با درود........
از اوایل خرداد ماه امسال که کدهای مراکز مخابراتی داخل استان اصفهان حذف شد و کد استانی (031) جایگذین اونها شد عملیات چندین باره روی خطوط تلفن انجام شد که بارها باعث قطعی خطوط تلفن بطور مقطعی شد.
کمی قبل از اینکه کد استانی جایگذین بشه، یک قطعی تلفن چندین روزه اتفاق افتاد، ولی سرویس اینترنت adsl برای من همچنان کار میکرد!، زمانی که مشکل تلفن برطرف شد سرویس اینترنت کلا قطع شد. با شرکت تماس گرفتم زمانی که مسئول مربوطه به شرکت به مخابرات مراجعه میکنه و مشکل سرویس اینترنت برطرف میشه، تلفن قطع میشه، و وقتی که برای قطعی خط تلفن به مخابرات اعلان خرابی میکنیم و تلفن وصل میشه، سرویس اینترنت فورا قطع میشه!
و این روند جالب و البته آزار دهنده همچنان ادامه دارد!چندین بار به خواست خانواده به سیستم اعلان خرابی تلفن مخابرات تماس گرفتیم ولی به محض اینکه تلفن وصل میشه سرویس اینترنت بطور کلی قطع میشه، و بارها و بارها که به شرکت مراجعه کردم مسئولی رو به مخابرات میفرستن که با برطرف کردن مشکل اینترنت تلفن خونه قطع میشه! دیگه کل شرکت میدونن داستان سرویس اینترنت من رو با تلفن. و حتی از اینکه سرویس وایرلس بگیرم استقبال کردن.
مسئولین شرکت یکی دو بار گفتن که مشکل شما مشکل کابل برگردون هست، و بار آخر هم گفتن که تلفن شما با سیستم جدید همسان سازی نشده. ولی تا بحال نگفتن که این مشکل تا کی ممکنه به طول بینجامه.
یه بار هم به مخابرات رفتم که گفتن مشکل مربوط به ما نیست و شرکت مربوطه باید پیگیری کنه
میخواستم بپرسم از دوستان کسی چنین مشکلی داشته، ؟ و مشکل از کجا میتونه باشه؟
خیلی ممنون![]()