تبلیغات :
آموزشگاه برنامه نویسی تحلیل داده ها 021-88446780 021- 88146330 021 88146323
دوره آموزش برنامه نویسی آندروید دوره آموزش برنامه نویسی #C
دوره کارگاه عملی وپیشرفته آموزش ASP.NET دوره کارگاه عملی آموزش PHP
دوره آموزش برنامه نویسی IOS دوره آموزش کامل و حرفه ای طراحی وب سایت HTML5-CSS3-JQuery
دوره آموزش MVC.NET 5.2 همراه با BootStrap AJAX دوره آموزش Sql Server 2012
دوره آموزش Entity Framework دوره آموزش PHP پيشرفته

آموزش تعمیرات لپ تاپ
دانلود رایگان نقشه لپ تاپ برای اولین بار در ایران
اجاره آپارتمان
گیفت کارت آیتونز گیفت کارت گوگل پلی
آگهی استخدام
فیلم های فارسی آموزشی شبکه (Microsoft,Cisco,VMware)


    

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 16

نام تاپيک: به دست آوردن عدد اول

  1. #1
    اگه نباشه جاش خالی می مونه Evil Boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    پست ها
    410

    پيش فرض به دست آوردن عدد اول

    می خوام یک تابع بنویسم که یک عدد صحیح را بگیرد اگر عدد صحیح اول بود مقدار 0 و در غیر اینصورت مقدار 1 را به ما بدهد
    اگر کسی می دونه لطفا به من کمک کنه


  2. #2
    مدیر انجمن برنامه نویسی Payman_62's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تهران
    پست ها
    2,496

    پيش فرض

    سلام.
    خودت بنویس هر جا مشکل داشتی این جا مطرح کن.

  3. #3
    اگه نباشه جاش خالی می مونه Evil Boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    پست ها
    410

    پيش فرض

    نمی دونم چجوری باید اعداد اول رو معرفی کنم

  4. #4
    مدیر انجمن برنامه نویسی Payman_62's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تهران
    پست ها
    2,496

    پيش فرض

    سلام.
    عدد اول عددیه که به فقط به خودش و 1 بخش پذیر باشه. عدد مورد نظرتو به اعداد کوچکتر از خودش تو یه حلقه تقسیم کن و اونا که بخش پذیرن رو بشمار. اگه 2 تا بودن اوله اگه بیشتر بود اول نیست. شما اینو بنویس بذار این جا خیلی کارا میشه برای بهبود الگوریتمش کرد. مثلا به عدد رو به کل اعداد کوچکتر تقسیم نکنی. از یک تا نصف عدد. یا عدد زوج بود غیر 2 اول نیست و ... .

  5. #5
    اگه نباشه جاش خالی می مونه Evil Boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    پست ها
    410

    پيش فرض

    آقا پیمان من یک مبتدیم که تازه دارم برنامه نویسی یاد می گیرم
    حالا برا اون سوال بالایی یه کد نوشتم ولی ارور می ده می شه ایرادش رو بگی
    Private Function hamid(p As Integer) As Integer
    Dim a As Integer
    Dim b As Integer
    Dim c As Integer
    For c = a To b
    If a \ b Then
    c = a Mod 0 Or 1
    p = a
    End If
    Next c
    hamid = p
    End Function

    ممنون

  6. #6
    اگه نباشه جاش خالی می مونه Evil Boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    پست ها
    410

    پيش فرض آقا یکی کمک کنه

    یکی به من بگه چجوری کدی بنویسم که اعداد اول رو به من نشون بده

  7. #7
    اگه نباشه جاش خالی می مونه Evil Boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    پست ها
    410

    پيش فرض

    یکی کمک کنه لطفا

  8. #8
    ناظر انجمن آنتی ويروس و نرم‌افزارهای امنيتی *Batman*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Virtual Environment
    پست ها
    5,206

    پيش فرض

    سلام .
    اين برنامه يه عدد ميگيره و ميگه اوله يا نه.چون عجله داشتي سريع نوشتم.
    خيلي ساده ست.
    يه Command و يه Text رو فرم بذار و برنامه رو كپي كن.

    اميدوارم به دردت بخوره.

    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    البته پيمان عزيز الگوريتم برنامه رو خيلي ساده و روان توضيح داد.

  9. #9
    مدیر انجمن برنامه نویسی Payman_62's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تهران
    پست ها
    2,496

    پيش فرض

    سلام.
    T>2 تو شرط if باید به T>1 تغییر کنه تا درست کار کنه. چون تا نصف عدد تقسیم میکنه و به خود عدد نمیرسه. پس اگه بعد از 1 به یه عدد دیگه بخش پذیر باشه اول نیست. این جوری 9 رو میگه اوله.

  10. #10
    داره خودمونی میشه behnaam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    پست ها
    161

    پيش فرض

    به به چه جالب من تو vb.net این برنامه رو نوشته ام.عضو شدم که اینو برات بنویسم

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

به اشتراک بگذارید

به اشتراک بگذارید