تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی، صداگیر ماینر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]




نمايش نتايج 1 به 1 از 1

نام تاپيک: ۵۰ درصد نانوایی‌های تهران جوش شیرین مصرف می‌کنند/ چیپس‌های فله در روغن سوخته تهیه می‌شوند

  1. #1
    حـــــرفـه ای wichidika's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    پست ها
    13,667

    10 ۵۰ درصد نانوایی‌های تهران جوش شیرین مصرف می‌کنند/ چیپس‌های فله در روغن سوخته تهیه می‌شوند

    رئیس انستیتوی تغذیه کشور:

    ۵۰ درصد نانوایی‌های تهران جوش شیرین مصرف می‌کنند/ چیپس‌های فله در روغن سوخته تهیه می‌شوند

    رئیس انستیتوی تغذیه با بیان اینکه نانوایی‌ها علت استفاده از نمک در نان را کیفیت پایین آرد عنوان می‌کنند، گفت: مصرف جوش شیرین در کشور ۷۰ درصد کاهش یافته، اما هنوز در تهران ۵۰ درصد نانوایی‌ها جوش شیرین مصرف می‌کنند.






    به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، مجید حاجی‌فرجی در نشست بسیج کاهش مصرف نمک گفت: بحث نمک، شکر و چربی بحث روز سلامت است، چرا که مصرف آنها بیشترین مخاطرات را برای بدن دارد.
    وی با بااهمیت دانستن بحث غذاهای صنعتی گفت: بدون نظارت بر مصرف نمک در غذاهای صنعتی نمی‌توان در کاهش مصرف نمک موفق شد، البته باید الگوی غذایی نیز تغییر کند.
    رئیس انستیتوی تغذیه کشور گفت: طبخ غذای خوش‌طعم بانمک هنر نیست و مادر خانواده باید از جایگزین‌ها مانند لیموی ترش تازه و سبزیجات معطر به جای نمک استفاده کند.
    وی با بیان اینکه ذائقه افراد به مرور زمان تغییر خواهد کرد گفت: ممکن است که در روزهای ابتدایی، افراد غذای طبخ‌شده بدون نمک را نپسندند اما این ذائقه در طولانی‌مدت تغییر پیدا می‌کنند همچنان که ذائقه کودک بدون خوراندن نمک به او به غذای بدون نمک عادت می‌کند.
    حاجی‌فرجی با تأکید بر این نکته که نباید به کودک زیر یک سال نمک داد، گفت: اگر غذای این کودک حاوی نمک باشد، ذائقه کودک تغییر کرده و حتی شیر مادر را نیز نمی‌پسندد.
    وی در مورد چراغ راهنما و برچسب‌های طراحی‌شده برای غذاهای صنعتی گفت: مردم حق دارند که بدانند که چه موادی مصرف می‌کنند و حتی باید با استفاده از چراغ راهنما به آنها هشدار دهیم که میزان ضرر این مواد غذایی به چه میزان است.
    رئیس انستیتوی تغذیه کشور در مورد کیفیت نان‌های تولیدشده در نانوایی‌ها گفت: بیش از 20 سال است که روی موضوع نان مطالعه می‌شود. نانواها مدعی هستند که به علت کیفیت پایین آرد به آن نمک اضافه می‌کنند. وقتی گندم خوب تولید و وارد نشود و آرد مرغوب نباشد، نانوا مجبور به استفاده از نمک می‌شود.
    وی ادامه داد: اما وزارت جهاد و کشاورزی می‌‌گوید که کیفیت آرد بالا است و به این ترتیب ادعای نانواها درست از آب درنمی‌آید.
    حاجی‌فرجی به کاهش 70 درصدی مصرف جوش شیرین در نانوایی‌های کل کشور اشاره کرد و گفت: طبق همین آمار 50 درصد نانوایی‌های تهران هنوز جوش شیرین مصرف می‌کنند.
    رئیس انستیتوی تغذیه کشور خاطرنشان کرد: به صنایع توصیه کردیم که خمیر ترش را به صورت فریز شده یا پودر در اختیار نانوا قرار دهند تا زمان طبخ نان طولانی نشود.
    وی با بیان اینکه مصرف خشکبار هم خوب است و هم بد، گفت: ما توصیه می‌کنیم که مردم خشکبار مصرف کنند، اما متأسفانه نمک این مواد زیاد است و برای مردم زیان‌آور تلقی می‌شود.
    حاجی‌فرجی همچنین در مورد مصرف غذاهای خیابانی مانند چیپس فله‌ای نیز به مردم هشدار داد و گفت: این مواد حاوی نمک زیاد هستند و در روغن‌های سوخته تهیه می‌شوند.
    انتهای پیام/

  2. این کاربر از wichidika بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است


Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

  • شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •