مشاهده نسخه کامل
: Parsix
samaneh87
11-08-2008, 15:58
توپارسيكس قسمت پارتيشن اديتور با اين كه با روت بالاميام ولي تمام فايلها قفل داره چه كاربايد بكنم كه قفل نداشته باشه
دلیلی نداره که با کاربر root لوگین کنید ! با کاربر عادی وارد شوید و GParted را اجرا کنید و با وارد کردن پسورد رووت وارد برنامه شوید. اگر مشکل حل نشد برنامه را در ترمینال اجرا کنید :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
samaneh87
11-08-2008, 21:54
سلام
میخواستم بدونم بهترین زبان برنامه نویسی که در ارسیکس میشه استفاده کردچی هست؟
و کسی میتونه تو این زمینه به من کمک کنه
ممنون:40:
البته جای بحثش توی این تاپیک نیست ! ولی به طور خلاصه به نظر من بهتره با زبان ساده ( در یادگیری ) و قدرتمند پایتون شروع کنید. نیاز به برنامه ی خاصی هم نداره ! میتونید با یک ایدتور متنی ساده مانند gedit و ... شروع کنید. اگر محیط برنامه نویسی با امکانات بیشتر ( IDE ) می خواهید می توانید برنامه هایی مانند eric , spe , eclipse + pydev plugin و ... رو نصب کنید. برای شروع به سایت زیر مراجعه کنید :
samaneh87
11-08-2008, 23:08
سلام
ببخشيد ميشه يه منبع خوب در مورد اموزش پارسيكس معرفي كنيد
خيلي ممنون:11:
سلام
ببخشيد ميشه يه منبع خوب در مورد اموزش پارسيكس معرفي كنيد
خيلي ممنون:11:
:18:
کتاب پارسیکس در خود پارسیکس موجود است ! فکر می کنم در داخل منوی system میتونید پیداش کنید !
P A R M I S
13-08-2008, 11:11
سلام
ايا lilo (نمي دونم درست نوشتم يا نه ولي منظورم ليلو ي بوتيبل سيستم عاملهاست) درپارسيكس ميشه نصب بشه؟؟
اگه اره چه طوري نصب مي شه؟
samaneh87
13-08-2008, 17:08
يه نرم افزار براي فيلمبرداري درمحيط پارسيكس مي خوام
ميشه راهنماييم كنيد
samaneh87
13-08-2008, 17:13
:18:
کتاب پارسیکس در خود پارسیکس موجود است ! فکر می کنم در داخل منوی system میتونید پیداش کنید !
ممنون حسين اقا
ولي من اين e-book رودارم و بعضي قسمتهاشو خوندم ولي اكثرا خيلي مختصره ونميتونه مشكل ماروحل كنه
منبع ديگه اگه سراغ داريد معرفي كنيد
پارسيكس براساس ابونتو نوشته شده يا دبيان؟؟؟
m a j r i x
13-08-2008, 20:40
سلام
ايا lilo (نمي دونم درست نوشتم يا نه ولي منظورم ليلو ي بوتيبل سيستم عاملهاست) درپارسيكس ميشه نصب بشه؟؟
اگه اره چه طوري نصب مي شه؟
سلام
از GRUB استفاده کنید
نسل lilo دیگه وراقتاده
فکر کنم با apt-get میتونید نصب کنید
m a j r i x
13-08-2008, 20:47
يه نرم افزار براي فيلمبرداري درمحيط پارسيكس مي خوام
ميشه راهنماييم كنيد
recordMyDesktop ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
m a j r i x
13-08-2008, 20:48
پارسيكس براساس ابونتو نوشته شده يا دبيان؟؟؟
پارسیکس تحت بیس دبیان هست
P A R M I S
13-08-2008, 21:01
سلام
از GRUB استفاده کنید
نسل lilo دیگه ورافتاده
فکر کنم با apt-get میتونید نصب کنید
ممنون ولي اين يعني چه؟؟
apt-get روچه طوربايد انجام بدم؟؟
لطفا زيرديپلم
ممنون ولي اين يعني چه؟؟
apt-get روچه طوربايد انجام بدم؟؟
لطفا زيرديپلم
شما باید بیشتر مطالعه کنید
apt-get از چیزهای ابتدایی و ساده توزیعهای دبیان بیس هستش
که برای انجامش قبلش باید به اینترنت وصل باشید
دوباره برمی گردیم به مشکل مودم :46:
P A R M I S
14-08-2008, 10:15
recordMyDesktop ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ممنون از لطفتون ولي من نتونست نصبش كنم
ارور داد درصورتي كه تمام مراحل رو براساس فايل اينستالش رفتم اينم خروجيش
P A R M I S
15-08-2008, 08:59
كسي جواب سوال بالايي رونميدونه؟؟
يه سوال ديگه:
1 -multisync ايا دفترچه تلفن ويا دفترچه يادداشته؟؟ وبه چه صورت كارمي كنه؟؟
پارمیس عزیز،
اگر دقت می کردید در هنگام کامپایل یکسری از بسته های مورد نیاز رو ندارید، ابتدا اون ها رو نصب کنید،
فکر کنم بسته های زیر کارتون رو راه بندازه:
libvorbis-dev
libogg-dev این رو بیشتر دلبخواهی نصب کنید
وi همچنین برای jack از
موفق باشید
P A R M I S
16-08-2008, 14:30
1 -multisync ايا دفترچه تلفن ويا دفترچه يادداشته؟؟ وبه چه صورت كارمي كنه؟؟
وسوال قبلی رولطفا جواب بدید به علاوه ی سوال بعدی:
2-من الان با پارسیکس وصل اینترنت شدم به کمک rootnt عزیز ولی ابزار xchat irc رونمی دونم چه طورتنظیم کنم که بتونم به ای دیم تویاهو دسترسی داشته باشم؟؟؟
این روهم بگم که گزینه ی yahoo رونداشت خودم اضافه کردم
وسوال قبلی رولطفا جواب بدید به علاوه ی سوال بعدی:
2-من الان با پارسیکس وصل اینترنت شدم به کمک rootnt عزیز ولی ابزار xchat irc رونمی دونم چه طورتنظیم کنم که بتونم به ای دیم تویاهو دسترسی داشته باشم؟؟؟
این روهم بگم که گزینه ی yahoo رونداشت خودم اضافه کردم
من در مورد سوال اول نمیدونم. ولی برای یاهو چرا از pidgin استفاده نمیکنید؟ تا اونجا که من میدونم و توضیح Xchat IRC نوشته، در مورد یاهو چیزی نیست. فقط برای IRC هستش! راستی این IRC هم جای جالبیه! ببینید:
P A R M I S
17-08-2008, 23:03
پیداش کردم تو پارسیکس بود یه پنگوین بنفش رنگ بود
P A R M I S
18-08-2008, 18:14
چند تا سوال:
1- درمنوی appilication گزینه ی bluetooth file sharing وmultisyjnc به چه دردمی خوردند؟؟؟لطفا یکم زیر دیپلم توضیح بدید.
2-درمنوی اینترنت گزینه ی balsa email client و terminal server client و trensmission چه طور مورد استفاده قرارمی گیرند؟؟
3-درمنوی گرافیک xscan image scanning program برای چه منظوریه؟؟؟
چند تا سوال:
1- درمنوی appilication گزینه ی bluetooth file sharing وmultisyjnc به چه دردمی خوردند؟؟؟لطفا یکم زیر دیپلم توضیح بدید.
2-درمنوی اینترنت گزینه ی balsa email client و terminal server client و trensmission چه طور مورد استفاده قرارمی گیرند؟؟
3-درمنوی گرافیک xscan image scanning program برای چه منظوریه؟؟؟
من اون هایی رو که بلدم میگم. راستش من از اوبونتو استفاده میکنم و بعضی از برنامه هایی که فرمودین رو نمیشناسم:
۱- bluetooth file sharing برنامه ای برای دریافت بلوتوث با استفاده از بلوتوث دیوایسه. اگه کامپیوتر شما بولوتوث داره، بعد از روشن کردن بلوتوث و اجرای این برنامه میتونید از دستگاه های دیگه بلوتوث دریافت کنید.
۲-balsa email client همون طور که از اسمش معلومه، یه برنامهی مدیریت ایمیله. اگه از جایی مثل Gmail ایمیل گرفتین، میتونید با تنظیم این برنامه، ایمیل های خودتون رو از این طریق مدیریت کنید، ایمیل بگیرید و ایمیل بفرستین. بدون نیاز به این که مرور گر رو باز کنید.
۲-trensmission اگه اشتباه نکنم یک برنامه برای دریافت از تورنته.
۳- xscan image scanning program هم اگه اشتباه نکنم برنامهی اسکن گرفتنه. من تا حالا از اون استفاده نکردم.
راستی، توی وبلاگ من نظر داده بودین و متوجه شدم نمیتونید «ژ» رو تایپ کنید. از کلید های ترکیبی Shift + C استفاده کنید:
P A R M I S
18-08-2008, 19:44
درمورد ژ ممنون
مقاله خیلی جالب بود
سوال بعدی:
چه طوری میشه فیلمهای با پسوند dat رو تماشاکرد؟؟؟؟؟؟
Ahmad-Ra
18-08-2008, 21:12
درمورد ژ ممنون
مقاله خیلی جالب بود
سوال بعدی:
چه طوری میشه فیلمهای با پسوند dat رو تماشاکرد؟؟؟؟؟؟
با Mplayer باید این فایلها پخش بشه
به طور مستقیم نمی شه (البته می شه ولی برنامه دیگه ای می خواد)
راه ساش اینه که فایلهای با پسوند dat رو کپی کنید توی هارد و بعد بصورت دستی پسوندشو به mpg تغییر بدید
بعد با mplayer یا هر پلیری اجرا می شه (در صورتی که کدکها نصب باشث
P A R M I S
19-08-2008, 08:13
کپی کردم روهارد وپسوندش رو عوض کردم
ولی نخوند ازکجا ببینم کدهاش نصبه یانه؟؟؟
P A R M I S
19-08-2008, 14:16
پارمیس عزیز،
اگر دقت می کردید در هنگام کامپایل یکسری از بسته های مورد نیاز رو ندارید، ابتدا اون ها رو نصب کنید،
فکر کنم بسته های زیر کارتون رو راه بندازه:
libvorbis-dev
libogg-dev این رو بیشتر دلبخواهی نصب کنید
وi همچنین برای jack از
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدموفق باشید
سلام مجدد
ببخشید خیلی سوال میکنم؛ این بسته هاروچه طوری تهیه ونصب کنم ؟؟؟؟
سایت بالا هم به یه سایت دیگه لینک میشدواون سایت باسواد نصفه ونیمه ی من برای صدا به تنهایی بود وتوقسمت دانلودش برای لینوکس یه چیزی داست که دارم دانلودمیکنم
atmahasan9
20-08-2008, 03:00
سلام پارمیس اسمت شبیه پارسیکسه جالبه
و اما در مورد پخش vcd هاو dvd ها بهترین پلیر smplayer است که در مخازن پارسیکس هست
و میتونی توسط synaptic نصب کنی این پلیر از موتور mplayer استفاده میکند اما با تنظیمات و ظاهری فوق العاده اگر در پارسیکس به اینترنت متصل نیستی بازهم میتوانی
از سیناپتیک بهره ببری چون بعد از انتخاب پکیج و apply کردن در صورت متصل نبودن به شبکه لیست لینک مستقیم دانلود به تو میدهد البته یک راه دیگر هم دارد اینطوری که بعد از انتخاب پکیجهای دلخواه برای نصب بجای اپلای زدن از منوی فایل در سیناپتیک گزینه generate را برای تحویل لیست دانلود بزنی اینگونه در پوشه home تو یک فایل متنی بتو میدهد که اگر ان فایل را با اوپن افیس با فرمت ورد ویندوز ذخیره کنی میتوانی در جای دیگر پکیجها را دانلود کنی سپس بیاوری در پارسیکس نصب کنی اگر مشگل دیگری هم داری بگو تا اگر توانستم راهنمایی کنم من تازه عضو پی سی ورلد شدم
همون سیناپتیک بهترین گزینه هست
اینترنت هم که داری خیلی راحت می شه
ولی قبلش باید سیستم مخازن رو درست کنی
اینجا رو بخون ( راهنما):
البته اون آدرس مخازن که توی راهنما داده درست نیست (اضافه نکن)
لیست مخازن رو با دستور cat /etc/apt/sources.list بزار اینجا ببینم چیه
P A R M I S
20-08-2008, 11:29
ممنون عزیز.
خروجی دستور:
r
سلام
miro هم جالب و قوی هست و ادعاش اینه که هر فرمتی رو باز می کنه ! تا حالا هم اینطوری بوده و من هر چی رو بهش دادم با بهترین کیفیت پخش کرده !!
ممنون عزیز.
خروجی دستور:
r
همین فایل سورس خوبه
تغییرش نده
کارهای دیگه رو انجام بده
Ahmad-Ra
20-08-2008, 13:12
سلام
miro هم جالب و قوی هست و ادعاش اینه که هر فرمتی رو باز می کنه ! تا حالا هم اینطوری بوده و من هر چی رو بهش دادم با بهترین کیفیت پخش کرده !!
وووواااااااااا
بیاضی جان تو هنوز هستی داداش...
بابا خیلی دلمون واست تنگیده . .. کجائی بابا
P A R M I S
20-08-2008, 13:16
اون سایت روهم خوندم ودستوراتش روکه انجام دادم وارد vi شد بعدش هم چون گفته بودید اون ادرسهاروننویسید ننوشتم
اون سایت روهم خوندم ودستوراتش روکه انجام دادم وارد vi شد بعدش هم چون گفته بودید اون ادرسهاروننویسید ننوشتم
احتیاج نیست دیگه کاری انجام بدید
فقط
su
apt-get update
بعد برنامه سیناپتیک رو باز کنید و هر برنامه ای رو که خواستید نصب کنید فقط با تیکشو بزارید و apply رو بزنید (قبلش به اینترنت وصل باشید)
P A R M I S
20-08-2008, 16:57
سلام مجدد
دستور رو که زدم کلی لیست بازشد وشروع کرد به چک کردن وبعد یه ستاره تو ی پانل به وجود اومد بازش که کردم لیستی از برنامه های قابل اپدیت شدن روبهم داد ولی هیچ کدومش شبیه سپانتیک نبود وهیچ جایی از منوها این سیناپتیک روندیدم.....
atmahasan9
21-08-2008, 02:25
سلام پارمیس برای کار با سیناپتیک برو به منوی سیستم بعد administration بعد synaptic
رو میبینی
P A R M I S
21-08-2008, 07:49
مرسی
این همون add -emove خودمون بود ولی یه مشکل دیگه
برای خوندن فیلم های با فرمت dat کدوم یک ازبسته ها روباید نصب کنم؟؟؟
مرسی
این همون add -emove خودمون بود ولی یه مشکل دیگه
برای خوندن فیلم های با فرمت dat کدوم یک ازبسته ها روباید نصب کنم؟؟؟
ffmpeg
.................
Ahmad-Ra
21-08-2008, 12:30
پارمیس شما برای گرفتم برنامه MPLAYER به همراه کدک ها از اینترنت هم میتونی بگیری به صورت apt-get. من با apt-get اشنایی ندارم ولی فکر کنم اینطوری باید باشه:
apt-get install gsmplayer
یا
apt-get gsmplayer
با این کار هم خود برنامه هم کدک ها نصب میشن خود به خود. لا اقل در yum که اینطوری هست
سلام
مودم من جنیوس با چیپست لوسنت است و طبق کتاب راهنمای پارسیکس، درایور این مودم ها به طور پیش فرض در پارسیکس وجود دارد، فقط باید سرویسی به نام sl modem یا یه همچین چیزی فعال شود و برای این کار هم باید از ابزار boot-up manager که در منوی admin قرار دارد استفاده شه، اما من هر چی گشتم همچین ابزاری رو پیدا نکردم. ممنون می شم کمکم کنید.
با تشکر
P A R M I S
21-08-2008, 14:22
چندتا اشکال:
1-چراگاهی یهویی بروزرمن بسته میشه؟؟؟وهمه صفحاتش میره
2-جای تعجبه که باکاربرریشه فلشم بازنمیشه درصورتی که باکاربر معمولی فلش روراحت بازمیکنه.اشکال ازکجاست؟؟
3-بازهم فیلمی که پسوندش روعوض کردم رونخوند.چرا؟؟پسوندش روmpgگذاشتم
وخارج ازاین اشکالا به سایت
رفتم وکدوم نسخه به پارسیکس نزدیک تره ؟؟؟دبیان یا ابونتو؟؟؟؟؟
حدس خودم دبیانه
Ahmad-Ra
21-08-2008, 15:35
چندتا اشکال:
1-چراگاهی یهویی بروزرمن بسته میشه؟؟؟وهمه صفحاتش میره
2-جای تعجبه که باکاربرریشه فلشم بازنمیشه درصورتی که باکاربر معمولی فلش روراحت بازمیکنه.اشکال ازکجاست؟؟
3-بازهم فیلمی که پسوندش روعوض کردم رونخوند.چرا؟؟پسوندش روmpgگذاشتم
وخارج ازاین اشکالا به سایت
رفتم وکدوم نسخه به پارسیکس نزدیک تره ؟؟؟دبیان یا ابونتو؟؟؟؟؟
حدس خودم دبیانه
player که استفاده میکنی چی هست؟؟
در مورد سوال اخر هم اره. کلا پارسیکس بر اساس سیستم دبیان ساخته شده به خاطر همین دستت بازه
P A R M I S
21-08-2008, 16:46
از vls پلیراستفاده میکنم
P A R M I S
21-08-2008, 16:55
درمورد نرم افزار فیلمبرداری که بعضی بسته هاش نبود واقای تیا گفتند وهمون دوگزینه رونصب کردم بازهم ارورمیداد درفایل نصب خودش این بسته هارونشوته که نیازه که بعضی هاش نیست
libICE-dev
libSM-dev
libXext
libXdamage
libXfixes
libogg
libvorbis
libtheora
دوتای اول بود ولی سومی وچهارمی و5 و6 نبود
چه کارش کنم؟؟؟
سلام
مودم من جنیوس با چیپست لوسنت است و طبق کتاب راهنمای پارسیکس، درایور این مودم ها به طور پیش فرض در پارسیکس وجود دارد، فقط باید سرویسی به نام sl modem یا یه همچین چیزی فعال شود و برای این کار هم باید از ابزار boot-up manager که در منوی admin قرار دارد استفاده شه، اما من هر چی گشتم همچین ابزاری رو پیدا نکردم. ممنون می شم کمکم کنید.
با تشکر
بله هست و اگر هم نباشه از مخازنش راحت دانلود می شه (یعنی داره)
ولی با این توضیحات شما نمی شه مطمئن بود
به پست اول همین تاپیک مراجعه کنید و مشخصات رو بزارید تا بشه بهتر راهنمایی کرد
Ahmad-Ra
21-08-2008, 17:15
شما چرا از gsmplayer استفاده نمیکنی ؟؟ چون تمامی کدک ها رو نمایش میده حتی win32 ها رو.
شما این رو از اینترنت بگیر.
در مورد vlc هم من کار نکردم با apt-get ولی عموما باید زده بشه ap-get install vlc بعد میگرده مخزن رو نرم افزار رو اگر داشته باشی به روز میکنه کدک ها رو هم نصب میکنه. ولی در کل gsmplayer رو بگیری خیلی بهتره. حتی بهتر از خود mplayer.
راستی یه چیز دیگه. این dat فایلهایی هستن که اصولا فرمتشون VCD هست. اون کدک های بالا رو هم از اینترنت گیر بیار و نصب کن. حالا یا سرچ یا استفاده از apt-get.
مثل : apt-get install libvorbis
بله هست و اگر هم نباشه از مخازنش راحت دانلود می شه (یعنی داره)
ولی با این توضیحات شما نمی شه مطمئن بود
به پست اول همین تاپیک مراجعه کنید و مشخصات رو بزارید تا بشه بهتر راهنمایی کرد
داداش شما فقط بگو این boot up manager کجاست بقیه اش حله.
P A R M I S
21-08-2008, 19:03
شما چرا از gsmplayer استفاده نمیکنی ؟؟ چون تمامی کدک ها رو نمایش میده حتی win32 ها رو.
شما این رو از اینترنت بگیر.
در مورد vlc هم من کار نکردم با apt-get ولی عموما باید زده بشه ap-get install vlc بعد میگرده مخزن رو نرم افزار رو اگر داشته باشی به روز میکنه کدک ها رو هم نصب میکنه. ولی در کل gsmplayer رو بگیری خیلی بهتره. حتی بهتر از خود mplayer.
راستی یه چیز دیگه. این dat فایلهایی هستن که اصولا فرمتشون VCD هست. اون کدک های بالا رو هم از اینترنت گیر بیار و نصب کن. حالا یا سرچ یا استفاده از apt-get.
مثل : apt-get install libvorbis
دستورروتو ترمینال اجراکردم اینم خروجیش
اصلا mplayer نداره فقط سی دی پلیرداره ووی ال اس
یکم هم لطفا زیر دیپلم توضیح بدید
بابا یکی این مشکل ما رو جواب بده که دیگه واسه اینترنت همش از ویندوز استفاده نکنم
این boot up manager کجاست؟
Ahmad-Ra
21-08-2008, 19:29
دستورروتو ترمینال اجراکردم اینم خروجیش
اصلا mplayer نداره فقط سی دی پلیرداره ووی ال اس
یکم هم لطفا زیر دیپلم توضیح بدید
دستور زیر رو هم زدید ؟ :
apt-get install gsmplayer
اگر نمیشه برید اینجا و این نسخه mplayer رو که سروس هست رو نصب کنید و بعد امتحان کنید :
خب پس تو مخازن این کتابخانه(libvorbis) وجود نداره احتمالا.
اینجا برید و دانلود کنید:
1.7 مگ
395 کیلو بایت
1.5 مگ
360 کیوبایت
شما خودت هم تو گوگل سرچ کنی مطمئن باش پیدا میکنی. من یه چندا رو گذاشتم بقیش هم با خودت.
درمورد نرم افزار فیلمبرداری که بعضی بسته هاش نبود واقای تیا گفتند وهمون دوگزینه رونصب کردم بازهم ارورمیداد
ارور رو بزار لطفا
همچنین بد نیست راهنمای پارسیکس رو هم یه نگاه کنید که اگر به مشکلی برخوردید و توی راهنما بهش اشاره شده بود بهش مراجعه کنید
مثلا قمست کدک ها:
samaneh87
21-08-2008, 22:17
سلام
چند تا سوال داشتم:
1-گزينه ي palmos devices ,power managment در منوي system به چه درد ميخورند البته در پارسيكس.
2- گزينه هاي APTonCD وkeyring manager باز هم از منوي سيستم زير مجموعه اي از administration چه كاربردي دارند؟
ممنون
atmahasan9
22-08-2008, 05:16
باز هم سلام پارمیس نرم افزار aptoncd یعنی زندگی برای ما که اینترنت ذغالی داریم برای اینست که وقتی کلی پکیج دانلود کردی یک سی دی خام میزاری تو رایتر و بعدش با اپ ان سی دی توسط همون گزینه createaptoncd اون تمام پکیجهایی رو که دانلود کردی بصورت یک سی ویژه در میاره با دیتا سی دی فرق داره و اونو که رایت کنی دفعه بعد که خواستی دوباره پارسیکس و یا اوبونتو رو بریزی (چون رو اوبونتو هم نصب میشه) دیگه لازم نیست اونارو دوباره دانلود کنی فقط سی دی اپت رو میذاری بعد اون اتوماتیک ازت میخواد سیناپتیک واشه و سپس میتونی با کلیک روی نام پکیج او نارو از روی سی دی نصب کنی بدون نیاز به اینترنت من خودم الان یک سی دی apt ساختم که مثل سی دی های کینگ شرکت پرند میمونه خداتا نرم افزار رو روی پارسیکس میریزه اگه کسی از بچه ها خواست بگین من تو رشتم کلی نرم افزار و توزیع های جدید هم هست امر کنید ما خدمتگذار لینوکسیهای عزیز هستیم
m a j r i x
22-08-2008, 11:16
:
1-گزينه ي palmos devices ,power managment در منوي system به چه درد ميخورند البته در پارسيكس.
گزینه power managment تنظیمات مربوط به استندبای و ساسپند رو انجام میده
گزینه palmos devices مربوط به موبایلهای میشوند که از سیستم عامل Palm OS ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Fwiki%2FPalm_OS) استفاده میکنن و امکان هماهنگی با سیستم رو انجام میدن
P A R M I S
22-08-2008, 22:11
شبتون بخیر
چراتو پارسیکس لینک مستقیم ترانه هادانلودنمیشه ؟؟؟؟
ازدانلودمنیجرهم استفاده میکنم نمیشه با دانلود مرورگرمم نمیشه
samaneh87
23-08-2008, 09:07
باز هم سلام پارمیس نرم افزار aptoncd یعنی زندگی برای ما که اینترنت ذغالی داریم برای اینست که وقتی کلی پکیج دانلود کردی یک سی دی خام میزاری تو رایتر و بعدش با اپ ان سی دی توسط همون گزینه createaptoncd اون تمام پکیجهایی رو که دانلود کردی بصورت یک سی ویژه در میاره با دیتا سی دی فرق داره و اونو که رایت کنی دفعه بعد که خواستی دوباره پارسیکس و یا اوبونتو رو بریزی (چون رو اوبونتو هم نصب میشه) دیگه لازم نیست اونارو دوباره دانلود کنی فقط سی دی اپت رو میذاری بعد اون اتوماتیک ازت میخواد سیناپتیک واشه و سپس میتونی با کلیک روی نام پکیج او نارو از روی سی دی نصب کنی بدون نیاز به اینترنت من خودم الان یک سی دی apt ساختم که مثل سی دی های کینگ شرکت پرند میمونه خداتا نرم افزار رو روی پارسیکس میریزه اگه کسی از بچه ها خواست بگین من تو رشتم کلی نرم افزار و توزیع های جدید هم هست امر کنید ما خدمتگذار لینوکسیهای عزیز هستیم
سلام
پس لطفا چند نرم افزار مفید و کاربردی که بشه در پارسیکس ازش استفاده کرد معرفی کنید یا لینکه دانلودشو برام بزارید .
ممنون
c30tehran
23-08-2008, 09:53
من اوایل تمایلی به نصب و کار با ترمینال نداشتم ولی من با این حال برعکس بیشتر علاقمند شدم
من دو سه بار پارسیکس رو نصب کردم ولی موفق نشدم چون ناقص نصب می شد
به هرحال در ترمینال sudo gksu parsix-installer رو زدم و پیام زیر ظاهر شد البته تمام خطوط متن رو وارد نکردم
برای من خیلی جالبه که با حالت لایو هیچ مشکلی ندارم ولی موقع نصب بسته های زیادی نصب نشدند و چون xwindows و برنامه های دیگر نصب نشده بود بوت نشد به همین خاطر هم از محیط متنی هم امکان بوت هم نبود
به نظر شما سی دی من خراب هست پس چرا به صورت لایو مشکلی ندارد؟؟؟؟
اگر لازم باشد اشکالاتی که می دهد رو موقع بوت لازم هست رو بگویید می گذارم
من البته تصمیم گرفتم تا زمانی که نسخه دی وی دی برایش نیامد نصب نکنم:19::19:
root@0[Desktop]# sudo gksu parsix-installer
cp: cannot stat `usr/lib/openoffice/share/config/soffice.cfg': Input/output error
cp: cannot stat `usr/lib/openoffice/share/config/symbol': Input/output error
cp: cannot stat `usr/lib/openoffice/share/config/webcast': Input/output error
cp: cannot stat `usr/lib/openoffice/share/config/wizard': Input/output error
cp: cannot stat `usr/lib/pango/1.6.0/module-files.d': Input/output error
cp: cannot stat `usr/lib/pango/1.6.0/modules/pango-arabic-fc.so': Input/output error
cp: cannot stat `usr/lib/pango/1.6.0/modules/pango-arabic-lang.so': Input/output error
cp: cannot stat `usr/lib/pango/1.6.0/modules/pango-basic-x.so': Input/output error
cp: cannot stat `usr/lib/pango/1.6.0/modules/pango-hangul-fc.so': Input/output error
cp: cannot stat `usr/lib/pcsc': Input/output error
cp: cannot stat `usr/lib/perl/5.10': Input/output error
cp: cannot stat `usr/lib/perl/5.10.0/B': Input/output error
cp: cannot stat `usr/lib/perl/5.10.0/B.pm': Input/output error
cp: cannot stat `usr/lib/perl/5.10.0/CORE': Input/output error
cp: cannot stat `usr/lib/perl/5.10.0/Compress': Input/output error
cp: cannot stat `usr/lib/perl/5.10.0/Config.pm': Input/output error
cp: cannot stat `usr/lib/perl/5.10.0/SDBM_File.pm': Input/output error
cp: cannot stat `usr/lib/perl/5.10.0/Safe.pm': Input/output error
cp: cannot stat `usr/lib/perl/5.10.0/Scalar': Input/output error
cp: cannot stat `usr/lib/perl/5.10.0/Socket.pm': Input/output error
cp: cannot stat `usr/lib/perl/5.10.0/Storable.pm': Input/output error
........
P A R M I S
23-08-2008, 14:34
ارورهاش ایناهاش
بعضی ازبسته هانصب نیست هنوز و توخود متن راهنمای نصب چندتابسته داره که توادد ریموو موجودنیست
وmake هنوزبراش ناشناخته است
Ahmad-Ra
23-08-2008, 14:46
ارورهاش ایناهاش
بعضی ازبسته هانصب نیست هنوز و توخود متن راهنمای نصب چندتابسته داره که توادد ریموو موجودنیست
وmake هنوزبراش ناشناخته است
شما وقتی بسته رو از حالت سورس کامپایل میکنی برو داخل فولدری که ساخته شده و ببین فایلی به نام Readme یا INSTALL هست یا نه؟ اگر هست فایل رو باز کنید و بگردید تا بخش مربوط به نصب رو پیدا کنید و اونجا رو هم مطالعه کنید چون شاید نحوه نصب خاصی داشته باشه. علت اینکه دستور های MAKE هم کار نمیکنه احتمالا مربوط به نبود MAKEFILE ها هست.
شما کار نداشته باش چه بسته ای رو گفته نصب کنی یا نکنی چون بعضی موقعها اسم بسته ها توی توزیعهای مختلف فرق می کنه
اگر ارور گرفتی خودش بهت می گه مشکلش چیه (اینم روش خوبیه)
شما همون مشکل رو رفع کن
اینجا به بسته libtheora احتیاج داره
که به راحتی با synaptic نصب میشه
m a j r i x
23-08-2008, 17:07
شبتون بخیر
چراتو پارسیکس لینک مستقیم ترانه هادانلودنمیشه ؟؟؟؟
ازدانلودمنیجرهم استفاده میکنم نمیشه با دانلود مرورگرمم نمیشه
سلام
بهتره که توی ترمینال از wget یا curl استفاده کنید
کافیه لینک رو به انتهای دستور اضافه کنید
samaneh87
23-08-2008, 17:48
سلام
براي جلوگيري از لرزش مانيتور در پارسيكس بايد چكار كنم؟اخه مانيتورم صفحش خيلي لرزش داره .
ممنون
P A R M I S
23-08-2008, 18:01
مرسی بدون هیچ اروری نصب شد
برای فراخوانی باید توترمینال اسم برنامه روبنویسم؟؟؟
باورکنید جرپت ندارم هیج کاری روبدون سوال بپرسم یهو سیستم خراب نشه وباز دوباره نصب مودم
وای:18:
تازمانی که مراحل نصب مودم روکامل یادنگرفتم خدانکنه
سلام
براي جلوگيري از لرزش مانيتور در پارسيكس بايد چكار كنم؟اخه مانيتورم صفحش خيلي لرزش داره .
ممنون
System --> Pereferences--> Screen Resolution
با این تصویر رو تنظیم کنید
معمولا اگر رفرش ریت روی ۸۵ بزارید دیگه نمی لرزه
P A R M I S
23-08-2008, 20:47
شما وقتی بسته رو از حالت سورس کامپایل میکنی برو داخل فولدری که ساخته شده و ببین فایلی به نام Readme یا INSTALL هست یا نه؟ اگر هست فایل رو باز کنید و بگردید تا بخش مربوط به نصب رو پیدا کنید و اونجا رو هم مطالعه کنید چون شاید نحوه نصب خاصی داشته باشه. علت اینکه دستور های MAKE هم کار نمیکنه احتمالا مربوط به نبود MAKEFILE ها هست.
ممنون عزیز ولی ایناهارو با کمک دوستان قبلا یادگرفتم
اگه این انجمن نبود من هم پایان نامه مو عوض میکردم سمان رونمی دونم:10:
ممنون ولی بازهم لرزش داره
حتی مانیتور روهم رفتم واسم دقیقش روزدم
ولی لرزش داره هنوز
samaneh87
23-08-2008, 22:46
خيلي ممنون دوست عزيز
لرزش مانيتور من رفع شد.
P A R M I S
24-08-2008, 17:02
نرم افزار فیلمبرداری بدون هیچ اروری نصب شد
برای فراخوانی باید توترمینال اسم برنامه روباید بنویسم؟
کسی نیست راهنماییم کنه؟؟؟؟؟؟؟
P A R M I S
24-08-2008, 17:06
نرم افزار فیلمبرداری بدون هیچ اروری نصب شد
برای فراخوانی باید توترمینال اسم برنامه روباید بنویسم؟
دستوری که فکرمیکنم درسته توترمینال میزنم
واین خروجیشه وبعدش نمیدونم چه کارکنم
Ahmad-Ra
24-08-2008, 17:31
Alt+f2 رو بزن تو صفحه ای که باز میشه اسم کامل برنامه رو بنویس خودش ظاهر میشه بعد روی دکمه Launch بزن ببین چی میشه . . .
والا من تا حالا با این برنامه کار نکردم
ولی اینطور که معلومه بدون مشکل داره کار می کنه
راه Ahmadra هم امتحان کن
اگر گرافیکی باشه کار می کنه و بهتره
P A R M I S
24-08-2008, 18:12
ممنون از احمداقا
ولی نشد
هیچ چیی هیچ جایی اضافه یکم نشد
m a j r i x
24-08-2008, 18:14
سلام
این برنامه در حاضر داره کار میکنه و فایل کپچر شده با پسوند ogg در دایرکتوری خانگی شما بصورت پیش فرض ذخیره شده
البته این برنامه دو پوسته گرافیکی داره که برای محیطهای KDE و Gnome هست
باتوجه به اینکه شما از پارسیکس استفاده میکنید باید از gtk-record استفاده کنید حجم کمی داره 191KB
P A R M I S
24-08-2008, 18:30
تودایرکتوریم همه جاش رو نگاه کردم هیچی ذخیره نشده بود
چه طورباید اصلا این برنامه روقطع کرد وچه طوراون فایلهارو سرچ کرد؟؟
سرچ رومیزنم وبعد علامت ستاره وogg این راه حل درسته/؟/
به صورت دستی هم نگاه کردم توهیچ پوشه ای نبود
Ahmad-Ra
24-08-2008, 19:18
تودایرکتوریم همه جاش رو نگاه کردم هیچی ذخیره نشده بود
چه طورباید اصلا این برنامه روقطع کرد وچه طوراون فایلهارو سرچ کرد؟؟
سرچ رومیزنم وبعد علامت ستاره وogg این راه حل درسته/؟/
به صورت دستی هم نگاه کردم توهیچ پوشه ای نبود
یه بار دیگه Readme برنامه رو داخل فولدر هست بخونید. چون معمولا در توضیحات نصب نوشته شده که مثلا با انجام make install برنامه تو کدوم شاخه نصب و کپی میشه(البته خودتون هم میدونید :20: من محض یاداوری گفتم)
البته اگر به صورت سورس برنامه رو گرفتید و نصب کردید
P A R M I S
25-08-2008, 07:52
توضیحات readme چیزی ننوشته بود
اینم خودتوضییحات
نوشته مشکل داشتید به من ایمیل بزنید نه که انگلیسیم خیلی خوبه:41:
Ahmad-Ra
25-08-2008, 12:28
توضیحات readme چیزی ننوشته بود
اینم خودتوضییحات
نوشته مشکل داشتید به من ایمیل بزنید نه که انگلیسیم خیلی خوبه:41:
خب اینجا که چیزی ننوشته جز توضیح در مورد برنامه و لایسنس...
اگر فایلی به نام INSTALL هم مجوده از این نظر که نوشته باشه تو کدوم شاخه نصب میشه بخونید
P A R M I S
25-08-2008, 15:08
ممنون احمداقا
اونجاه چیزی نبود
هیچ کجاچیزی ننوشته بود
اقای ماجریکس ممنون
برنامه ی که شماگفتید رودانلودکردم
واین بسته رونیاز داشت ولی توی سپانتیک همچین بسته ای نبود
چه طوری باید پیداش کنم؟؟؟؟؟/
checking for PYGTK... no
configure: error: You need pygtk >=2.4 and the appropriate development headers to proceed
اسم درستش python-gtk2 هستش ;)
P A R M I S
25-08-2008, 15:45
اسم درستش python-gtk2 هستش ;)
این اقای باغومیان نمی دونه ادمهای بیسوادی مثل من ازتوزیعش استفاده می کنند تا خطاهاش رودقیق بنویسه؟؟؟
این بسته نصب بود ولی بسته های مشابه ای که این اسم درابتداشون بود رونصب می کنم شاید مشکل با اون 3تاباشه
برای لرزش مانیتور راه دیگه ای سراغ ندارید؟؟؟
چرا فلش با ریشه بازنمی شه وباید حتمی باکاربرعادی بازبشه؟؟؟؟
روسیستم من وسمان فلش این مشکل روداره یعنی روهردوسیستم با root بازنمیشه
:16::16::16::31:
اینها رو آقای باغومیان بیچاره ننوشته
می گم این packages.debian.org هم چقدر اذیت می کنه ها
شما python-gtk2-dev رو نصب کن حتما درست می شه
مانیتور توی ویندوز هم می لرزه؟
فلش با روت مونت می شه؟ اگر می شه بعدش برو با دستور ls -la دسترسی هاشو چک کن ببین چجوریه
P A R M I S
25-08-2008, 16:23
من دیگه ویندوزندارم
خالصانه هاردم دراختیار پارسیکسه ویندوز رفته تعطیلات:8::8:
با روت که بالامیاد میزنه ان مونت
اگربا کاربر معمولی مثلا پارمیس بالابیام راحت فلش روبازمیکنه ولی با روت نه
باشه امتحان میکنم
فعلا دارم dev ودارودسته اش رو دانلودمی کنم باید سینگ اوت شم وبعد باروت بیام
مرسی عزیز
P A R M I S
25-08-2008, 16:50
برنامه ی /gtk-recordmydesktop-0.3.7.2 رو بدون خطا نصب کردم
ولی مشکل اصلی اینه که چه طورفراخوانیش بکنم؟؟؟/
P A R M I S
25-08-2008, 17:12
اصلا مونت نمیشه اینم عکسش
file:///tmp/moz-screenshot.jpgfile:///tmp/moz-screenshot-1.jpg[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه سوال :
میشه توپارسیکس خودپارسیکس روبانرم افزارویژال بوکس نصب کرد وبا کاربرد معمولی فراخوانیش کرد؟؟؟
یا این که باید ازاول باروت نصب بشه؟؟؟وباروت فراخوانی بشه؟؟
یه سوال اصلی تر:
ایا پارسیکس گزینه ای برای restor به تاریخ خاص مثل ویندوزداره یانه؟؟
اگه نداره وسیستم دچارمشکل بشه ایاباید کلا پاک بشه یانه؟؟
P A R M I S
25-08-2008, 20:21
اگه کسی بلده فیلمبرداری از محیط پارسیکس رو یادمون بده که خیلی ممنون
درغیراین صورت
اگرادرس ایمیل اقای باغومیان رودارید برام پیام خصوصی بفرستید تاازایشون دراین مورد سوال بپرسیم
مهراومد وماهنوز هیچی عملی به استادمون تحویل ندادیم
اگه کسی بلده فیلمبرداری از محیط پارسیکس رو یادمون بده که خیلی ممنون
درغیراین صورت
اگرادرس ایمیل اقای باغومیان رودارید برام پیام خصوصی بفرستید تاازایشون دراین مورد سوال بپرسیم
مهراومد وماهنوز هیچی عملی به استادمون تحویل ندادیم
راهنمای زیر برای توزیع ubuntu هست ولی برای پارسیکس هم جواب میده . البته نیاز به اجرای دستوراتی که توی راهنما گفته شده نیست ! کافیه اسم برنامه ها رو توی synaptic پیدا کنید و نصبشون کنید.
راهنمای نصب و حذف برنامه ها با Synaptic در لینک زیر شرح داده شده :
samaneh87
26-08-2008, 08:55
سلام
برای نصب lilo در پارسیکس باید چکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
P A R M I S
26-08-2008, 09:14
راهنمای زیر برای توزیع ubuntu هست ولی برای پارسیکس هم جواب میده . البته نیاز به اجرای دستوراتی که توی راهنما گفته شده نیست ! کافیه اسم برنامه ها رو توی synaptic پیدا کنید و نصبشون کنید.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدراهنمای نصب و حذف برنامه ها با Synaptic در لینک زیر شرح داده شده :
سلام
ممنون ازراهنماییتون
دقیقا مثل راهنماش انجام دادم این خطاروداد
نصب شد واون کادرقرمز رونشون داد ودکمه ی اجرا وغیره
دکمه ی قرمزش اجراست عمل میکنه ولی فقط 1ثانیه
مسیر ذخیره سازی فایل هم درشاخه ی /dev/dsp هستش که اصلا تو شاخه ی dev اون پوشه وجود نداره
مسیرش روهم عوض کردم وپوشه ی مشخصی روبهش دادم ولی اون یک ثانیه هم اونجاذخیره نشده بود
کسی هست که بااین نرم افزار کارکرده باشه؟؟؟؟؟//
P A R M I S
26-08-2008, 09:15
ffmpeg روهم امتحان کردم که بتونم ازش استفاده کنم وبرای تبدیلش به ابزار فیلمبرداری دستورش رونوشتم ولی ارور دادکه ای بسته برای دیگرتوضیحات لینوکسه وبرای پارسیکس مناسب نیست
Ahmad-Ra
26-08-2008, 10:57
این خطاها همچین هست که ضعف مربوط به عدم نداشتن کتابخانه های مربوطه باشه! توی اررور که اینطور توضیح داده شده
samaneh87
26-08-2008, 14:21
سلام
هنگام اجراي نرم افزار gtk-record my desktop براي من و پارميس اين خطا ها رو ميده:
براي پارميس:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
براي من اين خطا رو ميده:
كسي ميتونه مشكله ما رو حل كنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون
m a j r i x
26-08-2008, 19:09
سلام
هنگام اجراي نرم افزار gtk-record my desktop براي من و پارميس اين خطا ها رو ميده:
براي پارميس:
براي من اين خطا رو ميده:
كسي ميتونه مشكله ما رو حل كنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون
سلام
صدا رو قطع کنید
کیفیت video روی 85 تنظیم کنید
نشانگر ماوس رو به رنگ سیاه تغییر بدید
محل ذخیره سازی فیلم جا به اندازه کافی باشه
samaneh87
27-08-2008, 09:33
سلام
صدا رو قطع کنید
کیفیت video روی 85 تنظیم کنید
نشانگر ماوس رو به رنگ سیاه تغییر بدید
محل ذخیره سازی فیلم جا به اندازه کافی باشه
سلام
تمامه كارايي كه گفتيد انجام دادم ولي بازم همون خطا رو ميده چكار كنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
P A R M I S
27-08-2008, 12:12
نمی دونم چی شد که دیروز عصرکامپیوتر رو روشن کردم با کاربریم تو پارسیکس بالانیومد
باروت خواستم بالابیام نشد
دوباره گراب نصب کردم نشد
دوباره پارسیکس رو باسی دی زنده اپگرید کردم بازهم بالانیومدکه نیومد
دوباره پارسیکس روازبیخ وبن پاک کردم ودوباره نصب کردم بازهم بالانیومد
هاردرودوباره تست کردم هیچ بدسکتوری نداشت
اخرش دوباره ویندوز نصب کردم وبعد دوباره پارسیکس بازهم نشد که نشد
و این بار تومنوی گراب وقتی روی گزینه ویندوز کلیک کردم این خطارودادالبته ویندوزهام سی دی هاشون خش شده بود یه ویندوز جدید امروزخریدم شاید خطا ازویندوزجدید باشه
شاید این خطاباعث ایجاد مشکل درپارسیکس شده
کسی راجب این خطا اطلاعاتی داره؟؟؟
سلام
برای تصویر برداری از دسکتاب من از istanbul و pyVnc2swf استفاده کردم و هر دو بدون مشکلی کار کرد . فکر کنم مشکل شما دلیلش این هست که از پکیچ های ابونتو روی پارسیکس استفاده کردید . پیشنهاد من اینه که خودتون کامپایل کنید .
راستی یادم رفت بگم که wink هم هست که آزاد نیست ولی امکاناتش بیشتر هست .
سلام
این cd هما که برای اوبنتو هست، برنامه هاش روی پارسیکس هم نصب می شه؟
آخه هر دوشون مبتنی بر دبیان هستند
سلام
شاید نصب بشه ! ولی من حتی امتحانش رو هم توصیه نمی کنم چون کار درستی نیست. این سیستم ها تفاوت هایی باهم دارند و موضوع فقط نوع فایل نیست . برای مثال نسخه های کتابخانه های این دو باهم فرقهایی رو دارند و ...
حتی نصب بسته های ابونتو روی نسخه های مختلف هم درست نیست ! مثلا نصب یک پکیج مربوط به ۷.۱۰ روی ۸.۰۴ و بر عکس .
سلام
شاید نصب بشه ! ولی من حتی امتحانش رو هم توصیه نمی کنم چون کار درستی نیست. این سیستم ها تفاوت هایی باهم دارند و موضوع فقط نوع فایل نیست . برای مثال نسخه های کتابخانه های این دو باهم فرقهایی رو دارند و ...
حتی نصب بسته های ابونتو روی نسخه های مختلف هم درست نیست ! مثلا نصب یک پکیج مربوط به ۷.۱۰ روی ۸.۰۴ و بر عکس .
samaneh87
27-08-2008, 22:47
سلام
من به كمكه Vmware پارسيكس و توي ويندوز نصب كردم و ميخوام ويندوز و پارسيكس رو باهم شبكه كنم(البته به طور مجازي) ولي اصلا هيچي بلد نيستم و نميدونم از كجا شروع كنم لطفا اگه ميتونيد كمكم كنيد ممنون ميشم.
خوب تنظیمات شبکه رو روی vmware انجام دادید؟
توی قسمت network connection در ویندوز باید یه اینترفیس دیگه اضافه شده باشه برای vmware
و توی لینوکس هم دستور ifconfig رو اجرا کنید
باید یه اینترفیس هم برای شبکه مجازی اونجا دیده بشه
اگر درست باشه فقط کافیه که ipها رو ست کنید
samaneh87
31-08-2008, 16:49
خوب تنظیمات شبکه رو روی vmware انجام دادید؟
توی قسمت network connection در ویندوز باید یه اینترفیس دیگه اضافه شده باشه برای vmware
و توی لینوکس هم دستور ifconfig رو اجرا کنید
باید یه اینترفیس هم برای شبکه مجازی اونجا دیده بشه
اگر درست باشه فقط کافیه که ipها رو ست کنید
سلام
در قسمته connection ويندوز دو تا كانكشن مجازي ايجاد شده ولي نتونستم ip address وmask پارسيكس و با ويندوز ست كنم .ميشه راهنمايي كنيد .چون ip ادرس پارسيكس ابتداش 127 بود و ويندوز اينو قبول نميكرد.
P A R M I S
02-09-2008, 12:48
[quote=Bayazee;2871799]سلام
برای تصویر برداری از دسکتاب من از istanbul و pyVnc2swf استفاده کردم و هر دو بدون مشکلی کار کرد . فکر کنم مشکل شما دلیلش این هست که از پکیچ های ابونتو روی پارسیکس استفاده کردید . پیشنهاد من اینه که خودتون کامپایل کنید .
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[/quote
چه طورباید کامپایل کنیم؟؟؟؟
samaneh87
03-09-2008, 11:29
سلام
من نرم افزار فيلمبرداري istanbul رو با موفقيت نصب كردم ولي چرا موقع فيلمبرداري اگر گزينه صدا رو تيك بزنم ذخيره نميشه اصلا .
چكار كنم؟
P A R M I S
04-09-2008, 15:07
روزبخیر
ازدیروز عصر یهو اینترنتم غات زد
هیچ صفحه ای روبازنمی کردمجبورشدم دوباره پارسیکس نصب کنم
مشکل ازکجاست؟؟؟/
واسه دفعه بعدمخوم یادبگیرم تامجبوربه دوباره نصب کردن پارسیکس نباشم
البته بگم درحال اجرای این دستوربودم
apt-get update && apt-get install fglrx-driver fglrx-glx fglrx-control fglrx-kernel-`uname -r`
-------
این دستور که ربطی به مشکل پیش اومده نداره
در اینجور مواقع یه ip روی اینترنت (مثلا ۴.۲.۲.۴) رو پینگ کن
اگر درست بو ببین مرورگرت مشکل نداشته باشه
dns رو هم حتما چک کن (cat /etc/resolv.conf)
اگر درست نبود یا اصلا وصل نشدی و کلا مشکل داره یا اشکال از سرویس دهندست
من اگر وقت کنم سعی می کنم یدونه از این نرم افزارهای فیلمبرداری از دسکتاپ رو نصب کنم تا مشکل شما حل بشه
P A R M I S
05-09-2008, 13:42
مرسی عزیز
منظورتون از پینگ کردن ای پی اینه؟؟
ping 4.2.2.4
ویه سوال دیگه :
چراگاهی که دارم فیلم نگاه می کنم همزمان یه پنجره بازمیشه به نام x11 واگه اینوببندم فیلم هم قطع میشه؟؟؟
ایا بایدبا سپانتیک این x11رونصب کنم؟؟؟
هیچ پیغامی یا اروری روی اون صفحه نداره؟
درایور کارت گرافیک رو نصب کردید؟
بسته ای به نام x11 نداریم
xserver خودش نصبه
هیچ پیغامی یا اروری روی اون صفحه نداره؟
درایور کارت گرافیک رو نصب کردید؟
بسته ای به نام x11 نداریم
xserver خودش نصبه
P A R M I S
05-09-2008, 16:48
هیچ پیغامی نداره فقط نوشته vls-x11 output
توبسته ها کلی x11 داره...!!!!
الان عکسش رومیزارم
P A R M I S
05-09-2008, 17:01
file:///tmp/moz-screenshot-1.jpgfile:///tmp/moz-screenshot-2.jpg[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
P A R M I S
05-09-2008, 17:06
کارت گرافیکم نصب نشد حدود 5یا6ساعت طول میکشه ووسط کارمدام دی سی میشه وبعدازدوباره وصل شدن ارور میده
خیلی حجمش زیاده
میشه درایور ویندوزش روشبیه سازی کنم بعد براساس اون نصب کنم؟؟؟؟؟؟
اصلا ربطی به اون بسته ها نداره
مشکل از خود vlcه
برو توی settins -->preferences --> video --> output modules -->X11 و دکمه Reset all رو بزن
P A R M I S
05-09-2008, 18:04
کارت گرافیکم نصب نشد حدود 5یا6ساعت طول میکشه ووسط کارمدام دی سی میشه وبعدازدوباره وصل شدن ارور میده
خیلی حجمش زیاده
میشه درایور ویندوزش روشبیه سازی کنم بعد براساس اون نصب کنم؟؟؟؟؟؟
جواب این سوالم رومی دونید؟؟؟
------
اصلا مسیری که گفتید نبود!!
اینم عکسش
file:///tmp/moz-screenshot-1.jpgfile:///tmp/moz-screenshot-2.jpg[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من از روی اسکرین شات فهمیدم که از رامون دارید استفاده میکنید. چرا از وایولا استفاده نمیکنید؟
و این مشکل رو من با vnc داشتم. یه نرمافزار دیگه رو برای پخش استفاده کنید ببینید مشکل حل میشه یا نه.
جواب این سوالم رومی دونید؟؟؟
------
اصلا مسیری که گفتید نبود!!
اینم عکسش
اون مسیر رو توی خود برنامه vlc دنبال کنید:
P A R M I S
06-09-2008, 07:08
برای نصب کارگرافیک از دستورزیر استفاده کردم
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبعدازدانلودشدن بسته های زیر
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداجراش کردم وبااین خطا روبه روشدم چه طورباید برطرفش کنم ؟؟؟
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدوایا بعدازرفع خطاباید دوباره دستور روبنویسم ودوباره یه 4یا5ساعتی تواینترنت باشم؟؟؟؟:41::41::41::41::41::41::41:
احتمالا جوابش باید نه باشه چون بالاخره یه جایی ذخیره شده چه توهسته چه تویه درایو
نمی دونم چرا نسخه bigmem کرنل هست
اول شما خروجی دستور uname -r رو بزار ببینم
حالا شما دستور رو اینجوری بزن:
P A R M I S
06-09-2008, 09:09
root@parsix:/home/parmis# uname -r
2.6.24-parsix-23
P A R M I S
06-09-2008, 09:11
چقدرسریع اجراشد
samaneh87
06-09-2008, 10:09
سلام
ميشه يه نرم افزار براي ضبط صدا در پارسيكس معرفي كنيد اخه sound record پيش فرض خود پارسيكس صدا رو با كيفيته خيلي پايين ضبط ميكنه.
ممنون
P A R M I S
06-09-2008, 10:32
ati catalist conterol center تومنوهم اضاف شده مابقی مراحل رومیرم ولی بازهم صفحه نمایش لرزش داره وهمین گزینه اضافه شده خطا میده
والا من که تا حالا درایور کارت گرافیکهای ati رو نصب نکردم
ولی اشاره می کنم به آخر همین ارور
تنظیمات رو با برنامه aticonfig انجام بده
راهنمای aticonfig
P A R M I S
06-09-2008, 11:47
این که گفتید یعنی چه؟؟؟
ای بابا
چراهمه اش باید به بن بست بخورم
یه سوال فنی:
اگرکارت گرافیکم رودربیارم وکارت گرافیک امبورداستفاده کنم سیستم باهاش بالامیادیاباید دوباره نصب بشه؟؟
m a j r i x
06-09-2008, 20:20
سلام
ميشه يه نرم افزار براي ضبط صدا در پارسيكس معرفي كنيد اخه sound record پيش فرض خود پارسيكس صدا رو با كيفيته خيلي پايين ضبط ميكنه.
ممنون
سلام
همین برنامهای که شما باهاش کارکردی خوبه
نحوه record as مهمه
شما فرمت ذخیره رو voice lossless WAV Audio انتخاب کنید
فکر نکنم از این فرمت با کیفیتتر پیدا بشه
P A R M I S
08-09-2008, 09:52
سلام
kanotix که پارسیکس براساس اون پایه ریزی شده چی هست؟؟؟
سلام
kanotix که پارسیکس براساس اون پایه ریزی شده چی هست؟؟؟
ناپیکس هم یه توزیع هستش که بر اساس دبیان پایه ریزی شده :31:
P A R M I S
08-09-2008, 10:00
سوال بعدی:
چه طورباید این صدای جداگانه روبا فیلم گرفته شده تلفیق کرد؟؟؟
P A R M I S
08-09-2008, 10:06
ناپیکس هم یه توزیع هستش که بر اساس دبیان پایه ریزی شده :31:
این که گفتید بااونی که من پرسیدم یکم فرق داره !!!!!!!!!!
ولطفا دوسه خط فارسی درموردش بنویسید
مرسی
Ahmad-Ra
08-09-2008, 11:56
مرسی
توزیح کوتاه :
ناپیکس (به انگلیسی: Knoppix) یک توزیع زنده و قابل نصب از لینوکس است که دارای قدرت پایداری و ایمن بودن بالاست. این توزیع توسط فردی آلمانی به نام کلاوس کنوپر ساخته و برپایه توزیع دبیان گنو لینوکس میباشد. این توزیع را میتوانید از نو برای خودتان بسازید که اصطلاحاً به این کار Remastering گفته میشود.
عکس از محیط کار:
مرسی
حق با شماست. من تا حالا فکر میکردم که بر اساس ناپیکسه!
اما این هم در مورد kanotix:
نوشته که یه سیستم عامل مبتنی بر دبیان و زندست که قدرت شناسایی سخت افزار بالایی داره و میتونه از روی درایو نوری و بدون هارد دیسک اجرا شه
بعد نوشته که به صورت پیشفرض از KDE استفاده میکنه و البته Gnome و رابط های گرافیکی دیگه رو هم میشه براش نصب کرد.
این عکس از میز کار:
و این هم لینک توزیع:
samaneh87
09-09-2008, 22:22
سلام
ببخشيد من تو پارسيكس جدا فيلمبرداري كردم جدا هم صدا رو ضبط كردم حالا چطور تصويرو صدا رو با هم هماهنگ كنم ؟
لطفا منو راهنمايي كنيد.
مرسي
سلام
ببخشيد من تو پارسيكس جدا فيلمبرداري كردم جدا هم صدا رو ضبط كردم حالا چطور تصويرو صدا رو با هم هماهنگ كنم ؟
لطفا منو راهنمايي كنيد.
مرسي
خوب چند تا برنامه برای ان کار داریم
mplex
kino
فقط شاید کار با اینا یخورده سخت باشه (کلا بحث فایلهای صوتی و تصویری بحث پیچیده ایه)
مثلا فرمتهایی که ساپورت می کنن فرق داره
کیفیت فایل خروجی شاید کم بشه
و چیزهای دیگه
حالا فایلهای صوتی و تصویری شما چه فرمتهایی هستن؟
برنامه ی mplex برنامه متنیه و برنامه kino محیط گرافیکی داره
مثلا برنامه mplex فقط با فرمتهای بر پایه mpeg کار می کنه
شما می تونی فایلهاتونو با ffmpeg یا هر برنامه دیگه ای به فرمتهای سازگار تبدیل کنید و ازش استفاده کنید
برنامه kino هم فرمت dv (digital video) i رو بعنوان ورودی قبول می کنه
با این همه من دیدم خودش تبدیل یا به قول خودش import می کنه (با یه فایل mpeg امتحان کردم)
والا نمی دونم که راهنمای فارسی برای اینها موجود باشه یا نه
ولی انگلیسی داره
حالا دیگه نمی دونم اینهایی که گفتم چقدر می تونه کمکتون کنه یا چطوری بیشتر راهنمایی کرد !!!!
P A R M I S
10-09-2008, 09:28
مرسی عزیز
از سیناپتیک دوباره دنبال گشتم پیداش کردم نصب شد وباکیفیت عالی فیلم برداری کرد
خیلی کارت درسته
kino روهم پیداکردم تو سیناپتیک ودارم نصبش می کنم
خیلی ممنون
-----------
دوباره بعدازنصب کینومیام
صبرم نبوددوتایی شونصب کنم بعد بیام تشکرکنم
من خودم میکروفن ندارم که امتحان کنم
ولی فکر کنم اگر بتونی با برنامه sound recorder صدا ضبظ کنی برنامه recordmydesktop هم می تونه صدا رو ضبط کنه
P A R M I S
10-09-2008, 10:59
من از روی اسکرین شات فهمیدم که از رامون دارید استفاده میکنید. چرا از وایولا استفاده نمیکنید؟
چه فرقی بین رامون و وایولا هست؟؟؟
چه فرقی بین رامون و وایولا هست؟؟؟
ویولا نسخه ی بعد از رامون است و فعلا آخرین نسخه ی ریلیز شده ی پارسیکس .
P A R M I S
10-09-2008, 13:33
ویولا نسخه ی بعد از رامون است و فعلا آخرین نسخه ی ریلیز شده ی پارسیکس .
جدید ترازاین نسخه؟؟
2.6.24-parsix-23
samaneh87
10-09-2008, 22:29
سلام
من ميخوام پارسيكس و ويندوز و به كمك vmvare شبكه كنم البته به طور مجازي كانكشن هاي بوجود اومده از vmvare دو تاست و من نميتونم اي پي ويندوز و پارسيكس و ست كنم لطفا كمكم كنيد؟ در ضمن براي شبكه شدن اين دو فقط ست كردن اي پي كافيه يعني نياز به دستوراته ديگه اي نداره ؟
سلام
من تا روز شنبه 25 ارديبهشت تهران هستم امروز تمام خيابان انقلاب و چهارراه ولي عصررا گشتم ولي نتونستم سي دي پارسيکس را پيدا کنم لطفا يکي راهنمايي کنه سي دي اخرين ورزن پارسيکس را از کجا مي تونم تهيه کنم . ممنون مي شم
سلام
من تا روز شنبه 25 ارديبهشت تهران هستم امروز تمام خيابان انقلاب و چهارراه ولي عصررا گشتم ولي نتونستم سي دي پارسيکس را پيدا کنم لطفا يکي راهنمايي کنه سي دي اخرين ورزن پارسيکس را از کجا مي تونم تهيه کنم . ممنون مي شم
اگر امکان دانلود آن برای شما فراهم نیست از یکی از دو سایت زیر آن را سفارش دهید.
توجه کنید که که i386 نسخه 32 بیت و AMD64 نسخه 64 بیت است که با توجه به نوع سی پی یو سیستمتون باید یکی از آنها را سفارش دهید.
samaneh87
11-09-2008, 19:49
سلام
من gtk-recorddesktop رو نصب كردم و از صفحه دسك تاپ فيلمبرداري كردم با كيفيت عالي و همزمان هم صدا روش ضبط كردم ولي چون ميخوام سي دي اموزشي درست كنم قصد دارم يه موسيقي ملايم به اين مجموعه اضافه كنم بايد چكار كنم؟
يعني اين نرم افزار لينوکس پارسيکس هيجا نيست که مستقيما بشه اونو خريد
سلام
من ميخوام پارسيكس و ويندوز و به كمك vmvare شبكه كنم البته به طور مجازي كانكشن هاي بوجود اومده از vmvare دو تاست و من نميتونم اي پي ويندوز و پارسيكس و ست كنم لطفا كمكم كنيد؟ در ضمن براي شبكه شدن اين دو فقط ست كردن اي پي كافيه يعني نياز به دستوراته ديگه اي نداره ؟
در زیر یه راهنما برای ست کردن ip ها گذاشته تصویری هم هست
برای ویندوز xp
برای پارسیکس
m a j r i x
12-09-2008, 13:38
سلام
من gtk-recorddesktop رو نصب كردم و از صفحه دسك تاپ فيلمبرداري كردم با كيفيت عالي و همزمان هم صدا روش ضبط كردم ولي چون ميخوام سي دي اموزشي درست كنم قصد دارم يه موسيقي ملايم به اين مجموعه اضافه كنم بايد چكار كنم؟
سلام
قبل از اینکه gtk-recorddesktop شروع به کپچر کنه شما اون آهنگی رو که میخواهید بذارید بعدش برنامه رو اجرا کنید
samaneh87
12-09-2008, 14:24
سلام
من kino رو دانلود كردم ولي نميتونم فايل هاي فيلمبرداري شده در پارسيكس به كمكه kino به فرمت avi يا هر فرمتي كه تو ي ويندوز شناسايي بشه تبديل كنم؟(فرمتي كه gtk فيلمبرداري ميكنه ogv است ) اخه ميخوام اين فايل در ويندوز هم اجرا بشه .
m a j r i x
12-09-2008, 22:16
سلام
من kino رو دانلود كردم ولي نميتونم فايل هاي فيلمبرداري شده در پارسيكس به كمكه kino به فرمت avi يا هر فرمتي كه تو ي ويندوز شناسايي بشه تبديل كنم؟(فرمتي كه gtk فيلمبرداري ميكنه ogv است ) اخه ميخوام اين فايل در ويندوز هم اجرا بشه .
سلام
اول از همه باید ffmpeg رو نصب کنید
بعدش برو به این دو تا آدرس زیر که حسین جان قبلا معرفی کرده بود
samaneh87
12-09-2008, 22:48
سلام
من با gtk از پارسيكس فيلمبرداري كردم همزمان صدا رو هم ضبط كردم ولي در بعضي مواقع در ضبط صدا يه اشكالي پيش مياد و خراب ميشه دوباره مجبورم همه ي كارا رو از اول انجام بدم ميخواستم بدونم ميشه همونجايي كه صدا خراب ميشه ضبط صدا رو قطع كرد دوباره انجام داد طوري كه جداگانه ذخيره نشه و ادامه ي همون كارمون باشه؟
m a j r i x
15-09-2008, 20:51
سلام
من با gtk از پارسيكس فيلمبرداري كردم همزمان صدا رو هم ضبط كردم ولي در بعضي مواقع در ضبط صدا يه اشكالي پيش مياد و خراب ميشه دوباره مجبورم همه ي كارا رو از اول انجام بدم ميخواستم بدونم ميشه همونجايي كه صدا خراب ميشه ضبط صدا رو قطع كرد دوباره انجام داد طوري كه جداگانه ذخيره نشه و ادامه ي همون كارمون باشه؟
سلام
سیستمی که کار کپچر انجام میده باید سخت افزار مناسبی داشته
حداقل cpu 2.6G و ram 1G لازمه
مشخصات سخت افزاری سیستم رو اینجا میذارید
samaneh87
15-09-2008, 22:12
سلام
سیستمی که کار کپچر انجام میده باید سخت افزار مناسبی داشته
حداقل cpu 2.6G و ram 1G لازمه
مشخصات سخت افزاری سیستم رو اینجا میذارید
سلام دوست عزيز
از پاسختون خيلي ممنون اما من منظور پاسختونو نفهميدم من گفتم چون بعضي مواقع خودمون در ضبط صدا اشتباه ميكنيم ميخواستم بدونم ايا gtk هم مثل نرم افزار هاي فيلمبرداري در ويندوز ميشه همون لحظه اونو قطع كرد و دوباره صدا رو ضبط كرد بطوريكه اين صداي جديد ادامه كار قبلي باشد در واقع بدون استفاده از نرم افزار ويرايش صدا با خود نرم افزار gtk اين كارو انجام دادايا اين قابليت و داره اگه داره چه تنظيماتي بايد انجام بدم ؟
m a j r i x
17-09-2008, 19:39
سلام دوست عزيز
از پاسختون خيلي ممنون اما من منظور پاسختونو نفهميدم من گفتم چون بعضي مواقع خودمون در ضبط صدا اشتباه ميكنيم ميخواستم بدونم ايا gtk هم مثل نرم افزار هاي فيلمبرداري در ويندوز ميشه همون لحظه اونو قطع كرد و دوباره صدا رو ضبط كرد بطوريكه اين صداي جديد ادامه كار قبلي باشد در واقع بدون استفاده از نرم افزار ويرايش صدا با خود نرم افزار gtk اين كارو انجام دادايا اين قابليت و داره اگه داره چه تنظيماتي بايد انجام بدم ؟
سلام
من الان روشی که شما گفتی روی gtk امتحان کردم
یعنی اگر شما آهنگ قطع کنی gtk دیگه آهنگی رو با تصویر ذخیره نمیکنه
منظور از کپچر اینکاری که gtk انجام میده تصویر و صدای سیستم رو ضبط میکنه رو کپچر میگن حالا سیستمی که کار کپچر انجام میده باید از سخت افزار مناسبی داشته باشه
شما می خواید برنامه رو قطع کنید وبعد که دوباره شروع می کنید بقیشو ادامه بده درسته؟
فکر نکنم اینطوری بشه
حالا باز امتحان می کنم ببینم چی میشه
می شه بعدش فایلها رو با نرم افزار های مختلف ویرایش و به هم بچسبونید که دیگه خیلی دردسر داره واحتمال کاهش کیفیت هم هست
سلام.
به اساتید لینوکس :)
راستش من چند وقته یه مشکلی دارم با Icewwasel همین مرورگر پارسیکس .الان تقریبا هر دفعه که با این مرور گر میاد تو پی سی اصلا امکان ارسال پست و حتی ویرایش امضا رو ندارم . یعنی وقتی متن مورد نظر رو مینویسم و دکمه ارسال رو میزنم اصلا واکنش خاصی نشون نمیده و بعد از حدود یک دقیقه یه جورایی انگار میگه باید این صفحه php رو sava as کنی (نمیدونم دقیقا منضظورم رو بگم شرمنده) من تنها راهم اینه که کامدیوتر رو ریست کنم وقتی این کار رو انجام میدممشکل حل میشه و همه چیز به حالت طبیعی بر میگرده .
راستی با Opera هم تست کردم . اون هیچ مشکلی نداره ... یعنی 100٪ مشکل از این مرورگر ...
ممنون میشم کمکم کنید البته در سطح بسیار بسیار مبتدی
با تشکر مهران ...
ورژن این مرورگر چیه ؟ از طریق برنامه synaptic که در پارسیکس موجود هست , ببینید آیا نسخه ی جدید تری برای آن موجود هست یا نه ! در نهایت سعی کنید Iceweasel رو یکبار به طور کامل پاک کنید و مجددا نصب کنید.
samaneh87
17-09-2008, 23:44
شما می خواید برنامه رو قطع کنید وبعد که دوباره شروع می کنید بقیشو ادامه بده درسته؟
فکر نکنم اینطوری بشه
حالا باز امتحان می کنم ببینم چی میشه
می شه بعدش فایلها رو با نرم افزار های مختلف ویرایش و به هم بچسبونید که دیگه خیلی دردسر داره واحتمال کاهش کیفیت هم هست
سلام
بله دقيقا منظورم همينه ولي نميدونم ميشه يا نه؟
لطفا اگه شد كمكم كنيد ممنون ميشم.
samaneh87
18-09-2008, 12:23
سلام
اول از همه باید ffmpeg رو نصب کنید
بعدش برو به این دو تا آدرس زیر که حسین جان قبلا معرفی کرده بود
ممنون
ولي اين لينكهادوتامشكل داره
1-براي محيط kde هستش كه ما توپارسيكس ازمحيط gnome استفاده ميكنيم
2-لينك دانلودش ياخرابه يامانمي تونيم دانلودكنيم
----------
لطفا لينك مستقيم براي محيط gnome معرفي كنيد
مرسي
سلام دوستان
داشتم تو سابت parsix می گشتم چشمم افتاد به اسامی تیم parsix , اینا در آمدشون از کجا تامین می شه آخه پارسیکس توزیع زیاد معروفی مثل ابونوتو نیست؟؟
توی این اسامی شما کسی رو می شناسید؟؟(یعنی توی ایران معروف باشه)
Ahmad-Ra
18-09-2008, 13:35
کلا توزیع پارسیکس استارتش با آقای باغومیان بود و دنبال میشه و درامد این پروژه از انجمن های مخصوص و سایتهایی مثل distrowatch و... این کار برای تخصیص هزینه و... تامین میشه.
پارسیکس به دلایلی مورد استفاده عرب ها هست و حتی من میدیدم که از کشور های دیگه ای مثل اروپا هم این توزیع خواستار داره.
Mohsen.zaman
18-09-2008, 21:24
سلام دوستان . من با پارسیکس رامون نمیتونم وارد اینترنت بشم . برای اتصال به اینترنت از برنامه Gnome ppp استفاده می کنم . همه کارها انجام میشه و اتصال با موفقیت انجام میشه اما بلافاصله قطع میشه و دوباره روز از نو روزی از نو .
متن ارور اینه :
--> Ignoring malformed input line: ";Do NOT edit this file by hand!"
--> WvDial: Internet dialer version 1.56
--> Cannot set information for serial port.
--> Initializing modem.
--> Sending: ATZ
ATZ
OK
--> Sending: ATQ0 V1 E1 S0=0 &C1 &D2 +FCLASS=0
ATQ0 V1 E1 S0=0 &C1 &D2 +FCLASS=0
OK
--> Modem initialized.
--> Sending: ATM1L3DT9712000
--> Waiting for carrier.
ATM1L3DT9712000
CONNECT 38400
--> Carrier detected. Waiting for prompt.
User Access Verification
Username:
Username:
--> Looks like a login prompt.
--> Sending: z6e7na
z6e7na
Password:
--> Looks like a password prompt.
--> Sending: (password)
% Authentication failed.
Username:
z6e7na
Password:
--> Looks like a password prompt.
--> Sending: (password)
% Authentication failed.
Username:
z6e7na
Password:
--> Don't know what to do! Starting pppd and hoping for the best.
--> Starting pppd at Fri Sep 19 01:24:03 2008
--> Warning: Could not modify /etc/ppp/pap-secrets: Permission denied
--> --> PAP (Password Authentication Protocol) may be flaky.
--> Warning: Could not modify /etc/ppp/chap-secrets: Permission denied
--> --> CHAP (Challenge Handshake) may be flaky.
--> Pid of pppd: 3137
--> Using interface ppp0
--> Disconnecting at Fri Sep 19 01:24:04 2008
--> The PPP daemon has died: Authentication error.
--> We failed to authenticate ourselves to the peer.
--> Maybe bad account or password? (exit code = 19)
--> man pppd explains pppd error codes in more detail.
--> I guess that's it for now, exiting
--> The PPP daemon has died. (exit code = 19)
دوستان اگه راهنمایی کنن ممنون میشم
ورژن این مرورگر چیه ؟ از طریق برنامه synaptic که در پارسیکس موجود هست , ببینید آیا نسخه ی جدید تری برای آن موجود هست یا نه ! در نهایت سعی کنید Iceweasel رو یکبار به طور کامل پاک کنید و مجددا نصب کنید.
حسین جان این پیغام رو میده :41:
بعد چجوری باید من Iceweasel رو یکبار به طور کامل پاک کن و مجددا نصب کنم ؟
با تشکر مهران ...
با تشکر مهران ...
عجیبه که این برنامه در پارسیکس هست ولی در لیست مخازنش نیست!
دوست عزیز برنامه رو از مخازن دبیان (آخرین ورژنش) رو بگیرید و نصب کنید:
در مورد پاک کردن و از بین بردن تنظیمات هم که حسین عزیز گفتند:
apt-get purge Iceweasel
با تشکر مهران ...
حتما نام بسته فرق می کنه ! توی برنامه synaptic package manager جستجو کن . حتما پیداش می کنی ...
P A R M I S
20-09-2008, 17:38
روزبخیر
من زمانی که باopen office.org writer فارسی تایپ می کنم وبعدش نیاز به تایپ یه کلمه ی انگلیسی دارم وبعددوباره پارسی تایپ می کنم کلمات جابجامیشند
این مسیر روهم نگاه کردم
tools-->options ---> Language Settings ---> Languages
تیک Enable For complex text layout (CTL) درست بود و در بالای اون (روبری CTL ) گزینه Farsi انتخاب بود
تو ویندوز این مشکل روداشتم وبرای تایپ همچین متنهایی تنهاراه حلم باز کردن یه متن قدیمی تایپ شده در word بود که هربار باز میکردمش ومتنم رومینوشتم بعداز نوشتن متن اولیه روپاک می کردم ونوشته ای جدید روجای دیگه ذخیره میکردم وهربار همین راه حلم بود که به رحمت نصب غلط فدورا اون متن رو دیگه ندارم
تو پارسیکس چه کارکنم که این مشکل برطرف بشه؟؟؟
دوستان اون مشکل یه طرف ... یه مشکل دیگه هم هست .
من دو تا فایل rar دانلود کردم که الان پسوردشون معلوم نیست چیه .
چجوری میتونم بدون پسورد اون فایل ها رو باز کنم ؟
با تشکر مهران ...
یه خبر خوب :
لوح فشرده سرو، حاوی بستههای نرمافزاری سازگار با سیستم عامل پارسیکس گنو/لینوکس
روزبخیر
من زمانی که باopen office.org writer فارسی تایپ می کنم وبعدش نیاز به تایپ یه کلمه ی انگلیسی دارم وبعددوباره پارسی تایپ می کنم کلمات جابجامیشند
این مسیر روهم نگاه کردم
tools-->options ---> Language Settings ---> Languages
تیک Enable For complex text layout (CTL) درست بود و در بالای اون (روبری CTL ) گزینه Farsi انتخاب بود
تو ویندوز این مشکل روداشتم وبرای تایپ همچین متنهایی تنهاراه حلم باز کردن یه متن قدیمی تایپ شده در word بود که هربار باز میکردمش ومتنم رومینوشتم بعداز نوشتن متن اولیه روپاک می کردم ونوشته ای جدید روجای دیگه ذخیره میکردم وهربار همین راه حلم بود که به رحمت نصب غلط فدورا اون متن رو دیگه ندارم
تو پارسیکس چه کارکنم که این مشکل برطرف بشه؟؟؟
شما باید گزینه ی Right-to-left رو فعال کنید مانند شکل زیر:
و البته اگر این گزینه را ندارید در مسیر visible buttons اون رو فعال کنید.
دوستان اون مشکل یه طرف ... یه مشکل دیگه هم هست .
من دو تا فایل rar دانلود کردم که الان پسوردشون معلوم نیست چیه .
چجوری میتونم بدون پسورد اون فایل ها رو باز کنم ؟
با تشکر مهران ...
ابتدا بسته های زیر را نصب کنید:
apt-get install libxml2-dev build-essential
و سپس از برنامه ی زیر استفاده کنید:
P A R M I S
23-09-2008, 20:07
شب بخیر
من هم با پسوردمشکل داشتم مرسی ازجوابتون
ولی هرکارمی کنم نصب نمیشه
حتی با توجه به راهنمای read me تغییرمیدم بازهم نمیشه
میشه یکم راهنمایی بیشتری بکنید
من زیردیپلمم جوابمو ساده بدید
ممنون و
ولی درمورد جواب سوال افیس راست نویسش روفعال میکنم ولی بازهم نمیشه!!!!
نمی دونم جای درخواستم درسته یانه ولی کسی یه متن تایپ شده تو ورد نداره که کلمات انگلیسی وفارسی توجمله ها وجودداشته باشه منظورم باهم بودن این دونوع زبانه .یعنی عاطی پاتی باشه
مثل:
linux تنها یک سیستم عامل نیستlinuxیک فرهنگ است
ولی درمورد جواب سوال افیس راست نویسش روفعال میکنم ولی بازهم نمیشه!!!!
نمی دونم جای درخواستم درسته یانه ولی کسی یه متن تایپ شده تو ورد نداره که کلمات انگلیسی وفارسی توجمله ها وجودداشته باشه منظورم باهم بودن این دونوع زبانه .یعنی عاطی پاتی باشه
مثل:
linux تنها یک سیستم عامل نیستlinuxیک فرهنگ است
راه حل :
- در برنامه OpenOffice.org Writer در منوی Tools گزینه ی Options رو انتخاب کنید.
- در پنجره ی باز شده و درنوار سمت چپ , Language Settings و سپس Languages را انتخاب کنید.
- در سمت چپ پنجره , گزینه ی Enabled for complex text layout رو انتخاب کنید.
- در همان پنجره و از منوی کشویی CTL زبان Farsi را انتخاب کرده و بروی OK کلیک کنید.
- در نوار ابزار, گزینه ی Right-To-Left را فعال کنید.
حالا با خیال راحت میتونید جملات ترکیبی را تایپ کنید !
P A R M I S
23-09-2008, 21:12
مرسی حسین اقا:11:
درست شد
نمیدونم کجاش رواشتباه میکردم ولی خداروشکردرست شد
Ahmad-Ra
23-09-2008, 21:51
یه مقدار دقت کن شاید یه جای کار اشتباه رفتی. من همین الان امتحان کردم شد.
P A R M I S
24-09-2008, 16:14
روزبخیر
یه مقدارتوضیح درمورد خط زیرکه درابتدای ورود به سیستم عامل پارسیکس درمنو یا برگه ی ACTION بود میخوام
لطفا درجواب به یه صفحه ی انگلیسی لینک ندید
ممنون
Run xdmcp chooser
مرسی حسین اقا:11:
درست شد
نمیدونم کجاش رواشتباه میکردم ولی خداروشکردرست شد
خوشحالم که مشکلتون حل شد !
روزبخیر
یه مقدارتوضیح درمورد خط زیرکه درابتدای ورود به سیستم عامل پارسیکس درمنو یا برگه ی ACTION بود میخوام
لطفا درجواب به یه صفحه ی انگلیسی لینک ندید
ممنون
Run xdmcp chooser
XDMCP مخفف X display manager control protocol , یک پروتوکل شبکه است که از طریق اون یک کاربر ( client ) میتونه به یک کامپیوتر دیگه ( server ) که به محیط گرافیکی دسترسی داره, ارتباط برقرار کنه , لوگین کنه و برنامه های مختلف رو اجرا کنه ! اطلاعات بیشتری از نحوه ی کارکرد این سیستم ندارم ! اگر اطلاعات بیشتری می خوای به لینک های زیر مراجعه کنی :
P A R M I S
26-09-2008, 20:18
شب بخیر
من هم با پسورد فایل های rarمشکل داشتم مرسی ازجوابتون
من زیردیپلمم جوابمو ساده بدید
لطفا راهنمایی کنید
سلام به همه دوستان ...
رم کامپیوتر من 128 هست به نظر شما من اگه برنامه wine رونصب کنم میتونم به راحتی باهاش کار کنم یا نه ؟
راستش من برنامه wine رو برای برنامه های Word و Windows Media Player میخوام و همچنین برای اینکه بتونم یه خورده با کامیپوتر بازی کنم !
ممنون از راهنماییتون :)
با تشکر مهران ...
Ahmad-Ra
26-09-2008, 22:04
سلام به همه دوستان ...
رم کامپیوتر من 128 هست به نظر شما من اگه برنامه wine رونصب کنم میتونم به راحتی باهاش کار کنم یا نه ؟
راستش من برنامه wine رو برای برنامه های Word و Windows Media Player میخوام و همچنین برای اینکه بتونم یه خورده با کامیپوتر بازی کنم !
ممنون از راهنماییتون :)
با تشکر مهران ...
در مورد رم، با توجه به برنامه ای که مخیواهید در محیط استفاده کنید توجه کنید.
خب خود پارسیکس وقتی کدک و برنامش رو داره واس چی WMP ؟؟
WOR چرا وقتی برنامه هایی مثل Open office هست؟
در مورد بازی هم 100 در صد تضمین نیست روی wine.
یکی هست که پولی هست ولی ظاهرا روون تر و راحت بازی رو شبیه سازی میکنه در لینوکس :
سلام .
احمد جان ممنون از پاسخت :)
راستش WMP به خاطر اینکه بعضی از سایت ها برای اجرای فایل های صوتی خب به WMP یا Real Player نیاز دارن . و با برنامه یی که من دارم از جمله Amarok عمل نمیکنن .
Word هم برای خودم نمیخوام. برای کسی لازم دارم 100٪ روی سیستمم باشه و الا خودم همیشه با Open Office کار میکنم.
فکر نمیکنم برنامه ای باشه که که کاملا معادل WMP ویندوز عمل کنه و سایت هایی که میگن برای دیدن باید WMP داشته باشی اون رو قبول کنن و توی اون برنامه هم نشون بدن ...
و Word رو هم که دیگه حتما باید داشته باشم .
با تشکر مهران ...
Ahmad-Ra
26-09-2008, 23:15
سلام .
احمد جان ممنون از پاسخت :)
راستش WMP به خاطر اینکه بعضی از سایت ها برای اجرای فایل های صوتی خب به WMP یا Real Player نیاز دارن . و با برنامه یی که من دارم از جمله Amarok عمل نمیکنن .
Word هم برای خودم نمیخوام. برای کسی لازم دارم 100٪ روی سیستمم باشه و الا خودم همیشه با Open Office کار میکنم.
فکر نمیکنم برنامه ای باشه که که کاملا معادل WMP ویندوز عمل کنه و سایت هایی که میگن برای دیدن باید WMP داشته باشی اون رو قبول کنن و توی اون برنامه هم نشون بدن ...
با تشکر مهران ...
خواهش میکنم.
خب منظورت پخش یکسری فایل ها مثل avi و ... هست دیگه؟؟
اگر اره خب Mplayer و SMplayer رو نصب کنین.
من دیده بودم که با Wine میشه word مایکروسافت رو در لینوکس نصب کرد. پس میشه.
من تا به حال فایلی نبوده که در سیستمم پخش نشه!
VLC خودش کل سیستم ویندوز و مک و ... رو جواب میده!
Mplayer اگر نیاز به پخش فایلهای کیفیت پایین دارید.
و kaffeine هم خودش همه کاره هست.
نه به windows MP ونه Real player نیازی نیست به هیچ عنوان.
در مورد MS office هم :
شب بخیر
من هم با پسوردمشکل داشتم مرسی ازجوابتون
ارور مورد نظر رو بدید.
P A R M I S
27-09-2008, 14:39
روز بخیر
البته تغییری در make فایل
#
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدطبق راهنماش ندادم چون نمی دونم چه کامپایلری رو جایگزین your c compller کنم وهمون کامپایلر پیش فرض خودش یعنی CC=gcc روتغییر ندادم
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداون دوبسته قبلی رو هم که گفته بودیدنصب کردم
پارمیس عزیز،آیا شما کامپایلر gcc رو نصب کردی؟
ارور مشخصا به شما در مورد این کامپایلر ایراد گرفته.
sudo aptitude install gcc
یا
sudo apt-get install gcc
P A R M I S
27-09-2008, 20:37
این کامپایلریعنی چه؟؟؟
طبق راهنماش نوشته کامپایلر روی سیستممتون روجایگزین این gcc کنید ومن c و c++ زوجایگزین کردم ولی فایده نداشت
------
2تا سوال:
اول ازکجا بدونم کامپایلر های نصب شده روی سیستمم چی یا چی ها هستند؟؟
دوما gcc روازکجانصب کنم ؟؟
تو سیناپتیک gcc نصب بود ولی کلی بسته ی نصب نشده با پسوند داشت که نصب نبود مثل gcc-3.4 ,gcc-4.1 واین جور پسونداش نصب نبود
این کامپایلریعنی چه؟؟؟
طبق راهنماش نوشته کامپایلر روی سیستممتون روجایگزین این gcc کنید ومن c و c++ زوجایگزین کردم ولی فایده نداشت
------
2تا سوال:
اول ازکجا بدونم کامپایلر های نصب شده روی سیستمم چی یا چی ها هستند؟؟
دوما gcc روازکجانصب کنم ؟؟
تو سیناپتیک gcc نصب بود ولی کلی بسته ی نصب نشده با پسوند داشت که نصب نبود مثل gcc-3.4 ,gcc-4.1 واین جور پسونداش نصب نبود
البته یکجورایی سوالاتتون رفته به سمت خارج از پارسیکس :46: ولی بالاخره مشکلاتتون در پارسیکس هست دیگه.
کامپایلر که خوب معلوم هست، هر زبان برنامه نویسی برای اینکه بتونه دستورات وارد شده توسط برنامه نویس رو اجرا کنه باید اون رو بعد از چک برای هرگونه نادرستی دستوری به کدهای بایناری تبدیل کنه تا کامپیوتر بتونه اونها رو اجرا کنه، این کار وظیفه ی کامپایلر یا چی بهش بگیم...به یک قول مترجم دستورات قابل فهم انسان به دستورات قابل فهم ماشین.
----
اصولا جز bash, python کامپایلری دیگر نصب نیست به طور پیش فرض و بنابراین هرچه خودتون نصب کرده باشید و یا احیانا با نصب یک برنامه به صورت وابستگی نصب شده باشه هست.
gcc فکر می کنم آخرین نسخه اش 4.2.3 باشه... والبته نصب خود این کامپایلر کافی نیست، خیلی اوقات کتابخانه های مختلفی نیاز هست که خود سیستم بهتون می گه.
در کل برای نصب و یا تکمیل دستور:
sudo aptitude install gcc
با توحه به خاصیت aptitude نسبت به apt-get خودش آنچه نیاز ابتدایی هست رو نصب می کنه.
====
شما کامپایلر رو به همون gcc تغییر بدید، راستی کامپایلر زبان ++C هم ++G هست در لینوکس(گرچه ++C هم کار می کنه)
P A R M I S
28-09-2008, 09:03
مرسی عزیز
کامپایلر رویه جورایی بلدم چون درسش روپاس کردم
منظورم همون gccبود
چشم الان یهaptitude میزنم ببینم چی بشه
P A R M I S
28-09-2008, 09:06
این نوع رواصلا نشناخت
با apt get دستوررواجراکردم وبعد دستورات مربوط به بسته رو وبازهم خطا داد
P A R M I S
30-09-2008, 20:12
این نوع رواصلا نشناخت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبا apt get دستوررواجراکردم وبعد دستورات مربوط به بسته رو وبازهم خطا داد
به علاوه سوال بالایی
لینوکس خودش، خودشو ریبوت نمیکنه یعنی چی؟؟؟
اگرجای سوالم خطاست برم تو تایپیک خودم بنویسمش:43:
---
کامپایلر gcc روهم تقریبا فهمیدم چیه ...کامپایلر جی سی سی شامل کامپایلر جاوا,سی,سی پلاس پلاس و... می باشد.
عید همگی هم مبارک
با apt get دستوررواجراکردم وبعد دستورات مربوط به بسته رو وبازهم خطا داد
کد:
root@parsix:/home/payam/rarcrack-0.2# make
gcc -pthread rarcrack.c `xml2-config --libs --cflags` -O2 -o rarcrack
rarcrack.c: In function ‘crack_thread’:
rarcrack.c:206: warning: comparison between pointer and integer
من توی این خطایی نمی بینم
فقط یه warning...
P A R M I S
01-10-2008, 07:44
من توی این خطایی نمی بینم
فقط یه warning...
اخطار دلیل اشتباه نیست؟؟؟؟
پس چرابازهم هرچی فایل rar دارم پس ورد میخواد؟؟؟
من این دستورات روبرای بازکردن فایلهای rar انجام دادم
P A R M I S
04-10-2008, 17:35
اخطار دلیل اشتباه نیست؟؟؟؟
پس چرابازهم هرچی فایل rar دارم پس ورد میخواد؟؟؟
من این دستورات روبرای بازکردن فایلهای rar انجام دادم
سلام مجدد
1-فایلهای rar راه دیگه ای برای بازشدن ندارند؟؟
2-چرا هرچند وقت یه بار سیستم موقع بالااومدن پیغامی میده که 28بار سیستم بدون چک شدن روشن شده وهمون ابتدای روشن شدن شروع میکنه به چک کردن پارتیشن ها؟؟؟منظورم اینه که فایده ی این کارچیه؟؟؟
3-چکارباید کرد که دیگه این کارانجام نشه؟؟
P A R M I S
04-10-2008, 19:06
به علاوه ی سوالهای بالا
ایا میشه توپارسیکس فلش ساخت؟؟
persianmahdi
04-10-2008, 19:14
سلام
خواهشا زود جواب بدید .
من امروز قصد داشتم پارسیکس را نصب کنم .
اما توی همون شروع کار به مشکل برخوردم
اولا وقتی به صورت لایو با سی دی بالا میام نمی تونم داخل هیچ کدوم از درایوهام برم و وقتی روی هر درایو کلیک می کنم error زیر را می ده
cannot mount volume
البته من روی هر درایوی که کلیک میکردم همین ارور را می داد . تمامی درایوهای من از نوع فایل سیستم NTFS هست .
من یه درایو را کامل پاک کردم و قصد داشتم یه درایو لینوکسی درست کنم تا لینوکس را داخل اون نصب کنم اما موقع پارتیشن بندی باز هم دچار مشکل شدم .
یعنی وقتی روی گزینه Partition the hard disk کلیک می کردم تا پارتیشن لینوکس را درست کنم یه پنجره باز می شد که کل فضای هارد من را بهم نشون می داد و وقتی ok می کردم باز هم پنجره قبلی که می گه می خواهید پارتیشن بندی کنید یا خارج شوید می اومد .
حالا مشکل از چی هستش ؟
چی کار باید بکنم ؟
با تشکر
P A R M I S
04-10-2008, 19:41
دوست عزیز
این راهیه که من میدونم
ابتدابرای این کارکافیه بری منوی سیستم بالای صفحه وبعد گزینهquitرو انتخاب کنی وبعد log out
بعددوباره کلمه ی root روبه عنوان راه کاربری بنویس وپسوردش روparsix بنویس
این حالتی میتونی راحت پارتیشنهاتوببینی
برای نصبش هم یه متن فارسی 4صفحه ای خلاصه شده وکامل روتهیه کردم اگرمی خوای ادرس ایمیلتون روبدید براتون میفرستم
نصبش باخوندن اون متن خیلی راحته
وغیرازاون متن میتونید به منوی اپیلیکیشن وبعدزیرمنوی پارسیکس وبعد گزینه ی داکیومنت پارسیکس روانتخاب کنی وراهنمایی های لازم روبخونی یکم گیج کننده هست ولی یکم دقت کنی راحته
P A R M I S
04-10-2008, 19:50
شب بخیر
به علاوه سوالهای بالا
نرم افزار تبدیل پی دی اف به ورد در پارسیکس وجود داره؟؟
شب بخیر
به علاوه سوالهای بالا
نرم افزار تبدیل پی دی اف به ورد در پارسیکس وجود داره؟؟
بسته ای برای OO هست که می تونه PDF رو باز کنه و شما با استفاده از save as می تونید اون رو به odt. ذخیره کنید.
و یا این کد را ببینید:
persianmahdi
04-10-2008, 21:57
دوست عزیز
این راهیه که من میدونم
ابتدابرای این کارکافیه بری منوی سیستم بالای صفحه وبعد گزینهquitرو انتخاب کنی وبعد log out
بعددوباره کلمه ی root روبه عنوان راه کاربری بنویس وپسوردش روparsix بنویس
این حالتی میتونی راحت پارتیشنهاتوببینی
برای نصبش هم یه متن فارسی 4صفحه ای خلاصه شده وکامل روتهیه کردم اگرمی خوای ادرس ایمیلتون روبدید براتون میفرستم
نصبش باخوندن اون متن خیلی راحته
وغیرازاون متن میتونید به منوی اپیلیکیشن وبعدزیرمنوی پارسیکس وبعد گزینه ی داکیومنت پارسیکس روانتخاب کنی وراهنمایی های لازم روبخونی یکم گیج کننده هست ولی یکم دقت کنی راحته
نه دوست عزیز با این کار هم نشد
با این روش می شه به محتوای درایوها دسترسی داشت .
اما من می خوام پارسیکس را نصب کنم . توی این روش اصلا ایکون install parsix نست که برای نصب روش کلیک کرد .
کسی نمی دونه من چه طور می تونم این مشکل را حل کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :41:
5 ساعته میخوام یه پارسیکس نصب کنم :41::41:
P A R M I S
05-10-2008, 07:06
صبح بخیر
نشد
پیغام دادکه افیس .اوارجی نصب نیست البته شاید من اشتباه کردم !!که بعید هم نیست
root@parsix:/home/payam# su
root@parsix:/home/payam# apt-get install ghostscript pstotext poppler-utils openoffice.org
Reading package lists... Done
Building dependency tree
Reading state information... Done
ghostscript is already the newest version.
ghostscript set to manually installed.
pstotext is already the newest version.
Package openoffice.org is not available, but is referred to by another package.
This may mean that the package is missing, has been obsoleted, or
is only available from another source
However the following packages replace it:
ttf-opensymbol openoffice.org-writer openoffice.org-common
openoffice.org-calc openoffice.org-draw openoffice.org-core
openoffice.org-math openoffice.org-impress
E: Package openoffice.org has no installation candidate
P A R M I S
05-10-2008, 07:12
نه دوست عزیز با این کار هم نشد
با این روش می شه به محتوای درایوها دسترسی داشت .
اما من می خوام پارسیکس را نصب کنم . توی این روش اصلا ایکون install parsix نست که برای نصب روش کلیک کرد .
کسی نمی دونه من چه طور می تونم این مشکل را حل کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :41:
5 ساعته میخوام یه پارسیکس نصب کنم :41::41:
صبح شماهم بخیر
من هم برای دسترسی به درایوت اون پیشنهاد روکردم
این فایل پی دی اف روبرو دانلودکن
شاید براساس توضیحاتش بتونی نصب کنی
چون سرعت اینترنتم پایینه مجبورشدم عکسهاشو بردارم.فقط باید مراحلش رودقیق انجام بدی توضیحاتش کامله فقط عکس نداره
صبح بخیر
نشد
پیغام دادکه افیس .اوارجی نصب نیست البته شاید من اشتباه کردم !!که بعید هم نیست
root@parsix:/home/payam# su
root@parsix:/home/payam# apt-get install ghostscript pstotext poppler-utils openoffice.org
Reading package lists... Done
Building dependency tree
Reading state information... Done
ghostscript is already the newest version.
ghostscript set to manually installed.
pstotext is already the newest version.
Package openoffice.org is not available, but is referred to by another package.
This may mean that the package is missing, has been obsoleted, or
is only available from another source
However the following packages replace it:
ttf-opensymbol openoffice.org-writer openoffice.org-common
openoffice.org-calc openoffice.org-draw openoffice.org-core
openoffice.org-math openoffice.org-impress
E: Package openoffice.org has no installation candidate
کدوم نسخه پارسیکس رو دارید؟
مگه openoffice از قبل روش نصب نبوده؟ چرا دوباره زدید نصبش کنه؟
خروجی دستور cat /etc/apt/sources.list رو بزارید
persianmahdi
05-10-2008, 09:10
صبح شماهم بخیر
من هم برای دسترسی به درایوت اون پیشنهاد روکردم
این فایل پی دی اف روبرو دانلودکن
شاید براساس توضیحاتش بتونی نصب کنی
چون سرعت اینترنتم پایینه مجبورشدم عکسهاشو بردارم.فقط باید مراحلش رودقیق انجام بدی توضیحاتش کامله فقط عکس نداره
سلام
ممنون پارمیس جان
این فایل pdf دانلود نشد . احتمالا سرور پرشین گیگ فعلا مشکل داره . شما چک کن لینک مشکلی نداشته باشه .
گفتم من مشکلی بابت نصب پارسیکس ندارم . درسته هنوز نصبش نکردم ولی مشکلی بابت نصب ندارم .
من فقط توی استارت اولیه موندم.
چون وقتی کامل با سی دی بوت می شم و به صورت لایو بالا میام روی ایکون Install parsix که کلیک می کنم بعد از چند تا پنجره از من می پرسه می خوای پارتیشن بندی کنی یا خارج بشی . خوب من قصد پارتیشن بندی دارم اما وقتی روی گزینه ok کلیک می کنم دوباره بر می گرده به همون پنجره قبلی .
یعنی انگار اصلا درایوهای منا نمی شناسه .
من 6 تا پارتیشن دارم . یکی از نوع primary و 5 تا از نوع logical
وقتی هم می خوام با برنامه gparted پارتیشن بندی بکنم اصلا اجازه نمی ده من پارتیشن لینوکسی و پارتیشن swap را از نوع primary انتخاب کنم . و من تنها می تونم این دو پارتیشن را از نوع logical انتخاب کنم .
درسته ما توی هارد برای درست کردن پارتیشن primary محدودیت درایم اما تا 3 تا پارتیشن پرایمری مجاز هستیم درست کنیم . اما به من اصلا اجازه ساخت 2 تا پارتیشن پرایمری هم نمی ده
دوستان اگه چیزی به ذهنشون می رسه دریغ نکنند .
با تشکر .
P A R M I S
05-10-2008, 10:02
دوست من
شما یه مشکل رودقت نکردی واین که وارد اون قسمت میشه دلیلش نبودن پارتیشن ext3 , linuxswap هستش
باید اول ازهمه پارتیشن های موردنیازت روتهیه کنی
این بخش مربوط به پارتیشن بندی
پارتیشن بندی
برای نصب پارسيکس گنو/لينوکس به دو پارتيشن نياز خواهيد داشت. نخست پارتيشن ريشه با حداقل اندازه 2100مگابايت و يک پارتيشن swapبا اندازه حدود دو برابر ميزان حافظه RAMسيستم. شايدساده تر باشد که اين دو پارتيشن را پيش از اجرای برنامه نصب ايجاد کنيد. در هر صورت اگربرنامه نصب پارتيشن مناسبی بر روی ديسک سخت شما پيدا نکند، گزينهای برای اجرای ابزارهایپارتيشن بندي خارجی مانند gpartedو cfdiskدر دیسک زنده موجود است.
استفاده از پارسیکس گنو/لینوکس درحالت زنده
پارتیشن بندی با استفاده از ابزار گرافیکی gparted:
در حالتی که سيستم خود را با استفاده از پارسيکس گنو/لينوکس در حالت زنده بوت کرده ايد، اين ابزار را میتوانيداز منوی Applicationsبخش System Toolsاجرا کنيد. در هنگام اجرا، از شما کلمه عبور کاربر ريشه درخواست میشود که بايد واژه parsixرا وارد کنيد. پارتيشن بايد دارای حداقل فضای خالی مورد نياز برای نصب پارسيکس باشد.
در صورتی که قبلا يکی از درايوهای ويندوز خود را با استفاده از ابزار Disk Managerحذف کرده ايد، پس از اجرای Gpartedخواهيد ديد که اين فضا به صورت فضای خالی خاکستری رنگ نمايش داده میشود.که ما دراینجاحدود17گیگ فضای خالی رابه ان اختصاص داده ایم برای ايجاد پارتيشسن جديد بر روی فضای خالی کليک راست کرده و گزينه Newراانتخاب کنيد. پنجره جديدی باز خواهد شد که درقسمت new sizeفضای لازم برای پارتیشن اصلی را تایپ کنیددرقسمت file systemفرمت ext3رابه ان اختصاص میدهیم سپس روی گزینه ی addکلیک کنید وبرای ذخیره تغییرات دکمه ی applyرابزنید.برای ایجاد پارتیش دوم برروی فضای خالی باقیمانده راست کلیک کرده وگزینه newراانتخاب میکنیم ودرقسمت new sizeدوبرابر حافظه ی ram سیستم خودراتایپ کنید وفرمت انراازنوع linux-swapانتخاب کنید بعد برروی addکلیک کرده وبا کمک دکمه ی applyتغییرات راذخیره کنید هم اکنون از gpartedخارج میشویم.
دیگه ببخشید وقت ویرایش رونداشتم
P A R M I S
05-10-2008, 10:05
کدوم نسخه پارسیکس رو دارید؟
مگه openoffice از قبل روش نصب نبوده؟ چرا دوباره زدید نصبش کنه؟
خروجی دستور cat /etc/apt/sources.list رو بزارید
نسخه ی پارسیکسم 2.6.24-parsix-23هست
دارم
نمی دونستم این دستوربرای نصبه
میخوام فایل پی دی اف روراحت به ورد کپی وپیس کنم
پس دستورات بعدی روکه اقای طاهاگفتند اجرامیکنم ببینم میشه این کارروانجام دادیانه
این هم خروجی
P A R M I S
05-10-2008, 10:15
بسته ای برای OO هست که می تونه PDF رو باز کنه و شما با استفاده از save as می تونید اون رو به odt. ذخیره کنید.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدو یا این کد را ببینید:
دستوراول که طبق راهنمایی عزیزی برای نصب هستش که هیچی چون نصب دارم
ومابقی دستورات یکی یکی خطا داد
وبعدیه محیط وردبازکردبااین مظمون
persianmahdi
05-10-2008, 11:17
سلام
پارمیس جان ممنون
مشکل حل شد و پارسیکس هم نصب شد .
-----------------------------------------------------
حالا من می خوام هنگام بوت شدن ویندوز xp به عنوان ویندوز پیش فرض باشه .
یعنی وقتی صفحه بوت نشون داده می شه ویندوز پیش فرض ویندوز xp باشه .
و از کجا می شه زمانی که صفحه بوت به طور خودکار وارد سیستم پیش فرض می شه را زیاد کرد ؟
مگه نباید از دستور زیر استفاده کرد ؟
sudo gedit /boot/grub/menu.lst
ولی من هر چقدر این دستور را می زنم اتفاق خاصی نمی افته
ممنون
mahdi7610
05-10-2008, 17:15
سلام
ترمینال را باز کنید و دستور زیر را در ان وارد کنید .
با وارد کردن دستور بالا فایل menu.lst برای شما باز می شه .
اگه دوست دارید مدت زمان نمایش صفحه گراب که در ابتدای راه اندازی سیستم نشون داده می شه بیشتر از 5 ثانیه باشه کلمه ای به اسم timeout را توی همون صفحه menu.lst پیدا کنید و مقدار اونا بر حسب ثانیه زیاد کنید
اگه دوست دارید بعد از مدت زمانی که توی timeout قرار دادید سیستم به طور اتوماتیک وارد ویندوز xp بشه دنبال قسمتی به اسم ## default num باشید و عدد مقابل اونا که صفر هست را تغییر بدید .
مثلا اگه منوی گراب به صورت زیر است شما باید مقدار default را 2 قرار دهید چون از صفر شروع می شود
حالا اگه دوست دارید عنوان ویندوز xp توی منوی گراب اول باشه( همون منویی که وقتی سیستم را روشن می کنید میاد ) کافیه توی همون menu.lst جای گزینه های توزیع و ویندوز را تعویض کنید .
مثلا اگه به اخر menu.lst نگاه کنید این طور می باشد .
شما کافی است جای این دوتا را تعویض کنید یعنی به صورت زیر کنید.
سپس تغییرات را ذخیره کنید . و سیستم را ریستارت کنید و نتیجه را مشاهده کنید .
موفق باشید .
persianmahdi
06-10-2008, 10:45
سلام
پنل بالای دسکتاپ را من حذف کردم چه طوری می تونم دوباره مثل قبل اونا برگردونم :31:
فاصله ایکونهای دسکتاپ از سمت چپ مانیتور فاصله زیادی دارند چه طور می شه اونها را مثل ویندوز کرد .
با تشکر
P A R M I S
06-10-2008, 17:16
سلام
پنل بالای دسکتاپ را من حذف کردم چه طوری می تونم دوباره مثل قبل اونا برگردونم :31:
فاصله ایکونهای دسکتاپ از سمت چپ مانیتور فاصله زیادی دارند چه طور می شه اونها را مثل ویندوز کرد .
با تشکر
منتظر بودم کس دیگه ای که مهارتش بیشترازمنه بهتون راه حل درستی پیشنهادبده ولی بابازشدن دانشگاهها این انجمن یکم خالی ازسکنه شده:41::41::41::41:
برای اضافه کردن پنل برروی پنل پایین صفحه راست کلیک کن وadd new panel روانتخاب کن
پنل به وجوداومده جدید روببر بالای صفحه این ازاولش
بعدسی دی زنده پارسیکس روبزار تو سی دی رامت وبازش کن دراون یه کتاب بافرمت پی دی اف وحدود300وخورده ای صفحه وجودداره توضیحات کتاب تقریبا کامله
P A R M I S
06-10-2008, 18:27
راستی برای فاصله ها برروی صفحه ی دستکتاپ راست کلیک کنیدو تیک گزینه keep aligned روبردار وبعد ایکونهاروفاصله هاشونو به دلخوان تنظیم کن
mahdi7610
06-10-2008, 19:07
سلام
با تشکر
سلام
برای این کار روی panel پایین صفحه راست کلیک کنید و Add to panel را بزنید و از پنجره باز شده گزینه menu bar را انتخاب کنید و روی دکمه Add کلیک کنید با این کار تمامی منوهای اصلی به جای خودشون منتقل می شن .
موفق باشید .
persianmahdi
08-10-2008, 10:49
recordMyDesktop ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] urceforge.net%2Fdownloads.php)
سلام
نحوه نصب برنامه در پارسیکس چه طوری هستش ؟
مثلا نحوه نصب این برنامه به چه صورتی هست ؟
ممنون
P A R M I S
08-10-2008, 12:36
سلام
نحوه نصب برنامه در پارسیکس چه طوری هستش ؟
مثلا نحوه نصب این برنامه به چه صورتی هست ؟
ممنون
سلام دوست عزیز
برای نصب اول باید به منوی سیستم وبعد ادمینستاتوربری
دراونجاگزینه ی سیناپتیک روانتخاب کنی
بعدگزینه ی جستجو وبرای نصب این برنامه gtk-recordmydesktop روسرچ میکنی بعداینتر
بعد راست کلیک وبعدمارک برای نصب
وبعد appliy
وباید وصل اینترنت باشی
----
درکل هرنرم افزاری رواول باید ببینی در سیناپتیک هست یانه
اگربود ازاون طریق گرنه باید تو ترمینال
apt-get ونام بسته ی نرم افزاری شو تو دبیان بنویسی
-------
این چیزی که من بلدم
ولی کامل نیست
P A R M I S
08-10-2008, 13:57
کسی نیست برای مشکلات من راه حل داشته باشه؟؟؟
بازشدن دانشگاه هم عجب معظلیه ها
m a j r i x
08-10-2008, 18:10
کسی نیست برای مشکلات من راه حل داشته باشه؟؟؟
بازشدن دانشگاه هم عجب معظلیه ها
اگر مشکلت درباره کپی و پیست کردن فایلهای PDF هست
با برنامه Evince میتونی همین کارو انجام بدی
P A R M I S
08-10-2008, 20:04
اگر مشکلت درباره کپی و پیست کردن فایلهای PDF هست
با برنامه Evince میتونی همین کارو انجام بدی
ممنون از راهنمایی تون
ولی این بسته تو سیناپتیک نصب بود
موقعی که از پی دی اف تو ورد کلمات فارسی رو کپی وپیس می کنیم فرمتها به هم می خوره بعضی از کلمات به هم میریند وفاصله ها پاک میشه و......
فکر می کنم با برنامه pdfedit ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هم بتونی این کارو بکنی
امتحان کن دیگه ببین همچین امکانی رو داره یا نه
samaneh87
11-10-2008, 17:56
سلام
لطفا براي هر يك از كاربردهاي ابزار هاي زير در پارسيكس توضيحي بدهيد (لطفا فارسي باشه)
1-compiz fusion icon
2-configuration editor
3-manage print jobs
4-power statistics
mahdi7610
11-10-2008, 19:31
سلام
لطفا براي هر يك از كاربردهاي ابزار هاي زير در پارسيكس توضيحي بدهيد (لطفا فارسي باشه)
1-compiz fusion icon
2-configuration editor
3-manage print jobs
4-power statistics
سلام
اگه اشتباه گفتم دوستان اصلاح کنید .
compiz fusion icon : از اين گزينه براي اعمال تغييرات روي تم استفاده مي شه . و بيشتر براي زيبا سازي دسکتاپ استفاده مي شه .
configuration editor : فکر کنم از اين گزينه براي تغيير فايلهاي سيستمي استفاده مي شه .
manage print jobs : براي مديريت پرينتر ها هستش .
power statistics : فکر می کنم یک نوع نرم افزار امار گیری هستش . که شما را از نقاط قوت و ضعف قطعه ای اگاه می کنه .
موفق باشید .
samaneh87
12-10-2008, 08:27
سلام
در قسمت اضافه كردن ايتم ها به پنل يه سري اپلت هايي هستند كه دقيقا نميدونم به چه دردي ميخورند ولي چون مربوط به پروژم ميشه مجبورم دقيقا بدونم دوستان هر كدوم از اين ايتم ها رو ميشناسن بي زحمت براي منم توضيح بدين :
1-inhibit applet
2-invest
3-pilot applet
4-cpu frequency scaling monitor
5-computer temperature monitor
6-terminal server client applet
مرسي
ببخشيد من سوالاي طولاني ميپرسم ها!!!!!!!!!!!!!!!
mahdi7610
12-10-2008, 12:09
سلام
در قسمت اضافه كردن ايتم ها به پنل يه سري اپلت هايي هستند كه دقيقا نميدونم به چه دردي ميخورند ولي چون مربوط به پروژم ميشه مجبورم دقيقا بدونم دوستان هر كدوم از اين ايتم ها رو ميشناسن بي زحمت براي منم توضيح بدين :
1-inhibit applet
2-invest
3-pilot applet
4-cpu frequency scaling monitor
5-computer temperature monitor
6-terminal server client applet
مرسي
ببخشيد من سوالاي طولاني ميپرسم ها!!!!!!!!!!!!!!!
سلام
یه چیزهایی از قبل توی ذهنم هست اگه اشتباه بود دوستان اصلاح بفرمایند .
1 و 2 فعلا باشه
3-pilot applet : دقیق نمی دونم ولی فکر کنم برای مدیریت و اگاهی از اتصال یک دیوایس باشه .
4-cpu frequency scaling monitor : این قسمت فکر کنم فرکانس کاری cpu را نشون میده .
5-computer temperature monitor : این برنامه یه applet توی GNOME desktop هستش که درجه حرارت cpu و دیگر دیسکها را به شما نشون میده . حتی فکر کنم بشه اونا تنظیم کرد تا اگه قطعه به یک حرارت خاص رسید به شما هشدار بده .
6-terminal server client applet : یک نوع پروتکل برای اتصال از راه دور هست . که به شما امکان می ده از راه دور به سیستم دسترسی داشته باشید .
موفق باشی .
P A R M I S
12-10-2008, 20:14
سلام
من الان که سیستم روبالا اوردم این ارور رومشاهده کردم ومتوجه شدم که اپلت ساعت نمیشه لودشه
چه کارکنم درست شه؟
مرسی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
file:///tmp/moz-screenshot.jpgfile:///tmp/moz-screenshot-1.jpg
m a j r i x
13-10-2008, 17:52
سلام
من الان که سیستم روبالا اوردم این ارور رومشاهده کردم ومتوجه شدم که اپلت ساعت نمیشه لودشه
چه کارکنم درست شه؟
مرسی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
file:///tmp/moz-screenshot.jpgfile:///tmp/moz-screenshot-1.jpg
سلام
پاکش کن
بعد از بوت مجدد دوباره فعال کن
P A R M I S
15-10-2008, 08:07
سلام دوستان
من میخوام کتاب فارسی پارسیکس روبه ورد تبدیل کنم ولی تمامی حروف بهم میریزه
وقت ندارم این 300صفحه رودوباره تایپ کنم
کسی میتونه نرم افزاری برای تبدیلش به من بده یا این که گرخودش داره ومیتونه تبدیل کنه این لطف بزرگ روانجام بده؟؟؟؟؟؟/
mahdi7610
15-10-2008, 08:40
سلام دوستان
من میخوام کتاب فارسی پارسیکس روبه ورد تبدیل کنم ولی تمامی حروف بهم میریزه
وقت ندارم این 300صفحه رودوباره تایپ کنم
کسی میتونه نرم افزاری برای تبدیلش به من بده یا این که گرخودش داره ومیتونه تبدیل کنه این لطف بزرگ روانجام بده؟؟؟؟؟؟/
سلام
برنامه های زیادی برای این کار وجود دارند ولی هیچ کدوم فونت فارسی را کامل ساپورت نمی کنند . چون باید فونتی که با اون مقاله نوشته شده را ساپورت کنند .
البته این برنامه ها مربوط به ویندوز هست .
موفق باشید .
samaneh87
15-10-2008, 09:54
سلام
ميشه در مورد كاربرد ابزارهاي زير برام توضيح بديد در ضمن اگه ميشه كاملتر و واضح تر شرح بدين اخه خيلي خلاصش ميكنيد .
1-ابزار GNASH SWF VIEWER كه اصلا توي پارسيكس باز نميشه چه كاربردي داره؟؟؟؟؟
2-ابزار PALMOS DEVICES
3-keyring manager
4-recording level monitor يه كادر كوچيك رنگي باز ميشه هيچ گزينه اي هم نداره به چه درد ميخوره؟
m a j r i x
15-10-2008, 23:29
سلام
ميشه در مورد كاربرد ابزارهاي زير برام توضيح بديد در ضمن اگه ميشه كاملتر و واضح تر شرح بدين اخه خيلي خلاصش ميكنيد .
1-ابزار GNASH SWF VIEWER كه اصلا توي پارسيكس باز نميشه چه كاربردي داره؟؟؟؟؟
2-ابزار PALMOS DEVICES
3-keyring manager
4-recording level monitor يه كادر كوچيك رنگي باز ميشه هيچ گزينه اي هم نداره به چه درد ميخوره؟
۱- با gnash شما میتونید فایلهای swf و flv که بصورت فلش رو ببینید این برنامه تحت gnu بوده و احتیاجی به استفاده از پلاگین فلش ادوبی نیست
۲- سخت افزارهای PALMOS با این برنامه مدیریت میشن مثل PDA و بعضی از موبایلها
۳- و با keyring میتونید کلیدها رو برای دسترسی بعضی فایلهای محاظت شده رو مدیریت کنید
۴- نمیدونم
samaneh87
17-10-2008, 17:24
سلام
لطفا بهترین گزینه ها برای شیک شدن دسک تاپ و پنجره ها رو با استفاده از ابزار کامپیز فیوژن رو بهم معرفی کنید چون من خودم هر گزینه ای رو کلیک و reload میکنم تغییری به جز سه بعدی شدن احساس نمیکنم.
مرسی
mahdi7610
17-10-2008, 17:54
بعد از تنظیماتی که توی قسمت کنترل ولوم انجام می دید و میکروفن را فعال می کنید موقع ضبط صدا با برنامه recorder هنگامی که این برنامه در حال اجرا باشه level صدا( کم یا زیاد بودن صدا ) را براتون نشون می ده . در واقع کاربردی نداره .
اما یه برنامه دقیقا مشابه همین نام دیدم که امکانات زیادی داره .
موفق باشید .
Ahmad-Ra
17-10-2008, 20:50
سلام
لطفا بهترین گزینه ها برای شیک شدن دسک تاپ و پنجره ها رو با استفاده از ابزار کامپیز فیوژن رو بهم معرفی کنید چون من خودم هر گزینه ای رو کلیک و reload میکنم تغییری به جز سه بعدی شدن احساس نمیکنم.
مرسی
compiz یه جوریه که باید خودت باهاش ور بری تا دستت بیاد.
گزینه های cube و wobby و watereffect و.... .
راستی بسته compiz-extra رو هم نصب کنید بد نیست. باید باهاش ور برید...... البت هبستگی هم دار هبه کارت گرافیک
samaneh87
17-10-2008, 21:03
سلام
میخوام بدونم این ابزار ها چه کاری انجام میدن لطفا کمکم کنید :
1-tv viewer
2-voloum monitor
در ضمن میشه در مور د ابزار چاپ cups و فایل های post script توضیح بدید .
مرسی
mahdi7610
17-10-2008, 23:29
سلام
میخوام بدونم این ابزار ها چه کاری انجام میدن لطفا کمکم کنید :
1-tv viewer
2-voloum monitor
در ضمن میشه در مور د ابزار چاپ cups و فایل های post script توضیح بدید .
مرسی
سلام
1- tv viewer : همون طور که از اسمش هم مشخصه برای پخش کانالهای تلویزیونی هستش . که البته به درد دیدن فیلم نمی خوره .
البته حتما باید کارت tv داشته باشی .
2-voloum monitor : یه چیزی تو مایه های همون recording level monitor هستش .
تا جایی که اطلاع دارم از ابزار cups برای نصب درایو چاپگرها استفاده می شه و همچنین خود cups باعث می شه تا لینوکس اکثر چاپگرها را بشناسه . هر چند لینوکس با چاپگرها اصولا رابطه خوبی داره .
PostScript که مخففش ps هست فرمتی برای پرینت کردن هستش .
البته گاهی برای ویرایش فایلهای pdf هم ازش استفاده می کنند . به طوری که یه فایل pdf را به PostScript تبدیل می کنند و بعد اون فایل را ویرایش می کنند . که البته در بعضی مواقع جوابگو نیست .
----------------------------------------------------------------------------------
آموزش راه اندازی کارت TV در پارسیکس ( به نقل از سایت پارسیکس )
با توجه به اینکه بیشتر کارتهای TV Capture موجود در بازار با چیپ ست های saa7134? شرکت فیلیپس (saa7130? و saa7134?) هستند ؛نحوه راهاندازی این کارتها در پارسیکس به شرح زیر می باشد .
یقیناً پارسیکس گنو/لینوکس ماژول saa7134? مربوط به کارت شما را بارگذاری کرده است . برنامه xawtv موجود در مسیر زیر را اجرا کنید:
Applications > Sound and Video > TV Viewer
اگر پنجره این برنامه باز شد و تصویر برفکدار را مشاهده کردید میتوانید از خواندن بخش بارگذاری ماژول صرفنظر کرده و بش تنظیمات کانالها را بخوانید . ولی اگر در این پنجره تصویر یکدست مشکی مشاهده کردید و با فشردن کلیدهای up و down هم نتوانستید تصویر برفکی را مشاهده کنید باید ماژول را به طور صحیح بارگذاری کنید.
بارگذاری ماژول
برای بارگذاری ماژول ابتدا ماژول بارگذاری شده در هسته توسط پارسیکس را با دستور زیر غیر فعال کنید (در این قسمتها باید مجوز دسترسی کاربر ریشه داشته باشید) :
#rmmod saa7134?
سپس با دستور زیر ماژول مربوطه را با این آرگومانها فعال کنید :
#modprobe saa7134? card=3;tuner=2
برنامه xawtv را اجرا کنید .اگر تصویر برفکی را دیدید که کار تمام است و باید به سراغ تنظیم کانالها بروید ؛در غیر اینصورت باید به دنبال رفع مشکل باشید.
بارگذاری ماژول در هر نشست
برای اینکه در هر بار ورود به نشست مجبور به بارگذاری ماژول فوق نباشید به صورت زیر عمل کنید:
با مجوز کاربر ریشه فایل etc/modules/ را به صورت زیر ویرایش کنید.
#echo "options saa7134? card=3;tuner=2" /etc/modprobe.d/saa7134?
از این به بعد در دفعات بعدی که وارد پارسیکس شدید آن ماژول به طور کامل و صحیح به طور خودکار بارگذاری خواهد شد.
تنظیم کانالها
روی همان تصویر برفکی Xawtv کلیک راست کنید و در پنجره باز شده قسمتهای زیر راتنظیم کنید:
...
TV norm:PAL
Video source:Television
.
Frequency table:europe-east
.
در همان پنجره با تصویر برفکی به کمک کلیدهای up وdown صفحه کلید خود کانال را عوض کنید. بعد از اینکه چند بار کلید up را زدید شبکه ۱ را خواهید دید.
پس از چند بار دیگر شبکه ۲ و به همین ترتیب. فقط توجه داشته باشید که بین شبکه 2 و 3 فاصلهای به مراتب بیشتر از دیگر شبکهها است.این به این دلیل است که شبکههای ۱ و ۲ در کشور ما روی باند VHF (*) و بقیه شبکهها برنامههای خود را در باند UHF() پخش میکنند.و برای عبور از شبکه ۲ که آخرین شبکه (در کشور ما) در باند VHF تا اولین شبکه باند UHF( که شبکه ۳ باشد) باید از چندین فرکانس عبور کنید.
هنگامی که xawtv یک شبکه را دریافت کرد در option برنامه xawtv (که باکلیک راست روی پنجره تصویر باز می شود و با زدن کلید ضربدر بسته میشود) روی Channel Editor کلیک کنید. میبینید در پنجرهConfig که برای شما باز میشود در قسمت Channel یک عبارت و یا شماره نوشته شده است که همان شبکه دریافتی شماست.در قسمت Hotkey شماره کانال را وارد کنید(تا برای دفعههای بعدی با فشردن همان کلید،آن کانال برای شما پخش شود). در قسمت Station ID هم شماره کانال یا هر مشخصه دیگری را که مایل هستید وارد کنید.سپس بر روی Add و در نهایت هم بر روی Save و Close کلیک کنید.
برای اینکه یک تلویزیون با برنامههای صدا دار داشته باشید فراموش نکنید که صدای قسمت Line-in در ابزار Volume Control را از حالت قطعی درآورید(برای آن دسته از کارتهای TV که خروجی صدای آنها به ورودی AUX کارت صدا وصل شده است) برای این کار میتوانید روی آیکون بلندگو در منتهی الیه سمت راست پنل بالابی میز کار خود دابل کلیک کنید و یا این ابزار را از مسیر زیر فراخوانی کنید:
Applications > Sound & Video > Volume Control
موفق باشید.
P A R M I S
18-10-2008, 16:28
سلام
من الان kde رو برای پارسیکس نصب کردم
ولی چرا pidgin massengeresh بازنمیشه؟؟
ممنون میشم راهنماییم کنید
راستی کسی یه مطلب کلی برای محیط کا دی ای نداره بده به ما
روزخوش
Ahmad-Ra
18-10-2008, 16:49
سلام
روزخوش
یعنی چی باز نمیشه؟
تو محیط گنوم چک کن ببین حتما بالا میاد؟
شاید بهتر باشه به روزش کنی تا کتابخانه ها به روز بشوند :
در مورد kde هم :
سلام
روزخوش
pidgin رو از ترمینال اجرا کن و خروجی رو بذار اینجا.
کدوم نسخه ی kde رو نصب کردی ؟ kde 3.5 یا kde 4 ؟
فعلا این دو تا مقاله رو داشته باش :
samaneh87
18-10-2008, 17:27
سلام
من میخوام firestarter desktop پارسیکس و نصب کنم ولی نمیدونم چه تنظیماتی براش انجام بدم که بهترین دیواره اتش و داشته باشم لطفا راهنمایی کنید .
ممنون
P A R M I S
18-10-2008, 21:35
مرسی حسین اقا
وممنون احمداقا
بااجرای دستورتوترمینال فعال شد
راستی کسی میتونه چندتاعکس که به محیط گنوم یا پارسیکس ربط داشته باشه هرچه زودتربرامون بزاره
قراربودیک عزیزی برامون اپلودکنه نشد
خیلی شدید نیازداریم وهرجارفتیم به دربسته خوردیم
همین امروزنیازمندیاری لینوکسیتان هستیم
عکسهای بخش لینوکس همین انجمن روهم دیدیم اونایی که خوبه که دیگه نیست اونایی که برای کارمامناسب نیست هست که فایده نداره
Ahmad-Ra
19-10-2008, 19:56
در قسمت wallpaper تصاویر زیبایی هست.
سلام
من يه مشكلي دارم: وقتي سي دي پارسيكس رو تو دستگاه ميذارم و بوت مي كنم (مي خوام از سي دي به صورت زنده استفاده كنم). صفحه اول كه مياد و من start & install Parsix يا هر گزينه ديگه اي رو كه انتخاب مي كنم يه پنجره مياد (load linux) و تا صد در صد پر ميشه و لي بعد اين پيغام ظاهر ميشه:
this kernel requires an X86-64 CPU but only detected i686 CPU. unable to boot please use a appropriate for your CPU
از راهنمايي تون خيلي متشكرم
Ahmad-Ra
19-10-2008, 23:52
سلام
من يه مشكلي دارم: وقتي سي دي پارسيكس رو تو دستگاه ميذارم و بوت مي كنم (مي خوام از سي دي به صورت زنده استفاده كنم). صفحه اول كه مياد و من start & install Parsix يا هر گزينه ديگه اي رو كه انتخاب مي كنم يه پنجره مياد (load linux) و تا صد در صد پر ميشه و لي بعد اين پيغام ظاهر ميشه:
this kernel requires an X86-64 CPU but only detected i686 CPU. unable to boot please use a appropriate for your CPU
از راهنمايي تون خيلي متشكرم
سلام. به سادگی مشخصه نسخه توزیع پارسیکسی که شما تهیه کردی برای سیستم های ۶۴ بیتی (cpu 64bit) هست.
چون دستگاه شما ۶۴ بیتی نیست و ۳۲ بیتی هست این مشکل ایجاد شده.
شما باید یه نسخه 32 بیتی رو تهیه کنی.
البته یه نکته اضافه کنم که برای دستگاه های ۶۴ بیتی هر دو نسخه (۳۲ بیتی و ۶۴ بیتی) قابل اجرا هستند ولی این حالت در سیستم های ۳۲ صدق نمیکنه و فقط ۳۲ بیتی ها رو ساپورت میکنه ...
موفق باشی
سلام. به سادگی مشخصه نسخه توزیع پارسیکسی که شما تهیه کردی برای سیستم های ۶۴ بیتی (cpu 64bit) هست.
چون دستگاه شما ۶۴ بیتی نیست و ۳۲ بیتی هست این مشکل ایجاد شده.
شما باید یه نسخه 32 بیتی رو تهیه کنی.
البته یه نکته اضافه کنم که برای دستگاه های ۶۴ بیتی هر دو نسخه (۳۲ بیتی و ۶۴ بیتی) قابل اجرا هستند ولی این حالت در سیستم های ۳۲ صدق نمیکنه و فقط ۳۲ بیتی ها رو ساپورت میکنه ...
موفق باشی
در تکمیل صحبت های احمد عزیز ,
اگر خواستید پارسیکس رو دانلود کنید باید این فایل رو دانلود کنید :
i386 or X86 = 32 bits
amd64 or X86-64 = 64 bits
P A R M I S
21-10-2008, 14:23
سلام
نمیدونم چی شد که هروقت که اسکرین سیور رومیخوام فعال کنم یا این که بعدازده دقیقه خودش باید فعال بشه اوگ اوت میشه سیستم
اشکال کجاست؟؟؟
2-ایامیشه دوتاپارسیکس رویه سیستم عامل داشت؟؟؟
من امتحان کردم نشدوفقط یکی نصب میشه ودومی روتوگراب نمیاره 2تاپارتیشن ext3درست کردم
از آقا حسین و آقا احمد تشکر میکنم ولی یه مشکل دیگه!!!
وقی طبق کتابی که تو سی دی بود می خوام اون دو تا درایو رو برای لینوکس درست کنم وقتی می خوام وارد partition editor بشم از من بسورد می خواد در صورتی که یادم نمیاد جایی بسورد تعریف کرده باشم. وقتی install parsix رو می زنم از من می خواد بارتیشن بندی کنم وقتی به قسمت partition harddisk for parsix gnu/linux میرسم فقط یه گزینه هست که انتخاب کنم: sda: model unknown (320.073 GB) ولی اون دایره کوچولوی کناریش بر نمیشه وقتی هم که next میزنم دوباره برمی گرده مرحله اول نصب!!!!!
در ضمن من از همون لینک حسین آقا دانلود کنم
atmahasan9
22-10-2008, 13:38
به گزارش distrowatch دومین نسخه به روز شده از Parsix GNU/Linux 1.5 موسوم به Viola منتشر شد. Viola r2 با مخازن دبیان Testing به تاریخ ۲۴ جولای ۲۰۰۸ هماهنگ شده است. این نسخه حاوی تعدادی اصلاحیه، راهاندازهای بهروز شده هسته، مستندات بهروز شده و X.Org بهروز شده میباشد. ویژگیها: میزکار GNOME 2.22.3، مرورگر GNU Iceweasel 3.0.3 (همان فایر فاکس اما با نامی متفاوت)، پیامرسان Pidgin 2.4.3 و مجموعه اداری OpenOffice.org 2.4.1. پارسیکس Viola به طور رسمی از Compiz-Fusion، VirtualBox-OSE و GNU Flash Player پشتیبانی میکند.همچنین نصب بودن پیشفرض کدکهای مولتی مدیا و ...
برای دانلود برای سیستمهای 32 و یا 64 بیتی به اینجا مراجعه کنید
صفحه نکات انتشار : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صفحه پارسیکس در دیسترو واچ : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت اصلی : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با ارزوی موفقیت روز افزون برای این پروژه ایرانی
mahdi7610
22-10-2008, 15:44
از آقا حسین و آقا احمد تشکر میکنم ولی یه مشکل دیگه!!!
وقی طبق کتابی که تو سی دی بود می خوام اون دو تا درایو رو برای لینوکس درست کنم وقتی می خوام وارد partition editor بشم از من بسورد می خواد در صورتی که یادم نمیاد جایی بسورد تعریف کرده باشم. وقتی install parsix رو می زنم از من می خواد بارتیشن بندی کنم وقتی به قسمت partition harddisk for parsix gnu/linux میرسم فقط یه گزینه هست که انتخاب کنم: sda: model unknown (320.073 GB) ولی اون دایره کوچولوی کناریش بر نمیشه وقتی هم که next میزنم دوباره برمی گرده مرحله اول نصب!!!!!
در ضمن من از همون لینک حسین آقا دانلود کنم
سلام
وقتی با سی دی پارسیکس به صورت لایو بالا میایید و برنامه ای را اجرا می کنید از شما پسوورد می خواد و شما باید به جای پسوورد کلمه parsix را تایپ کنید
حالا وقتی برنامه partition editor را باز کردید و از شما پسوورد خواست شما عبارت parsix را تایپ کنید .
دلیل این که شما وقتی روی ایکون install parsix کلیک می کنید و دوباره بعد از چند تا next به حالت اولیه برمی گرید این هست که شما هنوز پارتیشنی برای نصب لینوکس در نظر نگرفته اید .
ابتدا به وسیله برنامه partition editor یک پارتیشن با فرمت ext3 برای لینوکس ایجاد کنید و یک پارتیشن swap هم به اندازه 2 برابر حجم ram خود ایجاد کنید .
بعد از ایجاد دو پارتیشن لینوکس و swap برنامه partition editor ببندید و روی ایکون install parsix کلیک کنید و شروع به نصب پارسیکس کنید .
موفق باشید .
mahdi7610
22-10-2008, 15:57
سلام
نمیدونم چی شد که هروقت که اسکرین سیور رومیخوام فعال کنم یا این که بعدازده دقیقه خودش باید فعال بشه اوگ اوت میشه سیستم
اشکال کجاست؟؟؟
من امتحان کردم نشدوفقط یکی نصب میشه ودومی روتوگراب نمیاره 2تاپارتیشن ext3درست کردم
سلام
در مورد نصب دو پارسیکس این امکان وجود داره . و من قبلا این کار را کردم . اما مشکلاتی هم وجود داره که من نتونستم با این مشکلات کنار بیام و راه حلی براشون پیدا کنم .
قبل از نصب دومین پارسیکس شما باید ابتدا از بوت کرنل پارسیکس اول یک ایمیج تهیه کنید و توی یه قسمت جداگانه ذخیره کنید
و بعد از اینکه نصب پارسیکس دوم به اتمام رسید شما باید دو کار انجام بدید
1- ایمیج بوت کرنل مربوط به پارسیکس اول را به قسمت بوت پارسیکس دوم اضافه کنید .
2 - اضافه کردن نام و مسیر بوت کرنل پارسیکس اول به فایل مدیر بوت گراب
اما مشکل اینجاست که تمامی فایلهای بوت کرنل هر دو توزیع یکسان هستند و نمی شه فایهای بوت توزیع اول را به فایلهای بوت توزیع دوم اضافه کرد .
و باید فایلها بوت پارسیکس اول را تغییر نام داد .
موفق باشید .
سلام
چند تا سوال داشتم:
اول اینکه فرقی می کنه که این دو تا بارتیشن رو تو extended بسازیم یا تو primary؟
دوم اگه من بیشتر از دوبرابر و حتی بیشتر از سه برابر حجم رم کامبیوترم به swap اختصاص بدم مشکلی بیش میاد یا اصلا بهتر هم هست؟
و چند تا مشکل:
من هر وقت با gparted کار میکنم همش این ارور رو می بینم: unable to mount this volume دمار از روزگارم در آورده برای چی این جوریه؟ ( من این دو تا بارتیشن رو تو primary درست کردم)
تو gparted روی درایو مورد نظر کلیک راست می کنم و از format to گزینه ext3 یا linux-swap رو میزنم ولی هنگام repply ارور میده فکر کنم می گفت: access denied البته این یه قسمت از متن ارور بود بقیه رو هم یادم نمیاد
mahdi7610
22-10-2008, 18:04
سلام
چند تا سوال داشتم:
اول اینکه فرقی می کنه که این دو تا بارتیشن رو تو extended بسازیم یا تو primary؟
دوم اگه من بیشتر از دوبرابر و حتی بیشتر از سه برابر حجم رم کامبیوترم به swap اختصاص بدم مشکلی بیش میاد یا اصلا بهتر هم هست؟
و چند تا مشکل:
من هر وقت با gparted کار میکنم همش این ارور رو می بینم: unable to mount this volume دمار از روزگارم در آورده برای چی این جوریه؟ ( من این دو تا بارتیشن رو تو primary درست کردم)
تو gparted روی درایو مورد نظر کلیک راست می کنم و از format to گزینه ext3 یا linux-swap رو میزنم ولی هنگام repply ارور میده فکر کنم می گفت: access denied البته این یه قسمت از متن ارور بود بقیه رو هم یادم نمیاد
سلام
این جمله درست نیست که توی پرایمری بسازم یا توی extended
شما می تونید یه پارتیشن درست کنید که این پارتیشن یا پرایمری هست یا لاجیکال
شما نمی تونید هر چند تا که دلتون می خواد پارتیشن پرایمری ایجاد کنید . زیرا محدودیت وجود داره و سیستم این اجازه را به شما نخواهد داد . و احتمالا به این خاطر هست شما نمی تونید فرمت کنید .
شما بهتره یکی از درایوهای سیستم خودتون را که از نوع لاجیکال هست و حجمی بالای 8 گیگ داره را با استفاده از همون برنامه gparted حذف کنید و سپس روی اون قسمتی که خالی هست راست کلید کنید و گزینه new را بزنید و پارتیشن خودتون را درست کنید .
برای حذف یکی از درایوهای ویندوز می تونید از روش زیر هم استفاده کنید .
اگه ویندوز xp روی سیستم شما نصب هست روی مای کامپیوتر راست کلیک کنید و manage را بزنید و از صفحه باز شده در سمت راست Disk management را بزنید و سپس در سمت راست روی درایوی که می خواهید اونا حذف کنید راست کلیک کنید و گزینه Delete Logical Drive را بزنید .
نیازی نیست حجم زیادی برای پارتیشن swap ایجاد کنید . همون 2 برابر رم کافی هست . و فضای زیاد را برای درایو لینوکس اختصاص بدید .
شما یکی از درایوهای خودتون را که لاجیکال هست را پاک کنید و درایو لینوکسی خودتون را درست کنید .
موفق باشید .
samaneh87
22-10-2008, 18:10
سلام
من میخوام firestarter desktop پارسیکس و نصب کنم ولی نمیدونم چه تنظیماتی براش انجام بدم که بهترین دیواره اتش و داشته باشم لطفا راهنمایی کنید .در ضمن میشه درباره ابزار software source در زیر منوی preference از منوی system توضیحی بدید میخوام تب های مخلفشو برام بگید .اگه لطف کنید این ابزار و کامل شرح بدید ممنون میشم .
مرسی
mahdi7610
22-10-2008, 19:32
سلام
اشکال کجاست؟؟؟
سلام
دلیل اینکه وقتی می خواهید اسکرین سیور را فعال کنید اوگ اوت می شید اینه که شما اسکرین سیور را روی cosmos تنظیم کردید .
این اسکرین سیور بعد از مدت زمانی که براش تعریف شده به دلیل مسائل امنیتی سیستم را اوگ اوت می کنه .
شما باید ابتدا اسکرین سیور را روی یکی از پنل های خودتون Add کنید و بعد از اون قسمت اسکرین سیور را باز کنید و از قسمت screensavertheme اون را به یکی دیگه از اسکرین سیور ها تغییر بدید .
موفق باشید .
m a j r i x
23-10-2008, 00:04
سلام
من میخوام firestarter desktop پارسیکس و نصب کنم ولی نمیدونم چه تنظیماتی براش انجام بدم که بهترین دیواره اتش و داشته باشم لطفا راهنمایی کنید
سلام
۱- لینوکس بصورت تو کار در خود کرنل فایروال داره
۲- اگر میخواهید فایروال رو سفارشی کنید باید با iptable کار کنید
۳- اگر برنامهی هم باشه در واقع یک پوسته گرافیکی برای iptable هستن
سلام
اشکال کجاست؟؟؟
۱- در تنظیمات اسکرین سیور دکمه power management رو بزنید
اونجا چک کنید ببینید درسته یا نه
۲-خیلی راحت
البته باید بصورت اتوماتیک اضافه بشه ها
ولی به هر حال شما می تونید خودتون هم اضافه کنید
برای این کار ترمینالو باز کنید و این دستورو اجرا کنید:
آخرش برای پارسیکسی که بالا میاد تقریبا اینا رو نوشته:
شما از روی همینا یه کپی بگیرید و پایینش پیست کنید
فقط باید اون قسمتهایی که قرمز کردم رو با توجه به اینکه پارسیکس رو کجا نصب کردید تغییر بدید
در قسمت root (hd0,0)i پارتیشنی که فایلهای مربوط به بوت لودر در اون وجود داره معرفی می شه
مثلا اگر در پارتیشن مورد نظر sda1 باشه توی اون قسمت باید (hd0,0) وارد بشه اگر sda2 هستش باید (hd0,1) ، اگر sda3 هستش باید (hd0,2) و الی آخر
و همچنین اگر sdb1 باشه می شه (hd1,0) اگر sdc1 باشه می شه می شه (hd2,0) و الی آخر
اون قسمت بعدی هم که مشخصه ، باید آدرس پارتیشن روت رو بدید
امیدوارم متوجه شده باشید :31:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.