته نه چيزه ديگه.
شما احتمالا UDev رو مي شناسيد كه شبيه USB Plug n Play در ويندوز است. ورژن 3 آن به اين صورت كار مي كنه كه بعد از وصل كردن وصيله USB سه بار آن را از Init.D فورس ري لود مي كنيد تا بالاخره USB شما شناخته شود و تازه خدا نكند بخواهيد پرينتر USB وصل كنيد. اما هر بچه اي MP3 Player شو مي آره تو ويندوز وصل مي كنه.
فكر كنم جواب شما رو داده باشم Bayazee عزيز از من هم گله نكنيد حقيقت تلخه.
m a j r i x
19-02-2007, 21:40
خب مگه نمیشه لینوکس با انگلیسی یاد گرفت اینهمه man اینهمه doc و e-book مستندات بنظر من اصلا کم نیست
الان نسخههای 64bit هم هست و قبلا هم بوده حداقل از سال ۲۰۰۴ به بعد وجود داره
در مورد مشکل داشتن لینوکس هم مشکلات داره چون زاده ذهن بشر ولی رو به تکامل هست
منم هم موبایلم هم فلش مموری وصل میکنم خیلی راحت برای پرینتر کافیه cups شما ران باشه مشکلی نداره
بنظر من هیچ چیز شیرینتر از حقیقت نیست
ببين كار با ويندوز رو مي شود در كلاس زبان هم ياد گرفت.
من خودم هم با كمك زبان انگليسي ياد گرفتم.
لينوكسي ها از نوشتن كامل چيزها بدشان مي آيد و واژه هايي مثل Admin يا Ch از مخفف سازي هاي بي مورد آنهاست.
لينوكس هيچي رو نمي شناسه من خودم نه گرافيك نه صدا و نه مودم دارم تازه پرس و جو هم مي كنم.
بعد از 4 سال هنوز ورژن 64 بيتي درست حسابي آن ارائه نشده در حالي كه ويندوز XP 32 راحت با 64 بيتي ها كار مي كند.
بهتره بيشتر دقت كنيد چون اگر ويندوز مشكل امنيتي نداشت ما الآن اين صفحه رو نمي نوشتيم چون لينوكس ديگه آدم نبود يعني تنها مشكل ويندوز امنيته نه چيزه ديگه.
شما احتمالا UDev رو مي شناسيد كه شبيه USB Plug n Play در ويندوز است. ورژن 3 آن به اين صورت كار مي كنه كه بعد از وصل كردن وصيله USB سه بار آن را از Init.D فورس ري لود مي كنيد تا بالاخره USB شما شناخته شود و تازه خدا نكند بخواهيد پرينتر USB وصل كنيد. اما هر بچه اي MP3 Player شو مي آره تو ويندوز وصل مي كنه.
فكر كنم جواب شما رو داده باشم Bayazee عزيز از من هم گله نكنيد حقيقت تلخه.
والا حقيقت واسه منم شيرنه ! فكر مي كنم دليل قضاوت اينگونه كمي اطلاعاتتون منو شما از لينوكس و يا حتي ويندوز هست ! دوست من مخفف كردن لغات دلايلي داره واسه خودش ! اگر قرار باشه دستورات زبان انگليسي باشه بايد براي اجراي يك دستور انشا بنويسي !! تازه دستوري مثل cp دستور هست ! شما فرض كن معني نداره ! تازه اينم بدون شل لينوكس بسيار قوي تر و بهتر از داس ويندوز هست كه بسيار ابتدايي تر هست و عملا به دردي نمي خوره !!
تازه لينوكس از همون اواليل روفت سراغ سيستم هاي 64 بيتي ! و مطمئن باش همين الانش خيلي جلوتر از ويندوز هست ! كافيه كمي دنبالش باشي ! امكانات بسياري داره . يك نمونه مثال مي زنم .
مدتي پيش توزيع ايتاليايي سابايون (sabayon) رو نصب كردم . ديودي و سيدي 64 بيتي داره ! طريقه كارش اينطوري هست كه يك سيستم بيس 64 بيتي رو نصب مي كنه . و بعد براي نصب بقيه سورس اونارو دانلود و از طريق اطلاعات موجود در هر بسته و دقيقا بر اساس سخت افزار شما و بصورتي بسيار بهينه كامپايل مي كنه ! الان فرض كن ويندوز شما 64 بيتي هست ! وقتي %90 نرم افزار ها هنوز 32 بيتي هست چه فرقي مي كنه ! شايد حتي راندمان كار كمتر هم بشه ! چون سيستم عامل مجبور هست كتابخانه هاي 32 بيتي رو لود كنه و ....
اما در اين حالت هر نرم افزاري كه بخواييد بصورت 64 بيتي و دقيقا منتطبق بر سيستم شما كامپايل مي شه ! همه كارام به عهده خود نصاب هست و كار باهاش بسيار راحت هستش !
تازه ويندوز فقط مشكلش امنيتي نيست ! شايد اصلا اين مشكلي نباشه ! همه نرم افزار ها مي تونن مشكل امنيتي داشته باشند ! بحث بيشتر سر فرهنگ استفاده از نرم افزار هست ! و اينم بدون نرم افزار آزاد پيروز اين ميدان خواهد بود . نمونش لينوكس ، فايرفاكس ، ويكي و ...
bavimorteza
20-02-2007, 13:51
ویندوز بهترین سیستم عامل است من لینوکس رو دیدم اصلا به درد نمی خوره تازه معلومه همه ویروس ها دارن برای ویندوز ساخته میشن به همین خاطر امنیتش یه کم کمه ▒مایکروسافت بهترین شرکت تولید نرم افزار◄
ویندوز بهترین سیستم عامل است من لینوکس رو دیدم اصلا به درد نمی خوره تازه معلومه همه ویروس ها دارن برای ویندوز ساخته میشن به همین خاطر امنیتش یه کم کمه ▒مایکروسافت بهترین شرکت تولید نرم افزار◄
سلام
بله ! حق با شماست ! موفق باشيد . در ضمن اينجا انجمن لينوكس هست . اگر در مورد لينوكس سوالي داريد بپرسيد .
ديگه مثل قبلنا نيست ! اصلا قصد ثابت كردن چيزي رو ندارم ! اگر كسي خودش اينطوري انتخاب كنه ديگه كاري از دست ما بر نمي ياد .
شما خودتون جواب خودتون رو داديد ! حرفتون هم گنگه ! چون همه ويروس ها براي ويندوز ساخته مي شند امنيتش كمه ؟؟!؟!؟! كاملا برعكس ! چون امنيتش كمه براش ويروس زياد ساختمه مي شه ! زود هم نگو كه همه مي خوان ويندوز رو هك كنند!هك كردن يك سيستم ويندوز چه ارزشي مي تونه داشته باشه ! طرف يه بار بتونه يك سرور لينوكس رو هك كنه نونش تو روغنه !!! پس نگو چون كسي نمي خواد نيست !! خواستن نشده !!!
از يه چيز لينوكس هم داره خوشم مي ياد ! هر كسي رو به عنوان كاربر قبول نمي كنه !!! شايد يكي از مشكلات ويندوز هم كاربران معمولا كم اطلاعات و بي تجبرش باشه ! كه كوكورانه سيستمي رو انتخاب و استفاده مي كنند و هر چي رو با هر قيمتي بهشون بدي تشكر مي كنند ! همين باعث شده كه نظرم عوض شده ! از بعضي ها محترمانه مي خوام كه از همون ويندوزشون استفاده كنند
ببخشید پریدم وسط معرکه! (معرکه؟؟؟؟)
چرا همه جا همین بحث است!
شمای ایرانی (اگر مهندسی) باید کار با هر دوش رو یاد بگیری! حالا چه فرقی میکنه کدومش رو سیستمت نصبه!
یکی امنه! یکی راحته! یکی ارزونه! یکی ....! اصلا هر دوش رو نصب کنید!
ول کنین بابا این حرفارو! (شما که از مدیران مالی این شرکتها نیز نیستید!)
وجود هر دوتاشون برای پیشرفت لازمه!
(راستی حالا چرا بحث رو تو انجمن لینوکس برگزار می کنید! باید یک انجمن بی طرف باشه!)
ardalan_zapata
21-02-2007, 22:12
یه چندتا سوال دارم
می خواستم بدونم میشه لینوکس و ویندوز با هم نصب کرد و اگه خواستم لینوکس بگیرم 64 بیی بگیرم یا 32؟
ممنون
hamidreza_buddy
21-02-2007, 22:40
این مقاله که همش در تعریف لینوکس نوشته شده.
ولی به زبان کنایی (یه همچین چیزی!)
مثلاً گفته Linux isnt secure بعد یه اشکال قلمبۀ ویندوزو گفته بعد دوباره گفته Linux isnt secure !
root professional
22-02-2007, 09:36
-در جواب اردلان بايد بگم اين كار از ريختن دو تا ويندوز هم آسونتره. مثلا براي نصب XP و KNoppix روي سيستمت كافيه ويندوزت رو بريزي بعد از روي سي دي بوت بشي و لينوكست رو بريزي Piece o' cake (به همين راحتي.به همين خوشمزگي). تازه 32 و 64 كه براي انتخاب نيست شما موقع خريدن سي پي يو اگه پول داشته باشي 64 بيتي مي خري و سيستم عاملت رو هم مطابق با اون انتخاب مي كني.
root professional
22-02-2007, 09:50
در رابطه با لينوكس بايد بگم حرفهايي كه بالا نوشتم براي مقايسه نبود كه بخواهد معركه اي راه بيافتد.
گفتم چون لينوكس اپن سورس هست دليل نمي شه بهترين باشه ولي باعث مي شه كه بهترين بشه. اما نه همينجوري كه يه عده بيان رو سيستمشون نصبش كنن و بخواهند از آن (( استفاده )) بكنند لينوكس نياز به اصلاح داره ويندوز هم داره ولي نمي شه كاريش كرد.
چند نفر از آقايون متعصب در رابطه با لينوكس Lib Editing رو بلدند. خداييش مي گم يه نگاه به خودتون بكنيد فرق شما با ويندوزي ها در چيه؟
اينكه يه عده برنامه نويس حال ندارند رابط گرافيكي مناسب طراحي كنند باعث شده شما فكر كنيد Shell از Control panel و ... در ويندوز بهتره.
من خودم بعد سه سال توانستم يك رابط گرافيكي فقط براي UDev كه بالا گفتم بنويسم.
حالا ببينيد چند مرده حلاجيد.
m a j r i x
22-02-2007, 23:11
یه چندتا سوال دارم
می خواستم بدونم میشه لینوکس و ویندوز با هم نصب کرد و اگه خواستم لینوکس بگیرم 64 بیی بگیرم یا 32؟
ممنون
دوست عزیز هیچوقت برای نصب لینوکس عجله نکن شما بادیسک زنده شروع کنی بهتره
شروع کار با لینوکس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام
root professional جان
به نظر من شما اشتباه می کنید
به نظر من این که می گن قدرت اصلی لینوکس در shell اون هستش درسته
در ویندوز هم برنامه های خط فرمانی به نصبت خودش خیلی قوی و سریع تر از گرافیکیه
لینک برنامه ای رو که نوشتی بده ببینیم چیه
mansor_1381
23-02-2007, 09:10
اينكه يه عده برنامه نويس حال ندارند رابط گرافيكي مناسب طراحي كنند باعث شده شما فكر كنيد Shell از Control panel و ... در ويندوز بهتره.
من خودم بعد سه سال توانستم يك رابط گرافيكي فقط براي UDev كه بالا گفتم بنويسم.
اگه به خاطر پوسته يا Shell در لينوكس نبود من هيچوقت سراغ لينوكس نميرفتم
خيلي وقت ها اين رابط گرافيكي ويندوز آدم را به ستوه مياره[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و ارزو ميكنم كاش ويندوز هم مثل لينوكس يك پوسته يا Shell قوي داشت[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستي يه نكته جالب !
ويندوز و شل بسيار ضعيف اون (داس) در كنار هم هستند و داس در حقيقت يك برنامه هست كه در ويندوز اجرا مي شه !
اما در لينوكس كل سيستم بر پايه و اساس يك شل بسيار قدرمتند هست و باهم در تعامل نزديكي هستند !
از مزاياي لينوكس مي شه به امكان نصب شدن فقط متني اون اشاره كرد كه در سرور هاي ويندوز نمي شه ! و كلي فضا و منبع الكي رو سرور براي نصب ظاهر گرافيكي هدر مي ره در حالي كه نيازي بهش نيست !!
يه توضيح هم بدم ما هيچ كدوم نه حوصله بحث الكي داريم و نه وقتشو !
ولي اينم درست نيست دوستاني اطلاعات غلط بنويسند ! و ما جواب نديم ! چون اينطوري برداشت مي شه درست هست !
root professional
23-02-2007, 18:37
آقا كد من(البته مال من نيست من اديتش كردم) 75 مگابايته ولي يكي هست كه كله گندس و از اين Gui ها درست مي كنه و سايت هم داره (من فقط شنيدم) اگه پيداش كردين به ما هم بگين.
root professional
23-02-2007, 18:41
آقاي majrix از اونجا كه لينوكس زنده با نصبي خيلي فرق داره پس بهتره كسي مي خواد با لينوكس كار كنه از همون اول نصبش كنه.
root professional
23-02-2007, 18:44
اگه به خاطر پوسته يا Shell در لينوكس نبود من هيچوقت سراغ لينوكس نميرفتم
خيلي وقت ها اين رابط گرافيكي ويندوز آدم را به ستوه مياره[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و ارزو ميكنم كاش ويندوز هم مثل لينوكس يك پوسته يا Shell قوي داشت[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من يك نفر رو مي شناسم كه مي گه ماشين تايپ از MSWord بهتره چون نميشه با وورد خوب تايپ كرد !!!!! (بدون شرح):happy:
root professional
23-02-2007, 18:53
راستي يه نكته جالب !
ويندوز و شل بسيار ضعيف اون (داس) در كنار هم هستند و داس در حقيقت يك برنامه هست كه در ويندوز اجرا مي شه !
اما در لينوكس كل سيستم بر پايه و اساس يك شل بسيار قدرمتند هست و باهم در تعامل نزديكي هستند !
از مزاياي لينوكس مي شه به امكان نصب شدن فقط متني اون اشاره كرد كه در سرور هاي ويندوز نمي شه ! و كلي فضا و منبع الكي رو سرور براي نصب ظاهر گرافيكي هدر مي ره در حالي كه نيازي بهش نيست !!
يه توضيح هم بدم ما هيچ كدوم نه حوصله بحث الكي داريم و نه وقتشو !
ولي اينم درست نيست دوستاني اطلاعات غلط بنويسند ! و ما جواب نديم ! چون اينطوري برداشت مي شه درست هست !
آقا اگه من نمي دونم لطفا روشنم كنيد.
شما به Command Promt در ويندوز مي گين داس فقط چون اولين ورژن اون بر پايه داس بوده همين يا چيز ديگه اي هست. بعد هم در ويندوز قرار نيست شما با اون كار كنيد بهتره دستتون رو از كيبورد بردارين بزارين رو ماوس.
باز هم مي گم من خودم لينوكس رو سالهاست كه استفاده مي كنم ولي نبايد با تعصب برخورد كرد. بهتره آدم اول فقط به فكر ياد گرفتن باشه تا دفاع از برنامه ديگران.
انشاالله كه از دست من نرنجيده باشيد.
m a j r i x
23-02-2007, 19:22
آقاي majrix از اونجا كه لينوكس زنده با نصبي خيلي فرق داره پس بهتره كسي مي خواد با لينوكس كار كنه از همون اول نصبش كنه.
اگر گفته میشه برای شروع با دیسک زنده استفاده بشه بخاطر آشنایی با محیط و کلی مسائل دیگه هست که با ۲ دقیقه حوصله شما یه لینوکس آماده بکار دارید
ولی در مورد نصب لینوکس در همون تاپیک مورد نظر در این باره بحث شده
کسی هم نگفته لینوکس رو نصب نکنید
لینوکس رو نصب کنید ولی با بینش و اطلاعات کافی
سلام
دوست من اگر ممكن هست اصل مطلب رو بگير ! من نمي خوام بحث الكي كنم . موضوعي به ذهنم رسيد و اونم گفتم ! اصل موضوع هم اينه كه ترمينال و گرافيك ويندوز قابل تفكيك نيست !
ولي در كل داس يا همون command Ρrompt در مقايسه با شل هاي لينوكس (چون bash) بسيار ابتدايي و ضعيف هست ! شل هاي لينوكس ابزار و دستوراتي بسيار پيشرفته و قوي رو فراهم مي كنند و نيز امكاناتي چون شل اسكرپتينگ هم فراهم هست ! كه پارامت ويندوز يا همون داس خيلي از اين ابزار هارو نداره ! كافي هست يك مستندات دو دستور معادل رو مقايسه كنيد تا ببينيد چقدر فرق دارند . من تعصبي نيستم ! اما حقيقت رو بايد گفت . اگر اينطور نيست لطفا با دليل ثابت كنيد . مثلا دستوري رو در داس بگيد كه تو لينوكس نيست (مگر اينكه بدرد نخور باشه ! و يا بشه از راه راحتتري انجامش داد !) ولي مي خواي من كلي دستور و ويژگي بگم كه عمرا هيچ كدوم رو بتوني تو ويندوز پيدا كني ! البته تا جايي كه من شنيدم ويندوز ويستا يك نمونه محيط متني جديد داره كه اكثر ايده هاش رو از لينوكس و سيتم هاي مبتني بر يونيكس گرفته !
در كل گفتم كه نمي خوام بحث الكي بكنم . اگر خواستي بحث رو ادامه بدي علميش بكن ! دليل علمي بيار ! فكر مي كنم اينطوري مفيد تر هست . ولي قبلش يه چرخي تو اينترنت بزن ! خيلي از اين بحثا قبلا شده و همشون به جواب رسيدن ! اينطوري دوباره كاري نمي شه .
راستي وقتي از برنامه اي استفاده مي كني يه جوري حقي بر گردنت داره ! بايد كمكش كني ! ساده ترين كمك معرفي اون و دفاع ازش در مقابل اتهامات هست !
من يك نفر رو مي شناسم كه مي گه ماشين تايپ از MSWord بهتره چون نميشه با وورد خوب تايپ كرد !!!!! (بدون شرح):happy:
راستي پست هارو با دقت بيشتري بخون ! منظور اين دوستمون رو نگرفتي ! ايشون گفتند به خاطر شل از لينوكس خوششون مي ياد ! منم همينطور ! شما شل ره به ماشين حساب تشبيه كرديد !! ؟؟
الان اگر كسي به محيط متني وارد باشه مي تونه كاري رو كه شما با كلي زمان از طريق محيط گرافيكي انجام مي ديد رو در كمترين زمان و با بيشترين كنترل انجام مي ده ! و هنوز هم بسياري از كارا هست كه با محيط گرافيكي قابل انجام نيست ! شايد براي يك فرد معمولي كه كارش در حد دسكتاپ ، گوش دادن با آهنگ و گيم و گرافيك و ... باشه زياد فرق نكنه ! ولي اگر كسي بخواد نزديك تر با سيستم عامل كار كنه و از همه امكاناتش استفاده كنه حتما نيازمند محيط متني خواهد بود ! مثلا كسي كه سايت داره و مجبور هست از طريق ssh به سايت وصل بشه .
شل در كل امكانات و مزاياي بسياري داره ! كلي اطلاعات كاربر بالا مي ره ! دقيقا مي فهمه واسه انجام يك كار چه اتفاقهايي مي يفته ! انعطاف پذيريش بيشتر هست ! هر كاري خواستي مي توني بكني ! امكان انتخاب بسيار بيشتري داري و .... !
شل به عبارت ديگه يه درياست !!!
سلام
اينجا چند تا از كاربران ويندوز و مايكروسافت از امكانات و ويژگي هاي ويندوز ويستا حرف زدن !
اين جور بحث ها خيلي زياد شده ! پيشنهاد مي كنم حتما بخونيد . به نكات جالبي اشاره شده !!
سلام دوستان
من این بحث رو اینجا زدم چون فکر کردم که به درد بعضی از دوستان میحوره که از ویندز میخواند بیاند لینوکس برای هیچی به نظر من اگه ویندوز اون قدر بد بود (البته با اجازه اقایbayazee) الان دیگه وجود نداشت من خیلی به لینوکس علاقه دارم و حاضرم هر کاری بکنم نا اونو یاد بگیرم ولی در بعضی موارد به غیر از زیبای و راحتی که ویندوز حرف اول رو در مفابل لینوکس میزنه ویندوز سر تره . لینوکس تو کار سرور (apache) و این موارد واقعا بهتره با این وجود لینوکس اگه بخواد که کاربر های خانگی رو به خودش جذب کنه باید شر کت ها ی بزرکی از اون حمایت کنند که اون شرکت ها هم سود میخواند!!!! دوستان من نه سیاست مدارم نه مدد کار ! این حرف رو زدم که بگم الان از نظر ما (مای لینوکسی!) مایکروسافت غول بازار شده ولی خوب به نظر شما تا یک رقیب سر سخت برای مقابله با اون به وجود نیاد اون زو میشه از بین برد . همین شرکت مایک تا 1 سال قبل داشت تبلیغ سیستم عامل xp رو میکرد الان هم همه رو به طرف سیستم جدیدش کشیده مطمن باشید که این وضعیت حالا حالا ها ادامه داره
دوست من افای روت من با نظر شما از نظر راحتی ویندوز موافقم اما امیدوارم که لینوکس چند سال بعد به راحتی باشه که هر فرد مبتدی هم بتونه از اون استفاده بکنه
سلام
خوب واقعا نمی دونم چی بگم .
راستش اصلا حوصله و وقت بحث رو ندارم . کلی حرف دارم که اگر یک مدت پیش بود حتما می گفتم !
بطور خلاصه می شه گفت !
۱ . لینوکس هم می تونه آسون باشه و توزیع های تنبل پسند خیلی زیاد هست !
۲ . همه چیز آسونی استفاده نیست ! بعضی وقتا خوبه برای خیلی چیزا کمی سختی کشید !
۳ . من از ویندوز متنفر نیستم ! از تفکرات و سیاست هاش خوشم نمی یاد ! ولی خودم ازش استفاده کردم . و واسه کسی که پولشو بده استفاده کنه شاید خوبم هم باشه ! اما نه دزدی ! یعنی وقت بحث من مایکروسافت نیست ! بعضی از دوستان هم هست که کار اشتباهی رو انجام می دن
۴ . همین الانش ویستا یک قیمت نجومی و کلی مشکل داره ! نمی دونم دلیل بعضی ها برای اصرار استفاده از ویندوز چی هست ! من واقعا درک نمی کنم ! لینوکس رو طرف از اروپا مفتی می فرسته در خونت ! اما خیلی ها حاضر ویندوز دزدی استفاده کنند و یا بخرندش !
۵ . یکی از مشکلات عدم توانایی و داشتن کفایت لازمه مسولان امر هست ! برید ببینید بقیه کشورا چطوری هست ! یک شبه همه سیستم ها لینوکسی می شه ! کسی بلد بود کار می کنه نبود یاد می گیره نخواست کسه دیگه می یاد جاش ! که اهل کار و پیشرفت هست !
۶ . الان خود ویندوز هم داره مجبور می شه از اپن سورس حمایت کنه و خودش کلی از این اجتماع و نتایحجشون داره سواستفاده می کنه ! همین چند روز پیش دادگاهیش کردند !
۷ ....
یکی از مشکلات عدم توانایی و داشتن کفایت لازمه مسولان امر هست ! برید ببینید بقیه کشورا چطوری هست ! یک شبه همه سیستم ها لینوکسی می شه ! کسی بلد بود کار می کنه نبود یاد می گیره نخواست کسه دیگه می یاد جاش ! که اهل کار و پیشرفت هست
واقعاْ قبول دارم
من اگر یه بچه محل لینوکس کار داشتم و با هم کار می کردیم الان خیلی جلو تر از این حرفا بودم
در عوض هر جا می ری (توی دانشگاه یا کار یا هر جای دیگه) چون ویندوز کار هستند
مثلا توی دانشگاه یه درس اکسل و اکسس داریم و مجبوریم با این برنامه ها کار کنند
تازه مثلاْ یه موسسه دولیتیه
مشکل ریشه ایه
rootnt جان مشکل اصلی همینه !
نه می شه حرفی زده ! نه نمی شه !
من بطور نزدیک با روند کار جامعه کامپیوتر و انفورماتیک ترکیه آشنایی نسبی دارم .
اونا هم مثل ما سیستم عامل ملیشون لینوکس هست ! تصویب شد و روش کار کردند ! بعد از چند سال توزیعی بیرون دادند که کلی سروصدا کرده !
جالب هست بدونید سال پیش یک جشن تولدی برای ابونتو گرفتند و همزمان کل سیستم های اداری یک استان به ابونتو تغییر یافت !!! در عرض یک روز !
وقتی هنوز در ادارات و داشنگاه های ما ویندوز و نرم افزار های دزدی تجاری تدریس میشه چطوری می شه انتظار داشت سیستم عامل ملی طرحی موفق باشه !! میلیاردها تمون پول صرف این سیستم عامل افسانه ای شده ! اما .... !!!
root professional
24-02-2007, 19:00
راستي پست هارو با دقت بيشتري بخون ! منظور اين دوستمون رو نگرفتي ! ايشون گفتند به خاطر شل از لينوكس خوششون مي ياد ! منم همينطور ! شما شل ره به ماشين حساب تشبيه كرديد !! ؟؟
الان اگر كسي به محيط متني وارد باشه مي تونه كاري رو كه شما با كلي زمان از طريق محيط گرافيكي انجام مي ديد رو در كمترين زمان و با بيشترين كنترل انجام مي ده ! و هنوز هم بسياري از كارا هست كه با محيط گرافيكي قابل انجام نيست ! شايد براي يك فرد معمولي كه كارش در حد دسكتاپ ، گوش دادن با آهنگ و گيم و گرافيك و ... باشه زياد فرق نكنه ! ولي اگر كسي بخواد نزديك تر با سيستم عامل كار كنه و از همه امكاناتش استفاده كنه حتما نيازمند محيط متني خواهد بود ! مثلا كسي كه سايت داره و مجبور هست از طريق ssh به سايت وصل بشه .
شل در كل امكانات و مزاياي بسياري داره ! كلي اطلاعات كاربر بالا مي ره ! دقيقا مي فهمه واسه انجام يك كار چه اتفاقهايي مي يفته ! انعطاف پذيريش بيشتر هست ! هر كاري خواستي مي توني بكني ! امكان انتخاب بسيار بيشتري داري و .... !
شل به عبارت ديگه يه درياست !!!
شل دقيقا به شما حق انتخاب نمي ده اين چيزيه كه من ازش حرف مي زنم ممنون از راهنمايي خوبتون.
فقط سازنده شل همه كارايي هاي اون رو مي دونه تازه شل در دراز مدت به چشم آدم ضرر مي رسونه.
فكر كنم در پست قبليتون گفتين ويندوز ويستا يك محيط متني داره فكر كنم فهميدين منظورم چيه منظورم دقيقا پويايي است همانطور كه ويندوز شل رو به خدمت مي گيره لينوكس هم بايد گرافيكش رو بهبود ببخشه ولي با استانداردهاي خودش كه كسي نتونه حرف بزنه.
root professional
24-02-2007, 19:15
rootnt جان مشکل اصلی همینه !
نه می شه حرفی زده ! نه نمی شه !
من بطور نزدیک با روند کار جامعه کامپیوتر و انفورماتیک ترکیه آشنایی نسبی دارم .
اونا هم مثل ما سیستم عامل ملیشون لینوکس هست ! تصویب شد و روش کار کردند ! بعد از چند سال توزیعی بیرون دادند که کلی سروصدا کرده !
جالب هست بدونید سال پیش یک جشن تولدی برای ابونتو گرفتند و همزمان کل سیستم های اداری یک استان به ابونتو تغییر یافت !!! در عرض یک روز !
وقتی هنوز در ادارات و داشنگاه های ما ویندوز و نرم افزار های دزدی تجاری تدریس میشه چطوری می شه انتظار داشت سیستم عامل ملی طرحی موفق باشه !! میلیاردها تمون پول صرف این سیستم عامل افسانه ای شده ! اما .... !!!
من به شخصه با يك توزيع جديد موافقم چند نفر از اعضاي تيمهاي روبوكاپ جهاني رو كه پنجم شدند هم مي شناسم كه تو دبيرستان ما اند و از تير ماه وقتمون آزاد مي شه كسي مي تونه هماهنگي كنه. شايان ذكر است اين بچه ها همه تيز هوش و اهل لينوكسند و همشون LibEditor هستند.(انجمن لينوكسي هاي خوره دبيرستان علامه حلي تهران سمپاد.)
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.