مشاهده نسخه کامل
: Parsix
P A R M I S
23-10-2008, 09:00
سلام
درمورد دوتا پارسیکس کنارهم چون قبلا تجربه کردم دیدم نمیشه گفتم بپرسم مطمپن شم مشکل از پارسیکسه یا از تجربه من
که اگه روزی یکی ازم پرسید تجربه غلط منتقل نشه
درمورد اسکرین سیور همین که صفحه ی اسکرین سیورمیخواد بازشه سیستم لوگ اوت میشه چه طوری برم تیک بزارم ویا بردارم ؟؟؟؟
P A R M I S
23-10-2008, 09:36
سلام
یه سوال فنی :
مجوز gnu/gpl چی هست وچه شرایطی داره؟خودم درموردش یه مقدارخوندم ولی توضیحات دقیق ترمیخوام.مثل این که اگرازنرم افزاری تحت این مجوز استفاده کنی واون روتغییر بدی ایا بازهم باید باهمون مجوز نرم افزار جدید رو ارایه بدی؟؟ یا نه میشه از کپی رایت به جای کپی لفت استفاده کرد؟؟
وچگونه میشه این مجوز رو برای یه مطلب یا نرم افزار یا هرچیزی که به این مجوز میخوره رو دریافت کرد؟؟ایا باید هزینه ای پرداخت کرد؟؟ایا باید حتما بازبان خاصی باشه
لطفا اینو با جزییات دقیق بگید
اگردیدید یه عزیزی به این جواب داده شماهم لطف کنید واگراطلاعاتی دارید دوباره بنویسید شاید شمایه نکته ای روگفتید که شخص قبلی نگفته
ممنون دوستان
سلام
بعد از نصب بارسیکس موقع ریست شدن منویی میاد که من می تونم انتخاب کنم وارد سیستم عامل ایکس بی بشم یا لینوکس حتما فهمیدین چی رو میگم.
می خوام ببینم آیا میشه این منو رو ویرایش کرد من می خوام حتما گزینه ایکس بی اول باشه در صورتی که الان آخر هست برای اینکه بعد از تمام شدن تایمر سیستم وارد ایکس بی بشه نه لینوکس.
این برام خیلی مهمه
یا حد اقل بگید چطور زمان تایمرشو بیشتر کنم
P A R M I S
24-10-2008, 07:09
سلام
بعد از نصب بارسیکس موقع ریست شدن منویی میاد که من می تونم انتخاب کنم وارد سیستم عامل ایکس بی بشم یا لینوکس حتما فهمیدین چی رو میگم.
می خوام ببینم آیا میشه این منو رو ویرایش کرد من می خوام حتما گزینه ایکس بی اول باشه در صورتی که الان آخر هست برای اینکه بعد از تمام شدن تایمر سیستم وارد ایکس بی بشه نه لینوکس.
این برام خیلی مهمه
صبح بخیر
به این ادرس برید توضیح دادند
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ودراخراین که دسترسی به ریشه یعنی قبل ازاجرای دستورات درترمینال su روبنویس اینتربزن وبعد پسورد ریشه روواردکن وبعداینتر
این هم دسترسی به ریشه درترمینال که دراون پست توضیح داده نشده بود وشاید شما نمیدونستی
mahdi7610
24-10-2008, 08:59
سلام
این برام خیلی مهمه
صبح بخیر
به این ادرس برید توضیح دادند
ودراخراین که دسترسی به ریشه یعنی قبل ازاجرای دستورات درترمینال su روبنویس اینتربزن وبعد پسورد ریشه روواردکن وبعداینتر
این هم دسترسی به ریشه درترمینال که دراون پست توضیح داده نشده بود وشاید شما نمیدونستی
سلام
ادرسی را که پارمیس عزیز براتون معرفی کردند را کامل کردم . در واقع توی اون ادرس پاسخ شما را هم اضافه کردم . و کاملتر شد .
موفق باشید.
samaneh87
24-10-2008, 10:31
سلام
۱- لینوکس بصورت تو کار در خود کرنل فایروال داره
۲- اگر میخواهید فایروال رو سفارشی کنید باید با iptable کار کنید
۳- اگر برنامهی هم باشه در واقع یک پوسته گرافیکی برای iptable هستن
سلام
میشه بیشترتوضیح بدید
m a j r i x
24-10-2008, 22:04
P A R M I S
27-10-2008, 18:56
سلام
من یه حساب کاربری به نام payam درسیستم عامل پارسیکسم داشتم که الان نمیتونم باهاش بالابیام
ودرقسمت مرورگر اینترنتش کلی سایت بوک مارک(همون علاقه مندی ها) اضافه کردم
الان چه طوری ازیه حساب کاربری دیگه به این بوک مارکها دسترسی پیداکنم وبتونم ادرسشون رو بردارم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
من یه حساب کاربری به نام payam درسیستم عامل پارسیکسم داشتم که الان نمیتونم باهاش بالابیام
ودرقسمت مرورگر اینترنتش کلی سایت بوک مارک(همون علاقه مندی ها) اضافه کردم
الان چه طوری ازیه حساب کاربری دیگه به این بوک مارکها دسترسی پیداکنم وبتونم ادرسشون رو بردارم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با یه کاربر دیگه لوگین کن و به پوشه ی خانگی payam برو :
بعد گزینه ی show hidden files رو فعال کن تا فولدر های مخفی رو ببینی. باید فولدری با نام mozilla یا iceweasel وجود داشته و مسیری مشابه زیر:
فایل bookmarks.html رو پیدا کن و داخل همین مسیر در پوشه ی کاربر فعلی کپی کن.
Shadow-Man
28-10-2008, 18:09
سلام
من تو بارسیکس نمتونم برای تایب یه مشکلی داردم
همون طور که فهمیدید نمی تونم بنویسم :40:برسبولیس:40:.چیکار کنم:37:
P A R M I S
29-10-2008, 07:03
سلام
من تو بارسیکس نمتونم برای تایب یه مشکلی داردم
همون طور که فهمیدید نمی تونم بنویسم :40:برسبولیس:40:.چیکار کنم:37:
صبح بخیر
کافیه ی صفحه کلیدت روفارسی کنی وبعد از دکمه ی M برای نوشت پ استفاده کنی
رنگ قرمز برای استفاده ی مدیرانه لطفا برای مشخص کردن کلمه ای خاص از رنگهای دیگه استفاده کنید
روزخوش
Ahmad-Ra
29-10-2008, 21:42
نسخه ریتل دوم از پارسیکس ویولا(Viola 1.5r2) منتشر شد »
samaneh87
30-10-2008, 10:59
سلام
میشه در مورد ابزار software resource و بخش های مختلفش توضیحی بدین.
ممنون
P A R M I S
04-11-2008, 07:44
سلام
برای کامپایل کردن هسته باید حتمی یه کرنل هسته ی کامل روداشت یا نه فقط یه وصله هم کافیه؟؟؟؟
m a j r i x
04-11-2008, 18:40
سلام
برای کامپایل کردن هسته باید حتمی یه کرنل هسته ی کامل روداشت یا نه فقط یه وصله هم کافیه؟؟؟؟
سلام
برای کامپایل احتیاج به وصله patch نیست
برای آپدیت کردن کرنل به یک نسخه بالاتر patch نسخه قبلی لازمه
برای کامپایل سورس و هدر کرنل لازمه
و بعلاوه بک آپ از فایلهای مهم
P A R M I S
04-11-2008, 19:07
سلام
برای کامپایل احتیاج به وصله patch نیست
برای آپدیت کردن کرنل به یک نسخه بالاتر patch نسخه قبلی لازمه
برای کامپایل سورس و هدر کرنل لازمه
و بعلاوه بک آپ از فایلهای مهم
بک اپ روموافقم
ولی نمیشه باهمین کرنل خودش دوباره انجام داد؟؟؟
چون نمیخوام دانلودکنم کرنلش رو
m a j r i x
04-11-2008, 19:58
بک اپ روموافقم
ولی نمیشه باهمین کرنل خودش دوباره انجام داد؟؟؟
چون نمیخوام دانلودکنم کرنلش رو
الان معلوم نیست شما میخواهید چیکار کنید
کامپایل مجدد
یا ارتقا کرنل
P A R M I S
05-11-2008, 07:45
صبح بخیر
باربدپرسیدم
معذرت
ایا برای کامپایل هسته حتما باید کدمنبع کامل هسته روجداگانه د اشته باشم؟؟ یانه میشه ازهمون کدمنبع خود سیستم استفاده کرد؟؟
البته دیروز متوجه شدم باید کدمنبع کامل هسته رو جداگانه بایدداشته باشم خودش که خودش رونمیتونه کله پاکنه...؟؟!!!
----
می خوام کرنل روارتقا بدم ولی...
ایامیشه همزمان که سیستم روکامپایل مجدد میکنم کرنل رو باوصله اش ارتقا بدم ؟؟
من نمیخوام ازدستور apt-get برای اپدیتش استفاده کنم
اخه قبلا این کارروامتحان کردم ودرست بوده میخوام راههای مختلف روانجام بدم
-----
درکل سوالم اینه: برای کامپایل هسته من همین کدقدیمی رودارم وفقط وصله شوگرفتم ایامیشه همین قبلی روکامپایل کرد وبااستفاده وازوصله قبل ازتموم شدن کامپایل سیستم روارتقا داد؟؟
---
میخوام بدونم علاوه برراهی که من دارم ایاراه دیگری هست؟؟؟
m a j r i x
07-11-2008, 22:08
سلام
فرض کنید شما از این کرنل
linux-2.6.27.3 دارید استفاده میکنید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ub%2Flinux%2Fkernel%2Fv2.6%2Flinux-2.6.27.3.tar.gz)
حالا شما اگر بخواهید کرنل رو patch کنید باید از پچ همون ورژن استفاده کنید
نمیتونید از پچ یه ورژن دیگه استفاده کنید
ولی برای update یا ارتقا کافیه آخرین ورژن بگیرید
در یک دایرکتوری جدا از دایرکتوری کرنل قبلی کامپایل و نصب کنید
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ub%2Flinux%2Fkernel%2Fv2.6%2Fpatch-2.6.27.3.gz)
samaneh87
09-11-2008, 10:23
سلام
کسی در مورد نحوه ی تنظیمات و کار با ابزار terminal server client رو بلده میدونم این ابزار به درد چی میخوره ولی تنظیم و کار کردن باهاشو بلد نیستم اینم عکسش:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
MAR_Programmer
12-11-2008, 11:59
سلام
یه سوال از استاتید داشتم می خواستم بدونم آیا این سیستم عامل بر روی سیستم من نصب میشه یا نه؟؟؟
CPU AMD Athlon 64, Graphic Onboard 256, RAM 2.0 GB, Motherboard Gigabyte, HDD SATA 320 GB
من این سیستم عامل رو توی Virtual Machin نصب کردم هیچ مشکلی نداشت اما حالا که می خوام روی سیستم خودم نصب کنم نصب نمی شه. نسخه ای که من دانلود کردم Parsix 1.5r0-amd64 آیا اصلا درست دانلود کردم؟؟؟
وقتی سیستم رو از طریق دیسک Parsix بالا میارم منوی Starto or Install ... به صورت کامل و درست بالا میاد اما به محض اینکه این گزینه رو انتخاب می کنم مانیتورم دوتکه میشه و در هر دوتکه متن رو می نویسه (به صورت قرینه در ضمن مانیتور من Wide Screen) بعد که سیستم عامل به صورت کامل بالا میاد باز هیچ مشکلی ندارم و همینطور در نصب هم هیچ مشکلی نیست و به صورت کامل نصب میشه اما Icon نصب برنامه هنوز سره جاشه (تا جایی که یادم هست وقتی من تو Virtual Machin این سیستم عامل رو نصب کردم بعد از نصب Icon نصب برنامه حذف شد و سرو صدای CR-RAM هم خوابید) در هر صورت بعد از ریست کردن همه چیز شروع میشه منوی انتخاب سیستم عامل به صورت کامل میاد اما وقتی که گزینه Parsix رو انتخاب می کنم مانیتورم مشکی میشه و هیچی تو صفحه نیست حتی من 10 دقیقه هم صبر کردم (کاری که اصلا توی Virtual Machin انجام ندادم و سیستم عامل خیلی سریع بالا میومد) اما هیچ اتفاقی نیوفتاد حالا مشکل کار من چیه؟؟؟
لطفا منو راهنمایی کنید
با تشکر
MAR_Programmer
12-11-2008, 12:06
یه سوال دیگه هم داشتم ( باعرض پوزش که در تایپیک قبلی نگفتم - یادم رفت)
من می خوام که یه ارتباط با یه مودم Extrenal داشته باشم (به عبارت بهتر به یه مودم ADSL) توی راهنمای خود Parsix گفته که از دستور pppoeconfig (اگه درست گفته باشم) استفاده کنید من از این دستور استفاده کردم و تمام تنظیمات رو هم انجام دادم اما مجدد هیچ ارتباطی برقرار نشد در این مورد لطفا منو راهنمایی کنید - اگر میشه مرحله به مرحله باشه
دستوراتی که من استفاده می کنم:
MAR_Programmer
16-11-2008, 14:57
با سلام خدمت اساتید
من نسخه جدید (1.5r2) رو هم دانلود کردم باز همین مشکل رو داره لطفا منو راهنمایی کنید!!!!!!!!!!!
P A R M I S
16-11-2008, 19:32
با سلام خدمت اساتید
من نسخه جدید (1.5r2) رو هم دانلود کردم باز همین مشکل رو داره لطفا منو راهنمایی کنید!!!!!!!!!!!
یه پیشنهاد از یه مبتدی:
فعلا باسی دی زنده پارسیکس کارکن تا مدیرانجمن اقای rootnt بتونه بیاد ومشکلت روحل کنه
یکی ازبهترین گزینه هایی که مشکلت روحل کنه بعدازخداهمین اقاست
بای تاهای
یه سوال دیگه هم داشتم ( باعرض پوزش که در تایپیک قبلی نگفتم - یادم رفت)
من می خوام که یه ارتباط با یه مودم Extrenal داشته باشم (به عبارت بهتر به یه مودم ADSL) توی راهنمای خود Parsix گفته که از دستور pppoeconfig (اگه درست گفته باشم) استفاده کنید من از این دستور استفاده کردم و تمام تنظیمات رو هم انجام دادم اما مجدد هیچ ارتباطی برقرار نشد در این مورد لطفا منو راهنمایی کنید - اگر میشه مرحله به مرحله باشه
دستوراتی که من استفاده می کنم:
اگر از طریق Lan کانکت میشید , از ابزار Network استفاده کنید:
با فعال کردن Wired Connection و Properties تنظیمات لازم رو انجام بدید.
اگه جستجو کنید , بارها در این مورد صحبت شده :
MAR_Programmer
18-11-2008, 04:02
یه پیشنهاد از یه مبتدی:
فعلا باسی دی زنده پارسیکس کارکن تا مدیرانجمن اقای rootnt بتونه بیاد ومشکلت روحل کنه
یکی ازبهترین گزینه هایی که مشکلت روحل کنه بعدازخداهمین اقاست
بای تاهای
اینطوری که شما گفتید پدر CD-RW من در میاد
در ضمن من این مشکل رو توی Suse 11 هم دارم البته با این تفاوت که بعد از انتخاب منوی نصب می ره تو صفحه سیاه و دیگه هیچ اتفاقی نمی افته. در ضمن این رو هم اضافه کنم من Ubunto 8.04 گرفتم و الان هم که دارم این تایپیک رو می نویسم از طریق این سیستم دارم کار می کنم. در کل خیلی باحاش حال کردم هرچند هنوز دلم پیش Parsix و توی راهنمای این سیستم عامل هم گفته که از این سیستم عامل (Ubunto) استفاده کرده - (شاید مشکل از دانلودم باشه آخه Ubunto 32bit گرفتم شاید اگر Parsix 32bit بگیرم حل شه) اما در هر صورت از توجهتون ممنون
samaneh87
24-11-2008, 21:33
سلا م
کسی در مورد این ابزار در پارسیکس اطلاعاتی داره؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
m a j r i x
24-11-2008, 23:19
سلا م
کسی در مورد این ابزار در پارسیکس اطلاعاتی داره؟
کدوم ابزار ؟ ؟ ؟
samaneh87
24-11-2008, 23:37
کدوم ابزار ؟ ؟ ؟
ابزار wireless network drivers ?
خوب معلومه که رابط گرافیکی خیلی ساده برای ndiswapper هست
mdiswrapper هم برنامه ایه که باهاش با استفاده از درایورهای ویندوز کارت وایرلس رو در لینوکس به کار می ندازن
samaneh87
26-11-2008, 09:36
سلام
هنگام ورود به سیستم عامل در قسمت session چند تا گزینه وجود داره که نمیدونم برای چی استفاده میشه لطفا کمک کنید:
1-run xclient scrip
2-secure remote connection
3-TVM
4-fail-safe gnome
5-fail-safe terminal
در بخش action هم این گزینه:
1-configure the login manager
2-run xdmcp chooser
همشونو نمی دونم و هر کدومو بتونم توضیح می دم
1- همون xdm هست و می شه گفت یه محیط گرافیکیه مثل محیطهای گرافیکی دیگه که هم می شه بصورت لوکال و هم راه دور (remote) اجراش کرد
محیط خیلی ساده ای داره و زیاد ازش استفاده نمی شه به همین دلیل چیز زیادی در موردش ندیدم و نخودندم
۲- تو سیستم من نبود به همین دلیل دقیق نمی دونم چیه ولی به نظر میاد که گزینه ایه برای اتصال به یه کامپیوتر دیگه در شبکه به صورت امن (فکر کنم ssh باشه)
۳- نمی دونم
۴-حالتی از گنومه که مثل حالت safe mod در ویندوز برای رفع مشکلات و وقتی که گنوم مشکل پیدا می کنه برای تعمیر مشکلات استفاده می شه بعضی از تنظیمات گرافیکی در این محیط ذخیره نمی شه
۵- این هم مثل همون fail safe gnome برای حل مشکلات بوجود اومده و مثلا وقتی که کلا نمی شه به محیط دسکتاپ وارد شد بکار می ره
در قسمت action
۱- اجرا کننده برنامه gdmsetup هست که برای تنظیمات شروع محیط گرافیکی یا همون قسمت لوگین هستش
انتخاب محیط گرافیکی پیش فرض ، انتخاب theme یا style این محیط و انتخاب همین منو ها و تنظیمات امنیتی و تنظیمات مربوط به یوزرها و غیره
۲-برای اتصال به نشست یا نشستهای دسکتاپ بر روی شبکه و استفاده از اون و برنامه هاش بکار می ره
وقتی به مرحله لوگین می رسید xserver اجرا شده و فقط باید display manager هم اجرا بشه حالا می شه این رو از روی شبکه اجرا کرد
c30tehran
13-12-2008, 18:51
باور كردني نيست؟؟؟؟!؟!؟!
نمي دونم چرا هر چه سعي كردم نتونستم log in بشوم
info:module "ddc" already built-in
/usr/bin/x11/x:symbol lookup error: not exist ,0
/usr/lib/xorg/modules/drivers/vesa-drv.so/
error : failed to load module "type1" (module does)
++++++++++++++++++++++++++++
wait for x server to begin accepting connetions giving up
xinit: connetion reset by peer (error 104)
unable to connect to xserver
xinit : no such process cerrono 3): server error
++++-+-++-+-++-++-++-++-+
the xserver is now disable . reset gdm
when it is configured corredtly
من فقط از برنامه هاي سرو استفاده كردم
يكي دو سري log in شدم و فكر كردم كه حله
ولي ديدم نه نمي دونم چرا؟؟؟؟؟
P A R M I S
17-12-2008, 13:20
سلام
یه سوال:
اگرمن درپارسیکس پس وردم رویادم بره چه کارباید بکنم؟؟؟
سلام
یه سوال:
اگرمن درپارسیکس پس وردم رویادم بره چه کارباید بکنم؟؟؟
کامپیوترتون رو روشن کنید.
کلید Esc را در گراب بزنید.
دکمه ی e را بر ادیت کردن فشار بدید.
خطی را که با ......kernel شروع میشه رو هایلایت کنید و دکمه ی e رو بزنید.
به آخر خط برید و rw init=/bin/bash رو اضافه کنید.
دکمه ی Enter رو بزنید و سپس دکمه ی b را برای بووت کردن سیستمتون.
شما وارد یک root shell خواهید شد که دسترسی کامل را به سیستم خواهید داشت.
در اینجا با دستور passwd <username> پسورد را ست کنید.
دستور reboot را بزنید.
P A R M I S
17-12-2008, 16:15
مرسی
ایابه همین راحتی میشه پس وردروعوض کرد؟؟؟؟؟؟؟
این که امنیت نداره پس؟؟؟کافیه یکی سخت افزارت رودردسترس داشته باشه
یه سوال:
نمیشه کاری کرد که این راه حل ازبین بره ونشه با روت شل وارد سیستم شد؟؟؟
فکرکنم برای این روت پس وردگذاشت اره؟؟؟
مرسی
ایابه همین راحتی میشه پس وردروعوض کرد؟؟؟؟؟؟؟
این که امنیت نداره پس؟؟؟کافیه یکی سخت افزارت رودردسترس داشته باشه
یه سوال:
نمیشه کاری کرد که این راه حل ازبین بره ونشه با روت شل وارد سیستم شد؟؟؟
فکرکنم برای این روت پس وردگذاشت اره؟؟؟
به همین سادگی!
خوب وقتی شما پشت یک کامپیوتر هستید دیگه سادگی و سختی نداره :46:
راه حل این قضیه گذاشتن پسورد برای گراب هست.
===
که اگه خدای ناکرده پسورد گراب هم فراموشتون شد :46: راه حلش استفاده از دیسک زنده ی ناپیکس هست که به شما اجازه ی حذف پسورد را در boot/grub/menu.lst میده :8:
===
فکرش را بکنید امنترین پسورد، پسورد بایوس هست! ولی وقتی شما دسترسی به یک کامپیوتر دارید و جلوی شما هست باتری را در می آورید و تمام!
هیچ کدام از سیستم عامل های حال حاضر دارای پسورد امنی نیستند! نهایتا دیسک زنده ی ناپیکس قضیه رو حل می کنه!
dimah2005
18-12-2008, 11:05
من تازه parsix گرفتم و دارم باهاش بصورت زنده استفاده ميكنم و
يه مشكلي كه هست جريان اين پسودش چيه
هركاري كه مي خوام بكنم ازم پسورد مي خواد
از كجا بيارم
P A R M I S
18-12-2008, 11:20
من تازه parsix گرفتم و دارم باهاش بصورت زنده استفاده ميكنم و
يه مشكلي كه هست جريان اين پسودش چيه
هركاري كه مي خوام بكنم ازم پسورد مي خواد
از كجا بيارم
پسورد اینه
P A R M I S
26-12-2008, 20:26
دیروز دی وی دی مولتی مدیای اموزش پارسیکس گنولینوکس به طورکاملا غیررسمی تولید وتوزیع شد
اگرجایی اموزشی بااین شکل وظاهردیدید بدونید نتیجه ی کارمن ودوستم سمانه خانم هست اگرایرادی داشت که صد درصد داره به ما خبر بدید تا هم خودمون درستش رویادبگیریم و بعدایرادش رواگرتونستیم ودیرنشده بود برطرف کنیم
ممنون ازدوستانی که صبورانه ماروهمراهی کردند
دیروز هرچی فکرکردم نفهمیدم چی شد اومدم این انجمن
بدون این مکان مجازی هرگز به این زودی به نتیجه نمیرسیدیم
Ahmad-Ra
26-12-2008, 21:30
آفرین... تلاش خوبی هست... فرهنگ سازی...
ولی اگر یه کار دست جمعی انجام بشه خیلی قوی تر میشه.. سعی کن بقیه رو هم بیاری تو کار :دی
تبریک میگم ! بالاخره با تلاش های زیاد به نتیجه رسیدید :46: اگر امکان داره درباره این dvd آموزشی و نحوه تهیه اون توضیح مختصری بده.
ممنون
P A R M I S
27-12-2008, 15:17
توضیح خاصی نداره جزاینکه بدون کمک این انجمن هنوزاول راه بودیم
اول ازهمه رفتیم سراغ فدورا
وای فدورا پیرمون کرد باورندارید !!!!!!
من که باوردارم:31:
بعدازاین که ازفدورا زده شدیم میخواستیم بریم پروژه مونو برنامه نویسی کنیم وبیخیال لینوکس بشیم ولی نمیشد
یه جورایی افتادیم توسرلج بااین فدورا
دیدیم بافدورانمیسازیم باراهنمایی دوستان این انجمن ویکی ازمسئولین فروشگاه لینوکس شاپ رفتیم سروقت پارسیکس
مابقی رومیدونید که چطور شماهاروکلافه میکردیم باسوالات فراوون
وقتی همه چیز روتقریبا به حساب خودمون یادگرفتیم شروع کردیم به ضبط صدا
بعدازضبط صدا دنبال نرم افزار فیلمبرداری بودیم وباراهنمایی یه عزیزدوست داشتنی ازبرنامه gtk-recordmydesktop برای فیلمبرداری کمک گرفتیم وخروجی ازاد ogv روداشتیم ولی چون ما کاربرانی که این دی وی دی رونگاه میکنند فرض کردیم که لینوکس ندارند باراهنمایی یه دوست واقعی و ازطریق ترمینال پارسیکس فیلم هامون به فرمت wmv تبدیل کردیم
وکارهای پارسیکسی تموم شد:8:
رفتیم سراغ ویندوزوبانرم افزار بیلدر دی وی دی اموزشی روساختیم وخروجی شد یه فایل ایزوی 1.4گیگ
که فقط درویندوزقابل اجراست
امروز صبح ساعت 2متوجه شدم میشه دی وی دی روبه صورتی دراورد که درلینوکس قابل اجراباشه خیلی دیرشده کاشکی یه ماه پیش متوجه میشدیم فقط فهمیدم میشه این کارروکرد چه طور وچگونه رونه هنوز
بعدازاین که داکیومنت تموم بشه میریم سراغ تبدیل دی وی دی به اون صورت
ولی الان شاید به صورت دی وی دی قابل پخش برروی دستگاههای صوتی وتصویری دربیاریمش وشاید دراینترنت اپلود بشه وشاید درفروشگاههای اینترنتی قراربگیره وشاید ....
بازهم تشکرمیکنم ازشماهایی که کمکمون کردیدو تنهامون نزاشتید:10:
چه شیهایی تا 3وچهارصبح بیداربودیم وصبح دوباره ساعت 8بیداربودیم
چه خوابهای جالبی که ازپنگوئن دیدم
واقعا سخت بودبرای کسانی که قبل ازاین کارفقط اسم لینوکس روشنیده بودیم وفقط دوهفته اونم 4سال قبل فدوراروزیارت کرده بودیم:18:
--------------------------------
دیگه پست جدید نزدم:
برای فروشگاههای shop.dlcenter.ir sito.ir linuxshop.ir فرستاده شد
نخستین نسخه آزمایشی Parsix GNU/Linux 2.0 موسوم به Boss Skua منتشر شد. آماده سازی این نسخه بدلیل تغییرات تقریبا زیاد نسخه 2.24 میزکار GNOME با کمی تاخیر همراه بود. Parsix Boss به همراه هسته جدیدی مبتنی بر Linux 2.6.26.8 و تعداد زیادی وصله و راهانداز اضافی، سیستم فشرده سازی سیستم دیسک زنده SquashFS+Lzma 3.4 که امکان فشرده سازی بیشتری را فراهم میسازد، فایل سیستم UnionFS که به صورت پیشگزیده بر روی دیسک زنده فعال است، تعدادی رفع اشکال و بهروز رسانی بستههای نرمافزاری منتشر شده است. دیگر ویژگیهای این نسخه: میزکار GNOME 2.24.2، مرورگر GNU Iceweasel 3.0.5، بسته GParted 0.4.1، پیامرسان Pidgin 2.4.3، مجموعه اداری OpenOffice.org 2.4.1، مجموعه Compiz-Fusion 0.7.8، بسته VirtualBox-OSE 2.0.6 و GNU Flash Player 0.8.4. برای اطلاعات دقیقتر، نکات انتشار ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) را ببینید.
کتاب پارسیکس ۱.۵.۰ منتشر شد.
یه سوال ! این توزیع فارسی هست ؟؟؟؟
یه سوال ! این توزیع فارسی هست ؟؟؟؟
امکانات زبان فارسی از جمله قلم و فونت های فارسی و ... در این توزیع به صورت پیش فرض وجود داره. اگر منظورتون محیط فارسی هست , به صورت پیش فرض اینطور نیست ولی امکان این کار هم وجود داره.
سلام.
ببخشید به مقدمه پریدیم وسط بحث :)
دوستان من الان دارم با ویندوز کار میکنم و مدتی پیش یه سری فایل رو بصورت کاملا عادی Properties ، Hidden مخفی کردم ... چند وقتیه یه مقدار سیستمم ریخته به هم و امکان اینکه بصورت عادی به قسمت Tools برم و گزینه Show Hidden Files رو فعال کنم ، نیست ...
آیا میتونم با Live پارسیکس یا هر توزیع دیگه ای این فایل های مخفی روببینم ؟
با تشکر مهران ...
سلام.
ببخشید به مقدمه پریدیم وسط بحث :)
دوستان من الان دارم با ویندوز کار میکنم و مدتی پیش یه سری فایل رو بصورت کاملا عادی properties ، hidden مخفی کردم ... چند وقتیه یه مقدار سیستمم ریخته به هم و امکان اینکه بصورت عادی به قسمت tools برم و گزینه show hidden files رو فعال کنم ، نیست ...
آیا میتونم با live پارسیکس یا هر توزیع دیگه ای این فایل های مخفی روببینم ؟
با تشکر مهران ...
بله میتونید !
لینوکس و ویندوز دو سیستم عامل کاملا متفاوت هستند و روش مخفی کردن فایل ها و پوشه ها در این دو سیستم عامل هیچ شباهتی به هم نداره !! بنابراین تمام فایل هایی که در ویندوز مخفی میشن در توزیع های لینوکسی قابل رویت و استفاده هستند !
یه مشکل اساسی با پارسیکس !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
وقتی که روی آیکن root terminal کلیک می کنم اول که پسوورد root رو می خواد که بهش می دم ! ولی بعدش سه کاری در می آره ! و هیچی نمی آد !!!!
حتی از روش sudo هم که می خوام استفاده کنم نمیشه ! البته هنوز به root احتیاجی پیدا نکردم ! ولی خب ! لازم می شه !
وقتی sudo root رو می زنم ازم پسوورد می خواد ولی هیچ کلیدی رو قبول نمی کنه ! نمی دونم چرا !!!!!!!!!!!
P A R M I S
22-01-2009, 14:03
یه مشکل اساسی با پارسیکس !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
وقتی که روی آیکن root terminal کلیک می کنم اول که پسوورد root رو می خواد که بهش می دم ! ولی بعدش سه کاری در می آره ! و هیچی نمی آد !!!!
حتی از روش sudo هم که می خوام استفاده کنم نمیشه ! البته هنوز به root احتیاجی پیدا نکردم ! ولی خب ! لازم می شه !
وقتی sudo root رو می زنم ازم پسوورد می خواد ولی هیچ کلیدی رو قبول نمی کنه ! نمی دونم چرا !!!!!!!!!!!
روزبخیر
دستور sudo برای اوبونتواست برای پارسیکس فقط باید بنویسی
وبعد اینتر وبعد هم پس ورد
یعنی چی هیچ کلیدی روقبول نمیکنه؟؟؟شاید منظورتون اینه که پس ورد روبه صورت ستاره نمایش نمیده؟؟؟ من که این طوربرداشت کردم!!!!!!!!!
اخه برای امنیت بیشتر هیچی رونشون نمیده حتی ستاره برای این که تعدادحروف پس ورد مشخص نشه
اوه بعله !!!
اینم بگم که sudo عمل می کنه ! ولی خب چون کلیدی رو نشون نمی ده ! من فکر کردم قبول نمی کنه ! ولی وقتی از روی آیکونش می آم هیچی نشون نمی ده ! یعنی پسوورد رو می گیره و خلاص !
یه سوال !
این مخازن پارسیکس کجاست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ هر برنامه ای رو که دیدم مال این اوبنتو و فدورا و اپن سوزه بود !!!!!!!!!!
کسی این برنامه libgtk رو نمی دونه از کجا باید دانلود کنم ؟؟؟ من با دستور نمی تونم دانلودش کنم ! چون هنوز اینترنتم توی لینوکس راه نیوفتاده ! :( !!!!
P A R M I S
03-02-2009, 20:03
کسی این برنامه libgtk رو نمی دونه از کجا باید دانلود کنم ؟؟؟ من با دستور نمی تونم دانلودش کنم ! چون هنوز اینترنتم توی لینوکس راه نیوفتاده ! :( !!!!
سلام
در سیناپتیک سرچش کن ببین هست یانه اگربود applay روبزن یه خطامیده با لینک دانلودش به حالت دب
لینک دانلودش روبرداربیار ویندوز دانلودکن وببر نصبش کن
این روشی بودکه من انجام میدادم
عجب ! روش خوبیه ! فقط دردسرش اینه که یه بار دیگه باید سیستم رو ریست کنم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
من با اینا باید چی کار کنم ؟ (یعنی منظورم اینه بعد از این که دانلودشون کردم باهاشون چی کار کنم ؟
[/RIGHT]
P A R M I S
03-02-2009, 20:29
بایدبری نصب کنی
باید ازحالت زیپ دربیان و باکاربرریشه وارد ترمینال شو ودرمسیری که این بسته هاروگذاشتی دستور
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدنصبشون کن
واین که اگریکی ارورداد دلیل اینه که باید قبلش یکی دیگه روبنصبی
پس بعدی هاروتست کن وشروع به نصب کن وبعد بیااونی که ارورداد روتست کن
-------------
زمان من جواب میداد این روش
متاسفانه ! فایل ها قابل دانلود نیستن !؟
ولی به یه نتایجی رسیدم ! در اصل یه فایله ! اخه به دو قسمت continent و official که احتمالا این ها هم کنایه از سرور و دکستاپ هستن !!!!!!!!!!!
پس من باید با توجه به توزیع خودم این برنامه رو انتخاب کنم !ولی حالا مسئله این جاست ! این فایل ها رو دانلود نمی کنه !؟
به یک نتیجه ی خیلی ضایع تر هم رسیدم !!!!
Translation
synaptic بهم توصیه کرده که این برنامه رو دانلود کنم تا باهاش جور در بیاد نه برنامه ی مورد نظر منو !
P A R M I S
03-02-2009, 21:33
من فقط راه تقلب خودم روبهت نشون دادم !!!!!!!!!!!!!!!!:دی
شب بخیر
به به
عجب چیزای خوبی می بینم
پسر تو این پارسیکستو از کجا آوردی؟
دانلود کردی؟
اینی که داری در حال حاضر نسخه آزمایشی هست
نسخه پایدارشو بگیر
به صورت ساده نمی دونم چرا نمی زاره به مخازن دسترسی داشته باشیم
ولی بیا
یعنی اینکه از چند دایرکتوری جلوتر بری می تونی ببینی
من از سایت سی تو خریدم ! می دونم Test هست ! ولی خب به خاطر این که اینترنتم نسبتا خوبه فکر کنم بعدا بتونم نسخه ی ثابتش رو آپدیت کنم ! فقط امیدوارم زیاد حجمم رو نگیره !!!!!
من دیگه دارم جوش می آرم !!! بابا یعنی چه ! توی فروم پارسیکس هم زدم ! می گن همچین کتابخونه ای نداریم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بابا من الان بخوام بازی uplink رو نصب کنم باید چی کار کنم ؟ شما به من بگین ! ارور می ده که libgtk آخرین ورژنش نصب نیست ! تا حالا چند بار از مخازن مختلف گرفتم ! مخصوصا از ubuntu ! بز بی باک !!!!!!!!!!!!!!!!!! ولی هیچ کدوم رو قبول نمی کنه ! می گه که این ها تکراریه ! من خودم ورژن بالاترش رو دارم ! دراییبشسلیسشلیسشلسیشل
سلام علیکم !!!
بنده با تحقیقات فراوان کشف کردم که توی پارسیکس پ همون m هست !!! و این از نظر آرگونومی خیلی جاش بد جاست ! چه طوری میشه جاش رو عوض کرد ؟ مثلا برگرده به همون \ !!!؟
وقتی رو صفحه دسکتاپ کلیک راست می کنم ترمینال نداره.
مشکل از پارس لیکس منه یا میشه اوردش ؟
وقتی رو صفحه دسکتاپ کلیک راست می کنم ترمینال نداره.
مشکل از پارس لیکس منه یا میشه اوردش ؟
در داخل منوی Applications باید دنبال برنامه ی Terminal بگردید !
همچنین آیکن میانبری از این برنامه بروی پنل بالای دسکتاپ قرار داره ...
در داخل منوی applications باید دنبال برنامه ی terminal بگردید !
همچنین آیکن میانبری از این برنامه بروی پنل بالای دسکتاپ قرار داره ...
اینو میدونم.
منظورم ترمینال تو منوی کلیک راست بود.
معمولا توی راست کلیک نیست نگران نباش
مگر اینکه توزیع یا میز کار خاصی این کارو کنه
اینو میدونم.
منظورم ترمینال تو منوی کلیک راست بود.
فکر کنم با نصب بسته ی nautilus-open-terminal بتونید به هدفتون برسید.
MAR_Programmer
04-03-2009, 14:52
من دیگه دارم جوش می آرم !!! بابا یعنی چه ! توی فروم پارسیکس هم زدم ! می گن همچین کتابخونه ای نداریم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بابا من الان بخوام بازی uplink رو نصب کنم باید چی کار کنم ؟ شما به من بگین ! ارور می ده که libgtk آخرین ورژنش نصب نیست ! تا حالا چند بار از مخازن مختلف گرفتم ! مخصوصا از ubuntu ! بز بی باک !!!!!!!!!!!!!!!!!! ولی هیچ کدوم رو قبول نمی کنه ! می گه که این ها تکراریه ! من خودم ورژن بالاترش رو دارم ! دراییبشسلیسشلیسشلسیشل
خوب پسر خوب سعی کن uplink رو از طریق Synaptic نصب کنی اینطوری خودش به صورت خودکار هرچی رو که لازم داره نصب می کنه بدون خطا در ضمن بعضی از بسته ها چون در حال استفاده هستند (بیشتر در حالت گرافیکی - تجربه به من اینو ثابت کرده) نمی تونی به راحتی نصبش کنی باید بری تو حالت متن و بسته رو نصب کنی در ضمن برای نصب uplink برو یه سر به سایتش بزن خودش بهت می گه از طریق ترمینال یا Synaptic چطوری باید نصبش کنی من خودم این مشکل رو با Savage II داشتم همش به بسته OpenGL گیر ناجور میداد نمیزاشت نصبش کنم یه جایی به من گفت بسته Savage II (بسته خود بازی رو میگم) توی مسیر /var/cache/apt/archives کپی کن بعد بروی Sofware Soruce رو بر اساس اطلاعات سایت تغیر بده حالا برو توی خود Synaptic، بازی Savage II رو جستجو کن و انتخاب کن که نصب شه جون بسته اصلی توی مسیر نصب Synaptic قرار داره برنامه فقط بسته های مورد نیازشو دانلود می کنه بعد هم برنامه نصب میشه یکم طولانی و سخته اما از اینکه هی خودت بری بسته پیدا کنی و نصب کنی راحت تره
راستی یادم رفت بگم من این کار رو توی Ubuntu انجام دادم فکر کنم چون پارسیکس از Debian گرفته شده فرقی نداشته باشن
samaneh87
08-03-2009, 09:39
سلام
من هم سیستم عامل ویندوز و نصب دارم هم پارسیکس و در زمان بوت شدن هم سیستم هر دو رو میشناسه ولی به طور پیش فرض پارسیکس میاد بالا من میخوام به طور پیش فرض ویندوز بیاد بالا چکار کنم؟
سلام
من هم سیستم عامل ویندوز و نصب دارم هم پارسیکس و در زمان بوت شدن هم سیستم هر دو رو میشناسه ولی به طور پیش فرض پارسیکس میاد بالا من میخوام به طور پیش فرض ویندوز بیاد بالا چکار کنم؟
samaneh87
09-03-2009, 19:13
سلام
میخوام شفافیت ترمینال و بالا ببرم به طوری که مثله صفحه دسک تاپ پر رنگ بشه باید چکار کنم؟
در ضمن کسی از دوستان در مورد تنظیمات زبانه مدیا در مدیر فایل ناتیلوس اطلاع داره این زبانه برای چی هست و چه تنظیماتی در اون انجام میدیم؟
اینم عکسش:
ممنون.
سلام...
من چند تا Login Window جدید برای پارسیکس نصب کردم...
ولی حالا که میخوام با root لاگین کنم پیغام میده که اجازه لاگین برای Admin توی این صفحه مهیا نیست...
چیکار کنم؟
ممنون...
سلام
در ضمن کسی از دوستان در مورد تنظیمات زبانه مدیا در مدیر فایل ناتیلوس اطلاع داره این زبانه برای چی هست و چه تنظیماتی در اون انجام میدیم؟
اینم عکسش:
ممنون.
برای اینه که وقتی cd یا dvd توی درایو می زاری یا دستگاههای دیگه مثل فلش usb وصل می کنی اگر محتویات خاصی که اونجا تعیین شده باشه کار خاصی رو روش انجام بده
مثلا اگر video-dvd گذاشتید تو درایو به صورت اتوماتیک با برنامه mplayer اجراش کنه
سلام...
من چند تا Login Window جدید برای پارسیکس نصب کردم...
ولی حالا که میخوام با root لاگین کنم پیغام میده که اجازه لاگین برای Admin توی این صفحه مهیا نیست...
چیکار کنم؟
ممنون...
قبلا بارها گفته شده ، توی فهرستم هست یه نگاه کنی پیدا می کنی
۲ روز از انتشار پارسیکس ۲ گذشته و خوشحالم که این خبر رو من می دم
بله بالاخره پارسیکس ۲ منتشر شد
توضیح زیاد نمی دم
این صفحه اطلاعیه انتشار ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هستش
و این هم صفحه نکات انتشار ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) برای اطلاعات بیشتر
احتمال زیاد داره کنار جنتوم که فقط حدود ۶ ماه پیش آپدیتش کردم و هنوز مثل ساعت کار می کنه نصبش کنم :31:
Parsix 2.0r0 Review ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
P A R M I S
07-04-2009, 19:31
سلام
یه شبکه lan داریم وچند تاسیستم که پارسیکس نصبه
چه طور میشه وصل اینترنت شدبااین شبکه ؟؟؟
ازطریق مرورگر ایس ویزل وتنظیمات کانکشن این مرورگر تونستم وصل بشم ولی این راه یکم عجیبه راه سادتر ....
خوب مشکل چیه؟
فقط باید IP ها رو ست کنی
default gateway رو هم آدرس مودم یا سروری که اینترنت رو نت می کنه می دی
c30tehran
08-04-2009, 13:58
نوروزتان پیروز، به اطلاع جامعهی کابران نرم افزار آزاد ایران می رسانیم، فروشگاه پارسیکس شاپ (parsixshop.com) با هدف دسترسی آسان علاقمندان به آخرین نسخه های منتشر شده از سیستم عامل خوب پارسیکس گنو/لینوکس راه اندازی شد. گردانندگان این فروشگاه گنو/لینوکسی با علم و یقین به اینکه دو فروشگاه خوب و قدیمی سیتو و لینوکس شاپ تا امروز جوابگوی نیازهای نرم افزاری کاربران نرم افزار آزاد در کشور بوده اند ایدهی داشتن یک فروشگاه اختصاصی از محصولات مرتبط با پارسیکس گنو/لینوکس را با هدف معرفی بیش از پیش این سیستم عامل قدرتمند و محلی شده برای ایرانیان در بین جامعهی کاربران ایرانی مطرح کردند که پس از بررسی نفاط ضعف و قوت آن تصمیم به انجام آن گرفته شد.
P A R M I S
08-04-2009, 14:08
خوب مشکل چیه؟
فقط باید ip ها رو ست کنی
default gateway رو هم آدرس مودم یا سروری که اینترنت رو نت می کنه می دی
مشكل اينجابود كه اي پي بعضي سيستم ها رودستي كه واردمي كردم وبعضي سيستم ها به طور اتوماتيك ميگرفت واين كارباعث اشتباه ميشد همه رودستي دادم درست شد ممنون
1سوال ديگه
ايا امكان ريكاوري هارد درلينوكس (پارسيكس) وجود داره ؟؟؟
مثلا يه فايل رودوماه پيش پاك كردم الان ميخوام دوباره اونو ريكاوري كنم امكانش ايا هست؟؟اگرهست باچه نرم افزاري؟
c30tehran
08-04-2009, 14:08
پارسیکس 2 هم منتشر شد
متن کامل خبر از تکنو تاکس
DANIEL POP-SILAGHI فردی است که قویا بر این باور است آینده متعلق به نرم افزار آزاد و منبع باز است و امیدوار است مردم این را باور کنند نرم افزار آزاد براستی قدرتمند است. او اخیرا و در February 20 به تیم پایگاه اینترنتی سافت پدیا پیوسته. DANIEL نگاهی جامع و جالب به آخرین انتشار توزیع محبوب و قدرتمند ایرانی (پارسیکس گنو/لینوکس)داشته است. او بارها در مقالهی خود پارسیکس را ستوده، آن را بسیار سریع با قابلیت نصب ساده و همچنین دارای ابزارهای کاربردی فراوان می شناسدو در ضمن آنکه از پارسیکس با عنوان جالب the Persian flower distribution یاد می کند آن را توزیعی مشهور و شناخته شده در مبان سایر توزیع های موجود معرفی می کند. شرح کامل این بررسی را در ا
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید مطالعه کنید.
ايا امكان ريكاوري هارد درلينوكس (پارسيكس) وجود داره ؟؟؟
مثلا يه فايل رودوماه پيش پاك كردم الان ميخوام دوباره اونو ريكاوري كنم امكانش ايا هست؟؟اگرهست باچه نرم افزاري؟
احتمالا با برنامه های testdisk یا scrounge-ntfs میتونی این کار رو انجام بدی. دومی مخصوص پارتیشن های ntfs هست. البته من با هیچ کدوم تا حالا کار نکردم.
P A R M I S
09-04-2009, 08:03
احتمالا با برنامه های testdisk یا scrounge-ntfs میتونی این کار رو انجام بدی. دومی مخصوص پارتیشن های ntfs هست. البته من با هیچ کدوم تا حالا کار نکردم.
ممنون
منظورمن بیشتر پارتیشن های ext3 ,ext2 بود
لینوکس روایا میشه ری استورکرد منظورم اینه که ایا میشه تنظیمات روفقط با یه برنامه یا چندتادستوربه تنظیمات یه ماه یا دوماه قبل برگردوند؟؟؟؟؟؟؟؟؟
لینوکس روایا میشه ری استورکرد منظورم اینه که ایا میشه تنظیمات روفقط با یه برنامه یا چندتادستوربه تنظیمات یه ماه یا دوماه قبل برگردوند؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با برنامه ی partimage ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) میتونی از پارتیشن لینوکس backup بگیری و در صورت نیاز در مدت زمان خیلی کوتاه پارتیشن رو به حالت قبل برگردونی تا تنظیمات یا برنامه هایی که نصب کردی به حالت قبل برگرده.
P A R M I S
13-04-2009, 11:00
سلام
چه طور ميشه ترمينال رودرپارسيكس شفاف كرد يعني ازاين حالت تيرگي درش اورد و يه رنگ روشن بهش داد؟؟؟؟؟؟؟
P A R M I S
22-04-2009, 20:24
سلام
چه طور ميشه ترمينال رودرپارسيكس شفاف كرد يعني ازاين حالت تيرگي درش اورد و يه رنگ روشن بهش داد؟؟؟؟؟؟؟
به علاوه سوال بالايي ميخواستم ببينم چه برنامه اي در پارسيكس بايد اجرابشه تا فايلهاي rmvb اجرابشه اونم بازيرنويس هاي فارسي كنارش
m a j r i x
22-04-2009, 21:11
به علاوه سوال بالايي ميخواستم ببينم چه برنامه اي در پارسيكس بايد اجرابشه تا فايلهاي rmvb اجرابشه اونم بازيرنويس هاي فارسي كنارش
دو تا برنامه هستش VLC - Kaffeine بخوبی rmvb اجرا میکنن
P A R M I S
23-04-2009, 06:40
دو تا برنامه هستش VLC - Kaffeine بخوبی rmvb اجرا میکنن
تشكر
ولي vlc فقط صداشونو پخش ميكنه وتصوير نداره چه برسه به زيرنويس
كافئين روامتحان ميكنم
ويه سوال ديگه
فقط ازسيناپتيك ويا apt-get دران واحد ميشه يكي شونو استفاده كرد!!!ايا راهي هست كه هردوشونو همزمان فعال كرد؟؟؟
m a j r i x
23-04-2009, 19:27
من با هر دوتا برنامه صدا وتصویر رو دارم
ولی چون زیرنویس نداره نمیتونم بگم با زیزنویس مشکلی داره یا نه ( به احتمال زیاد مشکلی نداره)
ترجیحا از آخرین ورژن استفاده کن تا مشکل نداشته باشی
در مورد سوال دوم جوابشو رو نمیدونم
تشكر
ولي vlc فقط صداشونو پخش ميكنه وتصوير نداره چه برسه به زيرنويس
كافئين روامتحان ميكنم
ويه سوال ديگه
فقط ازسيناپتيك ويا apt-get دران واحد ميشه يكي شونو استفاده كرد!!!ايا راهي هست كه هردوشونو همزمان فعال كرد؟؟؟
سوال اول: من با smplayer فایل های rmvb رو بدون مشکل پخش می کنم !
سوال ۲: فکر نمی کنم همچین کاری امکان پذیر باشه , چون synaptic یه رابط گرافیکی برای apt-get هست و از apt-get استفاده می کنه !
aliarnold
02-05-2009, 12:33
يه مشكل
من ورژن جديد پارسيكس رو روي فلش نصب كردم ولي وقتي ميخواد بياد بالا وسط كار گير ميكنه و ديگه جلو نميره
در ضمن وقتي هارد رو قطع ميكنم و فقط خود فلش هست قشنگ مياد بالا و كار ميكنه!
swap هم براش 1gig گذاشتم و 4gig فضا براي خودش.
بايد چكار كنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
m a j r i x
02-05-2009, 20:20
خب بهترین راه فایل log بوت رو نگاه کنی و بذاری اینجا تا بشه فهمید در چه مرحلهای گیر میکنه .
يه مشكل
من ورژن جديد پارسيكس رو روي فلش نصب كردم ولي وقتي ميخواد بياد بالا وسط كار گير ميكنه و ديگه جلو نميره
در ضمن وقتي هارد رو قطع ميكنم و فقط خود فلش هست قشنگ مياد بالا و كار ميكنه!
swap هم براش 1gig گذاشتم و 4gig فضا براي خودش.
بايد چكار كنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
محتویات فایل etc/fstab/ رو اینجا بذارید.
در ضمن بهتر بود همونجایی که گیر میکنه(و یه خورده قبلش) نگاه کنید که چه ارورهایی میده و چه پیغامهایی چاپ میکنه.
ali zi zeperto
01-07-2009, 10:38
آموزش لینوکس پارسیکس به زبان فارسی
نویسنده کتاب: آلن باغومیان
انتشارات: Parsix
تعداد صفحات: ۲۸۹
زبان: فارسی
نوع فایل: PDF
حجم: ۵/۴۹ MB
لینک دانلود
P A R M I S
08-07-2009, 16:26
لينك دانلود پي دي اف مون كه برگرفته از كتاب اقاي باغوميان هستش و85درصد فقط كپي وپيسه ولي مرتب شده ودربعضي موارد كاملتر شده
z.momosh.com
alizshah
07-08-2009, 12:15
سلام دوستان من از صفحه زیر
parsixرو دانلود کردم حالا نحوه نصبش چطوریه ؟
حتی بعد از رایت کردنش تو cd بوت نشدش
مشکل کجاست ؟
MD5SUM رو چک کردی؟
فایل iso که وقتی روی سی دی ریخته می شه bootable هستش
نباید مشکلی داشت باشه
یا فایل دریافتی مشکل داره یا رایت کردن سی دی
سلام دوستان من از صفحه زیر
parsixرو دانلود کردم حالا نحوه نصبش چطوریه ؟
حتی بعد از رایت کردنش تو cd بوت نشدش
مشکل کجاست ؟
کدوم نسخه رو دانلود کردی ؟
md5 فایل iso رو چک کردید که ببینید فایل سالم دانلود شده یا نه ؟
اشتباهی خود فایل iso رو که رایت نکردید روی سی دی ؟
بوت از سی دی رام رو از توی بایوس فعال کردید ؟
alizshah
07-08-2009, 12:51
MD5SUM رو چک کردی؟
فایل iso که وقتی روی سی دی ریخته می شه bootable هستش
نباید مشکلی داشت باشه
یا فایل دریافتی مشکل داره یا رایت کردن سی دی
کدوم نسخه رو دانلود کردی ؟
md5 فایل iso رو چک کردید که ببینید فایل سالم دانلود شده یا نه ؟
اشتباهی خود فایل iso رو که رایت نکردید روی سی دی ؟
من i386 رو دانلود کردم فایل iso از طریق نرمافزار winrar د extract کردم و به همین صورت رایت کردم تو سی دی
راستش در مورد بوت کردن زیاد اطلاع ندارم ولی بعد ازباز کردن سی دی قبل ازاینکه بریم تو قسمت فایل های لینوکس یه فولدر هست شاید این عاملش شده که بوت نشده درسته ؟
به ایk صورت :
G:\parsix_2.0r0-i386\
متاسفانه در مورد MD5SUM و تنظیمات بایوس هیچ اطلاعاتی ندارم
و مزاحم وقت شما شدم :11:
وقتی سی دی ویندوز رو بوت بکنه فکر کنم بوتش فعال باشه. درسته ؟
:11:
من i386 رو دانلود کردم فایل iso از طریق نرمافزار winrar د extract کردم و به همین صورت رایت کردم تو سی دی
راستش در مورد بوت کردن زیاد اطلاع ندارم ولی بعد ازباز کردن سی دی قبل ازاینکه بریم تو قسمت فایل های لینوکس یه فولدر هست شاید این عاملش شده که بوت نشده درسته ؟
به ایk صورت :
خوب دیگه اشتباه کردی ! شما نباید فایل iso رو extract کنی. در عین حال نباید خود فایل iso رو داخل سی دی رایت کنی ( یعنی نباید داخل سی دی فقط یک فایل iso باشه ! ). شما باید از قابلیت رایت فایل های ایمیج ( image burn ... ) که در تمام نرم افزارهای رایت وجود داره استفاده کنی !
alizshah
07-08-2009, 15:42
خوب دیگه اشتباه کردی ! شما نباید فایل iso رو extract کنی. در عین حال نباید خود فایل iso رو داخل سی دی رایت کنی ( یعنی نباید داخل سی دی فقط یک فایل iso باشه ! ). شما باید از قابلیت رایت فایل های ایمیج ( image burn ... ) که در تمام نرم افزارهای رایت وجود داره استفاده کنی !
این نرمافزاری که استفاده میکنم متاسفانه چنین چیزی نداره میشه یکی از اسماشون رو بگی ؟
کم حجم باشه بهتره
مرسی از کمکت
ببین
با نرو رایت کن
یه قسمت داره به نام image burning که آدرس فایل iso رو ازت می پرسه بعد رو cd رایتش می کنه
به ایk صورت :
خب دوست عزیز. من مرحله به مرحله براتون توضیح می دم.
از اونجا که فایل iso با winrar باز شده، احتمالا نرم افزار رایت مناسبی روی سیستم شما نصب نیست. از لینک زیر این برنامه ی رایگان رو دریافت کنید:
md5 sum هم یه رشته هستش که تقریبن به صورت یکتا برای هر دنباله از داده هاست. یعنی اگر فایلی که دانلود کردی خراب باشه، دیگه md5 sum اون با رشته ای که توی وبسایت هست، یکی نمی شه.
برای چک کردن md5 sum هم می تونی از این برنامه استفاده کنی
یا
استفاده کنی
این هم یه اکستنشن برای فایر فاکس
البته من قبلا یه برنامه ی دیگه می شناختم که الان پیداش نمی کنم
بعد با اون برنامه فایل iso رو رایت کن. iso در حقیقت یه فایله که آماده ی رایته. یعنی شما هیچ تغییری لازم نیست توی اون بدی.
بعد ظاهرا بوت سیستم هم درسته و مشکلی با اون نخواهی داشت.
البته این هم یه راهنمای مشابه:
_________
برای md5 می تونی از این برنامه استفاده کنی. کار کردن باهاش خیلی آسونه، روی فایل راست کلیک بعد send to و بعد winMD5Sum
البته این هم هست:
dimah2005
25-04-2010, 23:42
مشکل حل شد و
dimah2005
28-04-2010, 19:53
منم مشکلم حل شد
همین الان پارسیکس رو نصب کردم ُچه کار سختی ؟ ۲ ماه داشتم بک آپ می گرفتم
ویرایشء فکر کنم این مشکل هم حل شد
dimah2005
29-04-2010, 19:03
من یه سری سوال داشتم اگه لطف کنیپ جواب بدید ممنون میشم
1. زیر نویس ها با پسوند اس ار تی رو وقتی پخش میشه بصورت جدا جدا نمایش میده ته بهم پیوسته
2. چطوری صفحه نمایش رو واید کنم
3. این ویرگول کدوم دکمه کیبرده ؟
4. فونت پیشفرض (فارسی) رو عوض کنم
regularuser
06-05-2010, 12:38
حذف شود .................................
Green_life
08-05-2010, 13:11
سلام
میشه بگید در ubuntu 10.4 چطور میشه به اینترنت وصل شد؟
حتی قسمت wired conection هم غیر فعال هست و کانت نمیشه
در ورژن 9 چنین مشکلی نداشتم.اگه لطف کنید راهنایی کنید
سلام
میشه بگید در ubuntu 10.4 چطور میشه به اینترنت وصل شد؟
حتی قسمت wired conection هم غیر فعال هست و کانت نمیشه
در ورژن 9 چنین مشکلی نداشتم.اگه لطف کنید راهنایی کنید
چه نوع کانکشنی مد نظر شما هست، به LAN یا به صورت مستقیم به یک مودم ADSL و یا دایلآپ؟
dimah2005
10-05-2010, 19:00
. اگر منظورتون این هست که رزولیشنی که میخواهد در تنظیمات قسمت display نیست این کار انجام بدید. ابزار root file browser را پیدا کنید و اجرا کنید. به مسیر etc/X11/ برید.فایلی به نام xorg.conf.parsix.generated وجود دارد. محتوبات اون را در فایل xorg.conf که در همان دایرکتوری هست کپی کنید. سپس سیستم را رستارت کنید.حالا باید بتونید رزولیشنی که می خواهید انتخاب کنید. اگر باز هم اون رزولیشن اضافه نشد می تونید همان فایل xorg.conf را ادیت کنید و رزولیشنی که می خواهید بهش اضافه کنید و سیستم را یه بار رستارت کنید.
اینی که گفتی رو پیدا نکردم
حتی سرچ هم کردم نبود از روت جلوتر نتونستم برم !
چند تا فیل شبیه xorg.conf.parsix.generated پیدا کردم ولی این نبودن (اسم پارسیکس روش نبود )
در ضمن شدیدا ممنون
بعد یه سوال چه فونتی مثل اریا تو ویندوز عمل می کنه ؟
shahramcat
21-09-2010, 20:03
سلام
دوستان طریقه نصب Live با استفاده از usb رو برای parsix میگید ؟
من از روش اوبونتو استفاده کردم جواب نداد . ممنون
سلام
دوستان طریقه نصب Live با استفاده از usb رو برای parsix میگید ؟
من از روش اوبونتو استفاده کردم جواب نداد . ممنون
با استفاده از USB منظورتون این هست که روی USB نصب کنید پارسیکس را، و یا از روی USB و بر روی هارد دیسک سیستم نصب کنید پارسیکس رو؟
کدام مورد مد نظر شماست؟
چه جوری می تونم kde یا xfce رو روی parsix نصب کنم...؟!؟!؟!
لطفا از اول بگید که کدوم فایل ها رو دانلود کنم و...!؟!؟!
پیشاپیش از کمکتون ممنونم...!؟!
regularuser
02-11-2010, 11:18
حذف شود .................................
MAR_Programmer
14-11-2010, 19:28
یه سوال این Parsix وقتی Update میشه مخازنش برای کجا تنظیم شده یعنی فایل ها و بسته های برنامه ها رو چطوری و از کدوم منبع دریافت میکنه (من یه کاربر Ubuntu هستم از ظاهر این Parsix خوشم اومده می خوام بدونم مثل Ubuntu منابع نصبش کامله یا نه؟)
c30tehran
22-12-2010, 19:42
نخستین نسخه بهروز شده از Parsix GNU/Linux 3.6 موسوم به Vinnie آماده دریافت میباشد.
این نسخه تمامی بهروز رسانیهای منتشر شده بر روی مخازن را بر روی ISOها اعمال مینماید.پارسیکس اکنون به همراه بهروز رسانیهای امنیتی منتشر میشود. ISOهای این انتشار با استفاده از SquashFS 4.0 و فشرده سازی LZMA ساخته شده و برای تکثیراین نسخه نیاز به DVD خواهید داشت.
به دلیل اشکالاتی که GRUB2 با بوت از روی ابزارهای خارجی USB ایجاد مینماید، این نسخه مجددا از Isolinux به عنوان بوت کننده CD/DVD استفاده میکند. هسته بهروز شده ۲.۶.۳۲.۲۶ با استفاده از جدیدترین نسخه وصله TuxOnIce hibernation/suspension و وصله بهینه سازی سرعت BFS وصله شده است. با بهینه سازیهای صورت گرفته سرعت بوت دیسک زنده بیشتر شده، این نسخه همچنین به همراه نسخه آزمایشی برنامه ایجاد کلیدهای USB قابل بوت پارسیکس ارائه شده و از ظاهر گرافیکی کاملا جدیدی استفاده میکند.
ویژگیهای پیشگزیده:
* سیستم .1NetworkManager 0.8.1
* برنامه نصب بهینه سازی شده
* مدیر بوت GRUB 2
* و ext4 به عنوان فایل سیستم پیشگزیده
* بسته جدید update-manager
* محیط X.Org 7.5.
ویژگیهای دیگر:
* میزکار GNOME 2.30.2
* محیط X.Org 7.5
* گراب ۲
* مرورگر NU Iceweasel 3.5.11
* بسته GParted 0.6.2
* پیام رسان Empathy 2.30.1.1
* مجموعه اداری OpenOffice.org 3.2.1
* جلوههای Compiz-Fusion 0.8.4
برای اطلاعات دقیقتر نکات انتشار را
ببینید.
نسخه ۳۲ بیتی
نسخه ۶۴ بیتی
without_all
02-04-2011, 22:52
سلام
من تازه روی laptop لینوکس parsix نصب کردم کارت صدا و touch padکار نمیکنه (صدا نداره ) باید چه کارش کنم
خروجی دستور :
نتیجه :
با تشکر
Weoful
سلام
من تازه روی laptop لینوکس parsix نصب کردم کارت صدا و touch padکار نمیکنه (صدا نداره ) باید چه کارش کنم
خروجی دستور :
نتیجه :
با تشکر
Weoful
دوست عزیز،
مشخص کنید این لپتاپ چه برندی و چه مدلی هست، همچنین نسخه ی پارسیکس شما چند هست؟
without_all
03-04-2011, 10:51
سلام
ورژن parsix
3.6r2 a.k.a Vinnie April 2, 2011
برند laptop
Sony Vaio F134
با تشکر
Woeful
hashem_wolf
13-06-2011, 12:52
نخستین نسخه آزمایشی از Parsix GNU/Linux 3.7 موسوم به Raul پس از چند ماه آزمایش و توسعه منتشر شد. این نسخه بر اساس شاخه Debian testing به تاریخ ۷ فوریه ۲۰۱۱ ساخته شده و به همراه هسته 2.6.37.6 بهینه سازی شده برای سرعت و میزکار GNOME 2.32 منتشر شده است. میزکار GNOME 3.0 برای نسخه ۴ پارسیکس برنامهریزی شده است. این نسخه همچنین به همراه بستههای پیشگزیده جدید مانند Remmina Remote Desktop، XBMC Media Center، ابزار ویرایش ویدیویی Avidemux و... منتشر شده است. نسخه نهایی تا پایان ماه جون یا اوایل جولای منتشر خواهد شد.
tajrobenik
03-07-2011, 22:11
چرا
فیلـتر ه ؟
چرا
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدفیلـتر ه ؟
چون مسئولین زیباچهر بوققققققققققققققققققققققق ققققققققققققققققققققققققق قققققققققققق
ققققققققققققققققققققققققق ققققققققققققققققققققققققق ققققققققققققققققققققققققق ققققق
ققققققققققققققققققققققققق ققققققققققققققققققققققققق ققققققققققققققققققققققققق ققققق.
من ایمیل هم براشون فرستادم که رفع ف...تر شه ولی انگار نه انگار .
پارسیکس به فنا رفت الن که درامد رفت از ایران اون محمد و علی هم که یک مشت دست پا چلفتین
آقای آلن مگه حتما باید تو ایران باشه که روی پروژه کار کنه؟
شاید مثل بیشتر پروژه های ایرانی مرتبط به گنو/لینوکس کم طرفدار باشه و با سرعت کمی پیشرفت بکنه اما پارسیکس به فنا نرفته
من خودم خیلی اطلاعاتی از فعالیتهاشون ندارم چون توزیع محبوبم چیز دیگه ایه اما متاسفانه حمایت نشده و نمیشه
asstubirs
28-05-2012, 08:16
فقط کافی به جای com ,org بزارید. میرید تو سایتش.
سلام.
استادمون واسه پروژه پایان ترم گفته آپاچی روی لینوکس نصب و راه اندازی کنم و یکی از مثالای خودش را اجرا کنم و تا همون صفحه اولیه لود شدن آپاچی که بیاد دیگه کافیه. توزیعی هم که کار میکنیم ParsIX هستش. منتها من هیچی از لینوک حالیم نمیشه و یه ذره هم نمیدونم باید چیکار کنم. شنبه هم باید پروژه رو تحویل بدم. هرچقدر هم سرچ زدم، چیزی به درد بخوری دستگیرم نشد. ممنون میشم اگه یکی از دوستان به صورت کامل و از اول هرکاری واسه آپاچی لازمه رو توضیح بده . . .
سلام.
استادمون واسه پروژه پایان ترم گفته آپاچی روی لینوکس نصب و راه اندازی کنم و یکی از مثالای خودش را اجرا کنم و تا همون صفحه اولیه لود شدن آپاچی که بیاد دیگه کافیه. توزیعی هم که کار میکنیم ParsIX هستش. منتها من هیچی از لینوک حالیم نمیشه و یه ذره هم نمیدونم باید چیکار کنم. شنبه هم باید پروژه رو تحویل بدم. هرچقدر هم سرچ زدم، چیزی به درد بخوری دستگیرم نشد. ممنون میشم اگه یکی از دوستان به صورت کامل و از اول هرکاری واسه آپاچی لازمه رو توضیح بده . . .
دوستان، کسی نیست کمکم کنه؟ بدجوری گیرم . . . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هرچقدر هم سرچ زدم، چیزی به درد بخوری دستگیرم نشد. مطمئن هستید که تو گوگل فارسی هیچ راهنمایی برای نصب و راه اندازی آپاچی و یا سرور lamp نبود؟؟
مطمئن هستید که تو گوگل فارسی هیچ راهنمایی برای نصب و راه اندازی آپاچی و یا سرور lamp نبود؟؟
آره. یعنی رسماً دارم نابود میشم بخدا! تو رو خدا کمکم کنید. شانسی که آوردم، شنبه دانشگاه ها تعطیل شدن! به دادم برسین . . . :41:
آشنایی با نصب و کانفیگ ابتدایی سرورهای لینوکس
نصب وب سرور آپاچی بر روی حافظه فلش
وب سرور در لینوکس
راهنمای نصب آپاچی ۲ به همراه PHP
راهنمای نصب سرور LAMP
نصب و پیکربندی سرویس دهنده آپاچی
راهنمای کارساز وب آپاچی
و کلی راهنمای دیگه که چون اینترنتم مشکل داره نتونستم بزارم
آشنایی با نصب و کانفیگ ابتدایی سرورهای لینوکس
نصب وب سرور آپاچی بر روی حافظه فلش
وب سرور در لینوکس
راهنمای نصب آپاچی ۲ به همراه PHP
راهنمای نصب سرور LAMP
نصب و پیکربندی سرویس دهنده آپاچی
راهنمای کارساز وب آپاچی
و کلی راهنمای دیگه که چون اینترنتم مشکل داره نتونستم بزارم
توی همه اینا یه دستوری واسه نصب آپاچی زده که وقتی میزنم، لینوکس میگه دستور درسته، اما آپاچی در دسترسش نیست! من باید آپاچی رو روی توزیع پار ایکس نصب کنم. میخوام از سایت آپاچی دانلود کنم، اما هر جاشو رفتم لینکه دانلودی ندیدم!:44: عملاً اصلاً موندم که چیکار کنم! الان اگه آپاچی باشه و طبق دستورات این لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) پیش برم، فکر کنم جواب بگیرم! منتها من هیچ آپاچی بطور پیش فرض روی پارس ایکس ندیدم!
پارسیکس نسخه ویرایش شده اوبونتو هست و از مخازن اون استفاده می کنه و شما کافیه برنامه مدیربسته رو اجرا کنی و از اون اونجا با ۲ کلیک آپاچی رو دانلود و نصب کنی.
در ضمن این هم لینک دانلود سورس آپاچی از سایت خودش:
من الان آپاچی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو از سایتش دانلود کردم. من لینوکس رو به طور مجزا روی سیستم نصب ندارم. لینوکس پارس ایکس رو با VMWare اجرا می کنم. منتها الان نمیدونم این فایلی که دانلود کردم رو چجوری ببرم توی لینوکس، نصب و اجراش کنم؟!
خب، بالاخره دانلود شده و به لینوکس هم منتقلشون کردم و اکسترکت هم کردم. فقط حالا اگه میشه بگین، چجوری نصب کنم.
azadeh_s
30-10-2014, 12:50
:n13::n13::n13::n13::n13::n13::n13::n13::n13::n13:
shabnam1986
31-08-2016, 15:33
ببخشین آخرین نسخه پارسیکس رو میخواستم
ممنون
ببخشین آخرین نسخه پارسیکس رو میخواستم
ممنون
وبسایت رسمی. ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
shabnam1986
01-09-2016, 16:20
وبسایت رسمی. ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
پارسیکس مگه نباید فارسی باشه؟
من ک هر چی باهاش ور رفتم لاتین بود
سخت افزار مورد نیازش چیه؟
پارسیکس مگه نباید فارسی باشه؟
من ک هر چی باهاش ور رفتم لاتین بود
سخت افزار مورد نیازش چیه؟
اینکه ساخت ایران هست دلیل نمیشه که سایتشون فارسی باشه، اکثر توزیع های لینوکسی سایتشون انگلیسی هست در صورتی که از کشور های غیر انگلیسی زبان هستند.
برای سخت افزار هم فکر کنم رم ۱ به بالا و گرافیک نیم گیگا بایت به بالا، به همراه یک پردازنده تک هسته ای یا ترجیحا دو هسته ای برای این توزیع مناسبه (اینا رو گفتم تا متوجه شید نیاز به سخت افزار قوی نداره)
shabnam1986
01-09-2016, 16:53
اینکه ساخت ایران هست دلیل نمیشه که سایتشون فارسی باشه، اکثر توزیع های لینوکسی سایتشون انگلیسی هست در صورتی که از کشور های غیر انگلیسی زبان هستند.
برای سخت افزار هم فکر کنم رم ۱ به بالا و گرافیک نیم گیگا بایت به بالا، به همراه یک پردازنده تک هسته ای یا ترجیحا دو هسته ای برای این توزیع مناسبه (اینا رو گفتم تا متوجه شید نیاز به سخت افزار قوی نداره)
اووم این سخت افزار مورد نظرم بود
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اووم این سخت افزار مورد نظرم بود
با پارسیکس کار نکردم اما دیدم و میدونم که بر پایه دبیان و از دسکتاپ گنوم استفاده میکنه. فکر نکنم هر توزیعی با دسکتاپ گنوم بتونه پاسخگوی این سیستم باشه. گرافیگتون پایین هست و از OpenGL 1.4 پشتیبانی نمیکنه. به نظرم بهتره از یک توزیع با محیط دسکتاپ XFCE که سبک هست استفاده کنید و چون تازه شروع به کار با لینوکس میکنید، فکر کنم زوبونتو (Xubuntu ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) انتخاب مناسبی باشه، یا Lubuntu که اون هم سبکه.
در ضمن توزیع مانجارو (Manjaro) هم یک نسخه با دسکتاپ XFCE داره که خیلی شیک تنظیم شده و واقعا قشنگه اما بر پایه آرچ هست و فکر نکنم برای شروع مناسب باشه. به هر حال میتونید یه نگاهی بندازید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]=_).
spirit's
19-07-2017, 18:51
الان این توزیع رسما خدا بیامرز شده طبق چیزایکه توسعه دهندهاش گفته ؟
الان این توزیع رسما خدا بیامرز شده طبق چیزایکه توسعه دهندهاش گفته ؟
تا یه مدتی پشتیبانی میشه ولی بله. البته فکر نکنم کسی نبودشو احساس کنه، این توزیع اون روح و هدف حرفه ای رو نداشت
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.