دوستان بنده تازه کاره لینوکس هستم کلی سوال دارم در این باره
به همین خاطر این تاپیک رو باز کردم تا دونه به دونه سوالام رو بپرسم
اول به من بگید ببینم چه جوری میشه تو محیط ترمینال وب گردی کرد ؟
دوم اینکه آیا میشه فایل های متنی رو تو لینوکس ویرایش کرد یامثلا دستوری هست که بشها ین فایل ها رو با اون اجرا کرد؟مثلا با دستور ls داخل یه پوشه رو بررسی می کنیم بعد یه فایل متنی هست به اسم ۱ ! حالا با چه دستوری بتونم این فایل رو اجرا کنم !
این سوال بالاییم برای نوع فایل های تصویری و موسیقی و مالتی مدیا هم هست. آیا می شه با دستور اونها رو اجرا کرد یا فقط باید به صورت گرافیکی دستور اجرا رو بدیم ؟ نمی دونم تونستم منظورم رو بیان کنم یا نه.
سومین سوال هم اینکه تو ویندوز وقتی دستورات cmd رو تو یه فایل ذخیره میکردیم با پسوند .bat و اجرا می کردیم اون موقع همه دستورات پشت سر هم اجرا میشد حالا تو لینوکس آیا همچنین کاری میشه کرد؟
چهارمین سوال اینکه من کد های زبان برنامه نویسی پایتون رو در یک فایل با پسوند .py ذخیره کردم اما وقتی اجرا کردم همون کد ها رو تو یه فایل متنی دیدم که اصلا نه نرم افزاری اجرا شد و نه تغییری به وجود اومد
مورد بعدی هم اینکه چه جوری میشه تو محیط گرافیکی یا ویژوال با پایتون برنامه نویسی کرد ؟ یعنی تب و گزینه و لینک و نوشته رو کاملا مثله یک برنامه معمولی به وجود بیاریم مثل ویژوال بیسیک
نوع و ورژن هم : لینوکس مینت ۱۳
میدونم خیلی زیاد شد اما ممنون میشم حداقل به یک دونه از سوال هام جواب بدید ! باز هم هست البته ...