سلام دوستان
یه سوال در مورد اسپیلت دارم
آیا امکان داره برای 3 نقطه از خونه (پذیرایی و 2 اتاق) یک دستگاه کمپرسور بزرگتر گذاشت که به 3 تا دهنه اسپیلت بخوره و نخوایم 3 تا اسپیلت جدا بخریم؟ (آخه جا برای 3 تا کمپرسور نداریم)
ممنون میشم راهنمایی کنین![]()
سلام دوستان
یه سوال در مورد اسپیلت دارم
آیا امکان داره برای 3 نقطه از خونه (پذیرایی و 2 اتاق) یک دستگاه کمپرسور بزرگتر گذاشت که به 3 تا دهنه اسپیلت بخوره و نخوایم 3 تا اسپیلت جدا بخریم؟ (آخه جا برای 3 تا کمپرسور نداریم)
ممنون میشم راهنمایی کنین![]()
قبلا یه نوعی اومده بود که دوتا رو با یه کندانسور ساپورت میکرد ولی بدرد نمیخوردن زود میسوختن
پس نمیشه
سلام
شدنی نیست چون رادیاتور از کدوم یونیت فرمان بگیره برای خاموش و روشن شدن و یا کاهش سرمایش در نوع اینورتر ؟
ضمناً فرض کنیم یک جا نخوان اسپلیت روشن کنند , در اینصورت اِواپوراتورش یخ میزنه چون جریان گاز ادامه داره چون یک جای دیگه اسپلیت روشنه و کمپرسور هم روشنه
.
یک چنین سیستمی احتیاج به طراحی متفاوت داره با شیرهای برقی برای بستن مسیر گاز برای یونیتی که خاموش هست و یا مکان به اندازه کافی سرد شده و کمپرسور باشد آف کنه
.
===================================
میلیونها تومن صرفه جویی در هزینه های خودرو و زندگی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قوانین و مقرراتِ گفتگو و تبادلِ نظر
اسپلیت چند پنل داره کم کم مد میشه
بیشتر برای کمبود جا و مصرف برق استفاده میکنن
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk
بنظر شخصی من سیستم های VRF که همون multi v یا چند پنله هست، جوابگویی خوبی داره، چند سال پیش در یک برج 35 طبقه از اون استفاده کردیم و ازنتیجه نهایی راضی بودم.
اون رو که با سیستم های کانسیلد یا اسپلیت هایی کانال کشی شده مقایسه عملی کردم، برق کمتر و خنک کنندگی بیشتر داره حتی صدای اونها نسبت به کانسیلدها کمتره.
اما این دیدگاه خیلی متغییره و اگر نوع طراحی و مدل دستگاه ها تغییر کنه، ممکنه همه چیز متفاوت بشه، اما بطور کلی در یک مهندسی کاملا دقیق و صحیح، نظر من اینه که VRF خوب هست، این دیگه به خودتون بستگی داره، با توجه به نیاز لوله کشی طولانی تر و چند انشعابه، مصرف انرژی شما نسبت به اسپلیت های تک پنل بالاتر بره، که علت اون تبادل حرارتی بیشتر لوله ها با محیط است، هزینه نیز متفاوت تر خواهد بود و لوله کشی مسی با عایق ارزان تمام نشده و احتمال داشتن نشتی در لوله ها نیز بالاتر می رود.
همینطور معمولا قرار دادن لوله ها نیاز به وجود سقف کاذب در ساختمان شما دارد و اگر این چنین نباشد، خواباندن لوله ها در یک مسیر طولانی، بصورت توکار بسیار هزینه بر و وقتگیر بوده و اگر بخواهید روی کار استفاده کنید، که ظاهر و معماری را تا حدی از دست می دهید، همینطور ممکن است اتلاف حرارتی بیشتر شود.
در مجموع شما میتونید هوشمندی به خرج داده و برای دستگاه ها کندانسور محل های خاصی را پیدا کنید، که در نمای پشتی ساختمان باشد، یا اگر تراسی دارید که مورد استفاده کامل است، بخش outdoor (کندانسور و کمپرسور) را در ارتفاع و در زیر سقف تراس نصب نمایید، به هرحال راه های طراحی بسیار زیاد و نامحدود است، اما میتوانید از VRF نیز استفاده کنید و به قول معروف چرا که نه؟ ، اما در نظر داشته باشید که این سیستم معمولا برای اجرای ساختمان های بلدمرتبه و برج ها مورد استفاده قرار میگیرد و ممکن است برای ساختمان مسکونی کوچک استفاده از آن به صرفه اقتصادی نباشد.
توضیح کوتاه و اجمالی در مورد VRF
Last edited by shaahani; 20-05-2019 at 17:14.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)